Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη για την τηλεοπτική του γιαγιά που «έφυγε» πριν ένα χρόνο

Η Ειρήνη Κουμαριανού «έφυγε» σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς λάτρευε την τηλεοπτική του γιαγιά. 

Η κατάρα των παικτών των reality στην Ελλάδα....

Οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν στα σπίτια των τηλεθεατών και έγιναν μέρος της καθημερινότητάς της. 

Σήμερα, ελάχιστοι έχουν καταφέρει να βρίσκονται στο φως της δημοσιότητας και να κάνουν αυτό που ήθελαν, όταν μπήκαν στο παιχνίδι. 


Ο Στέφανος Κοκολογιάννης έγινε γνωστός μέσα από το «Mission». Το ειδύλλιό του με μια κοπέλα που δούλευε στην παραγωγή του παιχνιδιού διέρρευσε στα media και φήμες ήθελαν να έχουν αποκτήσει ένα παιδί. 

Αρνητικά απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια για το Just The 2 Of Us

Η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε τελικά αρνητικά στην πρόταση του Mega για την παρουσίαση του μουσικού σόου, παρόλο που όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι θα δεχόταν. Πλέον, το κανάλι «ξεσκονίζει» άμεσα τις εναλλακτικές του, αφού το Just The 2 Of Us είναι προγραμματισμένο να εκπέμψει το Μάρτιο.

Κατερίνα Λέχου: Η περιπέτεια υγείας στην εφηβεία της που της άλλαξε τη ζωή

Η Κατερίνα Λέχου καλεσμένη της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» μίλησε για την περιπέτεια υγείας της και πώς αυτό το γεγονός της άλλαξε όλη τη ζωή.

Σάρωσε το "The Voice". 'Έφτασε το 62,4%!

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης. 


Μέχρι και 62,4 τοις εκατό έφτασε στους πίνακες τηλεθέασης το τρίτο επεισόδιο του "The Voice"!

Το "The Voice" κέρδισε για ακόμα μια φορά την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και την πρωτιά στην τηλεθέαση! Με τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης το "The Voice", διεκδικεί χωρίς καμιά αμφιβολία τον τίτλο του τηλεοπτικού προγράμματος της χρονιάς!

Σοκάρει η περιγραφή για το πώς δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια!

Οκτώ χρόνια μετά, ένας από τους πέντε βασικούς εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλεξ, σπάει τη σιωπή του! Δείτε το βίντεο!

Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία και εξαφάνιση του πτώματος του 11χρονου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια. Ένας από τους πέντε της «σκληρής παρέας» των τότε ανηλίκων, έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη το παρασκήνιο της πολύκροτης υπόθεσης.

Παρατράγουδα στο «The Voice» - Γιατί έκαναν αγωγή σε παίκτρια;


Tα πρώτα παρατράγουδα στο «The Voice» ξεκίνησαν ήδη με… μηνύσεις!

Σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών, οι παραγωγοί του talent show κατέθεσαν αγωγή εναντίον υποψήφιας παίκτριας η οποία δεν κατάφερε να «στριφογυρίσει» τις καρέκλες των κριτών και να επιλεχθεί από κάποιον.

Δείτε την πρόβα της Ντορέττας για το Dancing της Κυριακής!

«Κάναμε την πρόβα μας κ θέλουμε να σας χαρίσουμε μια ωραία χορογραφία την Κυριακή!!», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, με την ίδια μετά το τέλος της πρόβας της. 


Η γνωστή ηθοποιός, όπως ξέρουμε θα χορέψει στον ημιτελικό της Κυριακής του D.W.T.S. και φυσικά ανυπομονούμε να την απολαύσουμε!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία



entertv.gr

Το παράπονο της Ελένης: Να είμαι και λίγο νόστιμη, μόνο στην τηλεόραση να με βλέπουν περιποιημένη;

Τι το ήθελε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος να ρωτήσει την Ελένη Μενεγάκη γιατί προσπαθεί να μην της χαλάσει το μαλλί; Της βγήκε το παράπονο της Ελένης και άρχισε να μονολογεί.

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα κάνουμε εκπομπή με την Κατερίνα»

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η γυναίκα της ζωής του Κρατερού Κατσούλη.


Ο ηθοποιός καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» μίλησε για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του και πώς αποφάσισε να τη παντρευτεί. 

VIDEO Η ανατρεπτική είσοδος της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό του «Η Γερμανού ξανάρχεται»

Η Ναταλία Γερμανού έκανε μια διαφορετική είσοδο στο πλατό της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται».


Η παρουσιάστρια μπήκε πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο καλεσμένος της, Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε το βιντεο:

Τα κορίτσια του MTV αυτή την εβδομάδα κυριολεκτικά παίρνουν τα βουνά!

Τα κορίτσια του MTV αυτή την εβδομάδα κυριολεκτικά παίρνουν τα βουνά! 


Η μία δηλαδή, γιατί η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη πάει downtown στη Βαρβάκειο Αγορά για να συναντήσει τον δημιουργό του "Κάψε το Σενάριο", Λάμπρο Φισφή και να κάνει μαζί του μια βόλτα ανάμεσα σε φιλέτα μοσχαρίσια και χοιρινές μπριζόλες και να μιλήσουν για τη νέα του παράσταση, τα όνειρά του, την επιστροφή του από την Πορτογαλία και πολλά άλλα. "Με τι γελάς εσύ;" τον ρωτά η Μαριάνθη και εκείνος απαντά: "Γελάω απίστευτα όταν κάποιος πέφτει, δεν μπορώ να συγκρατηθώ"! 

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας συστήνει την πανέμορφη κόρη της Κωνσταντίνα

Την κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου μας σύστησε μέσα από μια φωτογραφία που «ανέβασε» ο Χάρης Σιανίδης στο διαδίκτυο.


Η όμορφη κοπέλα που ποζάρει στο πλευρό του pr μάνατζερ λέγεται Κωνσταντίνα και είναι και η κόρη της τηλε-μαγείρισσας της εκπομπής «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1..

Δείτε ποιος τραγουδιστής έκατσε στην καρέκλα κριτή του «The Voice»

Ο γνωστός τραγουδιστής, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τον ίδιο να κάθεται στην καρέκλα ενός από τους τέσσερις κριτές του «The Voice». Για ποιον πρόκειται; 

«360°»: Νέοι άνθρωποι, νέες τεχνολογίες, νέες ιδέες που αξίζουν εκατομμύρια

Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.


Νέοι άνθρωποι, νέες τεχνολογίες, νέες ιδέες που αξίζουν εκατομμύρια και εξάγονται από την Ελλάδα σε καιρό κρίσης. 

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Παραλίγο να «σφαχτούν» Ρέμος-Βανδή για διαγωνιζόμενο που ερμήνευσε τραγούδι του Νότη!

​Μια… «έκπληξη» περίμενε τη Δέσποινα Βανδή στις blind auditions του «The Voice», μιας και διαγωνιζόνος τραγούδησε το «Δεν σε χρειάζομαι», του Νότη Σφακιανάκη.


Αμέσως, οι κριτές άρχισαν να κοιτάνε τη Δέσποινα Βανδή και να γελάνε, με την τραγουδίστρια να γελά επίσης, αμήχανα!

The Voice: Η sexy διαγωνιζόμενη που ξέχασε τα λόγια της!

Η Βανδή της γύρισε την πλάτη!


 Στη σκηνή του "The Voice" ανέβηκε η Νατάσα Βενέση που σπουδάζει σύγχρονη μουσική...Όλη η ζωή της είναι η μουσική και θέλει να κάνει και τους τέσσερις να πατήσουν το κουμπί.

«The Voice»: Τραγούδησε Ρέμο και τους ενθουσίασε! Η αντίδραση του τραγουδιστή!

Κατάφερε και γύρισε και τους τέσσερις coaches τραγουδώντας Αντώνη Ρέμο!


Ο 23χρόνος Άγγελος Μπουτακίδης, κατέκτησε την τετράδα του "The Voice", αφού του είπαν τα καλύτερα ενώ ο Αντώνης Ρέμος ένιωσε έκπληξη καθώς είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος, που επέλεξε κομμάτι του.

"The Voice": Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια οι τηλεθεατές έχουν δείξει την προτίμηση τους στο τάλεντ σόου! Οι προβολές με τη black οντισιόν θα συνεχιστούν... Έτσι, οι τηλεθεατές  θα έχουν και σήμέρα την ευκαιρία να μπουν από το σπίτι στη διαδικασία να σκεφτούν αν τους αρέσει η φωνή που ακούνε για να πατήσουν το κουμπί "Σε θέλω"

Άγριος τσακωμός της Καλλιμούκου και ειρωνεία της Ελένης Μενεγάκη: Παρεξηγήθηκε η μικρή; [βίντεο]

Παραλίγο να γίνει ροντέο η εκπομπή της Ελένης όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκίνησε να μιλήσει για μια έρευνα που αφορούσε το πόσο πολύ ασχολούνται οι γυναίκες με τα κιλά τους και η Αντωνία Καλλιμούκου με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρήκαν αφορμή για να τσακωθούν με την Ελιάνα να καταφέρεται εναντίον της Αντωνίας για το πόσο πολύ ασχολείται με τα κιλά της και την Ελένη να παρεμβαίνει με ύφος απέναντι στην Καλλιμούκου.

ΒΙΝΤΕΟ - Ελένη Μενεγάκη: «Έχουμε κι εμείς προσωπικές στιγμές. Θέλω να αρέσω»

Περιποιημένη και μαλλί στην πένα θέλει να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο η Ελένη! Ποιος είναι ο λόγος; Μα φυσικά οι προσωπικές της στιγμές!


Στην εκπομπή της σήμερα, βλέποντας ένα πλάνο της παραπονέθηκε ότι τα μαλλιά της δεν πρόκειται να της κρατήσουν για το Σαββατοκύριακο και όταν ο Θοδωρής την ρώτησε γιατί, εκείνη απάντησε: 

Ηθοποιός του "Καλημέρα Ζωή" ξεκινά εκπομπή κηδειών με τίτλο: "Αντίο για πάντα, δεν θα τους..."

Ποιος είπε ότι δεν γίνονται πρωτότυπες δουλειές στην τηλεόραση; Η καινοτομία έρχεται από τον ηθοποιό Βαγγέλη Τσιγαρά που θα παρουσιάσει εκπομπή με τίτλο “Αντίο για πάντα, δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ”!


Ντυμένος στα μαύρα ο Βαγγέλης Τσιγαράς που τον είχαμε δει να παίζει στην καθημερινή σειρά “Καλημέρα Ζωή”, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην παρουσίαση με ένα concept που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Ελένη Μενεγάκη: Με στυλ 70s σήμερα στην εκπομπή της! (Video)

Με ένα ιδιαίτερο 70s λουκ είδαμε σήμερα την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της!

Δείτε την διαφορετική εμφάνιση της παρουσιάστριας στο βίντεο που ακολουθεί...

Γιατί ξενύχτησε χθες η Φαίη Σκορδά; (Video)

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της πως ξενύχτησε χθες το βράδυ και αναφέρθηκε στους λόγους!

Δείτε το απόσπασμα...

VIDEO - Καλλιμούκου: Το σκισμένο παντελόνι και τα… αδιάκριτα βλέμματα

Μια άτυχη στιγμή της περιέγραψε η Αντωνία Καλλιμούκου.


Στην στήλη της μόδας στην εκπομπή της έδωσαν να φορέσει ένα παντελόνι το οποίο όπως είπε της θύμιζε ένα που φορούσε όταν ήταν φοιτήτρια στην σχολή της. Κάποια στιγμή το παντελόνι της σκίστηκε και εκείνη δεν το κατάλαβε. 

Ζέτα Μακρυπούλια: Όλη η αλήθεια για τον πολυσυζητημένο "γάμο" της με το Mega!

Iδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε χθες όλη μέρα με την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και ήθελε το πολυσυζητημένο, φρέσκο, τηλεοπτικό συνοικέσιο που "μαγειρεύεται" αυτή την εποχή ανάμεσα στο Mega και στην Ζέτα Μακρυπούλια να μην έχει απλώς... αρπάξει στο "τσιγάρισμα", αλλά να έχει γίνει "στάχτη και μπούρμπερη" ! Με άλλα λόγια; 


Οι φήμες που κυκλοφόρησαν χθες, ήθελαν την Ζέτα να γυρίζει τελικά την πλάτη της στην πρόταση - πρόσκληση που της έχουν κάνει οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού.

Διαμάχη - Θρίλερ: ΛΑΤΣΙΟΣ: ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ - ΕΛΕΝΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΡΩ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δικαστική διαμάχη του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, όσο εκείνη αρνείται να πληρώσει τα 1.600.000 ευρώ που της ζητά με αγωγή του: «Θα σ' τα πάρω όλα», φέρεται να λέει ο διευθυντής του ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας πως ο γάμος τους του στοίχισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ από την Τζένη Μπαλατσινού:

Σε μια αποκάλυψη προέβη η Τζένη Μπαλατσινού στο «Πρωινό Mou»!


Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει με ποιον ήταν καψούρα το 1990! 

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Ο Γιώργος Παπαδάκης ... θα μαγειρέψει;;;

Σε νέο ρόλο θα δούμε τον Γιώργο Παπαδάκη...Ο παρουσιαστής μου για τόσα χρόνια μας λέει καλημέρα και μας ενημερώνει για τις εξελίξεις, θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου, " Γλυκιές Αλχημείες" στον ΣΚΑΙ και μαζί θα φτιάξουν το αγαπημένο γλυκό του παρουσιαστή!


Ο Στέλιος Παρλιάρος μαζί με τον δημοσιογράφο και αγαπημένο του φίλο Γιώργο Παπαδάκη, αποκαλύπτουν με δεξιοτεχνία και χιούμορ τις νέες, πικάντικες τάσεις στην ζαχαροπλαστική...

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ το "Πάμε Πακέτο"... Τι συνέβη;;; (VIDEO)

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου είχε σκοπό ο 21χρονος Τάκης να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου με τον οποίο η σχέση του έχει κλονιστεί. 


Ο 21χρονος Τάκης  έστειλε πακέτο στην κολλητή του Μίνα  που τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καμία επαφή.. Μέσω της εκπομπής κάνει  το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης.


Για εκείνον η σxέση του με την Μίνα ήταν ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή του. Υπάρχει πλέον χώρος στη ζωή της Μίνας για τον Τάκη; Η ίδια μόλις άνοιξε το πακέτο κατάλαβε αμέσως πως είναι ο Τάκης και του ζήτησε συγνώμη που τον έχει παραμελήσει τον τελευταίο χρόνο! Η παρουσιάστρια δεν πίστευε αυτό που ακούει...

Δείτε το βίντεο

Μαίρη Συνατσάκη: Μα πιο πολύ μου έλειψε ο...

«Ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα να ασχοληθώ σε αυτήν την ένταση με τον χορό. Ήταν ευκαιρία να εκφράσω πράγματα που έκαιγαν την ψυχή μου, και τελικά ήταν πάντα ένα κομματάκι της, που

Πέτρος Tατσόπουλος:Έχω χάσει την ψυχραιμία μου σε δυο-τρία πάνελ

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο People και μέσα σε όλα μίλησε και για την τηλεοπτική του παρουσία.


Οι τηλεοπτικοί καβγάδες; Οι υψηλοί τόνοι, οι χειρονομίες;

Μενεγάκη- Καναράκης: Θυμούνται τη συνεργασία τους στον "Πρωινό Καφέ" (Video)

Ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και οι δυο τους θυμήθηκαν τη συνεργασία τους στον "Πρωινό Καφέ".


Ο Παντελής θύμισε στην Ελένη στιγμές από την επαγγελματική τους ζωή, αλλά και προσωπικές τους στιγμές, καθώς έκαναν και πολύ παρέα.


Δείτε το απόσπασμα!

Ελένη Μενεγάκη: «Η μοναξιά δεν μου πάει καθόλου. Παρά μόνο το καλοκαίρι» (Video)

«Μην με αφήνετε μόνη... Η μοναξιά δεν μου πάει καθόλου. Παρά μόνο το καλοκαίρι» είπε σήμερα στην εκπομπή της, λίγο πριν διακόψει για διαφημίσεις, η Ελένη Μενεγάκη.


Δείτε το απόσπασμα!

Περρής σε Σφακιανάκη: «Τα περί αρχαιότητας του αγκυλωτού σταυρού είναι μπούρδες» (Video)

Με τον δικό του τρόπο απάντησε ο Βαγγέλης Περρής στον Νότη Σφακιανάκη που βρέθηκε ως καλεσμένος στο χθεσινό "Όλα τρέλα".


Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής είπε «Τα περί αρχαιότητας του αγκυλωτού σταυρού είναι μπούρδες».


Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό"!

Ποιον συνεργάτη της εκπομπής χούφτωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος;! (Video)

Χαμός στο «Πρωινό mου»! Ο Πέτρος Κωστόπουλος "χούφτωσε" συνεργάτη της εκπομπής. Ενώ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλεγε τον καιρό xορεύοντας, ξαφνικά δίπλα του κατέφθασε σύσσωμη όλη η ομάδα του «Πρωινού mου» με τρελή διάθεση.


Δείτε το σχετικό βίντεο 

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Άγγελος είναι παιδί μου...» (Video)

Ο Άγγελος, ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται πως μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια στις συνήθειες. Η Ελένη τόνισε σήμερα στην εκπομπή της «Ο Άγγελος είναι παιδί μου».


Όσο για το λόγο που το είπε; Δείτε το απόσπασμα!

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι φοβερό, όλα τα ζευγάρια στην Ελλάδα είναι...» (Video)

Για τα ζευγάρια στην Ελλάδα μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τις δηλώσεις του Φίλιππου Πλιάτσικα και της συζύγου του, Νάντιας Σπηλιωτοπούλου, στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό".


Δείτε το απόσπασμα...

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν περίμενα να φύγει η Αραβανή»

Ποιο ζευγάρι πιστεύει ότι θα νικήσει;


H Nτορέττα Παπαδημητρίου που την Κυριακή ετοιμάζεται να βάλει τα παπούτσια χορού και να ανέβει στη σκηνή του σόου, άφησε για λίγο τις πρόβες και μίλησε στο περιοδικό TV Box και τη Δήμητρα Δάρδα!

 Υπήρξε κάποιος διάσημος που αποχώρησε ενώ τον θεωρούσατε φαβορί;

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ το μαύρο βρακάκι της Ελένης Μενεγάκη! «Μέσα»-«έξω» ασορτί η παρουσιάστρια

Λίγο το super mini, λίγο το χαμηλό κάθισμα, λίγο το σταυροπόδι της Ελένης Μενεγάκη, δεν άργησαν πολύ να γίνουν τ΄αποκαλυπτήρια!


Η παρουσιάστρια, μας πέταξε τα μάτια έξω μεσημεριάτικα, αφού την ώρα που έκατσε στην καρέκλα, άνοιξε τα πόδια για ν΄αλλάξει στάση και τα είδαμε… ΟΛΑ!

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

«Μες στην καλή χαρά»: Ο Χρήστος Κουτούλιας που «νίκησε» τη γενετική του αναπηρία μέσα από τον στίβο.

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον πρωταθλητή Χρήστο Κουτούλια που «νίκησε» τη γενετική του αναπηρία μέσα από τον στίβο. 

Ποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα φέρει για κάθε ζώδιο η νέα σελήνη;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

«Έρευνα»: Τι βλέπουν, τι δεν βλέπουν οι δημοσκοπήσεις;

Τέσσερις μήνες πριν στηθούν οι κάλπες, το προεκλογικό σκηνικό βρίσκεται υπό κατασκευή, μια ατμόσφαιρα πόλωσης εγκαθίσταται, τα κόμματα παίρνουν θέσεις- κι εμείς; Πώς θα σταθούμε αυτή τη φορά απέναντι στην κάλπη; Με ποιους φόβους, με πόσο θυμό με τι προσδοκίες; Ποιους και πόσο πείθει η πολιτική ρητορική; Ποια υπόγεια ρεύματα καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις;

Ο Χρήστος Φερεντίνος τον Μάρτιο στον Alpha! Όλα όσα θα δούμε

Μια διπλή και πολλά υποσχόμενη επιστροφή φέρνει ο Μάρτιος στον Alpha. Από τη μια, είναι το… όχημα. Ένα τηλεπαιχνίδι-θεσμός της παγκόσμιας τηλεόρασης, το περίφημο Family Feud, που από το 1976 έως σήμερα έχει μεταδοθεί (και μεταδίδεται ακόμα) σε 54 χώρες κερδίζοντας σταθερά την προτίμηση των απανταχού τηλεθεατών. Κι από την άλλη, είναι ο… οδηγός. Ένας από τους πιο πηγαία επικοινωνιακούς, ευγενικούς και χιουμορίστες παρουσιαστές της εγχώριας τηλεόρασης που έχει σφραγίσει με την παρουσία του εμβληματικές εκπομπές της πρωινής, απογευματινής και βραδινής ζώνης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ούτε που το κατάλαβα πως έμεινα για δεύτερη φορά έγκυος!»

​Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μίλησε για πρώτη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Η παρουσιάστρια, εξήγησε ότι αν και ήθελαν με το Θέμη Σοφό να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, δεν περίμενε να μείνει έγκυος τόσο γρήγορα:

Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα έμπαινα με καλάσνικοφ στη Βουλή και θα τους θέριζα!»

Η ηθοποιός όπως είπε είναι παρμένη με τα όσα συμβαίνουν, αλλά φροντίζει να διατηρεί την ψυχραιμία της, μιας και έχει κι ένα παιδί να μεγαλώσει:


«Είμαι παρμένη με τα όσα συμβαίνουν, αλλιώς θα έμπαινα με το καλάσνικοφ στη Βουλή. Κάνα δυο-τρεις αν θ΄άφηνα... ζήτημα! Τους υπόλοιπους, θα τους θέριζα. Ποια η διαφορά από την Κατοχή;» αναρωτήθηκε έξαλλη η ηθοποιός, η οποία τόνισε πως με την κρίση πλέον, έχει ξεφορτωθεί πολλές «βαλίτσες» που δεν χρειαζόταν, και το μόνο που την νοιάζει είναι να μην της πάρουν το σπίτι όπου μένει, για να έχει η κορούλα της μια στέγη.

Τζιόβας: «Μπορεί μια τηλεοπτική περσόνα να αποτρέψει το κοινό από το να έρθει στην παράσταση»

Ο Ορέστης Τζίοβας μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του υποστηρίζει πως μια τηλεοπτική περσόνα, όπως είναι η συμπρωταγωνίστρια του, Λάουρα Νάργιες, μπορεί να αποτρέψει το κοινό από το να παρακολουθήσει στην παράσταση.

ΒΙΝΤΕΟ - Οικονομάκου: «Όταν έφευγε ο μπαμπάς μου για ταξίδι πάθαινα κατάθλιψη»

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αδυναμία στους γονείς της, αλλά περισσότερο στον πατέρα της.


Η ηθοποιός παρέα με την μητέρα της, παρέλαβαν πριν λίγες το βραβείο του για την προσπάθειά του να σώσει εκατό ανθρώπους. 

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τον πατέρα της και αποκάλυψε ότι κάθε φορά που έφευγε ταξίδι πάθαινε κατάθλιψη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...