Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Λιάγκας - Σκορδά: Το πολύ... δυο χρόνια

Ο Γιώργος Λιάγκας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ένθετο κυριακάτικης εφημερίδας, παραδέχθηκε πως το πολύ μέσα σε 2 χρόνια θα έχει πάρει τηλεοπτικό διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά. 


Ο παρουσιαστής όπως είπε πως δίνει διάρκεια το πολύ 2 χρόνια στην επαγγελματική του σχέση με τη Φαίη. 


Μιλώντας για τηλεθέαση τόνισε πως τα νούμερα δεν φέρνουν την ευτυχία. Το σημαντικό γι αυτόν είναι η οικογένεια και το παιδί που ήρθε.
Enhanced by Zemanta

Τρύφωνας Σαμαράς : «Ντροπή τους»

Για την εμπειρία του στο «Dancing With The Stars» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς:

«Κατ' αρχήν δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολο και τόσο κουραστικό και έλεγα θα τα καταφέρω. Μετά διαπίστωσα ότι θέλει πολύ κόπο και αφοσίωση για να έχεις ένα αποτέλεσμα. Κάνουμε πρόβες 3-4 ώρες την ημέρα. Και αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι κάνω τις πρόβες μου κανονικά και δεν έχω βγει δύο μήνες, μόνο ελάχιστες εξόδους και όλοι λένε ότι έχω πάει να κάνω την πλάκα μου. Ένας άνθρωπος μπορεί να προσπαθεί πολύ και μέχρι εκεί να φτάνει, μέχρι εκεί να είναι οι δυνατότητές του. Όποιοι το λένε είναι ντροπή τους!».

Πηγή: Τηλεκοντρόλ
Enhanced by Zemanta

Σε ποιους έδωσε το «πράσινο φως» ο Alpha;

H επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι προ των πυλών και οι καναλάρχες έχουν ήδη αρχίζει να κάνουν τον προγραμματισμό τους σύμφωνα με το tvnea.

Έτσι από τον Οκτώβριο θα δούμε στον Alpha το πολυσυζητημένο «Άννα Βίσση, όσο έχω φωνή». Οι «Sunshine girls» που ήταν να προβληθούν φέτος, έμειναν στο συρτάρι μέχρι τον Οκτώβριο. Ο Νίκος Σαμοϊλης θα συνεχίσει να δίνει λύσεις με το «Λογαριασμό σας». Η Σίσσυ Φειδά ετοιμάζεται να χτίσει ένα άλλο «Σπίτι από την αρχή».

Ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι και το «Κάτι ψήνεται» μέχρι στιγμής παραμένουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πηγή: gossip –tv.gr

AUTO NINE ΣΤΟ CHANNEL 9

Μία νέα εκπομπή αφιερωμένη στο αυτοκίνητο και την αγορά αυτοκινήτου ξεκινάει στο Channel 9. Για πρώτη φορά στην τηλεοπτική Ελλάδα θα μεταδοθεί εκπομπή αυτοκινήτου αφιερωμένη στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, τα στελέχη της, και φυσικά το αυτοκίνητο.
Γιατί πίσω από τις εταιρείες υπάρχουν οι άνθρωποι…
Παρουσιάσεις - δοκιμές νέων μοντέλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μηχανοκίνητος αθλητισμός, οικονομικές ειδήσεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες κτλ. θα περιλαμβάνονται στο μενού του Auto Nine.

Το Auto Nine θα… επιταχύνει κάθε Πέμπτη 19:00 με 20:00 ΖΩΝΤΑΝΑ, ενώ καθημερινά στο πρόγραμμα του Channel 9 θα μεταδίδονται τα αυτοκινητικά ένθετα Auto Nine, με παρουσιάσεις νέων μοντέλων, δοκιμές κλπ. Την επιμέλεια της εκπομπής έχει μία έμπειρη ομάδα αυτοκινητικών συντακτών με επικεφαλής τον Δημοσιογράφο Τάκη Τρακουσέλλη, ο οποίος και θα την παρουσιάζει…

AUTO NINE, στο πιο… γκαζιάρικο κανάλι, στο Channel 9!

Video: Οι πρόβες Μπουλέ και Ηλιάδη για το Dancing

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται η Νάντια Μπουλέ και η Αγγελική Ηλιάδη για το live του Dancing with the stars την Κυριακή.

Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου των «Τρίφωνο» βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ, που ευχήθηκε τα καλύτερα στο ταλαντούχο συγκρότημα.

Μάλιστα, ανέβηκε και στη σκηνή ερμηνεύοντας καταπληκτικά ένα ξένο τραγούδι, καθώς είναι γνωστό το ταλέντο της στο πεντάγραμμο.

Ερωτηθείσα για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και το ποια θα ήταν η αντίδραση της αν το συναντούσε από κοντά, η Νάντια εξήγησε ότι «φυσικά θα χαιρόμουν να τον συναντήσω».

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Μενεγάκη: "Δεν μπορώ να ξεχάσω το πρώτο μου εξώφυλλο"


Αφορμή για να θυμηθεί τα νιάτα της η Ελένη Μενεγάκη στάθηκε το ένθετο του περιοδικού «TV Ζάπινγκ» για τα 1.000 τεύχη του. Ξεφυλλίζοντας το ένθετο, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να μας δείξει το πρώτο εξώφυλλο με το όνομά της, αλλά και να μας ενημερώσει ότι τότε αυτό γινόταν επί πληρωμής!

«Βλέπετε εδώ -ποιος το θυμάται τώρα αυτό;- την Αλίκη με την Βούλα Πατουλίδου», άρχισε να λέει η Ελένη και έδειξε το εξώφυλλο του περιοδικού εν έτει 1992.

Λίγο πιο κάτω, όμως, ήταν και... η χάρη της! «Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι το πρώτο μου εξώφυλλο το έκανα στο “TV Ζάπινγκ”. Βέβαια, είχα κάνει πολλά εξώφυλλα σαν μοντέλο, αλλά αυτό ήταν το πρώτο με το όνομά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η κάμερα έκανε ζουμ στην καστανή Ελένη του παρελθόντος, που κρατούσε όλο χάρη και νάζι μια κάρτα του τηλεπαιχνιδιού «Mega Banca», για να θαυμάσουμε κι εμείς το παρελθόν της παρουσιάστριας...

«Τότε επί πληρωμής γινότανε, μην κοιτάτε τώρα που αλλάξανε! Τότε πληρωνόντουσαν τα μοντέλα για να κάνουν ένα εξώφυλλο», κατέληξε η Ελένη και μας άφησε με την απορία: αυτό το είπε εντελώς ενημερωτικά ή ήταν παράπονο για τα περιοδικά;

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, πάντως, η Ελένη δεν χρειάζεται ούτε να ποζάρει, ούτε να πληρωθεί για να την κάνουν εξώφυλλο... Αρκεί μια βόλτα στην λαϊκή με την μαμά ή μια έξοδος με τον Ματέο! Αυτά δεν βλέπουμε κάθε εβδομάδα στα περιοδικά εξάλλου;


Ποιος προσέφερε στη Μενεγάκη μια γαρδένια και γιατί;
«Η Μενεγάκη είναι από τις γυναίκες που αξίζουν να τους προσφέρεις μια γαρδένια» είπε και της έδωσε ένα λουλούδι!
Ο λόγος για τον Φώτη Μεταξόπουλο ο οποίος μπαίνοντας στο στούντιο του «Καφέ» πρόσφερε στην παρουσιάστρια μια γαρδένια.
Δείτε το video:

OI «50 - 50» και ο Θάνος Πετρέλης !

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει το νέο τραγούδι του Θάνου Πετρέλη «Ποια να συγκριθεί μαζί σου», που χαλάει κόσμο σε ραδιόφωνα και clubs, αλλά και «ντύνει» μουσικά μια διαφήμιση με πρωταγωνιστές την παρέα του σίριαλ «50 - 50»!

Μετά το «Θέλω και τα παθαίνω», ο Θάνος επιστρέφει με το «Ποια να συγκριθεί μαζί σου», ένα δυνατό χορευτικό κομμάτι δια χειρός Φοίβου, που από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του βρίσκεται ψηλά στα charts.  ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 50 – 50 ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μανωλίδου - Γαρδέλης στη Βουλή: "Ρόδα - Τσάντα και ... κοπάνα" !

Το κατώφλι της Βουλής πέρασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η Ευγενία Μανωλίδου προκειμένου να «απολαύσει» τον Άδωνη Γεωργιάδη στην ομιλία του για την παιδεία. Αφού ξεναγήθηκε στο καφενείο και στο εντευκτήριο της Βουλής και αφού συνομίλησε με...
αρκετούς από τους συναδέλφους του συζύγου της,

H Ευγενία Μανωλίδου, εντυπωσιακή όπως πάντα με ψηλοτάκουνες γόβες και μοντέρνο ντύσιμο, κατευθύνθηκε στα θεωρεία για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση. Η έκπληξη όμως δεν ήταν η παρουσία της Μπουμπούκας, η οποία είναι ως γνωστόν η μεγαλύτερη θαυμάστρια του κ. Γεωργιάδη, αλλά η παρέα της αφού ήρθε στη Βουλή συνοδευόμενη από τον γνωστό ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

"Εριξε μαύρο" τελικά το ALTER.

"Εριξε μαύρο" τελικά το ALTER. Στις 9 τo βράδι σταμάτησε να μεταδίδει επαναλήψεις εκπομπών, σίριαλ και παιδικών σειρων και στην οθόνη εμφανίστηκε το σύνθημα των εργαζομένων που λέει: 
-"Οι εργαζόμενοι του ALTER δεν είναι είλωτες. Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!".

Ήδη το έγκυρο advertising.gr είχε "ανεβάσει" το πρωϊ την είδηση με τίτλο: " Τσουνάμι" προκαλεί στην αγορά το ALTER και έγραφε:


"Αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ σημαντικό πρόβλημα προκαλεί στον χώρο της επικοινωνίας η υπόθεση Alter.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...