Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

EUROVISION 2013 Η Ελλάδα πάει... Σουηδία - Τέσσερις χώρες εκτός!

Τις χώρες που θα συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, την Άνοιξη του 2013, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι διοργανωτές, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους θα απουσιάσουν.

Δείτε τί λένε οι επίσημες πληροφορίες...

Σύμφωνα με όσα διευκρίνισαν τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης, στο διαγωνισμό που θα διοργανωθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 14 ως τις 18 Μαΐου, δεν θα πάρουν μέρος η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Πορτογαλία, η Σλοβακία και η Τουρκία.

Οι τρεις πρώτες «επικαλέστηκαν οικονομικούς λόγους», ενώ η Τουρκία διαμαρτυρήθηκε σχετικά με τον κανονισμό.

Αντίθετα, επιστρέφει στον διαγωνισμό η Αρμενία.

Συνολικά «39 δίκτυα αναμετάδοσης έχουν υπογράψει», σημείωσε η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση, μεταξύ των οποίων η ΕΡΤ, αν και τους τελευταίους μήνες υπήρχαν αμφιβολίες για το αν η Ελλάδα θα μετείχε στον διαγωνισμό.
Enhanced by Zemanta

Η Ελένη Ράντου γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα»

Η Ελένη Ράντου γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα» σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με τη Σοφία Τσίπα το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σοφία Τσίπα κάνει "ανάποδα" Χριστούγεννα παρέα με την Ελένη Ράντου. Στολίζουν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά! Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει τι σημαίνουν για εκείνη τα Χριστούγεννα.
Μιλάει για τη σχέση της με τη μαγειρική και τις δουλειές του σπιτιού, αποκαλύπτει ότι επτά ολόκληρα χρόνια προσπαθεί να μάθει να κολυμπά και δοκιμάζει να εφαρμόσει αυτά που της έμαθε η κόρη της στη ζωγραφική στον καμβά της εκπομπής.
Ακόμη, συζητά για το θέατρο, το παράλογο της εποχής και αποκωδικοποιεί τους στίχους του "Πεθαίνω για σένα".
«Ο κόσμος ανάποδα» καλεί τους τηλεθεατές σ' ένα σπαρταριστό ταξίδι στις πέντε γωνιές του πλανήτη. Μισή ώρα γεμάτη συναρπαστικές εικόνες, αστεία βίντεο και ειδήσεις που φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν στη ζωή μας το χρώμα που της αξίζει.
Ανοίγουν παράθυρο στα περίεργα του κόσμου, δίνουν μικρόφωνο στους ανθρώπους, που έχουν να αφηγηθούν κάτι διαφορετικό.
«Ο κόσμος ανάποδα» κάθε Σάββατο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 11.30 το πρωί.

Έλενα Παπαβασιλείου: Απάντησε στα «καρφιά» του Γιάννη Αϊβάζη

Την απάντησή της στον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος κατήγγειλε πως κάποιοι παίχτες του Dancing είχαν κάνει μαθήματα χορού πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έδωσε η Έλενα Παπαβασιλείου.

«Ισχύει, δεν ισχύει, εγώ τι να κάνω; Εγώ κάνω πρόβες, το προσπαθώ...» δήλωσε στο star ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία της στα γλύκα.
Η παρουσιάστρια όμως αναφέρθηκε στον χορό που ετοιμάζουν για το live της Κυριακής.
Δείτε το video:

Μαίρη Συντατσάκη: «Στο Master Chef θα δούμε έρωτες»

Έντονα στοιχεία reality αναμένεται να έχει φέτος στο Master Chef.

Στον διαγωνισμό μαγειρικής που τελικά θα προβληθεί φέτος, δεν θα δούμε μόνο τις μαγειρικές ικανότητες των συμμετεχόντων. Όπως δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της, θα προκύψουν και έρωτες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, που θα δώσουν μια άλλη νότα στην εκπομπή.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Κλινική περίπτωση" τέλος


Δυστυχώς, η οικονομική κρίση που πλήττει την τηλεόραση, συνεχώς "κόβει" σειρές και εκπομπές.  Το τελευταίο θύμα είναι η σειρά " Κλινική περίπτωση", με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Μάλιστα, η είδηση ξάφνιασε, γιατί η σειρά είχε πάρει το "πράσινο φως" από το Mega.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr, όμως, η εταιρεία παραγωγής " Καραγιάννης", αποφάσισε να μην βγάλει την σειρά στον αέρα για οικονομικούς λόγους. Παρά τα όσα είχαν γραφτεί κατα καιρούς, οι ηθοποιοί δεν είχαν ξεκινήσει γυρίσματα.

Βέβαια, το Mega έχει ακόμα δύο νέες σειρές, που θα εντάξει στο πρόγραμμά του το 2013. Πρόκειται για την σειρά " Με τα παντελόνια κάτω", που έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.

Η δεύτερη σειρά είναι το " Πίσω στο σπίτι". Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο και μετά.

Με αυτές τις δύο σειρές, όλα κυλούν ομαλά, μέχρι αυτή τη στιγμή.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

"Στην υγειά μας" για τους απόδημους με 4 "εκλεκτά τέκνα" του τραγουδιού

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ

Αυτό το Σάββατο στις 10 το βραδυ , το πρώτο "Στην υγειά μας" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο  του νέου κύκλου εκπομπών στη ΝΕΤ, είναι αφιερωμένο στον Απόδημο Ελληνισμό, με καλεσμένους τους γιους των "θρύλων" Μπιθικώτση- Πάριου -Διονυσίου -Κόκοτα, παρουσιάζοντας τα παιδιά τους: Γρηγόρη Μπιθικώτση, Χάρη Βαρθακούρη, Στέλιο Διονυσίου και Δημήτρη Κόκοτα, με αφορμή την  παγκόσμια περιοδεία τους  για να μεταφέρουν τα  αθάνατα τραγούδια των πατεράδων  τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, όπου υπάρχουν Έλληνες.
Μεταξύ των καλεσμένων: Νατάσα Ράγιου,Σπύρος Φωκάς, Γιώργος Λιάνης, Αντώνης Αντωνιάδης, Λάκης Νικολάου, Ηρώ Μουκίου  κ.α.

ΟΙ 4 ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ 

Άνεργη με 3 παιδιά η Γιολάντα Διαμαντή αναζητεί δουλειά

Για τα τηλέφωνα που έχει πάρει γνωστούς προκειμένου να βρει δουλειά -μετά το τέλος της εκπομπής της στον Λάμψη- μίλησε η Γιολάντα Διαμαντή σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Είμαι σε αναζήτηση δουλειάς, γιατί δεν εργάζομαι από χόμπι και με τα χρήματα που κερδίζω τώρα (σ.σ. από σπικάζ), δεν βγαίνω. Επικοινώνησα με τον Βαγγέλη Περρή, όπως και με ό,τι φίλους και γνωστούς έχω σε αυτόν το χώρο και τους είπα ότι είμαι άνεργη. Με τον Βαγγέλη είμαστε φίλοι και μάλιστα από εκείνον, εντελώς τυχαία, έμαθα ότι θα αλλάξει το πρόγραμμα του σταθμού». Αυτό δήλωσε η Γιολάντα Διαμαντή σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ. Εκεί που φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τις τρεις κόρες.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η -γνωστή για τον ευθύ τρόπο της- παρουσιάστρια δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ζήτησε δουλειά και από την Ελένη Μενεγάκη «Πήρα τηλέφωνο τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και του είπα να μεταφέρει στην Ελένη ότι είμαι άνεργη και αν ακούσει κάτι να με ενημερώσει. Σου είπα και προηγουμένως ότι επικοινώνησα με όποιον ήξερα σε αυτόν τον χώρο. Όταν ψάχνεις για δουλειά, δεν χωρούν εγωισμοί».



Πηγή:  | iefimerida.gr

Πρόστιμο - μαμούθ στον ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ


Διαβάζεις το ποσό και σε πιάνει... "ίλιγγος"!

Το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Αρχής επιβλήθηκε την Τρίτη σε τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 620.000 ευρώ στον ΑΝΤ1, για παράνομη προβολή τηλεπαιχνιδιών χωρίς την άδεια από την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων.

Ειδικότερα, τα πρόστιμα αφορούν τα τηλεπαιχνίδια «Τηλεκύβος» με πρόστιμα 100.000 ευρώ στις 6/9, 100.000 ευρώ στις 17/9 και 200.000 ευρώ στις 20 και 21/10 και το τηλεπαιχνίδι «Super Game» με πρόστιμο 120.000 ευρώ στις 19 και 20/9/2012 πρόστιμο και 100.000 στις 24/10.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη


«Αλλ' η μυθώδης γενεά ουδέποτε θα ζήση·
η τελειότης του αυτή το έργον θα κρημνίση
κ' εκ νέου πας ο μάταιος κόπος  αυτών θ' αρχίση».
«Κτίσται», Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

Με λόγια ποιητών «κλείνουν» τη χρονιά, φέτος, οι «Πρωταγωνιστές» την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, στις 23.30, στο MEGA.

Ο Σταύρος  Θεοδωράκης συνομιλεί με την Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ, τον Μιχάλη Γκανά  και μας θυμίζει δυο παλαιότερες  συναντήσεις του, στην Αθήνα με τον  Τίτο Πατρίκιο και στην Θεσσαλονίκη με τον Ντίνο Χριστιανόπουλο.

Οι  μεγάλοι μας ποιητές εξομολογούνται για την ζωή τους και μιλούν τολμηρά «γι' αυτό που ζούμε».

Στους «Πρωταγωνιστές» μιλούν επίσης οκτώ νέοι σε ηλικία ποιητές. Ο Δημήτρης Αθηνάκης, η Εσμεράλδα Γκέκα, η  Άννα Γρίβα, ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, ο Νίκος Ερηνάκης, η Ευτυχία  Παναγιώτου, ο Θοδωρής Ρακόπουλος και ο Θωμάς Τσαλαπάτης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά επίσης τον μουσικό Νίκο Ξυδάκη που αυτή την εποχή μελοποιεί ξανά ποιήματα του Μιχάλη Γκανά αλλά και την πρωτοεμφανιζόμενη - αλλά όχι νεαρά - ποιήτρια Μέλπω Γρυπάρη που η πρώτη της ποιητική συλλογή απέσπασε καλές κριτικές.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, στις 23.30 στο MEGA.

Alpha Δημοσκόπηση: Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές;

Σε μία κρίσιμη κοινωνική και πολιτική συγκυρία για τη χώρα, ο Alpha σε διάλογο με την κοινωνία μέσα από τη μηνιαία, ενημερωτική εκπομπή Alpha Δημοσκόπηση, με την Κάτια Μακρή.

Την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, η εκπομπή θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας του Alpha και της Marc για την άποψη των πολιτών αναφορικά με την ακρίβεια.

Οι πολίτες παίρνουν θέση: Τι απαντούν για την ακρίβεια και τις περικοπές στον οικογενειακό προϋπολογισμό; Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές; Ποια πάγια έξοδα των νοικοκυριών αυξάνονται; Πιστεύουν ότι υπάρχει η πολιτική βούληση να καταπολεμηθεί η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια; Τι λένε οι πολίτες για την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίγουν τα καταστήματα και την Κυριακή; Πώς αξιολογούν την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση; Ποια είναι η γνώμη τους για τους πολιτικούς αρχηγούς; Τι θα ψήφιζαν αν είχαμε εκλογές σήμερα;

Στο στούντιο της εκπομπής μαζί με την Κάτια Μακρή, ο Θωμάς Γεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τα αποτελέσματα της έρευνας. Ακόμη, στο στούντιο της εκπομπής o Υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς, ο Πρόεδρος του ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρης Ασημακόπουλος, ο Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Χαράλαμπος Γκότσης, η συγγραφέας Λένα Μαντά και ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης.

Επίσης, πολίτες παρεμβαίνουν, σχολιάζουν και απευθύνουν ερωτήματα προς τους καλεσμένους της εκπομπής για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους και περιλαμβάνονται στη δημοσκόπηση.

Alpha Δημοσκόπηση, η κοινή γνώμη αποκτά δύναμη στον Alpha!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ Επιστρέφει στην τηλεόραση

Συνεργασία με μια τηλεοπτική εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει η Δήμητρα Ματσούκα.

Αυτή τη σεζόν η αισθησιακή ηθοποιός ετοιμάζεται να μας βάλει σε "γλυκούς πειρασμούς".
Και για του λόγου το αληθές θα συνεργαστεί με τον Στέλιο Παρλιάρο. 

Σύμφωνα με τη "Real" δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του ζαχαροπλάστη κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά θα κάνει τα σπικάζ στην εκπομπή, είτε πρόκειται για τις συνταγές είτε για τις ιστορικές αναδρομές.

"ΑΜΑΝΕΔΕΣ" τέλος από την Eurovision - Αποσύρθηκε η Τουρκία από το διαγωνισμό

Την απόσυρση της Τουρκίας από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ανακοίνωσε το κρατικό κανάλι TRT.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση για την αποχώρηση της χώρας από τον 58ο διαγωνισμό η διαδικασία της βαθμολογίας κρίνεται άδικη, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν η κίνηση αυτή σχετίζεται και με την πιο... ισλαμική στροφή της Τουρκίας λόγω της κυβέρνησης Ερντογάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία παίρνει μέρος στο διαγωνισμό από το 1975 και έχει απουσιάσει ξανά το 1976, το 1977 και το 1979, ενώ το 2003 είχε κερδίσει με το τραγούδι “Everyway that I can” της τραγουδίστριας Σερτάμπ.
Enhanced by Zemanta

Ηλίας Μαμαλάκης: «Πληρώνομαι “κακά” στη ΝΕΤ»


Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν είχε κάποιες αναστολές πριν δεχτεί την πρόταση να είναι σε απογευματινή εκπομπή της ΝΕΤ.

«Είχα πάρα πολλές αναστολές. Μου έκαναν μια πρόταση. Ήμουν πάρα πολύ επιφυλακτικός. Η εκπομπή είναι... κακοπληρωμένη. Είναι δύο χρόνια που έχω να βγω στην τηλεόραση με κάτι καινούργιο. Είχα τεμπελιάσει και είχα ανάγκη για κάτι δημιουργικό. Μετά από κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις θεώρησα πως έπρεπε να μιλήσω και με τους υπεύθυνους. Δεν είχα γνωρίσει ούτε την Ανθή Σαλαγκούδη, ούτε τον Γιάννη Δάρρα, τους δύο συμπαρουσιαστές της εκπομπής. Ήξερα λίγο πολύ ποιοι είναι και ανησυχούσα. Όταν όμως τους γνώρισα, μου άρεσαν και οι δύο πάρα πολύ. Η Ανθή είναι ένα νέο κορίτσι, χωρίς μεγάλη πείρα, που έχει όμως ένα «ανοικτό» μυαλό και προσαρμόζεται πολύ γρήγορα. Ο Γιάννης είναι πιο πεπειραμένος δημοσιογράφος και ψάχνει και αυτός το κάτι παραπάνω. Άρα λοιπόν, οι προσδοκίες των τριών μας ταυτίζονται. Από την άλλη, εάν με το επιτελείο των δημοσιογράφων που διαθέτουμε για τη γενικότερη ενημέρωση και με τη σωστή καθοδήγηση, να παίζουμε δηλαδή μεστά ρεπορτάζ, η εκπομπή θα πετύχει. Μέσα σε αυτές τις τρεις ώρες που θα είμαστε στον "αέρα", θα είμαι στην κουζίνα. Πρόκειται για "παράλληλη δράση" και ο τηλεθεατής θα παρακολουθεί όλη τη διαδικασία παρασκευής της συνταγής. Όλη η προετοιμασία μέχρι να φτάσουμε στο τέλος, που θα υπάρχει πρώτο και δεύτερο πιάτο, σαλάτα και ένα γλυκό». Όσο για το λόγο που είπε ότι η εκπομπή είναι «κακοπληρωμένη» εξήγησε στο «koolnews» αν απευθυνόταν στο budget. «Δεν γνωρίζω ποιο είναι το budget. Εγώ ξέρω πως πληρώνομαι "κακά"».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...