Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Το «Μην το Πεις στη Νύφη» έχει πρεμιέρα στον ANT1

Bride at dusk 2Image by gwilmore via FlickrΑφού πάντρεψε ζευγάρια σε δεκατρείς χώρες το «Μην το Πεις στη Νύφη» έρχεται και στην Ελλάδα και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έχει πρεμιέρα στον ANT1, στις εννιά το βράδυ, απέναντι από τη «Ζωή της Άλλης» του Mega.

Ένας γάμος απαιτεί οργάνωση, έξοδα, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, δεξίωση και πάρα πολλές ακόμη λεπτομέρειες.

Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου, τα ζευγάρια ζουν αυτή τη διαδικασία, αλλά με τη διαφορά ότι η νύφη δεν εμπλέκεται καθόλου στις προετοιμασίες, μιας και τα έχει αναλάβει όλα ο γαμπρός — από το νυφικό μέχρι την τούρτα. Στη νύφη αποκαλύπτονται τα πάντα την ημέρα του γάμου.

Για τρεις εβδομάδες, νύφη και γαμπρός δεν έχουν καμία επαφή. Το ραντεβού τους δίνεται στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο γαμπρός παραλαμβάνει το ποσό των 20.000 ευρώ και με αφηγήτρια τη Μαρία Σολωμού μαθαίνουμε πώς τα ξοδεύει.

Μέχρι στιγμής, ο ΑΝΤ1 έχει λάβει αιτήσεις από επτά χιλιάδες ζευγάρια και έχει παντρέψει δέκα (οκτώ από την Αθήνα και δυο εκτός πρωτεύουσας).

Τα γυρίσματα γίνονται σε πραγματικούς χώρους, ενώ και οι δέκα νύφες έχουν πάει με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο στην εκκλησία — φυσικά δεν λείπουν τα παραδοσιακά στοιχεία, αφού θα δούμε κρητικό και ποντιακό γάμο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...