Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Το… διαρκές φλερτ του Alpha με τη Ζέτα Μακρυπούλια


Διαρκές φαίνεται ότι είναι το… φλερτ του Alpha με τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς όπως επισημαίνει η Real Life στη στήλη των media το κανάλι της Κάντζας επιχειρεί και πάλι να εντάξει στο δυναμικό του τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πήρε διαζύγιο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, μετά την έλευση της Δούκισσας Νομικού για την παρουσίαση του “Dancing With The Stars”, και στον Alpha εκτιμούν ότι ενδεχόμενη προσθήκη της στο δυναμικό του σταθμού θα συνιστούσε σημαντική ενίσχυση.

Η διοίκηση Κοντομηνά άλλωστε έχει κινηθεί εξαιρετικά δραστήρια τη φετινή σεζόν, με ηχηρές μεταγραφές, ώστε να καταφέρει να σταθεί με αξιώσεις στον έντονο ανταγωνισμό των τηλεοπτικών σταθμών.

Κώστας Κόκλας: «Οι “Βασιλιάδες” είχαν χαρακτήρες που έχουν περάσει στο DNA μας»

Ο Κώστας Κόκλας σε συνέντευξή του σχολίασε γιατί η σειρά «Βασιλιάδες» άρεσε τόσο στους τηλεθεατές.

«Γιατί υπήρχαν χαρακτήρες αναγνωρίσιμοι που έχουν περάσει στο DNA μας. Αυτοί του φιλότιμου, του αλτρουισμού, του δεν βαριέσαι, του και αύριο μέρα είναι. Ο Έλληνας δεν έχει αδιέξοδα. Οι γονείς μας, οι παππούδες μας, μας έλεγαν να είστε έντιμοι, να βοηθάτε τον διπλανό σας. Αυτές τις αρετές τις είχαμε και τις χάσαμε τα 20 τελευταία χρόνια», δήλωσε στην εφημερίδα «Το παρόν». Γιατί όμως ο κόσμος δεν επαναστατεί; «Υπάρχουν 1.500.000 άνεργοι που ζουν από τους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες και πρέπει να γυρίσουν στην επαρχία. Εκεί απ' όπου τους έδιωξαν οι γονείς τους, δηλαδή από το χωράφι και τους είπαν πηγαίνετε να κάνετε άλλα πράγματα. Από τύψεις τώρα τους συντηρούν στην Αθήνα και δεν τους λένε ελάτε πίσω να δουλέψετε».


Μπέζος: «Δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η τηλεόραση»

Για την τηλεόραση και τη σειρά με την οποία επιστρέφει μίλησε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του.​


«Δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η τηλεόραση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν κάνω με κέφι τη σειρά. Σκοπός και αγωνία μου είναι κάθε δουλειά να την προσεγγίζω σαν αν είναι η πρώτη μου, με τόσο μεράκι και αγάπη». 

Για τα νούμερα τηλεθέασης όλων αυτών των χρόνων, δηλώνει πως «δεν είναι και πάντα δείγμα επιτυχίας».

Για το επίπεδο της τηλεόρασης δηλώνει πως  «είναι προς το αδιάφορο. Αυτά είναι πράγματα σχετικά, υπάρχουν οι σαχλαμάρες υπάρχουν και τα καλά. Εξαρτάται τι παρακολουθεί ο καθένας».

Πηγή: TV Glam του Ελεύθερου Τύπου

«360ο»: Στις γειτονιές των Ρομά της Βουλγαρίας και των Φαρσάλων

 
Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν  ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στις 23:45, οι «360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου, ακολουθούν τα ίχνη της μικρής Μαρίας και άλλων χαμένων παιδιών. Η εκπομπή ταξίδεψε στις γειτονιές των Ρομά της Βουλγαρίας και των Φαρσάλων και συνομίλησε με πρόσωπα – κλειδιά για την υπόθεση της πεντάχρονης που έχει συγκλονίσει την Ευρώπη.


Το μεγάλο οδοιπορικό της εκπομπής ξεκινά από τον καταυλισμό όπου εντοπίστηκαν οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας, στο Νικολάεβο της Βουλγαρίας. Εκεί, η κάμερα των «360ο» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της υπόθεσης και καταγράφει συγκλονιστικές εικόνες από τον κόσμο των τσιγγάνων στη γειτονική χώρα.

Στην εκπομπή, μιλά ο «Βασιλιάς» των Ρομά της Βουλγαρίας για τη δική του ιστορία που μοιάζει με αυτή της Μαρίας, και δίνει την προσωπική του εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη με το πεντάχρονο κορίτσι, το οποίο βρέθηκε να μεγαλώνει μακριά από τους βιολογικούς του γονείς.


 Πίσω στην Ελλάδα, οι «360°» επισκέπτονται τον οικισμό των Ελλήνων Ρομά, στα Φάρσαλα και καταγράφουν, μέσα από μαρτυρίες, λεπτομέρειες για τον τρόπο που μεγάλωνε η Μαρία μαζί με παιδιά που δεν πάνε σχολείο και παίζουν ανάμεσα σε σκουπίδια και λύματα.

Ξεκινώντας  από τη Λαμία και το νοσοκομείο που φαίνεται πως γεννήθηκε η Μαρία, η εκπομπή παρουσιάζει πώς κυκλώματα εκμεταλλεύονται τα κενά του συστήματος καταγραφής των γεννήσεων καθώς και τη διαχρονικότητα του φαινομένου των παράνομων υιοθεσιών.

«360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Σκορδά: «Είσαι κακιασμένη» - Σταμάτη: «Εγώ δεν βγάζω την προσωπική μου ζωή»


Νεύρα, νεύρα, νεύρα έχει η Φαίη Σκορδά σήμερα! Η Φαίη Σκορδά με αφορμή τη συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου στην κάμερα της εκπομπής "το πρωινό" είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Πέρυσι κάτι είχες κάνει στον Στέλιο Ρόκκο και τώρα μπρίζωσες και τον Γιώργο Λιάγκα ...

Ελπίζω να μην είναι αυτό γιατί ο άνθρωπος δεχθηκε να μιλήσει στην κάμερά της εκπομπής μας.

Ελπίζω να μην τα κρατάς γιατί είσαι εγωίστρια και κακιασμένη». Η Σάσα τότε είπε: «Εγώ δεν κρατάω με κανέναν ζόρι Φαιούλα! Εγώ δεν βγάζω την προσωπική μου ζωή εδώ πέρα»! Δείτε πως αντέδρασε η Φαίη όταν άκουσε την Σάσα να την αποκαλεί «Φαιούλα» και τι είπαν οι υπόλοιποι συνεργάτες!

"Χωρίς συνταγή" με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο-Δείτε το trailer


Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας μεταφέρει τις ομορφιές και τις γεύσεις της, "Χωρίς Συνταγή".
Γνωρίζουμε τον κάθε τόπο μέσα από τη ματιά των ανθρώπων που έχουν αφιερωθεί στην ελληνική γη, την καλλιέργεια και εκμετάλλευσή της. Ο Δημήτρης μοιράζεται μαζί μας τρόπους μαγειρέματος απόλυτα συνδεδεμένους με τις παραδόσεις της κάθε περιοχής. Δημιουργεί νέες συνταγές με τα τοπικά προϊόντα και μας αποκαλύπτει τους ιδιαίτερους τρόπους παραγωγής των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί.

Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Κάτσε μόνη σου και παίξτο μάγκας» (Video)

«Ε άκου να μας φιμώνει κιόλας στην εκπομπή μας» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας αποχωρώντας από το πλευρό της συζύγου του στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. Δείτε το σχετικό απόσπασμα...
T

Ασυγκράτητα γέλια στο "Πρωινό Μου"-Δείτε τι έγινε (Video)

Mια νέα ενότητα "εγκαινίασαν" στην εκπομπή "Πρωινό Μου"  και  ένα "εργατικό ατύχημα" την ώρα του παιχνιδιού, προκάλεσε αστείρευτο γέλιο στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην υπόλοιπη ομάδα!
Δείτε το βίντεο:

ΠΑΟΚ ή Χατζηβασιλείου προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις


Μετά από 4 γκολ, δύο χαμένα πέναλτι, και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Την ίδια ώρα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου προκαλούσε έντονες συγκινήσεις με απρόσμενες εξελίξεις, καθώς λιποθύμησε η αποστολέας του πακέτου. Η βραδιά ήταν υπόθεση ...Θεσσαλονίκης. Τι επέλεξε να δει το τηλεοπτικό κοινό;

Σάρωσε το Πάμε Πακέτο στο σύνολο τηλεθέασης με τα ποσοστά του να εκτοξεύονται στο 34,8%! Πολύ καλές ήταν όμως και οι τηλεοπτικές επιδόσεις του ΠΑΟΚ που έφτασε στο 28,1%.

Το δυναμικό κοινό ηλικιών 15-44 επέλεξε να δει τον ποδοσφαιρικό αγώνα σε ποσοστό 30,9%, έναντι 26,6% που είδε την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

«Νόστιμη γη»: Από τη Μάνη και τη γιορτή Τράτας στον Κότρωνα


«Νόστιμη γη»:  Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013, στις 20:00 


Σύγκλινο Μάνης, λαλάγγια Καλαμάτας, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, απάκι Κρήτης, γίγαντες Καστοριάς, φάβα Σαντορίνης…. Χωράει μια ολόκληρη Ελλάδα μέσα σ’ ένα… πιάτο;

Κάθε Σάββατο, στις 20:00 έρχεται η νέα εκπομπή του Alpha «Νόστιμη γη» με πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.

 Κάθε Σάββατο, ο chef, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής γεύσεων, Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια.


Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 20:00, το ταξίδι ξεκινάει από τη Μάνη και τη γιορτή Τράτας στον Κότρωνα. Μια νέα γιορτή αφιερωμένη στη θάλασσα και τους ψαράδες με πολλή μουσική, χορό και θαλασσινούς μεζέδες. Ο Βασίλης συναντάει μικρούς παραγωγούς της περιοχής, δοκιμάζει τις περίφημες δίπλες με μέλι και βλέπει πώς μαζεύουν θαλασσινό αλάτι στον Άγιο Νίκωνα. Πίσω από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια του, ο chef μαγειρεύει κοτόπουλο με μπύρα και ντόπιες ελιές για τους περαστικούς της πλατείας και στη συνέχεια ταξιδεύει για την Καλαμάτα. Εκεί, συναντάει δύο νέα παιδιά που διαχειρίζονται ένα εναλλακτικό αγρόκτημα, γνωρίζει φυστικοπαραγωγούς, δοκιμάζει παραδοσιακή γουρνοπούλα και κάνει βόλτα στην κεντρική αγορά όπου μαγειρεύει κόκκορα με χοντρά μακαρόνια. Επισκέπτεται μια μικρή ταβέρνα και τρώει τις καλύτερες τηγανητές πατάτες όλων των εποχών. Το τελευταίο βράδυ, μια οικογένεια κρεοπωλών της περιοχής ετοιμάζει για τον Βασίλη μια έκπληξη: ένα γλέντι γεμάτο λιχουδιές.
«Νόστιμη  γη» με τον Βασίλη Καλλίδη: Γιατί το ταξίδι άνοιγει την όρεξη!

Πρόσωπο - κλειδί σπάει τη σιωπή του και μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη για ένα σημαντικό θρίλερ.

Σκοτεινές υποθέσεις  ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά  έρχονται στην επιφάνεια.

Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει  στο σκοτάδι.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 23:00, το «Φως στο Τούνελ» έρχεται στoν Alpha για να ερευνήσει άλλη μια δυνατή υπόθεση.

Πρόσωπο - κλειδί σπάει τη σιωπή του και μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη για ένα σημαντικό θρίλερ.

Τι συνέβη τη μοιραία νύχτα της απαγωγής; Που οδήγησαν οι  ολονύκτιες έρευνες; Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα; Ποιοι  και γιατί θέλησαν να τα καλύψουν;

Με την πολύχρονη  εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της, η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της θα επιχειρήσουν να ρίξουν φως σε αυτή τη δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση. Για μια ακόμα φορά, πολύτιμοι στυλοβάτες της εκπομπής θα είναι οι τηλεθεατές. Ο ρόλος τους καθοριστικός καθώς θα συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες αποδεικνύοντας, για πολλοστή φορά, την ευαισθησία και τον εθελοντισμό τους.

 «Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

Harry Potter Mania στο Star


Από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και για όλο τον Νοέμβριο, κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00 θα συμβαίνουν ανεξήγητα φαινόμενα στην οθόνη του Star!

Ο Χάρι Πότερ, μαζί με τους φίλους αλλά και τους εχθρούς του, θα χαρίσουν στα βράδια της Παρασκευής μαγεία, περιπέτεια, χιούμορ, δράση και λίγο από το παραμύθι, που λείπει σε όλους, μικρούς και μεγάλους!

Η Harry Potter Mania ξεκινάει με την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν» και ολοκληρώνεται με το «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου : Μέρος 2ο» σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή.

25/10 Παρασκευή

22:00 Ο Χάρι  Πότερ και ο αιχμάλωτος του  Αζκαμπάν
Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2004
Διάρκεια: 125’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλφόνσο Κουαρόν
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Γκάρι Όλντμαν, Ρούπερτ Γκριντ, Έμμα Γουάτσον, Άλαν Ρίκμαν, Ντέιβιντ Θιούλις, Μάικλ Γκαμπόν

Είναι η τρίτη ταινία της σειράς, μετά το» Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», που προτάθηκε επίσης για Όσκαρ.
«Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν»  βασίζεται στο τρίτο ομότιτλο βιβλίο της Τζέι Κ. Ρόουλινγκ. Το σενάριο έγραψε για τρίτη φορά ο Στιβ Κλόουβς.
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 31 Μαΐου 2004 στη Βρετανία και στις 4 Ιουνίου 2004 στις ΗΠΑ.
Έλαβε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ στις κατηγορίες «Καλύτερης Μουσικής» και «Οπτικών Εφέ».

1/11 Παρασκευή 
22:00 Ο Χάρι  Πότερ και το κύπελλο της  φωτιάς
Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2005
Διάρκεια: 160’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάικ Νιούελ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον, Τίμοθι Σπολ, Ρούπερτ Γκριντ, Μπόνι Ράιτ

Η τέταρτη ταινία της σειράς με το σενάριο να υπογράφει ο Στιβ Κλόουβς, σεναριογράφος και των τριών ταινιών, που είχαν προηγηθεί. Ο σεναριογράφος δήλωσε ότι αντιμετώπισε μεγάλη δυσκολία στο να περιοριστεί στη διάρκεια της ταινίας χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσει κεφάλαια του βιβλίου, απαραίτητα για την εξέλιξη της ιστορίας.
Η ταινία «άνοιξε» με ρεκόρ εσόδων στη Βόρεια Αμερική, με εισπράξεις ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ συνέχισε για να εκτοξεύσει το ποσό αυτό σε 102 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο. Έτσι η ταινία «Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς», σημείωσε το πιο κερδοφόρο διήμερο πρεμιέρας μέχρι τότε, ρεκόρ, που καταρρίφτηκε αργότερα από τις πρεμιέρες των ταινιών «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου» μέρος 1&2.
Παγκοσμίως τα έσοδα έφτασαν τα 900 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο σίκουελ από τη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ» την 26η πιο προσοδοφόρα ταινία όλων των εποχών και την 6η ανάμεσα στις υπόλοιπες ταινίες της σειράς.
Έλαβε θετικές κριτικές και μία υποψηφιότητα Όσκαρ στην κατηγορία «Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση» και τρεις υποψηφιότητες για BAFTA κερδίζοντας ένα για τον «Καλύτερο Σχεδιασμό Παραγωγής».


8/11 Παρασκευή
22:00 Ο Χάρι  Πότερ και το τάγμα του Φοίνικα
Νεανική περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2007
Διάρκεια: 123’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Ντέιβιντ Γέιτς
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκριντ, Ρέιφ Φάινς, Μπρένταν Γκλίζον, Μάικλ Γκαμπόν, Ιμέλντα Στάντον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Γκάρι Όλντμαν, Άλαν Ρίκμαν, Έμα Τόμσον

«Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα» είναι το πέμπτο από τα εφτά βιβλία της σειράς της Τζέι Κ. Ρόουλινγκ με ήρωα το νεαρό μάγο.
Το βιβλίο εκδόθηκε στις 21 Ιουνίου 2003 στη Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Πούλησε περίπου 7 εκατομμύρια αντίτυπα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική μαζί την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.
Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2007 στις ΗΠΑ και στις 12 Ιουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έλαβε κυρίως θετικά σχόλια από τους κριτικούς και απέφερε 939,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα καταλαμβάνει την 20η θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών και την 4η ανάμεσα στις υπόλοιπες ταινίες της σειράς.
Το σενάριο έγραψε για πρώτη φορά ο Μάικλ Γκόλντενμπεργκ.

15/11 Παρασκευή
22:00 Ο Χάρι Πότε και ο ημίαιμος πρίγκιψ
Ταινία φαντασίας βρετανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2009.
Διάρκεια: 147’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Γέιτς
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκριντ, Ρόμπι Κολτρέιν, Μάγκι Σμιθ, Άλαν Ρίκμαν, Μάικλ Γκαμπόν, Ρέιφ Φάινς, Τζιμ Μπρόαντμπεντ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ντέιβιντ Θιούλις

Βασίζεται στο έκτο βιβλίο της σειράς Χάρι Πότερ, γραμμένο από τη συγγραφέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
Είναι η έκτη κατά σειρά ταινία.
Στη σκηνοθετική καρέκλα επιστρέφει ο Ντέιβιντ Γέιτς, που σκηνοθέτησε το «Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα» ενώ το σενάριο έγραψε ο Στιβ Κλοβς, σεναριογράφος της πρώτης, δεύτερης, τρίτης και τέταρτης ταινίας.
Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ φωτογραφίας.
Με τον προϋπολογισμό της ταινίας να φτάνει τα 250.000.000 δολάρια, το «Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ» γίνεται η ακριβότερη ταινία της σειράς.
Το φιλμ έκανε άνοιγμα τριημέρου στην 1η θέση με 77,8 εκ. δολάρια ενώ οι συνολικές εισπράξεις στις ΗΠΑ έφτασαν τα 302 εκατομμύρια δολάρια. Παγκοσμίως η ταινία απέφερε πάνω από 933,9 εκ. δολάρια. Ήταν η 3η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική για το 2009 και η 2η παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα παραμένει η 21η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών και 5η ανάμεσα στις ταινίες της σειράς, πίσω από τα «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου 1» και «Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα».


22/11 Παρασκευή 
22:00 Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου : Μέρος 1ο»
Νεανική περιπέτεια φαντασίας, βρετανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2010
Διάρκεια: 129’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Γέιτς
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκριντ, Ρόμπιν Κόλτρεϊν,  Μάγκι Σμιθ, Άλαν Ρίκμαν, Ντέιβιντ Θιούλις, Ρέιφ Φάινς, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Η ταινία βασίζεται στο 7ο και τελευταίο ομότιτλο βιβλίο της σειράς «Χάρι Πότερ» γραμμένη από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
Το βιβλίο εκδόθηκε παγκοσμίως σε 93 χώρες και έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων, πουλώντας περισσότερα από 11 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες 24 ώρες από την έκδοσή του. Το προηγούμενο ρεκόρ, 9 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη μέρα, κατείχε το προηγούμενο βιβλίο της σειράς, Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκηψ.
Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του την 1η Φεβρουαρίου 2007, το βιβλίο έφτασε στο υψηλότερο σημείο πωλήσεων στις λίστες best-seller ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων όπως τα Amazon.com, Barnes & Noble, Borders, τα οποία ανακοίνωσαν ότι έλαβαν περισσότερες παραγγελίες για το συγκεκριμένο βιβλίο από οποιοδήποτε άλλο μέχρι εκείνη τη μέρα, με το Amazon.com να έχει καταγράψει ότι οι αρχικές παραγγελίες για το βιβλίο έφτασαν τα 2.2 εκατομμύρια παγκοσμίως, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε έως τώρα το προηγούμενο βιβλίο της σειράς (1.5 εκατομμύρια παγκοσμίως).
Είναι η έβδομη κατά σειρά ταινία, που μεταφέρεται στον κινηματογράφο και η μόνη, που αποτελείται από δύο μέρη –το πρώτο προβλήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2010 και το δεύτερο στις 15 Ιουλίου 2011.
Τα γυρίσματα κράτησαν πάνω από ένα χρόνο (19 Φεβρουαρίου 2009 έως Μάρτιο του 2010). Οι τρεις πρωταγωνιστές Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκριντ, ξέσπασαν σε κλάματα την τελευταία μέρα των γυρισμάτων καθώς τελείωνε για αυτούς ένας κύκλος ζωής και μιας επιτυχημένης συνεργασίας 10 χρόνων.
Η ταινία έλαβε καλές κριτικές και έγινε η 3η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως για το 2010 και η 15η όλων των εποχών, φτάνοντας τα 954,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ανάμεσα σε όλες τις ταινίες της σειράς, είναι η 3η εμπορικότερη. Στην Ελλάδα έκοψε 381.155 εισιτήρια.
Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ στις κατηγορίες «Καλλιτεχνική Διεύθυνση» και «Οπτικά Εφέ».

29/11 Παρασκευή
22:00 Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΡΟΣ 2ο (HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2)

***Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ***
Περιπέτεια φαντασίας  αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2011
Διάρκεια : 127’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Γέιτς
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουότσον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπερτ Κόλτρεϊν, Τομ Φέλτον, Ρέιφ Φάινς, Γκάρι Όλντμαν,Μπρένταν Γκλίσον, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Άλαν Ρίκμαν, Μάγκι Σμιθ, Ντέιβιντ Θιούλις

ΥΠΟΘΕΣΗ: O Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη επιχειρούν την πιο επικίνδυνη αποστολή, την ανίχνευση και καταστροφή του μυστικού αθανασίας του Βόλντεμορτ. Αυτή τη φορά δεν έχουν την καθοδήγηση των καθηγητών τους ή την προστασία του καθηγητή Ντάμπλντορ και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να στηριχτούν απόλυτα ο ένας στον άλλο. Οι Σκοτεινές Δυνάμεις όμως, απειλούν να τους καταστρέψουν καθώς ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο για τους εχθρούς του Σκοτεινού Άρχοντα. Ο πόλεμος, που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει πια και οι Θανατοφάγοι του Βόλντεμορτ καταλαμβάνουν το Υπουργείο Μαγείας και το Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση.  Δεν  έχουν καταφέρει όμως ακόμα να βρουν αυτόν, που έχει τεράστια σημασία για τον Βόλντεμορτ : τον Χάρι Πότερ!  Ο Χάρι, ως ο εκλεκτός, θα γίνει το θήραμα για τους Θανατοφάγους, οι οποίοι τον κυνηγούν για να τον οδηγήσουν ενώπιον του Βόλντεμορτ.
Η μόνη ελπίδα για να σωθούν όλοι είναι ο Χάρι  να βρει τους Πεμπτουσιωτές πριν τον Βόλντεμορτ. Όσο αναζητά στοιχεία, ανακαλύπτει μια παλιά και σχεδόν ξεχασμένη ιστορία, τον θρύλο των Κλήρων του Θανάτου. Αν  αποδειχθεί ότι η ιστορία αυτή αληθεύει, υπάρχει κίνδυνος ο Βόλντεμορτ να αποκτήσει την υπέρτατη δύναμη, που τόσο απεγνωσμένα αναζητά. Ο Χάρι Πότερ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποστολή για την οποία προετοιμάζεται από την πρώτη ημέρα, που βρέθηκε στο Χόγκουαρτς: την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ…

Η συγκλονιστική στιγμή που λιποθύμισε η 23χρονη στο "Πάμε Πακέτο" [video]



Λιποθύμησε την ώρα που αντίκρισε τη μητέρα της για πρώτη φορά η 23χρονη Λένα. Μια συγκινητική στιγμή σε μια ιστορία επίκαιρη όσο ποτέ. 

Η 23χρονη δόθηκε για υιοθεσία μωρό, ενώ προερχόταν από Αθίγγανους. 

Πάντα όμως αναζητούσε του βιολογικούς του γονείς. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πιο κάτω...

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Σοφία Μουτίδου: «Με καταξευτιλίσανε με την Μακρυπούλια!


Η Σοφία Μουτίδου καλεσμένη στο «Πρωινό mou» μίλησε όταν οι δημοσιογράφοι την είχαν ρωτήσει αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ηθοποιός ή όχι.

Τότε είχαν κάνει μοντάζ στις δηλώσεις της σύμφωνα με την ηθοποιό και βγήκε λάθος νόημα από αυτό που είχε πει!

«Με καταξευτιλίσανε και λέγανε διάφορα, ότι είπα διάφορα. Με είχαν πάρει απ' τα κανάλια. Δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα. Αυτό ήταν το πιο τραγικό απ' όλα, ότι μου βάλανε να πω πράγματα που δεν είχα δει καν»!


ΒΙΝΤΕΟ - Το φόρεμα που «έπνιξε» την Μενεγάκη και το άλλαξε!


«Δεν ανασαίνω! Δεν γίνεται! Κάντε μόνη σας εκπομπή» είπε στην αρχή της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη!

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια; Το φόρεμά της ήταν τόσο στενό που δεν μπορούσε με τίποτε και άρχισε να λέει: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ. Δεν ξέρω τι να κάνω μ' αυτό που φόρεσα» και γύρισε την πλάτη της στην κάμερα και άρχισε να ανοίγει στο σημείο που είναι το στήθος της το φόρεμά της! «Το ξεχειλώνω... Δεν μπορώ να καταλάβω, αφού το στήθος μου δεν μεγάλωσε... Ωχ Χριστέ μου τι έχουμε πάθει»... Η ώρα περνούσε και η Ελένη φορούσε το θεόστενο εκρού της φόρεμα... 

2 ΒΙΝΤΕΟ - Η Μενεγάκη έφυγε τρέχοντας με υστερικό γέλιο προς την τουαλέτα!


Τι ήταν αυτό που της επεφύλαξαν οι στυλίστες και οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη;


Την τρέλαναν τελείως. Σε σημείο που να ξεσπάσει σε τέτοια υστερικά γέλια που δεν μπορούσε να κρατηθεί. Έριξε break και έφυγε τρέχοντας για την τουαλέτα! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι συνεργάτες της εκπομπής έκαναν όπως συνηθίζουν αυτήν την σεζόν πασαρέλα παρουσιάζοντας προτάσεις μόδας. 

Στο πλατό βρισκόταν η Κατερίνα Ζαρίφη με ένα μακρύ αρκετά βραδινό φόρεμα... Τα γέλια ξεκίνησαν όταν ο στυλίστας πρότεινε να φορέσει από πάνω ένα πόντσο... Η Ελένη το είπε μπάντζο -που είναι μουσικό όργανο- και η πλάκα ξεκίνησε με την Ζαρίφη να δίνει ρέστα. Και ήρθε η ώρα να βγει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη έχει εξ' επί τούτου ζητήσει να επιλέγονται look πολύ διαφορετικά από τον κανονικό του εαυτό. Το σημερινό όμως ήταν πολύ για να το αντέξει. 

Με το που τον είδε, όπως ήταν ντυμένος δεν άντεξε. Ξέσπασε σε υστερικά γέλια και είπε "Παιδιά, συγνώμη, τουαλέτα, διαφημίσεις, δεν κρατιέμαι... Γειά σας" και έφυγε τρέχοντας! Η επιστροφή από το break την βρήκε να γελάει ακόμα ασταμάτητα... Αν και προσπάθησε να το ελέγξει, δεν τα κατάφερε. Μάλιστα ανάμεσα στα γέλια του είπε: "Δεν σ' έχω δει χειρότερο ποτέ"! Δείτε τα ξεκαρδιστικά βίντεο

Η Νάντια Μπουλέ κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Η Νάντια Μπουλέ… παίρνει σειρά στις παρουσιάστριες που κάνουν πρεμιέρα με τη νέα εκπομπή τους στο φετινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Η νεαρή παρουσιάστρια θα είναι η οικοδέσποινα του παιχνιδιού “The biggest game show in the world”, με τέσσερις παίκτες από ισάριθμες χώρες να ρίχνονται στη μάχη και να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας ομαδικά παιχνίδια.

Η μάχη του Γιώργου Αυτιά με τον καρκίνο: ''Δεν τον φοβήθηκα, δεν τον υποτίμησα''


Για την σκληρή μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος σε μία εξομολόγηση καρδιάς, είπε πως δεν φοβήθηκε τον καρκίνο, ούτε τον υποτίμησε.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, ο παρουσιαστής μίλησε για την νικηφόρα αυτή μάχη για την ζωή του λέγοντας πως: «Φοβήθηκα τον καρκίνο. Δεν τον υποτίμησα, αλλά τον αντιμετώπισα με δυνατή ψυχολογία. Έκανα βιοψία και το προλάβαμε. Ήταν δύσκολο. Τη χαρά και τη λύπη πρέπει να τη βιώνεις χωρίς ακρότητες. Ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας το βίωσα τελείως μόνος. Στην οικογένεια μου είπα την αλήθεια ήρεμα. Δεν έκανα ανακοινώσεις τύπου... Πεθαίνω αύριο. Τώρα πια είμαι καλά. Δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα αν δεν είχα δουλειά».

Όπως είπε η εργασία του είναι το μοναδικό του φάρμακα σε δύσκολες ώρες, οι οποίος αντί να τον καταβάλλουν, τον κάνουν ακόμη πιο δυνατό.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Aφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, εκλεκτοί τραγουδιστές και καλεσμένοι θα ερμηνεύσουν δημιουργίες του συνθέτη με τη συνοδεία της λαϊκής ορχήστρας ελληνικής μουσικής «ΕΜΜΕΤΡΟΝ».

Δέκα  κορυφαίοι σολίστ του μπουζουκιού 19μελούς ορχήστρας θα δημιουργήσουν μια μουσική πανδαισία με σπουδαίες λαϊκές επιτυχίες που θα ερμηνεύσουν οι: Γλυκερία, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Καραδήμος, Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Νινιός και Πασχάλης Τσαρούχας.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει επίσης ο γιος του, Κώστας Καλδάρας, καθώς και οι: Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μπρέμπου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μαρίνα Ψάλτη, Πάνος Σκουρολιάκος, Πέτρος Ζούλιας, Νατάσα Ράγιου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Τάσος Γιαννόπουλος, Πηγή Δεβετζή, Σοφία Σακοράφα και Στέλιος Ελληνιάδης. Μαζί τους, χορωδία νέων τραγουδιστών και ο χορευτικός όμιλος Τρικάλων που θα δώσουν ιδιαίτερο  χρώμα στο αφιέρωμα.

Παραγωγή: B&G Productions
Παραγωγός: Βίκυ Λάσκαρη

«Στην υγειά  μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Η αύξηση 25% της τηλεθέασης χάρισε στο «Homeland» και τέταρτο κύκλο

Η βραβευμένη με Emmy αμερικανική σειρά Homeland (η οποία προβάλλεται και στην Ελλάδα) εξασφάλισε και τέταρτο κύκλο 12 επεισοδίων καθώς το κοινό της, κατά την προβολή του τρίτου κύκλου της εφέτος, αυξήθηκε κατά ένα τέταρτο σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime.

Το «Homeland», με ήρωες μια αμφιλεγόμενη πράκτορα της CIA και έναν αμφιλεγόμενο βετεράνο του πολέμου του Αφγανιστάν - στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Κλερ Ντέινς και ο Ντέμιεν Λιούις αντίστοιχα - παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 6,5 εκατ. τηλεθεατές σε κάθε ένα από τα τρία πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου.

Στον δεύτερο κύκλο ο αντίστοιχος μέσος όρος για κάθε επεισόδιο ήταν 5,1 εκατ. τηλεθεατές.

Ενώ το κοινό της σειράς έχει αυξηθεί από τον πρώτο κύκλο επεισοδίων, ο δεύτερος κύκλος συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια από τους τηλεκριτικούς γιατί θεωρήθηκε ότι η πλοκή του έπαιρνε παράξενη τροπή.

Τον περασμένο μήνα, το «Homeland» έχασε το Emmy για την καλύτερη δραματική σειρά, βραβείο το οποίο κέρδισε το Breaking Bad.

Το σημαντικότερο βραβείο που πήρε το «Homeland» ήταν αυτό της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας από την Κλερ Ντέινς.
Enhanced by Zemanta

"Καρντάσιανς": Όταν ο Λάκης Γαβαλάς ήταν στο μπαλέτο της Ραφαέλα Καρά


Aπόψε στις 23:15 οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας φιλοξενούν και τον Λάκη Γαβαλά στους "Καρντάσιανς". 

Ο επιχειρηματίας και διαγωνιζόμενος στο «Dancing with the stars» μιλά για την περίοδο φυλάκισής του, αλλά και πολλά που συνέβησαν με τους άλλους… celebrities φυλακισμένους, όπως με ποιον μάλωσε, αλλά και τι έγινε όταν μοιράστηκε για λίγο το κελί του με οπαδό της «Χρυσής Αυγής». Η έκπληξή του πάντως είναι μεγάλη όταν στην εκπομπή προβάλλουν video από τις αρχές τις δεκαετίας του ’70, όταν ο Γαβαλάς ήταν στο μπαλέτο της Ραφαέλα Καρά.

Ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές πάντως αναμένεται να είναι και η συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη και τη Μαρία… ο θεός Διόνυσος, μέσα από το σώμα… του Δημήτρη. Η αλήθεια είναι ότι τα «Καρντάσιανς» στη δεύτερη εκπομπή τους φαίνεται να είναι… καλύτερα προετοιμασμένα. Απόψε το βράδυ θα διαπιστώσουμε αν ισχύει…!

Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Μπαλατσινού για Καρντάσιανς: «Η Μαρία έλαμπε, τα αγόρια ήταν λες και είχαν τελειώσει το μπογιάτισμα στο σπίτι»

Στην εκπομπή "Πρωινό Μου", σχολίασαν σήμερα την πρεμιέρα των "Καρντάσιανς" στον ΑΝΤ1!

Όμως τα σχόλια τους δεν ήταν και τόσο κολακευτικά! Η Τζένη Μπαλατσινού σχολίασε την εμφάνιση των παρουσιαστών λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Η Μαρία χθες ήταν ένα κορίτσι που έλαμπε και ήταν καθαροντυμένη, σιδερωμένα τα ρούχα της, αστραφτερή! Τα αγόρια ήταν λες και είχαν τελειώσει το μπογιάτισμα στο σπίτι!"... Ο δε Πέτρος είπε στους συνεργάτες του: «Σου αρέσει δεν δυο αρέσει έκαναν 32% τηλεθέαση»!


«Το Πρωινό» Vs «Πρωινό mou»: Μηδαμινή η διαφορά ανάμεσα στις δυο εκπομπές

«Το Πρωινό» Vs «Πρωινό mou»: Μειώθηκε η διαφορά ανάμεσα στις δυο εκπομπές
Πώς τα πήγαν χθες οι δυο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές;

Η εκπομπή, το Πρωινό σημείωσε 33,2% στο γενικό σύνολο και 32,6% στο νεανικό κοινό.

Η εκπομπή μπορεί να κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης όμως το Πρωινό mou συγκέντρωσε 22,6% στο σύνολο και 25,5% στις ηλικίες 15-44. Στα νεανικά κοινά παρατηρείται ότι μειώθηκε η διαφορά ανάμεσα στις δυο εκπομπές!

Ο Γιώργος Αυτιάς με το Magazino του κατάφερε να κάνει 14,6%, LIVE U και η Πόπη Τσαπανίδου 12% στο σύνολο!


ΒΙΝΤΕΟ-Δανδουλάκη: Είμαι στο απυρόβλητο

"Μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, είμαι λίγο στο απυρόβλητο. Έχω μια μεγάλη διαδρομή πια" σχολίασε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός μίλησε για το "Dancing with the stars" και για την νέα κωμωδία του Mega στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Μπέζο.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mελέτησέ το":


Απολαυστικό βίντεο: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήρε τηλέφωνο για να κερδίσει δώρο στην Μενεγάκη!

Μια τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο στην Ελένη Μενεγάκη για να κερδίσει δώρο! Την τηλεθεάτρια την έλεγαν Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τότε ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την τηλεθεάτρια!

Η κυρία που κάλεσε ήθελε να κερδίσει ένα πλυντήριο και δεν ήταν η ηθοποιός και φίλη της Ελένης!

Η Ελένη την ρώτησε αν είναι η φίλη της και φυσικά η τηλεθεάτρια απάντησε αρνητικά. Η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε αν είναι συγγενείς και της είπε αν μοιάζουν και να ψάξει να δει αν είναι συγγενείς! 

Δείτε τον απολαυστικό διάλογο ανάμεσα στις δυο γυναίκες!



Επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 οι “Ράδιο Αρβύλα”

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 23:15 κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση. Φέτος η εκπομπή θα προβάλεται μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Η σχετική, επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 έχει ως εξής:

“Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για την τηλεοπτική σεζόν 2013-2014.
Η σταθερά κορυφαία εκπομπή στο Prime Time πρόγραμμα του καναλιού, έρχεται και φέτος για έβδομη συνεχόμενη σεζόν να σατιρίσει την πολιτική, κοινωνική, τηλεοπτική ελληνική πραγματικότητα…

Φέτος οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» επέλεξαν να «χτυπούν» τις τηλεοράσεις μας μία μόνο φορά την εβδομάδα. Αυτός βεβαίως είναι ένας επιπλέον λόγος να μην χάνουμε κάθε Δευτέρα λίγο μετά τις 23:00 την παρέα από τη Θεσσαλονίκη σε μια βραδιά σάτιρας, προβληματισμού, χιούμορ, μουσικής και ανθρώπινης επικοινωνίας.

Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:15, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση έρχονται να επιβεβαιώσουν ξανά, ότι υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση. Φέτος οι Δευτέρες «ανήκουν» στους «Ράδιο Αρβύλα»!”.

VIDEO - Ρεπόρτερ σωριάστηκε στο πάτωμα την ώρα των ειδήσεων!


Την ώρα που η παρουσιάστρια έλεγε τις ειδήσεις, μπήκε στο πλάνο μια ρεπόρτερ, η οποία σκόνταψε και βρέθηκε φαρδιά πλατιά στο έδαφος!

Εκείνη την ώρα είχαν συνδεθεί με την αίθουσα σύνταξης για την επικαιρότητα, αλλά συνέβη ένα ατύχημα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Η ρεπόρτερ σηκώθηκε αμέσως και έφυγε... ενώ η παρουσιάστρια μάλλον δεν το πήρε είδηση!


"Καρντάσιανς" VS Νίκου Μουτσινά: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής της τηλεθέασης;

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης.


Πρεμιέρα την Τρίτη 22 Οκτωβρίου για την νέα βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 "Τα Καρντάσιανς" στις 23:15 το βράδυ και την νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha “Nικ ο κλοκ" στις 22:30 !

 "Τα Καρντάσιανς" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα, στο κανάλι του Αμαρουσίου αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές στην μάχη της τηλεθέασης στην prime time ζώνη, αν και οι δύο εκπομπές δεν είχαν ακριβώς την ίδια ώρα μετάδοσης.

"Τα Καρντάσιανς", με μια τηλεοπτική συγκατοίκηση σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με σπιτονοικοκύρη τον Γιάννη Λάτσιο που παρέδωσε τα κλειδιά του νέου τους σπιτιού στον ΑΝΤ1, με κεντρική καλεσμένη την Πάολα και τον Λευτέρη Ελευθερίου, συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 31,8% στο νεανικό κοινό έναντι του Νίκου Μουτσινά που με κεντρική καλεσμένη την Ζέτα Μακρυπούλια κατάφερε να συγκεντρώσει 16,8%. Στο σύνολο του κοινού, νικητές αναδείχθηκαν και πάλι τα «Καρντάσιανς» συγκεντρώνοντας το θριαμβευτικό 29,7% έναντι του "Νικ ο κλοκ" που απέσπασε το 13,2%.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Το ΣΔΟΕ ανοίγει τις πύλες του

Εκεί που  γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα και τα γεγονότα γράφουν  την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις  της κοινωνίας ζητούν απάντηση. Εκεί είναι αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ. 

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 23:45, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στα άδυτα του ΣΔΟΕ.

Για ποιο λόγο 500 κιλά χασίς και μια βαλίτσα με ράβδους χρυσού και κοσμήματα βρίσκονται δίπλα στους φακέλους της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και της λίστας Λαγκάρντ; Οι απαντήσεις που θα δοθούν μέσα από την εκπομπή, θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη.

Το  ΣΔΟΕ ανοίγει τις πύλες του  για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα και αποκαλύπτει τα μεγάλα και μικρά μυστικά του. Ελεγκτές του ΣΔΟΕ παρουσιάζουν τα «όπλα» που διαθέτουν για την πάταξη της φοροδιαφυγής, ενώ υπάλληλοι του Σώματος μιλούν για το σύγχρονο οικονομικό έγκλημα, τις απειλές που δέχονται, αλλά και την γραφειοκρατία.

Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει αποκλειστικές εικόνες παράνομης αγοραπωλησίας χρυσού, σε δρόμο του κέντρου της Αθήνας, ενώ καταγράφει επίσης τα δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα, με ξένες πινακίδες, τα οποία κυκλοφορούσαν παράνομα και βρίσκονται πλέον στα υπόγεια του ΣΔΟΕ.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Είμαστε εκεί όταν συμβαίνει

«60’ Ελλάδα»: Η «άγνωστη» Κάρπαθος


Πυξίδα ο  άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή  των προβλημάτων, αλλά και του αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.

 Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 23:45, η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα» και ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζουν το ταξίδι τους με τέταρτο σταθμό την Κάρπαθο, το στενόμακρο νησί, ανάμεσα στη Ρόδο και την Κρήτη, με τους  γραφικούς οικισμούς και τους  φιλόξενους κατοίκους.

Η «άγνωστη» Κάρπαθος μέσα από τα μάτια των μόνιμων κατοίκων της. Μια καταγραφή της προσπάθειας των Καρπαθίων σε δύσκολους καιρούς να μείνουν αγκιστρωμένοι στον τόπο τους κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες της ξενιτιάς, καθώς σχεδόν στο σύνολό τους οι κάτοικοι του νησιού είτε έχουν συγγενείς είτε έχουν επιστρέψει από χώρες όπως η Αμερική και η Αυστραλία.

Σήμερα, οι κάτοικοι του νησιού αναζητούν τρόπους να αναδείξουν τον πλούτο του τόπου τους και να δώσουν κίνητρα στους νεότερους να παραμείνουν στο νησί.

Στο κέντρο της  Καρπάθου, στην Όλυμπο, μας υποδέχονται οι γυναίκες της που φορούν ακόμη και σήμερα πολύχρωμες φορεσιές. Μας ξεναγούν στα γραφικά παραδοσιακά σπίτια, δηλώνουν ότι είναι εκείνες που κάνουν «κουμάντο» και ζητούν από την Πολιτεία να ενδιαφερθεί για έναν τόπο μοναδικής ομορφιάς που κατοικείται πλέον μόνο από γέροντες καταδικασμένους στην απομόνωση.

Η εκπομπή βρίσκει το νησί στο στάδιο της προετοιμασίας για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Ο ναυτικός αποκλεισμός, από τη μείωση του αριθμού των δρομολογίων ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τον Πειραιά και την Κρήτη, είναι ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα καθώς ένας πολίτης χρειάζεται ακόμη και 24 ώρες για να φτάσει στον προορισμό του. Και όλα αυτά, όταν το πλοίο καταφέρει να δέσει στο νησί. Τρία ασθενοφόρα, από δωρεές περιμένουν ακόμη στο τελωνείο. Περισσότερο από μία ώρα δρόμο απέχει η Όλυμπος από τα Πηγάδια, την πρωτεύουσα του νησιού. Στο χωριό των ηλικιωμένων κατοίκων δεν υπάρχει γιατρός ενώ το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού, που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στο Κέντρο Υγείας που υπολειτουργεί, είναι σε άθλια κατάσταση. Για ακόμη μια φορά η γραφειοκρατία θριαμβεύει καθώς τα ασθενοφόρα που δώρισαν  φιλέλληνες Γερμανοί και Ολλανδοί δεν έφτασαν ποτέ στην Κάρπαθο. Τραγική ειρωνεία ένας από τους δωρητές και δημιουργός του εθελοντικού κινήματος στο νησί, ο γερμανός Ραλφ Ζέκα,  έχασε τη ζωή του καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Η εκπομπή μας  ταξιδεύει και στη Σαρία, το νησί που κάποτε αποτελούσε τμήμα της Καρπάθου και στο οποίο βρίσκονται τα «Παλάτια», τα ερείπια της αρχαίας Νισύρου. Οι εικόνες που καταγράφει η κάμερα προκαλούν μόνο θλίψη. Πλήρης εγκατάλειψη των αρχαιοτήτων στο «νησί των θησαυρών». Ασβεστωμένοι κίονες, κορινθιακού ρυθμού, έχουν μετατραπεί σε τραπεζάκια για τους επισκέπτες, ενώ τα διάσπαρτα αρχαιοελληνικής προέλευσης ευρήματα χρησιμοποιούνται, εδώ και χρόνια, ως οικοδομικά υλικά σε στάνες, μάντρες και εκκλησάκια.

Κανένα ενδιαφέρον και καμία αξιοποίηση από την Πολιτεία  για  ένα ακόμα μοναδικό μνημείο στην Ελλάδα που αντίστοιχό του στον κόσμο υπάρχει μόνο στη Συρία. Ένα σχεδόν ανέπαφο χωριό Σαρακηνών Πειρατών από την Ανδαλουσία της Ισπανίας που χρησιμοποιούσαν το λιμανάκι στη Σαρία ως ναυτική βάση και ορμητήριο στην Ανατολική Μεσόγειο.

 «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση: Βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι!

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

«Stars System»": Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν;

Ο δρόμος για τα αστέρια  ξεκινάει από εδώ!


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;

Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το  Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 14:00, η Άση  Μπήλιου αναλύει αστρολογικά τον μήνα Νοέμβριο. Πως θα επηρεάσει τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού η ηλιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής; Πως θα εξελιχθεί η μετωπική σύγκρουση Αντώνη Σαμαρά και τρόικας; Πώς επηρεάζεται το ωροσκόπιο της Ελλάδας και του πρωθυπουργού και ποιό θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης; Και τέλος, χρόνια πολλά στους Σκορπιούς. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

«Stars System», με την Άση Μπήλιου: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

Η Μαρία Μπακοδήμου βγάζει το σουτιέν της για καλό σκοπό (video)





Η Μαρία Μπακοδήμου βγάζει για καλό σκοπό το σουτιέν της, καθώς η κίνησή της να το αποχωρίζεται υπενθυμίσει στις γυναίκες κάτι που πρέπει να κάνουν.

Κάθε φορά λοιπόν που η γνωστή παρουσιάστρια το βγάζει στο παρακάτω βίντεο θα στέλνετε και ένα αυτόματο tweet που θα υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες να κάνουν αυτοεξέταση για τον καρκίνο του μαστού.

Video

Πρωτιά MEGA στο Prime Time - Δεύτερος ο ALPHA

Οι εβδομαδιαίες επιδόσεις των καναλιών στην Prime Time


Ας ρίξουμε μια ματιά στις εβδομαδιαίες επιδόσεις των καναλιών,σε σύνολο & 15-44...

MEGA 22,7 25,9
ALPHA 18,6 17,4
ANTENNA 13,3 14,9 
STAR 11,2 13,2
MAKTV 1,8 0,9
EDT 4,3 2,8
SKAI 8,4 6,8

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research

Γιατί δεν πήγε στο "Δέστε τους" ο Μουτσινάς; Ποιός τον αντικατέστησε;


Η παρέα του Δέστε τους σήμερα ήταν ελλιπής, αφού ο Νίκος Μουτσινάς δεν πήγε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής. Ο ηθοποιός που σήμερα κάνει πρεμιέρα στην βραδυνή του εκπομπή "Νικ ο κλοκ" αποφάσισε να απέχει τις Τρίτες από το "Δέστε τους" , προκειμένου να προετοιμάζεται.

Πολύ δε περισσότερο, απόψε που είναι και η πρεμιέρα...!

Στη θέση του πήγε ο Παύλος Σταματόπουλος!


ΒΙΝΤΕΟ-Μενεγάκη: Πήρε τα μπράβο από εμάς και πήγε στο STAR

H Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε την Νικολέττα Ράλλη προλογίζοντας την με τον εξής τρόπο: "Πήρε τα μπράβο από εμάς και πήγε στο STAR να κάνει δικό της πρόγραμμα".
Η παρουσιάστρια ρώτησε την Νικολέττα Ράλλη τι μεσολάβησε και τελικά ενώ είχε δεχτεί να είναι στο πάνελ της εκπομπής "Ελένη", πήγε στο STAR να παρουσιάσει την δική της εκπομπή.

"O Σταμάτης Μαλέλης φταίει για όλα" απάντησε η Νικολέττα Ράλλη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη":

Δούκισσα Νομικού: «Με συγκρίνουν με την Μακρυπούλια χωρίς να έχει ξεκινήσει καν το πρόγραμμα»


Ενοχλείται η Δούκισσα Νομικού που πολλοί θα την συγκρίνουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της παρουσιάστριας του Dancing with the stars;

«Αυτό το κάνουν ήδη, χωρίς να έχει καν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αυτό που μου συμβαίνει είναι τόσο συναρπαστικό και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά, ούτε να αποπροσανατολίζομαι. Είμαι τρισευτυχισμένη» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Ποιος την έχει βοηθήσει πιο πολύ από τους συνεργάτες της; «Θα είναι άδικο να ξεχωρίσω κάποιον. Όλη η ομάδα είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή.»

Χαίρεται που θα είναι στην εκπομπή ο Γιάννης Λάτσιος, αφού τον γνωρίζει και έκανε μάλιστα την πρακτική της στον ΑΝΤ1 την περασμένη σεζόν; «Φυσικά και χαίρομαι που θα είναι κοντά μου ο κ. Λάτσιος. Όταν έκανα την πρακτική άσκηση στη Διεύθυνση Προγράμματος του ANT1 για να πάρω το πτυχίο μου στην ΑΣΟΕΕ, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι ύστερα από λίγο καιρό θα μου δινόταν αυτή η ευκαιρία. Βέβαια ο «διευθυντής κύριος Λάτσιος» και ο «κριτής κύριος Λάτσιος» είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Ως κριτής είναι αυστηρότερος, αλλά έχει και αυτό τη γοητεία του.»

Ξαφνική αντικατάσταση πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας! (Φωτό)


Η αναπάντεχη αντικατάσταση της παρουσιάστριας δεν έχει να κάνει με τις αποδόσεις και την... δουλειά της, αλλά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος που οδήγησε στην αναπάντεχη αντικατάσταση της παρουσιάστριας από συνάδελφό της δεν έχει να κάνει με τις αποδόσεις και την... δουλειά της, αλλά σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Σε προσωρινή αντικατάσταση της παρουσιάστριας του «Star Κύπρος 2013 Feel Fantastic» Έλενας Παπαβασιλείου, προχωρά εκτάκτως η παραγωγή του νέου λαμπερού σόου.


Μία ίωση σε συνδυασμό με το σπασμένο τύμπανό και την εσωτερική αιμορραγία από την πίεση του αέρα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της την περασμένη βδομάδα στην Αθήνα, της προκάλεσε σοβαρής μορφής ωτίτιδα που είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί στο σπίτι.

Σύμφωνα με philenews.com, ο γιατρός της παρουσιάστριας, της συνέστησε ανάπαυση για τουλάχιστον μία βδομάδα κι έτσι την παρουσίαση των καλλιστείων αναλαμβάνει –προς το παρόν- η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Ξέσπασε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η Δούκισσα μοιάζει σε όλα με την Ζέτα»!

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός για τις δύο παρουσιάστριες

Για την παρουσίαση του Dancing With The Stars από την Δούκισσα Νομικού που διαδέχτηκε την Ζέτα Μακρυπούλια, μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός που είναι κολλητή φίλη της Ζέτας, είπε χαρακτηριστικά για τη βραδιά της πρεμιέρας: «Έλειπε και η Ζέτα και ο Φωκάς. Για μένα η Ζέτα είναι το μισό Dancing. Ε, είδα το μισό Dancing»!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν σταμάτησε όμως στο κενό που άφησε η Ζέτα Μακρυπούλια φεύγοντας, αλλά συνέχισε και με τις ομοιότητες της Δούκισσας με την Ζέτα. «H Δούκισσα είναι πολύ όμορφο κορίτσι ρε παιδί μου, αλλά ακόμα και την επιλογή τύπου να μοιάζει στη Ζέτα τη θεωρώ λάθος. Μοιάζει σε όλα! Είναι άδικο και για την Δούκισσα, γιατί τώρα ξεκινάει κι αυτή να κάνει κάτι. Αλλά είδα μισό Dancing»...


Απολαυστικό βίντεο: Σύγκριση Λιάγκα- Ουγγαρέζου.


Ταυτόχρονα λένε από την περασμένη Δευτέρα τον καιρό στα δύο πρωινά του Mega και του Antenna. 


Από τη μία ο Γιώργος Λιάγκας και από την άλλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πρώην συνεργάτες και πρώην φίλοι -όπως έχει αποδειχτεί από τις δηλώσεις τους πια- "κονταροχτυπιούνται" στο ίδιο πράγμα την ίδια ώρα. 

Σιγά που θα το άφηνε αυτό ο Θέμος Αναστασιάδης ασχολίαστο στα βίντεο της εκπομπής του "ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ". Έφτιαξε ένα εξαιρετικά απολαυστικό συγκριτικό βίντεο της παρουσίασης και των δύο και η σύγκριση έφερε ισοπαλία. Θα μπορούσαν να είναι το ένα και το αυτό πρόσωπο! 

Δείτε το!

Το ξέσπασμα του Κωστόπουλου: «Φαίνεται πως εγώ για κάποιους έπρεπε να είχα οδηγηθεί εις θάνατον»

Όταν ακούστηκε το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου για να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Mega, υπήρξε μια φοβερή αντίδραση από μεγάλη μερίδα των media, όπου διάφοροι βγήκαν και είπαν διάφορα για εκείνον. Τι πιστεύει πως είναι όλο αυτό; Απωθημένα, κακία ή κακοί λογαριασμοί από το παρελθόν;

«Με τον κόσμο προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημά μου είναι με τον κόσμο εκείνο που κάνει το δικό μου επάγγελμα. Αυτός ο κόσμος πιστεύω πως με μένα έχει ένα απωθημένο. Ο τρόπος ζωής που είχα μέχρι πριν από κάποια χρόνια, η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τα σκυλιά μου, η δουλειά μου, δημιούργησαν σε διάφορα άτομα του δικού μου επαγγελματικού χώρου κάποια προβλήματα. Στη συνέχεια διαπίστωσα πως πηγαίνοντας στο Mega, κάποιοι έκαναν μέσω εμού ουσιαστικά επίθεση στο Mega. Αρα, λοιπόν, συνδυάστηκαν αυτοί οι δύο παράγοντες και έφαγα το ξύλο της αρκούδας. Δεν πειράζει, μαθαίνω...» τόνισε στο TV Έθνος.

Σε αυτήν τη χώρα, αν κανείς είναι ισχυρός και καταρρεύσει και θελήσει να έχει το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας, όλο το υπόλοιπο σύστημα τον καταδικάζει… εις θάνατον; «Φαίνεται πως εγώ για κάποιους έπρεπε να είχα οδηγηθεί εις θάνατον. Γιατί η δεύτερη ευκαιρία νομίζω πως πρέπει να είναι υποχρέωση της κοινωνίας απέναντι στον άνθρωπο που τη χρειάζεται. Δίνουν ευκαιρίες σε φυλακισμένους, σε ανθρώπους που έχουν κάνει εγκλήματα… Αλήθεια, μπορεί να φανταστεί κάποιος πώς είναι να διαλύεσαι; Είναι σαν να πέφτεις από τον έκτο όροφο με το κεφάλι κάτω.»

Στα δύσκολα τελικά μετράει κανείς φίλους και εχθρούς; Πλέον ο Πέτρος έχει περισσότερους φίλους ή εχθρούς; «Τώρα οι φίλοι είναι ελάχιστοι. Όμως, δεν κατηγορώ όλους όσοι εξαφανίστηκαν έτσι ως διά μαγείας. Εμένα κατηγορώ, γιατί εγώ χάθηκα σε γνωριμίες και φιλίες κενές...»

Νιώθει λιγάκι αδικημένος από τα Μέσα; Τον έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς αγροίκο, φωνακλά, δύσκολο συνεργάτη, σκληρό, με αποτέλεσμα αυτή την εικόνα να έχει και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. «Μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του Πέτρου είναι η μαγειρική, γι’ αυτό όλο τον χειμώνα θα τον βλέπουμε συχνά πυκνά να αναλαμβάνει δράση στην κουζίνα του Ακη Πετρετζίκη. Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε, σκέφτονται οι δυο τους αν πάνε όλα καλά, του χρόνου να κάνουν μαζί μια εκπομπή μαγειρικής! Αν εσύ είσαι αυτός που είσαι, ποτέ η ιστορία δεν θα σε γράψει λάθος γιατί πέντε ή δέκα σε συκοφάντησαν. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, δεν έχω καμία αγωνία γι' αυτό. Δεν θέλω να κάνω την Οσία Μαρία, ούτε τον καλό, ούτε τον κακό, ούτε τίποτα. Αυτό που είσαι φαίνεται, αντανακλάται κι εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει που ο κόσμος στον δρόμο με αντιμετωπίζει σαν το παλικάρι από τον Βόλο. Δεν με φωνάζουν «κύριε Κωστόπουλε». «Πέτρο» και «Πέτρο» και «Πέτρο» μου λένε, με μια γλύκα σαν να παίζουμε μπάλα μαζί. Τώρα αν 5 ή 10 από τον χώρο μου δεν με γουστάρουν και γράφουν ό,τι τους κατέβει, το μόνο που συνιστώ είναι Simeco για τη χώνεψη.»

Πολλά σχόλια έγιναν και για την ηλικία του: «Τα άκουσα κι εγώ όλα αυτά τα… πουρέιτζερ και τα σχετικά, αλλά το μόνο που έχω να σου απαντήσω είναι πως η εικόνα μιλά από μόνη της. Ποιος είναι ωραίος, ποιος δεν είναι, ποιος καλοστέκεται, ποιος όχι, φαίνεται από χιλιόμετρο.»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...