Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ PARTY ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΣΤΗ NOVA.


Το καλοκαίρι, η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου  χτυπά στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και η nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδαβρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Για άλλη μια φορά οι συνδρομητές θα βρεθούν κοντά στην Εθνική μας Ομάδα και θα παρακολουθήσουν στις 2/6 στις 20:00,  αποκλειστικά στα κανάλια novasports, τον δεύτερο φιλικό αγώνα του εθνικού μας συγκροτήματος με αντίπαλο την Παραγουάη.
Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου, βραδιά του μεγάλου τελικού, το εισιτήριο για τη Νότιο Αφρική έχει όνομα «NOVA MUNDIAL». Κάθε βράδυ, στις 23:30 και μέχρι τη 1:00 το πρωί, η ποδοσφαιρική γιορτή θα μεταφέρεται στο novasports1 και την εκπομπή «NOVA MUNDIAL».Οικοδεσπότες θα είναι ο Στέλιος Μαρκάκης, ο Νικήτας Αυγουλήςκαι φυσικά οι δημοσιογράφοι της nova, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το διεθνές ρεπορτάζ. Στην εκπομπή θα προβάλλονται στιγμιότυπα των αγώνων, ανταποκρίσεις από τη Νότιο Αφρική, ανάλυση των κυριότερων φάσεων μέσα από το μάτι του ειδικού, Κώστα Φρατζέσκου και με τη βοήθεια της 3D τεχνολογίας. Η εντυπωσιακή Έφη Κυριάκου θα δροσίσει με τον δικό της τρόπο τα ποδοσφαιρικά βράδια, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές της εκπομπής θα είναι ανοικτές για συζήτηση και διαγωνισμούς.
Το μπουκέτο της nova θα προσφέρει επίσης με ψηφιακό σήμα, ήχο & εικόνα όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής μέσω των μεταδόσεων της ΕΤ1, της ΝΕΤ και της ΕΤ3.
Το Eurosport θα έχει, καθημερινά, απευθείας ανταποκρίσεις από τη Ν. Αφρική. Μέσω των πεντάλεπτων bulletins του«Soccer City Flash» θα ενημερώνει ζωντανά για τις εξελίξεις από τα στάδια της Νότιας Αφρικής, ενώ η «Soccer City Live» θα αποτελέσει την καθημερινή ενημέρωση για τα πεπραγμένα στην αγωνιστική δράση.
NOVA MUΝDIAL INTERACTIVE. H καλύτερη ενημέρωση για το Μουντιάλ γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού! Η nova, με τη νέα interactive εφαρμογή στο novascope, προσφέρει πληροφορίες, στατιστικά και αποτελέσματα γύρω από το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

5 STAR Radio Nights


5 STAR Radio Nights

Ραδιοφωνική βραδιά 5 ΑΣΤΕΡΩΝ σας περιμένει τη Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Club Messiah!!!!! 1 Νύχτα με τη πιο χορευτική μουσική από 5 !!!!! djs παραγωγούς ραδιοφώνου που παίζουν μαζί !!!!! 5 Djs 5 ώρες χορευτικής μουσικής 5 παραγωγοί ραδιοφώνου 5 διαφορετικά dj set 5 διαφορετικές δισκοθήκες ….. ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ 1 ΝΥΧΤΑ !!!!! ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΣΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ VFM 88,3 ΝΑΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ NITRO RADIO 102,5 ΜΑΙΡΗ ΜΑΡΓΕΛΗ MAD RADIO 106,2 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ KISS FM 92,9 ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ TALKRADIO θα σας κρατήσουν από 55 λεπτά ο καθένας για 5 ώρες, σε μια νύχτα 5 αστέρων !!!!! Κάθε set θα εκπροσωπεί τα χορευτικά γούστα του κάθε παραγωγού και όλη η βραδιά θα είναι ….. εντελώς χορευτική. 5 STAR Radio Nights @ CLUB MESSIAH ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!! be there !!!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΝOMISMA @ terragreco radio show


Οι NOMISMA συνεχίζουν να δημιουργούν και παρουσιάζουν τα νέα τους τραγούδια σε “Δρόμους φωτιάς”, την Κυριακή 30 Μαΐου στις 11 το πρωί, αποκλειστικά στην εκπομπή terragreco, με το Θάνο Κωτσιόπουλο.
Οι ταλαντούχοι NOMISMA δηλαδή ο Νίκος ο οποίος είναι καθηγητής μουσικής στο κλαρίνο, σαξόφωνο, φλάουτο, φλογέρα και η Leida με το μαγευτικό βιολί της απόφοιτος μουσικού λυκείου ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2006 και δημιουργήθηκε το εκρηκτικό ντουέτο με την απίστευτη χημεία και σκηνική παρουσία τους. Από τότε και μέχρι σήμερα έχουν διαγράψει την δική ρους μοναδική πορεία με ιδιαίτερα τραγούδια που τα χαρακτηρίζει η μελωδία, ο ρυθμός και η τόλμη για το διαφορετικό!
“όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην εκπομπή … και ας είναι με φωτιά!”
Εκεί που οι Έλληνες συναντούν τη μουσική τους αλλά και αυτούς που την φέρνουν κοντά μας!

GREY'S ANATOMY στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Αν είστε από τους φανατικούς του GREY'S ANATOMY ανακαλύψτε τα επεισόδια που χάσατε όταν το βλέπατε στον ΑΝΤ1, στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, που το προβάλει και μάλιστα σε χορταστικές δόσεις των δύο επεισοδίων. Σήμερα και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή απολαύστε δύο επεισόδια της καλύτερης ιατρικής σειράς,

Οι υποθέσεις των δύο σημερινών επεισοδίων


Ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ περνάνε τη νύχτα μαζί. Παρόλο που προσπαθούν να είναι διακριτικοί, όλοι το καταλαβαίνουν και η Μπέιλι προειδοποιεί τη Μέρεντιθ να διακόψει αυτή τη σχέση. Στο μεταξύ ο Τζορτζ υποψιάζεται ότι ένας αναισθησιολόγος καταναλώνει αλκοόλ εν ώρα εργασίας, ενώ η Ίζι αναλαμβάνει έναν ασθενή που δεν θέλει να αποχωριστεί τη φιλενάδα του, κυριολεκτικά!




Η Μέρεντιθ αρχίζει να δυσαρεστείται εξαιτίας των άγνωστων πτυχών της ζωής του Ντέρεκ. Ο Αλεξ αναλαμβάνει μια ασθενή που αντιστέκεται στη θεραπεία της λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων. Η Ίζι σκέφτεται σοβαρά μια επανασύνδεση με τη μητέρα της. Παράλληλα, όλοι οι εκπαιδευόμενοι σαστίζουν μπροστά σε έναν ασθενή που πιστεύει ότι είναι μέντιουμ!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ NITRO RADIO

To Nitro Radio 102,5 διοργανώνει δύο διαγωνισμούς. Ο πρώτος διαγωνισμός πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς, όπου ένας τυχερός ακροατής και τρεις φίλοι του κερδίζουν ένα 3ημερο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό. Το ταξίδι περιλαμβάνει Ιστιοπλοϊκό, Skipper (Πλοηγός – Οδηγός), καύσιμα και ρουχισμό από τη Murphy & Nye.
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 7 Ιουνίου. Ο δεύτερος διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με την Audio Visual, όπου διοργανώνουν την avant premiere της ταινίας «Coco Before Chanel», την 1η Ιουνίου στις 21:00 στο Cine Παράδεισος.

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ANT1 RADIO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το ραδιόφωνο του Antenna αναλαμβάνει πρωτοβουλία και πραγματοποιεί μια σειρά δράσεων στην τοπική αγορά του Αμαρουσίου με στόχο την αύξηση των αγορών. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου, από το Σάββατο 22 Μαΐου έως και την Τρίτη 27
Ιουλίου, ξεκινά σειρά ενεργειών που περιλαμβάνουν: Μείωση τιμών σε όλα τα προϊόντα που διαθέτουν τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, δωροεπιταγές για αγορές στα καταστήματα του Αμαρουσίου, κλήρωση ενός Ι.Χ. μάρκας Smart και προσφορές καλοκαιρινών ταξιδιών.
Η πρωτοβουλία θα «τρέξει» μέσα από όλες τις εκπομπές του Antenna Radio, θα πλαισιωθεί με happenings στους κεντρικούς εμπορικούς πεζόδρομους του Αμαρουσίου και θα υποστηριχθεί με outdoor διαφήμιση.
Υποστηρικτής στην προσπάθεια και ο Δήμος Αμαρουσίου, ο οποίος θα επικοινωνήσει τις ενέργειες «ντύνοντας» διαφημιστικά 18 λεωφορεία της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας. Κεντρικό μήνυμα της πρωτοβουλίας:
«Και στα δύσκολα… Εδώ είμαστε. Χαμογελάστε στη ζωή. Ψωνίστε έξυπνα». Τον κεντρικό συντονισμό της καμπάνιας έχει ο δημοσιογράφος Σταύρος Μονεμβασιώτης.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Από το Σάββατο 29 Μαΐου και κάθε Σάββατο, οι σημαντικότερες ταινίες του Βιμ Βέντερς κυκλοφορούν Δωρεάν μαζί με την Ημερησία, για πρώτη φορά σε μια ενιαία συλλογή dvd. Η σειρά περιλαμβάνει τις ταινίες: «Τα φτερά του Έρωτα», «Παρίσι-Τέξας», «Buena Vista Social Club» και
«Ένας Αμερικάνος φίλος». Το Σάββατο 29 Μαΐου κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με την Ημερησία η τετραπλή θήκη και το 1ο dvd της συλλογής, με τη βραβευμένη ταινία «Τα φτερά του Έρωτα». Καταξιωμένοι συντελεστές και ηθοποιοί όπως η Ναστάζια Κίνσκι, ο Μπρούνο Γκαντζ, ο Ντένις Χόπερ, ευρηματικά σενάρια και η διεθνής αναγνώριση των ταινιών του σκηνοθέτη, βραβευμένου με «Χρυσό Φοίνικα», βραβεία σκηνοθεσίας από την BAFTA και τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου, συνθέτουν μια αξιόλογη σειρά ταινιών, που χαρακτηρίζουν την πορεία του Βιμ Βέντερς στο χρόνο.

Στον «αέρα» η καμπάνια You in Greece από την ΕΡΤ


Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της καμπάνιας "You in Greece", η οποία θα προβληθεί από την επόμενη εβδομάδα, καθώς και τα ενημερωτικά πακέτα (press kit) με πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για τον τουρισμό και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Στόχος είναι να αναστραφεί πλήρως το αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα και να σταματήσει η σημαντική πτώση που καταγράφεται στις κρατήσεις από συγκεκριμένες χώρες.
 
Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης της κρίσης στον Τουρισμό, υπό τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο. Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, η γενική γραμματέας Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής, ο γενικός γραμματέας Ολυμπιακών Ακινήτων κ. Γιάννης Πυργιώτης, ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νικόλας Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Γιώργος Γαμπρίτσος (ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Γιώργος Πουσσαίος βρίσκεται στη Γερμανία, στο πλαίσιο επαφών με σημαντικούς παράγοντες του τουρισμού).
 
Ο κ. Γερουλάνος ζήτησε να υπάρξει συντονισμός δράσης όλων των δυνάμεων προκειμένου να στείλουμε θετικά μηνύματα για την Ελλάδα. Στην κατεύθυνση αυτή θα ενταθούν οι επαφές με tour operators, δημοσιογράφους σημαντικών διεθνών μέσων, ξένους ανταποκριτές, σημαντικές προσωπικότητες στο εξωτερικό και πολιτικούς ηγέτες.
 
Επίσης απηύθυνε έκκληση προς τον απόδημο ελληνισμό να στηρίξει τη χώρα, επιλέγοντας την Ελλάδα για διακοπές φέτος το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι τα μέχρι τώρα στοιχεία για την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού είναι μάλλον απαισιόδοξα, αφού οι κρατήσεις είναι ιδιαιτέρως μειωμένες, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού προσπαθεί να ανατρέψει την αρνητική εικόνα της χώρας, επιστρατεύοντας το μηχανισμό της ΕΡΤ σε θέματα προβολής και διαφήμισης, τόσο μέσω της δορυφορικής τηλεόρασης, όσο και για τη δημιουργία διαφημιστικών βίντεο.
 
Επόμενος στόχος είναι να κινητοποιηθούν όλοι οι πολίτες, κυρίως όσοι απασχολούνται στο χώρο του τουρισμού, ακολουθώντας το παράδειγμα των κατοίκων της Ρόδου, αλλά και των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
 
Εν τω μεταξύ, η επιτροπή διαχείρισης της κρίσης που έχει συσταθεί συνεδριάζει καθημερινά και ενημερώνει την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ, η οποία θα συνεδριάζει για αυτό το θέμα μια φορά την εβδομάδα.

«Ι love GR» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Το ταξίδι του «Ι love GR» με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου συνεχίζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 22.00 όπου θα ...διασταυρώσουν τα ξίφη τους: Μετέωρα, Μονεμβασιά, Λευκάδα και Παξοί.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ταξιδεύει και προσκαλεί όλους τους τηλεθεατές   σε:
Ένα Προστατευόμενο μνημείο της Ανθρωπότητας. Ένα «πέτρινο καράβι». Ένα νησί που φημίζεται για το φως του. Και το ....Βενιαμίν των Επτανήσων. Μετέωρα, Μονεμβασιά, Λευκάδα και Παξοί «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους, με στόχο να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Γιατί το I love gr δεν είναι μόνο ταξίδι, είναι και παιχνίδι.
Αυτή την εβδομάδα, η τετράδα περιλαμβάνει δυο παγκόσμια πολιτιστικά μνημεία και δυο...Επτάνησα. 
Οι θεόρατοι βράχοι των Μετεώρων, ένα θαύμα της φύσης και της πίστης, είναι εδώ και χρόνια κι ένα πεδίο συνάντησης αναρριχητών από ολόκληρο τον κόσμο.
Μια από τις ομορφότερες  καστροπολιτείες, η Μονεμβασιά, παραμένει ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς για ήσυχους κι ανήσυχους ταξιδιώτες.
Το Πόρτο Κατσίκι ή οι Εγκρεμνοί; Δυο από τις διασημότερες παραλίες της Ευρώπης κι όχι μόνο, βρίσκονται στην Λευκάδα, που φημίζεται ακόμα και για τον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση.
Το υπερθέαμα ξεκινάει με το που μπαίνεις στο λιμάνι των Παξών κι έχεις από τη μια το νησάκι του Αγίου Νικολάου κι από την άλλη τον Γάιο. Παξοί και Αντίπαξοι, συνθέτουν έναν αλλιώτικο απίθανο πλανήτη. 


Για τις τέσσερις περιοχές μιλούν και μας προκαλούν να ψηφίσουμε οι: Δημήτρης Μπάσης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Μάνος Στεφανίδης, Γιάννης Σπαλιάρας, Μαρία Ανδρούτσου, Γιώργης Χριστοδούλου, Ευσταθία, Αντίνοος Αλμπάνης, Έλλη Πασπαλά, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Βάνα Μπάρμπα, Φωτεινή Δάρρα, Κωστής Μαραβέγιας, Μπέσυ Μάλφα, Άριελ Κωνσταντινίδη, Μιχάλης Μαρίνος.

Η αναμέτρηση προβλέπεται συναρπαστική. Από τις τέσσερις  αγαπημένες περιοχές μόνο μία θα περάσει στον τελικό.

ΤΡΟΠΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ


Η ψηφοφορία γίνεται  μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ www.ilovegr.gr.

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας  : 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους) όπου o τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος. (Χρέωση ΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,45€/λεπτό και από κινητό 1,55€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο  54660, γράφοντας H (κενό) και τον αριθμό από το 1 έως το 4 που αντιστοιχεί στην επιθυμητή περιοχή (έως 5 ψήφους). (Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)


Για Μετέωρα:        στείλε Η1 στο 54660
Για Μονεμβασιά:  στείλε Η2 στο 54660
Για Παξούς:         στείλε Η3 στο 54660
Για Λευκάδα:      στείλε Η4 στο 54660

Ιστοσελίδα ψηφοφορίας(έως 5 ψήφους)  : Στην ιστοσελίδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο internet : συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα www.ilovegr.gr.

Ακόμη στο www.ilovegr.gr, μπορεί όποιος επιθυμεί να στείλει  φωτογραφίες και videos και να σχολιάσει τα ομορφότερα, τα πιο αγαπημένα  μέρη της Ελλάδας!!

«I love gr» κάθε Πέμπτη στις 22:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Από 18 Ιουνίου η εκπομπή ψηφιακού σήματος για την Αττική


Τις επαφές τους με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ολοκλήρωσαν στελέχη της Digea με στόχο να προχωρήσει η ενημέρωση των κατοίκων ειδικά σε περιοχές της Αττικής που εξυπηρετούνται αποκλειστικά από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας. Κι αυτό γιατί στις 18 Ιουνίου σχεδιάζεται να ξεκινήσει από εκεί η εκπομπή ψηφιακού σήματος των καναλιών εθνικής εμβέλειας και να διακοπούν οριστικά οι αναλογικές μεταδόσεις.

Κάτι που σημαίνει ότι όσα νοικοκυριά λαμβάνουν αποκλειστικά σήμα από την Αίγινα, αν δεν είναι εξοπλισμένα με ψηφιακό αποκωδικοποιητή (σύστημα mpeg4) ή δεν διαθέτουν τηλεοπτικούς δέκτες που τον έχουν ενσωματωμένο, στις 18 Ιουνίου δεν θα μπορούν να δουν τηλεόραση. Γι αυτό και η Digea επιχειρεί με τη βοήθεια της τοπικής Αυτοδιοίκησης να ενημερωθεί το κοινό.

Από τις 18 Ιουνίου θα αρχίσουν ψηφιακές εκπομπές από την Αίγινα (πλήρης διακοπή αναλογικού σήματος) αλλά και από τον Υμηττό απ' όπου όμως θα συνεχιστούν παράλληλα και οι αναλογικές μεταδόσεις, ενώ από την Πάρνηθα θα εκπέμπεται μόνο αναλογικό σήμα. Συνολικά η Digea υπολογίζει ότι με αυτές τις εκπομπές θα παρέχει ψηφιακό σήμα σε 4.500.000 κατοίκους.

Οι κάτοικοι των περιοχών που θα επηρεαστούν άμεσα από την ψηφιακή μετάβαση πληροφορούνται από τις αρχές Μαΐου τις αλλαγές που θα προκύψουν μέσω ειδικού κρόουλ στις οθόνες τους. Τα στελέχη της Digea συναντήθηκαν με εκπροσώπους των δήμων Βούλας, Βουλιαγμένης, Γλυφάδας και Περάματος, περιοχές όπου μέρος των κατοίκων θα χρειαστεί να προσαρμοστεί άμεσα ώστε μπορεί να λαμβάνει ψηφιακό σήμα λόγω οριστικής διακοπής του αναλογικού. Παράλληλα βέβαια η έλευση της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης θα δώσει λύση σε προβλήματα λήψης που αντιμετώπιζαν ειδικά ορισμένες περιοχές αυτών των δήμων.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με εκπροσώπους των δήμων Αργυρούπολης, Ηλιούπολης και Ελληνικού περιοχές που οι κάτοικοι μπορούν να συνεχίσουν να βλέπουν τηλεόραση με αναλογικό σήμα (εκπομπές από Πάρνηθα) αλλά θα έχουν τη δυνατότητα με τον κατάλληλο εξοπλισμό βέβαια να λαμβάνουν και ψηφιακό σήμα.

Σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίζονται ημερίδες από το δήμο Βούλας στις 31 Μαΐου και το δήμο Περάματος στις 9 Ιουνίου.

*Να θυμίσουμε ότι η Digea δημιουργήθηκε από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας ΜΕGA, ΑΝΤ-1, STAR, ALPHA, ALTER, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ΣΚΑΪ και έχει αναλάβει την επίγεια ψηφιακή εκπομπή των προγραμμάτων τους.

ΓΙΏΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΆΣ @ TERRAGRECO RADIO SHOW


O Γιώργος Γιαννιάς, με την χαρακτηριστική μελωδική φωνή του, παρουσιάζει την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “τα πάντα είσαι εσύ”, το Σάββατο 29 Μαΐου στις 11 το πρωί, αποκλειστικά στην εκπομπή terragreco, με το Θάνο Κωτσιόπουλο.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Γιώργος Γιαννιάς είναι από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που δεν ξεχνάς εύκολα, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης και μελωδικής χροιάς της φωνής του, αλλά και για τα ερωτικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει!

Ο πάντα χαμηλών τόνων Γιώργος επανέρχεται και τις νέες του επιτυχίες υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου, ο Αλέξης Σέρκος, ο Μάριος Ψιμόπουλος με την Ελένη Γιαννατσούλια, ο Τάσος Παναγής με τον Χρήστο Καντζέλη, κ.α. Δε μένει παρά να τον ακούσετε Live!!


“τι να πει κανείς για τον Γιώργο? Τα λόγια είναι περιττά”


Εκεί που οι Έλληνες συναντούν τη μουσική τους αλλά και αυτούς που την φέρνουν κοντά μας!

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Summer Cinema: Το θερινό σινεμά της nova

Tropic thunder ver3Το νέο  κανάλι της nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα δίνει μια άλλη διάσταση στο κινηματογραφικό καλοκαίρι. Το Summer Cinema, με μεγάλες κωμωδίες, ανατρεπτικές περιπέτειες, απολαυστικές ρομαντικές κομεντί και συγκλονιστικές ερμηνείες από μεγάλους πρωταγωνιστές θα γίνει μια ακόμα αγαπημένη επιλογή κινηματογραφικού καναλιού. Με καλοκαιρινή διάθεση θα προβάλλει καθημερινά, από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου, κάθε βράδυ στις 21:00 και στις 23:00, δύο ταινίες.  
Οι συνδρομητές της nova, όλο το καλοκαίρι, θα μπορούν από τη θέση 204 να παρακολουθήσουν, ταινίες από καταξιωμένους δημιουργούς, με μεγάλους πρωταγωνιστές και διεθνείς διακρίσεις. 
Τo πρόγραμμα του novacinema summer θα περιλαμβάνει κάθε βράδυ:  
Μεγάλες ρομαντικές κομεντί και απολαυστικές κωμωδίες:
Pink Panther 2, Working Girl, The Mummy, My Best Friend’s Girl, Chicago, Love Guru, Σούλα Έλα Ξανά, Ο Ηλίας του 16ου 
Ταινίες που όλοι αγαπήσαμε με συγκλονιστικές ερμηνείες:
Τhe Bodyguard, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Moulin Rouge, Speed2, Hook, Mona Lisa Smile, Shakespeare in Love, 101 Dalmatians,So I married an axe murderer 
Ταινίες με πολύ γέλιο, φαντασία και περιπέτεια:
Spy Hard, Step Brothers, Burn After Reading, Liar Liar, Tropic Thunder, You don’t Mess with the Zohan, Confessions of a shopaholic, Dick Tracey, Starman. 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.  
Καθημερινά, από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου, στις 21:00, στη θέση 204.

Reblog this post [with Zemanta]

Ζ. Μακρυπούλια: «Δεν θα κάνω πρωινό»

Στην αποκάλυψη ότι δεν προτίθεται να κάνει πρωινή εκπομπή είτε τις καθημερινές είτε τα σαββατοκύριακα από τη νέα σεζόν έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια, μιλώντας στους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο.

Σε ερώτησή τους, η παρουσιάστρια απάντησε ότι το μόνο που θα συζητήσει είναι το δεύτερο Dancing, καθώς θα έχει και θέατρο, τουλάχιστον μία ταινία αλλά ενδεχομένως και κάποιο σήριαλ που δεν θα της αφήνουν ελεύθερο χρόνο.

Θέτοντας τις ερωτήσεις, ο Χαριτάτος πέταξε μάλιστα την ατάκα ότι «μπορείς να έρθεις και να πάρεις τη θέση μας και εμείς να πάρουμε άλλη ζώνη», για να συμπληρώσει ο Καραμέρος «δερμάτινη».

Επειδή όμως και η Ζέτα δεν χαρίζει κάστανα, του ανταπάντησε αμέσως: «Θέλεις να πεις κάτι στο κανάλι και βρήκες τον τρόπο;». Πάντως συμβόλαιο ανανέωσης με τον ΑΝΤ1 δεν έχουν υπογράψει ακόμα οι καραμεροχαριτάτοι, παρά τα γραφόμενα...

Ο Γ. Λάτσιος απαντά στις φήμες περί στημένου «Dancing with the stars»

Αμέσως μετά το τέλος του «Dancing with the stars» οι δημοσιογράφοι είχαν στήσει… καρτέρι έξω από τα στούντιο στον Γιάννη Λάτσιο για να τον ρωτήσουν για όλα τα… συνταρακτικά που συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ.

Τα δεκάρια έδιναν και έπαιρναν, η Ευγενία Μανωλίδου βγήκε τελευταία στη βαθμολογία, ο Σάββας Πούμπουρας αποχώρησε, και τι δεν έγινε χθες.

Και μέσα σ’ όλα αυτά μια ανώνυμη επιστολή από… «άνθρωπο της παραγωγής» του Dancing σε γνωστό blog ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα πάρει 100.000 ευρώ για την παρουσίαση του παιχνιδιού και ότι γνώριζαν από την αρχή ότι την Κυριακή θα έφευγε ο Σάββας Πούμπουρας και την άλλη Κυριακή θα φύγει ο Ζαμπίδης!!!


Πολλά δηλαδή τα θέματα για να απαντήσει ο κριτής και διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1.

Ο Γ. Λάτσιος λοιπόν είπε ότι οι χορευτές που έχουν απομείνει είναι πολύ καλοί, απόδειξη ότι δόθηκαν πάρα πολλά δεκάρια, στην ερώτηση όμως πώς και έφυγε ο Σάββας Πούμπουρας παρά το γεγονός ότι πήρε 10, ο κριτής του «Dancing with the stars» είπε ότι έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και ότι φαίνεται ότι το κοινό έχει διαφορετική άποψη από την κριτική επιτροπή.

Όσο για την άσχημη βραδιά της Ευγενίας, είπε ότι αν και ήταν καλή, έκανε μερικά λαθάκια που της στοίχησαν βαθμούς.

Φυσικά, ο Γ. Λάτσιος δε δίστασε να απαντήσει και σε εκείνους που τον επικρίνουν για την απόφασή του να βγει μπροστά από τις κάμερες. «Δικαίωμά τους» είπε ο Γ. Λάτσιος με μπλαζέ ύφος και δείχνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του.

Σχολίασε τέλος και τα όσα ακούγονται ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα πάρει 100.000 ευρώ για την παρουσίαση του παιχνιδιού και ότι γνωρίζουν από πριν ποιος θα αποχωρίσει.

«Δεν είπαμε ότι όλοι όσοι δουλεύουν γι’ αυτήν την παραγωγή, δουλεύουν αφιλοκερδώς», είπε ο κ. Λάτσιος. Βέβαια δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το αστρονομικό ποσό που ακούστηκε ότι θα πάρει η Ζέτα Μακρυπούλια, όμως είπε ότι ο ΑΝΤ1 έχει δεσμευθεί ότι αν δεν συμπληρωθεί το ποσό που πρέπει από τα τηλεφωνήματα για να δοθεί στην οργάνωση «Make a wish», θα δώσει 100.000 ευρώ.

Και φυσικά δεν ισχύει γνωρίζουν ποιος θα φύγει κάθε Κυριακή από το παιχνίδι.

Δείτε τι δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Το φλερτ του Μπουγιούρη στη Μενεγάκη

Εμφανίζεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τον υποδέχεται η παρουσιάστρια και ξαφνικά ο ηθοποιός γυρνά και της λέει. «Μήπως έχεις δει την μπάλα;». «Ποια μπάλα;», απαντά η Ελένη. Και ο Μπουγιούρης της ανταπαντά: «Αυτήν που έχασα μόλις σε αντίκρισα...».

Ο Μπουγιούρης μπήκε αμέσως στον ρόλο του, καθώς λίγο νωρίτερα στην εκπομπή ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Νίκο Μουτσινά παρουσίαζαν τις δέκα ατάκες που πρέπει να έχει κάθε άνδρας διαθέσιμες στο στόμα του, προκειμένου να γοητεύσει τη γυναίκα των ονείρων του, που ενδεχομένως θα βρεθεί μπροστά στο διάβα του.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Πρώτον: «Με κάνεις να λιώνω σαν τη γρανίτα το καλοκαιράκι»

Δεύτερον: «Είσαι κουρασμένη. Θα έπρεπε γιατί όλη μέρα τριγυρνούσες στο μυαλό μου».

Τρίτον: «Κάτι πρέπει να έπαθαν τα μάτια μου γιατί δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου».

Τέταρτον: «Πιστεύω να έχεις δίπλωμα γιατί με οδηγείς στην τρέλα...».

Πέμπτον: «Εύχομαι να ξέρεις τεχνική αναπνοή γιατί μου έχεις κόψει την ανάσα».

Έκτον: «Πρέπει να είσαι από το διάστημα γιατί βλέπω τα αστέρια στα μάτια σου...»

Έβδομον: «Από ποιον δρόμο να πάω για να φτάσω στην καρδιά σου;»

Όγδοον: «Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να ξαναπεράσω σε λίγο;»

Ένατον: «Μήπως σου βρίσκεται κανένας χάρτης γιατί χάθηκα στα μάτια σου;».

Δέκατον: «Υπάρχει αεροδρόμιο εδώ κοντά ή απλά η καρδιά μου απογειώθηκε;».

Επειδή όμως πέρα από τις ατάκες, μεγαλύτερη αξία έχει το πώς τις υποδέχτηκαν η Μενεγάκη και ο Μουτσινάς σε σχετικά σκετσάκια που έκαναν, δείτε το βίντεο. Δεν ξέρω αν θα μάθετε να φλερτάρετε, σίγουρα όμως θα γελάσετε με την ψυχή σας...

Τι θα δούμε σήμερα (24-5) στα «Μυστικά της Εδέμ»

24Μαΐου
Είστε έτοιμοι για αποκαλύψεις ; Οι ήρωες στα «Μυστικά της Εδεμ» πάντως είναι και τις δέχονται , θέλουν δεν θέλουν. Πιο συγκεκριμένα :
Ο Μάνος υποστηρίζει ότι πίσω από τις επιθέσεις εναντίον της Εύας, βρίσκεται ο Στέφανος. Η παρέα, όμως, αρνείται να το δεχτεί σαν πιθανότητα.Ο Στέφανος, ανήσυχος, προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από την Αντιγόνη, αλλά μάταια. Έτσι, καταφεύγει στον Πέτρο και στον Μάνο και τους ρωτάει αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω για το παρελθόν της οικογένειάς του. Αυτοί, όμως, αρνούνται να τον βοηθήσουν. Ο Μάνος προειδοποιεί τον Πέτρο να προστατεύσει την Μελίτα, διότι οι αλήθειες που θα βγουν στο φως θα την τσακίσουν. Ο Μπέλλος μιλάει στην Νόρα για τα σχέδιά του για την Εδέμ και ζητάει να φύγει η Δάφνη πιο νωρίς, λέγοντας ότι αναλαμβάνει τα έξοδα για την μετακόμιση και τη στέγασή της. Ο Λουκάς και η Νόρα περνούν τη νύχτα στο νοσοκομείο με την Εύα…

Τι θα γίνει σήμερα (24-5) στην «Ζωή της άλλης»

24Μαΐου
Έρωτες αλλά και διλήματα, ταλανίζουν τους ήρως στην «Ζωή της άλλης» Πιο αναλυτικά :
Το παρελθόν του Χάρη δρα καταλυτικά στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την Ελπίδα. Ο Στέφανος αποδέχεται πως δεν είναι ερωτευμένος με την Ξένια και βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα της το πει. Αντίθετα ο Στάθης και η Αμάντα δένονται όλο και περισσότερο και διαπιστώνουν πως αυτό που τους ενώνει είναι ισχυρότερο απ’ ό,τι νόμιζαν. Η προσπάθεια συμφιλίωσης του Μάνου και του Ηλία αποτυγχάνει, αποδεικνύοντας ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα (24-5) στο «Κάρμα»

Η εγκυμοσύνη της Σμαράγδας πυροδοτεί νέες εξελίξεις στη ζωή των ηρώων. Πιο συγκεκριμένα:
 Ο Ηρακλής, μαθαίνοντας για την εγκυμοσύνη της Σμαράγδας απαιτεί να του παραχωρήσει την κηδεμονία του Στέφανου.
Παράλληλα η Δήμητρα συνειδητοποιεί ότι ο Ηρακλής και η Μίρκα τη μεταχειρίστηκαν για να πάρουν το παιδί από τη Σμαράγδα κι έτσι απόφασίζει να της τα αποκαλύψει όλα.
Η επιθετική και παράλογη συμπεριφορά της Αθηνάς βάζει σε σκέψεις τον Άγγελο, που υποψιάζεται πλέον μήπως έκανε εκείνη τον φόνο.
Στο μεταξύ, ο Δημήτρης επιστρέφει από την Κύπρο γκρεμίζοντας τις ελπίδες της οικογένειάς του ότι θα τα ξαναβρεί με τον αδελφό του.
Μαθαίνοντας ο Φίλιππος ότι ο Ηρακλής «ψάχνει» τη ζωή του Νεόφυτου, προβληματίζεται κι ανησυχεί.
Η Σμαράγδα εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες, ενώ ο Άγγελος, θέλοντας να επισπεύσει το διαζύγιό του, ετοιμάζεται ν’ αποκαλύψει στην Αθηνά ότι σύντομα θα αποκτήσει παιδί.

Το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη

Την προηγούμενη Παρασκευή ο Ηλίας Ψινάκης πήγε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πηγαίνοντάς της μια τεράστια τούρτα που έγραφε «χρόνια πολλά Βασίλισσα», καθώς και το βραβείο που δεν είχε παραλάβει η ίδια από το TV Έθνος.

Θυμάστε φυσικά και τα καρφάκια και τις σπόντες και τις μπηχτούλες της Ελένης, με αποδέκτη κυρίως τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο, που έβγαλε πριν λίγες μέρες τις περίφημες φωτογραφίες της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά της Ελενίτσας να ανταποδώσει την… επίσκεψη, δίνοντας μία συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη.

Και φυσικά ούτε και σ’ αυτή τους την κουβέντα έλειψαν οι… ταβανόπροκες!!!

Με αφορμή λοιπόν τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά από τους τηλεκριτικούς, ο Ηλίας Ψινάκης ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη αν την ενοχλούν τα… «κακόβουλα δημοσιεύματα».

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι στο χώρο που είμαστε, αυτό είναι ένα κομμάτι του τιμήματος που πρέπει να πληρώσουμε. Είναι στενάχωρο, και να το βλέπουμε στους άλλους και να το ζούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά έτσι είναι», είπε με... "ανωτερότητα" η Ελένη, η οποία παραδέχθηκε πάντως ότι όποτε τα ακούει στενοχωριέται πολύ.

«Κλείνω τα αυτιά μου και δε θέλω κανείς να μου μεταφέρει ότι λέγεται, γιατί δε θέλω να χάνω το κέφι μου και αυτό που οφείλω να δίνω και να μεταδίδω στον κόσμο που βλέπει την εκπομπή μου», λέει η Ελενίτσα.

Πολλές φορές όμως αυτό δεν το πετυχαίνει και όπως είπε και ο Ηλίας Ψινάκης, της την… «σπάνε» τα σχόλια αυτά.

«Η κακοήθεια, τα κακόβουλα σχόλια, οι ψεύτικοι ισχυρισμοί, η συκοφαντία, η χυδαιότητα, με λυπεί πάρα πολύ», πρόσθεσε με νόημα η ξανθιά παρουσιάστρια, αφήνοντας στο τέλος πολλά, πολλά αποσιωπητικά!

Και μην αναρωτιέστε για το ποιοι είναι οι συκοφάντες και οι χυδαίοι. Έξυπνα παιδιά είστε. Είναι οι ίδιοι εκείνοι… «φίλοι» που όπως είπε στην εκπομπή της με τη Ράνια Θρασκιά η Ελενίτσα, στις δυσκολίες γίνονται… «Λούης»!!!!

Καταλάβατε τώρα, ή να το κάνουμε ακόμα πιο λιανά;

Ακούστε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη, όπως το παρουσίασε η εκπομπή του ALTER «TV Weekend».

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Νέο αίμα στο κεντρικό δελτίο του ΣΤΑΡ

Ντεμπούτο στα κεντρικά δελτία του ΣΤΑΡ έκανε το Σάββατο η Ιωάννα Βάσου.
 
Μετά από καλές εμφανίσεις στο μεσημεριανό και απογευματινό δελτίο η δημοσιογράφος που επί σειρά ετών εργάζεται στο ΣΤΑΡ, δοκιμάστηκε  και στο κεντρικό δελτίο αφήνοντας και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
Η Ιωάννα Βάσου εργάστηκε αρχικά στο κανάλι  στο ελεύθερο ρεπορτάζ, καλύπτοντας την επικαιρότητα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια «πολιτογραφήθηκε» Αθηναία και συνέχισε τη δημοσιογραφική της πορεία στο ελεύθερο και lifestyle ρεπορτάζ.
 
Με τη συμμετοχή της στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου η Ιωάννα Βάσου δυναμώνει την ήδη δυνατή ομάδα που αποτελούν η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Τσαγκά και φυσικά ο Παναγιώτης Στάθης.

«ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» Ανάσταση ψηφιακή

Μια ιδιόμορφη σύνδεση δύο διαφορετικών εποχών επιχειρείται αυτές τις ημέρες στο Διαδίκτυο. Το «Ράδιο Ακρόπολις», που 20 χρόνια πριν ξεκινούσε την περιπέτειά του στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αγαπήθηκε όσο λίγοι σταθμοί, επιστρέφει με διαφορετικό όνομα, αλλά με τους ίδιους ανθρώπους, όχι πια στις κονσόλες, αλλά στους υπολογιστές. Και όπως φαίνεται, δεν έχουν χάσει τον ενθουσιασμό και το μεράκι τους για το ραδιόφωνο και τη μουσική.
Από τις εποχές που έγραψαν ιστορία για το «Ράδιο Ακρόπολις» Ηταν το 1988, όταν ο Χρήστος Τσορλίνης, γνωστός «πειρατής» (πιο γνωστός ως Φόρμαντ), μαζί με τους Γιώργο Φωτιάδη, Σταύρο Μαργαρίτη, Φάνη Μπαρμπαρέσο, Θεόφιλο και Κώστα Λαμπριανίδη ίδρυσαν το «Ράδιο Ακρόπολις», με έδρα μια μικρή μονοκατοικία στο ψηλότερο σημείο της πόλης, στο Επταπύργιο, καταλαμβάνοντας τη συχνότητα των 106,8 μεγακύκλων των FM. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...