Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Νέα κωμική σειρά στο STAR: MIKE & MOLLY

Νέα κωμική σειρά παραγωγής 2010 που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια, ξεκινά τη Κυριακή στο STAR. Τίτλος της: MIKE & MOLLY και πρωταγωνιστές δύο ευτραφείς!

Από τον master του είδους Τσακ Λορ, παραγωγό αλλά και σεναριογράφο των επιτυχημένων «Two and a Half Men» και «The Big Bang Theory». Να σημειωθεί ότι ο Τσακ Λορ έχει γράψει 27 συνολικά επεισόδια για όλους τους κύκλους.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Μπάροους

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπίλι Γκάρντελ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Ρένο Γουίλσον, Κέιτι Μίξον, Ναϊάμπι Ναϊάμπι, Σούζι Κερτζ

Μια τρυφερή ιστορία αγάπης δύο καθημερινών ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ζωής με γέλιο και χιούμορ.

Ο αστυνομικός Μάικ Μπιγκς είναι όχι μόνο στο όνομα αλλά και στην πραγματικότητα ... «μεγάλος»: σε αισθήματα, καλοσύνη αλλά και κιλά. Κάνει προσπάθειες να χάσει το περιττό βάρος με σύμμαχο τον αδύνατο, φλύαρο συνάδελφο του Καρλ αλλά όχι και τη ζυγαριά του. Ο Μάικ είναι μέλος και των «Ανώνυμων Φαγάδων» και εκεί συναντά την «αδελφή ψυχή», τη γεματούτσικη Μόλι Φλιν.

Η Μόλι είναι δασκάλα του δημοτικού, με αίσθηση του χιούμορ και αυτογνωσία για τις καμπύλες της. Αν και θέλει, δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στον στόχο της και να χάσει κιλά. Η συγκατοίκηση με την καλλίγραμμη αδελφή της Βικτόρια, μακιγιέζ σε ...γραφείο τελετών, και την αδύνατη, «εύθυμη χήρα» μητέρα της Τζόις, της δημιουργούν ένα άγχος παραπάνω. Αλλά και ο Μάικ αντιμετωπίζει καθημερινά γαστριμαργικούς πειρασμούς στο εστιατόριο, που συχνάζουν με τον Καρλ. Η φιλία με τον Σενεγαλέζο σερβιτόρο Σάμιουελ δεν του έχει βγει σε καλό.

Η γνωριμία τους; Έρωτας από την πρώτη…μπουκιά αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν ισχυρογνώμονες φίλους και προβληματικούς συγγενείς. Η ιστορία δύο ανθρώπων από καλή…πάστα, που αναζητούν ένα κομμάτι ευτυχίας!

Η σειρά ξεκινάει την Κυριακή 20/1 στις 16:50 και κάθε Κυριακή, με διπλά επεισόδια.

Το 2011 έφερε στην πρωταγωνίστρια της σειράς, Μελίσα Μακ Κάρθι, το πρώτο της “primetime emmy” στην κατηγορία “Α’ γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά”, το οποίο παρέλαβε τρακαρισμένη, ενώ με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε ολόκληρο το επιτελείο και την παραγωγή, τονίζοντας πως «μία επιτυχημένη κωμική σειρά είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας».

Στην τελετή η Μελίσα εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό μάξι, μοβ φόρεμα δικής της δημιουργίας.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η παραγωγή της σειράς δείχνει απόλυτη κατανόηση στις προσωπικές επιλογές των δύο, ομολογουμένως ευτραφών, πρωταγωνιστών. Η ίδια η παραγωγή δηλώνει πως βασική τους μέριμνα είναι η υγεία και η ευημερία των δύο star της σειράς και στη συνέχεια τα… «νούμερα».

Γεγονός που αποδεικνύεται όταν, λόγω προβλημάτων υγείας στην καρδιά και τα γόνατα, ο πρωταγωνιστής της σειράς Μπίλι Γκάρντελ, ο οποίος είχε φτάσει τα 160 κιλά, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δίαιτα. Η παραγωγή όχι μόνο τον υποστήριξε πλήρως στην προσπάθειά του αυτή, αλλά και χρηματοδότησε τον προσωπικό του γυμναστή.

Ορισμένα ευτράπελα της σειράς είναι πως η Κλιό Κινγκ, η οποία υποδύεται τον χαρακτήρα της γιαγιάς του Ρένο Γουίλσον (αξιωματικός Καρλ ΜακΜίλαν), είναι στην πραγματικότητα μόλις 7 χρόνια μεγαλύτερη από τον τηλεοπτικό «εγγονό» της. Ενώ επίσης το ακριβές βάρος των δύο υπέρβαρων πρωταγωνιστών λόγω διαμαρτυρίας του «συλλόγου ευτραφών πολιτών» δεν αναφέρεται ποτέ στα επεισόδια της σειράς.

Η Μελίσα ΜακΚάρθι έχει δηλώσει πως με το πέρας της σειράς θα ήθελε να αφοσιωθεί στο σχεδιασμό ρούχων για υπέρβαρες γυναίκες (εφόσον μάλιστα έχει σπουδάσει και σχέδιο μόδας), καθώς δηλώνει πως ζει μία κόλαση κάθε φορά που προσπαθεί να βρει για την ίδια μία τουαλέτα ή έστω ένα «περιποιημένο ρούχο» για μία επίσημη εκδήλωση.

Παιχνίδια του γονιδίου: Η πρώτη ξαδέλφη της πρωταγωνίστριας είναι το καλλίγραμμο με εντυπωσιακή σιλουέτα «κουνελάκι» του Playboy Τζένι ΜακΚάρθι, η οποία μάλιστα έχει στεφθεί «Playmate of the year” για το 1994.

Enhanced by Zemanta

Τo STAR αγαπάει το θέατρο

Star Channel logo
Star Channel logo (Photo credit: Wikipedia)
Δώρο για τους θεατρόφιλους η καθιέρωση καθημερινής ενότητας μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR , στο θέατρο και τους «διακόνους» του, τους Έλληνες ηθοποιούς.

Θα παρουσιάζονται έργα και συντελεστές καθώς και συνεντεύξεις με σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους κλπ. Το αφιέρωμα θα αφορά όχι μόνο μεγάλα κεντρικά θέατρα και καταξιωμένους πρωταγωνιστές, αλλά θα καλύπτει και θέατρα συνοικιακά, περιφερειακά, τα λεγόμενα στη θεατρική γλώσσα «off broadway», δηλαδή βήματα νέων σχημάτων που δεν έχουν δυνατότητες προβολής.

Πάντα το θέατρο είναι μέσο ψυχαγωγίας αλλά και επιμόρφωσης. Στους δύσκολους καιρούς όμως, ακόμη περισσότερο, το θέατρο αποτελεί καταφυγή και πολλές φορές σαρκαστικό καθρέφτη της καθημερινότητάς μας.

Φιλοδοξία του Star Channel, με αυτή τη θεματική ενότητα μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, είναι να βοηθήσει καταρχήν την τέχνη του Θέσπιδος, να ενημερώνει τους θεατρόφιλους, αλλά και να ανοίξει τις πόρτες του θεάτρου σε καινούριους φίλους και κυρίως στους νέους ανθρώπους.
Enhanced by Zemanta

Alpha Δημοσκόπηση με ανατροπές την Τρίτη;

Σε μία κρίσιμη κοινωνική και πολιτική συγκυρία για τη χώρα, ο Alpha βρίσκεται σε διάλογο με την κοινωνία μέσα από τη μηνιαία, ενημερωτική εκπομπή Alpha Δημοσκόπηση, με την Κάτια Μακρή.

Την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, η εκπομπή θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας του Alpha και της Marc για την άποψη των πολιτών αναφορικά με τη διαφθορά.

Οι πολίτες παίρνουν θέση: Τι απαντούν για τους χειρισμούς γύρω από τη λίστα Λαγκάρντ; Πώς βλέπουν τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής; Ποια είναι η γνώμη τους για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες; Πιστεύουν ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για να αντιμετωπισθούν η διαφθορά, τα σκάνδαλα και η ατιμωρησία των πολιτικών; Τι λένε για την κλιμάκωση της βίας; Πώς επιδρούν όλα αυτά στη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού; Πώς αξιολογούν την κυβέρνηση και πώς την αντιπολίτευση; Ποια είναι η γνώμη τους για τους πολιτικούς αρχηγούς; Τι θα ψήφιζαν εάν είχαμε εκλογές σήμερα;

Στο στούντιο της εκπομπής μαζί με την Κάτια Μακρή, ο Θωμάς Γεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, αναλύει τα αποτελέσματα της έρευνας. Πολίτες παρεμβαίνουν, σχολιάζουν και απευθύνουν ερωτήματα προς τους καλεσμένους της εκπομπής για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους και περιλαμβάνονται στη δημοσκόπηση.

Alpha Δημοσκόπηση, η κοινή γνώμη αποκτά δύναμη στον Alpha!

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

The Vampire Diaries στο STAR: ΟΛΑ τα επεισόδια της εβδομάδας

Η «βαμπιρομανία» συνεχίζεται με τον δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο της επιτυχημένης σειράς, που καθηλώνει όλους τους φανατικούς των σειρών μυστήριου.

Η 17χρονη Έλενα προσπαθεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό των γονιών της. Η επιστροφή στο σχολείο αλλά και η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει να φροντίσει και τον Τζέρεμι, τον 15χρονο προβληματικό αδελφό της.

Η γνωριμία της με ένα νέο παιδί στο σχολείο, τον Στεφάν, αλλάζει τη διάθεσή της και αισθάνεται μετά από πολύ καιρό πως υπάρχει κάποιος, που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι αισθάνεται και τι περνάει. Η Έλενα πιστεύει πως έχει αφήσει πια πίσω τους εφιάλτες. Δεν μπορεί ούτε να περάσει από το νου της ότι ο εφιάλτης...της κρατάει το χέρι!

Ο Στεφάν είναι βρικόλακας αλλά προσπαθεί να ζήσει ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους ειρηνικά και να καταπολεμήσει την επιθυμία του να γευθεί το αίμα της Έλενας. 

Αντίθετα ο αδελφός του Ντέιμον είναι αιμοδιψής, αδίστακτος. Η προσωποποίηση της βιαιότητας. Η σχέση της Έλενα και του Στεφάν δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το ίδιο και η επιθυμία του Ντέιμον να καταστρέψει την πόλη και να κάνει δική του την Έλενα. 

Δυο αδέλφια, δυο βρικόλακες σε μια μάχη δίχως έλεος...

Στον δεύτερο κύκλο, οι δημιουργοί βάζουν στη μυθοπλασία της σειράς, τους λυκανθρώπους, τους αιώνιους εχθούρς

Μετά τον θάνατο του πατέρα του Τάιλερ κάνει την εμφάνιση του ο θείος του, Μέισον. Ο Μέισον φτάνει στο Μίστικ Φολ για να παρηγορήσει την οικογένεια του Τάιλερ, η οποία εξακολουθεί να θρηνεί τον θάνατο του αρχηγού της. Αλλά έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει στον Τάιλερ την «κατάρα», που βαραίνει την οικογένειά τους. Για να ενεργοποιηθεί το γονίδιο του λυκάνθρωπου στον Τάιλερ, θα πρέπει πρώτα να σκοτώσει κάποιον…
  • Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια. Τον παρακολούθησαν 4 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ κατά επεισόδιο.
  • Έχουν ήδη γυριστεί 4 κύκλοι επεισοδίων.
  • Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Ελ Τζέι Σμιθ, που έχουν γίνει best seller
  • Δημιουργοί οι Λέσλι Μόργκενστεϊν και Μπομπ Λέβι, που υπογράφουν και την επιτυχημένη νεανική σειρά «Gossip Girl».
  • Η σειρά βραβεύτηκε το 2010 από τα People’s Choice Awards ως «Νέα Αγαπημένη Τηλεοπτική Δραματική Σειρά» ενώ από το 2010 η σειρά και οι πρωταγωνιστές της, έχουν λάβει 14 βραβεία στα “Teen Choice Awards”.
  • Τα γυρίσματα έχουν γίνει στις πόλεις Ατλάντα και Κόβινγκτον, στην πολιτεία της Τζόρτζια και στο Σικάγο.
  • Ο «πιλότος» της σειράς γυρίστηκε στο Βανκούβερ του Καναδά.
ΔΕΥΤΕΡΑ:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
 Η Έλενα, ο Ντέιμον και η Τζένα εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν πως ο Τζόνοθαν Γκίλμπερτ επιστρέφει στο Μίστικ Φολ. Η Καρολάιν ζητάει από τον Στέφαν να βοηθήσει τον, πολύ μπερδεμένο, Τάιλερ. Ο Τζέρεμι, παρηγορεί την Μπόνι μετά από τη συζήτηση, που είχε με τον Τζόνας. Η κατάσταση πανικού στο Μίστικ Φολ κλιμακώνεται γρήγορα όταν η Τζουλς παίρνει ομήρους και σύντομα ένα κύμα βίας πνίγει την πόλη…

ΤΡΙΤΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14
 Ο Στέφαν και η Έλενα σχεδιάζουν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι των Γκίλμπερτ δίπλα στη λίμνη. Δεν γνωρίζουν όμως ότι κάποιος τους ακολουθεί. Η Τζένα ανησυχεί ότι ο Άλαρικ δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί της. Η Τζουλς εξηγεί τη σημασία της κατάρας του ήλιου και του φεγγαριού στον Τάιλερ. Ο Ντέιμον προσπαθεί να βρει μία ευκαιρία για να μιλήσει με τον Ελάια, αλλά εκείνος αρνείται να του αποκαλύψει κάποιο μυστικό. Η Μπόνι, με τη βοήθεια του Τζέρεμι και της Καρολάιν, προσπαθεί να εξαπατήσει τον Λούκα, ο οποίος τους αποκαλύπτει σοκαριστικές, νέες πληροφορίες…

ΤΕΤΑΡΤΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15
 Ο Στέφαν μιλάει στην Έλενα για τη σκοτεινή εποχή από το παρελθόν του και για ένα πρόσωπο, που του άλλαξε για πάντα τη ζωή. Ο Τζόνας μαθαίνει την αλήθεια από τον Λούκας και προσπαθεί να εξηγήσει τα αισθήματα του στην Μπόνι και στον Τζέρεμι. Ο Ντέιμον κανονίζει ένα δείπνο με τον Άλαρικ, την Τζένα και την Άντι με σκοπό να μάθει περισσότερα για τον Ελάια, αλλά μία πληροφορία, που λαμβάνει την τελευταία στιγμή, τον αναγκάζει να αλλάξει τα σχέδιά του…

ΠΕΜΠΤΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16
 Αν και η Έλενα, ο Ντέιμον και ο Στέφαν έχουν κουραστεί από τα παιχνίδια της Κατερίνε, καταλαβαίνουν ότι οι γνώσεις της για την ιστορία του Μίστικ Φολ θα τους βοηθήσουν να επιβιώσουν. Η Καρολάιν βρίσκει ένα νέο τρόπο να τραβήξει την προσοχή του Ματ ενώ ο Άλαρικ αποκαλύπτει συγκλονιστικές πληροφορίες στην Τζένα. Ο Στέφαν και η Μπόνι προσπαθούν να πείσουν τον Τζόνας και τον Λούκας ότι πρέπει πλέον να δουλεύουν μαζί αφού έχουν τον ίδιο στόχο, αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης του Τζόνας τους οδηγεί σε μία βίαιη αντιπαράθεση…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17
 Η Έλενα και ο Άλαρικ επιτίθενται στον Τζον μετά την απρόσμενη άφιξη της Ίζομπελ. Η Μπόνι συνεργάζεται με τον Ντέιμον και τον Τζέρεμι με στόχο να βρουν ένα ξόρκι για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη των προγόνων της. Ο Στέφαν με τον Ντέιμον συνειδητοποιούν ότι έχουν στην κατοχή τους ένα πολύ ισχυρό όπλο. Η πληγωμένη Κάρολαϊν δεν ξέρει τι να κάνει με τον Ματ…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18
 Το σχολείο του Μίστικ Φολ ετοιμάζει ένα χορό με θέμα τη δεκαετία του 1960. Η Μπόνι προσπαθεί να πείσει τον Τζέρεμι ότι έχει αρκετή δύναμη πλέον για να βοηθήσει την Έλενα αλλά ο Τζέρεμι, επειδή ανησυχεί, ζητάει την βοήθεια του Στέφαν. Ο Ντέιμον με τον Άλαρικ πηγαίνουν στον χορό περιμένοντας τον Κλάους να εμφανιστεί. Τελικά ο Ντέιμον έχει καταστρώσει ένα σχέδιο, που δεν το περιμένει ο Κλάους…

Έτος: 2009-2012
Διάρκεια: 120 λεπτά
Κατηγορία: Φαντασίας-Sci Fi
Πρωταγωνιστές: Νίνα Ντόμπρεβ, Πολ Γουέσλεϊ, Ίαν Σομερχάλντερ, Κατερίνα Γκράχαμ, Σάρα Κάνινγκ, Κάντις Ακόλα, Μάικλ Τρεβίνο
Σκηνοθεσία: Μάρκος Σιέγκα    
Enhanced by Zemanta

NCIS στο STAR: ΟΛΑ τα επεισόδια

Την Πέμπτη 10/1 στις 21:00 ξεκίνησε ο 8ος κύκλος επεισοδίων της αγαπημένης αστυνομικής σειράς «NCIS» παραγωγής 2010-2011, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα ντετέκτιβ, που ασχολείται με εγκλήματα, που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί. Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. Οι σύγχρονοι «πειρατές» δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αφού η τρομοκρατία συνεχίζει τη δράση της και εκτός ξηράς: περιστατικά με υποβρύχια, που εξαφανίστηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, δολοφονίες εν πλω, μυστηριώδη περιστατικά, που σκεπάζονται από κύματα. Οι ήρωές μας όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω, προτού βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτούς η απονομή δικαιοσύνης είναι κάτι περισσότερο από δουλειά, είναι το προσωπικό τους λιμάνι...

Ο παραγωγός Ντόναλντ Μπελισάριο, δημιουργός του «JAG» αλλά και των εξίσου επιτυχημένων σειρών «AIRWOLF» και «MAGNUM P.I.», εκτίμησε τη θετική ανταπόκριση των τηλεθεατών και πρόσφερε στη σειρά «NCIS», τον δικό της τηλεοπτικό χρόνο. Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και πηγαίο χιούμορ «συνοδεύουν» τους αξιοπρόσεκτους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες στις περιπέτειές τους προσφέροντας μια ωριαία τηλεοπτική απόλαυση.

Στο τέλος του 7ου κύκλου ο Γκιμπς έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του για ακόμα μία φορά και τα βάζει με μία από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών στον κόσμο.

Στον 8ο κύκλο γράφεται το τέλος της κόντρας μεταξύ της ομάδας NCIS και των λατινοαμερικάνικων καρτέλ των ναρκωτικών. Ο Γκιμπς με τους συνεργάτες του ερευνούν τις απειλές, που δέχονται από το εσωτερικό της χώρας. Στον κύκλο αυτό η Ζίβα συστήνει στους συναδέλφους της τον μέχρι τώρα «άγνωστο» φίλο της, Ρέι. Ακόμα θα γνωρίσουμε πολλούς πράκτορες της CIA, που συχνά εμπλέκονται με την ομάδα NCIS. Τρομοκρατικές απειλές αλλά και εσωτερικές αντιθέσεις, κατά κύριο λόγο, θα απασχολήσουν τους διάσημους πια πράκτορες, στον 8ο κύκλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εμφάνιση ενός κατά συρροή δολοφόνου, που απειλεί όχι μόνο τους ήρωές μας αλλά και μία ομάδα από τον Ναυτικό Σταθμό της πόλης Ρότα της Ισπανίας. Παλιότερα (4ος κύκλος) από τον ίδιο Ναυτικό Σταθμό, είχε ζητηθεί να ηγηθεί της ομάδας ο Τόνι, για να εισπράξουν την κατηγορηματική του άρνηση.

Τον 8ο κύκλο της τηλεοπτικής παραγωγής του Μπελισάριο με την εξαιρετική επιτυχία, παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ.

Η σειρά κέρδισε:

6 φορές το βραβείο ASCAP ως «Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά» για τις χρονιές 2004,2006,2007 -2009
 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντένις Σμιθ, Τόμας Ράιτ, Τέρενς Ο’Χάρα

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Κόουτ Ντε Πάμπλο, Μάικλ Γουέδερλι, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ

ΔΕΥΤΕΡΑ
Επεισόδιο 8

Η ομάδα NCIS έχει αποστολή να προστατέψει την αντιπροσωπεία της Μοσάντ, ανάμεσα τους και τον πατέρα της Ζίβα, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο οποίο πρέπει να παραστούν. Με αφορμή αυτή τη συγκυρία, η Ζίβα θα αποκαλύψει πολλά στοιχεία από το άγνωστο παρελθόν της…

ΤΡΙΤΗ
Επεισόδιο 9

Η ομάδα αναζητά άμεσα απαντήσεις για την τρέχουσα αποστολή τους μετά την ενέδρα, στην οποία έπεσαν. Παράλληλα,  ένα μέλος της ομάδας θυμάται την πρώτη αποστολή, που είχε αναλάβει, ως μέλος της ομάδας NCIS…


ΤΕΤΑΡΤΗ
Επεισόδιο 10

H ομάδα καλείται να βρει μία υπαξιωματικό του Ναυτικού, η οποία λίγο πριν καταθέσει σε μια δίκη για δολοφονία, εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Γκιμπς ζητάει τη βοήθεια της εισαγγελέως Γουόλς για να εντοπίσει το συντομότερο δυνατό, τη χαμένη μάρτυρα…

ΠΕΜΠΤΗ
Επεισόδιο 11

Η ομάδα NCIS συνεργάζεται με την υπηρεσία ερευνών του λιμενικού σώματος όταν καλείται να εξιχνιάσει τον φόνο ενός πεζοναύτη, που έπεσε νεκρός ενώ δειπνούσε σε ένα κρουαζιερόπλοιο…

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Επεισόδιο 12

Ένας δόκιμος υπαξιωματικός βρίσκεται με συνθλιμμένο κρανίο μέσα στο κολέγιο όπου και σπούδαζε. Η ομάδα NCIS, με τη συνοδεία του Δρ. Μάλαρντ, προσπαθεί να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο του υπαξιωματικού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας όμως, η ομάδα έκπληκτη ανακαλύπτει ότι ο νεαρός διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν από τους καθηγητές τους…


Enhanced by Zemanta

"Ο θρίαμβος της αγάπης" - Στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV - Το ΤΕΛΟΣ

Τηλενουβέλα μεξικανικής παραγωγής στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV κάθε μέρα στις 20,30

Πίσω από ένα κόσμο όπου όλα λάμπουν, όπου όλα, φαίνονται να είναι τέλεια, κρύβονται ανεξιχνίαστα εγκλήματα και μυστικά γεμάτο πόνο.

Κι όμως, ακόμη και μέσα στον κόσμο αυτό, μπορεί να γεννηθεί η αληθινή αγάπη. Η ήρωες μας θα πρέπει να παλέψουν εναντίον ενός παρελθόντος που δεν γνωρίζουν και να ανακαλύψουν αλήθειες που θα συγκλονίσουν και θα ανατρέψουν για πάντα τις ζωές τους.

Η επιστροφή του αγαπημένου ζευγαριού της πετυχημένης σειράς, «Για ένα Άγγελο», Γουίλιαμ Λέβυ και Μάιτε Περόνι μέσα από τον Θρίαμβο της Αγάπης.

Παίζουν: Γουίλιαμ Λέβυ, Μάιτε Περόνι, Βικτώρια Ρούφο, Ντανιέλα Ρόπο, Οσβάλδο Ρίος
Σενάριο: Ντέλια Φιάγιο

ΔΕΥΤΕΡΑ
Επεισόδιο 171
Η Μπερνάντα ανυποψίαστη τρώει τη σαλάτα που της ετοίμασε η Εύα και δηλητηριάζεται. Ο πάτερ Χουάν Πάμπλο τη βρίσκει αναίσθητη και καλεί τον γιατρό. Ο Κρούζ και η Φερνάντα παρουσιάζουν τη μικρή Βικτώρια στην οικογένεια. Ο Οσβάλντο φεύγει στην Ισπανία...

ΤΡΙΤΗ
Επεισόδιο 172
Τελευταίο Η Ρωξάνα αποκαλύπτει στη Βικτώρια, τη Μαρία και τον Μαξ το βίντεο με την εγκληματική δράση της Μπερνάντα. Μια παρόμοια αποκάλυψη κάνει και ο Μαξ για τη δολοφονία της Λίντας από τη Χιμένα. Η αστυνομία ειδοποιείται και για τις δύο...

«Ανταναλί»: Η νέα τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 - ΟΛΑ Τα επεισόδια της εβδομάδας

Η τουρκική σειρά «Ανταναλί» άρχισε να προβάλλεται στην γείτονα χώρα το 2008 και συνεχίστηκε με επιτυχία για τρεις τηλεοπτικές σεζόν. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ: 12.10 ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Τουρκία και οι τηλεθεατές επίμονα ζητούσαν να συνεχιστεί αλλά οι σεναριογράφοι δεν μπορούσαν να «τραβήξουν» κι άλλο την υπόθεση.

Στην σειρά αυτή ο Μεχμέτ είναι το «κακό παιδί» καθώς είναι αρχηγός μιας από τις μεγαλύτερες συμμορίες της Κωνσταντινούπολης.

Πρωταγωνιστής του ο γνωστός Μποράν Mehmet akif alakurt από τη Σιλά.



Τι θα φάμε σήμερα μαμά;

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.

Tο Σάββατο 19 Ιανουαρίου, η Νταϊάν και η κόρη της η Κυβέλη τακτοποιούν τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ στην κουζίνα. Η Κυβέλη θα σπουδάσει σύντομα στο Λονδίνο και θέλει η μητέρα της να της μαγειρέψει ένα πιάτο από την αγγλική κουζίνα. Η Νταϊάν δεν θα χαλάσει το χατίρι της κόρης της και ετοιμάζουν μαζί τη γνωστή πίτα, cottage pie. Η Νταιάν γευματίζει μαζί με τα παιδιά της, την Κυβέλη και τον μικρό Γιώργο, λέγοντας τα νέα της ημέρας.

Η καταξιωμένη σεφ έχει να μας αποκαλύψει πολλά για την κρητική κουζίνα και τα μυστικά της καθώς έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το νησί και κάθε φορά ανακαλύπτει νέες γεύσεις και συνταγές. Φυσικά, δεν χρειάζεται κανείς να ταξιδέψει στη Κρήτη για να απολαύσει τη δημοφιλή κουζίνα του νησιού. Η Νταϊάν με τη φίλη της Νένα, η οποία είναι και εκείνη chef, πίνουν καφέ και συζητούν στον κήπο. Στη συνέχεια, οι δυο φίλες θα μαγειρέψουν ρεβίθια γιαχνί με μπακαλιάρο και ντάκο με χυμό πορτοκαλιού.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, η Νταϊάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη φίλη της Δέσποινα, η οποία την ενημερώνει ότι θα περάσει από το σπίτι της, καθώς χρειάζεται τη βοήθεια της, για να ετοιμάσει ένα επαγγελματικό τραπέζι. Όταν συναντηθούν οι δυο φίλες, δεν χάνουν χρόνο και περνούν στην κουζίνα. Η μαγειρική πρόταση της Νταϊάν περιλαμβάνει δύο εντυπωσιακά πιάτα, σολωμό με μέλι και μουστάρδα και σπανάκι με πορτοκάλι.

Κάνοντας βόλτα στα παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι, η Νταϊάν ανακαλύπτει το βιβλίο μαγειρικής της Julia Child, μιας πρωτοπόρου Αμερικανίδας μαγείρισσας που έφερε στην Αμερική τη Γαλλική κουζίνα. Η μαμά Νταϊάν, εμπνευσμένη από τη βόλτα της θα μαγειρέψει δημοφιλή φαγητά από τη Γαλλία, κις λορέν και σαλάτα νισουάζ που αρέσουν στην κόρη της την Κυβέλη.

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.
Enhanced by Zemanta

Stars System: Πώς θα είναι η νέα γενέθλια χρονιά των Υδροχόων

Tην Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει τη δύσκολη πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Λέοντα στις 27 Ιανουαρίου. Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο αρνητικά;

Ακόμη, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Υδροχόους! Πώς θα είναι η νέα γενέθλια χρονιά τους;

Τέλος, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί το ραδιοφωνικό τρίο του «Λάμψη 92,3». Τι μας αποκαλύπτουν ο Μάκης Πουνέντης, η Μαρία Ηλιάκη και η Μαρία Μπεκατώρου για την επιτυχημένη συνεργασία τους;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

«Όλα για την Υγεία mou»: ΒΡΑΧΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ


Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou», που θα μεταδοθεί στο MEGA το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 στις 16:50 με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ασχολείται με τις διαταραχές της φωνής, όπως την βραχνάδα αλλά και με την δυσφαγία, που είναι η δυσκολία στην κατάποση.

Η φωνή είναι το βασικό μέσο επικοινωνίας, όμως πράγματα που συνηθίζουμε να κάνουμε καθημερινά την καταπονούν σε σημαντικό βαθμό. Οι ειδικοί μιλούν, για τις καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν τη λειτουργία της φωνής, όπως το να μιλάμε πολύ δυνατά ή ψιθυριστά, αλλά και για τις παθήσεις που έχουν επίπτωση στη φωνή μας. Παρουσιάζονται εξειδικευμένες εξετάσεις που αξιολογούν την ποιότητα της φωνής καθώς και όλες οι λύσεις που υπάρχουν σήμερα για την αντιμετώπιση των διαταραχών της.

Η κατάποση, επίσης, είναι μια καθημερινή διαδικασία – υπολογίζεται ότι ένας ενήλικας καταπίνει περίπου 600 έως 2000 φορές την ημέρα- στην οποία όμως δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια βασανιστική κατάσταση, που μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία – π.χ. αφυδάτωση, υποσιτισμό, φλεγμονές του αναπνευστικού συστήματος- αλλά και στον ψυχισμό μας. Τέλος, αναφέρονται όλα τα νεώτερα διαγνωστικά αλλά και θεραπευτικά εργαλεία που διαθέτει πλέον η επιστήμη για την αντιμετώπιση της δυσφαγίας.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

STAR: Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς


Από Πέμπτη 31/1 και κάθε Δευτέρα ως Πέμπτη τα ολοκαίνουργια επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς FRINGE θα προβάλλονται γύρω στις 24:00 ανάλογα με τη διάρκεια της ταινίας που προηγείται.

Περίεργα φαινόμενα συμβαίνουν σ’ όλο τον κόσμο. Ένα νεογέννητο ενηλικιώνεται με υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς και τελικά πεθαίνει μέσα σε λίγες ώρες. Ένα λεωφορείο γεμάτο επιβάτες παγιδεύεται μέσα σε μια ουσία άγνωστης προέλευσης. Ανεξήγητα και ανησυχητικά φαινόμενα για τα οποία οι άνθρωποι αναζητούν τη λογική ερμηνεία τους. Πόσο λεπτή είναι τελικά η γραμμή ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα;

Η νεαρή Ολίβια Ντάναμ,  πράκτορας του FBI και μέλος του ειδικού κλάδου «Fringe», συνεργάζεται με τον Δρ. Γουόλτερ Μπίσοπ και τον γιο του Πίτερ γι’ αυτό τον σκοπό. Ο Δρ. Μπίσοπ είναι ένας από τους λίγους ερευνητές, που η εμπειρία του στην «περιθωριακή» επιστήμη (τηλεπάθεια, μετεωρισμός, αορατότητα, γενετική μετάλλαξη), τον καθιστά πλέον κατάλληλο γι’ αυτή την αποστολή. Μια αποστολή στον αινιγματικό χώρο του μεταφυσικού, ένας σκληρός αγώνας ενάντια στην άγνοια και ένας πανίσχυρος οργανισμός με την ονομασία «Massive Dynamics», που φαίνεται πως κατέχει σημαντικά μυστικά για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Μια συναρπαστική σειρά μυστηρίου και φαντασίας, όπου τα «Χ-Files» συναντούν τη «Ζώνη του Λυκόφωτος» και τις «Ανεξέλεγκτες Καταστάσεις».

Στον 4ο κύκλο, οι ενέργειες του Πίτερ για να δημιουργήσει μια γέφυρα ανάμεσα στους δύο κόσμους, τον οδήγησαν να διαγράψει τον εαυτό του από τον χωροχρόνο. Παρά την απουσία του, η γέφυρα έχει θετική επίδραση στις δύο ομάδες Fringe, οι οποίες πλέον συνεργάζονται σε πολλές περιπτώσεις. Παρόλο, που ο Πίτερ δεν υπάρχει πια και για την Ολίβια με τον Γουόλτερ δεν υπήρξε ποτέ, εκείνοι έχουν ακόμα κάποιες αναμνήσεις από αυτόν. Με έναν ανεξήγητο τρόπο ο Πίτερ εμφανίζεται στον καινούριο χωροχρόνο αλλά τώρα πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της ομάδας όπως επίσης και την καρδιά της Ολίβια.

Τα  επεισόδια εναλλάσσονται μεταξύ εκείνων, που λαμβάνουν χώρα στο παράλληλο σύμπαν, και των υπόλοιπων όπου το σκηνικό είναι ο δικός μας, γνωστός κόσμος. Στο συγγραφικό αυτό “τρικ” των σεναριογράφων της σειράς (να προβάλλουν εναλλάξ επεισόδια από το παράλληλο και το πραγματικό σύμπαν) βασίζεται το concept της σειράς, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και αναπτύσσει τον ψυχικό κόσμο των πρωταγωνιστών, δίνοντάς τους επίσης την ευκαιρία να επιδείξουν τις δεξιότητες τους στις ερμηνείες καθώς υποδύονται διπλούς ρόλους.

Σειρά επιστημονικής  φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2011 -2012, που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια (4ος κύκλος)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φρεντ Τόουι, Μπραντ Άντερσον, Πολ Έντουαρτνς.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Άννα Τορβ, Τζόσουα Τζάκσον, Λανς Ρέντικ, Κερκ Ατσεβέντο, Μπλερ Μπράουν, Τζάσικα Νικόλ, Μαρκ Βάλεϊ, Τζον Νομπλ


Η σειρά έχει κερδίσει 35 υποψηφιότητες, σε διάφορες διαγωνιστικές διοργανώσεις  ενώ έχει τιμηθεί με 10 βραβεία διοργανώσεις από την προβολή του πρώτου επεισοδίου το 2008.

Πιο συγκεκριμένα έχει λάβει:
 4 Βραβεία “Saturn
2009: “Καλύτερη Ηθοποιός στην  Τηλεόραση”  Άννα Τόρβ
2010: “Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά”
          “Καλύτερη  Ηθοποιός στην Τηλεόραση”  Άννα  Τορβ
         “Καλύτερος  Ηθοποιός σε Δευτερεύοντα Ρόλο”   Τζον Νομπλ

2 Βραβεία “Ewwy
2010: “Καλύτερη Δραματική Σειρά”
          “Καλύτερος  Ηθοποιός σε Δευτερεύοντα Ρόλο”   Τζον Νομπλ

Βραβείο από την Οργάνωση Κριτικών
2011: “Καλύτερος Ηθοποιός σε Δευτερεύοντα  Ρόλο”  Τζον Νομπλ

Βραβείο με κριτές τους ίδιους τους τηλεθεατές (“People’s choice Awards”)
2011: “Αγαπημένη σειρά Sci-Fi/Φαντασίας”

Βραβείο του αμερικανικού  τηλεοπτικού περιοδικού “TV Guide
2012: “Αγαπημένη δραματική σειρά”


Enhanced by Zemanta

Μια δολοφονία και μια εξαφάνιση - μυστήριο στο Φως στο Τούνελ

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Tunnel of Thessaloniki's Metro.
Tunnel of Thessaloniki's Metro. (Photo credit: Wikipedia)
Αυτή την  Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, το Φως στο Τούνελ ταξιδεύει για δεύτερη εβδομάδα στη Σαλαμίνα και αποκαλύπτει τα στοιχεία που οδηγούν στη λύση ενός γρίφου. Ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην ακροθαλασσιά. Η φίλη του που τον συνόδευε, αγνοούμενη… Μάρτυρες-κλειδιά, τους οποίους εντόπισε η εκπομπή, φωτίζουν το σκοτάδι γύρω από τον δολοφόνο και απαγωγέα του νεαρού ζευγαριού. Τι είδε ο ερασιτέχνης ψαράς τη νύχτα του διπλού εφιάλτη; Τι άκουσαν μάρτυρες την ώρα της επίθεσης; Πώς εξαφάνισαν τη νεαρή μητέρα;

Το Φως στο Τούνελ επιχειρεί να φωτίσει και μια ακόμη ιδιαίτερη υπόθεση, την εξαφάνιση μιας εύπορης γυναίκας από την Κύπρο. Η 39χρονη Μαρία Κακογιάννη από τη Λεμεσό, μητέρα ενός αγοριού δυόμιση ετών, αγνοείται από τις 11 Απριλίου 2012. Το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο τζιπ, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη παραλία Lady’s Smile της Λεμεσού. Γρίφος παραμένει το σημείωμά της, που εμφάνισε στους συγγενείς ο σύζυγός της.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Έμαθε τους αντιπάλους της η Ελλάδα στον ημιτελικό της Eurovision


Στο Μάλμε της Σουηδίας θα πραγματοποιηθεί ο 58ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 39 χώρες.

Όπως κάθε χρόνο, το τηλεοπτικό κοινό και οι εθνικές επιτροπές θα αναδείξουν το νικητή, που θα προκύψει από τους δύο ημιτελικούς (Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Μαΐου) και τον τελικό του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Κατόπιν κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε για την εμφάνιση των χωρών στους δύο ημιτελικούς, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του Β' ημιτελικού της 16ης Μαΐου.

Φέτος, για πρώτη φορά, δεν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ακριβή σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό, αλλά αυτή θα καθοριστεί από τη σουηδική τηλεόραση, SVT, που έχει την ευθύνη της φετινής διοργάνωσης.

Από την κλήρωση οι ημιτελικοί διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α' ημιτελικός - 14 Μαΐου

Α' μέρος

Δανία, Κροατία, Ουκρανία, Ολλανδία, Αυστρία, Σλοβενία, Εσθονία, Ρωσία

Β' μέρος

Λιθουανία, Σερβία, Ιρλανδία, Λευκορωσία, Κύπρος, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Μολδαβία

Β' ημιτελικός -16 Μαΐου

Α' μέρος

Λετονία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Ισλανδία, Αγ. Μαρίνος, ΠΓΔΜ, Φινλανδία, Βουλγαρία

Β' μέρος

Ισραήλ, Νορβηγία, Αλβανία, Ουγγαρία, Ελβετία, Γεωργία, Ελλάδα, Αρμενία, Ρουμανία

Επισημαίνεται, ότι η σειρά με την οποία αναφέρονται οι χώρες είναι τυχαία και δεν αποτελεί την ακριβή σειρά εμφάνισής τους στους δύο ημιτελικούς.

Ακόμα, με κλήρωση καθορίστηκε ότι από τις έξι χώρες που συμμετέχουν απευθείας στον τελικό, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία και η Ιταλία ψηφίζουν στον Α' ημιτελικό, ενώ η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία στον Β' ημιτελικό.

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Σεργουλόπουλος: Σήμερα κήδευσε τον πατέρα του και μεθαύριο επιστρέφει στην TV...


Αύριο η εκπομπή ΦΜ Live θα μεταδοθεί ζωντανά με τη Μαρία Μπακοδήμου χωρίς τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που σήμερα αποχαιρέτησε από το Α’ Νεκροταφείο τον πατέρα του Γιώργο. 

Στη Μαρία θα κάνει  παρέα αύριο 17/1 ο Κώστας Φραγκολιάς.

Την Παρασκευή 18/1 ο Φώτης, ως συνεπής επαγγελματίας, θα είναι στο στούντιο της εκπομπής μαζί με τη Μαρία.

Eurovision 2013: Στις 21 Φλεβάρη ο Ελληνικός τελικός!

Αποφασίστηκε η ημερομηνία όπου θα διεξαχθεί ο Ελληνικός τελικός της φετινής Eurovision.


Όπως αναφέρει το oikotimes, η ΕΡΤ αποφάσισε να διεξάγει τον τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Παρότι ήθελαν να γίνει στις 19 του ίδιου μήνα τελικά αποφασίστηκε η 21η καθώς οι ιθύνοντες δεν ήθελαν να πέσει με την ίδια ημερομηνία της πρεμιέρας του Λάκη Λαζόπουλου.
Enhanced by Zemanta

Επίθεση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Masterchef και τον Σουλεϊμάν!

Η οργή της παρουσιάστριας για τα δύο προγράμματα που βρίσκονται απέναντι από το Πάμε Πακέτο.

Επίθεση μέσω twitter κάνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Masterchef και τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο είχε καιρό να "ξεσπάσει" μέσα από τα social media. Ίσως αυτό που να πυροδότησε το αιχμηρό σχόλιο της να ήταν τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen που έδωσαν την περασμένη Πέμπτη την πρωτιά στην τουρκική σειρά του MEGA.

Το Πάμε Πακέτο έχει να αντιμετωπίσει από τις 21:00 μέχρι τις 22:15 τον Σουλεϊμάν και από τις 22:20 μέχρι τις 23:00 το Masterchef και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

"Τί ξενολαγνεία είναι αυτή στην ελληνική τι βι!! Πατάτες Περού, αγγινάρες Ιερουσαλήμ(μάστερ σεφ) και 2 αυγά Τουρκίας που ρουφά ο Σουλεϊμάν...", έγραψε η παρουσιάστρια.
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ: O Φώτης Σεργουλόπουλος έχασε τον πατέρα του

Ο Γιώργος Σεργουλόπουλος, πατέρας του Φώτη, έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα νωρίς το πρωί από πνευμονικό οίδημα.

Η κηδεία θα γίνει αύριο 16/1 στο Α’ Νεκροταφείο, στις 15:00.

Αντί στεφάνων, παρακαλούν η όποια προσφορά στη μνήμη του να γίνει στο Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας - Αρωγή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108131487.

Το «ΦΜ Live» θα παρουσιάσει σήμερα Τρίτη 15/1 η Μαρία Μπακοδήμου χωρίς τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη. Μαζί της θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

Αύριο η εκπομπή θα μεταδοθεί με Best Of.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Παπαδάκης: Με βραδινή εκπομπή από τον Φεβρουάριο

Εκτός από το "Πρωινό ΑΝΤ1", ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται ότι τελικά θα δοκιμαστεί και σε κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και θα παρουσιάσει μια ακόμα εκπομπή.

Στη βραδινή ζώνη λοιπόν αναμένεται να δούμε το δημοσιογράφο της πρώτης πρωινής εκπομπής του ANT1, που υπολογίζεται ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, η εκπομπή αυτή θα προβάλλεται το Σάββατο, οπότε και ο παρουσιαστής θα έχει την ευκαιρία να κάνει μεγάλες προσωπικές συνεντεύξεις.

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...