Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Νέα Aπεργία στο Alter- Αποχωρεί ο Χατζηνικολάου;

Πριν από λίγο στην έκτακτη γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι του καναλιού Alter αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία για τις 5 Σεπτεμβρίου.

Έτσι οι πρεμιέρες του τηλεοπτικού σταθμού του Μπουρναζίου, όπως αναφέρει το tvnea, μετατίθεται για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ  όπως γράφει το dealnews.gr "πολλά ερωτήματα προκάλεσε η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου σε έναν φίλο του στο twitter που αφορά το μέλλον του παρουσιαστή στο δελτίο ειδήσεων του Alter.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Τσιμτσιλή- Σοφός: : Επεσαν θύμα κλοπής στο αεροδρόμιο

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε γνωστό ζευγάρι μετά την επιστροφή του από ταξίδι: όταν παρέλαβε τις αποσκευές του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», βρήκε τις βαλίτσες ανοιχτές και μερικά από τα πράγματά του... άφαντα!
 
Σύμφωνα με όσα γράφει η «Espresso», θύματα κλοπής έπεσαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός.
Το ζευγάρι επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος στην Νέα Υόρκη κι άλλες πολιτείες, όμως, μετά την γλύκα ήρθε η... πίκρα: κάποιες βαλίτσες ήταν ανοιγμένες και έλειπαν προσωπικά τους αντικείμενα.
Όπως διαβάζουμε, φτερά έκαναν δώρα που είχαν αγοράσει για στενούς συγγενείς και φίλους, αλλά και δώρα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους.
Με το που αντιλήφθηκαν το συμβάν, Σταματίνα και Θέμης ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του αεροδρομίου και ξεκίνησε η έρευνα. Ωστόσο, η έρευνα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού επέστρεψαν από ενδιάμεσους σταθμούς και όχι με απευθείας πτήση.
 

ΒΙΝΤΕΟ: Γερμανού - Χρηστίδου : Δεν ξέρουν ακόμα τι θα κάνουν αυτή την σεζόν

Mπορεί να φτάνει ο Σεπτέμβριος , αλλά πολλοί τηλεσταρ δεν γνωρίζουν ακόμα τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν...

Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε πως είναι η πρώτη χρονιά που τέτοια περίοδο δεν ξέρει τι και αν θα κάνει κάτι επαγγελματικά, ενώ και η Ναταλία Γερμανού υποστήριξε πως δεν γνωρίζει κάτι και δεν έχει κάτι για να ανακοινώσει...

Στη Θάσο για διακοπές η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη

Στο όμορφο νησί της Θάσου βρίσκεται οικογενειακώς για διακοπές η Χριστίνα Λαμπίρη. 
 
Η τηλεπαρουσιάστρια αν και δείχνει την προτίμηση στην ησυχία του ξενοδοχείου της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει την εμφάνιση της στο Λιμένα, κάνοντας βόλτες στα μαγαζιά του γραφικού οικισμού!

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα επιστρέψει στην Αθήνα από την Θάσο στο τέλος της εβδομάδας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

BINTEO: Ποιοι θα χορέψουν στο Dancing on ice;

Στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να βρουν ποια άτομα θα συμμετάσχουν στο Dancing on ice και έχουν κάνει πρόταση σε πολλά γνωστά ονόματα της showbiz, αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι πρόθυμοι να χορέψουν στον πάγο, φοβούμενοι για κάποιο ατύχημα....
Enhanced by Zemanta

Η Λαμπίρη νέο "αφεντικό" Τατιάνας κι Ελεονώρας!

Σενάρια και σενάρια έχουμε ακούσει και διαβάσει για την Χριστίνα Λαμπίρη και το τηλεοπτικό της μέλλον στο Star, αλλά το τελευταίο που κυκλοφορεί από το πρωί (αν ισχύσει τελικά) είναι το καλύτερο απ' όλα. Και με μεγάλο ενδιαφέρον το περιμένουμε, από κάθε άποψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Χριστίνα αποτελεί οριστικά παρελθόν από το Super Star, το οποίο αλλάζει ύφος με νέα παρουσιάστρια, τη Νικολέτα Ράλλη και νέα πρόσωπα στο πάνελ.

Αλλά όχι η Λαμπίρη δεν αποτελεί παρελθόν από το κανάλι, που ως γνωστών, είναι από τα αγαπημένα παιδιά αυτού.

Και για του λόγου το αληθές, το δημοσίευμα θέλει τους ανθρώπους του καναλιού να αναβαθμίζουν τη Χριστίνα και από απλή παρουσιάστρια την κάνουν υπεύθυνη των ενημερωτικών εκπομπών του Star.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών στην ΕΤ1

Με απευθείας μεταδόσεις από τον Βόλο, η ΕΤ1 θα καλύψει το 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών, που θα διεξαχθεί από τις 27 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή αθλητών από 20 χώρες.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα μεταδόσεων της ET1 έχει ως εξής:

Σάββατο 27/8 ΕΤ1 20.00 «Ελλάδα- Αυστραλία»

Δευτέρα 29/8 ΕΤ1 20.00 «Ελλάδα- Καναδάς»

Τρίτη 30/8 ΕΤ1 20.00 «Ελλάδα- Γαλλία»

Τετάρτη 31/8 ΕΤ1 20.00 «Ελλάδα- Πουέρτο Ρίκο»

Πέμπτη 1/9 ΕΤ1 20.00 Αγώνας της Εθνικής Ελλάδας

Παρασκευή 2/9 ΕΤ1 20.20 Προημιτελικός

Σάββατο 3/9 ΕΤ1 20.20 Ημιτελικός

Κυριακή 4/9 ΕΤ1 20.00 Τελικός

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

VIDEO: Β.Χατζηβασιλείου:Όλα οφείλονται στα καλά γονίδια

H Bίκυ Χατζηβασιλείου υποστηρίζει πως δεν έχε κάνει ποτέ της πλαστική επέμβαση και ούτε έχει σκοπό της να κάνει ποτέ, ενώ δηλώνει πως αν είχε κάνει δεν ξέρει αν θα το έλεγε ή όχι, αλλά το θεωρεί μαγκιά, όταν κάποιοι το παραδέχονται...

Η ίδια ισχυρίζεται πως η καλή της εμφάνιση οφείλεται στα καλά γονίδια..

Και σε High Definition το UEFA Super Cup

BARCELONA, SPAIN - JANUARY 02:  Xavi Hernandez...Image by Getty Images via @daylifeΣε απευθείας σύνδεση με το Μονακό, η ΝΕΤ θα καλύψει αύριο Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 21.45 την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα με την κάτοχο του Europa League Πόρτο, για το UEFA SUPER CUP. Τον αγώνα περιγράφει ο Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος.

Οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αγώνα και από το κανάλι υψηλής ευκρίνειας ΕΡΤ HD.
Enhanced by Zemanta

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στις ειδήσεις της ΝΕΤ

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση το γραφείου Τύπου της ΕΡΤ ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η Έλλη Στάη επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, η Έλλη Στάη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, με όλη την τρέχουσα ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Αρναούτογλου στην Αντίπαρο

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και βουτιές στη Χαλκιδική με το γνωστό παρεάκι Κανάκη-Λάτσιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στην Αντίπαρο.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος σε γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού. 

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ τον απαθανάτισε σε ένα παραλιακό ταβερνάκι να γευματίζει με μερικούς του φίλους. 

Όμως, πέρα από τους φίλους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνοδευόταν από μια ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα, με την οποία μετά το φαγητό κατευθύνθηκαν στην παραλία για να απολαύσουν τη θάλασσα. 

«Η συνοδός του καθόταν πλάι του και ήταν και οι δυο πολύ διακριτικοί», δήλωσε στο ΟΚ άνθρωπος που τους συνάντησε από κοντά.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σπαλιάρας, Ράλλη, Παπούλιας στο μεσημεριανό του STAR

Ένας από τους ομορφότερους άντρες έρχεται να συμπληρώσει το πάνελ της εκπομπής.

Η εκδοχή που θέλει πρόσωπα άφθαρτα τηλεοπτικά να ανανεώνουν την εικόνα του STAR, με την Νικολέτα Ράλλη οικοδέσποινα στο μεσημεριανό πρόγραμμα, περιλαμβάνει και τον γοητευτικό Γιάννη Σπαλιάρα στο team.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το μοντέλο - ηθοποιός δέχτηκε τηλεφώνημα μόλις την Τρίτη το βράδυ, ενώ χτες το πρωί συναντήθηκε με υπευθύνους του σταθμού.

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Περιμένει τον πελαργό η Λίνα Σακκά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η όμορφη ηθοποιός Λίνα Σακκά! 

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η Λίνα είναι τριών μηνών έγκυος και πάρα πολύ ευτυχισμένη! 

Μπορεί η σχέση της με τον σύντροφό της να μην μετράει πάνω από ένα χρόνο, αλλά οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η μικροκαμωμένη ηθοποιός γνώρισε τον έρωτα της ζωής της που ακούει στο όνομα 
Μάρκος Καραμάνης, πέρυσι το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Σκύρο. 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Θέμα στην Τουρκία η επιτυχία των τουρκικών σήριαλ στην Ελλάδα!

Η εφημερίδα «Hurriyet» δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Στο δρόμο που χάραξε ο Εζέλ»!

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως το δρόμο άνοιξαν ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, που έζησαν πέρυσι «Χίλιες και μία νύχτες» στην οθόνη του ΑΝΤ1, γνωρίζοντας την απόλυτη επιτυχία. Μέχρι στην Ελλάδα τους έφερε το κανάλι για να τους δουν από κοντά οι χιλιάδες θαυμαστές τους. Φέτος τα φώτα έπεσαν πάνω στον «Εζέλ», που έχει γίνει το νέο είδωλο του ελληνικού κοινού. Κι όπως όλα δείχνουν, έπεται και συνέχεια, αφού ακόμη και το Mega, που είχε αποφύγει να μπει σε αυτή τη λογική, αγόρασε τα δικαιώματα της τούρκικης σειράς «Έρωτας και τιμωρία» (Ask ve ceza), που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στη γείτονα χώρα και θα προβληθεί το Σεπτέμβριο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Καμπουράκης - Οικονομέας από τη Δευτέρα

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 και κάθε μέρα στις 07.00 το πρωί, Δευτέρα έως και Παρασκευή, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» θα ενημερώνουν το κοινό για τα τρέχοντα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα δίνοντας τον προσωπικό τους τόνο στην πρωινή ενημέρωση.

Μέσα στη γεμάτη γεγονότα περίοδο που διανύουμε λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, η εκπομπή που αποτελεί την καθημερινή πρωινή συνήθεια του κοινού συνεχίζει κάθε πρωί να καταγράφει την επικαιρότητα με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ, να δίνει «βήμα» στον πολίτη και στους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και να μας ενημερώνει με χρηστικές πληροφορίες.

Η ενημέρωση ξεκινά κάθε πρωί στις 07:00 με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Formula 1 Κυριακή 28 Αυγούστου Grand Prix Βελγίου στον ALPHA

Michael Schumacher at a press conference at th...Image via WikipediaΤο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 επιστρέφει από την καλοκαιρινή του ανάπαυλα με τον δωδέκατο αγώνα της χρονιάς, το Βελγικό GP, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Σπα.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ αποκαλεί τη συγκεκριμένη πίστα «living room». Ο Γερμανός πρωταθλητής γιορτάζει σε αυτόν τον αγώνα 20 χρόνια στην F1, καθώς στην ίδια πίστα το 1991 έκανε το ντεμπούτο του οδηγώντας για λογαριασμό της Jordan. Από τότε έως σήμερα ο 42χρονος Σουμάχερ έχει κατακτήσει επτά παγκόσμιους τίτλους, σημειώνοντας 91 νίκες και 68 pole position.

Σε μια σπάνια συνέντευξή του που θα μεταδοθεί από τον Alpha λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα, ο Σουμάχερ εξηγεί γιατί θεωρεί την πίστα του Σπα «σαλόνι του σπιτιού του», πώς νιώθει όταν τον προσπερνάει ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ξεκαθαρίζει γιατί επέστρεψε καθώς και αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται το 2012.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00
Enhanced by Zemanta

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ... μπριζόλα γάλακτος! - ΟΟΟΛΗ η.. Αλήθεια !


Απάντηση στις φήμες που την θέλουν να παρήγγειλε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών μπριζόλα γάλακτος, χωρίς γάλα, έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της προσωπικής της σελίδας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσηςFacebook.

Αφορμή υπήρξε ο σχολιασμός του Editorial Πέτρου Κωστόπουλου στο Down Town από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Ο γνωστός εκδότης ανέφερε μεταξύ άλλων το παρακάτω περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Νάουσα της Πάρου: «Μετά το εστιατόριο του Μάριου, που είναι πάρα πολύ καλό, αυτή τη φορά εντρυφήσαμε στις λιχουδιές του Μπαρμπαρόσα, απέναντι. Τι μας είπε ο αρχηγός εκεί στο μαγαζί; Τέσσερις γνωστές όμορφες ξανθιές, οι δυο της τηλεόρασης, παρήγγειλαν ένα βράδυ τέσσερις μπριζόλες γάλακτος. Σε δέκα λεπτά, μπαίνει αλαφιασμένη μέσα η μια απ’ αυτές και ρωτάει το παλικάρι: “Τις έβαλες τις μπριζόλες;”. “Όχι”, της απαντάει αυτός. “Ευτυχώς ” ξαναλέει “γιατί τη δικιά μου δεν τη θέλω με γάλα”. “Τρελάθηκα” μου λέει ο τύπος και μου πετάει την ατάκα του καλοκαιριού: “Μόλις την άκουσα, τέντωσαν οι γάμπες μου”- ωραία κουβέντα, από τότε την επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που ακούμε μαλακία».


Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΔΩ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟ MEGA!

Champions League qualifierImage via Wikipedia
Η μεγάλη ώρα  για τον Ολυμπιακό έφτασε καθώς  την Πέμπτη 25 Αυγούστου, θα μάθει τους αντιπάλους του στον όμιλο του Champions League, στην κλήρωση που θα γίνει στο Μονακό.

Το MEGA θα μεταδώσει  απευθείας την κλήρωση, στην εκπομπή  που ξεκινάει στις 18:45, σε περιγραφή του απεσταλμένου μας στο Πριγκηπάτο Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Στο στούντιο θα είναι ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Γιάννης Θειακός με καλεσμένο τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Πέτρο Μίχο, ενώ ζωντανά θα σχολιάσει την κλήρωση και ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. 

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 18:45, δείτε ζωντανά στο MEGA την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.
Enhanced by Zemanta

Λιάγκας -Σκορδά με ΠΟΛΛΕΣ αλλαγές στο "Πρωϊνό mou'

Μπορεί το λαμπερό ζευγάρι της πρωινής ζώνης Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά να γύρισε από τις διακοπές του και να καταστρώνει τα πρώτα σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, εκείνο ωστόσο που το απασχολεί ιδιαίτερα είναι ποιος θα αναλάβει το «πηδάλιο» της εκπομπής. Ολες αυτές τις μέρες οι δυο τους αναζητούν αρχισυντάκτη για την εκπομπή τους.

Μόλις έπεσε η αυλαία και τελείωσε η σεζόν έληξε και η συνεργασία του πρωινού με τον Γιάννη Καφάτο. Το ζευγάρι έβαλε πλώρη για τα ελληνικά νησιά αφού μετά από έναν κουραστικό χειμώνα είχε ανάγκη από ξεκούραση, αλλά και οικογενειακές στιγμές με τον μονάκριβο γιο του. Αυτές άλλωστε ήταν οι πρώτες οικογενειακές διακοπές με τον μικρό τους πρίγκιπα και δεν ήθελαν με τίποτα να μείνουν στην Αθήνα. Ετσι αφού τελείωσαν με τις υποχρεώσεις τους Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σάλπαραν με το σκάφος τους με πρώτη στάση τον Αργοσαρωνικό. Ομως όσο καιρό ήταν μακριά από το πλατό, ένα μέρος του μυαλού τους ήταν απασχολημένο με το νέο πρόγραμμα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Μενεγάκη: Οι τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού!

Πού την χάνεις πού την βρίσκεις φέτος την Ελένη… με ένα μαγιό και μια πετσέτα σε μια παραλία! Απόλαυσε ήλιο και θάλασσα στο έπακρον!

Απτόητη, λίγο πριν από το τέλος του καλοκαιριού, η βασίλισσα της πρωινής ζώνης συνεχίζει τις καθημερινές εξορμήσεις στην παραλία ακόμη και με ανέμους 9 μποφόρ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ν. Χατζηνικολάου: Τι του ζήτησε η Καγιά μεσα από το twitter;

Τι σχέση μπορεί να έχει ο κορυφαίος άνκορμαν και ένα από τα καλύτερα μοντέλα που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα;

Εμείς καταγράψαμε το διάλογο τους και σας τον παραθέτουμε αυτούσιο για να δείτε και μόνοι σας...

Η επικοινωνία τους έγινε αργά το βράδυ, γύρω στις έντεκα, και την ξεκίνησε η βίκυ Καγιά, η οποία ζήτησε τη γνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν πρέπει να κόψει τα μαλλιά της! 


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΔΩ

Το δεύτερο παιδί της περιμένει η Ράνια Θρασκιά

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ράνια Θρασκιά και σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός της, αν και η παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε ποτέ, κανένας δεν κατάλαβε ότι είναι έγκυος. 
 
«Ειδικά τους τρεις πρώτους μήνες είχε χάσει 5 κιλά επειδή υπέφερε από έντονες ναυτίες, με αποτέλεσμα όλοι να της λένε με θαυμασμό πως αδυνάτισε! ...
 
Αν και έγκυος, η Ράνια ετοιμάζει εκπλήξεις, αλλά προς το παρόν δεν θέλει να πει τίποτα παραπάνω.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

“Η ενημέρωση στη ΝΕΤ δεν σταματά ποτέ

Σε ειδική εκπομπή με τίτλο «Βάσεις 2011» η ΝΕΤ θα μεταδώσει, όπως κάθε χρόνο, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 10.00 τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Η ΝΕΤ, πάντα κοντά στον παλμό των εξελίξεων, ενημέρωσε αξιόπιστα και αντικειμενικά τους Έλληνες πολίτες όλο το καλοκαίρι, μέσα από την εκπομπή «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ».Την ερχόμενη εβδομάδα τη σκυτάλη παίρνει η πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΝΕΤ, η οποία επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς, παρουσιάζοντας όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο και τη Μάριον Μιχελιδάκη, θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα από το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 07.00. Στην εκπομπή φιλοξενούνται εκτενή ρεπορτάζ, διεθνείς ειδήσεις και αποστολές στην περιφέρεια και το εξωτερικό, αλλά και πρόσωπα και θέματα της επικαιρότητας. Η αρχισυνταξία είναι της Στεφανίας Χαρίτου και του Γιάννη Αδαμίδη και η σκηνοθεσία του Ντίνου Σιμιτόπουλου.
Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και κάθε μέρα, ο ρυθμός της επικαιρότητας χτυπά από τις 06.00 το πρωί στην «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη με το επιτελείο της εκπομπής «ανοίγουν» την ειδησεογραφία της ημέρας, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις της επικαιρότητας, μεγάλα γεγονότα, διεθνείς και οικονομικές ειδήσεις, αθλητικά γεγονότα, χρηστικές πληροφορίες και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο τηλεθεατής για να ξεκινήσει την ημέρα του. Η αρχισυνταξία είναι του Θοδωρή Καρυώτη και της Βάνας Κεκάτου και η σκηνοθεσία της Ναταλίας Τέτερη.
Από την Τρίτη 30 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 10:00, η Μαρία Σαράφογλου μας ενημερώνει για ό,τι «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ» στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, μέσα από ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Η αρχισυνταξία είναι της Κατερίνας Κουράντη και του Νίκου Ιωαννίδη και η σκηνοθεσία του Αντώνη Μπακόλα και του Σπύρου Δαγκλή.

Τηλεφώνημα Μαρινάκη σε Αλαφούζο: Δίνω τις μετοχές μου στον ΣΚΑΙ, στον Κουρή!


Συνάντηση Μαρινάκη και με τον Κουρή πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή για να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες προκειμένου να γίνει αύριο η αναγγελία εισόδου του εφοπλιστή στο ALTER.

Λίγο νωρίτερα ο Μαρινάκης  είχε επικοινωνήσει με τον Αλαφούζο και ανάμεσα στα άλλα που είπαν , απείλησε ότι θα δώσει τις μετοχές που έχει στον ΣΚΑΙ , στον Κουρή!

OΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!


UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via Wikipedia
Την Τρίτη 23 Αυγούστου, μόνο στο MEGA, μπορείτε να δείτε τις μεγάλες ρεβάνς για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League 
  • Στις 21:45 δείτε τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ, σε απευθείας μετάδοση από τη Λευκωσία. Τον αγώνα περιγράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
  • Στις 00:15 μη χάσετε τον άλλο μεγάλο αγώνας της βραδιάς, ΖΥΡΙΧΗ - ΜΠΑΓΕΡΝ, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. 
Από τις  21:00 δείτε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, παρακολουθήστε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ρεπορτάζ για την κλήρωση του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει στο Μονακό στις 25 Αυγούστου. Καλεσμένος στην εκπομπή είναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης. Επίσης στην εκπομπή, μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους τρεις αγώνες της βραδιάς του Champions League, τις αναμετρήσεις «Βιγιαρεάλ – Οντένσε», «Γκενκ -  Μακάμπι Χάιφα» και «Μάλμε – Ντιναμό Ζάγκρεμπ».  
Tην Τρίτη 23 Αυγούστου, οι μεγάλες ρεβάνς για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, είναι μόνο στο MEGA

Enhanced by Zemanta

Η Ελένη "ψήνει" τον μάγειρα του Λιάγκα

Η μάχη της κουτάλας πρόκειται να φέρει αντιμέτωπους τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά με την Ελένη Μενεγάκη, και αυτή τη φορά μήλον της Εριδος είναι ο γνωστός μάγειρας του Mega και του «Πρωινού mou» Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αφήνει τα μαγειρικά του σκεύη στο ζευγάρι Λιάγκα - Σκορδά και στον Master Chef Ακη Πετρετζίκη και δείχνει να σκέφτεται σοβαρά τον «Καφέ με την Ελένη» όσον αφορά, φυσικά, την ενότητα της μαγειρικής.

Την έντονη φημολογία που επικρατεί τον τελευταίο καιρό ήρθε να ενισχύσει το γεγονός ότι η εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη «Food and the city», που προβαλλόταν από το Mega με μεγάλη επιτυχία, δεν υπήρχε στο δελτίο Τύπου του σταθμού όταν μας ενημέρωσαν για το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η εν λόγω εξέλιξη ενισχύει το σενάριο της μετακόμισης του chef προς την Ελένη Μενεγάκη, καθώς λέγεται πως έχει δεχθεί «ψηστήρι» από την πανέμορφη παρουσιάστρια και δελεαστική πρόταση από τον Alpha. Αν τελικά φύγει από το Μεγάλο κανάλι, θα πάρει μαζί και την εκπομπή του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει δική του εκπομπή ο Ακης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τα εφιαλτικά παιδικά χρόνια της Τουλίσα Κοντοστάβλος!

Με μαχαίρι κάτω από το κρεβάτι κοιμόταν ο πατέρας της Τουλίσα Κοντοστάβλος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και τη μικρή του κόρη από τα ξεσπάσματα παράνοιας της μητέρας της!

Αυτή την αποκάλυψη αλλά και την περιγραφή των εφιαλτικών στιγμών που έζησε στην εφηβεία της η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του βρετανικού «X-Factor» κάνει η Μελ Βοντρό, που ήταν τότε παντρεμένη με τον πατέρα της Τουλίσα, Πλάτωνα. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

MEGA και ANT1 ποντάρουν «όλα τα λεφτά» στα talent shows

Ο Αύγουστος τελειώνει και οι υπεύθυνοι των καναλιών, οι οποίοι και την εβδομάδα που πέρασε απόλαυσαν το θερινό τους διάλειμμα, επιστρέφουν στα πόστα τους δριμύτεροι και έτοιμοι για δράση! 

Ηδη στα δημοσιογραφικά γραφεία οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα και τις πιθανές αλλαγές σε όλα τα κανάλια έχουν αρχίσει να φτάνουν. Το αν είναι απλώς σενάρια ή όχι θα αποδειχτεί σύντομα. Ενα πάντως είναι σίγουρο: τα ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα κανάλια είναι ακόμη πολλά και, όπως είναι φυσικό, οι επόμενες μέρες αναμένονται «καυτές».

Τα... εγκαίνια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν γίνονται αυτήν την εβδομάδα και πολλές είναι οι εκκρεμότητες που εδώ και καιρό βρίσκονται σε κατάσταση stand by. Εξίσου πολλά είναι και τα τηλεοπτικά πρόσωπα τα οποία, μπορεί να απολαμβάνουν τις δροσερές βουτιές σε κάποιο νησάκι, ωστόσο παραμένουν κρεμασμένα στο ακουστικό τους προκειμένου κάποια στιγμή να μάθουν αν και πότε θα επιστρέψουν στα πόστα τους για τη νέα σεζόν.

Στον ALPHA και στο STAR πολλά είναι τα θέματα που ζητούν τη λύση τους, οπότε αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική. Από την άλλη, στο MEGA και στον ANT1 πρωταρχικό μέλημα για τους υπευθύνους είναι να ξεκινήσουν και πάλι την κούρσα του... precing στους επωνύμους προκειμένου να κλείσουν την τελική λίστα με τις συμμετοχές στα shows που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον φετινό χειμώνα. Μηn ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα ισχυρά χαρτιά τους για να κατακτήσουν το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τις υψηλές τηλεθεάσεις. Ποιοι θα χορέψουν στο παρκέ, ποιοi στον πάγο και ποιοι θα πιάσουν το μικρόφωνο;


MEGA
Μόνοι σίγουροι, οι παρουσιαστές

Δεύτερος γύρος για το ήδη πετυχημένο show, στο οποίο πέρυσι σ
στέφθηκαν νικητές ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα.

Το κανάλι της Μεσογείων ποντάρει πολύ και φέτος στο «Just the 2 of us», γι’ αυτό και η λίστα με τα ονόματα που οι υπεύθυνοι παραγωγής έχουν προσεγγίσει είναι μεγάλη. Ανάμεσα σε αυτούς που ακούγεται ότι θα τραγουδήσουν είναι και η Κελλυ Κελεκίδου η οποία προορίζεται να γίνει τηλεοπτικό ζευγάρι με τον εξίσου δημοφιλή Μάρκο Σεφερλή. Αλλοι τραγουδιστές των οποίων τα ονόματα «παίζουν» δυνατά στη λίστα προεπιλογής του καναλιού είναι η Χριστίνα Κολέτσα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος (ο οποίος μπορεί να μπει και στους τραγουδιστές αλλά και στην απέναντι ομάδα των καλλιτεχνών). Επίσης, δυνατά «παίζουν» και οι Γωγώ Μαστροκώστα, Μαρία Ιακώβου, Μάρω Λύτρα και Κωνσταντίνος Γαλανός.

Οπως και την περασμένη σεζόν, από τους συμμετέχοντες δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αθλητές. Αλλωστε, η συνταγή έχει αποδειχθεί πετυχημένη. Ανάμεσα στα ονόματα λοιπόν που έχουν ακουστεί είναι αυτά του Νίκου Συρανίδη (χρυσός Ολυμπιονίκης το 2004 στις συγχρονισμένες καταδύσεις), της Βούλας Παπαχρήστου (πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν) και της Κλέλιας Πανταζή (χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής το 2000).


Η Βάνα και ο Λιάγκας
Από τα δυνατά χαρτιά του φετινού show που δέχτηκε με χαρά την πρόταση συμμετοχής είναι και η Βάνα Μπάρμπα. Αν μάλιστα τελικά ισχύσουν όσα ακούγονται για την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στην καρέκλα του κριτή, τότε σίγουρα οι μεταξύ τους στιχομυθίες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Να θυμίσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός είχε βρεθεί πριν από περίπου έναν χρόνο στο «Πρωινό mou» και είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον παρουσιαστή σχετικά με τον χρόνο της παρουσία της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. Σήμερα, τα σενάρια θέλουν τους δ
ύο αυτούς δυναμικούς χαρακτήρες να συνυπάρχουν κάτω από την ομπρέλα του «Just» και μάλιστα ο παρουσιαστής να είναι κριτής και η ηθοποιός κρινόμενη!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό mou» με βάση τις πληροφορίες φαίνεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τουρνά. Από τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Στέφανος Κορκολής και η Αθηναΐς Νέγκα θα παραμείνουν στη θέση τους, ενώ για τη θέση της Λυδίας Παπαϊωάννου (που θα κάνει εκπομπή στο MTV) έχει γίνει πρόταση στην Ελπίδα. Προς το παρόν, οι μόνοι που θεωρούνται σίγουροι είναι οι παρουσιαστές Γιώργος Καπουτζίδης και Δούκισσα Νομικού, αφού όλοι οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις από Σεπτέμβρη.


ANT1
Χορεύετε στον πάγο;

Μετά την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στο περσινό «Dancing», στο στόχαστρο μπήκε τώρα η Χριστίνα Λαμπίρη. Η μόνη που ακόμα δεν έχει ακουστεί (από το κανάλι της Κηφισιάς) είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία, εκτός από παρουσία, διαθέτει και ταλέντο στον χορό, κάτι που είχαμε δει πριν από χρόνια σε παρουσίαση καλλιστείων του ΑΝΤ1. Το δικό της όμως δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα δυνατά ονόματα που θα στελεχώσουν το... κανονικό «Dancing with the stars», αφού προς το παρόν το βάρος στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει πέσει στο νέο concept που θέλει χορό με παγοπέδιλα.

Η λίστα λοιπόν είναι αρκετά μεγάλη, αφού οι υπεύθυνοι παραγωγής είχαν να κάνουν επαφές με αρκετά ονόματα που είχαν αποδεχτεί από πέρυσι την πρόταση να χορέψουν. Φέτος βεβαίως οι προτάσεις είναι διαφορετικές, αφού όσοι πουν το ναι θα πρέπει να σκεφτούν ότι θα κάνουν στροφές και πιρουέτες πάνω σε παγοπέδιλα και σε… χαμηλές θερμοκρασίες! Ανάμεσα σε αυτούς τους οποίους έχουν προσεγγίσει για να φορέσουν τα παγοπέδιλα είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Ευγ
ενία Μανωλίδου, αλλά και η Αννα Πρέλεβιτς, η οποία είναι και πρωταθλήτρια και έχει πάρει διακρίσεις στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ δύο γοητευτικές τραγουδίστριες, η Καλομοίρα και η Σάγια, πολιορκούνται για να βρεθούν στην πίστα του «Dancing on ice»! Οσο για τη Χριστίνα Λαμπίρη, η παρουσιάστρια του «Super Star» έδειξε ενδιαφέρον για το νέο concept χορού και δεν αποκλείεται να πει το ναι.

Για το ίδιο σόου έχουν ήδη περάσει την πόρτα του ΑΝΤ1 για να συζητήσουν τόσο ο Νίκος Παπαδάκης όσο και ο Κώστας Φραγκολιάς, οι οποίοι διαθέτουν τα σωματικά προσόντα, ενώ έχουν παρακολουθήσει το παιχνίδι στο εξωτερικό και έχουν ενθουσιαστεί. Επίσης, από το τραπέζι των συζητήσεων έχουν περάσει ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Δήμητρα Αιγινήτη, η Ναταλία Γερμανού και ο Νίκος Μουτσινάς.

Φυσικά, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αρνήθηκαν, αφού φοβούνται τα ατυχήματα. Προτεραιότητα πάντως της παραγωγής του παιχνιδιού είναι να ετοιμαστεί το ειδικό πλατό που θα φιλοξενήσει δασκάλους και επωνύμους. Η κατασκευή του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα αρκετά πριν από την πρεμιέρα, που υπολογίζεται να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου.


Μανωλίδου ή Φερεντίνος;
Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να οριστικοποιήσουν το θέμα του παρουσιαστή. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου αλλά και του Χρήστου Φερεντίνου. Αμέσως μετά θα κλείσει και η κριτική επιτροπή. Ο ένας κριτής έχει ήδη βρεθεί και είναι ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος γνωρίζει με λεπτομέρεια τα του καλλιτεχνικού πατινάζ. Στο πλάι του δεν αποκλείεται να δούμε κάποιον από τους χορευτές του... κλασικού «Dancing» που έχουν φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Και μπορεί το «Dancing on ice» να εισέρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού από τον Οκτώβριο, αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμ
ε τον χορό χωρίς παγοπέδιλα. Ο ANT1 θα «χτυπήσει» ξανά με ανανεωμένο «Dancing with the stars 3» τον Μάρτιο και φυσικά πάντα με τη Ζέτα Μακρυπούλια και με αρκετά σημαντικά ονόματα να «πέφτουν» και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων.

ALPHA
Η αναμονή συνεχίζεται

Στο κανάλι του ALPHA τα πράγματα είναι ακόμη στον αέρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα μπάτζετ των εκπομπών και τα πρόσωπα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη σύσκεψη των επιτελικών στελεχών της RTL Groul, που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα στο Λουξεμβούργο, αφού εκεί θα αποφασιστεί και το ετήσιο μπάτζετ που θα διατεθεί στον ALPHA Ελλάδας. Κυρίαρχα πρόσωπα του σταθμού φυσικά είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, που όπως όλα δείχνουν συνεχίζουν κανονικά. Η Ελένη βεβαίως θα έχει φέτος αρκετά νέα πρόσωπα στο πλάι της. Συζητήσεις γίνονται για την αντικαταστάτρια της Ελενας Αρσένη, η οποία έχει ήδη σταματήσει τη συνεργασία της με τον «Καφέ» και δεν θα επιστρέψει στη θέση της. Το ίδιο ισχύει και για το πόστο του μάγειρα, που σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει και πάλι σε γυναίκα σεφ. Μέχρι να ξεκινήσουν πάντως οι επίσημες συζητήσεις, πολλά είναι αυτά που ακούγονται. Ανάμεσα στα άλλα πιθανολογείται και η επιστροφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην τηλεοπτική της κουζίνα.

Από την άλλη, η Ελενα Παπαβασιλείου φαίνεται να είναι μία από τις επικρατέστερες για τη θέση της παρουσιάστριας στο «Κους-κους το μεσημέρι», αφού η Κατερίνα Καραβάτου θα βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της με τη γέννηση του παιδιού της και αναμένεται να επιστρέψει στο πλατό τον Νοέμβριο. Από το πάνελ όμως ακούγεται ότι θα απουσιάζει η Βάσω Κολιδά.

Αγνωστο, τέλος, παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τις εκπομπές «Μες στην καλή χαρά» και «Δέστε τους». Ενώ οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από Σεπτέμ
βρη, οι μόνοι που έχουν υπογράψει είναι η Ναταλία Γερμανού στο πρώτο και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη στο δεύτερο. Ολοι οι υπόλοιποι είναι στο περίμενε και εν αναμονή των αποφάσεων του σταθμού.

STAR
Κλειστό λόγω διακοπών...

Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν, πολλά ακούγονται αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από το κανάλι της Κηφισιάς, αφού οι περισσότεροι είναι ακόμα σε διακοπές. Οι σημαντικές επιστροφές ξεκινούν από αύριο και ολοκληρώνονται σταδιακά μέσα στην εβδομάδα.

Το μόνο σχεδόν σίγουρο είναι ότι «Νηστικοί πράκτορες» από φέτος και μετά την αποχώρηση του Θανάση Πάτρα θα είναι η σεφ Ντίνα Νικολάου με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Ο λαμπερός ηθοποιός όχι μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά απέδειξε ότι έχει ταλέντο και στην κουζίνα, εκτός από την υποκριτική. Το μόνο που μένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Από την άλλη, ανοιχτό παραμένει ακόμα το τι θα γίνει στη μεσημεριανή ζώνη και το τι θα κάνει τελικά η Χριστίνα Λαμπίρη από την ερχόμενη σεζόν. Πάντως, μέσα στις αλλαγές που είναι προγραμματισμένες να γίνουν είναι και η «είσοδος» της Μαρίας Σταματέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με δικές της μόνιμες στήλες αλλά και με συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα.




espresso
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...