Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Χειροπέδες στον παραγωγό των σίριαλ "Εργαζόμενη γυναίκα", "Ονειροπαγίδα" και "Λίτσα. com" !

Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ"

Χειροπέδες σε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου πέρασαν οι διωκτικές αρχές. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 1.800.125 ευρώ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τη Δευτέρα η "Παρέμβαση" του Λαζόπουλου για τις εκλογές...

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Λάκης Λαζόπουλος συναντά τη Γιάννα Παπαδάκου στο στούντιο της εκπομπής και μιλάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τις εκλογές, για τους πολιτικούς και για τη σάτιρα στην Ελλάδα.

Επίσης, οι πολιτικοί αρχηγοί μιλούν για τον Λάκη Λαζόπουλο και, αντιστρέφοντας τους ρόλους, προσπαθούν να τον σατιρίσουν.

Παρέμβαση, εκτάκτως τη Δευτέρα, 23 Απριλίου στις 22:45, στον Alpha.

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ της ΕΣΗΕΑ Τηλεαστερες και δημοσιογράφοι που έσπασαν την απεργία

Αντώνης Σρόϊτερ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει τους δημοσιογράφους του Τ/Σ « ALPHA »

Βασίλη Παπαδρόσο,
Αντώνη Σρόϊτερ,
Γιώργο Σμυρνή,
Μάρθα Λεκκάκου,
Μαρία Κολοβού,
Βίκυ Χαντζή,
Βαγγέλη Δουράκη,

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΔΩ

Formula 1 την Κυριακή, 22 Απριλίου το Grand Prix Μπαχρέιν

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 4ο αγώνα της χρονιάς, το GP Μπαχρέιν.

Η νίκη της Mercedes στην Κίνα αποτέλεσε μια ακόμη ανατροπή στο απρόβλεπτο φετινό πρωτάθλημα. Με τρεις νικητές σε ισάριθμους αγώνες φέτος (Μπάτον – Αυστραλία, Αλόνσο – Μαλαισία, Ρόσμπεργκ – Κίνα) και τον Χάμιλτον να προηγείται στη βαθμολογία ποιος μπορεί να κάνει προβλέψεις;

Την Κυριακή, στην έρημο του Σακχίρ, τουλάχιστον δέκα πιλότοι, αυτοί των McLaren, Red Bull, Mercedes, Lotus και Ferrari διεκδικούν μια θέση στο βάθρο.

Στο νησάκι του Περσικού Κόλπου, όπου πέρυσι δεν διεξήχθη το GP λόγω πολιτικών αναταραχών, η κατάσταση φέτος είναι ελεγχόμενη, τουλάχιστον σύμφωνα με τη FIA που έδωσε το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

H αντίστροφη μέτρηση στο στούντιο του Alpha θα ξεκινήσει μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, καθώς και ενδιαφέροντα θέματα και τεχνικές αναλύσεις.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τον σχολιασμό του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ακόμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης θα παρουσιάσει το νέο Ford Focus 1.0lt με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 125PS.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Highlights δοκιμών: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

6 Ιουλίου τέλος στο αναλογικό σήμα της τηλεόρασης

Η απόφαση να παύσει το αναλογικό σήμα της τηλεόρασης στον Υμηττό στις 3 τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012 για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβέρνησης.

Ενώ το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στην πρώτη συνάντηση των εμπλεκομένων στο Υπουργείο Μεταφορών, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το χρονοδιάγραμμα μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, το πιθανότερο είναι να δοθεί παράταση στο switchover του Υμηττού και η ψηφιακή έναρξη στην Αττική να παραταθεί για το καλοκαίρι λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μιλά ανοιχτά για τις φοβίες του και την κλειστοφοβία

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 21 Απριλίου στις 17:10, ασχολείται με τις φοβίες και πως μπορούν να αντιμετωπιστούν. Εξετάζει τις πιο συχνές φοβίες όπως η αγοραφοβία, η κοινωνική φοβία, η υψοφοβία, η πετοφοβία (φόβος για το αεροπλάνο), η κλειστοφοβία αλλά και πολλές άλλες ειδικές φοβίες, που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα αντικείμενα, ζώα και άλλα.

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι η φοβία τις περισσότερες φορές είναι η εκδήλωση του άγχους μας με συγκεκριμένο τρόπο και εκτιμούν ότι όταν ένας άνθρωπος εμφανίσει μια φοβία είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να ταλαιπωρηθεί και από άλλες.

Στην εκπομπή αναλύονται οι παιδικές μας φοβίες και η σχέση που μπορεί να έχουν με εκείνες που εμφανίζουμε ως ενήλικες. Οι ειδικοί παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές και συζητούν τις λύσεις που υπάρχουν σήμερα για τις κυριότερες φοβίες. Τέλος, τονίζουν, ότι σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε σε μεγάλο βαθμό τις φοβίες μας, μέσα από τη σταδιακή έκθεση στο αντικείμενο ή την κατάσταση που προκαλεί φοβία και την ψυχοθεραπεία.

Ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης, μιλά ανοιχτά για τις φοβίες του, την κλειστοφοβία αλλά και τη φοβία που εμφάνισε με τα χρόνια για τις πτήσεις και εξηγεί πώς κατάφερε να τις αντιμετωπίσει με τη βοήθεια ειδικών.

Έφυγε και η ηθοποιός Ζωζώ Ζάρπα - Η "γιαγιά με τα γιαούρτια"

Η Ζωζώ Ζάρπα πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές με τελευταία αυτή του ΑΝΤ1 «Δόκτωρ Ρούλης», ενώ είχε λάβει μέρος και σε αρκετές διαφημίσεις.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βαφτίσια στη Τήνο για το παιδί των Λιάγκα - Σκορδά

Την Τήνο έχουν επιλέξει για τη βάφτιση του γιου τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι ξέκλεψαν λίγο χρόνο και επισκέφτηκαν πρόσφατα το νησί για να οργανώσουν όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο θα γίνει στις αρχές Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης.

Η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φωτογραφικά φλας.

Με ποιό κόμμα θα είναι υποψήφια η Ελένη Μενεγακη;

Κι όμως δεν πρόκειται για πλάκα! Το όνομα Ελένη Μενεγάκη, συγκαταλέγεται στις λίστες των υποψηφίων μεγάλου κόμματος και έχει ανακοινωθεί ότι κατεβαίνει υποψήφια στη Β´ Αθήνας... 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Stars System: Σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη και την Αφροδίτη, δείκτες του πάθους και του έρωτα;

Το Stars System αυτή την Κυριακή 22 Απριλίου, εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη σε μια εκπομπή με έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά θέματα. 

Τι θα φέρει ο φτερωτός θεός του έρωτα σε κάθε ζώδιο την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012;


Επίσης, ανακαλύψτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη και την Αφροδίτη, δείκτες του πάθους και του έρωτα.

Stars System, την Κυριακή 22 Απριλίου, εκτάκτως στις 12:50, στην τηλεόραση του Alpha.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Από αυτό το αυτοκίνητο βγήκε ζωντανός o πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής

Παραλίγο να του βγούν «ξινές» οι Πασχαλινές διακοπές του γνωστού τηλεπαρουσιαστή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε χαντάκι στην Κέρκυρα όπου βρισκόταν.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

3 φίλοι – 3 κόμματα

Τι συμβαίνει όταν τρεις φίλοι αποφασίζουν να κατέβουν στις εκλογές, ο καθένας με διαφορετικό κόμμα; Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και ο αρθρογράφος της εφημερίδας Τα Νέα Θανάσης Χειμωνάς, συζητούν με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την απόφαση τους να κατέβουν στις εκλογές. «Πρωταγωνιστές», την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στις 23.00, στο MEGA.

Η συνάντηση των τριών φίλων γίνεται σε ένα παλιό βυρσοδεψείο στον Βοτανικό. Ο Τατσόπουλος «ομολογεί» ότι μόνος του πήρε τηλέφωνο στο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να είναι υποψήφιος. Ο Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς ενθυμούμενος μια παλιά – προ δεκαετίας – συνάντησή τους και ο Χειμωνάς εξηγεί πως «παρέκαμψε» τα αριστερά «εικονίσματα» που είχε στο σπίτι του και αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση, βέβαια, δεν σταματά στην πολιτική, αλλά επεκτείνεται και στον κινηματογράφο, τον τζόγο, τον Χατζιδάκι, τον Μίμη Ανδρουλάκη, τις γυναίκες, τους «Ελληναράδες», τους «Αγανακτισμένους», τα γιαούρτια.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών. Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών.

Στην εκπομπή μιλούν, επίσης, η πανεπιστημιακός Μαρία Ρεπούση, υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ στην Α΄ Πειραιώς και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β΄ Θεσσαλονίκης.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στις 23.00 στο MEGA.

Το Star για τις εκλογές: Όταν ο Μαλλέλης σχεδιάζει κάτι καλό βγαίνει…

Το δρόμο προς τις εκλογές της 6ης Μαίου προετοιμάζει το Star.

Τα σοβαρά αλλά και τα ευτράπελα, το προσκήνιο με τις επίσημες δηλώσεις και τους “αυθόρμητους” λόγους και ενθουσιασμούς αλλά και τα παρασκήνια, εκεί που ο δημοσιογράφος αξιοποιεί το επάγγελμά του.

Το Star με το επιτελείο των δημοσιογράφων και των τεχνικών του θα βρίσκεται παντού εκεί που το αναμένουν αλλά και εκεί που δεν το έχουν προβλέψει.

Όταν ο Μαλλέλης σχεδιάζει κάτι καλό βγαίνει…

Οι πολιτικοί αρχηγοί, τα στελέχη αλλά και οι “νέες αφίξεις” – νέοι υποψήφιοι βουλευτές, θα φιλοξενηθούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσιάζουν ο Θοδωρής Δρακάκης και ο Παναγιώτης Στάθης.

Στα στρατηγεία τους στην οδό Ιπποκράτους και στη λεωφόρο Συγγρού τους αρχηγούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ε. Βενιζέλο και της Ν.Δ Α. Σαμαρά, θα επισκεφθεί ο γεν. δ/ντης ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτης Μαλλέλης, για να πάρει συνέντευξη. Θα επιμείνει σε ερωτήσεις, που αντιπροσωπεύουν και βασανίζουν τον σημερινό πολίτη αυτής της χώρας.

Τη συζήτηση σε τέσσερα “πολιτικά τραπέζια” των 10 ατόμων με φιλοξενούμενους εκπροσώπους όλων των κομμάτων θα διευθύνει η δ/ντρια online media Μάρα Ζαχαρέα.

Όταν οι πολιτικές εκπομπές, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του ΕΣΡ, ενταχθούν στο πρόγραμμα μας θα ενημερώσουμε.

Τη σκηνοθετική ευθύνη όλων των πολιτικών συζητήσεων θα έχει ο Σάκης Σιάρκος.

Χωρίς εκπομπές και δελτία ειδήσεων την Πέμπτη τα ιδιωτικά κανάλια

Απεργούν την Πέμπτη οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με συνέπεια τα κανάλια να μείνουν χωρίς εκπομπές αλλά και δελτία ειδήσεων.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιος πρώην της Ναταλίας Γερμανού την εγκατέλειψε για ένα άντρα;

Η Ναταλία Γερμανού πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Κάτι που αποδεικνύει και με την πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, όπου μιλάει για την πρώτη της ερωτική εμπειρία, το πόσο ζηλεύει και -πάνω από όλα- για τον πρώην της που την άφησε επειδή ερωτεύτηκε ένα άλλο άντρα. 

 Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ


Λέσβος: Έρχονται για γυρίσματα τηλεοπτικής υπερπαραγωγής, Τούρκοι αστέρες!

Το σίριαλ που θα γυριστεί θα προβληθεί τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα...


Μία πολύ μεγάλη προβολή της Λέσβου αναμένεται να γίνει, από αστέρες της Τουρκικής τηλεόρασης. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Μελέτη κέρδισε τη μάχη της μεσημεριανής ζώνης

Μετά από πέντε χρόνια, Ελένη Μενεγάκη και Ελεωνόρα Μελέτη βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στη μάχη της τηλεθέασης, και η παρουσιάστρια της «Μεσημεριανής Μελέτης» έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς έστω και με μικρή διαφορά, κέρδισε τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» συγκέντρωσε 16,5% στο σύνολο και 23,5% στο νεανικό κοινό αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελένη Μενεγάκη, η οποία κατάφερε να φτάσει το 14,6% στο σύνολο και 19,2% στο κοινό 15-44.

Πάμε Πακέτο: Ένας 19χρονος ορφανός αντιμέτωπος με το... παρελθόν του!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 19 Απριλίου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανοίγουμε τρία πακέτα που θα συγκινήσουν και θα ξαφνιάσουν.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα που επιθυμεί να συναντήσει μετά από 45 χρόνια την πολύ καλή της φίλη με την οποία μοιράστηκε την πιο σκληρή ανάμνηση της ζωής της: Τα χρόνια του ορφανοτροφείου. Μπορεί να έχει περάσει καιρός και οι πληγές από τα τραύματα να έχουν επουλωθεί, όμως η αποστολέας δεν ξέχασε ποτέ το κορίτσι που της κρατούσε συντροφιά πίσω από τις κλειστές πόρτες του ιδρύματος. Θα θυμηθεί η παραλήπτρια την αποστολέα μετά από τόσα χρόνια;

Το δεύτερο πακέτο θα προσπαθήσει να φέρει κοντά μετά από περισσότερα από 30 χρόνια, δύο γυναίκες που τις ενώνει ένας στενός συγγενικός δεσμός. Αποστολέας και παραλήπτρια είχαν δεθεί πάρα πολύ από τα παιδικά τους χρόνια, αφού ένας απροσδόκητος θάνατος άλλαξε τις ζωές τους. Μαζί πορεύτηκαν και στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι που μια μέρα χάθηκαν. Η Ράνια, η αποστολέας, ανησυχεί μήπως η Λένα δεν βρίσκεται στη ζωή μιας και στην τελευταία επικοινωνία που είχαν πριν χρόνια, της είχε εκφράσει κάποιες ανησυχίες για την υγεία της. Ποια αναπάντεχη έκπληξη θα φέρει στην αποστολέα η έρευνα του Πάμε Πακέτο; Θα ανοίξει κάποιος το πακέτο της;

Το άνοιγμα του τρίτου πακέτου, θα αποκαλύψει μια ιστορία με παραλήπτη ένα 19χρονο αγόρι. Ο Νίκος είναι ένα παιδί που μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια μόνο με τη μητέρα του, χωρίς την παρουσία του πατέρα του. Μια σειρά γεγονότων ανάγκασαν τη μητέρα του, όταν ο Νίκος ήταν σχεδόν νεογέννητος, να τον φυγαδέψει στην κυριολεξία από το σπίτι όπου ζούσαν σαν οικογένεια και να εξαφανιστούν. Δεν είχαν ποτέ ξανά καμία επαφή με τον πατέρα ή την οικογένειά του, καθώς φρόντιζαν να μην αφήνουν ίχνη. 19 χρόνια μετά ο Νίκος, ενήλικας πια, βρίσκεται στην εκπομπή μαζί με τη μητέρα του για να ανοίξουν ένα πακέτο που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν… Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

«Supernatural» στο STAR από την Τρίτη

Την Τρίτη 24/4 στη 01:15 κάνει πρεμιέρα στο  STAR, ο 7ος κύκλος της σειράς αμερικανικής παραγωγής, επιστημονικής φαντασίας «Supernatural» (Δευτέρα – Πέμπτη).

Ο 7ος -νέος- κύκλος, γυρίστηκε το 2011 και θα ολοκληρωθεί σε 23 επεισόδια.

Ο δημιουργός της σειράς, Έρικ Κρίπκε, ενθουσιάζει για μία φορά ακόμα, τα εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές των αδελφών Γουίντσεστερ. Παρότι η σειρά ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στον πέμπτο κύκλο, όπου ο Σαμ και ο Ντιν αποτρέπουν τον Λούσιφερ από το να κυριαρχήσει στη Γη, η μανία συνεχίζεται και με 7ο κύκλο. Στις ΗΠΑ, ο 7ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κιμ Μάνερς, Ρόμπερτ Σίνγκερ, Τσαρλς Μπίσον, Πίτερ Έλις

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζάρετ Πανταλέκι, Τζένσεν Άκλς, Τζιμ Μπίβερ, Μίσα Κόλινς

Ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ, ήταν παιδιά όταν η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό». Από τότε οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Ο πατέρας τους, Τζον, ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους του να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων. Είκοσι δύο χρόνια μετά, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής καταδίωξης, ο Τζον Γουίντσεστερ εξαφανίζεται και οι δύο μαθητευόμενοι πολεμιστές, άνδρες πια, ακολουθούν τα ίχνη του πατέρα τους, σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, όπου η λογική δεν μπορεί να γίνει πυξίδα.

Σε κάθε τους βήμα συναντούν ανθρώπους, που έχουν ανάγκη από την προστασία τους και συλλέγουν γνώσεις, έχοντας σημαδευτεί σε τρυφερή ηλικία από την εικόνα ενός αόρατου, στους πολλούς, και επικίνδυνου επισκέπτη, που συνθέτει το ψηφιδωτό του πιο τρομακτικού εφιάλτη.

Στο τέλος του 6ου κύκλου, ο Κάστιελ ανακηρύσσει τον εαυτό του “Θεό του κόσμου” απαιτώντας από όλους να υποκλιθούν στο μεγαλείο του αλλιώς θα τους καταστρέψει.

Στον 7ο κύκλο ο Κάστιελ στο νέο του ρόλο ως Θεός προσπαθεί να διορθώσει κάποιες από τις αδικίες του κόσμου, ξεκινώντας με τους ακόλουθους του αρχάγγελου Ραφαήλ. Για να τα καταφέρει, αντλεί δύναμη από το Καθαρτήριο. Η κίνησή του αυτή “ξυπνάει” τις ψυχές των Λεβιάθαν και τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή τους. Η απελευθέρωση των Λεβιάθαν σπέρνει τον τρόμο σε όλη τη γη, αφήνοντας την τύχη της ανθρωπότητας για ακόμα μια φόρα στα χέρια των αδελφών Γουίντσεστερ και του Μπόμπι. Ωστόσο, η αποστολή τους δεν είναι καθόλου εύκολη. Για να τους σκοτώσουν πρέπει να κρατήσουν τα κεφάλια μακριά από τα σώματα τους, είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουν την ανάστασή τους...

* Η σειρά προτάθηκε το 2006 για το βραβείο Saturn στην Κατηγορία της Καλύτερης Σειράς, ενώ την ίδια χρονιά προτάθηκε για EMMY στις Κατηγορίες Ήχου και Μουσικής.

Με το βραβείο των τηλεθεατών (People’s Choice Awards) τιμήθηκε το 2010 η σειρά ως “Καλύτερη Σειρά Επιστημονικής Φαντασίας”. Την ίδια χρονιά ο Τζένσεν Ακλς, ο “Ντιν” της σειράς, βραβεύτηκε ως “Καλύτερος ηθοποιός” από τα “T.V. Guide Awards”.

Το 2012 τιμήθηκε με δύο ακόμα βραβεία των τηλεθεατών (People’s Choice Awards) ως “Αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας” αλλά και “Αγαπημένη δραματική σειρά”.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Μεταμεσονύχτια "Αυτοψία" Χρυσοχοΐδη, Δένδια με Σρόιτερ στο κέντρο της Αθήνας

Στη νέα εκπομπή του Alpha, Αυτοψία, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι πολιτικοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες φλεγόντων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων. Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που θα διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και θα έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με προβλήματα που αναζητούν λύση, ενώ η κάμερα της εκπομπής θα καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στο στούντιο όπου θα ακολουθεί συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.

Αυτή την Τετάρτη, 18 Απριλίου, για πρώτη φορά, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας, κάνουν μεταμεσονύχτια αυτοψία στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ: Εγκληματικότητα, ναρκωτικά, πορνεία, παράνομη μετανάστευση στην καρδιά της πρωτεύουσας. Πώς αντιδρούν οι δύο πολιτικοί σε όσα εκτυλίσσονται μπροστά τους;

Ακόμα, ρεπορτάζ στην Αλεξανδρούπολη, το μέρος από το οποίο ξεκινάει το «τρένο των λαθρομεταναστών» για την Αθήνα: Πώς μπαίνουν στη χώρα; Πώς καταλήγουν στην Αθήνα; Ποιοι τους παραλαμβάνουν;

Στη συζήτηση στο στούντιο, εκτός του Μ. Χρυσοχοΐδη και του Ν. Δένδια συμμετέχουν ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Θάνος Πλεύρης, και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Πάνος Σκουρλέτης, καθώς και οι δημοσιογράφοι του Alpha, Νίκος Μάνεσης και Δήμος Βερύκιος.

Αυτοψία, την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 23:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Η Μ. Μενούνος έσκισε ξανά στο DWTS! Δικαίως θεωρείται φαβορί!

Φωτιές ανάβει κάθε τόσο η Μαρία Μενούνος στον αντρικό πληθυσμό και οι λόγοι είναι διάφοροι, αφού είναι αρκετά σέξι και ταλαντούχα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ MEGA

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 στις 20:45 μιλάει στην Όλγα Τρέμη και τον Παύλο Τσίμα λίγες εβδομάδες πριν την Κυριακή των εκλογών.


ΑΥΡΙΟ, Τετάρτη, 18 Απριλίου συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Ευάγγελου Βενιζέλου στο MEGA.

"Παρέμβαση" Λαζόπουλου για τις εκλογές την Πέμπτη

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.


Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Λάκης Λαζόπουλος συναντά τη Γιάννα Παπαδάκου στο στούντιο της εκπομπής και μιλάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τις εκλογές, για τους πολιτικούς και για τη σάτιρα στην Ελλάδα.

Επίσης, πολιτικοί μιλούν για τον Λάκη Λαζόπουλο και, αντιστρέφοντας τους ρόλους, προσπαθούν να τον σατιρίσουν.

Παρέμβαση, την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 23:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

«Η Παναγία μου άλλαξε τη ζωή»! Ποιός διάσημος το είπε;


«Ήμουν κουτσός ψυχικά, είχα μία ψυχική κουτσαμάρα. Κάποιες ψυχικές αλυσίδες που τις κουβαλούσα πολλά χρόνια. Πήγα στο Άγιο Όρος και ανοίξανε». 

Δείτε τον διάσημο Έλληνα ηθοποιό! 

Μειώσεις 55% στους αστέρες του Mega

Παράλληλα ξεκίνησαν οι πρώτες κρούσεις στους πρωτοκλασάτους αστέρες για μετεγγραφές σε άλλα ανταγωνιστικά ΜΜΕ.

Οι αστέρες έχουν υποστεί μειώσεις της τάξης του 55% στις αποδοχές τους την τελευταία διετία. Την πρώτη φορά οι περικοπές έφτασαν στο 35% με τη δέσμευση πως δεν θα γίνουν απολύσεις.

Η δέσμευση αυτή δεν τηρήθηκε και ακολούθησε το δεύτερο μαχαίρι κατά 20%. 

Προς το παρόν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εκτιμάται πως θα υπάρξει ανακωχή.

Όμως, μετά, και αναλόγως του εκλογικού αποτελέσματος θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος σκληρής διαπραγμάτευσης , μεταξύ εκείνων που θα μείνουν.


“Παρόν”

Τι τρέχει ανάμεσα στη Maria Menounos και τον παρτενέρ της στο «Dancing»;

Κάτι συμβαίνει ανάμεσα στη Maria Menounos και τον παρτενέρ της  στο αμερικανικό «Dancing with the Stars».

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια από την αρχή του show είναι πολύ κοντά με τον Derek Hough, με αποκορύφωμα φυσικά, το «καυτό» τους φιλί στο live της προηγούμενης εβδομάδας, όπου χόρεψαν μια άκρως ερωτική rumba!

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Τάκης Ζαχαράτος: «Εγώ τιμώ τα παντελόνια που φοράω»

Δεν έχει εμμονές με κανέναν ωστόσο αυτό που πιστεύει θα το πει γιατί θεωρεί ότι είναι το πιο υγιές πράγμα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για τις διάφορες παρεξηγήσεις που έχουν προκληθεί με άλλους επωνύμους λέει στο Εγώ:

«Δεν έχω εμμονές. Το ότι λέω την γνώμη μου, δεν σημαίνει ότι έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους. Το θεωρώ ανέντιμο να κάνω μια δήλωση εναντίον κάποιου όπως το κάνουν στην τηλεόραση, που τα λένε μεν αλλά μετά κατ΄ ίδιαν δικαιολογούνται», λέει στο Εγώ και συμπληρώνει:

«Εγώ τιμώ τα παντελόνια που φοράω και θεωρώ πως είναι υγιές το να θυμώνεις και το να εκφράζεις αυτό που σε πείραξε».

Κάτια Δανδουλάκη: Μιλάει για τον "τσακωμό" της με τον Λάτσιο

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε συμφωνήσει να είναι το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the Stars».


Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει όντως καβγαδίσει με τον Γιάννη Λάτσιο όπως έχει ακουστεί. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Μενεγάκη - Μελέτη "μονομαχία" και στους καλεσμένους !

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης "Εδώ media" της "Real News", η Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη θα ριχτούν στη μάχη του μεσημεριού, έχοντας στο πλευρό τους ισχυρούς συμμάχους.

Εν όψει της μεταξύ τους αντιπαράθεσης που ξεκινά την Τρίτη 17 Απριλίου, οι δύο παρουσιάστριες επέλεξαν να καλέσουν για "ενισχύσεις" δύο άνδρες παρουσιαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρεμιέρα της Τρίτης, η Ελεονώρα Μελέτη θα έχει ως κεντρικό καλεσμένο τον Γιώργο Λιάγκα σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ, μία εβδομάδα αργότερα, την επόμενη Τρίτη 24 Απριλίου, στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη θα βρεθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Εκλογές με τον Λάκη

"Πιστός" στην παράδοση που τον θέλει να σχολιάζει - με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο - τα εκλογικά αποτελέσματα, το βράδυ της 6ης Μαϊου, ο Λάκης Λαζόπουλος θα δώσει και πάλι το "παρών" στον Alpha.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πάσχα στη Χαλκίδα η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος

Πάσχα στη Χαλκίδα κάνει και φέτος η  Τατιάνα Στεφανίδου με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους.

Χτες μάλιστα η Τατιάνα εθεάθη στο Στρογγυλό της παραλίας να παρακολουθεί την περιφορά των Επιταφίων. Μάλιστα τράβηξε και φωτογραφίες που λίγο αργότερα ανέβασε στο twitter της. 
 
Η οικογένεια Στεφανίδου -Ευαγγελάτου βρίσκεται στην πόλη και θα κάνει παραδοσιακό Πάσχα στο εξοχικό της στις Αλυκές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...