Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Σουλεϊμάν! Η Χουρέμ εξοντώνει τον Ιμπραήμ!


Διαβάστε ποιο θα είναι το τέλος του Ιμπραήμ...

Αρχίζουν οι συνωμοσίες. Ο Ιμπραήμ συναντά τον Μουσταφά στην Προύσα την ίδια ώρα που ο Σουλεϊμάν νόμιζε πως ήταν στην Αδριανούπολη. Δίνει εντολή στους στρατιώτες του να τον φέρουν πίσω και όταν τον ρωτά που ήταν, εκείνος λέει την αλήθεια. Ο Σουλεϊμάν με έντονο ύφος του λέει ότι ο Μουσταφά είναι δικός του γιος, ότι είναι πρίγκιπας και ότι δεν είναι μικρό παιδί για να τον συναντά κρυφά....

Μετά από αυτή τη συζήτηση ο σουλτάνος δεν νιώθει καλά. Πηγαίνει στη βεράντα να πάρει λίγο καθαρό αέρα, χάνει τις αισθήσεις του και πέφτει στο πάτωμα. Ο γιατρός που τον εξετάζει λέει ότι εισέπνευσε δηλητήριο. Η Χουρέμ προσεύχεται να γίνει καλά. Όταν ο Σουλεϊμάν συνέρχεται της δηλώνει ότι θα το πληρώσει ακριβά όποιος το έκανε.

Η Χουρέμ συναντά τον Ιμπραήμ και τον κατηγορεί ότι δηλητηρίασε τον Σουλεϊμάν για να ανεβάσει στον θρόνο τον Μουσταφά. Ο Σουλεϊμάν λέει στη Χουρέμ ότι δε θα βρουν ποτέ αυτόν που τον δηλητηρίασε. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο δωμάτιο ο Ιμπραήμ με σκισμένα ρούχα λέγοντάς τους ότι του επιτέθηκαν για να τον σκοτώσουν και ότι αυτοί που του επιτέθηκαν μάλλον είναι οι ίδιοι που θέλησαν να δηλητηριάσουν εκείνον.

Ο Σουλεϊμάν με τους γιούς του φτάνει στο τζαμί και οι πολίτες τους επευφημούν. Μέσα από το πλήθος όμως ακούγονται φωνές κατά του Ιμπραήμ που λένε πως «πουλήθηκε» στους Γάλλους, ότι φοράει κρυφά σταυρό και ότι αγαπά είναι ευρωπαϊκό. Ο Ιμπραήμ μπαίνει στο τζαμί , αλλά του φωνάζουν πως δεν είναι μουσουλμάνος. Εξοργισμένος επιτίθεται σε έναν πολίτη και δίνει εντολή να τον συλλάβουν και να τον εκτελέσουν. Το πλήθος φτάνει στο παλάτι και ζητά την απελευθέρωση του κρατουμένου.

Έπειτα από μέρες κι ενώ τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει, ο Ιμπραήμ ζητά να πάνε στη Μάνισα να θυμηθούν τα παλιά. Σουλεϊμάν και Ιμπραήμ βρίσκονται για δείπνο και όταν κοιμάται στο παλάτι ο Ιμπραήμ, ο Σουλεϊμάν ζητά να τον στραγγαλίσουν…

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Παρουσιάστρια ειδήσεων εξομολογείται: "Ζήτησα τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσω να ...."


"Θυμάμαι ότι ήμουν στη δουλειά όταν με πήραν τηλέφωνο... Έβαλα τα κλάματα, βγήκα από το κτίριο και..."

Η παρουσιάστρια, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εφημερίδα Espresso, μιλάει για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί και την απέραντη ευτυχία που ένιωσε όταν κράτησε τα δίδυμα στην αγκαλιά της.

Η παρουσιάστρια του Star, Ελένη Τσαγκά λέει:

"Ήταν κίνηση ζωής. Ήταν απόφαση και επιθυμίας ζωής. Ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω αν δεν γινόμουν μητέρα. Έβλεπα μαμάδες με παιδάκια στο δρόμο και ζήλευα. Δεν ήθελα τίποτα άλλο, δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ, έκανα πολλές εξωσωματικές -δεν θυμάμαι πόσες-, φούσκωσα, πρήστηκα, κάθε φορά που τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά απογοητευόμουν. Ένιωθα ότι δεν υπήρχε ζωή αν δεν κάνω παιδιά. Ζήτησα τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσω να το ξεπεράσω, για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου. Θυμάμαι ότι ήμουν στη δουλειά όταν με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης για να μου πει ότι μάλλον έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Έβαλα τα κλάματα, βγήκα από το κτίριο και πήρα τηλέφωνο τη φίλη και κουμπάρα μου, τη Μαρία Καραλή. Αν περιγράψω με λόγια το συναίσθημά μου, θα το αδικήσω. Στην αρχή μου έλεγαν ότι μάλλον έχω δύο κορίτσια. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου ήταν η γέννηση των δισύμων. Δεν το πίστευα όταν τα κράτησα στην αγκαλιά μου".

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

SON! Η τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 - ΟΛΑ τα επεισόδια της εβδομάδας

Η Ναζλί επιστρέφει με ένα ψυχολογικό δράμα που θα σπάσει καρδιές...
Αμέσως μετά τον Σουλειμάν βλέπουμε τη νέα τουρκική σειρά "SON" με την αγαπημένη Ναζλί από "Τα σύνορα της αγάπης" και την επιστροφή του "κακού" Τζενγκίζ από την πετυχημένη σειρά "Ezel"!

Πρόκειται για μία σειρά γεμάτη μυστήριο, δυνατή πλοκή, που κρατάει τον τηλεθεατή συνεχώς σε εγρήγορση με τις συναρπαστικές εξελίξεις της. Η ιστορία περιγράφει την επώδυνη και αναπάντεχη διάλυση, μιας φαινομενικά ευτυχισμένης οικογένειας. Όλα αρχίζουν όταν το ένοχο παρελθόν ξυπνά στους πρωταγωνιστές κρυμμένα μυστικά και εμμονές.

Ο Σελίμ και η Αηλήν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά, όλη τους η ζωή αλλάζει όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει ο Σελίμ -γιατρός στο επάγγελμα- με προορισμό ένα συνέδριο στο εξωτερικό, συντρίβεται και όλοι οι επιβάτες σκοτώνονται. Στη λίστα όμως των επιβατών της μοιραίας πτήσης, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Σελίμ. Η Αηλήν αναζητάει τον άντρα με την ελπίδα πως είναι ζωντανός. Μια σκληρή πραγματικότητα την περιμένει, όταν στην αναζήτησή της στρέφεται στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου…

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Ουλούτς Μαιρακτάρ, ο ίδιος που σκηνοθέτησε και το Ezel.


Αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς από την ΕΡΤ, τρία χρόνια μετά τον θάνατό του


Άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ελληνική μουσική σκηνή, συνεπής στο ύφος και τη μουσική του πορεία. O Μάνος Ξυδούς ήταν η ήρεμη δύναμη που έφτιαχνε πολύ καλά τραγούδια.

Η καρδιά του, με άποψη και ευαισθησίες, καλλιτέχνη - η ψυχή των «Πυξ Λαξ» - σταμάτησε να χτυπά πριν από τρία χρόνια (13 Απριλίου 2010).

Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων http://www.ert-archives.gr και http://www.ert.gr το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής «Πρόσωπα στο τραγούδι» (παραγωγής 1996) με την Άννα Βλαβιανού, σε σκηνοθεσία Δάφνη Τζαφέρη.

Σε εκείνη την εκπομπή οι «Πυξ-Λαξ», δηλαδή οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας και Μάνος Ξυδούς, μιλούν για το ξεκίνημά τους το 1990, τη διαδρομή τους στο τραγούδι, τη συνεργασία τους και εκφράζουν τις σκέψεις τους για τη μελλοντική τους πορεία.

Σχολιάζοντας τη μεγάλη απήχησή τους στο κοινό, ο Μάνος Ξυδούς αναφέρεται στη δημιουργία των τραγουδιών τους και δίνει τη δική του ερμηνεία για τη σημασία της εμπορικής επιτυχίας.

Στη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάζονται τραγούδια του συγκροτήματος από το άλμπουμ «Ο μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες» (1996), ανάμεσα στα οποία και τα «Έι Μαν κοίτα μπροστά» και «Ποδήλατα δίχως φρένα» σε στίχους- μουσική Μάνου Ξυδούς.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Φως στο Τούνελ με δύο συγκλονιστικές υποθέσεις


Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή  την Παρασκευή, 12 Απριλίου, το Φως στο Τούνελ παρουσιάζει δύο συγκλονιστικές υποθέσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ένα θρίλερ που απασχόλησε έντονα όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έρχεται πάλι στο φως με νέες μαρτυρίες και στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα. Όσο το κουβάρι του αινίγματος ξετυλίγεται, τόσο αποκαλύπτονται παραλείψεις και αντιφάσεις. Το πρόσωπο που χάθηκε σημαντικό. Η οικογένειά του πιστεύει ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση…

Ακόμη, ποιο δρόμο ανοίγει το τεστ DNA στην υπόθεση της Αννούλας που έπεσε θύμα απαγωγής στη Μάνη; Ο γρίφος γύρω από τη φωτογραφία ενός άγνωστου παιδιού σε νηπιαγωγείο που έμοιαζε στην Αννούλα, λύνεται μετά από 30 χρόνια. Οι υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών, όπως του Γιωργάκη, της Αννούλας, του Μπεν και του Νεκτάριου εξακολουθούν να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Ο Βέλγος ειδικός ερευνητής Αλέν Ρεμύ, μας δείχνει καρέ - καρέ σε μία άσκηση ετοιμότητας πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανάλογες υποθέσεις.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

«Ανέβαινα στη σκηνή µεθυσµένος, ήμουν αξιοθρήνητος», δηλώνει ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν


Για το πόσο κοντά έφτασε στο να αλλάξει δουλειά μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Χαλίτ Εργκέντς, πρωταγωνιστής του «Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής», σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Όταν πήγα στην Αµερική, ήµουν ήδη 30 ετών. Από την επαφή µε τον κόσµο εκεί ήταν φανερό ότι δεν είχαµε σηµείο επαφής, δεν είχαµε κοινή ιστορία, ούτε γελούσαµε µε τα ίδια αστεία. Αποφάσισα να αλλάξω επάγγελµα. Άρχισα να κοιτάζω για σχολές µαγειρικής και φυσιοθεραπείας. Υπήρχαν κάποια πανεπιστήµια που παρείχαν εκπαίδευση. Ήταν ακριβώς εκείνη τη στιγµή που ήρθε η προσφορά για δουλειά στην Τουρκία». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής στο My TV.

Προσθέτοντας «Μου τελείωναν και τα λεφτά και ήµουν σε απόγνωση. Για µένα ήταν σχεδόν τραγικό να παίζω σε παιδικό θέατρο και από την άλλη να κάνω τον µπάρµαν στο φουαγέ ενός µουσικού θεάτρου. Μάλιστα, στα διαλείμματα του µιούζικαλ "Ο Βασιλιάς των λιονταριών" έπινα ακατάπαυστα. Ήταν αξιοθρήνητη η κατάστασή µου. Ανέβαινα στη σκηνή µεθυσµένος».


«Όλα για την Υγεία mou»: Πίεση: από τα ψηλά στα χαμηλά


Περίπου οι μισοί από  τους υπερτασικούς που ζουν στην χώρα μας δεν γνωρίζουν ότι έχουν  αυξημένες τιμές αρτηριακής πίεσης, παρότι σε κάθε ελληνικό σπίτι υπάρχει  πάνω από ένα πιεσόμετρο και η  μέτρηση της πίεσης θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι εθνική μας συνήθεια. Στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στις 17.00 από το MEGA, οι ειδικοί εξηγούν ότι η πιο επικίνδυνη πίεση για εγκεφαλικό επεισόδιο είναι αυτή που μένει σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι απαραίτητα αυτή που ανεβαίνει απότομα. Τονίζουν ότι η υπέρταση κληρονομείται κυρίως από την μητέρα στα παιδιά αλλά σε μεγάλο βαθμό μπορούν να συμβάλλουν στην εμφάνισή της, το έντονο και διαρκές στρες, ο υπερβολικός θόρυβος αλλά και ο σύγχρονος τρόπος διατροφής.

Χαρακτηρίζουν ύπουλη πάθηση την υπέρταση, καθώς μόνον ένας στους δέκα ασθενείς παραπονιέται για πονοκέφαλο ή άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Η έρευνα της εκπομπής αναλύει το φαινόμενο της προϋπέρτασης και παρουσιάζει τους λόγους που η υπέρταση πλέον εμφανίζεται ακόμη και σε νέους ανθρώπους.

Επίσης, οι τηλεθεατές έχουν  τη δυνατότητα να δουν με πολύ παραστατικό  τρόπο πώς πρέπει να γίνεται σωστά  η μέτρηση της πίεσης αλλά και  να κατανοήσουν γιατί οι μετρήσεις  μπορούν πολλές φορές να τους ξεγελάσουν. Μεγάλο μέρος της συζήτησης στο  στούντιο είναι αφιερωμένο στην διατροφή και την υπέρταση, τις «παγίδες» που κρύβει η διατροφή στην καφετέρια αλλά και μύθους που αφορούν τη χρήση του αλατιού, καθώς όλες οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι είναι πιο σημαντικό να περιορίσουμε το νάτριο και να αυξήσουμε το κάλιο στη διατροφή μας από ό,τι να περιορίσουμε το αλάτι.

Οι επιστήμονες επιμένουν  ότι η άσκηση σε καθημερινό επίπεδο, ακόμη κι αν είναι διακεκομμένη, μπορεί να λειτουργήσει ως χάπι για  την υπέρταση και εξηγούν γιατί  το κολύμπι είναι ίσως η καλύτερη μορφή άσκηση για την αντιμετώπιση της υπέρτασης. Ακόμη, προειδοποιούν για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν τα φάρμακα που “ρίχνουν” απότομα την πίεση, όπως τα υπογλώσσια και τονίζουν γιατί τα σημερινά φάρμακα κατά της υπέρτασης είναι πιο αποτελεσματικά από ό,τι παλαιότερα.

Η εκπομπή παρουσιάζει  και μια νέα επεμβατική μέθοδο, που βοηθά τους ανθρώπους με ανθεκτική  υπέρταση, με πίεση δηλαδή που δεν  μειώνεται σε φυσιολογικά επίπεδα  με κανένα μέσο, να ελέγξουν τις τιμές  της με απονεύρωση της νεφρικής αρτηρίας.

Αυτοψία στα έκτροπα που έγιναν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου, στις 24:00, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στα έκτροπα που διαδραματίστηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής.

Σκληρές αντιπαραθέσεις, βαρύτατοι χαρακτηρισμοί και ακραίες αντιδράσεις. Πώς πυροδοτήθηκε το κλίμα; Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές των πρωτοφανών επεισοδίων; Τι οδήγησε στις έντονες φραστικές αντεγκλήσεις και στις εκτός ελέγχου συμπεριφορές;

Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους βουλευτές που συμμετείχαν στην εκρηκτική συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής και αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους και το παρασκήνιο.

Επίσης, τι λέει στην εκπομπή για το Κοινοβούλιο  και τον θεσμό του βουλευτή ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, βουλευτής της ΝΔ; Ποια είναι η θέση του Παναγιώτη Ρήγα, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τα ακραία επεισόδια; Τι δηλώνει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης; Πώς χαρακτηρίζει το Κοινοβούλιο ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής;

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πάμε Πακέτο : H μάνα εγκατέλειψε τα παιδιά της για ένα καλοκαιρινό έρωτα και τώρα...


Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει, για όγδοη σεζόν, πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου, το Πάμε Πακέτο θα μας συγκινήσει και θα μας ξαφνιάσει με δύο συγκλονιστικές ιστορίες.

Παραλήπτρια του πρώτου πακέτου, είναι η Μαρίνα, η οποία μόλις πριν λίγες εβδομάδες βρισκόταν στη θέση του αποστολέα κι αναζητούσε τη βιολογική της μητέρα. Η επόμενη μέρα της συνάντησης, όμως, έφερε αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις οι οποίες, όπως φάνηκε, αναστάτωσαν ακόμα περισσότερο τη Μαρίνα, αφού έμαθε πως έχει ακόμα μια αδελφή που δόθηκε κι εκείνη για υιοθεσία. Πώς θα αντιδράσει η αποστολέας όταν συνειδητοποιήσει ότι η βιολογική της μητέρα συναντήθηκε με την αδελφή της λίγο καιρό πριν στο στούντιο της εκπομπής κι ότι η ίδια ατυχώς δεν είχε παρακολουθήσει εκείνο το επεισόδιο; Πώς θα επηρεάσουν την πρώτη αυτή συνάντηση των δύο αδελφών τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν;

Ο Χρήστος και  ο Γιώργος, οι αποστολείς του δεύτερου πακέτου, στέλνουν πακέτο στην μητέρα τους, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί, με την ελπίδα να διαψευστεί η πληροφορία που έχουν ότι δεν βρίσκεται στη ζωή. Οι αποστολείς βίωσαν σε πολύ μικρή ηλικία την εγκατάλειψη από την ίδια τους τη μητέρα, καθώς τους αποχαιρέτησε κι έφυγε με την προοπτική να δημιουργήσει  καινούρια οικογένεια με έναν άνδρα που γνώρισε στις καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από μια σειρά απίστευτων συμπτώσεων, κάποια στιγμή κατάφεραν να την εντοπίσουν, μέχρι που χάθηκε ξανά. Πώς θα αντιδράσουν όταν μάθουν ότι η μητέρα τους πάσχει από μια σπάνια ασθένεια κι ότι έχει ξεπεράσει τον προσδόκιμο χρόνο ζωής που της είχαν δώσει οι γιατροί; Πώς τα άσχημα παιδικά χρόνια της παραλήπτριας την ώθησαν από μικρή σε λάθος επιλογές; Γιατί δηλώνει μετανιωμένη για τη στάση που κράτησε απέναντι στα παιδιά της; Η συγνώμη της θα είναι αρκετή για να κλείσει τις ανοιχτές πληγές του παρελθόντος;

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

H κατάρα της νέας εκπομπής μαγειρικής του Mega ξαναχτυπά


Mετά το σοβαρό ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα, δύο νέα περιστατικά σημειώνοντας στην εκπομπή Dr Cook, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Δαλιάνη κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες με κολάρο αφού ξαφνικά άρχισε να υποφέρει από αυχενικό σύνδρομο. Επιπλεόν, ένα βαν της παραγωγής τυλίχτηκε στις φλόγες σύμφωνα με την εκπομπή στο Μακεδονία Tv «Κορίτσια για σπίτι».

Όσα μου κρύβεις: To τροχαίο και το δράμα του αλκοολισμού


Μυστικά, ένταση, πάθη. Άνθρωποι που πίσω από την κλειστή πόρτα ζουν μια κρυφή αγωνία, έρχονται αντιμέτωποι με τα όριά τους όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Ταμπού που σπάνε, επιλογές που διχάζουν, σχέσεις που ρισκάρουν  λεπτές ισορροπίες ξεδιπλώνονται σε αυτοτελείς ιστορίες στη νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha, Όσα μου κρύβεις, βασισμένη στο concept του scripted reality, θέτοντάς μας ενώπιον διλημμάτων.

Στο επεισόδιο του Όσα μου κρύβεις, την Πέμπτη 11 Απριλίου, ξετυλίγεται η ιστορία του Δημήτρη που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού.

Ο 33χρονος Δημήτρης είναι γραφίστας και τον τελευταίο χρόνο έχει παράνομο δεσμό με τη Μαίρη, η οποία, είναι παντρεμένη. Στο πρόσωπο της Μαίρης ο Δημήτρης έχει βρει την ιδανική γυναίκα καθώς μοιράζονται το ίδιο πάθος για διασκέδαση και αλκοόλ. Σταδιακά, η σχέση του Δημήτρη με το ποτό αρχίζει να γίνεται πολύ πιο συστηματική και να πίνει κάθε βράδυ. Η συμπεριφορά του αλλάζει δραματικά κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον φίλο και συνεργάτη του Θοδωρή, ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει να πίνει τόσο πολύ και να ζητήσει βοήθεια. Τα πράγματα όμως χειροτερεύουν όταν ένα βράδυ ο Δημήτρης επιστρέφοντας μεθυσμένος από μία ακόμη έξοδό του με τη Μαίρη, προκαλεί τροχαίο ατύχημα και τραυματίζει πολύ σοβαρά έναν πεζό…

Όσα μου κρύβεις, κάθε Πέμπτη στις 23:00 στον Alpha.

Ευρώ ή Δραχμή; Η «Έρευνα» ανοίγει το debate


«Αν είναι έτσι, καλύτερα να γυρίσουμε στη λίρα», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Το ερώτημα, «λύση εντός ευρωζώνης ή έξοδος» μπήκε ξαφνικά στο κέντρο της πολιτικής ζωής της Κύπρου. Και η συζήτηση, μοιραία, μεταφέρεται και στην Ελλάδα. «Θα ήταν ευκολότερα εκτός ευρώ;» «Πρέπει, μήπως, να δοκιμάσουμε ένα σχέδιο Β΄»;

Το ερώτημα, κυρίαρχο στις εκλογικές  αναμετρήσεις της περασμένης χρονιάς, επανέρχεται στο προσκήνιο. Και η «Έρευνα» δοκιμάζει, την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, στις 23.30 στο MEGA, να το «φωτίσει» από όλες τις πλευρές.

Ταξιδεύει στην Κύπρο  και καταγράφει τις συζητήσεις στους δρόμους της Λεμεσού και στα πολιτικά γραφεία της Λευκωσίας. Το συζητά με κορυφαίους ξένους ειδικούς, που συμμετέχουν στον διεθνή διάλογο για το ευρώ.

Και, τέλος, μεταφέρει την συζήτηση στην Ελλάδα, παρακολουθώντας την εξέλιξή της, από το 2010 έως σήμερα. Μεταξύ των συνομιλητών της «Έρευνας» περιλαμβάνονται ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Νίκος Μπίστης και ο Αλέκος Αλαβάνος.

«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στις 23.30 στο MEGA

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο ANT1 «κόβει» τον Σουλεϊμάν

Το τέλος του «Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή» έφτασε.

Λίγο πρόωρα είναι η αλήθεια, αλλά η τουρκική σειρά ρίχνει αυλαία για φέτος στον ΑΝΤ1. Το κανάλι πήρε την απόφαση να «κόψει» το σίριαλ κάπου μέσα στον Μάιο γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα κυρίως στον ίδιο τον σταθμό, αφού χάνει ένα από τα ισχυρά όπλα που έχει στα χέρια του απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ωστόσο η απόφαση αυτή δεν αλλάζει καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να τραβήξει όλο το καλοκαίρι όπως γίνεται με άλλες τουρκικές σειρές. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και το γεγονός πως σε αντίθεση με άλλες σειρές της γειτονικής χώρας, η συγκεκριμένη δεν έχει τελειώσει ακόμα στην Τουρκία και παρά τους αρχικούς υπολογισμούς, καταφέραμε σε πολύ μικρό διάστημα να φτάσουμε τους Τούρκους στα επεισόδια παρά το ότι ξεκινήσαμε να βλέπουμε την σειρά πολύ αργότερα.

Πηγή: gossip-tv

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Κάτι Ψήνεται: 4 χρόνια στην κορυφή

H αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και φέτος.

Το Κάτι Ψήνεται, που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα και διαφοροποίησε σημαντικά τη ζώνη των 20:00, συμπλήρωσε στις 30 Μαρτίου τέσσερα χρόνια εντυπωσιακής πορείας αποτελώντας όλο αυτό το διάστημα την πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στις 20:00.

Κατά την επιτυχημένη  πορεία του, το Κάτι Ψήνεται έχει καταγράψει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και αναδεικνύεται κάθε χρόνο νικητής στη ζώνη του, στο δυναμικό κοινό     15-44. Συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο του 2013 έχει σημειώσει μέσο όρο τηλεθέασης 22,7% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 21,1% στο σύνολο κοινού. Κεντρίζει ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον των γυναικών ηλικίας 25-34, καταγράφοντας το πρώτο τρίμηνο του 2013 ποσοστό 33,5%.

Από την πρώτη μέρα προβολής του, το Κάτι Ψήνεται παραμένει νικητής στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 15-44. Συγκεκριμένα η τηλεθέαση από τις 30/03/2009 έως και τις 31/03/2013 έχει ως εξής:

ΚΑΤΙ  ΨΗΝΕΤΑΙ 
30/03/2009 με 31/03/2013
Έτος 
15-44
Σύνολο  Κοινού
2009
25,1%
19,7%
2010
22,0%
19,5%
2011
22,5%
20,6%
2012
22,0%
19,4%
2013
22,7%
21,1%

Πηγή: Nielsen Audience Measurement (η μέτρηση αφορά μόνο σε πρωτότυπα επεισόδια)

«YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό θέαμα στον ΑΝΤ1

Οι πέντε κυρίες που θα πάρουν μέρος
Το ξεχωριστό τηλεοπτικό θέαμα «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR», έρχεται και στη χώρα μας μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1! Πρόκειται για ένα show που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ, ενώ το καλοκαίρι θα προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις το «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» φέρνει τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής στο ίδιο stage. Έτσι όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μπορεί να δείτε τη Lady Gaga, τη Rihanna, τον Michael Jackson, τον Freddie Mercury και πολλούς ακόμα stars μαζί στη σκηνή!

Το show αποτελείται από 12 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό super star. Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.


Στο «Your Face Sounds Familiar» θα διαγωνιστούν 10 καλλιτέχνες: η Θωμαή Απέργη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κρυσταλλία, η Άντα Λιβιτσάνου, η Μαντώ, ο Θανάσης Αλευράς, ο Νίκος Γκάνος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Κώστας Μαρτάκης.

ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ
Η Θωμαή Απέργη, είναι η νέα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα με μεσογειακό ταμπεραμέντο, η οποία εντάχτηκε στο δυναμικό της Panik Records. Έχει σπουδάσει μουσική, κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα και φωνητική. Η ιδιαίτερη φωνή της και οι μουσικές επιρροές της, την οδήγησαν στην εξερεύνηση της Smooth Jazz, της χορευτικής Bossa Nova, της Downtempo Electronica, της Funk, της Soul και της Jazz μουσικής. Ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα της, οι ερμηνείες Manouche και Gypsy Swing στους Night & Day. Το πρώτο της τραγούδι γράφτηκε από καταξιωμένους διεθνείς δημιουργούς και κυκλοφόρησε από την Panik Records σε δύο version, την αγγλική με τον τίτλο «WHAT’S YOUR NAME» και την ελληνική με τον τίτλο «ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ». Tο φθινόπωρο επέστρεψε με αποκλειστικά Soul – Funk επιρροές για να μας ταξιδέψει με το «YOU KEEP ME ROLLING». Τελευταίο της single είναι το rockabily «ONE LAST KISS», που αγαπήθηκε από το κοινό και ανέδειξε ακόμα ένα ταλέντο της. Η Θωμαή Απέργη, ως η νέα femme fatale της δισκογραφίας, ερμηνεύει με μοναδικό ταμπεραμέντο και ξεχωριστή κίνηση τραγούδια με έντονα συναισθήματα. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει τις νέες δισκογραφικές της προτάσεις.

ΣΥΛΒΙΑ ΔΕΛΙΚΟΥΡΑ
Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Ίασμος. Οι συμμετοχές της στο θέατρο περιλαμβάνουν τα έργα: «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ», «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ», «ΚΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ», «ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ», «ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ», «ΓΑΜΟΙ, ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ». Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος στις τηλεοπτικές σειρές: «ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ», «ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ», «ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ», «ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ», «ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ», «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ», «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ», «ΣΕ ΕΙΔΑ», «ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ», «ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ» ,ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ», «ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ», «ΛΟΛΑ». Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, όπως: «ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ», «ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ».

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η σχέση της με τη μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία με μαθήματα κλασικού πιάνου και συμμετοχές σε σχολική metal band. Το 2006 εμφανίστηκε πλάι στη Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον γνωστό πιανίστα και μαέστρο έντεχνου ρεπερτορίου Ανδρέα Μπουτσικάκη. Το ευρύ κοινό τη γνώρισε ως frontwoman των “Otherview”. Από πολύ νωρίς κέρδισε τις εντυπώσεις και ξεχώρισε για την ιδιαίτερη φωνή της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. Το επιτυχημένο Group από το 2010 έως το 2012 κυκλοφόρησε από τη My Group το πρώτο του album με τίτλο «SO LONG» και κέρδισε το βραβείο καλύτερου video clip-Dance στα Mad VMA’12 για το τραγούδι «I’M THE ONE», παράλληλα αναγνωρίστηκε κι ως το καλύτερο Pop/dance group. Μετά την αποχώρησή της από το group των Otherview, ξεκίνησε solo καριέρα αναδεικνύοντας όλο το εύρος του ταλέντου της. Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις της δίπλα στους Onirama στο Gotham City Stage, ενώ το πρώτο solo τραγούδι της με τον τίτλο «ΚΙΜΩΛΙΑ» κυκλοφόρησε πρόσφατα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της ίδιας.


ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Η Άντα Λιβιτσάνου είναι ηθοποιός με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Έχει συμμετάσχει σε πολλά τηλεοπτικά σίριαλ, όπως «ΛΟΛΑ», «ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΣ», «ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ», «ΕΡΑΣΤΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ» και άλλα. Έκτος από ηθοποιός είναι και τραγουδίστρια. Έχει υπάρξει frontwoman στο group Volt (2008-2011). Έχει συνεργαστεί με τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, με τον Γιώργο Κατσαρό, τον Μίμη Πλέσσα, τον Γιώργο Σπανό, τον Ησαΐα Ματιάμπα, τον Lefo-Χ. Έχει παρουσιάσει πετυχημένες εμφανίσεις με live μπάντα σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως: Χ-factor, Chart Show με τη Ναταλία Γερμανού, Greek idol, Καλομελέτα κι έρχεται. Επίσης, έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες εμφανίσεις σε CLUB και συναυλιακούς χώρους , όπως Ακρωτήρι– Boutique, Αρχιτεκτονική, Small Café, Cliché, Bourbon, Hard Rock café και πολλούς ακόμα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο θέατρο έχει παίξει σε διάφορες παραστάσεις μεταξύ των οποίων «RΕΝΤ», «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ», «Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ», «CABARET».

ΜΑΝΤΩ
Από μικρή ηλικία αναγνωρίστηκε ως παιδί-θαύμα για τις φωνητικές της δυνατότητες. Σε ηλικία 13 ετών πρωτοεμφανίζεται στο θέατρο Καλουτά συμμετέχοντας στη μουσική παράσταση «JESUS CHRIST SUPERSTAR». Το 1981 κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική δισκογραφία και το 1985 κυκλοφορεί το maxi single «FILL ME UP / LOVE ME BABY». Το 1986 χρόνο παρουσιάζει το single «SET YOURSELF IN MOTION / WHERE DO I BEGIN» και το 1989 κυκλοφορεί την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά «ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΙ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ». Τα επόμενα χρόνια κυκλοφορεί τις παρακάτω δισκογραφικές δουλειές: «ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ» (1990), «ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΤΗ» (1991), «ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ» (1992), «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ» (1993), «ΑΝΗΣΥΧΟ ΒΛΕΜΜΑ» (1994), «ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ» (1995), «ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ» (1997), «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» (1998), «ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ» (2000). Το 2003 εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «NEVER LET YOU GO». Δισκογραφικά τον ίδιο χρόνο κυκλοφορεί το άλμπουμ «ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ» και το «ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ». Το 2008 επανέρχεται με δύο άλμπουμ, «ΜΑΝΤΩ ΙΙ» και το αγγλόφωνο «AFRAID OF THE DARK». Το 2011 ηχογράφησε το CD «PERFECTION». Μετά από αυτό, ξεκίνησε μια σειρά live εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές σκηνές. Τον περασμένο Σεπτέμβριο συμμετείχε στη συναυλία -σταθμό για τα «20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΒΟΣ», που έγινε στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια και τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Έχει συνεργαστεί με τους πιο καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Στέφανος Κορκολής, η Εύη Δρούτσα, κ.ά. και έχει υπογράψει τη σύνθεση του «WHERE YOU ARE» της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Jessica Simpson. Αξιοσημείωτες είναι και οι συνεργασίες της με τη Μαρινέλλα, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιάννη Πουλόπουλο και πολλούς ακόμα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης στις παραστάσεις «ΠΑΡΩΔΥΣΣΕΙΑ», «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ», και «ΠΛΟΥΤΟΣ». Στο Ελεύθερο Θέατρο συνεργάστηκε με τους: Γιώργο Κιμούλη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Κάρμεν Ρουγγέρη, Σταμάτη Φασουλή, Βασιλική Ανδρίτσου, Θέμις Μαρσέλου, Θοδωρή Αθερίδη. Με την Ελένη Γκασούκα συνεργάστηκε στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, στη «ΦΟΥΡΚΕΤΑ» και στους «ΗΡΩΕΣ», όπου και τιμήθηκε με το Θεατρικό Βραβείο Δημήτρης Χορν (2007). Οι πιο πρόσφατες θεατρικές δουλειές του περιλαμβάνουν τις παραστάσεις «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ», «ΒΑΦΤΙΣΙΑ», «ΟΘΩΝ και ΠΟΘΟΥΛΑ». Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές «ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ», «ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ», «SAFE SEX», «ΦΙΛΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ».

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΝΟΣ
Πρώτη τον ξεχώρισε η κριτική επιτροπή του Super Idol το 2004, όπου συμμετείχε κερδίζοντας την 3η θέση. Πριν ξεκινήσει τη δισκογραφική του πορεία, είχε ήδη συνεργαστεί με τη Μαρινέλλα, τον Γιάννη Πάριο, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή. Το πρώτο του digital single που κυκλοφόρησε από τη Heaven είχε τον τίτλο «ΕΦΥΓΑ». Τον Απρίλιο του 2010 κυκλοφόρησε το CD single «ΜΠΡΟΣΤΑ», με 5 τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Η καθολική αποδοχή ήρθε το καλοκαίρι της ίδιας χρόνιας, όταν κυκλοφόρησε το απόλυτο hit «LAST SUMMER», το πρώτο αγγλόφωνο single που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της χρονιάς. Τις δύο επόμενες χρονιές ακολούθησαν οι αγγλόφωνες επιτυχίες του, «BREAK ME» και «THIS LOVE IS KILLING ME», αλλά και το πιο πρόσφατο «SAY MY NAME». Ο Νίκος Γκάνος θεωρείται ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της εγχώριας dance σκηνής, με χιλιάδες θαυμαστές να τον αποθεώνουν στα live του εντός και εκτός Ελλάδας. Εντυπωσιάζει τόσο για τις χορευτικές ικανότητές του on stage όσο και για τα video clips που παρουσιάζει. Το 2013 κυκλοφορεί το νέο του dance hit με τίτλο «I’Μ IN LOVE».


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως: «ΜΗΔΕΙΑ», «AXΑΡΝΗΣ», «ΝΕΦΕΛΕΣ», «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΗ», «ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ», «ΑΠΟΨΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ», «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ», «ΜΑΚΒΕΘ», «ΙΒΑΝΟΦ» «ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ», «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ», «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ», «ΝΑΙ», «ΕΥΘΥΜΕΣ ΚΥΡΑΔΕΣ», «ΟΘΕΛΛΟΣ», «LEATHER FACE», «ΚΙ ΕΓΩ Σ' ΑΓΑΠΩ», «ΠΥΞ ΛΑΞ», «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ», «ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ», «ΦΗΜΕΣ», «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ». Επίσης, έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Παράλληλα, είναι μουσικός, συνθέτης και στιχουργός, καθώς από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική. Από τα 12 έως τα 20 έπαιξε σε πολλές μπάντες, αλλά μετά αφοσιώθηκε στο Θέατρο και την υποκριτική. Τα τελευταία χρόνια ξανάπιασε την κιθάρα του και άρχισε να τραγουδάει.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
Γεννήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας, αλλά έμεινε πολύ λίγο. Τελείωσε τη Σχολή Αθηνών «Γεώργιου Θεοδοσιάδη» και σπούδασε στην Ακαδημία Θεάτρου του Α.Π.Θ. Δουλεύει ως ηθοποιός από το 1990 και είχε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους σκηνοθέτες και συναδέλφους του στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, καθώς και στον μουσικό χώρο, στο ραδιόφωνο, σε μουσικές παραστάσεις και σε απαγγελίες. Είναι ευγνώμων για όλα, εύχεται να συνεχίσει να μαθαίνει και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Φέτος συμμετείχε στο έργο του Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Γ. Παλούμπη «ΠΗΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ», στην παράσταση «Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΡΜΑ ΒΕΠ» του Charles Ludlam σε σκηνοθεσία Κ. Αρβανιτάκη στο Θέατρο Ελληνικού Κόσμου, συνεχίζει τις εμφανίσεις του στη μουσική παράσταση «3 LA LUNA+2 XOREVOUN» στο Club Kookoo, στο Γκάζι και υπέγραψε την πρώτη του σκηνοθετική δουλειά στο έργο «ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ», κωμωδία όπου παίχτηκε στο Θέατρο Πειραιώς 131. Επίσης, εδώ και έξι χρόνια διδάσκει υποκριτική, αλλά επειδή θεωρεί ότι ο τίτλος του δασκάλου κερδίζεται με τα χρόνια, προτιμά οι μαθητές του να τον φωνάζουν «προπονητή». Παράλληλα, από τον Ιούλιο, θα επιμεληθεί και θα διδάξει υποκριτική σε δεκαήμερους κύκλους σεμιναρίων στο θέατρο «ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ». Σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή του είναι η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου και η κόρη του Αέλια.


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
Ο Κώστας Μαρτάκης ξεκίνησε την καριέρα του το 2006, μέσα από το γνωστό talent show “Dream Show, The Music”. Έκτοτε πρωταγωνιστεί στην pop μουσική σκηνή της χώρας, έχοντας ηχογραφήσει τρεις δίσκους, εκ των οποίων ο ένας χρυσός και ο άλλος πλατινένιος. Στους fans του έχει χαρίσει πολλά μεγάλα hits, όπως τα: «ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ», «ΦΙΛΑ ΜΕ», «ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ» «ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ», «ΠΟΤΕ», «ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΣ», «SEX INDIGO», «ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ», «ΕΝΤΑΣΗ», «MAMACITA BUENA», «ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΤΙ», «ΤΑΤΟΥΑΖ». Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μεταξύ το οποίων: η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Ελένη Φουρέιρα, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Δάντης, ο Νίκος Κουρκούλης, η Πάολα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αλλά και της ξένης, όπως η super star Jennifer Lopez και οι διάσημες τραγουδίστριες από τη Βουλγαρία και τη Ρωσία, Dessislava και Diana Diez αντίστοιχα. Έχουν ξεχωρίσει οι εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα της χώρας, όπως τα Mad Video Music Awards, τα Mad Walk Fashion Music Shows, τα Amita Motion Live Concerts, ο ελληνικός Τελικός της Eurovision το 2007, η guest εμφάνισή του στον ελληνικό Τελικό του 2013 σε live ντουέτο με τον Alexander Rybak. Έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς όπως το Eurosong-New Wave Festival, στη Λετονία το 2007. Επιπλέον διακρίσεις, του χάρισαν οι συμμετοχές του στα μεγαλύτερα ελληνικά τηλεοπτικά shows, όπως στο “Dancing With Stars ΙΙ” στον ΑΝΤ1 όπου κατέκτησε τη 2η θέση. Το 2009 βρέθηκε στη λίστα με τους 25 πιο sexy άντρες του πλανήτη, σύμφωνα με το αμερικάνικο δίκτυο «E! ENTERTAINMENT», έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες live εμφανίσεις σε Αμερική, Καναδά, Ρωσία, καθώς και στις χώρες των Βαλκανίων. Το 2012 ξεδίπλωσε το ταλέντο του και στην υποκριτική, καθώς συμμετείχε με επιτυχία στο θεατρικό μιούζικαλ «RENT». Εν όψει του τέταρτου studio album του από την Platinum Records, ο Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζεται για συνεργασίες που θα σίγουρα θα ξεχωρίσουν.


Τους παίκτες κάθε εβδομάδα θα προπονούν και θα προετοιμάζουν για την εμφάνισή τους on stage, τρεις καταξιωμένοι επαγγελματίες της μουσικής, του χορού και της ηθοποιίας, ώστε το performance τους να είναι… τέλειο! Πρόκειται για τις: Σία Κοσκινά, Μαρία Λυραράκη, Βικτώρια Χαλκίτη.

ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ
H Σία Κοσκινά έχει κάνει σπουδές στο Λονδίνο και έχει βραβευτεί με υποτροφία από τη Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών «URDANG ACADEMY OF PERFORMING ARTS». Έχει πτυχίο από το Musical Theatre Performer και από το “Royal Academy of Dancing”.Έχει επίσης βραβευτεί με την υποτροφία «Jacob`s Pillow Scholarship Award». Συμμετείχε στα μιούζικαλ: «ΔΑΙΜΟΝΕΣ»-1993, «SWEET CHARITY»-1994, «Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» -1995, «WEST SIDE STORY» -1996, «Ο ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ» -1997-’98, «Η ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ» -2001, «CHICAGO» -1999, «JOSEPH AND THE TECHNICOLOR DREAM COAT»-2000 και «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ– Μια ζωή Ελλάδα» -2004-’05. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο και τη Λυρική Σκηνή. Ως καθηγήτρια φωνητικής έχει εργαστεί στη θεατρική εκδοχή του ριάλιτι “Dream Show” και στη σειρά «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ». Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ» και «ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΛΛΗ». Έχει «δανείσει» τη φωνή της σε ταινίες της Disney, της DreamWorks, ενώ είναι η επίσημη φωνή της Barbie στην Ελλάδα. Στην ελεύθερη Μουσική Σκηνή συνεργάστηκε με τον Μίμη Πλέσσα για το «50 ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ».Συνόδευσε τον Μάριο Φραγκούλη στις συναυλίες «ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ»-2003 και «MARIO & FRIENDS»-2006. Τραγούδησε στο Raimund Theatre της Βιέννης μεγάλους Έλληνες μουσουργούς, ανέλαβε το promotion της κινηματογραφικής ταινίας «Το Φάντασμα Της Όπερας», ερμήνευσε τον ύμνο του Εθελοντισμού στο Ζάππειο Μέγαρο κι εμφανίστηκε ως Guest Star στις δύο συναυλίες του Michael Bolton. Το 2006 παρουσίασε την ολοκληρωμένη μέθοδο διδασκαλίας «P.M.T.P method». Ως παραγωγός, δημιούργησε τη δική της ομάδα, τους «Musicult Reactor Dreams». Έδωσε το προσωπικό της κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών «ΜΠΛΕ ΒΕΛΟΥΔΟ» και δύο συναυλίες στη μνήμη του Α. Βουτσινά με τον Γ. Βαλτινό & τη χορωδία «Κοραής». Συνεργάστηκε με το θέατρο Badminton στο αφιέρωμα «Μια συναυλία για την Σοφία Βέμπο», στα «Τραγούδια Γραμμοφώνου» στο Badminton Variete-2012, καθώς και στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ». Το 2013 ξεκινά κάνοντας ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη της ερμηνεύτρια, Barbra Streisand, σε συνεργασία με τον κλασσικό πιανίστα Πέτρο Μπούρα. Εξακολουθεί να διευθύνει την πρώτη Επαγγελματική Σχολή Μουσικού Θεάτρου στην Ελλάδα, «School Of Professional Musical Theatre Performance».

ΜΑΡΙΑ ΛΥΡΑΡΑΚΗ
Η Μαρία Λυραράκη είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνη και εργάζεται ως καθηγήτρια Χορού. Το 1994 συμμετείχε στην ομάδα χορού του Χάρη Μανταφούνη, πραγματοποιώντας παραστάσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Την ίδια χρονιά παρακολούθησε το σεμινάριο Μοντέρνου χορού στο Laban Center of Movement and Dance στο Λονδίνο. Από το 1995 έως το 2004 συνεργάστηκε ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου, του Φωκά Ευαγγελινου και του Δημήτρη Παπάζογλου σε θέατρα, μουσικές σκηνές, συναυλίες, video clips και τηλεοπτικά shows. Το 2004 συμμετείχε ως βασική χορεύτρια στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στον τελικό διαγωνισμό της Eurovision με τον Σάκη Ρουβά και το τραγούδι «Shake it». Το 2005 χορογραφεί διάφορες μουσικές σκηνές και το 2006 εργάζεται ως βοηθός του χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού για τον τελικό διαγωνισμό της Eurovision στην Ελλάδα. Το 2007 επιμελείται τις χορογραφίες για το τραγούδι «Γεια σου Μαρία» του Σαρμπέλ στον διαγωνισμό της Eurovision. Την ίδια χρονιά αναλαμβάνει τις χορογραφίες για τα Mad Music Awards. Το 2008 επιμελείται τη χορογραφία για τη συμμετοχή της Καλομοίρας στον ελληνικό διαγωνισμό της Eurovision, καθώς και τη χορογραφία για τη συμμετοχή της Λευκορωσίας. Το 2009 αναλαμβάνει τις χορογραφίες για το σίριαλ του ANT1 “Steps”. Το 2010 είναι η χορογράφος της Κατερίνας Αυγουστάκη στον ελληνικό διαγωνισμό της Eurovision, καθώς και της Καλομοίρας στη guest εμφάνισή της στο show του ΑΝΤ1 Dancing With the Stars. Το 2011 επιμελείται τις χορογραφίες για τα MAD Music Awards και τη χορογραφία για τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ψυχράμη στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση στον διαγωνισμό της Eurovision και τις χορογραφίες για τη συναυλία της Πάττυ (Laura Esquivel). Επίσης, την ίδια χρονιά διδάσκει κινησιολογία στους ηθοποιούς της παράστασης του Θεάτρου ΗΒΗ. Το 2012 είναι η χορογράφος της συναυλίας «20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΒΟΣ». Την ίδια χρονιά παρουσιάζει χορογραφίες Video Clip για το MTV Greece. Φέτος έχει αναλάβει τη χορογραφία για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον τελικό διαγωνισμό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ
Τραγουδίστρια, καθηγήτρια φωνητικής και στιχουργός, η Βικτώρια Χαλκίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Στην ηλικία των 10 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα. Η επαγγελματική της καριέρα ξεκίνησε στα 16 με την εγγραφή του "Jump to the Beat" που κυκλοφόρησε στη Γαλλία από τη δισκογραφική Atoll και φέρει την υπογραφή του πατέρα της, συνθέτη, παραγωγού και τραγουδιστή, Χάρη Χαλκίτη. Το άλμπουμ πούλησε πάνω από 40.000. Σόλο καριέρα στην Ελλάδα, ξεκίνησε το 1994 με το άλμπουμ «ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ». Το άλμπουμ διαδέχτηκαν πολλές επιτυχίες και κυκλοφορίες δίσκων με τη Warner Music Ελλάδας. Μέχρι στιγμής έχει 7 προσωπικούς δίσκους και πολλές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. Ακόμα ένα ευρωπαϊκό CD single με τον τίτλο «You Never Cared About Me» κυκλοφόρησε στη Γαλλία από τη Sony Columbia Records. Πιο πρόσφατη επιτυχία της στην Ελλάδα ήταν το τραγούδι «ΤΕΛΕΙΑ», με την υπογραφή του Φοίβου. Στον διαγωνισμό της Eurovision έχει συμμετάσχει συνολικά έξι φορές είτε ως καθηγήτρια φωνητικής, αλλά και υποστηρίζοντας την ελληνική συμμετοχή κάνοντας τα φωνητικά. Έχει δουλέψει με καλλιτέχνες και παραγωγούς από τη Σουηδία, τη Γερμανία και τη Ρωσία, όπως: Da buzz, Antique, Schiller, Annie Lorack, Dima Bilan και άλλους. Έχει συνεργαστεί με πολλούς επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο συμμετέχοντας σε μεγάλες συναυλίες. Επίσης, έχει «δανείσει» τη φωνή της σε ταινίες της Disney όπως: Barbie, Winnie the Pooh, Phineas και Ferb. Έχει πραγματοποιήσει τηλεοπτικές εμφανίσεις, έχει κάνει ραδιοφωνικά jingles και διαφημιστικά spots μεγάλων εταιριών μεταξύ αυτών η Coca-Cola, η Arla, το Attica.
Enhanced by Zemanta

Κόβεται το “Sold Out” με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει και ρίχνει "τίτλους τέλους" το SOLD OUT. 

Το πολυσυζητημένο πρόγραμμα του Ant1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη, δεν κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισαν να μην συνεχιστεί η προβολή του.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του entertv.gr η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε πριν από λίγο στην παραγωγή της εκπομπής.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...