Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Χαρδαβέλας: Δεν γίνομαι πολιτικός, γιατί δεν θέλω να φοβάμαι τη, κάμερα

Στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλας, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύζυγό του αλλά και τη δημοσιογραφία.

«Είμαι πολύ παιδί. Όσο περνάνε τα χρόνια, εγώ μικραίνω. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία νέα γυναίκα και ένα νέο παιδί» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλας και συνέχισε να μιλάει για την ηλικία του:

«Με τη Μαρία έχω μία διαφορά 20 χρόνων και κάτι. Θυμάμαι πως η Μελίνα μού είχε πει όταν με είχε δει με τη Μαρία πως είμαι σαν βαμπίρ που ρουφάω το αίμα ανθρώπων και μένω πάντα νέος».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αλ Μπάνο εγκωμιάζει Πλούταρχο στην ιταλική TV

Με κολακευτικά σχόλια μίλησε για τον Γιάννη Πλούταρχο ο Αλ Μπάνο. Οι δυο τους εμφανίστηκαν σε live εκπομπή της RAI UNO και ο σπουδαίος Αλ Μπάνο εξύμνησε τον Πλούταρχο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρόβες, τον θεωρώ κορυφαίο καλλιτέχνη» δήλωσε, δείχνοντας την εύνοιά του στον Ελληνα τραγουδιστή. Χθες επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιάννης Πλούταρχος με τον συνεργάτη του και άνθρωπο του Αλ Μπάνο, τον Ακη Ευαγγέλου, και οι φίλοι του είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Θέμος Αναστασιάδης: «Με τον ΑΝΤ1 με δένει ένας… ζουρλομανδύας»


Για τις σχέσεις του με τον ΑΝΤ1 μίλησε ο Θέμος Αναστασιάδης.

«Αρχικά, αυτό που με δένει με τον ΑΝΤ1 είναι ένας… ζουρλομανδύας όπου έχουμε τυλιχθεί αυτή την εποχή όλοι όσοι δουλεύουμε στην TV και προσπαθούμε να βγάλουμε προϊόν σε μια αγορά, η οποία παλεύει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Γενικά έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τον ΑΝΤ1, κυρίως γιατί δεν σου φορτώνονται χωρίς λόγο.»
Πηγή: Τηλέραμα

Ελεονώρα Μελέτη Δίνει ερωτικές συμβουλές

Συμβουλές έδινε νωρίς σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη στις τηλεθεάτριες της εκπομπής της για το πώς θα πρέπει να είναι μέσα στο σπίτι ώστε να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους.

«Έχω βαρεθεί και έχω κουραστεί να ακούω πως οι σχέσεις περνάνε κρίση. Η σχέση θέλει φροντίδα, είναι ζωντανός οργανισμός όπως και ο άνδρας σας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΤΑΥΡΟΣ - ΙΧΘΥΣ – ΛΕΩΝ

Ο πιο ερωτικός πόλεμος που έγινε ποτέ, ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, συνεχίζεται στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ!


Τα ζώδια συναντιούνται στη μοναδική αστρολογική κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης και σχηματίζουν τους πιο σέξι κι εκρηκτικούς συνδυασμούς!

Ένας Αιγόκερως, ένας Ταύρος, ένας Ιχθύς και ένας Λέων ανακαλύπτουν το άλλο μισό του… άλλου μισού τους σε ένα απολαυστικό διπλό… Κρητικό επεισόδιο!

Ο Αιγόκερως Αλέξανδρος (Ορέστης Τζιόβας) πάει στη Κρήτη, για να γνωρίσει στους γονείς του τη γυναίκα που θέλει να παντρευτεί, την ‘ταυρίνα’ Αφροδίτη (Κατερίνα Τσάβαλου). Ο πατέρας του (Δημήτρης Μαυρόπουλος) τη βρίσκει πολύ καχεκτική και ορίζει τους γάμους εσπευσμένα νομίζοντας ότι η νύφη του είναι έγκυος.

Τότε φτάνουν στο νησί και τα αδέλφια των μελλόνυμφων. Η Μελίνα (Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη), αδελφή της Αφροδίτης, είναι μια φιλόδοξη λιονταρίνα και είναι «γιάπισσα» όπως ο Αλέξανδρος. Από την άλλη ο Πάτροκλος (Σταύρος Σβίγκος), αδελφός του Αλέξανδρου, είναι ένας επαναστάτης Ιχθύς, ιδεολόγος όπως η Αφροδίτη! Οι… χιαστί γνωριμίες θα καταλήξουν σε έρωτα του Αλέξανδρου με τη Μελίνα και του Πάτροκλου με την Αφροδίτη! Τι θα κάνουν οι γονείς και κυρίως ο πατέρας, όταν οι μελλόνυμφοι αποφασίσουν να ακυρώσουν το γάμο;

Ο αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος είναι πάντα παρών, για να προβλέπει, να εξηγεί και να λύνει όλες τις απορίες σας. Γιατί η σειρά εκτός από πλάκα, έχει και κύρος!

Ανακαλύψτε τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας και τι μπορεί να πάθετε αν μπλέξετε με λάθος ζώδιο, την Παρασκευή 25/2 στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Καβγάς Χατζηνικολάου - Κώνστα στο δελτίο

Όταν ο παρουσιαστής του δελτίου Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε στο τηλεοπτικό παράθυρο του Alter τον προϊστάμενο του οικονομικού ρεπορτάζ Χρήστο Κώνστα για να μιλήσουν για το μνημόνιο κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή.

Η συζήτηση πήρε τέτοια τροπή που μέσα σε λίγα λεπτά ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε να φωνάζει -τόσο δυνατά δεν πρέπει να έχει ξαναφωνάξει on air- και να λέει στον συντάκτη φράσεις όπως:

"Θα μας τρελάνεις!" , "Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις" , "Με έχεις βγάλει από τα ρούχα μου!" 

Κάποιες άλλες στιγμές, την ώρα που μιλούσε ο Χρήστος Κώνστας, ο παρουσιαστής μονολογούσε: "Χαιρετίσματα..."

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η υπόθεση Μέρτεν στο «Κουτί της Πανδώρας»

Η υπόθεση Μέρτεν είναι από τις πιο συγκλονιστικές και πιο άγνωστες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. Ένας ναζί εγκληματίας συλλαμβάνεται στην Αθήνα, δικάζεται αλλά δεν εκτίει την ποινή του. Απελευθερώνεται στην Γερμανία.

Η ελληνική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δέχεται τα πυρά όλων των κομμάτων. Μια μεγάλη πολιτική κρίση ξεσπάει στην Ελλάδα. Φόντο της η μυστική διπλωματία, ο Ψυχρός Πόλεμος, και το γεγονός πως πολλοί από τους στυλοβάτες του κρατικού μηχανισμού είναι πρώην συνεργάτες των Γερμανών.

Ίσως η υπόθεση Μέρτεν να είχε τελειώσει εκεί, σε κάποια πολιτικά συμπεράσματα, αν ο Μαξ Μέρτεν, δεν κατηγορούσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και μέλη της κυβέρνησής του ως συνεργάτες του. Η Ελλάδα από το 1957-1963 θα πέσει σε μια πολιτική θύελλα, όπου αλήθειες και σκοπιμότητες αλληλοπλέκονται. Η ταραγμένη δεκαετία του 60, η Χούντα αργότερα δεν θα βοηθήσουν στο να πέσει φως στην υπόθεση.

Ήταν η υπόθεση Μέρτεν, ένας εκβιασμός που άσκησαν οι Γερμανοί στον Καραμανλή ώστε να οδηγηθούμε στην μη διεκδίκηση των αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου;

Στο «Κουτί της Πανδώρας» την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στη ΝΕΤ
«Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Έκκληση Χατζηνικολάου να μην κλείσει το Alter

Έκκληση από το μικρόφωνο του Real Fm έκανε σήμερα το πρωί o Νίκος Χατζηνικολάου,προς τη κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα προς τον υπ. Οικονομικών Γ. Παπακωσταντινου, ώστε να μην κλείσει το Alter και να του δοθούν οι απαραίτητες παρατάσεις, ώστε να καταφέρει να ξεπληρώσει τα χρέη του προς τις τράπεζες.

Πιο συγκεκριμένα ανεφέρε πως ο σταθμός αυτη τη στιγμη χρωσταει 5εκ.ευρω απο τα οποια το 1,3εκ.ευρω δόθηκαν στις τράπεζες το καλοκαίρι του 2010...και τώρα αυτές το υποχρεώνουν να δώσει όλο το υπόλοιπο ποσο μαζί... αλλιώς θα μπει λουκέτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πρωινά: Οι μεγάλες ανατροπές προκαλούν "αναταραχές" στα κανάλια!

Οι ανατροπές στα πρωινά συνεχίζονται με πολλά προγράμματα από αουτσάιντερ να θεωρούνται πλέον ισχυροί και ανίκητοι αντίπαλοι. 

Ο λόγος για την ξένη σειρά του STAR "Μαρία, Άγγελέ μου", η οποία κατά καιρούς ξεπερνάει στην "κούρσα" της τηλεθέασης την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τους Καραμεροχαριτάτους....

Αυτό αποτυπώνεται καθημερινά σχεδόν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία προκαλούν μεγάλες "αναταραχές" στις διοικήσεις των καναλιών. 

Πιο αναλυτικά λοιπόν, χτες αρκετά ανεβασμένοι φάνηκαν οι Καραμεροχαριτάτοι, με το δίδυμο του ΑΝΤ1 να σημειώνει 17% στο γενικό σύνολο, αλλά 12,5% στα νεανικά κοινά. Στα "πάνω" τους ήταν όμως και το ζευγάρι του MEGA σημειώνοντας 25% στο γενικό σύνολο. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι σταθερή στα χαμηλά της ποσοστά με 12,3%, αλλά στα νεανικά κοινά κατέχει ακόμη τον τίτλο της "βασίλισσας", αφού η AGB κατέγραψε 16,8%.

Η μεγάλη έκπληξη όμως παραμένει η σειρά που έχει επιλέξει το κανάλι της Κηφισιάς, αφού χτες ξεπέρασε τον "Καφέ" του ALPHA πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής το δίδυμο του ΑΝΤ1. Για την ιστορία το "Μαρία, άγγελέ μου" σημείωσε 15,6% στο γενικό σύνολο και το 18,2% στο νεανικό κοινό.

Δηλαδή η φθηνή σειρά "Μαρία άγγελέ μου" απείλησε "ανοιχτά" Λιάγκα-Σκορδά και έθεσε εν αμφιβόλω τους παχυλούς μισθούς πολλών παρουσιαστών...

markos.tv

Πρόσληψη για την στενή συνεργάτιδα της Στάη

Πρόσληψη για την στενή συνεργάτιδα της ΣτάηΔείτε με τι μισθό.Το σημερινό ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε την πρόσληψη της Νικόλ Λειβαδάρη, χρόνια συνεργάτιδα της Έλλης Στάη. 

Η σύμβαση αφορά θέση Προσωπικού Ειδικών Θέσεων εργασίας και ισχύει από 1/2/2011 έως 31/01/2012.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως οι μικτές μηνιαίες αποδοχές του «δεξιού χεριού» της παρουσιάστριας του βραδινού δελτίου της ΝΕΤ, ανέρχονται στις 3.000 ευρώ μικτά, συμπεριλαμβανομένων των πάσης φύσεως επιδομάτων και επιπρόσθετων αμοιβών.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ

Λαζόπουλος-Κανάκης: Ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεταξύ τους μάχη!

Η φετινή χρονιά τους ανήκει δικαιωματικά από άποψη τηλεθέασης, αφού κάθε φορά που εμφανίζονται στο γυαλί τα μηχανάκια της AGB χτυπάνε κόκκινο. 

Κάθε Τρίτη βράδυ οπότε και συμπίπτουν οι εκπομπές τους, καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, φανερώνοντας την ανάγκη όλων μας να γελάσει λιγάκι το χειλάκι μας.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που το "Τσαντίρι" με το Λάκη, έφτασε μέχρι 62,5% και στο... "καπάκι" το "Ράδιο Αρβύλα" με τον Αντώνη Κανάκη, μέχρι 35,6% παρακαλώ. 

Οι δύο άντρες αναμένεται να... λύσουν τις διαφορές τους του χρόνου, μια και οι καναλάρχες έχουν συνειδητοποιήσει πόσο δυνατοί είναι και οι δύο στη σάτιρα και σκοπεύουν να τους ρίξουν "στη μάχη των 8", απέναντι στα κεντρικά δελτία.

markos.tv

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Το κεφάλι μου πάει να σπάσει...


Η εκπομπή  «Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 16:00 στοMEGA ασχολείται με το θέμα των πονοκεφάλων. 

Εννιά στους  δέκα ανθρώπους έχουν αισθανθεί έστω και μια φορά στη ζωή τους πονοκέφαλο. Νεώτερες μελέτες δείχνουν ότι η κεφαλαλγία δεν πλήττει μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Ιδιαίτερη αναφορά στην εκπομπή γίνεται στην παιδική κεφαλαλγία αλλά και τον πονοκέφαλο λόγω άγχους.  

Στο στούντιο φιλοξενείται  μια νέα γυναίκα που βιώνει την κεφαλαλγία στην πιο δύσκολη μορφή της, την ημικρανία. Η εκπομπή διερευνά κάποιες από τις πλέον περίεργες κεφαλαλγίες αφού εκτιμάται ότι στο σύνολό τους ξεπερνούν τις 200. Ανάμεσά τους, ο πονοκέφαλος από την αφαγία, την υπερκατανάλωση ποτού, την αϋπνία κ.ά. Οι ειδικοί εξηγούν ποιές από αυτές τις μορφές πονοκεφάλου είναι αθώες αλλά και ποιές πρέπει να μας ανησυχούν.  

Σε μια  διαφορετική συνέντευξη εμφανίζεται  στην εκπομπή ο δημοσιογράφος  Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος καταθέτει την προσωπική του εμπειρία αναφορικά με το θέμα της εκπομπής. 

Αναφέρεται  η διαδικασία των διαγνωστικών εξετάσεων και του εγκεφαλογραφήματος, ενώ καταρρίπτονται μύθοι που σχετίζονται με την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων. Οι περισσότεροι αναζητούν λύση στα φάρμακα, με αποτέλεσμα τα ίδια τα φάρμακα να γίνονται αιτία για  χρόνιο πονοκέφαλο. Στο στούντιο αναλύονται όλες οι εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας, από την ομοιοπαθητική μέχρι τον βελονισμό και την φυσικοθεραπεία. Τέλος, προβάλλονται απλές ασκήσεις αλλά και άλλες πρώτες βοήθειες που μας βοηθούν σε μια κρίση πονοκεφάλου.  
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Μιχάλης  Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης  Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Επιμέλεια Εκπομπής: Θανάσης Τρομπούκης
Συντακτική Ομάδα: Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά, Κωνσταντίνος Λύτσικας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Λίτσα Δελή

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Παπαδάκη στο πρωινό του Ant1;


Τι και αν τα σενάρια θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου ή τους Καραμεροχαριτάτους να «παίρνουν» την καρέκλα του Γ. Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του Ant1; Άλλος είναι το φαβορί. Ποιος; Ο… Παναγιώτης Ψωμιάδης (!), όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα το πρωί.

Σε μια συζήτηση που είχανε οι δυο τους και με αφορμή την ηλικία του Α. Σαμαρά, πετάχτηκε ο Π. Ψωμιάδης και λέει «Και συ μεγάλος είσαι, αλλά μοιάζεις πιο μικρός από μένα»!

Αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ ο Γ. Παπαδάκης, που πιθανότατα θα σκέφτηκε –βαλτός είσαι;- (ξέρετε λόγω των σεναρίων που παίρνουν και δίνουν το τελευταίο διάστημα για την ηλικία του), αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, αδράζοντας ωστόσο την ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του για… το συμβόλαιο που δεν έχει ανανεωθεί ακόμα.

«Το ξέρω, το ξέρω (ότι μοιάζω μικρότερος). Ευχαριστώ. Πες μια καλή κουβέντα, γιατί τελειώνει και το συμβόλαιο και από ότι βλέπω ο μοναδικός που θα του κάνουν πρόταση να κάνει αυτή την εκπομπή είσαι εσύ», είπε όλο νόημα ο Παπαδάκης.

Το ερώτημα είναι: Ο μοναδικός από τους δύο ή ο μοναδικός από όσους ακούγονται το τελευταίο διάστημα, οεο;

Πάντως, ο Π. Ψωμιάδης δεν πτοήθηκε και συνέχισε λέγοντας «Σε βλέπω να κάνεις εκπομπή με τον Αυτιά»!

Οι άντρες που... νίκησαν κατά κράτος τις κυρίες των μεσημεριανών!

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι οι άντρες μπορούν να κυριαρχήσουν στην "γυναικοκρατούμενη" μέχρι σήμερα μεσημεριανή ζώνη; Ότι μπορούν να κερδίσουν τις λαμπερές παρουσιάστριες Σταματίνα Τσιμτσιλή και Χριστίνα Λαμπίρη; Κι όμως...
Η απουσία της Κατερίνας Καραβάτου όλο αυτό το διάστημα, λόγω ασθένειας, έδειξε ότι οι άντρες... μπορούν να έλξουν τις γυναίκες τηλεθεάτριες εκείνης της ώρας.

Την Τρίτη, για παράδειγμα, οι Νάσος Γουμενίδης και Δημήτρης Παπανώτας επικράτησαν άνετα έναντι των αντιπάλων τους σε STAR και ΑΛΤΕΡ αντίστοιχα, πιάνοντας μέσο όρο τηλεθέασης...11,5%. Μήπως πέφτει λοιπόν ένα ακόμη κάστρο στην τηλεόραση; Προς προβληματισμό των καναλαρχών...
markos.tv

Στην prime time ζώνη του Alpha η ζωή της Άννας Βίσση

Vissi in the "Forgive Me This" music...Image via Wikipedia
Για τρία χρόνια η κάμερα ακολουθούσε την Άννα Βίσση παντού καταγράφοντας τα πάντα! 

Θα την δούμε ακόμα και να παίζει ποδόσφαιρο.


Ετσι, από τις 16 Μαρτίου το «Anna Vissi - Οσο έχω φωνή» έρχεται στο prime time του Alpha σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ενώ αναμένεται να καθηλώσει τους χιλιάδες fan της «απόλυτης» Ελληνίδας

Στις 16 Μαρτίου θα προβληθεί το "rockumentary" όπως το αποκάλεσε η Άννα Βίσση,σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της.


Το "Όσο έχω φωνή"  είναι από τα projects στα οποία ποντάρει πολύ το κανάλι,ελπίζοντας να προσελκύσει τους θαυμαστές της ελληνίδας τραγουδίστριας, αλλά και τους περίεργους για τον τρόπο ζωής ενός διάσημου σταρ.

 


Enhanced by Zemanta

Xριστόφορος Παπακαλιάτης: "Δεν μου έγινε πρόταση για το Dancing with the stars"

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πριν από λίγη ώρα έδωσε συνέντευξη τύπου μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για να μιλήσουν για την παράσταση «Amadeus» του Peter Shafer που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη το βράδυ. 

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για το Dancing with the stars.

Πηγή: Super Star

Γιώργος Λιάγκας:«Η Eurovision είναι ένα... gay πάρτι»!

Όποιος από σας πίστεψε ότι η Eurovision είναι η «γιορτή της μουσικής» απατάται!

Τι είναι… gay πάρτι!!!

Τάδε έφη Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί και το υποστήριξε δεόντως, γιατί έχει πάει και ξέρει από πρώτο χέρι!

Είδε και έκρινε εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Στον τέταρτο μήνα μπήκε η Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη μπήκε στον τέταρτο μήνα της κύησής της - δεν χωρά καμία αμφισβήτηση. 
 
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Lifestyle» έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού μαζί με τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες έκλεισε τους τρεις μήνες.

Η μελαχρινή καλλονή παρ’ όλο που έχει ζαλάδες, δουλεύει κανονικά αφού είναι επαγγελματίας.

Μάλιστα το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έλεγε στους συνεργάτες της: «Τρώτε σουβλάκια με τζατζίκι και εγώ δεν μπορώ να φάω». Βέβαια, εκείνοι της έκαναν πλάκα.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Χωριά φαντάσματα στο δρόμο του λιγνίτη

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, στις 23:00, στο MEGA οι «Πρωταγωνιστές» επισκέπτονται τη «χώρα» του λιγνίτη και καταγράφουν 4 ημέρες από τη ζωή αλλά και τις συγκρούσεις στην περιοχή που παράγει το 70% του ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδας.

Οι «Πρωταγωνιστές» επισκέφθηκαν τα εργοστάσια της ΔΕΗ, συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, τους «υπέρμαχους» της ενέργειας που χαρακτηρίζουν τον λιγνίτη ως τον μαύρο χρυσό της Ελλάδας και «κατέβηκαν» στο μεγαλύτερο ορυχείο των Βαλκανίων.

Παράλληλα, κατέγραψαν και τις απόψεις των «αντιπάλων» του λιγνίτη. Όσων δηλαδή προτάσσουν τα προβλήματα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και ζητούν τη σταδιακή μείωση της χρήσης του λιγνίτη και τη στροφή προς τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τους συνεργάτες του, τη δημοσιογράφο Βίκυ Καραβάλτσιου και τους οπερατέρ Μαρία Μαράκη και Βασίλη Μουρίκη, επισκέφθηκαν επίσης τα χωριά Μαυροπηγή και Ακρινή που περιμένουν να «μετακομίσουν» καθώς τα ορυχεία της ΔΕΗ επεκτείνονται. Οι κάτοικοι τους διαμαρτύρονται ότι τα ορυχεία τους έχουν πλησιάσει πολύ και ζητούν την άμεση μετεγκατάσταση τους.

Το οδοιπορικό στη «χώρα του λιγνίτη» ξεκινάει από τα εγκαταλειμμένα χωριά Κλείτος, Χαραυγή και Κόμανος που εκκενώθηκαν για να παραδοθεί το υπέδαφός τους στους εκσκαφείς της ΔΕΗ. Στον Κλείτο η κάμερα της εκπομπής «ανακάλυψε» την κυρία Μαίρη που αρνείται να φύγει από το σπίτι της ενώ στην Χαραυγή βρήκαν έναν Ινδό εργάτη, τον Τζαγκντίπ, ο οποίος επιμένει να μένει μόνος του στο εγκαταλειμμένο χωριό.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:00 στο MEGA

Τα τραγούδια για την Eurovision VIDEOS

Στην ειδική εκπομπή, που μεταδόθηκε την Τρίτη το βράδυ από τη ΝΕΤ και διαδικτυακά από το eurovision.ert.gr παρουσιάστηκαν τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό.

Την εκπομπή παρουσίασε η Λένα Αρώνη.

Ο Ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, ενώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%).
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ", ΕΔΩ

Η Ρούλα στη Θεσσαλονίκη αλλά ΔΕΝ είδε τον ... Κανάκη !

Μετά το τέλος των live του «Big Brother», την προηγούμενη εβδομάδα η Ρούλα Κορομηλά πήγε στη συμπρωτεύουσα για τέσσερις ημέρες.

Όχι, δεν πήγε για  να... τραβήξει το αυτί του  Κανάκη που πρόσφατα την έκραξε.

Η παρουσιάστρια βρήκε χρόνο να ξεκουραστεί πριν την έναρξη του «Greek Idol».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γ.Καπουτζίδης: « Δεν θέλω να γράψω για την τηλεόραση»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος του "Just the two of us" έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο "Πρωινό mou". 
 
«Αποχαιρέτησα μια δουλειά, την οποία αγάπησα είναι η αλήθεια, αλλά δεν  αποχαιρέτησα τους ανθρώπους της και αυτό είναι πολύ σημαντικό», υπογράμμισε, ενώ ομολόγησε ότι θα ξαναέκανε το "Just the two of us" του χρόνου, αλλά μόνο με την ίδια σύνθεση!

Ο γνωστός ηθοποιός - παρουσιαστής αποκάλυψε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και όχι με την τηλεόραση, γράφοντας ενδεχομένως κάποιο έργο.

Ο Λιάγκας και τα... αντρικά στρινγκ!

Άμα πάρει φόρα αυτό το παιδί δεν το σταματά τίποτα!
 
Το μεσημέρι έδωσε πάλι..."ρέστα" στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm!  
 
Στη διάρκεια της πρώτης ώρας ασχολήθηκε με την κόντρα που ανέκυψε το τελευταίο 24ωρο ανάμεσα στο Θέμο Αναστασιάδη και το Στέλιο Μάϊνα, βάζοντας στο παιχνίδι και τους πολυπληθείς ακροατές του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Θα γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα;

ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ
Τελευταίο επεισόδιο
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 22:00


Μετά από δύο κύκλους γεμάτους αισθηματικές περιπέτειες και δοκιμασίες, η μαγική ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ έρχεται να πει την τελευταία λέξη.

Η απολαυστική σειρά που κατάφερε να ενώσει δυο ανθρώπους από διαφορετικούς κόσμους και να τους αλλάξει τη ζωή, φτάνει στο τέλος της την Τετάρτη 16/2 στις 9 το βράδυ και υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις.

Ο έρωτας της Κατερίνας (Μαρία Σολωμού) και του Πέτρου (Γιώργος Καραμίχος) περνάει την τελευταία και κρισιμότερη δοκιμασία. Tο ίδιο και η σχέση της Χρύσας (Ισαβέλλα Κογεβίνα) με τον Φώτη (Γιώργος Χρανιώτης). Το ‘μπλέξιμο’ ανάμεσα στα δύο ζευγάρια έχει δημιουργήσει μια τεράστια παρεξήγηση που τους οδηγεί όλους στο χωρισμό!

Θα καταφέρει η «Ονειροπαγίδα» να κάνει πάλι το θαύμα της;

Τα πάντα μπορούν να συμβούν, αρκεί να τα ονειρευτείς…

Καπουτζίδης: «Μου αρέσει να απομονώνομαι και να γράφω»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο πρωινάδικο του Mega για τους ήρεμους ρυθμούς που έχει πλέον η ζωή του και την πιθανότητα να τον δούμε και του χρόνου στο «Just».

«Μου αρέσουν οι μοναχικές ώρες μπροστά 
στον υπολογιστή και γράφω. Μου αρέσει να απομονώνομαι και να γράφω»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ράδιο Αρβύλα: Έδωσαν ρεσιτάλ με τη "μπουμπούκα" και το... "φορητό πιπί"!

Ήταν μία από τις πιο κεφάτες εκπομπές τους, με κεντρικά πρόσωπα την Ευγενία Μανωλίδου-"μπουμπούκα" και τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη-"μπουμπούκο"! 
 
Με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου στον Πέτρο Κωστόπουλο, ότι την γοήτευσε μιλώντας της αρχαία, οι Ράδιο Αρβύλα... έκαναν ολόκληρο βίντεο για το πως μπορεί να γίνει καμάκι στα αρχαία ελληνικά με τίτλο..."Πως έριξε ο μπουμπούκος τη μπουμπούκα"!

Από τη σάτυρά τους όμως δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Μπεκατώρου με το... "φορητό πιπί" της: Μία συσκευή που αντικαθιστά τη γυναίκα όταν λείπει ο άντρας για δουλειές αρκετό καιρό! Αυτά είναι... "βόύτυρο στο ψωμί" τους κι έτσι απλά έφθασαν πάλι να κάνουν τηλεθέαση 31%! Τουλάχιστο χαιρόμαστε κι εμείς να τους βλέπουμε... 
 
http://www.markos.tv

I don't wanna dance - Nikki Ponte VIDEO

Με το dance κομμάτι «I Don’t Wanna Dance» διεκδικεί την ψήφο μας για την Eurovision η Νίκη Πόντε!

Το τραγούδι, σε στίχους και μουσική Jonas Saeed και Pia Sjöberg, παρουσιάστηκε επίσημα μαζί με τα υπόλοιπα πέντε σε ειδική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Ο εθνικός μας τελικός αναμένεται να γίνει στις 2 Μαρτίου και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Ντίσελντορφ θα επιλεγεί από κοινό και κριτική επιτροπή σε ποσοστό 50 - 50.
VIDEO ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Απεργία την Τετάρτη στο ALTER

H Ένωση Συντακτών και η Ένωση Τεχνικών ανακοίνωσαν την προκήρυξη 24ωρης απεργίας την Τετάρτη στο Alter. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
"Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες, καταγγελίες και την πραγματοποίηση προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας, η εργοδοσία του «ALTER» εξακολουθεί να αρνείται την καταβολή των δεδουλευμένων και την τήρηση όλων των όρων των ΣΣΕ.
Το Δ.Σ. καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό «ALTER» ότι μη πληρώνοντας στερεί από τους εργαζόμενους τον μοναδικό πόρο διαβίωσης και καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με τους τεχνικούς και τους διοικητικούς συναδέλφους".
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΔΩ

Μας "έφτιαξες" πάλι ρε Σταματίνα!

Με ένα σέξυ φόρεμα που αναδείκνυε το υπέροχο μπούστο της, εμφανίστηκε σήμερα στο "Πολύ μπλα-μπλα" η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα σχόλια από το πάνελ και τους καλεσμένους, όπως ήταν φυσιολογικό, έδιναν και έπαιρναν.

Πιο "καυτή" λοιπόν από ποτέ η παρουσιάστρια όμως  κανείς δε ξέρει αν θα την έχει βοηθήσει αυτό και στα νούμερα της AGB.

Aύριο θα το μάθουμε...
http://www.markos.tv/mas-eftiakses-pali-re-stamatina

Ντινόπουλος: Χρυσοί μισθοί στο κανάλι του τζόγου

Χρυσοί μισθοί στο κανάλι του τζόγου (OΠΑΠ Τ.V) που άρχισε να λειτουργεί πριν λίγες ημέρες.

Την ίδια ώρα δεκάδες δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ είναι άνεργοι.

Αυτή είναι η έκτη ερώτηση από τον Αργύρη Ντινόπουλο για τον ΟΠΑΠ.

Διαβάστε την:
"Πριν από μερικές ημέρες άρχισε τη λειτουργία της η ΟΠΑΠ T.V. με 20.000 συσκευές τηλεοράσεως στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η ΟΠΑΠ T.V. λειτουργεί σε εφαρμογή της συμβάσεως που υπέγραψε ο ΟΠΑΠ με την INTRALOT.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τη λειτουργία της ΟΠΑΠ Τ.V. ανέλαβε ο … γιός του γενικού διευθυντή της ΙΝTRALOT Φίλιππος Αντωνόπουλος".Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αθώος ο Δημ. Κοντομηνάς για την υπόθεση του «Alpha»

Αθώος με ομόφωνη απόφαση του 3μελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας κρίθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος κατηγορείτο για το αδίκημα της απιστίας κατ' εξακολούθηση, ύστερα από μήνυση σε βάρος του από τον πρώην πρόεδρο του σταθμού Alpha Στάθη Τσοτσορό.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το κατηγορητήριο την περίοδο 2003-2004, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από το συνήγορό του προχώρησε σε εσωτερικές δανειοδοτήσεις συνολικού ύψους 68 εκατ. ευρώ, που όμως εμφανίστηκαν ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα να παραβιάζεται ο νόμος του βασικού μετόχου. Όπως αναφερόταν, η ζημία ήρθε καθώς στο σταθμό επιβλήθηκε πρόστιμο με απόφαση του ΕΣΡ, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.
Το δικαστήριο πάντως σήμερα έκρινε ότι δεν αποδείχτηκε σε βάρος του κατηγορία. Μάλιστα στην απαλλακτική εισήγησή της, η εισαγγελέας υποστήριξε ότι "προέκυψε από τη διαδικασία η ενίσχυση της εταιρείας και όχι η ζημία της". Άλλωστε, "δεν σημειώθηκε καμία μείωση στην αξία των μετοχών πριν ή μετά την αύξηση κεφαλαίου, ενώ το επιβληθέν πρόστιμο ουδέποτε εκτελέστηκε".

Σήμερα τα υποψήφια τραγούδια για τον Eλληνικό τελικό της Eurovision.

The modern logo was introduced for the 2004 Co...Image via Wikipedia
Σήμερα Τρίτη στις 20.00, η ΝΕΤ θα μεταδώσει ειδική εκπομπή, στην οποία θα παρουσιαστούν τα υποψήφια τραγούδια για τον Eλληνικό τελικό, που θα αναδείξει τη φετινή συμμετοχή της ΕΡΤ στον 56ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η παρουσίαση της εκπομπής θα γίνει από τη Λένα Αρώνη.

Περικοπές στο «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Ράδιο αρβύλα» επιφυλάσσει ο ΑΝΤ1

Άγριο ψαλίδισμα των bugdet ετοιμάζει ο Αλεξάντερ Χόλαντ του ANT1 και μάλιστα σε εκπομπές που καταγράφουν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις σε επίπεδο ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Ράδιο αρβύλα» αναμένεται να υποστούν σημαντικές μειώσεις στους προϋπολογισμούς τους και για αυτό η διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει να καλλιεργεί το κλίμα.

Ο Αντώνης Κανάκης όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση εκπομπάρχη για αυτό δεν αποκλείονται εκπλήξεις που μπορεί να διαταράξουν ακόμη και τις καλές σχέσεις του καναλιού με την παρέα της Θεσσαλονίκης.

Η περίπτωση του Γιώργου Παπαδάκη είναι διαφορετική και θα συζητηθεί σε άλλη βάση, δεδομένου ότι λήγει και το συμβόλαιο του παρουσιαστή στο τέλος του χρόνου.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ στο EXTRA για την Μοιραράκη.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ εισέπραξε το EXTRA Channel για τα χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη.

Ο σταθμός τιμωρήθηκε κατόπιν καταγγελίας ιδιώτη, καθώς σε κλήρωση που γινόταν με γραμμή υψηλής χρέωσης, οι πολίτες εξαπατούνταν, καθώς η πωλήτρια βεβαίωνε τους τηλεθεατές ότι όλοι όσοι καλέσουν θα κερδίσουν που βέβαια δεν ίσχυε.

Η ανάγνωση της απόφασης είναι ξεκαρδιστική, καθώς ο επιστήμονας του ΕΣΡ αναγκάζεται να παρουσιάσει όλη τη δημοπρασία λέξη λέξη, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως ο εκπρόσωπος του Extra ονομάζεται Σνούντα Ναμπίλ του Σάμι.

Ρούλα Κορομηλά: «αποφάσισε: ή τον Κανάκη ή εμένα»

Ρούλα Κορομηλά: «αποφάσισε: ή τον Κανάκη ή εμένα»Όποιος συντονίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό ράδιο 9 άκουσε την Ρούλα Κορομηλά μεταξύ σοβαρού και αστείου να ζητάει την απόλυση του Αντώνη Κανάκη από τον διευθυντή του σταθμού στον οποίο συνυπάρχουν! 
 
«Πάρτε μου τηλέφωνο τον διευθυντή του ραδιοφώνου… Με ακούει κανείς; Πάρτε μου τον κο. Κακλαμάνο τηλέφωνο! Έχεις τον Κανάκη στο ραδιόφωνο εδώ; Λοιπόν αποφάσισε: ή τον Κανάκη ή εμένα. Τον είδες προχθές τι έλεγε για μας; Αποφάσισε. Θα αποφασίσει ο Κακλαμάνος και θα μας πει. Δεν γίνεται δύο μεγάλοι μαζί. Όποιος λέει κάποια πράγματα για κάποιον άλλο και είναι άστοχο θα πρέπει να τοποθετηθεί», είπε εν εξάλλω η παρουσιάστρια. 
 
Όλα αυτά, επειδή ο Κανάκης τόλμησε να κοροϊδέψει το Big Brother και συγκεκριμένα το τέλος του παιχνιδιού.…

Η νέα σχέση του Σρόιτερ

Η νέα σχέση του ΣρόιτερΟ Αντώνης Σρόιτερ, μετά τον χωρισμό του με την Δήμητρα Αιγινίτη, φαινεται πως βρήκε των έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού και πρώην μοντέλου Μαρίας Πατσά! 
 
Φιλικό πρόσωπο της 32χρονης επιβεβαίωσε την σχέση τους: 
 
«Είναι πράγματι μαζί, εδώ και έναν μήνα, αλλά δεν θέλουν να μιλούν γι’ αυτό καθώς η σχέση τους βρίσκεται ακόμη σε διερευνητικό στάδιο», είπε φίλος της Μαρίας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Δούκισσα Νομικού, θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά μας....

Καλά δεν είναι και σίγουρο, αλλά αν γίνει θα έχει πολύ ενδιαφέρον..! 

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρουν τον τελευταίο καιρό, το μεγάλο κανάλι, σχεδιάζει, αν βέβαια το επιτρέψουν τα οικονομικά του, την νέα σεζόν να κάνει για πρώτη φορά στην πορεία του μία πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή γα τα Σαββατοκύριακα, με την Δούκισσα Νομικού, κεντρική παρουσιάστρια..! 

Λέτε..? Δεν μου ακούγεται κακό..!
http://www.athensbars.gr/

Τι τρέχει με τον Τριανταφυλλόπουλο;

Ξανά άρρωστος δήλωσε τη Δευτέρα το βράδυ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και συνεπώς απείχε για άλλη μια φορά από την εκπομπή του, στη θέση της οποίας το ALTER έβαλε ξένη ταινία.

Ο δημοσιογράφος, λέει, ειδοποίησε τελευταία στιγμή τον σταθμό του Μπουρναζίου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν καν οι υπεύθυνοι να ενημερώσουν και να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται είναι το εξής: Ήταν όντως ασθενής ο Μάκης, ή το παίζει... ιστορία εξαιτίας του ότι εκείνος και οι συνεργάτες του έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από πέρυσι; Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να συζητιέται πολύ στα «πηγαδάκια» και αυτό...
tempo.gr

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μελέτη: «Έχω ρίξει κέρατο και το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου»

Προλογίζοντας ένα θέμα για την απιστία, η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχθηκε πως την έχουν απατήσει αλλά έχει απατήσει κιόλας σύντροφό της.

«Ζούσα για τη στιγμή της εκδίκησης. Έχω ρίξει κέρατο σ’ αυτόν που μου το έριξε. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου» εξήγησε γελώντας η Ελεονώρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και για τη συνάντησή της με τον Γιαννη Λάτσιο, ΕΔΩ

Ο Γιάννης Λάτσιος ανοίγει τα χαρτιά του

Για το… μέλλον των εκπομπών του ΑΝΤ1 μίλησε ο Γιάννης Λάτσιος και είπε όσα μπορούσε, βέβαια,να πει ο άνθρωπος.

Ακόμα η σεζόν τρέχει οπότε όσα λιγότερα λες, τόσο καλύτερα. Πάντως με τον Χόλαντ τα έχουν μοιραστεί.

Εκείνος μίλησε για τα πρωινά, Παπαδάκη- 10 με 1 μαζί, ο Λάτσιος για x-factor, Ζέτα Μακρυπούλια και Σάκη Ρουβά.

Έχουμε και λέμε. Για το σώου τραγουδιού, το οποίο σήμερα τελειώνει, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δήλωσε. «Επιθυμία είναι να υπάρξει x-factor 4. Είναι νωρίς ακόμα και είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. Το πρόγραμμα για του χρόνου δεν έχει παγιωθεί. Θα συζητηθούν όλα Μάιο-Ιουνίο για να αποφασιστεί», είπε και παραδέχθηκε  σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, οτι αν και είναι ένα πρόγραμμα με «άξιους συνεργάτες, που πήγε καλά», φέτος  «δεν  ήταν η καλύτερη χρονιά».

Τον Σάκη Ρουβά, τον έχει ξεχωρίσει. Τον αγαπά και τον θαυμάζει. «Βεβαίως τον Σάκη θα τον ήθελα για μόνιμο συνεργάτη στον ΑΝΤ1 και πιστεύω έχουμε το πεδίο και για άλλες συνεργασίες εκτός του x-factor», εκμυστηρεύτηκε.

Πάμε τώρα στην Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία «μάλωσε» ότι… χάθηκε, όταν συναντήθηκαν στη σκηνή των βραβείων  «Άνδρες της χρονιάς», στην Κύπρο. «Η Ζέτα είναι συνεργάτης και είναι κοντά. Αυτά είναι αστεία της στιγμής. Μιλάμε με τη Ζέτα και έχουμε μιλήσει και πριν από την Κύπρο για το  Dancing», εξήγησε ο Γιάννης Λάτσιος.

Ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού!

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι είναι ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια μας εκμυστηρεύτηκε και τον άντρα με τον οποίο φαίνεται πως περνάει καλά μαζί του.

Και όλα αυτά διαδραμτίστηκαν την στιγμή που έλεγε για το ταξίδι που κληρώνει η εκπομπή της στην Αράχωβα.

Όταν συμπλήρωσε ότι στο δώρο συμπεριλαμβάνεται και η χρήση της πισίνας και του σπα του πεντάστερου ξενοδοχείου, ο συνεργάτης της της είπε:

«Όπως βλέπω έτσι την πισίνα, νομίζω ότι εκεί κάνεις άνετα μια πρόταση γάμου. Έχοντας το μονόπετρο δαχτυλίδι και κάνοντας μπάνιο, κάνεις μακροβούτι, πηγαίνεις, πηγαίνεις πηγαίνεις και στο τέλος βγαίνεις με το δαχτυλίδι στο χέρι και της λες: Με παντρεύεσαι;» ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πρώτο και πάλι το Κους Κους σε σύνολο και νεανικά

Πρώτο ήταν το Κους Κους και την Παρασκευή 11/02, το οποίο σημειωτέον όλη την εβδομάδα που μας πέρασε κύλησε χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου, που ήταν άρρωστη.

Συγκεκριμένα, το μεσημεριανό του Alpha κυμάνθηκε στο 12.2% στο σύνολο και στο 16.5% στα νεανικά κοινά, ενώ την ίδια ώρα ο μέσος όρος του Super Star κυμαινόταν στο 9.3% στο σύνολο και το 9.4% στις ηλικίες 15-44.

Σημειώνουμε ότι το Πολύ Μπλά Μπλα στο Alter μεταδόθηκε σε επανάληψη λόγω της 24ωρης απεργίας στο κανάλι του Μπουρναζίου και τα ποσοστά του κυμάνθηκαν στο 7.5% για το σύνολο και 8% για τα νεανικά κοινά.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Το “Νησί” έχει θεϊκά λάθη που νοστιμίζουν τη συνταγή»

Επειτα από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ κάνει την πρώτη εμφάνισή του στο «Νησί». Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλάει στο «Βήμα» για τις εντυπώσεις του από τη σειρά και για την ιδιαίτερη σχέση του με την τηλεόραση.

- ΣΗΜΕΡΑ κάνετε την πρώτη σας εμφάνιση στο «Νησί».Πόσο διαφορετική σε επίπεδο δουλειάς σάς φάνηκε η συγκεκριμένη σειρά;
«Δεν έγινε κάτι διαφορετικό σε επίπεδο δουλειάς. Απλά είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε. Ηταν μια παραγωγή με κόστος μεγάλο λόγω του ότι τα γυρίσματα έγιναν εκτός έδρας και επειδή ήταν ακριβά τα σκηνικά. Δεν πληρώθηκαν παραπάνω οι ηθοποιοί! Ισα-ίσα που έγινε μείωση των μισθών».

- Νιώθετε πως οι ηθοποιοί που συμμετέχετε στη σειρά προστατευθήκατε από την ποιότητα της παραγωγής και δεν κριθήκατε αυστηρά; «Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που δεν έχει προστατευθεί ποτέ. Εχω δεχτεί και την αυστηρή κριτική και τη θετική. Ακόμη εγώ δεν το έχω ζήσει, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ηθοποιοί οι οποίοι αυτό που έκαναν είναι εξαιρετικό και έχει ειπωθεί. Ισως υπάρχουν και κάποιοι που δεν έκαναν κάτι το εξαιρετικό αλλά δεν χρειάζεται να τους θάψουμε κιόλας! Είμαστε αυτής της γραμμής πια οι Ελληνες: ό,τι δεν είναι εξαιρετικό είναι κακό. Ε, δεν μπορεί να είναι όλοι Κουν και Λαμπέτη αλλά μπορούν να είναι καλοί. Και να σας πω και κάτι; Εχει θεϊκά λάθη το “Νησί”. Και αυτό ακριβώς είναι που το κάνει εξαιρετικό!».

- Τι εννοείτε έχει θεϊκά λάθη; «Σε όλα τα επίπεδα έχει λάθη. Και υποκριτικής και φώτων και σκηνοθετικά. Τι μας νοιάζει; Τα βλέπει ένα μάτι ειδικό. Αλλά είναι θεϊκά και νοστιμίζουν τη συνταγή».

- Η σχέση σας με την τηλεόραση δεν είναι και πολύ στενή.Γιατί;
«Δίχως να θέλω να φτύσω το φαγητό που τρώω, θα σας πω ότι βαριέμαι την τηλεόραση. Κάνω θέατρο με ανθρώπους που λειτουργούν με κανόνες θεατρικούς, μου αρέσει το μη ρεαλιστικό παίξιμο και καλούμαι ξαφνικά κάθε τρία χρόνια να παίξω ρεαλιστικά. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει». - Ναι,αλλά οι τηλεοπτικές δουλειές αποφέρουν οικονομικά κέρδη. Αυτά δεν σας ενδιαφέρουν;
«Ο,τι ήταν να κερδίσω από την ελληνική τηλεόραση και από φήμη και από λεφτά και από δόξα, το κέρδισα. Πλέον δεν υπάρχουν λεφτά στην ελληνική τηλεόραση, ας μη γελιόμαστε». - Επειτα από τόσα χρόνια στον χώρο τι ζητάτε πλέον;
«Τις καλές συνεργασίες. Θέλω να ζω τη διαδικασία, δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Οι καλές συνεργασίες άλλωστε οδηγούν σε καλά αποτελέσματα».

- Ευχαριστημένος από τη διαδρομή;
«Ναι, είμαι. Δεν έχω απωθημένα. Ποθώ απλά κάποια πράγματα, κάποιους ρόλους. Αλλά έχω ευχαριστηθεί ό,τι έχω κάνει».

- Το καλάμι το καβαλήσατε κάποια στιγμή;
«Οχι, όποτε συνέβη κάτι τέτοιο υπήρχαν άνθρωποι δίπλα μου που με βοήθησαν να κατέβω».

- Το παράδοξο πάντως είναι πως μόλις αποκτήσατε πολλή δημοσιότητα κάνατε πίσω.Γιατί;
«Εγινε εξαιρετικά συνειδητά. Πανηγυρίζω αυτά που έκανα με πολύ κόπο. Ποτέ δεν κυνήγησα τη δημοσιότητα. Δεν ήθελα να γίνω διάσημος. Για να καβαλήσεις καλάμι που σου έτυχε πρέπει να είσαι πολύ βλάκας. Το να καβαλήσεις καλάμι που έχεις κατακτήσει με πολύ κόπο δεν πειράζει και τόσο, απλά πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να κατέβεις».

- Σας επηρεάζει το αρνητικό κλίμα; «Πιέζομαι. Τώρα πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε ρίσκα. Δεν θα υπάρξουν πλέον λεφτά και το ρίσκο μας το είχαμε συνδέσει με την οικονομία μας. Αυτό έκανα και εγώ. Εκανα ό,τι έκανα, έχασα τα λεφτά μου, αλλά τα βρήκα στην πορεία. Τώρα πλέον αποκλείεται. Η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει πολύ. Απλά υπάρχει πολλή μιζέρια γύρω μας, πολλή γκρίνια».

Ποιος «πήρε» τους τηλεθεατές του Alter που δεν έβγαλε δελτίο;

Ο Ant1 φαίνεται πως ήταν ο κερδισμένος των κεντρικών δελτίων της Παρασκευής 11/02. Παρά το γεγονός ότι το Mega ήταν και πάλι πρώτο, το δελτίο του καναλιού του Αμαρουσίου απέσπασε – όπως φάνηκε – μέρος των τηλεθεατών του Alter, το οποίο δεν είχε δελτίο λόγω 24ωρης απεργίας.

Τα ποσοστά των κεντρικών

δελτίων ειδήσεων:                                      Στα νεανικά κοινά, η τηλεθέαση ήταν:
Mega 29.5%                                                         Mega 22.6%
Ant1 17.9%                                                          Ant1 14.1%
Star 7.4%                                                              Star 14.0%
Alpha 17.1% (μεταδίδεται στις 19:00)    Alpha 19.7%

Video: Η καρδιά, τα σουβλάκια και το μπουφάν της... Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έφτασε στην εκπομπή σήμερα το πρωι , με λίγα λεπτά καθυστέρηση και κρατώντας μια τεράστια καρδιά στα χέρια της...

«Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, πήρα στον Γιώργο κάτι που δεν είναι τόσο ερωτικό… ένα… μπουφάν!», δήλωσε στην εκπομπή Επτά και την Μαρία Σταματέρη η Φαίη Σκορδά.

Όσο για τα σουβλάκια...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Βαρδής: "Καλά να πάθει ο Μικρούτσικος"

Με τα πιο σκληρά λόγια που θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο Αντώνης Βαρδής, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε για τον παρουσιαστή ότι είναι ικανός να σηκώσει μέχρι και το φουστάνι της γυναίκας του, προκειμένου να κάνει νούμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΕΔΩ

Άγριος ξυλοδαρμός του Στέλιου Μάινα

Στόχος αλλοδαπών έγινε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Μάινας, ο οποίος μένει στην Πλατεία Βικτωρίας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, όταν ένας άγνωστος του άρπαξε το κινητό από το χέρι.

Ο ηθοποιός τον κυνήγησε και ξαφνικά εμφανίστηκαν ομοεθνείς του ληστή οι οποίοι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Νέο μαγκαζίνο κάθε απόγευμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ


To ΣΚΑΪ LIFE είναι το νέο απογευματινό μαγκαζίνο που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 15.45 και θα προσφέρει στους τηλεθεατές μια ιδιαίτερη ματιά στην κοινωνία, στην καθημερινή ζωή και στην ειδησεογραφία.

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Γιώργος Ψάλτης επιχειρούν μια διαφορετική προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 15.45 έως και τις 17.00.

Το νέο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ θα περιλαμβάνει θέματα που αφορούν στην τέχνη, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο, το θέατρο και ταυτόχρονα θα προβάλλονται προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία με οικονομικές λύσεις.

Καθημερινά η Μελίνα Τσέλιου θα παρουσιάζει και θα αναλύει θέματα που αφορούν στην υγεία μαζί με επιστήμονες-γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Παράλληλα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν θέματα σε σχέση με την οικογένεια , το παιδί, τον άντρα, τη γυναίκα, τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσα από τις σχέσεις τους αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι, το περιβάλλον, την τεχνολογία, το ιντερνετ.

Ποια κορυφαία παρουσιάστρια "τσακώσαμε" να αγοράζει δώρα για τα παιδιά της;

Το markos.tv δεν παρακολουθεί τους διάσημους και δεν "κυνηγάει" τις παπαράτσι φωτογραφίες. 
 
Όταν όμως οι διάσημοι πέφτουν πάνω μας και να θέλουμε δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε! 
 
Τη συγκεκριμένη κορυφαία παρουσιάστρια, εντοπίσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, όπου και...αγόραζε παιδικά δώρα από γνωστό πολυκατάστημα. H ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...