Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ταξίδι - αστραπή της Τατιάνας και ραντεβού στην Πόλη με τη Σιλά!

Τελευταία πρόβα για την εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, αν και η πείρα της τα κάνει όλα ευκολότερα. Στην ουσία ήταν ένας έλεγχος μισής ώρας στον φωτισμό και «ποστάρισμα» στα πλάνα.
Εκείνη όμως είναι από νωρίς στο γραφείο της, τηλεφωνεί, τσεκάρει, οργανώνει. Όλη η ομάδα βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο και εκείνη ήρεμη, χαμογελαστή, «βλέπει» τα πάντα.

Το καινούριο σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη είναι σε παστέλ μπεζ – κίτρινους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά στοιχεία όπως μία σκάλα, από την οποία θα κατεβαίνει η Τατιάνα για να μπαίνει στο πλατό και ένα κινητό κάδρο – καθρέφτης με ένα μεγάλο γαλάζιο «Τ».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μίλα» φρόντισε ιδιαίτερα για τις θέσεις των φιλοξενουμένων ώστε να κάθονται και να βλέπουν άνετα. Στους μπεζ καναπέδες θα δέχεται τους καλεσμένους της εκπομπής.

Το μεγάλο θέμα του πρώτου «Μίλα» για φέτος (Δευτέρα 17/9 στις 15:30) θα είναι η συνέντευξη της «Σιλά», κατά κόσμο Τσανσού Ντερέ, πρωταγωνίστριας της ομώνυμης σειράς του Mega.

Για την συνέντευξη η Τατιάνα έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην συγκινητικά όμορφη Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζει να λέει. Εντυπωσιάστηκε από το ύψος της Τσανσού Ντερέ, 1,86, την κομψότητα και την γλυκύτητα των τρόπων της.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

"Starfish"... Τουρκική σειρά στον ΑΝΤ1 ! - ΟΛΑ τα επεισόδια

Την τουρκική σειρά "Starfish"  βλέπουμε καθημερινά στον ΑΝΤ1  στις 12 μ.μ.!


 Η Μεριέμ με την κόρη της Ντενίζ ζουν σε μια επαρχία της Κιουτάχειας. Η Μεριέμ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, μεγάλωσε μόνη της την κόρη της. Στον κόσμο έχουν μόνο η μία την άλλη. Όνειρο της Μεριέμ είναι να σπουδάσει η κόρη της ιατρική και τελικά η Ντενίζ τα καταφέρνει να περάσει στη σχολή. Η Μεριέμ, όμως, δεν μπορεί να το χαρεί με την καρδιά της, επειδή είναι χρόνια άρρωστη και πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρύψει την ασθένειά της από την κόρη της.





Τελευταία πρόβα του Φώτη και της Μαρίας

Η τελευταία πρόβα της ημέρας (Παρασκευή 14/9) και τελευταία πρόβα της εκπομπής «ΦΜ Live», αργά το βράδυ. Το στούντιο του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου φωτίζεται από δυνατούς προβολείς. Η πρόβα ξεκινάει, το σήμα αρχής «πέφτει» με δυνατή ποπ μουσική. Όλοι, στο πλατό και στο κοντρόλ, στις θέσεις τους.

Η Μαρία, κομψή όπως πάντα και ο Φώτης με γκρι t – shirt, που γράφει Dragon Ball, από το γνωστό καρτούν. Οι δυο φίλοι και συνεργάτες από χρόνια, με την ιδιαίτερη χημεία, που τους συνδέει, παρασύρουν και το τηλεοπτικό τους παρεάκι δημιουργώντας την κεφάτη ατμόσφαιρα, γεμάτη σάτιρα και χιούμορ, που αποτελεί την ταυτότητα της εκπομπής.

Το σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη ενισχύει τη νεανική, χαρούμενη ατμόσφαιρα, που επικρατεί στην εκπομπή. Χρώματα φωτεινά και μοντέρνα, πορτοκαλί, πράσινο σε άσπρο φόντο, δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«ΦΜ Live» μας υποδέχονται για τέταρτη χρονιά, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 17:50, στο γνώριμο, πια για αυτούς, στούντιο του Star.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν η Ελεονώρα αντικρυσε το σκηνικό με.. graffiti

Mία ανάσα πριν τη φετινή πρεμιέρα και η Ελεονώρα μαζί με το παρεάκι της «Μεσημεριανής Μελέτης» χαλαροί, γελαστοί κατεβαίνουν στο στούντιο για την τελευταία δοκιμή.

«Φώτα – κάμερες, πάμε» από τον σκηνοθέτη Σάκη Σιάρκο. «Σε 3, 2, 1» ακούγεται από το κοντρόλ η φωνή του αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη. Οι Δήμητρα Καλφούτζου, Γιώργος Κασπίρης, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σπύρος Σιγούρος έτοιμοι στις θέσεις τους και δίπλα όρθια η Ελεονώρα Μελέτη.

Το πλάνο «ανοίγει» και αποκαλύπτει ένα πολύ… προχωρημένο σκηνικό, ίσως το πρώτο της ελληνικής ΤV γεμάτο graffiti

Το σούπερ νεανικό σκηνικό είναι του Μιχάλη Αθανασιάδη και αποτελείται από δύο εντελώς διαφορετικούς αλλά απόλυτα λειτουργικούς χώρους. Το τραπέζι, εκεί που κάθεται η παρέα και τα λέει όλα, και το μοντέρνο σαλόνι, όπου η Ελεονώρα υποδέχεται τους καλεσμένους της για κουβεντούλα. Και στους δύο χώρους, τις εντυπώσεις κερδίζουν οι graffiti παρεμβάσεις του βραβευμένου νεαρού καλλιτέχνη Άλεξ Μαρτίνεζ

Το μουσικό σήμα ειδικά για την εκπομπή έγραψε ο συνθέτης Σπύρος Πάζιος και είναι σε ρυθμό dance.

Με την εκπομπή θα συνεργαστεί η έμπειρη δημοσιογράφος Μαρία Σταματέρη με συνεντεύξεις προσωπικοτήτων. Η Τένια Μακρή θα παρουσιάζει μέσα από την εκπομπή θέματα που αφορούν στις γυναίκες και στη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός
Βοηθός αρχισυντάκτη και υπεύθυνη καλεσμένων: Μαρίκα Μαυρομμάτη

Δημοσιογραφική ομάδα: Δημήτρης Στρουμπάκος, Μαρία Μανουσαρίδου, Λάμπρος Δεμερτζής, Ευφημία Δήμου, Γεωργία Χάρδα, Δέσποινα Μαλέλη, Μίνα Τζανετάτου, Λένα Καρπέτα

Η Μαρία με μαράκες και ο Φώτης στα.. πλήκτρα!

Νεανικό συγκρότημα, με σπορ ντύσιμο και πάνω απ’ όλα με καλή διάθεση, αισιοδοξία, χαμόγελο. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν το πνεύμα πάνω στο οποίο γυρίστηκαν οι τίτλοι αρχής της φετινής εκπομπής ΦΜ Live.
Πρώτη σκηνή το «συγκρότημα» παίζει και τραγουδάει σε ρυθμούς ποπ.

Στα όργανα οι: Γιάννης Πουλόπουλος bongos, Ιωάννα Κομματά ξύστρα (το παραδοσιακό όργανο της Καραϊβικής), Λουκάς Καρνής κιθάρα, Νιόβη Τσόγια μεταλόφωνο, Φωτεινή Ψυχίδου γιουκαλίλι.

Η Μαρία Μπακοδήμου δίνει ρυθμό στο κέφι της παρέας με νοτιοαμερικάνικες μαράκες έχοντας στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της Μικέ (ένα κατάλευκο Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ). Στα πλήκτρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Σήμερα Πέμπτη (13/9) υπογράψαμε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία Universal, στην οποία ανήκει το συγκρότημα Μέλισσες, μία ποπ μπάντα που ροκάρει, όπως αυτοπροσδιορίζονται. Έγραψαν τη μουσική και τους στίχους του σήματος αλλά τον ρόλο των τραγουδιστών ανέλαβαν ο Φώτης και η Μαρία.

Υπάρχει πιθανότητα το τραγούδι να περιληφθεί στο νέο CD του συγκροτήματος.

Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε τον Φώτη και τη Μαρία να εμφανίζονται στο Video Clip του συγκροτήματος. Οι στίχοι, δίνουν ακριβώς το στίγμα της εκπομπής και τον στόχο των δημοφιλών παρουσιαστών. «Αν θες να είμαστε καλά μην τα παίρνεις όλα σοβαρά» υπογραφή ΦΜ Live.

Στίχοι Σήματος Αρχής.

«Αν θες μπορείς/ για λίγο/ τίποτα κακό να μη σκεφτείς/ και θα το δεις/
σ΄ ένα ταξίδι μαγικό θα ξεχαστείς.

Φόρεσε το πιο γλυκό χαμόγελό σου/ κι ό,τι θέλεις να ζητάς/ είναι όλα τόσο απλά/
αν θες να ‘μαστε καλά/ μην τα παίρνεις όλα σοβαρά»

Αρχισυντάκτης: Νικόλας Τουρουντούς
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Νάντια Χείρα
Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης
Δ/νση Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός

H Έλλη Στάη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι [βίντεο]

Η Έλλη Στάη αποτελεί ένα από τα 60 πρόσωπα της επικαιρότητας που θα «πρωταγωνιστήσουν» στο one man show του Τάκη Ζαχαράτου με τίτλο I am what I am. Αυτό είναι το τρέιλερ με το οποίο μας «προσκαλεί» να την δούμε.

Προφανώς δεν πρόκειται για την ίδια την γνωστή δημοσιογράφο, αλλά για τον Τάκη Ζαχαράτο. Ο οποίος ωστόσο την υποδύεται εξαιρετικά.

Ένας έξυπνος τρόπος να προμοτάρει την επιστροφή του -μετά από τρία χρόνια- στην αθηναϊκή θεατρική σκηνή και συγκεκριμένα στο θέατρο Αλίκη.

Το one man show ονομάζεται I am what i am και περιλαμβάνει σάτιρα, μιμήσεις μιούζικαλ, λαϊκές επιτυχίες, ελληνικό και ξένο κινηματογράφο αλλά και τα τελευταία σουξέ.

Πηγή: | iefimerida.gr

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της 7ης Τέχνης υπόσχεται ο Ορέστης Ανδρεαδάκης στην εκπομπή «Ραντεβού για σινεμά-Νύχτες Πρεμιέρας» με αφορμή το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Το δεύτερο «ραντεβού» με την μεγάλη οθόνη, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16.40 στο MEGA, περιλαμβάνει αποσπάσματα και συνεντεύξεις συντελεστών της ταινίας «Σώμα με σώμα» του Ζακ Οντιάρ με πρωταγωνίστρια την Μαριόν Κοτιγιάρ, ταινία που θα προβληθεί ως η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ,.
Επίσης, θα ενημερωθούμε για δύο ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν: το πρώτο αφορά στον Μπομπ Μάρλεϊ, όπου θα μάθουμε τα πάντα για τη ζωή του και τον θάνατό του στα 36 του χρόνια και το δεύτερο αναφέρεται στον Γούντι Άλεν, ο οποίος μιλάει για όλους και για όλα.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η Εθνική Ελλάδας καθήλωσε τους τηλεθεατές…

Ο χθεσινός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 καθήλωσε τους τηλεθεατές. 

Το Mega συγκέντρωσε υψηλή τηλεθέαση, ειδικότερα στα νεανικά κοινά άγγιξε και το 56%.

Ο ΑΝΤ1 με τα δυο τουρκικά σήριαλ (Σουλεϊμάν και ASI) δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τι όρο έθεσαν οι Τούρκοι για τις τηλεοπτικές σειρές

Τελικά δεν είναι όλα ακούμε αστικοί μύθοι ή θεωρίες που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Συγκεκριμένα, είχε ακουστεί στο παρελθόν ότι οι τουρκικές εταιρίες παραγωγής, απαγόρευαν στα ελληνικά κανάλια που έπαιζαν τα σίριαλ, να κάνουν ελληνική μεταγλώττιση. Η είδηση έμοιαζε υπερβολική για να είναι αληθινή.

Κι όμως. Όπως μας επιβεβαίωσε στέλεχος καναλιού, που παίζει τουρκική σειρά σε ζώνη μεγάλης τηλεθέασης οι τουρκικές εταιρίες παραγωγής, που πουλάνε στην Ελλάδα τα εν λόγω σίριαλ, δεν έχουν καμία άλλη απαίτηση, εκτός από το να μην μεταγλωττίζονται τα σίριαλ τους, επειδή θέλουν να ακούγεται η τουρκική γλώσσα. Αυτός είναι ο μοναδικός όρος που θέτουν και όπως φαίνεται μέχρι σήμερα τα κανάλια δεν έχουν καμία αντίρρηση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Έλληνες τηλεθεατές, ασχέτως τι ακούγεται, τα προτιμούν και οι σειρές βρίσκονται καθημερινά στο top 10 των προγραμμάτων με την υψηλότερη τηλεθέαση και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Τα δε κανάλια τους έχουν μεγάλη αδυναμία, γιατί εκτός της υψηλής τηλεθέασης, είναι φτηνά, μια και κοστίζουν μόλις 1.500 ευρώ το επεισόδιο, ποσό που είναι πολύ μικρότερο από οποιαδήποτε ελληνική παραγωγή.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ ο Αιμίλιος Λιάτσος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, ενέκρινε την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης από τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναλαμβάνει από σήμερα τα νέα του καθήκοντα. Ταυτόχρονα, το ΔΣ ενέκρινε επίσης την πρόσληψη του Γιώργου Αντωνίου ο οποίος θα αναλάβει διευθυντική θέση στο ραδιόφωνο.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

H Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου πήγε στην τελική φάση του Euro 2012 μαζί με το MEGA και τώρα ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη της πρόκληση με το Μεγάλο Κανάλι και πάλι στο πλευρό της.
Οι πρώτες «μάχες» της Εθνικής για την πρόκριση στα τελικά του ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 στη Βραζιλία, έρχονται «ζωντανά» στο MEGA!

       ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο Καραϊσκάκη. Περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 στη εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, δείτε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.
Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος και ο διευθυντής αθλητικής Εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!
.

Δική της εκπομπή η Πατέρα

Τα άστρα φαίνεται πως βοηθούν τη Λίτσα Πατέρα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν! Δύσκολα τα πράγματα για το μέλλον του «Πρωινού ΑΝΤ1» όσον αφορά στο ψυχαγωγικό του κομμάτι και οι προτάσεις και οι ιδέες πέφτουν βροχή. Η ιδέα, όμως, που φαίνεται πως μέχρι τώρα επικρατεί στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι να δοθεί μεγάλη έμφαση στην αστρολογία και τη μαγειρική και να περάσει σε δεύτερη μοίρα η ψυχαγωγία.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα έχουν δικές τους εκπομπές οι οποίες θα προβάλλονται μετά το τέλος της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Όσο για το χρόνο που απομένει μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, μια lifestyle εκπομπή μικρής διάρκειας είναι η επικρατέστερη λύση.


Στο κυνήγι τουΈλληνα MasterChef 2 – Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα

Πάνω από 5.000 αιτήσεις έγιναν για τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, το οποίο θα προβάλλεται από τον Οκτώβριο με κριτές του Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο, με 25 διαγωνιζόμενους.

Το τηλεοπτικό κανάλι MEGA αποφάσισε να προχωρήσει στο νέο κύκλο καθώς οι τηλεθεάσεις του πρώτου MasterChef ήταν πολύ καλές. Η κριτική επιτροπή παρέμεινε ίδια καθώς θεωρήθηκε ιδιαίτερα πετυχημένη. Δεν συνέβη το ίδιο όμως με την παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου, που θα αντικατασταθεί από τον Μαίρη Συνατσάκη.

Όπως και στον πρώτο κύκλο, οι διαγωνιζόμενοι είναι κυρίως νεαρής ηλικίας και θα χρειαστούν ταχύτητα και ευρηματικότητα για να ετοιμάσουν γευστικά πιάτα με πρωτότυπη παρουσίαση. Μάλιστα, στο MasterChef 2, οι δοκιμασίες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες από ότι πέρσι.

Η εκπομπή θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του MEGA.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

H Ελένη Φιλίνη τραγουδά σε τουρκικό σιριαλ -VIDEO

Είναι γεγονός ότι από τη νέα σεζόν η Ελένη Φιλίνη θα πρωταγωνιστεί σε τούρκικη σειρά...

Σας εξασφαλίσαμε απόσπασμα επεισοδίου, στο οποίο η Ελληνίδα ηθοποιός τραγουδάει στα ελληνικά και θα κάνει εκατομμύρια Τούρκους τηλεθεατές να λατρέψουν την ελληνική μουσική.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...