Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μενεγάκη - Ματέο έστησαν 30' ένα όλόκληρο θέατρο!

Kαι ναι, η χθεσινή μέρα θα γραφτεί πάλι στην ιστορία...!

28 Ιανουαρίου 2011, η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζει να κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της, Ματεό ή Μαθιό ή Μάκη Παντζόπουλο!

Πού πήγανε; Πάντως όχι σε μπουζούκια ούτε σε κανένα must χειμερινό προορισμό για σκι, αλλά ούτε και στην Άνδρο...

Το νέο ειδύλλιο της χρονιάς δε θα μπορούσε να χάσει τη sold out παράσταση "Τα Κορίτσια με τα Μαύρα" στο θέατρο "Αλίκη" των Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου!  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επιστρέφει στο Αλ Τσαντίρι ο Λαζόπουλος 1η Φλεβάρη

Επιστρέφει στο Αλ Τσαντίρι ο Λαζόπουλος 1η Φλεβάρη
Αν ισχύει πως ό,τι συμβεί την πρωτομηνιά θα γίνεται όλο τον μήνα, τότε ο Φλεβάρης θα μας πάει καλά, αφού τη συγκεκριμένη μέρα επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και είναι σίγουρο ότι στο πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της καινούργιας χρονιάς θα πέσει πολύ γέλιο, αφού θα κάνει ποδαρικό ο Παύλος Χαϊκάλης!

Η συνάντηση κορυφής των δύο ηθοποιών αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο διαθέτουν φοβερό χιούμορ. Ενώ μάλιστα λεγόταν πριν από καιρό ότι είχαν διαφωνήσει, αποδεικνύεται ότι όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Ετσι, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τον Παύλο Χαϊκάλη μεταμφιεσμένο σε γιαγιά να μιλάει με τον «Μήτσο» της, όπως στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», μια συνεργασία που άφησε εποχή.

Οι δύο άνδρες θα μας προσφέρουν πλούσια σάτιρα, αλλά και σχολιασμό της επικαιρότητας με τον δικό τους τρόπο. Παράλληλα -σύμφωνα με πληροφορίες- η ομάδα του Λάκη εργάζεται πυρετωδώς για το «Αλ Τσαντίρι».

Ηδη οι συνεργάτες του έχουν μαζέψει άφθονο υλικό από την επικαιρότητα, αλλά και από τα τηλεοπτικά δρώμενα, και ο ίδιος προσωπικά επιλέγει τα video που θα προβληθούν ώστε να κάνει και τους θεατές στο στούντιο αλλά και τους τηλεθεατές να… καταρρεύσουν από τα γέλια!
madata.gr

Τα μυστικά τους θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο

Mordechai Vanunu (Hebrew: מרדכי ואנונו‎, born ...Image via WikipediaΜε ανθρώπους που γνώριζαν μυστικά, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τον. ρουν των γεγονότων ασχολείται ο Στέλιος Κούλογλου.

Στο επόμενο επεισόδιο του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα», ο δημοσιογράφος εστιάζει στις υποθέσεις του Ντάνιελ Έλσμπεργκ, του Μορντεχάι Βανούνου (φωτό) και άλλων που βρέθηκαν με απόρρητα έγγραφα στο χέρι και... γνώσεις που τελικά τους ενέπλεξαν σε απίστευτες περιπέτειες.

Ο πρώτος είχε στην κατοχή του απόρρητα αρχεία του Πενταγώνου που έδειχναν ότι ο πόλεμος στο Βιετνάμ δεν μπορεί να κερδηθεί και ότι η κυβέρνηση του ψευδόταν ασυστόλως. 

Ο δεύτερος εργαζόταν στο μυστικό πυρηνικό εργοστάσιο του Ισραήλ και φοβόταν ότι στον επόμενο πόλεμο στη Μέση Ανατολή θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα. Από τη δουλειά τους στο FBI, δύο άλλοι, η Κόλιν Ράουλι και η Σιμπέλ Έντμοντς γνώριζαν ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτέμβρη θα μπορούσαν να έχουν αποτραπεί. 

Τις ιστορίες αυτών των ανθρώπων και άλλων ακόμη που γνώριζαν, έπρεπε να αποφασίσουν και θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει τη ροή της ιστορίας, παρουσιάζει ο Στέλιος Κούλογλου, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 23.00 από τη ΝΕΤ.
Enhanced by Zemanta

Ανίτα Πάνια: «Περνάνε μηνύματα οι συνεργάτες μου αλλά δε θα τους περάσει»


Οι συνεργάτες της Αννίτας Πάνια καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της αφιερώνοουν τραγούδια όλο νόημα.

Με αφορμή μια τηλεθεάτρια που εξέφρασε την αγάπη της στην παρουσιάστρια καθώς και πόσο τους έλειψε τις ημέρες που απουσίαζε, οι συνεργάτες της, της αφιέρωσαν το τραγούδι του Βασίλη Καρρά: «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις».

Τότε η Αννίτα, απευθύνθηκε στην τηλεθεάτρια και της είπε: «Μη δίνεις σημασία, άστο το τραγούδι, οι συνεργάτες μου περνάνε μηνύματα αλλά δε θα τους περάσει».

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η σύγκρουση. Οι μετανάστες. Το άσυλο.

Η σύγκρουση. Οι μετανάστες. Το άσυλο.

Μια μεγάλη συζήτηση στην «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011, στις 23.00 στο MEGA. 

Η κατάληψη της  Νομικής. Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων. Οι χειρισμοί της κυβέρνησης. Ποιος  θα λύσει το μεταναστευτικό; Πρέπει ή όχι να αρθεί το πανεπιστημιακό άσυλο;
Καλεσμένοι  της εκπομπής είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Μάκης Βορίδης.

Ποια είναι η... καυτή συνήθεια της Μενεγάκη;

Επιτέλους! Ανακαλύψαμε ποια είναι η... καυτή συνήθεια της Ελένης Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια, που λέτε, συχνά πυκνά, τρώει... καυτερές πιπεριές! Αλλά μιλάμε για πολύ καυτερές! Για εκείνες τις κόκκινες που βγαίνουν στις γλαστρούλες κι αν ακουμπήσεις περνώντας από δίπλα, σε τσούζει το πόδι!

Μυστικό ομορφιάς ή απλά λατρεία στο καυτερό;;;

Για πες Ελέν!;

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Άρεσε το 1821 του ΣΚΑΙ

Η τηλεοπτική προσέγγιση της Επανάστασης του 1821 από το Σκάι, προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού. 

Σύμφωνα με τη μέτρηση της AGB, το ποσοστό θεαματικότητας της σειράς έφτασε στο 16,1% (17,2% στις ηλικίες 15-44 ) και στη συνέχεια η εκπομπή “Σκάι θέμα” που ακολούθησε συγκέντρωσε ποσοστό 10,8%. 

Το σημαντικό γεγονός για τους έλληνες σε συνδυασμό με το νέο τρόπο γραφής του ιστορικού ντοκιμαντέρ , προσέλκυσε τους θεατές για περισσότερες από 2 ώρες.

«Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

H εκπομπή «Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει στο MEGA και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:10.  Η ανανεωμένη ιατρική εκπομπή μας ενημερώνει με τρόπο επιστημονικό αλλά ταυτόχρονα απλό για όλα τα κρίσιμα ζητήματα υγείας της εποχής μας. 

Η υγεία σε κρίση... 
Στη πρώτη  εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» και με σύνθημα «κάντε την κρίση πλεονέκτημα», εξετάζονται οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, στο σώμα και τη ψυχή μας.
Μερικές από  αυτές είναι η αύξηση του σωματικού  βάρους, της συχνότητας του καπνίσματος  αλλά και των συμπτωμάτων της  κατάθλιψης που παρατηρείται πλέον στους 7 από τους 10 Έλληνες.

Επίσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα αποτέλεσμα πρόσφατης  μελέτης που καταγράφει αύξηση των  διαζυγίων και των αυτοκτονιών  τον τελευταίο χρόνο. 

Μέσα από  την ιστορία μιας γυναίκας που  έχει χάσει τη δουλειά της και  προσπαθεί να σταθεί στα πόδια  της οι ειδικοί προτείνουν απλές  αλλά ουσιαστικές λύσεις που δεν  κοστίζουν, για να ελέγξουμε το άγχος  και να βγούμε νικητές. 

Τέλος, με τη συμμετοχή σε ρόλο έκπληξη των ηθοποιών Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και Κωνσταντίνου Γαβαλά από τη σειρά του MEGA «Η γενιά των 592€» μαθαίνουμε τις τροφές για την καταπολέμηση του στρες.
Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα  Τζούβελη
Επιμέλεια Εκπομπής: Θανάσης Τρομπούκης

Η "κραυγή αγωνίας" της Βόσσου για τον Ανδρέα!

Κραυγή αγωνίας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τον πλέον δικό του άνθρωπο. Ακόμα και η Σοφία Βόσσου έχει χάσει τα ίχνη του Ανδρέα, που απ'ότι φαίνεται έχει απομονωθεί στον εαυτό του και δεν θέλει να παρασύρει με τα προβλήματά του και τους ανθρώπους που του έχουν συμπαρασταθεί.

Η Σοφία έχει να επικοινωνήσει μαζί του σχεδόν πέντε μήνες, αφού ο παρουσιαστής έχει αλλάξει αριθμό τηλεφώνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ράδιο Αρβύλα: Δέχονται.... ασφυκτικό μαρκάρισμα!

Φαίνεται πως οι τρεις μέρες προβολής την εβδομάδα δεν είναι αρκετές!

Ειδικά με τέτοια νούμερα που κάνουν οι "Ράδιο Αρβύλα", είναι λογικό να έχουν "ανοίξει" την όρεξη των ιθυνόντων του ΑΝΤ1, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ως ένα βαθμό την επιθυμία τους να μην κάνουν άλλη μέρα εκπομπή, αλλά...

Από την άλλη βλέπουν και τα νούμερα να καταποντίζονται κάθε Πέμπτη από το 30% στο... 8%!

Ένα σκληρό παζάρι είναι σε εξέλιξη, λοιπόν, με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη να μη σηκώνει "μύγα στο σπαθί της" προς το παρόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει και κάποιος τρόπος για να πειστούν. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις...
markos.tv

Ο μπράβος, η Μαρίνα και ο ληστής … αλλάζουν ζωή

Τρεις άνθρωποι που έζησαν για χρόνια στο περιθώριο, έκαναν φυλακή και αλλάζουν τώρα τη ζωή τους μιλούν στον Σταύρο Θεοδωράκη, στους «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στις 23.00, στο MEGA.

Ο Νίκος Γρίτσης έκλεινε συμβόλαια ξυλοδαρμού, ήταν μπράβος της νύχτας, έπινε ναρκωτικά και μπήκε στη φυλακή σαν τρομοκράτης. Ο 15μηνος εγκλεισμός του τον έκανε στιχουργό μεγάλων λαϊκών επιτυχιών («Κρίση» του Νίκου Μακρόπουλου, «Μετανιώνω» του Νότη Σφακιανάκη, «Μίλα» του Γιώργου Μαζωνάκη). Σήμερα ο Νίκος Γρίτσης είναι στιχουργός του Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχει δυο παιδιά και δηλώνει «δεν είμαι πια εκτελεστικό όργανο, είμαι ο ιθύνων νους »

Η Μαρίνα Λιτβίνοβα είναι το κορίτσι που ο έρωτας την έβαλε φυλακή και η φυλακή την έβαλε στη Νομική Αθηνών. «Ίσως να μην είχα μπει ποτέ στη Νομική, αν δεν έμπαινα στη φυλακή. Είναι όπως όταν παθαίνεις ένα ατύχημα. Μένεις καθηλωμένος στο κρεβάτι και σκέφτεσαι να σηκωθείς και να γίνεις αθλητής». Στα 27 της αφού το ελληνικό κράτος της «ζήτησε συγγνώμη», δίνοντάς της αποζημίωση 28.700 ευρώ (25 ευρώ για κάθε μία από τις 1.148 ημέρες κράτησης), δεσμεύεται ότι «αν τα καταφέρω και πάρω το πτυχίο μου και ασκήσω δικηγορία, θα βοηθάω τα φτωχά κορίτσια, τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».   

Ο Δημήτρης Μαγκάκης, «ο Φαντομάς του Κολωνακίου», λήστευε για πολλά χρόνια χωρίς ενοχές «τα ρετιρέ των πλουσίων». Το κατηγορητήριό του ήταν 42 ρετιρέ (39 κλοπές και 3 απόπειρες). Από τα 16 του και για 3 δεκαετίες ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και τελικά πέρασε το 1/3 της ζωής του στη φυλακή. Τώρα στα 52 του είναι ερωτευμένος, έχει δουλειά και ολοκληρώνει το πρώτο του βιβλίο «Ο ήχος της χειροπέδας – ο κόσμος του χρήστη». «Το ναρκωτικό για μένα πλέον είναι τα ίδια μας τα συναισθήματα», αυτά που τα 24 χρόνια χρήσης είχαν παγώσει.
 
«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 στις 23:00 στο MEGA

Μαρία Κορινθίου: «Είμαι αφοσιωμένη στον άνδρα μου και στο παιδί μου»

της Νάνσυς Θώδου
Στην «Πρωινή Μελέτη» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας ευχάριστα για την κόρη της και τον σύζυγο της. Για να δούμε λοιπόν…

Για τα κιλά που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και που κατάφερε να χάσει χωρίς δίαιτα: «Έχουν περάσει δύο χρόνια και τρεις μήνες από τότε που γέννησα την Ισμήνη. Είχα πάρει συνολικά 20 κιλά. Τα έχω χάσει όλα χωρίς να κάνω δίαιτα, χωρίς τίποτα. Τα 11 πρώτα κιλά τα έχασα μέσα σε μια εβδομάδα από τη μέρα που γέννησα. Τα υπόλοιπα σταδιακά, περίπου ένα κιλό κάθε μήνα. Την περίοδο που έχασα αρκετά κιλά ήταν όταν ο Γιάννης έφυγε για την Παταγονία, εγώ είχα αρκετές πρόβες λόγω της παράστασης “Φόνος μετά μουσικής”, και έτσι τα έχασα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Μεσημεριανά: Ποιά εκπομπή θύμισε... Νευροκόπι;

Νούμερα που θύμιζαν πολικές θερμοκρασίες σημείωσε χτες μία από τις τρεις κυρίες της μεσημεριανής ζώνης.

Δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα αυτά που έβλεπε στον πίνακα τηλεθέασης, αλλά ακόμα περισσότερο την μεγάλη διαφορά από την πρώτη εκπομπή.

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έκανε μέσο όρο μόλις 6,9%. Οι προετοιμασίες του γάμους της φαίνεται πως την απασχολούν περισσότερο απ'ότι θα έπρεπε και χρόνος για... εκπομπή δεν υπάρχει.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη - με καλεσμένη της Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα - με 14,7%, ενώ στην δεύτερη θέση η Κατερίνα Καραβάτου με 13,5%.
http://markos.tv/

VIDEO: Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει πάλι για τη ζωή της με το Γιάννη Λάτσιο

Όσο δε μιλούσε η Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή με το Γιάννη Λάτσιο ούσα παντρεμένη, μιλάει το τελευταίο διάστημα.

Σχεδόν καθημερινά, η παρουσιάστρια διηγείται μια ιστορία από τον έγγαμο βίο της στους τηλεθεατές.

Σήμερα, με αφορμή το παράπονο του Γρηγόρη Γκουντάρα για το χρώμα που έβαψε η σύζυγός του, το παιδικό δωμάτιο, μοιράστηκε τη δική της ιστορία όταν έφτιαχνε το δωμάτιο του μικρού Άγγελου.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η Ανίτα Πάνια επιστρέφει στο alter με τις εκπομπές της

Με δελτίο τύπου το ALTER, ενημερώνει ότι μετά το ραντεβού της Αννίτας Πάνια με την διοίκηση του σταθμού βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την παρουσιάστρια και το εξώδικο για οφειλές από το κανάλι προς το πρόσωπο της.

Και έτσι το Σάββατο 29 Ιανουαρίου θα βγει ξανά ζωντανά στο αέρα με τα «Παρατράγουδα» και την Κυριακή, ενώ και η εκπομπή της Τέταρτης «Είσοδος Ελεύθερη» θα βγει και αυτή κανονικά και ζωντανά στο αέρα.

Βrand new σίριαλ για την Κατερίνα Στικούδη;


Μετά το "Mega Star", το ''Just the two of us'' και σποραδικές εμφανίσεις σε σειρές του Μεγάλου καναλιού, η Κατερίνα Στικούδη φέρεται να είναι από τις πρώτες στη λίστα του σταθμού για να συμμετάσχει σε καινούρια σειρά που θα κάνει πρεμιέρα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο ρόλος στην εν λόγω σειρά θα είναι μόνιμος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί αν τελικά η υποψηφιότητα της Κατερίνας θα γίνει τελικά σίγουρη ή όχι... Πηγή: tvzapping.gr

Αστέρι του "So you think you can dance" του MEGA καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση

Με 20 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην παίκτης του "So you think you can dance", του MEGA, Ιγκόρ Μόρα.

Ο χορευτής -που μάλιστα ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού- είχε μαχαιρώσει στην πλάτη έναν άνδρα, επειδή κλώτσησε τον σκύλο του.

Παραιτήθηκε από την επιτροπή της Eurovision η Κονιόρδου

Μετά τους κομμένους τραγουδιστές ήρθαν και οι παραιτηθέντες στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision! Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Λυδία Κονιόρδου παραιτήθηκε από την επιτροπή για τον διαγωνισμό, την ώρα που η ΕΡΤ διαμηνύει πως το σύνθημα είναι «σεμνά και ταπεινά».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα», η Λυδία Κονιόρδου έβαλε από μόνη της τελεία στο θέμα Eurovision. «Μία γνώμη κλήθηκα να δώσω, συμβουλευτικά να μιλήσω και...», φέρεται να είπε η ηθοποιός. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

720.000€ δώρισαν οι Ράδιο Αρβύλα και WIND στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Το ποσό των 720.000€ δώρισαν η WIND και οι Ράδιο Αρβύλα στην «Κιβωτό του Κόσμου» για την ενίσχυση του έργου δημιουργίας Κέντρου Μέριμνας & Στήριξης Μητέρας και Παιδιού.

Το ποσό προέκυψε από την επιτυχημένη συνεργασία της WIND με τους Ράδιο Αρβύλα τον περασμένο Ιούνιο για τη δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας της WIND Καρτοκινητής και ύστερα από απόφαση των συντελεστών της εκπομπής να δωρίσουν το σύνολο της αμοιβής τους, ύψους 550.000€ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η WIND από την πλευρά της όπως είχε δεσμευτεί, διέθεσε στο ίδρυμα το ποσό των 170.000€.

Η δωρεά των χρημάτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/1/2011 με την παράδοση δύο επιταγών στην «Κιβωτό Του Κόσμου». Ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου και τα παιδιά του ιδρύματος, υποδέχθηκαν στο αμφιθέατρο του κτιρίου τους δημοφιλείς παρουσιαστές και τα στελέχη της WIND.

«Πριν από 6 σχεδόν μήνες είχαμε δώσει μια υπόσχεση και σήμερα είμαστε εδώ για να την κάνουμε πραγματικότητα. Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε ουσιαστικά ένα τόσο σημαντικό έργο, όσο του πατέρα Αντώνιου» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης και κατέληξε: «Ευχόμαστε στον ίδιο και στους εθελοντές που αφιερώνουν καθημερινά την ψυχή τους για τη λειτουργία του ιδρύματος να έχουν υγεία και δύναμη για ακόμα καλύτερη συνέχεια».

«Η απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να διαθέσουν το σύνολο της αμοιβής τους σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό είναι αξιέπαινη ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο για την ελληνική κοινωνία. Ως WIND θέλουμε να τους δώσουμε για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήρια μας», δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Γιώργος Τσαπρούνης και συνέχισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να βρισκόμαστε ξανά1 σήμερα εδώ για να συμβάλλουμε στη δημιουργία του νέου Κέντρου Μέριμνας & Στήριξης Μητέρας και Παιδιού στην Αθήνα. Πιστεύουμε ότι συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε ένα εξαιρετικό έργο και νιώθουμε ακόμα πιο κοντά στην Κιβωτό Του Κόσμου και τα παιδιά».

Ένα μοντέλο με sexy εσώρουχα στο Big Brother

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου, μοντέλο στην πρωινή εκπομπή «Καφές με την Ελένη» θα εισβάλει στο σπίτι με εσώρουχα για να πραγματοποιηθεί ένα concept φωτογράφησης.

Εννοείται ότι οι παίκτες δεν πρέπει να αντιδράσουν, γιατί η αποστολή της εβδομάδας είναι «αγνοήστε το προφανές».

Απόψε λοιπόν θα δούμε αν θα τα καταφέρουν οι παίκτες να αγνοήσουν το μοντέλο.

MTV: «Everyday Girls»!

Δύο κορίτσια της διπλανής πόρτας που δεν περνούν απαρατήρητα! Θέλουν να ξέρουν τα πάντα και δεν φοβούνται να… τα συζητήσουν!  Μπορεί να διαφωνούν σε πολλά, αλλά κάτι στο οποίο σίγουρα συμφωνούν είναι στο να περνάνε πάντα καλά, μαζί!  

Παρακολουθήστε κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 15.30 τη νέα εκπομπή του MTV και μπείτε στον όμορφο, λαμπερό και μυστήριο, ροζ κόσμο των «Everyday Girls»! Στη νέα εκπομπή του MTV η Μυρτώ Κάζη και η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη ασχολούνται με τα απόλυτα girly θέματα, από την ομορφιά και τη μόδα, μέχρι τις σχέσεις και τα «must go venues» της πόλης!

Κάθε εβδομάδα η Μαριάνθη και η Μυρτώ συζητάνε απαραίτητα beauty tips για να σαγηνέψετε τα αγόρια, όλα τα αστρολογικά νέα για να προβλέψετε την επόμενη κίνησή του, αλλά και τα πάντα για τις τάσεις της μόδας ώστε να είστε πάντα in style. 

Τα «Everyday Girls» του MTV τα βλέπουν όλα θετικά και αναζητούν, αποκαλύπτουν, συμβουλεύουν, προτείνουν και ενημερώνουν για όλες τις μεγάλες και μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που θα σας απογειώσουν: διατροφή, fitness, styling, μόδα, ζώδια, διασκέδαση, σχέσεις, must εκδηλώσεις και ομορφιά. 

Τι άλλο; Και όμως! Μαζί τους, special δημοφιλείς guests θα κάνουν την εμφάνιση τους για να σας μεταφέρουν τα πιο φρέσκα girly νέα…
Stay tuned στην πιο girly εκπομπή του MTV μαζί με την Everyday!
Enhanced by Zemanta

Νέα ανατροπή στην πρωινή ζώνη!

Δευτέρα χτες, πρώτη ημέρα της εβδομάδας, και η "μάχη" στα πρωινά συνεχίζεται με μία μεγάλη ανατροπή. Σκορδά - Λιάγκας, Ελένη Μενεγάκη και Καραμεροχαριτάτοι συνεχίζουν να δίνουν καθημερινό σκληρό αγώνα για την πρώτη αλλά και για τις υπόλοιπες θέσεις.


Η ανατροπή σημειώθηκε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου. 

Το δίδυμο του ΑΝΤ1 - το οποίο είχε τις τελευταίες ημέρες δείξει σημάδια ανάκμαψης - βρέθηκε πίσω από την Ελένη Μενεγάκη.

"Ο καφές¨που σέρβιρε στην Κατερίνα Λέχου φαίνεται πως "ζέστανε" και πάλι τα μηχανάκια της AGB.

Πιο αναλυτικά στην κορυφή είναι το ζευγάρι του MEGA με 25,4% στο γενικό σύνολο, ενώ αρκετά πιο πίσω η βασίλισσα της πρωινής ζώνης με 14,9%. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Καραμεροχαριτάτοι με μόλις 13,2%.

http://www.markos.tv/

Ένας φράχτης στον Έβρο: λύση ή πρόβλημα;

Ένας φράχτης στα σύνορα του Έβρου: Λύση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης ή νέο πρόβλημα; Το ερώτημα αυτό θέτει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 η εκπομπή «Έρευνα».

Επιχειρεί ένα οδοιπορικό από τα παραμεθόρια χωριά του Έβρου -και από τις δύο πλευρές των ελληνοτουρκικών συνόρων- έως τις ακτές της βόρειας Αφρικής. Από την Ανδριανούπολη έως την ισπανική πόλη Μελίγια, όπου χτίστηκε το πρώτο στην Ευρώπη τείχος προστασίας από την παράνομη μετανάστευση. Η κάμερα της εκπομπής παρακολουθεί τους δρόμους της λαθρομετανάστευσης και φωτίζει τα μυστικά του εμπορίου ανθρώπων. Βλέπει από κοντά τον τρόπο που αντιδρούν οι τοπικές κοινωνίες, οι οποίες δέχονται τα πρώτα κύματα μεταναστών.

Παράλληλα, η «Έρευνα» προσπαθεί να φωτίσει την συζήτηση γύρω από την χρησιμότητα ενός φράχτη στον Έβρο, μεταφέροντας την εμπειρία δύο άλλων φραχτών, που ήδη λειτουργούν: εκείνου στα σύνορα Ισπανίας-Μαρόκου και εκείνου στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό.

«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 24:00 στο MEGA

Ράδιο Αρβύλα: Ακούνε για "Το Νησί" και... κρύβονται!

Στο πρώτο τους επεισόδιο γ' αυτή την εβδομάδα είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στο "Νησί" για ένα τέταρτο της ώρας.

Συγκεκριμένα από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 11 15 έπαιζαν ταυτόχρονα με τη δημοφιλή σειρά του Mega, διάστημα κατά το οποίο φάνηκε ότι
τίποτα δεν μπορεί να "αντέξει" απέναντι στον Γιώργη και την παρέα του:

Συγκεκριμένα για εκείνο το χρονικό διάστημα οι 'Ράδιο Αρβύλα" κάνουν 11,5% και το "Νησί"... 51%! Δηλαδή η διαφορά εκτινάχθηκε στις 40 μονάδες, για να ανακάμψει αμέσως μετά ο Κανάκης σημειώνοντας διαδοχικά: 24,5 - 31,8 - 33,6 και 29,1.

Θα ακούνε "Νησί" και θα κρύβονται τα..."τρελά αγόρια" από τη Θεσσαλονίκη!

http://www.markos.tv/radio-arbyla-akoyne-gia-nisi-kai-krybontai

Ζ.Κουτσελίνη: Γιατί λέει ότι οι "Καραμεροχαριτάτοι" έχασαν το ήθος τους;

"Δανειζόμαστε" τον τίτλο από την εκπομπή "Super Star" με τη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία φιλοξένησε την πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alter Ζήνα Κουτσελίνη. 

Η γλυκύτατη Ζήνα (πρόσφατα έγινε και μανούλα) μίλησε "έξω από τα δόντια" για όλα τα αστέρια της TV, αλλά προκάλεσε - κυρίως - αίσθηση με τα όσα είπε για τους "Καραμεροχαριτάτους" και τα σχόλια που είχαν κάνει για την εγκυμοσύνη της Φαίης:

«Όταν είσαι έγκυος και μάλιστα στο ξεκίνημα της κύησης, μιλάω από προσωπική εμπειρία, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη καν για το αν θα φέρεις στον κόσμο το μωρό ή όχι. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα πάνε όλα καλά: Άρα και μόνο η αναφορά των παιδιών του ΑΝΤ1 πάνω στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα δείχνει ότι έχασαν το ήθος τους λόγω του...ανταγωνισμού»!

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Λάμπρος Παναγιώτου από το πάνελ προσπάθησε να μειώσει το γεγονός, λέγοντας ότι μπορεί να επρόκειτο για αστείο, σε μια περίοδο μάλιστα που τα περί εγκυμοσύνης δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Η Ζήνα Κουτσελίνη, όμως ήταν και πάλι ανένδοτη: «Όλοι ξέραμε ότι ήταν έγκυος η Φαίη και τα περί "αστείου" των Καραμεροχαριτάτων δεν είναι τίποτα άλλο παρά... κωλοτούμπα»!
markos.tv

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Α.Νικολούλη απαντά στις φήμες για το Alter


Τα τελευταία 24 ωρα, με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε η Α.Πάνια προς το Alter, κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία που ήθελε την Αγγελική Νικολούλη να είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει!

Αυτό μάλιστα φερόταν να είναι ο προβληματισμός των υπευθύνων του σταθμού αφού όπως ανέφερε το zappIT.gr "έχει προκληθεί αναστάτωση στο κανάλι του Μπουρναζίου, καθώς η Αννίτα Πάνια το τελευταίο διάστημα έχει πολύ στενές επαφές με την Αγγελική Νικολούλη και... αυτό που φοβούνται στο Alter, είναι πως φεύγοντας, θα την πάρει μαζί της".

Πριν από λίγο το ίδιο site, σε ανάρτησή του αναφέρει ότι επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο και ζήτησε να μάθει αν αληθεύουν οι φήμες.

Η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε: ''Για το θέμα ισχύει η παρακάτω διαχρονική μου δήλωση: Είμαι η πρώτη που ήρθα στο Alter και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς- όταν το κανάλι έκανε ποσοστά τηλεθέασης κατά μέσο όρο κάτω από 2% και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω. Θα εξαντλήσω και την τελευταία πιθανότητα δίνοντας τη μάχη να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε, χωρίς αυτό βεβαίως να αποβεί σε βάρος της δημοσιογραφικής ουσίας της εκπομπής μου''. Πηγή: newsbomb.gr

VIDEO: Η Μαρία Λόη θα μαγειρεύει στους Καραμεροχαριτάτους;


Oι Καραμεροχαριτάτοι έκαναν πρόταση στην Μαρία Λόη να μαγειρεύει στην εκπομπή τους, παίρνοντας την θέση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. 

Η τηλεοπτική μαγείρισσα όμως προς το παρόν έχει αρνηθεί, χωρίς όμως να το αποκλείει και σαν γεγονός. Πάντως σήμερα ήταν από το πρωί στην κουζίνα του ΑΝΤ1 και συμμετείχε ενεργά στην εκπομπή! πηγή: newspiper
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΡΤ: Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ζητούν 27 δημοσιογράφοι

Ύποπτες και υπόγειες μεθοδεύσεις, αναξιοκρατία και επιλογές προσωπικού χαρακτήρα καταγγέλλουν 27 συνάδελφοι που κατέθεσαν αίτηση πρόσληψης στην ΕΡΤ με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου και τελικά έμειναν εκτός των τελικών επιλογών. Αυτά αναφέρονται στο κείμενο υπομνήματος που κατατέθηκε σήμερα το πρωί στη γραμματεία της ΕΣΗΕΑ και των πειθαρχικών συμβουλίων.

Στην αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου θα αναγνωσθεί το περιεχόμενο του υπομνήματος και αναμένεται να γίνει ιδιαίτερη αναφορά σε όσα καταγγέλλονται εις βάρος της Επιτροπής Επιλογής – Αξιολόγησης για τους 146 δημοσιογράφους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αναβάλλεται το « Ελλάδα έχει ταλέντο»

Όσοι περίμεναν το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», τώρα κοντά, ας κάνουν ένα βήμα πίσω. Η φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1 αναβάλλεται και απ’ ό,τι όλα δείχνουν, ο τηλεθεατής θα έχει
νέα της, από Οκτώβριο και μετά.

Παρά το ότι η συγκεκριμένη εκπομπή μαζί με το “Dancing with the Stars” ήταν από τα προγράμματα που έβγαλαν «ασπροπρόσωπους»  τους επικεφαλής του ψυχαγωγικού τομέα στο Μαρούσι, τελικώς αποφασίστηκε… σύνεση και υπομονή.

Από τη μία η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης που έχει επηρεάσει όλα τα ιδιωτικά κανάλια, από την άλλη οι καθόλου ελπιδοφόρες προβλέψεις (από διαφημιστικής άποψης πάντα και για το σύνολο της ιδιωτικής τηλεόρασης) για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, οδήγησαν στην απόφαση το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» να μην προχωρήσει για φέτος τουλάχιστον. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

CINEMANIA: «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ - ΜΕΡΟΣ Β»

«American Pie», «Η εκδίκηση της ξανθιάς», «EuroΤrip», «Τα κακά κορίτσια», «Superbad»!

Οι αμερικάνικες νεανικές κωμωδίες, που εδώ και τρεις δεκαετίες σκορπούν το γέλιο και γνωρίζουν «τρελή» επιτυχία σε όλο τον κόσμο, βρίσκονται στο επίκεντρο ενός μεγάλου αφιερώματος της εκπομπής CINEMANIA, το δεύτερο μέρος του οποίου θα μεταδοθεί από την ΕΤ3 την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 12 μεσάνυχτα!  


Ο Νίκος Γουλιάς παρουσιάζει χιουμοριστικά στιγμιότυπα από ταινίες που έχουν… γράψει ιστορία, με ανεπανάληπτες σχολικές φάρσες, αξέχαστες «κοπάνες», καλοκαιρινές διακοπές με σπαρταριστά απρόοπτα, και εφήβους με ορμόνες που έχουν ξεφύγει… πέρα από κάθε έλεγχο!
CINEMANIA: Το γέλιο… συνεχίζεται! 


Enhanced by Zemanta

Ο πόνος της μάνας!

Το άγχος της για τον δυόμισι ετών γιο της, Φίλιππο Ραφαήλ, που περνά τις πρώτες του μέρες στον παιδικό σταθμό μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με όσους την ακολουθούν στο Τwitter.

«Τέταρτη μέρα στον παιδικό σταθμό… Κλαίει ο Φίλιππος μέσα, κι εγώ απʼ έξω...» έγραψε η παρουσιάστρια, για να πάρει στη συνέχεια πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης από διάσημους ή μη φίλους της.

«Μάνα, κάνε κουράγιο» της έγραψε, ανάμεσα σε άλλους, η Έλλη Κοκκίνου, και η Σίσσυ σχολίασε: «Αχ κοριτσάκι μου! Μη σου τύχει…», ενώ όταν ρωτήθηκε «Μέχρι να σχολάσει, εκεί θα τη βγάλεις», απάντησε: «Τι εννοείς; Μα φυσικά! Κολλημένη στα κάγκελα».

http://www.yupi.gr/

Ε. Μελέτη: Τι ήταν αυτό που την "αρρώστησε" στον ΑΝΤ1;

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ''ΘΕΜΑ'', μίλησε για τους Καραμεροχαριτάτους και για τις φήμες περί αποχώρησής τους.

«Αντιδρούν σε τι; Στο ότι νιώθουν πως βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα;» και τόνισε πως η ίδια άρχισε να αντιδρά την τρίτη χρονιά που βρισκόταν στον ΑΝΤ1, αλλά και πάλι δεν είχε τη δυνατότητα και την ελευθερία να το κάνει δημόσια, γι΄αυτό και το έκανε σε φίλους, γνωστούς της και στον εαυτό της, κάτι που τελικά την αρρώστησε.

Η παρουσιάστρια του STAR ανέφερε πως αν το έκανε δημόσια, σίγουρα θα έπαιρνε θέση γιατί θεωρεί υποκριτικό και συμπλεγματικό, οι ίδιοι που επαινούν μια νίκη με εγκώμια, να στήνουν με την ίδια ευκολία ανθρώπους στον τοίχο με την πρώτη στραβή. «Με έχει κουράσει πολύ το καρναβάλι του δηθενισμού και της υποκρισίας στο χώρο. Ας πέσουν οι μάσκες, να δούμε ποιον θα αντέξει η σκηνή» και συνέχισε λέγοντας πως συμφωνεί με την κριτική, αλλά με εκείνη που έχει να περάσει μηνύματα σε εκείνον που την διαβάζει.

Τέλος η Ελεονώρα μίλησε και για την συνταγή της επιτυχίας στην εκπομπή της: «Είναι τόσο χαλαρή όσο δείχνει, χωρίς φούμαρα, πανικούς, κανόνες και ρόλους. Αντί για χαρτιά με πληροφορίες, σημειώσεις και αστερίσκους, εμείς έχουμε μπροστά μας μια κούπα ζεστό καφέ και κάνουμε κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά.

http://www.markos.tv

Η Φαίη και η φοβία για την... γάτα της!

Η Φαίη στενοχωρέθηκε πολύ με τα mail που της έστειλαν στο «Πρωινό mou» (MEGA) για το γατάκι της, το οποίο έστειλε στους δικούς της, στο Κιλκίς, καθώς η εγκυμοσύνη, όπως είπε, δεν της επιτρέπει να το φροντίσει όπως πρέπει.

Μέχρι και για ηλιθιότητα δική της μιλούσαν στα μηνύματα οι τηλεθεατές και της σημείωσαν ότι όταν κάποια γυναίκα είναι έγκυος δεν προσβάλλεται από καμία αρρώστια - ούτε από το εξώπλασμα - από τα κατοικίδιά της.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που πρόσεξε τα mail και της το ανέφερε κι εκείνη θέλησε να το σχολιάσει για αρκετά λεπτά το θέμα με ύφος απολογητικό, αλλά συνάμα και αρκετά στενοχωρημένη, γιατί είναι φανερό το πόσο της λείπει το λατρεμένο της γατάκι.

Ο σύντροφός της δεν την άφησε να δείξει τη φωτογραφία της με αυτό, γιατί η Φαίη στη φωτό είναι με τις πιζάμες και γενικότερα, ο Γιώργος ήθελε να το κόψει το θέμα από την αρχή, αρκετά ενοχλημένος. panoramapress.gr

Μεγάλη κόντρα Γκολεμά-Μελέτη με ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων...

Για όλους είχε κάτι να πει και αυτή τη φορά η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από τη στήλη της, "Μέχρι κεραίας", στην RealNews.

Από το δελτίο της Έλλης Στάη που δεν το βλέπει να τραβάει, μέχρι στη σάτιρα που κάνουν οι Ράδιο Αρβύλα στο Γιάννη Λάτσιο και τη Μαρία Μπεκατώρου για την παρουσίαση του "Master Chef Junior".

Από το στόχαστρό της δεν ξέφυγε φυσικά και η Ελεονώρα Μελέτη. Θέλοντας να απαντήσει στις δηλώσεις τις παρουσιάστριας για προηγούμενη κριτική της, είπε αυτή τη φορά: «Τώρα να ανοίξω κουβέντα με τη Μελέτη κάνει; Τι να της πω, δηλαδή; Ότι όταν εγώ δούλευα με το Φρέντυ Γερμανό στην ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν ούτε στα σχέδια του μπαμπά της; Της το λέω όμως για να κόψει τις...»
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

H Ζήνα Κουτσελίνη, καλεσμένη της Χριστίνας Λαμπίρη στο Super Star

Η «ισχυρή κυρία» της ψυχαγωγίας όπως την αποκαλούν οι καλά γνωρίζοντες, Ζήνα Κουτσελίνη θα εμφανιστεί σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και το «Super Star». 

Η απουσία της διευθυντρίας του ψυχαγωγικού προγράμματος του ALTER, από το τηλεοπτικό τοπίο με τα την αποχώρηση της από το κανάλι του Μπορναζίου είχε σχολιαστεί πολύ αφού κανείς δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος. 

Είναι από τις ελάχιστες φορές που η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίζεται σ’ εκπομπή και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η συνάντηση αυτή με την οικοδέσποινα και φίλη της Χριστίνα Λαμπίρη.

Και σίγουρα μετά της εξελίξεις στο Alter με το θέμα της Αννίτα Πάνια, η άποψη της πρώην διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alter, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

http://www.kazantv.gr/

Χωρίς σήμα η nova

Λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ σταμάτησε να μεταδίδεται το σήμα των καναλιών novacinema από την πλατφόρμα της nova. 

Αρχικά, η εικόνα  μετατράπηκε σε ένα μωσαϊκό χρωμάτων και στη συνέχεια  η nova έριξε “κάρτα” στη θέση των καναλιών

Καμία ανακοίνωση δεν εκδόθηκε και μυστήριο καλύπτει αυτή την βλάβη(;) που έχει αναστατώσεις τους συνδρομητές...

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Στεφανίδου: "Είμαι 40!!!"

Από εκεί που ήταν ταμπού για μια γυναίκα και δη της τηλεόρασης να λέει την ηλικία της, ξαφνικά έχει γίνει μόδα το να αποκαλύπτουν – ακριβώς – πόσο χρονών είναι.

Την αρχή την έκανε η Ελένη Μενεγάκη πριν από αρκετό καιρό και το παράδειγμα της το ακολούθησε η Τατιάνα Στεφανίδου. Χθες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει γεννηθεί το 1970, είναι δηλαδή 40 ετών.

Και όπως συμπλήρωσε, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ και πλέον δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το φωνάζει! Αυτό θα πει απενοχοποίηση πάνω σε ένα ζήτημα που κατά το παρελθόν έχει οδηγήσει αρκετές ελληνίδες – παρουσιάστριες και ηθοποιούς – σε ακρότητες.

Από αποτυχημένες πλαστικές μέχρι ασύστολα ψεύδη στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους και προκειμένου η ταυτότητα να γράφει μερικά χρονάκια λιγότερα απο τα πραγματικά...
http://ola-e-tipota.blogspot.com/

Ο Φίλιππος Καμπούρης στη θέση της Πάνια;

Όλο και φουντώνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες που θέλουν τον δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη να παίρνει τη θέση της Αννίτας Πάνια τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου στο Alter, μετά την απόφαση της τελευταίας να στείλει εξώδικο στον σταθμό απαιτώντας μ’ αυτό να μην προβάλλονται ούτε σε επανάληψη οι εκπομπές της. 

Σενάρια που έχουν φτάσει στα γραφεία του gossip-tv.gr αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον Φίλιππο Καμπούρη και έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης καθηκόντων από εκείνον στις συγκεκριμένες ώρες του Σαββατοκύριακου. 

Τα ίδια σενάρια θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν μία ακόμα συνάντηση μέσα στην εβδομάδα και αν όλα πάνε καλά ο Φίλιππος Καμπούρης να αναλάβει και τις δύο εκπομπές της Αννίτας Πάνια. gossip-tv.gr

«Πορνό το Big Brother, κιτς η Ρούλα»

Άστραψε και βρόντηξε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μουρατίδης αυτή τη φορά εναντίον της Ρούλας.

Ο κριτής του X-Factor αφού χαρακτήρισε το Big Brother πορνό είπε και τη Ρούλα κιτς...

Σε ερώτηση για το αν είναι άδικη η κριτική του απάντησε: «Άδικη; Επειδή είπα ότι αυτό το σόου είναι σαν πορνό; Μα τι σας έχει πιάσει όλους σας με την τηλεοπτική αποκατάσταση της Ρούλας; Δεν χορτάσατε τόσα χρόνια το κιτσαριό της; Θέλετε κι άλλος Ούτε οι κομμώτριες δεν τη θέλουν πια.»
people.gr

Στάη: "Από την άλλη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, ξεκινά μια νέα πρόκληση".

H Έλλη Στάη επιστρέφει δυναμική στην τηλεόραση. Επιστρέφει στις ειδήσεις. Επιστρέφει στη Δημόσια τηλεόραση, απ΄όπου ξεκίνησε.

 Το  come back  της ετοιμάζεται συστηματικά και ήδη τα νέα στούντιο είναι έτοιμα ενώ η μετάδοση των ειδήσεων άρχισε να γίνεται σε ευρεία οθόνη.

Η ίδια, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook  λέει:

"Από την άλλη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, ξεκινά μια νέα πρόκληση.

Επιστρέφω στην τηλεόραση και τις ειδήσεις της ΝΕΤ, με την ελπίδα και τον στόχο να δώσουμε ένα νέο στίγμα, ν’ ανοίξουμε ένα νέο «παράθυρο» στην ενημέρωση, σ’ αυτή την πολύ κρίσιμη εποχή για την κοινωνία μας, για τη ζωή και το μέλλον μας.

Σ’ αυτή την προσπάθεια θα ήθελα, και θα εκτιμούσα, και τη δική σας άποψη, τους δικούς σας προβληματισμούς και τις δικές σας προτάσεις, όπως κάνουμε άλλωστε τόσον καιρό μέσα απ’ αυτή τη μεγάλη παρέα του Internet.

Γιατί πάντα, το πρώτο λιθαράκι για τη σωστή ενημέρωση και τις ειδήσεις είναι η ειλικρινής και άμεση επικοινωνία"…

Πόλεμος Αννίτα- Alter: Απαγορεύει την επανάληψη των εκπομπών της


Το θρίλερ με το τι μέλλει γενέσθαι με την Αννίτα Πάνια και τη εκπομπή της στο Alter συνεχίζεται.

Οι σχέσεις της παρουσιάστριας και του καναλιού είναι ένα τεντωμένο σχοινί έτοιμο να σπάσει και σύμφωνα με πληροφορίες η Αννίτα Πάνια έχει στείλει εξώδικο στο σταθμό ζητώντας να μην προβάλλονται οι εκπομπές της ούτε επανάληψη.

Φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ των δυο πλευρών, αφού η παρουσιάστρια έχει να πληρωθεί εδώ και ενάμιση χρόνο. Η χθεσινή εκπομπή “Παρατράγουδα” παρόλα αυτά μεταδόθηκε σε επανάληψη.
Πηγή: Μες την καλή χαρά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...