Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Eurovision 2014: Ο ελληνικός τελικός και τα επικρατέστερα ονόματα που πιθανόν να είναι υποψήφια

Η Eurovision του 2014 θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη τον Μάϊο και τα πράγματα είναι ακόμα αβέβαια για τον ελληνικό τελικό.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης σκέφτονται να συνεργαστούν και φέτος με το Mad και να υπάρξουν τέσσερις υποψήφιοι που θα επιλέξει ο κόσμος. 

Έλενα Παπαρίζου: Τα γενέθλια και η στήριξη του συντρόφου της. Δείτε τι ευχή έκανε πριν τον αποψινό τελικό του Σουηδικού διαγωνισμού

Ανήμερα των γενεθλίων της η Έλενα Παπαρίζου θα διαγωνισθεί στον Σουηδικό διαγωνισμό Melodifestivalen, για την εκπροσώπηση της Σουηδίας στη Eurovision.

Ποιος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο το άρωμά του;

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μπρούσκο» έκανε μια σέξι φωτογράφιση.

Πέννυ Σταθάκη κατά Μαρία Μπακοδήμου: «Κλαίω από τα γέλια μαζί σου. Σε λυπάμαι»

Η Πένυ Σταθάκη δε μασάει τα λόγια της. Στο στόχαστρο της τα σχολιάκια που έκαναν για εκείνη ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. 

Είναι ο σύζυγος πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού. Δείτε ποιας!


Στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας στο θέατρο Badminton και στην παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του entertv και συνάντησε πλήθος επωνύμων.


Έχασε το φως του on air ο Γιώργος Αυτιάς: Χάθηκαν τα πάντα από μπροστά μου [εικόνα]

Δυσάρεστο ήταν το σημερινό πρωινό για το Γιώργο Αυτιά, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο ΣΚΑΪ, παρουσίασε σημάδια ζάλης και σκοτείνιασαν όλα μπροστά του με αποτέλεσμα να πιάσει το κεφάλι του και να βγάλει τα γυαλιά του. 

Ευγενία Τσαούση: «Ήταν πολλά τα άσχημα που συνέβησαν με τους Βασιλιάδες»

Σκέφθηκε να κινηθεί νομικά γα τους «Βασιλιάδες»;


«Φυσικά. Το θέμα όμως είναι ότι και πάλι δεν έχουμε πάρει τα λεφτά μας. Είναι λίγο περίεργο» τόνισε στο SuperTV. 

Την  πλήγωσε η ιστορία των Βασιλιάδων; «Κάναμε αυτή τη σειρά με πολλή αγάπη, διάθεση και πίστη, δυστυχώς όμως, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, δε συνεχίστηκε. Επίσης,

Γιώργος Καπουτζίδης: Το «όχι» στο ξεκίνημα της καριέρας του που δεν μετάνιωσε ποτέ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται».


Ο σεναριογράφος και ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς ένα «όχι» του στην αρχή της καριέρας του δεν του έκλεισε τις πόρτες αλλά αντίθετα τον βοήθησε. 

Με έναν φίλο του είχαν γράψει ένα σενάριο για κωμική σειρά και το πήγαν σε κάποιο κανάλι. Εκεί τους ζήτησαν κάποιες αλλαγές στο σενάριο που δεν τους έβρισκαν σύμφωνους. 

Ο Ρέμος «αναγκάζει» τη Βανδή να παρακολουθήσει το σόου της Βίσση

Μετά από προτροπή του Αντώνη Ρέμου, οι κριτές του «The Voice» θα πάνε στο κέντρο όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση. 


Έτσι, μετά από χρόνια οι δύο κυρίες της ελληνικής μουσικής, Βανδή και Βίσση θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, με την πρώτη να παρακολουθεί το σόου της δεύτερης.

Η απίστευτη σιλουέτα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και τα κιλά που έχασε (φωτό)

Η Φαίη Σκορδά είδε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τζιν παντελόνι και εντυπωσιάστηκε!


Την κοιτούσε καλά καλά και δεν δίστασε στον αέρα της εκπομπής να την ρωτήσει πόσα κιλά έχασε! 

Η μαγείρισσα αποκάλυψε πως ναι μεν έχασε κιλά, αλλά όχι πολλά... Όμως έχασε πολλούς πόντους...

2 ΒΙΝΤΕΟ - Το «άγριο παιδί της νύχτας» επέτρεψε! Το θυμάστε;

Με την Ελεάνα Παγουρά, περασμένα.. χρόνια!

Αναμφισβήτητα έχει αφήσει πίσω του από τις πιο «δυνατές» τηλεοπτικές στιγμές!


Τα «παιδιά της νύχτας» ήταν από τις εκπομπές που έγραψαν την δική τους ιστορία. Και να που τώρα, αρκετά χρόνια μετά ο Κώστας Μυλωνάς, ο οποίος πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τη μεγάλη οικονομική περιπέτεια - χρέη από μια επένδυση σε νυχτερινό μαγαζί στη Σύρο- που τον οδήγησε στη φυλακή κάνει ένα γερό comeback στην μικρή οθόνη! 

Ηθοποιός δηλώνει: «Είχα φτάσει το μεγαλύτερο κασέ της ελληνικής τηλεόρασης. Έχω μια περιουσία σεβαστή»


Είναι μια ηθοποιός που φέρει στο βιογραφικό της τεράστιες επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Αρεστή και αγαπητή στους συναδέλφους της αλλά και στο κοινό που τη στηρίζει τόσα χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλων και να συμμετέχει ακόμη και σήμερα στις μεγαλύτερες επιτυχίες. 



Στη συνέντευξη της αναφέρθηκε και στην οικονομική της κατάσταση αλλά και στο αν έκανε περιουσία μετά από τα τόσα χρόνια ενασχόλησης της στο χώρο του θεάματος.

O Ανδρέας Μικρούτσικος δηλώνει ελεύθερος και άνεργος

O Ανδρέας Μικρούτσικος δηλώνει ελεύθερος και άνεργος στο facebook, ενώ την ίδια ώρα η πρώην σύζυγός του, Δήμητρα Ρουμπέση περνά ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

Γεύσεις Ελλήνων την Κυριακή 2/2 στην Χαλκίδα

Την Κυριακή (2/2)  μαζί με τη Ντίνα Νικολάου, στην εκπομπή Ελλήνων Γεύσεις, στον ΣΚΑϊ, θα μαγειρέψουμε φαγητά που είναι ιδανικά για το Σαββατοκύριακο και κάνουν το τραπέζι μας ξεχωριστό και λαχταριστό! 

Από το «Νησί» στο «Modern Family»;

Είχαν κλέψει την παράσταση πριν από τρία χρόνια στο ''Νησί'' του Mega και τώρα είναι πολύ πιθανό να τις ξαναδούμε στο ίδιο κανάλι σε κωμική σειρά αυτή τη φορά.

Έξαλλη Σκορδά και Λίλη με τα σχόλια για το ντύσιμο των Θεσσαλονικιών! Ο Λιάγκας της πέταξε τα χαρτιά!

Η Ιωάννα Λίλη κατέβηκε τη σκάλα του Πρωινό, αλλά η αναλυτική συνομιλία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά κατέληξε σε καβγά του ζεύγους...


«Εκείνη τη μέρα ο άντρας μου είχε αγώνα, οπότε τι θα έκανε; Θα ερχόταν να συνοδέψει εμένα στη βάφτιση ή να πάει στον αγώνα; Ήταν μια μεγάλη παραφιλολογία! Επειδή τράβηξε αρκετά και είχε αντίκτυπο και στα παιδιά, αναγκαστήκαμε να προβούμε σε νομικές διαδικασίες.», είπε το πρώην μοντέλο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Είμαι ερωτευμένη ακόμα με τον άντρα μου και αν μη τι άλλο τον θαυμάζω.», τόνισε.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η Σταμάτη αποκαλεί τη Γερμανού «η μεγάλη αδερφή του Λιάγκα»

Η Σάσα Σταμάτη σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού!


Η Ναταλία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παρουσιαστή και γι' αυτό το λόγο η Σάσα Σταμάτη είπε: 

Δείτε το video! - Η Φαίη Σκορδά «πέθανε» τον Γιώργο Λιάγκα!

Mία ξεκαρδιστική παρεξήγηση έγινε στην τηλεοπτική παρέα του Πρωινού.


Με αφορμή την συνέντευξη του Τζώνη Καλημέρη στην κάμερα του Πρωινού, έγινε μία παρεξήγηση. Ο διευθυντής προγράμματος του Alpha, αναφέρθηκε στους οικοδεσπότες της εκπομπής λέγοντας:«Η Φαίη και ο Γιώργος σκίζουν ότι και να έχουν απέναντι. Αυτοί με διαψεύσανε γιατί δεν πίστευα στα τηλεοπτικά ζευγάρια και σ’ αυτά που είναι και εν ζωή ζευγάρια».

ΒΙΝΤΕΟ - Τζωρτζίνα Καραχάλιου: Άφησε την Eurovision και πήγε στο «Τhe Voice»!

Την Giorgina την γνωρίσαμε πέρσι μέσα από την συμμετοχή της στους προκριματικούς του στον Ελληνικού τελικού της Eurovision παρέα με τον Alex Leon.


Φέτος συνεργάζεται με τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση αλλά κανένας από τους δυο τους δεν γνώριζε ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο The Voice. 

«Έτσι απλά»: Η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα επιστρέφει ανανεωμένη!


Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».


Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα. 

Tο «Κάτι Ψήνεται» στις γειτονιές της Αθήνας - Τι θα δούμε ΟΛΗ την εβδομάδα

Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης των 8 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.


Την εβδομάδα 3 με 7 Φεβρουαρίου, το «Κάτι Ψήνεται» επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με την Παναγιώτα, την Κωνσταντίνα, τον Μανώλη, την Ειρήνη και τον Λευτέρη. 

«Stars System»: Τι θα φέρει ο μήνας για κάθε ζώδιο στον ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό τομέα;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

Το δράμα του «Εζέλ»!

Την χειρότερη περίοδο της ζωής του ζει ο τηλεοπτικός «Εζέλ».


Ο κατά κόσμον Κενάν Ιμιρζαλίογλου αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπόθεση ναρκωτικών και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 15 ετών! Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τον διάσημο ηθοποιό αν και ο συνήγορός του στο δικαστήριο υποστήριξε ότι οι κατηγορίες ήταν κατασκευασμένες και το κατηγορητήριο δεν έχει καμία σχέση με το ήθος του. 

Στην Αννίτα Πάνια θα φιλοξενηθεί ένας καλλιτέχνης θρύλος

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Οι Ράδιο-Αρβύλα έστειλαν τον Αντώνη Σαμαρά για οντισιόν στο The Voice [βίντεο]

Ο Ρέμος, η Βανδή, η Ασλανίδου και ο Μιχάλης των Stavento ξετρελαίνονται από τη φωνή που ακούν. 


Δεν μπορούν να αντισταθούν στη βραχνάδα της και στα λόγια της, ακόμη και αν αυτά αφορούν το πρωτογενές πλεόνασμα. Οι Ράδιο- Αρβύλα έφτιαξαν το δικό τους The Voice.

Τα «πρωινάδικα» επιτίθενται στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: Εχει μια ψιλή φωνή ...

Μετά τα σχόλια που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σχετικά με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τα πρόσωπα που έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του, ο δημοσιογράφος, με δηλώσεις του ρίχνει λάδι στη φωτιά.


«Η γενιά του κυρίου Λιάγκα στη δημοσιογραφία την έφερε σε ένα σημείο που χρειάζεται αλλαγή», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ στα σχόλια για την άνεση με την οποία κάθεται στην πολυθρόνα, απάντησε: «Γιατί δεν έχω καταπιεί κοντάρι ή παλούκι κι επειδή δεν έχω κοιλιά και δεν φοβάμαι μη φανεί».

Tο τηλεφώνημα της Μενεγάκη στο Πρωινό Mou!

Τηλεφώνησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού!


Την ώρα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλεγε τον καιρό, εισέβαλλε ο Άρης Καβατζίκης κρατώντας το κινητό στο χέρι του και είπε: «Έλα τηλέφωνο, η Ελένη Μενεγάκη»

Κωστόπουλος: «Δε μου μιλούσε η Ηλιάκη μια χρονια! Παρεξηγήθηκε! Της «γύρισε» ανάποδα»!

Με αφορμή την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο «Πρωινό Mou», ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε ότι η Μαρία Ηλιάκη είχε παρεξηγηθεί μαζί του!

Αντίδραση Τζώνη Καλημέρη για Καινούργιου: Αν θα κοπεί το Δέστε τους το αποφασίζω εγώ

Η φράση που είχε πει πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη της η Κατερίνα Καινούργιου για το Δέστε Τους, ότι θα συνεχιστεί και χωρίς το Νίκο Μουτσινά προκάλεσε την άμεση αντίδραση του διευθυντή προγράμματος του ALPHA, κ. Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.


Στα μεθεόρτια της παρουσίασης της νέας εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου, το Διά Ταύτα, ο Τζώνη Καλημέρης σχολίασε στην εκπομπή Μελέτησέ Το τόσο τη φημολογούμενη κόντρα Καραβάτου-Σπυροπούλου, αλλά και την επίμαχη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου.

Την «έκανε» πάλι η Καλλιμούκου: Η ατάκα της που έκανε την Ελένη να ψάχνει κράνος [βίντεο]

Άλλη μια μέρα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Αντωνία Καλλιμούκου την έφερε πάλι στο αμήν, αφού οι ατάκες της κάνουν την Ελένη να ψάχνεται από που της ήρθε.

Το τ-ατού της Έλενας Παπαρίζου για να σαρώσει στη Eurovision [εικόνα]

Η Έλενα Παπαρίζου αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σουηδία και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς με το team της για τη Eurovision 2014 που θα γίνει στη Δανία, αφού έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και σε ένα περίπου μήνα θα ξεκινήσουν και τα ταξίδια για την προώθηση του τραγουδιού. Εκτός όμως από τη φωνή της η Έλενα πρόσθεσε άλλο ένα ισχυρό βέλος στη φαρέτρα της. 

Κατερίνα Καινούργιου στο Πρωινό mou για Νικολέτα Ράλλη: Μια κοπέλα, δεν θυμάμαι [βίντεο]

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό mou και «ανακρίθηκε» από τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού και μάλιστα ανέφερε για πρώτη φορά το παράπονο της από το πως της έχουν φερθεί τα μέσα με αφορμή ένα αστείο του παρουσιαστή.

Μπαλατσινού: "ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ"! Η στιγμή που τρόμαξε την Τζένη...!

Του Βαγγέλη Σγουρίδη

Αν ο άλλος σ’ έχει ματιάσει, τότε ό,τι και να κάνεις δεν καταφέρνεις τίποτα… Το «κακό μάτι» τα φέρνει όλα στραβά και φυσικά στην τηλεόραση αυτά φαίνονται αμέσως. Το «Πρωινό mou» ξεκίνησε την εβδομάδα με τους χειρότερους οιωνούς. 


Ο Πέτρος Κωστόπουλος καλημέρισε τη Δευτέρα τους τηλεθεατές κάπως μουδιασμένα και το λόγο στη συνέχεια πήρε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία εξήγησε τι συμβαίνει…

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ στη ShowBiz: Μουτσινάς-Πάνια, τι συνέβη;;;

Οι σχέσεις του Νίκου Μουτσινά και της Αννίτας Πάνια δεν είναι και οι καλύτερες αυτό τον καιρό. 

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε την Κατερίνα Στικούδη σε... μικρή ηλικία! (PHOTO)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Dancing with the stars 4 έχει αρχίσει και τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και ο Ησαΐας Ματιάμπα προετοιμάζονται πυρετωδώς και το live της ερχόμενης Κυριακής! Και οι δύο θέλουν τη νίκη και θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν!


Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter υποσχέθηκε ότι θα χορέψει με το ίδιο πάθος που έκανε κολύμβηση όταν ήταν μικρή! Συγκεκριμένα, έγραψε: «Με το ίδιο πάθος που κολυμπούσα τότε με το ίδιο πάθος θα χορέψω και την Κυριακή στον τελικό του@DWTS_4»!

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η Λάουρα Νάργες βγήκε χωρίς εσώρουχο! Διαλύθηκε το σύμπαν στο Πρωινό!

Λιάγκας: «Το βρακάκι σου που το έχεις»; - Λάουρα: «Το έχω καλύψει»! - Έκλαψε η Σκορδά από τα γέλια κι έφυγε! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Τέτοια ζωντανή σύνδεση σε ελληνική εκπομπή δεν έχουμε ξανάδει! Όλα όσα έγιναν στο Πρωινό σήμερα οδήγησαν σε πλήρη διάλυση την ομάδα!

Η Λάουρα Νάργες βγήκε ζωντανά από το πέμπτο υπόγειο ενός συλλέκτη κινηματογραφικών ηρώων. Η ίδια είχε ντυθεί catwoman και αυτό ήταν η αρχή του κακού...

«Το βρακάκι σου που το έχεις. Ο σούπερμαν το φοράει απέξω κι εσύ δεν το φοράς ούτε από μέσα;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Λάουρα απάντησε: «Του έχω δώσει το δικό μου»!

ΒΙΝΤΕΟ - Απίστευτες δηλώσεις: «Είχα μια σύντομη σχέση με τη Νομικού! Η Ζαρίφη μου αρέσει σεξουαλικά»!

Αποκάλυψε πως είχε μια σύντομη σχέση με τη Δούκισσα Νομικού και ότι του αρέσει σα γυναίκα η Κατερίνα Ζαρίφη!


«Την απέρριψα, είχα μια σύντομη σχέση με την Δούκισσα Νομικού. Δεν ήμουν για τα δόντια της, ήταν κτητική...» τόνισε αστειευόμενος στο Όλα Τρέλα ο Φάνης Λαμπρόπουλος... 

Στήνει κανάλι με τηλεπωλήσεις ο Αρναούτογλου

Ήρθε η ώρα να κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το επόμενο επαγγελματικό του βήμα;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Γρηγόρης έχει δεχτεί πρόταση από γνωστούς επιχειρηματίες για να ανοίξει κανάλι τηλεπωλήσεων, στα πρότυπα των αντίστοιχων ξένων τηλεοπτικών σταθμών και ειδικότερα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με «πικάντικες» ερωτήσεις "υποδέχεται" τον Καπουτζίδη η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού θα καλωσορίσει αύριο στον ΑΝΤ1 τον Γιώργο Καπουτζίδη, σε μια τηλεοπτική συνάντηση με πολύ χιούμορ και αποκαλύψεις. 


Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλάει για τη ζωή του, μοιράζεται τα όνειρά του, αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και… απαντάει με θάρρος στις “πικάντικες” ερωτήσεις της παρουσιάστριας! 

Περρής: «Μου είπε ο Θέμος "σήκω φύγε"! Παραιτήθηκα...»

Η αποκάλυψη του Βαγγέλη Περρή για τη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη!


Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Βαγγέλης Περρής και συνομίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ακτινογραφώντας τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Κι ενώ περιμέναμε όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα είχε να πει για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτγολου, η έκπληξη ήρθε λίγο πριν το τέλος και είχε να κάνει με τη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή Όλα.

O Δημήτρης Κουτσούμπας στο Νίκο Χατζηνικολάου

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 23:20 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR καλεσμένος θα είναι ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρης Κουτσούμπας. 


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απαντά στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου αλλά και των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο.

Δ. Βανδή: Όταν την παρακαλά ο Θ. Γεωργαντάς για μια ακόμη ευκαιρία!

Στα γυρίσματα του Voice φαίνεται πως περνάνε πολύ καλά. Τώρα που έχουν αρχίσει το coaching οι ομάδες, ο Θέμης Γεωργαντάς θέλησε να κάνει μια προσπάθεια για να μπει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο εύκολα...

Γιώργος Λιανός: για Fame Story: « Ήταν ένα χαρτί που έπρεπε να παίξω σωστά»

« Νομίζαμε ότι όλος ο κόσμος περιστρεφόταν γύρω μας»


Ο Γιώργος Λιανός που φέτος είναι στην παρέα του Γιώργου και της Φαίης στο Πρωινό ΑΝΤ1, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Πάνο Γιαννακοπουλου για την περίοδο που συμμετείχε στο Fame Story!

«Έβαλαν τον Ματιάμπα στο Dancing για να γελάει ο κόσμος»!

Παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κατά Ησαΐα: "Έχει μπει για το μπούγιο»...


Απίστευτες ατάκες για την παρουσία του Ησαΐα Ματιάμπα στο DWTS 4 είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. 

Ράνια Θρασκιά: «Για την εκπομπή στην ΕΡΤ δουλεύαμε έξι μήνες απλήρωτοι...» (Video)

Η Ράνια Θρασκιά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" και αναφέρθηκε στην εκπομπή που επρόκειτο να κάνει στην ΕΡΤ, στις φήμες για συζητήσεις με τον Alpha, αλλά και το αν θα έκανε αίτηση για τη ΝΕΡΙΤ.


«Για την εκπομπή στην ΕΡΤ δουλεύαμε έξι μήνες απλήρωτοι...» αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα!

Φαίη Σκορδά: Στο πέμπτο μήνα με μόνο πέντε κιλά επιπλέον!

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και να μην σταματά να δοκιμάζει κάθε είδους λιχουδιά, όμως έχει καταφέρει να πάρει –για την ώρα- μόνο πέντε κιλά!

Γνωστή ηθοποιός σε Κωστόπουλο: «Τι όμορφος που είσαι, Πέτρο έχω μείνει!» (Video)

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Πρωινό mou» του Mega βρέθηκε την Τετάρτη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.


Η αγαπημένη ηθοποιός, μέσα σε όλα, δε δίστασε να πει χαρακτηριστικά στον γοητευτικό παρουσιαστής «Τι όμορφος που είσαι.. Πέτρο έχω μείνει..».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Αλά μπρατσέτα στη βροχή κι ερωτευμένοι Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος [εικόνα]

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο έρωτας και η σπίθα που υπάρχει μεταξύ τους δύσκολα θα σβήσει. 

Η Αντωνία Καλλιμούκου με νέο look: Κουρεύτηκε και άλλαξε χρώμα στα μαλλιά

Με μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ελένη" η Αντωνία Καλλιμούκου το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου.

Η Ελένη θα συναντήσει τον αγαπημένο της Κατερίνας Ζαρίφη! «Θέλω να γνωρίσει και τον...» (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη κανόνισε με τους συνεργάτες της, Βασίλη Καλλίδη και Κατερίνα Ζαρίφη, να πάνε στο σπίτι της το βράδυ της Τρίτης, όπως είπε σήμερα στην εκπομπή της. 


«Το αγόρι σου μπορεί;» ρώτησε η Ελένη την Κατερίνα και συνέχισε «Ήρθε η ώρα... Θέλω να γνωριστεί και με τον...».


Δείτε το απόσπασμα!

Έξαλλος ο Κωστόπουλος: «Δεν γουστάρω να γράφονται χαζομάρες! Δεν πήρα την θέση του Λάτσιου»

O Άρης Καβατζίκης μίλησε για την δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο!


Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, που γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι τόνισαν ότι δεν είναι ευχάριστα αυτά τα πράγματα! 

Ο Πέτρος δήλωσε έξαλλος με δημοσίευμα: 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...