Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η πλήρης αλλαγή της Κλέλιας Ρένεση και η καταπληκτική ομοιότητα με τη Sofia Vergara!

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν οι συντελεστές της ελληνικής εκδοχής του «Modern Family» στο Mega που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας.


Και αυτό γιατί κατάφεραν να βρουν Ελληνίδα ηθοποιό που και τα φυσικά προσόντα της πρωταγωνίστριας Sofia Vergara έχει και πολύ ταλαντούχα είναι. 

Οι ΤΡΕΙΣ άνθρωποι που ήθελε να βοηθήσει ο Σάκης Μπουλάς

 
Μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή στα 60, χτυπημένος από τον καρκίνο.
 
Ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης, λέγεται πως ήθελε να βοηθήσει ΤΡΙΑ πρόσωπα.

Ο φόβος της Μενεγάκη και το σέξι ατύχημα της εγκυμονούσας

Η Ελένη Μενεγάκη φοβήθηκε μόλις την είδε! Ο λόγος;


Η κοιλιά της καλεσμένης της ήταν τόσο μεγάλη που της είπε να κάτσει κάτω και τόνισε στους συνεργάτες της να έχουν έτοιμο αυτοκίνητο μήπως και γεννήσει... 

Η δε Μαριάντα Πιερίδη μόλις πήγε να καθίσει, είχε ένα ατύχηματάκι! Φάνηκε το εσώρουχό της, μιας και είχε την μπλουζίτσα της μαζεμένη!

Πέτρος Φιλιππίδης: Η τρυφερή φωτο που «ανέβασε» με τον Σάκη Μπουλά εννιά μέρες μετά τον χαμό του

Εννιά ημέρες χωρίς τον Σάκη Μπουλά συμπληρώθηκαν σήμερα χωρίς ακόμα οι φίλοι και συγγενείς του να καταφέρουν να το συνειδητοποιήσουν.


Ο Πέτρος Φιλιππίδης που έχει συγκλονιστεί με τον θάνατο του καλού του φίλου «ανέβασε» στο instagram μια φωτογραφία που δίνει ένα φιλί στον Σάκη Μπουλά την περίοδο που γυρνούσαν τη σειρά «50-50».

Μίνως Θεοχάρης: Ο Μανώλης από το «Κάτω Παρτάλι» αποκαλύπτει τι θα συμβεί στους ήρωες της σειράς

Ο Μανώλης της σειράς «Κάτω Παρτάλι» ή ο κατά κόσμο Μίνως Θεοχάρης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό mou» για τη συνέχεια της σειράς.


Θα επιστρέψουν οι ήρωες πίσω στο χωριό ή κάποια εμπόδια θα τους κρατήσουν μακριά;

Ζουγανέλης έξαλλος: Καθάρματα δημοσιογράφοι

Απίστευτα θυμωμένος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Γιάννης Ζουγανέλης, με όσα γίνονται μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά και τα αφιερώματα στην μνήμη του, ενώ ξεσπά για άλλη μια φορά εναντίον αυτών που τον πέθαναν, όσο ζούσε.

Πιερίδη: «Είπα στη μάνα μου ότι είμαι έγκυος και άκουγε Αίγιο και… πάρ’ την κάτω»!

Η Μαριάντα Πιερίδη τόνισε στην Ελένη Μενεγάκη ότι η εγκυμοσύνη της ήταν τόσο αναπάντεχη, που δεν μπορούσε να το πιστέψει ούτε η ίδια ούτε οι δικοί της.


Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Έλεγα την μάνα μου ότι είμαι έγκυος και άκουγε ότι είμαι στο Αίγιο και ρωτούσε «Πότε θα ρθετε» και της λέω όχι είμαι έγκυος... Κάτω η μάνα μου... Δεν το περίμενε κανένας, ούτε ο σύντροφος, ούτε η μαμά, ούτε ο μπαμπάς»!

Ο Stavento πέρασε την 16χρονη που «μάγεψε» τους κριτές και άφησε εκτός την Χριστίνα Μήλιου!

Η Αρετή Κοσμίδου στα 16 της χρόνια αποφάσισε να ανέβει στην σκηνή του «The Voice» και έκανε τους coaches να ξετρελαθούν με την απίστευτη φωνή της!


Μπορεί να μην έχει επαγγελματική εμπειρία στο τραγούδι και να μην έχει ξανατραγουδήσει μπροστά σε μεγάλο κοινό, πέρα από μερικές σχολικές συναυλίες όμως η φωνή της κατάφερε να τους μαγέψει όλους! 

«Επίθεση Κωστόπουλου σε Μουτσινά μέσω της εκπομπής: «Έλα να σου εξηγήσω»

Η τηλεοπτική τους κόντρα καλά κρατά!


Χθες ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι "τσιτωμένος" και ο παρουσιαστής του απάντησε στο Πρωινό mou: 

Η απίστευτη ατάκα της Σταμάτη για την εκπομπή του Μπογδάνου: «Την πέταξε και κατούρησε»

Φήμες έκαναν το γύρο του διαδικτύου ότι ο καλεσμένος του Μπογδάνου, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, γνωστός στο Διαδίκτυο και ως Ponzi, έκανε την ανάγκη του, ούρησε μέσα στο στούντιο και σταμάτησε το γύρισμα της εκπομπής Ευθέως και γι' αυτό το λόγο προβλήθηκε και η εκπομπή του σε επανάληψη.


Το εν λόγω περιστατικό παρουσίασε στο «Πρωινό» η Σάσα Σταμάτη και τόνισε: «Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κοντοπίδης την πέταξε και κατούρησε»!

Πάνος Βλάχος: «Θέλω να μιλάω για τη συνάδελφο μου Ιωάννα Τριανταφυλλίδου»

Για την σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και πόσο θυμώνει όταν οι συνεντεύξεις τους είναι γύρω από αυτήν και όχι γύρω από το ταλέντο τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πάνος Βλάχος.


«Θέλω να μιλάω για τη συνάδελφο μου Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και κάθε φορά άλλο πράγμα να λέω κι άλλο να θέλουν κάποιοι να διαβάσουν. Επειδή η σειρά πάει πολύ καλά και δίνουμε πολλές συνεντεύξεις και είναι όλες γύρω από αυτό, δεν είμαστε μόνο αυτό το

Το νέο μήνυμα της Μενεγάκη στον Κωστόπουλο, η παρεξήγηση και το… ψέμα!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε μια απορία για τα μαλλιά του Κωστόπουλου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος το πρωί της απάντησε και έδειξε μια φωτογραφία του όταν ήταν νέος και είχε μαλλιά!


Η παρουσιάστρια μέσω της εκπομπής της είπε: «Έγινε παρεξήγηση... Γιατί είπατε στον Πέτρο ψέματα; Πάντως κούκλος! Και όχι Πέτρο μου, δε σου μοιάζουν όλα τα παιδιά... Η Αμαλία είναι φτυστή εσύ... Τι να πω ψέματα ότι του μοιάζουν; Θυμάσαι Πέτρο μου τι λέγατε σε έμενα για τα παιδιά και γελάγατε;»

Ένας «ξανθός άγγελος» μια λαμπερή γυναίκα που έκανε θραύση στο καλλιτεχνικό στερέωμα- στην Αννίτα

Το Σάββατο  1η Μαρτίου, στις 17:00, η Αννίτα θα φιλοξενήσει μια λαμπερή γυναίκα που έκανε θραύση στο καλλιτεχνικό στερέωμα. 


Υπήρξε ο «ξανθός άγγελος» εκείνης της εποχής ξεσηκώνοντας τα ανδρικά πλήθη σε κάθε της εμφάνιση. Όλοι την αποθέωναν. 

Επίσης, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί και μια 32χρονη γυναίκα που έφερε στον κόσμο ένα παιδί για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της. Ακόμα και σήμερα, πληρώνει τις λάθος επιλογές της.

Το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Την εβδομάδα 3 με 7 Μαρτίου, το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με τον Σωτήρη, τη Σοφία, τον Παναγιώτη, την Αλεξία και την Γιάννα. 


Την Δευτέρα 3 Μαρτίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει o Σωτήρης. Αν και δεν δηλώνει έμπειρος μάγειρας, ελπίζει πως θα καταφέρει να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του στο πρώτο δείπνο. Πόσο μαγικό μπορεί να είναι ένα μανιτάρι; Ποια είναι η «αδυναμία του επαναστάτη Ζαπάτα»; 

Ο Βασίλης Καλλίδης στη Μυροβόλο Χίο


Κάθε Κυριακή ο Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. Πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Τις απόκριες διασκεδάζουμε μαζί

Σάββατο, 1η Μαρτίου 2014, στις 21:00


Αυτές τις απόκριες θα τις περάσουμε μαζί! Ο ALPHA και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλούν το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 21:00, σε ένα μουσικό αποκριάτικο πάρτι που θα μας ξεσηκώσει!

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» Συνταγές με άρωμα από τη Νάουσα


Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς. Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής! 

«The Voice»: Αυτοί είναι οι πρώτοι 8 που περνούν στα lives

Το πρώτο battle του «The Voice» τελείωσε και το δύσκολο έργο των τεσσάρων coaches έλαβε τέλος αφού μετά από πολλή σκέψη επέλεξαν τους τραγουδιστές που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι 16 παίκτες ήταν πολύ καλοί αλλά μόνο οι 8 κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα Lives του σόου! Δείτε ποιοι πέρασαν και ποιοι έμειναν εκτός!

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«The Voice»: Το δίλλημα του Ρέμου ανάμεσα στις δυο κολλητές

Μεγάλο ήταν το δίλλημα του Αντώνη Ρέμου στο αποψινό battle καθώς έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην Νατάσα Βενέτη και την Κέλλυ Πρωτόπαππα.


Δυο κορίτσια που επέλεξαν το σόου προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους στο τραγούδι! Αυτό που δεν ξέραμε όμως και αποκάλυψε ο Αντώνης είναι ότι τα δυο αυτά κορίτσια είναι κολλητές φιλές και γνωρίζονται από τα 17 τους χρόνια! 

Γιατί έχωσε "μπηχτές" χθες η Λαμπίρη στην εκπομπή της οέο;;; Δείτε το βίντεο...

...στα πρώτα 2 λεπτά της εκπομπής της χθες και αναρωτηθείτε! Τι γίνεται τελικά στο κανάλι του Φαλήρου; 

Δείτε την εκπομπή πιο κάτω...

To ξέσπασμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Μετά τη μόδα του κόβεται το «Κάτω Παρτάλι, ήρθε η μόδα του...»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Η αιτία; Διάφορα ψευδή δημοσιεύματα που γράφονται τον τελευταίο καιρό.


Συγκεκριμένα, όπως όλοι ξέρουμε, ο όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι», η οποία από την πρώτη μέρα προβολής της σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Σε ποια εκπομπή θα μιλήσει ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Σάκη Μπουλά;

Στο πλατό της εκπομπής θα κάνουν έκπληξη στον ηθοποιό δυο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα!


Αύριο η «Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1 παρέα με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, σε μια εκ βαθέων συζήτηση, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής του στη Ναταλία Γερμανού. Μιλάει για τον καλό του φίλο Σάκη Μπουλά και θυμάται μοναδικές στιγμές που μοιράστηκαν οι δυο τους.

"Αυτό δεν υπάρχει" - Γιατί ΞΕΣΠΑΣΕ η Ελεονώρα στην εκπομπή;;; (VIDEO)

Με αφορμή τον εκνευρισμό της Ελένης Μενεγάκη για τις ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε on air.

 «Αυτό που είμαι δημόσιο πρόσωπο και μπορεί ο καθένας να με φωτογραφίζει δεν υπάρχει. Υπάρχει προστασία της ιδιωτικής ζωής και το ξέρω, γιατί δεν είμαι τριτοκλασάτο όνομα».

Αυτή είναι η ΚΟΥΚΛΑ αντικαταστάτρια της Φαίης Σκορδά… όταν θα γεννήσει! (PHOTO)


Ποια θα αντικαταστήσει τη Φαίη Σκορδά; 

Σε λίγο καιρό, η παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη 

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτή είναι όλη η ομαδα του "Your Face Sounds Familiar"! Ποτε ξεκινάει;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού , οι διαγωνιζόμενοι στο show είναι : Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Βόσσου, Κώστας Δόξας, Ελευθερία Ελευθερίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Παντελής Καναράκης,Σοφία Κουρτίδου, Μπέττυ Μαγγίρα, Άρης Πλασκασοβίτης και Γιάννης Σαββιδάκης.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Ντάλας από «Της Ελλάδος τα παιδιά» [photo]

Ο σμηνίτης Ντάλας έχει αλλάξει αρκετά από τότε που… υπηρετούσε!


Ο Γιάννης Σαββιδάκης υποδυόταν έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της κωμικής σειράς.

Αν και στη συνέχεια τον κέρδισε το τραγούδι περισσότερο από την υποκριτική, για τον κόσμο θα είναι πάντα ο αδέξιος σμηνίτης που αγάπησε.

Ωστόσο τα χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο Γιάννης Σαββιδάκης έχει πλέον γκριζωπά μαλλιά, αλλά κρατάει τη γοητεία του!

Η Μαριέττα Γιαννάκου δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στη ΔΤ, γιατί δεν λειτουργούσε το ασανσέρ

Aφιλόξενο αποδεικνύεται το κτίριο της Δημόσιας Τηλεόρασης, για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Το γεγονός αυτό έρχεται στην επιφάνεια μετά τη δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε την Μαριέττα Γιαννάκου την περασμένη Κυριακή, της οποίας η εμφάνιση σε εκπομπή ακυρώθηκε, καθώς δεν λειτουργούσε το ασανσέρ και δεν υπήρχε ο απαραίτητος εξοπλισμός στη σκάλα.


Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η Espresso, η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, την περασμένη Κυριακή, είχε κληθεί να παραστεί και να σχολιάσει την επικαιρότητα στην ενημερωτική εκπομπή της ΔΤ «Πρωινή ενημέρωση». 

Oops! O Γ. Λιάγκας αποκάλυψε... αντίστροφα, την ηλικία της Ν. Γερμανού

 
«Πάω στην αδελφή σου τη μεγάλη, τη Ναταλία Γερμανού», είπε η Σάσα Σταμάτη και οι υπόλοιποι στο πάνελ -πλην Γιώργου- άρχισαν να διαφωνούν, ισχυριζόμενοι ότι η Ναταλία είναι μικρότερη από τον Γιώργο.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η Άννα Δρούζα;

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.50, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


 Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας την επιμέλεια και παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής «Μπορώ» που θα κάνει πρεμιέρα την  Τρίτη 4 Μαρτίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.50, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Χαμός στον αέρα του «The Voice»: H ατάκα που έκανε έξαλλη τη Μελίνα!

Στον «αέρα» του «The Voice» έπεσε μία μπηχτή που προκάλεσε αμηχανία. Η ατάκα-φωτιά του Αντώνη Ρέμου προς τη Μελίνα Ασλανίδου ήταν αυτή που την έκανε έξω φρενών...

Όταν ο Δημήτρης Τικτόπουλος βγαίνει στη σκηνή του «The Voice» για να ερμηνεύσει το «We Are The Champions» των Queen, όλοι οι coaches μένουν άφωνοι με τη φωνή του. Βέβαια, τόσο ο Ρέμος, όσο η Βανδή και ο Κουινέλης είχαν συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν τον ήθελαν και στην ομάδα τους. Το ίδιο ίσχυε και για την Μελίνα Ασλανίδου, η οποία τόνισε ότι δεν έχει δουλέψει μαζί του, αλλά τον έχει δει στο διαδίκτυο.

«Stars System»: Γιατί ο Απρίλιος είναι ο πιο σκληρός μήνας του 2014

Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 


Το Σάββατο 1 Μαρτίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον Κώστα Λεφάκη και αναλύουν αστρολογικά τι θα φέρει η Άνοιξη για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού. Θα μάθουμε την πρόβλεψη της Σμάρως Σωτηράκη για το μήνα Απρίλιο και για ποιο λόγο είναι ο πιο σκληρός μήνας του 2014. 

Κάτω Παρτάλι: Το κλουβί με το καναρίνι στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου...

«Με αφορά η γνώμη κάποιων ανθρώπων που εκτιμώ ιδιαίτερα αλλά σίγουρα όχι αυτή, κάποιων πολύ πικραμένων, κυρίως σεναριογράφων αλλά και... ηθοποιών που είναι χωρίς δουλειά και που τους φταίνε όλα!», σημειώνει ο Λευτέρης Παπαπέτρου στο περιοδικό HELLO, αναφερόμενος σε αυτούς που έσπευσαν να "χτυπήσουν" το Κάτω Παρτάλι και συνεχίζει:

«Βιάστηκαν πολύ να κρίνουν και δεν περίμεναν λίγο για τις ανατροπές που έρχονται. Έχω πάρα πολύ δουλειά για να ασχοληθώ με πυρά τέτοιου τύπου.

Η Νικολούλη ρίχνει φως στο διπλό θρίλερ που συγκλονίζει τη Σαλαμίνα...

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στις 23:15, η Αγγελική Νικολούλη μας υπόσχεται ένα ακόμη συγκλονιστικό «Φως στο Τούνελ».


Η νεαρή γυναίκα βγήκε βιαστικά από το σπίτι της μετά το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα που δέχτηκε γύρω στα μεσάνυχτα… Από τότε κανείς δεν την ξαναείδε. Άνοιξε η γη και την κατάπιε…

Ποια αστέρια είναι «Μες στην καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 1η Μαρτίου ο Γιώργος Χρανιώτης αφήνει για λίγο τις πρόβες της παράστασης «24 Hour Plays» που ετοιμάζει και έρχεται στο «Μες στην καλή χαρά».

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αναγνωρίζετε τον πιτσιρικά; Ο ηθοποιός σήμερα έχει ξετρελάνει τις γυναίκες!

Κι όμως αυτό το μελαχρινό γλυκό αγοράκι σήμερα κάνει πολλές γυναίκες να... παραμιλάνε!


Πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά, είναι από την Κύπρο και σε συνεντεύξεις τους μας έχει ανοίξει την καρδιά του μιλώντας για τις δυσκολίες της ζωής του…

Ποιος είναι;

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: Νευρίασε τόσο που ζήτησε on air να τον «κόψουν»! [video]

Το Πρωινό συνδέθηκε live με τη Νάουσα για το αποκριάτικο έθιμο... "Μπούλες και Γενίτσαροι"!

Οι Μπούλες και οι Γενίτσροι άρχισαν να χορεύουν και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος έδωσε το μικρόφωνο στον δήμαρχο της πόλης, Τάσο Καραμπατζό, για να μιλήσει για το έθιμο. Ο δήμαρχος, έλεγε, έλεγε και ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να... «φορτώνει»!

Γ. Τσιμιτσέλης: Στο θέατρο για την συμπρωταγωνίστριά του από το Κ. Παρτάλι, Β. Τρουφάκου!

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση "Ο Αρχιμάστορας Σόλνες", στο "Θέατρο Από Μηχανής" και πολλοί ήταν οι διάσημοι έσπευσαν να την απολαύσουν. Ανάμεσα στους ηθοποιούς της παράστασης είναι και η Βασιλική Τρουφάκου, που την έχουμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την σειρά του Mega, Κατω Παρτάλι.


Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκε και ο συμπρωταγωνιστής της Βασιλικής, Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Πανικός στον ΣΚΑΪ: Καλεσμένος, έξαλλος, ούρησε πάνω στην καρέκλα του παρουσιαστή

«Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους» φώναξε ο γνωστός στο διαδίκτυο Ponzi και το έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου ήταν καλεσμένος.


Προηγήθηκε λογομαχία του με τον δημοσιογράφο, σύμφωνα με το Enimerosi24. Ο Ponzi, κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης, έφυγε κακήν κακώς από το στούντιο και βέβαια η εκπομπή δεν προβλήθηκε.

Η απαγόρευση της Μενεγάκη όταν την ρώτησαν για τον Ματέο και τα παιδιά

Οι κάμερες περικύκλωσαν την Ελένη Μενεγάκη και οι ερωτήσεις ξεκίνησαν με την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας...
 

“Στη Νέα Υόρκη θα πηγαίνατε με τα παιδιά και τον Ματέο ενδεχομένως;” ρωτήθηκε η Ελένη και η απάντησή της ήταν ορθή - κοφτή: “Προσωπικές ερωτήσεις απαγορεύονται!”

«Από την Πόλη Έρχομαι»: Πληγούρι με παστουρμά

Τα ίχνη του Βυζαντίου στην ακτή του Μαρμαρά θα ακολουθήσει η Μαρία Εκμεκτσίογλου την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 18:50 στην εκπομπή «Από την Πόλη Έρχομαι».


Ξεκινά την ξενάγηση από ναούς που χτίστηκαν την εποχή του Ιουστινιανού όπως τον Ναό Σεργίου και Βάκχου που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αγιά Σοφιά σε μια περιοχή πολύ τουριστική. Μαγειρεύει φασολάδα με παστουρμά.

«Αυτοψία» στις Ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού.

Σήμερα, στις 24:00 στον Alpha!


 Όπου γης και πατρίς! Αλάσκα, Χαβάη, Περού, Ταϋλάνδη, Νότιο Αφρική, Φιλιππίνες, Αυστραλία, Αιθιοπία. Ο Αντώνης Σροίτερ συνομιλεί με τους Έλληνες που απαρτίζουν τις Ελληνικές κοινότητες σε αυτές τις χώρες. 

Αυτή είναι η πιο «hοt» αποκάλυψη που έχει κάνει η Μενεγάκη! [video]

Σίγουρα είναι η πιο hοt αποκάλυψη της Ελένης!

Εσείς ξέρατε πως κάνει η παρουσιάστρια μπάνιο;


Της αρέσει να κάνει όρθια μπάνιο... δεν της αρέσει να ακουμπάει το κορμί της στην μπανιέρα γιατί υπάρχουν μικρόβια, γι' αυτό και στο σπίτι της δεν έχει

Γιατί έχει πάρει φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο του Mega;

Ποιος είδε τους τηλεθεατές και δεν τους φοβήθηκε. Ή για την ακρίβεια, ποιος άκουσε την οργή τους και δεν τρομοκρατήθηκε! Ο λόγος;

Το τηλεφωνικό κέντρο του Mega κατακλύζεται καθημερινά, σύμφωνα με τη real από τηλεθεατές που καλούν για να εκφράσουν το παράπονό τους.

Ο σεναριογράφος της σειράς απαντά αν «Κόβεται» το «Κάτω Παρτάλι»!

Για τις φήμες που θέλουν το «Κάτω Παρτάλι» να «κόβεται» καθώς οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι, αλλά και τις αρνητικές κριτικές μίλησε ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς, Λευτέρης Παπαπέτρου, δίνοντας, παράλληλα, μερικά στοιχεία από όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς;

Αν υπήρχε κάτι που έδενε τον Νίκο Μουτσινά με τον Alpha αυτό δεν είναι το "Δέστε τους" αλλά το "Νικ ο Κλοκ" και τώρα που πια δεν υπάρχει αυτό, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που του μένει για να υπογράψει για το πρωινό του Mega παρέα με τη Ζέτα Μακρυπούλια που ανήκει ήδη στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Εύα Αντωνοπούλου

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το κανάλι του Φαλήρου επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου αναλαμβάνει την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του σταθμού το Σαββατοκύριακο.


Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση: 

Είναι τελικά έγκυος η Κατερίνα Καραβάτου;

Ισχύουν τα υπονοούμενα που «πετάει» συνεχώς η παρουσιάστρια;


Τα νέα υπονοούμενα της Κατερίνας Καραβάτου περί δεύτερης εγκυμοσύνης στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωί του Σαββάτου, αναζωπύρωσαν τις φήμες ότι η παρουσιάστρια του Alpha είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Δέσποινα Βλεπάκη: Το μοντέλο με τα γαλανά μάτια που αναλαμβάνει την παρουσίαση του καιρού στο Mega (ΦΩΤΟ)

Στροφή προς τη δημοσιογραφία έκανε η Δέσποινα Βλεπάκη, η οποία προηγουμένως είχε κάνει μια λαμπρή καριέρα στις πασαρέλες, κατακτώντας έτσι πολλούς τίτλους ομορφιάς.


Η όμορφη γαλανομάτα τα δυο τελευταία χρόνια κάνει ρεπορτάζ στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα στο Mega. Σε λίγο καιρό, όμως, το ψιλόλιγνο κορίτσι με τα γαλάζια μάτια θα αναλάβει την παρουσίαση του καιρού στο Κανάλι της Μεσογείων

ΣΗΜΕΡΑ: «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα» με την Ντέμπρα Μέσινγκ!


Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ κωμική ηθοποιός Ντέμπρα Μέσινγκ, εμφανίζεται στη σειρά «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα», σε έναν δραματικό ρόλο, εντελώς διαφορετικό, από τις συνηθισμένες επιλογές και ερμηνείες της. Υποδύεται την Αλίσια Χάρντινγκ, μια δυναμική ρεπόρτερ, που φτάνει στα άκρα για να βρει τον δολοφόνο της αδελφής της.

Στο 17ο επεισόδιο του 12ου κύκλου, που θα προβληθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 24:00, (STAR) η Αλίσια Χάρντινγκ, παρουσιάστρια μιας πετυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής, λαμβάνει με το ταχυδρομείο ένα ματωμένο μαντήλι μαζί με απειλές θανάτου.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη φωτογραφία της «Χουρέμ» μετά τη γέννηση της κόρης


Η Μεριέμ Ουζερλί, η γνωστή σε όλους μας «Χουρέμ» από τη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγες μέρες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...