Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Στις 19 Αυγούστου ξεκινά η νέα Δημόσια Τηλεόραση!

Η εντολή από το Μαξίμου δρομολογεί εξελίξεις


Η ώρα που θα εκπέμψει ξανά η Δημόσια Τηλεόραση με άλλη μορφή έφτασε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο μεταβατικός φορές της Δημόσιας Τηλεόρασης θα εκπέμψει ξανά στις 19 Αυγούστου μετά από σχετική εντολή του Μεγάρου Μαξίμου προς αυτήν την κατεύθυνση.

Την ημερομηνία αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξίμου που συμμετέχει στην αποστολή του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ σε πηγαδάκι που είχε.

Μήλον της Έριδος η Κάτια Δανδουλάκη για MEGA - ΑΝΤ1

Μήλον της Έριδος φαίνεται ότι έχει γίνει η Κάτια Δανδουλάκη για τα δύο μεγάλα τηλεοπτικά κανάλι. 

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο τηλεοπτικό τοπίο με τις μεταγραφές που ανακοινώνει και το MEGA να μετράει αρκετές απώλειες προσώπων μέχρι στιγμής, ωστόσο στην περίπτωση της δημοφιλούς ηθοποιού τα πράγματα φαίνεται πως κινούνται αντίστροφα.

Όπως γράφει η Espresso, με το κανάλι της Μεσογείων να έχει προλάβει να κλείσει την Κάτια Δανδουλάκη για το σίριαλ Το Σπίτι Της Έμμας, στενεύουν τα περιθώρια για το κανάλι του Αμαρουσίου και την καρέκλα του κριτή που θέλει να της δώσει στο Dancing With The Stars IV. "Είχαμε κάνει μια σειρά συζητήσεις για να είμαι και πάλι στο talent show του ΑΝΤ1, αλλά για την ώρα δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση.", αναφέρει η ίδια σε συνένταυξή της στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ. Ωστόσο, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τις υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να την δούμε τελικά και στο DWTS.

Όσο για το νέο σίριαλ του MEGA, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε μαζί για πρώτη φορά στην τηλεόραση τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη σε μια κωμωδία που θα συζητηθεί. "Ήθελα πολύ να κάνω μια καλή κωμωδία και ενθουσιάστηκα με την όλη ιδέα για τον ρόλο, με το "πάντρεμά" μου με τον Γιάννη Μπέζο, τον οποίο εκτιμώ πολύ και ως δημιουργό-ηθοποιό, αλλά και ως σκηνοθέτη και με την ομάδα που στηρίζει την εν λόγω δουλειά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα!", λέει η ηθοποιός.

Έλενα Παπαβασιλείου: Δεν σε κρατά κανείς στην τηλεόραση μόνο επειδή είσαι ωραία


Η Έλενα Παπαβασιλείου απάντησε στους κακεντρεχείς που την θέλουν να μένει στην τηλεόραση επειδή είναι ξανθιά και όμορφη. 

«Δεν σε κρατά κανείς στην τηλεόραση μόνο επειδή είσαι ωραία, αντιθέτως αυτό μπορεί να σταθεί και εμπόδιο».

Όσο για το αν την ενοχλούν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν που την δείχνουν με μαγιό από τις διακοπές της είπε στο περιοδικό glam:

«Είναι καλοκαίρι, ζούμε στην Ελλάδα, το θεωρώ φυσιολογικό να υπάρχουν φωτογραφίες με μαγιό, δεν με ενοχλεί. Χαζεύω και εγώ συχνά στα περιοδικά τις διακοπές των άλλων».

Ο Alpha ποντάρει στην Τσολάκη και για τη νέα σεζόν


Στα πλάνα της τηλεόρασης του Alpha και για τη νέα σεζόν βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, καθώς η νεαρή παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη έχει κερδίσει θετικά σχόλια με τη μέχρι στιγμής παρουσία της στην εκπομπή “ΠΕΔΕΣ” που καλύπτει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Η διοίκηση του Alpha βρίσκεται σταθερά σε αναζήτηση νέων τηλεοπτικών προσώπων, που θα ανανεώσουν την εικόνα του σταθμού, και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, και η Ελένη Τσολάκη εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στις απαιτήσεις της μεσημεριανής ζώνης.

Στον Alpha σχεδιάζουν να μπουν δυναμικά στη νέα τηλεοπτική σεζόν, και να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα σε όλες τις ειδησεογραφικές ζώνες του σταθμού, καθώς το φθινόπωρο και ο χειμώνας που ακολουθεί προβλέπονται δύσκολοι και γεμάτοι εξελίξεις και γεγονότα.

Ο δύσκολος χειμώνας της Ελεονώρας Μελέτη

«Σκέφτηκα να παρατήσω τη δουλειά μου»


Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη χρονιά που πέρασε, τις αμφιβολίες και τις σκέψεις της αλλά και για όσους την πλήγωσαν έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο blog που διατηρεί μέσα από το Mustonline.

Η παρουσιάστρια έγραψε:

«Και να μαι πάλι στην Κρήτη. Μετά από αρκετό καιρό. Σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, παρέα με τη φίλη μου Σαμάνθα. Την τελευταία φορά που είχα έρθει στην Κρήτη τα δεδομένα ήταν άλλα. Ήμουν με παρέα 8 κορίτσια, τις κολλητές μου, πολύ πιο χαλαρή, με τελείως διαφορετική καθημερινότητα, άλλες υποχρεώσεις, άλλο επάγγελμα… Σκέφτομαι ότι τα χρόνια περνάνε και μάλιστα γρήγορα, πως οι άνθρωποι αλλάζουν, τα πράγματα εξελίσσονται και συνειδητοποιώ πως αυτό που ζούμε, ό,τι και αν είναι, είναι παροδικό. Τίποτα και κανείς αιώνια και για πάντα. Κάπου με τρομοκρατεί αυτή η σκέψη. Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας. Εξαιρετικά δύσκολος για μένα. Μπορεί η φύση της δουλειάς μου να απαιτεί κάθε μέρα από εμένα να γελάω να δείχνω πως όλα στη ζωή φαίνεται να είναι αβίαστα έως και εύκολα, ατάραχα θα έλεγα, αλλά δυστυχώς όμως αυτή είναι μόνο η επαγγελματική μου υποχρέωση, όχι όμως και η ζωή μου.

Έγιναν γεγονότα πολλά, άλλα μικρά, άλλα μεγαλύτερα, όλα όμως με κοινό παρανομαστή έναν βαθμό σοβαρότητας, αρκετό ώστε να με κάνει να νιώθω πως τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο, σε σημείο τέτοιο που κάποια στιγμή εκεί στα τέλη Μαρτίου ένιωθα τα γόνατα μου να λυγίζουν, την υπομονή μου να εξαντλείται, την ψυχή μου να μην αντέχει άλλο, και την ανάγκη μου να γίνει κάτι φωτεινό, πιο βαθιά από ποτέ. Πήρα στεναχώρια, έζησα και πάλι την αδικία, φοβήθηκα ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους, προδόθηκα από αυτούς, πισωμαχαιρώθηκα, άκουσα πάλι λόγια για μένα από ανθρώπους που δεν ξέρουν και δεν ΜΕ ξέρουν, με λήστεψαν, έχασα αγαπημένα πρόσωπα, αναθεώρησα αποφάσεις, αναγνώρισα λάθη, αυτομαστιγώθηκα, στερήθηκα αξίες της ζωής που θεωρούσα δεδομένες, καθηλώθηκα, δεν είχα τρόπους διαφυγής. Κλείστηκα στον εαυτό μου, εξαφανίστηκα από τους φίλους μου, από τους ανθρώπους μου, δεν βγήκα καθόλου, δεν διασκέδασα πουθενά, δεν ανταποκρίθηκα σε κανένα κάλεσμα, έκλαψα πολύ, δεν μίλησα…

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που ένιωθα άνετα να έχω κοντά μου και που γνώριζαν πως δεν είμαι καλά. Ήξεραν μόνο αυτό που μπορούσα να αναγνωρίσω και εγώ για μένα την ίδια. Το ότι ήμουν απόλυτα μουδιασμένη σε σκέψη και συναίσθημα, ανίκανη να αντιδράσω στο οτιδήποτε. Σαν να βρίσκομαι σε έναν κομβικό σημείο του παιχνιδιού που λέγεται «ζωή», γνωρίζοντας ότι η επόμενη κίνηση που θα κάνω μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Σκέφτηκα να παρατήσω τη δουλειά μου. Μόνο ένας άνθρωπος γνώριζε τι νιώθω γι αυτό, γιατί ήταν εκείνος που πριν από λίγους μήνες, όταν του χτυπούσα την πόρτα του γραφείου του και κλαίγοντας του έλεγα πως θέλω να τα παρατήσω όλα και να φύγω μακρυά, ήμουν σίγουρη πως θα μπορούσε να με καθησυχάσει αλλά ήξερα πως θα με αποτρέψει κιόλας από αυτή την τρέλα, γιατί απλά πίστευε σε μένα. Όχι ότι εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου. Αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά μερικές φορές δεν ξέρω αν αξίζει ή αν αντέχω να πληγώνομαι τόσο και μάλιστα αθροιστικά, από το βιασμό που γίνεται στην ψυχή μου κάθε φορά που ο κάθε ένας εκφράζεται για μένα, για εκείνα που δουλεύω, για εκείνα που ζω, για εκείνα που κάνω, όπως όμως όλα αυτά παίρνουν σάρκα και οστά στο δικό του μυαλό και όχι στη δική μου πραγματικότητα, την οποία πιστέψτε με δεν γνωρίζει καθόλου.

Έχασα την ελπίδα μου στην αγάπη και τον έρωτα. Απογοητεύτηκα τόσο. Φοβήθηκα πως θα μείνω για πάντα μόνη. Ανίκανη να βρω έναν δια βίου σύντροφο με τον οποίο θα μιλάμε την ίδια γλώσσα θα έχουμε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ανάγκες. Έφτασα σε σημείο να ζηλεύω όμορφες σχέσεις, ερωτευμένα ζευγάρια και να νιώθω καταραμένη από την ίδια την κακιά μάγισσα του παραμυθιού στο θέμα της αγάπης. Βαρέθηκα να ακούω τα σενάρια περί τιμήματος που πληρώνουν οι δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες, που φοβίζουν τους άνδρες και καταλήγουν μόνες.

Πληγώθηκα από συνεργάτες. Εκεί, μέσα σε όλο το δράμα, γελούσα κιόλας γιατί είδα αστείες καταστάσεις. Είδα ποιοι είναι φίλοι, ποιοι φίδια, ποιοι περίμεναν πάντα το δικό μου παραπάτημα για να πατήσουν πάνω μου και να ψηλώσουν, ποιοι με ξέρουν, ποιοι δεν με ξέρουν. Αδικήθηκα και όταν κάποιος αδικείται δημόσια, είναι πάντα πιο σκληρό.

Ήρθα αντιμέτωπη με καταστάσεις που απλά δεν μπορούσα να αλλάξω. Δυσάρεστες καταστάσεις από εκείνες που φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, σε φτάνουν στο σημείο μηδέν, και εσύ το μόνο που πρέπει και μπορείς να κάνεις είναι να το αποδεχτείς όσο πιο γρήγορα γίνεται, και να συνεχίσεις. Και κάπως έτσι, ένα πρωί, σηκώθηκα και είπα «φτάνει». Ήθελα να με ξαναβρώ. Ήθελα να με ξανασυναντήσω και να με ξαναχαρίσω σε εμένα και σε όσους αγαπώ. Αυτό περίμεναν και εκείνοι που με άφηναν να κάνω τον κύκλο μου και τις ζυμώσεις μου, ώστε να μπορέσω και πάλι να γίνω όπως παλιά. Δεν με πίεσα. Απλά ήρθε η ώρα. Σκέφτηκα, αποδέχτηκα, πήρα μαθήματα, συγχώρεσα, έκανα πέρα όσους έπρεπε, έφερα πιο κοντά εκείνους που άξιζε και ένα όμορφο πρωί, απλά κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα «Καλημέρα»… Σαν να ξύπνησα από κώμα… Βαθύ και στοιχειωμένο, που όμως για κάποιο λόγο χρειαζόμουν…».

Φάνης Μουρατίδης: “Ο μόνος κριτής που τρέμω είναι…”

Για το αν φοβάται τις κριτικές μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης, σε συνέντευξή του στο TV Glam. 

«Είναι και αυτό ένα κομμάτι που το γουστάρω πολύ από τη στιγμή που υπάρχει επικοινωνία με το θεατή. Δεν θα διαχωρίσω κανένα μέσο. Ας κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και ας αφήσουμε τα άλλα. Οι ταμπέλες, ποιοτικό-εμπορικό-alternative, ανήκουν στις εποχές που μιλούσαμε για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Το μόνο κριτή που τρέμω είναι τα παιδιά μου. Δεν θέλω να έρθει εκείνη η στιγμή που θα μου πουν «πώς ήσουν έτσι…» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.
Enhanced by Zemanta

Αντώνης Σρόιτερ: Σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη που περιμένουν το πρώτο τους μωράκι. 

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, περιμένει σύμφωνα με το δελτίο του STAR κοριτσάκι.

Η μελαχρινή Κρητικιά που έχει κλέψει την καρδιά του άνκορμαν του Alpha διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Και η Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1


Σαν βόμβες σκάνε οι μεταγραφές στον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν.
Η μια ακολουθεί την άλλη και αυτή τη φορά το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου.

«Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει την συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου η οποία θα βρίσκεται και την νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι.

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον αυθορμητισμό και την αμεσότητά της ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στον ΑΝΤ1».

Το ALTER «ανέβασε» κάρτα: Σύντομα ξανά κοντά σας

Με μεγάλη δυσκολία γίνεται εκπομπή αναλογικού σήματος από τη συχνότητα 62 από Πάρνηθα

Απόπειρα μετάδοσης σήματος του τηλεοπτικού σταθμού Alter πραγματοποιείται εδώ και λίγες ώρες, αν και μεγάλη δυσκολία.

Το σήμα εκπέμπεται - με πολλά «χιόνια» - αναλογικά στη συχνότητα 62 από την Πάρνηθα.

Για την ώρα η μοναδική εικόνα που εκπέμπεται είναι μια κάρτα στην οποία αναγράφεται η φράση «Σύντομα ξανά κοντά σας».

Υπενθυμίζεται ότι έχει υπάρξει απόφαση μερίδας εργαζομένων για αποδοχή των προτάσεων του Γιώργου Κουρή ώστε να λειτουργήσει εκ νέου το κανάλι του Περιστερίου.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Οι μαντινάδες, η λύρα και το λαούτο της Κρήτης «πρωταγωνιστούν» στο MEGA.

«Οφέτος φως μου σ' αγαπώ, του χρόνου δε σου τάσσω,
γιατ’ έχω άστατη καρδιά κι εύκολα γνώμη αλλάσσω»

«Πρωταγωνιστές» Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 στις 24.00, σε επανάληψη, στο MEGA. Οι  μαντινάδες, η λύρα και το λαούτο της Κρήτης «πρωταγωνιστούν» στο MEGA. Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε στα χωριά της Κρήτης, άκουσε ριζίτικα και μαντινάδες και συζήτησε με τους δημιουργούς τους.
Στην εκπομπή μεταξύ άλλων συμμετέχουν:
Ο Βασίλης Σταυρακάκης απ’ τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Κρήτης, συνεχιστής της παράδοσης του Μουντάκη και του Σκορδαλού.
Ο Γιάννης Χαρούλης, το λαούτο του και το νεανικό του συγκρότημα.
Ο θρυλικός Ψαραντώνης με την λύρα του και τον γιο του Ψαρογιώργο στο λαούτο.
Ο Γιώργος Γραμματικάκης, ο καθηγητής του Σύμπαντος, μιλάει για τον Βενιζέλο και τις μαντινάδες.
Ο Ρος Ντέιλι, ο Ιρλανδός δεξιοτέχνης της λύρας που μιλάει για τον Σαίξπηρ και τις μαντινάδες.
Ο Νίκος Ψιλάκης, δημοσιογράφος μιλάει για τον Καζαντζάκη και τις μαντινάδες.
Ο σπουδαίος μαντιναδολόγος Μήτσος Σταυρακάκης (πολιτικός κρατούμενος για 2,5 χρόνια στις φυλακές της Χούντας).

Ο μαντιναδολόγος Αριστείδης Χαιρέτης που έχει γίνει ξακουστός ως Γυαλάφτης.

Κανάλι έκανε πρόταση στην Πετρουλάκη

Η ίδια είπε ότι της έχει γίνει πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό χωρίς όμως να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια

Ονόματα πάνε κι έρχονται καθώς η μεταγραφική περίοδος στην τηλεόραση κορυφώνεται και ήδη έχουν «σκάσει» αρκετές «βόμβες». Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν είναι και αυτό της Ελένης Πετρουλάκη.

Μιλώντας η ίδια στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star αποκάλυψε πως όντως της έχει γίνει πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό χωρίς όμως να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

Ρετούς μέχρι και στο... μαγιό έκαναν στη Σκορδά!

 
Ρε μας δουλεύουνε κανονικά σου λέω! Ρετούς ακόμα και στο μαγιό έκαναν στη Φαίη Σκορδά, που συνεχίζει να κάνει τα μπάνια της μες στην τρελή χαρά!

Ολίγον τι οφθαλμαπάτη είναι τα κορμιά της showbiz που βλέπουμε στα περιοδικά και το νέο «χτύπημα» του ρετούς έρχεται να μας το επιβεβαιώσει. Αφού κατά καιρούς είδαμε να κόβονται κοιλίτσες, παχάκια και κυτταρίτιδα, ήρθε η στιγμή να δούμε και... το μαγιό να αλλάζει από την μία φωτό στην άλλη!


Μαύρο μπικίνι με φιογκάκια φοράει η Φαίη Σκορδά στην Τήνο και σε ρωτώ: οι φιόγκοι στο ραντάκι είναι ροζ ή μαύροι;

Αν βρεις την απάντηση... σφύρα μου!

Στη μία φωτογραφία του περιοδικού «Hello» είναι ροζ, στις άλλες τρεις μαύρος!


Εκτός κι αν τα φιογκάκια αλλάζουν χρώμα με τον ήλιο ή η Φαίη έχει ένα με ροζ και ένα με μαύρα φιογκάκια και τα συναλλάζει στην παραλία...

star.gr

Νίκος Μουτσινάς: Όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει απαραιτήτως και φωτιά

"Σε μια περίοδο μεγάλης  τηλεοπτικής κινητικότητας αλλά και  ανυπόστατης φημολογίας περί μετακινήσεων προσώπων της μικρής οθόνης, μη μου… το καλοκαίρι τάραττε!", αναφέρει ο Alpha  σε ανακοίνωσή του και διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για δήθεν μεταγραφή του Νίκου Μουτσινά σε άλλο κανάλι.

Ο Alpha αναφέρει:

"Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι σε αντίθεση με όσα λέγονται και γράφονται, χωρίς  διασταύρωση, ο Νίκος Μουτσινάς είναι… «δεμένος» με τον Alpha με υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Μάλιστα, η άκρως επιτυχημένη συνεργασία του παρουσιαστή με τον σταθμό επεκτείνεται, καθώς θα αναλάβει και την παρουσίαση ενός νέου show έκπληξη.

Επίσης, το «Δέστε τους!»,  θα επιστρέψει ανατρεπτικό και καυστικό στο νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

Τα καλύτερα έρχονται… Και αυτό δεν είναι φήμη αλλά γεγονός"!

Είναι επίσημο-Στον Ant1 και η Ναταλία Γερμανού

Στο Ant1 θα συνεχίσει την μακρόχρονη καριέρα της η Ναταλία Γερμανού με το κανάλι να την καλωσορίζει και επίσημα μέσα από δελτίο τύπου.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει την Ναταλία Γερμανού η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού. Η γνώστη παρουσιάστρια που έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1».

Αυτό γράφει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που μετατρέπει την Ναταλία Γερμανού στην πέμπτη βαρύγδουπη μεταγραφή του μέσα σε μερικές μέρες, μετά τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μαρία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε προτάσεις και από άλλα κανάλια, αλλά προτίμησε την σιγουριά που της πρόσφεραν οι άνθρωποι του Ant1.


Η Αγγελική Νικολούλη με μπικίνι στην Εύβοια


Τον Αγιόκαμπο στην βόρεια Εύβοια επέλεξε η Αγγελική Νικολούλη για να περάσει ένα τριήμερο. 

Εκεί που την εντόπισε ο φακός του παπαράτσι εβδομαδιαίου περιοδικού να μπαινοβγαίνει στην παραλία.

Μπορεί η εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, να έχει κατεβάσει ρολά για την φετινή σεζόν, αλλά η Αγγελική Νικολούλη παραμένει απασχολημένη γράφοντας το δεύτερο αστυνομικό της μυθιστόρημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος -όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του ΟΚ- δεν έκανε πολυήμερες διακοπές έχοντας φύγει από την Αθήνα για πέντε μόλις μέρες τον Ιούλιο στην Σαντορίνη και για άλλες τρεις στον Αγίοκαμπο.

Μάλιστα στην τελευταία της αυτή εξόρμηση ήταν μαζί της και ο γιος της που ζει μόνιμα στην Αμερική και ήρθε μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές.

"Μπρούσκο": Ενας... παράνομος έρωτας από τα Χανιά στις οθόνες της τηλεόρασης

Μια ακόμη τηλεοπτική παραγωγή επέλεξε τα Χανιά για τα γυρίσματά της. Ο λόγος για το "Μπρούσκο", τη νέα σειρά του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που θα προβάλλεται από το ερχόμενο φθινόπωρο σε καθημερινή βάση, μεταφέροντας στις οθόνες των τηλεθεατών έναν παράνομο έρωτα. 

Τα Χανιώτικα Νέα παρουσιάζουν όλα όσα συνέβησαν τις τρεις ημέρες, που οι πρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν στην πόλη μας.

Οι συντελεστές εκτιμούν πως η νέα παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου πρόκειται να κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, τόσο με το 25μελές καστ των ταλαντούχων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν, όσο και με το σενάριο και τη σκηνοθεσία που υπογράφουν η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου αντίστοιχα.



 
Τα πολύωρα γυρίσματα έλαβαν χώρα στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης, σε πολλά σημεία του Λιμανιού, στη Σπλάντζια, αλλά και σε παραλίες του Νομού. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της σειράς, βλέποντας μέρος του αποτελέσματος, ενθουσιάστηκαν.
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Το 'Μπρούσκο' παρουσιάζει μια ρομαντική ερωτική ιστορία. Ειδικότερα, ο έρωτας δύο νέων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που αφηγείται την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα. Παράλληλα με την τροπή που θα πάρει αυτή η σχέση, ακόμα δύο ερωτικές ιστορίες γεμάτες σκοτεινά μυστικά και δυνατά πάθη, θα ξεδιπλωθούν με μαεστρία.

Οι ήρωες, αν θέλουν να ζήσουν τη ζωή που ίδιοι επιθυμούν, καλούνται να αποδείξουν πως διαθέτουν τη δύναμη και την τόλμη να προσπεράσουν τα 'πρέπει' και τα 'θέλω' που οι άλλοι τους έχουν επιβάλλει, αναλαμβάνοντας από εδώ και πέρα το αντίτιμο των επιλογών τους.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από την παράνομη ερωτική ιστορία, τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Κύπρο, αναπολώντας ξεχασμένα έθιμα, τα οποία δίνουν ταυτότητα και στίγμα στη σειρά, ακόμα και από το πρώτο επεισόδιο. Ακόμα, στόχος της σειράς είναι να αναδείξει την κουλτούρα των δύο νησιών, μέσα από μια σύγχρονη ματιά.

Η Εβελίνα Παπούλια, ο Αποστόλης Τότσικας, η Τζόυς Ευείδη, ο Αντώνης Καρυστινός και πολλοί ακόμα, υπόσχονται να χαρίσουν δυνατές στιγμές και συγκινήσεις, καθιερώνοντας τη σειρά 'Μπρούσκο' ως τη νέα αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.

Χανιώτικα Νέα

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

VIDEO - Το τελευταίο ταξίδι του «Πλοίου της Αγάπης» πριν γίνει... παλιοσίδερα

English: Pacific Princess, aka "The Love ...
"The Love Boat" (Photo credit: Wikipedia)
Το τελευταίο του ταξίδι με τελικό προορισμό ένα διαλυτήριο πλοίων στην Τουρκία πραγματοποιήσε το MS Pacific, το κρουαζιερόπλοιο που έγινε διάσημο από την τηλεοπτική σειρά «Το πλοίο της αγάπης» στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Το κρουαζιερόπλοιο, που ονομαζόταν «Πριγκίπισσα του Ειρηνικού» όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεόραση, έχει βάρος 13.500 τόνους και μήκος 171 μέτρα. Οπως ανακοίνωσε ο Ερσίν Τσεβικέρ της Ενωσης Ανακυκλωτών Πλοίων της Τουρκίας, θα διαλυθεί και το μέταλλό του θα πωληθεί.

Το «Πλοίο της αγάπης» του Ααρον Σπέλινγκ, με πρωταγωνιστή τον Γκάβιν Μακλίοντ στο ρόλο του πλοιάρχου, μεταδιδόταν από το αμερικανικό δίκτυο ABC από το 1977 μέχρι το 1986. Κάθε εβδομάδα επιβάτες και πλήρωμα βίωναν ιστορίες αγάπης, δημιουργώντας ερωτική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο Τσεβικέρ εξήγησε ότι το πλοίο που πέρασε 42 χρόνια στις θάλασσες, έχει υποστεί πολλές τροποποιήσεις στα χρόνια που ταξιδεύει αλλά η ανακαίνισή του θα στοίχιζε πολλά ακριβά. Η εταιρεία Izmir Ship Recycling Co. το αγόρασε έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στην παραθαλάσσια πόλη Αλίαγα της Τουρκίας από την Γένοβα της Ιταλίας μετά από ένα δύσκολο ταξίδι. Στην τελευταία φάση μάλιστα άρχισε να βάζει νερά και χρειάστηκε τη βοήθεια πολλών ρυμουλκών για να προσεγγίσει στο λιμάνι.


Enhanced by Zemanta

Το πρωτάθλημα της Αργεντινής στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Αυγούστου και της Παρασκευής 7 Αυγούστου, τους αγώνες Μπελγκράνο – Μπόκα Τζούνιορς και Βελέζ – Άρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Η Μπελγκράνο μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Λανούς, υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς, σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο άλλο ματς η Βελέζ, με ανεβασμένο το ηθικό από τη νίκη μέσα στην έδρα της Τίγκρε θα αντιμετωπίσει, την Άρσεναλ η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Εστουντιάντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

- Τετάρτη 07/08 00:10 (προς ξημερώματα Πέμπτης 08/08) Μπελγκράνο – Μπόκα Τζούνιορς από το Novasports 2 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

- Πέμπτη 08/08 03:15 (προς ξημερώματα Παρασκευής 09/08) Βελέζ – Άρσεναλ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

Βίντεο: Έτσι έπιασαν τον «Εζέλ» για ναρκωτικά


Δείτε φωτογραφίες - Μεταξύ των γνωστών Τούρκων καλλιτεχνών που συνελήφθησαν είναι οι  Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Νεχίρ Ερντογάν, Ιλκέρ Ακσούμ, Ερσίν Κορκούτ, Σαρπ Απάκ και Γκιζέμ Καρατζά


Μεγάλη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Τουρκία. Συνολικά, συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 συλλήψεις αφορούν σε ηθοποιούς -που είναι γνωστοί και στο ελληνικό κοινό μέσα από την προβολή τουρκικών σίριαλ- αλλά και σε τραγουδιστές της γειτονικής χώρας.


Η συντονισμένη έρευνα, έπειτα από παρακολουθήσεις μηνών, πραγματοποιήθηκε σε έξι επαρχίες της Τουρκίας, ενώ οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Έπειτα από την απολογία τους στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δίκες τους  θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Να σημειωθεί πως κατά την εν λόγω επιχείρηση η τουρκική αστυνομία εντόπισε συνολικά 20 κιλά ινδικής κάνναβης και 500 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μεταξύ των γνωστών Τούρκων καλλιτεχνών που συνελήφθησαν είναι οι Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Νεχίρ Ερντογάν, Ιλκέρ Ακσούμ, Ερσίν Κορκούτ, Σαρπ Απάκ και Γκιζέμ Καρατζά.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι εκείνες της χρήσης ναρκωτικών και της παραχώρησης χώρου για χρήση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη σύλληψη του «Εζέλ»: 

VIDEO - O πιλότος της νέας εκπομπής "Trixes" με τον Τρύφωνα Σαμαρά!!

Νέα εκπομπή "μαγειρεύει", σύμφωνα με  πληροφορίες του TLIFE, o γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μέσα στο καλοκαίρι όπως φαίνεται δεν κάθεται καθόλου... ήσυχος! Μετά το τραγούδι που ετοιμάζει έχει στα σκαριά και νέα εκπομπή με τίτλο Τrixes!

H ιδέα της εκπομπής είναι του Τρύφωνα ενώ η σκηνοθεσία και το Concept-Development, είναι του Πάνου Τσιροζίδη. Ο Τρύφωνας με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα φιλοξενεί στο studio του διάσημες και όχι μόνο κυρίες ενώ θα δίνει μικρά και μεγάλα μυστικά για να έχουμε όλες υπέροχα μαλλιά! Θα κάνει κι άλλα βέβαια τα οποία μας τα αφήνει για ... έκπληξη!

Όπως μαθαίνουμε ο ... δαιμόνιος hair stylist συζητάει αυτή την περίοδο με δυο μεγάλα κανάλια, άλφα κατηγορίας για την νέα του εκπομπή.

Από το νοσοκομείο δημιουργεί reality show

Ο βραζιλιάνος Πάουλο Ενρίκε Ματσάδο έχει ζήσει σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του μέσα σε νοσοκομεία  παρ' όλα αυτά αυτό δεν τον εμπόδισε να σπουδάσει, να γίνει ειδικός γραφιστικής υπολογιστών και, τώρα δημιουργεί τη δική του τηλεοπτική σειρά με θέμα την ζωή του, χωρίς να χάνει το χαμόγελό του.

Ως μωρό υπέφερε από παράλυση που είχε προκληθεί από πολιομυελίτιδα και ακόμη είναι υποχρεωμένος να είναι συνδεδεμένος με σύστημα αναπνευστικής υποστήριξης. Οι πρώτες του αναμνήσεις προέρχονται από την εξερεύνηση του νοσοκομείου όπου έχει ζήσει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι επί 45 χρόνια. Η μητέρα του πέθανε μόλις ημέρες μετά τη γέννησή του και όντας καθηλωμένος και μη μπορώντας να παίξει όπως τα υγιή παιδιά αναγκαζόταν να εξασκεί την φαντασία του.

Οι προοπτικές για τα παιδιά με πολυομυελίτιδα δεν ήταν πολύ καλέ τη δεκαετία του 1970 και ο Μορτσάδο είδε πολλούς από τους φίλους του με τους οποίους μοιραζόταν την ίδια πτέρυγα του νοσοκομείου να πεθαίνουν. «Ήμαστε εγώ, η Ελιάνα, ο Πεντρίνιο, ο Άντερσον, η Κλαοιύντια, η Λουτσιάνα και η Τάνια. Ήταν εδώ για περισσότερα από δέκα χρόνια, για καιρό.», λέει. Πλέον μόνο η Ελιάνα βρίσκεται ακόμα στη ζωή, γεγονός που σημάδεψε τον Πάουλο.
«Ήταν πολύ δύσκολο. Κάθε απώλεια είναι σαν να χάνεις ένα μέλος του σώματός σου, σαν ακρωτηριασμός.», τονίζει.

Παρά το γεγονός ότι τσακώνονται κάθε μέρα, ο Πάουλο και η Ελιάνα είναι ο ένας το στήριγμα του άλλου. Πολλοί τους παρομοιάζουν με συζύγους, όπως όμως λέει ο ίδιος, η σχέση τους μοιάζει πολύ περισσότερο με εκείνη δύο αδερφών.

Ο κίνδυνος λοιμώξεων σημαίνει ότι πρέπει να ζουν στο νοσοκομείο. Τα «ταξίδια» εκτός είναι σπάνια, αλλά αξιομνημόνευτα: ο Ματσάδο έχει βγει από το νοσοκομείο περίπου 50 φορές σε ολόκληρη τη ζωή του, οι περισσότερες τα τελευταία χρόνια, η πρόοδος της τεχνολογίας σημαίνει ότι το να βγει εκτός του νοσοκομείου συμπεριλαμβάνει λιγότερο βαριά μηχανήματα και λιγότερη ιατρική παρακολούθηση, ενώ καθώς μεγαλώνει είναι διατεθειμένος να πάρει μεγαλύτερα ρίσκα.

«Υπάρχουν ορισμένες διαδρομές εκτός νοσοκομείου που ξεχωρίζουν, όπως όταν είδα την παραλία για πρώτη φορά στα 32 μου. Άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου και είδα τη θάλασσα.», λέει.

Επειδή ζουν συνεχώς στο νοσοκομείο έχει επιτραπεί στον Πάουλο και την Ελιάνα να διακοσμήσουν το δωμάτιό τους με τα προσωπικά του αντικείμενα και έτσι εκεί υπάρχουν και οι υπολογιστές με τους οποίους δημιουργεί τα καρτούν του, Μάλιστα φέτος κατάφερε να συγκεντρώσει 65.000 δολάρια σε μια εκστρατεία η οποία θα του επιστρέψει να δημιουργήσει τη δική του ταινία κινουμένων σχεδίων.

Η απάντηση στο Dancing With The Stars

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ την περασμένη σεζόν, δέχτηκε πρόταση για να χορέψει στο επερχόμενο τηλεοπτικό project του ΑΝΤ1, «Dancing With The Stars».

Η ίδια, μέσω των υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, απάντησε αρνητικά στους ιθύνοντες του χορευτικού show. «Την χαροποίησε η πρόταση ωστόσο τη νέα σεζόν θα έχει αυξημένες τηλεοπτικές υποχρεώσεις οπότε κρίνεται αδύνατο να μπορέσει να λάβει μέρος στο παιχνίδι που απαιτεί πολύωρες πρόβες και αφοσίωση στο χορό» αναφέρει στο Yupiii άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για το Dancing With The Stars συνεχίζονται ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παρουσιάσει το κυριακάτικο show η Ζέτα Μακρυπούλια καθώς οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό.

Επενδυτής σε beach bar ο Σταμάτης Μαλέλης

Η πορεία του στην τηλεόραση είναι γνωστή εδώ και χρόνια και πλέον ο Σταμάτης Μαλέλης δοκιμάζεται και σε έναν άλλο χώρο μακριά από τις κάμερες, στο χώρο των επιχειρήσεων.

Στενός συνεργάτης του μιλά στην εφημερίδα «Espresso» για την επένδυσή του σε beach bar στην Άνδρο, νησί που αγαπά πολύ.

«Ο Σταμάτης αγαπάει πολύ την Άνδρο. Από το 1998 έχει εδώ εξοχική κατοικία και κάθε χρόνο πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, είναι στο νησί», λέει στην εφημερίδα ο Στέλιος Δρόσος. «Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και αποφασίσαμε φέτος να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη παραλία (Χαλκολιμιώνας) και να προσφέρουμε στο νησί, βοηθώντας το μ' αυτόν τον τρόπο να ανέβει τουριστικά».

Ποιοι πηγαίνουν με Λιάγκα- Σκορδά στον ANT1

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον Αντέννα, το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στα υπόλοιπα μέλη  της ομάδας της εκπομπής που παρουσίαζαν στο Mega, το δικό τους τηλεοπτικό μέλλον και το εάν θα μετακινηθούν στο Μαρούσι, στο πλευρό του ζευγαριού ή θα παραμείνουν στο Μεγάλο Κανάλι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως προς το κανάλι του Αμαρουσίου οδεύει και η Σάσα Σταμάτη, ακολουθώντας Λιάγκα και Σκορδά, ενώ Δημήτρης Ουγγαρέζος και Άκης Πετρετζίκης φαίνεται πως ακολουθούν διαφορετική πορεία.

Για τον μεν Ουγγαρέζο τα πράγματα ξεκαθάρισαν με την ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού πως παραμένει για ακόμα δύο χρόνια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στο «Πρωινό mou» και παράλληλα από τον Οκτώβριο, θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού «Smart Face».

Σε δική του εκπομπή είναι πιθανό να δούμε και τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο με το Mega όπου και θα παραμείνει.

Συμβόλαιο τριών χρόνων για τη Μαρία Μπεκατώρου

Μετά λοιπόν την υπογραφή των συμβολαίων με τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και Γρηγόρη Αρναούτογλου ήρθε η ώρα να πέσουν οι υπογραφές  και με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια που συνεργάστηκε επιτυχώς πέρυσι με το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσιάζοντας το «Your FaceSounds Familiar» συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο που της έκανε πρόταση να ανήκει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το… πακέτο συμφωνίας περιλαμβάνει την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του talent show, αλλά και μία ακόμα εκπομπή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο δεν είναι «συμβόλαιο έργου» όπως ήταν για την παρουσίαση του YFSF, αλλά έχει ισχύ για τρία χρόνια, όπου κάθε χρόνο η παρουσιάστρια θα αξιοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του προγράμματος.

Αύριο μεθαύριο μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου, αφού στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι έχουν πάρει απόφαση την καινούργια σεζόν να έχουν ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα.

Βέβαια για το αν θα ισχύσει «εν τω πολλώ το ευ» θα το διαπιστώσουμε όταν αυτές ξεκινήσουν, αλλά σίγουρα στο Μαρούσι… γίνονται πράγματα!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η τηλεθέαση του Κωνσταντίνου και Ελένης

Εδώ και χρόνια παραμένει αμετακίνητο στο πρόγραμμα του καναλιού, αλλά αμετακίνητη μένει και η προτίμηση που έχει το κοινό σ' αυτό.

Το σίριαλ Κωνσταντίνου και Ελένης προβλήθηκε τις περιόδους 1998-1999 και 1999-2000 από τον ΑΝΤ1 και έκτοτε πήρε μόνιμη θέση στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Ωστόσο, αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι τα νούμερα τηλεθέασης που εξακολουθεί να κερδίζει 15 χρόνια μετά.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας η σειρά άγγιξε το αστρονομικό 45,7%! Ένα νούμερο που πλέον, ούτε οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές σε πρώτη προβολή δεν μπορούν να πετύχουν. Όσο για την άλλη δουλειά του Χάρη Ρώμα, Το Καφέ Της Χαράς, σημείωσε το επίσης υψηλό 41,8%!

Το “Criminal Minds” τιμά τους νεκρούς του

Η σειρά “Criminal Minds” του CBS, που προβάλλεται και στην Ελλάδα, ανήκει σε εκείνες τις λίγες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν  αν όχι να καθηλώσουν το κοινό που τις παρακολουθεί. Όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σε κάθε χώρα του κόσμου στην οποία προβάλλονται.

Όπως ανακοίνωση η παραγωγή της σειράς λοιπόν, θα αγγίξει ένα ευαίσθητο θέμα, τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου του βασικού πρωταγωνιστή, και θα τιμήσει τη μνήμη του, δείχνοντας πόσο επηρέασε η απώλειά του τον δικό του άνθρωπο, τα επεισόδια τα οποία ακολούθησαν.

Η αρχή θα γίνει με τον επικεφαλής της ειδικής ομάδας του FBI, τον πράκτορα Aaron Hotchner, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Thomas Gibson, και θα αφορά τη δολοφονία της γυναίκας του, Haley (ηθοποιός Meredith Monroe) από τον κακοποιό Foyet (C.Thomas Howell).

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

H Τσαπανίδου κερνάει κρασί τους φίλους της για το νέο της ξεκίνημα!


Αυτές τις μέρες η Πόπη Τσαπανίδου χαλαρώνει, φορτίζει τις μπαταρίες για τον χειμώνα!

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα πίνει κρασί και κερνά τους διαδικτυακούς της φίλους στο Twitter στην υγεία των νέων ξεκινημάτων.

Η Πόπη είναι χαρούμενη φαίνεται για το νέο της ξεκίνημα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Νέοι άνθρωποι. Ξεκινήματα. Όνειρα. Αυτός ο «Ποταμός» οδηγεί στο μέλλον»!
 




Στα χέρια της αστυνομίας 26 γνωστοί στην Ελλάδα Τούρκοι ηθοποιοί και τραγουδιστές για χρήση ναρκωτικών

Στα χέρια της τουρκικής αστυνομίας κατηγορούμενοι για χρήση ναρκωτικών και παραχώρηση χώρου για χρήση βρίσκονται Τούρκοι ηθοποιοί, πολλοί εκ των οποίων είναι γνωστοί και στην Ελλάδα καθώς πρωταγωνιστούν σε σήριαλ που προβάλλει η ελληνική τηλεόραση.

Η τουρκική αστυνομία, ύστερα από παρακολουθήσεις μηνών συνέλαβε συνολικά 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι ηθοποιοί και τραγουδιστές. Ανάμεσά τους οι Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Νεχίρ Ερντογάν, Ιλκέρ Ακσούμ, Ερσίν Κορκούτ, Σαρπ Απάκ και Γκιζέμ Καρατζά.

Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Έπειτα από την απολογία τους στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δίκες τους θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα.


Το "όχι" της Σπυροπούλου στο Dancing

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρνήθηκε να συμμετέχει στο χορευτικό σόου του ΑΝΤ1 "Dancing with the Stars" σύμφωνα με πληροφορίες του faysbook.gr.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβρη δεν θα αρκεστεί μόνο να κάθεται στον καναπέ της εκπομπής "Μες στην Καλή Χαρά". Η παρουσιάστρια έχει πάρει το πράσινο φως από τους ιθύνοντες του Alpha για μια δική της εκπομπή που να αφορά την γυναίκα.

Για αυτόν τον λόγο και η παρουσιάστρια αρνήθηκε την συμμετοχή της στο "Dancing with the stars", καθώς θα σπαταλούσε πολύτιμο χρόνο για ένα τόσο απαιτητικό σόου.

Πηγή: faysbook.gr

O Δημήτρης Ουγγαρέζος βασικός συντελεστής στο «Πρωινό mou»

Τo Mega ανανέωσε το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στέλνοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Για δύο ακόμη χρόνια στο Mega ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι μαζί μας στο Μega από το 2009, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σταθμό και για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Δημήτρης θα είναι ένας απο τους βασικούς συντελεστές στο «Πρωινό mou» και παράλληλα από τον Οκτώβριο, θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού 'Smart Face'".

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ από τον ΑΝΤ1

Και επίσημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1! Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού του Αμαρουσίου:

O ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤON ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού στις 5 Αυγούστου του 2013.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά είδη τηλεοπτικών εκπομπών με εξαιρετική επιτυχία. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 μετά την υπογραφή συμβολαίου αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι.

Νωρίτερα, το MEGA με άλλη ανακοίνωση, αποχαιρετούσε τον επί δέκα χρόνια παρουσιαστή του, ως εξής:

Μια μακροχρόνια συνεργασία φθάνει σήμερα στο τέλος της

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήρθε στο Mega το 2002 παρουσιάζοντας τη Φάρμα. Ακολούθησαν: Φάρμα Special, Όμορφος Κόσμος, Όμορφος Κόσμος το Πρωί για έξι επιτυχημένες σεζόν, Survivor και Survivor II, Πολύ την Κυριακή, Πιο Πολύ την Κυριακή, Εισοδηματίας, Money Drop, Η Αναζήτηση της Επιτυχίας, Όμορφος Κόσμος² για δύο σεζόν.
Η συνεργασία του Γρηγόρη με το Mega φθάνει σήμερα στο τέλος της.

Ευχαριστούμε το Γρηγόρη για όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του σχέδια.

H Λίζα Δουκακάρου φωτογραφίζει τη φωτιά που πλησιάζει το Ολυμπιακό χωριό και την μοιράζει στο twitter

 
Το δικό της, προσωπικό ρεπορτάζ για την πυρκαγιά που μαίνεται από χθες το βράδυ κάνει η γνωστή δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου ανεβάζοντας στο twitter εντυπωσιακή φωτογραφία από τις φλόγες που πλησιάζουν το Ολυμπιακό χωριό, αλλά και μια «καλλιτεχνική» φωτογραφία για όσα θα ακολουθήσουν, με έντονο υπονοούμενο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Λίζα Δουκακάρου ανέβασε τη φωτογραφία από τις φλόγες που φαινόντουσαν ήδη πίσω από τα βουνά γράφοντας: «στο Ολυμπιακό χωρίο πλησιάζει η φωτιά που ξέσπασε αργά απόψε στην περιοχή της Βαρυμπόμπης».


Αργότερα ακολούθησε μια φωτογραφία από καμμένη έκταση με ένα ερωτηματικό επάνω και η δημοσιογράφος σχολίαζε: «οι 'καυτές' συμφωνίες όμορφα υπογράφονται...πάνω στα αποκαΐδια».


Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Δείτε ποια παρουσιάστρια ειδήσεων του Star χωρίζει μετά από δέκα χρόνια σχέσης και γάμου!


Μετά από δέκα χρόνια σχέσης και γάμου γνωστή παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού Star, χωρίζει.

Ο λόγος για την Ελένη Τσάγκα και τον γνωστό εφοπλιστή Δημήτρη Τζανετάτο. Τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο εφοπλιστής δεν έχουν προβεί ακόμη σε καμία δήλωση σχετικά με τον χωρισμό τους, ωστόσο όπως αναφέρει το Πρώτο θέμα οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.


Η απόφαση, όπως λένε φίλοι του ζευγαριού ήταν κοινή και ελήφθη χωρίς εντάσεις. Εξακολουθούν μάλιστα να έχουν πολύ καλές σχέσεις αφού τους ενώνει το μοναδικό τους μέλημα, δηλαδή η ευτυχία των παιδιών τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι τριών ετών σήμερα.

Έχουν αποφασίσει η προσπάθεια για την σωστή ανατροφή τους να είναι διαρκώς κοινή, πέρα από την δυσμενή εξέλιξη της μεταξύ τους σχέσης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...