Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Video: Η Αγανακτισμένη Θεοπούλα στο Σύνταγμα


Η "Θεοπούλα" η γλυκιά γιαγιά, Έφη Παπαθεοδώρου, που έγινε ευρύτερα γνωστή (αν και πολύ καλή ηθοποιός με πολλές δάφνες στο εξωτερικό) από το σίριαλ "Παραπέντε" βρέθηκε στο Σύνταγμα, στο πλευρό των Αγανακτισμένων και ένωσε μαζί τους την μοναδική φωνή της για να αποδείξει ότι "οι αγώνες χρόνια δεν κοιτούν"
Δείτε το video ΕΔΩ

Οι «καμαριέρες» των ισχυρών Από τον Κάστρο στον Στρος Καν

Ο Φιντέλ Κάστρο στέλνει από τη φυλακή γράμματα στη γυναίκα του και την ερωμένη του. Η Μέριλιν πεθαίνει από έρωτα για τον Τζον Κένεντι. Στην κηδεία του Μιτεράν εμφανίζονται δυο χήρες και στο μνημόσυνο του Ανδρέα μια κόρη από τη Σουηδία. Ο Κλίντον δίνει νέο ορισμό για το σεξ. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κάνει «μπούνγκα – μπούνγκα» πάρτι στη Σικελία και ο Στρος Καν καταγγέλλεται από καμαριέρα για βιασμό.

Είναι οι ηγέτες περισσότερο επιρρεπείς, από τους άλλους πολίτες, σε ερωτικές περιπέτειες; Δικαιούνται τα ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την προσωπική ζωή των ισχυρών; Γιατί η Ευρώπη και η Αμερική θέτουν διαφορετικά όρια στην ερωτική δραστηριότητα των ανδρών;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συζητά με τη Λένα Διβάνη, καθηγήτρια ιστορίας και συγγραφέα και τον Μίμη Ανδρουλάκη, πολιτικό και συγγραφέα, για τις ερωτικές αδυναμίες των ισχυρών αλλά και τα σεξουαλικά σκάνδαλα που καθόρισαν πολιτικές εξελίξεις.

Οι δημοσιογράφοι Κώστας Γιαννακίδης και Νίκος Ζαχαριάδης (ΦΩΤΟ), σατιρίζουν τις «ιστορικές ερωτικές στιγμές» των ηγετών: Το νεύμα του Ανδρέα προς τη Δήμητρα στη σκάλα του αεροπλάνου, το τραγούδι της Μέριλιν στον JFK, το φόρεμα της Μόνικας, τα δώρα του Σίλβιο στις ερωμένες του, τις εγγυήσεις του Στρος Σκαν προς τις δικαστικές αρχές.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στις 23:15 στο MEGA

Τους χάνει η τοπική τηλεόραση … τους κερδίζει η Εκκλησία!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Piazza del Popolo, οι δύο βορειοεβρίτες δημοσιογράφοι της ΔΕΛΤΑ και του Θράκη ΝΕΤ ετοιμάζουν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους!
Ο λόγος για τον Τάσο Παλαιστίδη και Χρήστο Χατζημίση, οι οποίοι δέχθηκαν την άκρως δελεαστική πρόταση της Μητρόπολης Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας να στελεχώσουν το γραφείο τύπου του Μητροπολίτη Δαμασκηνού! Στους χαλεπούς καιρούς της δημοσιογραφίας, με τους μισθούς πείνας και τις απολύσεις, οι δύο δημοσιογράφοι έπραξαν σωστά!
Εμείς όμως … ως Αντίχριστοι, θα είμαστε απέναντι τους! Καιρός είναι να αναφωνήσουν … «πίσω μου σ’ έχω σατανά»!!!

Η εξομολόγηση της Μαρ. Γιαννάκου για τον διαβήτη

H εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στις 16:00 αναζητά τις αιτίες που αύξησαν την εμφάνιση σακχαρώδη διαβήτη, στους ενήλικες, τους εφήβους και τα παιδιά. Επίσης, παρουσιάζει τους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση αυξημένου σακχάρου στο αίμα και προτείνει λύσεις για τον έλεγχο των τιμών του.

Μια νέα κοπέλα που πάσχει από διαβήτη τύπου Ι και υπήρξε πρωταθλήτρια ιππασίας μας περιγράφει πως ο διαβήτης δεν στάθηκε εμπόδιο σε ότι ήθελε να καταφέρει στη ζωή της.

Στην εκπομπή μιλά για την περιπέτεια της υγείας της η πρώην υπουργός κυρία Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους όσους ταλαιπωρούνται από τον σακχαρώδη διαβήτη, τονίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από κάθε θεραπεία. Οι επιστήμονες μας ενημερώνουν για όλα τα νεώτερα που ισχύουν στη δίαιτα ενός διαβητικού, ενώ ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει ένα γλυκό με τρεις διαφορετικούς τρόπους, το οποίο καλούνται να δοκιμάσουν στο στούντιο ασθενείς με διαβήτη.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το ευρώ. Η χρεοκοπία. Η συναίνεση. Αδιέξοδο, εκβιασμός ή απειλή;

Το ευρώ. Η  χρεοκοπία. Η συναίνεση. Αδιέξοδο, εκβιασμός ή απειλή;
Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 30 Μαϊου 2011, στις 23.20 στο MEGA.
Οι κρίσιμες ώρες της ελληνικής οικονομίας. Οι εξελίξεις μετά το Συμβούλιο των  Αρχηγών. Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. Η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Καλεσμένοι  της εκπομπής είναι ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εξωτερικών Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος στο «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» Γιάννης Δημαράς, ο πρόεδρος της «ΔΡΑΣΗΣ» Στέφανος Μάνος.
Παρεμβαίνουν  ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ  Πάνος Σκουρλέτης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Θόδωρος Μαργαρίτης, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος
 
  «Ανατροπή», τη Δευτέρα 30 Μαϊου 2011 στις 23.20 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Η Ζωή της Άλλης»: ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

«Η Ζωή της Άλλης» και την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    στο ΜΕΓΚΑ


Ο Φάνης ζητάει από την Τόνια να συναντηθούν και της εκφράζει πώς νιώθει για εκείνη.

Η Ντορίτα επιστρέφει στη δουλειά για να ξεχάσει τον πόνο της. 

Ο Νικόλας την επισκέπτεται και την παρακαλεί να τον συγχωρέσει.

Η Ξένια οργανώνει πώς θα καταφέρει να γοητεύσει τον Σήφη. 

Ο Αλέξης ετοιμάζεται να μιλήσει στη Στέλλα για κάτι πολύ σοβαρό, αλλά ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα τον μπλοκάρει...

ΣΟΚ: Παίκτης reality μπήκε στη φυλακή

Με δεκαπέντε μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε γνωστός παίκτης reality ο οποίος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με τη στάση και τη συμπεριφορά του.

Ο λόγος για τον Κώστα Κούντο, τον παίκτη από το «Fame Story 3». Ο Κώστας Κούντος, εδώ και ένα χρόνο ζει στο Λονδίνο.

Πριν λίγες ημέρες, επέστρεψε στην Ελλάδα και δέχτηκε μια κλήση από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει πήγε στο τμήμα και του είπαν να φορέσει χειροπέδες γιατί εκκρεμεί μια υπόθεση στο όνομά του από το 2002.

Σοκαρισμένος και χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει βρέθηκε στα Διαβατά, στις φυλακές Θεσσαλονίκης.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Λούκας Γιώρκας στο Greek Idol

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol έχει αναδείξει μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Όμως μόνο ένας θα κατακτήσει την κορυφή και, όπως έχει φανεί, τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς δεν είναι ασφαλής. Το τηλεοπτικό κοινό έχει αποδειχθεί αυστηρό στην κρίση του, και σε κάθε live αξιολογεί τους υποψηφίους από μηδενική βάση.

Στο έκτο live οι κριτές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους. Η Μαρία Θεοδότου, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Ερωφίλη Τζάνου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια ο καθένας, τα οποία έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή του Greek Idol. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να ερμηνεύσει ένα ελληνικό και ένα ξένο τραγούδι.

Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσα στους έξι υποψήφιους που έχουν απομείνει. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά. Το τηλεοπτικό κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει καθώς όλοι είναι ξεχωριστοί. Ποιοι θα παραμείνουν και ποιος θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς;

Επιπλέον, η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων συνεχίζεται. Ο Λούκας Γιώρκας στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαγωνισμό της Eurovision, θα ανέβει στη σκηνή του Greek Idol και θα ερμηνεύσει ζωντανά το Watch My Dance, αλλά και ένα νέο τραγούδι το οποίο και θα ακουστεί σε πρώτη μετάδοση!

Οι τηλεθεατές έχουν τον λόγο. Το έκτο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει το Σάββατο, 28 Μαΐου στις 21:00.

Και για να έχετε την πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση καθώς και πλήθος αποκλειστικών ειδήσεων γύρω από το Greek Idol, επισκεφθείτε το site www.greekidol.tv, και ακολουθήστε μας στο Twitter (@greekidolgroup) και το Facebook!

Greek Idol. Show your best.
Enhanced by Zemanta

«Βράδυ» με Γιώργο Μητσικώστα, Αργύρη Αγγέλου, Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ιδιαίτερες συναντήσεις, απροσδόκητες εξομολογήσεις, χαλαρή κουβέντα και πολλές εκπλήξεις σε ένα talk show που προκαλεί ανατροπές και βγάζει ειδήσεις!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, εκρηκτικός, καυστικός, άμεσος, με άποψη και χιούμορ, έρχεται στη συντροφιά μας, με την εκπομπή «Βράδυ», κάθε Πέμπτη και γράφει τον επίλογο της ημέρας, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Και την Πέμπτη το «Βράδυ» έρχεται νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 23:00.


Αύριο Πέμπτη 26 Μαΐου, πρώτος καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο Γιώργος Μητσικώστας.

Ο δημοφιλής κωμικός μας αποκαλύπτει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα και παίρνει θέση, με χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση, για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ποιοι θα μπουν στο στόχαστρο της σάτιράς του;

Ποιες γνωστές προσωπικότητες θα μας θυμίσει με τις μιμήσεις του;

Γιατί φορά το «βραχιόλι» του Στρος – Καν;


Στη συντροφιά της Πέμπτης και ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του στο show χορού και εκτιμά ότι ο τελικός θα είναι….γυναικεία υπόθεση.

Μιλά επίσης για τον αδελφό του, ο οποίος είναι προπονητής του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, ενώ μας αποκαλύπτει πολλά πράγματα για τον εαυτό του.

Πότε και γιατί έφαγε χαστούκι, για πρώτη φορά από τον πατέρα του;

Τι λέει για την περίοδο που δούλευε στο μανάβικό της οικογένειάς του;

Τι αποκαλύπτει για την επιτυχημένη σειρά «Στο Παρά 5’» που τον έκανε ευρύτερα γνωστό;

Ποιες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες που έχει δει στη ζωή του;

Τρίτο πρόσωπο της βραδινής παρέας η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας ταξιδεύει μελωδικά με την τελευταία της επιτυχία και μας αποκαλύπτει στοιχεία από την προσωπική της ζωή.

Πώς ήταν να μεγαλώνει σε μια οικογένεια καλλιτεχνών;

Γιατί η σκηνή και τα καμαρίνια ήταν το σπίτι της;

Ποιο μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε στο σχολείο;

Πώς έχασε 50 κιλά;

Γιατί της αρέσει να αλλάζει συχνά την εξωτερική της εμφάνιση;

Όπως πάντα, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» θα φτιάξει το σάουντρακ της βραδιάς, με δικές του μελωδίες αλλά και μουσικές που έχουμε αγαπήσει, ενώ το κοινό θα βάλει ιδιαίτερο χρώμα στη συντροφιά δίνοντάς της έναν ξεχωριστό ρυθμό.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μας περιμένει και αυτό το βράδυ της Πέμπτης σε ένα ξεχωριστό talk show με συζητήσεις, εξομολογήσεις, παραδοχές και αποκαλύψεις!

Με ιστορίες που δεν έχουν ακουστεί.

Με εκπλήξεις που έχουν απροσδόκητους αποδέκτες.

Με την επικαιρότητα κάτω από κωμικό και συχνά παραμορφωτικό μικροσκόπιο.

Με ιδιαίτερη σάτιρα και σχόλια γιατί το βράδυ παίρνει το χιούμορ σοβαρά και τη ζωή χαλαρά…..

Τα βράδια της Πέμπτης έχουν την υπογραφή του Πέτρου Κωστόπουλου!

Την Πέμπτη 26 Μαΐου συντονιστείτε στον Alpha για ένα ενδιαφέρον και ανατρεπτικό «Βράδυ»!

Και μην ξεχνάτε: Από εδώ και πέρα «Βραδιάζει» νωρίτερα, στις 23:00.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«Πάμε πακέτο»: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει τα πακέτα της σε όλη την Ελλάδα

Το πακέτο μας μεγάλωσε για να χωρέσει ακόμα περισσότερες ιστορίες και συναισθήματα. Η εκπομπή πλέον είναι δίωρη ενώ το περιεχόμενό της έχει εμπλουτιστεί με μία πιο διευρυμένη τυπολογία θεμάτων, αλλά και με εξωτερικά γυρίσματα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αφήνει συχνά το στούντιο και θα ανοίγει τα πακέτα της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με σκοπό να εκπληρώσει τις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των αποστολέων.


Την Πέμπτη 26 Μαΐου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει για να ανοίξουμε τρία καινούργια πακέτα.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια νεαρή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έρχεται στην εκπομπή με σκοπό να κλείσει μια πληγή που την βασανίζει εδώ και χρόνια.

Στην εφηβεία της, η Λίζα έχασε τον πατέρα της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο δεν ήθελε να δεχτεί αυτή τη μεγάλη απώλεια αλλά δεν μπορούσε ούτε καν να συζητά γι’ αυτήν.

Σήμερα, πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη, επιθυμεί να συναντηθεί με τα δυο της αδέρφια, τα οποία είναι από προηγούμενο γάμο του Ιταλού πατέρα της.

Αν και η αποστολέας ζούσε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ιταλία απέφευγε να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί τους.

Τώρα μετανιωμένη, εύχεται να μην είναι αργά και τα αδέρφια της να την δεχτούν στη ζωή τους…

Η δεύτερη αποστολέας είναι η Αναστασία η οποία επιθυμεί να στείλει το πιο γλυκό πακέτο της ζωής της, στον επί δέκα χρόνια σύντροφό της Ανδρέα.

Ο έρωτας τους γεννήθηκε στα θρανία και από τότε πέρασε από σαράντα κύματα, μέχρι που σήμερα επήλθε η …νηνεμία.

Η Αναστασία πλέον θέλει να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά και να κάνει στον Ανδρέα μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου.

Άραγε τι είναι αυτό που την ωθεί, την συγκεκριμένη στιγμή, να προχωρήσει σε αυτή την έκπληξη;

Πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας;

Το τρίτο πακέτο μας ταξιδεύει στη Σάμο κοντά σε μια 45χρονη γυναίκα, τη Μαρία, η οποία μεγαλώνει μόνη της πέντε παιδιά και επιθυμεί να συναντήσει για πρώτη φορά τον πατέρα της.

Η Μαρία δεν γνώρισε τον πατέρα της, καθώς εκείνος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ γι’ αυτήν. Τα μοναδικά στοιχεία που έχει για αυτόν είναι το όνομα, το επίθετο και μια φωτογραφία των δυο τους μπροστά από τον Λευκό Πύργο, από όταν εκείνη ήταν 3 ετών.

Η Μαρία θα ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη με την ελπίδα να συναντήσει τον πατέρα της στο σημείο που ο χρόνος πάγωσε και για τους δυο πριν από 42 χρόνια, μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Εκεί θα ήθελε να κάνουν μια νέα αρχή.

Άραγε θα εμφανιστεί κάποιος στο ραντεβού ή είναι πλέον πολύ αργά;
Και μην ξεχνάτε: Το «Πάμε πακέτο» ανοίγει κάθε Πέμπτη στις 21:00 και πλέον είναι στη συντροφιά μας για δυο ολόκληρες ώρες.

Το «Νησί» ξανάρχεται!

Τα νούμερα που έκανε το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Το Νησί» δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα και το Μεγάλο Κανάλι ψάχνει τρόπους να το επαναφέρει.

Και βρήκε: Backstage!

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Θ. Παπαδουλάκης, εκτός από τις σκηνές του έργου, κατέγραφε με κινητή κάμερα και τα παρασκήνια με τους ηθοποιούς σε ανέμελες στιγμές

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αποκάλυψη παρουσιάστριας: «Έχασα δυο παιδιά πριν την κόρη μου»

Γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς πριν αποκτήσει την κορούλα της, είχε χάσει δυο παιδιά. 

Για την μόλις δέκα μηνών κορούλα της μίλησε η Μαρία Κρούσσου, η παρουσιάστρια του δελτίου καιρού του Star. «Νιώθω μεγάλη χαρά. Είναι αυτό που ήθελα. Είναι η ζωή μου όλη».

Χορογράφος και χορεύτρια -εκτός από παρουσιάστρια-, αποκάλυψε ότι το μόνο που θέλει είναι να «είμαι συνέχεια με το παιδί μου, έπειτα να διδάσκω και μετά να είμαι στο κανάλι».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
Enhanced by Zemanta

"Μενεγάκη φύγε ! Χάλασες το νησί μας" !

«Από τότε που άρχισες να έρχεσαι εδώ, το νησί έχει χαλάσει!». Με αυτά τα λόγια, ένας κάτοικος της Άνδρου ξεκίνησε τη φραστική του επίθεση στην Ελένη Μενεγάκη, μια επίθεση που δεν σταμάτησε εκεί, αφού μέσα σε λίγα λεπτά το επεισόδιο πήρε σοβαρότερη τροπή και χρειάστηκε η παρέμβαση του Ματέο Παντζόπουλου για να γλιτώσει η Ελένη από τον οργισμένο άνδρα. Η παρουσιάστρια, φανερά συγχυσμένη και στενοχωρημένη, λίγες ώρες αργότερα, έλεγε και ξανάλεγε: «Μα, τι τους έκανα; Εγώ την Άνδρο τη λατρεύω…»

Οι Ανδριώτες είναι sui generis τύποι και προσπαθούν να κρατήσουν το επίπεδο του νησιού υψηλά, διώχνοντας ακόμη και τουρίστες μερικές φορές. Οι παπαράτσι και τα εξώφυλλα δεν τους ταιριάζουν και θέλουν να διώξουν την Ελένη Μενεγάκη προκειμένου να διατηρήσουν την ησυχία τους. Μέσα στα αρχοντικά της Χώρας και πίσω από τις κλειστές πόρτες που ανοίγουν για λίγους, εκλεκτούς και χαμηλού προφίλ αριστοκράτες η δυσαρέσκεια φουντώνει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ  ΔΕΧΤΗΚΕ Η  ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΕΟ

1.300.000 τηλεθεατές είδαν «Ανατροπή» για το «Νησί»

Ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες -συγκεκριμένα 1.287.507- ήταν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν την εκπομπή «Ανατροπή» τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2011, που ήταν αφιερωμένη στο «Νησί». Η εκπομπή που προβλήθηκε αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο της τόσο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του MEGA σημείωσε κατά μέσο όρο τηλεθέαση 36,9%

Στο στούντιο της «Ανατροπής» ο Γιάννης Πρετεντέρης φιλοξένησε τους συντελεστές της σειράς και τους πρωταγωνιστές της, σε μια συζήτηση γεμάτη αναμνήσεις από τα γυρίσματα και γέλιο.  

Η «Ανατροπή» ήταν στην πρώτη 5αδα με τα πιο δημοφιλή προγράμματα για τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ενώ έστω και για ένα λεπτό την εκπομπή παρακολούθησαν 3.233.000 τηλεθεατές, ποσοστό 31,8%.

ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΟ MTV

Cover of "Cribs: A Guided Tour Inside the...Cover via AmazonΤον Ιούνιο το MTV προσκαλεί το νεανικό κοινό να μπει στην παρέα του «MTV Teen Club».

Καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή στις 15.00 το μεσημέρι οι νέοι μπορούν να δουν τα πιο πρωτότυπα ραντεβού που σκαρώνουν οι γονείς στα παιδιά τους στο Parental Control.

Μια ώρα μετά (στις 16.00) τα κολεγιόπαιδα του Laguna Beach μεταφέρουν τους τηλεθεατές σε μια άλλη πραγματικότητα και διάσταση, ενώ στις 17.00 μπορούν να δουν πόσο τέλειο μπορεί να είναι το σπίτι ενός δεκαπεντάχρονου της σειράς Teen Cribs.
Enhanced by Zemanta

Ο Τρύφωνας και η "κρίμα μπαλαρίνα" της Q

Ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ελληνικής διαφήμισης, το γνωστό σε όλους Qδάκι, μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης επικοινωνίας με τους καταναλωτές, εξελίσσεται και ανανεώνεται.

Εισβάλει στον κόσμο των ανθρώπων και κλέβει την παράσταση τόσο στην οικονομία, χάρη στις μοναδικές προσφορές Q όσο και στην επικοινωνία, ανοίγοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του χιουμοριστικό διάλογο με φυσικούς συμπρωταγωνιστές.

Η νέα καμπάνια επικοινωνίας της Q, με τίτλο «Η Q στην οικονομία, κλέβει την παράσταση», διαδραματίζεται στη σκηνή ενός θεάτρου.

Το Qδάκι στην ουσία ενσαρκώνει τον ίδιο τον χαρακτήρα –πρωταγωνιστή με τον οποίο και «συνομιλεί». Μαζί κλέβουν την παράσταση με τις ατάκες τους, μιλώντας κάθε φορά «τη δική τους διάλεκτο», καθώς η Q απευθύνεται σε όλους και για κάθε συνδρομητή μπορεί να γίνει «Το δικό του δίκτυο».

Στα πρώτα τρία τηλεοπτικά σποτ της νέας καμπάνιας Q, το Qδάκι μοιράζεται τη σκηνή με έναν…Ινδιάνο, έναν Κάγκουρα και σε ρόλο – έκπληξη τον Τρύφωνα Σαμαρά…κοινός παρονομαστής και στις τρείς επικοινωνίες η νέα προσφορά της Q, που κλέβει την παράσταση στην οικονομία:

300' ή 300 SMS προς WIND & Q, μόνο με 1€ απλά με δωρεάν κλήση στο 12200

Τα νέα σποτμπορείτε να δείτε στο http://www.youtube.com/QbyWind

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Έρρικα Πρεζεράκου - Η hot αθλήτρια του Ελληνικού στίβου

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι η hot αθλήτρια του Ελληνικού στίβου που γνωρίσαμε στο Dancing With The Stars!

Η ίδια γράφει στο βιογραφικό της:
"Οι Μανιάτες φημίζονται για πολλά πράγματα και η αυστηρότητα είναι ένα από αυτά. Όταν οι αγαπημένοι μου γονείς, Ανδριάνα και Παναγιώτης, με έφεραν στη ζωή, δεν γνώριζαν πως αυτή την αυστηρότητα έμελλε να την αμφισβητήσω από τα πρώτα μου κιόλας βήματα. Πρώτη μου επαναστατική κίνηση; Πέταξα την πιπίλα". 

Η "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΡΡΙΚΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΕΣ" 9 φωτο ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ο Στέλιος Μάινας, ο υφυπουργός και η... Βουλγάρα στριπτιζέζ !

Δεν είναι μόνο κορυφαίος ηθοποιός αλλά και συγγραφέας. Ο λόγος για τον Στέλιο Μάϊνα τον πρωταγωνιστή  στο ΝΗΣΙ, το σίριαλ που εκλεψε φέτος τις καρδιές μας.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν το πρώτο μυθιστόρημα του Στέλιου Μάινα, «Τα φαινόμενα απατούν» την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, στις 19.00.

Ένα βιβλίο - "καθρέπτη" που ο Στέλιος Μάινας μέσα από πολλούς συμβολισμούς μιλά για ένα άλλο κόσμο.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Video: Μενεγάκη: «Σίγουρα θα κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση»

Για πρώτη φορά και μάλιστα δημόσια, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε ευθέως για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με το πρωινό.

«Μέχρι σήμερα, δεν έκανα κάτι άλλο από άποψη. Ένα πράγμα είναι αρκετό. Δεν είναι σωστό για μένα να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα. Εξάλλου, θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε χώρο και σε άλλους. Δεν μπορεί δηλαδή τρεις άνθρωποι να τα κάνουν όλα. Όμως, σίγουρα θα κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση», δήλωσε.

Η Ελένη, που όπως, είπε θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό, μίλησε για την ξεχωριστή σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο, γιατί όπως λέει, είναι αληθινή. «Πάντα έλεγα ότι θα κάνω πράγματα. Από αυτά που έλεγα ότι θα κάνω, όλα έγιναν. Μη σου πώ και παραπάνω», πρόσθεσε. BINTEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Κατερίνα Λέχου: Τί της φέρνει θλίψη στην τηλεόραση;

Η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή Ανατροπή, μίλησε για το τι της προκαλεί θλίψη στην ελληνική τηλεόραση.

Την καθημερινότητα της τηλεόρασης την αποκάλεσε "Χαζό παιδί χαρά γεμάτο"....και πολύ καλά είπε!

Συγκεκριμένα είπε:

Το "Χαζό παιδί χαρά γεμάτο" που βλέπω καθημερινά στην τηλεόραση μου προκαλεί θλίψη, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είναι όλοι χαρούμενοι όταν συμβαίνουν τόσα γύρω μας. Αντιθέτως μου δίνει αισιοδοξία, ότι κάποιοι άνθρωποι που πασχίζουν, συνεχίζουν να παλεύουν!!!"
whatwomenlove.gr

ΕΡΕΥΝΑ: 23 Αυτοκτονίες σε Χανιά και Ρέθυμνο μέσα σε 1 χρόνο !

Η Ελλάδα ήταν, ως πρόσφατα, η χώρα με το μικρότερο  ποσοστό αυτοκτονιών στην Ευρώπη. Ξαφνικά, κάτι άλλαξε.

Το 2010 οι αυτοκτονίες διπλασιάστηκαν. Τους πρώτους μήνες του 2011, η μακάβρια στατιστική καταγράφει νέα αύξηση. Ειδικά στην Κρήτη, στον κύκλο των μικρών επιχειρηματιών, τους τελευταίους μήνες μοιάζει να απλώνεται μια επιδημία αυτοκτονιών: 

Μόνο στα Χανιά και το Ρέθυμνο 23 άνθρωποι έχουν επισήμως καταχωρηθεί ως αυτόχειρες μέσα στον τελευταίο χρόνο! Τι να συμβαίνει άραγε; Πώς περνά η κρίση από το ταμπλό του χρηματιστηρίου και τα «ντίλινγκ ρουμς» των τραπεζών, στις ψυχές των ανθρώπων;

Η «Έρευνα» ταξιδεύει στα Χανιά και το Ηράκλειο για να ανοίξει τους φακέλους ανθρώπων που έβαλαν τέλος στην ζωή τους πιεσμένοι από οικονομικά προβλήματα και πιστωτές. 

Ταξιδεύει στην Γαλλία, όπου μια επιδημία αυτοκτονιών έχει αποδεκατίσει στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων. Πίσω στην Αθήνα, συζητά με τον κορυφαίο ψυχαναλυτή Ματθαίο Γιωσαφάτ για την κρίση και την ψυχή μας, για τον τρόπο που η οικονομική κρίση μεταβιβάζεται στον συναισθηματικό μας κόσμο.
 
«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 23:50 στο MEGA
 

Το "Νησί" έσπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης !

Οσο θεαματική ήταν όλο το χειμώνα η πορεία του "Νησιού" στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο θεαματικό ήταν και το φινάλε του !

Οπως ήταν αναμενόμενο, η δραματική, ερωτική σειρά του Mega, κατάφερε χθες με το τελευταίο αντίο της να τινάξει την μπάνκα της AGB στον αέρα !

Ετσι, το "Νησί" σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης, απογειώνοντας το Μεγάλο Κανάλι και βυθίζοντας με... συνοπτικές διαδικασίες όλα τα προγράμματα όλων των υπόλοιπων καναλιών που βρέθηκαν απέναντί του !

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ

“Giza Bar” στη θέση της “Ελληνοφρένειας”

Το ραδιόφωνο τους έφερε κοντά…Μέσα στην άγρια κρίση. Κι ενώ αυτή, είδε στον ύπνο της ψάρια, αυτός, αφού άκουσε τον Σαμαρά Ι Ι για την αποενοχοποίηση των επιχειρηματιών, έλαβαν την μεγάλη απόφαση! Δανείστηκαν από συγγενείς και φίλους, από την καμαριέρα του Τσοχατζόπουλου και από την ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα του Τρισέ.
Δανείστηκαν  επίσης κάτι  από την αισιοδοξία του πρωθυπουργού μας και …ανοίγουν… το δικό της μπαρ.
Αυτή είναι η Γκίζα από τον ΣΚΑΪ 100,3 και  σερβίρει ποτά με άποψη …δηλαδή με κάθε ποτό που κερνάει εκφράζει και μια δική της άποψη…
Αυτός είναι ο Αντώνης Ανδρικάκης  άνθρωπος των ραδιοκυμάτων και των κυμάτων γενικότερα, στιχουργός  και  συγγραφέας που την πλησίασε με τη βάρκα του και της είπε ή αλλάζουμε η βουλιάζουμε…
Στον πάτο δίπλας της  στέκεται ακοίμητος ένας τροβαδούρος του έρωτα …ο Γιώργος Μυλωνάς συνθέτης, στιχουργός, ηθοποιός, κονφερασιέ και bar tender με ελαστικό ωράριο εργασίας.
Bαck stage θα βρίσκεται ο Πάνος Σουρούνης για τα μπαρελκόμενα… και για ότι άλλο χρειαστεί, ο ίδιος …
Πλήθος καλλιτεχνών παρελαύνει κάθε βράδυ από τη μπάρα της με στόχο μια μεγαλύτερη καριέρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο….
Special guest Ντομινικ Στρος Καν, Ολι Ρεν , Βολφγκανγκ Σόιμπλε και γλέντι μέχρι πρωίας με το συγκρότημα «Τροικάνα»…
Ειδικές τιμές σε φαν του Παπακωνσταντίνου…του Γιώργου Παπακωνσταντίνου…Δεν διατίθενται τασάκια…. Επιτρέπεται το smoke on the water….

Απάντηση Χατζηνικολάου στις φήμες ότι εγκαταλείπει το Alter

Απάντηση σε όσους γράφουν ότι εγκαταλείπει το Alter και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Σκάι έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. 
 
''Αν κάποιοι θέλουν να γράφουν μυθεύματα, προσωπικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο...'' είπε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, φανερά ενοχλημένος από τα ανακριβή δημοσιεύματα που τον αφορούν, ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι δεν συζητάει με κανένα άλλο κανάλι και ότι δεν πρόκειται να φύγει από το Alter εφόσον αυτό συνεχίσει να λειτουργεί. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Εύη Βατίδου: Ποιος δημοσιογράφος καταγγέλει ότι τον έδειρε;

Για ξυλοδαρμό κατηγορείται σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews, η Εύη Βατίδου. 
 
Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησε και  του πήρε τη φωτογραφική μηχανή.
 
Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που έφτασε στο σημείο να κάνει μία τόσο σοβαρή καταγγελία;

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Παράνομη η απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την τετραήμερη απεργία που είχαν προκηρύξει οι τεχνικοί της τηλεόρασης με αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης.

Κανονικά θα γίνει η ροή προγράμματος και η προβολή των δελτίων ειδήσεων στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ύστερα από την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομες τις απεργιακές κινητοποιήσεις των τεχνικών.

VIDEO: Τρύφωνας Σαμαράς: «O Γιάννης Λάτσιος είναι υπερβολικός»

O Tρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» και θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό που παρότι είναι κουμπούρας τον κρατάει στο παιχνίδι.

Δήλωσε, πως προσπαθεί πάρα πολύ για να χορέψει καλά, ενώ για τον Γιάννη Λάτσιο υποστήριξε πως είναι υπερβολικός.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Προσκλητήριο γάμου με... τραπεζικό λογαριασμό

Η Σταματίνα και ο αγαπημένος της Θέμης Σοφός πρωτοτύπησαν. Στο προσκλητήριο της παρουσιάστριας, το οποίο πρώτη η «Espresso» δημοσιεύει σήμερα, εκτός από τα απαραίτητα, στη λίστα γάμου περιλαμβάνει και έναν αριθμό λογαριασμού για το... ταξίδι του μέλιτος!
 
Το ωραίο είναι ότι το πρακτορείο ταξιδιών στο οποίο παραπέμπει ο τραπεζικός λογαριασμός ανήκει στην μητέρα της Σταματίνας και έτσι τα λεφτά θα μείνουν στην ... οικογένεια ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

FX: ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ «SONS OF ANARCHY»

Sons of AnarchyImage by Roscoe Van Damme (In Memory of Maureen) via FlickrΠάρτι για τη σειρά δράσης «Sons of Anarchy» διοργάνωσε το συνδρομητικό κανάλι FX.

Το event είχε τον χαρακτήρα «Rock βραδιάς» και πραγματοποιήθηκε στο rock bar Intrepid Fox, στο Γκάζι, με χορηγό το Jack Daniel’s.

Με rock αισθητική, σέξi happenings και Harley μηανές στο χώρο το event ήταν πολύ κοντά στην ατμόσφαιρα της σειράς «Sons of Anarchy», με το αποκορύφωμα της βραδιάς να είναι η συαυλία-έκπληξη από το συγκρότημα Cyanna.

Το event πλαισίωσαν celebrities από το χώρο του θεάματος, εκπρόσωποι διαφημιστικών εταιρειών, εκπρόσωποι των μέσων, στελέχη της Nova και του Conn-X (πλατφόρμες όπου προβάλλεται το FX).
Enhanced by Zemanta

ΝΕΑ ΖΩΝΗ DISNEY JUNIOR ΑΠΟ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ

Image representing The Walt Disney Company as ...Image via CrunchBaseΤη νέα ζώνη Disney Junior θα εντάξει από 1η Ιουνίου το Disney Channel για παιδιά ηλικίας 2-7 ετών.

Το πρόγραμμα και τις σειρές που θα περιλαμβάνει η νέα ζώνη θα παρουσιάσει στις 30/6 η διευθύντρια Μarketing της Walt Disney Company Greece, Νάντια Ροδίτη, σε σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί.
Enhanced by Zemanta

Συνεργασία Λαζόπουλου - Ελληνοφρένειας;

Ενας διακαής πόθος του Λάκη φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Ποτέ του ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την...
τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια». Μετά την εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ, πάντα ο ηθοποιός φιλοξενούσε αποσπάσματα στο δικό του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που εξυμνούσε τη δουλειά τους. Φαίνεται, όμως, ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ενώσουν τις δυνάμεις τους.
Ηδη από το καλοκαίρι του 2007 ο Λάκης Λαζόπουλος ήθελε να συνεργαστεί με τους δημιουργούς της σατυρικής εκπομπής. Οι επαφές είχαν ξεκινήσει και, αρχικά, υπήρχε θετική έκβαση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Video: Αποχώρηση - έκπληξη με πολλή συγκίνηση από το Dancing with the Stars

Μια απρόσμενη αποχώρηση με πολλές στιγμές συγκίνησης είχαμε στο live του Dancing with the star αυτής της Κυριακής.

Υποψήφιοι ήταν η Ναταλία Δραγούμη και ο Κώστας Μαρτάκης και τελικά στο επόμενο live δεν θα χορέψει η ηθοποιός

Η ίδια δήλωσε πως ήταν καιρός να αποχωρήσει καθώς την χρειάζονταν η οικογένεια και τα παιδιά της ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις εμπειρίες της στο show.

Καλά λόγια όμως ανταπέδωσαν και οι κριτές και η παρουσιάστρια λέγοντας πως ήταν χαρά τους που γνώρισαν την πραγματική Ναταλία Δραγούμη ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια εξέφρασε την επιθυμία της να την δει, μαζί με την οικογένειά της, σε ένα από επόμενα live, στις θέσεις του κοινού. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τι αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ στην Τατιάνα Στεφανίδου;

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου το απόγευμα της Παρασκευής ήταν η Νάντια Μπουλέ. 
 
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχουν
ακουστεί κατά καιρούς για την ίδια και την αμυντική στάση που κρατάει απέναντι στους δημοσιογράφους, ενώ για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε τι ζητάει από μια σχέση και αν έχει κλάψει ποτέ για έναν άντρα.

Η οικοδέσποινα του «Αξίζει να το ζεις» ανέφερε στη Νάντια πως ανήκει στους ανθρώπους εκείνους της τηλεόρασης που κάποιοι «λατρεύουν να μισούν», γιατί δείχνει άνθρωπος που θέλει ό, τι κάνει στη ζωή της να το κάνει τέλεια. «Πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί αρνητικά η αμυντική στάση που έχεις κρατήσει κατά καιρούς απέναντι στους δημοσιογράφους» συμπλήρωσε η Τατιάνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Video: Και το Dancing είχε «9» για τον Αργύρη Αγγέλου

Μια πολύ sexy χορογραφία με πολλά κουνήματα τσα τσα χόρεψε ο Αργύρης Αγγέλου ο οποίος εμφανίστηκε τρίτος στο Dancing with the stars.

Τα σχόλια που πήρε από την κριτική επιτροπή ήταν εξαιρετικά και αυτό φάνηκε και στην βαθμολογία τους που του έδωσαν 4 εννιάρια!

Πρόταση γάμου του Ματέο στην Ελένη Μενεγάκη;

Την ονομαστική της γιορτή είχε το Σάββατο 21/05 η Ελένη Μενεγάκη και όπως ήταν φυσικό, παπαράτσι και δημοσιογράφοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να την εντοπίσουν.

Πού ήταν η Ελένη; Ιδού η απορία. Ηταν στην Ανδρο, όπως είχε ακουστεί, ήταν σε κάποιο άλλο μέρος εκτός Αθηνών, ή ήταν στο σπίτι της με την οικογένειά της;

Η Ελένη πέρασε την ημέρα της γιορτής της στο σπίτι της, με τα τρία της παιδιά και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο. Ακουγόταν έντονα μάλιστα ότι ο επιχειρηματίας θα επέλεγε την συγκεκριμένη μέρα για να της κάνει πρόταση γάμου! Υπάρχει άλλωστε καλύτερο δώρο; ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΤΟ ΝΗΣΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA

ΣΤΟ ΝΗΣΙ τη Δευτέρα στο MEGA  ΜΕ ΤΟ τελευταίο επεισόδιο 26.

Παρελθόν και παρόν συναντιούνται για να γράψουν το φινάλε στις ιστορίες των ηρώων μας... 

Η κόρη της 'Αννας, η Σοφία μεγαλώνοντας αντιμετωπίζει το βάρος της οικογενειακής της τραγωδίας και αποφασίζει να φύγει και να χτίσει τη ζωή της μακριά από την Κρήτη. 


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Γιώργης Πετράκης), Κατερίνα Λέχου (Ελένη Πετράκη), Γιούλικα Σκαφιδά (Μαρία Πετράκη), Ευγενία Δημητροπούλου ('Αννα Πετράκη/Αλέξις Φίλντιγκ), Μαρία Πρωτόπαππα (Ευγενία Καπετανάκη), Ντίνα Μιχαηλίδη (Σαβίνα Αγγελοπούλου), Γρηγόρης Ορφανουδάκης (Παύλος Αγγελόπουλος), 'Ολγα Δαμάνη (Φωτεινή Αγγελοπούλου σε μεγάλη ηλικία), Λευτέρης Μποτονάκης (Στέφανος σε μεγάλη ηλικία), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Βασίλης Καπετανάκης), Αντιγόνη Αλικάκου (Χαρίκλεια), Ράσμι Σούκουλη (Στέλλα)Guest star : Φιλαρέτη Κομνηνού (Σοφία Φίλντιγκ)
Συμμετέχει ο Dan Stevens (Ed)
Guest star φιλική συμμετοχή: Ian Hislop (Μάρκους)
Συμμετέχουν: Μανώλης Κωνσταντακάκης Καφετζής στην Πλάκα), Κλειώ Φανουράκη (Φρόσω Μανουσάκη), Μανόλης Μακράκης (Παπα-Λουκάς), Μαρία Τσισμενάκη (Κατερίνα Λεμονιά), Σόλωνας Κατσικανδαράκης (Σωτήρης Λεμονιάς), Αντύπας Νταμοτζίδης (Αντώνης Αγγελόπουλος)
και τα παιδιά: Μάνος Τσαγκαράκης (Δημήτρης Λεμονιάς), Αναστασία Τσιλιμπίου (Μαρία Πετράκη), Ιφιγένεια Τζόλα ('Αννα Πετράκη), Ρενέ Τζόλα (Φωτεινή Αγγελοπούλου), Ορφέας Φιλιππάκης (Μανωλιός)
Και οι: Γιώργος Μαυροειδής, Δανάη Ορφανού, Κώστας Μεταξάκης, Βρεττός Μυλωνάς, Κωστής Λυράκης, Μανώλης Χρονάκης, Εβελίνα Κουτουλάκη

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Κερέν - Aποχώρηση - έκπληξη από το Greek Idol!

Μεγάλες ανατροπές επιφύλασσε το πέμπτο live του Greek Idol με αποκορύφωμα την στιγμή της αποχώρησης.




Η τελικά τριάδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση ήταν η Ερωφίλη, η Κέρεν και η Μαλού και τελικά η τραγουδίστρια που είδε την πόρτα εξόδου ήταν η η Κέρεν!

Πρώτη «σώθηκε» η Ερωφύλη και στη συνέχεια η Ρούλα Κορομηλά, μετά από πολύ «παίδεμα», ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψήφο της επιτροπής είχαμε ομοφωνία αφού και οι τρεις κριτές είχαν ψηφίσει προς αποχώρηση την Ερωφίλη.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...