Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Γκαγκάκη: θέλουμε την Τατιάνα στον ΑΝΤ1

Μπορεί το «Αξίζει να το Δεις» να αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ΑΝΤ1, ωστόσο, η Κατερίνα Γκαγκάκη υποστηρίζει πως στόχος του καναλιού είναι να παραμείνει στο δυναμικό του η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star, το στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου επεσήμανε πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλές. «Μιλάμε συνέχεια μαζί της και στην πρώτη ευκαιρία που θα βρεθεί ένα νέο πρόγραμμα για εκείνη, εννοείται ότι θα της κάνουμε πρόταση. Στόχος μας είναι να μείνει στο κανάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Kάνοντας αναφορά στο παρασκήνιο του «κοψίματος», η κα. Γκαγκάκη ανέφερε πως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ζητήθηκε από την Τάτι να μειώσει το budget της εκπομπής κάτι που αποδέχθηκε μεν, αλλά με καθυστέρηση δε. «Εάν είχε δεχτεί αμέσως, θα είχε υπογράψει το συμβόλαιο και εμείς δε θα το αθετούσαμε σε καμία περίπτωση. Θα κόβαμε χρήματα από αλλού», πρόσθεσε.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η Τατιάνα μέσω του site της, χωρίς να κρύβει το παράπονό της.

«Μίλησα κι εγώ το πρωί μαζί της, γιατί έχουμε και προσωπική σχέση. Είναι στεναχωρημένη. Μου είπε ότι έχει κλονιστεί. Το καταλαβαίνω», σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πάντως, δίνει και ένα δίκιο στην παρουσιάστρια, σχετικά με τον χρόνο της ανακοίνωσης. «Έπρεπε να έχει ενημερωθεί εγκαίρως. Δεν μπορώ να της πω κάτι πάνω σε αυτό, αλλά τώρα βγήκε ο οικονομικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν», τόνισε.

Ωστόσο, η ίδια πρόσθεσε πως αν η Τατιάνα θέλει να πάει κάπου αλλού, είναι ελεύθερη...

Όσο για το τι θα μπει στη θέση του «Αξίζει να το Δεις»; Σύμφωνα με την κα. Γκαγκάκη, ένα πιο φθηνό προϊόν.

Δείτε τις δηλώσεις της!

Μετά την Τατιάνα ο Παπαδάκης·

ANT1Μπορεί να «έσκασε» τώρα η είδηση – «βόμβα» για την λήξη της συνεργασίας της Τατιάνας με το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο της από κορυφαία στελέχη του σταθμού προϋπήρχε.

Ενοχλημένος όμως με την συμπεριφορά της Τατιάνας από πέρυσι εφέρετο και ο ίδιος ο κ. Μ. Κυριακού.

Τα παράπονα για ενδείξεις «βεντετισμού», όπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη στο Μαρούσι, συνέπεσαν με την οικονομική κρίση, όπου τα κανάλια, όπως και όλες οι επιχειρήσεις, δίνουν σημασία στις περικοπές.

Το ίδιο συνέβη και με την εκπομπή της Τάτι, όπου οι απόψεις για το πώς αντιμετώπισε η παρουσιάστρια το ζήτημα διίστανται.

Η μεν Τατιάνα υποστηρίζει ότι αποδέχτηκε αμέσως την μείωση της τάξης του 30% που της πρότειναν τόσο στο budget της εκπομπής, όσο και στον μισθό της. Ο Ant1 από την άλλη έκανε λόγο για κωλυσιεργία της παρουσιάστριας ως προς τις υπογραφές, ενώ τα διάφορα ρεπορτάζ, που υποστήριζαν ότι η κ. Στεφανίδου θα πάει διακοπές και θα υπογράψει με την άνεση της όταν επιστρέψει, περί τα τέλη Αυγούστου δηλαδή, επέτεινε τον εκνευρισμό της διοίκησης απέναντι στην παρουσιάστρια.

Η απόφαση να τεθεί η κ. Στεφανίδου εκτός Ant1 ελήφθη στις αρχές της εβδομάδας και το γνώριζαν εκτός από την ιδιοκτησία οι κύριοι Λάτσιος και Λεβέντης. Την Τετάρτη το βράδυ σε κλειστή σύσκεψη ενημερώθηκε και ο διευθυντής ειδήσεων, Σ. Λιαρέλλης. Η παρουσιάστρια είχε ενημερωθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Με το «διαζύγιο» αυτό ο ANT1 ήθελε να στείλει και ένα μήνυμα προς όλους πως τα κανάλια αποφασίζουν πλέον και όχι οι παρουσιαστές, καθώς οι εποχές που καθόριζαν τα πράγματα οι TV Stars έχει περάσει ανεπιστρεπτί!

Υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού ακούστηκε να λέει ότι «σε τελική ανάλυση και το σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» -που παίζεται για 50η φορά σε επανάληψη- κάνει τα ίδια νούμερα με την εκπομπή της Τατιάνας, ίσως και καλύτερα». Σημειώνει δε ότι «η εκπομπή της Στεφανίδου τελείωσε την σεζόν με 20,4%, ενώ πέρυσι με πάνω από 22%».

Το ίδιο στέλεχος που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στο κανάλι του Αμαρουσίου προειδοποίησε: «Κρατήστε και το θέμα Γιώργος Παπαδάκης. Αν δεν δεχτεί την μείωση που του προτείναμε ίσως σκάσει μια ακόμα βόμβα».
Enhanced by Zemanta

Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλά για όλους και για όλα

Ο Σταμάτης Μαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο, τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις των τηλεαστέρων. Χαρακτηρισε  την φετινή τηλεοπτική χρονιά «φτωχή»  και μίλησε για τα πρόσωπα που απασχόλησαν και απασχολούν κοινό και κριτικούς.

 Όσον αφορά στην επιστροφή της Ράνιας θρασκιά μέσα από τη ζώνη του ΑΝΤ1, ο Σταμάτης Μαλέλης σχολίασε ότι δεν την θεωρεί και τόσο καλή επιλογή, αφού του φάνηκε πολύ λίγο αυτό που είδε: «Την είδα τώρα δυο μέρες και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να κάνει. Μπερδεύτηκα λίγο. Δεν είναι ούτε info-tainment, ούτε life-style,ούτε καθαρή ενημέρωση, οπότε  δεν μπορώ να το κρίνω. Αν θέλει να κάνει life-style που απ΄ότι βλέπω εκεί το πάει,τότε νομίζω ότι η Θρασκιά δεν είναι και τόσο καλή επιλογή». Παράλληλα, εξέφρασε την απορία του γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης αποφάσισε εν μέσω Ασφαλιστικού να φύγει: «Ο Παπαδάκης έπρεπε να μείνει ακόμα τουλάχιστον μια εβδομάδα. Σωστά έμειναν οι άλλοι δυο της πρωινής ενημέρωσης».

 Στις φήμες που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν την Ράνια Θρασκιά ως το αντίπαλον δέος της Τατιάνας Στεφανίδου,ο Σταμάτης Μαλέλης απαντά:«Δεν είναι δυο συγκρίσιμα μεγέθη μεταξύ τους. Η Τατιάνα είναι πάρα πολύ δυνατή στην τηλεόραση και έχει το γκέλ που χρειάζεται να έχει ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Το γκέλ της είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Θρασκιά».Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν αντικαταστάτρια της Στεφανίδου την Ράνια Θρασκιά στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1: « Επειδή τα έχω δει όλα στην τηλεόραση είναι πιθανό να συμβεί και αυτό.Θεωρώ ότι αν ο ΑΝΤ1 καταλήξει σε αυτή την επιλογή,θα «αδυνατίσει» σε αυτή τη ζώνη. Εμάς μας συμφέρει. Ας το κάνει!».

 Ιδιαίτερη αναφορά κάνει όμως ο Σταμάτης Μαλέλης στην «βασίλίσσα» της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση είναι δημοκρατικό μέσο. Δεν υπάρχουν βασιλιάδες. Τα πράγματα πρέπει να αλλάζουν. Δεν μπορείς να είσαι η χαζή ξανθιά που ζει στον κόσμο της και δεν ξέρει τίποτα και οι άλλοι γελάνε επειδή ακριβώς δεν ξέρει τίποτα». Επιβεβαιώνοντας αυτά που ο ίδιος έλεγε πριν 8 μήνες ότι αν η Ελένη Μενεγάκη συνεχίσει έτσι δεν θα πάει καλά συνεχίζει: «Όσα είπε πρόσφατα ο Μεγακλής Βιντιάδης τα είχα πει πριν 8 μήνες.Η  Ελένη Μενεγάκη πρέπει να καθίσει να σκεφτεί μαζί με τους συνεργάτες της τι θα κάνει γιατί είναι πολύτιμη για την ελληνική τηλεόραση. Ο κόσμος της έδωσε δυο χρόνια. Δεν θα της δώσει και τρίτο.Έπρέπε ήδη εδώ και δυο χρόνια να έχει κάνει αλλαγές στην εκπομπή της».

 Όσο για την διαμάχη που είχε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη με το Star, και το εξώδικο που απέστειλε, ο Σταμάτης Μαλέλης το χαρακτηρίζει «αστείο», παραδεχόμενος ότι θύμωσε πολύ με την κίνηση της αυτή: «Είναι αστείο για έναν άνθρωπο που κάνει 10 χρόνια life-style να στέλνει εξώδικο σε ένα δελτίο ειδήσεων ζητώντας του: μην παίξεις αυτό. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν καταλαβαίνω πως χειρίζεται κάποια πράγματα. Δικαίωμα της βέβαια».

 Σύμφωνα με τον Σταμάτη Μαλέλη, «ό,τι σπείρεις θα θερίσεις» αφού η Ελένη Μενεγάκη υπηρετούσε ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ το οποίο αργότερα «λούστηκε», ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: « Δεν την θεωρώ κανά ιδιαίτερο φαινόμενο, ούτε υποκλίθηκα ποτέ στο «φαινόμενο» Μενεγάκη. Άλλωστε η ιστορία με τις ξανθιές έχει τελειώσει εδώ και δυο χρόνια στα πρωινάδικα».

 Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή « Πολύ Μπλα-Μπλα»

Πατλάκη: «Δε φεύγω από το Κους Κους, φεύγω από τον Alpha»


Με τη φράση «Δε φεύγω από το Κους Κους, φεύγω από τον Alpha» και «εμείς οι δύο δεν τελειώσαμε» αποχαιρέτησε η Κλεοπάτρα Πατλάκη τους τηλεθεατές της εκπομπής αλλά και τη φίλη και στενή της συνεργάτη, Κατερίνα Καραβάτου, αφού από τη νέα σεζόν δε θα συνεχίσει να είναι στο δυναμικό της ομάδας της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha.

Σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα με πολλή συγκίνηση και έντονους συναισθηματικά αποχαιρετισμούς, η Κλεοπάτρα Πατλάκη δεν κατάφερε –όπως θα ήθελε- να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης για αυτά τα χρόνια που πέρασε στο πλευρό της αγαπημένης της φίλης.

Η Κατερίνα Καραβάτου, λίγο πριν κλείσει την εκπομπή και πει αντίο για τη φετινή σεζόν στους τηλεθεατές, ευχαρίστησε έναν προς ένα όλους τους συνεργάτες και εργαζόμενους της εκπομπής προλογίζοντας ένα βίντεο «με ένα συναισθηματικά φορτισμένο τραγούδι που προσωπικά έχω επιλέξει», όπως δήλωσε η ίδια. Στο –διάρκεια λίγων λεπτών- βίντεο με τη μουσική υπόκρουση από το «Λιμάνι της Φωτιάς» των Ξύλινων Σπαθιών, η Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε να συμπτύξει μια σεζόν με τις χαρές, τις αγωνίες, τις στενοχώριες και τις απογοητεύσεις όπως τις γεύτηκε όλη η ομάδα της εκπομπής, μπροστά και πίσω από την κάμερα.

Με το που τελείωσε το βίντεο, η Κλεοπάτρα Πατλάκη πήρε βουρκωμένη το λόγο: «Δεν περνούσε με τίποτα αυτή η νύχτα, έχω κοιμηθεί μόνο μια ώρα. Ήθελα να είμαι πολύ ψύχραιμη αλλά δεν θα καταφέρω και ζητώ συγνώμη».  Η ξανθιά (συμ)παρουσιάστρια τόνισε ότι θέλει να τιμήσει τα έξι χρόνια παρουσίας στην εκπομπή και να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκαν για να πετύχει το «Κους Κους», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους Λάκη Λαζόπουλο, Νίκο Χατζηνικολάου και Δημήτρη Κοντομηνά που την βοήθησαν και την εμπιστεύτηκαν.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια πως «δε φεύγω από το Κους Κους, φεύγω από τον Alphaκαι αυτό έχει τεράστια διαφορά» ενώ γυρνώντας προς την αγαπημένη της φίλη και συνεργάτη τόνισε με νόημα πως «εμείς οι δύο δεν τελειώσαμε, το πάρτυ θα συνεχιστεί».

1ο Συνέδριο OmniTV: Ανάγκη για κοινή διεκδίκηση των αιτημάτων της περιφερειακής τηλεόρασης

Η επιτακτική ανάγκη να συνενώσουν τις δυνάμεις τους όλοι οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί και οι ενώσεις τους σε μια ενιαία ισχυρή ένωση, προκειμένου να διεκδικήσουν με μεγαλύτερη ισχύ πόρους για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, τα κεφάλαια που δικαίως τους αναλογούν από τη διαφημιστική δαπάνη (ιδιωτική και κρατική), αλλά και ο προβληματισμός σε σχέση με τα ζητήματα της φοροεισπρακτικής αντιμετώπισης από πλευράς πολιτείας, ήταν οι βασικές συνιστώσες που προέκυψαν από τις εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Τηλεοπτικών Σταθμών Περιφέρειας OmniTV.

To Συνέδριο με κεντρικό θέμα «Η περιφέρεια στο επίκεντρο» έλαβε χώρα χθες Πέμπτη 8 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και μεταδόθηκε ζωντανά από τους περιφερειακούς σταθμούς της χώρας, ενώ τις εργασίες του παρακολούθησαν πλέον των 500 συνέδρων, πολιτικοί και πολιτειακοί φορείς, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί παράγοντες, καθώς και στελέχη από την αγορά των διαφημιζομένων, αλλά και των διαφημιστών.   
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ο ΑΝΤ1 έκοψε την Τατιάνα Στεφανίδου !

Αιφνιδίασε ο ΑΝΤ1 την Τατιάνα και της ανακοίνωσε ότι κόβεται η εκπομπή της ! Το αποκαλύπτει σήμερα η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου με άρθρο της στο προσωπικό της site. Η πίκρα της μεγάλη και ο αιφνιδιασμός της απόλυτος.

Διαβάστε τι έγραψε σήμερα η Τατιάνα με τίτλο "Ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατή":

"Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βιώνω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Και αυτή τη στιγμή αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας. Θέλω να δημοσιοποιήσω τα όσα συνέβησαν, για να μην αφήσω κανένα περιθώριο να αναπτυχθούν τα γνωστά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που συχνά ακολουθούν τις επαγγελματικές κινήσεις των ανθρώπων της τηλεόρασης.
 
Προχθές το βράδυ ο Αντένα μου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή " Αξίζει να το δεις " δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Οι λόγοι όπως μου εξήγησαν είναι καθαρά οικονομικοί. Λόγω της κρίσης, ο σταθμός επιλέγει να επενδύσει σε άλλες ζώνες και όχι στην απογευματινή. Ακόμη όπως μου είπαν, δεν έχουν αυτή τη στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα να μου προτείνουν.
 
Αυτή ήταν μια εντελώς ξαφνική εξέλιξη για μένα. Η σαιζόν ολοκληρώθηκε με την εκπομπή να έχει πετύχει υψηλό μέσο όρο τηλεθέασης, παρά το ήδη μειωμένο budget. Μάλιστα τα στελέχη του σταθμού, μου εξέφραζαν την ικανοποίησή τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν μεγαλύτερος από το μέσο όρο του σταθμού.  Η συνέχισή της ήταν  αυτονόητη όπως οι ίδιοι δήλωναν συνεχώς.
 
Στις αρχές Ιουνίου, ο Αντένα μου ζήτησε και νέα μείωση του προϋπολογισμού. Πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία, απάντησα ότι αποδέχομαι την πρότασή τους, συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική περίοδο και την ανάγκη νέων περικοπών. Με τη μείωση συμφώνησαν και όλοι μου οι συνεργάτες.
 
Και πριν από δυο νύχτες τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά. Στα μέσα του καλοκαιριού ήρθαν τα πάνω κάτω!!! Είναι αυτονόητο ότι αν γνώριζα εγκαίρως τις προθέσεις τους θα αναζητούσα τη συνεργασία με κάποιο άλλο μέσο. Τώρα βέβαια που τα προγράμματα των άλλων σταθμών έχουν κλείσει, δεν θα είναι εύκολο για μένα και δυστυχώς για πολλούς εργαζομένους στην εκπομπή, να βρούμε δουλειά. Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα άλλο κανάλι και δεν φρόντισα να έχω καμία πόρτα ανοιχτή, έχοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου.
 
Είναι δικαίωμα της κάθε επιχείρησης να αποφασίζει που θα τοποθετήσει τα χρήματά της. Το μοναδικό μου παράπονο από το σταθμό που με ανέδειξε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που είμαι σήμερα, είναι ο χρόνος αυτής της ανακοίνωσης. Δεν πειράζει όμως. Εγώ κρατώ μόνο τις καλές στιγμές όλων αυτών των χρόνων της συνεργασίας και νιώθω για τον Αντένα μόνο ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφερε.
 
Όσο για μένα.... Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις δύσκολες στιγμές στη ζωή, σαν ευκαιρίες για νέα συναρπαστικά ξεκινήματα. I’ll keep walking... and let you know " !!!

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια Παντελάκι μου…

Του Επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαμιχαήλ
Η ίδια κατάρα μας κατατρέχει άπαντες κάθε, μα κάθε, καλοκαίρι. Επαναλήψεις επί επαναλήψεων σε όποιο κανάλι κι αν κάνεις ζάπινγκ. Και όχι μόνο στα σίριαλς και στις ταινίες, αλλά και σε εκπομπές επικαιρότητας! Αστεία που δεν είναι πλέον αστεία, είναι μια ακόμα παρενέργεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων των τηλεοπτικών καναλιών. Λες και τώρα με την οικονομική κρίση, αλλά και πριν, όλοι οι Έλληνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο απομονώνονται σε ερημικές παραλίες που δεν φτάνει η ΔΕΗ ή κατακλύζουν τα θερινά θέρετρα. Άπαντες στις βεράντες με την TV απέναντι.Βάσει στοιχείων της AGB, τα μεσοανώτερα κοινωνικά στρώματα παρακολουθούν περισσότερο τηλεόραση. Ο κανόνας αυτός ισχύει βεβαίως και αυτό το καλοκαίρι, αφού οι διακοπές τους περιορίζονται δραστικά μη διαθέτοντας τα απαραίτητα κονδύλια για πολυήμερη διαμονή σε ξενοδοχεία και παραθεριστικά κέντρα. Γιατί όπως και να το κάνουμε οι Έλληνες δεν έχουν την άνεση πια να φεύγουν για δυο μήνες διακοπές… Μια εβδομάδα διακοπών σύμφωνα με τις έρευνες πάμε και μάλιστα και αυτή με το ζόρι…Αποτέλεσμα; Να μένουμε σπίτι και να παρακολουθούμε ευλαβικά έναν ακόμα στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου δίπλα από το τζάκι, όταν έξω έχει 40 βαθμούς κελσίου ή να θέλουμε να γελάσουμε με χιλιοειπωμένα αστεία από τη χειμωνιάτικη επικαιρότητα.Κάθε καλοκαίρι «τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου» όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός. Κι αν μας αρέσεις θα μας πούνε. Αφήστε που μόνο έτσι θα δουλέψουν και τα video clubs…

Στρώνουν... Κόκκινα Χαλιά στη Στικούδη


Ο Γιώργος Παπαδημητράκης και παρουσιαστής; Πρόταση από το Mega για το «Mega star» δέχτηκε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Κόκκινα Χαλιά, κάτι που σημαίνει πως είναι ένας από τους υποψήφιους συμπαρουσιαστές της Κατερίνας Στικούδη.
 
Οπως μας επιβεβαίωσε ο καλλιτέχνης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, όντως το κανάλι του πρότεινε τη θέση του συμπαρουσιαστή, ωστόσο δεν ήθελε να επεκταθεί περαιτέρω, καθώς, όπως είπε, προς στιγμήν δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ανάμεσα σε εκείνον και την εταιρεία παραγωγής.
  
Προς ανανέωση της μακροβιότερης μουσικής εκπομπής οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτηκαν τη λύση ακόμη ενός προσώπου, το οποίο δεν θα είναι απλώς λαμπερό, αλλά θα έχει σχέση με τη μουσική. Ο Γιώργος Παπαδημητράκης φαίνεται πως διαθέτει όλα τα προσόντα, καθώς είναι τραγουδιστής, νεαρής ηλικίας και φρέσκος στον χώρο της σοουμπίζ.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, δεν υπάρχει προς το παρόν τελική απόφαση, αφού η παραγωγή δοκιμάζει κι άλλους υποψηφίους που δεν είναι αποκλειστικά από τον χώρο του τραγουδιού αλλά και νεαροί από τον χώρο της τηλεόρασης.

Τους κριτές ψάχνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αν και υπάρχουν κάποια… προβλήματα με το κόστος της εκπομπής, στο MEGA προχωρούν ολοταχώς την προετοιμασία του «Just the two of us». Είναι γνωστό ότι το talent show που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι στιλ «Dancing with the stars», μόνο που οι συμμετέχοντες celebrities δεν θα χορεύουν αλλά θα τραγουδούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αν και όπως είπαμε υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με το κόστος παραγωγής, στελέχη του MEGA και της εταιρείας παραγωγής, για να μην χάνουν καιρό έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές για να βρουν και συμμετέχοντες αλλά και κριτές. Ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να βρουν ποιοι θα καθίσουν στις καρέκλες τις κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, την προηγούμενη βδομάδα οι υπεύθυνοι της παραγωγής έκαναν μία ανεπίσημη κρούση στον Κώστα Καπετανίδη, θεωρώντας ότι ως έμπειρος σκηνοθέτης (κυρίως video clips και μουσικών δρώμενων) μπορεί να ασκήσει κριτική για τους stars που… θα το ρίξουν στο τραγούδι! Άλλωστε ο Καπετανίδης απόκτησε και τηλεοπτική εμπειρία «κριτή» με τη συμμετοχή του στο «Greek Idol» του ALPHA.

Αν κι όπως είπαμε η συνάντηση και πρόταση του MEGA ήταν ανεπίσημη και διερευνητική, έχει σημασία το τι θα αποφασίσει ο Καπετανίδης: θα δεχτεί την πρόταση αν κι εφόσον αυτή γίνει επίσημη ή θα παραμείνει στο «Greek Idol», αν κι εφόσον του γίνει πρόταση να είναι ξανά;

Κι έτσι για την… ιστορία, μιας και αναφερθήκαμε στο «Greek Idol», να σας πληροφορήσουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες η διοίκηση στο κανάλι της Κάντζας θα ανακοινώσει ποια εταιρεία παραγωγής θα αναλάβει την επόμενη σεζόν το talent show αφού δύο εταιρείες… μάχονται για το ποια θα καταφέρει να το κερδίσει!

Γρηγόρης Μελάς - NEWSIT
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ» προβάλλονται στο BBC World

Παράλληλα με την προβολή του στις κινηματογραφικές και μετά τις ενθουσιώδεις κριτικές που απέσπασε στην Ελλάδα, το ντοκιμαντέρ «Τα Παιδία Δεν Παίζει» θα προβληθεί και στο BBC World στις 10, 11 και 12 Ιουλίου.

Το έγκυρο διεθνές κανάλι του ΒΒC επέλεξε τη συγκινητική ιστορία των τεσσάρων μικρών παιδιών από την Πάτρα που προσπαθούν να φτιάξουν έναν ελεύθερο χώρο για παιχνίδι στη γειτονιά τους, για να παρουσιάσουν «μια φρέσκια, αποκαλυπτική και απρόσμενη ματιά» στην Ελλάδα του σήμερα, στα πλαίσια της σειράς «Η Χώρα μου: Ελλάδα».

Το ντοκιμαντέρ, μια παραγωγή της Anemon σε συμπαραγωγή με τον ΣΚΑΪ που υπογράφουν οι σκηνοθέτες Άγγελη Ανδρικοπούλου και Αργύρης Τσεπελίκας, καταγράφει επί ένα χρόνο τις προσπάθειες της Αλεξάνδρας, του Βλαντ, της Χρύσας και του Χρήστου να εξασφαλίσουν έναν χώρο για παιχνίδι στην πυκνοκατοικημένη πόλη τους. Η ιστορία τους συγκίνησε τόσο τον Δήμαρχο της Πάτρας κ. Φούρα όσο και τη WIND που δεσμεύτηκαν από κοινού να κάνουν το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα.

«Τα Παιδία Δεν Παίζει» θα προβληθούν στο BBC World το Σάββατο, 10 Ιουλίου (ώρα Ελλάδας: 7.30 και 20.30), την Κυριακή, 11 Ιουλίου (ώρα Ελλάδας: 13.30) και την Δευτέρα, 12 Ιουλίου (ώρα Ελλάδας 2.30).

Θρίλερ στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή της Τατιάνας

Στο πάρτι του Π. Κωστόπουλου για την παρουσίαση του τρίτου του cd, «Sweet and sweat» βρέθηκε ο κουμπάρος και φίλος του Γ. Λάτσιος και φυσικά όλοι οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του για να τον ρωτήσουν για τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1.

Κύριο θέμα ενδιαφέροντος ήταν φυσικά το τι μέλλει γενέσθαι με την Τατιάνα Στεφανίδου και το συμβόλαιό της με το κανάλι. Κι εκεί η απάντηση του Γ. Λάτσιου αποκάλυψε το θρίλερ που διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες στο Μαρούσι!!!!

Γιατί η Τατιάνα, που ήδη έχει ξεκινήσει τις διακοπές της, δεν έχει υπογράψει ακόμα, κάνοντας τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!!!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει ενδεχόμενο η Τατιάνα να μην βρίσκεται του χρόνου στον ΑΝΤ1, το ύφος και η απάντηση του διευθυντή προγράμματος του καναλιού τα έλεγε όλα: «Δεν το εύχομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υπογράψει»!!!!

Ο Γ. Λάτσιος είπε ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την παρουσιάστρια και ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν τα νεώτερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι φαινόταν κάπως προβληματισμένος!!!!

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 κλήθηκε να απαντήσει και στα σχόλια της Ρούλας Κορομηλά που τον καλούσε να της κάνει πρωτότυπες προτάσεις για νέα προγράμματα τα οποία θα μπορούσε να παρουσιάσει.

Είπε λοιπόν ότι στα όσα είπε σε συνέντευξή του σε κυπριακό περιοδικό δεν υπήρχε κανένα σχόλιο για την πρωτοτυπία της Ρούλας ως παρουσιάστρια.

«Τη Ρούλα την ξέρω πολλά χρόνια. Από το MEGA. Έχουμε συνεργαστεί, τη θεωρώ άξιο άνθρωπο της τηλεόραση και της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχει ανάγκη από μένα, έχει ένα ολόκληρο κανάλι που δουλεύουν και μπορούν να βρουν τα καλύτερα προγράμματα», είπε ο κ. Λάτσιος, δίνοντας στην παρουσιάστρια να καταλάβει ότι καλύτερο είναι να αναζητήσει τις προτάσεις στο ίδιο της το κανάλι.

Όσο γι’ αυτό που είχε πει η Ρούλα μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι περιμένει να της κάνει επαγγελματική πρόταση η απάντηση του Γ. Λάτσιου τα λέει όλα:

«Δεν είναι εποχές προτάσεων, ούτε για μεταγραφές. Αυτά μόνο ως αστεία μπορώ να τα πάρω»!!!!
 
Τέλος ο Γ. Λάτσιος αναφέρθηκε και στη Ράνια Θρασκιά, λέγοντας ότι η εκπομπή της έχει κάνει μια καλή αρχή και ότι στον ΑΝΤ1 είναι ευχαριστημένοι μαζί της.

Δείτε τι είπε ο Γ. Λάτσιος.

Τα… χώνει σε αρχισυντάκτρια και Ουγγαρέζο ο Ν. Παπαδάκης!

Ο Νίκος Παπαδάκης μετά το τέλος του «Όμορφου Κόσμου το πρωί» αποφάσισε να μιλήσει για όλα αυτά που γίνονταν στα παρασκήνια της εκπομπής και να ανάψει μεγάλες φωτιές!

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, ο γνωστός παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκαλύπτει όλα όσα γινόντουσαν πίσω από τις κάμερες του «Όμορφου Κόσμου» και για εκείνους που ευθύνονται κατά τη γνώμη του για την πορεία της εκπομπής.

«Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, γι΄ αυτό και δεν το έχω κάνει ποτέ δεκαπέντε χρόνια τώρα που βρίσκομαι στο χώρο. Αλλά τελικά ανακαλύπτω ότι σιωπώντας η μετριότητα θεριεύει», λέει ο Νίκος Παπαδάκης λίγο πριν πετάξει τη βόμβα!!!

«Θεωρώ κύρια υπεύθυνη για την πορεία της εκπομπής την αρχισυντάκτρια», είπε ο Νίκος, προσθέτοντας ότι γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε στην τελευταία εκπομπή όταν ευχαρίστησε τους συνεργάτες του δεν αναφέρθηκε καθόλου σε εκείνη.

«Ευχαρίστησα ανθρώπους που πραγματικά το άξιζαν, που βοήθησαν, που πρόσφεραν, που στήριξαν την εκπομπή. Δε θα μπορούσα να κάνω το ίδιο με ανθρώπους που δημιουργούσαν προβλήματα. Θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό από μέρους μου και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δε λέω ψέματα»!!!

Χαμός δηλαδή γινόταν όλον αυτόν τον καιρό στο πρωινό του MEGA. Ο παρουσιαστής την κατηγορεί για λανθασμένους χειρισμούς και πρόβλημα συμπεριφοράς που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν οι ισορροπίες.

«Κάποια πρόσωπα άλλαξαν συμπεριφορά, χαρακτήρα κι αυτό ήταν τεράστιο λάθος, γιατί χάθηκαν οι ισορροπίες. Για το μόνο που θα ήθελα να ευχαριστήσω την αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι γιατί με τον τρόπο της μου έδωσε να καταλάβω ότι έχω τεράστια αποθέματα υπομονής», συνεχίζει ο Νίκος.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι είχε συζητήσει με τους υπεύθυνους του καναλιού τα προβλήματα αυτά που υπήρχαν.

«Είχα όλη την καλή διάθεση ώστε τα όποια προβλήματα δημιούργησε η αρχισυντάκτρια να τα λύσουμε μόνοι μας. Όταν πια εκεί γύρω στα Χριστούγεννα είδα ότι δεν αλλάζει τίποτα, ενημέρωσα και τους υπεύθυνους και τους ευχαριστώ γιατί με άκουσαν και τα πράγματα βελτιώθηκαν σημαντικά. Αλλά εκείνη έβρισκε πάντα τρόπο να περνάει το δικό της».

Μάλιστα ο παρουσιαστής αφήνει αιχμές και για τον πρώην συνεργάτη του Δ. Ουγγαρέζο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενώ υπήρχε αρχική συμφωνία ο ίδιος να έχει την εποπτεία της εκπομπής και οι άλλοι τέσσερις να αναλάβουν από μία ενότητα, εξαιτίας των χειρισμών της αρχισυντάκτριας η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε.

«Δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρχε σχέδιο προώθησης του Δ. Ουγγαρέζου ή όχι. Το ότι έβλεπα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν ισχύει, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες», τονίζει.

Κι αν και ο ίδιος λέει ότι δεν είχε καμία κόντρα με τον συμπαρουσιαστή του δεν πρέπει να είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχει διατηρήσει σχέσεις μόνο με τα κορίτσια της εκπομπής κι εκείνον μετά την αυλαία, μήτε τον έχει δει, μήτε τον έχει απαντήσει!!!!

Στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη βρέθηκε αμέσως και η Μ. Αραμπατζή η οποία μέσω Facebook επιβεβαίωσε το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή:

«Μπράβο Νίκο! Και λίγα λες. Να ξέρεις ότι θα έρθουν και νέες αποκαλύψεις. Χαίρομαι που γνώρισα έναν αληθινό φίλο με καθαρή ψυχή», γράφει η Μαρία μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την περιέργειά μας για το τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες!!!!

Πηγή: ΟΚ!

Η πρώτη μέρα του markos.tv

Η πρώτη μέρα του markos.tv είναι γεγονός και για την πρεμιέρα (στις 7/7) σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Το πρώτο μεγάλο μας δώρο είναι 3 τριήμερα σε ξενοδοχεία πολλών αστέρων, διαγωνισμός που θα τρέξει μέχρι 14/7.

Ακόμη θα δείτε το Χαριτάτο να πνίγεται στις αγκαλιές 6 γυναικών, θα μάθετε για το μεγάλο παράπονο του Λιάγκα και θα απολύσετε ένα απίστευτο βίντεο με τον άγριο τσακωμό Γεωργάτου-Αναστόπουλου στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.
Αυτά και άλλα πολλά τη πρώτη μέρα του www.markos.tv.

‘Ανθιμος εναντίον “Αρβύλα” - Προσβολή της προσωπικότητας του Μητροπολίτη, “ανακάλυψε” το ΕΣΡ


Μετά την απόφαση για το κλείσιμο του Best για την κριτική Ψαριανού στην Εκκλησία, τον έλεγχο του Λάκη Λαζόπουλου (Alpha), για την … προσβολή του Συντάγματος, την έρευνα γιατί στο σήμα της «Ελληνοφρένειας» (Σκάι TV) η ελληνική σημαία κυματίζει ανάποδα , έρχεται η σειρά των συντελεστών του «Ράδιο Αρβύλα» (ΑΝΤ1) για την κριτική που ασκούν στις δημόσιες δηλώσει του Μητροπολίτη Άνθιμου. Ο δε ειδικός επιστήμονας του ΕΣΡ, στην έκθεση του πως υποστηρίζει πως η απεικόνιση του μητροπολίτη Άνθιμου , ως μέλος ροκ συγκροτήματος «συνιστά εκτροπή από τα όρια της σάτιρας, και άρα περίπτωση προσβολής» της προσωπικότητας του !
Οι «Αρβύλα» με αφορμή την αναφορά του μητροπολίτη Άνθιμου, ο οποίος έχει διαρκή δημόσια τηλεοπτική παρουσία , για τους μετανάστες στην Ομόνοια, «ότι μαύρισε ο τόπος, τον απεικόνισαν ως ήρωα σούπερ κόμικς , αποκαλώντας τον «μπατμάνθιμο». Ήταν η κριτική που άσκησαν στο… χριστιανικό λόγο του Μητροπολίτη πως «νόμιμοι μετανάστες δεν υπάρχουν» και πως «θα πρέπει να πάνε στην πατρίδα τους». Η θέση του ειδικού επιστήμονα είναι πως οι αν και από τη φύση η σάτιρα είναι «καταφανώς υπερβολική» στην προκειμένη περίπτωση η εκπομπή «δεν φαίνεται να εκτρέπεται από τα ανεκτά όρια….
Στη δεύτερη περίπτωση ο ειδικός επιστήμονας έχει άλλη γνώμη . Οι «αρβύλα» απεικόνισαν το Μητροπολίτη Άνθιμο ως μέλος ροκ συγκροτήματος σε μια αναφορά τους για τη φορολογία της εκκλησίας κάνοντας σχόλια , «υπό τη μορφή αστεϊσμού τα οποία αναφέρονται εμμέσως στον καταγγέλοντα ως πράκτορα του διαβόλου. Ο επιστήμονας κρίνει πως «η συγκεκριμένη εικόνα δημιουργεί την εντύπωση ότι προβαίνει σε χειρονομία με σατανικό συμβολισμό» , ενώ ακούγεται με ανάλογη μουσική, με αποτέλεσμα υπάρχει η περίπτωση προσβολής της προσωπικότητας του Μητροπολίτη!
πηγή: media-industry.blogspot.com

Προγράμματα για τα ΑμεΑ

Με 450 ώρες προγράμματος για άτομα με αναπηρία θα ενισχυθεί από τη νέα τηλεοπτική περίοδο το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία ανταποκρίνεται και με αυτόν τον τρόπο στον ευρύτερα κοινωνικό της ρόλο. Το πρόγραμμα αυτό  έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2007 – 2013 (Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση), συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης  φτάνει τα 16,5 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής η ΕΡΤ έχει απορροφήσει το 42% του συνολικού ποσού  (περίπου 7 εκ. ευρώ), το οποίο και έχει καταβάλει στους δικαιούχους. Μετά την πρόσφατη έγκριση του υπολοίπου ποσού και αμέσως μετά την εκταμίευσή του, η ΕΡΤ θα προχωρήσει στην εξόφληση των δικαιούχων.
Πρόκειται για συνολικά 40 τηλεοπτικές παραγωγές όλων των ειδών (ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικό, ενημερωτικό και παιδικό πρόγραμμα), οι οποίες θα προβληθούν τη νέα τηλεοπτική περίοδο, τόσο  από το ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ πρίσμα+ όσο και από τον ιστότοπο της ΕΡΤ στο διαδίκτυο (www.ert.gr). Τα συγκεκριμένα προγράμματα παρήχθησαν στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της ΕΡΤ με το Ινστιτούτο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΙΚΠΑ), την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και τον Σύνδεσμο Αδειοδοτημένων Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων Ελλάδος (ΣΑΤΠΕ) και περιλαμβάνουν υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ, όπως ελληνική νοηματική γλώσσα, υποτίτλους για άτομα με προβλήματα ακοής και ακουστική περιγραφή για άτομα με προβλήματα όρασης.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το "ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ" με στήλη για το παιδί

Το "ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ", συνεργάζεται με το http://www.facebook.com/l/d7fa7t7iO-G1c5SvIyWKpttQ6DA;www.paidorama.com και εγκαινιάζει μια νέα στήλη, αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες και οπτικοποιώντας τες σε εκπομπές, με εξειδικευμένους καλεσμένους που θα μας ενημερώνουν για πολλά και σημαντικά!

http://www.facebook.com/l/d7fa7t7iO-G1c5SvIyWKpttQ6DA;www.paidorama.com .... Ο δικός σας διαδικτυακός χώρος, όπου θα βρείτε καθημερινή ενημέρωση, με γνώμονα τις δραστηριότητες, αλλά και την υγεία και διατροφή των παιδιών μας, χαρούμενες εκδηλώσεις και δημοσιεύσεις που αφορούν όλη την οικογένεια, χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης, αρθρογράφους με ...επώνυμη υπογραφή, πλούσια photo-gallery και άλλα πολλά !

Μην χάσετε κάθε εβδομάδα στην ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ", τη νέα μας στήλη, την οποία και αφιερώνουμε στον πολυτιμότερο θησαυρό μας... το παιδί μας...!

Επιστροφή με πρωτιά για την Ράνια Θρασκιά

Αδιαφιλονίκητη νικήτρια στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης της Δευτέρας ήταν η Ράνια Θρασκιά, καθώς συνδύασε με πρωτιά την επιστροφή της στην μικρή οθόνη. Το «Elatte» κρατήθηκε σταθερά πάνω από τις αντίστοιχες εκπομπές του Mega, του Alter και των λοιπών καναλιών κερδίζοντας το «χρυσό μετάλλιο» στις τηλεθεάσεις της Δευτέρας. "

Και μπορεί η εκπομπή να δέχτηκε αρνητική κριτική από δημοσιογράφους και τηλεκριτικούς, όχι τόσο για την παρουσίασή της αλλά για το κόνσεπτ και το περιεχόμενό της, ωστόσο οι τηλεθεατές είχαν άλλη γνώμη. Μια γνώμη που μένει όμως να επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες και εβδομάδες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε και θα ξέρουμε αν η Ράνια Θρασκιά θα κρατήσει τα υψηλά νούμερα ή αν αυτά οφείλονταν στην περιέργεια του κόσμου για την επιστροφή της.

Την πρώτη ώρα της εκπομπής, από τις 7.00 ως τις 8.00 το πρωί δηλαδή, η Θρασκιά κάνει έναρξη με 23,9%. Την ίδια ώρα οι Καμπουράκης – Οικονομέας στο Mega σημειώνουν 20,1% ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα τους ξεπερνά ο Γιώργος Αυτιάς με 21,9%. Ωστόσο και ο παρουσιαστής του Alter βρίσκεται πίσω από τον ΑΝΤ1, χώρια που προέρχεται από ένα 30,3% που σημειώνει από τις 6.00 ως τις 7.00 το πρωί, ώρα που όμως ουσιαστικά παίζει μόνος του χωρίς ανταγωνισμό.

Στο διάστημα από τις 8.00 το πρωί ως τις 9.00 η Θρασκιά διατηρεί την πρωτιά με ελαφριά πτώση στο 23,8% αν και στο πλατό εμφανίζεται ο Γιώργος Παπαδάκης. Εκείνη την ώρα άνοδο εμφανίζει το Mega χάρη στην παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου, ωστόσο φτάνει στο 22,6% και άρα κάτω από το «Elatte», ενώ ο Αυτιάς πέφτει στο 18,7%. Την τρίτη ώρα του ανταγωνισμού ο ΑΝΤ1 κινείται στο 23,2% ενώ το Mega υποχωρεί στο 19,4% και το Alter στο 13,8%. Κάπου εκεί ολοκληρώνονται οι άλλες ενημερωτικές εκπομπές, ωστόσο η Θρασκιά συνεχίζει για ακόμα μια ώρα ως τις 11.00 με σαφώς πιο lifestyle διάθεση και ποσοστά που ανεβαίνουν στο 25,3% για το ημίωρο 10.00-10.30 και στο 24,6% για το ημίωρο 10.30-11.00πμ.

Φυσικά, πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έχουν και ο Σκάι με τη ΝΕΤ, ωστόσο κινήθηκαν σε μονοψήφια νούμερα πέριξ του 6% με εξαίρεση το χρονικό διάστημα πριν τις 7.00 το πρωί, όταν όμως ως μόνο ανταγωνιστή έχουν εκείνη την ώρα τον Γ. Αυτιά.  

Μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση τις επόμενες μέρες, σε ένα περιβάλλον που θα εξακολουθήσει να είναι ρευστό, αφού οι ανακατατάξεις θα είναι συνεχείς με τους κεντρικούς παρουσιαστές των εκπομπών να φεύγουν με τη σειρά τους, μετά τον Γ. Παπαδάκη, για διακοπές και να αντικαθίστανται από άλλους...

Χωρίς την Μαρία το «Φώτης Μαρία live»

Χωρίς την Μαρία Μπακοδήμου βγήκε σήμερα το «Φώτης Μαρία live», αφού η παρουσιάστρια ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία που την «καθήλωσε» στο σπίτι!

«Η Μαρία δεν θα είναι μαζί μας σήμερα για προσωπικούς λόγους, αλλά αύριο θα είναι πάλι εδώ», είπε στην αρχή της εκπομπής ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο, οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί.

Πάντως, ο Φώτης έχει τρομερό άγχος και ανησυχεί. Μάλιστα, σε κάθε διαφημιστικό διάλλειμα σπεύδει να της τηλεφωνήσει για να της συμπαρασταθεί.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στην παρουσιάστρια και την περιμένουμε αύριο στη θέση της!
Δείτε την έναρξη της σημερινής εκπομπής

Φεύγει από την Μενεγάκη ο Κεφαλέας

Μόνη σαν το λεμόνι μένει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς από την εκπομπή της αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον οι συνεργάτες της. Τελευταίος στη λίστα ο όμορφος πανελίστας Φαίδωνας Κεφαλέας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Καλαματιανός -που προ ετών λανσαρίστηκε ως η έκπληξη στην εκπομπή της Ελένης- φτιάχνει τις βαλίτσες του για την μαμά πατρίδα, αφήνοντας για λίγο το πάνελ του «Καφέ» και τα χαμόγελα με την παρουσιάστριά του.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν σε κάποια από τις άδειές του περάσει από το πλατό της εκπομπής... Θεωρητικά, όταν είσαι στο στρατό μόνο φιλανθρωπικές εμφανίσεις μπορείς να κάνεις, αλλά με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας τον τελευταίο καιρό, δεν αποκλείεται ο στρατιώτης Φαίδωνας να... βαρέσει προσοχή στην Ελένη ή να τον δούμε σε κανένα θέμα για την ορκωμοσία και τη ζωή του στο στράτευμα.

Κι ενώ η Ελένη κάνει τα μπάνια της και λιάζεται, ο «Καφές» χάνει ανθρώπους! Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, του χρόνου δεν θα είναι στην εκπομπή ούτε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, που φέτος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όταν το περιοδικό «Ok!» στο οποίο είναι αρχισυντάκτρια δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Στην εκπομπή δεν θα είναι ούτε ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. «Δεν είχα τσακωθεί με την Ελένη, αλλά είχαμε κάποιες διαφωνίες. Με κάποια πράγματα συμφωνείς, με κάποια διαφωνείς… Κουράστηκα ψυχολογικά», δήλωσε σήμερα στο Alter ο σκηνοθέτης.

Επίσης, εκτός «Καφέ» βρίσκονται άλλα 7 άτομα: ο ρεπόρτερ Γιάννης Χατζηγεωργίου, η μοντέρ Ελένη Τούντα, μια δημοσιογράφος ονόματι Δανάη, ο κάμεραμαν Θανάσης, η γεννήτρια χαρακτήρων Ελένη και η Νέλλυ Κωστοπούλου ανιψιά του Πέτρου Κωστόπουλου που πλέον δεν έχει τις σχέσεις που είχε με την πάλαι ποτέ αγαπημένη του κουμπάρα...

 Δείτε τι δήλωσαν Βιντιάδης και Χρίσλα για την αποχώρησή τους

Το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο talk show της Αμερικής “The Oprah Winfrey Show” στον ΣΚΑΙ

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 29:  Actress/repor...Το “The Oprah Winfrey Show” επιστρέφει αποκλειστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15.00. Το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο talk show της Αμερικής με παρουσιάστρια και παραγωγό τη μοναδική Όπρα Γουίνφρει.

Η διάσημη εκπομπή της Όπρα Γουίνφρει με θέματα κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα αλλά και συνεντεύξεις με διάσημους καλεσμένους συμπληρώνει τη σεζόν που έρχεται την  25η.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 7 Ιουλίου την εκπομπή απασχολεί :
Η κρίση της  οικονομίας στην Αμερική  αναγκάζει έναν μεγάλο αριθμό της μεσαίας τάξης να υποφέρει. Η συνεργάτης της εκπομπής  Lisa Ling  ερευνά την εμφάνιση καταυλισμών  μια προσωρινή  οργάνωση καταφυγίων από ανθρώπους που  δεν έχουν πού αλλού να πάνε.
Οι κάμερες της εκπομπής  ακολουθούν μια άστεγη  οικογένεια που μεταφέρει τα υπάρχοντα της σε σακούλες απορριμμάτων. Επίσης παρακολουθούν οι τηλεθεατές   το δράμα μιας γυναίκας που  κάποτε είχε απολαβές  $70.000 ετησίως,  και σήμερα αντιμετωπίζει την πείνα..

Το “The Oprah Winfrey Show” σύμφωνα με πολλούς κριτικούς είναι ένα από τα καλύτερα talk show που έγιναν ποτέ αποσπώντας βραβεία ΕΜΜΥ. Έχει  συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού TIME με τις καλύτερες εκπομπές του 20ου αιώνα, ενώ μπήκε και στη λίστα με τις  50 καλύτερες εκπομπές όλων των εποχών του αμερικανικού περιοδικού TV GUIDE.

Ειδικά το γυναικείο κοινό εμπνέεται από την Όπρα, και πολλά από τα θέματα που παρουσιάζει επηρεάζουν την Αμερικανική κοινή γνώμη και κουλτούρα. Η εκπομπή είναι ένα show με ψυχαγωγικά και ενημερωτικά θέματα, με συνεντεύξεις διασήμων, ενότητες αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης καθώς και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Enhanced by Zemanta

H «Πρώτη γραμμή» δίνει καθημερινά το παρών

“Η πρωινή ενημέρωση θα συνεχίσει όλο το καλοκαίρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με την «Πρώτη γραμμή» να δίνει καθημερινά το παρών ενώ το «ΣΚΑΙ Τώρα» θα σταματήσει μόνο για 20 ημέρες τον Αύγουστο.
Έτσι θα συνεχίσουν να ενημερώνονται οι  τηλεθεατές του ΣΚΑΪ για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Ήδη από σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου στην «Πρώτη γραμμή» βρίσκεται  ο Δημήτρης Οικονόμου αφού ο Βασίλης Λυριτζής είναι σε άδεια. Ο Βασίλης Λυριτζής θα επιστρέψει στην πρωινή ενημερωτική  εκπομπή του ΣΚΑΪ τον Αύγουστο όταν ο Δημήτρης Οικονόμου θα βρίσκεται σε καλοκαιρινή άδεια.
Όλο τον Ιούλιο θα παραμείνει η Πόπη Τσαπανίδου στο τιμόνι του «ΣΚΑΪ τώρα» και μόνο για περίπου 20 μέρες τον Αύγουστο θα πάει διακοπές και θα επιστρέψει και πάλι από τις 23 Αυγούστου.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Τηλεοπτικών Σταθμών Περιφέρειας «Η Περιφέρεια στο Επίκεντρο»



Με τη συμμετοχή σημαντικών κυβερνητικών, πολιτειακών και θεσμικών παραγόντων διοργανώνεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τηλεοπτικών Σταθμών Περιφέρειας: «Η Περιφέρεια στο Επίκεντρο», την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το συνέδριο διοργανώνει η Smart Press και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΕΚ (Ένωση Περιφερειακών Καναλιών Ελλάδος) και της ΤΕΠ (Τηλεόραση Ελληνικής Περιφέρειας), που εκπροσωπούν το σύνολο σχεδόν των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών της χώρας.

Ειδικότερα, στο συνέδριο αναμένονται να απευθύνουν χαιρετισμό και να τοποθετηθούν μεταξύ άλλων οι κ.κ.:
·         Αντώνης Σαμαράς, Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
·         Καρατζαφέρης Γιώργος, Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.
·         Γιώργος Πεταλωτής, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
·         Νίκος Σηφουνάκης, Υφυπουργός ΥΠΥΜΕΔ
·         Ντόλιος Γεώργιος, Υφυπουργός Εσωτερικών
·         Καρακλιούμη Μαρία, Γραμματέας τομέα Τύπου & ΜΜΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στόχος του συνεδρίου OmniTV είναι να αποτελέσει σημείο συνάντησης αλλά και φόρουμ ανταλλαγής απόψεων εκπροσώπων του κλάδου των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών με εκπροσώπους της πολιτείας, της ακαδημαϊκής ζωής, των θεσμικών φορέων, των επιχειρηματικών ενώσεων, αλλά και όλων εκείνων που ασχολούνται και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της χώρας στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Οι συμμετέχοντες στις εργασίες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν εγνωσμένης αξίας και κύρους ομιλητές, αλλά και να καταθέσουν τους δικούς τους προβληματισμούς και προτάσεις σε τομείς όπως:
  • Η συμβολή και ο ρόλος των περιφερειακών σταθμών στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών
  • Η πολιτισμική διάσταση της λειτουργίας των περιφερειακών σταθμών
  • Περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί και ελληνισμός της διασπορά
  • Η νέα ψηφιακή εποχή: απειλή ή ευκαιρία για τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς;
  • Το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας: προβλήματα, προτάσεις και προοπτικές
  • Η διαφήμιση ως απαραίτητη συνθήκη επιβίωσης και ανάπτυξης και οι εναλλακτικές πηγές εσόδων.
  • Ο ειδικός φόρος 20% και οι επιπτώσεις του στην βιωσιμότητα του κλάδου
  • Η τεχνολογία και οι δυνατότητες που παρέχει για νέες πηγές εσόδων
  • Οι σχέσεις κέντρου και περιφέρειας στον τηλεοπτικό κλάδο
  • Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο όπως διαμορφώνεται με βάση τόσο της εγχώριες όσο και τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα των τοπικών Μ.Μ.Ε.
Το συνέδριο απευθύνεται στα στελέχη του κλάδου των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών όλης της Ελλάδας (ιδιοκτήτες, διευθυντές, marketing, πωλήσεις, τεχνικούς studio & RF) γενικότερα, καθώς επίσης σε κυβερνητικά στελέχη, υπουργούς και opinion leaders. Η λίστα των καλεσμένων του Συνεδρίου περιλαμβάνει παράγοντες του χώρου, σημαντικούς ομιλητές από την πολιτική και οικονομική ζωή, ακαδημαϊκούς, νομικούς, εκπροσώπων θεσμικών φορέων κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις δηλώσεις συμμετοχής και την agenda του Συνεδρίου, επισκεφτείτε τον επίσημο δικτυακό τόπο: http://www.omnitv.gr

Το www.markos.tv από τις 7 Ιουλίου είναι γεγονός!


Το www.markos.tv από τις 7 Ιουλίου είναι γεγονός! 
 
Ο Δημήτρης Μάρκος κάνει το Internet τηλεόραση και εισβάλει στη ζωή σας! Παίρνει την κάμερα και τη φωτογραφική του μηχανή και σαρώνει τα πάντα! 
 
Δείτε www.markos.tv και... Ξεχάστε την τηλεόραση! Markos.tv γιατί το πρώτο θέμα είσαι εσύ κι όχι όλα αυτά που βλέπεις για σένα... Χωρίς εσένα!

«Απειλεί» την Τατιάνα η Θρασκιά;;;

Τα πάνω- κάτω φαίνεται ότι έφερε η επιστροφή της Ράνιας Θρασκιά στον ΑΝΤ1!

Μετά τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη να είναι «πληγωμένος», που ο σταθμός δεν θέλησε να τον κρατήσει στην πρωινή καλοκαιρινή ζώνη και προτίμησε την… οικονομική Ράνια ή αλλιώς «Παναγιώταινα», σειρά έχει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Οι κακές γλώσσες θέλουν την Ράνια να λειτουργεί κάτι σαν… «πιστόλι στον κρόταφο» της Τατιάνας.

«Ή δέχεσαι μείωση μισθού και τους όρους μας ή μετά το πρωινό αναλαμβάνει το απογευματινό η Θρασκιά», λένε ότι δήλωσαν ρητά στην κ. Στεφανίδου τα στελέχη του σταθμού.

Η κ. Θρασκιά έχει εμπειρία στην απογευματινή ζώνη και εφόσον το συμβόλαιο για την πρωινή ζώνη λήγει τον Σεπτέμβριο, όλα είναι πιθανά…

Εν αναμονή του φθινοπώρου λοιπόν!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί…

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Τι τρέχει με το X-Factor 3;

20 μέρες έμειναν για να ξεκινήσουν οι οντισιόν για το X-Factor 3 αλλά όπως φαίνεται το… σχήμα της κριτικής επιτροπής κάθε άλλο παρά έχει οριστικοποιηθεί πλήρως.

Από τη μία ο Νίκος Μουρατίδης δηλώνει on-camera πως «θέλω να μείνει εκτός τελικού ο… Θεοφάνους», από την άλλη ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός αναφέρει ότι του έχει γίνει πρόταση αλλά δε σχολιάζει κάτι παραπάνω σχετικά με το θέμα.

Μετά από έναν επεισοδιακό χειμώνα στην εκπομπή που περιλάμβανε από τσακωμούς και σπόντες που ανέβαζαν την τηλεθέαση αλλά δημιουργούσαν αίσθηση μέχρι και εξώδικα και emails που δημοσιοποιήθηκαν, ο Γιώργος Θεοφάνους κινδυνεύει να μείνει εκτός επιτροπής.

Τον Νίκο Μουρατίδη βέβαια, ουδόλως φαίνεται να τον απασχολεί αυτό. Μάλλον το αντίθετο καθώς σχολιάζει ειρωνικά: «δε θα το πιστέψετε, αλλά μου λείψει»…

Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα είναι τόσο ρευστά, που η παραγωγή δεν έχει καταλήξει ακόμη στο πόσους και ποιους θα κρατήσει από την κριτική επιτροπή.

Αν ο Ηλίας Ψινάκης «μπει» στο X-Factor 3, τότε είναι σίγουρο ότι ένας από τους δύο «φασαριόζους» κριτές πρέπει να πει αντίο. Το ποιος θα είναι αυτός θα το δείξει το μέλλον…

Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί…

Μαζί στην TV Παπαδάκης - Αυτιάς;

Το είπε και θα το κάνει ο Παπαδάκης, που σκοπεύει να αλλάξει για λίγο κανάλι και να βρεθεί στον… Alter και μάλιστα ως συμπαρουσιαστής του Γιώργου Αυτιά στο πρωινό!!

Ο κ. Παπαδάκης δεν ήθελε, όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί δημόσια, να τελειώσει τόσο νωρίς η εκπομπή του, αφού «τρέχουν» θέματα της επικαιρότητας, αλλά δεν τον άφησε ο σταθμός.

Όταν ο Γιώργος Αυτιάς διεμήνυσε μέσω της εκπομπής του, ότι αυτός θα παραμείνει στην καλοκαιρινή ενημέρωση όσο χρειαστεί, ο κ. Παπαδάκης του απάντησε μέσω της δικής του εκπομπής «Και εγώ μαζί σου Γιώργη»!

Όλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για ένα απλό ειρωνικό σχόλιο.

Αμ, δε! Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής TVWeekend, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γιώργος Αυτιάς θα βρεθούν ξανά μαζί στον αέρα, αλλά αυτή την φορά από την συχνότητα του Alter, καθώς ο πρωτός θα βρεθεί στο πλατό της εκπόμπής "Καλημέρα Ελλάδα" για μια μόνο μέρα.

Αυτό θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θεωρεί σωστό να αφήσει την Ράνια Θρασκιά να παρουσιάσει μόνη της τις πρώτες εκπομπές και θέλει να βρεθεί στο πλευρό της.

Μία στη μία εκπομπή, μία στην άλλη, τελικά θα παραμείνει on air για καμιά εβδομάδα ακόμα. Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα. Έτσι, δεν είναι κύριε Παπαδάκη;

Με νέα εκπομπή η Τατιάνα Στεφανίδου

Πολλά έχουν ακουστεί για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και την συνεργασία της παρουσιάστριας με τον Ant1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται πολύ κοντά στις υπογραφές με τον κανάλι του Αμαρουσίου και μπορεί αυτή την ώρα που μιλάμε να έχουν ήδη υπογράψει!!

Μάλιστα, η κ. Στεφανίδου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχτηκε επιπλέον μείωση μισθού, μετά την περσινή, ενώ το concept της εκπομπής αλλάζει ε ν τ ε λ ώ ς!

Αν μέχρι τώρα σας θύμιζε κάτι από Oprah, τώρα θα σας θυμίζει από Tyra Banks, αφού έχει σκοπό να το «γυρίσει» σε ποιο life style θέματα.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα μειωθεί κατά πολύ το budgetτης εκπομπής της, καθώς θα χρειαστεί μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα, για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας καθημερινής εκπομπής τέτοιου τύπου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...