Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Γκιουμούς και Ονούρ μαζί σε ένα θανάσιμο έρωτα


από την Κατιάνα Ματζαρίδου
H Σονγκιούλ Οντέν και ο Χαλίτ Εργκέντς είναι δύο από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Τουρκίας. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έχουν ερμηνεύσει στις κορυφαίες σε τηλεθέαση τουρκικές σειρές «Γκιουμούς» και «Χίλιες και μια Νύχτες» τους έχουν χαρίσει δόξα και μεγάλη αναγνωρισιμότητα.
Δεν ήταν λοιπόν αναμενόμενο η τουρκική σόουμπιζ να εκμεταλλευτεί  τη δημοφιλία τους;
Έτσι και έγινε.
Η Γκιουμούς από το ομώνυμο σίριαλ και ο Ονούρ ήταν οι ιδανικοί κεντρικοί πρωταγωνιστές σε μια κινηματογραφική ταινία που έχει τίτλο «Πικρή αγάπη» και που έκανε πρεμιέρα πριν ένα χρόνο.
Πρόκειται για την ιστορία ενός άντρα και τριών γυναικών (η μία από τις τρεις είναι η Σονγκιούλ) και των θανάσιμων (στην κυριολεξία) σχέσεων μεταξύ τους. 
http://toblogtonkirion.gr

Τα ριάλιτι ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

«Βig brother» 7.000 συμμετοχές- Επαθλο 200.000 ευρώ «Εφιάλτης στην κουζίνα» 6.000 συμμετοχές «Σπίτι από την αρχή» 4.500 συμμετοχές «Για λογαριασμό σας» 3.000 συμμετοχές «Κάτι ψήνεται» 18.000 συμμετοχές- Επαθλο 1.500 ευρώ «Αγρότης μόνος ψάχνει» 2.100 συμμετοχές «Μια νύφη για τον γιο μου» 2.500 συμμετοχές «Ηotel Ιnspector» 650 συμμετοχές «Greek idol» 10.000 συμμετοχές- Συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία ΜΕGA
«Οι κηπουροί» (συνεχίζονται οι αιτήσεις) «Μaster Chef» (5.000)- Επαθλο 50.000 ευρώ «U ΜΑΝ» (δεν έχει γίνει ακόμη οντισιόν)

«Just the Τwo of Us» (δεν έχει γίνει ακόμη οντισιόν)

ΑΝΤ1
«Τhe Real Ηousewives of Kolonaki» (δεν έχει οντισιόν) «Τop Chef» δεν έχει οντισιόν «Deal» (οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται όλη την σεζόν , αυτήν τη στιγμή είναι 12.000)- Μέχρι 150.000

ευρώ την εβδομάδα (6.500.000 ευρώ δόθηκαν την περασμένη τηλεοπτική σεζόν)

«Τhe next top model» 3.500 συμμετοχές- Συμβόλαιο με πρακτορείο στο Μιλάνο «Χ-factor» 17.00 συμμετοχές- Συμβόλαιο με την Sony και δώρο ένα αυτοκίνητο «Dancing with the stars» (δεν έχει οντισιον)Τ ο σύνολο των χρημάτων από τα μηνύματα πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (δεν έχει ολοκληρωθεί η οντισιόν)

«Μην το πεις στη νύφη» (δεν έχει ολοκληρωθεί η οντισιόν)

Η κρίση θέλει ριάλιτι

Οσο κι αν τα ριάλιτι αυξάνονται φέτος, η μάχη για μια θέση στα τηλεοπτικά πλατό είναι σκληρή. Μπροστά στις κάμερες και στις αίθουσες αναμονής, κορίτσια και αγόρια κάτω των 25 ετών κάνουν «ζέσταμα» πριν από την αρένα της δοκιμασίας
«Σε τούρτα μπαίνεις;». Η 19χρονη Βιολέτα από την Ουκρανία, με τα μακριά ξανθά μαλλιά, «ανεβασμένη» στα κόκκινα δωδεκάποντα πέδιλά της χαμογελάει αμήχανα προς τον κριτή της Γιώργο Θεοφάνους. «Εγώ, ξέρετε, πρωί πάω στο κολέγιο και βράδυ τραγουδάω σε μαγαζί με πιάνο» λέει κάνοντας γκριμάτσες απελπισίας με το κατάλληλο χρώμα στη φωνή.

Τα φτωχά ελληνικά της νεαρής διαγωνιζομένης στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1- δύο χρόνια παραμονής μετράει στην Ελλάδα- δεν την βοηθούν να απαντήσει επ΄ ακριβώς. Εξω από το πλατό την περίμενε η μητέρα της με αγωνία. «Πέρασα, αλλά την επόμενη φορά θα είναι δύσκολο. Αντρες είπαν εντάξει αλλά η γυναίκα όχι» της λέει η Βιολέτα με μια έκφραση δυσφορίας στο πρόσωπο και συνεχίζοντας τα σπαστά ελληνικά της προσπαθεί να εξηγήσει πώς αισθάνθηκε την ώρα της οντισιόν: «Είχα νεύρα, πολλά νεύρα» λέει προσπαθώντας να περιγράψει το άγχος.

Στη θέση της Βιολέτας- με ή χωρίς... νεύρα- βρέθηκαν τους τελευταίους μήνες περισσότερα από 100.000 πρόσωπα τα οποία διεκδίκησαν μια θέση σε κάποιο ριάλιτι, τάλεντ σόου ή τηλεπαιχνίδι. Αλλωστε φέτος οι ευκαιρίες για να πετύχουν το πέρασμά τους στη μικρή οθόνη ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Τα κανάλια τιμούν το είδος με είκοσι, μέχρι στιγμής, προγράμματα αντίστοιχου περιεχομένου.

Μια παρέα κοριτσιών επιδίδεται σε ασκήσεις φωνητικής, διορθώνοντας η μία την άλλη. Λίγο πιο ΄κεί, ένας κύριος κι ένα νεαρό κορίτσι κάθονται πιο ήσυχα απ΄ όσο έχουμε συνηθίσει για τα ελληνικά δεδομένα. Ο κ. Σωκράτης Σαμαρόπουλος είναι συνταξιούχος πλοίαρχος και μένει μόνιμα στο Λονδίνο. Ακολούθησε την κόρη του, την Αμέλια, 21 ετών, μέχρι την Παιανία για να της συμπαρασταθεί: «Δεν θέλω να ασχοληθεί με το τραγούδι αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Τα παιδιά σήμερα κάνουν ό,τι αποφασίσουν. Θα προτιμούσα να σπούδαζε κάτι». Η Αμέλια όμως τον παρατηρεί χωρίς να τον ακούει. Βιάζεται να πει: «Είναι η δεύτερη φορά που κάνω αίτηση. Την πρώτη φορά δεν έφτασα στους κριτές. Με κόψανε οι producers. So. Ελπίζω να περάσω και στην επόμενη φάση. Κρίμα είναι. Τόσο ταξίδι έκανα». Η Βίβιαν διένυσε λιγότερα χιλιόμετρα μέχρι την Παιανία και τα κίνητρα της συμμετοχής της στο «ΧFactor» ήταν διαφορετικά από των υπολοίπων. Είναι 24 ετών, τραγουδάει επαγγελματικά καλύπτοντας το λαϊκό πρόγραμμα κάποιου μαγαζιού και όταν ερωτήθηκε γιατί θέλει να συμμετέχει στον διαγωνισμό η απάντησή της ήταν απρόσμενη: «Για να κάνω το χατίρι των γονιών μου... Εντάξει, κι εγώ το θέλω».

Τα τάλεντ σόου και τα ριάλιτι φέτος βρίσκουν χώρο ακόμη και σε κανάλια με προφίλ όπως αυτό του
Τα τάλεντ σόου και τα ριάλιτι βρίσκουν θέση ακόμη και στο προφίλ του Μega. Η απόφαση είναι μονόδρομος: τα έσοδα των καναλιών είναι μειωμένα κατά 17%
Μega. Η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος: τα νούμερα που αφορούν στα έσοδα των καναλιών είναι ξεκάθαρα και μειωμένα κατά 17%. Τα έσοδα στην ελληνική τηλεόραση για το 2008 ήταν 862 εκατ. ευρώ και το 2009 έκλεισε με απώλειες 17,08%. Τα αποτελέσματα δε για την πορεία του 2010 δεν είναι ευοίωνα.

Την επόμενη μέρα, το πλατό ενός άλλου στούντιο, στο Μενίδι, βρισκόταν μόνον οι 13 που θα διεκδικήσουν τον τίτλο που «Μaster chef» και 50.000 ευρώ. Γυριζόταν το 32ο επεισόδιο και ήδη είχαν αποχωρήσει επτά από τους 20 που είχαν επιλεγεί μέσα από 5.000 υποψηφίους. Ολοι τους φαίνονταν εξοικειωμένοι με τη διαδικασία του γυρίσματος και εκτελούσαν με ακρίβεια τα παραγγέλματα του floor manager: «Μην μπαίνεις μπροστά, δεν φαίνεται το βούτυρο». Δύσκολοι καιροί και η έμμεση διαφήμιση επιβεβλημένη.

Οι διεκδικητές που τίτλου έδιναν τη μάχη του muffin. Το συγκεκριμένο γλυκό ήταν η σημερινή τους δοκιμασία. Τo «sexy muffin» ξεχώρισε και όταν οι κριτές ρώτησαν τον παίκτη γιατί το ονόμασε έτσι η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Γιατί έχει μέσα αχλάδια, βατόμουρα, διάφορα. Το τρως και γίνεσαι τούμπανο». Η απάντηση ενθουσιάζει καθώς εξυπηρετεί τέλεια τις τηλεοπτικές επιταγές. Ο Γιάννης Μάργαρης, βοηθός σεφ, που άφησε τη δουλειά του για να πάρει μέρος στο ριάλιτι, είναι βέβαιος ότι «για να κερδίσεις δεν φτάνει να μαγειρεύεις καλά, αλλά τηλεοπτικά, να γράφεις στον φακό. Είναι μεγάλο ρίσκο να αφήνεις τη δουλειά σου, όμως και τα οφέλη είναι πολλά: γνωρίζεις σπουδαίους μάγειρες και κερδίζεις αναγνωρισιμότητα, την οποία ίσως εξαργυρώσεις». Μιλάει προσπαθώντας να απλώσει τη λευκή σοκολάτα πάνω σε μια λαδόκολλα και μονολογεί: «Είναι η χειρότερη σοκολάτα που έχω δοκιμάσει ποτέ». Αν και τα γυρίσματα δεν θα είχαν απώλειες, αφού κανένας δεν θα αποχωρούσε, η ένταση στους υποψηφίους είναι εμφανής. Ο πιο μικρός, ο 19χρονος Γιάννης, αφού χρησιμοποίησε κάμποσα βατόμουρα, πέταξε το μείγμα στο σκουπίδια. «Ξέρεις πόσο στοιχίζουν αυτά και τα πετάς;» ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Λαζάρου.

Μα για ποιο λόγο 5.000 άνθρωποι να θέλουν να πάρουν μέρος σε ένα ριάλιτι μαγειρικής; Μπορεί ένα σόου να αναδείξει τον πραγματικά καλύτερο μάγειρα; Η απάντηση από τον Λ. Λαζάρου δίνει άλλη μία διάσταση: «Τα περισσότερα παιδιά που έκαναν αίτηση συμμετοχής είναι άνεργα. Γι΄ αυτό και έχουν τον χρόνο». Η παρουσία της κ. Μαργαρίτας από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι η εξαίρεση: έχει παιδιά κι εγγόνια και κανένα πρόβλημα επαγγελματικής αποκατάστασης. «Εχω εξασκηθεί στην κουζίνα του σπιτιού μου μεγαλώνοντας τα παιδιά μου. Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε επαγγελματική βάση». Τόλμησε να μαγειρέψει πατσά σε μία από τις δοκιμασίες του παιχνιδιού. Και κέρδισε τις εντυπώσεις... tanea.gr

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Το «Gumus» ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με υψηλή τηλεθέαση

Οι πρωταγωνιστές του Gumus
Σας το είχαμε πει από πέρσι ότι το «Gumus» είναι η νέα χρυσή σειρά του Μακεδονία TV, που θα συνεχίσει και στον ΑΝΤ1.

Είναι προφανές ότι οι τουρκικές ιστορίες είναι προσφιλείς στο ελληνικό κοινό και αυξάνουν θεαματικά τον μέσο όρο των καναλιών.

Η Γκιουμούς και ο Μεχμέτ κατάφεραν μέσα στις τέσσερις πρώτες κιόλας μέρες προβολής τους να ανεβάσουν την τηλεθέαση του σταθμού της Θεσσαλονίκης, που από το 0,2% κατάφερε να κατακτήσει ποσοστά 2,2% αλλά και 3%.

Η γεμάτη αντιξοότητες ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές τον ζάμπλουτο Μεχμέτ και την Σταχτοπούτα Γκιουμούς, έχει κερδίσει πολλούς από τους τηλεθεατές του Μακεδονία TV όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην περίπτωση της ιστορίας «Χίλιες και μια νύχτες».

Στους αναλυτικούς πίνακες της τηλεθέασης της AGB για το Μακεδονία TV βλέπουμε ποσοστά από 0,0% μέχρι και 0,8% όσον αφορά τα συγκεντρωτικά νούμερα της ημέρας ανά ώρα. Όσον αφορά όμως τη διάρκεια 20:30 με 21:30, οπότε προβάλλεται το τουρκικό «Gumus», τα ποσοστά ανεβαίνουν στο 2,0% και 2,2%, ενώ όσο αφορά τα νεανικά κοινά 15-44, τα ποσοστά έφτασαν το 3,3%.

Αυτό ορίζεται ως υπέρ δεκαπλασιασμός για το κανάλι της Θεσσαλονίκης, που είχε να δει αυτά τα ποσοστά από την προβολή της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες».

Να σκεφτείτε΄πόσο θα ανέβει η τηλεθέαση όταν θα το μάθουν ακόμη περισσότερες τηλεθεάτριες και θα τελειώσει και το «Χίλιες και μία Νύχτες» που τώρα ακόμη διεκδικεί κι αυτό τηλεθέαση.

Το μυστικό της επιτυχίας του Gumus είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του «Χίλιες και μια νύχτες».
Οικογενειακές αξίες, πάθη, έρωτες, ίντριγκες και δράμα για μια σειρά που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο.

Το Gumus είναι σαφώς ανώτερο του απογευματινού Kismet όχι μόνο ως προς την ποιότητα, αλλά και την πλοκή και γι’ αυτό ξεχωρίζει.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑΝΙΚΑ ΤΡΟΧΑΙΑ και «Πρωταγωνιστές»



«Ο  πιο παράλογος  τρόπος για να πεθάνεις είναι το τροχαίο»,
Αλμπέρ  Καμύ, Γάλλος φιλόσοφος  και συγγραφέας, έχασε  τη ζωή του σε τροχαίο 
Με τα τροχαία  ατυχήματα των νέων θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές» στην πρώτη τους γι’ αυτή τη σεζόν εκπομπή, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 23:15 στο MEGA.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, οι οπερατέρ Γιάννης Σαρηγιάννης και Μαρία Μαράκη, η δημοσιογράφος Βίκυ Καραβάλτσιου, ταξίδεψαν σε Θεσσαλία και Κρήτη, στις περιοχές που κάθε καλοκαίρι καταγράφονται και νέα ρεκόρ ατυχημάτων με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες σοβαρά τραυματίες.
Ο Σταύρος  Θεοδωράκης συνάντησε στη Λάρισα :
  • Τον Άγγελο Πετρουλάκη πατέρα του Πέτρου που έχασε τη ζωή του ενώ οδηγούσε μηχανή. Ο Πέτρος είχε ζητήσει - αν ποτέ του συμβεί «κάτι» - να του κάνουν πολιτική κηδεία. Ο πατέρας του πραγματοποίησε την επιθυμία του, συνεχίζει όμως κάθε πρωί, να  πίνει τον καφέ του στον τάφο του γιου του.
  • τον Νίκο Παπαγιάννη, έναν νέο 23 ετών που μια πτώση χωρίς κράνος τον έχει καθηλώσει στο αναπηρικό καροτσάκι. Ο Νίκος ήταν πυγμάχος και  επιστρέφει στο ρινγκ για τους «Πρωταγωνιστές».
Οι «Πρωταγωνιστές»  οδήγησαν  στους επαρχιακούς δρόμους της Θεσσαλίας και μίλησαν με ανήλικους μηχανόβιους που κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους.   
Στην Κρήτη  ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε:
  • τον Γιώργο και τη Στέλλα Κουταλώνη, που το καλοκαίρι έχασαν το μικρότερό τους γιο Νίκο, έδωσαν όμως τα όργανα του για να σωθούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι.
  • Την  Έφη 20 χρόνων, φοιτήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου που πρόσφατα έχασε τον 17χρονο αδελφό της ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα το αυτοκίνητο του πατέρα τους.
    Στους «Πρωταγωνιστές» μιλούν επίσης ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το ατύχημα που είχε προσφάτως  με τη μηχανή του, ο Αντώνης Φραγκάκης για τον σωτήριο ρόλο του κράνους, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τον κολλητό του που σκότωσε η άσφαλτος, η Ιωάννα Παππά για τον φίλο και συνάδελφό της που σκοτώθηκε πριν 2 χρόνια και ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός που πέθανε και αναστήθηκε στην εντατική μετά από τροχαίο.    
   «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:15 στο MEGA 

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Οδηγίες προς τα κανάλια για την κάλυψη της προεκλογικής περιόδου από το ΕΣΡ

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή της Οδηγίας (1/9.9.10) με θέμα τη «Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 7ης και 14ης Νοεμβρίου 2010» προχώρησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Σε αυτήν επισημαίνεται, κατόπιν συνεννόησης και με το υπουργείο Εσωτερικών, ότι δεν επιτρέπεται τελικά η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων σχετικά με συνδυασμούς και υποψηφίους 15 μέρες πριν από τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και όχι μόνο το τελευταίο διήμερο όπως αρχικά προβλέπονταν.

Υπάρχουν επίσης διευκρινίσεις σχετικά με το τι θεωρείται εμφάνιση υποψηφίου, η υποχρέωση των ραδιοτηλεοπτικών μέσων σε περίπτωση άρνησης υποψηφίου να πάρει μέρος σε εκπομπή να ενημερώνουν όπως προβλέπεται και γι αυτό το ΕΣΡ κ.α.

Αναλυτικά οι διευκρινίσεις του ΕΣΡ ΕΔΩ

«Ψαλίδι» στις αμοιβές των τηλε-αστέρων


Η νέα τηλεοπτική σεζόν μόλις ξεκίνησε.

Ωστόσο η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα κασέ και τις αμοιβές πολλών τηλε-αστέρων που βλέπουν τις απολαβές τους να μειώνονται αισθητά σε σχέση με το παρελθόν. Τα «χρυσά» συμβόλαια ανήκουν πλέον σε άλλες εποχές και αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες εκπομπές μειώνουν τα budgets τους, καθώς το… ταμείον είναι μείον!

Η εκπομπή Super Star παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ, με τις μειώσεις σε μισθούς και προϋπολογισμούς παραγωγών, σύμφωνα με το οποίο: Τόσο το x-factor, όσο και ο παρουσιαστής του Σάκης Ρουβάς, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής έχουν υποστεί μείωση 20% στις απολαβές τους. Σε ό,τι αφορά το πρωινό του Ant1, οι πληροφορίες θέλουν την συνολική αμοιβή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου μαζί, να μην ξεπερνά τα 5.000 ευρώ. Μείωση έχει υποστεί, όμως το budget και της εκπομπής του Alpha «Μες στην καλή χαρά». Μάλιστα, ενώ πέρυσι η εκπομπή είχε δύο αρχισυντάκτες, φέτος, θα έχει μόνον έναν.

Σύμφωνα πάντοτε με το Super Star, η συνολική αμοιβή των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά στο Mega, θα ξεπερνά τα 20.000 ευρώ, η Ευγενία Μανωλίδου θα πάρει 60.000 ευρώ για τέσσερις μήνες (για το master chef), ενώ η μηνιαία αμοιβή της παρουσιάστριας του ριάλιτι μαγειρικής του Ant1 Νάντιας Μπουλέ, θα ανέρχεται στα 3.000 ευρώ.
Enhanced by Zemanta

«NOVA: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ»

Στο Yacht Restaurant στη Θεσσαλονίκη, έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος της Nova, για τη σεζόν 2010-11. 
Η πρώτη  ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν και μία δεύτερη δεκαετία πρωτοπορίας στον τομέα της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας με το σύνθημα «Nova: Τηλεοπτικό Υπερθέαμα».  
Κυρίαρχο  ήταν το μήνυμα ότι παρά τις δυσκολίες  της εποχής και την αμηχανία της  αγοράς, ο Όμιλος Forthnet συνεχίζει να επενδύει τόσο σε ποιοτικό πρόγραμμα και υπηρεσίες, όσο και σε νέες τεχνολογίες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και οικονομικά προσιτές λύσεις στο Ελληνικό σπίτι.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο αθλητικό πρόγραμμα  και στο γεγονός ότι αυτή τη σεζόν η nova έχει εξασφαλίσει το πιο δυνατό πακέτο ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαετίας αφού 11 από τις 30 αγωνιστικές (μαζί και ο αγώνας του Σαββάτου) θα μεταδίδονται αποκλειστικά μέσα από τα 10 αθλητικά κανάλια. 
Οι  τηλεοπτικές επιλογές που έχει ο συνδρομητής μέσα από το νέο πρόγραμμα ΕΔΩ

Παρουσιάστρια η Ναταλία Δραγούμη


Μπορεί να μην την απολαμβάνουμε σε κάποιο σίριαλ φέτος την ταλαντούχα ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, ωστόσο δεν θα λείψει από την τηλεόραση, όπως όλα δείχνουν, αφού θα παρουσιάζει μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ. 

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ναταλία θα αναλάβει μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα αφορά τη μαγειρική. Θα ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και θα αναζητά παλιές και ξεχασμένες συνταγές, ώστε να τις επαναφέρει και πάλι στις... κουζίνες των νοικοκυρών. 

Αναμένεται να παρακολουθήσουμε πολύ όμορφα τοπία, ενώ η παρουσία της Ναταλίας Δραγούμη αναμφίβολα θα δώσει ώθηση στο ταξιδιωτικό - μαγειρικό ντοκιμαντέρ.

Ποιός φοβάται την Ελένη;


Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στο τιμόνι του «Καφέ» της και, απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε από την ενημέρωση του σταθμού, η θεματολογία της εκπομπής ανανεώθηκε.

«Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται στη συντροφιά μας με αρωματικό καφέ, καλούς φίλους, λαμπερούς καλεσμένους, ενδιαφέροντα θέματα, που θα αγγίζουν τη σύγχρονη ζωή αλλά και θα μας δείχνουν τρόπους απόδρασης από την καθημερινότητα, ξεχωριστές προτάσεις που θα μας ανεβάζουν τη διάθεση, έξυπνες συμβουλές που θα μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τα… δύσκολα της ζωής, αλλά και μικρά μυστικά που θα μας αποκαλύπτουν τις καθημερινές χαρές της» αναφέρει το δελτίο Τύπου του Alpha.

 «Καφέ με την Ελένη» θα πίνουν κάθε πρωί οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Φαίδων Κεφαλέας και Άρης Καβατζίκης. Ο Νίκος Μουτσινάς θα βρίσκεται μαζί τους δύο φορές την εβδομάδα, ενώ στην παρέα προστίθενται η Χριστίνα Πολίτη, η Έλενα Αρσένη και ο Τάσος Τεργιάκης. Η Άση Μπήλιου θα μοιράζεται μαζί μας τις αστρολογικές προβλέψεις της. Ο Τάσος Παπαλαζάρου θα μας δίνει συμβουλές για τη διατροφή μας, ενώ μελωδική συντροφιά θα μας κρατάει, όπως πάντα, ο Στέφανος Κόκκαλης. 

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής η Ελένη Γελαλή και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Υφαντής. «Ζεστή συντροφιά, φιλική κουβέντα, χαρούμενη διάθεση, αληθινά συναισθήματα, αισιοδοξία, ζωντάνια, επικοινωνία. Αυτό είναι το… χαρμάνι του πιο απολαυστικού καφέ της μικρής οθόνης» τονίζει το δελτίο Τύπου του σταθμού, και το μόνο που μένει είναι να συγκινηθεί και το κοινό, αν και ειδικά φέτος, με τόσο ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. 

Σκορδά - Λιάγκας, Καραμέρος - Χαριτάτος και Ελένη Μενεγάκη θα διεκδικήσουν την εύνοια του κοινού και της AGB. Μένει να δούμε ποιος θα κερδίσει.

Η μάχη των σεφ


Δύο δημοφιλή σόου μαγειρικής αναμένεται να μονοπωλήσουν φέτος το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το «Master chef» του Mega και το «Top chef» του ΑΝΤ1. Ποιο από τα δύο σόου θα βγει κερδισμένο στη μάχη της κουτάλας;

«Master chef»

Το concept βασίζεται στο ομότιτλο αυστραλέζικο σόου που έχει καθηλώσει από πέρυσι το τηλεοπτικό κοινό της χώρας. Θα παρακολουθήσουμε 20 ερασιτέχνες σεφ, που αγαπούν τη μαγειρική, να κρίνονται καθημερινά για τις επιδόσεις τους από την επιτροπή και ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ και «την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του», όπως αναφέρει και το Mega· τουτέστιν, να γίνει γνωστός, και ποιος ξέρει, ίσως και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική.

«Top chef»

Tο concept του βασίζεται στο αμερικανικό ομώνυμο σόου, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006. Θα παρακολουθήσουμε 12 σεφ οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου και παράλληλα τη δυνατότητα να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό. Η κριτική θα είναι περισσότερο αυστηρή σε σχέση με το «Master chef», αφού στο εν λόγω σόου θα διαγωνιστούν επαγγελματίες της κουζίνας. Οι σεφ θα αξιολογούνται για την αγορά των προϊόντων, την εμφάνιση των πιάτων, τη γεύση και τις ηγετικές ικανότητές τους στην κουζίνα.

Οι επιτροπές

Το «Top chef», αν μη τι άλλο, συνέθεσε την καλύτερη και πιο glamorous επιτροπή. Ο συμπαθέστατος Ηλίας Μαμαλάκης, ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, αποτελεί το δυνατό χαρτί για το εν λόγω σόου. Ο διάσημος Χριστόφορος Πέσκιας, ο ιδιοκτήτης της «Σπονδής» και της «Χύτρας» Απόστολος Τραστέλης και ο σεφ Ερβέ Προνζάτο συμπληρώνουν την καλύτερη ίσως επιτροπή για σόου μαγειρικής που θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δε, που θα συμμετάσχει ως ειδική σύμβουλος, έρχεται να προσδώσει έναν πιο λαϊκό χαρακτήρα, με την καλή έννοια, στο σόου. Στον αντίποδα έχουμε τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο, που θα αναδείξουν τον «Master chef».

Οι παρουσιαστές

Πολλοί μπορεί να ισχυρίζονται ότι αντιπαθούν την Ευγενία Μανωλίδου, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μάλλον όλοι λατρεύουν να τη μισούν και δεν χάνουν ευκαιρία να παρακολουθούν την τηλεοπτική της πορεία. Σε όποιο πρόγραμμα συμμετείχε η εν λόγω κυρία η τηλεθέαση εκτοξεύθηκε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Mega την επέλεξε για παρουσιάστρια του μεγαλύτερου ίσως σόου του για φέτος. Από την άλλη, στον ΑΝΤ1 επίσημη ανακοίνωση για τον παρουσιαστή του «Top chef» ακόμα δεν έχουν αποστείλει. Φήμες θέλουν τη Νάντια Μπουλέ να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο, η αλήθεια είναι, όμως, πως με τέτοια ονόματα στην επιτροπή μάλλον θα της κλέψουν την παράσταση.

Ποιο από τα δύο σόου θα βγει κερδισμένο στην τηλεθέαση; Και το «Master chef» και το «Top chef», πάντως, αποτελούν αξιόλογες παραγωγές και είναι βέβαιο πως η Ελληνίδα νοικοκυρά που σέβεται την κουζίνα της θα τα τιμήσει δεόντως. Η γαστρονομία κατέχει ξεχωριστή θέση στην ελληνική κουλτούρα και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει δικαίως ξεχωριστή θέση και στην τηλεοπτική. Αρκεί το καλό φαγητό και η δημιουργία του να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και δευτερεύοντα οι διαμάχες και το reality show που αναπόφευκτα χρειάζεται για την παραγωγή τηλεοπτικού θεάματος.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ «ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5» ΣΤΟ ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ

Το TV Ζάπινγκ προσφέρει στο αναγνωστικό του κοινό την τηλεοπτική σειρά που απόλαυσαν για 2
χρόνια εκατομμύρια Έλληνες: «Στο παρά 5».

Τα επεισόδια της σειράς κυκλοφορούν σε dvd κάθε εβδομάδα, αποκλειστικά με το TV Ζάπινγκ. Στις 24 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα, μαζί με το περιοδικό, θα κυκλοφορήσει το πρώτο dvd με τα 3 πρώτα επεισόδια και μαζί η πολυτελής κασετίνα.

Ησυλλογή θα ολοκληρωθεί με 3 κασετίνες, που θα περιέχουν και τα 49 επεισόδια.

Νέα πρόσωπα στην παρέα της «Φεγγαρόπετρας»


Δύο χρόνια τώρα αποκαλύφθηκαν πολλά…
Τα μεγαλύτερα, όμως, μυστικά είναι ακόμα στο σκοτάδι…

Στον πρώτο κύκλο της σειράς το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τους ήρωες από την «παρέα της φεγγαρόπετρας», ταυτίστηκε με τα όνειρά τους, παθιάστηκε με τους έρωτές τους, μοιράστηκε τις αγωνίες τους. Η πρώτη σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε, σημειώνοντας 38,4% μερίδιο τηλεθέασης (21/09/08-28/06/09).

Στο δεύτερο κύκλο δόθηκαν οι απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, που απασχόλησαν τους ήρωες, όμως, δημιουργήθηκαν και καινούργια. Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν, το μερίδιο τηλεθέασης σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο και έφτασε το 47% (21/09/09-27/06/10).

Η αρχή του τρίτου κύκλου θα βρει και πάλι την παρέα της φεγγαρόπετρας στην παραλία της Εδέμ, να παρακολουθεί τη βροχή των Λεοντιδών και να ανανεώνει τις ευχές της, προσπαθώντας να αποφύγει τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος. Οι ήρωες έχουν γίνει άραγε σοφότεροι; Αυτά που θέλουν και που εύχονται είναι εφικτά;

Η Εύα πού βρίσκεται ύστερα από τη φυγή του Μάνου; Θα καταφέρει να αντέξει στον πόλεμο της Αντιγόνης και του Στέφανου, που θέλουν να της πάρουν την περιουσία που κληρονόμησε ο μικρός Άγγελος; Θα καταφέρει να βρει έναν άνθρωπο που θα την κάνει να σκιρτήσει και πάλι ερωτικά; Θα βρει την ευτυχία μακριά από τον Μάνο;

Ο Στέφανος Καρτάλης ποιος είναι τελικά; Είναι ο άντρας που αγαπάει με πάθος τη Μελίτα ή μήπως την χρησιμοποιεί σαν πιόνι στη σκακιέρα των σχεδίων του; Είναι ο εξαπατημένος γιος της Αντιγόνης ή μήπως γνώριζε τα πάντα από την αρχή και οδηγούσε τα πράγματα εκεί όπου αυτός ήθελε; Θα δικαιωθεί, τελικά, ο αστυνόμος Σταυρίδης που έλεγε ότι ο Καρτάλης δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνει;

Η Μελίτα θα κρατήσει το παιδί του Στέφανου; Οι σχέσεις της με τους γονείς της μπορούν να είναι όπως ήταν πριν; Και όταν πάρει τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το πλούσιο περιβάλλον της, για να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, πού θα την οδηγήσει αυτό;

Ο Πέτρος πώς θα αντιδράσει στις αποφάσεις της Μελίτας; Και ακόμα περισσότερο πώς θα διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται και είναι συγκλονιστικές; Θα αντέξει ο γάμος του με την Αμαλία τη μεγάλη δοκιμασία που πρόκειται να περάσει;

Η Αμαλία ανησυχεί πολύ για τη Μελίτα. Τι θα κάνει, όταν η κόρη της θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το σπίτι της; Και ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης της με τον Πέτρο;

Η Νόρα επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί. Τι θα συμβεί, όμως, όταν αυτή η επιθυμία προσκρούσει στην αδυναμία της να συλλάβει; Πώς θα αντιδράσει τότε ο Λουκάς;

Ο Λουκάς θα μείνει μαζί με τη Νόρα; Θα αντέξει η σχέση τους, όταν θα υποχρεωθούν να πάρουν θέση μπροστά σε κάποια σοβαρά ηθικά διλήμματα; Και οι απαντήσεις που θα δώσουν, θα συμπλέουν ή θα είναι διαμετρικά αντίθετες;

Ο Νικόλας, την ίδια στιγμή, προσπαθεί να κρατηθεί πιστός στις αρχές του και να παραμείνει γιατρός των φτωχών παιδιών. Τι θα συμβεί, όμως, όταν κατηγορηθεί για λανθασμένη διάγνωση που θα οδηγήσει στο χαμό ενός παιδιού; Ποιος θα τον πιστέψει όταν θα φωνάζει ότι είναι θύμα σκευωρίας; Και πού θα βρίσκεται τότε η Δάφνη; Θα στέκεται στο πλευρό του;

Η Δάφνη θα βγει σε αναζήτηση εργασίας και θα γνωρίσει τη σκληρή πλευρά της ζωής. Συγχρόνως, όμως, θα βρεθεί μπροστά στον “πειρασμό” και -με δέος- θα διαπιστώσει ότι έχει πολύ γοητευτικό πρόσωπο... Θα ενδώσει άραγε στην πρόκληση; Θα αφήσει τον εαυτό της να παρασυρθεί από το στρόβιλο των συναισθημάτων; Ή θα καταφέρει να αντισταθεί;

Ο Λευτέρης Πολίτης: Ποιος είναι ο καινούριος ήρωας; Ποια είναι η όμορφη γυναίκα που στοιχειώνει τη ζωή του, με τις φοβερές αναμνήσεις της δολοφονίας της; Και όταν ο ήρωας θα ψάξει -με ακραίο τρόπο- να μάθει την αλήθεια, θα μάθουμε και εμείς μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα…

Η Εριέττα Χατζηβασιλείου, θετή κόρη του Περικλή Χατζηβασιλείου, θα διεκδικήσει ό,τι ανήκε στον πατέρα της και θα επιδιώξει με κάθε τρόπο την τιμωρία της Αντιγόνης, που την θεωρεί υπεύθυνη για τη δολοφονία του. Τι θα συμβεί, όμως, όταν οι σχέσεις της με τον Στέφανο πάρουν απρόσμενη τροπή;

Η Νταίζη θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων, με την αποκάλυψη ότι είναι η κόρη της Αντιγόνης και του Λύτρα και -επομένως- ετεροθαλής αδερφή του Νικόλα και του Στέφανου... Αυτό που θέλει είναι να τα αποκτήσει όλα και να κυριαρχήσει παντού. Θα τα καταφέρει;

Ο Δημήτρης Μπέλλος τι ρόλο θα παίξει από εδώ και στο εξής; Είναι το θύμα που με ευκολία ξεγέλασε η Νταίζη ή μήπως έχει κι αυτός σχέδια που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφτεί;

Η Αντιγόνη θα προσπαθήσει και πάλι, με κάθε τρόπο, να πετύχει τους σκοπούς της. Ποιος θα μπορέσει να σταθεί απέναντί της, όταν αποφασίσει να φτάσει μέχρι τέλους;

Η Αγγέλα είναι η κλασική ελληνίδα μάνα... Μεγάλωσε μόνη της την Εύα και τη Μαρίλια. Τώρα, μεγαλώνει και τον εγγονό της, τον Άγγελο, ενώ συγχρόνως δουλεύει για το μεροκάματο. Η κληρονομιά θα της προσφέρει μια ανάσα; Ή τα βάσανα που την περιμένουν στη στροφή της ζωής, θα την απομακρύνουν και πάλι από την ευτυχία;

Η Μαρίλια βλέπει τα όνειρά της να μη γίνονται πραγματικότητα. Μέσα σε ένα σάπιο εκπαιδευτικό σύστημα, αγωνίζεται να επιβιώσει και να ξαναδοκιμάσει. Ακολουθεί τη μοίρα χιλιάδων παιδιών και προσπαθεί να βρει την ανεξαρτησία και το δρόμο της σε ένα μέλλον αβέβαιο. Θα βρεθεί -άραγε- στη ζωή της, χρόνος για τον έρωτα;

Ο Ηλίας έχει να αντιμετωπίσει μια καινούρια πραγματικότητα. Ο γιος του έφυγε, η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μια δίκη εκκρεμεί. Εκτός, όμως από αυτά, υπάρχει και κάτι άλλο που τον απασχολεί. Τι να είναι αυτό; Και πόσο θα αλλάξει τη ζωή του;

Ο Χρήστος, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για το ρόλο της Αντιγόνης και της Νταίζης, θα προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του από το μηδέν και επάνω σε μια έντιμη βάση. Θα τα καταφέρει, όμως, κάτω από τη συνεχή πίεση της Νταίζης; Και τι θα συμβεί όταν ο δρόμος του διασταυρωθεί με το δρόμο της Άννας;

Η Άννα είναι αυτή που φαίνεται; Μια όμορφη γραμματέας, που προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή της δουλεύοντας; Ή γνωρίζει πάρα πολλά μυστικά; Η γνωριμία της με τον Χρήστο θα περιπλέξει τα πράγματα ακόμη περισσότερο…

Αυτήν τη χρονιά, οι ήρωές μας θα μεγαλώσουν, θα ωριμάσουν και θα καταλάβουν ότι το γέλιο και το δάκρυ, η γέννηση και ο θάνατος, ο έρωτας και ο χωρισμός, η επιτυχία και η αποτυχία, είναι όλα μέρος της ζωής... Θα συνειδητοποιήσουν ότι η Εδέμ μπορεί να βρίσκεται παντού. Αρκεί να ξέρεις τον τρόπο να την ψάξεις...

Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος)
Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου)
Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης)
Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου)
Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης)
Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά)
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας)
Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή)
Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου)
Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά)
Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης)
Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου)
Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσσης)
Στέλιος Καλαθάς (Δήμητρης Μπέλλος)
Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)
Αλεξάνδρα Ούστα (Άννα Βεργή)
η Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου)
η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη)
και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)

Σενάριο: Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.

Τα Μυστικά της Εδέμ
Από σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00


Κάντε κλικ στο www.megatv.com/tamystikatisedem  και μάθετε τα μυστικά της επιτυχίας

«Η Ζωή της Άλλης: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος

Η σειρά που χτύπησε κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης την προηγούμενη σεζόν με μέσο όρο 52,4% και αριθμό τηλεθεατών που ξεπέρασε, σε κάποια επεισόδια, τα δύο εκατομμύρια, επιστρέφει από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00, για να καθηλώσει για μία ακόμη χρονιά.

Ίντριγκες, έρωτες, πάθη, μυστικά, συγκρούσεις, συνομωσίες και ένας δυνατός δεύτερος κύκλος ξεκινά.
Απρόσμενες εξελίξεις και νέα πρόσωπα αναστατώνουν τις ζωές των πρωταγωνιστών της σειράς ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.
Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους. Ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα;
Πρώην σύμμαχοι και νυν εχθροί, πρώην εχθροί και νυν σύμμαχοι, θύματα και θύτες συνθέτουν ένα κουβάρι που αρχίζει να ξετυλίγεται.
Η αλήθεια δεν θα αργήσει να λάμψει. Πως θα την αντιμετωπίσουν οι ήρωες;
Ανάμεσα στη μνήμη και τη λήθη, το παρελθόν και το παρόν, το μίσος και την αγάπη, όλα μπορούν να συμβούν…

Λίγα λόγια για τους ήρωες στην αρχή του δεύτερου κύκλου:

ΚΑΤΙΑ
Η Κάτια παλεύει για τη ζωή και τη μνήμη της. Στην προσπάθεια της να συνέλθει, ανακαλύπτει σιγά-σιγά πράγματα για τον εαυτό της που δεν της αρέσουν καθόλου. Κομμάτια ενός παζλ που φοβάται να βάλει στη θέση τους. Ένα γράμμα, όμως, πρωταγωνιστεί στην πρώτη ανάμνηση. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το γράμμα Ξ…
Στη νέα σεζόν, δίνεται η ευκαιρία στην Κάτια να αντιμετωπίσει τους εφιάλτες της, να ανακαλύψει ποιοι είναι οι πραγματικοί σύμμαχοι και ποιοι οι αληθινοί εχθροί της. Θα μπορέσει να εφεύρει εκ νέου τον εαυτό της κι αν ναι, με ποιο τίμημα;


ΕΛΠΙΔΑ
Η ζωή της Ελπίδας αλλάζει δραματικά… Ο Στέφανος, συνειδητοποιώντας πόσο την αδίκησε, τη διεκδικεί ξανά. Η Ελπίδα παλεύει ανάμεσα σε παλιά αισθήματα που ξυπνάνε, στην ανάμνηση μιας πληγής που δεν έχει κλείσει ακόμα και στα αισθήματα της για τον Χάρη. Ό,τι κι αν συμβεί, όμως, τελικά με τον Στέφανο, η Ελπίδα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τη φιλία του. Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να ανακαλύψει ποιοι είναι οι γονείς της και η Ελπίδα δέχεται τη βοήθεια του.
Στην προσπάθεια της να ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, θα βρει σύμμαχο έναν νεαρό δημοσιογράφο, τον Αλέξη Παναγιώτου. Μια γνωριμία που θα την ταράξει και θα την φέρει αντιμέτωπη με όσα γνώριζε για τον εαυτό της μέχρι σήμερα…


ΞΕΝΙΑ
Η αλήθεια γύρω από τον ύπουλο ρόλο της Ξένιας στη ζωή της Ελπίδας και της Κάτιας, είναι πολύ κοντά στο να φανερωθεί…Τι είναι αυτό που μπορεί να μποϊκοτάρει την ανάγκη να αποκαλυφθεί ο σφετερισμός της ζωής της Ελπίδας από την Ξένια;
Η Κάτια, ο Φάνης, ο Στέφανος, η Ελπίδα, ο Τζώρτζης, επηρεάζονται ο καθένας με τον δικό του τρόπο, από την απόπειρα αυτοκτονίας της Ξένιας και τα δολοφονικά μυστικά της.


ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ο Στέφανος έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι η Ξένια δεν είναι αυτή που νόμιζε κι ότι εκείνη ευθύνεται που χώρισε με την Ελπίδα. Μετανιωμένος, ζητά μια δεύτερη ευκαιρία. Ανεξάρτητα, όμως, από το αν θα καταφέρει να πείσει την Ελπίδα να γυρίσει κοντά του, είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να βρει τους γονείς της. Στην προσπάθεια του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια δραματική αποκάλυψη, που δεν έχει να κάνει μόνο με την αληθινή ταυτότητα της Ελπίδας αλλά και με τον ίδιο. Ο Στέφανος έχει ένα βαρύ φορτίο στους ώμους του, ένα μυστικό που πρέπει να «κουβαλήσει» γενναία, χωρίς να γνωρίζει ότι ο κίνδυνος που φαίνεται να αντιμετωπίζει, δεν είναι ο μόνος…


ΧΑΡΗΣ
Ο Χάρης γίνεται μάρτυρας της νέας προσέγγισης του Στέφανου προς την Ελπίδα και προσπαθεί να κρατήσει την Ελπίδα μακριά του. Η σχέση του με την Ελπίδα έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά ο Χάρης είναι αποφασισμένος να την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Νάνσυ, όμως, είναι αποφασισμένη να μπει ανάμεσα τους. Θα μπορέσει ο Χάρης να επανορθώσει για μια ακόμα προδοσία που θα βιώσει η Ελπίδα εξαιτίας του αυτή τη φορά;


ΑΛΕΞΗΣ
Δημοσιογράφος, με αδυναμία στο ρεπορτάζ και την έρευνα, δέχεται την πρόταση του Στέφανου να τον βοηθήσει στην έρευνα του για την Ελπίδα. Ο ίδιος έχει σχέση με την Στέλλα, γόνο καλής οικογένειας, που προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει το ελεύθερο ρεπορτάζ και να αναλάβει μια θέση στην επιτυχημένη νομική εταιρία του πατέρα της. Η Ελπίδα θα τον ξαφνιάσει με τη δύναμη, το πείσμα, την καλοσύνη και την ειλικρίνεια της. Η γνωριμία τους, θα του αλλάξει τη ζωή…


ΠΕΤΡΟΣ
Ο Πέτρος είναι ένας άντρας που εμφανίζεται ξαφνικά στο κατώφλι της έπαυλης Καλλιφατίδη, διεκδικώντας μια θέση στη ζωή της οικογένειας. Ένας άντρας από το παρελθόν της Κάτιας, που η ίδια, όμως, δεν είναι σε κατάσταση, αρχικά τουλάχιστον να θυμηθεί… Ένας άντρας που κανείς από την οικογένεια Καλλιφατίδη δεν φαίνεται να γνωρίζει, όσο κι αν ο ίδιος επιμένει ότι όλοι τους είναι στενά συνδεδεμένοι… Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του; Έχει έρθει για να βοηθήσει την Κάτια στις δύσκολες στιγμές που περνά ή κρύβει άλλα, σκοτεινά κίνητρα; Είναι πραγματικά αυτός που ισχυρίζεται;


ΣΟΦΙΑ
Άλλο ένα αινιγματικό πρόσωπο από το παρελθόν της Κάτιας… Νοσοκόμα και φύλακας άγγελος στο πλευρό της, φαίνεται να θέλει να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της…


ΤΖΩΡΤΖΗΣ
Ο πιστός σύμμαχος της Ξένιας, σε νέα θέση σοφέρ στην έπαυλη Καλλιφατίδη, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αισθήματα του. Έχει έρθει για να δολοφονήσει, έχει έρθει για να δολοπλοκήσει…όμως…ερωτεύεται! Ένας απρόσμενος, παθιασμένος έρωτας με την Έλενα, κινδυνεύει να τινάξει τα πάντα στον αέρα για τον Τζώρτζη. Τον νοιάζει;


ΕΛΕΝΑ
Η Έλενα βλέπει να διαλύονται τα πάντα… Ο Μάνος, είναι πια παρελθόν, ο Στάθης την έχει εγκαταλείψει, η Κάτια είναι κατάκοιτη και δεν ξέρουν αν θα είναι ποτέ η ίδια στην περίπτωση που συνέλθει. Ο νέος σοφέρ, είναι ο μόνος άνθρωπος που της φέρεται με κατανόηση και φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα της. Η Έλενα, η σνομπ ακατάδεχτη Έλενα, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια ιστορία πάθους, που ποτέ δε φανταζόταν για τον εαυτό της.


ΒΑΣΩ - ΗΛΙΑΣ
Οι πραγματικοί γονείς της Ελπίδας ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις της Ξένιας και ακόμα νομίζουν πως είναι η πραγματική τους κόρη. Ποια επίπτωση θα έχει στη ζωή τους η απόπειρα αυτοκτονίας της; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η κατάσταση της Κάτιας δίνει άλλη μια αφορμή για κρίση στην οικογένεια. Πόσο ασυγκίνητος θα μπορέσει να μείνει ο Ηλίας απέναντι στην κατάκοιτη μητέρα του; Πόσο διατεθειμένη είναι η Βάσω να συγχωρέσει;


ΜΑΙΡΗ - ΜΑΝΟΣ
Το ζευγάρι θα περάσει πολλές δοκιμασίες, όσο ισχυρή κι αν είναι η αγάπη τους. Από τη μία, έχουν να αντιμετωπίσουν την κόντρα που έχει η οικογένεια του Νικόλα με την οικογένεια του Μάνου και από την άλλη τις οικονομικές δυσκολίες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εμφάνιση ενός άντρα, του Αντώνη, (Στράτος Τζώτζογλου), απειλεί να τινάξει τη σχέση του αγαπημένου ζευγαριού στον αέρα…


ΝΤΟΡΙΤΑ - ΝΙΚΟΛΑΣ
Αυτό το ζευγάρι, όσο αγαπιέται, τόσο τσακώνεται…Ο Νικόλας, ανερχόμενο πλέον μοντέλο αθλητικών ειδών, έχει να αντιμετωπίσει πολλούς πειρασμούς. Πόσο θα μπορέσει η Ντορίτα να ελέγξει τη ζήλεια της; Και πόσο θα μπορέσει ο Νικόλας να αντισταθεί στους πειρασμούς;


ΤΟΝΙΑ – ΣΩΤΗΡΗΣ – ΦΑΝΗΣ – ΛΙΛΙΑΝ
Ο Σωτήρης όταν έκανε πρόταση γάμου στην Τόνια, πόνταρε στο χρηματικό ποσό που του είχε υποσχεθεί η Κάτια, ως αντάλλαγμα. Η Κάτια όμως, στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν είναι σε θέση να του εξασφαλίσει τίποτα πια. Τα οικονομικά προβλήματα κάνουν τον Σωτήρη επιθετικό απέναντι στην Τόνια. Ο Φάνης προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της, όμως έχει πλέον σχέση με την παλιά του κοπέλα, Λίλιαν. Ο Φάνης βλέποντας τη γιαγιά του να παλεύει για τη ζωή της, αποφασίζει να τη βοηθήσει και να αναλάβει ο ίδιος, προσωρινά, τη θέση της στην εταιρία.


ΣΤΑΘΗΣ– ΑΜΑΝΤΑ
Για πόσο καιρό ακόμα θα είναι ο Στάθης οικονομικός διευθυντής της εταιρίας; Προσπαθώντας να εξασφαλίσει ήσυχα γηρατειά, εξακολουθεί να συνωμοτεί με την Αμάντα, για την υπεξαίρεση σημαντικού ποσού από την εταιρία Καλλιφατίδη. Δεν είναι οι μόνοι, όμως, που φρόντισαν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, με όχι και τόσο νόμιμα μέσα…


ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
Ο Ανδρόνικος, ποτέ δεν έπαψε να ελπίζει σε μια επανασύνδεση του γιου του Στέφανου με την Ελπίδα. Με απρόσμενο τρόπο, ο Ανδρόνικος θα βρεθεί αναμεμειγμένος στην προσπάθεια εξιχνίασης της ταυτότητας της Ελπίδας.


«Η Ζωή της Άλλης»: Από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00

Ζήσε τη Ζωή της Άλλης με ένα κλικ
http://www.megatv.com/izoitisallis

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη
και τους (αλφαβητικά): Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Πάνος Βλάχος, Μαρία Ιωάννου, Βασίλης Κούκουρας, Κώστας Κρομμύδας, Ασπασία Μηλιαράκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κατερίνα Σαβράνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Ορέστης Τρίκας, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Δώρα Χρυσικού
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου ο Μιχάλης Μητρούσης
Στο ρόλο του Πέτρου ο Νίκος Δαδινόπουλος
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βασιλική Αγγελή, Γιώργος Αρβανίτης, Βίκυ Κουμούτσου, Κέλλυ Καράνταη, Παρασκευή Κατσάνη, Μιχάλης Μαρκάτης, Εύα Πετρίδη, Έφη Ρευματά
Στο ρόλο της Φωτεινής η Νταίζη Σεμπεκοπούλου
Στο ρόλο της Σοφίας η Μαίρη Βιδάλη
Διασκευή σεναρίου: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

«Τοπ σεφ» ο Ρέμος;


Μια πρόταση διαφορετική έγινε στον Αντώνη Ρέμο πριν από λίγες ημέρες όταν ο Γιάννης Λάτσιος πρότεινε στον τραγουδιστή να παρουσιάσει εκπομπή που έχει να κάνει με την μαγειρική.
Ο Γιάννης Λάτσιος μετά την επιτυχημένη επιλογή του Σάκη Ρουβά να παρουσιάσει το X-Factor ήθελε έναν ακόμα τραγουδιστή στην παρουσίαση εκπομπής, έτσι εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία των κοινών διακοπών στο τέλος του καλοκαιριού μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Αντώνη Ρέμο στην Χαλκιδική έκανε την πρόταση στον τραγουδιστή.

Στόχος του διευθυντή του Αντ1 ήταν ο Αντώνης Ρέμος να παρουσιάσει την εκπομπή «Τοπ σεφ», όμως, την τελευταία στιγμή ο τραγουδιστής επέλεξε να απαντήσει αρνητικά και έτσι οι υπεύθυνοι του σταθμού στραφήκαν στην λύση της Νάντιας Μπουλέ.

Ο Αντώνης Ρέμος, πάντως, στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει να πνίγει τον καημό του στο λουλουδοπόλεμοκαθώς για ακόμη ένα βράδυ η Υβόννη έλειπε στην Αθήνα όπου εμφανίστηκε σε επίδειξη μόδας προσπαθώντας πάντως να κρατήσει την παρουσία της διακριτική.

Το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Μαρακάκης που διασκέδασε χωρίς την Έλενα Ράπτη στο πλευρό του τραγουδώντας επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Ένταση και καυγάδες στο Master Chef


Ένταση επικράτησε στα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς μεταξύ ενός σεφ που είναι στην επιτροπή και ενός παίκτη.

Οι κριτές έδειξαν από την αρχή πως δεν αστειεύονται και πολύ περισσότερο πως δεν σκοπεύουν ''να σηκώσουν μύγα στο σπαθί τους''.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ένας παίκτης κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον κριτή Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο παίκτης και ο πιο ''σκληρός'' σεφ της επιτροπής διαφώνησαν έντονα στα παρασκήνια μετά την παρουσίαση του πιάτου του.

Ο καυγάς τράβηξε την προσοχή όλων όσων εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο πλατό. Οι πιο ψύχραιμοι -σύμφωνα με τις πληροφορίες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον παίκτη και τον σεφ που είχαν βγει εκτός εαυτού, ενώ η Ευγενία Μανωλίδου απέφυγε να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στο συμβάν. Άλλωστε έχει διαφοροποιήσει το δικό της ρόλο από αυτόν της επιτροπής.

Όπως φαίνεται, στο συγκεκριμένο ριάλιτυ δε θα δούμε να βγαίνουν μόνο τα πιρούνια (λόγω των δημιουργιών των σεφ) αλλά και τα μαχαίρια καθώς τα νεύρα και οι εντάσεις δε θα λείψουν από την εκπομπή όπως προκύπτει από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα.

Οπότε -για καλό και για κακό- όσοι συμμετέχουν στα ριάλιτι μαγειρικής ας φοράνε και κανένα κράνος... γιατί καμιά ώρα πάνω στον εκνευρισμό θα εκσφενδονιστεί και κανένα μαχαίρι μιας και είναι άφθονα στην κουζίνα!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...