Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί να γνωρίσω άντρα σαν τον Μαλτέζο»

Η Ελισάβετ Μουτάφη εξομολογήθηκε πώς είναι να ανακαλύπτει μια γυναίκα ότι ο άντρας της είναι δολοφόνος όπως συνέβη με την ηρωίδα που υποδύεται στα «Κλεμμένα όνειρα».

Γιώργος Λιάγκας: «Ξαφνικά όλοι γίνανε φιλάνθρωποι στο Dancing» (Video)

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το Dancing with the Stars, με αφορμή τα όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης για το σόου χορού στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. 


Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά «Ξαφνικά όλοι γίνανε φιλάνθρωποι στο Dancing».

Δείτε το βίντεο!
entertv.gr

Ποιος γοητευτικός ηθοποιός και προσφάτως μπαμπάς θα βρεθεί στο «Νικ Ο' Κλοκ»; (Video)

Μετά την πλήρη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και την λαμπερή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο πρώτο «Νικ Ο' Κλοκ» του 2014, ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται αυτή την εβδομάδα να υποδεχθεί ακόμη ένα πρόσωπο που απασχολεί την lifestyle επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια.


Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής του Alpha υποδέχεται αυτή την Τρίτη στις 22:30 στο almost late night show του τον γοητευτικό Γιάννη Τσιμιτσέλη, που πρωταγωνιστεί στους σαρωτικούς «Άντρες έτοιμοι για όλα» στο θέατρο Λαμπέτη ενώ έγινε προσφάτως πατέρας δίπλα στην καλή του Βάσω Λασκαράκη.

Οι ΤΟΥΡΚΟΙ τρελάθηκαν με τη Μενεγάκη! ΔΕΙΤΕ το ΑΦΙΕΡΩΜΑ που έκαναν στο ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΜΠΟΥΣΤΟ της! (VIDEO)

Το υλικό είναι πλαστικό είναι πλούσιο και δεν τελειώνει ποτέ!!! Μετά το αποκαλυπτικό φόρεμα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μας ήρθε στο μυαλό ξανα το μπούστο της Ελένης! Αφορμή; Το αφιέρωμα των Τούρκων στο στήθος της .


Ναι. Τούρκοι έψαξαν και βρήκαν τα σουτζούκ-πλάστικ- λουκούμ της Ελένης και έκαναν αφιέρωμα!

Είχε το άστρο από μικρή – Δείτε την Άση Μπήλιου όταν ήταν μωρό [εικόνα]

Αλλού ξεκίνησε και αλλού βρέθηκε η Άση Μπήλιου, αφού η αστρολογία δεν ήταν πάντα η πρώτη της προτίμηση.


Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία, βρέθηκε στο ραδιόφωνο και στις δισκογραφικές και στη συνέχει κατέληξε στην αστρολογία!

"Just the two of us":Προλαβαίνουν? Τι απάντηση έδωσε η Μακρυπούλια?

Είναι γνωστό ότι το Mega σκοπεύει να βγάλει κάπου μέσα στο Μάρτιο το δεύτερο κύκλο του "Just the two of us".Μάλιστα σε αυτό το concept δίνουν προτεραιότητα στo κανάλι των Μεοσογείων,διότι θεωρούν ότι επειδή το έχουν δουλέψει και στο παρελθόν θα το κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία από κάποιο άλλο.Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που δεν τους προλάβει ο χρόνος δεν θα βγει φέτος το show που προγραμματίζει να βγάλει το κανάλι με τη Σμαράγδα Καρύδη.


Τι συμβαίνει όμως με τις προετοιμασίες του "Just the two of us"?

«Κάτω Παρτάλι»: Ποια είναι η ξεκαρδιστική κωμωδία που έρχεται στο Mega από 3 Φεβρουαρίου;;;

Έρχεται στο Mega η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία «Κάτω Παρτάλι». Το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με το «Είσαι το ταίρι μου». Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου που επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά μετά από τις «7 Θανάσιμες Πεθερές».


Η ιστορία : Ένα golden boy προσγειώνεται απότομα στο εξωτικό Κάτω Παρτάλι, ένα χωριό της ορεινής Αρκαδίας με πολλές ομορφιές, πολλά μυστικά και πολύ ιδιαίτερους κατοίκους.

Ποιος παρουσιαστής εμφανίστηκε με τα εκκεντρικά παπούτσια του σε εκπομπή;

Από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ο εν λόγω παρουσιαστής μας έχει εντυπωσιάσει με τις εξτρίμ επιλογές του, κυρίως σε ό,τι αφορά τα παπούτσια του. 

Σήμερα, επέλεξε τα παραπάνω που βλέπετε στη φωτογραφία...

Λίλη Τσεσματζόγλου: «Στο δικό μου σενάριο, τα “Κλεμμένα όνειρα” θα έκλειναν με ένα happy end»

Η Λίλη Τσεσματζόγλου η τηλεοπτική Βίκυ από τα «Κλεμμένα όνειρα» εξομολογήθηκε πώς θα ήθελε να ρίξει αυλαία η σειρά.


«Στο... δικό μου σενάριο, τα "Κλεμμένα όνειρα" θα έκλειναν με ένα happy end, όπου 

Δούκισσα Νομικού: «Δεν με φοβίζουν τα δύσκολα»

Το Dancing ήταν η μεγάλη τηλεοπτική της ευκαιρία;


«Το Dancingδεν ήταν απλώς μια μεγάλη τηλεοπτική ευκαιρία για μένα, ήταν ένα όνειρο που ήθελα να ζήσω». Υπήρξε στιγμή που να φοβήθηκε η Δούκισσα Νομικού;

Γιατί ο Ορέστης Τζιόβας αποχώρησε από τη σειρά «Τρίχες»;

«Ζήτησα μια διασφάλιση που στην τηλεόραση δεν υπήρξε ποτέ


Μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και ο Ορέστης Τζιόβας αποχώρησε από την πολυαναμενόμενη σειρά «Τρίχες», παρόλο που εμφανίζεται στο τρέιλερ.

Ναταλία Γερμανού: Με έχουν απατήσει

Αλλά η παρουσιάστρια συγχώρεσε τον σύντροφό της


Για τον σύντροφό της, Μάνο Ιωάννου, αλλά και για άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της μίλησε η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη στην εκπομπή «ΦΜ Live» το απόγευμα της Παρασκευής. 

Λιάγκας: Τέτοια λες στον Ρέμο και δε θα παντρευτεί ποτέ την Υβόννη

Γιατί το είπε αυτό ο 44χρονος παρουσιαστής;


Τα δικά του σχόλια από το δωμάτιο από το οποίο φίλοι και συγγενείς παρακολουθούν τον δικό τους άνθρωπο την ώρα που διαγωνίζεται και προσπαθεί να κερδίσει με τη φωνή του τους coaches του The voice έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο παρουσιαστής του λαμπερού σόου.

The Voice: Πού έφτασε η τηλεθέαση στην πρεμιέρα;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για τον βασικό του αντίπαλο, τα Κλεμμένα Όνειρα;


Και εγένετο Voice... Και οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις των ταλέντων στο χόρο του τραγουδιού άρχισαν ξανά, μετά από δύο χρόνια σιωπής λόγω κρίσης. Και αν οι τελευταίες αναμνήσεις που είχαμε ήταν από παρόμοια talent shows όπως το Greek Idol και το X-Factor, καλά θα κάνουμε να τις αφήσουμε στη θέση τους. Το The Voice έδειξε από το πρώτο επεισόδιο ότι είναι κάτι διαφορετικό. 

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν νομίζω ότι ήρθε το τέλος της τηλεόρασης»

Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε δυνατό comeback στη μικρή οθόνη συμμετέχοντας στη σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς».


Η ηθοποιός που έχει προλάβει τα «χρυσά» χρόνια της μικρής οθόνης εξομολογήθηκε ότι δεν τέλειωσε η τηλεόραση. 

Δούκισσα Νομικού: Η πιο hot Ελληνίδα στο «πλευρό» του Θέμου

Την ωραιότερη γυναίκα της Ελλάδας, η οποία συγκαταλέγεται και στις ωραιότερες του πλανήτη, έχει στο «πλευρό» του ο Θέμος Αναστασιάδης, για δεύτερη χρονιά στον Ant1.


Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού της οποίας η ομορφιά, εκτός από το ελληνικό κοινό, αναγνωρίστηκε και από το αμερικανικό Esquire και ψηφίστηκε μέσα στις 45 πιο sexy γυναίκες παγκοσμίως.

VIDEO - Η Μενεγάκη κάνει τρεις φορές την εβδομάδα σεξ και το «Πρωινό» σχολιάζει τις επιδόσεις της

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή μια έρευνα που παρουσίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για το σεξ, τοποθετήθηκε όσον αφορά στο πόσες φορές είναι φυσιολογικό ένα ζευγάρι να κάνει sex την εβδομάδα καθώς και στη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

«Μάχιμος» μπαμπάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του πατέρα και συμμετέχει σε κάθετι που έχει να κάνει με τον γιο του.


Ο παρουσιαστής όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, φτιάχνει το γάλα του μωρού και φροντίζει ώστε όλα να είναι όπως πρέπει. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει τα διατροφικά μυστικά της

Πώς καταφέρνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή να διατηρεί το κορμί της στις αναλογίες που πρέπει; Ποια είναι τα μυστικά της;


Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο περιοδικό Ciao, για πρωινό τις καθημερινές που βιάζεται, τρώει ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. 

Ελένη Μενεγάκη: Το άγχος της για την μικρή της κόρη!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε το άγχος που έχει για την μικρή της κόρη on air, όταν είχαν καλεσμένο τον καθηγητή ορθοδοντικής.

«Μπρούσκο» - Βαρβάρα Λάρμου: «Η Αναστασία τρέφει έντονο πάθος για τον Ματθαίο»

Η ηθοποιός που υποδύεται την Αναστασία, αδελφή του Αποστόλη Τότσικα στο «Μπρούσκο» μιλάει για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.


Κατάγεται από την Κύπρο αλλά υποδύεται μία κοπέλα από την Κρήτη, σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της χρονιάς. Ο λόγος για την Βαρβάρα Λάρμου, η οποία υποδύεται την Αναστασία, την αδελφή του Αποστόλη Τότσικα, στο Μπρούσκο, την καθημερινή σειρά του ANT1.

VIDEO - Βάνα Μπάρμπα: Ο ανεπιθύμητος γάμος, ο αρραβώνας στην Άρτα και η «απόδρασή» της στην Αθήνα

Η Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» μίλησε για το ανεπιθύμητο γάμο που ήθελαν να της επιβάλλουν οι δικοί της.


Εκείνη ήθελε να φύγει από τα Γιάννενα γιατί δεν άντεχε τα στενά όρια της επαρχίας. Πήγε στην Άρτα να μείνει με έναν άντρα που αγάπησε και τον είχε αρραβωνιαστεί αλλά και πάλι δεν μπορούσε να μπει σε καλούπι και αποφάσισε να φύγει στην Αθήνα να κυνηγήσει το όνειρό της.

VIDEO - Η Σπυροπούλου «πήρε τη θέση» της Καραβάτου και η παρουσιάστρια το σχολιάζει!

Η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά της αλλά και για το "Μες στην Καλή χαρά"!


Η παρουσιάστρια σχολίασε και το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε η νεαρή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της πήρε την καρέκλα και η Κατερίνα είπε: 

Το «κήρυγμα» των γονιών της Βάνας Μπάρμπα στη Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» τη Βάνα Μπάρμπα.


Μάλιστα της ετοίμασε βίντεο στο οποίο μιλούσαν οι γονείς της αλλά η παρουσιάστρια δεν περίμενε ότι πέρα από τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις στη κόρη τους θα έκαναν ένα μικρό «κήρυγμα» και σε εκείνη. 

Δείτε τι της είπαν:

VIDEO - Με τραγούδια από τους κριτές ξεκίνησε το The Voice!

Πρεμιέρα έκανε το The Voice και η είσοδος των κριτών στο πλατό ήταν εντυπωσιακή. Έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Πήραν το μικρόφωνο και… τραγούδησαν.


Έδειξαν έτσι το… παράδειγμα στους διαγωνιζόμενους και μάγεψαν με την εμφάνισή τους. Κάνανε ένα mixαπό γνωστές επιτυχίες τους και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. 

Κατερίνα, μην γελάς… θα σε κάνουμε Μις Ελλάς!

Όταν ο άνθρωπος έχει χιούμορ φαίνεται!


Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε το μοντέλο φορώντας μια κορδέλα! 

Η παρουσιάστρια βγήκε φορώντας ένα μπλε φόρεμα υπό τους ήχους του τραγουδιού «Θα σε κάνω Μις Ελλάς, μην γελάς»... 

The Voice: Η φωνή που συγκίνησε

Λύγισε η μητέρα της την ώρα που τραγουδούσε! Την επέλεξαν οι κριτές; ΒΙΝΤΕΟ


Η Δήμητρα Δημητρακοπούλου είναι 28 ετών ιδιωτική υπάλληλος. Κάνει μαθήματα φωνητικής, καθώς το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη. 

VIDEO - Νίκος Μουτσινάς: Το χούφτωμα στο στήθος της Ηλιάκη και στον… πωπό της Καινούργιου

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε κέφια σήμερα. Και… τι κέφια. Τα χέρια του δεν μπορούσαν να μείνουν μαζεμένα!


Ο παρουσιαστής όρμηξε στις δυο συμπαρουσιάστριές του και άρχισε να τις… ακουμπά επικίνδυνα. Πήγε μέχρι και να σηκώσει την φούστα της Μαρίας Ηλιάκη και αφού δεν τα κατάφερε είπε να… πιάσει το στήθος της. 

ΒΙΝΤΕΟ-Καραβάτου: Δεν πιστεύω σε "καρέκλες"


"Δεν πιστεύω σε "καρέκλες". Πιστεύω στο ταλέντο και στις ωραίες ομάδες" σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 


"Ήταν τυχαίο που κάθισε στην καρέκλα μου. Πιστεύω στα αυθόρμητα πράγματα που γίνονται. Στις δουλειές είναι καλό να υπάρχουν καλές σχέσεις. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν φιλίες". 

Η «Μάχη των φύλων»: Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες

Η «Μάχη των φύλων», μέσα από ένα κύκλο έξι εκπομπών, κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά  των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε. Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.


Σε κάθε εκπομπή, ένα διαφορετικό θέμα «μάχης» μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ξετυλίγεται μέσα από συνεντεύξεις καλεσμένων, χιουμοριστικά σκετς και stand up comedy.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στο Εθνικό Θέατρο

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν ένα αφιέρωμα στο Εθνικό Θέατρο.

«Stars System»: Ποια ζώδια ευνοούνται; Τι μας επιφυλάσσει αριθμολογικά το 2014;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πώς μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

«Έτσι απλά»: Η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα επιστρέφει ανανεωμένη!

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».


Το «Έτσι απλά», που πέρυσι μας έδειξε με ευφάνταστους τρόπους πώς μπορούμε να κάνουμε τα δύσκολα εύκολα, επιστρέφει στην οθόνη μας  την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 14:15. 

Τι σχέση μπορεί να έχουν με την Αννίτα το «φτερωτό άλογο», το «σοφό γεράκι» και το «φωτισμένο βέλος»;

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

«Ανατροπή»: Η σύγκρουση για την απόδραση Ξηρού. Ο νέος γύρος της τρομοκρατίας.

Μία μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 στις 23.30 στο Mega.
Καλεσμένοι της εκπομπής είναι η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, ο καθηγητής Αντιεγκληματικής Πολιτικής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου,

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αχ, Ελένη… Αυτά παθαίνεις αν πας στις Μαλδίβες και δεν βλέπεις Dancing!

Φάουλ! Και μάλιστα μέγιστο για μια έμπειρη παρουσιάστρια σαν την Ελένη Μενεγάκη!


Μα καλά, από τα 25 φορέματα που, όπως είπε η ίδια, της είχαν φέρει να διαλέξει για να βάλει στην συνέντευξή της στο Νικ ο' κλοκ, διάλεξε αυτό που είχε βάλει η Γκαλένα στο εορταστικό Dancing with the stars λίγες μέρες πριν; 

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ του Λιάγκα σε παίκτη: "Τέτοια λες στο Ρεμο και δεν θα παντρευτεί την Υβόννη"!!! (PHOTO)

Ο δεύτερος διαγωνιζόμενος στο The Voice ήταν ο Λευτέρης! 


Οι coaches εντυπωσιάστηκαν από τη φωνή του και πάτησαν όλοι το κουμπί που έχουν μπροστά τους! 

ΑΝΤ1: "Βαλς με 12 Θεούς" - Αναμένονται τα ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Το δεύτερο μέρος του σίριαλ "Βαλς με 12 Θεούς" στον ΑΝΤ1 καθημερινά!

Στη σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου πρωταγωνιστούν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Μάνος Παπαγιάννης, ο Στράτος Τζώρτζογλου και μια πλειάδα Κύπριων ηθοποιών.

Το σίραλ είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά, με ήρωες τέσσερα πρόσωπα άγνωστα μεταξύ τους που μια καραμπόλα ένα βράδυ με βροχή τους φέρνει κοντά και αλλάζει εντελώς τη ζωή τους.

Η μάνα του Κωστόπουλου τον αποκαλούσε: «Αλβανό οικοδόμο»!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στο «Πρωινό mou» για την εμφάνισή του!


Η Τζένη Μπαλατσινού τόνισε πως ο άντρας της έκανε μόδα το μαντιλάκι, το ξυρισμένο look και το καρό πουκάμισο!

ΒΙΝΤΕΟ-Η Demy μαζί με τους γονείς της


Ένα live έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Demy και μεταξύ εκείνων που έσπευσαν στο νυχτερινό κέντρο ήταν δύο άνθρωποι ξεχωριστοί: οι γονείς της, με τους οποίους την είδαμε πρώτη φορά μαζί.

ΒΙΝΤΕΟ-Κωστόπουλος: Νομίζω ότι ο Γαβαλάς το "χάνει" λίγο


"Νομίζω ότι το έχει "χάσει" ο Λάκης Γαβαλάς" σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφερόμενος στις δηλώσεις του επιχειρηματία.


"Δεν κάνω κάτι στη ζωή μου που να μην έχει επιτυχία" δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς και ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: "Nα μην την 'ψωνίζουμε' επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση".

Μια... «τούρτα κατευθείαν από την Κόλαση» στο «Κάτι Ψήνεται» - Τι θα δείτε ΟΛΗ την εβδομάδα

Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης των 8 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.


Την εβδομάδα 13 με 17 Ιανουαρίου, το «Κάτι Ψήνεται» επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με τη Φαίη, τον Θάνο, τον Κωνσταντίνο, τον Τίτο, και την Κορίνα.

VIDEO - Ρέμος για Βανδή: «Η Δέσποινα είναι άνεργη multi όπου πηγαίνουνε την διώχνουνε»

Σπόντα; Μπηχτή; Ο Αντώνης Ρέμος πάντως είπε στην πρεμιέρα του The Voice για την Δέσποινα Βανδή: «Η Δέσποινα είναι άνεργη multi όπου πηγαίνουνε την διώχνουνε».


Όλα ξεκίνησαν από την «μάχη» τους για να κερδίσουν έναν παίκτη. Η Δέσποινα του είπε να μην διαλέξει τον Αντώνη γιατί θα δεν θα του δίνει ξένα τραγούδια και πως το μόνο που έχει τραγουδήσει ο Ρέμος είναι Φρανκ… στην Άρτα και όχι Φρανκ Σινάτρα.

«Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» στον ΑΝΤ1 - Φεβρουάριο τα ΝΕΑ επεισόδια

 Ο "Σουλειμάν" τελείωσε, ζήτω ο... "Σουλειμάν"! 

Με άλλα λόγια; Αν νομίζατε πως μέχρι του χρόνου θα κάνατε μαύρα μάτια για να δείτε και πάλι τον "Σουλειμάν", απατάσθε! Και αυτό γιατί; Γιατί ο "Σουλειμάν" μπορεί να μας αποχαιρέτησε την περασμένη Παρασκευή, όμως σύντομα ο ΑΝΤ-1 θα φέρει τα νέα επεισόδια (πιθανόν μέσα στον Φεβρουάριο)

VIDEO - Παπαχαραλάμπους: «Σε καβγά τον Φάνη τον είπα «κοντό»»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό»!

 

Ο Γιώργος Λιάγκας ακόμα μια φορά την ρώτησε το ύψος της. 


Η ηθοποιός είπε ότι είναι 1.83 με 1.84 και τόνισε πως και ο άντρας της έχει το ίδιο ύψος. Τότε ο Γιώργος της είπε πως αποκλείεται και ότι είναι πιο κοντός... 

Ο συνεργάτης της Μενεγάκη μιλά και εκείνη… «πέρα βρέχει»!

Ελένη είσαι εδώ; Ελένη τι έπαθες; Ελένη τι διαβάζεις;


Ο συνεργάτης της Μενεγάκη μιλούσε και εκείνη το μυαλό της αλλού το είχε! 

Λιάγκας εσύ superstar: «εγώ έφερα το “The Voice” στην Ελλάδα»

Καλέ φίλη τι ακούω και δεν σωριάζομαι; Ότι χάρη σε εκείνον ήρθε το «The Voice» στην ελληνική TV αποκάλυψε -έμμεσα πλην σαφέστατα- ο Γιώργος Λιάγκας, που πήρε... δικαιωματικά την θέση του παρουσιαστή!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή τη δίαιτα ακολουθεί μετά τις γιορτές

Η Ελένη Mενεγάκη έφαγε στις γιορτές, όπως αποκάλυψε και στην εκπομπή της και τώρα έχει μπει σε πρόγραμμα!

Πίκρα για την Όλγα Φαρμάκη που την αντικατέστησε ο ΑΝΤ1


Η Όλγα Φαρμάκη είχε επιλεγεί από το κανάλι του Αμαρουσίου για να παρουσιάζει την εκπομπή TV Quiz, αλλά πριν καν μπει στο στίβο της παρουσίασης, αντικαταστάθηκε.

VIDEO - Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει… ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την πεθερά: Κοιμήθηκα με την πεθερούλα μου

Μπορεί οι περισσότεροι άνδρες να μην έχουν και τόσο καλή σχέση με την πεθερά τους αλλά ο Μάνος Παπαγιάννης κάνει την διαφορά καθώς εξομολογήθηκε στο Πρωινό mou ότι κοιμήθηκε με την πεθερούλα του και είναι πολύ τυχερός γι αυτό.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έμειναν άφωνοι από την εξομολόγηση του Μάνου Παπαγιάννη κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...