Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: H Ελπίδα ξεπερνά τις αναστολές της

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA

Η Κάτια αποφασίζει να ξεμπερδέψει το κουβάρι των σχέσεων της οικογένειας αλλά σκοντάφτει στην άρνηση όλων να αποκαλύψουν την αλήθεια. 

Η κλονισμένη υγεία του Στέφανου προβληματίζει και στεναχωρεί όσους τον αγαπούν, ανάμεσά τους και την Ελπίδα που ξεπερνά τις αναστολές της και τον συναντά στο νοσοκομείο. 

O Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα το πρόβλημα υγείας του. 

Ο Φάνης αποφασίζει να υπερασπιστεί το κτήμα του κόντρα στα συμφέροντα των τοπικών παραγόντων..

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Νόρα ανησυχεί ότι ίσως χαθεί η δίκη.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA

Ο Λουκάς νιώθει ότι είναι εκτός παρέας και η Δάφνη προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν έχει δίκιο. Απλά, στο θέμα της δίκης, βρίσκονται στο πλευρό της Νόρας. 

Η Νταίζη, βλέποντας ότι δεν έχει να κερδίσει τίποτα, αν πάρει διαζύγιο από τον Μπέλλο, αποφασίζει να τον σκοτώσει. 

Ο Χρήστος, όμως, την εμποδίζει την τελευταία στιγμή. Ο Μπέλλος, από την πλευρά του, έχει τα δικά του σχέδια. 'Ετσι, αποφασίζει να ζητήσει δήθεν συγνώμη για τη συμπεριφορά του και ζητάει από την Νταίζη να γυρίσει σπίτι τους. 

Η Αντιγόνη υποβάλλεται σε εξετάσεις από τους πραγματογνώμονες και οι δύο πλευρές αγωνιούν για τα αποτελέσματα. Τελικά, αποδεικνύεται ότι η Αντιγόνη πράγματι δεν μπορεί να πυροβολήσει. 

Η Νόρα ανησυχεί ότι ίσως χαθεί η δίκη. Η παρέα εξακολουθεί να πιστεύει στην ενοχή της Αντιγόνης και στηρίζει τη Νόρα. 

Ο Λουκάς την επισκέπτεται και εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει οριστικά, άσχετα από το αποτέλεσμα της δίκης.

PATTY: Η Μπιάνκα αντιδρά στις κατηγορίες της Κάρμεν


PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙA και την ΔΕΥΤΕΡΑ από το MEGA
Η Μπιάνκα αντιδρά στις κατηγορίες της Κάρμεν ότι εκείνη ευθύνεται για το ατύχημα. Παράλληλα, η Αντονέλα συνέρχεται και μαθαίνει ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσει. 

Αναζητά την Πάτυ αλλά η μητέρα της της λέει ότι η φίλη της δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου, ενώ την ίδια ώρα η Πάτυ αρνείται να τραγουδήσει χωρίς την Αντονέλα. 

Στο μεταξύ κι ενώ ο Λεάντρο προσπαθεί να καθησυχάσει την Μπιάνκα υπενθυμίζοντάς της ότι είναι έγκυος, εκείνη του εξομολογείται ότι δεν είναι . '

Ολοι προσπαθούν να επηρεάσουν την Αντονέλα κατά της Πάτυ και πραγματικά το καταφέρνουν..

Tο αυθεντικό «Μυστικό Ημερολόγιο της Patty»

Tο «7 Μέρες TV» προσφέρει στους νεαρούς αναγνώστες του το αυθεντικό «Μυστικό Ημερολόγιο της Patty», στις σελίδες του οποίου θα βρουν πολλέςδραστηριότητες, παιχνίδια, κουίζ, φωτογραφίες των αγαπημένων τους πρωταγωνιστών και πολλές ακόμα εκπλήξεις. 

Με πρακτικό σκληρό εξώφυλλο, πολύχρωμεςσελίδες ανά μήνα και εορτολόγιο. 

Κυκλοφορεί στην τιμή των 11,40 ευρώ

Επίσης στο«7 Μέρες TV» για πρώτη φορά στο νέο χριστουγεννιάτικο CD της Ήβης Αδάμου με τίτλο «Χριστούγεννα με την Ήβη Αδάμου», στο οποίο συμμετέχει και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και διατίθεται στην τιμή των 4,90ευρώ.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η Γκιουμούς ακυρώνει το ταξίδι στο Παρίσι

Γκιουμούς και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Η φιλία του Μεχμέτ και του Ονούρ περνάει από μεγάλη δοκιμασία. Ο Ονούρ χάνει ταυτόχρονα, τη γυναίκα του και τον καλύτερό φίλο του. Και βρίσκεται ακόμα στην αρχή της τραγικών εξελίξεων. 

Η Νιλουφέρ αφού δεν βρίσκει την ανταπόκριση που επιθυμεί από τον Ονούρ, τον κατηγορεί για βιασμό. Ο Μεχμέτ και η Πινάρ βρίσκονται σε δίλλημα, δεν ξέρουν ποιος λέει την αλήθεια.

Η εγκυμοσύνη της Πινάρ περιπλέκει περισσότερο την κατάσταση. Η Μπαχάρ είναι επιφυλακτική ως προς τη Νιλουφέρ. Η συμπεριφορά της αυτή δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση της με τον Γκιοκχάν. Η Πινάρ αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Οι εξελίξεις αυτές οδηγούν την Γκιουμούς στην απόφαση ακύρωσης του επικείμενου ταξιδιού της στο Παρίσι. Η απόφασή της αυτή κάνει έξαλλο τον Ενγκίν.

Ευχάριστη ανατροπή σημειώνεται στην πορεία της εταιρείας η οποία με την υπογραφή νέων συμφωνιών επιστρέφει και πάλι στην αγορά. Το αντίτιμο αυτής της ανάκαμψης βέβαια είναι η υποθήκη του σπιτιού. Αραγε για πόσον καιρό ακόμα θα μπορεί ο Μεχμέτ να κρατά αυτό το μυστικό, από τον παππού του;

ΚΙΣΜΕΤ: Ο Τζεμίλ χωρίζει από τη Λάμια

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1.

Ο Τζεμίλ χωρίζει από τη Λάμια και δέχεται την ήττα του. Ο Κενάν δεν θέλει να αφήσει μόνη τη Λάμια και πηγαίνει στο δικαστήριο, γεγονός που κάνει τον Τζεμίλ ακόμα πιο δυστυχισμένο. 

Παράλληλα, μια απρόσμενη συνάντηση του Κενάν με την Τζαβιντάν γίνεται αιτία να αποκαλυφθούν όλα τα ψέματά της. Εξαιτίας της Μακμπουλέ ο Κενάν μαθαίνει την αλήθεια και αντιλαμβάνεται πως η Τζαβιντάν είναι πιο επικίνδυνη από ό,τι φανταζόταν. 

Στο μεταξύ ο κίνδυνος που καραδοκεί για τη Λάμια από το παρελθόν όλο και μεγαλώνει, απειλώντας το μέλλον. Ο Τζεμίλ, αποφασίζει να πάει για θεραπεία στην Ευρώπη χωρίς καθυστέρηση, ενώ παράλληλα στην έπαυλη των Πασαζαντέ αρχίζουν μεγάλες ετοιμασίες. 

Η Λάμια, που δε γνωρίζει για αυτό το ταξίδι, βρίσκει κάτι πολύτιμο που άφησε ο Τζεμίλ γι' αυτή και τρέχει να τον βρει. Στο μεταξύ, ο Κενάν ξεκινά προσπάθειες για να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερό όνειρο που είχε μέχρι σήμερα. Για να συναντηθούν οι καρδιές, όλοι έχουν ανάγκη ένα "θαύμα"…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια πανηγυρίζει για τη νίκη της

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA.

Στο διαγωνισμό η Ξένια επιστρατεύει διάφορα μέσα για να εξοντώσει την Ελπίδα. 

Εκείνη βάζει τα δυνατά της, αλλά δυσκολεύεται να αποδώσει. 

Ο Χάρης κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να την εμψυχώσει. 

Η Ξένια πανηγυρίζει για τη νίκη της στο διαγωνισμό παρ' όλες τις διαμαρτυρίες της Ελπίδας και του Χάρη που υποψιάζονται τη δολιοφθορά της. 

Περνά τη νύχτα με τον παραγωγό αλλά δεν καταφέρνει να ξεπεράσει την ανάμνηση του Στέφανου.

PATTY: 'Ολα τα παιδιά σπεύδουν στο πλευρό της Αντονέλα

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA.

Ο Αντρές συστήνεται στην Ντορίνα και στην Κάρμεν ως "Φεντερίκο", ο δίδυμος αδελφός του. 

Παράλληλα, η Ντορίνα ζητά από τον Νίκολας να μην ξαναμιλήσει με τον Ρομπέρτο, γιατί κανείς δεν πρέπει να μάθει ότι ζει. 

 'Ολα τα παιδιά σπεύδουν στο πλευρό της Αντονέλα που βρίσκεται στο νοσοκομείο και την παρηγορούν. 

Η Μπιάνκα όμως, θεωρώντας την Πάτυ υπεύθυνη για αυτό που συνέβη στην κόρη της, της μιλά άσχημα και της ζητά να φύγει, προκαλώντας την οργή του Λεάντρο και της Κάρμεν. 

Ωστόσο, τα νέα για την υγεία της Αντονέλα είναι άσχημα...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Στέφανος φοβάται ότι η Αντιγόνη θα καταλήξει στη φυλακή.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA

Ο Στέφανος καταθέτει και διηγείται την ιστορία, όπως την έζησε. Η Νόρα τον στριμώχνει με ερωτήσεις, που αφορούν στη διαθήκη του πατέρα του και τις απόπειρες κατά της Εύας. 

Επιπλέον, τον κατηγορεί για ηθική αυτουργία, σε σχέση με την πληρωμή του μάρτυρα-διαρρήκτη

Ο Ηλίας προετοιμάζει την Αγγέλα ότι θα προκύψουν αλλαγές και πρέπει να συμπαρασταθούν στην παρέα. 

Ο Πέτρος συμβουλεύει την Αντιγόνη να είναι έτοιμη και για τα χειρότερα, μιας και έχουν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες στην πραγματογνωμοσύνη για τη μυική ατονία. Ο Στέφανος φοβάται ότι η Αντιγόνη θα καταλήξει στη φυλακή. 

Η Εριέττα δίνει στη Νόρα το υπόλοιπο της αμοιβής της και εκείνη αποφασίζει να αγοράσει δώρα στους φίλους της, για τις γιορτές. 'Ετσι, παίρνει τα κορίτσια και πηγαίνουν για Χριστουγεννιάτικα ψώνια. Ο Λουκάς βρίσκει όλη την παρέα μαζεμένη στο σπίτι της Νόρας και νιώθει πιο αποκομμένος από ποτέ.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Mega …πάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Mega …πάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Όχι, δε φεύγει από το Alter…απλά η οικοδέσποινα του «Πολύ Μπλα-μπλα»  είπε να θυμηθεί τα παλιά και να κάνει «μπλα-μπλα» με τη φίλη της τη Φαίη και το Γιώργο Λιάγκα φυσικά…από τη συχνότητα του Mega.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με gossip στήλες, την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τη Σταματίνα καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού mou».

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μεχμέτ και Γκιουμούς αναθερμαίνουν τη σχέση τους

Γκιουμούς και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Η Νιχάν αισθάνεται απαγοητευμένη μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μεχμέτ. Αρχικά αρνείται να συναντηθεί με την Γκιουμούς αλλά η αγάπη που αισθάνεται για τον Μεχμέτ γίνεται αιτία να αλλάξει γνώμη. Αποφασίζει να την πείσει να μην τον εγκαταλέιψει.

Η Πινάρ οργανώνει τη συνάντηση. Η Νιχάν προσπαθεί να εξηγήσει στην Γκιουμούς ότι με τον Μεχμέτ μεταξύ τους υπάρχει μόνο μία φιλία. Στο σπίτι περιμένει μία έκπληξη την Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ με τη βοήθεια του Ονούρ καταστρώνουν σχέδιο απαγωγής της, στην Πρίγκηπο.

Στο σπίτι επικρατεί πανικός. Επιβιβάζουν την Γκιουμούς στο σκάφος παρά τις διαμαρτυρίες της και σαλπάρουν. Η οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ της Νιλουφέρ και του Ονούρ δεν περνά απαρατήρητη από την Μπαχάρ. Εκφράζει τις ανησυχίες της στον Γκιοκχάν.

Οι νυχτερινές αποδράσεις της Οζγκέ δεν έχουν αίσιο τέλος. Η Σερέφ, γοητευμένη από το ενδιαφέρον που της δείχνει ο δικηγόρος Τζιχάν αποφασίζει να κάνει αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Ο Μεχμέτ καταβάλλει προσπάθειες για ένα νέο ξεκίνημα με την Γκιουμούς, την οποία κρατά στο σκάφος. Η Γκιουμούς είναι εκνευρισμένη για τη βίαιη αρπαγή της. Αλλά ο έρωτας του Μεχμέτ, πολύ γρήγορα γίνεται αιτία να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της.

KISMET: Αντιμέτωποι με μια μεγάλη τραγωδία.

KISMET ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στον ΑΝΤ1 .

Ο Τζεμίλ, για να απαλλαγεί από την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο κύριος Σαΐμπ και η Λάμια βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη τραγωδία. Ο Κενάν δέχεται να τηρήσει όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στη Λάμια και τον Τζεμίλ. Η Τζαβιντάν αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση αυτή προς όφελός της.

Ο Τζεμίλ έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με το θάνατο, όμως αυτό θα ανοίξει μια χαραμάδα που θα αποκαλύψει τον πραγματικό ιδιοκτήτη του όπλου. Την ίδια ώρα, μια απειλή παραμονεύει τη Λάμια από τις μέρες της φυλάκισής της.

Ανοιχτοί λογαριασμοί βγαίνουν στην επιφάνεια. Μετά από τις απανωτές συμφορές, ο κύριος Σαΐμπ αποφασίζει να πάρει κάποια προληπτικά μέτρα και να στείλει τον Τζεμίλ στην Ευρώπη για θεραπεία.

 Ο Τζεμίλ κάθε μέρα που περνά υποφέρει περισσότερο από τον ανεκπλήρωτο έρωτά του για τη Λάμια. Παίρνει λοιπόν την απόφαση να αντιμετωπίσει τον Κενάν.

Οι δύο αντίπαλοι ανοίγουν για πρώτη φορά τα χαρτιά τους. Μια απόφαση του Τζεμίλ θα τους εκπλήξει όλους και θα καθορίσει τις εξελίξεις…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Ο Ανδρόνικος συνεχίζει τις διαδικτυακές επαφές του

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA.

 Ο Φάνης παίρνει τη Λίλιαν και πηγαίνουν εκδρομή στην επαρχία. '

Οταν φτάνουν σε ένα αγρόκτημα της εξηγεί τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής τους.

Η οικογένεια του Στέφανου κάνει ετοιμασίες για να τον υποδεχτεί.

Ο Ανδρόνικος συνεχίζει τις διαδικτυακές επαφές του με τη Φωτεινή, χωρίς βέβαια να γνωρίζει για ποιαν πρόκειται.

Η Κάτια ζητάει απ' το Μάνο να τη βοηθήσει να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος κι αυτός της το υπόσχεται

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΜε την Κάτια Δανδουλάκη
και τους (αλφαβητικά): Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Πάνος Βλάχος, Μαρία Ιωάννου, Βασίλης Κούκουρας, Κώστας Κρομμύδας, Ασπασία Μηλιαράκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κατερίνα Σαβράνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Ορέστης Τρίκας, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Δώρα Χρυσικού
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου ο Μιχάλης Μητρούσης
Στο ρόλο του Πέτρου ο Νίκος Δαδινόπουλος

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Πέτρος τα βάζει με τον Στέφανο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA.

 Ο Ηλίας συμβουλεύει τον Πέτρο να πει τις αλήθειες που κρύβει, για να μην πληγωθούν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Λουκάς διαισθάνεται ότι θα έρθουν στο φως γεγονότα, αλλά η Νόρα τού θυμίζει ότι δεν είναι πια μαζί για να προστατεύσει ο ένας τον άλλον. Η Μελίτα κάνει άλλη μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Στέφανο και εκείνος της λέει ότι, αν δεν τον εμπιστεύεται, καλύτερα να χωρίσουν.

Ο Πέτρος τα βάζει με τον Στέφανο που δεν του μίλησε για την πληρωμή του μάρτυρα και του εξηγεί ότι χωρίς την κατάθεσή του, πολύ δύσκολα θα κερδίσουν τη δίκη.

Η Νταίζη υποψιάζεται, ότι ο Μπέλλος έστειλε τις φωτογραφίες στην Νόρα, γιατί θέλει να βάλει όλη την οικογένειά της φυλακή και να καρπωθεί την περιουσία τους.

Ο Ηλίας συμβουλεύει τον Λουκά να βρει τρόπο να κλείσει την πληγή που άνοιξε στη Νόρα. Στο δικαστήριο, η Νταίζη προσπαθεί να υπερασπιστεί την τιμή της μητέρας της...

PATTY: Η Ντορίνα λέει στην Κάρμεν την αλήθεια

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA

O τραυματισμός της Κάρμεν και της Αντονέλα κυριαρχεί, με την Μπιάνκα να κατηγορεί την Κάρμεν ότι εκείνη φταίει. 

Η 'Ασελεν εκφράζει στην Κάρμεν την υποψία της ότι πίσω από το ατύχημα κρύβεται η Μπιάνκα και ότι στόχος ήταν η Πάτυ και όχι η Αντονέλα.

Η Μπιάνκα ζητά από τον Πόλο να την αφήσει ήσυχη, όταν αντιλαμβάνεται ότι εκείνος οργάνωσε το ατύχημα.

Η Ντορίνα λέει στην Κάρμεν την αλήθεια για τον υποτιθέμενο θάνατο του Αντρές, ο οποίος όμως εμφανίζεται και παριστάνει ότι είναι ο αδελφός του.

Η Πάτυ, ανήσυχη για την υγεία της Αντονέλα, προσεύχεται να γίνει καλά και υπόσχεται ότι δεν θα ξανατραγουδήσει αν η φίλη της δεν συνέλθει.

Πως το δημόσιο Πανεπιστήμιο μετατρέπεται σε προσωπικό;

Το Κουτί της Πανδώρας συνεχίζει την έρευνα για τα πανεπιστήμια.

Πως το δημόσιο Πανεπιστήμιο μετατρέπεται σε προσωπικό;

Πως η ανομία και η αδιαφάνεια δημιουργεί κλίκες, συναλλαγές, νεποτισμό και οικογενειοκρατία;
Και μια αποκάλυψη στο Κουτί της Πανδώρας. Ο άνθρωπος που εκδιώχθηκε ως συνεργάτης της χούντας από το πανεπιστήμιο επέστρεψε ως καθηγητής και πρύτανης.

Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ
Το βράδυ της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου
http://www.koutipandoras.gr/?p=3458

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σκέφτεται πρόταση από την Κύπρο

Η τύχη ήταν δίπλα του, αλλά την κλοτσούσε.

Η απομόνωση και ο κατ’ οίκον περιορισμός που έχει επιβάλει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον εαυτό του, παραλίγο να του στερήσουν την ευκαιρία που αναζητούσε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδρέας Μικρούστικος βλέπει πια με θετική ματιά την πρόταση που του έγινε από την Κύπρο και αφορά την παρουσίαση ενός μουσικού talent show, το οποίο θα βγει μετά το Πάσχα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Εγκίν προσπαθεί να κερδίσει τη Γκιουμούς

Γκιουμούς και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Μάταια ο Μεχμέτ προσπαθεί να πλησιάσει τη Γκιουμούς και να την πείσει για την ειλικρίνεια των συναισθημάτων του. Η Γκιουμούς τον αποφεύγει και η στάση της αυτή οδηγεί τον Μεχμέτ σε συναντήσεις με τη Νιχάν.

Ο Εγκίν προσπαθεί να εκμεταλευτεί την κατάσταση. Εκείνος πείθει τη Γκιουμούς να πάρει δάνειο και να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Μόνο που ο Μεχμέτ κάνει έκπληξη στη γυναίκα του, αγοράζοντας το ίδιο αυτοκίνητο σε κόκκινο χρώμα και το αφήνει στο κήπο του σπιτιού.

Όλοι στο σπίτι ετοιμάζουν μια γιορτή για το δίπλωμα οδήγησης που πήρε η Γκιουμούς. Η Γκιουμούς, επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι συνοδευόμενη από τον Εγκίν οδηγώντας το καινούργιο της αυτοκίνητο. Ο Μεχμέτ απογοητεύεται αφού καταστράφηκε η έκπληξη του και θυμώνει με την Γκιουμούς.

Η μητέρα του Μεχμέτ συναντά τον εγγονό της. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Η δεξίωση του βιομηχανικού επιμελητηρίου είναι πολύ σημαντική και ο Μεχμέτ θα ήθελε να τον συνοδέψει η σύζυγος του. Η Γκιουμούς όμως κρατάει στα χέρια της τη δικιά της πρόσκληση και επιλέγει να τη συνοδεύσει ο Εγκίν.

ΚΙΣΜΕΤ: Ο Τζεμίλ μαθαίνει ότι δεν θα περπατήσει ξανά

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ από τον ΑΝΤ1

Όταν ο Κενάν αντιλαμβάνεται ότι η Λάμια εγκατέλειψε το σπίτι τους, θυμώνει πάρα πολύ και ζητάει εξηγήσεις.

Η Λάμια όμως αισθάνεται πολύ κουρασμένη κι έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν έχει γυρισμό. Μετά από αυτό, ο Κενάν μετανιωμένος, εγκαταλείπει τελείως τον εαυτό του.

Η Τζαβιντάν, χωρίς να χάσει χρόνο, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και πηγαίνει να σταθεί στο πλευρό του. Δίνει όλη την προσοχή της στον Κενάν και δεν καταλαβαίνει ότι αμελεί τον όμιλο. Ο θρόνος της πριγκίπισσας αρχίζει να κλονίζεται εσωτερικά…

Στο μεταξύ η Λάμια μετακομίζει στο διαμέρισμα που της έδωσε η εταιρία παραγωγής. Εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη… Ο Τζεμίλ μαθαίνει ότι δεν θα περπατήσει ξανά και βιώνει μεγάλο κλονισμό.

Ο κ. Σαΐμπ προσπαθεί να του δώσει ελπίδες αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Τζεμίλ δεν έχει πια καμιά ελπίδα για το μέλλον και αρνείται όλες τις θεραπείες. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εκδικηθεί τη Λάμια για αυτά που του συμβαίνουν, γίνεται μέσα του μια μεγάλη έκρηξη και αποφασίζει να απαλλαγεί από αυτή την απελπιστική κατάσταση…

H ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η 'Ελενα εξομολογείται τον έρωτα της

H ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA.

 Ο Φάνης πιάνει την Ξένια και τον Τζώρτζη, να διαπληκτίζονται και ζητάει εξηγήσεις από την Ξένια.

Η 'Ελενα εξομολογείται τον έρωτα της για τον Τζώρτζη στη Λίλιαν και της ζητάει να το πει στο Φάνη για να δει αντιδράσεις.

Η Κάτια ζητάει από τον Φάνη να δει την Ελπίδα. Ο Νικόλας αδειάζει την Ντορίτα, που προσπαθεί να τον καλμάρει για το σκηνικό με τον Φίλιππο.

Η Ξένια στήνει στο πλατώ την παγίδα της, εναντίον της Ελπίδας. Αλλάζει τα μπουκαλάκια του make up, η Ελπίδα όμως ανατρέπει τα σχέδια της.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η κατάθεση του Χρήστου είναι καθοριστική

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ από το MEGA.

Η Νταίζη, παριστάνοντας την πληγωμένη, εγκαταλείπει τον Μπέλλο και εγκαθίσταται στο σπίτι της Αντιγόνης. Ο Μπέλλος δεν ξέρει αν πρέπει να την γυρίσει πίσω ή όχι.

Η Αμαλία ξεκινάει την κατάθεσή της και φέρνει τον Πέτρο σε πολύ δύσκολη θέση. Αποφασισμένη να δείξει στο δικαστήριο ότι η Αντιγόνη είναι ικανή για όλα, μιλάει ανοιχτά για την ερωτική ζωή της Αντιγόνης στο παρελθόν.

Η κατάθεση του Χρήστου και του μάρτυρα-κλειδί, του γνωστού διαρρήκτη, αποδεικνύεται καθοριστική για την πορεία της δίκης.

Η Νόρα έχοντας στα χέρια της φωτογραφίες, που δείχνουν τον Χρήστο να πληρώνει το μάρτυρα, τινάζει την υπερασπιστική γραμμή στον αέρα.

Ο Λουκάς αγνοώντας ότι ο μάρτυρας έχει πληρωθεί, πέφτει από τα σύννεφα και ζητάει ευθύνες από τον Πέτρο. Ο Ηλίας επιστρέφει και εκμυστηρεύεται στον Πέτρο ότι ξέρει για το μεγάλο του μυστικό.

PATTY: Ο Αντρές σκηνοθετεί τον θάνατό του

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ από το MEGA.


Ο Αντρές σκηνοθετεί τον θάνατό του τόσο καλά που η Κάρμεν κλαίει απαρηγόρητη και η Ντορίνα λιποθυμά όταν το μαθαίνει, ενώ η Μπιάνκα μαθαίνει ότι όλα ήταν ένα καλοστημένο ψέμα.

Παράλληλα, η Μπιάνκα ζητά από τον Δρ. Γκουτιέρεζ να της πει όλη την αλήθεια, ενώ ο Νίκολας προτείνει στην Αντονέλα να γίνει ο πράκτοράς της και εκείνη δέχεται.

Ο Λεάντρο ζητά εξηγήσεις από τον Νίκολας όταν τον ακούει να λέει ότι δεν σκοπεύει να φύγει αν δεν του δώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η Πάτυ, η Κάρμεν και η Αντονέλα έχουν πάει βόλτα. Στη διάρκεια της βόλτας όμως, η Αντονέλα βλέποντας ένα αυτοκίνητο να κατευθύνεται προς την Κάρμεν και στην προσπάθειά της να τη σώσει, τραυματίζεται και εκείνη...

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αγώνας κατά της φτώχειας

Νοva (sports 1) και ΣΚΑΪ θα μεταδώσουν το φιλικό του Ολυμπιακού με τον ΖΙΝΤΑΝ, τον ΡΟΝΑΛΝΤΟ και άλλους απόψε στις 21.15.

Tα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια έβγαλαν καλά χαρτιά: Λαζόπουλο (Alpha), Σεχραζάτ (ANT1), Σπάιντερμαν (Mega), Τα πεθερικά της συμφοράς (Star).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...