Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Food and the City» στο Γκάζι !

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 18:00, o βραβευμένος σεφ, Βασίλης Καλλίδης, μας προσκαλεί σε ακόμη μια βόλτα στις πιο νόστιμες γωνιές της Αθήνας μέσα από το «Food and the City». Αυτή τη φορά ανακαλύπτει την περιοχή του Γκαζιού.

Ο Βασίλης μάς καλημερίζει από το Γκάζι, περπατώντας μέσα στο παζάρι των παλαιοπωλών, με θέα τα τρία πιο διάσημα φουγάρα της πόλης!

Τα βήματα και η διάθεσή του για ένα “γεμάτο” και υγιεινό πρωινό τον φέρνουν σε ένα εναλλακτικό σαντουιτσάδικο. Ένας ασουρές, μια μελιτζανόπιτα και βουβαλίσιο γάλα είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Καφές όμως; Τον πιο γνωστό ελληνικό καφέ της περιοχής τον βρίσκει λίγο πιο κάτω, σε ένα πανέμορφο, παραδοσιακό καφενείο. Παίρνει τον ευωδιαστό καφέ στο χέρι και συνεχίζει τη γευστική του περιήγηση.

Όσο είναι ακόμα νωρίς, στήνει το γκαζάκι του σε μια μεταμοντέρνα αυλή ενός εστιατορίου, γεμάτη με πλατάνια και μουριές και μαζί με τον σεφ φτιάχνουν κουνελάκι με λευκή σάλτσα και χονδρό μακαρόνι.



Η βόλτα, όμως, συνεχίζεται... Με αφορμή την αγορά ενός εισιτηρίου για μια παράσταση, μπαίνει στην Τεχνόπολη και μας ξεναγεί στις αίθουσες, τους χώρους και τις εκθέσεις της.

Στην πιο ζουμερή περαντζάδα της πόλης, ο Βασίλης μας δείχνει πώς το φρέσκο, ταπεινό ψαράκι αποκτά …κοσμική διάσταση και μπαίνει στο πιο in εστιατόριο ψαριού της περιοχής.

Αργότερα, κάνει μια γλυκιά στάση στην πλατεία Περσεφόνης και φτιάχνει σοκολατένιες τρούφες.

Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, έχει ραντεβού με τον Διονύση, εθελοντή μάγειρα σε έναν ξενώνα αστέγων, την Κλίμακα, για να μαγειρέψουν μαζί για τους 50 άστεγους που φιλοξενεί ο ξενώνας, γιουβαρλάκια με καρότα και άνηθο.

Ο Βασίλης βιώνει μια εμπειρία ζωής σ’ αυτό το δείπνο, αφού ο καθένας από εμάς μπορεί, από τη μια μέρα στην άλλη, να μείνει άστεγος. Αυτομάτως, θυμάται κάποια άλλα, πολύ διαφορετικά βράδια του στο Γκάζι, στο αγαπημένο του μπαρ. Θέλει όμως να δει πώς είναι να κοιμάσαι σε ξένο κρεβάτι… Έτσι, μας καληνυχτίζει από τους κοιτώνες του ξενώνα αστέγων.

Μια ακόμη βόλτα με το «Food and the city», την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Mega.

www.megatv.com/foodandthecity


Παρουσίαση : Βασίλης Καλλίδης
Αρχισυνταξία : Ελένη Ψυχούλη
Σκηνοθεσία : Κώστας Αυγέρης
Εκτέλεση Παραγωγής : TNT

Αιφνιδιαστικό κλείσιμο του καναλιού "Big Brother" στη NOVA

Big Brother 2007 (UK)Image via WikipediaΑιφνιδιαστικά σήμερα έγινε διακοπή του καναλιού "Big Brother" στη NOVA μετά από απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Από το απόγευμα, το μόνο που εμφανίζεται στην οθόνη είναι επ' ακριβώς:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει της απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, η μετάδοση του καναλιού Big Brother διακόπτεται».

Δεν έχει γινει καμία ανακοίνωση ούτε από τον ALPHA ούτε από τη NOVA...

Ο Εγκίν προσπαθεί να κερδίσει τη Γκιουμούς

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Tv.

Μάταια ο Μεχμέτ προσπαθεί να πλησιάσει τη Γκιουμούς και να την πείσει για την ειλικρίνεια των συναισθημάτων του. Η Γκιουμούς τον αποφεύγει και η στάση της αυτή οδηγεί τον Μεχμέτ σε συναντήσεις με τη Νιχάν.

Ο Εγκίν προσπαθεί να εκμεταλευτεί την κατάσταση. Εκείνος πείθει τη Γκιουμούς να πάρει δάνειο και να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Μόνο που ο Μεχμέτ κάνει έκπληξη στη γυναίκα του, αγοράζοντας το ίδιο αυτοκίνητο σε κόκκινο χρώμα και το αφήνει στο κήπο του σπιτιού.

Όλοι στο σπίτι ετοιμάζουν μια γιορτή για το δίπλωμα οδήγησης που πήρε η Γκιουμούς. Η Γκιουμούς, επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι συνοδευόμενη από τον Εγκίν οδηγώντας το καινούργιο της αυτοκίνητο. Ο Μεχμέτ απογοητεύεται αφού καταστράφηκε η έκπληξη του και θυμώνει με την Γκιουμούς.

Η μητέρα του Μεχμέτ συναντά τον εγγονό της. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Η δεξίωση του βιομηχανικού επιμελητηρίου είναι πολύ σημαντική και ο Μεχμέτ θα ήθελε να τον συνοδέψει η σύζυγος του. Η Γκιουμούς όμως κρατάει στα χέρια της τη δικιά της πρόσκληση και επιλέγει να τη συνοδεύσει ο Εγκίν.

ΚΙΣΜΕΤ: Η νύχτα κρύβει ένα μεγάλο κίνδυνο για τον Τζεμίλ

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον ΑΝΤ1.

Η Νιμέτ μαθαίνει ότι περιμένει το παιδί του Τζεμίλ. Αυτό είναι ένα μεγάλο ατού για την ίδια. 

Όσο κι αν θέλει ο Τζεμίλ να απαλλαγεί από αυτό το παιδί, η Νιμέτ δε φαίνεται να θέλει να παραιτηθεί από το εγγόνι των Πασαζαντέ. 

Όμως, δεν είναι εύκολο να κουβαλά αυτό το μυστικό… Η Λάμια διακρίνει την παράξενη συμπεριφορά του Τζεμίλ και αρχίζει να υποψιάζεται. 

Ο Κενάν είναι σε περιοδεία μαζί με την Ιπέκ, με την οποία θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ του. Την ίδια ώρα, η Λάμια ξεκινά τα γυρίσματα της σειράς, για την οποία έχει αντιρρήσεις ο Κενάν. 

Οι δύο ερωτευμένοι εξακολουθούν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον και η ένταση μεταξύ τους μεγαλώνει περισσότερο. Η σκιά της Τζαβιντάν είναι τόσο κοντά τους όσο δεν φαντάζονται… 

Για να αποδείξει την αξία της η Λάμια, πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Η μεγάλη υποστήριξη για τη Λάμια έρχεται από τον Ουμούτ, τον πρωταγωνιστή της σειράς, η οποία παρουσιάζει έναν παθιασμένο έρωτα. 

Η Μακμπουλέ αποφασίζει να κάνει νέα σχέδια για τη ζωή της. Για να κάνει το πρώτο βήμα σ' αυτή την κατεύθυνση, επισκέπτεται την Τζαβιντάν. Στο μεταξύ ο Τζεμίλ προσπαθεί να μεταπείσει τη Νιμέτ για την απόφασή της αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. 

Αναστατώνεται συναισθηματικά και αναζητά την ηρεμία στη Λάμια. Όμως η νύχτα κρύβει ένα μεγάλο κίνδυνο για τον Τζεμίλ που θα του αλλάξει τη ζωή…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ : Η Ξένια υπόσχεται στον Τζώρτζη χρήματα

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το MEGA.

Η Κάτια ρωτάει επίμονα τον Φάνη γιατί δεν τον περιέλαβε στη διαθήκη της, αλλά αυτός διστάζει να της εξηγήσει. 

Η Ξένια υπόσχεται στον Τζώρτζη χρήματα προκειμένου να βγάλει την Κάτια από τη μέση, αλλά εκείνος φέρνει πολλές αντιρρήσεις. 

Ο Στέφανος εκμυστηρεύεται στη Μελίνα το πρόβλημα υγείας του. 

Η Τόνια και το μωρό βγαίνουν από το νοσοκομείο, ενώ ο Σωτήρης μένει για άλλη μια φορά πίσω, προφασιζόμενος δουλειά στο νοσοκομείο. 

Η συμπεριφορά του προκαλεί τη δυσαρέσκεια της Βάσως, που δεν διστάζει να τσακωθεί μαζί του...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Νταίζη εμφανίζεται στο δικαστήριο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA.

Η Νταίζη, παρά τα εις βάρος της στοιχεία, τα αρνείται όλα και παρουσιάζει ένα πλαστό σημείωμα, που αφήνει τον Μπέλλο προβληματισμένο. 

Ο Λουκάς παραδέχεται στη Νόρα ότι ήταν λάθος του να συμμετάσχει στην υπεράσπιση της Αντιγόνης. 

Και οι δύο συνειδητοποιούν ότι είναι αργά πια να βάλουν μπροστά τη σχέση τους και την αγάπη τους, αφού την επόμενη μέρα ξεκινάει η δίκη. 

Η Νταίζη εμφανίζεται στο δικαστήριο και απαιτεί από τον Πέτρο να την εντάξει στη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης. Η πολυαναμενόμενη δίκη ξεκινάει, με ανατροπές. 

Ο Πέτρος ζητάει να οριστεί πραγματογνώμονας για την εξέταση του δεξιού χεριού της Αντιγόνης, καθώς υποστηρίζει ότι πάσχει από μυική ατονία και δεν μπορεί να πυροβολήσει. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στη Νόρα και στον Λουκά δεν θα αργήσει να έρθει...

PATTY: Η Κάρμεν αρνείται να συνεχίσει με τον Αντρές

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA.

Ο Ματίας συμφωνεί με την πρόταση της Αντονέλας να χωρίσουν. Ο Λεάντρο αναστατώνεται όταν η Κάρμεν του αποκαλύπτει ότι η μητέρα του έχει δεσμό με τον Χερμάν. 

Η Αντονέλα και η Πάτυ αποφασίζουν ότι θα τραγουδήσουν όλα τα τραγούδια για τον καινούριο τους δίσκο μαζί και όπως λένε σε όλους, τους ένωσε το γεγονός ότι και οι δυο μεγάλωσαν χωρίς πατέρα. 

Η Κάρμεν αρνείται να συνεχίσει με τον Αντρές, ενώ η Ινές ετοιμάζει ψεύτικο γάμο για τον Λεάντρο και την Μπιάνκα. 

Στις πρόβες της γαμήλιας τελετής όμως, εισβάλουν οπλισμένοι άντρες και παίρνουν όμηρο την Κάρμεν. 

Η Αντονέλα εκμυστηρεύεται στην Πάτι τον πραγματικό λόγο που η μητέρα της πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτεί τον Λεάντρο...

Νεανική μεταγλωττισμένη σειρά αργεντίνικης παραγωγής

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Γκιουμούς: Η κρίση στη σχέση του Μεχμέτ με την Γκιουμούς δίνει ελπίδες για τη Νιχάν και τον Εγκίν

Η κρίση στη σχέση του Μεχμέτ με την Γκιουμούς δίνει ελπίδες για τη Νιχάν και τον Εγκίν

Η γιαγιά Σαφιέ είναι βαριά άρρωστη και η Γκιουμούς με τον Μεχμέτ αν και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους, προσπαθούν να μην το δείχνουν.

Η Γκιουμούς είναι απόμακρη και αποφασισμένη να φύγει από το σπίτι ενώ ο Μεχμέτ πολύ στεναχωρημένος και μετανιωμένος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πλησιάσει. Η γιαγιά Σαφιέ έχει καταλάβει τι γίνεται και σε συνεννόηση με τον Φικρή προσποιείται ακόμα την άρρωστη. Σκοπός τους είναι να δουν το ζευγάρι και πάλι αγαπημένο.

Η Γκιουμούς ζητά τη βοήθεια του Εγκίν για να βρει σπίτι. Εκείνος της δηλώνει ότι μπορεί να στηρίζεται πάνω του και της βρίσκει ένα διαμέρισμα στη γειτονιά του. Η απόφαση της να χωρίσει από τον Μεχμέτ του δίνει ελπίδες.

Η Νιχάν απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο με τον Μεχμέτ το οποίο οργάνωσε η αδελφή της, αφού γνωρίζει ότι η Νιχάν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Μεχμέτ. Από τις κουβέντες καταλαβαίνει ότι η Γκιουμούς θέλει να χωρίσει και καταστρώνει σχέδια για να τον κατακτήσει.

ΚΙΣΜΕΤ: Η Λάμια περνάει δύσκολες στιγμές

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στον ΑΝΤ1.

Ο Κενάν ακούει ένα νέο ταλέντο, την Ιπέκ, και δέχεται με ενθουσιασμό την ιδέα για ένα κοινό άλμπουμ. 

Για να δοκιμάσουν τη συνεργασία τους, ξεκινάνε μαζί μια περιοδεία. Αυτές οι γρήγορες εξελίξεις ενοχλούν πολύ τη Λάμια. Ο Κενάν όμως, δε γνωρίζει ακόμα την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτό το σχέδιο. 

Η Λάμια περνάει δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του γεύματος όπου συζητούνται τα νέα καλλιτεχνικά σχέδια του Κενάν. Στη συνέχεια της βραδιάς, εμφανίζονται στον ίδιο χώρο ο Τζεμίλ και η Τζαβιντάν προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε όλους. 

Η Τζαβιντάν, σε αντίθεση με τη Λάμια, είναι πολύ ευχαριστημένη με τα νέα σχέδια του Κενάν. Στο μεταξύ οι απειλές προς τον κ. Σαΐμπ συνεχίζονται και τον φοβίζουν ακόμα πιο πολύ. Οι άνθρωποι του σπιτιού βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. 

Η Μακμπουλέ μαθαίνει ότι ο κ. Σαΐμπ κατέστρωσε το σχέδιο, για να ενδιαφερθεί γι' αυτήν ο πρώην αρραβωνιαστικός της, ο Μπαρίς. Θυμώνει πάρα πολύ και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από τους Πασαζαντέ… 

Την ίδια ώρα, η Λάμια θέλει να αποδείξει την αξία της και δέχεται να παίξει στην τηλεοπτική σειρά. Η απόφασή της γίνεται αιτία να συγκρουστεί με τον Κενάν, ενώ το ίδιο σχέδιο φέρνει αντιμέτωπους τον Τζεμίλ και τη Νιμέτ. 

Η Νιμέτ αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό και αναστατώνει τους πάντες…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Ο Τζώρτζης με την 'Ελενα ζουν τον έρωτά τους

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA.

Η Ελπίδα έχει αγωνία για το δεύτερο διαγωνισμό και προσπαθεί να βελτιώσει την τηλεοπτική της παρουσία, ενώ το ενδιαφέρον που δείχνει ο Αλέξης για την υπόθεσή της, ενοχλεί το Χάρη. 

Η Ξένια συνεχίζει να φλερτάρει με τον παραγωγό, περιμένοντας να κερδίσει ανταλλάγματα. Ο Τζώρτζης με την 'Ελενα ζουν τον έρωτά τους με την αγωνία μην αποκαλυφθούν. 

Ο Μάνος με τον Ηλία συναντιούνται σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης ενώ η Κάτια βρίσκει την κρυμμένη διαθήκη της και ανακαλύπτει πως έχει αποκληρώσει τον Ηλία και τον εγγονό της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη
και τους (αλφαβητικά): Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Νταίζη περνάει στην αντεπίθεση και στοχοποιεί τον Μπέλλο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA.

Ο Λουκάς ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο για εκείνη τη νύχτα. Ο Πέτρος αποφεύγει τη συζήτηση και του υπόσχεται ότι θα τα πουν όλα, μετά τη δίκη. 

Τον διαβεβαιώνει, όμως, ότι κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθεί στη δίκη. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και παρά τη δίκη, η παρέα μπαίνει σε εορταστικό κλίμα. 

Η Νόρα αποφασίζει να καταπολεμήσει την κακή ψυχολογία της και ζητάει από την Εύα και την Δάφνη να την βοηθήσουν να στολίσει το σπίτι της. 

Ο Πέτρος δηλώνει στην Αντιγόνη ότι, μετά τη δίκη, θα αποφασίσουν από κοινού τι θα πουν στους άλλους για εκείνη τη νύχτα και θα ξεχάσουν το παρελθόν, για πάντα. 

Η Νταίζη περνάει στην αντεπίθεση και στοχοποιεί τον Μπέλλο για την απαγωγή και τη δολοφονία του Χατζηβασιλείου. Εκείνος, όμως, κάνει μια κίνηση - ματ που ανατρέπει εντελώς τις ισορροπίες.

PATTY: Ποιά είναι πραγματικά έγκυος;

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA

Η Κάρμεν προτείνει στην Ινές να της δώσει τα γράμματα που έστελνε στον Λεάντρο, με αντάλλαγμα εκείνη να μην αποκαλύψει την σχέση της με τον Χερμάν. 

Στο μεταξύ, η παρουσία του Νίκολας συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην Μπιάνκα, που όχι μόνο προσπαθεί να πείσει τα παιδιά της ότι είναι θείος τους, αλλά και γιατί εκείνος την εκβιάζει να του δώσει τα χρήματα του Ρομπέρτο. 

Επίσης το θέμα της εγκυμοσύνης της έχει προκαλέσει σύγχυση σε όλους, που ψάχνουν να βρουν ποιά είναι πραγματικά έγκυος. 

Η Αντονέλα και η Πάτυ κατάφεραν να γίνουν φίλες και τώρα αρνούνται να διαγωνιστούν μεταξύ τους, ενώ η Αντονέλα χωρίζει με τον Ματίας...

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ρεπορτάζ στον ασπρόμαυρο κόσμο των αλκοολικών

Με την  ασθένεια του αλκοολισμού θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 24:00 στο Mega. Στην τελευταία εκπομπή του χρόνου ξεσκεπάζουν την κακή πλευρά του αλκοόλ.
Στον Σταύρο Θεοδωράκη μιλούν για την περιπέτειά τους:
O συγγραφέας  Αλέξης Σταμάτης. Η περίοδος που έπινε ήταν «μια σταδιακή αυτοκτονία». Θυμάται την έναρξη αυτής της σχέσης,  σε ηλικία 13 ετών και περιγράφει  τον αγώνα του, να κρύβει για χρόνια τα μπουκάλια, ακόμα και από τον γιατρό του, που τον προειδοποιούσε ότι θα πεθάνει σε δυο χρόνια.
Η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου, μητέρα δύο παιδιών, που φέτος κατάφερε μετά από 20 χρόνια απουσίας να ξανανέβει στη σκηνή. «Το ποτό είναι ένας τοκογλύφος απίστευτος και στυγνός που δεν σου χαρίζεται» εξομολογείται η ίδια. «Είναι ένα τέρας που το χω βάλει σε καταστολή. Ζω μαζί του, κοιμάμαι μαζί του και προσέχω. Απλά προσέχω».
Ο Χάρης Μαραμενίδης δημοτικός υπάλληλος που έπινε 31 χρόνια. «Όταν δεν αγαπάς τον εαυτόν σου και δεν τον προσέχεις, δεν μπορείς να αγαπήσεις και να προσέξεις κανέναν» τονίζει αποκαλύπτοντας το τελευταίο στάδιο παρακμής που είχε φθάσει.
Επίσης, ο  Σταύρος Θεοδωράκης παρευρίσκεται σε συγκέντρωση Ανώνυμων Αλκοολικών, συζητά μαζί τους και παρακολουθεί την προσευχή της Γαλήνης.
Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν ακόμη για  τη δική τους εμπειρία με το αλκοόλ:
Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, ο στιχουργός και συγγραφέας Άρης Δαβαράκης, η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος  και η Σιμώνη Ξανθογιώργου επικεφαλής των «Νηφάλιων» της κίνησης πολιτών για συμπαράσταση στον αλκοολικό και το περιβάλλον του.  
«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 24:00 στο MEGA 

Η Γκιουμούς εγκαταλείπει τον Μεχμέτ

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑTV.

Η Γκιουμούς έχει πάρει τις αποφάσεις της. Μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι μαζί με την Σαφιέ. Καθώς περιμένουν για τα ταξί, η Σαφιέ αισθάνεται μια αδιαθεσία και λιποθυμά. Ο Μεχμέτ ακούει τις φωνές και τρέχει να βοηθήσει. 

Όλοι στο σπίτι αναστατώνονται και φωνάζουν γιατρό. Το πόρισμα λέει ότι η Σαφιέ πάσχει από μερική παράλυση λόγω στεναχώριας και ότι χρειάζεται ηρεμία. Η Γκιουμούς συμφωνεί να μείνει μέχρι να αναρρώσει η Σαφιέ.

Ο Φικρή εκφράζει την δυσαρέσκεια του στον Μεχμέτ και την Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ θέλει να δώσει το συντομότερο μια λύση στην υπόθεση της Νιχάν με το παιδί. Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς για χάρη της Σαφιέ μένουν στο ίδιο σπίτι και προσποιούνται τους ευτυχισμένους.

Ο Μεχμέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που θα βοηθήσει τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας. Η Νιλουφέρ είναι η νέα βοηθός του Ονούρ στην εταιρεία του, γεγονός που μαθαίνει η Πινάρ και δημιουργεί σκηνή.

Ο Φικρή αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία στο σπίτι. Συναντά τη Νιχάν και εκεί βλέπει τον Μεχμέτ να επισκέπτεται τον γιο του.

Η Γκιουμούς ψάχνει σπίτι και συζητάει τις εξελίξεις με τον Εγκίν, ο οποίος ενώ μένει έκπληκτος από μέσα του χαίρεται. Η Γκιουμούς κάνει σχέδια να μείνει μόνη της, αλλά οι εξελίξεις την προλαβαίνουν.

ΚΙΣΜΕΤ: Ο Κενάν αρπάζει μια σημαντική ευκαιρία

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στον ΑΝΤ1

Ο Κενάν δεν θέλει να αφήσει μόνη τη Λάμια τη βραδιά που προβάλλεται η διαφημιστική της ταινία. Όταν όμως τη βλέπει στα χέρια του Τζεμίλ, θυμώνει πάρα πολύ. 

Η Λάμια εξηγεί την κατάσταση στον Κενάν, αλλά δεν τον πείθει. Εκείνος δεν αργεί να την τιμωρήσει και η ένταση που υπάρχει μεταξύ τους, καταλήγει σε ένα μεγάλο καβγά. 

Το επόμενο πρωί, όταν ξυπνούν, καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να είναι θυμωμένοι οι δυο τους. Όμως, η επιθυμία της Λάμια να πάρει ένα δώρο στο Κενάν με τα λεφτά που κέρδισε από το διαφημιστικό, γίνεται αιτία να μαλώσουν πάλι… 

Στο μεταξύ, στο σπίτι του στρατηγού Σαΐμπ ζουν έντονες στιγμές. Ο κ. Σαΐμπ χάνει την ηρεμία του από τα απειλητικά γράμματα που παίρνει. Στην πρώτη θέση στον κατάλογο των υπόπτων του είναι η Μακμπουλέ. 

Ο Τζεμίλ τελικά αποφασίζει να κρατήσει την υπόσχεσή του και να χωρίσει από τη Λάμια. Όμως η Τζαβιντάν, για να πάρει εκδίκηση, κάνει μια διαφορετική πρόταση στον Τζεμίλ. Η Λάμια γίνεται κάθε μέρα πιο διάσημη και δέχεται πρόταση για μια τηλεοπτική σειρά. 

Την ίδια ώρα, ο Κενάν αρπάζει μια σημαντική ευκαιρία για να κάνει μια καινούρια αρχή. Αυτό το καινούριο σχέδιο που τόσο επιθυμεί ο Κενάν, φοβίζει πολύ τη Λάμια…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ελπίδα έχει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA. 

Η Ελπίδα αποκαλύπτει στη Μαίρη ότι η Βάσω έμαθε για τη σχέση της με το Μάνο. 

Η Μαίρη ταράζεται και τρέχει στο μαιευτήριο να βρει τη Βάσω και μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει. 

Η Ξένια κάνει μια κίνηση προς τον παραγωγό της εκπομπής του Αντύπα και βρίσκει θετική ανταπόκριση. 

Η Κάτια ρωτάει το Σωτήρη τι συμφωνία υπάρχει μεταξύ τους κι εκείνος διστάζει να της απαντήσει. 

Η Ελπίδα δουλεύει στο ρεστοράν όταν λαμβάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη
και τους (αλφαβητικά): Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Πάνος Βλάχος, Μαρία Ιωάννου, Βασίλης Κούκουρας, Κώστας Κρομμύδας, Ασπασία Μηλιαράκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κατερίνα Σαβράνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Ορέστης Τρίκας, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Δώρα Χρυσικού
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου ο Μιχάλης Μητρούσης
Στο ρόλο του Πέτρου ο Νίκος Δαδινόπουλος

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Εριέττα είναι έξαλλη

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA.

'Ενα απειλητικό σημείωμα θορυβεί την Εριέττα. 'Ετσι, τηλεφωνεί στον Στέφανο και τον παρακαλεί να πάει αμέσως σπίτι της. 

Η Μελίτα, που είναι παρούσα στο τηλεφώνημα, ενοχλείται και το εκμυστηρεύεται στη Νόρα. Η Εριέττα είναι έξαλλη με τη στοχοποίησή της, εξαιτίας της Αντιγόνης και ζητάει από τον Στέφανο να μεσολαβήσει και να την βάλει στη θέση της. 

Ο Λευτέρης και η Εύα βγαίνουν ακόμα ένα ραντεβού. Ο Λευτέρης τής κάνει ένα δώρο και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. 

Η Μελίτα έχει ετοιμάσει μια ρομαντική βραδιά για την ίδια και τον Στέφανο και θυμούνται τα παλιά. Η Εριέττα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη Νόρα και τής εμπιστεύεται όλη την αλήθεια για τον εφιάλτη της. 

Η Νόρα αποφασίζει να κάνει κάτι που παρόλο που δεν είναι δεοντολογικό, δεν θα την φέρει σε σύγκρουση με τη συνείδησή της.

Η Ζοζεφίνα φοβάται ότι η Αντονέλα και η Πάτυ θα γίνουν φίλες

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA.

Ο Νίκολας ζητά από την Μπιάνκα, εκ μέρους του Ρομπέρτο, να επιστρέψει αυτά που του έκλεψε και της λέει ότι εκείνη μαζί με τον Πόλο τον έστειλαν φυλακή. 

Ο Αντρές διαβεβαιώνει τον Λεάντρο ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την Ντορίνα. 

Η Κάρμεν προσβάλει τον Αντρές και του ζητά να την ξεχάσει. 

Η Ζοζεφίνα φοβάται ότι η Αντονέλα και η Πάτυ θα γίνουν φίλες, και πράγματι οι φόβοι της θα βγουν αληθινοί, αφού τα δυο κορίτσια μοιράζονται τις κοινές τους εμπειρίες και η Αντονέλα ζητά από την Πάτυ να περάσει το βράδυ στο σπίτι της. 

Παράλληλα, ο Νίκολας συστήνεται ως ετεροθαλής αδελφός της Μπιάνκα, αλλά η Αντονέλα αρνείται ότι είναι θείος της...

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ : Η Εριέττα καταρρέει

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο MEGA.

Η Εριέττα και ο Στέφανος χωρίζουν πολιτισμένα. Εκείνη σέβεται την απόφασή του να γυρίσει στη Μελίτα, αφού αυτή είναι η γυναίκα που αγαπάει.

Η Εριέττα τού ζητάει να μείνουν φίλοι και συνεργάτες. Ο Στέφανος συμφωνεί και ανακουφισμένος επιστρέφει στη Μελίτα.

Η Εριέττα καταρρέει και εκμυστηρεύεται στην 'Αννα ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Λουκάς συνοδεύει τη Νόρα στο σπίτι της, μετά το πάρτι. Την αποχαιρετάει με ένα φιλί, χωρίς να υπολογίσει την αντίδρασή της.

Η Δάφνη και ο Νικόλας ανησυχούν για τους φίλους τους. Ο Λευτέρης αρχίζει να δένεται με την Εύα και ψάχνει να βρει τρόπο να ξεμπερδέψει με τα διαμάντια.

Η Μελίτα και ο Στέφανος ανακοινώνουν στο φιλικό τους περιβάλλον ότι είναι και πάλι ζευγάρι και ο Στέφανος προειδοποιεί την Αντιγόνη να μην επιχειρήσει να ανακατευτεί ξανά στη ζωή του.

PATTY: Η Πάτυ και η Αντονέλα λογομαχούν

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο MEGA TV.

H Mπιάνκα αρνείται ότι ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή και ο Εμίλιο της ζητά συγνώμη, ενώ συστήνει  την Λάιζα ως γυναίκα του.

Η Ντορίνα ευχαριστεί τον Δρ. Γκουτιέρεζ για την χάρη που της έκανε και η Κάρμεν που παρακολουθεί την σκηνή ενημερώνει τον Λεάντρο, ο οποίος με τη σειρά του απαιτεί να μάθει την αλήθεια.

Η Πάτυ και η Αντονέλα λογομαχούν, αλλά ο Πέντρο επιμένει ότι θα τραγουδήσουν μαζί. Η Λάιζα συμβουλεύει την Κάρμεν να μην χωρίσει με τον Αντρές, ο οποίος μένει άναυδος όταν ο Λεάντρο του ανακοινώνει ότι θα γίνει πατέρας.

Στο μεταξύ, την Μπιάνκα επισκέπτεται ένας νεαρός εκ μέρους όμως του Ρομπέρτο...

Γκιουμούς : Στα πρόθυρα του χωρισμού

Ο Μεχμέτ πηγαίνει στο αεροδρόμιο να συναντήσει τη Νιχάν για τελευταία φορά και μένει έκπληκτος. Όσο και αν εκείνη προσπαθει να τον πείσει για το αντίθετο, καταλαβαίνει ότι το παιδί που είναι μαζί της είναι δικό του. Η Νιχάν το παραδέχεται. Ο Μεχμέτ νιώθει ευτυχισμένος για το γεγονός ότι είναι πατέρας και αποφασίζει να μην αναφέρει τίποτα στη Γκιουμούς.

Ο Φικρή όμως και η Σεριφέ τον πιέζουν και μαθαίνουν την ύπαρξη του παιδιού. Ο Φικρή είναι αρνητικός και δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί το παιδί αυτό. Η αντίδραση του, ενοχλεί τον Μεχμέτ, ο οποίος εξακολουθεί να συναντά κρυφά τη Νιχάν και το γιο του, αποκαλύπτοντας στο μικρό ότι είναι ο πατέρας του.

Ο Μεχμέτ νιώθει τύψεις και αποφεύγει την Γκιουμούς, Εκείνη καταλαβαίνει από τη στάση του άνδρα της, ότι κάτι της κρύβει και το συζητάει με τον Εγκίν, ο οποίος της συμπαραστέκεται. Τα προβλήματα στον όμιλο Σάντογλου είναι μεγάλα και η Μπαχάρ προσπαθεί μόνη της να βρει λύσεις, αφού ο Μεχμέτ ασχολείται μόνο με το γιο του.

Η Γκιουμούς ακούει ένα τηλεφώνημα του Μεχμέτ και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Δεν μπορεί όμως να πιστέψει αυτό που βλέπει. Ο Μεχμέτ έχει συναντηθεί με τη Νιχάν και παίζει μπάλα με το γιο του τη στιγμή που βλέπει μπροστά του τη Γκιουμούς. Εκείνη φεύγει τρέχοντας και εκείνος σοκάρεται αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μάθει η Γκιουμούς την αλήθεια με αυτόν τον τρόπο.

Η Γκιουμούς εξαφανίζεται και όλοι στο σπίτι ανησυχούν για αυτή, ενώ ο Μεχμέτ ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ: Η Σεχραζάτ κατηγορεί τον Ονούρ

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ  και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στον ΑΝΤ1.

Η Σεχραζάτ, συγκλονισμένη, κατηγορεί τον Ονούρ ότι διέρρευσε το μεγάλο της μυστικό. Ο Κερέμ νιώθει άσχημα και μετανιώνει για τη συμπεριφορά του.

Η Μπενού το σκάει από την κλινική και πέφτει θύμα επίθεσης. Με αφορμή την εξαφάνιση της Σεχραζάτ, ο Μπουρχάν κι ο Ονούρ μαλώνουν για πρώτη φορά.

Η Ναντιντέ νιώθει αγχωμένη και αδύναμη. Η Εντά που είναι υπεύθυνη για την αναστάτωση όλων, αποφασίζει να το σκάσει, ενώ ο Κερέμ την κυνηγά.

Ο Ονούρ αποφασίζει, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να λύσει τη συνεργασία του με τον Κερέμ. Η Σεχραζάτ προχωράει σε αίτηση διαζυγίου…

KISMET: Ο Κενάν πέφτει σε μια πολύ μεγάλη παγίδα

KISMET και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ  στοον ANT1TV

Ο εγωισμός του Κενάν γίνεται κομμάτια, όταν ακούει τη Λάμια να ζητάει δουλειά για τον ίδιο. Για να την τιμωρήσει, ο Κενάν εξαφανίζεται.

Πέφτει όμως σε μια πολύ μεγάλη παγίδα… Το γεγονός αυτό τον κάνει δύστροπο κι αρχίζει να πληγώνει τη Λάμια. Για πρώτη φορά η Λάμια βλέπει το άλλο πρόσωπο του ανθρώπου που αγαπά και αυτό την ανησυχεί.

Όλα αυτά κάνουν χαρούμενο τον Τζεμίλ, ο οποίος περιμένει υπομονετικά την ημέρα που η Λάμια θα γυρίσει σ' αυτόν. Παρακολουθεί τη Λάμια και φτάνει στην ερωτική φωλιά της…

Ο Κενάν, ψάχνοντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες για να κερδίσει πάλι την αξιοπρέπειά του, ξεκινά περιοδεία στις Αραβικές χώρες. Φτάνει η βραδιά της παρουσίασης της διαφημιστικής ταινίας της Λάμια και είναι όλοι εκεί, ακόμα και η Τζαβιντάν που τους ξαφνιάζει όλους.

Αυτή η ιδιαίτερη βραδιά είναι μια σημαντική ευκαιρία για τη Λάμια να απαλλαγεί από τον Τζεμίλ και γι' αυτό επιφυλάσσει στους καλεσμένους πολλές εκπλήξεις…

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Απεργία στον ΑΝΤ1 - Θα βγουν στον αέρα Παπαδάκης και Καραμεροχαριτάτοι;

Ερωτηματικό παραμένει το αν θα βγουν τελικά στον αέρα το πρωί της Τρίτης οι εκπομπές «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «10 με 1 μαζί», με τους Γ. Καραμέρο και Σπ. Χαριτάτο.

Αιτία η οκτάωρη στάση εργασίας που κήρυξε η Ε.Τ.Ι.Τ.Α για την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στον ΑΝΤ1, από τις 05:00 έως τις 13:00, διαμαρτυρόμενη για τις απολύσεις που έκανε το κανάλι.

CINEMANIA: «GREEK ‘80s: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ»!

«Αλαλούμ», «Λούφα και Παραλλαγή», «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα», «Μάθε παιδί μου γράμματα»!

Στη δεκαετία του ’80 είχαμε μια αναβίωση των ελληνικών ψυχαγωγικών ταινιών. Οι κωμωδίες, οι φαρσοκωμωδίες και οι σάτιρες γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και πρόσφεραν στο κοινό αξέχαστες στιγμές!

Η CINEMANIA θυμάται τις ταινίες που αντανακλούν το πνεύμα μιας «θρυλικής» εποχής στο αφιέρωμα «GREEK ‘80s: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ», το πρώτο μέρος του οποίου θα προβληθεί από την ΕΤ3 την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα!

Ο Νίκος Γουλιάς επιμελήθηκε και παρουσιάζει μια απολαυστική εκπομπή στην οποία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο «παρθενοκυνηγός» Σωτήρης Μουστάκας, ο «τρελός καμικάζι» Θανάσης Βέγγος, ο «εισαγόμενος» Νίκος Παπαναστασίου, ο «ραδιοπειρατής» Στάθης Ψάλτης, ο «άξιος» Κώστας Γκουσγκούνης και ο «ροκάκιας την ημέρα, το βράδυ… καμαριέρα» Σωτήρης Τζεβελέκος!

CINEMANIA: Γελάμε… αλά Ελληνικά!

Μεταδίδεται: Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα
Επιμέλεια – παρουσίαση: Νίκος Γουλιάς
Παραγωγή – σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης – Studio DSP

Ο Καπουτζίδης παίζει μπάλα στο... CHAMPIONS LEAGUE !

O τελευταίος  αγώνας του Παναθηναϊκού στη  φάση των ομίλων του Champions League, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, είναι μόνο στο MEGA.   
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σε απευθείας μετάδοση από την πρωτεύουσα της Δανίας. Τον αγώνα περιγράφει οΑλέξης Σπυρόπουλος.
  • Στις 00:15 παρακολουθήστε τον αγώνα ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΒΑΛΕΝΘΙΑ, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
 Από τις 21:00, μη χάσετε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη και τον Γιάννη Θειακό και με ζωντανές συνδέσεις από την Κοπεγχάγη, όπου ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θα μεταδίδει όλα τα νέα για την τελευταία μάχη του Παναθηναϊκού στο Champions League.

Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του ματς, με δηλώσεις του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και των παικτών του. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στην διοργάνωση, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάτσεκ Γκμοχ και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. Επίσης καλεσμένος-έκπληξη θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής του MEGA «Just the two of us», σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, που θα μιλήσει για μπάλα και όχι μόνο…. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς. 
 
Tην Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, οι μεγάλες μάχες για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.  

ΚΙΣΜΕΤ: Ο Κενάν το μεγαλύτερο πλήγμα θα το δεχτεί από τη Λάμια…

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ στον ΑΝΤ1.

Η απόφαση της Τζαβιντάν να χωρίσει από τον Κενάν βάζει σε σκέψεις και αυτόν και τη Λάμια, η οποία αναρωτιέται μήπως είναι ένα τέχνασμα της Τζαβιντάν. Ο Κενάν κάνει ένα σημαντικό βήμα για να μάθει την αλήθεια. 

Ο Κενάν και η Λάμια ξεπερνούν ένα-ένα όλα τα εμπόδια που ήταν μπροστά τους. Το επόμενο εμπόδιο είναι ο Τζεμίλ, ο οποίος επιμένει στην απόφασή του να μη χωρίσει με τη Λάμια. Έτσι η Λάμια ξεκινά τις διαδικασίες για το διαζύγιο. 

Ο Μπαρίς κρατά τη συμφωνία που έκανε με τον κύριο Σαΐμπ και δίνει ελπίδες στη Μακμπουλέ, όμως ο κύριος Σαΐμπ δεν κρατάει το λόγο που του έδωσε. Από αυτή την κατάσταση επηρεάζεται πολύ η Μακμπουλέ. 

Στο μεταξύ, ο Κενάν και η Λάμια μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι και προσπαθούν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά από τόσο κοντά. 

Η ευτυχία του Κενάν επηρεάζει τα έργα του όπως δεν το περίμενε. Παράλληλα, ο Τζεμίλ μεσολαβεί ώστε να δεχθεί η Λάμια μία πρόταση για διαφήμιση, στην οποία δεν θα μπορούσε να πει όχι… 

Η έκπληξη του Κενάν είναι πολύ μεγάλη όταν το μαθαίνει. Όμως, το μεγαλύτερο πλήγμα θα το δεχτεί από τη Λάμια…

11 εκατομμύρια τηλεθεατές μάρτυρες στο πιό βίαιο τηλεοπτικό ατύχημα...

Δευτερόλεπτα μετά το σοβαρό ατύχημα που μεταδόθηκε live...
Σε τεχνητό κώμα νοσηλεύεται ένας νεαρός άνδρας στη Γερμανία, μετά από ατύχημα που είχε το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής που μεταδόθηκε απευθείας σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Η κατάσταση της υγείας του Σάμουελ Κοχ, φοιτητή 23 ετών, «είναι πιο κρίσιμη απ΄όσο ελπίζαμε», αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο στον ιστότοπό του.

Ο Κοχ συμμετείχε σε μία από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές της Γερμανίας με τίτλο «Στοιχηματίζω ότι...;» (Wetten, Dass...?). Η εκπομπή, την οποία παρακολουθούν περισσότεροι από 11 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο, διακόπηκε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα 29 χρόνια που μεταδίδεται.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο Κοχ προσπάθησε να κάνει μία τούμπα πάνω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο, όμως χτύπησε στην οροφή του οχήματος με το κεφάλι του και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος πίσω από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο πατέρας του.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο νεαρός υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αυχενικό σπόνδυλο και υπάρχουν ενδείξεις να έχει υποστεί παράλυση. skai.gr

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η κόρη του Γιώργη και της Ελένης από το Νησί αποκαλύπτεται

Από αυτή τη Δευτέρα η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», τρέχει μπροστά και δεν θα βλέπουμε πλέον τις κόρες του Γιώργη και της Ελένης, σε μικρή ηλικία, αλλά ενήλικες. Την 18χρονη Μαρία ενσαρκώνει η Γιουλίκα Σκαφίδα, η οποία σε συνέντευξή της στο «tvέθνος» μίλησε για την εμπειρία της στην πιο επιτυχημένη σειρά της σαιζόν.

«Ο όγκος της δουλειάς ήταν και είναι απίστευτος, οι καιρικές συνθήκες πολλές φορές αντίξοες. Βρεθήκαμε να ξυπνάμε χάραμα και να πρέπει να κάνουμε γύρισμα με κρύο, με αέρα, με βροχή, με κύμα».

Στην Κρήτη χρειάστηκε να μείνει σχεδόν ένα χρόνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Πολλές ήταν οι στιγμές που ένιωσε μοναξιά όπως λέει. «Βλέπετε, ο χειμώνας στην Πλάκα στην Κρήτη, είναι ώρες- ώρες κάτι παραπάνω από μοναχικός.» Θεωρεί, όπως λέει όμως, τη μοναξιά «ευλογημένο πράγμα» και την απολαμβάνει. Η ηθοποιός ήθελε πολύ να ενσαρκώσει τη Μαρία που όπως λέει έχει «υπομονή και ευγένεια. Είναι εύθραυστη και ταυτόχρονα δυνατή».

Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει αποκτήσει μια μικρή κρητική προφορά, ενώ χρησιμοποιεί πλέον κάποιες κρητικές λέξεις που της έχουν κάνει εντύπωση. «Όπως η λέξη παράωρος, που σημαίνει τρελός», λέει. Η τηλεοπτική Μαρία έχει αγαπήσει την κρητική κουζίνα. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σταμναγκάθια και τους κολοκυθοανθούς. STAR.GR

Σάκης Μπουλάς: “Aρνούμαστε να υπογράψουμε το συμβόλαιο για το ’50-50’»

Πολλά έχουν ακουστεί για τη συνέχιση της σειράς «50-50» του προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού για τη νέα σεζόν. 

Μια σειρά που οι περισσότεροι τηλεθεατές περιμένουν πως και πώς να ξεκινήσει την προβολή της μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε για δυο προηγούμενα χρόνια. 

Όπως δείχνουν τα πράγματα όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη αφού ο Σάκης Μπουλάς ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και αποκαλύπτει πως οι ηθοποιοί δεν έχουν ακόμη υπογράψει.   ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Γκιουμούς: Ο γάμος του Μεχμέτ και της Γκιουμούς κινδυνεύει...

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η Νιχάν, μόλις βλέπει τον Μεχμέτ, αναβάλλει την επιστροφή της στην Γερμανία. Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς διασκεδάζουν στη γαμήλια δεξίωση της Μπαχάρ, μέχρι τη στιγμή που έρχεται ένα τηλεφώνημα από τη Νιχάν. Η Γκιουμούς υποψιάζεται από την αλλαγή συμπεριφοράς του Μεχμέτ ότι κάτι δεν πάει καλά. Εκείνος αποκρύπτει την αλήθεια.

Ο Μεχμέτ είναι αναποφάσιστος για τον αν πρέπει να δεχτεί την πρόταση της Νιχάν να βρεθούν. Ο Ονούρ τον συμβουλεύει να δεχτεί τη συνάντηση και ο Μεχμέτ κανονίζει ραντεβού. Η Γκιουμούς υποπτεύεται τον σύζυγό της, τον παρακολουθεί, ανακαλύπτει το μήνυμα της Νιχάν στο κινητό του, καλεί το νούμερο και μαθαίνει για την συνάντησή τους. Η εμφάνιση της Νιχάν στην έπαυλη προκαλεί σοκ.

Ο Μεχμέτ στο ραντεβού του με τη Νιχάν της ζητάει τον λόγο για όλο το κακό που του έκανε η απουσία της αλλά και τα μυστικά που κρύβονταν πίσω από αυτήν όλα αυτά τα χρόνια. Αφού η συζήτηση καταλήγει σε καβγά η Νιχάν δεν λέει τίποτα για τον γιο τους και αποφασίζει να επιστρέψει στη Γερμανία. Το μυστικό που δεν έμαθε ο Μεχμέτ το μαθαίνει ο Ονούρ, ο οποίος θεωρεί ότι ο Μεχμέτ έχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια.

Η Γκιουμούς αρχίζει να φοβάται ότι χάνει τον άντρα της. Ο Μεχμέτ νιώθει μπερδεμένος αφού είδε μπροστά του τον παλιό του έρωτα, που νόμιζε νεκρό και που τόσα χρόνια υπέφερε.

ΤΟ ΝΗΣΙ: Οι έρωτες "σκεπάζουν" την τραγωδία.

ΤΟ ΝΗΣΙ και την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA και στο 8ο επεισόδιο κάνουμε ένα άλμα στο χρόνο.


ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ... Ο πόλεμος έχει τελειώσει και ο Αντώνης επιστρέφει από το αντάρτικο στην Πλάκα. Με προτροπή των γονιών του και της 'Αννας πιάνει δουλειά στα κτήματα των πλούσιων γαιοκτημόνων, των Βανδουλάκηδων.

Στη γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης, η 'Αννα φιλιέται με τον Αντώνη. Ο Παπαδημητρίου δείχνει το ενδιαφέρον του στην Ευγενία αλλά εκείνη τον αγνοεί. Ο άντρας της, ο Βασίλης, κρύβει τα γράμματά της από τα παιδιά τους.

Ο Γρηγόρης, ο φρουρός, λίγες μέρες πριν τη λήξη της ποινής του, ανακαλύπτει πως έχει λέπρα. Η Καλλιόπη γεννά ένα κοριτσάκι και ο γιατρός Λαπάκης τής απαγορεύει να το θηλάσει. Το μωρό της όμως κλαίει ασταμάτητα και η Καλλιόπη είναι σε δίλημμα...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν οι: Στέλιος Μάινας (Γιώργης Πετράκης), Γιούλικα Σκαφιδά (μαρία Πετράκη), Ευγενία Δημητροπούλου (Αλέξις Φίλντιγκ/'Αννα Πετράκη), Τάσος Νούσιας (Νίκος Παπαδημητρίου), Μαρία Πρωτόπαππα (Ευγενία Καπετανάκη), Γιάννης Στάνκογλου (Αντρέας Βανδουλάκης), Ορφέας Αυγουστίδης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Αννίτα Κούλη (Φωτεινή Αγγελοπούλου), Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου (Χριστίνα κρουτσλάκη), Ντίνα Μιχαηλίδη (Σαβίνα Αγγελοπούλου), Νίκος Ορφανός (Χρήστος Λαπάκης), Γρηγόρης Ορφανουδάκης (Παύλος Αγγελόπουλος), Θεόδωρος Κατσαφάδος (Πέτρος Κοντομάρης), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Βασίλης Καπετανάκης), Αντιγόνη Αλικάκου (Χαρίκλεια), Μάνος Πετούσης (Μιχάλης Κουρής), Πέτρος Αλατζάς (Σταύρος Σολομωνίδης), Μαργαρίτα Πανουσοπούλου (Καλλιόπη)
Παίζουν οι: Δημήτρης Καλογεράκης (Γρηγόρης), Νεκτάριος Λουκιανός (Δημήτρης Λεμονιάς), Κατερίνα Μισιχρόνη (Ηλέκτρα Βλαχάκη), Μανόλης Χουρδάκης (Θόδωρος Μακριδάκης), Μαριάνθη Μενεγάκη (Αθηνά Μανάκη), Πέτρος Μαυροματίδης (Σπύρος Καζάκης), Στέλιος Ψαρουδάκης (Φώτης), Χρόνης Σαπουντζάκης, Ηλίας Μιχαλογιάννης
Συμμετέχουν οι: Στέλιος Βέργος (Στέλιος Βανδής), Κώστας Φραντζεσκάκης (Πάνος Σκλαβούνος), Μανόλης Χαρούλης (Παπα Καζάκος), Αντύπας Νταμοτζίδης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Γιώργος Ηλιάδης (Λάμπρος), Γιάννης Πανταγιάς, Κωνσταντίνος Σαβόπουλος, Μανόλης Κωνσταντακάκης (Καφετζής), Θέμελης Μαρνέλλος, Διαμαντής Φαλέγγος, Αντώνης Ντουράκης, Γιώργος Παπαγιαννάκης, Στέλιος Κτενιαδάκης, Μανόλης Γκίκας, Μανούσος Φραγκιαδάκης, Ματθαίος Βούλγαρης, Ευαγγελία Παπαδάκη (Τασία)
Και οι μουσικοί: Δαμιανός Μαυράκης, Μανόλης Φουντουλάκης
Και τα παιδιά: Δέσποινα Μαυροειδή (Αθηνά), Μιλτιάδης Γιαβρίδης (Λευτέρης), Μάνος Σφυράκης

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ:Η Κάτια ζητά τη διαθήκη της.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA.

 Ο Νικόλας αποκαλύπτει στη Βάσω και τον Ηλία, για τη σχέση Μαίρης - Μάνου. 

Η Κάτια αποφασίζει να δει τον δικηγόρο της, από τον οποίο ζητά τη διαθήκη της. 

Η Ξένια επισκέπτεται τον Στέφανο στην Αγγλία. 

Ο Στέφανος τα χάνει που η Ξένια ήρθε να τον βρει στην Αγγλία. Πηγαίνουν κάπου να μιλήσουν και δυστυχώς για την Ξένια τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολόγιζε. 

Η Κάτια αρχίζει να θυμάται κάποια πράγματα κι αυτό κάνει την ίδια και τη Σοφία πολύ χαρούμενες. 

Ο Μάνος συζητάει με το Φάνη για το τι μπορεί να σημαίνει η εξαφάνιση της Ξένιας.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ : Η Δάφνη και η Εύα καλούν τον Λευτέρη στο πάρτι



ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA.


 Η Μελίτα και η Νεφέλη γυρίζουν στο σπίτι και η Αμαλία είναι εκεί για να τις υποδεχτεί.

Η Νόρα και η Δάφνη συμβουλεύουν την Εύα να δώσει μια ευκαιρία στον Λευτέρη, αλλά εκείνη τους εξηγεί ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για δεσμεύσεις.

Η παρέα, με βαριά καρδιά, ετοιμάζεται για το πάρτι που θα  δώσει η Αμαλία για την επιστροφή της Μελίτας και ο Λουκάς προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να παρευρεθεί.

Η Δάφνη και η Εύα καλούν τον Λευτέρη στο πάρτι, θεωρώντας ότι είναι ιδανική ευκαιρία να γνωρίσει την παρέα σε δράση.

Τη βραδιά του πάρτι, η Νόρα και ο Λουκάς χορεύουν ανταλλάσοντας φαρμακερά βλέμματα και ατάκες. Το πάρτι τελειώνει με ευτράπελα αλλά και με μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Στέφανος ζητάει από τη Μελίτα να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Εκείνη δέχεται, με την προϋπόθεση να ξεκαθαρίσει πρώτα τη σχέση του με την Εριέττα.

PATTY: Ντουέτο με την Αντονέλα!

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA.


'Ολοι χειροκροτούν την Πάτυ προκαλώντας την ζήλεια της Αντονέλα, που τώρα αποφασίζει να κάνει ηχογραφήσεις.

Ο Πέντρο όμως, έχει ήδη συμφωνήσει να ηχογραφήσει την Πάτυ, έτσι ύστερα από τις πιέσεις της Αντονέλα, δέχεται υπό τον όρο να τραγουδήσουν τα δυο κορίτσια μαζί.

Ο Λεάντρο, μαθαίνοντας ότι ο γιατρός της Μπιάνκα έχει πεθάνει, ζητά εξηγήσεις.

Στην κλινική τώρα η Κάρμεν και η 'Ασελεν βλέπουν την Ντορίνα να μιλά με τον Δρ. Γκουτιέρεζ, κάτι που τις βάζει σε υποψία, ενώ ο Εμίλιο ρωτά την Μπιάνκα αν ο πρώην σύζυγός της είναι ακόμη στη φυλακή...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...