Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο παρουσιαστής-σταρ «πέθανε», ζήτω οι ομάδες

Ελλειψις δυνατών μονάδων... ομάδες κατεργάζεται. Το ρητό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η εφετινή τηλεοπτική εικόνα καθώς, όπως όλα δείχνουν, από τη μικρή οθόνη πλέον δεν λείπουν μόνο τα λεφτά αλλά και τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν, θα λάμψουν λόγω ικανοτήτων και θα πάρουν πάνω τους το παιχνίδι. Από αυτό το είδος οι επικεφαλής των καναλιών φαίνεται να έχουν έλλειψη, εξ ου και το γεγονός ότι εφέτος δίδυμα, πάνελ, κριτικές επιτροπές, σύμβουλοι (!) και βοηθητικοί παρουσιαστές αναλαμβάνουν να συμπληρώσουν όλοι μαζί τα κομμάτια ενός ρόλου: του παρουσιαστή.

Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη το ομαδικό πνεύμα ξυπνά από νωρίς, με την «Πρωινή Μελέτη» του Star να διαθέτει παρουσιάστρια, την Ελεονώρα Μελέτη, την οποία όμως συντροφεύει πάνελ τεσσάρων ατόμων. Και στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή των Γιώργου Καραμέρου και Σπύρου Χαριτάτου «10 με 1 μαζί» οι δύο δημοσιογράφοι εκτός από τους συνεργάτες που πηγαινοέρχονται on camera, διαθέτουν και πάνελ συνεργατών το οποίο βρίσκεται σταθερά σε πρώτο πλάνο καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Περασμένα μεγαλεία και για την Ελένη Μενεγάκη η οποία τα τελευταία χρόνια υιοθετεί τη συνταγή του «πάνελ συνεργατών» το οποίο τη συντροφεύει επί τρίωρο, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που η κεντρική παρουσιάστρια περιορίζεται σε ρόλο ενορχηστρωτή. Και στο πρωινό πρόγραμμα του Μega όμως, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα συνυπάρξουν με συνεργάτες ενισχύοντας τους ρόλους τους. Το Σαββατοκύριακο, τέλος, στο «Μες στην καλή χαρά» του Αlpha η παρουσίαση γίνεται από τέσσερα άτομα.

Στη μεσημεριανή ζώνη, η οποία είναι και η πρώτη διδάξασα των πάνελ, δεν υπάρχει φυσικά εκπομπή («Super Star», «Κους Κους το μεσημέρι», «Πολύ μπλα μπλα», «Φώτης και Μαρία live», «Δέστε τους») που να μη... γεμίζει με κόσμο. Στις συγκεκριμένες εκπομπές μάλιστα, ενίοτε παρελαύνουν και καλεσμένοι οι οποίοι παραμένουν από την αρχή ως το τέλος ασκώντας το αγαπημένο σπορ τους, τον σχολιασμό επί παντός επιστητού.

Η αδυναμία της τηλεόρασης να βρει νέα, ικανά και λαμπερά πρόσωπα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να βρεθούν νέοι παρουσιαστές, γίνονται συνδυασμοί οι οποίοι απλώς αποδεικνύουν περίτρανα την έλλειψη ταλέντων. Και αν παλαιότερα οι παρουσιαστές έγραφαν ιστορία, με τις όποιες ενστάσεις, σήμερα μοιάζουν με προπονητές που απλώς ηγούνται της δικής τους ενδεκάδας.


Βραδινά... πάρτι


Μπορεί η Ευγενία Μανωλίδου να είναι η κεντρική παρουσιάστρια του «Μaster Chef» (Μega), αλλά θα πλαισιώνεται από τρεις σεφ οι οποίοι θα αποτελούν την κριτική επιτροπή και θα συνδράμουν με τον τρόπο τους στην παρουσίαση
Πρωτοφανής είναι ο συνωστισμός που παρατηρείται και στη βραδινή ζώνη, με εκπομπές όπως «Μaster Chef», «Τop Chef», «Χ Factor», «Νext top Μodel», «Greek Ιdol», «Just the two of us», «Dancing with the stars», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», να έχουν κεντρικούς παρουσιαστές (Σάκης Ρουβάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Βίκυ Καγιά, Ευγενία Μανωλίδου, Χρήστος Φερεντίνος ) τους οποίους δεν συντροφεύουν μόνο μέλη κριτικών επιτροπών αλλά και βοηθητικοί παρουσιαστές στα παρασκήνια, στις εισόδους των σόου, ή εκτελώντας χρέη συμβούλων ή σχολιαστών.

Η κοσμοσυρροή σε νούμερα
▲ 4 βραδινές εκπομπές έχουν παρουσιαστή και κριτική επιτροπή.

▲ 4 βραδινές εκπομπές έχουν παρουσιαστή, κριτική επιτροπή και βοηθητικούς παρουσιαστές.

▲ 2 πρωινές εκπομπές έχουν δίδυμα παρουσιαστών συν πάνελ συνεργατών.

▲ 2 πρωινές εκπομπές έχουν παρουσιάστρια και πάνελ.

▲ Μία πρωινή εκπομπή παρουσιάζεται από τέσσερα άτομα.

▲ Το 100% των μεσημεριανών εκπομπών έχουν μία παρουσιάστρια και πάνελ τεσσάρων- πέντε ατόμων.

▲ Το 100% των βραδινών εκπομπών έχει παρουσιαστή ο οποίος πλαισιώνεται πάντοτε από άλλους.  TO BHMA

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τα πάντα γύρω απο το ριάλιτι μαγειρικής...

Aναμφισβήτητα η σημερινή μέρα, είναι η μέρα του ... "Top Chef" ! Βλέπετε, οι εξελίξεις γύρω απο το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 τρέχουν κι εμείς τις ...κυνηγάμε απο πίσω !

Ετσι ,σε συνέχεα του αποκλειστικού ρεπορτάζ που σας ανέβασα νωρίτερα, το όνομα του γάλλου chef Ερβέ Προνζάτο ,ενώ στην κούρσα διεκδίκησης για μία θέση στην κριτική επιτροπή μπαίνει και ο Απόστολος Τραστέλης ,αφού τελικά το κανάλι του Αμαρουσίου, δείχνει μάλλον να μην τα βρίσκει με την Αγλαία Κρεμέζη.

Και επειδή αναφέρομαι και πάλι στο "Top Chef" ,αξίζει τον κόπο να σας επαναλάβω, πως ναι ο Ηλίας Μαμαλάκης υπέκυψε στην πολιορκία του ΑΝΤ1 και όντως θα συμμετέχει στην ομάδα που θα αναλάβει να ανακαλύψει τον ...

"Top Chef" ! Και αν δεν είναι αυτή μία ...Megaλη μεταγραφή ,τότε πείτε μου ποια είναι ...
Μάλιστα, στην φωτό μπορείτε να δείτε τον Ηλία Μαμαλάκη μαζί με τον Απόστολο Τραστέλη απο την βραδιά της ετήσιας διοργάνωσης για τους "Χρυσούς Σκούφους" !
ΠΗΓΗ ΤLIFE

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Μπαίνει στην "Ονειροπαγίδα"

Εκτός από τον Ορέστη Τζιόβα και τον Χρήστο Γιάνναρη,ένα ακόμα νέο πρόσωπο θα προστεθεί στο cast της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 "Ονειροπαγίδα".

Ο λόγος για την Ιζαμπέλα Κογεβίνα,η οποία θα υποδυθεί τη νέα νοσοκόμα και θα μπει σε περιπέτειες...με ποιόν άλλον;Με τον Πέτρο!

Η συμφωνία των συντελεστών και του ΑΝΤ1 είναι για 20 επεισόδια,ενώ αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται και αύξηση επεισοδίων.
Πηγή: Μediaka Nea

"Τα Μυστικά της Εδέμ": Η Νταίζη ανοίγει το νέο κύκλο με εκδίκηση

O νέος κύκλος ξεκινά με τα καμώματα της Νταίζης. Ο ρόλος της μεγαλώνει και η Νταίζη δέχεται την πρόταση γάμου του «Δημήτρη Μπέλλου»!

Ετσι θα παρακολουθήσουμε τις προετοιμασίες της νύφης, η οποία στην αρχή θα μας παραπλανήσει, καθώς για λίγο μόνο θα σταματήσει να συναντά το «Χρήστο».

Στη συνέχεια όμως θα επανασυνδεθούν. Η Νταίζη θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί την παρέα της Φεγγαρόπετρας.

tvnea

Νέο ριάλιτι "Η πεντάμορφη και το Τέρας"

Αφού έχουμε εξαντλήσει όλα τα ταλέντα που μπορεί να διαθέτει ένας άνθρωπος, αφού έχουμε τεστάρει τις φυσικές και ψυχικές αντοχές του, τώρα το καινούριο “πείραμα” είναι να βάλουμε έναν άνθρωπο με δυσμορφίες και μια όμορφη να συγκατοικήσουν...

Το ριάλιτι θα βγεί στην Βρετανία και θα εξετάζει το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την συμβίωση ενός άσχημου και μιας όμορφης αλλά και το πώς θα τα πηγαίνουν μεταξύ τους.
Με άλλα λόγια, θα δείχνει τη “μη κοινωνιολογία”, μαζί με τον κυνισμό και την αδηφαγία. Αλλά όχι, οι ιθύνοντες του καναλιού ισχυρίζονται πως παράγουν τροφή για προβληματισμό για το πώς εκλαμβάνεται η ομορφιά στη Δυτική κοινωνία... Να προσέξουν μόνο μην τους πέσει βαριά η φιλοσοφία. Ήδη στην Αγγλία έχει γίνει ο σχετικός καβγάς, καθώς άνθρωποι με δυσμορφίες θα υπόκεινται σε δημόσιο εξευτελισμό. Η οργάνωση MediaWatch αποκαλεί χαρακτηριστικά το ριάλιτι “Freak Show”. Και αυτό γιατί στο ριάλιτι των έξι επεισοδίων συμμετέχουν νάνοι, τυφλοί, άνθρωποι με γενετικές ανωμαλίες και άνθρωποι που έχουν τερατώδεις πλαστικές επεμβάσεις. Δε μας κάνει κι εντύπωση πάντως για το συγκεκριμένο κανάλι, που “πρωτοπορησε” στα ριάλιτι, εισάγοντας τον Big Brother στην ευρωπαϊκή αγορά...
cosmo.gr

Η Τατιάνα "παίρνει" το στούντιο του Φώτη και της Μαρίας

Eσωτερικές μετατροπές ξεκινήσαν για τις ανάγκες του «Αξίζει να το δεις», που απαιτεί την παρουσία κοινού στο στούντιο.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα θα φιλοξενηθεί στον χώρο όπου πέρυσι έκαναν την εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Φώτης και η Μαρία μαζί με νέους και παλιούς συνεργάτες μετακόμισαν στο στούντιο της μαγειρικής.

Η εκπομπή τους θα παίρνει lead in από την Τατιάνα. Το «Φώτης και Μαρία live» θα δίνει με τη σειρά του lead in στο δελτίο του Star.

H αρχισυντάκτρια της Λόη στο «2 σε 1»

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το infotainment ''2 ΣΕ 1'' πρωινό του Μεγάλου Καναλιού με Λιάγκα-Σκορδά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε συζητήσεις για να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής βρίσκεται η Φιλιώ Γιαννακοπούλου που τη περσινή σεζόν ήταν αρχισυντάκτρια της Βάσιας Λόη.

Όσο για τη Δούκισσα Νομικού αν και είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται στο πρωινό αναλαμβάνοντας ειδική στηλη εν τέλει ύστερα από απαίτηση της Φαίης Σκορδά η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής σε αντίθεση με τον φίλο της make up artist Δημήτρη Γιαννέτο ο οποίος θα αναλάβει τη στήλη της ομορφιάς στο πρωινό και θα εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα στο πλατό της εκπομπής.
Medianiouz

Βλαντή: Δεν θα είναι στο Just the two of us

Δεν θα δούμε τη Παναγιώτα Βλαντή ως διαγωνιζόμενη στο νέο φιλόδοξο σόου του Mega "Just the two of us" όπως γράφτηκε ανυπόστατα σε διάφορα μπλογκ και site την προηγούμενη εβδομάδα.



Η πρωταγωνίστρια είπε χαρακτηριστικά : ''Δυστυχώς δεν θα είμαι στο Just the two of us του ΜEGA, όχι μόνο γιατί δεν προλαβαίνω αλλά δεν μου έγινε και κάποια πρόταση.

Αυτή την περίοδο συζητάω για ένα σίριαλ και ένα θεατρικό έργο που θα κάνω το χειμώνα.''

medianiouz

Aπο το Κάρμα... στο Kismet

Η σειρά που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές στην Τουρκία, έρχεται στον ΑΝΤ1. Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, το «Kismet» τεσσάρων ανθρώπων θα ξετυλίγεται καθημερινά στις 5 το απόγευμα και θα μας παρασύρει σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπινα πάθη.

Βασισμένο σε μία πολυδιαβασμένη νουβέλα του κορυφαίου Τούρκου συγγραφέα Resat Nuri Güntekin, το «Kismet» είναι μια προσεγμένη παραγωγή με γοητευτικούς χαρακτήρες, ειδυλλιακές εικόνες και συγκλονιστική πλοκή γεμάτη ανατροπές.

Δυο άντρες έρχονται αντιμέτωποι για την αγάπη μιας γυναίκας…
Δυο γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο άντρα…
Τέσσερις άνθρωποι ζουν με τη λαχτάρα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Βιώνουν έντονα τον έρωτα, τη ζήλια, τη φιλοδοξία. Ο καθένας κυνηγά τα όνειρά του, όμως το «Kismet» έχει τα δικά του σχέδια… Στα σκαμπανεβάσματα της ζωής, οι σχέσεις τους διαρκώς αλλάζουν κι ανατρέπονται. Στο επίκεντρο της ιστορίας, ένας παράφορος έρωτας που έρχεται σε σύγκρουση με τη λογική και χάνει τη μάχη. Όμως δεν πεθαίνει, αλλά φουντώνει όλο και περισσότερο βάζοντας τους ήρωες σε ατέλειωτες δοκιμασίες. Ώσπου στο τέλος τα βάσανα της αγάπης και τα παιχνίδια του «Kismet» θα τους μεταμορφώσουν όλους…

Κεντρικός ήρωας είναι ο Κενάν, ένας ρομαντικός καλλιτέχνης που βίωσε τον πόνο από παιδί κι έμαθε να καταπιέζει τα συναισθήματά του. Σύντομα εγκατέλειψε την πρώτη του αγάπη, για να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει διάσημος μουσικός. Και τα κατάφερε. Όλοι στη χώρα του τον γνωρίζουν, τον θαυμάζουν και τον αγαπούν. Πλούσιος και διάσημος πλέον, επιστρέφει στη πόλη που μεγάλωσε. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος και με τον μεγάλο του ανταγωνιστή: τον ξάδελφό του, Τζεμίλ. Εκεί όμως κρύβεται κι ο έρωτας, μέσα στα μάτια της Λάμια… Η νεαρή θαυμάστριά του τον ερωτεύεται τρελά, όμως, ο Κενάν έχει μάθει να ελέγχει την καρδιά του και της γυρνάει την πλάτη. Αρραβωνιάζεται την Τζαβιντάν, κόρη βαθύπλουτου επιχειρηματία. Μετά από χρόνια, ο Κενάν θα ανακαλύψει ότι η μικρή Λάμια έχει μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφη γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Όμως, η Λάμια είναι πλέον παντρεμένη με τον Τζεμίλ, ο οποίος τη λατρεύει και ζει με την ελπίδα ότι μια μέρα θα την κάνει να ξεχάσει την αγάπη της για τον Κενάν… GATAMEDIA.BLOGSPOT.COM

“Σε πλήρη σύνθεση”

“Σε πλήρη «σύνθεση» η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου αφού επιστρέφει και ο Δημήτρης Οικονόμου όπου μαζί με το Βασίλη Λυριτζή καθημερινά από τις 6.00  έως και τις 10.00 το πρωί παρουσιάζουν την «Πρώτη γραμμή».
Η «Πρώτη Γραμμή με αμεσότητα, εγκυρότητα, πλουραλισμό , χωρίς κραυγές και προσπάθεια εντυπωσιασμού θα συνεχίσει να ενημερώνει τους πολίτες για τα όσα συμβαίνουν – μικρά και μεγάλα – στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και βέβαια τον αθλητισμό.
Πλούσια, μαχητική, δυνατή, σύγχρονη με πολλά ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης πριν ξεκινήσει την ημέρα. Από τις 6.00 μέχρι και τις 10.00 οι δύο δημοσιογράφοι θα δίνουν με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.
«Πρώτη γραμμή» με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6.00 έως και τη 10.00 το πρωί.
Η ενημέρωση στο ΣΚΑΪ καθημερινά ξεκινά από τις 5.30 το πρωί με «Τα Νέα του ΣΚΑΪ» ακολουθεί η «Πρώτη γραμμή» στις 6.00 και στις 10 την σκυτάλη παίρνει το «ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσπανίδου μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι.
Ακολουθεί στις 18.00 το ωριαίο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φυσικά στις 21.00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη.”

Ο ΑΝΤ1 ξαναβάζει μπροστά τις «μηχανές»

Τα νεά του «χαρτιά» αρχίζει να ρίχνει σιγά σιγά στη «μάχη» της τηλεθέασης και ο ΑΝΤ1. Από τις 6 Σεπτεμβρίου το κανάλι του Αμαρουσίου εφοδιάζει το τηλεοπτικό του πρόγραμμα με νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Grey's anatomy». 

Και με αυτό το σίριαλ βάζει και πάλι μπροστά -μετά την καλοκαιρινή λαίλαπα των επαναλήψεων- τη ζώνη που έχει «εγκαινιάσει» με τίτλο «prime eleven».

Τα νέα επεισόδια του 6ου κύκλου της σειράς θα μεταδίδονται καθημερινά αφού τα στελέχη του ΑΝΤ1 επιχειρούν σιγά σιγά να ξαναχτίσουν το κοινό της συγεκριμένης ζώνης μετά τις 23.00. Το «Grey's anatomy» έχει σαρώσει στα ΕΜΜΥ και έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα το δικό του κοινό.

Στον 6ο κύκλο αλλάζουν πολλά. Κάποιες σχέσεις δυναμώνουν, κάποιες άλλες κλονίζονται, ενώ νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και αλλάζουν τις ισορροπίες. Ενα ισχυρό σοκ περιμένει όλους τους ήρωες: ο θάνατος του Τζορτζ. Ο καθένας βιώνει με τον δικό του τρόπο τον πόνο για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους φίλου και συναδέλφου.

Παράλληλα, ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ ζουν επιτέλους για πρώτη φορά ελεύθεροι τον έρωτά τους και η σχέση αναπόφευκτα «σοβαρεύει». Η Ιζι επιστρέφει στα καθήκοντά της μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, όμως νιώθει ότι ο Αλεξ απομακρύνεται από αυτή. Επιπλέον, το Seattle Grace συγχωνεύεται με ένα άλλο νοσοκομείο και νέοι γιατροί έρχονται να ενταχθούν στο δυναμικό του. Ανάμεσά τους και η καρδιοχειρουργός Τέντι Αλτμαν, παλιά γνώριμη του Οουεν από τον πόλεμο στο Ιράκ, που θα αναστατώσει τη ζωή της Κριστίνα...

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ελεν Πομπέο, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Σάντρα Ο, Κάθριν Χέιγκλ, Τζάστιν Τσέιμπερς, Ερικ Ντέιν, Τζέιμς Πίκενς, Κέβιν Μακίντ, Σάρα Ραμίρεζ, Κιμ Ρέιβερ, Νόρα Ζέτνερ κ.ά.

Φόρμουλα 1 και πάλι από τον Alpha

Επειτα από την... καλοκαιρινή ανάπαυλα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 μπαίνει ξανά σε κανονικό ρυθμό, ενώ απομένουν ακόμη εφτά αγώνες για την ολοκλήρωσή του. 

Ετσι, ο Alpha στρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο τον «φακό» του στο βελγικό GP και τη θρυλική πίστα του Σπα, αγαπημένη των περισσότερων πιλότων. Θα ακολουθήσουν τα GP Ιταλίας και Σιγκαπούρης. Μέσα στον Οκτώβριο υπάρχουν άλλοι δύο αγώνες σε Ιαπωνία και Κορέα και το μεγάλο φινάλε έρχεται τον Νοέμβριο με δύο ακόμη αγώνες σε Βραζιλία και Αμπου Ντάμπι. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

«Εκατομμυριούχες» οι «Χίλιες και μια νύχτες»

Εξακολουθούν να πηγαίνουν πολύ καλά σε τηλεθέαση οι «Χίλιες και μια νύχτες», ανεβάζοντας τα συνολικά ποσοστά τηλεθέασης του ΑΝΤ1.

Την Δευτέρα σημείωσε μέσο όρο 34,6% στο σύνολο και 22,1% στα νεανικά κοινά. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμος παρακολούθησε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Ο Παναγιώτης Μπουρδούμης στην... «Ζωή της Άλλης»

Όπως έγραψε το star.gr ο Παναγιώτης Μπουρδούμης θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Ζωή της Άλλης», και συγκεκριμένα τον ρόλο του «Στέφανου» στην θέση του Όθωνα Μεταξά.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ο «Στέφανος» θα περάσει πολύ δύσκολα στα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου.

«Ο Στέφανος θα τραβήξει πάρα πολλά, θα του συμβεί και κάτι άλλο που θα του αλλάξει τη ζωή, ένα δικό του θέμα που θα επηρεάσει τους γύρω του. Τώρα όσον αφορά την Ελπίδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει πολύ να την κερδίσει, το έχει ως στόχο ζωής. Και σιγά – σιγά θα αρχίσει να καταλαβαίνει και την Ξένια τι άνθρωπος είναι»,  λέει ο Παναγιώτης Μπουρδούμης στον «Ελεύθερο Τύπο».

Ο ηθοποιός, που δέχτηκε ποικίλες κριτικές όταν υποδύθηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σίριαλ «Έχω ένα μυστικό», δείχνει ενθουσιασμένος με τον νέο του ρόλο.

«Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Είναι μια σειρά που είναι πολύ επιτυχημένη και έχει ένα στοιχείο που μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γρήγορη και η πλοκή εναλλάσσεται», είπε.

Πώς βλέπει όμως την τηλεόραση εν όψει της νέας σεζόν; «Γεμάτη ριάλιτι… Με πάει δέκα χρόνια πίσω και παραπάνω. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ριάλιτι και ως τηλεθεατής δεν με ιντριγκάρουν καθόλου. Και αυτό γιατί έχει να κάνει με την εκμετάλλευση του ανθρώπου, των συναισθημάτων. Από και ύστερα δεν μπορώ να βλέπω άλλη κουζίνα, δεν μπορώ να φάω, δεν μου αρέσουν αυτές οι εκπομπές».

Με υπουργική απόφαση η αμοιβή του προέδρου της ΕΡΤ

Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού θα ορίζονται στο εξής οι αμοιβές του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, σύμφωνα με σχέδιο νόμου του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Επίσης, με κοινή υπουργική απόφαση και χωρίς να απαιτείται πρόσκληση ενδιαφέροντος θα διορίζονται τα μέλη του ΔΣ του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ενώ το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα απαρτίζεται από 11 μέλη, δύο εκ των οποίων θα είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Τα υπόλοιπα μέλη δεν μπορούν να είναι υπάλληλοι της ΕΡΤ, προμηθευτές ή αντισυμβαλλόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ οι αμοιβές και η αποζημίωση τους θα ορίζονται με κοινή υπουργική απόφαση.

Με δική της εκπομπή η Γκαγκάκη;

Με δική της εκπομπή υπάρχει πιθανότητα να δούμε την Κατερίνα Γκαγκάκη το δεύτερο μισό της σεζόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr.

Η επικοινωνιολόγος του ΑΝΤ1 και μέλος της κριτικής επιτροπής του «X- factor» αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα... sinlge και έτσι ενδέχεται να παρουσιάσει την εκπομπή -  τύπου reality- «Save the groom» («Σώστε τον γαμπρό»)!

Σύμφωνα με το concept ο κάθε γαμπρός - συμμετέχων θα έχει στην διάθεση του 15.000 ευρώ, με τα οποία θα πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου.

Η κ. Γκαγκάκη λοιπόν θα τον συνοδεύει στα ψώνια του, θα του προτείνει έξυπνες και οικονομικές λύσεις και άλλα παρόμοια προκειμένου να τα καταφέρει.

Αν τελικά «κλείσει» η συμφωνία θα σας ενημερώσουμε!

Στο «10 με 1 μαζί» η Νανά Παλαιτσάκη!

Στο πάνελ της εκπομπής του Γ. Καραμέρου και του Σ. Χαριτάτου θα βρίσκεται την νέα σεζόν η Νανά Παλαιτσάκη, όπως πρώτο το star.gr σας είχε πει.

«Έκλεισε» η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και έτσι θα είναι «10 με 1 μαζί» μας κάθε πρωί!

Και καλά, αφού τελικά πάλι στο ίδιο… πόστο θα είναι, τις δηλώσεις ότι «έκλεισε» ως πανελίστρια τι της ήθελε;

Όπως και να έχει το κοινό της θα χαρεί με την απόφαση της αυτή και αυτό έχει στην προκειμένη περίπτωση σημασία...

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«NOVA DREAM GAME» ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ

Φιλικός αγώνας μπάσκετ, η πρώτη μετάδοση σε high definition, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια της Νova.
Λίγες μέρες  πριν το μεγάλο «ραντεβού» του 16ου Μουντομπάσκετ στην Τουρκία, η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Dream Team των ΗΠΑ, την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 19:00, σε ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει την πρώτη High Definition μετάδοση στη χώρα.
Η ζωντανή  κάλυψη του «Nova Dream Game» θα ξεκινήσει στις 17:00 στα κανάλια nonasports HD και novasports1, με την παρουσίαση των παικτών που αγωνίζονται, τους άσους της Εθνικής Ελλάδος και τους αστέρες του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος ΝΒΑ. Στις 18:00, λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου φιλικού αγώνα, από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο ΟΑΚΑ, θα προβληθεί το pre game show με παρουσιαστή το Γιώργο Συρίγο και καλεσμένο τον προπονητή Ηλία Ζούρα. Στις 19:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Δημήτρης Καρύδας για την ζωντανή μετάδοση του «Νova dream game» με σχολιασμό από τον Φίλιππο Συρίγο. Στο ζωντανό ρεπορτάζ θα είναι οι δημοσιογράφοι, Νίκος Παπαδογιάννης, Νικήτας Αυγουλής, Τζούλια Κοφίτσα και Γιάννης Ψαράκης, οι οποίοι θα μεταφέρουν όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον αγώνα. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει η εκπομπή post game show με σχόλια και αποκλειστικά ρεπορτάζ για όλα τα παραλειπόμενα.
Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, θα καλυφθεί με 20 HD κάμερες. Οι 11 από αυτές, μαζί με 1 γερανό super techno και 2 καλάμια θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, 3 στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο και από μία στο κέντρο τύπου, στo χώρο vip και στη μεικτή ζώνη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νova, σε συνεργασία με τα 129 Καταστήματα Forthnet, το THE MALL ATHENS, τα TGI Fridays και 160 περίπου καφέ σε όλη την Ελλάδα, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους που θέλουν να δουν την πρώτη μετάδοση σε High Definition και να έχουν την εμπειρία του τηλεοπτικού υπερθεάματος, να παρακολουθήσουν το «Nova Dream Game» σε HD τηλεοράσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα σημεία προβολής στο www.nova.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ NOVA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ NOVA DREAM GAME

Η Nova, στo πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον φιλικό αγώνα «NOVA DREAM GAME», μεταξύ των εθνικών ομάδων Μπάσκετ της Ελλάδας και της Αμερικής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι novasports HD, διοργάνωσε στο μουσείο της Ακρόπολης μια εκδήλωση για τους πρωταγωνιστές. Οι «μεγάλοι» αθλητές βρέθηκαν στο «μεγάλο» μουσείο για ξενάγηση και ένα κοκτέιλ που δόθηκε στη σκιά της Ακρόπολης. 
Η Nova, πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και στο φιλανθρωπικό της έργο, στο περιθώριο της εκδήλωσης στο μουσίε της Ακρόπολης, παρέδωσε μια επιταγή στο σωματείο «Η Χαρά». Την επιταγή παρέδωσε στην εκπρόσωπο του σωματείου, κ. Μαριλένα Μηναϊδη ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet, κ. Παντελής Τζωρτζάκης.
Την όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και το δημοσιογραφικό χώρο.

Επιστροφή και της τηλεοπτικής “Ελληνοφρένειας”


“Δοσμένοι ψυχή τε και σώματι στην προσπάθεια να βρεθεί ο Τέταρτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό, τα μέλη της Ελληνοφρένειας επιστρέφουν από τις ολιγοήμερες διακοπές τους και ξεκινούν τις εκπομπές από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου.
Κάθε μέρα στις 20:45 η τηλεόραση του ΣΚΑΙ γεμίζει από δράση, αγωνία, πάθος, συγκίνηση και άλλες ωραίες και ενδιαφέρουσες λέξεις…”
Συντελεστές εκπομπής :
Θύμιος Καλαμούκης
Μάνος Βουλαρίνος
Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Δημοσθένης Σταθάτος
Λάμπρος Παπαδογιάννης
Θανάσης Μουλάς
Ελένη Πηγή
Γιάννης Βάκρινος
Aνδρέας Τσαντάκης

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Εφτά βραβεία για τον «Ειρηνικό»

Σκηνή από την πολυβραβευμένη μίνι σειρά «The Pacific» Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής της προχθεσινής βραδιάς στο Nokia Theater στο Λος Αντζελες, όπου και απονεμήθηκαν τα δημιουργικά βραβεία ΕΜΜΥ (Creative Arts ΕΜΜΥ Awards), που αφορούν όλες τις καλλιτεχνικές κατηγορίες πέραν της σκηνοθεσίας και της ερμηνείας και γι' αυτό έχουν τη δική τους ιδιαίτερη βραδιά απονομής.
Σκηνή από την πολυβραβευμένη μίνι σειρά «The Pacific» Τα «κλασικά» ΕΜΜΥ απονέμονται την ερχόμενη Κυριακή στις 29 Αυγούστου.
Τα δεκαπέντε βραβεία του ABC, δύο λιγότερα από αυτά του ΗΒΟ, το κατατάσσουν δεύτερο, με το «Pacific» να είναι αυτό που χάρισε το προβάδισμα στο ΗΒΟ.
Με την υπογραφή των διασημότερων παραγωγών Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέντζμαν, η μίνι σειρά «The Pacific», την οποία στη χώρα μας πρόβαλε η NOVA, κατάφερε να αποσπάσει εφτά βραβεία, ανάμεσά τους κι αυτά της καλλιτεχνικής επιμέλειας και του καλύτερου κάστινγκ μίνι σειράς.
Με βραβείο στο χέρι αποχώρησε από την τελετή και ο σεφ Τζέιμι Ολιβερ, γνωστός σε όλους μας για την αγωνία του να μεταδώσει την υγιεινή διατροφή σε μικρούς και μεγάλους μέσα από τις εύκολες και γρήγορες συνταγές του. Το ντοκιμαντέρ «Oliver's Food Revolution», το οποίο ήταν αφιερωμένο στην παιδική παχυσαρκία, του χάρισε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ.
Ο κωμικός ηθοποιός Νιλ Πάτρικ Χάρις ήταν και παρουσιαστής, αλλά και νικητής της βραδιάς, αφού απέσπασε δύο βραβεία. Να σημειωθεί ότι είναι τα πρώτα βραβεία ΕΜΜΥ που κερδίζει στην 22χρονη καριέρα του. Η παρουσίαση της 63ης απονομής των βραβείων Τόνι του χάρισε το πρώτο βραβείο, ενώ το βραβείο καλύτερης γκεστ εμφάνισης σε κωμική σειρά οφείλεται στον ρόλο που είχε στη μουσικοχορευτική σειρά «Glee». Το αντίστοιχο γυναικείο βραβείο κράτησε στα χέρια της η Μπέτι Γουάιτ για την εμφάνισή της στο σόου «Saturday night». Βραβείο καλύτερης γκεστ εμφάνισης άνδρα ηθοποιού σε δραματική σειρά απέσπασε ο Τζον Λίθγκοου για τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Dexter» (που μετέδιδε στην Ελλάδα ο Σκάι) ενώ η Αν Μάργκαρετ «στέφθηκε» νικήτρια στην αντίστοιχη κατηγορία για τον ρόλο της στο «Νόμος και Τάξη: SVU». Διαφορετικοί κύκλοι της σειράς μεταδίδονται από NOVA, Star και Alpha.
Από τότε που εντάχτηκε στην απονομή των βραβείων ΕΜΜΥ κατηγορία για τα ριάλιτι, ο παρουσιαστής Τζεφ Προμπς φεύγει κάθε φορά μετά το τέλος της τελετής με το βραβείο καλύτερου παρουσιαστή ριάλιτι για το «Survivor». Ετσι έγινε και προχθές, με τον 48χρονο παρουσιαστή να έχει μαζέψει μέχρι τώρα τρία βραβεία ΕΜΜΥ της ίδιας κατηγορίας.
Η σειρά εποχής που παρουσίαζε το Mega, «The Tudors», απέσπασε το βραβείο καλλιτεχνικής επιμέλειας για μονοκάμερη λήψη, αλλά και για την ενδυματολογική επιμέλεια. Για το καλύτερο κάστινγκ κωμικής σειράς βραβεύτηκε η κωμωδία «Modern Family» (την οποία μεταδίδει το Foxlife της NOVA) και στην αντίστοιχη κατηγορία για δραματική σειρά βραβεύτηκε το σίριαλ «Mad Men» (Alter), όπως επίσης και για τα χτενίσματα των ηθοποιών, τα οποία παραπέμπουν στην εποχή της δεκαετίας του '60 στην Αμερική.
Η διάσημη ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ βραβεύτηκε για τον «ρόλο» της, και συγκεκριμένα για τη φωνή της που δάνεισε στη σειρά «The Simpsons» και την Πριγκίπισσα Πηνελόπη, για τις ανάγκες του επεισοδίου «Once Upon a Time in Springfield».
Εν κατακλείδι, το ΗΒΟ κέρδισε 17 βραβεία, το ABC 15 και ακολουθεί το «FX» με 9, τα κανάλια «CBS», «NBC» και «PBS» με 7. Το «Showtime» με 5, το «Cartoon Network» με 4, με 2 τα «AMC» και «Discovery» και με 1 τα «Α&Ε», «Comedy Central», «Disney Channel», «History», «NBC.com», «Nickelodeon», «StarWarsUncut.com», «USA» and «VEVO.com». Βέβαια, αυτή η κατάταξη δεν είναι η τελική, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των κλασικών βραβείων ΕΜΜΥ, με τα αποτελέσματα και τα νούμερα των βραβείων να αλλάζουν. ΔΩ.ΠΑΠ.
ENET.GR

Χωρίς βραδινό δελτίο λόγω... πολιτισμού

Με τέσσερα ή πέντε από τα λεγόμενα «φλας νιουζ», ολιγόλεπτα δηλαδή δελτία ειδήσεων, πιθανότα και χωρίς παρουσιαστή ή παρουσιάστρια σχεδιάζεται να είναι εφοδιασμένο το πρόγραμμα της ΕΤ-1 για την επόμενη σεζόν.
Στον σχεδιασμό δεν περιλαμβάνεται το μεγάλο δελτίο ειδήσεων που μεταδίδεται στις 23.00 και το οποίο έχει αποκτήσει το δικό του κοινό. Στελέχη της ΕΡΤ υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται στη διαφορετική φιλοσοφία που έχει αποφασιστεί να έχουν τα δύο κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης.
Η ΝΕΤ θα είναι απολύτως ενημερωτική και η ΕΤ-1 αμιγώς πολιτιστική. Αυτό το... σενάριο βέβαια το έχουμε δει να ξαναπαίζεται χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης επιμένουν ότι αυτή τη φορά θα επιχειρηθεί ένα γενικό «ρετούς» της ΕΤ-1 ώστε να έχει αμιγώς τέτοιο προσανατολισμό. Και γι' αυτό υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρχει πλέον το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων και στο πρόγραμμα της ΕΤ-1 θα υπάρχουν διάσπαρτα τέσσερα ή πλέντε «φλας νιουζ».
Κάποιος όμως πρέπει να απαντήσει από πότε οι ειδήσεις, τα γεγονότα, η ενημέρωση δεν είναι πολιτισμός και γιατί ένα τέτοιο περιεχόμενο δεν ταιριάζει με την πολιτιστική φυσιογνωμία ενός καναλιού. Οπως επίσης γιατί ένα σχετικά επιτυχημένο κόνσεπτ αντί να επιχειρηθεί να βελτιωθεί αποφασίζεται να... αποψιλωθεί πλήρως. Κάπως «στραβά» φαίνεται να ξεκινά η ανασύνταξη της δημόσιας τηλεόρασης, και στη μικρή οθόνη παίζει σημαντικό ρόλο τι «ξηλώνεις», γιατί, πώς το αναπληρώνεις και τι σχεδιάζεις.

«Ριμέικ» σε μιούζικαλ αλλά και στην Αθήνα

«Αυλαία», τουλάχιστον για τη σεζόν 2009-2010, ρίχνει αύριο και μεθαύριο το «Ριμέικ».
Η Ρένα Θεολογίδου παρουσιάζει αύριο στην προτελευταία εκπομπή της (ΕΤ-1, 21.00) «Το ελληνικό μιούζικαλ». Πρόκειται για ένα διαφορετικό «Ριμέικ», μια καλοκαιρινή αναδρομή στο ελληνικό μιούζικαλ. Μια εκπομπή γεμάτη με μουσικές με τις οποίες μεγαλώσαμε και... λιμπρέτα με αισθηματικές κωμωδίες που μας βοήθησαν να περάσουμε πιο ευχάριστα σε χρόνια δύσκολα. Στο «Ριμέικ» μιλούν ο σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης, ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και η καθηγήτρια κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ Λυδία Παπαδημητρίου.
Μεθαύριο το «Ριμέικ» κλείνει τον φετινό του κύκλο με μια αναδρομή στα τελευταία πενήντα χρόνια, από τη δεκαετία του '50 μέχρι και σήμερα. Μια Αθήνα που έλαμπε αισιόδοξη και είχε τις ακριβές περιοχές της στο κέντρο, και που σήμερα προσπαθεί να ξανακερδίσει αυτά τα μέρη που σβήνουν τα φώτα τους παραδομένα στην υποβάθμιση. Στην εκπομπή ειδικοί μιλούν στη Ρένα Θεολογίδου και εξηγούν ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αρκεί να δράσουμε. Οι καθηγητές Θανάσης Διαμαντόπουλος, Λουκάς Τσούκαλης, Θωμάς Μαλούτας και ο συγγραφέας-μηχανικός Γιώργος Χατζηστεργίου επισημαίνουν τι κάνουμε λάθος και τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η σημερινή καταστάση.

CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟ MEGA

Μόνο στο MEGA, την Τρίτη 24 Αυγούστου, μη χάσετε τις μεγάλες ρεβάνς για το εισιτήριο στους ομίλους του Champions League, όπου έχει προκριθεί ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!
  • Στις 21:45, παρακολουθήστε τη Σαμπντόρια κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης των χρυσών αστεριών, σε απευθείας μετάδοση. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μη χάσετε το άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς: Σεβίλλη – Μπράγκα, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Από τις 21:00 δείτε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Προσκεκλημένοι είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Μανώλης Μαυρομμάτης. Στην εκπομπή μπορείτε επίσης να δείτε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Σαμπντόρια - Βέρντερ Βρέμης, τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα τρία ματς της βραδιάς και όλα τα τελευταία νέα για τις μάχες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΑΡΗ στην Ευρώπη, αλλά και για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Και φέτος, Τρίτη βράδυ, το Champions League είναι στο MEGA. 

Η μπερδεμένη Σεχραζάτ και το δράμα της Μπενού

Την προβολή των πρώτων πενήντα επεισοδίων της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» έχει κάνει μέχρι τώρα ο ANT1, ενώ απομένουν άλλα σαράντα για την ολοκλήρωση της τουρκικής ερωτικής ιστορίας. Σύμφωνα με το σενάριο, οι ανατροπές είναι περισσότερες απ’ όσες φαντάζονται οι φαν του σίριαλ, καθώς το ζευγάρι, αν και θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, ύστερα από μια δραματική εξέλιξη στη σχέση του θα προχωρήσει στον χωρισμό και στο διαζύγιο. Μέσα σ’ όλα, Ονούρ και Κερέμ αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον όμιλο Μπινιάπι και προσπαθούν να τον σώσουν.

Από την άλλη, η φρεσκοπαντρεμένη Μπενού θα περάσει δύσκολη εγκυμοσύνη, δεν θα καταφέρει να κρατήσει το παιδί και θα πέσει σε κατάθλιψη. Ο Κερέμ δεν μπορεί να παρηγορήσει την Μπενού, αφού είναι και ο ίδιος πολύ δυστυχισμένος και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Εντα. Ο Ονούρ αποφασίζει μετά τις τελευταίες εξελίξεις να λύσει τη συνεργασία του με τον Κερέμ, ο οποίος δέχεται τρεις πυροβολισμούς. Την ίδια ώρα η Σεχραζάτ αφήνει πίσω της τον Ονούρ και μαζί με τον γιο της Καν αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή.

Λίγο πριν από το τέλος της τουρκικής σειράς η Σεχραζάτ δέχεται πρόταση γάμου από τον νέο της αγαπημένο Ενγκίν. Στο τελευταίο επεισόδιο ο Ονούρ, δυστυχισμένος από το γεγονός ότι η Σεχραζάτ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ενγκίν, προσπαθεί να την ξεπεράσει, ενώ ο Κερέμ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να της μιλήσει. Τη συναντά και της λέει πως εκείνος έφερε στο φως την ιστορία με σκοπό να την ντροπιάσει. Υστερα απ’ αυτό η Σεχραζάτ είναι μπερδεμένη, ενώ καταλαβαίνει ότι η καρδιά της ανήκει στον Ονούρ. Συγχρόνως όμως αγαπάει και τον Ενγκίν που του έχει πει το μεγάλο «ναι». Η Σεχραζάτ και ο Ενγκίν πηγαίνουν στο δημαρχείο για τον γάμο τους, αλλά την ώρα που ο δήμαρχος ρωτά την πρωταγωνίστρια αν τον δέχεται για σύζυγό της, διστάζει να απαντήσει…

Οσοι έχουν παρακολουθήσει ήδη την ιστορία έχουν μάθει ότι η Σεχραζάτ δεν μπόρεσε να παντρευτεί τελικά τον Ενγκίν και επιστρέφει στην αγκαλιά του Ονούρ!
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Τσουνάμι... εξελίξεων στη TV!

Επιστρέφουν και καταστρώνουν σχέδια για την νέα τηλεοπτική σεζόν οι περισσότεροι παρουσιαστές.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει και αναμένεται να δοθεί πραγματική μάχη. Η Ελένη Μενεγάκη  που είδε την σεζόν που φεύγει να έχει πέσει από τον θρόνο της, τα αλλάζει όλα.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τα ψώνια των τελευταίων ημερών από αύριο πιάνει δουλειά για το πρωινό που θα παρουσιάσει φέτος. Μπορεί μαζί με τον Ματέο να έκαναν αγορές στο κέντρο αλλά το μυαλό της ήταν στην πρώτη σύσκεψη της Δευτέρας και στις αλλαγές που θα κάνει. Όπως πχ. το πάνελ, το αν ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσει τις φιλικές συμμετοχές. Ο σκηνοθέτης, εξάλλου, άλλαξε και αυτός καθώς ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν θα κάτσει στο κοντρόλ.

Σάκης Ρουβάς επί… δύο αναμένεται στο Μαρούσι καθώς εκτός από την παρουσίαση του X-Factor 3, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν προτείνει στον τραγουδιστή να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται μετά το τραγούδι, τον κινηματογράφο και την σχεδίαση ρούχων να δούμε τον Σάκη Ρουβά και σε σήριαλ.

Ο Νίκος Παπαδάκης, εξάλλου, φαίνεται ότι επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και την νυχτερινή ζώνη του Σαββάτου ενώ πρόσφατα δέχθηκε και πρόταση για εκπομπή στο ραδιόφωνο κάτι που σκέπτεται πολύ σοβαρά.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, τέλος, σύμφωνα με τα σενάρια που πάντα δίνουν και παίρνουν τέτοια εποχή, συζητάει με την κρατική τηλεόραση για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα.

Τα σενάρια λοιπόν μέχρι να αρχίσει η τηλεοπτική σεζόν θα δίνουν και θα παίρνουν…. STAR.GR

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Λέχου - Μάινας μιλούν για το «Νησί»

Την πρώτη τους συνέντευξη παραχώρησαν ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου ως πρωταγωνιστές της σειράς «Το Νησί», στην οποία ποντάρει πολλά το Megaτην προσεχή σεζόν. Πρόκειται για την μεταφορά στη μικρή οθόνη του βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ που έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ με 2.000.000 πωλήσεις, εκ των οποίων οι 185.000πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα.
 
Το βιβλίο εκδόθηκε στην Αγγλία το 2005, κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2007, έχει μεταφραστεί σε 23 γλώσσες και μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε να εκτοξευθεί στις λίστες των πιο επιτυχημένων μυθιστορημάτων παγκοσμίως.
 
«Ο Γιώργης που υποδύομαι είναι ένα τραγικό πρόσωπο, ένας τραγικός ήρωας, πάσχων και παθών», λέει ο Στέλιος Μάινας στον Bασίλη Μπουζιώτη του TV Ζάπινγκ. «Είναι ο βαρκάρης που μεταφέρει τους λεπτούς από την Πλάκα απέναντι στην Σπιναλόγκα – βαρύ το φορτίο του, σαν αυτό του βαρκάρη που πετά τις ψυχές στον Άδη. Πόσο δε όταν έρχεται η ώρα να περάσει απέναντι και την ασθενή γυναίκα του και την κόρη τους».,
 
Όπως εξηγεί ο Στ. Μάινας, είναι «ένας πολυδιάστατος αλλά και πολυεπίπεδος δραματικός ρόλος που με κέντρισε από την αρχή. Είναι δώρο για εμένα αυτός ο υπέροχος ρόλος, όπως είναι δώρο για το τηλεοπτικό κοινό μια τέτοια σειρά. Πολυπρόσωπη, πολυδάπανη, μα κυρίως με ψυχή φτιαγμένη».

Ανάλογα τονίζει και η Κατερίνα Λέχου. «Επιβάλλεται να γίνονται τέτοιες σειρές που ανεβάζουν τον... πήχη, που δεν γυρίζονται στους τέσσερις τοίχους ενός σκηνικού, που έχουν υψηλά στάνταρ, που βασίζονται σε ένα μπεστ σέλερ όπως της Χίσλοπ, που φτιάχνονται με φροντίδα, προσοχή και μεράκι. Εμείς ζούμε τώρα οκτώ μήνες στην Κρήτη, απόλυτα αφοσιωμένοι στο... στοίχημά μας. Ξέρεις τι άλλο θεωρώ σημαντικό; Ότι η σειρά είναι ένας ύμνος στην αγάπη και στην ελπίδα για ζωή. Οι ήρωες βιώνουν δράματα, αλλά παλεύουν, μάχονται να κρατηθούν όρθιοι στα πόδια τους  και να προχωρήσουν μπροστά. Σε μια εποχή που όλα είναι δύσκολα, χρειάζεται ένα μήνυμα καρδιάς και ουσίας!».
 
Όπως τονίζει η Κατερίνα Λέχου, «η Ελένη, που υποδύομαι – και ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα – είναι ένα δραματικό πρόσωπο. Αρρωσταίνει από τη λέπρα, αφήνει τον άντρα της και τις κόρες της πίσω, αφήνει τυος μαθητές της στο σχολείο που δίδασκε και, περνώντας στη Σπιναλόγκα, συνεχίζει να δίνει τους αγώνες της – διδάσκει στο εκεί σχολείο, βαδίζει μπροστά».
 
Όλο το καστ του σήριαλ βρίσκεται εκεί από τον περασμένο Δεκέμβριο. Την διασκευή του τηλεοπτικού σεναρίου έχει αναλάβει η Μιρέλα Παπαοικονόμου, την όλη επίβλεψη κάνει πάντα η ίδια η Βικτόρια Χίσλοπ ενώ συνολικά στο «Νησί» εμφανίζονται 120 ρόλοι και στα γυρίσματα συμμετέχουν πάνω από 500 βοηθητικοί ηθοποιοί.

"Χίλιες και μία νύχτες": Μια αυτοκτονία που θα ταράξει...τον Ονούρ

Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε τις τελευταίες σκηνές της ηθοποιού Εμπρού Αïτζάκ ως Γιασμίν, καθώς θα πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας για χάρη του Ονούρ και θα πεθάνει άδοξα από ισχυρή δόση ναρκωτικών.



Η Αïτζάκ έπαιξε σε δύο σεζόν, αλλά κάποια στιγμή οι σεναριογράφοι έκριναν πως εφόσον η σχέση Ονούρ-Σεχραζάτ προχωρά , μια τρίτη γυναίκα δεν θα προσέθετε κάτι παραπάνω στην πλοκή κι έτσι της ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους ήρεμα και πολιτισμένα.
GATAMEDIA
Πηγη:TVΖΑΠΙΝΓΚ

"Η Ζωή της 'Αλλης": Ξεκίνησαν τα γυρίσματα!

Μετά από έναν μήνα σχεδόν ξεκούρασης οι συντελεστές της καθημερινής σειράς του Mega «Η ζωή της άλλης» επιστρέφουν την Πέμπτη 26 Αυγούστου ξανά στο πλατό.Ήδη μέχρι τα τέλη Ιουλίου γυρίστηκαν σχεδόν όλα τα επεισόδια που είναι να προβληθούν μέχρι και τα Χριστούγεννα.


Με την επιστροφή λοιπόν των συντελεστών τα γυρίσματα προχωράνε κι άλλο και σύντομα θα ξεκινήσουν να... γράφονται οι σκηνές που είναι να μεταδοθούν μετά τον Γενάρη του 2011.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 20.00, θα προβληθεί και το πρώτο τρέιλερ της σειράς για την καινούρια σεζόν.

Ήδη μεταδίδεται το σχετικό teaser «είναι εύκολο να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό;» όπου βλέπουμε σε σκοτεινό φόντο την Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια) να περπατάει. GATAMEDIA

"Ράδιο Αρβύλα": Αναζητούν...τρέιλερ φτιαγμένο απο τους τηλεθεατές

Το “Ράδιο Αρβύλα” δίνει την δυνατότητα μέσα από το site του ΑΝΤ1 να φτιάξει ο καθένας το trailer της εκπομπής και το καλύτερο θα επιλεγεί για να βγει στον αέρα από Σεπτέμβρη… ….

Εξυπνη ηιδέα των συντελεστών της σειράς αλλά και της διεύθυνσης του καναλιού που είπε το "ναί" στην αναζήτηση ερασιτεχνών βίντεο που θα επιλεγούν για να βγούν στον αέρα.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον.
GATAMEDIA

Αννα Χατζησοφιά: Αντιδράσεις για τουρκικό σίριαλ

Στο χορό…των τουρκικών σειρών και πάλι τα κανάλια, μετά την μεγάλη επιτυχία του σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες». 
 
Όπως ξέρουμε ήδη τα δύο μεγάλα κανάλια ΑΝΤ1 και Mega εχουν κλείσει τηλεοπτικές παραγωγές της γειτονικής Τουρκίας. . Εχοντας μια εικόνα για το τι θα δούμε τουλάχιστον στο κανάλι του Αμαρουσίου, η γνωστή σεναριογράφος μέσω προσωπικής της σελίδας στο διαδίκτυο εκφράζει την αγανάκτηση της. 
 
Γιατί; θα το μάθετε παρακάτω: «Το καινούργιο Τούρκικο σήριαλ που αγόρασε ο Αντέννα για το οποίο κονταροχτυπήθηκε με το Mega, έχει λέει σκηνές γυρισμένες στα Κατεχόμενα. Μπράβο παιδιά αγοράστε και καμιά ταινία για τον Αττίλα Κύπρου κι όλο και κάποιο Σκοπιανό σηριαλάκι θα υπάρχει που θα διεκδικεί τη Θεσσαλονίκη για Χαμένη Πατρίδα. Τρέξτε να προλάβετε!» λέει στο status της στο facebook η σεναριογράφος Αννα Χταζησοφιά. 
 
Απαντώντας μάλιστα και σε φίλους της εξηγεί “Δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε άπατο, γιατί έχει πολλές αρετές. Ισχυρή κεντρική ιστορία, καλούς ηθοποιούς και τρομερή παραγωγή, που εδώ θα κάναμε τούμπες να την έχουμε. Αλλά έχει και εθνικιστικές μαύρες τρύπες. Το σήριαλ που αγόρασε για την χειμερινή σαιζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκηνές στα Κατεχόμενα...

ΠΗΓΗ gossip-tv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...