Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτι Ψήνεται Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.
Την εβδομάδα 1-5 Οκτωβρίου, το Κάτι Ψήνεται κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα με την Ελένη, τη Χριστίνα, τον Σπύρο, τη Γεωργία και τον Μάξιμο.

Τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου τη μαγειρική αυλαία της σεζόν ανοίγει η Ελένη.

Η Ελένη είναι μια δραστήρια συνταξιούχος γιατρός, που έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή με ιδιαίτερες καταστάσεις, σε Ελλάδα, Βέλγιο και Πολωνία. Μπορεί να μην θεωρεί τον εαυτό της ειδικό στη μαγειρική, αλλά σίγουρα είναι στο να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα!

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Ελένης…

Η Ελένη αναλαμβάνει δράση στην κουζίνα αφού απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα. Το μενού που ετοιμάζει έχει σαφείς επιρροές από την κουζίνα των χωρών που έχει ζήσει, καθώς το λάχανο είναι πανταχού παρόν προς …απογοήτευση κάποιων καλεσμένων της. Πόσο γενναιόδωρη θα είναι η παρέα όταν βαθμολογήσει το δείπνο της;

Την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Χριστίνα.

H 21χρονη Χριστίνα είναι ένα γλυκό, κοινωνικό κορίτσι, γεμάτο latin ενέργεια! Είναι άνθρωπος δημιουργικός, ασχολείται με τη συγγραφή και δεν χάνει ευκαιρία να μαγειρεύει για τους φίλους της.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Χριστίνας…

Η Χριστίνα έχει βαλθεί να κάνει τους συμπαίκτες της με τα κρεμμυδάκια αφού το εν λόγω λαχανικό θα βρεθεί σε αφθονία στο μενού της. Η βαθμολογία που θα λάβει θα την αποζημιώσει για το κλάμα που έριξε καθαρίζοντάς το;

Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου στην κουζίνα μπαίνει ο Σπύρος.

Ο 32χρονος Σπύρος, είναι προπονητής κολύμβησης σε ομάδα παίδων και αμετανόητος σπιτόγατος, αφού λατρεύει το σπίτι του και τη διακόσμησή του και περνάει τα βράδια του απολαμβάνοντας καλές ταινίες ή παίζοντας επιτραπέζια με φίλους.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Σπύρου…

Ο Σπύρος «προπονείται» για το δείπνο στο φυσικό του περιβάλλον, την πισίνα, μαγειρεύει αρθρόποδα και άλλα καλά και υποβάλλει τους καλεσμένους του σε δύσκολες δοκιμασίες! Θα καταπλήξει την παρέα με τη μαγειρική του;

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Γεωργία.

Η Γεωργία είναι μια γυναίκα δυναμική, αυθόρμητη και παρορμητική και ασταμάτητα ομιλητική! Παντρεύτηκε στα 18 της και έμαθε αμέσως από την πεθερά της να μαγειρεύει όλα όσα αρέσουν στον άντρα της.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Γεωργίας…

Η Ρουμελιώτισσα Γεωργία είναι λάτρης της παράδοσης, και δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη της παραδοσιακή στολή ούτε για να μαγειρέψει. Θα μοιραστούν οι καλεσμένοι της την αγάπη της για τα αγνά φρέσκα υλικά από το χωριό, ή κάποιοι έχουν ευαίσθητες μύτες;

Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Μάξιμος.

Ο Βενιαμίν της παρέας είναι 19 χρονών και βομβαρδίζεται από μεγάλες δόσεις τρέλας. Αγαπάει το σχέδιο σε όλες του τις μορφές, από τους πίνακες που φτιάχνει μέχρι τα τατουάζ του, και ονειρεύεται να περάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Μάξιμου…

Ο Μάξιμος κάνει τα ψώνια του με σκέιτμπορντ και σερβίρει στους καλεσμένους του ένα μενού γεμάτο αλκοόλ! Θα εντυπωσιάσει την παρέα με τις μαγειρικές του ικανότητες;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αννίτα SOS Παρ’το αλλιώς, κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha!

Πρεμιέρα, Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στις 17:00


Η νέα εκπομπή, Αννίτα SOS, έρχεται το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στις 17:00 και κάθε Σαββατοκύριακο, για να ανοίξει μία γραμμή επικοινωνίας και να δώσει πρακτικές λύσεις σε όσα μας απασχολούν.

Το Αννίτα SOS, είναι μία ζωντανή κοινωνική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική εκπομπή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα ζητώντας συμβουλές και λύσεις για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.

Η Αννίτα Πάνια θα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής ανθρώπους της διπλανής πόρτας, oι οποίοι θα της εξομολογούνται τα θέματα που τους απασχολούν και σε συνεργασία με μία επιτροπή ειδικών συμβούλων θα αναζητά λύσεις. Η εκπομπή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα τηλεοπτικό group therapy, αφού θα δίνεται η ευκαιρία στους τηλεθεατές να προσφέρουν και οι ίδιοι λύσεις και ιδέες, αλλά και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα συμμετέχοντας τηλεφωνικά σε παιχνίδια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκπομπή έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να βρεθούν στο πλατό της εκπομπής μπορούν να καλέσουν στο 212 212 4900.

Αρχισυντάκτρια: Αγγελική Φούτρου
Σκηνοθέτης: Περικλής Ασπρούλιας

Πάρ’το αλλιώς και πες Αννίτα SOS, κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha!

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» πιστή στο ραντεβού της με το κοινό

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με τον Γιάννη Πρετεντέρη συνεχίζει για 13η συνεχή χρονιά την πορεία της στο MEGA. Από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012 και κάθε Δευτέρα βράδυ στις 23.30 η εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας θα είναι πιστή στο ραντεβού της με το κοινό.

Με δεδομένη την κρισιμότητα της κατάσταση και διατηρώντας τον ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία, η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» θα συνεχίσει να ενημερώνει και να συζητά, να καταγράφει και να αναλύει, να αποκαλύπτει και να συγκρούεται, να κρίνει και να διαφωνεί, να επεμβαίνει και να ανατρέπει. Όπως θα συνεχίσει να φιλοξενεί τα πρόσωπα που θέλουν να δουν οι τηλεθεατές τη στιγμή που πρέπει να τα ακούσουν.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μέσα από την ιστοσελίδα της εκπομπής «Ανατροπή» σημειώνει:

«Όταν η χώρα βρίσκεται σε μια τόσο κρίσιμη καμπή, όταν η κοινωνία βράζει κι όταν η οικονομία καταρρέει, είναι αδύνατον η τηλεόραση να ακίζεται χαζοχαρούμενα.

Αυτή την τηλεόραση της κρίσης, λοιπόν, καλούμαστε να εφεύρουμε και να υπηρετήσουμε»…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στη διεύθυνση www.megatv.com/anatropi και στη στήλη: Ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 στις 23.30 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Ελένη - Τα μεσημέρια μας έχουν ένα μόνο όνομα!


Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου στις 13:00

Αφού ανέτρεψε το τηλεοπτικό σκηνικό της μεσημεριανής ζώνης την προηγούμενη σεζόν, η Ελένη επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά στο καθιερωμένο πλέον καθημερινό ραντεβού στις 13:00.
Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέει, η Ελένη κρατάει για τρεις ώρες συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από μία εκπομπή ψυχαγωγική αλλά και χρηστική, επίκαιρη αλλά και αισιόδοξη. Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια. Με ακόμα πιο διευρυμένη θεματολογία, η Ελένη υποδέχεται όχι μόνο διάσημους προσκεκλημένους αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους, καθώς και ειδικούς συνεργάτες που με την εμπειρία και τη γνώση τους φωτίζουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας. Μαζί τους γνωρίζουμε την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τις ιστορίες της.

Δίπλα στην Ελένη μία ανανεωμένη ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό τους στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Άση Μπήλιου, Άλεξ Κάβδας, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Βασίλης Καλλίδης.

Αρχισυντάκτρια: Ελένη Γελαλή
Σκηνοθέτης: Σταύρος Ζερβάκης

Τα μεσημέρια μας έχουν ένα μόνο όνομα, Ελένη!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Οικογενειακές Ιστορίες Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου στις 18:00

Το τηλεοπτικό γεγονός που προκάλεσε αίσθηση και κέρδισε το κοινό επιστρέφει με νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια από τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου και καθημερινά στις 18:00.

Οι Οικογενειακές Ιστορίες ανέτρεψαν τα τηλεοπτικά δεδομένα εισάγοντας στην ελληνική τηλεόραση το concept του scripted reality και καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό από την αρχή της προβολής τους. Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες που έχουν στο επίκεντρό τους οικογενειακές υποθέσεις και εστιάζουν σε ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.

Καλά κρυμμένα μυστικά, απελπιστικά αδιέξοδα, ανεκπλήρωτα πάθη, επώδυνα διλήμματα, διαταραγμένες σχέσεις, οικογενειακές επανενώσεις και επαγγελματικές δυσκολίες είναι μόνο μερικά από τα ζήτημα που θα θίξουν οι Οικογενειακές Ιστορίες τη νέα σεζόν. Πόσο έτοιμες είναι οι οικογένειες να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα; Τι θα κάνουν για να κρατηθούν ενωμένες και να ξεπεράσουν την κρίση; Ποια θα είναι η κατάληξη της κάθε ιστορίας;

Νέες, ολοκαίνουργιες Οικογενειακές Ιστορίες έρχονται στον Alpha!

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοψία: Πρεμιέρα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 24:00

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν από την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 24:00.

Φέτος, η εκπομπή θα αφήσει πίσω το στούντιο και θα βρεθεί στην καρδιά των προβλημάτων. Ο Αντώνης Σρόιτερ θα ερευνά κάθε εβδομάδα όσα απασχολούν τους πολίτες με την κάμερα της εκπομπής να ακολουθεί, και θα αναζητά τις απαντήσεις από τους υπεύθυνους, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους. Πολιτικοί, εμπειρογνώμονες, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα καλούνται να κάνουν οι ίδιοι Αυτοψία στα προβλήματα και να απαντούν στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ.

Αυτοψία με ακόμη πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ντοκουμέντα και στοιχεία που θα ρίχνουν φως σε κρυφές πτυχές της επικαιρότητας.

Αρχισυντάκτης: Θεοφύλακτος Σπατούλας
Σκηνοθέτης: Γιώργος Μουκάνης

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00.


Περισσότερο «Ράδιο Αρβύλα» φέτος; Ο Ant1 απαντά «Αποκλείεται»!

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέψουν στις τηλεοπτικές επάλξεις πιθανότατα από τις 29 Οκτωβρίου.

Όσο για το αν τελικά η γνωστή σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια μετάδοσης, στον ΑΝΤ1 απαντούν κατηγορηματικά: «Αποκλείεται» σύμφωνα με το «TV Έθνος»!

Έρχεται ο «Οικογενειακός γιατρός» στον Alpha!

Μετά τις «Οικογενειακές ιστορίες» στον Alpha έρχεται και ο... «οικογενειακός γιατρός».
Σύμφωνα με τη Real Life, το κανάλι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξει στο πρόγραμμα του εκπομπή ιατρικού περιεχομένου.

Για την υλοποίηση της εκπομπής, το κανάλι ευελπιστεί σε οικονομική ενίσχυση από σπόνσορες. Ο δε παρουσιαστής δεν έχει επιλεγεί ακόμα!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...