Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ANT1 Prime: Νέο κανάλι για την Αμερική

List of Sirius Satellite Radio stationsANT1Image via WikipediaΗ DISH Network, κορυφαία πλατφόρμα στην παροχή διεθνών καναλιών στην Αμερική, ανακοίνωσε την πολυετή ανανέωση του συμβολαίου μετάδοσης των καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η συμφωνία εξασφαλίζει τη συνέχιση της μετάδοσης του ΑΝΤ1 SATELLITE, των ραδιοφωνικών καναλιών του Ομίλου, καθώς και του ΑΝΤ1 PRIME, του νέου καναλιού του Ομίλου ΑΝΤENNA.

O ANT1 Prime θα προβάλει όλο το 24ωρο τις πιο αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές του AΝΤ1, ελληνικές ταινίες, ελληνικά μουσικά προγράμματα καθώς και αγώνες ποδοσφαίρου.


«Ο ΑΝΤ1 είναι ένα από τα πρώτα διεθνή κανάλια που ξεκίνησαν τη μετάδοσή τους στην Αμερική μέσω της DISH Network. Σήμερα, 15 χρόνια αργότερα, είμαστε πολύ υπερήφανοι που επιβεβαιώνουμε την αφοσίωση στην ελληνική κοινότητα της Αμερικής με την ανανέωση του συμβολαίου μετάδοσης των καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ» δήλωσε ο κ. Chris Kuelling, αντιπρόεδρος του Διεθνούς Προγραμματισμού της DISH Network.

«Οι συνδρομητές της DISH Network είναι μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε βέβαιοι ότι θα χαρούν που θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα ελληνικά κανάλια και προγράμματα που προσφέρει η DISH Network».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...