Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

«Αυλαία» για τον Πίτερ Φολκ

Peter Falk (by Sten)Image by zak mc via Flickr Ο αμερικανός ηθοποιός Πίτερ Φολκ, ο οποίος έπαιξε τον επιθεωρητή «Κολόμπο» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, πέθανε σε ηλικία 83 ετών, ανακοίνωσε ένα μέλος της οικογένειας στον ραδιοσταθμό KNX της Καλιφόρνιας.
Ο Φολκ έγινε διάσημος σε όλον τον κόσμο ερμηνεύοντας, στα 69 επεισόδια της σειράς, τον Κολόμπο, έναν χαλαρό αλλά ιδιοφυή ντετέκτιβ, λίγο μπερδεμένο με ψεύτικη αφέλεια.
Το διαβρωτικό χιούμορ του Κολόμπο, με το φθαρμένο μπεζ αδιάβροχο του, το Peugeot 403, το αιώνιο πούρο του, τις αμίμητες χειρονομίες του, όπως και τις συχνές αναφορές του στη «γυναίκα του», που δεν εμφανίζεται ποτέ, εξασφάλισαν στον Πίτερ Φολκ επιτυχία και συμπάθεια.
Γεννημένος στις 16 Σεπτεμβρίου του 1927 στη Νέα Υόρκη, ο Πίτερ Φολκ προερχόταν από εβραϊκή οικογένεια, με Ρώσο πατέρα και Τσέχα μητέρα. Σε ηλικία τριών ετών, ένας κακοήθης όγκος τον αναγκάζει να χάσει το ένα του μάτι, γεγονός που εξηγεί τη θλίψη, που είχε μερικές φορές στο βλέμμα του.
Μετά την απόκτηση ενός Master Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Syracuse (Nέα Υόρκη), εργάζεται ως μάγειρας, και μετά από μια ανεπιτυχή προσπάθεια να ενταχθεί στην αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), αρχίζει μια καριέρα ως κρατικός υπάλληλος στο Κονέτικατ (βορειοανατολικά). Εγκαταλείπει τη θέση του ξαφνικά το 1957, για το πάθος του, την κωμωδία.
Το ίδιο έτος 1957, αρχίζει την καριέρα του ως ηθοποιός, σε μια τηλεοπτική σειρά. Έγινε πραγματικά διάσημος με την ταινία «Η κόμισσα και ο γκάνγκστερ» του Φρανκ Κάπρα, που του εξασφάλισε το δεύτερο Όσκαρ του.
Συνολικά, έπαιξε σε εξήντα ταινίες, κυρίως του φίλου του Τζόν Κασαβέτη - «Σύζυγοι», του 1970, «Μια γυναίκα εξομολογείται» του 1974, και «Ο παίκτης» του Ρόμπερτ Αλτμαν του 1992.
Όμως από το 1968, και για 35 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένος στον Κολόμπο. Το πρώτο επεισόδιο σκηνοθετεί ένας νεαρός άνδρας 25 ετών... ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Από τα 69 επεισόδια, ο Πήτερ Φολκ ήταν παραγωγός ή συμπαραγωγός στα 24. Το τελευταίο, το 2003, είχε τον τίτλο ο «Κολόμπο σέρνει το χορό».
Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Πίτερ Φολκ έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, και έζησε κάτω από την κηδεμονία της δεύτερης συζύγου του, Σέρα Ντανίζ.

VIDEO: Μαλού ή Τσακαλάκος: Tι ψηφίζουν οι παρουσιαστές του Alpha;

 

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πού ξαναβρέθηκαν Νομικού - Καπουτζίδης;

Την περασμένη Πέμπτη, οι συντελεστές του “Just the 2 of Us” συνανητήθηκαν με τους αθλητές των Special Olympics για να παραδώσουν τo χρηματικο ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την διάρκεια των εκπομπών του...

show την σεζόν 2010- 2011.
Η συμμετοχή του κόσμου στις ψηφοφορίες του φιλανθρωπικού show του Μega υπήρξε εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν από τηλεφωνήματα και μηνύματα, το ποσό των 120.000 ευρώ για τους αθλητές των Special Olympics. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

BINTEO: Τ.Σαμαράς:'Τιμή μου να κάνω εκπομπή με τον Ψινάκη'

ΒΙΝΤΕΟ: Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη;

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Φώτης συνάντησε την Lady Gaga

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μανωλίδου είχε προσβάλει την μικρούλα που θα ανοίξει τα Special Olympics

Τα κέρδη από το Dancing with the stars

Ο Αργύρης Αγγέλου μιλά για τους καρπούς της επιτυχίας

Ποιο ήταν, για τον Αργύρη Αγγέλου, το κέρδος του από την συμμετοχή του, αλλά και τη νίκη του στο Dancing with the stars;

«Ήταν η χορευτική εµπειρία και η γνωριµία µου µε εξαιρετικούς ανθρώπους και το ότι ήρθα σε επαφή µε τον AΝΤ1 για πρώτη φορά. Ουσιαστικά ήταν µια πολύ καλή συνεργασία και ένα επιτυχηµένο πρόγραµµα. Χάρηκα που έφτασα ως το τέλος και ήµουν αυτός που σήκωσε την κούπα και σας το λέω αγνά αυτό, όχι µε έπαρση»

enimerwsi.com

ΒΙΝΤΕΟ: - Στην Κρήτη το αμερικάνικο «Next Top Model» και η Tyra Banks!

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γυρίσματα της ταινίας με Σκορδά και Σαμαρά

Γ.Λάτσιος:'Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου'

 

Τελευταία επεισόδια της ανατρεπτικής, κωμικής σειράς «The Big Bang Theory».

List of The Big Bang Theory episodes (season 1)Image via Wikipedia Το Σάββατο 2/7 στις 16:50 θα προβληθούν από το STAR τα 2 τελευταία επεισόδια του 4ου κύκλου της ανατρεπτικής, κωμικής σειράς «The Big Bang Theory».

Ο Χάουαρντ βρίσκει επιτέλους το θάρρος να πει στη μητέρα του πως σκοπεύει να παντρευτεί την αγαπημένη του Μπερναντέτ αλλά εκείνη καταλήγει στο νοσοκομείο. Ο πάγος ανάμεσα στην Πένι και την Πρίγια «σπάει» όταν λένε ιστορίες για τις «επιδόσεις» του Λέοναρντ στο κρεβάτι...

Ο Ραζ αποφασίζει να συγκατοικήσει με τον Σέλντον και να παραχωρήσει το διαμέρισμά του στον Λέοναρντ και την Πρίγια. Η Πένι ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει τα νέα για τη συγκατοίκηση του Λέοναρντ με την Πρίγια και πίνει λίγο παραπάνω μαζί με τον Ραζ. Όλα ανατρέπονται για άλλη μια φορά...

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο 5ος κύκλος της σειράς θα καθηλώσει, με την ευρηματική του δράση και τα απρόοπτα περιστατικά, τους φανατικούς του «The Big Bang Theory».
Enhanced by Zemanta

Τα παιδιά του «Μητέρα» και η συνάντηση του «Ολλανδού» Πίτερ με την Ελληνίδα μητέρα του στην Κέρκυρα

Το Κέντρο βρεφών «Μητέρα» που αυτή τη στιγμή έχει 82 παιδιά που περιμένουν να υιοθετηθούν ή να δοθούν σε ανάδοχες οικογένειες, επισκέπτονται οι «Πρωταγωνιστές» στην εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 23:10 στο MEGA.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλεί με δύο μητέρες που έγιναν ανάδοχες παίρνοντας παιδιά που είχαν προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να περιμένουν για χρόνια στα «αζήτητα».

Συγκεκριμένα στην κάμερα μιλούν :

- Η Δανάη, που αποφάσισε μόνη της χωρίς σύντροφο να αναλάβει την αναδοχή ενός αγοριού που σήμερα είναι 6 ετών.

- Η Κλαίρη που μαζί με τον άντρα της και την κόρη τους αποφάσισαν να γίνουν ανάδοχη οικογένεια ενός αγοριού 4 ετών.

Ακόμη οι «Πρωταγωνιστές» καταγράφουν το καλοκαιρινό ταξίδι του Πίτερ από την Ολλανδία στην Κέρκυρα για να συναντήσει την βιολογική του μητέρα. Ο Πίτερ ήταν ένα από τους «Πρωταγωνιστές» της εκπομπής με τους υιοθετημένους Έλληνες της Ολλανδίας που προβλήθηκε στο MEGA τον Απρίλιο του 2010. Ο Πίτερ, δόθηκε από το Ίδρυμα Μητέρα της Κέρκυρας σε ένα ζευγάρι Ολλανδών, έγινε καθηγητής ελληνικής γλώσσας και κάποια στιγμή ενημερώθηκε ότι η βιολογική του μητέρα ζει στο χωριό Βάτος της Κέρκυρας. Η κυρία Κατερίνα αγκαλιά με τον γιο της τον Πίτερ, μιλάει στον Σταύρο Θεοδωράκη. Αναφέρεται στη φτώχεια αλλά και τα ήθη της δεκαετίας του ‘60 που την ανάγκασαν να δώσει στο Ίδρυμα το παιδί της λίγες ώρες αφότου το γέννησε, διότι ήταν ανύπαντρη μητέρα.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 στις 23:10 στο MEGA

Ο Καπουτζίδης με τον Κεφαλογιάννη στους Special Olympics

H εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 16:00 παρουσιάζει τα οφέλη της γυμναστικής στη ζωή μας.

Για τους περισσότερους, η άσκηση είναι συνώνυμο του γυμναστηρίου και των ασκήσεων με όργανα. Όλοι προσπαθούν να πετύχουν τη γράμμωση στο  σώμα τους και να χάσουν βάρος και  λίπος, στοχεύοντας ουσιαστικά σε μια  καλύτερη εξωτερική εμφάνιση. 

Η άθληση όμως είναι κάτι περισσότερο από ένα καλοσχηματισμένο σώμα. Είναι η  απαραίτητη προϋπόθεση για καλή υγεία και ευεξία και αποτελεί το όχημα που θα μας βοηθήσει να προλάβουμε πολλά σωματικά αλλά και ψυχικά νοσήματα.

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί πλέον η άσκηση είναι επιστήμη και δίνουν χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε την καθημερινή άσκηση περισσότερο ενδιαφέρουσα. Επίσης, αναφέρονται στα λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε και τα οποία συχνά ευθύνονται για τραυματισμούς ενώ μιλούν και για τις ενδεδειγμένες μορφές άσκησης σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Στο στούντιο φιλοξενείται μια γυναίκα που από τότε που ενέταξε τη συστηματική άσκηση στη ζωή της, είδε το σώμα της αλλά και την ψυχολογία της να αλλάζει. Επίσης, τη γνώμη τους καταθέτουν και άνθρωποι με χρόνια νοσήματα, οι οποίοι αθλούνται συστηματικά.

Ειδικοί παρουσιάζουν στο στούντιο τις νέες τάσεις της γυμναστικής, όπως την ακροβατική γιόγκα αλλά και την άσκηση με μεταλλικές μπάλες που συνδυάζουν την αερόβια άσκηση με τα βάρη.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μαζί με τον ηθοποιό – παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη επισκέπτονται τον χώρο προπόνησης αθλητών των Special Olympics και συζητούν με ένα αθλητή του μπάσκετ για όλα όσα του προσφέρει η άθληση αλλά και για τα όνειρά του εν όψει των παγκόσμιων αγώνων “Special Olympics Αθήνα 2011”

BINTEO: Ο πρόωρος αποχαιρετισμός των Καραμεροχαριτάτων

VIDEO: Ο Γ.Λάτσιος για την σχέση του με την Σ.Μπαλτζή

Formula 1 Κυριακή στις 14:00 Grand Prix Ευρώπης στον Alpha

Cars wind through the infield section of the I...Image via WikipediaΤο GP Ευρώπης διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στο λιμάνι της Βαλένθια. Πρόκειται για ένα μοναδικό σκηνικό με τα μονοθέσια της F1 να στρίβουν οριακά λίγα μόλις μέτρα από την παραλία, ενώ τα pit stop πραγματοποιούνται στα παλιά κτίρια της ψαραγοράς, τα περίφημα Tinglados.

Πρόκειται για τη διαδρομή με τις περισσότερες στροφές (25) αλλά και μεγάλες ευθείες σε δυο από τις οποίες θα υπάρχει ζώνη Drag Reduction System (DRS). Σε σχετικό δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στο www.alphatv.gr/formula1, το 92% θεωρεί πως το θέαμα βελτιώθηκε σημαντικά με τη χρήση του DRS, το οποίο διευκολύνει τα προσπεράσματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

BINTEO: Μαρτάκης και Στικούδη τραγουδάνε μαζί

BINTEO: Π.Μπουγιούρης:«Με χαρά θα επέστρεφα στα Μυστικά της Εδέμ»

ΒΙΝΤΕΟ: Γ.Λιάγκας:"Ουγγαρέζο έχεις ελπίδες.Η Φαίη με είπε γέρο"

ΒΙΝΤΕΟ: Τσαλίκης και Σαμαράς στην Νάξο !

ΒΙΝΤΕΟ: Ι.Σουλιώτη: 'Θέλω και του χρόνου να είμαι στο Real Housewives'

24ωρη απεργία σήμερα στο STAR - Στάση εργασίας στα άλλα κανάλια

 Άμεση καταβολή των οφειλόμενων από τις υπερωρίες, απόσυρση των αγωγών κατά των τεχνικών που συνδικαλίζονται και υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ζητά η Ένωση τεχνικών ιδιωτικής Τηλεόρασης. Για τους τεχνικούς που εργάζονται στο STAR η απεργία θα είναι 24ωρη, ενώ στα υπόλοιπα κανάλια θα γίνει 5ωρη στάση εργασίας από τις 05:00 έως τις 10:00.
Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ εδω

Αργύρης Αγγέλου: «Περιµένω κι εγώ να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά»

Σε ποιο βαθμό η οικονομική κρίση έχει αγγίξει τον Αργύρη Αγγέλου και τι ανησυχίες έχει ο ηθοποιός για το επαγγελματικό του μέλλον; 

«Νιώθω ανασφάλεια. Δεν µπορώ να σχεδιάσω τίποτε, να κάνω σκέψεις για το µέλλον. 

Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά προσπαθώ να δω τα θετικά της. 

Εύχοµαι να µπορέσουµε να διατηρήσουµε την ελπίδα µας και να προσπαθήσουµε. Περιµένω κι εγώ να χτυπήσει το τηλέφωνό µου για να µου προτείνουν δουλειά, όπως κάνει όλος ο κόσµος». Πηγή: Το Βήμα

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Διακοπες στην Χαλκιδα για Τατιανα Στεφανίδου - Νίκο Ευαγγελατο (video)

Ποιο θα είναι το επόμενο Greek Idol; Μαλού ή Τσακαλάκος ;

Παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά

Μουσικοί προσκεκλημένοι ο Αντώνης Ρέμος και ο Αντώνης Βαρδής

Εμφανίζονται οι ΜΕΛΙSSΕS και η Βαλάντω

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol ολοκληρώνεται αυτό το Σάββατο με μία σκληρή και αμφίρροπη αναμέτρηση δύο ιδιαίτερα ταλαντούχων υποψηφίων που έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις: Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Greek Idol σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς τελικούς που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Η Μαλού και ο Παναγιώτης κατάφεραν να επικρατήσουν επάξια σε μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν διαγωνιστεί σε ελληνικό talent show. Το Σάββατο, το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και τους ανέδειξε, θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ τους το επόμενο Greek Idol, το οποίο και θα υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music.

Η Universal Music αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της δισκογραφίας στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Είναι η δισκογραφική εταιρία με τα μεγαλύτερα labels και τα δημοφιλέστερα ονόματα καλλιτεχνών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, καθώς και η μοναδική πολυεθνική δισκογραφική που εφαρμόζει σε όσα σημεία έχει παρουσία την ίδια επαγγελματική φιλοσοφία, αναδεικνύοντας τους μεγαλύτερους σταρ της μουσικής.

Οι δύο φιναλίστ θα ερμηνεύσουν τρία τραγούδια: Το πρώτο θα το επιλέξουν οι ίδιοι ανάμεσα στα κομμάτια που έχουν ήδη τραγουδήσει σε προηγούμενα live. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα κάνουν από ένα ντουέτο ο καθένας μαζί με τον Αντώνη Βαρδή. Τέλος, θα ερμηνεύσουν, ο καθένας ξεχωριστά, ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο γράφηκε ειδικά για το νικητή του Greek Idol και θα κυκλοφορήσει από την Universal Music. Πρόκειται για μία ροκ μπαλάντα με τίτλο Πολύ μου Πάει, από τους δημιουργούς πολλών μεγάλων επιτυχιών, Βασίλη Γαβριηλίδη και Θάνο Παπανικολάου.

Στον τελικό του Greek Idol θα βρεθεί σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο κορυφαίος Αντώνης Ρέμος που πρόσφατα ανακηρύχθηκε Άνδρας Καλλιτέχνης της Χρονιάς στα MAD Video Music Awards 2011. Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Κλειστά τα Στόματα» που αποτελεί τον καλύτερο δίσκο της φετινής χρονιάς με τις μεγαλύτερες επιτυχίες ραδιοφωνικά και εμπορικά. Ξεχωριστό στιγμιότυπο της βραδιάς αποτελεί η συνεύρεσή του επί σκηνής με τον συνθέτη Αντώνη Βαρδή σε ένα ιδιαίτερο ντουέτο, με τίτλο «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια».

Στη μεγάλη βραδιά του τελικού θα εμφανιστούν επίσης και οι δημοφιλείς MEΛΙSSES.

Τέλος, η Βαλάντω, νικήτρια του πρώτου κύκλου του Greek Idol, θα ερμηνεύσει το νέο της single και θα τραγουδήσει με τους οκτώ υποψήφιους που μαζί με τους δύο φιναλίστ συμπληρώνουν την τελική δεκάδα του φετινού κύκλου.

Πριν τον μεγάλο τελικό, στις 20:00, θα προηγηθεί μία ώρα με τα πιο αστεία στιγμιότυπα των οντισιόν του Greek Idol, το οποίο θα προλογίσουν οι δύο φιναλίστ.

Οι τηλεθεατές έχουν τον λόγο. O τελικός, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, έρχεται το Σάββατο, 25 Ιουνίου στις 21:00, για να αναδείξει το επόμενο Greek Idol!

Για πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση γύρω από το Greek Idol, επισκεφθείτε το site www.greekidol.tv, και ακολουθήστε μας στο Twitter (@greekidolgroup) και το Facebook!

Greek Idol. Show your best.
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Μ.Πολυχρονίδη: "Στον δρόμο βρίζουν την Νταίζη"

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο 'Πρωινό mou'

ΒΙΝΤΕΟ: Η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή της Μενεγάκη

ΒΙΝΤΕΟ: Σ.Τσιμτσιλή : "Δεν έχω καταλάβει ακόμα ότι παντρεύομαι"

ΒΙΝΤΕΟ: Tι έδειξαν τα νούμερα για την πρόβα τζενεράλε του Παπαδάκη ;

Έντονες αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL - Συγκέντρωση έξω από το κανάλι!

 Έντονες αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL - Συγκέντρωση έξω από το κανάλι!

Αντιδρούν στην προβολή της συγκεκριμένης τούρκικης σειράς καθώς σε αυτήν προβάλλονται μέρη από τις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου, που αναφέρονται ως τούρκικες.
 Η αρχή έγινε με την προβολή των κατεχομένων που παρουσιάστηκαν σαν.. τουρκικό κράτος μια και συνέχεια προβαλλόταν η τουρκοκυπριακή και η τουρκική σημαία να κυμματίζουν δίπλα - δίπλα. Τα πλάνα των σημαιών ήταν πολλά μόνο και μόνο για να αποδείξουν οι τούρκοι οτι "η Κύπρος είναι τουρκική" !


Οι Τούρκοι πήραν το διάσημο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά "Ο κόμης Μοντεκρίστο", το ανακάτεψαν με μπόλικη δόση προπαγάνδας και περηφανεύονται που "η σειρά "Ezel" κέρδισε 9 τηλεοπτικά βραβεία και κυρίως την αγάπη των τηλεθεατών που την ανέδειξαν σε μία από τις πιο επιτυχημένες τουρκικές σειρές των τελευταίων ετών'.

Ο ΑΝΤ1 πριν προβάλει το σίριαλ δεν το είδε για να κόψει , τουλάχιστον, τις προκλητικές σκηνές με τις τουρκικές και τουρκοκυπριακές σημαίες στην Κύπρο;

ΒΙΝΤΕΟ: Η εντυπωσιακή έναρξη του 'Πρωινού mou'

 

BINTEO: Παραμένουν στον ΑΝΤ1 Καραμέρος και Χαριτάτος

Χωρίς ζωντανό πρόγραμμα το απόγευμα

Καμία ζωντανή εκπομπή δεν θα μεταδοθεί από τις 17.45 ως τις 22.00 στην τηλεόραση λόγω της στάσης εργασίας που θα πραγματοποιήσουν οι τεχνικοί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει στάση εργασίας για την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 από ώρα 17.45 της Τετάρτης μέχρι και ώρα 22.00 της ίδιας μέρας (Τετάρτης 22 Ιουνίου 2011) με αποτέλεσμα τις συγκεκριμένες ώρες να μη μεταδοθεί ζωντανό πρόγραμμα.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα αναπληρώνει το χαμένο τους εισόδημα και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και ζητούν να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.

“Το κουτί της Πανδώρας” για την Ελλάδα που ταλαντεύεται ανάμεσα σε μνημόνια, μνήμες και αναμνήσεις.


Η Ελλάδα βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο. Δανείζεται ακριβό χρήμα για να αποπληρώνει δάνεια. Όπως ο κακός καταναλωτής. Είναι αδιέξοδο λένε αρκετοί, οδηγεί στην απειλή της εθνικής κυριαρχίας. Είναι μονόδρομος απαντούν άλλοι, πληρώνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Αν η κρίση θεωρηθεί ως αποκλειστικά ευθύνη του τρόπου λειτουργίας του ελληνικού κράτους, τότε η Ελλάδα μπορεί να γίνει υποχείριο των δανειστών της και των όρων τους. Αν αιτία χαρακτηριστεί ο τρόπος λειτουργία της ΕΕ και η αδυναμία της να λειτουργήσει με ομοιογένεια, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Τι ισχύει τελικά;
Πώς φτάσαμε στην κρίση;
Φταίμε όλοι;
Ζούμε το αναπόφευκτο;
Ήταν το μνημόνιο μονόδρομος ή μήπως η μνήμη μας θέλει να είναι ασθενής στο τι συνέβη τόσα χρόνια;
Τι θα γίνει αν η Ελλάδα βγει από τη λογική και τις δεσμεύσεις του μνημονίου; Μπορεί να υπάρξει διαφορετικά;
Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για την Ελλάδα που ταλαντεύεται ανάμεσα σε μνημόνια, μνήμες και αναμνήσεις.
«Η μνήμη και το μνημόνιο»
Ημερ. προβολής: Πέμπτη 23/6/2011, στις 22.00

E. Μενεγάκη: Όλο... λιγούρες έχει τώρα τελευταία! (video)

Πριν από μερικές μέρες η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό παγωτό και το έφαγε ζωντανά στη διάρκεια της εκπομπής της. 
 
Αυτή τη φορά  στη Νάξο την τρέλανε μία άλλη λιχουδιά. 
 
Τι συμβαίνει και έχει τόσο συχνά λιγούρες;

BINTEO: Παντρεύεται ο Γιάννης Λάτσιος;

BINTEO: Η Πετρούλα σας σηκώνει την ...τάση!!!

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ν.Γερμανού: Μίλησε για την σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου

ΒΙΝΤΕΟ: Πρόβα τζενεράλε για τον Γιώργο Παπαδάκη

BINTEO: M.Συνατσάκη:"Υπάρχει η επιθυμία και από τις 2 πλευρές να παραμείνω στον ΑΝΤ1"

TA ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ σε αναλογία 16:9

The comedy show Friends becomes popular.Image via Wikipedia
Κάθε Σαββατοκύριακο “Τα Φιλαράκια”, μάς ξαφνιάζουν ευχάριστα. Ξέρουμε όλοι ότι τα έχουμε δει και τα έχουμε ξαναδεί, όμως οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ έχουν γίνει φιλαράκια, που περνάμε καλά μαζί τους, εδώ και… 16 χρόνια. Η σειρά αυτή επιφύλαξε, για τους πρωταγωνιστές και τους δημιουργούς της, μια πολύ μεγάλη επιτυχία διεθνώς, αφού έχουν προβληθεί σε περισσότερες από 120 χώρες του κόσμου. Έχουν κερδίσει τόσα βραβεία, που μπορεί να μην τα έχουν κερδίσει 30 σειρές μαζί, όπως:
·         10 βραβεία ASCAP Film & Television Music Awards (1995-2004)
·         5 βραβεία ΕΜΜΥ
·         5 βραβεία People’s Choice Awards (2000-2004)
·         4 βραβεία Teen Choice Awards (2000-2004)
·         8 βραβεία BMI TV Music Award (1996 – 2004)
·         2 βραβεία Screen Actors Guild Awards (1996,2001)
·         Βραβείο GLAAD Media Award (1995)
·         Βραβείο TV Quick Awards, UK (2000)
·         Βραβείο Golden Satellite Award (2001)
·         Βραβείο Αmerican Comedy Awards (2002)
·         Βραβείο Golden Globe USA (2003)
·         5 βραβεία Aftonbladet TV Prize, της σουηδικής τηλεόρασης ως καλύτερη ξένη σειρά (2000 – 2004)
·         Βραβείο TeleVizier – Ring Gala, Netherlands (2000)
Η δημοφιλέστατη σειρά, που ολοκληρώνεται σε 10 κύκλους, γυρίστηκε στα στούντιο τής Warner Bros. στο Hollywood. Κάθε κύκλος αποτελείται από 22-24 επεισόδια. Δημιουργοί είναι οι Ντέιβιντ Κρέιν, Μάρτα Κάουφμαν, που και εκείνοι, όπως έχουν δηλώσει επανειλημμένως σε Αμερικανικά έντυπα και δίκτυα, πίστευαν στη σειρά, αλλά δεν περίμεναν τη “διαχρονική” της επιτυχία.
·         Το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 22/9/1994 από το N.B.C. παρακολούθησαν 22 εκατομμύρια θεατές.
·         Ενώ το τελευταίο επεισόδιο παρακολούθησε ο “απίστευτος”, όπως χαρακτηρίστηκε, αριθμός των 52 εκατομμυρίων τηλεθεατών.
·         Καταγράφηκε ως το επεισόδιο (ανεξάρτητα από σειρά) που παρακολούθησαν περισσότεροι τηλεθεατές (most watched), την τελευταία δεκαετία σε όλο τον κόσμο.
Στο σύνολο της σειράς, δέχτηκαν με ευχαρίστηση να κάνουν guest εμφανίσεις μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως:
·         Κριστίνα Απλγκέιτ - Amy Green (αδερφή της Ρέιτσελ)
·         Άλεκ Μπάλντουιν - Parker (αγόρι της Φοίβη)
·         Τζορτζ Κλούνεϊ - Dr. Michael Mitchell (γιατρός που κουράρει τη Ρέιτσελ)
·         Μπίλι Κρίσταλ - Tim (άντρας στο πάρκο)
·         Ντάνι Ντε Βίτο - Roy (ο στρίπερ του μπάτσελορ πάρτυ της Φοίβη)
·         Κρίστιν Ντέιβις Erin (κοπέλα του Τζόι)
·         Ντακότα Φάνινγκ- Mackenzie (το κορίτσι που μένει στο σπίτι όπου θα μετακομίσουν ο Τσάντλερ και η Μόνικα)
·         Σέριλιν Φεν - Ginger
·         Έλεν Χαντ - Jamie Buchman
·         Χιου Λόρι - συνεπιβάτης της Ρέιτσελ στο αεροπλάνο, όταν πάει να πει στον Ρος ότι τον αγαπάει
·         Γκάρι Όλντμαν - Richard Crosby (ο μέθυσος συνεργάτης ηθοποιός του Τζόι)
·         Σον Πεν - Eric (αρραβωνιαστικός της Ούρσουλα και αγόρι της Φοίβη)
·         Μπραντ Πιτ - Will Colbert (ένας συμμαθητής της Μόνικα και της Ρέιτσελ από το λύκειο, που μισεί την τελευταία)
·         Φρέντι Πρινζ Τζούνιορ - Sandy (υποψήφιος για "νταντά" της Έμμα)
·         Τζιοβάνι Ριμπίζι - Frank Buffay Jr (αδερφός της Φοίβη)
·         Ντενίς Ρίτσαρντς - Cassie Geller (ξαδέρφη του Ρος και της Μόνικα)
·         Τζούλια Ρόμπερτς - Susie Moss (πρώην συμμαθήτρια του Τσάντλερ)
·         Σούζαν Σαράντον - Jessica Lockhart (ηθοποιός και συνεργάτισσα του Τζόι σε μια σαπουνόπερα)
·         Τομ Σέλεκ - Dr. Richard Burke (αγόρι της Μόνικα)
·         Τσάρλι Σιν - Ryan (ένας ναυτικός που ερωτεύεται τη Φοίβη)
·         Μπρουκ Σιλντς - Erika Ford (κοπέλα του Τζόι που πιστεύει ότι ο Τζόι είναι ο άνθρωπος που υποδύεται στη σαπουνόπερα που πρωταγωνιστεί
·         Μπεν Στίλερ - Tommy
·         Κάθλιν Τέρνερ - Charles Bing/'Helena Handbasket' (ο πατέρας του Τσάντλερ)
·         Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ - Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ
·         Ρόμπιν Γουίλιαμς - άντρας στο πάρκο
·         Μπρους Γουίλις - Paul Stevens (ο πατέρας της κοπέλας του Ρος που έχει σχέση με τη Ρέιτσελ)
·         Ρις Γουίδερσπουν - Jill Green (αδερφή της Ρέιτσελ)
·         Ντέιβιντ Αρκέτ - Ο πρώην της Ούρσουλας, αδελφή της Φοίβης.
·         Ιζαμπέλα Ροσελίνι - Ιζαμπέλα Ροσελίνι
Στην Ελλάδα, “Τα Φιλαράκια”, τα γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το Star την 1/10/1995.
Τη σειρά, φαίνεται ότι παρακολουθούν φανατικά οι γυναίκες 15-24 και έχουν φτάσει σε ποσοστό 57.1%.
Από αυτό το Σάββατο 25/6, “Τα Φιλαράκια”, θα δίνουν στους πιστούς θαυμαστές τους πληρέστερη εικόνα, αφού θα προβάλλονται σε αναλογία 16:9, που σημαίνει ότι θα βλέπουμε μεγαλύτερη και πιο πλούσια εικόνα από αυτή που, μέχρι τώρα, είχαμε συνηθίσει. 

Enhanced by Zemanta

Το «πάντα παίζει κάτι» και η Κατερίνα Στογίδου στην Κωνσταντινούπολη!!!

Η πετυχημένη εκπομπή του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ «Πάντα παίζει κάτι» με την Κατερίνα Στογίδου ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη! 
 
Η όμορφη Κατερίνα που μας κρατάει συντροφιά καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, επανέρχεται δυναμικά και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει για πάντα!!!

Η Piazza del popolo παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα φωτογραφίες από τα back stage της εκπομπής της στην Κωνσταντινούπολη. Η Κατερίνα μας κέρδισε με την αμεσότητα και την κοινωνικότητα της και με λίγα λόγια ήταν καταπληκτική! Αν είχε την ευκαιρία να είχε στην διάθεση της καλύτερα στούντιο, εγκαταστάσεις και μηχανήματα (χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε το κανάλι), σύντομα θα την βλέπαμε και σε μεγάλο κανάλι των Αθηνών.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Κριτής σε ριάλιτι ο Δαλάι Λάμα

Κ. Στικούδη: «Δεν έχω πειράξει κανέναν»

Μοντέλο, τραγουδιστρια, παρουσιαστρια ή dj?

Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, το πώς πρόεκυψε το τραγούδι στη ζωή της, αλλά και αν την έχουν αποδεχτεί οι υπόλοιποι καλλιτέχνες ως τραγουδίστρια, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Η Κατερίνα Στικούδη έγινε γνωστή μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005, όπου κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. 

Τα τελευταία τρία χρόνια όμως, το τραγούδι έχει μπει στη ζωή της και ασχολείται επαγγελματικά και με αυτό. Πώς όμως προέκυψε η ενασχόλησή της με τη μουσική; «Θα έλεγα ότι το τραγούδι υπάρχει στο DNA μου. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γ. Καπουτζίδης: 'Δεν κατέβηκα στο Σύνταγμα και ούτε θα κατέβω'

O Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εφημερίδα “People” για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, για το αν έχει κατέβει ποτέ στο Σύνταγμα, αλλά και για το αν θα πήγαινε ποτέ σε μεσημεριανή εκπομπή!
 
Για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει είπε: “Έχω ζήσει εποχές όπου τα χρήματα ήταν πολύ μετρημένα. Δούλευα σερβιτόρος και πουλούσα αγαλματάκια στο Μοναστηράκι. Με τον Αργύρη Αγγέλου μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Εκείνος στο ισόγειο, εγώ στον πρώτο. Θυμάμαι που τραβούσαμε τα κρεβάτια για να βρούμε κανένα ευρώ και να πάρουμε τσιγάρα.
 
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει κατέβει στο Σύνταγμα
ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Π.Δαδακαρίδης:«Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί έχασε τα περιττά κιλά;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και μέχρι στιγμής φαίνεται πως τα έχει καταφέρει. Ο ηθοποιός έχει τον βασικό ρόλο στην καινούργια ταινία που θα πρωταγωνιστεί και έτσι πήρε την απόφαση να χάσει τα περιττά κιλά, αλλά και να ξεκινήσει γυμναστική για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: Τηλεθεατής

Τελικός talent show χωρίς Κύπριο γίνεται;

Έχουμε χρόνια να δούμε τηλεοπτικό talent show (ειδικά τραγουδιού) που να μην έχει Κύπριο συμμετέχοντα για νικητή.
Θα το δούμε όμως στο Greek Idol 2 αφού Μαλού και Τσακαλάκος κατάφεραν να αφήσουν την Μαρία Θεοδότου εκτός στον ημιτελικό του show...

Η Κύπρια παίκτρια δεν κατάφερε τελικά να μαζέψει περισσότερες ψήφους από τους άλλους δύο υποψηφίους και έτσι ένα live πριν τον τελικό αποχώρησε αφήνοντας την τελική μάχη να γίνει ανάμεσα στην Μαλού και τον Τσακαλάκο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...