Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η τραγωδία της Marfin στο Mega

Ένας χρόνος συμπληρώνεται  στις 5 Μαΐου από την τραγωδία στο υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου, όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης μεγάλης διαδήλωσης κατά του μνημονίου και της ένταξης της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης (Ε.Ε. και ΔΝΤ) κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, να εγκλωβιστούν μέσα στο κτίριο 27 άτομα και τελικά να χάσουν τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου.

Με αφορμή την επέτειο αυτή, ο Σταύρος Θεοδωράκης, που έχει δώσει δείγματα ότι μπορεί να αγγίζει δύσκολα θέματα, αυτή τη φορά ετοίμασε μια συγκλονιστική εκπομπή («Πρωταγωνιστές»), που θα μεταδοθεί από το Mega την Κυριακή 1η Μαΐου, στην οποία οι πληροφορίες λένε ότι θα ακουστούν για πρώτη φορά πολλές αλήθειες.  ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟ CONTRA.GR

Πρεμιέρα έκανε  ο Γιώργος Μητσικώστας στο Contra.gr, με τη νέα αθλητική σατιρική σειρά «Mitsi Mouse Show».

Ο γνωστός κωμικός σχολιάζει χιουμοριστικά την καθημερινότητα και με «ντυμένα» πλάνα βάζει τους πρωταγωνιστές του αθλητικού χώρου σε ρόλους έκπληξη.

Το «Mitsi Mouse Show» θα προβάλλεται 3 φορές την εβδομάδα αποκλειστικά στο Contra.gr και στο επίσημο κανάλι της εκπομπής στο Dailymotion.

Χορηγός της στήλης είναι το aggeliopolis.gr.

Ο AΝΤ1 ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο ΑΝΤ1 διαθέτει πλέον το πρόγραμμά του για το κοινό Live μέσω κινητού τηλεφώνου, tablet ή facebook.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ είτε από το smartphone, είτε από το tablet, είτε μπαίνοντας στο facebook, και όλο το πρόγραμμα του ANT1 έρχεται Live.

Από το site του ANT1 απλά πατάς το «Live» και για πρώτη φορά μπορεί ο επισκέπτης να παρακολουθήσει όποια εκπομπή, ταινία, σειρά, δελτίο του ΑΝΤ1 θέλει, ζωντανά, από τη φορητή «έξυπνη» συσκευή του.

Διαφορετικά μπορεί να επισκεφθεί τo fanpage του ΑΝΤ1στο facebook και κάνοντας «Like», να μπει στο tab ΑΝΤ1TV Live.

Καινούργιο σπίτι για την ηρωίδα μάνα...

Oρμησε στις φλόγες για να σώσει τρία από τα δέκα (!) παιδιά της
Ενα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Μια οικογένεια που πάλεψε με σεισμούς και με πυρκαγιές αποκτά σύντομα το δικό της σπίτι και, όπως όλα δείχνουν, ο Γολγοθάς της θα έχει αίσιο τέλος! 

Πρόκειται για την ιστορία της 30χρονης Μαρίας Διαμαντοπούλου, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με την τόλμη και την αυτοθυσία της, όταν πριν από τέσσερις μήνες, εγκυμονούσα στο δέκατο παιδί της, όρμησε στις φλόγες προκειμένου να σώσει τρία από τα αγγελούδια της για να μην καούν από τη φωτιά! Η ηρωίδα μάνα από τη Βάλμη Πηνείας της Ηλείας μέσα στον επόμενο μήνα θα αποκτήσει το δικό της σπιτικό! 

Τη συγκλονιστική ιστορία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» και είχε συγκινήσει αλλά και ευαισθητοποιήσει τους πάντες. Ανάμεσά τους και τους ιθύνοντες του ANT1. 

Πρόθεσή τους τότε ήταν να φτιάξουν ένα ολοκαίνουργιο σπιτικό, με αρχιτέκτονα αυτού του εγχειρήματος τον Σπύρο Σούλη. 

Σήμερα, τέσσερις μήνες μετά και ξεπερνώντας τα προβλήματα, η εκπομπή «Με το δεξί» είναι πανέτοιμη να κατέβει στην Ηλεία και να κάνει το όνειρο της οικογένειας πραγματικότητα. 

Οι Καραμεροχαριτάτοι στο «Μακεδονία TV»;

Μαζεύουν το παλτό τους και οδεύουν προς Θεσσαλονίκη μεριά, και συγκεκριμένα στο «Μακεδονία TV» o Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό δίδυμο του Ant1 θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Μακεδονία TV, το οποίο μετατρέπεται σε Ant2.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Έρχεται το reality της JLO!

Kostas Martakis, Jennifer Lopez and Marc AnthonyImage via Wikipedia
ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΛΌΠΕΖ, ΑΝΤΟΝΙ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Το δικό της ριάλιτι show ετοιμάζει η Jennifer Lopez.

Η εκκρηκτική σταρ μετά την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή του “
American Idol” αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της εκπομπή.

To concept που έχει στο μυαλό της είναι να δημιουργήσει ένα διαγωνισμό μουσικής με στοιχεία ριάλιτι, που θα προβάλλεται στην Ισπανία 



Enhanced by Zemanta

Η Oprah απογοήτευσε τους θαυμαστές της

Η Oprah απογοήτευσε τους θαυμαστές της
Υπάρχουν κάποια πράγματα που ακόμη και η πανίσχυρη Oprah Winfrey, δεν μπορεί να σώσει. Οι φαν της σαπουνόπερας...
«All My Children» και «One Life to Live» ζήτησαν από την Oprah να φιλοξενήσει αυτές τις δυο σειρές στο δικό της τηλεοπτικό κανάλι αφού κοπήκαν από το κανάλι στο οποίο μεταδίδονταν τόσο καιρό.
Η Oprah εξηγεί στους φαν της ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό «Καταλαβαίνω πως είναι να σας κόψουν την αγαπημένη σαπουνόπερα και με κολακεύει που πιστεύετε ότι εγώ μπορώ να τις σώσω… οι σαπουνόπερες είναι δεσμός στη τηλεόραση. Αλλά αν ήρθε ο καιρός τους να τελειώσουν, εγώ δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να ξαναζωντανέψω ένα δεσμό που μπορεί να μην επιβιώσει … Έτσι, σας ευχαριστώ που πιστεύετε ότι θα μπορούσα να τα σώσω αλλά πραγματικά δεν μπορώ.»
Enhanced by Zemanta

ΙΚΑΡΙΑ: Τα μυστικά της μακροβιότητας

Armenistis, village in northern Icaria
Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου στις 16:00 θέτει το ηθικό δίλλημα του αν μακροζωία σημαίνει και ευζωία και εάν η παράταση ζωής με κάθε μέσο είναι πάντα θεμιτή.
Παρότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αλλάξει  σημαντικά τον τρόπο ζωής μας, εξακολουθούμε ως λαός να ζούμε πολλά  χρόνια σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Το προσδόκιμο ζωής για τις γυναίκες είναι 82.7 έτη και για τους άνδρες 77.8 έτη, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat. 
Επιστήμονες του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών αναλύουν τα αποτελέσματα πανευρωπαϊκής μελέτης στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα και τα οποία αφορούν στα μυστικά της μακροζωίας.  
Γίνεται αναφορά στην ακόρεστη επιθυμία πολλών ανθρώπων να ζήσουν περισσότερο χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, φτάνοντας έτσι σε ακρότητες τις οποίες η ιατρική δεν εγκρίνει. Ακόμα, γιατροί που έχουν εργαστεί σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας μιλούν ανοιχτά για την ευθανασία. 
Τέλος, η εκπομπή ταξιδεύει στο νησί της Ικαρίας, όπου οι κάτοικοι του κατέχουν το ρεκόρ μακροζωίας. Μέσα από την καθημερινή ζωή των κατοίκων αναζητούνται οι λόγοι που κάνουν τους ανθρώπους να ζουν πάνω από 100 χρόνια.
Enhanced by Zemanta

O "κακός" στα «Μυστικά της Εδέμ» βραβεύτηκε στο Μαρόκο !

Μπορεί να υποδύεται τον σκληρό και κακό ήρωα στα «Μυστικά της Εδέμ» αλλά είναι τόσο καλός στις ερμηνείες του που πήρε και βραβείο.
«Ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα» δηλώνει στην Espresso ο Στέλιος Καλαθάς που κατάφερε με τη συμμετοχή του στην ταινία «Η νύχτα με τις πεταλούδες» να αποσπάσει το βραβείο Α’ αντρικού ρόλου στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μαρόκου.
Δεν ήταν όμως η μοναδική διάκριση, καθώς η ταινία της Στέλλας Μπελέση απέσπασε και το βραβείο της καλύτερης ταινίας. Διπλή ελληνική διάκριση, που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία αποδεικνύει πως στη χώρα μας γίνονται αξιόλογες κινηματογραφικές ταινίες.




Ο ηθοποιός, γνωστός και από τη συμμετοχή του στο σήριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» του Mega, μας εκμυστηρεύεται πως πραγματικά δεν το περίμενα και ήταν γι’ αυτόν μια ευχάριστη έκπληξη.

«Ήμουν στην πρόβα για μια θεατρική παράστασης που σκηνοθετώ, τους ‘Χάρτινους ήρωες’ του Τσέχοφ, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Με κάλεσε η Στέλλα και μου ανακοίνωσε την βράβευση. Η χαρά μου αλλά και η συγκίνησή μου είναι μεγάλες, καθώς σε μια εποχή που ο κινηματογράφος αντιμετωπίζει προβλήματα γίνονται ελληνικές δουλειές που ξεχωρίζουν και διακρίνονται» μας λέει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Καλαθάς.

Ο ηθοποιός στην ταινία ενσαρκώνει τον Αλέξανδρο, έναν γνωστό ηθοποιό, ο οποίος γυρνώντας στη γενέτειρά του τη Λάρισα αρχίζει να θυμάται παλιές αγάπες, ενώ παράλληλα ξυπνούν μέσα του έρωτες και πάθη. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Ινδία αλλά και στην χώρα μας.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Σκορδά - Λιάγκας: Βγήκαν με το μωράκι από το μαιευτήριο!

Στο σπίτι μαζί με τον μπέμπη τους επέστρεψαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σήμερα το μεσημέρι. 

Η γνωστή παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι βγήκε από το μαιευτήριο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και επέστρεψε σπίτι με τον πρίγκιπά της. 

Στο πλευρό της ήταν ο Γιώργος Λιάγκας που κρατούσε το port bebe με το βρέφος τους.
 
Οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και ανυπομονούσαν να περάσουν τις άγιες μέρες του Πάσχα με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ MEGA

Mia Kokkini GrammiImage via Wikipedia

ΜΕΓΑΛΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΗ 01:00
Το Μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση, η  Νατάσα Θεοδωρίδου, υποδέχεται τους φίλους της με ένα αυθεντικό  λαϊκό πρόγραμμα. Επιλέγοντας τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, η Νατάσα Θεοδωρίδου προσκαλεί το κοινό σε μια μεγάλη λαϊκή γιορτή. 
 
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:10
Την Κυριακή του  Πάσχα, ο Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει τραγούδια από την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Δυο Νύχτες Μόνο». Μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει τα νέα λαϊκά τραγούδια που του εμπιστεύθηκαν παλιοί και καινούργιοι φίλοι του. 


Enhanced by Zemanta

Ο Γιάννης Μπέζος και πάλι στην σκηνή, αυτήν την φορά, ως τραγουδιστής...

Ο γνωστός ηθοποιός, από τις 4 - 8 Μαΐου και από 13 - 15 Μαΐου, θα τραγουδήσει τραγούδια των Μάρκου Βαμβακάρη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Βασίλη Τσιτσάνη, Δημήτρη Μπαγιαντέρα, Γιώργου Μητσάκη, Απόστολου Χατζηχρήστου και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, στο θέατρο Κιβωτός, κάνοντας ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, για το οποίο δηλώνει... 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

OΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MEGA!

Inter de Milán Campeón UEFA Champions League 2...Image by americanistadechiapas via Flickr
Το Champions League έχει φτάσει μία ανάσα από τον  τελικό του Γουέμπλεϊ και οι μεγάλοι  ημιτελικοί της Τρίτης είναι μόνο στο MEGA! Η αρχή γίνεται την Τρίτη 26 Απριλίου, όπου η έκπληξη της διοργάνωσης, η Σάλκε, του Ραούλ και των δικών μας Κυριάκου Παπαδόπουλου και Αγγελου Χαριστέα, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Αλεξ Φέργκιουσον και του Γουέιν Ρούνεϊ. 
    -    Στις 21:45 δείτε τον αγώνα ΣΑΛΚΕ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ σε απευθείας μετάδοση από τη Γερμανία. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος 
Από τις 21:00 δείτε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, ακολουθεί το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης της βραδιάς, αλλά και όλα τα νέα για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League που ακολουθεί μια μέρα μετά, την τιτανομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν, είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και άσος της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς, ο δημοσιογράφος και πρώην Ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος 
 
Tην Τρίτη  26 Απριλίου, η πρώτη μάχη για  τα ημιτελικά του  Champions League, είναι  μόνο στο MEGA.
Στις 3 Μαΐου ακολουθεί η μεγάλη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, σε απευθείας μετάδοση από την Βαρκελώνη, στις 21:45, στον απόλυτο αγώνα που μοιάζει με τελικό της διοργάνωσης! 

Πότε επιστρέφει η Σκορδά με το μωρό σπίτι;

«Αύριο, μεθαύριο θα πάρει εξιτήριο. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει αύριο στο σπίτι της» είπε χαρακτηριστικά ο μαιευτήρας της Φαίης Σκορδά, Θάνος Παράσχος.
Δύο μέρες μετά τη γέννηση του Λιάγκα Junior ο γυναικολόγος της Φαίης Σκορδά, Θάνος Παράσχος δηλώνει πως ο  τοκετός της παρουσιάστριας ήταν δύσκολος αφού βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού για 10 ολόκληρες ώρες. 

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μεγάλη η... Χαρούλα που κάνει στον Λάκη

Η Χάρις Αλεξίου θα ρίξει τη φετινή αυλαία στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου.
Εκείνος λατρεύει την μεγάλη ερμηνεύτρια, εκείνη τον εκτιμά ιδιαίτερα, γι’ αυτό και δε θα του χαλάσει, όπως όλα δείχνουν, το χατίρι και θα πεταχτεί μέχρι τη Λάρισα, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκπομπή.

Ο Λάκης στη συνέχεια θα ανταποδώσει, «χτυπώντας» πλάι στη Χαρούλα στις ανά τον κόσμο συναυλίες της, ενώ κάτι «μαγειρεύουν» και για τον επόμενο χειμώνα, το οποίο αναμένεται να «σπάσει ταμία».


ΠΗΓΗ: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Λιάγκας:"Από χθες αγάπησα τη Φαίη περισσότερο"

«Από χθες αγάπησα τη Φαίη περισσότερο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Εχω ρίξει πολύ κλάμα!» Ο Γιώργος Λιάγκας λύγισε με το που κράτησε τον νεογέννητο γιο του για πρώτη φορά στην αγκαλιά του. Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ένα τόσο δα πλασματάκι μπόρεσε να εκτινάξει την αγάπη του για τη Φαίη.

Δυνατά συναισθήματα, που δεν περιγράφονται με λέξεις, για τον Γιώργο Λιάγκα μετά τη γέννηση του γιου του. Ο δημοσιογράφος έφτασε συγκινημένος χθες στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού με τον οποίο συνεργάζεται, για να κάνει την εκπομπή του. Χαρούμενος και συγκινημένος, αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί όλα όσα ένιωθε με τους συνεργάτες του αλλά και με τους ακροατές. Η σκέψη του και η καρδιά του βρίσκονται στην αγαπημένη του σύζυγο, την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, και τον νεογέννητο γιο τους, που ήρθε στη ζωή το απόγευμα της Τρίτης. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν στο πλευρό της Φαίης σε όλη τη διάρκεια του τοκετού, έκοψε μάλιστα ο ίδιος τον ομφάλιο λώρο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Patty Party από τη McCann Erickson

Στον «αέρα» είναι το τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησε η McCann Erickson Athens για το νέο παιχνίδι του site της Amita Fun με πρωταγωνίστρια την Patty.
Το παιχνίδι που προστέθηκε στοwww.amitafun.gr λέγεται «Patty Party» και καλεί τα παιδιά να επιλέξουν έναν ήρωα από το Funoχώρι, να τον ντύσουν με διάφορα αξεσουάρ και να τον βάλουν να χορέψει στο ρυθμό των τραγουδιών της Patty. Την έμπνευση και τη δημιουργία του νέου παιχνιδιού της Αmita Fun υπογράφει η ΜRM Athens. Σημειώνεται ότι το www.amitafun.grαπό τις 14/2 που λανσαρίστηκε έως σήμερα έχει 51.300 επισκέψεις, εκ των οποίων οι 32.120 είναι unique visitors, σύμφωνα με το Google Analytics.

Enhanced by Zemanta

Ο Θ. Δρακάκης του STAR στον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ

DARWEN, ENGLAND - APRIL 11:  Kate Middleton an...Image by Getty Images via @daylife
Τα κανάλια μπαίνουν στη μάχη για την καλυψη του γάμου ανάμεσα στον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Και το παραμύθι αυτό θα το ζήσει για τα καλά ο Θοδωρής Δρακάκης που στις 29 Απριλίου θα βρίσκεται στο Λονδίνο και θα αναλάβει και να μας το μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις καυτές λεπτομέρειες !
Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει πάρει στα χέρια του το... προσκλητήριο και ήδη έχει αρχίσει να... ράβεται ! Μόνο που αυτό το... προσκλητήριο δεν έφτασε στα χέρια του από το Μπάκινχαμ, αλλά από τον... Σταμάτη Μαλέλη, τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star !

Enhanced by Zemanta

Τι απαντάει η Ζέτα Μακρυπούλια σε όσους την κατακρίνουν για τα φορέματα της

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κατηγορήσει την Ζέτα Μακρυπούλια, για τις ακριβές τουαλέτες που φοράει στο Dancing with the stars..!

Εκείνη όμως, δίνει μία απάντηση, που μάλλον θα κλείσει μερικά στόματα..!

“Είναι ένα show και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να βγω με φόρμα. Τα ρούχα δεν είναι δικά μου, τα κοσμήματα δεν είναι δικά μου, μου τα δανείζουν οι εκάστοτε εταιρείες και τις ευχαριστώ πολύ για αυτό”, δήλωσε στην κάμερα του “Star”, ξεκαθαρίζοντας πως κάποια νούμερα και κάποια ποσά που ακούγονται είναι υπερβολικά για εκείνη, αλλά η ίδια δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.
http://www.athensbars.gr/

Τρεις νέες ενημερωτικές εκπομπές στο πρόγραμμα της ΝΕΤ

Τρεις νέες ενημερωτικές εκπομπές εντάσσονται στο πρόγραμμα της ΝΕΤ . 

Από την Δευτέρα 2 Μαϊου και κάθε Δευτέρα στις 22:00, θα μεταδίδεται η εκπομπή «ΝΕΤWEEK» με την Ελλη Στάη ,με θέματα πολιτικής επικαιρότητας. 

Από την Τρίτη 3 Μαϊου και κάθε Τρίτη στις 22:00, θα μεταδίδεται η εκπομπή «EURONET» με τον Γιώργο Καπόπουλο, με θέματα διεθνούς ειδησεογραφίας. 

Από την Τετάρτη 11 Μαϊου και κάθε Τετάρτη στις 22:00, θα μεταδίδεται η εκπομπή «ΝΕΤ ECONOMY» με τους Γιώργο Παπαγεωργίου και Χρήστο Μέγα, με θέματα οικονομίας, εργασιακά, ασφαλιστικά κλπ.

Οι εκπομπές θα είναι εσωτερικές παραγωγές της ΕΡΤ.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Απληρωτοι οι τεχνικοί στην εκπομπή "Με το δεξί" του ΑNT1

Σταμάτησε το γύρισμα το τηλεοπτικό συνεργείο στην εκπομπή του Νικου Σούλη Με το δεξί ζητώντας απο την εταιρία παραγωγής,να καταβληθούν τα δεδουλευμένα...του Δεκεμβρίου.Κατόπιν αυτής της εξέλιξης,κι ενώ αύριο αναμένεται να παραδοθεί έτοιμο άλλο ένα σπίτι μιας οικογένειας,το γύρισμα και η άκπληξη κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα!Η εταιρία διαβεβαίωσε πως αύριο μέχρι το μεσημέρι,θα γίνουν οι πληρωμές κανονικά,αλλα μέχρι αυτό να γίνει,οι τεχνικοί είναι συννενοημένοι,να μη δουλέψουν...Εν αναμονή λοιπόν...

Γ. Λιάγκας: Με ποιούς "τα πήρε στο κρανίο" την πρώτη μέρα γέννησης του γιου του;

  Και ενώ θα περίμενε κανείς να πετάει από χαρά λόγω της γέννησης του μονάκριβου γιου του ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε έξω από τα ρούχα του λίγες ώρες μόνο μετά το μεγάλο γεγονός. Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε έξαλλο και  είχε σχέση με το παιδί του και τη Φαίη;

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να απευθύνεται ακόμη και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε εκείνους που επίμονα τον προκαλούσαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ

Πουλάει πολύ το «Νησί» και στο εξωτερικό!

Πουλάει πολύ το «Νησί» και στο εξωτερικό!
Ποιες άλλες χώρες το "αγόρασαν"; Ανάμεσα στις χώρες που πήραν το «Νησί» είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Τουρκία, η Ρωσία, η Κροατία, η Σερβία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, τα Σκόπια και... το Κουβέιτ.

Μάλιστα το MEGA έθεσε ως προϋπόθεση η σειρά να μην μεταδοθεί νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2011 κι αυτό, καθώς αρκετά κανάλια κυρίως από την Τουρκία δεν θα είχαν πρόβλημα να την παίξουν σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί νωρίτερα και από ότι στο MEGA, με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν σκηνές και να χαθούν πολύτιμα ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

«Το Master Chef Junior είναι επικίνδυνο για την ψυχική υγεία των παιδιών»

Αντίθετος σε ένα concept σαν αυτό του Master Chef Junior για παιδιά είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης.
 
Ο αγαπημένος μάγειρας της ελληνικής τηλεόρασης επεσήμανε πως η αγωνία του και η ένστασή του έχει να κάνει με την ψυχική υγεία των παιδιών που θα συμμετάσχουν και όχι με την σωματική καθώς δεν πιστεύει πως συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. 
 
Ο Ηλίας Μαμαλάκης επίσης έριξε ψήφο εμπιστοσύνης και στην Μαρία Μπεκατώρου για την οποία είπε τα καλύτερα λόγια. «Είναι πολύ γλυκό παιδί» τόνισε.

enimerwsi.com

Α.Ηλιάδη: «Περίμενα να είναι πιο χαλαρή η Έρρικα»!

Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε όπως είναι φυσικό για το "Dancing with the stars". 

«Όταν είπα το "ναι" για να συμμετάσχω στο σόου δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα και κουραστικά τα πράγματα εκεί. Αντιδράσεις ναι, ήξερα ότι θα υπάρξουν, αλλά δεν το σκέφτηκα γιατί όλα αυτά είναι μες το πρόγραμμα.», είπε η όμορφη τραγουδίστρια.

Δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει πως έχει και κάποια παράπονα από την κριτική επιτροπή: «Η Έρρικα περίμενα να είναι πιο χαλαρή δεδομένου ότι είχε περάσει πέρσι τη διαδικασία αυτή και ξέρει τι προσπάθεια κάνουμε όλοι
».

O Λάτσιος έκοψε το "Daily" της Μπουμπούκας....

Σήμερα το μεσημέρι η Ευγενία Μανωλίδου πέρασε την πόρτα του γραφείου του… Γιάννη Λάτσιου, προκειμένου να συζητήσει το πως ακριβώς θα κυλήσουν από εδώ και στο εξής τα πράγματα για εκείνη στον ΑΝΤ1 και ποιο μπορεί να είναι το τηλεοπτικό μέλλον της συνεργασίας τους, μετά την απόφαση το «Dancing Daily», να σταματήσει να μεταδίδεται.
Ο Ant1 μετά την άκρως απογοητευτική πορεία του project στους πίνακες τηλεθέασης, αποφάσισε να πάρει τα μέτρα του και να εξοστρακίσει την εκπομπή από την καθημερινή, απογευματινή τους ζώνη. Απόφαση, η οποία απ ΄ότι λένε, «δεν μπορούσε να… καθυστερήσει άλλο» !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πατέρας Τ. Σαμαρά: «Από τα τρία χτένιζε τις κούκλες του»

Αν νομίζετε πως ο Τρύφωνας Σαμαρας έχει πιάσει μόνο τσατσάρα και ψαλίδι κάνετε λάθος.. O Τρύφωνας στα 16 του δούλευε στην οικοδομή! Ναι καλα διαβάσατε μια μέρα ο πατέρας του τον πήρε μαζί του για να δει πως βγαίνει το μεροκάματο...

Κάθε πρωί  έβαζε τη στολή της εργασίας του και πήγαινε στην οικοδομή με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, αν δούλευε βεβαια δεν ξέρουμε αφού ο πατέρας του αφήνει να εννοηθεί πως ούτε το πηλοφόρι έπιασε ούτε και το μυστρί.. Τώρα αν έπιασε καμιά μπατανόφουρτσα δεν το ξερουμε…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γέννησε η Φαίη Σκορδά!

Από τις 7.30 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βρίσκονται στο μαιευτήριο «Γαία», και πριν από λίγα λεπτά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, βάρους 3.300 ένα υγιέστατο -σύμφωνα με τα λεγόμενα του μαιευτήρα της Φαίης, Θάνου Παράσχου- αγοράκι!

Στο πλευρό της βρισκόταν ο σύζυγός της, δίνοντάς της κουράγιο!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Φουκουσίμα, Τσερνόμπιλ, Ακούγιου: Η έρευνα, στα ίχνη μιας θανάσιμης απειλής.

Συμπληρώνονται 25 χρόνια από το πυρηνικό δυστύχημα  στο Τσερνόμπιλ. Η επέτειος συμπίπτει  με την κορύφωση της παγκόσμιας αγωνίας  για το νέο δυστύχημα στην Φουκουσίμα της Ιαπωνίας. Στην γειτονιά μας επίσης, η Τουρκική κυβέρνηση επανέλαβε πρόσφατα την πρόθεσή της να προχωρήσει στην κατασκευή πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου, στα τουρκικά παράλια.

Με αυτήν  την τριπλή αφορμή η «Έρευνα» ανοίγει τον φάκελο «πυρηνική απειλή». Επισκέπτεται το Τσερνόμπιλ, 25 χρόνια μετά, συναντά τους επιζώντες της τραγωδίας και μετρά τις συνέπειές της. Ταξιδεύει στην Βουλγαρία και επισκέπτεται το πυρηνικό εργοστάσιο του Κοζλοντούι, που έχει πολλές φορές αναφερθεί από διεθνείς οργανισμούς ως απειλή για όλη την Βαλκανική. Τέλος, φθάνει ως τα τουρκικά παράλια απέναντι από την Κύπρο, εκεί όπου ξεκινά η κατασκευή του πιο αμφιλεγόμενου από τα πυρηνικά εργοστάσια του κόσμου, στο Ακούγιου, μια απειλή που «κάθεται» πάνω σε ένα σεισμικό ρήγμα, στην άκρη της θάλασσας. 
 
«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 23:50 στο MEGA

Ζέτα Μακρυπούλια:«Τα ρούχα δεν είναι δικά μου!»

Φορώντας μια δημιουργία της Λουκίας, μαύρη see-through τουαλέτα με καυτό σορτσάκι με παγέτες από μέσα… σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Λίγο μετά το live η παρουσιάστρια του «Dancing» δήλωσε για την εμφάνισή της: «Κάθε εβδομάδα στήνεται και ένας διαφορετικός ρόλος, που είναι καθαρά και μόνο για το show που παρακολουθείτε». Όσο για την άσπρη λεπτομέρεια που φαινόταν σαν επίδεσμος πάνω στο ρούχο της είπε: «πάντα κάτι θα βρίσκουν να λένε»

Η παρουσιάστρια του Dancing μίλησε και στην κάμερα του star για τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της στο show λέγοντας ότι τα όσα λέγονται και ακούγονται για τα ρούχα και τα κοσμήματά της δεν της προκαλούν καμία έκπληξη κι αυτό γιατί πάντα κάτι θα βρίσκεται για να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού.
ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ, ΕΔΩ

Δευτέρα του Πάσχα το 2ο Live του Greek Idol!

Στο εντυπωσιακό πρώτο live, παρουσιάστηκε μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση.

Οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή με μεγάλη δυσκολία επέλεξαν τους δέκα που συνεχίζουν την πορεία τους στο Greek Idol.

Στο δεύτερο live, εκτάκτως τη Δευτέρα του Πάσχα, η Μαρία Θεοδότου, η Κατερίνα Κουκουράκη, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Κέρεν Ταμάμη, η Ερωφίλη Τζάνου, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και ο Κωνσταντίνος Φραντζής θα ερμηνεύσουν ερωτικά τραγούδια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Τέλος το Dancing with the Stars daily. Απότομη προσγείωση για την Μπουμπούκα

Είναι οι τελευταίες ημέρες για την εκπομπή της Μανωλίδου που την έβλεπαν μόνοι φίλοι και συγγενείς. 
Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει εβδομαδιαία η εκπομπή της Μπουμπούκας αλλά και αυτό μετά το Πάσχα.

Ο προβληματισμός που έχει προκαλέσει η χαμηλή τηλεθέαση του «Dancing with the stars daily» οδήγησε τον ΑΝΤ1 στο να πάρει αποφάσεις πριν από το Πάσχα για το μέλλον της εκπομπής.
Enhanced by Zemanta

Μενεγάκη: Νοσταλγεί ένα μωρό

Όπως κάθε Δευτέρα, ο «Καφές με την Ελένη» συνδέθηκε ζωντανά με τον παιδίατρο Σπύρο Μαζάνη.

Η Ελένη q  δεν δίστασε να του αποκαλύψει τη νοσταλγία της για τα νεογέννητα. «Δώστε μου μια άδεια να έρθω να μυρίσω μωρουδίλα σʼ αυτό το χώρο που βάζουν τα μωράκια μέχρι να τα ανεβάσουν στο δωμάτιο» είπε απευθυνόμενη στους ανθρώπους της παραγωγής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Με κομμένη την ανάσα οι 700 εργαζόμενοι του Alter

Με κομμένη την ανάσα οι 700 εργαζόμενοι του Alter περιμένουν το «ναι» ή το «όχι» της τράπεζας Πειραιώς στο αίτημα της ιδιοκτησίας του σταθμού να διαθέσει τα 7 εκατ. περίπου ευρώ σήμερα ή αύριο για να πληρωθούν οι μισθοί τεσσάρων μηνών και το δώρο του Πάσχα.

Το ραντεβού του μεγαλομετόχου του Alter κ. Γ. Κουρή με τον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς, κ. Σάλλα κράτησε περίπου μια ώρα, στη διάρκεια του οποίου -σύμφωνα με πληροφορίες- ο κ. Κουρής προσέφερε την εγγύηση ενός μεγάλου ακινήτου του προκειμένου να καταβληθεί άμεσα το ποσό για τη μισθοδοσία του προσωπικού του Alter.

Ο κ. Σάλλας επιφυλάχθηκε να απαντήσει αρκετές εβδομάδες μετά το Πάσχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Champions League σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας από την ΕΡΤ

Champions League qualifierImage via WikipediaΠιλοτικές μεταδόσεις σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας (High Definition - HD) με ελεύθερο σήμα στην επίγεια ψηφιακή εκπομπή ξεκινά από την Τετάρτη 27 Απριλίου η ΕΡΤ όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. Λάμπης Ταγματάρχης.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Ταγματάρχης σημείωσε ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ με την ονομασία ΕΡΤ HD, το οποίο θα ενταχθεί στο δεύτερο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ από κοινού με τα τηλεοπτικά προγράμματα ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3.
Η πρώτη απ' ευθείας μετάδοση θα πραγματοποιηθεί με τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα για την πρώτη σειρά ημιτελικών του Champions League σε παράλληλη μετάδοση με τη ΝΕΤ και θα συνεχιστούν με την ημιτελικό του Champions League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάλκε στις 4/5, το Final 4 της Euroleague στις 6 και 8/5, το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον τελικό του Champions League καθώς και την τελική φάση του τουρνουά τένις Roland Garros. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η Ευγενία Μανωλίδου… στους latin ρυθμούς της Zumba (video)

Όχι δεν χόρεψε στο «Dancing With The Stars»… Η Ευγενία Μανωλίδου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δήμου Περιστερίου σε εκδήλωση που διοργάνωνε για τον αγώνα κατά του καρκίνου. Έτσι βρέθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο πυγμαχίας, στο Μπουρνάζι και χόρεψε zumba!

Το εισητήριο κόστιζε 10 ευρώ και η παρουσιάστρια κάλεσε τους θαυμαστές της μέσα από τη σελίδα της στο «Facebook» να πάνε και να συμμετάσχουν για καλό σκοπό!

Όταν γύρισε έγραψε στη σελίδα της: «Πριν από λίγο γύρισα από το “Zumba-thon”. Ήταν ό,τι πιο αναζωογονητικό έχω κάνει ποτέ και το προτείνω ανεπιφύλακτα!»
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η Νάντια Μπουλέ για το Dancing, την ψυχανάλυση και τον γάμο!

H Nάντια Μπουλέ  που, αυτό το διάστημα, όλοι θαυμάζουμε για την εξαιρετική επίδοσή της στο Dancing, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE μίλησε για όσους έχει ξεχωρίσει στο σόου, τον γάμο και την ψυχανάλυση. 

Παρόλο που η ίδια δεν αναφέρει ποιον θεωρεί φαβορί, καθώς δεν πιστεύει σ' αυτά, αποκαλύπτει με ποιον διαγωνιζόμενο έχει δεθεί περισσότερο κι αποκαλύπτει αν θα δεχόταν να συνυπάρχει σε σχέση, με κάποιον που θα την καταπίεζε! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα”

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα στη Νικήτη Χαλκιδικής, έναν ακόμη ευλογημένο τόπο της μακεδονικής γης.

Κοντά σας και πάλι με γυρίσματα από τις 26 Απριλίου όταν και θα είμαστε στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής. Ακολουθούν η Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης στις 27, οι Εύζωνοι Κιλκίς στις 29, το Κλειδί Ημαθίας στις 30 και πλήθος ακόμη χωριών της ελληνικής υπαίθρου. Η εκπομπή ξανά στον “αέρα” της 4Ε την Κυριακή 1 Μαίου στις 12 με αφιέρωμα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.
Η ιστορία του τόπου που φτάνει μέχρι και τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πανέμορφα σπίτια του εποικισμού που έχουν καλοδιατηρηθεί μέχρι και σήμερα, ο ...λαγίσιος χορός και φαγητά που...θα σας δώσουν ιδέες όλα μπροστά στις οθόνες σας.
Ιστορίες που ακούγονται για πρώτη φορά μέσα από τα χείλη των πρωταγωνιστών και μια γιαγιά που θα σας κατακτήσει όλους....
Την Κυριακή λοιπόν 1 Μαίου στις 12 ξανά κοντά σας! “Στον τόπο που γεννήθηκα”- Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης, το χωριό ξανά στο επίκεντρο!
Και μην ξεχνάτε πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα στον Πλάτανο Ημαθίας

Ε. Μελέτη: Πιο... αποκαλυπτική από ποτέ!

Μπορεί όλοι να "χάζευαν" τη Ζέτα από τη μέση και κάτω, αλλά και η Μελέτη τα... "έσπαγε" από τη μέση και πάνω! 

Πιο αισθησιακή από ποτέ, η Ελεονώρα, απέσπασε τα πλέον κολακευτικά σχόλια της επιτροπής για το χορευττικό της και του κοινού για τη... σέξι εμφάνισή της!

Αποχωρησε ο Γαλακτερός - Πάει μεσημέρι η Μανωλίδου;

Αποχώρησε ο Νάσος Γαλακτερός από το "Dancing with the Stars", ενώ η εκπομπή «Dancing with the stars daily» που παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου ετοιμάζεται να ... αποχωρήσεις από την απογευματινή ζώνη !

Το «Dancing with the stars daily» δεν έχει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης (έχει στρογγυλοκαθίσει στο 6%) και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν πολλές σκέψεις για το μέλλον της εκπομπής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...