Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Λάουρα Νιάρες: Γνωρίστε το καινούριο κορίτσι του Θέμου

H Λάουρα Νιάρες, θα είναι το καινούριο κορίτσι του Θέμου στο "ΟΛΑ" και η εκπομπή "Made in Star" ετοίμασε ένα αφιέρωμα στο κορίτσι με την απίστευτη προφορά....
Είναι η αυστηρή γερμανίδα στο τρέιλερ που διαφημίζει την εκπομπή και μας προϊδεάζει για το τι ετοιμάζει ο Θέμος.

Τρελό κράξιμο στην Λάουρα από το STAR

«ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?»
Μπορεί το «ΟΛΑ 12» να μην ξεκίνησε, στο Star οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Σε έντονα ειρωνικό, αλλά και επιθετικό ύφος το κανάλι του Star έκραξε την νεαρή Λάουρα Νάργες, η νέα προσθήκη της βραδινής εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη. 
 
Ο λόγος? Τα «κακά ελληνικά της». Μάλιστα σε ρεπορτάζ που έπαιξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και στο «Made in Star», η δημοσιογράφος αναρωτιέται γιατί στην μικρή οθόνη θα πρέπει «για άλλη μία φορά να προωθούνται τα ... κακά ελληνικά». 

Έχασε τον ύπνο της η τηλεοπτική "νοικοκυρά": Την απειλούν!

Ένας άγνωστος ο οποίος βρήκε το τηλέφωνο της μπουτίκ της στην Γλυφάδα στο Facebook  τηλεφωνεί συνεχώς στο μαγαζί και λέει στους υπαλλήλους πως θέλει να γνωρίσει την Τζο Τόγκου, μιλώντας χυδαία.

Η ίδια δήλωσε στην Epsresso και την Σάσα Σταμάτη:

"Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω μαζί του προκειμένου να σταματήσει αυτή η ενόχληση. Και ενώ στην αρχή κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια συνέχεια αυτής της γνωριμίας, συνεχίζει να με παίρνει τηλέφωνο και μάλιστα απειλεί..." 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΕΡΤ: Ναι στον ΠΑΟ, όχι στον Ολυμπιακό!

Οι στάσεις εργασίες που αποφασίσθηκαν από την ΠΟΣΠΕΡΤ, μειώνουν τις πιθανότητες για τηλεοπτική κάλυψη στο Ολυμπιακός – Ντόρτμουντ. Με ειδική άδεια θα μεταδοθεί το Ξάνθη – Παναθηναϊκός.

Πολύ δύσκολα θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στη συνέλευση της ΠΟΣΠΕΡΤ την Παρασκευή υπήρξε απόφαση για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι και την Πέμπτη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αγγέλου: Έχω μείνει πολλές φορές χωρίς λεφτά

Kαλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Αργύρης Αγγέλου, που μίλησε για την χθεινή πρεμιέρα της παράστασης "Σεσουάρ για δολοφόνους" , τις εμφανίσεις του σε μουσική σκηνή με την Ηρώ, αλλά και για την οικονομική κρίση και παραδέχτηκε πως έχει μείνει πολλές φορές χωρίς λεφτά και παρόλο που πέρυσι ζορίστηκε οικονομικά , το αντιμετώπισε με ψυχραιμία...
 
Enhanced by Zemanta

"Μονομαχία" Παπακωνσταντίνου - Παπαθανασίου στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου - Γιάννης Παπαθανασίου. Η σύγκρουση. Οι δύο πρώην υπουργοί Οικονομικών επιχειρούν την πρώτη τους δημόσια αντιπαράθεση, στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, στις 23.00, στο MEGA. Οι ευθύνες και τα λάθη, το χθες και το σήμερα, το αύριο της ελληνικής οικονομίας θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας μεγάλης ζωντανής συζήτησης.

Λίγες μέρες πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για την 6η δόση, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παπαθανασίου μιλούν για τις ευθύνες, τα λάθη, τα μέτρα και τα σενάρια, παίρνουν θέση για τις πολιτικές εξελίξεις και σχολιάζουν τις κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης.

Διεύθυνση εκπομπής: Μυρτώ Λοβέρδου
Συντακτική Ομάδα: Γιάννης Κολοκυθάς, Νίκος Παπαδημητρίου, Βασιλική Παραπούλη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης
Σκηνογραφία: Δήμητρα Μπατσακούτσα Οργάνωση Παραγωγής: Φίλιππος Σαπουντζάκης

Alpha - Formula 1 την Κυριακή με Grand Prix Κορέας

Vettel SchumacherImage by PresidenBertho via FlickrΤο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 16ο αγώνα της χρονιάς, το GP Κορέας.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δηλώνει πως χρειάζεται λίγο καιρό για να συνειδητοποιήσει ότι διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ενδεχομένως, να τον βοηθήσει μια νίκη στην Κορέα, καθώς είναι προφανές ότι ο 24χρονος πιλότος πήρε λίγο βαριά την 3η θέση στην Ιαπωνία, παρότι οι βαθμοί τον ανέδειξαν τον νεότερο πρωταθλητή στην ιστορία του θεσμού για δύο συνεχόμενες φορές.

Ο Φέτελ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Τζένσον Μπάτον και Φερνάντο Αλόνσο και όλα δείχνουν ότι στη Γέονκαμ η αναμέτρηση θα είναι σκληρή. Πέρυσι, στο Κορεάτικο GP, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε σταθεί άτυχος καθότι είχε σπάσει ο κινητήρας του λίγους γύρους πριν το τέλος, ενώ προπορευόταν.

Λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα αξίζει να δείτε το αφιέρωμα στον πρωταθλητή που ετοίμασε η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 08:00

Εκκίνηση αγώνα: 09:00 Μαγνητοσκοπημένη προβολή: 15:00
Enhanced by Zemanta

Π.Κωστόπουλος: "Μακάρι η Τζένη να είναι τόσο καλή όσο η Ζέτα"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η πετυχημένη του εκπομπή «Βράδυ» μετακόμισαν στον ΑΝΤ1. Είναι οριστικό και η είδηση σφραγίστηκε με επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το κανάλι.
 «Η εκπομπή “Βράδυ” που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται από τον ΑΝΤ1 περισσότερο fresh, αλλά και με τον Πέτρο Κωστόπουλο πιο τολμηρό, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 23.00 το γέλιο, η τρέλα και οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές βγαίνουν “Βράδυ” και κυκλοφορούν στο πλατό της εκπομπής, συλλαμβάνοντας τα πιο περιζήτητα πρόσωπα σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέρει να κάνει τη διαφορά και γνωρίζει καλά τι είναι αυτό που θέλουν οι τηλεθεατές. Eύστοχος σε κάθε ερώτηση που απευθύνει, βγάζει στο φως τα πιο αποκαλυπτικά μυστικά που θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν» σημειώνεται στην ανακοίνωση του σταθμού.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τον Χ.Παπακαλιάτη και τον Δ.Λιγνάδη

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ αγχωμένη σήμερα γιατί στην εκπομπή της είχε καλεσμένο τον Δημήτρη Λιγνάδη, έναν άνθρωπο του θεάτρου, αλλά ένιωθε λίγη ασφάλεια γιατί μαζί τους ήταν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον ξέρει καλά και νιώθει άνετα μαζί του....
Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για την παράσταση "Αμαντέους" που ανεβάζουν για δεύτερη χρονιά, για τις κριτικές και τα επόμενα τους σχέδια...

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Άγχος είναι, θα περάσει...

Στην πρώτη για την φετινή σεζόν εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 16:50, παρουσιάζονται οι τρόποι να ελέγξουμε το καθημερινό στρες και να περιορίσουμε το χρόνιο άγχος.

Πρωταθλητές στο άγχος είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρόσφατου Ευρωβαρόμετρου. Τρεις στους τέσσερις από εμάς αισθάνονται και δηλώνουν αγχωμένοι, ενώ περισσότεροι από τους μισούς παίρνουν τα ηρεμιστικά, γιατί πιστεύουν λανθασμένα ότι μόνο έτσι μπορούν να διαχειριστούν το στρες και το άγχος.

Ο ψυχίατρος Γιάννης Ζέρβας μας προτείνει μικρές, καθημερινές αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να ηρεμήσουμε και η δημοσιογράφος – τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου μιλά για την αγχώδη ζωή της αλλά και τον διπλό ρόλο της τηλεόρασης, που άλλοτε μας αγχώνει και άλλοτε μας χαλαρώνει.

Η έρευνα της εκπομπής αναζητά τα αίτια της κατάχρησης ηρεμιστικών στη χώρα μας, κυρίως από γυναίκες, ηλικιωμένους και εφήβους. Προτείνει δραστηριότητες όπως πχ την κηπουρική που αποδεδειγμένα βοηθούν στο να ελέγξουμε το άγχος μας. Επίσης, παρουσιάζεται μια πρωτοποριακή μέθοδος που “εκπαιδεύει” τον εγκέφαλο να ανταποκρίνεται σωστά απέναντι στο άγχος. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μαγειρεύει στο σπίτι του ένα αντι-στρες γεύμα με τις οδηγίες διατροφολόγου.

Η ηθοποιός Βιβή Κόκκα, η γνωστή “Βίκυ” από το σίριαλ του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί”, μιλά στην κάμερα της εκπομπής και δείχνει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πώς κατάφερε με μια σύγχρονη εναλλακτική μέθοδο να ελέγξει το άγχος που πριν από καιρό την οδήγησε στο νοσοκομείο.

BINTEO: Γ.Παπαδάκης:"Θέλουμε να είμαστε πρώτοι"

Στο ξενοδοχείο "King George" έγινε σήμερα το πρωί η παρουσίαση του πρωινού προγράμματος του ΑΝΤ1. 
 
Oι παρουσιαστές μίλησαν στην κάμερα του Star για την καινούρια εκπομπή τους και ο Γιώργος Παπαδάκης ανοιχτά δήλωσε πως θα ήθελε να είναι πρώτοι και τους ενδιαφέρει να πάνε καλά....
 
Δήλωσε πως τον ενδιαφέρουν τα νούμερα και όσοι δηλώνουν πως δεν τα κοιτάνε, είναι αυτοί που τα βλέπουν πρώτοι...

ΒΙΝΤΕΟ: Το ατύχημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον πάγο

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει εκ των έσω πληροφορίες και λεπτομέρειες για το Dancing on ice και σήμερα μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε τους παρτενέρ που θα έχουν οι σταρ....

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης πως είχε ένα ατύχημα στον πάγο, όταν έπεσε και χτύπησε το γόνατο της...
 

Χ.Φερεντίνος: "Έχω άγχος μήπως δεν προσαρμοστώ στο πρωινό"

O Xρήστος Φερεντίνος μιλώντας στην εκπομπή "Made in star" δήλωσε πως με την Σίσσυ είναι ένα παντρεμένο τηλεοπτικά ζευγάρι, και παραδέχτηκε πως την συμπαθεί πραγματικά ...
 
.Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως ενόψη της πρεμιέρας τους, έχει άγχος και θα προσπαθήσει να είναι αυθόρμητος και ειλικρινής και να είναι συγκεντρωμένος και να ακούει τι λέγεται γύρω του...
 
Ο Χρήστος δεν δίσταζε να παραδεχτεί πως φοβάται μήπως δεν καταφέρει να προσαρμοστεί και αποκάλυψε πως τα παιδιά του λένε πως κάνει μια εύκολη δουλειά και βγάζει πολλά λεφτά, αλλά δεν ξέρουν ότι δεν είναι όλα τόσο απλά...
 

Β.Ανδρίτσου:"Παντρεύτηκα τον καλύτερο μου φίλο"

Kαλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" ήταν η νιόπαντρη Βασιλική Ανδρίτσου, που μίλησε για τον γάμο της, τον σύζυγο της, που είναι ο καλύτερος της φίλος, την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί, αλλά και τις πολυσυζητημένες κόκκινες γόβες που φόρεσε στον γάμο τους...

Μίλησε βέβαια και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και υποβλήθηκε στις δοκιμασίες του Δημήτρη Ουγγαρέζο....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η είδηση μιας απαγωγής και το μεγάλο έγκλημα

Γιατί γέμισε η Αθήνα καλάσνικοφ; Γιατί πολλά μέλη συμμοριών που συλλαμβάνονται δεν προφυλακίζονται; Ποιά είναι η συμμετοχή των «ξένων» και ποιά των Ελλήνων στην εγκληματικότητα; Γιατί πολλοί δράστες είναι παιδιά της 2ης γενιάς μεταναστών; Η οικονομική κρίση τι σχέση έχει με την αύξηση της εγκληματικότητας; Ποιοί σκοτώνουν για ένα κινητό ή ένα ρολόι; Με ποιούς τρόπους θα μπορούσε η Αθήνα να γίνει μια πιο ασφαλής πόλη; Το μοντέλο της «μηδενικής ανοχής» που επέλεξε η Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ‘90 είναι μια λύση για την Αθήνα;

Αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 23:15, στο MEGA.

Η δημοσιογραφική ομάδα των «Πρωταγωνιστών» ερευνά την υπόθεση της απαγωγής της 22χρονης Σοφίας Γκόντα στα Ιωάννινα καθώς και τη δολοφονία του κοσμηματοπώλη Γιώργου Αλεξόπουλου στην Λυκόβρυση Αττικής. Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλεί με τη γυναίκα και τη μητέρα του Αλεξόπουλου καθώς και με την απαχθείσα Σοφία, κόρη του πρώην Δημάρχου Ιωαννίνων, Νίκου Γκόντα.

Επίσης, στους «Πρωταγωνιστές» μιλούν αστυνομικοί και δικαστές, ο εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης και ο Κυριάκος Ρερρές συντάκτης μιας μεγάλης έρευνας για την γκετοποίηση και την εγκληματικότητα στην Αθήνα.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στις 23:15 στο MEGA

Α. Βίσση: Έκανε "reality" τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά και τη ζήλεια.

Ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα αναμένεται να φέρει το rockumentary της Άννας Βίσση που θα κάνει απόψε πρεμιέρα στον Alpha. Η γνωστή τραγουδίστρια αφήνει για λίγο στην άκρη τον τίτλο της “απόλυτης Ελληνίδας σταρ” και μας αποκαλύπτει στιγμές από την καθημερινότητά της.

Στο πρώτο απόσπασμα από την πρεμιέρα του ριάλιτι με τη ζωή της Αννούλας που δημοσίευσε το Yupi, η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά. Για το ίδιο θέμα μάλιστα παίρνει θέση και η μητέρα της, Σοφία! 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γερμανού:"Η 'Ελενα είναι πολύ σέξι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό"

H εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας "έπιασε στα πράσα" την Ναταλία Γερμανού και την ρώτησαν για την Έλενα και τον στύλο!!!! 

Εκείνη δήλωσε πως δεν θα έφερνε τελικά για την συμπαρουσιάστρια της , στύλο, γιατί όπως είπε , δυο χρόνια έκανε δημοσιογραφική εκπομπή και μπορεί να έχει τα προσόντα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Η. Μαμαλάκη

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μέσα από την στήλη του στο Protagon .gr έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια της μητέρας του, όταν κάηκε το σπίτι της...


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ε.Μενεγάκη: "Θέλω να φάω το αγγούρι"

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν μια beauty editor από το Queen και έδειχνε κάποια εύκολα μυστικά ομορφιάς...

Η παρουσιάστρια όμως είχε ένα θεματάκι, καθώς την μύριζε το αγγούρι και ήθελε να το φάει...
 

Stars System: Σε τι βοηθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και σε ποιους φέρνουν προβλήματα;

Στο Stars System την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου μας δίνει μια πρώτη εικόνα για την εβδομάδα που έρχεται στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών.

Σε τι βοηθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και σε ποιους φέρνουν προβλήματα;

Ακόμη μάθετε πώς η όψη Αφροδίτης - Ουρανού επηρεάζει την ερωτική σας ζωή.

Επιπλέον, πώς αναλύεται ψυχολογικά το δίλημμα αρκετών ανθρώπων ανάμεσα στην ελευθερία και τη δέσμευση;

Γιατί κάποιοι αποφεύγουν τις ουσιαστικές σχέσεις και τον γάμο; Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη έχει τις απαντήσεις.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πύργος:''Καμπάνα'' σε ηλικιωμένη για... τηλεοπτικό ψέμα σε εκπομπή του Μικρούτσικου!

 

Κατηγορούσε τη νύφη της, ότι έδερνε τον εγγονό της - Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής...

''Καμπάνα" 4 μηνών με τριετή αναστολή έπεσε από το Εφετείο Πατρών σε 70χρονη από τον Πύργο η οποία είχε καταγγείλλει στην εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι η νύφη της χτυπούσε τον εγγονό της.

Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής. Η ηλικιωμένη είχε βγει στην εκπομπή του Alpha "αυτό που θέλουν οι γυναίκες" ενώ μήνυση σε βάρος της είχαν υποβάλει τόσο η νύφη της... όσο και ο γιος της.  H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Μενεγάκη σχολιάζει τα πρωινάδικα....

Η Ελένη Μενεγάκη τώρα που είναι στην μεσημεριανή ζώνη, έχει την ευκαιρία να σχολιάζει τα πρωινά προγράμματα .....

Έτσι αναφέρθηκε στην συνάντηση Σκορδά-Λιάγκα και Φερεντίνου στην πρεμιέρα της παράστασης "Χάρολντ και Μόντ", αλλά και την πρεμιέρα του "Πρωινού mou"...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

To Νέο πρόγραμμα του Mega-Ποια προγράμματα κόπηκαν;

Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε επίσημα το πρόγραμμα του Mega το οποίο μπαίνει δυναμικά στη φετινή σεζόν.

Στα προγράμματα που θα δούμε στην τηλεοπτική σεζόν 2011-2012 δεν συμπεριλαμβάνεται το "50-50" και το "Μπαμπαστρουμφ", άρα δεν θα τα δούμε στις οθόνες μας. Όσο για το "Just the 2 of us", to "Minute to win it", οι "Βασιλιάδες" και το "Master Chef" ήταν στα "Προσεχώς"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τα πρώτα γυρίσματα του ριάλιτι με τον Ψινάκη και τον Σαμαρά

Σήμερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα του καινούριου ριάλιτι του ΑΝΤ1 με τον Ηλία Ψινάκη, τον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά και η κάμερα του Star βρέθηκε εκεί και μίλησε με τους πρωταγωνιστές...

Ο πρώτος "τυχερός " που θα αφεθεί στα χέρια τους, είναι ένας οικογενειάρχης με παιδιά που θέλει να αλλάξει το στυλ του...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μ.Μπακοδήμου: "Η Ζέτα ήταν πολύ τάβλα"

Η Μαρία Μπακοδήμου σχολιάζοντας σήμερα μέσα από την εκπομπή τους, μια παλιά φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια , είπε πως ήταν πολύ τάβλα , αλλά τρομοκρατήθηκε όταν σκέφτηκε ότι μπορεί να έκανε σαρδάμ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Φ.Ζαφειράκου:"Δεν υπάρχει λόγος να έχω σχέσεις με την βιολογική μου μητέρα"

H Φαίη Ζαφειράκου με τον αρραβωνιαστικό της Αδρέα Κομπόση, μίλησαν στην εκπομπή "Made in Star" για την σχέση τους και υποστήριξαν πως μένουν μαζί από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν....

Η ηθοποιός που είναι υιοθετημένη, αναφέρθηκε και σε αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα και δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος να έχει σχέσεις με την βιολογική μητέρα της, ενώ υποστήριξε πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αν και μπορεί να κάνει παιδιά....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ ...EURO ΜΕ ΤΟ MEGA!

Ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής ομάδας στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2012, είναι μόνο στο MEGA την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.
  • Στις 20:00, ο αγώνας «ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ», σε απευθείας μετάδοση από την Τιφλίδα. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος
Αμέσως μετά τον αγώνα και ως τις 22:30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΠΑΜΕ EURO», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Στην εκπομπή θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, με δηλώσεις του Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και με ειδική ανάλυση των κρίσιμων φάσεων. Καλεσμένος στην εκπομπή είναι ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης.

Η εκπομπή «ΠΑΜΕ EURO» θα συνεχιστεί στις 00:30 με τα άλλα δύο ματς του ομίλου της Εθνικής ομάδας, «ΜΑΛΤΑ – ΙΣΡΑΗΛ» και «ΚΡΟΑΤΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ» αλλά και όλα τα γκολ από τους τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Euro 2012.
Tρίτη βράδυ, η Εθνική πάει ...Euro μόνο με το MEGA.

Με άρωμα και χρώμα Χολίδη η πρεμιέρα της Δούκισσας

ωμα και χρώμα Χολίδη η πρεμια της Δούκισσας
Στην χθεσινή πρεμιέρα του LifeStyle με την Δούκισσα Νομικού υπήρξε πολύ άρωμα του συντρόφου της, Χρήστου Χολίδη, που γέμισε το studio με τα αγαπημένα του λουλούδια... Τα πειράγματα των συνεργατών της ήταν πάρα πολλά και εκείνη κοκκίνιζε πιο πολύ και από το κραγιόν της...Την ίδια ώρα ο τραγουδιστής ΄, που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μιλάει για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την δημιουργία μιας οικογένειας....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η συνάντηση Σκορδά-Λιάγκα με Φερεντίνο...

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν από κοντά η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με τον Χρήστο Φερεντίνο και την σύζυγο του Σοφία Παυλίδου στην πρεμιέρα της παράστασης "Χάρολντ και Μόντ" και οι παρουσιαστές ήταν πολύ φιλικοί μεταξύ τους και αντάλλαξαν ευχές ...

Στην ίδια παράσταση η Φαίη συνάντησε και την Μαρία Αραμπατζή, που πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ανέλαβε την εκπομπή, που παρουσίαζε η δεύτερη....
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σίσσυ Χρηστίδου: «Πήγα στον ΑΝΤ1 γιατί ο ALPHA με άφησε μετέωρη»

Το παρασκήνιο της μεταγραφής της αποκαλύπτει η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα στο νέο πρωινό του ANT1.

«Όταν έρχεται ένα τόσο μεγάλο κανάλι και σου κάνει μια τέτοια πρόταση είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς. Ειδικά όταν είσαι επαγγελματικά μετέωρος. Όταν ο Αlpha μου ανακοίνωσε την συνέχεια της εκπομπής, εγώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1», λέει η Σίσσυ στην εφημερίδα «Real News» και καρφώνει το κανάλι της Κάντζας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Χ.Φερεντίνος: Ζητάει "ψήφο εμπιστοσύνης" από την Μενεγάκη

Ο Χρήστος Φερεντίνος μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του στο "Πρωινο ΑΝΤ1" έδωσε μια συνέντευξη στο "Πρώτο θέμα" και μίλησε για τα πάντα με το γνωστό του χιούμορ...

Παραδέχτηκε πως ο ίδιος είχε προτείνει και την Νάντια για την εκπομπή , αλλά το κανάλι ήθελε να την αξιοποιήσει στην prime time...

Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι έχει κοινά με τον Γρηγόρη, απάντησε πως εκείνος δεν τα είχε ποτέ με την Νάντια, ενώ του έκανε ανοιχτή πρόταση να πάει στην εκπομπή....
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σ.Τσιμτσιλή : Σκέφτεται να ασχοληθεί με την νομική

Καλεσμένη στην εκπομπή "Star System " με την Άση Μπήλιου ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που μίλησε για τις αλλαγές που έφερε αυτή η χρονιά στην ζωή της, τις δυσκολίες στο Alter, τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό , ενώ δήλωσε πως θέλει να γίνει μητέρα και είναι εξοικειωμένη με την ιδέα...
Όσον αφορά το αν θα άλλαζε επαγγελματική σταδιοδρομία , δήλωσε πως τον τελευταίο χρόνο το σκέφτεται και ρώτησε μάλιστα τον σύζυγο της ,πόσα χρόνια είναι η νομική, ενώ δεν αποκλείει να ασχοληθεί και με το τουριστικό γραφείο της μητέρας της...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ποιος λέει στην Τατιάνα:"Kαλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"

Η εκπομπή "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου, μπορεί να ξεκίνησε πολύ δυνατά όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά η πτώση των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις , ενώ οι τηλεκριτικοί από την αρχή δεν είχαν δεν με τόσο καλό μάτι, αυτό την το νέο ξεκίνημα...

Τελευταίο "πλήγμα" για την παρουσιάστρια είναι η κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη, που "συμβουλεύει" την Τάτι και της προτείνει μέχρι και καινούριο τίτλο για την εκπομπή της... Ποιος είναι αυτός; "Καλύτερα να μασάς"!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Θεσσαλονικιές σε δράση: Φαίη Σκορδά vs Σίσσυ Χρηστίδου

Η εκπομπή "TV Weekend" ετοίμασε ένα crash test ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, της Φαίης Σκορδά και της Σίσσυς Χρηστίδου που κάθε πρωί θα μας λένε καλημέρα ,μέσα από τα "Πρωινά" τους....

Οι δυο παρουσιάστριες έχουν πολλά κοινά και κοινή αφετηρία και υπάρχουν πολλά στοιχεία που της ενώνουν...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ν.Παλαιτσάκη: "Όταν έφυγα από τα μεσημεριανά αναγκάστηκα να πάω σε ψυχίατρο"

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" αναφέρθηκε στο καινούριο της βιβλίο και αποκάλυψε πως όταν σταμάτησε από τα μεσημεριανά, ο οργανισμός της κράσαρε και αναγκάστηκε να πάει σε ψυχίατρο...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η.Ψινάκης: Έγινε έξαλος για το τρέιλερ της εκπομπής του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα , έξαλλος έγινε ο Ηλίας Ψινάκης, με την ιδέα που είχε η παραγωγή του reality που θα πάρει μέρος, για το πρώτο τρέιλερ...Ο γνωστός μάνατζερ δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα και πρότεινε μια δική του στην οποία εκείνος ανοίγει το διαφημιστικό και ο Τρύφωνας Σαμαράς το κλείνει....
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...