Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Το Φεστιβάλ των Καννών περνάει από την nova


Το 63ο  Κινηματογραφικό  Φεστιβάλ των Καννών περνάει μέσα από τη nova, την πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα. 
Από την Πέμπτη 13 μέχρι και την Δευτέρα 24 Μαΐου κάθε βράδυ στις 21.55, το «Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών 2010» μεταφέρει τους συνδρομητές της nova, στο Palais du Festival. Η καθημερινή ανταπόκριση που είναι αφιερωμένη στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και τους πρωταγωνιστές της θα προβάλλεται από το novacinema1. Τις 12 μέρες παρουσίασης της  αφρόκρεμας του παγκόσμιου σινεμά, θα υπάρχουν αναλυτικές ανταποκρίσεις για όλες τις νέες ταινίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις από ηθοποιούς και σκηνοθέτες, σχόλια, πικάντικα νέα και φυσικά παρασκήνιο. 
Οι φίλοι  που σερφάρουν στο διαδίκτυο  μπορούν να επισκεφτούν το www.novacinema.gr/cannes2010 και να μάθουν πρώτοι όλα τα σημαντικά νέα του Φεστιβάλ των Καννών, μέσα από τα καθημερινά σποτάκια, να πληροφορηθούν τις ταινίες που διακρίθηκαν μέσα από τις ανταποκρίσεις της Πόλυς Λυκούργου και να απολαύσουν μοναδικό φωτογραφικό υλικό. 

Περρής-Μανωλίδου χόρεψαν στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»!

Δέχτηκε την πρόκληση της Ευγενίας Μανωλίδου στο σημερινό «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ο Βαγγέλης Περρής και έτσι οι δύο τους από την ασφαλή θέση της κριτικής επιτροπής βρέθηκαν να χορεύουν επί σκηνής.

Βεβαίως υπήρχε και κριτική επιτροπή. ΟΗλίας Ψινάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος και ένας από τους παίχτες του talent show τους ανέλαβαν για να τους τα σούρουν δεόντως... Την Ευγενία φυσικά την ανέλαβε ποιος άλλος από τον Ηλία Ψινάκη, που την έχει και άχτι. «Κύριε Περρή  ήσασταν καταπληκτικός εν αντιθέσει με την κα Μανωλίδου που ήταν λίγο αγγούρο…», της είπε κατάμουτρα.

Όσον για τον Βαγγέλη Περρή. Μάλλον τον τσάκισε λιγάκι ο Φερεντίνος καθώς όπως είπε του θύμισε τους ντροπαλούς φίλους του από το σχολείο που δεν είχαν και μεγάλη επιτυχία στο «ωραίο φύλο».

Δείτε σχετικό βίντεο

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Σάρωσε σε τηλεθέαση το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού


Σάρωσε από πλευράς τηλεθέασης το χθεσινοβραδινό ματς ΠΑΟΚ-Ολυμιακού στη ΝΕΤ.

Το παιχνίδι που έληξε με σκορ 1-0 συγκέντρωσε στη ζώνη 16:45-17:45 ποσοστό τηλεθέασης 35,2% στο σύνολο και 40,2%στο νεανικό κοινό.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα πήγε εξίσου καλά, καθώς σύμφωνα με τα νούμερα της AGB ο αγώνας έφτασε 35,2% στο σύνολο και 31% στο νεανικό κοινό.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ράσελ Κρόου-Κέιτ Μπλάνσετ: Καλεσμένοι του Σατσίδη στο MTV


Ράσελ Κρόου-Κέιτ Μπλάνσετ: Καλεσμένοι του Σατσίδη στο MTVTον Ράσελ Κρόου αλλά και την Κέιτ Μπλάνσετ να μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Σατσίδη "MTV Make 20" για τον Ρομπέν των Δασών. ηθοποιός εξομολογείται: «Μου ήταν δύσκολο να μάθω να πετάω το τόξο, αλλά τελικά ευτυχώς τα κατάφερα». Ακόμα, ο Γιώργος Σατσίδης, συνάντησε τον παραγωγό του Sex and the City, Darren Star στο Μονακό και έμαθε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις 4 πρωταγωνίστριες. «Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είναι μία απίστευτη γυναίκα και εκτός πλατό», εξομολογήθηκε ο Darren Star, ενώ αποκάλυψε στον Γιώργο πως το Sex and the City 3 είναι στα σκαριά!!  Ο Τζέικ Τζίλενχαλ, που πρωταγωνιστεί στον Πρίγκιπα της Περσίας, μιλά στην κάμερα της εκπομπής και περιγράφει τις δυσκολίες των γυρισμάτων. «Για μένα είναι μια μεγάλη στροφή στην καριέρα μου, μετά το Brokeback Mountain. Αυτό το περιπετειώδες παραμύθι, νιώθω ότι μου ταιριάζει πολύ», είπε ο διάσημος ηθοποιός.Επίσης, θα απολαύστε το απίστευτα κωμικό δίδυμο Στιβ Καρέλ και την ελληνοαμερικανίδα Τίνα Φεί που πρωταγωνιστούν στην τρελή κωμωδία «Ραντεβού για Παντρεμένους», ενώ θα δοκιμάσετε τα όρια της αντοχής σας, με την επιστροφή του ανατριχιαστικού θρίλερ «Στο δρόμο με τις Λεύκες».Η εκπομπή θα κλείσει με βίντεο – έκπληξη, το καστ της τριλογίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», μιλά στην εκπομπή. Τζόνι Ντεπ, Κίρα Νάιτλι και Ορλάντο Μπλούμ, θα σας ταξιδέψουν στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής, ενώ θα δείτε backstage σκηνές, από τα γυρίσματα των Πειρατών! Αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στις 21.00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 15.00 συντονιστείτε στο ελληνικό MTV, για ένα συναρπαστικό ταξίδι, συντροφιά με τον Γιώργο Σατσίδη, στο λαμπερό και μαγικό κόσμο του κινηματογράφου!

Τρίτη 11 Μαΐου 2010


H Τάμτα στο W Night Club για την εκπομπή LifeStyle

Στo W Night Club έγιναν τα γυρίσματα για την συνέντευξη της Τάμτα στην εκπομπή του Alter LifeStyle.

H Τάμτα με το πάντα εντυπωσιακό της στυλ απόλαυσε το γύρισμα στους εξωτερικούς χώρους του W Night Club δίπλα στην king size πισίνα με την εκπληκτική θέα της θάλασσας.

Η φιλόξενη διακόσμηση του W Night Club με τους κατάλευκους χρωματισμούς, τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς του χώρου, το καλαίσθητο decor και το πιο νεανικό crowd μας μεταφέρουν σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι που με συντροφιά τους δυνατούς ρυθμούς της μουσικής να σε απογειώνουν, καταφέρνει να δημιουργεί αξέχαστες βραδιές σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό.  

W Night Club Διαδόχου Παύλου, Παραλία Γλυφάδας
όπισθεν στάσης τραμ παραλία Γλυφάδας), ex Cataralla

RSPV: 210-8944048
Τιμή ποτού: 10 €
Τιμή φιάλης: Απλή 110 €, Σπέσιαλ 130 €
Δευτέρες κλειστά.

Επιστρέφει το Big Brother στον ΑΝΤ1


Με προσωπική απόφαση του Γιάννη Λάτσιου, από την επόμενη σεζόν επιστρέφει το «Big Brother» στον ΑΝΤ1. Το γνωστό ριάλιτι ωστόσο δεν θα είναι τόσο «αθώο», όσο το γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας, αλλά σαφώς πιο προκλητικό και... πικάντικο.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση από τις 6.00 ως τις 7.00 το απόγευμα, στην θέση προφανώς του «Love Bites». Στόχος του Λάτσιου με αυτήν την κίνηση είναι να αντλήσει κοινό, κυρίως νεανικό, ανακόπτοντας την ξέφρενη πορεία που έχει την ίδια ώρα το σήριαλ «Η ζωή της άλλης» του Mega.

Το πιθανότερο είναι στην ζώνη 7.00 με 8.00 να διατηρηθεί το «Κάρμα», το οποίο όμως θα ενισχυθεί τόσο στο καστ όσο και σε πλοκή, προκειμένου να μπορεί και να πριμοδοτεί με τα μεγαλύτερα δυνατά ποσοστά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που κατά τα φαινόμενα παραμένει την ίδια ώρα, δηλ. στις 8.00 το βράδυ.
Όσο για το κρίσιμο θέμα του παρουσιαστή του δελτίου και τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες; Ανθρωποι του ΑΝΤ1 που είναι σε θέση να γνωρίζουν πολλά λένε ότι όλα αυτά τα σενάρια δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, υποστηρίζοντας ότι οι διαρροές γίνονται από τους ίδιους τους... ενδιαφερόμενους.

Βραδιά αφιέρωμα στην Παναγία με την Βίκυ Χατζηβασιλείου

· Θα γίνει στο Ενετικό Φρούριο της Χαλκίδας.
Μια φανταστική βραδιά ετοιμάζεται στην πρωτεύουσα της Εύβοιας με πρωταγωνιστές χορευτές από επίλεκτα σχολεία και συλλόγους της Εύβοιας.

Στο ενετικό φρούριο της πόλης το Σάββατο 12 Ιούνη, στις 9 το βράδι, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα παρουσιάσει ιστορικά στοιχεία από 7 θαυματουργές εικόνες της Παναγίας που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η σκηνή θα γεμίσει παιδιά από δημοτικά σχολεία, χορευτές από Εκπολιτιστικούς Συλλόγους της Εύβοιας και το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας που θα χορέψουν σκοπούς από 7 περιοχές της Μεγαλόχαρης.

Μουσικά η βραδιά θα καλυφθεί από τη γνωστή ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών και βυζαντινών ύμνων Νεκταρία Καραντζή, συνεργάτιδα του μεγάλου δάσκαλου Χρόνη Αηδονίδη.

Την οργάνωση έχει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και την γενική επιμέλεια της εκδήλωσης ο Δημήτρης Ελευθερίου, δάσκαλος παραδοσιακών χορών. Χορηγός επικοινωνίας είναι η τοπική εφημερίδα « Ευβοϊκή Γνώμη».
Φωτογραφία: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσιάστρια της μεγάλης βραδιάς.

Και του χρόνου «Πολυκατοικία»


Με ένα πάρτι γιόρτασαν οι συντελεστές της «Πολυκατοικίας» την ολοκλήρωση των φετινών γυρισμάτων του δημοφιλούς σήριαλ, που θα συνεχίσει να προβάλλεται ως τα μέσα του άλλου μήνα στο Mega.

Ωστόσο υπήρχε διπλή χαρά, καθώς η σειρά πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι το δημοφιλές σήριαλ αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Mega στο prime time και έτσι δεν ήταν δύσκολο να ληφθεί η απόφαση  να συνεχιστεί για τρίτη σερί σεζόν

Όλα τα λεφτά στο «True Blood»


Όλα τα λεφτά στο «True Blood» -που κάνει πρεμιέρα τα μεσάνυχτα της Τρίτης- φαίνεται πως έχει ρίξει ο ΑΝΤ1, που μας έστειλε μέχρι και... σκόρδα για να μην μας πλησιάσουν οι βρικόλακες!

Μετά τα «αιματοβαμμένα» διαφημιστικά που εμφανίζονται στις οθόνες μας (και σε κάποιες περιπτώσεις κρύβουν ακόμα και τα πρόσωπα που βλέπουμε), το κανάλι του Αμαρουσίου θέλησε να μας... προστατεύσει.

Έτσι, σε χάρτινη σακουλίτσα μανάβικουέστειλε τρία σκόρδα, με το μήνυμα «Φυλάξου! Έρχονται...» και διευκρινίζοντας τα της πρεμιέρας.

Το τι μπόχα έβγαινε ανοίγοντας την σακούλα, δεν περιγράφεται...

Μα χάθηκε ο κόσμος να βάλουν έναν σταυρό και αγιασμό, που δεν μυρίζουν κιόλας;

Πριν τα σκόρδα, πάντως, ο ΑΝΤ1 είχε στείλει ένα κιβώτιο πρώτων βοηθειών με τραυμαπλάστ (μην μας δαγκώσει το βαμπίρ και ψάχνουμε), ενώ είχε προηγηθεί μια... «απειλητική» επιστολή γραμμένη -τάχα μου- με αίμα, στην οποία ο βρικόλακας μας προειδοποιούσε να φυλαχτούμε.

Άντε να δούμε τα τόσα φυλαχτά πόσα νούμερα θα φέρουν στο «True Blood»...

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αλιάγας - Ρούλα μαζί στο «Greek Idol».

Ο Νίκος Αλιάγας θα είναι ο επόμενος συμπαρουσιαστής -έκπληξή στο «Greek Idol». To ανακοίνωσε η Ρούλα που πρόσθεσε "τον περιμένουμε τις επόμενες μια - δυο εβδομάδες" με αφορμή τα χαιρετίσματα που της  έστειλε μέσω του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Αλιάγας, όπως είναι γνωστό, παρουσιάζει το Pop Idol  στην Γαλλία με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών και έχει καλεσμένους μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος που θα ΅μεταφέρει΅  και στο «Greek Idol».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Ρούλα Κορομηλά είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον Στέφανο Σαρτίνι. Η λαμπερή παρουσιάστρια μετά το πρώτο live του «Greek Idol» επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη προκειμένου να τον συμβουλευτεί για το αποτέλεσμα. Μάλιστα -όπως λέγεται- του ζήτησε τη συνδρομή του για να βελτιώσει τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Ο σκηνοθέτης βοήθησε ουσιαστικά στο talent show -διά τηλεφώνου- με αποτέλεσμα η εμφάνιση της Ρούλας στο επόμενο live να είναι πολύ καλύτερη από αυτήν στην πρεμιέρα της. Η συνεργασία της Ρούλας με τον Στέφανο μετρά πολλά χρόνια και έχει βοηθήσει επαγγελματικά και τους δύο. Στα λαμπερά shows όπου συνεργάστηκαν, οι τηλεθεάσεις χτύπησαν κόκκινο καθώς είχαν δέσει πολύ ως δίδυμο συνεργασίας.

Η επιστροφή της Κορομηλά στο τηλεοπτικό τοπίο αναθέρμανε τις επαγγελματικές τους σχέσεις και η συνεργασία προς το παρόν στηρίζεται στην καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, καθώς ο Στέφανο Σαρτίνι έχει υποχρεώσεις στην πατρίδα του και δεν μπορεί να αναλάβει τα live του «Greek Idol» - κάτι που θα ήθελαν και οι δυο τους. Αμέσως μετά λέγεται πως θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει την παρουσιάστρια.

Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν πως αν όλα πάνε καλά και το talent show πάρει το εισιτήριο για δεύτερη χρονιά, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του σκηνοθέτη ενδέχεται να μεταφερθούν και στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει το show. Προς το παρόν, πάντως, η συνδρομή του σκηνοθέτη είναι μέσω τηλεφώνου!

Λύση ή αδιέξοδο: ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου απόψε στις 23.00 στους Νέους Φακέλους του ΣΚΑΪ

Απόψε στις 23.00 ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με καλεσμένο στο στούντιο τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 

Μία ημέρα μετά τις κρίσιμες αποφάσεις σε Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών τι σημαίνουν τα μέτρα της κυβέρνησης για την καθημερινή ζωή, σε ποια κατάσταση βρίσκεται η Ελληνική οικονομία αλλά και ποια είναι η προοπτική εξόδου από την κρίση. 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΪ.   

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ο 3ος Νόμος - «Λεία»


Δευτέρα 10 Μαΐου 2010 στις 22:50, στο MEGA, Ο 3ος Νόμος με το επεισόδιο «Λεία» ξεχωρίζει στο τηλεοπτικό πανόραμα
Η Λία εργάζεται σε ένα συνοικιακό καφέ. Ο άντρας της, ο Στράτος τη ζηλεύει. Δεν αντέχει τα βλέμματα των θαμώνων πάνω της. Ούτε το γεγονός ότι τον συντηρεί η Λία, καθώς εκείνος είναι άνεργος. Εξαγριώνεται και ξεσπάει με βίαιο τρόπο.

Παρά τα συχνά περιστατικά σωματικής κακοποίησής της, η Λία φαίνεται πως δεν έχει πρόθεση να αφήσει τον Στράτο. Τουλάχιστον, μέχρι τη στιγμή, που γνωρίζει τον Μάνο


Πρωταγωνιστούν Βασίλης Ρίσβας (Μάνος), Γιούλικα Σκαφιδά (Λία), Πέτρος Λαγούτης (Στράτος), Γιώργος Σουξές (Μάκης), Σοφία Κομηνέα (Ρίτα)

Σενάριο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, Σκηνοθεσία Χρίστος Γεωργίου, Σκηνοθετική επιμέλεια Πάνος Κοκκινόπουλος, Εκτέλεση παραγωγής Frenzy Films-Μπέση Βουδούρη
Κάθε δράση προκαλεί αντίδραση Κάντε κλικ στο www.megatv.com/3οsnomos

Γιώργος Κυρίτσης: Απαντά για την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη από τα "Μυστικά της Εδέμ"

«Να τον κρατήσουμε με το ζόρι; Δεν είμαστε φασίστες». Ο σεναριογράφος της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» Γιώργος Κυρίτσης μιλά για την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη από το καστ του καθημερινού σίριαλ.

«Ακούστηκαν αυτές τις ημέρες πολλά και υπερβολικά πράγματα. Το παιδί ήρθε και μας είπε ξεκάθαρα: “Παιδιά, δεν μπορώ άλλο. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, αλλά δεν αντέχω”. Ούτε τσακώθηκε κανείς μαζί του ούτε το παιδί ζήτησε υπερβολικά χρήματα. Και εμείς με τη σειρά μας τον ευχαριστούμε. Και όντως τον ευχαριστούμε τον Παναγιώτη. Με εκνευρίζει να ακούω ότι τον διώξαμε. Δεν τον διώξαμε» δηλώνει ο Γιώργος Κυρίτσης, που εντυπωσιάστηκε όσο και η παραγωγή της σειράς από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

«Γίνεται ένας περίεργος θόρυβος που δεν τον αντιλαμβανόμαστε. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι ασχολούνται με αυτό. Γιατί κανείς δεν ασχολείται με το αν πήραμε το πρώτο βραβείο σεναρίου ή με τις αγωνίες μας; Ενας ηθοποιός είπε ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένος και μας είπε ότι θα αποχωρήσει. Είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε και να τον ευχαριστήσουμε. Να τον κρατούσαμε με το ζόρι; Δεν γίνεται. Δεν είμαστε φασίστες».

Μάλιστα, ο σεναριογράφος μιλά για τη σχέση που έχουν ο ίδιος και η Ελενα Ακρίτα με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. «Με τον Παναγιώτη είμαστε φίλοι. Παραμένουμε φίλοι. Εχουμε συνεργαστεί και στη “Βέρα” και στην “Εδέμ” με εξαιρετική επιτυχία και επειδή η ζωή κάνει κύκλους, θα συνεργαστούμε και κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον».

Ο Γιώργος Κυρίτσης απαντά στην «Espresso της Κυριακής» πώς θα χειριστεί την πλοκή χωρίς τον «Μάνο Λύτρα» της δημοφιλούς «παρέας της Φεγγαρόπετρας»: «Σαφώς είναι ένας ρόλος πρωταγωνιστικός και καθοριστικός. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Ωστόσο, κάποιος από την παρέα θα αποχωρήσει κάποια στιγμή. Η παρέα και η ζωή συνεχίζονται. Ετσι και αυτή η παρέα θα συνεχιστεί και χωρίς τον Μάνο».

Οσο για το πότε και πώς θα αποχωριστούμε τον τηλεοπτικό Μάνο Λύτρα από τη σειρά; «Ο Παναγιώτης συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα και θα είναι στα επεισόδια μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Εχουμε ακόμα έναν μήνα επεισοδίων που δεν έχουν γράψει, γι' αυτό δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το τέλος της σειράς. Ούτε αν θα πεθάνει ούτε αν θα σταλεί στο εξωτερικό. Κατ' αρχάς, θα πρέπει να μαζευτεί το συγγραφικό team και να αποφασίσουμε όλοι μαζί γι’ αυτό. Δεν το έχουμε κάνει ακόμα».

Οσο για το 55% του ποσοστού τηλεθέασης που θα ήθελε να παραμείνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στη σειρά; «Το 55% έχει και προεκτάσεις άλλου είδους. Τις ερμηνείες των παιδιών που είναι άριστες μέσα σε έναν καταιγισμό γυρισμάτων. Τα παιδιά είναι ήρωες. Μένουν καθημερινά μέχρι τις δωδεκάμισι τη νύχτα για να τελειώσουν το γύρισμα και το κάνουν με αγάπη και ενθουσιασμό. Οτι κάποιος ζήτησε συγγνώμη και αποχωρεί, δεν σημαίνει πως η σειρά τελειώνει».


ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο «ΣΤΕΦΑΝΟΣ»
Ο σεναριογράφος της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» απαντά και στις φήμες που ήθελαν και τον Αλέξανδρο Σταύρου να αποχωρεί από το καστ: «Βεβαίως και θα είναι ο “Στέφανος” (Αλέξανδρος Σταύρου) την επόμενη χρονιά. Κανένας από τους ηθοποιούς δεν είπε ότι θα σταματήσει. Ακόμα και ο Παναγιώτης δεν είπε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μας. Οτι δεν αντέχει άλλο μας είπε μόνο».


ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Ο Λάκης Γαβαλάς στο Gala


Εξω από τα δόντια μιλά απόψε στη Μαρία Σταματέρη και στο "Gala" ο Λάκης Γαβαλάς.Ο γνωστός μόδιστρος μιλάει για τη διεθνή αναγνώρισή του από μεγάλους συναδέλφους του στο εξωτερικό, ενώ δεν διστάζει για πρώτη φορά να αναφερθεί στις ίντριγκες του χώρου του, την τελευταία του σχέση και την τελευταία του μεγάλη αμαρτία.

Παράλληλα, μιλά για τη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο: "Αλλες φορές έχω γελάσει κι άλλες έχω παγώσει. Γιατί ο Λαζόπουλος κατά τη γνώμη μου δε θα πρέπει πάντα να βγαίνει τόσο πολύ παθιασμένος που δεν αντιστοιχεί στην προσωπικότητα ενός πετυχημένου ηθοποιού και entertainer γενικότερα κι ενός πανέξυπνου ανθρώπου. Εχει τύχει να τον γνωρίσω σε κάποιες συνεστιάσεις πολύ πλούσιων ανθρώπων με πολύ ωραία σπίτια, πολύ ωραία φαγητά και πολυ ωραίο κουτσομπολιό επίσης".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...