Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πρωταγωνίστρια στον "Πειρασμό" είχε ξυλοκοπηθεί από σύζυγό της

Η γνωριμία της με τον Γιλμάζ Γκιουνέι, τον διάσημο ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη την έχει στιγματίσει. Μπορεί να έχουν περάσει ακρετά χρόνια, αλλά τότε φιλοξενήθηκαν πολλές φορές στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Ο έρωτάς τους ήταν παθιασμένος, τόσο πολύ που περιλάμβανε ακόμα και ξύλο! Οι δυο τους χώρισαν 14 μήνες μετά , όταν σε μία έκρηξη ζήλιας εκείνος δεν δίστασε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του και να την στείλει για 4 ημέρες στο νοσοκομείο!!!


Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η Υρώ Μανέ στο Stars System

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 14:15, μην χάσετε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το πώς θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 26 Οκτωβρίου. Ποιoυς ευνοεί στο να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα;

Ακόμη μάθετε πώς θα είναι τα οικονομικά σας τους επόμενους μήνες αλλά και τι μπορείτε να κάνετε για να τα βελτιώσετε. Επίσης, δείτε το αστρολογικό πορτρέτο του Υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το Stars System αυτή την Κυριακή φιλοξενεί τη δημοφιλή ηθοποιό Υρώ Μανέ, με την οποία η Άση συζητά τον τρόπο με τον οποίο βιώνει τις αλλαγές γύρω μας.

Στο χείλος του γκρεμού: Η χώρα, η οικονομία, η κοινωνία

Στο χείλος του γκρεμού: Η χώρα, η οικονομία, η κοινωνία. Αμέσως μετά την Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου και λίγο πριν την έκτακτη που θα ακολουθήσει, μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011, στις 23.00, στο MEGA.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτης Κουβέλης

Ο κατήφορος της Ελλάδας. Η απόγνωση των πολιτών. Η κοινωνική έκρηξη, η αγωνία της 6ης δόσης, ο κίνδυνος της χρεοκοπίας.

Διεύθυνση εκπομπής: Μυρτώ Λοβέρδου
Συντακτική Ομάδα: Γιάννης Κολοκυθάς, Νίκος Παπαδημητρίου, Βασιλική Παραπούλη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης
Σκηνογραφία: Δήμητρα Μπατσακούτσα Οργάνωση Παραγωγής: Φίλιππος Σαπουντζάκης

Η Ανατροπή! Η Τσαπανίδου πέρασε Σκορδά-Λιάγκα και Φερεντίνο-Χρηστίδου!

Εξαιτίας της επικαιρότητας και των χθεσινών επεισοδίων είχαμε ανατροπή στις πρωινές εκπομπές!

«Πρωινό mou» και "Πρωινό ΑΝΤ1" δεν είχαν υπολογίσει την εκπομπή «Σκάϊ Τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Κούγιας: "Μου είπαν ότι ο Λαζόπουλος, είναι ερωτευμένος μαζί μου"

Κούγιας: Μου είπαν Σε νέα φάση φαίνεται ότι μπαίνει ο «πόλεμος» μεταξύ Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλου.

Με συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει λάδι και… αναζωπυρώνει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει πριν από τρία περίπου χρόνια ανάμεσά τους.

Κι ενώ όλοι νομίζαμε ότι πάει, αυτή η κόντρα έληξε, έρχεται ο Αλέξης Κούγιας να μας θυμίσει περσινά, ξινά σταφύλια. Γιατί από ότι φαίνεται ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει τη σάτιρα που του έκανε μέσα από το Τσαντίρι ο Λάκης Λαζόπουλος.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χατζηνικολάου: "Δελτίο γιοκ σήμερα φίλε"

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο ALTER  και δεν φαίνεται "Φως στο τούνελ"

Μετά την ολομέτωπη επίθεση του πρωθυπουργού για τα δάνεια που έχουν δώσει οι τράπεζες στο κανάλι και την απάντηση που έδωσαν ο Κουρής (μέσω της ΑΥΡΙΑΝΗΣ) και ο Χατζηνικολάου (από το twitter) οι τεχνικοί κήρυξαν στάσεις εργασίας μιας και δεν έχουν πληρωθεί ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Ο Χρήστος Νέζος ταξιδεύει στην Ξάνθη παρέα με τον Χάρη Κωστόπουλο την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011 στις 00.30 στο MEGA.

Με αφορμή τις Γιορτές της παλιάς πόλης, ο λαϊκός δημιουργός και ερμηνευτής Χάρης Κωστόπουλος και ο Χρήστος Νέζος βρέθηκαν στην Ξάνθη και μας ξεναγούν από τις πιο όμορφες γωνιές της, μέχρι τη λίμνη Βιστωνίδα και το Πόρτο Λάγος.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ερμηνεύει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του και μιλά για την μουσική του διαδρομή.

«Ταξιδεύοντας στην Ξάνθη με τον Χάρη Κωστόπουλο» την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011, στις 00.30 με τον Χρήστο Νέζο στο MEGA.

STAR: Οι αλλαγές στα Δελτία Ειδήσεων μετά τον Λιάτσο

Έπιβεβαιώνει το STAR την αποχώρηση του Αιμίλιου Λιάτσου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

"Ο κ. Λιάτσος - αναφέρεται στην ανακοίνωση - ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με το Star γιατί επιθυμεί να αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην εφημερίδα του Παρασκευή + 13.

Η σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν του δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται συγχρόνως και στα δύο του καθήκοντα.

Το Star με λύπη αποδέχθηκε το αίτημά του, τον ευχαριστεί για την 8χρονη συνεργασία και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ο Αιμίλιος Λιάτσος θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας του Star, άλλωστε συνδέεται με στενή φιλία με τη διοίκηση του καναλιού".

Σε άλλη ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο αναφέρεται ότι "το κεντρικό δελτίο ειδήσεων για την εβδομάδα από Παρασκευή 21/10 – Κυριακή 30/10 στις 19:45 θα εκφωνήσουν οι δημοσιογράφοι του Star:

21/10 : Χριστίνα Λαμπίρη - Παναγιώτης Στάθης
22 & 23/10: Χριστίνα Λαμπίρη 
24, 25, 26, 27/10 : Θοδωρής Δρακάκης - Χριστίνα Λαμπίρη
28, 29, 30/10 : Παναγιώτης Στάθης

- το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων για την εβδομάδα από Σάββατο 22/10 – Κυριακή 30/10 στις 13:00 θα εκφωνήσουν οι δημοσιογράφοι του Star:

22 & 23/10: Ράνια Τραγόμαλλου
24, 25, 26, 27/10: Ελένη Τσαγκά 
28, 29, 30/10: Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Άννα Βίσση και... Sex and the City!

Το πολυαναμενόμενο και ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στις 22:00.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ακολουθούμε την Άννα Βίσση στην περιοδεία της στις ΗΠΑ για συναυλίες. Σύντομα, η Άννα νιώθει ενοχλήσεις στη φωνή της και επισκέπτεται τον γιατρό της ο οποίος την ενημερώνει ότι θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μια περίπλοκη επέμβαση στις φωνητικές της χορδές... Τις ημέρες που ακολουθούν μέχρι να μπει στο χειρουργείο, η Άννα αγωνιά. H κόρη της Σοφία είναι στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται προσπαθώντας να την κάνει να αποβάλει το άγχος της. Μητέρα και κόρη είναι μαζί μέχρι την κρίσιμη στιγμή.

Στη συνέχεια, ακολουθούμε την Άννα στη Νέα Υόρκη, όπου συναντά την ελληνικής καταγωγής στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας, Patricia Field, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά Sex and the City.

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ STAR O ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

Μετά από επτάμισι χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Star -ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του καναλιού τον Μάιο του 2004- ο Αιμίλιος Λιάτσος αποτελεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, παρελθόν για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Τις τελευταίες μέρες, η επίσημη θέση του σταθμού σχετικά με την απουσία του άνκορμαν από το καθημερινό κεντρικό δελτίο ήταν «λόγοι υγείας, καθώς τον ταλαιπωρούσε μια γρίπη».
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Μυστικά για γερή καρδιά

  Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 16:40, παρουσιάζει όλα τα νέα μυστικά για γερή καρδιά.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες κάθε χρόνο καταγράφονται 15.000 καρδιακά επεισόδια και 1 στους 6 εφήβους εμφανίζει πάχυνση των αρτηριών εξαιτίας της αθηροσκλήρυνσης,

Επιστήμονες σχολιάζουν τις νέες έρευνες που αναφέρονται στην οργή, το θυμό, την εκτόνωση, το γέλιο και το χιούμορ σε σχέση με την υγεία των αρτηριών αλλά και στις καθημερινές συνήθειες, όπως η μέτριας έντασης άσκηση, που μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.
Η εκπομπή  παρουσιάζει τις σημαντικές διαφορές που έχει το καρδιαγγειακό σύστημα  ενός άνδρα και μιας γυναίκας σε ένα «επιστημονικό debate» και διερευνά ποιά καρδιά είναι περισσότερο ευάλωτη απέναντι στον χρόνο. Επίσης, αναζητά την πραγματική αξία των γενετικών τεστ για την πρόβλεψη των καρδιοπαθειών, την αλήθεια γύρω από τα συμπληρώματα και τις βιταμίνες για την καρδιά αλλά και τα προληπτικά φάρμακα για την υγεία της καρδιάς.
Τέλος, ο Μιχάλης  Κεφαλογιάννης συζητά με τρεις... «καρδιακές» φίλες -την Υρώ Μανέ, Καίτη Κωνσταντίνου και Μαρία Καβογιάννη- για μια νέα μελέτη που δείχνει ότι το “μοίρασμα” με τους φίλους μας βοηθά να ζήσουμε περισσότερο. 

Φ.Σκορδά:"Σε 6 χρόνια με φαντάζομαι με 4 παιδιά"

Η Φαίη Σκορδά μιλώντας στο περιοδικό Hello δήλωσε πως σε 6 χρόνια φαντάζεται τον εαυτό της να έχει 4 παιδιά... 
 
Η Ελένη Μενεγάκη όταν το άκουσε έβαλε τα γέλια, όχι για το όνειρο της, αλλά για τον τρόπο που το περιέγραφε....

Θύμα του facebook η Μενεγάκη με... υποτιθέμενες γυμνές φωτογραφίες

Τελειωμό δεν έχουν στο facebook οι διάσημες που πέφτουν θυματα επιτηδείων με στοχο να δημιουργήσουν μεγάλες ανουσιες σελίδες στο facebook και να αποκομίσουν ενδεχομένως οικονομικά ωφέλη απο διαφημίσεις...


Έτσι μια νεα σελίδα με τιτλο Γυμνες φώτο της Μενεγάκη σε δωματιο ξενοδοχείου έκανε την εμφάνισή του και χιλιάδες άτομα διαδίδουν την ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γ. Καραμέρος: "Επίθεση" σε Λιάγκα - Σκορδά από το blog του!

  "Επίθεση" εναντίον Λιάγκα - Σκορδά εξαπέλυσε ο Γιώργος Καραμέρος, "χρεώνοντάς" τους ουσιαστικά ότι προσπαθούν να ανεβάσουν τα νούμερά τους βγάζοντας δειλά δειλά ολοένα και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μωρού...
Δείτε το ακριβές κείμενο στο σχετικό άρθρο του blog.gr ΕΔΩ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η εφιαλτική ιστορία ενός πρωτοφανούς μαζικού εγκλήματος

Την εφιαλτική ιστορία ενός πρωτοφανούς μαζικού εγκλήματος που συγκλόνισε το περασμένο καλοκαίρι την παγκόσμια κοινή γνώμη, αφηγείται το νέο ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο «Το Τέλος της Αθωότητας» στην πρεμιέρα του 9ου κύκλου της σειράς, το βράδυ της Κυριακής 23 Οκτώβρίου 2011 στις 23.00 στο MEGA.

Ο 32χρονος Νορβηγός Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ πιστεύει ότι είναι ένας σύγχρονος σταυροφόρος. Σχεδιάζει επί εννέα χρόνια την έναρξη ενός πολέμου για τη σωτηρία της Ευρώπης. Εχθρός του είναι οι μουσουλμάνοι κι όλοι όσοι υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα κι ευθύνονται, όπως λέει, για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης από τα κύματα των ξένων μεταναστών.

Στις 22 Ιουλίου, ντυμένος αστυνομικός και πάνοπλος, φτάνει στην κατασκήνωση της νεολαίας του κυβερνώντος «Εργατικού Κόμματος» στο νησί Utøya, 45 χλμ. από το Όσλο. Εκεί βρίσκονται περίπου 600 νέα παιδιά από 14 έως 25 ετών. Στόχος του: να σκοτώσει όσα περισσότερα μπορεί...

Η εκτέλεση 69 νέων ανθρώπων και ο θάνατος άλλων 8 ατόμων στην σφοδρότατη έκρηξη της βόμβας, που είχε τοποθετήσει ο δράστης νωρίτερα στο κέντρο του Όσλο, κάνει γρήγορα το γύρο του κόσμου και παγώνει τις καρδιές εκατομμυρίων.

Η ασύλληπτη τραγωδία με τους 77 νεκρούς ξεδιπλώνεται μέσα από τις σοκαριστικές μαρτυρίες τριών νέων ανθρώπων που βρίσκονταν στο νησί, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο και τον ξεγέλασαν.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο ερωτικό τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για την τρίτη της σεζόν. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;

Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα ερωτικά τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία ερωτική διαδρομή γεμάτη νοσταλγία, ρυθμό και ερωτικά τραγούδια που τραγουδήσαμε, αγαπήσαμε, και αφιερώσαμε.

Σε αυτό το Top-30 συνυπάρχουν πολλοί από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές, όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, η Άννα Βίσση, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και πολλοί άλλοι. Ποια ερωτικά τραγούδια τους βρίσκονται σε αυτό το Top-30; Πόσα τραγούδια αυτής της λίστας περιλαμβάνουν τη φράση «Σ’ αγαπώ» στον τίτλο τους; Πόσα από τα τραγούδια είναι ντουέτα; Ποιο κομμάτι βρίσκεται στην κορυφή;

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Ράνια Θρασκιά, τον Αντώνη Βλοντάκη, τον Τζώνυ Καλημέρη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.

Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι η Έλλη Κοκκίνου, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ραλλία Χρηστιδου, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Γκόγκολος.

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε κεριά, ελάτε στο Chart* Show – Your Countdown και ζήστε την αντίστροφη μέτρηση του Top 30 για το πιο επιτυχημένο ερωτικό τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Όλοι οι επώνυμοι στο twitter του Νίκου Χατζηνικολάου

Όλοι οι επώνυμοι στο twitter του Νίκου Χατζηνικολάου
«Έκαψε» το Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο anchorman είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον Θεόδωρο Πάγκαλο, και δεν υπήρξε άνθρωπος που δεν παρακολούθησε την εκπομπή.
Ο παρουσιαστής, είχε ζητήσει από τους Twitterόφιλους τους να του στέλνουν ηλεκτρονικά τα ερωτήματα τους για τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.
Εκτός λοιπόν από τους χιλιάδες χρήστες του μέσου που το χρησιμοποίησαν προκειμένου να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους, πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν ηλεκτρονικά τη συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Μαραθωνοδρόμος … Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Ο Μαραθωνοδρόμος … Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πήρε μέρος στον πρώτο Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες.

Ο δημοσιογράφος μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη», ταξίδεψε με την σύζυγό του και τον γιο του στο νησί του Αργοσαρωνικού. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις τους έμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο και δείπνησαν στο εστιατόριο του.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η επιστροφή του Σταύρου Ζαλμά

Η απουσία του Σταύρου Ζαλμά από τα τηλεοπτικά δρώμενα είναι αισθητή.

Έπειτα από την αποχή του, ο ηθοποιός επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη νέα καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ζήτησαν από τον παραγωγό να επισπεύσει τα γυρίσματα της «Αποκάλυψης» και να τα παραδώσει πριν τα Χριστούγεννα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή της Άλλης»: Η Κ.Δανδουλακη αποκαλύπτει εξελίξεις

H Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην "Πρωϊνή Μελέτη" και αποκάλυψε πολλές εξελίξεις από τον τρίτο και τελευταίο κύκλος της σειράς «Η Ζωή της Άλλης».

Στα νέα επεισόδια, οι συνεχείς ανατροπές και οι απρόσμενες εξελίξεις θα οδηγήσουν τους ήρωες της σειράς σε νέες περιπέτειες μέχρι το τελικό ξεκαθάρισμα:
  • Η Κάτια και ο Πέτρος αποφασίζουν να συνεχίσουν την έρευνά τους, προκειμένου να ανακαλύψουν την αλήθεια…
  • Τόσο ο Φάνης όσο και ο Μάνος πιέζουν την Κάτια να σκεφτεί για τη στάση της απέναντι στην Ξένια.
  • Η είδηση του επικείμενου γάμου του Αλέξη και της Στέλλας ταράζει την Ελπίδα, που ασυνείδητα, αρχίζει να φέρεται παράξενα στον Χάρη.
  • Στο μεταξύ, το σχέδιο της Ξένιας με τον Σήφη προχωρά με μεγάλη επιτυχία…
Τελικά, είναι η Ξένια παιδί του Πέτρου; Πόσο κινδυνεύει η οικογένεια Καλλιφατίδη από την εκδικητική μανία της; Θα τιμωρηθεί τελικά; Η Ελπίδα θα καταπολεμήσει τα αισθήματά της για τον Αλέξη μένοντας στο πλευρό του Χάρη;

Oι μάσκες έχουν πλέον πέσει και όλοι οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Enhanced by Zemanta

BINTEO - Ε.Μελέτη: Θα συνεχίσει να ξυπνάει πρωί;

Πολλά έχουν ακουστεί για το αν η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή της μετακινηθούν στην μεσημεριανή ζώνη...
Η παρουσιάστρια σήμερα στο φινάλε της εκπομπής της, είπε κάτι που ρίχνει λάδι στην φωτιά...
Η Ελεονώρα αναρωτήθηκε αν θα συνεχίσει εκείνη και η παρέα της να ξυπνάνε πρωί....

BINTEO: Ανατροπή στην τηλεμαχία των Πρωινών

Ανατροπές έφερε στην ζώνη 10:00 - 13:00 η πρεμιέρα του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου, που άφησαν κατά πολύ πίσω τους τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στα νούμερα τηλεθέασης! Νωρίτερα, πρώτος τερμάτισε και ο Γιώργος Παπαδάκης.
Λίγο το ότι ήταν πρεμιέρα, λίγο το νέο του όλου εγχειρήματος και το δίδυμο Φερεντίνου - Χρηστίδου πέρασε τους Σκορδαλιαγκαίους «χτυπώντας» 40αρια!
Σύμφωνα με την AGB, στο σύνολο ο ΑΝΤ1 έκανε 44,3% έναντι 22,3% του Mega, ενώ στις ηλικίες 15 - 44 το κανάλι του Αμαρουσίου έγραψε 46,4% έναντι 23,6% του Mega.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο Κορκολής έχει πακέτο...

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί τρία διαφορετικά πακέτα.


Παραλήπτης του πρώτου πακέτου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες και τραγουδιστές της νέας γενιάς, ο Στέφανος Κορκολής. Ο καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες γίνεται παραλήπτης ενός πακέτου, γεμάτο νοσταλγία και αναμνήσεις. Ποιο είναι το περιεχόμενο του πακέτου που θα συγκινήσει τον Στέφανο;

Αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι μια νεαρή κοπέλα από την Αθήνα που εύχεται να της δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει για πρώτη φορά τη βιολογική της μητέρα. Η ίδια από μικρή διαισθανόταν πως ήταν υιοθετημένη, χωρίς όμως να εισπράττει από το περιβάλλον της ξεκάθαρες απαντήσεις. Μια τυχαία σύμπτωση στα χρόνια των σπουδών της την έφερε μπροστά στα έγγραφα της υιοθεσίας της. Προσπάθησε μόνη της να εντοπίσει τα ίχνη της βιολογικής της μητέρας, χωρίς οι προσπάθειές της να καρποφορήσουν. Η ίδια θέλησε να κάνει μια καινούρια αρχή στη ζωή της, δημιουργώντας τη δική της οικογένεια. Ωστόσο, ποτέ δεν έπαψε να την απασχολεί το γεγονός της υιοθεσίας της. Θέλει όσο τίποτα άλλο να δει επιτέλους το πρόσωπο της βιολογικής της μητέρας. Ποια δυσάρεστη έκπληξη όμως περιμένει την νεαρή αποστολέα; Μια ιστορία που θα ξαφνιάσει με την απρόσμενη εξέλιξή της…

Το άνοιγμα του τρίτου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει δύο γυναίκες μετά από 26 ολόκληρα χρόνια. Η αποστολέας θέλει να συναντήσει τον άνθρωπο που στο πλάι του χαμογέλασε για πρώτη φορά στη ζωή της. Τη μία και μοναδική φίλη που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα που είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών στην εφηβεία. Η ίδια πέρασε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια, με βία από την ίδια της τη μητέρα και συχνή παραμονή σε ιδρύματα και ορφανοτροφεία. Όλα όμως άλλαξαν από τη στιγμή που γνώρισε την παραλήπτρια. Στο πρόσωπό της βρήκε την ασφάλεια και την ανεμελιά που τόσο πολύ της έλειπαν. Οι δρόμοι των δύο νεαρών κοριτσιών χώρισαν, όμως ποτέ δεν έπαψε η μία να αναζητά την άλλη. Πώς θα είναι η συνάντησή τους μετά από τόσο καιρό;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

ΒΙΝΤΕΟ: Ε.Μενεγακη-Γ.Λάτσιος πάλι μαζί


Η Ντέπυ Γκολεμά χτες στην στήλη της μίλησε για ένα ζευγάρι που πλέον δεν είναι μαζί και θα ξαναβρεθεί μαζί επαγγελματικά και η κυρία δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα...

Η τηλεκριτικός ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια την ρώτησε αν εννοούσε εκείνη...

Η κυρία Γκολέμα δεν μπορούσε να της πει πολλά, απλά της είπε πως θα ξαναβρεθούν επαγγελματικά με τον Γιάννη Λάτσιο....
Enhanced by Zemanta

Το τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα

Το τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα έχει αρχίσει να προβάλλεται και σε αυτό δεν βλέπουμε τους παρουσιαστές, αλλά την Μέρκελ που είναι έξαλλη που αυτή η παρέα θα βγει και πάλι στον αέρα....

Μία εβδομάδα με πρεμιέρες και υψηλή τηλεθέαση για τον Alpha

Την εβδομάδα που πέρασε, ο Alpha είχε τρεις πρεμιέρες στο prime time, οι οποίες σε συνδυασμό και με την υψηλή επίδοση off-peak εκπομπών τον οδήγησαν στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης τον Οκτώβριο (κοινό 15-44).

Συγκεκριμένα, το Κάτι Ψήνεται έκανε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου με μέσο όρο 16,2% στο κοινό 15-44 και 25,1% στις γυναίκες 25-34.

Την Τρίτη, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ του Λάκη Λαζόπουλου επέστρεψε με τηλεθέαση 40,5% στο κοινό 15-44, ενώ μεταξύ των γυναικών 25-34 η τηλεθέαση έφτασε στο 47,4%.

Την Τετάρτη, ήταν η πρεμιέρα του reality Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή, με τηλεθέαση 27% (κοινό 15-44) ενώ μεταξύ των ανδρών 25-34 η τηλεθέαση έφτασε στο 37,2%.

Τα ποσοστά αυτά έρχονται να προστεθούν σε εκείνα των slot winners Ελένη, Δέστε Τους! και Μες Στην Καλή Χαρά που έχουν σημειώσει μέση τηλεθέαση 24%, 23,7% και 26,6% αντίστοιχα από την πρώτη ημέρα προβολής τους στη νέα σεζόν (κοινό 15-44).

Λάκης Γαβαλάς :"Κάποιοι δεν με ήθελαν ούτε στα Media"

H εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" βρέθηκε στα γυρίσματα της φωτογράφησης του Fab 5 και μίλησαν με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά που δήλωσε πως είναι σε άσχημη κατάσταση οικονομικά και πως επιστρέφει στα Media αν και κάποιοι δεν το ήθελαν ούτε αυτό και υποστήριξε πως το κάνει αυτό για να διασκεδάσει...Είπε ακόμη ότι πολλοί είναι κείνοι που δεν του φέρθηκαν καλά μετά την πτώχευση της εταιρίας του και ότι πολλοί ξένοι φίλοι του τον θέλουν και σήμερα κοντά του. Βέβαια ο Λάκης δεν αναφέρθηκε στους υπαλλήλους του που έμειναν στο δρόμο και χωρίς λεφτά....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εικόνες από το πρώτο επεισόδιο της "Ζωής της άλλης"

Στην εκπομπή "Πρωινό mou" έδειξαν πλάνα από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς "Η ζωή της άλλης"...
Τόσο ο Φάνης όσο και ο Μάνος, πιέζουν την Κάτια να σκεφτεί για τη στάση της απέναντι στην Ξένια. Η Μαίρη με τη Βιβή ζητάνε από τη Ζέτα να παρακολουθήσει τον Ηλία, επειδή η Βάσω υποπτεύεται ότι την απατά. Το δείπνο στο σπίτι της Στέλλας προκαλεί αμηχανία στον Αλέξη και την Ελπίδα, η οποία αντιμετωπίζει επίσης μια δυσάρεστη έκπληξη... Στο μεταξύ, το σχέδιο της Ξένιας με το Σήφη προχωρά με μεγάλη επιτυχία...

Πρεμιέρα για "Mr Όλα" και "Ράδιο Αρβύλα"

Έτοιμοι να ανοίξουν την αυλαία της σεζόν στη βραδινή ζώνη ψυχαγωγίας δηλώνουν Θέμος Αναστασιάδης και «Ράδιο αρβύλα». Οι δύο σατιρικές εκπομπές κάνουν ποδαρικό το βράδυ της επόμενης Δευτέρας, «σφυρίζοντας» έτσι την έναρξη του prime time για τον ΑΝΤ1.

Οι πρεμιέρες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, με κορύφωση βέβαια το σόου της Κυριακής «Dancing on ice», για το οποίο αυτές τις μέρες κλείνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ανοιχτά θέματα, αυτά που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή του Πέτρου Κωστόπουλου στην κριτική επιτροπή του σόου και της Τζένης Μπαλατσινού στον ρόλο της παρουσιάστριας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Άρης Σερβετάλης: «Δούλεψα σαν ξυλουργός για να επιβιώσω»

Ο Άρης Σερβετάλης έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο με την σειρά "Είσαι το ταίρι μου", αλλά δυσκολεύτηκε να χειριστεί την επιτυχία...

Δυο χρόνια είχε μείνει εκτός χώρου και για να επιβιώσει είχε δουλέψει ως ξυλουργός... Στην υποκριτική επέστρεψε χάρη στον Λάνθιμο...

Χ.Ρώμας:"Η Μενεγάκη κούρασε το κοινό"

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε μια συνέντευξη στο TV Έθνος και "επιτέθηκε" στην Ελένη Μενεγάκη...
 
Δήλωσε πως ήταν λάθος η μετακίνηση της στην μεσημεριανή ζώνη ...Υποστήριξε πως γνώρισε δόξες ως "πρωινατζού ",αλλά κόλλησε στην ίδια συνταγή και κούρασε το κόσμο...
 
Ο Χάρης είναι γνωστό ότι όταν μιλάει βγάζει τις "κακιούλες" του , ιδιαίτερα τώρα που δεν κάνει κάτι στην τηλεόραση, μετά δύο - τρεις απανωτές επιτυχίες...

Η εξομολόγηση του Τζώνυ Καλημέρη

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε στο περιοδικό ΕΓΩ! ο Τζώνυ Καλημέρης ο οποίος εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν από λίγα χρόνια.
"Δεν πέρασα κάτι το οποίο απείλησε τη ζωή μου. Η θεραπεία ήταν δύσκολη. Πήγα στην Αμερική και κάθισα πολύ καιρό. Το είδος του λεμφώματος όμως που είχα, δεν έκανε μετάσταση. (...) Έκανα ακτινοβολία. Από μικρός είχα την αίσθηση ότι είμαστε προσωρινοί, ήξερα πάντα μέσα μου ότι δεν είμαστε για πάντα. Δεν σοκάρομαι εύκολα. Αυτό το θέμα ξεκίνησε το 2002. Ήταν ταλαιπωρία, γιατί για πολύ καιρό «τραβιόμουν» με θεραπείες, όμως δεν με επηρέασε με την έννοια Ωπ, τελειώσαμε".

Ο Τζώνη Καλημέρης σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα:

Θεωρείτε ότι θα είναι πρώτοι οι Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τα τούρκικα... διχάζουν την showbiz

Οι τούρκικες παραγωγές από τα "Σύνορα της αγάπης" και τις "Χίλιες και μία νύχτες" μέχρι τα σημερινά "Ερωτας και τιμωρία' και "Πειρασμός" καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές. Ποιοι τα θεωρούν απειλή, ποιοι δεν θέλουν και ακούν για αυτά και ποιοι τα βρίσκουν εξαιρετικές παραγωγές;

Η ερώτηση αν οι διάσημοι τα παρακολουθούν απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Η εφημερίδα Espresso συγκέντρωσε τη γνώμη κάποιων από αυτούς.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης με τις γνώσεις του επί του ελληνικού κοινού πιστεύει πως τα σίριαλ αυτά λειτουργούν περίπου ως υποκατάστατα των παλιών ελληνικών σειρών, ενώ ο "ερωτας" με τις παραγωγές της γείτονος είχε εκφραστεί ήδη από το '60.: "Όλοι έχουμε ρίξει λάδι στη φωτιά. 'Ομως εγώ λέω ότι είναι μόδα. Δεν ξέρω αν θα περάσει. Όλα εξαρτώνται από τους τηλεθεατές. Δεν υπάρχει για μένα καμία προπαγάνδα, κανένα υποχθόνιο σχέδιο. Ο τηλεθεατής έχει στα χέρια του το τηλεκοντρόλ και εκείνος επιλέγει τι θα δει και τι όχι".

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ε. Μελέτη: Η επανασύνδεση με τον πρώην της!

Την Ελεονώρα Μελέτη εντοπίσαμε πρόσφατα σε γνωστό στέκι μαζί με τον νέο σύντροφό της, αλλά και τον πρώην της, Γιάννη Ολζιέρσκυ. 

Όπως διαβάσαμε στην Real Life, ο εδώ και 4 μήνες σύντροφός της είναι ο επιχειρηματίας Ηλίας Μανωλάκης με τον οποίο η 33χρονη παρουσιάστρια διατηρούσε σχέση και στο παρελθόν.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...