Σάββατο 30 Απριλίου 2011

5 Μαΐου 2010 μία μεγάλη διαδήλωση - 2 μολότοφ 3 νεκροί Ποιοι; Γιατί;

  Την Κυριακή 1 Μαΐου, ανήμερα Πρωτομαγιάς, στις 23:15 στο MEGA,  οι  «Πρωταγωνιστές»  «επιστρέφουν»  στις  μεγάλες  και  δυναμικές  κινητοποιήσεις της 5ης Μάη του 2010 που διακόπηκαν με τον θάνατο της Παρασκευής Ζούλια, του Επαμεινώνδα Τσακάλη και της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να δώσει απάντηση σε δύο ερωτήματα - ποιοι το έκαναν και ποιοι ήταν, ως προσωπικότητες, αυτοί που χάθηκαν -  συνομίλησε με διαδηλωτές και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν εκείνο το μεσημέρι έξω από την τράπεζα στη Σταδίου καθώς και με συγγενείς των θυμάτων.
Στην εκπομπή  μιλούν:
  • Ο Χρήστος Καραπαναγιώτης, σύζυγος  της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και η Σίσσυ Παπαθανασοπούλου, αδελφή της Αγγελικής. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε με πολλούς ανθρώπους στην Αθήνα και την Πάτρα σε μια προσπάθεια σκιαγράφησης της προσωπικότητας της Αγγελικής που για κάποιους φίλους της είχε το προσωνύμιο «η χαμογελαστή».
  • Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Κάιν των Εξαρχείων,  που υπογράφει πια ως «μεμονωμένο άτομο από το αναρχικό κίνημα». Ο Κάιν εξηγεί γιατί ο ίδιος όπως και άλλοι αναρχικοί θεωρούν τα τρία άτομα που χάθηκαν της Σταδίου, αδέλφια τους. Η εκπομπή παράλληλα θα παρουσιάσει συνοπτικά τις θέσεις για «τα γεγονότα της 5ης Μαΐου» των περισσοτέρων αναρχικών και αντιεξουσιαστικών ομάδων της χώρας.
  • Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κορωναίος, αυτόπτης μάρτυρας του εμπρησμού,  ο οποίος και περιγράφει ποιοι «χτύπησαν» την τράπεζα και πώς ξεπήδησαν μέσα από την πορεία.
  • Ο Βασίλης Χατζηιακώβου, διευθυντής του «Ιανού», που εξηγεί ποιοι επιτέθηκαν με μολότοφ στο βιβλιοπωλείο και τι του είπαν.
Στους «Πρωταγωνιστές»  επίσης μιλούν:
  • Ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε κατάστημα που είναι ακριβώς δίπλα από την τράπεζα. 
  • Οι τραυματιοφορείς Βασιλική Κονταξή και Χρήστος Γκιουλέκας που στάλθηκαν πρώτοι από το ΕΚΑΒ στη «φωτιά της Σταδίου».
  • Ο Πέτρος Κωνσταντίνου που ηγείτο του μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πορεία διαμαρτυρίας και τη στιγμή της επίθεσης με τις μολότοφ βρισκόταν στη Σταδίου.
  • Ο φωτορεπόρτερ Ιάκωβος Χατζησταύρου που οι εικόνες του από εκείνη την ημέρα έκαναν τον γύρο του κόσμου.
  • Ο Βασίλης Κουφόπουλος, δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του Σκάι που ήταν παρών στον απεγκλωβισμό τον υπολοίπων εργαζομένων της τράπεζας από την Πυροσβεστική.
  • Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, που βρισκόταν έξω από τον «Ιανό», ανάμεσα στους διαδηλωτές.
  • Ο δημοσιογράφος Ηλίας Προβόπουλος που επίσης φωτογράφιζε τα όσα συνέβησαν εκείνο το μεσημέρι στη Σταδίου.   
«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 1 Μαΐου 2011 στις 23:15 στο MEGA 

Προς τον ΑΝΤ1 βαδίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Προς τον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων βαδίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, που φαίνεται πως εγκαταλείπει την προσπάθεια του ALTER.

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο κανάλι του Ταύρου και η παραμονή του Χατζηνικολάου ΅εκτός αέρα΅ μια και δεν μεταδίδονται δελτία ειδήσεων, τον έκαναν να επαναθερμάνει τις σχέσεις του με το κανάλι του Αμαρουσίαου.

O Λαζάρου... απαντά στους επικριτές του Master Chef Junior...!

Ο γνωστός chef, και κριτής στο Master Chef Junior, σε συνέντευξή του απαντάει σε όλους εκείνους που κατακρίνουν το παιχνίδι για τους μικρούς μάγειρες...

«Δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Όταν οι γονείς πηγαίνουν τα παιδιά στις πολεμικές τέχνες, στο καράτε και στο Ζίου Ζίτσου, δεν είναι δύσκολο αυτό;

Γιατί πρέπει η μαγειρική να αποτελεί εξαίρεση; 

Όταν τα παιδιά κρεμιούνται στο μονόζυγο και στο δίζυγο, δεν είναι επικίνδυνο; Δεν κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα;   Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ναταλία Γερμανού : «Μικρή ήμουν τερατάκι »

Kαλεσμένος στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" ήταν ο Χρήστος Μενιδιάτης που έδειξε κάποιες παιδικές φωτογραφίες του και υποστήριξε πως ήταν χάλια σαν παιδάκι... 

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του είπανε πως ήταν πολύ γλυκό παιδάκι και η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε την δική της εμπειρία... 

Όπως είπε όταν ήταν μωρό ήταν ένα τερατάκι με πολλά μαύρα μαλλιά και όταν την είδε η μητέρα της είπε πως δεν μπορεί αυτό να είναι δικό της παιδί...

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Π. Κωστόπουλος: Ποια αποκάλεσε... σέξι γκόμενα στον αέρα;

Εντυπωσιακό μέσο όρο τηλεθέασης σημείωσε για ένα ακόμη "βράδυ" η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου: 24% παρακαλώ και 21% στα εμπορικά κοινά! 

Και πως να μην σαρώσει, όταν οι καλεσμένες του τα βγάζουν όλα στη φόρα κι εκείνος τις... "φλερτάρει" στον αέρα! 

Μία πολύ σέξι και δημοφιλής ηθοποιός τον ανάγκασε με το ντυσιμό της να της πει... «Είσαι πολύ σέξι γκόμενα»! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ? H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Ο πριγκιπικός γάμος ξεπέρασε το Παγκόσμιο Κύπελλο σε online τηλεθέαση

Ο πριγκιπικός γάμος ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα προβλήθηκε από την πλειοψηφία των τηλεοπτικών καναλιών (συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών), από το YouTube Live και από άλλες υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης του διαδικτύου όπως το LiveStream.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Mashable, ο γάμος έθεσε ένα νέο ρεκόρ για το συνολικό αριθμό online θεατών, οι οποίοι τον παρακολούθησαν ταυτόχρονα μέσω live streamingΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μνημόνιο. Ένας χρόνος μετά. Σωτηρία ή αποτυχία;

Μνημόνιο. Ένας χρόνος μετά. Σωτηρία ή αποτυχία;
Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 2 Μαϊου 2011, στις 23.20, στο MEGA.
Λίγο πριν την τέταρτη αξιολόγηση από την Τρόικα. Ποια η πορεία της ελληνικής Οικονομίας ένα χρόνο μετά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης; Ποια τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση; Ποιοι επιβαρύνονται και πως θα αντιδράσουν; Τα σενάρια αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.
Καλεσμένοι  της εκπομπής είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο επικεφαλής της “Δράσης” Στέφανος Μάνος.
 
  «Ανατροπή», τη Δευτέρα 2 Μαϊου 2011 στις 23.20 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.
 

Enhanced by Zemanta

Ήταν δημοφιλής παρουσιαστής, αλλά έφυγε ξεχασμένος..

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος Χρήστος Οικονόμου "ταξίδεψε" αθόρυβα για τον ουρανό.

Ποιός δεν ήξερε τον Χρήστο Οικονόμου, τον συμπαθέστατο και επαρκέστατο αυτόν άνθρωπο και δημοσιογράφο, που από το 1975 έως το 1992 παρουσίαζε εκπομπές στην κρατική τηλεόραση;

 Όμως έφυγε από τη ζωή ξεχασμένος. 

Και κανένα μέσο δεν ασχολήθηκε με την εκδημία του. Θα πείτε καλύτερα. Έτσι νομίζουμε και μεις. Ωστόσο είναι ηθική υποχρέωση να αναγνωρίζουμε την προσφορά εμπνευσμένων ανθρώπων

Ποιός είναι ο "μάγκας" της Ρούλας Κορομηλά;

H Ρούλα Κορομηλά ήταν εχθές το βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. 

Σε ερώτηση του Πέτρου για το αν έχει κάποιον, ή αν βλέπει κάποιον στο τοπίο της, απάντησε τίποτα. 

Έχει Σαρακοστή για τη Ρούλα πολύ καιρό τώρα, πάει καιρός! 

Περιμένει έναν άντρα, ένα μαγκάκι να την πάρει από το χέρι και να εξαφανιστούν. 

Και κατά Μεσσηνία μεριά, και κατά Ρόδο μεριά δεν έχει πρόβλημα! Εντός Ελλάδος πάντως!  

Πρωινή ζώνη: Τι γίνεται στην κορυφή και τον... πάτο τώρα που λείπει η Φαίη;

Η Φαίη Σκορδά δεν βρίσκεται στην εκπομπή της, μετά την γέννηση του γιου της, ενώ στη θέση της είναι πλέον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Εκμεταλλεύτηκαν, έστω και στο ελάχιστο, οι Καραμεροχαριτάτοι το κενό της γλυκιάς μανούλας;

Κατάφερε να ανακάμψει η Ελένη Μενεγάκη;

Τίποτα από όλα αυτά: Ο Γιώργος Λιάγκας κρατιέται με άνεση στην κορυφή του πίνακα της AGB, χωρίς να δέχεται καμία απειλή από τα υπόλοιπα πρωινάδικα. Οι τηλεθεατές πιστοί στο "Πρωινό mou" (24,4%), δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Καραμεροχαριτάτους οι οποίοι έφτασαν το16,1% στο γενικό σύνολο, αλλά ούτε και στην Ελένη Μενεγάκη που σημείωσε μόλις 11,9%.

Η "βασίλισσα" βρίσκεται στην δεύτερη θέση μόνο στα νεανικά κοινά(16,6%), ενώ στην κορυφή πάλι ο Γιώργος Λιάγκας με 21,7%.

Το West Channel στην ψηφιακή εποχή

Από την περασμένη Παρασκευή 22 Απριλίου, το περιφερειακό κανάλι «West Channel» της Δυτικής Μακεδονίας εισήλθε στην ψηφιακή εκπομπή (DVB-T). 
Η εκπομπή του καναλιού πραγματοποιείτε σε κωδικοποίηση mpeg-4 με συμπίεση H-264 σε Standard Definition. Φυσικά όμως οι κωδικοποιητές έχουν την δυνατότητα για Full HD όταν δεχθούν ψηφιακό σήμα απο τα studio. 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα ο διαμορφωτής είναι της PLISCH, γερμανικής κατασκευής, με ενσωματωμένο GPS για SFN εφαρμογές, διαθέτει 16 περιοχές προδιορθωσης για άριστη γραμμικότητα, τηλεχειρισμό, ενώ χρησιμοποιεί υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι έχει Shoulder distance > 40dB @ ± 4.2MHz της κεντρικής φέρουσας, χωρίς την χρήση φίλτρου εξόδου. 

Ο ενισχυτής είναι συνολικής ισχύος μόνον 50W rms και ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Με shoulder distance 36dB, χωρίς φίλτρο, ενώ στην έξοδο υπάρχει φίλτρο critical mask, 6 κοιλοτήτων, με cross-coupling, ενώ είναι temperature stabilized. 

Στο κεραιοσύστημα του West για μείωση του κόστους χρησιμοποιήθηκαν panel τα οποία προϋπήρχαν στις εγκαταστάσεις του καναλιού.

http://www.blogtv.gr/

Kώστας Καπετανίδης: «Οι σχέσεις μας με τη Ρούλα είναι τυπικές»

Η σχέση του Κώστα Καπετανίδη με την Ρούλα Κορομηλά έχει περάσει από σαράντα κύματα. Προς το παρόν όπως και ο ίδιος δηλώνει οι σχέσεις τους είναι τυπικές αλλά κανείς δεν ξέρει πως μπορούν να εξελιχθούν. «Ακόμη δεν μπορώ να...
ξεχάσω τις ξαφνικές επιθέσεις της Ρούλας απέναντι μου στα live. Οι σχέσεις μας τώρα είναι τυπικές. Πως θα εξελιχτούν στο παιχνίδι θα δείξει. Στο πάρτι για τα γενέθλια μου πάντως που την κάλεσα δεν ήρθε», λέει ο ίδιος στην Espresso.

Όσο για τις μπηχτές που ανταλλάσουν στο παιχνίδι; «Οι μπηχτές που ανταλλάσουμε ήταν στο πλαίσιο μιας κόντρας που ακόμη αναρωτιέμαι γιατί την ξεκίνησε η Ρούλα. Εγώ δεν μπήκα στο show για να κάνω κόντρα με κανέναν. Προέκυψε και αφού πρόεκυψε έπρεπε να αμυνθώ. Σίγουρα όμως δεν είμαι διατεθειμένος να με χορέψει κανέναν στο ταψί. Δεν θα το ανεχτώ».

Προβλήματα στον παράδεισο για τις REAL HOUSEWIVES OF ATHENS

Ακόμα κι όταν ζεις μέσα στην αληθινή πολυτέλεια, φτάνει κάποτε η στιγμή να πάρει αληθινές αποφάσεις...
και να αντιμετωπίσεις αληθινά προβλήματα. Και τότε θα φανούν οι αληθινές φιλίες… Όλα αυτά θα συμβούν την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 23:00, σε ένα πέρα για πέρα αληθινό επεισόδιο THE REAL HOUSEWIVES OF ATHENS.

Οι ξεχωριστές νοικοκυρές του ΑΝΤ1 θα μας πάρουν μαζί τους σε ένα πολυτελέστατο γιοτ, όπου τις περιμένει ένα εξαιρετικό γεύμα για έξι με… καπετάνισσα την Ιωάννα!

Όμως, το lifestyle δεν κάνει την ευτυχία… Η Φώφη παίρνει τη μεγάλη απόφαση και γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Την περιμένουν πολύ δύσκολες στιγμές. Ποιες από τις φίλες της θα σταθούν πραγματικά στο πλευρό της;

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στο Λουτράκι. Κάποιες θα ξεκινήσουν για ένα χαλαρωτικό διήμερο σε σπα, όμως θα καταλήξουν να ζήσουν την απόλυτη ένταση…

Οι REAL HOUSEWIVES OF ATHENS μοιράζονται μαζί σας νέες, απίστευτες κι όμως αληθινές εμπειρίες αυτή την Παρασκευή στις 11 το βράδυ.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Εμείς και το σεξ...

Το θέμα με το οποίο  ασχολείται η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 30 Απριλίου στις 16:00, είναι το σεξ. Στις μέρες μας διαπιστώνουμε ότι περισσότερο μιλάμε γι' αυτό παρά το πράττουμε. Η άγνοια αλλά και η προκατάληψη δυστυχώς παραμένουν κακοί σύμβουλοι για τις νεότερες γενιές και ο σύγχρονος τρόπος ζωής εμποδίζει τους περισσότερους ανθρώπους κάθε ηλικίας να αντλήσουν ουσιαστική χαρά μέσα από τη σεξουαλική τους ζωή.

Η συζήτηση ξεκινά από τη παιδική ακόμα ηλικία και τις αντιδράσεις των γονέων απέναντι στις ερωτήσεις των παιδιών τους. Οι κάμερες καταγράφουν τον τρόπο που γίνεται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο και οι ειδικοί μιλούν με τόλμη για την πιο δύσκολη ηλικία, την εφηβεία, τις σεξουαλικές επιλογές αλλά και την πολύ σημαντική πρώτη σεξουαλική επαφή.  
Στην εκπομπή παρουσιάζονται όλα τα νεότερα από το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ουρολογίας που έγινε στη Βιέννη και αφορούν στις νέες λύσεις που δίνει η επιστήμη για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες χωρίς τη χρήση φαρμάκων και επεμβάσεων.
Ακόμη, αναλύονται οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος γύρω από το σεξ, τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν και να σκιάσουν τη σεξουαλική του ζωή αλλά και τις λύσεις που έχει σήμερα η επιστήμη γι' αυτά.  
Κεντρικοί καλεσμένοι είναι ο Νευρολόγος - Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών, Θάνος Ασκητής και η Ψυχοθεραπεύτρια – Σεξολόγος, Ελεάνα Ελευθερίου.

"Βόμβα" Γερολυμάτου: «Φεύγω από το ... dancing»!

Κι ενώ όλοι ασχολούνται με την αποχώρηση-σοκ της Μαριέττας Χρουσαλά, ή ποια από τις Μελέτη-Μπουλέ θα κερδίσει το διαγωνισμό, ο Γιώργος Γερολυμάτος βάλθηκε να κάνει άνω-κάτω τον ΑΝΤ1!

Με δήλωσή του στο Δημήτρη Μάρκο (kontra 8-10 πμ) ανακοίνωσε ουσιαστικά την παραίτησή του:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Tα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για τον Λιάγκα junior!

Τις δικές της αποκαλύψεις έκανε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη για το μωρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Με αφορμή τα πλάνα με την έξοδο του ζεύγους από το μαιευτήριο, η Ελεονώρα σχολίασε: «Πάντως εγώ ξέρω από δικές μου πήγες ότι πέφτει πολύ ξενύχτι στο Λιαγκαίικο τελευταία, γιατί το μωρό τρώει πολύ!».

Μάλιστα, επαίνεσε και τον Γιώργο Λιάγκα επειδή μπήκε μέσα την ώρα του τοκετού και ήταν παρών σε όλη την διαδικασία:

«Αυτό το μήνυμα που στέλνει ο Λιάγκας είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί δεν μπορώ να ακούω άντρες να λένε: "Δεν μπαίνω στη γέννα γιατί αυτό που θα δω, θα με ξενερώσει"! Τι θα σε ξενερώσει ρε φίλε; Εσύ το έκανες! Εξαιτίας σου βρίσκεται εκεί μέσα η γυναίκα σου!»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ν. Γερμανού : “Ο μεγάλος έρωτας με περιμένει στη στροφή!”

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ!” για τον νέο έρωτα της ζωής της, για το πως έχασε 7 κιλά αλλά και για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί!
 
Όσον αφορά αν είναι έτοιμη η γνωστή παρουσιάστρια να δώσει κι άλλη αγάπη σε κάποιον νέο άνθρωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή της η ίδια απάντησε : 

“Ξέρω ότι δεν είμαι κοριτσάκι, αλλά πιστεύω ότι ο πραγματικός, ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου κάπου στη στροφή με περιμένει. Νιώθω ότι το άλλο μου μισό είναι πολύ κοντά.” ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΚΑΙ Η ... ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΤΗΣ) ΕΔΩ

10.000 παιδιά προϊόντα εμπορίου στην τηλεόραση

«Για... μάγειρες από κούνια! Αν σου αρέσει να μαγειρεύεις, έλα να παίξεις και να μάθεις από τους 3 αγαπημένους σου κριτές-σεφ οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας οδηγήσουν... στην περιπέτεια της κουζίνας, να τη ζήσετε μαζί και να αγαπήσετε τη μαγειρική όσο και αυτοί! Η μαγειρική θα γίνει παιχνίδι!!!». Ακολουθούν η δήλωση συμμετοχής, το τηλέφωνο και η διαβεβαίωση πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν παρουσία γονέων, Σαββατοκύριακα και σε περιόδους σχολικών διακοπών.
Τα παραπάνω αναφέρονται σε πρόσκληση για συμμετοχή παιδιών ηλικίας 8-12 ετών σε διαγωνισμό μαγειρικής, ο αριθμός των οποίων μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 10.000 υποψηφιότητες. Ο τηλεοπτικός σταθμός ξεκαθαρίζει πως στο Junior Masterchef δεν θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο, ενώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΚΥΠΡΟΣ Το πραξικόπημα Τα απόρρητα έγγραφα, οι μαρτυρίες των πρωταγωνιστών

Το πραξικόπημα Τα απόρρητα έγγραφα, οι μαρτυρίες των πρωταγωνιστών

Το 1986, η ελληνική Βουλή αποφάσισε την δημιουργία Επιτροπής που θα εξέταζε το γιατί φτάσαμε στην κυπριακή τραγωδία. Στην Επιτροπή κατέθεσαν δεκάδες μάρτυρες και διοχετεύτηκαν χιλιάδες σελίδες εγγράφων. Ο φάκελος όμως έμεινε στο σκοτάδι. Σφραγίστηκε και τα έγγραφα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Για το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχτηκε ποτέ στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, δεν τιμωρήθηκε κανένας.
Τι έγινε στην Κύπρο στο πραξικόπημα και στην τουρκική εισβολή; Μπορεί ο καθένας να βρει χιλιάδες βιβλία για αυτό. Αλλά όχι την επίσημη ελληνική θέση.
Πριν από έναν μήνα, η κυπριακή Βουλή, μετά από έρευνα ετών, έβγαλε το δικό της πόρισμα.
Ποιοί φταίνε; Γιατί φταίνε; Στην Ελλάδα δεν ακούστηκε το παραμικρό. Μόνο διάψευση για μια πτυχή που αφορούσε έναν έλληνα εκδότη.
Η είδηση δεν ακούστηκε ποτέ, αλλά η διάψευση γράφτηκε από όλους.
Το Κουτί της Πανδώρας, ανοίγει τον Φάκελο της Κύπρου με τους πρωταγωνιστές και τα ντοκουμέντα της εποχής.
Ποιοί και πώς έκαναν το πραξικόπημα στην Κύπρο;
Στην επόμενη εκπομπή «Φάκελος Κύπρου 2» δείτε πώς έγινε η εισβολή και πόσο ήρωες ήταν αυτοί που διεκδίκησαν αργότερα τα μετάλλια και τις δάφνες από τα πεδία των μαχών που εγκατέλειψαν.
Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ
Πέμπτη 28 Απριλίου στις 23:00 μμ
«Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται»

Κ.Καραβάτου: Περιμένει κοριτσάκι!

Μικρής διάρκειας διακοπές έκανε η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον αγαπημένο της Κρατερό Κατσούλη, στην Θεσσαλονίκη.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO εντόπισε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λίγο πριν αναχωρήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Μανωλίδου: "Ναι, μπήκα με αλεξίσφαιρο γιλέκο"!

Σε "DWTS Καθημερινά" από "Daily" μετονόμασε ο Σπύρος Χαριτάτος το ένθετο της Ευγενίας στο "10 με 1 μαζί".
"Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την προσωρινή και επαναλαμβάνω προσωρινή φιλοξενία" είπε η Ευγενία Μανωλίδου χαμογελώντας στο...

δίδυμο του ΑΝΤ1, για να της απαντήσει ο Γιώργος Καραμέρος: "Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού".
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Α. Γαλανοπούλου: ''Μόλις παντρεύεσαι, επιζητάς πολύ περισσότερο την ελευθερία σου!''

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τον γάμο και τα παιδιά.

Η Άβα Γαλανοπούλου, που πρόσφατα πέρασε περιπέτεια με την υγεία της, μιας και χειρουργήθηκε με οξεία περιτονίτιδα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''Down Town'', δήλωσε ότι δίπλα της, τις κρίσιμες ώρες, ήταν οι φίλοι ζωής κι όχι οι φίλοι της σεζόν!
 
Ανάμεσά τους ο Σάκης Μπουλάς, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, που παρόλο που είχε τη δική του περιπέτεια, είχε και την άννοια της Άβας. H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Video: Λιάγκας: "Θα κάνω tattoo με το όνομα του γιου μου"

Στο "Πρωινό mou" παρουσίασαν τατουάζ στο κεφάλι που γίνονται με κουρευτική μηχανή και ο Γιώργος Λιάγκας ενθουσιάστηκε και σκέφτηκε να κάνει ένα tattoo με το όνομα του γιου του...

Ο Γιώργος Λάγκας μέσα από την εκπομπή του μίλησε και για την απόφαση δημιουργίας δικής του οικογένειάς αλλά και για το πώς συμπεριφέρεται μέσα στο σπίτι η σύζυγό του Φαίη Σκορδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ

Video: Δάκρυα στο "Πρωινό mou" για τη... Φαίη !

Στο "Πρωινό mou" σήμερα ήταν καλεσμένη η Μαρία Μπεκατώρου που συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα! 

Μόλις είδε μια φωτογραφία της Φαίης και του μωρού... δεν μπόρεσε η παρουσιάστρια να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

Οπρα : Η γυναίκα που ασκεί την μεγαλύτερη επιρροή στα Media !

Winfrey on the first national broadcast of The...Image via WikipediaΗ Οπρα Γουίνφρει, η βασίλισσα των talk shows, εξακολουθεί να βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή στα media και το τηλεοπτικό κοινό.

Παρόλο που το νέο της κανάλι δεν πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση, η ίδια καλά κρατεί την «δύναμη» της, σύμφωνα με τους Times.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΝ ΟΠΡΑ !

Την επομένη σεζόν θα μας λέει καλημέρα;

Την επόμενη σεζόν η Έλενα Παπαβασιλείου θα συνεχίζει να μας φτιάξει την ημέρα «Πάνω στην ώρα» ή όχι;

Η ίδια σύμφωνα με το real αποκαλύπτει:

«Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα σε θετικό κλίμα».

Γ.Λιάγκας: Η πρώτη εκπομπή χωρίς τη Φαίη! Πότε γυρίζει η... μαμά;

Με το κλάμα ενός μωρού ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή "Πρωινό Mou" χωρίς τη Φαίη Σκορδά.

«Ο δικός μας δεν κλαίει καθόλου» ήταν η πρώτη κουβέντα του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Η Φαίη θα λείψει περίπου 40 μέρες από την εκπομπή και τη θέση της έχει πάρει... ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

«Νομίζω ότι έχει πάρει τη μύτη μου», είπε, με εμφανή δόση χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μελέτη ψάχνει στην Τατιάνα τον παρτενέρ της, χουφτώνοντας...

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε σήμερα στην Τατιάνα και μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος...

Σε δοκιμασία που της ανέθεσε η Τατιάνα, κλήθηκε να ανακαλύψει στα τυφλά, ποιος από τους 3 άντρες που βρίσκονταν μπροστά της, είναι ο παρτενέρ της, Ηλίας...

Μάλιστα, χούφτωσε στα οπίσθια έναν από αυτούς για να βγάλει ευκολότερα το συμπέρασμα!

Δες το βίντεο  ΕΔΩ:
Enhanced by Zemanta

Ε. Παπαβασιλείου: ''Δεν είμαι τόσο σέξι όσο λένε"!

Η σέξι παρουσιάστρια, Έλενα Παπαβασιλείου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ''Real Life'', ευχαρίστησε όσους τονίζουν καλοπροαίρετα τη θηλυκότητά της και μίλησε για την εκπομπή ''Πάνω στην ώρα'', που παρουσιάζει με τον Σπύρο Λάμπρου, την οικογένεια και την προσωπική της ζωή. 
 
Θεωρεί την τωρινή θέση της αποτέλεσμα δουλειάς, τύχης ή συνδυασμό αυτών; ''Σίγουρα είναι συνδυασμός. Έχω δουλέψει σκληρά και προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Από μικρή ήμουν έτσι. Στις σπουδές μου ήθελα και διάβαζα πάντα για το άριστα, προσπαθούσα να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα. Σημασία έχει κι όμως, να υπάρξει τη σωστή στιγμή μία ευκαιρία και να σου δοθεί.''
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Απεργιακό δελτίο από τους δημοσιογράφoυς του ALTER?

Η νέα πρόταση των δημοσιογράφων που έπεσε σήμερα στο τραπέζι, περιλαμβάνει ένα απεργιακό δελτίο από τους δημοσιογράφους του καναλιού. 
 
H πρόταση ΔΕΝ αφορά τους παρουσιαστές και θα περιλαμβάνει ένα απεργιακό δελτίο από τις 19:00 έως τις 21:00 το βράδυ με αποκαλύψεις και όλα τα τεκταινόμενα στο σίριαλ του Άλτερ.
 
 Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και οι 140 δημοσιογράφοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας καθώς η εργοδοσία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων και προχώρησε μόνο στην καταβολή του δώρου και ενός ποσοστού της τάξης του 20% από έναν και μόνο μισθό

Η Μ. Χρουσαλά γράφει βιβλίο με μυστικά για...νοικοκυρές!

H Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με την μαμά της Αγλαϊα συγγράφουν πυρετωδώς μια "Οικιακή Βίβλο" που θα βοηθήσει την μέση Ελληνίδα νοικοκυρά στις δουλειές του σπιτιού!

Σύμφωνα με το Πρωτο Θέμα, το βιβλίο θα περιέχει κάθε λογής συμβουλή. Από τον τρόποπου μπορείτε να φρεσκάρετε το αγαπημένο σας χαλί μέχρι να σβήσετε μια για πάντα τις ενοχλητικές γρατζουνιές από τα έπιπλά σας.

Θα μάθετε πως να τοποθετείτε σωστά τα τρόφιμα στα ράφια του ψυγείου, πως να οργανώνετε την κουζίνα του σπιτιού σας, πως να αρωματίζετε με φυσικό τρόπο τα ρούχα μέσα στις ντουλάπες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΣΑΜΑΡΑΣ: Η μαμά μου,έλεγε: «Ενας κομμωτής είσαι, δεν είσαι και γιατρός...»

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ο Τρύφων Σαμαράς έχει κάνει 2.000 editorials μόδας, 500 επιδείξεις, ενώ έχει εκδώσει 17 ημερολόγια και δύο βιβλία. Παρ’ όλα αυτά στο μυαλό του έχει ακόμη τα λόγια της μητέρας του. «Μην ψωνίζεσαι. Τι είσαι; Ένας  κομμωτής είσαι. Δεν είσαι δα και γιατρός», του έλεγε πάντα.

Πως περνούσε τον καιρό του ο γνωστός κομμωτής όταν ήταν μικρός; «Έκανα παρέα μόνο με μεγάλες γυναίκες, όπως με την κυρία Αρτέμιδα στην γειτονιά μας, εκεί στο Μπραχάμι, η οποία είχε χάσει τον γιο της από καρκίνο η γλυκιά μου. Μου αρέσει να τις ακούω να συζητάνε, αφού μου λέγανε καλέ φύγε πια, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, έμενα εκεί μαζί τους. Είχα αδυναμία σε μια θεία μου, μια πανέμορφη γυναίκα. Λεγόταν Τατιάνα, ήταν αεροσυνοδός και ήταν μια κούκλα, την είχα για πρότυπο, την λάτρευα, η μητέρα μου μάλιστα ψιλοζήλευε λίγο που ήμουν συνέχεια κοντά της. Ήταν η πιο προχωρημένη στο σόϊ μας και σ’ αυτήν πήγαινα για να μου λύσει τις απορίες, την ρωτούσα π.χ. τι να κάνω με τα φρύδια μου που ήταν μεγάλα τότε και ήθελα να τα βγάλω ή γενικά για τα σεξουαλικά μου».
ΟΙ ΠΙΟ "ΚΑΥΤΕΣ" ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΔΩ

CINEMANIA: «ΡΟΖ ΠΑΡΩΔΙΕΣ!» - ΜΕΡΟΣ Β’

Ιππότες Τζεντάι μάχονται με… σεξωγήινες στο «Porn Wars», oι ναυαγοσώστριες του «Boobwatch» δίνουν το φιλί της ζωής σε άντρες με… πεσμένο ηθικό και η Λάρα Κροφτ αναδεικνύεται σε... «Sex Raider»!

Συνδυάζοντας το χιούμορ με τον αισθησιασμό, το ερωτικό σινεμά  βάζει συχνά στο… «στόχαστρό» του επιτυχημένες ταινίες του Χόλιγουντ και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές!
Η CINEMANIA συνεχίζει να παρουσιάζει τις πιο χαρακτηριστικές «Ροζ παρωδίες» στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος, που θα προβληθεί από την ΕΤ3 την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο Νίκος Γουλιάς μας ξεναγεί στο... σινεφίλ σύμπαν της βιομηχανίας του ενήλικου κινηματογράφου όπου, ανάμεσα σε άλλα, θα δούμε τον Τζέιμς Μποντ να αναλαμβάνει την... «Επιχείρηση Golden Fingers»,  τον Φοξ Μόλντερ και την Ντέινα Σκάλι να ανοίγουν τους… “Sex files”, την “Aρχόντισσα των δαχτυλιδιών” να τα βάζει με… σεξομανή τέρατα, τους δεινόσαυρους του «Τζουράσεξ Παρκ» να κυνηγούν ανύποπτες επισκέπτριες... με πονηρές διαθέσεις!

CINEMANIA: Μια… διαφορετική εκπομπή!

Μεταδίδεται: Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 12 τα μεσάνυχτα
Επιμέλεια – παρουσίαση: Νίκος Γουλιάς
Παραγωγή – σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης – Studio DSP

Καπετανίδης: «Να κρατηθούν μακριά από ανέντιμες τακτικές»

«Το μόνο που έχω να τους συμβουλέψω είναι να κρατηθούν μακριά από ανέντιμες τακτικές. Δεν χρειάζονται θυσίες και υπερβολές… Όποιος έχει ταλέντο αρκεί να δουλέψει σκληρά και να κάνει έξυπνες επιλογές. Αυτά φτάνουν για να προχωρήσει και να πετύχει». 

Αυτή είναι η συμβουλή που έδωσε ο Κώστας Καπετανίδη μέσω του TiVo, στους νέους που συμμετέχουν στο Greek Idol.
Enhanced by Zemanta

Γιάννης Στάνκογλου: «Στις μέρες μας τα έχουμε ευτελίσει όλα»

«Στις μέρες μας τα έχουμε ευτελίσει όλα»
Ο Γιάννης Στάνκογλου που τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο από τη σειρά «Το νησί», δίνει την δική του εκδοχή για την τηλεοπτική πραγματικότητα.

«Πιστεύω ότι η επιτυχία της σειράς, (το νησί) δεν βασίζεται μόνο στην καλή παραγωγή, αλλά κυρίως στο ίδιο το θέμα που πραγματεύεται. Στην τηλεόραση, έχουμε μάθει να καταπιανόμαστε με ανάλαφρες και «εύπεπτες» κωμωδιούλες. Το «Νησί» έχει από πίσω του ένα υπόβαθρο, μια ιστορία γεμάτη αίμα, έρωτες και πάθη. Απορώ γιατί τόσα χρόνια δεν είχε σκεφτεί κανείς μια τέτοια παραγωγή», λέει στο περιοδικό Εγώ. O ίδιος πιστεύει πως ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και τα ριαλιτι «Ο κόσμος δεν τα βλέπει όλα αυτά και φαίνεται από τις τηλεθεάσεις. Τα «τηλεσκουπίδια» βρίσκουν έδαφος να γεννιούνται επειδή στις μέρες μας τα έχουμε ευτελίσει όλα».

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη αποχώρηση του Greek Idol 2

Δυστυχώς ένα ταξίδι στην Πάρο για τις διακοπές του Πάσχα έφερε αρνητικά αποτελέσματα για τον υποψήφιο που δεν κατάφερε να κάνει πολλές πρόβες κι έτσι το κοινό αποφάσισε να τον θέσει εκτός παιχνιδιού.

Ο 21άχρονος Κωνσταντίνος Φραντζής αποχώρησε απόψε από το δεύτερο live του talent show, όπου με την ερμηνεία του στο κομμάτι «Παράφορα» απογοήτευσε την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που τον έθεσε εκτός!.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε αν έκανε πρόβα το Σάββατο και εκείνος είπε ότι προτίμησε να κάνει ένα ταξίδι στην... Πάρο. Ο Κωστόπουλος "τα πήρε" και όλη η επιτροπή  έστειλε τον Κωνσταντινο στα..."τάρταρα" για να ακολουθήσει στη συνέχεια και η λαική ψήφος...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Γ. Γερολυμάτος: Η ακριβής ηλικία του και η... 3χρονη κόρη του!

Ο Γερολυμάτος συναρπάζει τις γυναίκες όλων των ηλικιών!

Οι θαυμάστριές του, άλλωστε, είναι αυτές που τον κρατούν στο "dancing", παρά τις κακές βαθμολογίες που συγκεντρώνει από τους κριτές.

Πόσο χρονών είναι, όμως, το "απόλυτο αρσενικό" της πίστας; Πότε ακριβώς γεννήθηκε και που; Γιατί έφυγε από την Αθήνα μωρό;

Δείτε ΕΔΩ την ακριβή ηλικία του
Enhanced by Zemanta

Πως ήταν στιλιστικά οι κύριες στο 5ο live του dancing;

Πως ήταν στυλιστικά οι κυρίες στο 5ο Live του Dancing With The Stars

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε μια μπλε τουαλέτα του Βασίλη Ζούλια, σε σχέδιο ...γοργόνα.

Ομολογουμένως καλύτερη από την προηγούμενη εμφάνισή της! 


Μαλλί και μακιγιάζ άψογα, και δαχτυλίδι επίσης! Κραγιόν και νύχια κόκκινο....της φωτιάς!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Το αγαπημένο τραγούδι του Τρύφωνα, είναι το... "Σαράντα Παλικάρια"!

Ειδικό και άκρως επετειακό ήταν το «Καλημέρα Ελλάδα» τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης είχε την ονομαστική του γιορτή, αλλά  γιόρταζε και τα γενέθλια της εκπομπής του, που είναι η μακροβιότερη καθημερινή της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Εκεί ήταν για να του ευχηθεί η μισή showbiz, μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μάλιστα ως δεινός χορευτής χόρεψε για χάρη του ντυμένος τσολιάς!

Βέβαια, έχουν περάσει οι Απόκριες (όπως και η 25η Μαρτίου), αλλά στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι αποφάσισαν να τα γιορτάσουν με μικρή χρονοκαθυστέρηση την δεύτερη μέρα του Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ

Τ. Ευείδη: «Χώρισα μετά από 14 χρόνια με τον σύντροφό μου»

Για την πιο «ζόρικη» στιγμή της μίλησε η Τζόυς Ευείδη, στο περιοδικό Λοιπόν

«Τελευταία έτυχαν μαζεμένα κύματα… Χώρισα έπειτα από 14 χρόνια με τον σύντροφό μου- αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα. Μετά πέθανε το σκυλί μου, ο Ξ, που ήταν 14 χρόνων και είχε παίξει στους «Οι Μεν και οι δεν». Μετά έχασα την μάνα μου και στην συνέχεια τον πατέρα μου. Όλα αυτά μέσα σε δυο χρόνια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω ξεχωρίσει δύο παίκτες του Greek Idol»


Αποκαλυπτικός για τις προθέσεις του ως κριτής του Greek Idol ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Φυσικά κι έχω ξεχωρίσει κάποια από τα παιδιά» δήλωσε.

«Είμαι πάντα καλός. Εξάλλου, δεν μπορείς να είσαι κακός σε παιδάκια 20 χρονών, που θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα» τονίζει ο …κακός κριτής του ριάλιτι και προσθέτει: «Εγώ υποστηρίζω τα νέα παιδιά».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν μένει όμως στις γενικές εκτιμήσεις για τους φετινούς διαγωνιζόμενους, αλλά μπαίνει και στην ουσία του ρόλου του ως κριτή και αποκαλύπτει ότι έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιους παίκτες. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Στο καλό Μαριέττα!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!
 
Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο συνοδός της αποχώρησαν απο το "Dancing with the stars"..
 
Η Χρουσαλά, προσπάθησε μέσα απο το reality να διορθώσει λίγο την χαλασμένη της εικόνα (χλιδάτο γάμο, πάρτι στο Αβέρωφ κ.α) αλλα δυστυχώς δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο της.. Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως δεν πείστηκε και τόσο απο τις επιδόσεις της.. Η μήπως ήταν άλλος ο λόγος;;
trelokouneli

Ε. Μελέτη: Φλερτάρει τον... Λάτσιο στον αέρα;

Όταν μιλάνε ο ένας για τον άλλο το στόμα τους στάζει μέλι! Άνετα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι φτάνουν στα όρια του φλερτ, γιατί έχει κάτι και ο τρόπος που κοιτιούνται μεταξύ τους.

Και εν πάσει περιπτώσει ελεύθερα παιδιά είναι πια, μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, γιατί όχι και να είναι μαζί αύριο μεθαύριο, επαγγελματικά και όχι μόνο....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...