Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δ. Κοντομηνάς: Πρόταση - βομβα σε κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μοιάζει αποφασισμένος να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της τηλεόρασης, φέρνοντας στην Κάντζα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ενημέρωση!

Δείτε την πρόταση - βόμβα!

Α. Τότσικας – Ρ. Ρέβη: Έχουν βρει το άλλο τους μισό!

Ο Αποστόλης Τόστικας και η Ρούλα Ρέβη είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο έρωτάς τους όμως είναι το ίδιο δυνατός, όπως τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους.

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι δεν έχουν φτάσει ποτέ στα πρόθυρα του χωρισμού με την αγαπημένη του καθώς είναι το άλλο του μισό. Τα ίδια συναισθήματα φαίνεται πως έχει και η γνωστή φωτογράφος για τον σύντροφό της.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιατί βγήκε ο Γιώργος Χρανιώτης γυμνός στην Πατησίων;

Πρωί πρωί ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατώ της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά"! Ένα στοίχημα που έβαλε με τον καλό του φίλο, πρωταθλητή της ιστιοπλοϊας, Αιμίλιο Παπαθανασίου, στάθηκε η αφορμή για τον Γιώργο Χρανιώτη να βγάλει όλα του τα ρούχα ένα βράδυ στην οδό Πατησίων

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ από την αυτοκτονία δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Μια σοκαριστική είδηση ρίχνει τις τελευταίες ώρες βαριά σκιά στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ένας δημοσιογράφος από τους συμβασιούχους των οποίων η σύμβαση δεν ανανεώθηκε, αυτοκτόνησε, λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκε η λίστα με τους επιτυχόντες.


H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έφηβη ανακάλυψε τυχαία στο ίντερνετ βίντεο με τους γονείς της σε σεξ κλαμπ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το τελευταίο πράγμα που περίμενε ότι θα έβλεπε μια 15χρονη όταν μπήκε στην ιστοσελίδα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου RTL, ήταν τους γονείς της σε κλαμπ όπου ενήλικες κάνουν σεξ με διαφορετικούς συντρόφους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας εξαιτίας του καπνίσματος

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 17:10, παρουσιάζει όλους τους τρόπους που βοηθούν σήμερα έναν καπνιστή να “σβήσει” το τσιγάρο και διερευνά την αποτελεσματικότητα του αντικαπνιστικού νόμου, ο οποίος ουσιαστικά δεν ισχύει στη χώρα μας.

Η εκπομπή εξετάζει όλους τους τρόπους διακοπής του καπνίσματος, από τη λύση “μαχαίρι” μέχρι και το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Στο στούντιο φιλοξενείται ο Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, κος Δημήτρης Πετρόπουλος αλλά και ο πρόεδρος του Ε.Ο.Φ. κ. Ι. Τούντας αφού περισσότεροι από 250.000 Έλληνες χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικό τσιγάρο με σκοπό να κόψουν το κάπνισμα.

Το κάπνισμα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για την υγεία των Ελλήνων. Παρότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μείωση των καπνιστών κατά 5%, τα νέα περιστατικά καρκίνου του πνεύμονα δυστυχώς αυξάνονται. Μεγαλύτερη μείωση παρατηρείται στους άνδρες και τους νέους και μικρότερη στις γυναίκες. Ενδιαφέρον, πάντως, είναι το γεγονός ότι 7 στους 10 καπνιστές θέλουν να απαλλαγούν από τη βλαβερή αυτή συνήθεια και όλο και περισσότεροι προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο από μόνοι τους ή με τη βοήθεια που τους παρέχει σήμερα η επιστήμη.

H εκπομπή καταγράφει την πρώτη συνέντευξη που παίρνουν οι ειδικοί από έναν καπνιστή σε ένα ιατρείο καπνίσματος και παρουσιάζει έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουμε το στερητικό σύνδρομο και την ψυχολογική εξάρτηση κατά τη διαδικασία διακοπής καπνίσματος. Ψυχολόγος και διαιτολόγος, συμβουλεύουν για τα υποκατάστατα που πρέπει να αναζητήσει ένας καπνιστής όταν κόβει το τσιγάρο αλλά και πώς δεν θα αυξήσει το σωματικό του βάρος.

Στο στούντιο φιλοξενείται ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από δυόμιση χρόνια εξαιτίας του καπνίσματος. Τέλος, η Ελένη Δήμου, μιλά για την προσπάθεια της να κόψει το κάπνισμα με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Ελεύθερος και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς

Ευχάριστα νέα για τον Λάκη Γαβαλά και την αδερφή του Νότα καθώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο σήριαλ με την προφυλάκιση τους, αφού από σήμερα είναι και πάλι ελεύθεροι μετά την καταβολή εγγυήσεων ύψους 110.000 ευρώ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Ελληνική μουσική παράδοση": 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μπορεί μετά από χρόνια προσφοράς στην ελληνική παράδοση η εκπομπή "Ελληνική μουσική παράδοση" να κόπηκε βάναυσα, απροειδοποίητα και αδικαιολόγητα από τη νέα διεύθυνση της Τ.v.100 αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι φέτος έκλεισε 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

Ο δημιουργός της Νίκος Αβαγιανός, ένας σεμνός καλλιτέχνης με έντονη παρουσία στα μουσικά (και όχι μόνο) δρώμενα λέει:

"Με υπερηφάνεια μπορώ να καυχιέμαι ότι ήμουν ο πρώτος που ξεκίνησα στη Βόρεια Ελλάδα αυτού του είδους τις εκπομπές μέσα από τις οποίες γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για την παράδοση μας και εξαιρετικούς συλλόγους με μεγάλη και μακρόχρονη προσφορά και από καρδιάς τους ευχαριστώ όλους!

Εσείς που με γνωρίζετε ξέρετε και τον αγώνα μου και την αγάπη μου για την παράδοση που προσπαθούν να εξαφανίσουν!

Θα γιορτάσουμε τα 20 χρόνια της εκπομπής μας με μια μεγάλη πανηγυρική εκδήλωση όπου θα ήθελα να συμμετάσχουν όλοι οι σύλλογοι που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή.

Τους ευχαριστώ όλους γιατί από τον καθένα κάτι έμαθα που άφορα αυτό τον ατέρμονα δρόμο της ελληνικής παράδοσης" !

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στο μεγάλο Έλληνα γιατρό Γ. Παπανικολάου

 Το Αρχείο της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα γιατρού και ερευνητή Γεωργίου Παπανικολάου (19 Φεβρουαρίου 1962) ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr το επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», με τίτλο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΑΠ ΤΕΣΤ», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Ξανθόπουλου.

Το ντοκιμαντέρ ανατρέχει στη ζωή και το σημαντικό έργο του Γεωργίου Παπανικολάου, από τη Κύμη Εύβοιας, μέσα από αφηγήσεις συγγενών του, την αλληλογραφία του και αναφορές από ιστορικούς και επιστήμονες στην τεράστια σημασία του ερευνητικού και ιατρικού του έργου. Ειδική μνεία γίνεται στο ρόλο της συζύγου του Μάχης Μαυρογένους, η οποία στάθηκε με αυτοθυσία στο πλευρό του ως συνεργάτιδα και ερευνήτρια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Χανιά: Κατάληψη στο στούντιο ειδήσεων της «Νέας Τηλεόρασης»

Κατάληψη στο στούντιο ειδήσεων της «Νέας Τηλεόρασης», στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι από ομάδα νέων, μαθητών και άλλων συμμετεχόντων στην κατάληψη του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ε.Μενεγάκη: Ξανά με το Λάτσιο για χάρη των παιδιών τους! Δείτε ΦΩΤΟ

Ο Γιάνννης Λάτσιος και η  Ελένη Μενεγάκη ξανά μαζί; Κι όμως! 

Ο διευθυντής και η "βασίλισσα" απέδειξαν ότι για χάρη των παιδιών τους θυσιάζουν τα πάντα, ακόμη και τους μικρο εγωισμούς του παρελθόντος...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη

Στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας εισήχθη εσπευσμένα ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, όπου σήμερα θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τί συμβαίνει με τους "Βασιλιάδες";

Πολλά ακούγονται και γράφονται για την διακοπή των γυρισμάτων της καθημερινής σειράς του Mega ''Βασιλιάδες". 

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή ''Κορίτσια για σπίτι'' κι αποκάλυψε ότι όντως τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ

Μια γενιά ζητά εξηγήσεις

Τι πιστεύουν οι νέοι γι’ αυτό που ζούμε; Τι λένε για τους πολιτικούς αλλά και τους ψηφοφόρους; Με αυτή την απορία οι «Πρωταγωνιστές» που μεταδίδονται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 23.15 στο MEGA, προσέγγισαν νέους (κάτω 30 ετών) και συζήτησαν μαζί τους για τις ελπίδες τους αλλά και τους φόβους τους.

Στον Σταύρο Θεοδωράκη μεταξύ άλλων μιλούν:
  • Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος του αθλητικού ομίλου «Πρωτέας». Ο 26χρονος εξηγεί πώς μπορεί να συσταθεί μέσα σε 20 μήνες μια ομάδα 230 αθλητών χωρίς την παραμικρή βοήθεια από δήμαρχο ή κόμμα.
  • Ο νεαρός δικηγόρος Δημήτρης Καραστογιάννης, που έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη και την Αγγλία.
  • Ο Άγγελος Κράλλης, πλανόδιος μουσικός στο Μοναστηράκι και φοιτητής στην Καλών Τεχνών.
  • Η Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, ερευνήτρια Ιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.
  • Η Ελευθερία Σίντρου, κοινωνική λειτουργός η οποία δραστηριοποιείται στην ΜΚΟ Praksis.
Στην εκπομπή παρεμβαίνουν οι σπουδαστές της ανώτερης δραματικής σχολής «Πράξη Επτά» και ο δάσκαλός τους ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:20 στο MEGA.

Γιολάντα Διαμαντή: «Θέλω να δείρω τον Περρή!»

Η 38χρονη παρουσιάστρια συναντάει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου τον Γιώργο Σατσίδη στην εκπομπή «Movies & Stars» (MTV Greece, 20.00).

Για την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Περρή επισημαίνει: «Κάθε εμπόδιο για καλό, τέρμα η ιστορία, πάμε για άλλα! Με τον Βαγγέλη δεν τελειώσαμε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν τις εξιδανικεύσεις και ποια τις αυταπάτες;

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει την επίδραση της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 22 Φεβρουαρίου. Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν τις εξιδανικεύσεις και ποια τις αυταπάτες;

Ακόμη, βρείτε πού έχετε τον προοδευμένο Ήλιο σας και μάθετε τι σημαίνει αυτό για τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

Και τέλος, καλεσμένη της εκπομπής αυτή την εβδομάδα η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου. Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της;

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Φλωρινιώτης: Από την ορφάνια και τα ιδρύματα στο... "Πάμε Πακέτο"

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, η Βίκη Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας δύο πακέτα που θα συγκινήσουν και θα αποκαλύψουν καλά κρυμμένα μυστικά.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο Νίκος, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του την ανάδοχη οικογένειά του, έρχεται στο Πάμε Πακέτο με την ελπίδα να γνωρίσει τη βιολογική του οικογένεια. Αν και είχε υποψίες από τη νηπιακή του ηλικία ότι είναι υιοθετημένος, δεν το συζήτησε με τους ανάδοχους γονείς του. Έχει μία θολή ανάμνηση στο μυαλό του ότι η βιολογική του μητέρα τον πλησίασε και του έθεσε το δίλημμα να επιλέξει ποια μητέρα ήθελε να ακολουθήσει. Για πολλά χρόνια δεν ήξερε αν αυτή η σκηνή ήταν δημιούργημα της φαντασίας του ή πραγματικότητα, έως ότου βρέθηκε με τα έγγραφα υιοθεσίας στα χέρια του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μενεγάκη: «Ένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι καλός»

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελισάβετ Σπανού να τραγουδάνε το κομμάτι «Μέρες που δεν σου ‘πα σ’ αγαπώ».

«Χρόνια πολλά παιδιά!» είπε, μετά το τέλος του τραγουδιού η 42χρονη παρουσιάστρια στους δύο καλεσμένους της, και συνέχισε, κοιτώντας τους συνεργάτες της....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Λιάγκας αποκαλύπτει πως έχει κοιμηθεί με την αδερφή του Μπουγιούρη!

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό η Φαίη Σκορδά και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης!
Η σημερινή αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο στούντιο του "Πρωινό mou" και περισσότερο στη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά και στον καλεσμένο ηθοποιό, Παναγιώτη Μπουγιούρη

Αλιάγας: "Μην ταπεινώνετε τους Έλληνες"

"Το να χτυπάμε τους Έλληνες είναι σαν να χτυπάμε την Ευρώπη... Μην ταπεινώνουμε τους Έλληνες", λέει ο Νίκος Αλιάγας σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό "Le Point".

Ο Ν. Αλιάγας ερωτηθείς για το εάν οι Έλληνες βρίσκονται πραγματικά στο χείλος του γκρεμού απαντά πως έχει την αίσθηση πως έχουν πιαστεί όμηροι.

Τονίζει πως επί δύο χρόνια η χώρα προσπαθούσε αποτυχημένα να διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ, τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χρηστίδου - Φερεντίνος: Η πρώτη τους γνωριμία το 2005!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1" το πρωί της Τρίτης, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου περιέγραψαν πώς έγινε η αρχή της γνωριμίας τους.

Η πρώτη συνάντηση των δύο παρουσιαστών της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 έγινε το 2005 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Γιώργος Λιάγκας: «Η συμμαθήτριά μου Ελένη Μενεγάκη»

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Mou» από παλαιότερη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μαζί με τη μητέρα της στο «Ciao ANT1» με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαρίνο, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την ξεχωριστή ομορφιά της 42χρονης παρουσιάστριας στα χρόνια του σχολείου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αποχωρεί οριστικά από την ΕΡΤ ο Τάκης Σπηλιώπουλος

Αποχωρεί οριστικά από την ΕΡΤ ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής της κρατικής, «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» Τάκης Σπηλιώπουλος, αφού δεν αποδέχτηκε την ανανέωση της σύμβασής του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Dr. House: Η μεγάλη απόφαση

The original lead dramatis personæ of House, M...
Image via Wikipedia
Η ιατρική σειρά «Ιατρικές Υποθέσεις» (House Μ.D), ξεκίνησε στις ΗΠΑ πριν από 8 χρόνια, στις 16 Νοέμβριου 2004, από το δίκτυο FOX. Αυτή την περίοδο προβάλλεται ο 8ος κύκλος και συνεχίζει το ίδιο ενδιαφέρον εκ μέρους των τηλεθεατών.

Όμως το σκληρό αξίωμα, που ισχύει στον χώρο της showbiz, λέει: «πρέπει να αποχωρείς όταν είσαι στην κορυφή πριν σου γυρίσει την πλάτη το κοινό». Αυτή η σκέψη βασάνιζε και τους παραγωγούς της σειράς, μήπως πρέπει δηλαδή ο 8ος κύκλος να σημάνει το τέλος για τις «Ιατρικές Υποθέσεις» και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας Dr.House να αποχαιρετίσει τους τηλεοπτικούς θαυμαστές του γύρω στα τέλη Μαΐου 2012. Τα 177 απολαυστικά επεισόδια οι παραγωγοί θα μπουν στον πειρασμό να τα κάνουν 200; Γιατί η σειρά «φαινόμενο», όπως έχει χαρακτηριστεί, έγινε μία από τις δημοφιλέστερες στην ιστορία της τηλεόρασης. Το 2008 το «House M.D» ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στις 66 χώρες, που προβλήθηκε, με 81,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τελικά με μία ανακοίνωση, μόλις την Πέμπτη (9/2), οι παραγωγοί Χιού Λόρι, Ντάβιντ Σόρ και Κέιτι Τζέικομπς ευχαρίστησαν τους θαυμαστές τους αλλά και όλους τους συντελεστές της σειράς και έδωσαν τέλος στην φημολογία, που είχε ξεκινήσει από τα μέσα του Δεκέμβρη. Η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους και θα περάσει στην παγκόσμια τηλεοπτική ιστορία με 8 κύκλους.

Το Star έχει προβάλλει μέχρι και τον 6ο κύκλο. Αυτή την περίοδο προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 17:50 σε επανάληψη ο 5ος κύκλος. Έχει εξασφαλίσει και τους δύο επόμενους, που θα προγραμματιστούν τους προσεχείς μήνες.

Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί ΔΕΝ βγάζει εκπομπή ο Θέμος σήμερα;

American Beauty
American Beauty (Image via RottenTomatoes.com)
Χωρίς εκπομπή σήμερα ο Θέμος Αναστασιάδης  και οι φήμες οργιάζουν.

Το «ΟΛΑ» δεν θα μεταδοθεί σήμερα και η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 αντί να λύσει απορίες τις πολλαπλασίασε.

"Η πολύ σοβαρή επικαιρότητα που έχει προκύψει καθώς και τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας, και δεν είναι καθόλου ευχάριστα, Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής, αποφάσισαν να μην μεταδοθεί η εκπομπή σήμερα. Όσοι είχατε σκοπό να περάσετε το βράδυ σας παρέα με τα χιουμοριστικά βιντεάκια του Θέμου, θα πρέπει να αρκεστείτε στην ταινία «American Beauty»!"

 Τα πράγματα ΔΕΝ φαίνεται να είναι τόσο "απλα":

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Παραιτήθηκε και η Μάγια Τσόκλη από την έδρα της

Την απόφασή της να παραιτηθεί από την βουλευτική της έδρα ανακοίνωσε η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Μάγια Τσόκλη.

Η Μάγια Τσόκλη γεννήθηκε στο Παρίσι. Ακολουθώντας τις επαγγελματικές μετακινήσεις του πατέρα της,  έζησε τα παιδικά της χρόνια στη Γαλλία, την Γερμανία και την Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ορφέας Παπαδόπουλος: "Ο ρόλος του κακού παιδιού ήταν πρόκληση για μένα"

Μπορεί στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 να υποδύεται τον καλομαθημένο Αρη, όμως στην πραγματικότητα ο Ορφέας Παπαδόπουλος δεν έχει καμιά σχέση με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Από την «Ζωή της άλλης», χάρη στην οποία ο ζεν πρεμιέ ουσιαστικά ανέβασε τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του θεάματος και έκανε αρκετές κοριτσίστικες καρδιές να... σκιρτούν, εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει πρωταγωνιστής στα «Κλεμμένα όνειρα». Ο νεαρός ηθοποιός μιλώντας στην «Espresso της Κυριακής» αποκαλύπτει τα μυστικά του χαρακτήρα που υποδύεται όσο και πράγματα για τη ζωή του εκτός κάμερας.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Μπέζος, Μάινας, Καράντη, Χατζησάββας, Ζουγανέλης, Αρβανίτη, Κουτσομύτης, Κοταμανίδου, Γεωγλερής κ.α star ψηφίζουν ΔΗΜΑΡ!

Η δημοσκοπική άνοδος της Δημοκρατικής Αριστεράς στο εντυπωσιακό 18% έχει οδηγήσει αρκετούς πολιτικοποιημένους καλλιτέχνες αλλά και φερέλπιδες πολιτικούς να στραφούν προς το κόμμα του Φώτη Κουβέλη), κάτι που προκαλεί αν μη τι άλλο ικανοποίηση στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Ηδη έχουν αρχίσει να κλείνουν τα πρώτα ονόματα για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, ενώ όσον αφορά τον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο περισσότεροι εκπρόσωποί του θα δηλώνουν ακόμη εντονότερα τη συμπαράστασή τους στο κόμμα. Οι περισσότεροι μάλιστα από τους υποστηρικτές καλλιτέχνες προέρχονται από τον χώρο της έβδομης τέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...