Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Εύη Φραγκάκη: Ο τραυματισμός που την οδήγησε στο ΚΑΤ

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Εύη Φραγκάκη την Παρασκευή εξαιτίας μιας κάκωσης στο πόδι που προήλθε από "μυθική" τούμπα, όπως την χαρακτήρισε η ίδια. 


Η δημοσιογράφος παρά τον πόνο της είδε τον τραυματισμό της με χιούμορ και μάλιστα ενημέρωσε και τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter.


Φυσικά, όλοι έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά κι εκείνη δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα με τον τραυματισμό και τον νάρθηκα που "κέρδισε"!

Θα βγάλει δελτίο από το Βερολίνο για τις Γερμανικές εκλογές

Ο ΣΚΑΪ, στον παλμό των Γερμανικών εκλογών, αύριο Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα βγάλει το κεντρικό δελτίο με την Σία Κοσιώνη, απευθείας από το Βερολίνο.


Μαζί με το Σταμάτη Ασημένιο και όλο το δίκτυο των ανταποκριτών της Deutsche Welle, αναλυτές και εκπροσώπους των γερμανικών κομμάτων, η Σία Κοσιώνη θα μεταδίδει τα αποτελέσματα και όλες τις εξελίξεις της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο στούντιο του Φαλήρου η Λίδα Μπόλα, με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ, θα δώσουν το στίγμα των αποτελεσμάτων των εκλογών στη Γερμανία και τις προεκτάσεις που θα έχουν για τη χώρα μας αλλά και για ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο.

Νωρίτερα, στις 19.00, σε απευθείας σύνδεση με τη γερμανική πρωτεύουσα, θα μεταδοθεί η πρώτη εικόνα του εκλογικού αποτελέσματος από τα exit polls.

Από το Σάββατο τα δελτία του ΣΚΑΪ θα μεταδίδουν με απ΄ ευθείας συνδέσεις από το Βερολίνο όλες τις εξελίξεις από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.
Enhanced by Zemanta

Οι σπόντες του Αυτιά για τον Κανάκη και τη Μάγδα

Ξεκίνησε με κέφια την εκπομπή, το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Αυτιάς...

Άρχισε να πειράζει τη Μάγδα Τσέγκου, αποκαλώντας "τζιβιτζιλίκι" το... iPad της.
Εκείνη λοιπόν, άρχισε να ευχαριστεί την Παναγία που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την εκπομπή του ο Αντώνης Κανάκης, γιατί αλλιώς, δε θα άφηνε ασχολίαστο αυτό το χαρακτηρισμό του Γιώργου Αυτιά.


Ο Γιώργος Αυτιάς λοιπόν, που ως γνωστόν έχει σχέση... αγάπης και μίσους με τον Αντώνη Κανάκη, δεν παρέλειψε τα σχολιάσει τα... μπάνια του Κανάκη, που έγιναν πρωτοσέλιδα το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια όμως, δεν ξέφυγε ούτε η Μάγδα από τις σπόντες του, όταν του ζήτησε... βαρέα ένσημα για την υπομονή που κάνει η ίδια στην εκπομπή.

Τότε, ο παρουσιαστής άρχισε να θυμάται τις παλαιότερες δουλειές της Μάγδας, κατά τις οποίες... "Μίλαγες κάθε δυο ώρες μια φορά και κάτι έγινε!"

Δείτε το βίντεο:



Καθήλωσε τους τηλεθεατές η "Έρευνα" του Παύλου Τσίμα για τη Χρυσή Αυγή


Η εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής είχε τίτλο: "Λευκός τρόμος" και ήταν μια έρευνα για την εξέλιξη της Χρυσής Αυγής, το κύμα βίας που σαρώνει τις ελληνικές πόλεις εδώ και μήνες, τις καθημερινές επιθέσεις εναντίον μεταναστών, τα θύματα και τους θύτες, τις ρίζες αυτού του κύματος βίας αλλά και τους κινδύνους που σέρνει μαζί της...
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, παρουσιάστηκε η ιστορία της Χρυσής Αυγής. Πώς από το περιοδικό "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφόρησε το 1980 και αργότερα έγινε ονομασία μιας πολιτικής οργάνωσης, φτάσαμε στα σημερινά γεγονότα....

Οι συντελεστές ταξίδεψαν στο εξωτερικό και μίλησαν με θύματα βίας ενώ παρουσιάστηκαν και βίντεο αρχείου με περιστατικά...

Η εκπομπή, έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 26,2% στο γενικό σύνολο τηλεθεατών ενώ στο νεανικό κοινό (15-44) ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 33,7% !

Ποια παρουσιάστρια βρέθηκε στο ΚΑΤ;

«Με μια γερή κάκωση στο πόδι κ πολύ πόνο, "κέρδισα" τελικά έναν νάρθηκα & τις καλύτερες εντυπώσεις από τη δουλειά των ανθρώπων στο ΚΑΤ» έγραψε η Εύη Φραγκάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατύχημά της.

 Δείτε τι έγραψε στο twitter:


Lauren Cohan: Η σέξι χωριατοπούλα του « The Walking Dead»

Εκτός από ηθοποιός η Cohan είναι συγγραφέας και παραγωγός. Εχει εμφανιστεί σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως «The Vampire Diaries», «Modern Family», «CSI: NY» και άλλες.


Υποδύεται τη σέξι και θρήσκα χωριατοπούλα στη δημοφιλή αμερικανική σειρά The Walking Dead. Ο λόγος για την όμορφη ηθοποιό Lauren Cohan, η οποία γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά η καταγωγή της είναι από τη Βρετανία.

Εκτός από ηθοποιός είναι συγγραφέας και παραγωγός. Εχει εμφανιστεί σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως The Vampire DiariesModern FamilyCSI: NY και άλλες. Στο σινεμά θα τη δούμε στις ταινίες Casanova, Death Race 2 και Float.

Η Cohan ζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μεταξύ Λονδίνου και Λος Αντζελες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 10 SEXY ΦΩΤΟ ΤΗΣ LAUREN COHAN

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Glee: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς φαινόμενο στον Alpha - ΟΛΑ τα επεισόδια

Ο δεύτερος κύκλος του Glee, της σειράς που καθόρισε την pop κουλτούρα της δεκαετίας που διανύουμε, ήρθε στον Alpha.

English: Actress Jessalyn Gilsig at premiere p...
Jessalyn Gilsig  (Photo credit: Wikipedia)
Το «Glee», ένας επιτυχημένος συνδυασμός μουσικής και χιούμορ, έκανε όλη την Αμερική να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς του.

Η σειρά θρύλος έχει σαρώσει τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες, Emmy και Grammy ενώ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

H ιστορία…

Το «Glee» κάνει focus στις ζωές των μαθητών ενός σχολείου διαφορετικού από τα άλλα.

Τα εφηβικά δράματα ξετυλίγονται μέσα από vintage τραγούδια που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουμε λατρέψει και χορέψει, ενώ στα διαλλείματα ακούγονται οι πιο γνωστές εμπορικές μουσικές επιτυχίες.

Ο γνωστός δημιουργός του Nip/Tuck και American Horror Story Ryan Murphy, μας οδηγεί σε μια μικρή πόλη του Οχάιο όπου ένας χαρισματικός καθηγητής Ισπανικών, ο Γουίλ Σούστερ, φτιάχνει μια ιδιαίτερη χορωδία. Μέλη της είναι κάθε λογής “(L)oosers” του Λυκείου που όμως θα κάνουν τα πάντα για να λάμψουν σαν rockstars μέσα από τη μουσική. Στόχος τους είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα μέλη μπορούν και να πάρουν μέρος στον ετήσιο μουσικό διαγωνισμό σχολείων της Αμερικής.

Όλα και όλοι όμως λειτουργούν εναντίον τους: από τις κοινωνικές διαφορές των ίδιων των παιδιών, μέχρι την αυταρχική γυμνάστρια των cheerleaders που έχει θέσει ως σκοπό της ζωής της να κάνει τα πάντα για να διαλύσει τη χορωδία.

 Πρωταγωνιστούν οι: Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Mark Salling, Jane Lynch, Matthew Morrison, Jessalyn Gilsig κ.ά.

Ως guest stars, μεταξύ πολλών άλλων, εμφανίζονται οι: Kate Hundson, Gwyneth Paltrow,  Lindsay Lohan, Ricky Martin , Sara Jessica Parker, Britney Spears, Helen Mirren, Gloria Estefan κ.ά.



Enhanced by Zemanta

Karadayi - Καρανταγί: Χαμός στο πρώτο επεισόδιο του β' κύκλου του Karadayi! Όλες οι εξελίξεις


Combination of Image:Flag of Turkey.png and Im...
. (Photo credit: Wikipedia)

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς που άρχισε μόλις πριν από λίγες μέρες να προβάλλεται στη Τουρκία, ξεκινάει στο δικαστήριο, όπου ο Μαχίρ μόλις έχει ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε τον εισαγγελέα Σουλεϊμάν. Ενα σούσουρο ακούγεται στην αίθουσα και η Φεριντέ ζητάει να κάνουν ησυχία...

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


-Εξήγησέ μας λοιπόν πώς σκότωσες τον εισαγγελέα, ρωτάει η Φεριντέ.

-Ηταν η μέρα των αρραβώνων μου και πήγα με τον Ισμέτ στον μπαρμπέρη. Αργότερα έμαθα ότι ο εισαγγελέας με ζήτησε και ήρθα στο δικαστήριο. Δεν ήταν κανείς μπροστά στο γραφείο του Σουλεϊμάν και δεν είδα ούτε τη Σερρά. Μπήκα μέσα και μου εξήγησε γιατί με κάλεσε. Οταν μου εξήγησε τι συμβαίνει με τη μητέρα μου έχασα τον έλεγχο και τον σκότωσα. Στο μεταξύ έξω από την αίθουσα ο Τουργκούτ λέει στη Σερρά:

-Ωστε θα καταθέσεις εναντίον μου; Ωραία λοιπόν, πήγαινε. Κανείς δεν θα πιστέψει τα λόγια σου, κανείς δεν θα πιστέψει ότι ένας υπάλληλος κατηγορεί ένα σημαντικό εισαγγελέα.

-Εχω αποδείξεις για την κατάθεσή μου.

-Εχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Αν αποδειχτεί πως έκρυβες στοιχείο, τότε μπορεί να κατηγορηθείς για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και να τιμωρηθείς με 10 χρόνια φυλάκιση. Λοιπόν τι θα συμβεί με την κόρη σου μετά; Τι θα γίνει αν η μητέρα σου πεθάνει ξέροντας ότι το παιδί της είναι στη φυλακή; Ολη σου η ζωή θα καταστραφεί. Αυτή η φωτιά θα μας κάψει και τους δύο, της λέει εκείνος και η Σερρά δείχνει προβληματισμένη. Την ίδια ώρα ο Νετζντέτ παρακαλάει τους φύλακες να επικοινωνήσει με τη Φεριντέ καθώς έχει να της πει κάτι σημαντικό. Πίσω στο δικαστήριο ο Ισμέτ καταθέτει ότι πράγματι ο Μαχίρ είχε φύγει για κάποιο διάστημα εκείνη τη μέρα του φόνου.

-Σας αποκάλυψε ότι έκανε φόνο, τον ρωτάει η Φεριντέ και εκείνος κοιτάζει τον Μαχίρ.

-Οχι, δεν είπε τίποτα, λέει ο Ισμέτ και ο Μαχίρ παρακαλάει τη Φεριντέ:

-Τιμωρήστε με, εγώ σκότωσα τον εισαγγελέα και όχι ο πατέρας μου.

-Ψέματα, ο γιος μου δεν είναι δολοφόνος, φωνάζει ο Ναζίφ. Η Φεριντέ ζητάει διάλειμμα για να αποφασίσει. Ο Ναζίφ δεν χάνει ευκαιρία να φωνάξει στο γιο του γι' αυτό που έκανε, ενώ ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στο γραφείο της Φεριντέ και αποκαλύπτει τα πάντα, χωρίς να ξέρει ότι στο τηλέφωνο είναι ο Τουργκούτ. Η Μπαχάρ της λέει:

-Φεριντέ, αυτός ο άνθρωπος κάνει τα πάντα για να σώσει τον πατέρα του. Δίνει τη ζωή του γι' αυτούς που αγαπάει. Κι εσύ είσαι σαν εκείνον.

-Μπαχάρ πρέπει να τον συναντήσω, θα με βοηθήσεις να πάω χωρίς να το μάθεις κανείς, ρωτάει η Φεριντέ και πράγματι η συνάντηση του ζευγαριού γίνεται.

-Τι είναι αυτά που κάνεις Μαχίρ; Γιατί λες ότι εσύ τον σκότωσες;

-Φεριντέ ξέχασε ότι με ξέρεις. Η απόφασή σου δεν πρέπει να επηρεαστεί. Αυτή ίσως να είναι η τελευταία μας συνάντηση. Ισως μία μέρα να με συγχωρέσεις.

-Γιατί κάνεις όσους σε αγαπούν να στεναχωριούνται; Εχεις μια τελευταία ευκαιρία να τα αναιρέσεις όλα. Οι δυο τους ζουν μια τρυφερή στιγμή χωρίς να ξέρουν ότι τους φωτογραφίζουν. Αργότερα στο δικαστήριο καταφέρνει να αποδείξει πως ο Μαχίρ ψεύδεται, αλλά και ότι ο θάνατος της Καντέρ ήταν δολοφονία. Ο Τουργκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και μετά τη συνάντηση ο Νετζντέτ δίνει εντολή να σκοτώσουν την κοπέλα του Ιμπο, ενώ ο Μπουλέντ ανακαλύπτει γιατί η γυναίκα του είναι ψυχρή. Η Φεριντέ επισκέπτεται ξανά τον Μαχίρ στην καινούρια φυλακή όπου μεταφέρθηκε.

-Ποιος σε βοήθησε να έρθεις σ' αυτή τη φυλακή;

-Σύμπτωση!

-Είναι τυχαίο που εδώ βρίσκεται και ο Νετζντέτ; Θέλεις να τον κάνεις να μιλήσει, ε; Εμένα δεν μπορείς να με κοροϊδέψεις.

Μαχίρ και Νετζντέτ συναντιούνται στη φυλακή!

Ο Μαχίρ επιτέλους συναντάει στη φυλακή το Νετζντέτ.

-Κοίτα πόσο μικρός είναι ο κόσμος, λέει ο Μαχίρ.

-Κι εγώ σε περίμενα Μαχίρ αδελφέ μου, κάθισε, του απαντάει εκείνος και ο Μαχίρ τον καρφώνει μ' ένα στυλό στο χέρι και κάθεται δίπλα του.

-Δεν ήρθα για να συζητήσουμε. Ξέρεις για ποιο λόγο ήρθα. Δεν θα φύγω αν δεν μάθω. Ενας από εμάς θα φύγει από εδώ ασφαλής. Τώρα πες μου ποιος κρύβεται πίσω από αυτό;

-Δεν θα μιλήσω αν δεν μου εγγυηθείς για τη ζωή μου. Δεν θα πάω πουθενά, κάνε λίγο υπομονή. Το βράδυ η Φεριντέ συγχαίρει τον πατέρα της για την υποψηφιότητά του και για λίγο δίνει το «παρών» στο πάρτι που γίνεται. Αργότερα όμως κάθεται μόνη της στη βεράντα κοιτώντας τον ίδιο ουρανό που κοιτάζει και ο Μαχίρ εκείνη την ώρα.

Το μεγάλο σκάνδαλο

Το επόμενο πρωί όμως ξεσπάει το μεγάλο σκάνδαλο όταν δημοσιεύεται στις εφημερίδες η τρυφερή φωτογραφία της Φεριντέ με τον Μαχίρ με τον τίτλο: «Ο έρωτας της εισαγγελέα με έναν κακοποιό». Το σοκ για τους γονείς της αλλά και για την ίδια είναι μεγάλο. Η καριέρα της μπαίνει σε κίνδυνο. Η ίδια βρίσκεται αντιμέτωπη με την οικογένειά της:

-Φεριντέ μου, σίγουρα υπάρχει μια εξήγηση, της λέει η μητέρα της.

-Οχι, αλλά δεν είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα.

-Δεν θέλω να ακούσω τίποτα. Μου έδωσες μια υπόσχεση αλλά δεν την κράτησες. Δεν θα σε συγχωρέσω ποτέ και δεν θα σε σεβαστώ. Με έκανες να νιώσω ντροπή για έναν άχρηστο. Κατέστρεψες την πολιτική μου καριέρα. Είσαι χαρούμενη τώρα αγαπημένη μου κόρη, της λέει ο Μεχμέτ και όλοι την αφήνουν μόνη της. Ο Μεχμέτ πηγαίνει στην εφημερίδα και συναντάει τον Σινάν, που είναι ο νέος εκδότης και του ζητάει εξηγήσεις για το δημοσίευμα. Η συζήτησή τους προκαλεί σοκ στον Μεχμέτ, ο οποίος παθαίνει καρδιακή προσβολή. Η Φεριντέ μόλις το μαθαίνει τρέχει στο νοσοκομείο. Ομως η μητέρα της και ο αδελφός της τη διώχνουν. Η Σονγκιούλ μόλις μαθαίνει για τον Γιασίν τρέχει στο νοσοκομείο να τον δει. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει. Στο μεταξύ και ο Ορχάν μαθαίνει ότι ο αστυνομικός ακόμα ζει και σπεύδει στο νοσοκομείο για να τον σκοτώσει. Ομως βρίσκει εμπόδια.

Ο χωρισμός...

Η Φεριντέ επισκέπτεται τον Μαχίρ στη φυλακή και του δείχνει το δημοσίευμα.

-Συγγνώμη αγάπη μου. Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη, αλλά όλο πόνο σου δίνω. Εμαθα τι συνέβη στον πατέρα σου, ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά.

-Μακάρι, αλλά δεν ξέρω αν θα με συγχωρέσει. Η αγάπη μας μόνο πόνο προκαλεί. Είσαι απαγορευτικό για μένα. Ούτε στα όνειρά μου δεν μπορώ να λέω το όνομά σου. Είναι αμαρτία να σε αγγίζω. Δεν μπορώ όμως να σταματήσω τον εαυτό μου. Ηθελα πάντα ο πατέρας μου να είναι περήφανος για μένα. Τώρα βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Στη μια πλευρά είναι ο μπαμπάς και στην άλλη εσύ.

-Δεν θα με δεις ποτέ ξανά Φεριντέ. Φύγε για το καλό σου. Δεν μπορώ να είμαι ο λόγος για τον οποίο κλαις, αλλά θα βρω αυτούς που μας έκλεψαν την ευκαιρία να είμαστε μαζί. Θα τους κάνω να πληρώσουν. Το βράδυ η Φεριντέ συναντάει τον Σινάν, ενώ ο Νετζντέτ και ο Μαχίρ κλείνουν ραντεβού στη φυλακή.

-Μέσα σε μία μέρα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα πεθάνει, λέει ο Νετζντέτ και ο Μαχίρ σοκάρεται.



TV σιριαλ


ΣΗΜ. Ο ΑΝΤ1  δεν έχει ανακοινώσει πότε θα αρχίσει η προβολή του β' μέρους.



Enhanced by Zemanta

ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ! Θα ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ... Στικούδη στο Dancing! (PHOTO)


Στο "Dancing with the stars 4" που θα ξεκινήσει 13 ή 20 Οκτωβρίου μέσα στους διαγωνιζόμενους θα είναι... η Κατερίνα Στικούδη αναμένεται να κλέψει καρδιές και θα μας χαρίσει το πλούσιο ταλέντο της και στις χορευτικές φιγούρες...


Πρωινό Mega: Η Νέγκα φεύγει, η Σπανού έρχεται!

Τα δοκιμαστικά για την εύρεση της γυναίκας που θα βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου συνεχίζουν…


Μπορεί σε λίγες μόλις εβδομάδες να αναμένεται να βγει αέρα το νέο «Πρωινό Μου», εντούτοις δεν έχει αποφασιστεί ποια θα είναι τελικά η γυναίκα που θα καθίσει στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, από τα δοκιμαστικά της περασμένης Τρίτης, η Αθηναΐς Νέγκα τελικά κόπηκε – αν και μέχρι στιγμής ήταν ανάμεσα στα «φαβορί» για τη θέση» -, μιας και δεν άρεσε, ούτε στην Έλενα Κατραβά, ούτε στον Μιχάλη Σούπο, ενώ αντίθετα πέρασε και θα συμμετέχει στην εκπομπή η Ελισάβετ Σπανού!

Τα 20 μυστικά της Μαρίας Ηλιάκη

Ποιες είναι οι αγαπημένες της ταινίες, τα αγαπημένα της βιβλία, φαγητά και πολλές άλλες λεπτομέρειες που δεν ήταν γνωστές μέχρι στιγμής αποφάσισε να αποκαλύψει η Μαρία Ηλιάκη μέσα από έναν προσωπικό εικοσάλογο που έκανε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

 
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια των «Δέστε τους» αποκάλυψε στο «ΕΓΩ Weekly»:

1. Της αρέσουν όλες οι ταινίες του AL Pacino
2.Κάθε πρωί η Μαρία Ηλιάκη ξυπνά πολύ νωρίς. Είναι μία από τις αγαπημένες της συνήθειες να σηκώνεται (γύρω στις 8:30), επειδή δεν θέλει να χάνει την ημέρα της.
3. Αυτή την περίοδο αγαπημένο της τραγούδι είναι το "Στιγμές" του Αντώνη Ρέμου.
4. Όταν ήταν μικρή, ονειρευόταν να κάνει ακριβώς το επάγγελμα που κάνει σήμερα!
5. Θα ήθελε να είναι τολμηρή και να κάνει extreme sports, αλλά φοβάται!
6. Στο σχολείο ήταν πολύ καλή μαθήτρια στα θεωρητικά! Στα υπόλοιπα την "έσωσαν" τα φροντιστήρια.
7. Η μεγαλύτερη της φοβία είναι οι κατσαρίδες.
8. Επειδή γενικά είναι απαισιόδοξη, τα τελευταία χρόνια λέει συνέχεια στον εαυτό της: "Σκέψου θετικά"
9. Αγαπημένος της αριθμός είναι το 11.
10. Θα ήθελε να έχει γνωρίσει την Μελίνα Μερκούρη.
11. Όταν δεν έχει διάθεση, κοιμάται!
12. Αγαπημένο της χρώμα είναι το μπλε.
13. Στην παιδική της ηλικία κρατούσε φανατικά ημερολόγιο, τα οποία έχει φυλάξει μέχρι σήμερα.
14. Σιχαίνεται τη φράση "καλά θα δούμε".
15. Πιστεύει πως η μεγαλύτερη της ιδιοτροπία είναι η γκρίνια της.
16. Αγαπημένο της βιβλίο είναι: "Η μικρή φιλοσοφία του έρωτα".
17. Αγαπημένο της φαγητό είναι ο γνήσιος κρητικός ντάκος.
18. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το μενταγιόν της μαμάς της.
19. Αν μπορούσε να έχει μια υπερδύναμη, θα ήθελε να ακούει τη σκέψη των γύρω της.
20. Το αγαπημένο της παιχνίδι όταν ήταν μικρή ήταν τα μήλα.

Τι λέει ο Νίκος Μουτσινάς για την νέα του εκπομπή

«Ήθελα εδώ και πολλά χρόνια να κάνω μια βραδινή εκπομπή»


Γεμάτη τηλεόραση αναμένεται να είναι η φετινή χρονιά για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος επιστρέφει στα τηλεοπτικά του καθήκοντα, με πιο φορτωμένο πρόγραμμα.

Αφού τον είδαμε να τρέχει γυμνό μαζί με την Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο, για τις ανάγκες του τρέιλερ της εκπομπής «Δέστε τους», μας αποκάλυψε τι έχουν ετοιμάσει για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Θα δούμε αρκετές από τις αγαπημένες μας ενότητες, αλλά θα υπάρχουν και πολλές φρέσκιες ιδέες. Είχαμε κι εμείς ανάγκη την ανανέωση, οπότε θα δείτε και καινούργια πράγματα» τόνισε στο Hello.

Εκτός από την εκπομπή  «Δέστε τους»,  ο Νίκος Μουτσινάς  ετοιμάζεται να κατακτήσει και την βραδινή ζώνη του σταθμού, αφού θα αναλάβει και μια βραδινή εκπομπή: «Ήθελα εδώ και πολλά χρόνια να κάνω μια βραδινή εκπομπή. Χαίρομαι που ήρθε η συγκυρία και υλοποιείται φέτος».

Ελισάβετ Σπανού: Μένει εκτός «Dancing With The Stars»


Η μεγάλη πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του Dancing With The Stars θα γίνει σε λίγες εβδομάδες και... υπάρχει μια «αναστάτωση», για αυτούς που θα έρθουν αλλά και για αυτούς που θα φύγουν.

Λάκης Γαβαλάς, Μιχάλης Μουρούτσος, Μαίρη Συνατσάκη, Ησαΐας Ματιάμπα, Κλέλια Πανταζή και Γωγώ Μαστροκώστα είναι μερικοί από τους επωνύμους που θα κληθούν να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Ωστόσο στη λίστα με τους διάσημους παίκτες γίνονται ακόμα κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Ενώ μετά την Ζέτα Μακρυπούλια είχαμε άλλη μια εκπληξη αφού εκτός ομάδας μένει τελικά η Ελισάβετ Σπανού, και τη θέση της παίρνει η Κατερίνα Στικούδη.

«Φέτος, το καστ είναι ίσως το πιο δυνατό από όλους τους προηγούμενους κύκλους. Στόχος κατά την επιλογή των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν ήταν να βρούμε παίκτες που όχι απλά θα συζητηθούν, αλλά θα προσφέρουν ένα πολύ δυνατό θέαμα» δήλωσε στο «Yupiii» άνθρωπος από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Aπέρριψε πρόταση της Ελένης Μενεγάκη

Στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" μιλάει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και εξηγεί γιατί απέρριψε τις προτάσεις που δέχτηκε από τον Alpha.


Γράφτηκε πρόσφατα ότι δύο εκπομπές, εκείνη της Ελένης Μενεγάκη αλλά και το "Μες Στην Καλή Χαρά" σου έκαναν πρόταση για να σε εντάξουν στο δυναμικό τους. Αληθεύει;

Υπήρξαν όντως κάποιες συζητήσεις με τον Alpha. Η στάση των στελεχών του και η προσέγγιση τους ήταν πολύ ωραία και σίγουρα με τιμά η πρόταση. Θεώρησα, όμως, ότι δεν ήμουν κατάλληλος να συμμετάσχω σε κάποια εκπομπή και η απόφαση που πήρα νομίζω ότι είναι η καλύτερη και για τις δύο πλευρές.

Ένιωσες ότι δεν ήσουν έτοιμος; Δεν σε ενδιαφέρει, δηλαδή, η η τηλεόραση;
Με ενδιαφέρει, αλλά να βρίσκομαι σε αυτήν πρωτίστως ως ηθοποιός. Το γεγονός ότι, από τις δέκα προτάσεις που είχα, οι εννιά αφορούσαν παρουσίαση εκπομπής με βάζει σε σκέψεις. Ίσως είναι γνώρισμα της μπερδεμένης εποχής που ζούμε γενικώς. Το ότι μπορεί να είμαι καλός, ας πούμε για παράδειγμα, στο να παίζω σε διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι είμαι καλός σε όλα. Θέλει μεγάλη προσοχή όταν ένας ηθοποιός δοκιμάζει να κάνει εκπομπή. Οι ισορροπίες είναι λεπτές.

Πηγή: EΓΩ! Weekly

Νέα εκπομπή... «μαγειρεύει» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος του Master Chef να έκλεισε άδοξα, όμως, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα επιστρέψει στο Mega, αυτή τη φορά με τη δική του εκπομπή.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η εκπομπή γνωστού chef θα έχει τίτλο «Χωρίς Συνταγή». Ο σεφ, μάλιστα, έχει ταξιδέψει στη Μάνη, την Κρήτη, τη Νάξο, τη Σαντορίνη, ενώ τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκε και τη λίμνη Κερκίνη και τη Ζακύνθο για να μαγειρέψει με τοπικά προϊόντα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Το concept της εκπομπής θέλει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο κάθε φορά που επισκέπτεται έναν τόπο να αναζητά νέες πρώτες ύλες, τοπικής παραγωγής, για να δημιουργήσει τα πιάτα του, ενώ πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες αναμένεται να κάνει μέσα Νοεμβρίου.  

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δυναμικά ξεκίνησε το δελτίο του Star

Με πολύ καλά νούμερα ξεκίνησε το νέο δελτίο ειδήσεων του Star με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, για την κοινή ζώνη μετάδοσης δελτίων ειδήσεων, μεταξύ 20.00-20.45, τη Δευτέρα 16.9.2013, οι ειδήσεις του Star σημείωσαν 25,9%ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο και 26,6% στο κοινό 15-44.

Η διαφορά από το 2ο κανάλι ανέρχεται στις 3,5 μονάδες για το σύνολο και στις 11,3 μονάδες για το κοινό 15-44.

ΖΩΝΗ 20:00-20:45 - ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ




Analysis: DayParts






Selected date(s):
16.09.2013;







Variable
AMR
SHR %
SHR %
Day Part
Day of week
Date
Channel
Total Individuals
Total Individuals
15-44
20:00-20:44
Monday
16.09.2013
STAR
743,555
25.9
26.6
20:00-20:44
Monday
16.09.2013
MEGA
644,030
22.4
13.9
20:00-20:44
Monday
16.09.2013
ANTENNA
411,995
14.3
15.3
20:00-20:44
Monday
16.09.2013
ALPHA
234,782
8.2
11.9
20:00-20:44
Monday
16.09.2013
SKAI
277,938
9.7
10.4
20:00-20:44
Monday
16.09.2013
EDT
34,992
1.2
1.4











Διαφορά από τον 2ο:
3.5
11.3
ΠΗΓΗ: Nielsen Audience Measurement

Με πολύ καλά νούμερα ξεκίνησαν οι εκπομπές στο Star

Πέρα από την εξαιρετική απόδοση του νέου δελτίου, με πολύ καλά νούμερα ξεκίνησαν και οι εκπομπές στο Star.


Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen

LIVE U, με την Πόπη Τσαπανίδου
18,5% ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο και 18,8% στο κοινό 15-44. Πρώτη στη ζώνη της.
             
ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ, με την Ελεονώρα Μελέτη
26% στο κοινό 15-44. Πρώτη στη ζώνη της.

ΦΜ LIVE, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.
18,8% στο κοινό 15-44, απέναντι σε κρίσιμο αγώνα της Εθνικής για το Eurobasket. Το κομμάτι της εκπομπής, που δεν είχε απέναντι αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, σημείωσε ποσοστό 22,9% στο κοινό 15-44 (στο διάστημα 14:46-15:35)

ΜΙΛΑ, με την Τατιάνα Στεφανίδου
14% στο σύνολο, απέναντι στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής για το Eurobasket. Ενδεικτικό της δυναμικής της εκπομπής είναι ότι με τη λήξη του αγώνα, σημείωσε 18,6% (στο τέταρτο 17:45-18:00)

Κατερίνα Καραβάτου: Στο studio για τις προετοιμασίες του "Μες στην καλή χαρά"

H αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει η Κατερίνα Καραβάτου από την τηλεόραση, αφού είναι ταλαντούχα παρουσιάστρια, εξαιρετικά συμπαθής και ευγενική φυσιογνωμία.


Επιστρέφει και μάλιστα παίρνει την σκυτάλη από την Ναταλία Γερμανού, για μια εκπομπή που τόσα πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί. Μια πρόκληση για την Κατερίνα η οποία χαίρεται αλλά συγχρόνως έχει και την αγωνία της. 

Η αγωνία της όμως είναι πάντα δημιουργική, γι' αυτό η Κατερίνα περνάει ώρες στα studio Pro οργανώνοντας, μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον Παύλο Σταματόπουλο και φυσικά την επικεφαλής Ζήνα Κουτσελίνη τις στήλες και τις νέες ενότητες του "Μες την Καλή Χαρά".

Όμορφη, ξεκούραστη, ντυμένη με λευκό φόρεμα με διακριτικά σχέδια στο μπροστά μέρος από την αγορά της Θεσσαλονίκης, κόκκινες πλατφόρμες Oscar De la Renta και χωρίς μακιγιάζ μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της εκπομπής.


Πριν λίγες ημέρες μάλιστα έγινε και η φωτογράφηση και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας έδωσε μια γεύση από τα παρασκήνια.

Ποιες περνούν από δοκιμαστικό για συμπαρουσιάστριες του Πέτρου Κωστόπουλου;

Πυρετωδώς γίνονται τα δοκιμαστικά για να βρουν στο Mega την γυναίκα που θα καθίσει στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου και θα παρουσιάσουν μαζί την εκπομπή. 


Στο κανάλι της Μεσογείων σίγουρα, δεν ψάχνουν αποκλειστικά και μόνο μια κλασική ξανθιά για να λέει την πρωινή "καλημέρα" στους τηλεθεατές.

Την, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, κλήθηκαν να περάσουν από δοκιμαστικό οι εξής κυρίες: Ελισάβετ Σπανού, Πηνελόπη Πλάκα, Τζένη Θεωνά, Μαντώ Γαστεράτου, Βάσω Κολλιδά, Αθηναϊς Νέγκα και μία Θεσσαλονικιά Νίνα, πολύ εντυπωσιακή και... μελαχρινή! Όπως φαίνεται, στο Mega προσανατολίζονται στο να υπάρχει μια μελαχρινή παρουσιάστρια, κόντρα στον κανόνα που θέλει τις περισσσότερες "πρωινατζούδες" ξανθιές.

Μία τραγουδίστρια, δύο ηθοποιοί, μία ραδιοφωνική παραγωγός κι ένα μοντέλο λοιπόν ανάμεσα στις υποψήφιες, με το Mega να δείχνει ότι θέλει να επενδύσει σε γνωστά πρόσωπα στη σόουμπιζ, αλλά άπειρα στην παρουσίαση. Πάντα στο "σχήμα" της εκπομπής θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άκης Πετρετζίκης, η Βίκυ Παγιατάκη και ο Άρης Καβατζίκης.

Αυτοί είναι οι 14 διαγωνιζόμενου του νέου κύκλου του Dancing With The Stars - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Σε πυρετώδεις διαδικασίες για την έναρξη του νέου κύκλου του σόου χορού στον ΑΝΤ1 που θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου βρίσκονται οι υπέυθυνοι της παραγωγής.


Σύμφωνα με το Newsit ένα βήμα πριν ανέβουν στην πίστα του τηλεοπτικού σόου χόρου, είναι δηλαδή έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με την παραγωγή είναι οι εξής:
  1. Λάκης Γαβαλάς,
  2. Γωγώ Μαστροκώστα,
  3. Ησαΐας Ματιάμπα,
  4. Μαίρη Συνατσάκη,
  5. Ευαγγελία Αραβανή,
  6. Ελισάβετ Σπανού,
  7. Βίκυ Κάβουρα,
  8. Κωνσταντίνα,
  9. Θάνος Καληώρας,
  10. Χρύσπα,
  11. Μιχάλης Μουρούτσος,
  12. Κλέλια Πανταζή,
  13. Σάκης Αρσενίου,
  14. Αλεξ Κάβδας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και τα τελικά ραντεβού και να πέσουν και οι τελικές υπογραφές και να κλείσει κατά αυτόν τον τρόπο η λίστα με τους διαγωνιζόμενους.

Θεόγυμνοι τρέχουν σε χωράφια και δρόμους ο Μουτσινάς, η Ηλιάκη, η Καινούριου και ο Δάσκαλος [βίντεο]

Αυτοί, που κρίνουν ανηλεώς τις ενδυματολογικές επιλογές των επωνύμων, με τον Νίκο Μουτσινά να είναι μάλιστα ιδιαίτερα συντηρητικός και να απορρίπτει τις τολμηρές εμφανίσεις, επέλεξαν για το τρέιλερ της εκπομπής τους να τρέξουν γυμνοί σαν τη Λάσκαρη στον Κατήφορο, περίπου.


Ολα αυτά τα έκαναν βέβαια ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούριου και ο Γιώργος Δάσκαλος για τις ανάγκες του τρέιλερ τους για την επιστροφή της εκπομπής τους «Δέστε τους», στον Alpha.

ΦΩΤΟ- Ποιος παρουσιαστής "λιώνει" στον διάδρομο γυμναστικής;



Η τηλεοπτική του πρεμιέρα πλησιάζει και θέλει να είναι σε καλή φόρμα. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβηκε στον διάδρομο γυμναστικής και μοιράστηκε την προσπάθειά του με τους φίλους του στο facebook.
 Δείτε την ανάρτηση:





Αυτό το… Dancing With The Stars ποια θα το πάρει;

Αποχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια και η θέση της παρουσιάστριας έμεινε… ορφανή


Το Dancing With The Stars αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεoπτικούς δέκτες με τον τέταρτο κύκλο του, όμως η παρουσιάστρια του show του ΑΝΤ1 δε θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων θα βρεθεί εκτός τηλεόρασης τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση της νέας οικοδέσποινας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η Δούκισσα Νομικού αποτελεί την πρώτη επιλογή του σταθμού, καθώς διαθέτει όχι μόνο τα εμφανισιακά προσόντα που απαιτεί το ύφος του συγκεκριμένου show, αλλά πέρασε επιτυχώς και τις τηλεοπτικές της εξετάσεις στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη.

Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται – μιας και πλέον ανήκει επίσης στο δυναμικό του σταθμού – είναι αυτό της Φαίης Σκορδά, παρότι η πρεμιέρα της με τον Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του σταθμού είναι το πρωτεύον στοίχημα για την 33χρονη παρουσιάστρια.

«60’ Ελλάδα»: Βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι

Πρεμιέρα την  Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, στις 24:00 


Η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση, αρχίζει να μετρά και πάλι χιλιόμετρα από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 24:00. 

Πυξίδα ο άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και του αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.

Ο Νίκος Μάνεσης αφήνει το τηλεοπτικό πλατό και επισκέπτεται περιοχές της χώρας που καλούνται να λύσουν κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα τα οποία οδηγούν σε αδιέξοδα. Θα δει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι. Θα συναντήσει πρόσωπα που παρέμειναν ενεργά και αντιμετώπισαν με ευρηματικότητα, χιούμορ και αισιοδοξία την κρίση! Θα ζήσει μαζί τους τη δύσκολη καθημερινότητά, θα μπει στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας τους, θα καταγράψει ανησυχίες και όνειρά.

Για 60’, η μικρή οθόνη θα γεμίσει από εικόνες, χρώμα και άρωμα Ελλάδας, αλλά και ιστορίες συνανθρώπων μας που μέσα από την προσωπική τους διαδρομή αναζήτησαν και βρήκαν λύσεις για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τον τόπο τους.

 «Η Ελλάδα δεν μπορεί να χωρέσει σε 60’» δηλώνει ο Νίκος Μάνεσης, «για να χωρέσει χρειάζεται μία ζωή. Η Ελλάδα δεν είναι γεωγραφικά μήκη και πλάτη, η Ελλάδα μπορεί να είναι ιδέα, μπορεί να είναι καρδιά, μπορεί να είναι αντίληψη, μπορεί να είναι αγάπη, μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Το «60’ Ελλάδα» είναι μια ψηφίδα Ελλάδας και επειδή, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ξεχάσει την πατρίδα μας πιστεύω ότι έστω και αυτός ο χρόνος είναι αρκετός. Το οδοιπορικό μας στην ελληνική περιφέρεια ξεκινά, και μ’ έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό φέτος θα μετρήσουμε περίπου έναν πενταψήφιο αριθμό χιλιομέτρων. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται και πάλι ο άνθρωπος. Στην εκπομπή θα φωτίσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων και μέσα από αυτές την εικόνα του κάθε τόπου».

«60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση: Βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σεργουλόπουλος – Μπακοδήμου: Πρεμιέρα για το «ΦΜ:Live»

Μπορεί να άλλαξαν ώρα και να προβάλλονται μεσημέρι από φέτος, όμως έχουν διατηρήσει τον αυθορμητισμό και το χιούμορ τους


Η μία εκπομπή  μετά την άλλη κάνουν σήμερα πρεμιέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Έτσι μετά την Πόπη Τσαπανίδου με το «Live U» και την Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή «Μλέτησέ το!» την σκυτάλη πήραν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. 

Το «ΦΜ: Live» είναι και φέτος στον αέρα με τους παρουσιαστές να διατηρούν το χιούμορ και της ζωντάνια τους.

Η εκπομπή θα προβάλλεται το μεσημέρι πλέον και οι δυο τους είχαν δηλώσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το βράδυ του Σαββάτου, πως δεν τους επηρεάζει η αλλαγή της ώρας, αφού η σχέση τους με τους τηλεθεατές πάντα είναι η ίδια σε οποία ζώνη και αν προβάλλονται.

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα χαλαροί στις εκπομπές τους, αφού ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που τους καθιστά αγαπητούς στο κοινό όμως οι δυο παρουσιαστές δεν κατάφεραν να αποβάλλουν το άγχος στα πρώτα λεπτά της έναρξης.

 "Έχουμε και τρακ, αλλά όταν αλλάζουμε ώρα έχουμε περισσότερο τρακ...", είπαν με νόημα οι δύο παρουσιαστές στην αρχή της εκπομπής.

 Όπως πάντα έτσι και στην πρεμιέρα τους οι στιλιστικές  επιλογές και των δύο ήταν άψογες. Η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε να βάλει ένα λευκό φόρεμα ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος ένα καρό πουκάμισο το οποίο συνδύασε με μπεζ παντελόνι.

Ποιος απειλεί τον Σουλεϊμάν και την Σεχραζάτ;

Ο Halit Ergenc ή γνωστός σε όλους μας ως Σουλεϊμάν από την πετυχημένη τουρκική σειρά "Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής και η σύζυγός του, Berguzar Korel η τηλεοπτική Σεχραζάτ είχαν κατέβει τον Ιούνιο στις πορείες.


Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή μαζί με πολίτες που κρατούνταν χέρι-χέρι και ο φακός τους απαθανάτισε. 

Να υπενθυμίσουμε ότι συμμετείχαν στην διαμαρτυρία των πολιτών όχι μόνο για τη δημιουργία εμπορικού κέντρου αλλά και τις γενικότερες αλλαγές που ήθελε να επιβάλλει ο πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά λοιπόν από την συμμετοχή τους στις πορείες και οι δυο τους δέχτηκαν απειλητικά μηνύματα στα social media τόσο για τους ίδιους όσο και για τον μονάκριβο γιο τους, τον Αλί.

Έτσι οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να κινηθούν νομικά, να απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές και να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων, ώστε να προλάβουν τα χειρότερα.

«Κλεμμένα Όνειρα»: Όλα όσα θα διαδραματιστούν στο πρώτο επεισόδιο!

Η Άννα Ανδριανού αποκαλύπτει τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Κλεμμένα όνειρα" που θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβρη!


"Η σειρά ξεκινάει από το σημείο ακριβώς που ολοκληρώθηκε ο β' κύκλος, με το γάμο του Στα΄ρου και της Φαίης. Η νύφη λιποθυμά μετά το δηλητήριο που είχε το περιδέραιο του λαιμού που της είχε στείλει ο Άρης, ενώ η Βίκυ, καθώς πηγαίνει μόνη στο γάμο του μονάκριβου γιου της, δεν υποψιάζεται τι πρόκειται να ταράξει τη ζωή της... Ο γάμος γίνεται χωρίς τη Βίκυ, που πέφτει στο δρόμο και τραυματίζεται πολύ βαριά. Βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.  

Ο Μαλτέζος, που τυχαία βρίσκεται μπροστά στο συμβάν, μετά από αυτό αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στη Βίκυ και προσπαθεί με κάθε τρόπο και κρυφά από την οικογένειά της να σώσει τη ζωή της. Ο Μαλτέζος συνειδητοποιεί ότι η Βίκυ είναι ο μεγαλύτερος έρωτάς της ζωής του και η αγωνιά για να διασωθεί η υγεία της. Μετά το γάμο δεν ακολουθεί γαμήλιο πάρτι και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος ζει τη χειρότερη στιγμή της ζωής του, καθώς βρίσκεται στο προσκέφαλο της μητέρας του, που χαροπαλεύει. Ο Μαλτέζος καθώς γνωρίζει οτι ο Σταύρος είναι ο γιος του, επιθυμεί διακαώς να του μιλήσει και να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ο Σταύρος όταν μαθαίνει ότι ο Μαλτέζος είναι ο πατέρας του, θα τον αντιμετωπίσει ανάλογα, αλλά και η Άννα που έχει χάσει τον αγαπημένο της Μπίλλυ θα ορκιστεί να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον Μαλτέζο και θα βγάλει στη φόρα τα γεγονότα του παρελθόντος. Τέλος, ο Άρης μετανιώνει για το μεγάλο κακό που έκανε στη Φαίη και το Σταύρο, δίχως να μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του για όσα προκάλεσε η συμπεριφορά του" λέει στο περιοδικό Τηλεθεατή η Άννα Ανδριανού για όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν!
gossip-tv.gr


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...