Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά

"Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα, έχετε σπουδαίο πολιτισμό"!

Ο γοητευτικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε σειρά που σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά. Σε συνέντευξη που δίνει στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και την Μαρία Μπακοπούλου μιλάει για το ελληνικό κοινό και δηλώνει έτοιμος να ...εισβάλει σε ελληνικό σίριαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Τι συμβαίνει με Dancing, Just και Master Chef;

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια, του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαίρης Συνατσάκη;


Και για τους τρεις η τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες δεν έφερε τα προσδοκώμενα, αφού Dancing With The Stars, Just The Two Of Us και Master Chef πήραν αναβολή επ' αόριστον.

Η Μαίρη Συνατσάκη εντάχθηκε με επιτυχία στο δυναμικό του Πρωινό mou, ωστόσο, η αγωνία της για το μέλλον του Master Chef 2 είναι μεγάλη...

Το reality μαγειρικής του MEGA έχει γυριστεί εδώ και πολλούς μήνες, εκτός από το επεισόδιο του τελικού. Ενώ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την περασμένη άνοιξη, τελικά στο MEGA άλλαξαν γνώμη και από ότι φαίνεται θα το φέρουν στις οθόνες μας τον ερχόμενο Οκτώβριο -όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ.

Απογοητευμένος από την όλη κατάσταση που επικρατεί με τα τηλεοπτικά σίριαλ, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται να ετοιμάσει νέα σειρά. Για την ώρα συζητά για θέατρο και περιμένει να δει τι θα γίνει με το θρίλερ του Just The Two Of Us.

Το show ενώ ήταν να βγει στον αέρα το προηγούμενο φθινόπωρο, τελευταία στιγμή ακυρώθηκε, αφήνοντας τον παρουσιαστή και τους συμμετέχοντες με το στόμα ανοιχτό. Θα επιτρέψουν τα οικονομικά του MEGA να δούμε τον δεύτερο κύκλο στην επόμενη σεζόν; Άγνωστο μέχρι στιγμής...

Με μια απορία στο βλέμμα και με αμηχανία απαντούν τα στελέχη του ANT1 στην ερώτηση τι γίνεται με το Dancing With The Stars. Αν και θεωρείται πολύ πιθανό πως θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού από τον Οκτώβριο, όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, επειδή το κόστος του είναι πολύ μεγάλο, βρίσκεται ακόμα σε αναμονή...

Πρώτα θα αποφασίσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου τι θα κάνουν με τις σειρές τους και τα άλλα ψυχαγωγικά προγράμματα και μετά θα κοιτάξουν την υπόθεση Dancing...

Τηλεοπτική ...παγωνιά λοιπόν, μέσα στο κατακαλόκαιρο!

H... Βίκυ Σταμάτη (Μάρκος Σεφερλής) εμφανίστηκε στην τηλεόραση [βίντεο]

Ως Βίκυ Σταμάτη εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου ο Μάρκος Σεφερλής μιλώντας για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, το σπίτι στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και τα... ακριβά γούστα του στο ντύσιμο.

 

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

“Όλα για την υγεία mou”: Καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 17:10, εστιάζει στα προληπτικά μέτρα που μπορούμε να λάβουμε ώστε το καλοκαίρι μας να είναι ανέμελο και ασφαλές.

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί η υπερβολική ζέστη μπορεί να γίνει εχθρός του οργανισμού, ιδίως των παιδιών και των ηλικιωμένων, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ηλίαση και τη θερμοπληξία αλλά και γιατί οι άνθρωποι με χρόνια νοσήματα έχουν λόγο να επισκέπτονται με τον παθολόγο τους πριν από τις διακοπές τους.

Η εκπομπή παρουσιάζει όλους τους ασφαλείς τρόπους για να “ρίξουμε” τη θερμοκρασία στο περιβάλλον που ζούμε και διερευνά τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να κρύβουν τα κλιματιστικά και οι ανεμιστήρες. Επίσης, δίνει χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων και εστιάζει στα λάθη που κάνουμε στη χρήση των αντιηλιακών.

Διατροφολόγος προτείνει το “μενού των διακοπών” καθώς έχει παρατηρηθεί ότι το καλοκαίρι παραλείπουμε βασικά γεύματα με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τους διατροφικούς πειρασμούς όπως παγωτά και αλκοόλ, να “βάζουμε” περιττά κιλά χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Ιδιαίτερος λόγος γίνεται για μια άλλη “παγίδα” που σχετίζεται με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα οποία κάθε καλοκαίρι καταγράφουν αύξηση σε όλες τις ηλικίες αλλά κυρίως στις νεώτερες. Οι επιστήμονες μιλούν ανοιχτά για την ανάγκη χρήσης προφυλακτικού, για την πρόληψη όχι μόνο του ιού HIV αλλά και πολλών άλλων μεταδιδόμενων νοσημάτων που δείχνουν να αυξάνονται τα τελευταία χρόνια.

Ο αποχαιρετισμός της Ελένης Μενεγάκη - "Περιμένετέ μας σε τρεις μήνες"!

 

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για τις καλοκαιρινές διακοπές και ανανέωσε το ραντεβού για Σεπτέμβρη.


"Να προλάβω να πω ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτή την εκπομπή. Στην ομάδα που είναι μόνο στο γραφείο, που δεν τους βλέπετε ποτέ, που είναι πολλοί και οι καλύτεροι!", είπε η Ελένη και ευχαρίστησε όλους τους τεχνικούς, την αρχισυντάκτριά της, αλλά και την Αγλαΐα Λάτσιου.

"Και του χρόνου εδώ θα είμαστε!", τόνισε και συνέχισε: "Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές που είστε πάντα κοντά μας με μια αγκαλιά "να με το συμπάθειο". Ανοίξτε την και περιμένετέ μας σε τρεις μήνες. Καλό καλοκαίρι! Να αγαπάτε και να σας αγαπούν! Γεια σας"!

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο που συγκίνησε Λιάγκα-Σκορδά

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του βίντεο που έφτιαξαν για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά οι συνεργάτες τους.

Τελευταία μέρα σήμερα και τελευταία εκπομπή της σεζόν, με τους δύο παρουσιαστές και όχι μόνο να συγκινημένοι.

Η Νικολούλη για τον Άλεξ, τη βόμβα στο αμάξι της και το διαζύγιο μετά από 22 χρόνια

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φιλοξενήθηκε η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της με τίτλο «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», και μίλησε μεταξύ άλλων, για τις απειλές που έχει δεχτεί, το διαζύγιο της, αλλά και την πολύκροτη υπόθεση του μικρού Άλεξ.

Αναφερόμενη στον κίνδυνο στον οποίο έχει εκτεθεί πολλές φορές μέσα από τις υποθέσεις που ερευνούσε, είπε: «Είχα διάφορα περιστατικά. Δεν είχα φόβο. Αν έμπαινα και έβγαινα από το σπίτι μου με τον φόβο δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σαν ρεπόρτερ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα περιστατικά που αντιμετώπισε: «Έχει τύχει μια φορά που έφευγα από το ΣΚΑΪ να έρθει μπροστά μου εν ψυχρώ στο αντίθετο ρεύμα μια μηχανή. Έκανα όπισθεν και εξαφανίστηκα ενώ παράλληλα ειδοποίησα την αστυνομία και τον εντόπισαν λίγο πιο κάτω. Και όταν είχα ασφάλεια ένα φεγγάρι ήταν τότε που μου άφησαν βόμβα στο αυτοκίνητο και με απείλησαν με το πιστόλι και είπα πως πρέπει να βρω ένα τρόπο να προστατέψω τον εαυτό μου».

Μιλώντας για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Μοσούλη, πριν από 3 χρόνια και μετά από 22 χρόνια γάμου, δήλωσε: «Ήταν ένας γάμος που στηρίχτηκε στην αγάπη. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Είμαι μόνη μου. Μ' αρέσει και η μοναξιά μου ώρες ώρες. Ξαναβρήκα εμένα. Φρόντισα η μοναξιά να γίνει παραγωγική»

Τέλος, αναφερόμενη σε διάφορες υποθέσεις που έχει αναλάβει μέσα από την εκπομπή της, στάθηκε σε αυτή του μικρού Άλεξ από τη Βέροια, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο εξιχνίασε την υπόθεση: «Πήγα στο σχολείο για να δω το μαθητικό του περιβάλλον καλωδιωμένη και είδα τη φονική παρέα. Παιδάκια 11-12 χρόνων. Τα αιφνιδίασα. Ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά, ειδικά με το Ελληνόπουλο. Τον ρώτησα εάν τον είδε τον Άλεξ και παρόλο που είπε "όχι",αποδείχτηκε ότι και τον είδαν και μάλωσαν μαζί του. Και μου είπε "πιστεύω ότι τον πήραν τον χτύπησαν και τον εξαφάνισαν". Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τα παιδιά».

VIDEO: Λίτσα Πατέρα: "Σας αφήνω κι ευχαριστώ για όλα"!

Η Λίτσα Πατέρα αποχαιρέτησε τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η τελευταία εκπομπή σήμερα για το Πρωινό ΑΝΤ1 - Παρέα και στο τέλος των αστρολογικών προβλέψεων η Λίτσα Πατέρα θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της.

"Εύχομαι να περάσουμε ένα καλοκαίρι καλό. Προσέχετε το καλοκαίρι. Με πολύ αγάπη σας αφήνω κι ευχαριστώ πολύ για όλα. Γεια σας!", είπε η αστρολόγος, ενώ εκείνη την ώρα έμπαιναν στο πλατό της η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος για να την αποχαιρετήσουν.

"Ερχόμαστε στο δικό σας πλατό να σας φιλήσουμε, να σας ευχαριστήσουμε πολύ για όλα, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας!", είπε η Σίσσυ, ενώ ο Χρήστος πρόσθεσε με νόημα: "Καλή αντάμωση"!

Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα; "Αμήν"!

Δείτε το βίντεο:

Η νέα σέξι φωτογράφηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Το καλοκαίρι του 2012 είναι «στρωμένο» με φωτό με μπικίνι της Κύπριας τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου  που προκαλεί με κάθε της εμφάνιση και φωτογράφηση. 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ SEXY ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Το καυτό παρασκήνιο για το πρωινό ANT1

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος φεύγουν για διακοπές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έρχεται για να αναλάβει την ψυχαγωγική ζώνη.

Αν και πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες, η «Espresso» έψαξε και σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο γύρω από το πρωινό. Από την αρχή είχε ανακοινωθεί από τον σταθμό ότι το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα ήταν μέχρι τις 29 Ιουνίου.

Ετσι μετά από μια δύσκολη και κουραστική σεζόν οι παρουσιαστές ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με εξαίρεση τον Γιώργο Παπαδάκη που θα πάρει μία εβδομάδα ακόμη παράταση, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις έχουν αφήσει πολλές εκκρεμότητες και καθημερινά τα γεγονότα τρέχουν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα με το πρωινό του ΑΝΤ1 και να έχουν πέσει και οι υπογραφές με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το καλοκαιρινό πρωινό θα χωρίζεται σε δύο ενότητες: από το πρωί στις 7.00 μέχρι τις 9.00 η Ντόρα Κουτροκόη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Χριστίνα Τσιόκρη και ρεπόρτερ από το ειδησεογραφικό τμήμα του καναλιού του Αμαρουσίου θα παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και αμέσως μετά, από τις 9.00, τη σκυτάλη από την ενημέρωση θα παίρνει η ψυχαγωγία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πάνελ της θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές, και μάλιστα θα προετοιμάζονται καθημερινά προκειμένου να γίνουν η καλύτερη πρωινή συντροφιά. Η εκπομπή (που, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα προγραμματισμούς, θα έχει τον ίδιο τίτλο, «Πρωινό ΑΝΤ1») θα έχει ενότητα μαγειρικής, ζωδίων και φυσικά δεν θα υστερεί από τα υπόλοιπα πρωινά προγράμματα.

Μάλιστα, ακόμη εκτός από την υπογραφή της παρουσιάστριας, εκκρεμούν και άλλα θέματα, όπως οι στήλες που θα μπουν αλλά και η λήξη της εκπομπής, καθώς το ένα σενάριο θέλει να τελειώνει στις 11.00 και το άλλο μία ώρα μετά.

Ανάμεσα στα όσα ακούγονται είναι και τα ονόματα των συντελεστών που θα παρουσιάζουν τις στήλες, όπως για τη μαγειρική επικρατέστερος φαίνεται να είναι ο Πάνος Φασουλής, όπου εκτός από το «Top chef» έχει κάνει εντύπωση και από το «Fab 5».

Και στα ζώδια όμως ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι αυτό του Γιώργου Πανόπουλου, καθώς είχε και στο παρελθόν συνεργασία με το κανάλι, στην τηλεοπτική σειρά «Ο πόλεμος των άστρων».

Οσο για τα όσα λέγονται, πως σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Σπύρος Σούλης, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, οι πληροφορίες θέλουν να παραμένει ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με το πρωινό, καθώς πρωταρχικό ρόλο έχουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αν τελικά καταφέρει να τα συνδυάσει, θα αναλάβει μια στήλη στην εκπομπή.
espresso

Γιατί η αστυνομία πήγε να συλλάβει την Ελένη Μενεγάκη;

Περιπέτεια στα βόρεια προάστια έζησε χτες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, όταν ξεκίνησε να πάει να πάρει το γιο της από παιδικό πάρτι, αλλά παρά λίγο να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σήμερα στην εκπομπή της, ο γιος της ήταν σε σπίτι στην Εκάλη, του οποίου τη διεύθυνση δεν γνώριζε ακριβώς, με αποτέλεσμα να μιλά συνεχώς στο τηλέφωνο με την οικοδέσποινα, ώστε να μπορέσει να προσανατολιστεί.

Μέχρι να καταφέρει να βγάλει άκρη, η παρουσιάστρια έκανε κύκλους κι έμπαινε σε στενά, συνειδητοποιώντας κάποια στιγμή ότι την ακολουθούσε ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού.

Πέντε λεπτά αφότου κατάφερε τελικά να φτάσει στον προορισμό της, έξω από το σπίτι κατέφθασαν περιπολικά, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον οδηγό του αυτοκινήτου που μόλις είχε παρκάρει έξω από το σπίτι, δηλαδή, την ίδια.

Έκπληκτη η παρουσιάστρια, έκπληκτοι και οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να λύσουν το μπλέξιμο, όταν της εξήγησαν ότι ο οδηγός του τζιπ που την ακολουθούσε είχε καλέσει την αστυνομία νομίζοντας πως η Ελένη τον παρακολουθούσε για να τον ληστέψει.

Αλλαγές στο "Μες την καλή χαρά"! Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;

Αεράκι ανανέωσης αναμένεται να φυσήξει λίαν συντόμως στο "Μες την καλή χαρά", το οποίο βέβαια μπορεί να εξελιχθεί και σε... τυφώνα, με την καλή έννοια πάντα ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί αν ξεκινήσει να φυσάει ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το τι ακριβώς θα γίνει στο τέλος...

Σύμφωνα με τις  πληροφορίες του "TLIFE", οι υπεύθυνοι του Alpha ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν, προσανατολίζονται στο να προχωρήσουν στην ριζική αλλαγή του πάνελ της εκπομπής. Σκέφτηκαν βλέπετε, πως θα ήταν καλό και για το πρωινό τους, αλλά και για την Ναταλία Γερμανού, να πλαισιωθεί με νέα, φρέσκα πρόσωπα, τα οποία μοιραία και θα προσδώσουν στην εκπομπή μία εικόνα αλλαγής και ανανέωσης.   

Οπως μας είπαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, τα πρόσωπα που πιθανότατα
θα αποχωρήσουν από την εκπομπή είναι η Ελενα Παπαβασιλείου, ο Βασίλης Δριμούσης, αλλά και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος. Σε ότι έχει να κάνει δε με τον Θέμη Γεωργαντά; 

Απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, ο Θέμης παραμένει ακούνητος και ακλόνητος στο πόστο του, δίπλα στην καλή του φίλη Ναταλία Γερμανού, με την οποία εννοείται πως έχει χημεία ! Πάντως, αν και οι συζητήσεις και οι συσκέψεις για το "Μες την καλή χαρά" παίρνουν και δίνουν, για την ώρα κανείς δεν έχει ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους πως το θέμα της αντικατάστασής τους έχει τεθεί επί τάπητος ! 

Ποιές εκπομπές πήραν το "πράσινο φως" από την ΕΡΤ και σε ποιές άναψε...κόκκινο ;

Η ΕΡΤ αποφάσισε να εγκρίνει κάποιες εκπομπές και να "κόψει" άλλες, στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο135.000 ευρώ θα βγουν από τα ταμεία της ΕΡΤ, προκειμένου να πληρωθεί στην Ε.Ε.Τ.Τ. το πρόστιμο που της επεβλήθη, εξαιτίας παράνομης χρήσης συχνοτήτων! Φυσικά, προκαλεί ερωτήματα, πως η ΕΡΤ μπήκε στη διαδικασία (και αν το έκανε) να χρησιμοποιήσει...παράνομες συχνότητες, ωστόσο έχει ήδη γίνει αίτηση ακύρωσης της συγκεκριμένης απόφασης. Το τελευταίο Δ.Σ. της ΕΡΤ, ωστόσο, ενέκρινε όπως διαβάζουμε την καταβολή του ποσού. Αν θα δωθούν ή όχι, είναι άγνωστο...

Ακόμα, ενδιαφέρον έχει το...κόκκινο φως που άναψε σε μία εκπομπή που είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν από μερικές εβδομάδες, με τίτλο "Οινοταξιδέματα". Η παραγωγή δεν θα γίνει εξαιτίας κωλύματος νομικής φύσεως.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε και :

- Ενέκρινε την καταβολή στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) διοικητικού προστίμου 135.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η Ε.Ε.Τ.Τ. επέβαλε το συγκεκριμένο πρόστιμο με την αιτιολογία της παράνομης χρήσης συχνοτήτων και κέντρων εκπομπής, που αφορούσε και ακριτικές περιοχές. Η ΕΡΤ Α.Ε. έχει προσφύγει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές ζητώντας την ακύρωση της ως άνω απόφασης της Ε.Ε.Τ.Τ. και ως εκ τούτου επιφυλάσσεται ρητώς έως την έκδοση αμετακλήτου δικαστικής αποφάσεως.

- Ενέκρινε την αποδοχή δωρεών από τη Διεύθυνση Μουσείου Αρχείου της ΕΡΤ.

- Ενέκρινε την παραχώρηση αυτοκινήτου εξωτερικών μεταδόσεων ΟΒ VAN 6 της ΕΡΤ στην ΕΤ3.

- Ενέκρινε την κατακύρωση διαγωνισμού για προμήθεια διαλογικών υπηρεσιών ηλεκτρονικής επικοινωνίας SMS και υπηρεσιών ψηφιακών γραφικών του τύπου «generated digital signage and broadcast graphics».

- Ενέκρινε τη ματαίωση των αποτελεσμάτων ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού και την επανάληψή του για την προμήθεια εφαρμογής λογιστηρίου, προϋπολογισμού, αποθηκών, παγίων και αποθεμάτων.

- Αποφάσισε την ακύρωση της εκτέλεσης τηλεοπτικής παραγωγής με τίτλο «ΟΙΝΟΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ», καθώς υπάρχουν κωλύματα νομικής φύσεως αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα της παραγωγής.

- Ενέκρινε την ανανέωση της εσωτερικής παραγωγής με τίτλο «ΣΤΑ ΑΚΡΑ». Πρόκειται για 20 επεισόδια, διάρκειας90’ το καθένα. Το ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 2.162,4 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ).

- Ενέκρινε τις δαπάνες των μεταδόσεων του «Euroleague Basket 2012 / Final 4» για την περίοδο 9 – 15 Μαΐου 2012. Το συνολικό κόστος παραγωγής των μεταδόσεων ανήλθε στο ποσό των 51.330 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

- Ενέκρινε την ανανέωση για ένα έτος της παραμονής των ανταποκριτών της ΕΡΤ στην Αυστραλία.

- Ενέκρινε την ανανέωση των συμβάσεων, με μειωμένο τίμημα κατόπιν διαπραγματεύσεων, με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία THOMSON REUTERS HELLAS S.A. και AP Associated Press.

- Ενέκρινε την καταβολή ποσών σε συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους της ΕΡΤ για αποπληρωμή αδείας του 2008 και ως αποζημίωση για τη μη χορήγηση ρεπό.

- Ενέκρινε την αγορά CD από Παραγωγούς της Γενικής Διεύθυνσης Ραδιοφωνίας. Το ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανέρχεται σε 20.000 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ).

- Ενέκρινε την τροποποίηση της ΑΔΣ 1045/30.5.12Θ. 12ο για Εξωτερικές – μικτές παραγωγές της Γενικής Δ/νσης Ραδιοφωνίας.

- Ενέκρινε την υποβολή προσφοράς για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ, από 2 Ιουλίου έως 8 Ιουλίου 2012, με σημαντικά μειωμένο τίμημα σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση του 2008.

- Ενέκρινε την απόσπαση τακτικού υπαλλήλου σε υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου. Επισημαίνεται ότι η μισθοδοσία του συγκεκριμένου υπαλλήλου δεν θα βαρύνει την ΕΡΤ Α.Ε.

Το αφιέρωμα του Σταύρου Θεοδωράκη στον Δημήτρη Μητροπάνο - VIDEO

Η κάμερα των Πρωταγωνιστών μπαίνει για πρώτη φορά στο σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου.

Στον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν αφιερωμένοι οι τελευταίοι «Πρωταγωνιστές».

 Για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου, η οικογένειά του ανοίγει το σπίτι της και το αρχείο του μεγάλου ερμηνευτή στον Σταύρο Θεοδωράκη. Φωτογραφίες, βίντεο, ανέκδοτα τραγούδια, στιγμιότυπα από την ζωή του, ανέκδοτες συζητήσεις συνθέτουν την εκπομπή.

"Ήταν για μένα το ψηλότερο βουνό. Το βουνό συμβολίζει δύναμη και προστασία...", λέει η Πέγκυ Ζήνα. "Μ' άρεσε πολύ σαν άνθρωπος γιατί ήταν πολύ καθαρός. Αυτός ο άνθρωπος δεν με απογοήτευσε ποτέ...", αναφέρει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Δείτε ένα απόσπασμα:

Παρέμβαση: Oι καυτοί φάκελοι της Δικαιοσύνης

Στο επίκεντρο της τελευταίας εκπομπής της περιόδου, οι καυτοί φάκελοι της Δικαιοσύνης που απασχόλησαν την επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια και επηρέασαν κυβερνήσεις, κόμματα, πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες: Siemens, υπόθεση Τσοχατζόπουλου, εξοπλιστικά προγράμματα, Βατοπαίδι, στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου, CDS και υπόθεση Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Πώς διαπλέκονται οι υποθέσεις αυτές με το πολιτικό χρήμα; Πώς διαγράφεται το μέλλον των πρωταγωνιστών των υποθέσεων αυτών;

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εισαγγελείς που αντιστάθηκαν στις άνωθεν πιέσεις και δικηγόροι που υπερασπίστηκαν τα πρόσωπα-κλειδιά των σκανδάλων, μιλούν στην εκπομπή και τη Γιάννα Παπαδάκου και παρεμβαίνουν στις εξελίξεις.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 28 Ιουνίου στις 24:00, στον Alpha.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Stars System: Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιο της Μίνας Ορφανού;

Στην τελευταία εκπομπή της περιόδου, αυτή την Κυριακή, 1 Ιουλίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου μας εύχεται καλό καλοκαίρι με καλεσμένη την ηθοποιό Μίνα Ορφανού. Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιο της βραβευμένης ηθοποιού;

Ακόμη, τι επιφυλάσσουν οι επόμενοι καλοκαιρινοί μήνες για κάθε ζώδιο και πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά του Λέοντα;

Τέλος, μάθετε τι σημαίνει να έχετε ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας.

Stars System, την Κυριακή, 1 Ιουλίου στις 14:15, στον Alpha.

Αυτοί "παίζουν" για την ΕΡΤ

Τέσσερα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι για την θέση του προέδρου και διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έχει προτείνει τον δημοσιογράφο Νίκο Σίμο και τον καθηγητή Μιχάλη Σφακιανάκη της εταιρείας δημοσκοπήσεων Rass.

Ο Ευ. Βενιζέλος έχει προτείνει τον δημοσιογράφο Γιάννη Βλαστάρη και ο Φώτης Κουβέλης τον δημοσιογράφο Πάνο Κολιοπάνο.

Σημειώνεται ότι η θέση του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου θα είναι μονοπρόσωπη στο πλαίσιο των περικοπών.

Λιάγκας στη Σκορδά: "Θα σε απατούσα"! - Σταμάτη: "Ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος"!

Σκορδά: "Έχουμε ακόμα δύο μέρες εκπομπή"! - Σταμάτη: "Εγώ θα μείνω! Εσύ θα παραμείνεις μέχρι την παρασκευή";

"Ντρέπομαι να συνεχίσω, γιατί είναι θέμα σοβαρό και βλέπω και διαζύγιο!", είπε η Σάσα Σταμάτη διστακτικά, προλογίζοντας το επόμενο θέμα. Ποιο ήταν αυτό; Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη περί απιστίας...

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε περί τίνος πρόκειται, η Σάσα απάντησε: "Εσύ άστο καλύτερα! Ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος"!

"Με είπες κερατά;", ρώτησε έκπληκτη η Φαίη, υπενθυμίζοντας στη συνεργάτιδά της ότι απομένουν δυο-τρεις μέρες μέχρι να τελειώσει η εκπομπή -πέρυσι είχε απομακρυνθεί από την εκπομπή στο τέλος της σεζόν.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε ότι θα απατούσε την Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη και η Σάσα Σταμάτη επέστρεψε την παρατήρηση, λέγοντας: "Εγώ θα μείνω, εσύ θα παραμείνεις μέχρι την Παρασκευή";

Ουσιαστικά, ο Γιώργος είπε πως θα απατούσε την Φαίη μόνο με την Σαρλίζ Θέρον -δηλαδή ποτέ- και ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από το τίποτα. Η Φαίη ωστόσο, είπε ότι το βράδυ θα παρακολουθήσει τη συνέντευξη ολόκληρη.

Δείτε το βίντεο:

«Πρωταγωνιστές»: Η τελευταία εκπομπή για τον Τελευταίο Λαϊκό

Θεοδωράκης - Λεοντής
Στον Δημήτρη Μητροπάνο είναι αφιερωμένοι οι τελευταίοι -γι’ αυτή την χρονιά- «Πρωταγωνιστές», οι οποίοι θα μεταδοθούν εκτάκτως την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, στις 23.15, στο MEGA.
Για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου, η οικογένειά του ανοίγει το σπίτι της και το αρχείο του μεγάλου ερμηνευτή στον Σταύρο Θεοδωράκη. Φωτογραφίες, βίντεο, ανέκδοτα τραγούδια, στιγμιότυπα από την ζωή του, ανέκδοτες συζητήσεις συνθέτουν την εκπομπή.
Με τον Δ. Μπάση
Στον Σταύρο Θεοδωράκη μιλούν:
Ο Βασίλης Γιαννιός, παιδικός φίλος του Δημήτρη Μητροπάνου από τα Τρίκαλα.
Ο Γιάννης Γιατράς, προσωπικός φίλος του και ο γιατρός που ήταν δίπλα του μέχρι το τέλος.
Η τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα.
Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος, ηχολήπτης και κουμπάρος του.
Ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας.
Ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Λεοντής.
Ο συνθέτης Μίνως Μάτσας.
Ο τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης.
Ο μουσικός παραγωγός Ηλίας Μπενέτος.
Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος.
Ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, διευθυντής ορχήστρας και ενορχηστρωτής του.
Ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης.
Ο  Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ.
Ο μουσικός Γιάννης Σινάνης, «το μπουζούκι» του Δημήτρη Μητροπάνου.
Ο μουσικός Σωτήρης Σκορδαλός που ήταν μαζί από τον στρατό.
Ο ερμηνευτής Μπάμπης Στόκας.
 
Με τον Γιάννη Κότσιρα
«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, στις 23.15 στο MEGA.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«Αυτοψία» με τους υπουργούς των 40 ημερών...

Αυτή την Τετάρτη, 27 Ιουνίου, η εκπομπή «Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ, ακολουθεί τρεις υπηρεσιακούς υπουργούς της κυβέρνησης Πικραμμένου σε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή.

Οι ακαδημαϊκοί Ναπολέων Μαραβέγιας, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμος Σιμόπουλος, στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, και Γρηγόρης Τσάλτας, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κάνουν αυτοψία στους χώρους όπου για 40 ημέρες κλήθηκαν να διαχειριστούν κρατικές υποθέσεις.

Πώς ήταν η εμπειρία τους;
Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν ως ακαδημαϊκοί και όχι ως πολιτικοί καριέρας;
Ποια απρόοπτα συνάντησαν στα Υπουργεία τους;
Πώς τους αντιμετώπισε ο κόσμος;
Τι εκδουλεύσεις τους ζητήθηκαν;

Στο δεύτερο μέρος της, η εκπομπή καταγράφει την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και βάζει στο επίκεντρο τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης, αλλά και τη μεγάλη μάχη στη Σύνοδο Κορυφής, για βελτιώσεις στο Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.

Με ποιες προσδοκίες μεταβαίνει στις Βρυξέλλες η ελληνική αντιπροσωπεία;
Τι προτεραιότητες έχουν θέσει οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι;
Ποιες ελπίδες υπάρχουν να χαλαρώσουν τα σκληρά μέτρα;
Με ποιες απαιτήσεις επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα;

Αυτοψία, με τον Αντώνη Σρόιτερ, την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 24:00, στον Alpha.

Νίκος Ορφανός: Μου χρωστούν 10.000 ευρώ από το «Νησί»

Ο Νίκος Ορφανός, που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κωνσταντίνο Κάππα  στην παράσταση «Το Τάβλι», μας μιλά για τα χρωστούμενα του «Νησιού»
Ανέβηκε το κασέ σας μετά την επιτυχία του «Νησιού»;Το κασέ ανεβαίνει όταν υπάρχει ...
δουλειά να σου το προσφέρει. Μετά το «Νησί» δεν μου έγινε καμία πρόταση. Τα κανάλια «έκλεισαν» και πήγαν προς τα πίσω, επενδύοντας στη φτήνια, στην ευτέλεια και στη σαχλαμάρα.

Ποια προγράμματα εννοείτε;
Οταν π.χ επιστρέφουμε σε διασκευές σειρών και δεν επενδύουμε στην πρωτότυπη, δική μας δημιουργία. Οπως έκαναν οι Τούρκοι και έχουν σαρώσει την τηλεοπτική αγορά. Επίσης, επανήλθαμε σε σειρές όπου βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν ως μόνο πρόβλημα τα «γκομενικά», χωρίς καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα.

Η πλειονότητα των φετινών σειρών ήταν ξενόφερτα σενάρια προσαρμοσμένα στα ελληνικά. Οπως οι «Βασιλιάδες» και το «Πίσω στο σπίτι» που κάνουν 50άρια στις τηλεθεάσεις…
Κάνει 50άρια γιατί η αγορά έχει βουλιάξει. Αφενός δεν ρεφάρει, αφετέρου δεν είναι ένα προϊόν που μπορεί να έχει συνέχεια μετά την πρώτη προβολή του. Μπορεί ίσως να εξαχθεί και να πουληθεί στο εξωτερικό.

Από το «Νησί» έχετε εξοφληθεί;
Οχι. Μου χρωστούν ακόμα 10.000 ευρώ. Και δεν είμαι ο μόνος. Δυστυχώς. Αυτό το πράγμα οδηγεί σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις γιατί έχουμε νόμους απέναντί μας που μας φορολογούν ασχέτως από το αν δεν έχουμε πληρωθεί. Γιατί κόβουμε αποδείξεις για λεφτά που δεν έχουμε εισπράξει και φορολογούμαστε. Καταλαβαίνω βέβαια και το κανάλι, που έχει ένα πρόβλημα τώρα, και ξέρω ότι γίνονται προσπάθειες.

Από τον Λευτέρη Μπιντέλα Πηγή: TV Έθνος

Σκορδά και Παγιατάκη φιλήθηκαν στο στόμα!

Σκορδά στην Παγιατάκη: "Τι ωραία που μυρίζεις!" - Έκπληξη και επιφωνήματα από τους συνεργάτες του Πρωινό mou.
Η Βίκυ Παγιατάκη είχε φτάσει στις ημερήσιες προβλέψεις για τους Ιχθείς, όταν η Φαίη Σκορδά άρχισε να την πλησιάζει νωχελικά...

Η Φαίη άρχισε να την  μυρίζει στο λαιμό και όταν η αστρολόγος τελείωσε, είπε η παρουσιάστρια: "Τι ωραία που μυρίζεις"!

Η Βίκυ την ευχαρίστησε και γύρισε προς το μέρος της. Η Φαίη Σκορδά την πλησίασε και φιλήθηκαν στο στόμα!

Άφωνοι οι συνεργάτες τους! Ο Ουγγαρέζος μονολογούσε: "Για όνομα του Θεού"! Η Βίκυ Παγιατάκη αντέδρασε στα σχόλια έκπληξης λέγοντας: "Έλεος! Δεν μπορούν δύο άνθρωποι...".

Δείτε το βίντεο:

Γνωστή παρουσιάστρια κούρεψε την κόρη της στο πλατό!

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ήταν χθες για την Ελένη Μενεγάκη!

Ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής «Ελένη» ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο κομμωτής καλέστηκε να κουρέψει στον αέρα μια τηλεθεάτρια για να δείξει την τεχνική του.

Μαζί με την παρουσιάστρια όμως σήμερα στο πλατό ήταν και η μικρή της κόρη, Βαλέρια η οποία παρεμπιπτόντως ήθελε... κούρεμα!

Τι έκανε λοιπόν η ωραία Ελένη; Ζήτησε από τον γνωστό κομμωτή και φίλο της εκτός από την πελάτισσα να κουρέψει και την κόρη της. Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη επέστησε την προσοχή στο σκηνοθέτη να μην δείξει την κόρη της απλώς ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Τρύφωνα Σαμαρά για την... εξυπηρέτηση!

Δείτε το απόσπασμα

«Έρευνα»: Τι θα συμβεί τις επόμενες 100 ημέρες

Τι θα συμβεί τις επόμενες 100 ημέρες, μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης; Τι θα αναδιαπραγματευθούμε με τους Ευρωπαίους; Τι θα αλλάξει στο δημόσιο και τον τρόπο λειτουργίας του; Πώς θα αλλάξει το φορολογικό σύστημα και οι εφορίες; Και πώς θα αντιδράσει η πραγματική οικονομία και ειδικά ο τουρισμός;


Τις απαντήσεις σε αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα επιχειρεί να «φέρει στο φως» η τελευταία «Έρευνα» της χρονιάς, που μεταδίδεται εκτάκτως την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, στις 23.15, ψάχνοντας στοιχεία και σχέδια στην Αθήνα, το Παρίσι, το Βερολίνο.

«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 23:15 στο MEGA



Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

VIDEO - Ο Π. Βλάχος απαντά στις φήμες...

Στην σειρά "Βασιλιάδες" ο "Λεωνίδας" και η "Νεφέλη" ζουν τον έρωτά τους...

Οι φήμες όμως θέλουν τους δύο ηθοποιούς, τον Πάνο Βλάχο και την Κατερίνα Γερονικολού, να μοιράζονται τον έρωτα όχι μόνο στο πλατό αλλά και στη ζωή...

Ο Πάνος Βλάχος ήταν σήμερα προσκεκλημένος στην εκπομπή "Πρωινό mou" και -μοιραία- ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα αν οι φήμες αληθεύουν.

Ο νεαρός ηθοποιός απάντησε πως " δεν αφορά κανέναν" ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του "βλάκα". Γιατί;

Ελένη Μενεγάκη: Σαμαράς να 'ναι... (VIDEO)

Τι μπορεί να συμβεί όταν η Ελένη Μενεγάκη μπερδεύει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τον διεθνή μας Γιώργο Σαμαρά;

Το περιστατικό περιέγραψε η ίδια στην εκπομπή της...

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Ελένη"...

Πώς σχολίασε η Γκολεμά την επιστροφή της Τσιμτσιλή στην τηλεόραση

Τα δεκάδες ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με τα σενάρια για επιστροφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη μικη οθόνη, σχολίασε πολύ εύστοχα μέσω της προσωπικής της στήλης, η τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά.

Συγκεκριμένα, η κ. Γκολεμά έγραψε στη στήλη της «Μέχρι κεραίας» στη Real life: «Σταματίνα Τσιμτσιλή θα είναι μάλλον το νέο πρόσωπο του ΑΝΤ1 στο καθημερινό καλοκαιρινό του μαγκαζίνο. Μετά από πολύμηνη απουσία από τη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια συζήτησε και περιμένει την επίσημη πρόταση. Λίγο είναι να βρεις δουλειά τη σήμερον ημέρα; Αν έχουμε φτάσει να αναγορεύουμε ως μέγα θέμα ρεπορτάζ την επιστροφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην τηλεόραση- δεν μου φταίει τίποτα το κορίτσι- καταλαβαίνετε Τι δόξες γνωρίζει το ρεπορτάζ μας...».

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Το νέο αστυνομικό- ερωτικό μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη

Το νέο αστυνομικό- ερωτικό μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη - που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη - κυκλοφορεί στις 2 Ιουλίου, από τις εκδόσεις "Καστανιώτη" ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες για την εγχώρια "Μις Μαρπλ".


Το βιβλίο έχει τίτλο "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου" και το στόρι βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που έχει απασχολήσει την αγαπημένη παρουσιάστρια στην πολύχρονη διαδρομή της στο "Φως στο τούνελ", αν και - για ευνόητους λόγους- έχουν αλλοιωθεί τα στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας της πρωταγωνίστριας.
Η ίδια η δημοσιογράφος μιλώντας στο ένθετο "People" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", αποκάλυψε πως η ιδέα γι' αυτό το βιβλίο γεννήθηκε από τον κοινωνικό της κύκλο. " Πολύ συχνά, φίλοι αλλά και απλός κόσμος μου ζητούσαν να τους πω τι έγινε με τη μια υπόθεση ή την άλλη. Περιγράφοντάς τους τι ακριβώς είχε συμβεί, μου έλεγαν πάντα : "Είναι συγκλονιστικά όλα αυτά. Γιατί αλήθεια δεν τα συμπεριλαμβάνετε σε ένα βιβλίο;"

 Τα Χριστούγεννα που βρέθηκα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο γιος μου είναι εκεί σκηνοθέτης, με πλησίασαν κινηματογραφικοί παραγωγοί. Μου πρότειναν να επιλέξω κάποιες από τις ιστορίες μου, προκειμένου να γίνουν ταινία ή αυτοτελή επεισόδια μιας αστυνομικής σειράς, αφού το Χόλιγουντ πιστεύει ότι τα καλύτερα σενάρια είναι αυτά που είναι αληθινά και επομένως βγαλμένα μέσα από τη ζωή".

Η Αγγελική εξήγησε πως αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά αστυνομικών βιβλίων της που θα εκδοθούν από τον Καστανιώτη, διευκρινίζοντας όμως πως "μ' αυτήν την ιστορία είχα ένα περίεργο δέσιμο, καθώς βίωσα κάτι έντονο και μεταφυσικό.'Ήταν σαν κάτι να τράβαγε το θύμα κοντά μου...Το περιεχόμενο είναι αληθινό, με ελάχιστα στοιχεία μυθοπλασίας"

Διέξοδος: Η πρώτη μάχη στις Βρυξέλλες για τους μισθούς και τις συντάξεις

Στην τελευταία εκπομπή Διέξοδος της σεζόν, η κρίσιμη ώρα της διαπραγμάτευσης για το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση. Η πρώτη μάχη στις Βρυξέλλες για τους μισθούς και τις συντάξεις. 


Στη σύνοδο κορυφής την Πέμπτη o υπουργός Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλος. Τι ζητάει η Αθήνα και τι παρέχει η Ευρωζώνη; Αγώνας δρόμου από το οικονομικό επιτελείο για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Στο στούντιο της εκπομπής, εκπρόσωποι των κομμάτων και αναλυτές, συζητούν με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Διέξοδος, την Τρίτη, 26 Ιουνίου στις 24:00, στον Alpha.

«Ανατροπή»: Το μεγάλο παζάρι. Τι θέλουμε. Τι μπορούμε. Τι μας δίνουν.

Το μεγάλο παζάρι. Τι θέλουμε. Τι μπορούμε. Τι μας δίνουν. Μια μεγάλη συζήτηση στην τελευταία «Ανατροπή» της χρονιάς, με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, στις 23.15, στο MEGA. Η μεγάλη διαπραγμάτευση της Ευρώπης. Η κρίσιμη ώρα της Ελλάδας. Οι υποχρεώσεις της κυβέρνησης Σαμαρά. Ο νέος κύκλος επαφών με την Τρόικα. Οι αντιδράσεις των ευρωπαίων ηγετών. Η επόμενη μέρα για το ευρώ.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γιώργος Σταθάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής και ο καθηγητής Οικονομικών Θόδωρος Πελαγίδης.

Παρεμβαίνουν η Επίτροπος της ΕΕ Μαρία Δαμανάκη καθώς και ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στις 23.15 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

«Σιλά» ή «Ασί»; Κανσού ή Τουμπά; Πoιά κερδίζει;

«Σιλά» ή «Ασί»; Κανσού ή Τουμπά; Μεγάλο δίλημμα! Αμφότερες είναι πανέμορφες, ταλαντούχες, σταρ στη γειτονική Τουρκία και έχουν καθηλώσει τους Ελληνες τηλεθεατές, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα θεαματικότητας!

1) Η αλήθεια είναι πως είχε μπει στις καρδιές χιλιάδων νοικοκυριών από τον ρόλο της στο ιδιαίτερα πετυχημένο «Eζέλ». Η Κανσού Ντερέ ή «Σιλά», όπως την ξέρουν οι περισσότεροι, θεωρείται πλέον ένα οικείο πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση. Πριν από δώδεκα χρόνια, φίλοι της Κανσού την παρακίνησαν να λάβει μέρος στα καλλιστεία.

Αν και δεν «ψηνόταν», τελικώς όχι μόνο πήγε, αλλά αναδείχθηκε και Μις Τουρκία, κάτι που αποτέλεσε το διαβατήριο για μια σπουδαία καριέρα στον χώρο της μόδας. Αφού συνεργάστηκε με τους διασημότερους Τούρκους σχεδιαστές και καταξιώθηκε στις πασαρέλες της πατρίδας της, η Κανσού πήρε μια γεύση και από το Παρίσι, τη μητρόπολη της μόδας. Εκεί έζησε λίγα χρόνια λαμβάνοντας μέρος σε επιδείξεις Ευρωπαίων σχεδιαστών, ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε διαφημιστικά σποτ.

Παρά τον συντηρητισμό που εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα στην Τουρκία, η Κανσού έκανε αυτό που ήθελε. Αρκετές φωτογραφήσεις της θεωρήθηκαν προκλητικές αλλά μέσω της δουλειάς της κατάφερε να πετύχει πολλά και σήμερα είναι από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στη χώρα της.

Η καριέρα της ξεκίνησε μόλις πριν από οκτώ χρόνια, το 2004, με τη συμμετοχή της σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές που αγαπήθηκαν στην Τουρκία. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως πρώτα συμμετείχε στο σίριαλ «Σιλά» το 2006 και τρία χρόνια μετά έπαιξε στο «Εζέλ», ασχέτως αν στην Ελλάδα προβλήθηκε πρώτα η δεύτερη σειρά. Συνολικά έχει συμμετάσχει σε οκτώ τηλεοπτικές σειρές, ενώ μετράει και έξι συμμετοχές σε ταινίες, όλες τουρκικής παραγωγής.

2) Εξίσου λαμπερή είναι και η «Ασί», κατά κόσμον Τουμπά Μπουγιουκουστούν! Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ασί» έχει αρκετά κοινά σημεία με την Ντερέ και θεωρείται ένα από τα τοπ ονόματα στην Τουρκία. Τα πρώτα βήματά της έγιναν κατά την περίοδο των σπουδών, όταν έκανε τα πρώτα της διαφημιστικά.

Εκείνη την περίοδο γνώρισε τη σκηνοθέτιδα και παραγωγό Τομρίς Γκιριτίογλου, η οποία την παρότρυνε να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Ουσιαστικά η πορεία της ξεκίνησε το 2003, φυσικά από την τηλεόραση, και το 2007 η φήμη της Τουμπά ξεπέρασε τα τουρκικά σύνορα χάρη στη συμμετοχή της στη σειρά «Ασί», η οποία προβλήθηκε σε περισσότερες από εξήντα χώρες, κυρίως στην Ασία και στα Βαλκάνια.

Εναν χρόνο πριν από την «Ασί», είχε παίξει στην ταινία τουρκικής παραγωγής «The Exam», στην οποία συμμετείχε ο σταρ των ταινιών δράσης Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Το 2008 και ενώ το σίριαλ «Ασί» την είχε καθιερώσει ως σταρ της τουρκικής TV, η Τουμπά συμμετέχει σε διαφημιστική καμπάνια εταιρείας αρωμάτων μαζί με τον… γνωστό και μη εξαιρετέο Κιβάνς Τατλιτούγ, τον «Τούρκο Μπραντ Πιτ», ο οποίος έχει φανατικές θαυμάστριες και στη χώρα μας.

Στη μέχρι τώρα πορεία της έχει συμμετάσχει σε έξι σειρές και τρεις ταινίες, με highlight της καριέρας της τον ρόλο της «Ασί» στην ομώνυμη σειρά.

Με πανεπιστημιακή μόρφωση
Αμφότερες θα μπορούσαν να έχουν ακολουθήσει διαφορετική καριέρα, μακριά από τη λάμψη της τηλεόρασης. Από τη μια, η 31χρονη Κανσού Ντερέ με καταγωγή από την Αγκυρα, έκανε μια σημαντική καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γίνει αρχαιολόγος, αφού έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης!

Η 29χρονη Τουμπά, από την άλλη, μπορεί να μην ξεκίνησε από το μόντελινγκ όπως η συνάδελφός της, αλλά και εκείνη είναι εξίσου καλλιεργημένη. Πριν την κερδίσει η υποκριτική, είχε πάρει το πτυχίο της ως σχεδιάστρια ρούχων και σκηνικών από τη Σχολή Καλών Τεχνών της Κωνσταντινούπολης.

Οικογένεια η μία, «ελεύθερο πουλί» η άλλη
Η Κανσού Ντερέ έχει απασχολήσει τα μίντια με τις σχέσεις της. Οι προσπάθειές της να κρατήσει κρυφά τα προσωπικά της έχουν αποβεί άκαρπες, αφού αρκετοί σύντροφοι που πέρασαν από τη ζωή της είναι εξίσου διάσημοι με εκείνη. Οταν ήταν είκοσι χρόνων και ξεκινούσε την καριέρα της ως μοντέλο, η Κανσού διατηρούσε δεσμό με τον Γκοκχάν Οζογκούζ, εκ των ιδρυτών του μουσικού συγκροτήματος Athena, το οποίο γνωρίσαμε στην Eurovision του 2004 με το τραγούδι τους «For real», που είχε ακουστεί και στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Στην Τουρκία θεωρούνται σούπερ σταρ και ως παράσημο στη μέχρι τώρα πορεία τους έχουν τη συμμετοχή τους ως support γκρουπ σε συναυλία των Rolling Stones στο στάδιο «Αλί Σαμί Γεν» της Κωνσταντινούπολης. Εκτός από μουσικούς, η Κανσού έχει μια τάση και προς τους συναδέλφους της, αφού είχε σχέση με τον 40χρονο Νετζάτ Ισλέρ, γνωστό τηλεοπτικό αστέρα στην Τουρκία, με συμμετοχές σε περισσότερα από είκοσι σίριαλ.

Από την άλλη, η Τουμπά Μπουγιουκουστούν είναι σαφώς πιο χαμηλών τόνων άνθρωπος και δεν έχει δώσει πολλές λαβές για σχόλια. Στις 28 Ιουλίου 2011 παντρεύτηκε τον έξι χρόνια μεγαλύτερό της Ονούρ Σαϊλάκ σε έναν πολύ ρομαντικό γάμο στο Παρίσι. Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της «Ασί» το 2007. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 2012, όταν η Τουμπά έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια!

Ο πόλεμος της τηλεθέασης
Οι δύο πρωταγωνίστριες «κονταροχτυπιούνται» κάθε βράδυ όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Στην πρεμιέρα των σειρών τους, πάντως, η «Σιλά» Κανσού Ντερέ αναδείχθηκε νικήτρια και μάλιστα με διαφορά. Σύμφωνα με την AGB, η «Σιλά» συγκέντρωσε ποσοστό 22,9% στο σύνολο της τηλεθέασης, έναντι 18,6% της «Ασί». Στις ηλικίες 15 - 44 ετών, η «Σιλά» ήρθε πρώτη με 20,5% και η «Ασί» ακολούθησε με 11,1%.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣ/espresso

"Μαγειρεύεται" η επιστροφή των master chef

Τους τρεις masters του «Master Chef» σκοπεύει να επιστρατεύσει το MEGA και να τους ρίξει στη μάχη του prime time με σκοπό να «μαγειρέψει» τις τηλεθεάσεις. Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι έτοιμοι να φορέσουν τις μαγειρικές ποδιές τους, να πάρουν τις κουτάλες τους και να «ψήσουν» τους αντιπάλους τους.

Ο πρώτος κύκλος του «Master Chef» με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου είχε σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία, που το MEGA αποφάσισε να βγάλει την επόμενη σεζόν το «Junior Master Chef» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Μάλιστα, τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων αποφάσισαν αμέσως μετά τους λιλιπούτειους σεφ να προβάλει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής με παρουσιάστρια πλέον τη Μαίρη Συνατσάκη.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αλλά λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο το MEGA αναγκάστηκε να κάνει οικονομία και να κρατήσει στο ψυγείο το «Master Chef 2» για την επόμενη σεζόν.

Ετσι, αν και τα επεισόδια είναι ολοκληρωμένα, μονταρισμένα και έτοιμα προς προβολή, εντούτοις πρόκειται να βγουν στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι το γύρισμα του τελικού ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που πρόκειται να μαγνητοσκοπηθεί ενώ το ριάλιτι θα έχει ξεκινήσει να προβάλλεται, ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στα σχέδια του MEGA είναι μήπως την επόμενη σεζόν καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα και τον δεύτερο κύκλο του «Junior Master Chef» με παρουσιάστρια πάλι τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το ριάλιτι με λιλιπούτειους μαγείρους κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ξανά μικρά παιδιά να φορούν τις μαγειρικές ποδιές τους για να αποδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ετσι λοιπόν, αν όλα πάνε καλά, τον Οκτώβριο θα δούμε το «Master Chef 2» με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη και τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο ως κριτές, αλλά από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δούμε τους τρεις κριτές να παρουσιάζουν και τις δικές τους εκπομπές και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν πολύ περισσότερους πιστούς τηλεθεατές.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ/espresso

Απλήρωτος άλλος ένας ηθοποιός της σειράς «Η ζωή της άλλης»...

Η απόφασή του να κινηθεί νομικά προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται από την καθημερινή σειρά «Η ζωή της άλλης», η ψυχανάλυση επί δύο χρόνια, πώς έχασε πενήντα κιλά, οι στιγμές που έπιασε πάτο, ο μεγάλος έρωτας που του λείπει, οι απειλές τις οποίες έχει δεχθεί αλλά και η καταγγελία σε άνθρωπο που προσπάθησε να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά. Ο Αγγελος Μπούρας εξομολογείται άγνωστα κομμάτια της ζωής του!

- Δεκατρία χρόνια στο θέατρο, τα τελευταία πέντε στην τηλεόραση. Για ποιον λόγο αργήσατε να κάνετε τηλεοπτικές σειρές;Τελειώνοντας το Θέατρο Τέχνης είχα γαλουχηθεί με την ιδέα ότι πρώτα κάνεις θέατρο και μετά τηλεόραση. Επειτα καταρρίφθηκε μέρος της άποψης. Νομίζω ότι μπορείς να είσαι παντού καλός.

- Παίξατε σε δύο καθημερινές σειρές που έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία, τα «Μια στιγμή, δυο ζωές» και «Η ζωή της άλλης».Με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Αρβανίτη. Πέρασα εξαιρετικά και τον ευχαριστώ που με επέλεξε.

- Πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πληρωθεί ακόμη από τη «Ζωή της άλλης». Εσείς;Δεν έχω εξοφληθεί. Τα τελευταία χρήματα μου τα χρωστάνε ακόμη. Δεν τα έχω λάβει. Επρεπε να τα έχω πάρει από τον Δεκέμβριο. Δεν μπορούν να μου δώσουν μια σαφή απάντηση για το πότε θα τα πάρω. Δεν ξέρω καν τι θα γίνει. Εχω βάλει δικηγόρο… Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα τα λάβω.

- Θα κινηθείτε νομικά;Βέβαια. Πρέπει κάπως να τα διεκδικήσω. Γύρω μας καταρρέει το σύμπαν. Η κατάσταση είναι τραγική για όλους μας, όπως και για τις εταιρείες παραγωγής. Ομως από τη στιγμή που έχεις στον αέρα μια καινούργια παραγωγή, θεωρώ απαράδεκτο να μην έχεις ξεχρεώσει τις προηγούμενες υποχρεώσεις.

- Στους «Βασιλιάδες» οι ηθοποιοί επίσης δεν έχουν πληρωθεί.Αναρωτιέμαι γιατί κάνουμε αυτήν τη δουλειά... Εργαζόμαστε μόνο για την Τέχνη, για την ψυχή μας;

- Είναι λάθος οι ηθοποιοί εν γνώσει τους να μπαίνουν σε καινούργιες παραγωγές, όταν δεν έχουν εξοφληθεί από προηγούμενες;Σίγουρα. Για ποιον λόγο το κάνουν; Για να προβάλλονται; Να βλέπουν τον εαυτό τους στην TV; Αν δεν αμείβονται, τι θα κάνουν; Οταν απασχολείσαι επί δέκα ώρες καθημερινά, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δουλέψω και σε μια καφετέρια. Δεν θα μου πέσει η μύτη. Αλλά το να έχω δουλειά και να μην πληρώνομαι, με ακυρώνει σαν ιδιότητα.

- Εχετε κάνει άλλες δουλειές;Εκανα δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά, δούλευα μπάρμαν και σερβιτόρος επί χρόνια. Κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι το μεροκάματο.

espresso

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...