Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Star News (Official) σε απευθειας σύνδεση με το.. .Facebook !

Το Star ως κανάλι, που το αγαπούν και το παρακολουθούν οι νέοι (το δυναμικό κοινό των 15 – 44 χρονών), δεν θα μπορούσε να μην επικοινωνεί με τους δημοφιλέστερους, σύγχρονους τρόπους.

Στη χώρα μας, σύμφωνα με επίσημη μέτρηση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, υπάρχουν 3.647.460 χρήστες Facebook.

Το Star News (Official) ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 και σήμερα έχει 15.701 φανατικούς και ενεργούς φίλους.

Κάθε εβδομάδα ορίζεται από δημοσιογραφική ομάδα του Star και ένα θέμα στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν οι φίλοι. Για την εβδομάδα 28/1 – 3/2, θέμα ήταν «παγωμένες ελληνικές πόλεις». Μας έστειλαν χιλιάδες φωτογραφίες από διάφορες περιοχές της χώρας. Σε κάποιες μάλιστα οι φίλοι μας έχουν σχεδιάσει πάνω στο χιόνι το λογότυπο μας ή κάποιοι πιο εκδηλωτικοί έχουν γράψει «Ι love u Star». Οι φωτογραφίες αυτές προβάλλονται κάθε βράδυ μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:45.

Καινούριο θέμα για την εβδομάδα 4 - 10/2 είναι «βοήθεια στους άστεγους». Η ανταπόκριση των φίλων του Facebook αλλά και γενικότερα των τηλεθεατών του Star, είναι από μεγάλη έως συγκινητική. Για αυτό αποφασίστηκε να υπάρχει και βαν του Star στην πλατεία Συντάγματος (εκτός από τα δημαρχεία Αθηναίων, Κηφισιάς, Γλυφάδας, που συνεργάζονται μαζί μας), για να διευκολύνονται όσοι θέλουν να προσφέρουν ζεστασιά στους άστεγους συνανθρώπους μας, που κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...