Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Η Nova, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά οδηγώντας τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της χώρας, παρουσίασε τη στρατηγική και την εμπορική της πολιτική, για την υπηρεσία Nova High Definition (HD),που θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2010.

Όταν σήμερα ξεκινά δειλά-δειλά στη χώρα μας η μετάβαση από την επίγεια αναλογική στην επίγεια ψηφιακή μετάδοση, η Νova, κάνει το επόμενο βήμα, παρουσιάζοντας ένα πλήρες τηλεοπτικό μπουκέτο υψηλής ποιότητας, σε High Definition. Το μπουκέτο HD της Nova, καλύπτει τις τηλεοπτικές ανάγκες όλης της οικογένειας, με νέες παραγωγές ταινιών, σύγχρονες σειρές και αθλητικά γεγονότα υψηλού ενδιαφέροντος και αρχικά θα περιλαμβάνει 3 κανάλια:

· Το κανάλι novacinema HD, θα προβάλει από τον Σεπτέμβριο του 2010 τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ (Disney, Warner Bros, Columbia, Universal, Paramount, FOX, MGM), όλους τους μεγάλους προμηθευτές προγράμματος του εξωτερικού (HBO, Lionsgate) και όλους τους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, AudioVisual, Spentzos,Hollywood Entertainment).

· Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης θα περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεωνChampions League και Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1και άλλα αθλήματα.

· Το μπουκέτο υψηλής ευκρίνειας της Nova ολοκληρώνεται με το Eurosport HD, τo μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ΗD αθλητικό κανάλι, που μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France,Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, SuperbikeWorld Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf

Αννα και Νίκη Βίσση στο "Μίλα μου βρώμικα"

Το «ατύχημα» της Αννας Βίσση με το ποδήλατο, η αμνησία και η αδερφή της Νίκη στο πλευρό της στην TV! Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα έπαιρνε μέρος στη σειρά της φίλης της Μυρτώς Κοντοβά «Μίλα μου βρώμικα» (άλλωστε, η Μυρτώ έχει γράψει και τους στίχους της επιτυχίας της Αννας «Στην πυρά»), που θα παιχτεί απόψε, στις 22.00, από το Mega. Πολλά είχαν ακουστεί για τον ρόλο που θα ενσάρκωνε η δημοφιλής τραγουδίστρια. Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν ότι στο πλευρό της Αννας στο τηλεοπτικό πλατό θα κάνει και ένα πέρασμα η αδερφή της, Νίκη Βίσση.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Αννα κάνει ποδήλατο και παθαίνει ένα ατύχημα. Η αδερφή της θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο. Εκεί ο γιατρός Σάκης Μπουλάς θα την περιθάλψει και θα την εξετάσει. Αυτό το ατύχημα θα της δημιουργήσει μια σύγχυση προσωπικότητας. Αντί για τον εαυτό της, θα νομίζει ότι είναι η... Μαρία Φαραντούρη.

Αντί για ελληνικά, θα μιλάει κυπριακά και με έναν μαγικό τρόπο θα βρεθεί στο μαγαζί του Bar Bar, «Δήμος». Από εκεί που δεν είχε κόσμο, όταν θα ανέβει να τραγουδήσει την επιτυχία της «Στην πυρά» -και αυτή σε κυπριακή βερσιόν- το μαγαζί θα πάρει φωτιά. Η ίδια η Αννα δήλωσε για την εμπειρία της ως ηθοποιός, δίχως ωστόσο να αποκαλύψει τίποτα για τον ρόλο της: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έπαιξα στο “Μίλα μου βρώμικα”. Ηταν πολύ ωραία εμπειρία!»

Στον αέρα το "Greek Idol"

Τα πάνω-κάτω στο «Greek Idol»! Λίγες μέρες πριν από το όγδοο live του talent show, τα δεδομένα ανατρέπονται. Η χθεσινή (αιφνίδια) αποχώρηση του Χρήστου Τσακίρη έφερε... θύελλα και καταιγίδες στην Κάντζα.

Οι κανονισμοί είναι συγκεκριμένοι: στο επόμενο live πρέπει να είναι τέσσερα και όχι τρία άτομα! Προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η ροή του παιχνιδιού -και να γίνει τελικός με δύο αντιπάλους- θα πρέπει ή να επιστρέψει ένας από τους αποχωρήσαντες (αρχίζοντας από την Αντιγόνη Ψυχράμη που έφυγε τελευταία και μάλιστα στην πλέον επεισοδιακή εκπομπή όπου κυριάρχησε η... κοκορομαχία Κορομηλά - Καπετανίδη) ή στο επόμενο live να μην υπάρξει αποχώρηση.

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει τα στελέχη του Alpha -ακόμη και την ίδια τη Ρούλα Κορομηλά- προκειμένου να μεταπείσουν κάποιον από αυτούς που είδαν την πόρτα εξόδου από το παιχνίδι να κάνει comeback στο πλατό. Η «Εspresso» χθες το πρωί επικοινώνησε με τον Γιώργο Ντούρο που ήταν κατηγορηματικός: «Δεν επιστρέφω στο “Greek Idol”. Για μένα αυτή η ιστορία έχει τελειώσει. Και να μου κάνουν πρόταση να επιστρέψω, δεν πρόκειται να ξαναπάω!»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», μέχρι αργά χθες το βράδυ η Αντιγόνη Ψυχράμη βρισκόταν στον Alpha και στελέχη του παιχνιδιού προσπαθούσαν να την πείσουν να επιστρέψει. Επικοινωνήσαμε μαζί της, αλλά δεν θέλησε να μας διευκρινίσει τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα -αν θα επιστρέψει, δηλαδή, στο παιχνίδι ή όχι-, ούτε όμως και να σχολιάσει την αποχώρηση του Χρήστου. Επιβεβαίωσε πάντως ότι βρισκόταν στο κανάλι.

Οσο για την πέτρα του σκανδάλου Χρήστο Τσακίρη, αρχίζει και τα... μαζεύει. Το γεγονός ότι είχε διχάσει κριτική επιτροπή και παρουσιάστρια (η μεν επιτροπή θεωρούσε ότι έπρεπε να φύγει από το live της προπερασμένης Δευτέρας, οπότε τραγούδησε μόνο μία στροφή από το «Rock you like a Hurricane» των Scorpions, ενώ η Ρούλα διαφώνησε λέγοντάς του ότι πρέπει να σεβαστεί την ψήφο του κοινού) τον είχε προβληματίσει. Από τη μία ο κόσμος, από την άλλη η επιτροπή. Τελικά, θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει εκεί.

«Τα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι!» τραγουδούσε χθες όλο το απόγευμα ο Χρήστος Τσακίρης, ενώ το μεσημέρι δήλωνε στα κανάλια: «Το παιχνίδι είχε καταντήσει reality. Θα επιστρέψω στον πάγκο μου, στη λαϊκή». Ωστόσο, το απόγευμα που επικοινωνήσαμε μαζί του... μετανόησε. «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους πολύ που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία και συμμετείχα στο “Greek Idol”. Δεν τους έχω θυμώσει για τίποτα. Και τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια είναι μέρος του παιχνιδιού! Το ότι δεν έφυγα νωρίτερα οφείλεται στη Ρούλα, η οποία με συμβούλεψε να σεβαστώ τον κόσμο που με ψήφισε!» Οσο για τις ηλεκτρισμένες σχέσεις με τη γυναίκα του, λόγω της αργοπορίας του στο μάθημα, (εννοείται) λύθηκε.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ - ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Οκτώ νέες σειρές εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ

Οκτώ νέες σειρές έχει εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Βραβευμένα, επιτυχημένα σίριαλ, αλλά και  νέοι κύκλοι σειρών που έχουν αγαπηθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.
  
Εφηβικά καρδιοχτύπια και νέοι έρωτες, επικίνδυνοι εγκληματίες, φόνοι, διαλευκάνσεις αλλά και μία γυναίκα που ...μεταμορφώνεται πρωταγωνιστούν στις νέες σειρές που έρχονται σύντομα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Californication

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειρά μόνο από το ΣΚΑΪ.
Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου η οικογένεια Moody βρισκόταν στη γαμήλια δεξίωση. Η Karen εγκαταλείπει τον Μπιλ και  φεύγει με τον Hank σε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.
Μήπως αυτό ήταν ένα όνειρο; Ο  Hank δεν ονειρευόταν, ξύπνησε ένα πρωί και δίπλα του είχε πραγματικά την Karen. Τώρα όμως, πρέπει να βρει τρόπο να διατηρήσει αυτή τη σχέση.
Ο δρόμος της ευτυχίας για τον Hank και την Karen  θα είναι δύσκολος και μακρύς. Όλη η οικογένεια μετακομίζει στο σπίτι του  Hank και  η ηρεμία τους διαταράσσεται από την δεκαεξάχρονη κόρη του Μπίλ, Becca, η οποία στον πρώτο κύκλο αποπλάνησε και έκλεψε το χειρόγραφο του Hank και τώρα ισχυρίζεται πως αυτή είναι η συγγραφέας. Η  Karen έχοντας έντονες  τύψεις για την Becca, δένεται ακόμα περισσότερο μαζί της, κάνοντας τον Hank να ανησυχεί ακόμη περισσότερο για το κρυμμένο μυστικό του. 


NCIS:

Στον επικίνδυνο κόσμο του   ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, το  τμήμα του  NCIS έχει αναλάβει  τη σύλληψη των πιο  επικίνδυνων εγκληματιών που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια. Προσπαθώντας να πιστοποιήσουν πλαστά στοιχεία  και χρησιμοποιώντας  την πιο προηγμένη τεχνολογία, αυτή η ομάδα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους  προσπαθεί να πετύχει τους δύσκολους  στόχους τους.
Ο ειδικός πράκτορας " G"  είναι ένας ...χαμαιλέοντας που μεταμορφώνεται  σε οτιδήποτε, και μπορεί να διεισδύσει στον εγκληματικό υπόκοσμο. Ο συνεργάτης του είναι ο ειδικός πράκτορας SAM Hanna, ένας  πρώην αξιωματικός του Αμερικανικού ναυτικού  με  πλούσια δράση και πείρα από τις επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.
 Η  ισχυρή ομάδα του  NCIS ενισχύεται με την  ειδική πράκτορα Kensi Blye, την  εξαιρετικά έξυπνη κόρη ενός  ναυτικού  που πηγαίνει στην υπηρεσία με την ιδιότητα της ψυχολόγου.
Οπλισμένη με τον πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό και αποφασισμένη να πατάξει το έγκλημα, αυτή η σφιχτοδεμένη ομάδα στηρίζεται στους ανθρώπους της για να κάνει αυτό που είναι απαραίτητο για να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα.

Good Wife

Η σειρά Good Wife αφορά  μια σύζυγο και μητέρα που μετά  την δημόσια διαπόμπευση του πολιτικού συζύγου της –ο οποίος μπαίνει στη φυλακή  μετά από πολιτικό σκάνδαλο - αναλαμβάνει τα ηνία της ζωής και της οικογένειάς της .
Κάνοντας στην άκρη  την προδοσία τη δημόσιας ταπείνωσης που προκαλείται από το σύζυγό της, Peter, η  Alicia Florrick  ξαναμπαίνει στον εργασιακό στίβο  ως συνήγορος  υπεράσπισης σε μια μεγάλη δικηγορική εταιρία. Εκεί ξανασυναντιέται με τον παιδικό της φίλο  Gardner.
Κερδίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση  η Alicia μεταμορφώνεται από την αμήχανη περιφρονημένη σύζυγο του πολιτικού σε μια δυναμική  γυναίκα.




Melrose



Σε ένα κομψό συγκρότημα κατοικιών  σε μια  γειτονιά του Λος Άντζελες, η σειρά παρακολουθεί τις ζωές και τις σχέσεις μιας διαφορετικής ομάδας νέων ηλικίας  20 και κάτι.  Η Sydney  Andrews (Laura Leighton) είναι η όμορφη   σαραντάρα ιδιοκτήτρια που έχει ένα καθοριστικό ρόλο στις ζωές όλων των ενοικιαστών  της και ειδικά στη ζωή του  όμορφου  David  Breck (Shaun Sipos). H Sydney διατηρεί ερωτική σχέση με τον David   παρά την ταραχώδη ιστορία της με τον πατέρα του, Δρ Michael Mancini (Thomas Calabro).
Ένας άλλος ένοικος του Melrose είναι  και η  ισχυρή πολιτική αρθρογράφος Ella Simms (Katie Cassidy) που ενώ υπήρξε πολύ φίλη με την Sydney , η φιλία τους καταστράφηκε όταν η  Sydney απείλησε να διώξει την Ella και να καταστρέψει τη σταδιοδρομία της. Η  Sydney έπαιξε επίσης έναν κεντρικό ρόλο στη σταδιοδρομία του  Auggie Kirkpatrick (Colin Egglesfield). Αφότου συναντήθηκαν σε μια συνεδρίαση των  Aνώνυμων A, έγιναν επιστήθιοι φίλοι  και η Sydney τον βοήθησε να γίνει  πολύ πετυχημένος αρχιμάγειρας.

Ο τέταρτος κύκλος της βραβευμένης με  ΕΜΜΥ δραματικής σειράς  “Dexter” .

Ο Dexter είναι εγκληματολόγος στο Τμήμα Ερευνών της Αστυνομίας του Μαϊάμι. Φροντίζει την αδερφή του και τη σύντροφό του, μια μητέρα δύο παιδιών που τον λατρεύουν. Ο Dexter έχει βέβαια και μια δεύτερη ζωή, που ξεκινά μόνο αφού πέσει η νύχτα. Ακολουθώντας τα βήματα του θετού του πατέρα, έχει αναλάβει να αποδίδει δικαιοσύνη, σύμφωνα με το δικό του κώδικα: καταδιώκει όσους ο νόμος δεν μπόρεσε να φυλακίσει, και παίρνει αιματηρή εκδίκηση για κάθε ατιμώρητο έγκλημα. 



"CSI, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ"

Η ομάδα της Νέας Υόρκης επιστρέφει για πέμπτη σεζόν, αποκαλύπτοντας πολλά για την προσωπική ζωή των ντετέκτιβ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
 Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος των ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Εξιχνίασης Εγκλημάτων ξεδιπλώνεται στην οθόνη, καθώς η ομάδα του CSI χρησιμοποιεί τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους τόσο στα εργαστήρια όσο στον τόπο του εγκλήματος για να λύσει τους γρίφους και να συλλάβει τους εγκληματίες.
 Ο ντετέκτιβ Μακ Τέιλορ ηγείται της ομάδας της Νέας Υόρκης και είναι πλήρως αφοσιωμένος στη δουλειά του. Ένας δυναμικός ντετέκτιβ, ο οποίος πιστεύει πως όλα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε άνθρωπος κρύβει μία ιστορία, παλεύει μέχρι το τέλος για να λύσει μία υπόθεση.
 Η συνεργάτης του Στέλλα Μπονασέρα, μία μορφωμένη και πολυταξιδεμένη ντετέκτιβ μοιράζεται το πάθος του για τη δουλειά. Έχει μία ακαταμάχητη επιθυμία να βρίσκει απαντήσεις για τα θύματα των βίαιων εγκλημάτων, το οποίο οφείλεται στο δικό της άγνωστο παρελθόν. Μαζί, καθοδηγούν μία ομάδα ειδικών, προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.
Παίζουν: Γκάρι Σινίζ (Ντετέκτιβ Μακ Τέιλορ), Μελίνα Κανακαρίδης (Ντετέκτιβ Στέλλα Μπονασέρα), Καρμίνε Τζιοβινάτσο (Ντάνι Μέσερ), Άννα Μπέλκναπ (Λίντσεϊ Μονρόε), Χιλ Χάρπερ (Δρ. Σέλντον Χοξ), Έντι Καχίλ (Ντετέκτιβ Ντον Φλακ) κ.α.

 Ο ένατος κύκλος του  «CSI, Λας Βέγκας: στον τόπο του εγκλήματος»

Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας εξιχνίασης εγκλήματος, αναζητά τους ενόχους, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος για να λύσουν το μυστήριο.
Πρωταγωνιστούν: Γουίλιαμ Πίτερσεν (Τζιλ Γκρίσομ), Μαργκ Χέλγκενμπέργκερ (Κάθριν Γουίλοους), Γκάρι Ντούρνταν (Γουόρικ Μπράουν), Τζορτζ Ιντς (Νικ Στόουκς), Πολ Γκιλφόιλ (Τζιμ Μπρας). Ρόμπερτ Ντέιβιντ Χολ (Άλμπερτ Ρόμπινς), 

Στον έβδομο κύκλο η ομάδα από το «CSI, Μαϊάμι: Στον τόπο του εγκλήματος» όπου η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Μαϊάμι.
Η καλύτερη ομάδα στη Νότια Φλόριντα, με αρχηγό τον Οράσιο Κέιν, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες εγκληματολογικές και αστυνομικές μεθόδους για να διαλευκάνει τα αιματηρά μυστήρια μέσα στις τροπικές περιοχές του Μαϊάμι.





Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer

LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και της αγοράς επίπεδων οθόνων, παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών Η/Υ LG M80, οι οποίες προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στηντεχνολογία LED που για πρώτη φορά ενσωματώνεται στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων από την LG. Η σειρά οθονών M80, είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης που έχει σχεδιαστεί με προτεραιότητα την βέλτιστη ψυχαγωγία των χρηστών, ιδανική για αναπαραγωγή περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας και multimedia εφαρμογών, ενώ το κορυφαίο μοντέλο της σειράς M80DF διαθέτει ενσωματωμένο woofer για την απόλυτη εμπειρία ήχου!
«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές επιθυμούν να απολαμβάνουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο στις ψηφιακές συσκευές μέσα στο χώρο του σπιτιού. Διαθέτοντας ισχυρό woofer και θύρα USB plug & play, η νέα σειρά οθονών Η/Υ M80 ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους», δήλωσε ο κος Brian Kwon, Αντιπρόεδρος της LG Business Solutions Company και συμπλήρωσε: «Η αξεπέραστη ποιότητα ήχου και η πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας που διαθέτει η σειρά M80, υπόσχονται έναν ολόκληρο νέο κόσμο δυνατοτήτων για τις οθόνες που συνδυάζουν τηλεόραση και PC monitor».
Στην ανάπτυξη της νέας σειράς οθονών M80, η LG ακολουθεί τη σχεδιαστική προσέγγιση “All Mighty”, παρουσιάζοντας μια πρωτοποριακή συσκευή με τεχνολογίες αιχμής και πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, η Μ80 έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει απροβλημάτιστα τηλεοπτικές σειρές, μουσική, ταινίες και περιεχόμενο ψυχαγωγίας, ενώ το κορυφαίο μοντέλο M80DF διαθέτει ενσωματωμένο woofer για να προσφέρει πιο έντονο surround ήχο στις χαμηλές συχνότητες, όταν οι χρήστες απολαμβάνουν ταινίες, μουσική ή videogames.
Παράλληλα, η LG M80 διαθέτει δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης DVT (DVB-T, DVB-V) συμβατό με αναπαραγωγή σήματος MPEG4, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα θέασης τηλεοπτικού περιεχομένου σε ανάλυση Full HD με βελτιστοποιημένη φωτεινότητα χάρη στη λειτουργία Υψηλής Αντίθεσης (Mega Contrast Ratio). Η εντυπωσιακή απόδοση της M80 ενισχύεται και από τον multimedia χαρακτήρα της, καθώς είναι εξίσου ιδανική για εφαρμογές, videogames και ταινίες DVD ή Blu-ray. Χάρη σε μια πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, μπορεί να συνδεθεί εύκολα με ψηφιακές συσκευές -όπως εξωτερικά μέσα αποθήκευσης ή φωτογραφικές μηχανές και κάμερες-, αναπαράγοντας μια πληθώρα format ήχου και εικόνας απευθείας από τη θύρα USB, με την εύχρηστη λειτουργία “USB Quick View”, που καθιστά πανεύκολη τη διαδικασία διαχείρισης αρχείων χωρίς τη χρήση Η/Υ.
Επιπλέον, η M80 ξεχωρίζει για το άψογο στυλ και τον διακριτικό της σχεδιασμό, στα γνωστά υψηλά πρότυπα της LG. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο -μόλις 16,5 χιλ.-, προσεγμένες γραμμές και γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη M80 σε μια κομψή συσκευή που εναρμονίζεται απόλυτα σε κάθε χώρο. Την «παράσταση» κλέβει η M80DB, χάρη στη ξεχωριστή της βάση, που προσδίδει την αίσθηση ότι η λεπτή οθόνη στηρίζεται σε μια «αιωρούμενη» σφαίρα.
Τέλος, η  νέα σειρά οθονών Η/Υ Μ80 διακρίνεται για την  αυτονομία και τον οικολογικό της χαρακτήρα, καθώς η LG χρησιμοποιεί στην κατασκευή της ασφαλέστερα υλικά αποφεύγοντας τη χρήση επικίνδυνων ουσιών -όπως ο υδράργυρος και τα αλογόνα-, ενώ διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, που διασφαλίζουν ότι η M80 είναι από τις πιο ενεργειακά αποδοτικές οθόνες Η/Υ στην αγορά.
Η LG M80 διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών από 20 έως 23 ίντσες και αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη απαίτηση των καταναλωτών που αναζητούν ένα προϊόν το οποίο συνδυάζει οθόνη Η/Υ και ψηφιακή τηλεόραση. Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας LED σε αυτή την κατηγορία προϊόντων για πρώτη φορά παγκοσμίως, η LG προσφέρει στους χρήστες μια ιδανική λύση για την απόλαυση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας με όλες τις αγαπημένες λειτουργίες ενός PC monitor, γιατί Life’s Good!

Εισιτήρια διαρκείας για τα γήπεδα της Superleague και όλου του κόσμου μόνο με 18,36 το μήνα!


Αποκλειστικά και μόνο για τον Ιούνιο, με 18,36 € το μήνα, οι συνδρομητές Forthnet 2play μπορούν να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της NOVA και να εξοικονομήσουν 396 ευρώ για ένα χρόνο!

Η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών, μαζί με τη nova, την πρώτη ψηφιακή δορυφορική τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα, κάνουν την καλύτερη προσφορά για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, για όλη την οικογένεια και ειδικά για τους λάτρεις των σπορ.

Για αιτήσεις έως 30/06/2010, οι συνδρομητές Forthnet 2play, μόνο με 18,36€/μήνα επιπλέον, μπορούν να αποκτήσουν το nova sports +value για έναν ολόκληρο χρόνο και να απολαύσουν ακαταμάχητες αθλητικές αναμετρήσεις. Επιπλέον, παίρνουν μαζί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, όλον τον εξοπλισμό (WI-fi router, αποκωδικοποιητής nova & δορυφορικό πιάτο) συνολικής αξίας 150,06€!

Συνδυάζοντας την πληρότητα της υπηρεσίας Forthnet 2play με τη σύγχρονη τεχνολογία της ψηφιακής τηλεόρασης του πακέτου nova sports +value, όλη η οικογένεια μπορεί να καλύψει πλήρως τις τηλεπικοινωνιακές της ανάγκες και να ζήσει μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες, παρακολουθώντας σε αποκλειστικότητα τις 14 ομάδες της Superleague, τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στο κόσμο!

Με την υπηρεσία Forthnet 2play απολαμβάνετε:
Απεριόριστες κλήσεις σε αστικά και υπεραστικά
Απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά σε 43 χώρες
Δωρεάν 60 λεπτά προς εθνικά κινητά όλων των δικτύων
Απεριόριστο και αξιόπιστο broadband ADSL έως 24 Mbps για όλους
Δωρεάν 50 web sms το μήνα
Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση σε περισσότερα από 300 Forthnet HotSpot σε όλη την Ελλάδα
Δωρεάν τέλος ενεργοποίησης

Με το nova sports +value απολαμβάνετε αποκλειστικές μεταδόσεις εκατοντάδων αγώνων και εμπλουτισμένο αθλητικό περιεχόμενο με την πιο ασυναγώνιστη προσφορά της αγοράς!

Η Nova με 10 αθλητικά κανάλια προσφέρει αποκλειστικά:

• Αποκλειστική ζωντανή μετάδοση του ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague
• Αγώνες UEFA Champions League
• Αγώνες UEFA Europa League
• Αποκλειστικά και ζωντανά, το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα του κόσμου, το αγγλικό Premier League
• Αποκλειστικά και ζωντανά τα πρωταθλήματα Ιταλίας, Γαλλίας, Ρωσίας
• Κύπελλο Ισπανίας, Γερμανίας και ισπανικό Super Cup
• Αγώνες των πρωταθλημάτων Βραζιλίας, Αργεντινής, Αμερικής
• Τις συναρπαστικές αναμετρήσεις από το ΝΒΑ και μπάσκετ από τις ελληνικές ομάδες και τη EuroLeague
• Κορυφαία αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο

Κι επιπλέον κανάλια με περιεχόμενο για όλη την οικογένεια:

• Τα μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια
• 3 κανάλια με σειρές και ταινίες
• 5 κανάλια ντοκιμαντέρ
• 4 παιδικά κανάλια
• 10 μουσικά κανάλια
• 4 κανάλια μόδας και ψυχαγωγίας
• 10 ειδησεογραφικά κανάλια
• Και περισσότερα από 150 δορυφορικά κανάλια 

Χ. Παπακαλιάτης: «Δεν έχω να κάνω κάτι στην τηλεόραση»


Αυλαία τη Δευτέρα για τους «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και την ίδια μέρα έγινε και το μπαζάρ των επίπλων που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά από γνωστό κατάστημα με είδη σπιτιών.

Στο μπαζάρ έδωσε το παρών και ο ίδιος ο Χριστόφορος που δεν αρνήθηκε να κάνει κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον πολιόρκησαν… στενά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο σεναριογράφος των «4» είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα κάνει πλέον τηλεόραση και θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

«Αυτό, δεν ισχύει», διευκρίνισε ο Χριστόφορος, «καθησυχάζοντας» τους θαυμαστές και κυρίως τις θαυμάστριές του.«Προς το παρόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχω να κάνω κάτι στην τηλεόραση και γιατί είμαι κουρασμένος και γιατί πιστεύω ότι επιβάλλεται μια παύση»,είπε.

Όπως είπε από εδώ και πέρα η προσοχή του θα στραφείς το θέατρο, ενώ αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό οι «4» να μεταφερθούν και στη μεγάλη οθόνη.

Άραγε έχει πικραθεί από το γεγονός ότι η επιτυχημένη σειρά που δημιούργησε δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά;

«Δε νιώθω καμία πικρία για το MEGA. Τα κανάλια αναγκάζονται μ’ αυτό το νέο φόρο να παρέχουν πιο φτηνά προϊόντα, χωρίς να το θέλουν. Πικρία έχω απέναντι στην πραγματικότητα και θυμό και οργή, απέναντι στην πραγματικότητα που όλοι ζούμε», απάντησε ο Χριστόφορος.

Όσο για εκείνους που τον κατηγορούν ότι ακολουθεί σε όλες τις δουλειές του την ίδια συνταγή, ο ίδιος λέει: «Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι παραμύθια και πράγματα τα οποία οι άνθρωποι θα γυρνάνε στο σπίτι τους και θα βλέπουν και θα ταξιδεύουν με τις ιστορίες μου. Τώρα αν για κάποιους είναι τυποποιημένο ή όχι δεν είμαι σε θέση να απαντήσω».

Δείτε τι είπε ο Χ. Παπακαλιάτης στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το «καλό» Ελληνικό όνομα


Απόψε στις 23.00 ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με μια αποκλειστική έρευνα για την εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο. Πόσο άλλαξε η εικόνα της Ελλάδας στα μάτια των ξένων τους τελευταίους μήνες της; Έχασε η χώρα μας τη φήμη που είχε κερδίσει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες; 

Στην εκπομπή μιλούν ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος ο οποίος αποκαλύπτει το σχέδιό του να βγάλει την Ελλάδα από την αφάνεια. Ακόμα, η εκπομπή ερευνά τι ενδέχεται να κρύβεται πίσω από τα προσβλητικά πρωτοσέλιδα του γερμανικού περιοδικού Focus.

Αμέσως μετά, στην Σοφία Παπαϊωάννου μιλά αποκλειστικά ο Γιοάχιμ Στάρμπαττυ, ο επικεφαλής κι εμπνευστής των Γερμανών καθηγητών που προσέφυγαν στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης με σκοπό να κριθεί αντισυνταγματική η βοήθεια που δίνει η Γερμανία, αλλά και ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ελλάδα, ο οποίος εξηγεί στους Νέους Φακέλους γιατί η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη. 

Τέλος, ο Λουκάς Χρηστίδης, ο Έλληνας κατάσκοπος που πέρασε 30 χρόνια στις πιο σκληρές φυλακές της Αλβανίας, μιλά στον Αλέξη Παπαχελά για την ιστορία του, ανατρέχοντας στα δύσκολα χρόνια της εξορίας για χάρη της πατρίδας.
Μην ξεχνάτε, μετά το τέλος της εκπομπής να μπείτε στο www.folders.gr, όπου θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα κείμενα από τις έρευνες των «Νέων Φακέλων».

TO ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΘΗΛΩΣΕ 1.400.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ


Ο θεαματικός τελικός του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, καθήλωσε τους τηλεθεατές, ενώ ανέδειξε μεγάλο νικητή στην προτίμηση του κοινού τον Νίκο Γεώργα !

Η βραδιά τα είχε όλα! Συγκίνηση, ανατροπές και δεκατέσσερα υπέροχα shows που εντυπωσίασαν στην σκηνή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή. Ο Ηλίας Ψινάκης, ο Βαγγέλης Περρής και η Ευγενία Μανωλίδου είχαν μόνο καλά λόγια να πουν στους 14 φιναλίστ που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Νίκος Γεώργας όμως, ήταν αυτός που κέρδισε τελικά την προτίμηση των τηλεθεατών με την υπέροχη φωνή του, το πάθος και την ευγενική φυσιογνωμία του και επιβραβεύτηκε με το Μεγάλο έπαθλο των 100.000€!

Δεύτερος στην ψηφοφορία του κοινού, ήρθε ο Λούκης Αγρότης, που με το ταλέντο του στη ζωγραφική και ένα έργο 16 τετραγωνικών μέτρων μάγεψε το κοινό και κέρδισε ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο Chevrolet Captiva!

Το πρωτότυπο talent show του ΑΝΤ1 ολοκλήρωσε τον 3ο κύκλο του όχι μόνο με θεαματικές performances, αλλά και με θεαματικά ποσοστά τηλεθέασης. Περισσότεροι από 1.400.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον τελικό του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, που σημείωσε μέσο μερίδιο 37,6% στο σύνολο των τηλεθεατών και 37,9% στο δυναμικό κοινό 15-44 ετών. Η εκπομπή επικράτησε άνετα στη ζώνη της και είχε ιδιαίτερη απήχηση στα νεανικά κοινά, συγκεκριμένα σημείωσε μέσο όρο 35,1% στο σύνολο των τηλεθεατών και 31,3% στο 15-44, έναντι 21,0% και 17,7% που σημείωσε αντίστοιχα το δεύτερο κανάλι.

Επιπλέον, 4,700,624 άτομα παρακολούθησαν τον τελικό του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ έστω και για ένα λεπτό!

Αλλά και στο σύνολο των μεταδόσεών του (από 19/3/2010 έως 4/6/2010), ο 3ος κύκλος του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ είχε υψηλή απόδοση. Προσέλκυσε περίπου 1.437.000 τηλεθεατές, είχε απήχηση σε ευρεία γκάμα κοινού, ενώ σημείωσε μέσο μερίδιο 35,7% στο δυναμικό κοινό 15-44 ετών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...