Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Π. Βλαντή: "Στον έρωτα χάνω τον εαυτό μου και μπαίνω στη σκιά του άλλου"

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ" για την ταμπέλα της μοιραίας γυναίκας, για την προσωπική της ζωή, για τους παράνομους έρωτες αλλά και για το πόσο πολύ γραπώνεται από μία σχέση!

Η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε ότι της αρέσει η ταμπέλα της μοιραίας γυναίκας: "Μου αρέσει η ταμπέλα της μοιραίας γυναίκας! Θέλω να την έχω για καιρό. Όμως δεν ήθελα αποκλειστικά μόνο αυτή. Γι' αυτό αργότερα, υποδύθηκα το κορίτσι της διπλανής πόρτας ή ακόμα και την αδίστακτη γυναίκα."

Για την προσωπική της σχέση είπε: 
"Ζω εφτά χρόνια με τον Νίκο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Είναι πολύ προσωπικά αυτά τα θέματα για να τα δημοσιοποιήσω."

Στο αν η ίδια η ίδια γραπώνεται από μία σχέση απάντησε: "Χάνω τον εαυτό μου και μπαίνω στη σκιά του άλλου. Δεν βγάζω το "εγώ" μπροστά. Μένω πίσω. Μου αρέσει ο άντρας να είναι ο αρχηγός, μου αρέσει να είναι μπροστά."

Τέλος για τους παράνομους έρωτες αποκάλυψε: "Έχουν απιστήσει σε μένα. Εγώ ποτέ. Ευτυχώς ήταν σε μικρή ηλικία και το ξεπέρασα. Είναι κατάρα ο παράνομος έρωτας. Όταν ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο και είσαι μαζί του, πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι να πας με κάποιον άλλο; Έτσι το βλέπω. Στον έρωτα είμαι... μονοφαγού."


Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Stars System: Aνάδρομη Αφροδίτη και ερωτικές σχέσεις.


Στο Stars System αυτή την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 4 Ιουνίου.


Ακόμη, τι δείχνει το ωροσκόπιο της Τουρκίας για τη σχέση της με την Ελλάδα αλλά και για το μέλλον της;

Τέλος, μάθετε εάν έχετε ανάδρομη Αφροδίτη στο ωροσκόπιό σας και τι σημαίνει αυτό για τις ερωτικές σας σχέσεις.

Stars System, την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 14:15, στον Alpha.

Θα ξαναδούμε τους "Ραδιο Αρβύλα" και την επόμενη σεζόν;

Πριν καλά - καλά προλάβουν να αποχαιρετίσουν το κοινό τους, οι fan της εκπομπής άρχισαν ήδη τις ερωτήσεις για το πότε θα ξαναδούν την παρέα του Αντώνη Κανάκη σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες.
Η τηλεθέαση της εκπομπής άλλωστε, για τη σεζόν που πέρασε, έδειξε ότι το τηλεοπτικό κοινό της δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση, ακόμα και σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso λοιπόν, οι "Ράδιο Αρβύλα" αναμένεται να συζητήσουν με τον ΑΝΤ1 και να υπογράψουν αν όλα πάνε καλά, μέσα στον Ιούνιο. Μετά βέβαια από τις εκλογές...

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και η τηλεοπτική παρέα, θέλουν να συνεχίσουν. Το θέμα είναι, αν θα γίνουν οι απαραίτητες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Εν αναμονή λοιπόν, αν και όλα, προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνουν ότι θα επιτευχθεί συμφωνία.

Το "Πρωινό mou" έφυγε για Τήνο για την βάφτιση του μικρού Γιάννη Λιάγκα!

Η οικογένεια Λιάγκα αναχώρησε για την Τήνο το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά την εκπομπή. Η Φαίη και ο Γιώργος ανυπομονούν για την Κυριακή που θα βαφτίσουν τον πρίγκηπα τους. Μαζί με το ζευγάρι ταξίδεψε και η ξαδέρφη της παρουσιάστριας.

Σήμερα το πρωί έφυγε για το νησί και η υπόλοιπη παρέα του “Πρωινό mou”. O Άκης Πετρετζίκης, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έφυγαν μαζί και φρόντισαν να κάνουν το ταξίδι τους διασκεδαστικό!

Ο σεφ της εκπομπής μάλιστα “κάρφωσε” τους συνεργάτες του ανεβάζοντας στο twitter μία φωτογραφία που τους δείχνει να κοιμούνται μέσα στο πλοίο.

Η βάφτιση του μικρού Γιάννη αναμένεται να μείνει σε όλους αξέχαστη και ετοιμάζεται ένα μεγάλο party!

"ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ" - Τι θα δείτε ΟΛΗ την εβδομάδα

 Στη νέα καθημερινή οικογενειακή κωμωδία, οι φτωχοί «Βασιλιάδες» γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη εκατομμυριούχοι! 

Η αρχή...
'Ενα βράδυ, ο καλόκαρδος βιοπαλαιστής Μάρκος Βασιλιάς σώζει από την αυτοκτονία την απελπισμένη μεγαλοκυρία Ευγενία Παλαιολόγου. Την φιλοξενεί στο σπίτι του, της γνωρίζει την πολυμελή και αξιολάτρευτη τρελοοικογένειά του και της ξαναδίνει την όρεξη για ζωή. Κι εκείνη από ευγνωμοσύνη τού εμπιστεύεται την τεράστια εταιρία της!


Επεισόδιο 78Οι Βασιλιάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Η Γιούλη παραχωρεί τον Μάρκο στη Χριστίνα (γιατί φυσικά και της ανήκει...) και η Χριστίνα δεν ξέρει τι να τον κάνει (κάποιου του χάριζαν γάιδαρο...)! Η Ντέπη (τυφλωμένη από ζήλια) προσπαθεί να σαμποτάρει τη σχέση της Τιτίκας με τον Μηνά, ενώ ο Λεωνίδας δεν προλαβαίνει να χαρεί για την πρώτη του επαγγελματική επιτυχία και αμέσως προσγειώνεται απότομα (πολύ απότομα όμως)! Η Χριστίνα θα ζητήσει (επιτέλους) βοήθεια ειδικού για ν' αντιμετωπίσει όλα αυτά που συγκρούονται μέσα της ενώ και ο Μάρκος θα χρειαστεί τον ειδικό όταν ακούσει τη Γιούλη να τον προτρέπει... να ξαναπαντρευτεί!

Επεισόδιο 79Μήπως ήρθε ο καιρός για ένα καλό στοίχημα; Αλέξης vs. Λεωνίδας, όλα ξεκίνησαν για μια γυναίκα και τελειώνουν με ένα αυτοκίνητο... Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής; Μάρκος vs. Αιμίλιος (κλασικό αλλά πετυχημένο!) Στέλλα vs. Πάτροκλος, όλα κάποια στιγμή έρχονται στη φόρα και κανείς δεν μένει ατιμώρητος. Αιμίλιος vs. Νάντια, η καριέρα του κρέμεται από μια κλωστή. Τιτίκα/Μηνάς vs. Πάτροκλος, όλα εδώ πληρώνονται... κι αυτή τη φορά θα τα πληρώσουν όλοι πολύ ακριβά!

Επεισόδιο 80Ο Πάτροκλος απειλεί την Τιτίκα ότι θα βγάλει το μυστικό της στη φόρα, προκειμένου να καλύψει το δικό του μυστικό. Ο Μάρκος ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα και φοβίζει τον Αιμίλιο ότι ξέρει για τα κόλπα του, μόνο που γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Αλέξης και Μηνάς δέχονται να αναμετρηθούν σε μια ίση (ας γελάσω) κόντρα! Ο Μάρκος ετοιμάζεται να καρφώσει τον Αιμίλιο στην Ευγενία, μόνο που άρχισε να το γιορτάζει από νωρίς με αποτέλεσμα να τον κάνει τσακωτό ο Αιμίλιος να φιλάει τη Χριστίνα. Ο Αλέξης μαθαίνει ότι στον αγώνα θα τρέξουν με τα δικά τους αμάξια και σκέφτεται να κάνει ένα "δωράκι" στον αντίπαλο... η ένταση χτυπάει κόκκινο στα δύο στρατόπεδα, τα μαχαιρώματα πάνε κι έρχονται και πλέον είναι όλοι βέβαιοι πως μόνο μία πλευρά θα μείνει όρθια... μένει μόνο ένα επεισόδιο για να το μάθουμε!

Επεισόδιο 81Ένα βήμα πριν το τέλος ήρθε η ώρα για να πέσουν οι μάσκες. Ο Αλέξης είναι τόσο τυφλωμένος για νίκη και εκδίκηση που πλέον είναι ικανός για τα πάντα. Σαμποτάρει τη Σακίρα προκειμένου να κερδίσει στον αγώνα. Η Γιούλη ανοίγει επιτέλους τα μάτια της και αποφασίζει να ομολογήσει στον Μάρκο ό,τι τόσο καιρό προσπαθούσε να κρύψει. Ο Μηνάς θέλει να ξεκαθαρίσει με τη Μαρίνα και ο Αιμίλιος να ολοκληρώσει με τη Λίζα... ίσως ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι την αλήθεια! Η Ευγενία μαθαίνει για τη σχέση του Μάρκου και της Χριστίνας κι επιστρέφει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μήπως ο Αιμίλιος κέρδισε ό,τι ονειρευόταν τόσο καιρό; Δυστυχώς, τα όνειρα δεν κάνουν διακρίσεις και πολλές φορές δεν αργούν να γίνουν εφιάλτης, όπως για τον Λεωνίδα, που βγάζει τη Νεφέλη μια βόλτα με τη "πειραγμένη" από τον Αλέξη Σακίρα...

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Πρωταγωνιστούν: Μάρθα Καραγιάννη (Ευγενία Παλαιολόγου), Κώστας Κόκλας (Μάρκος Βασιλιάς), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Αιμίλιος Κανελλόπουλος), Βασιλική Ανδρίτσου (Γιούλη Σκουλούδη), Ζέτα Δούκα (Χριστίνα Ροζάκη), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Τιτίκα Κανελλοπούλου), Μίνα Ορφανού (Λίζα Βασιλιά), Κατερίνα Γερονικολού (Νεφέλη Μαλέα), Πάνος Βλάχος (Λεωνίδας Βασιλιάς), Χριστόδουλος Στυλιανού (Θέμης), Δημήτρης Λιόλιος (Σωτήρης), Χρήστος Σαπουντζής (Τρύφων Μαλέας), Σωκράτης Πατσίκας (Πάτροκλος), Βίβιαν Κοντομάρη (Δέσποινα), Μάνος Ιωάννου (Σταύρος), Αγγελίνα Παρασκευαΐδη (Μαρίνα Βασιλιά), Ευγενία Τσαούση (Σόφη Καπάτου), Νίκος Αναδιώτης (Μηνάς Καπάτος), Thomas Πρωτόπαπας (Αλέξης Κανελλόπουλος), Κωνσταντίνα Κλαψινού (Σαμπρίνα), Μελίνα Σπετσιέρη (Στέλλα Βασιλιά), Εύα Λάσκαρη (Τατιάνα), Κατερίνα Χιωτίνη (Νάντια), Σοφία Μανώλη (Φανή), Βιβή Νικολακοπούλου (Τούλα), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (Μυρσίνη), Θοδωρής Ρωμανίδης (Παπαδάκης), Ηλίας Μάκρας (Χάρης Βασιλιάς)
Σκηνοθεσία σειράς: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σκηνοθετική ομάδα: Νίκος Κρητικός, Στάμος Τσάμης
Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Συγγραφική ομάδα: Γιάννης Διακάκης, Κώστας Καλαφάτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Γωγώ Φώτου, Εύα Πανταζή
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA

Ορθούλα Παπαδάκου: Η απίστευτη καταγγελία ότι... έφαγε ξύλο! (video)

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στα "Κορίτσια για Σπίτι" η Ορθούλα Παπαδάκου, όπου προκάλεσε σοκ με την ομολογία της ότι κάποιος την χτύπησε άσχημα!

Το γιατί το περιέγραψε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής...

Επίσης μίλησε για την προσωπική της ζωή και την απόφασή της να αποκτήσει άμεσα ένα παιδί.

Εξήγησε γιατί δεν θέλει να το μεγαλώσει στην Ελλάδα, αλλά στη Νέα Υόρκη.Εξήγησε το λόγο που δεν θα ξαναπήγαινε στο Survivor και μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που της δημιούργησε, ακόμα και για την βία που υπέστη.

Επίσης αποκάλυψε αν θα έλεγε και πάλι ναι για να συμμετέχει στις "Νοικοκυρές".

«Νόμος και τάξη : Αστυνομικές Ιστορίες»: 8ος κύκλος στο STAR

Χρόνια τώρα καθηλώνει τους τηλεθεατές σε όλες τις γωνιές του πλανήτη! Η δεύτερη μακροβιότερη σειρά στα τηλεοπτικά χρονικά δεν χρειάζεται συστάσεις. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης και μετράει δεκάδες υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY. Το ελληνικό κοινό που αγάπησε το «Νόμος και τάξη : Αστυνομικές Ιστορίες», θα παραδοθεί στο σασπένς των επεισοδίων του 8ου κύκλου.

Από την Τετάρτη 13 Ιουνίου (Δευτέρα – Πέμπτη) στις 00:15.

Θύτης, θύμα, μάρτυρες, κατήγοροι και κοινό συνθέτουν το παζλ μιας τόσο έντονης και φορτισμένης συγκινησιακά αστυνομικής σειράς.

Η αποχώρηση του ντετέκτιβ Μάικ Λόγκαν (Κρις Νοθ), στο τέλος του 7ου κύκλου, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους φανατικούς της σειράς. Οι παραγωγοί όμως έδωσαν άμεσα την απάντηση τους στον 8ο κύκλο, όπου και κάνει την εμφάνισή του ο πολυβραβευμένος Τζεφ Γκόλντμπλουμ, στον ρόλο του ντεντέκτιβ Ζακ Νίκολς. Η κίνηση αυτή προκάλεσε το ενδιαφέρον 3.440 εκατομμυρίων τηλεθεατών, που παρακολούθησαν τα επεισόδιο του 8ου κύκλου στις ΗΠΑ.

Η σειρά τιμήθηκε με το ΒΜΙ TV Music Award για τις χρονιές 2003, 2004 και 2005 και με ASCAP Film and Television Music Awards στην κατηγορία «Καλύτερη Σειρά» το 2006.

Τον Ιούλιο του 2005 το αμερικανικό δίκτυο NBC πούλησε τα δικαιώματα στο γαλλικό κανάλι TF1 και γυρίστηκε η σειρά αλά ...γαλλικά! Ο πρώτος κύκλος αποτελούνταν από 8 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα στη Γαλλία τον Μάιο του 2007 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Τον Μάρτιο του 2007 το παράδειγμα της Γαλλίας ακολούθησε η Ρωσία και γύρισε το δικό της «Νόμος και Τάξη : Αστυνομικές Ιστορίες» στα ρώσικα.

Οι ντετέκτιβ Ρόμπερ Γκόρεν και Αλεξάνδρα Έιμς, έρχονται στο Star να δώσουν μυστήριο στα καλοκαιρινά βράδια με 16 απολαυστικές αστυνομικές ιστορίες, αμερικανικής παραγωγής 2009.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φρανκ Πρίνζι, Στιβ Σιλ, Κονσταντίν Μακρής

ΠΑΙΖΟΥΝ: Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Κάθριν Ερμπ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Τζέιμι Σέρινταν, Κόρτνεϊ Βανς

Οι Αμερικάνοι παραγωγοί γύρισαν ακόμα 2 κύκλους, τον 9ο με 16 επεισόδια και η σειρά ολοκληρώνεται με τον 10ο κύκλο, που περιλαμβάνει τα τελευταία 8 επεισόδια. Το Star εξασφάλισε –δώρο στους φανατικούς της σειράς- και τους δύο αυτούς κύκλους, στους οποίους κορυφώνεται η δράση και το μυστήριο εξάπτει τη φαντασία
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Asi: Ποιά είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Βλέπουμε συνεχώς το τρέιλερ του ΑΝΤ1 για τη νέα σειρά ''Asi'' σε σημείο να αναρωτηθούμε ''Ποιά είναι επιτέλους αυτή η Αsi ;

Tην ηρωίδα υποδύεται η Τουρκάλα ηθοποιός Τούμπα Μπουγιουκουστούν, αναφέρεται στο αφιέρωμα του TV Zapping...

Μπορεί να έχει περίεργο όνομα, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν ανέτρεψε την καριέρα της στην τούρκικη τηλεόραση....Μετά την Μπεργκιουζάρ Κορέλ (του 1000 και 1 νύχτες), την Μπερέν Σαατ (του ''Πειρασμού'') την Σονγκουλ Οντέν (από τα ''Ασημένια Φεγγάρια) και την Τσανσού Ντερε (του Εζελ) η 30χρονη Τούμπα έρχεται να γίνει το καινούριο αντικείμενο του πόθου της ελληνικής TV, τουλάχιστον για το καλοκαίρι...

Η μελαχρινή ηθοποιός σπούδασε αρχικά σκηνογραφία στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μια γνωριμία με έναν πολύ γνωστό σκηνοθέτη της τηλεόρασης την έβαλε για τα καλά στον κόσμο της μικρής οθόνης. Ξεκίνησε την πορεία της στην Τούρκικη TV το 2003, οπότε και πρωταγωνίστησε στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειράς ''Sultan Makami".

Από εκείνη τη στιγμή, είχε συνεχή παρουσία στα καλλιτεχνικά πράγματα της γείτονος, με αποκορύφωμα το 2005 όπου και πρωταγωνίστησε σε μια δραματική σειρά με τίτλο ''Ihlamurlar Altinda'' που την απογείωσε για τα καλά .Το 2006 είχε την ευκαιρία να απλώσει τα φτερά της και στον ξενόγλωσσο κινηματογράφο , καθώς συμμετείχε στην ταινία ''The Exam'' – Η εξέταση, στο ρόλο μιας δασκάλας, με πρωταγωνιστή δίπλα της τον ''πολύ'' Ζαν Κλωντ Βαν Ντάμ. Η καριέρα της έφτασε στο απόγειό της το 2007 με τη συμμετοχή της στο ''Asi'' στο πλευρό του Μουράτ Γιλντιρίμ. Τότε ήταν που κόσμησε τα περισσότερα εξώφυλλα και της άνοιξαν οι πόρτες για περισσότερες συμμετοχές στο θεάτρο και στον τούρκικο κινηματογράφο...

Την πολύ καλή διαδρομή την τηλεόραση, πάντως, ακολούθησε και η ευτυχία στην προσωπική της ζωή καθώς το 2011 παντρεύτηκε στην Τούρκικη Πρεσβεία στο Παρίσι σε μια ιδιαίτερα ρομαντική τελετή τον συνάδελφό της Ονουρ Σαιλάκ και τον Ιανουάριο του 2012 γέννησε δίδυμα κοριτσάκια...

«Ανατροπή»: Σύγκρουση για το ευρώ

Σύγκρουση για το ευρώ. Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012, στις 23.15 στο MEGA.

Στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές. Τα προγράμματα των κομμάτων για την οικονομία. Η μάχη για την πρώτη θέση. Ο φόβος για το ευρώ και την Ευρώπη.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι: από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Μιχελάκης, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ο Δημήτρης Παπαδημούλης, από το ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου, από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης, από τη «Δημοκρατική Αριστερά» ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο επικοινωνιολόγος Λευτέρης Κουσούλης.
«Ανατροπή», τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 στις 23.15 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Enhanced by Zemanta

Εκλογές στο STAR και με Γιώργο Τράγκα!

Μέσα από το διευρυμένο δελτίο ειδήσεων ο Παναγιώτης Στάθης θα ξεκινήσει από τις 18:50 της 17/6 τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Οι πολιτικοί συντάκτες του Star θα βρίσκονται στα στρατηγεία των κομμάτων. Ζωντανές ανταποκρίσεις από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και από το υπουργείο Εσωτερικών για νέα από τα εκλογικά τμήματα και την πρόοδο των καταμετρήσεων.

Στο στούντιο θα φιλοξενηθούν προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό χώρο. Σχολιάζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας Τα Νέα Γιώργος Παπαχρήστου. Ο εκδότης Γιώργος Τράγκας δίνει το δικό του στίγμα στον σημαντικό αυτό εκλογικό αγώνα.

Τον γενικό συντονισμό από το control room θα έχει ο Γενικός Δ/ντης Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος θα συζητήσει και από το στούντιο με τους καλεσμένους και θα εκθέσει σκέψεις και συμπεράσματα.

Η μετάδοση από το Star θα ολοκληρωθεί στις 22:00.

Θα συνεχίσουμε με την ελληνική κωμωδία «Γάμος αλά ελληνικά». Κατά τη διάρκεια, που οι τηλεθεατές του Star θα παρακολουθούν την ταινία, θα περνάει κρόουλ με την πορεία των αποτελεσμάτων.

Τις δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΣΡ, θα οργανωθούν 3 τραπέζια πολιτικών συζητήσεων με καλεσμένους από όλα τα κόμματα. Τις συζητήσεις θα διευθύνει η δημοσιογράφος και Δ/ντρια των On Line Media, Μάρα Ζαχαρέα. Οι ημερομηνίες των μεταδόσεων δεν έχουν ακόμα οριστεί.
Enhanced by Zemanta

«Έρευνα»: Η Ελλάδα στις 18 Ιουνίου

Την επομένη μέρα των εκλογών η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί καλείται να αντιμετωπίσει κρίσιμα θέματα. Τι μπορεί και τι πρέπει να κάνει η νέα κυβέρνηση; Ποιές θα είναι οι προτεραιότητές της; Τι περιθώρια διαπραγμάτευσης θα έχει; Ποιά Ευρώπη θα βρει απέναντί της;


Την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 23:10 στο MEGA, η Έρευνα με τον Παύλο Τσίμα θέτει τα παραπάνω ερωτήματα σε 4 Έλληνες οικονομολόγους: Τον Aιμίλιο Αυγουλέα, καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, τον Γιάννη Βαρουφάκη, τον Αρίστο Δοξιάδη και τον Νίκο Χριστοδουλάκη

Παράλληλα, ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει στο Παρίσι και συζητά με τον οικονομικό σύμβουλο του νέου Γάλλου Προέδρου Francois Hollande, για την επόμενη μέρα των ελληνικών εκλογών.

«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 23:10 στο MEGA



ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA

Το έντονο πολιτικό κλίμα των ημερών, με την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, τις διερευνητικές εντολές, τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης και τη διεξαγωγή για δεύτερη φορά εκλογών, ενίσχυσε σημαντικά την ενημέρωση και ιδιαίτερα το δελτίο ειδήσεων του MEGA, καταγράφοντας αυξημένα ποσοστά.
Με δέκα μονάδες διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1 και μέσο όρο 30,6%, τις καθημερινές, (αύξηση 1,7 μονάδας σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κέρδισε με άνεση την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης και τον Μάϊο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.
Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα:
Αναλυτικά:
1-30 Μαϊου (Δευτέρα- Παρασκευή)
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
30,6
971.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
20,6
639.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14,5
405.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10
301.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
9,2
371.000
ΣΚΑΙ
7,5
294.000
1-30 Μαϊου (Δευτέρα- Κυριακή)
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
29,7
915.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
20,8
627.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16,2
431.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10,8
314.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
9,5
376.000
ΣΚΑΙ
7,6
292.000

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Υπέγραψε η Τατιάνα

Ολοκληρώθηκε και τυπικά με την υπογραφή συμβολαίου, η συνέχιση της συνεργασίας του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το συμβόλαιο είναι για 1 χρόνο και λήγει στις 30 Αυγούστου 2013.

Τον Σεπτέμβρη η εκπομπή θα ακολουθήσει τη δομή, που αγάπησε και περιμένει το τηλεοπτικό κοινό από την Τατιάνα. Θα είναι δηλαδή infotainment. Το είδος, που επανέφερε από την αρχή του 2012 και οι τηλεθεατές της «ξαναβρήκαν» την εκπομπή, που ήθελαν να βλέπουν με την Τατιάνα.

Ο φετινός κύκλος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6/7.

“Όλα για την υγεία mou”: Οι.. πάσες της Δεσπ. Καμπούρη με τους Μπελιγράτη και Τριανταφυλλίδη

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 17:10, ασχολείται με τα οφέλη της άσκησης σε κάθε ηλικία.

Η αξία της άσκησης και τα πολλαπλά οφέλη της στον οργανισμό έχει επιβεβαιωθεί σε πλήθος μελετών. Ακόμη και η ήπιας μορφής γυμναστική προσφέρει ευεξία, αυτοπεποίθηση, καταπολεμά το άγχος και το στρες, ενώ δρα προστατευτικά για σοβαρές σωματικές αλλά και ψυχικές νόσους, όπως η κατάθλιψη. Δυστυχώς, όμως, οι Έλληνες φαίνεται ότι είμαστε πρωταθλητές του ...καναπέ, καθώς πρόσφατα στοιχεία δείχνουν πως μόνο των 3% του πληθυσμού ασκείται συστηματικά.

Οι επιστήμονες μιλούν για τα είδη της γυμναστικής που ταιριάζουν στα παιδιά και τους ενήλικες, ενώ επισημαίνουν ότι η άσκηση είναι απαραίτητη και για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, αναφέρονται στα λάθη που πολλές φορές κάνουμε όταν γυμναζόμαστε, ενώ δίνονται και διατροφικές συμβουλές ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα σχετικά οφέλη από την άσκηση. Στην εκπομπή παρουσιάζονται νέες μορφές άσκησης, όπως το pole dancing, που τα τελευταία χρόνια κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι αναγκαία όταν γυμναζόμαστε και αναφέρονται στους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει η χρήση αναβολικών, όπως έμφραγμα του μυοκαρδίου και αυτοκτονικές τάσεις. Ο Τάκης Γιγουρτάκης, μιλάει στην εκπομπή για την χρήση αναβολικών που έκανε ο γιος του και του στοίχισε τη ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, μιλά για τη σχέση της με την άσκηση και τη μεγάλη της αγάπη, το beach volley, ενώ “ανταλλάσσει” και μερικές ...πάσες με τους πρωταθλητές Ελλάδος στο beach volley Παύλο Μπελιγράτη και Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι 21 δημοσιογράφοι που αποχωρούν σήμερα από το Mega

Συνολικά 21 δημοσιογράφοι αποχωρούν σήμερα από το Mega καθώς δεν δέχθηκαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις που τους ζήτησε η επιχείρηση, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Μαΐου.
 
Από το πρωί περνούν από το λογιστήριο διαδοχικά γνωστά πρόσωπα της διεύθυνσης ειδήσεων του καναλιού για να παραλάβουν την επιταγή με την πρώτη δόση των αποζημιώσεών τους που θα δοθούν συνολικά κατά περίπτωση από 4 έως 9 μήνες.

Μεταξύ των αποχωρούντων σμπεριλαμβάνονται οι: Μαρία Καρχιλάκη, Θάνος Πασχάλης, Αθηνά Κουφοπάνου, Μαρία Παπουτσάκη, Μαίρη Λαμπαδίτη, Δημήτρης Παπαντωνίου, Μαίρη Ορφανίδη, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Σταμάτης Γιαννίσης, Γιώργος Θαναηλάκης, Κώστας Καζακόπουλος, Σταύρος Καπάκος, η Μαργαρίτα Βεργολιά και η Μαριλένα Γεραντώνη. Από την παραγωγή ειδήσεων φεύγει η Νατάσα Κιουτσούκη.

Μετά τη μη ανανέωση της σύμβασης για τη μετάδοση των αγώνων του Champions League έχει αποχωρήσει και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Σκιαδαρέσης: «Χρωστάω την καριέρα μου στη φάτσα μου»

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε συνέντευξη γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κατά κάποιο τρόπο πιστεύει ότι χρωστάει την καριέρα του στη.. φάτσα του.

Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ WEEKLY, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε για το αν η εμφάνιση του ηθοποιού παίζει σημαντικό ρόλο: «Πολύ. Κατά κάποιον τρόπο, πιστεύω ότι χρωστάω την καριέρα μου στη... φάτσα μου! Μου το είχαν πει και στα πρώτα μου βήματα. Στην αρχή, δεν έκανα τίποτα εγώ, απλώς έστελνα φωτογραφίες με το πρόσωπό μου. Για κάποιο λόγο, "γράφει" και ενδιαφέρει τους κινηματογραφιστές».

Παράλληλα, δήλωσε ότι όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας και όχι ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι γράφτηκε στην δραματική σχολή για να πάρει αναβολή από το στρατό.
Τέλος, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, είπε: «Eιδικά τα δύο τελευταία χρόνια, αναρωτιέμαι τι θα κάνω και πως θα ζήσω τα παιδιά μου».

H Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν γίνει ξανθιά... αποκαλύπτει!

Λίγο πριν αλλάξει γι΄ ακόμη μια φορά το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας το καλοκαιρινό ξανθό look που ομολουγμένως της πάει, η κοκκινομάλλα Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό free press Νοτίων Προαστίων «Life» απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε... δύσκολες ερωτήσεις! Η Ελεονώρα μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα και αν την ενοχλεί δήλωσε: «Δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί η αναγνωρισιμότητα και θα σου πω γιατί. Πρώτον, εγώ την εισπράττω ως ενέργεια από τον κόσμο και μ’ αρέσει. Δεύτερον, δεν το εκμεταλλεύομαι. Τρίτον, την έχω συνηθίσει, οπότε είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Η ζωή μου είναι πλέον φυσιολογική έτσι, που κάποτε δεν ήταν, γιατί μου πήρε και καιρό να τη συνηθίσω. Έχω νιώσει όμως ότι μπορεί να εμποδίζει ανθρώπους γύρω μου στο να είναι άνετα πραγματικά ο εαυτός τους και να με υπολογίζουν στη ζωή τους λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας». 

Η παρουσιάστρια του Star απάντησε και κατά πόσο λαμβάνει υπ΄ όψιν της τις κριτικές. «Η κριτική είναι τέχνη. Και η κριτική για μένα για να έχει αποτέλεσμα, πρέπει να είναι εποικοδομητική και όχι καταδικαστική. Διότι αν βγαίνει καταδικαστικά, έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα έπρεπε να έχει, που είναι η βελτίωση του προσώπου ή της κατάστασης ή της περίστασης ή της εκπομπής ή του προϊόντος. Στην Ελλάδα η κριτική δεν ασκείται από όλους σωστά. Άργησα να το καταλάβω. Δε διαβάζω τις κριτικές. Δε διαβάζω τίποτα που να με αφορά. Και είμαι υγιής. Από κει και έπειτα όμως υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ πάρα πολύ και ζητάω την άποψή τους και τη γνώμη τους γιατί ξέρω ότι απλώς δεν θα μου πούνε ούτε κάτι για να με ισοπεδώσουν, αλλά ούτε κάτι για να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Και είναι ελάχιστοι αυτοί και από το χώρο μας, αλλά και από το περιβάλλον μου».

Δε δίστασε ακόμη να μιλήσει και για την υποτιθέμενη κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας πως όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι των media. «Tο στερεότυπο της κόντρας ανάμεσα σε δυο ξανθιές, είναι ένα στερεότυπο “κλισέ”... Είναι ένα κλισεδάκι το οποίο γίνεται από πολλούς... Νομίζω ότι είναι ντεπασέ πλέον και δεν έχει γίνει τόσο έντονα φέτος και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω ότι το έχουν αντιληφθεί όλοι αυτό και δεν πουλάει πια. Εγώ δεν το βλέπω τόσο πολύ πια με τη μετακίνησή μας το μεσημέρι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ίσως επειδή ξεκαθάρισα κι εγώ την πρόθεσή μου ότι δεν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνίδι».

Όσο για το τι πρόκειται να κάνει σε περίπτωση που δεν είναι του χρόνου στην τηλεόραση η Ελεονώρα απάντησε; «Κανένα πρόβλημα. Κατ’ αρχάς θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην ψυχολογία που τις έχω ξεκινήσει και τις πάω κουτσά - στραβά, γιατί μία έχω το dancing, μία έχω το μεσημέρι, μία δεν έχω χρόνο να κάνω τις εργασίες μου. Δεν ξέρω αν θα δουλέψω ή όχι άμεσα, σίγουρα έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω άμα φύγω από την τηλεόραση»! Κλείνοντας αποκάλυψε πως είναι για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος: «Να έχουμε επικοινωνία, να μιλάμε με τις ώρες, να μην χρειάζεται να κάνουμε σπουδαία πράγματα για να περάσουμε σπουδαία μαζί, να έχουμε την ίδια φιλοσοφία και την ίδια στάση ζωής, κοινά ενδιαφέροντα και μια βαθύτερη επαφή. Ουσιαστική.»

ΒΙΝΤΕΟ - Το ατύχημα της Φαίης Σκορδά στην κουζίνα της εκπομπής!

Ξινά ή μάλλον ...καυτερά της βγήκαν της Φαίης τα αυγά ποσέ που μαγείρευε στην κουζίνα του Πρωινό mou, μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη.

Όταν ετοιμάστηκε το φαγητό, η παρουσιάστρια θέλησε να το προσφέρει σε ένα παιδάκι που ήταν στο στούντιο. Έπιασε το πιάτο με χαρά, αλλά...
Μια φωνή δυνατή, μια έκφραση τρόμου και μια απότομη κίνηση ...φανέρωσαν το λάθος της.

Το πιάτο που κρατούσε η Φαίη Σκορδά στα χέρια της το είχε πάρει πάνω από το αναμμένο μάτι της κουζίνας!

Ελένη - Ματέο: Έζησαν τον έρωτά τους - και - στην Κρήτη! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ... (Φωτό)

Δύο μέρες διακοπών και έρωτα απόλαυσαν η Ελένη και ο Ματέο στην όμορφη Κρήτη, όπως αποκαλύπτει με λεπτομέρειες και φωτογραφίες το περιοδικό CIAO...

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τη διαφορά αυτή τη φορά και να μην ταξιδέψει στην Άνδρο και τα Άχλα, όπου διατηρεί ο σύντροφος της όμορφης παρουσιάστριας την ξενοδοχειακή μονάδα "Όναρ", αλλά να αποδράσουν σε ένα άλλο από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου. Η Κρήτη είναι, άλλωστε ένας από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της ωραίας Ελένης, και για το λόγο αυτό σκοπεύει, μάλιστα, να κλείσει το φετινό κύκλο των εκπομπών της εκεί, στα όμορφα και γραφικά Χανιά. 

Οι σχετικές πληροφορίες του "Ciao" αναφέρουν πως η επιλογή του νησιού δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η Ελένη προσπάθησε να συνδυάσει τόσο τις ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό της όσο και την εξερεύνηση του νησιού για να είναι προετοιμασμένη και για την εκπομπή της. Στο τέλος του Ιουνίου η εκπομπή "Ελένη" θα μας πει «καλό καλοκαίρι» από τα Χανιά και για το λόγο αυτό η Ελένη θέλησε να κάνει μια βόλτα στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη της Κρήτης και να απολαύσει τις ομορφιές της πριν το ταξίδι της εκπομπής. Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ματέο στα Άχλα είναι πολλές, καθώς την περίοδο αυτή, είναι αυξημένες οι δουλειές και οι υποχρεώσεις στο ξενοδοχείο του, εκείνος κατάφερε να ξεκλέψει δύο ημέρες και να της αφιερώσει στην αγαπημένη του. Ο Ματέο είναι άλλωστε ο άνθρωπος που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της όμορφης παρουσιάστριας.

Άτομα που βρέθηκαν στα Χανιά την ίδια περίοδο με το ερωτευμένο χευγάρι ξαφνιάστηκαν με την παρουσία τους εκεί, καθώς κανείς δεν γνώριζε, ούτε περίμενε να συναντήσει εκεί την Ελένη και τον Ματέο, αφού η απόδρασή τους έγινε ινκόγνιτο.

Οι πληροφορίες του περιοδικού λένε πως κατά τη διήμερη παραμονή τους στο όμορφο νησί του Αιγαίου η Ελένη και ο Ματέο περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους, στις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Από νωρίς το πρωί, πριν ακόμη οι παραλίες γεμίσουν με τους πρώτους παραθεριστές της Κρήτης, οι δυο τους λάμβαναν θέση στις ξαπλώστρες των ακτών που επισκέπτονταν και απολάμβαναν το μπάνιο τους.

Αμέσως μετά γύριζαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους για να αλλάξουν και να ξεκουραστούν, ενώ τις μεσημεριανές ώρες απολάμβαναν κρητικές σπεσιαλιτέ όπως ντάκο, γαμοπίλαφο, χοχλιούς σε παραθαλάσσια ταβερνάκια του νησιού.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

H αντίστροφη μέτρηση για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Euro έχει αρχίσει και το MEGA μεταδίδει ζωντανά το τελευταίο κρίσιμο τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης των κορυφαίων ευρωπαϊκών Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.
Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ, στις 21.30 σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ - σχόλιο του Γιάννη Θειακού.
Ο αγώνας θα γίνει στη πόλη Κουφστάιν της Αυστρίας

Ο Μάνεσης.. ζορίζει την Πόπη Τσαπανίδου

"Κεφαλαλγίες" στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ, αφού σε... «Κομβικό σημείο» για το μοίρασμα της πίτας της τηλεθέασης αναδεικνύεται στην εκπνοή της σεζόν ο Νίκος Μάνεσης. 


Το ζόρι έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό στο team της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία έχει υποστεί και το μεγαλύτερο «ψαλίδισμα» ποσοστών τηλεθέασης από τη μέρα που εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος του Alpha.

Χθες, η ενημερωτική εκπομπή του καναλιού της Κάντζας έφτασε στο 11,9% με αντίστοιχα καλά ποσοστά και στα δυναμικά κοινά (9,2%), ενώ η εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα» βρέθηκε στο 15,3% με τα δυναμικά στο 10,2%.

Η παρουσιάστρια – για την ώρα – εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα, όμως, το γεγονός ότι ο Μάνεσης την «πλησιάζει» με ταχείς ρυθμούς και μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα από την πρεμιέρα του έχει κινητοποιήσει το σύστημα στο Φάληρο.

Η τελευταία εκπομπή για τους «ράδιο αρβύλα»

Σήμερα, Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 23.00 το βράδυ είναι η τελευταία εκπομπή για τους «ράδιο αρβύλα».  

 
Η εκπομπή αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ρίξει αυλαία στις 6 Ιουνίου. 
 
Στα μέσα του Ιουνίου θα γίνουν συζητήσεις για το μέλλον της σατιρικής εκπομπής.

enimerwsi.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Γιατί η Μενεγάκη χαστούκισε τον Αρναούτογλου on air;

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκαν στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου! Όμως οι δυο τραγουδιστές κάποια στιγμή άρχισαν να τσακώνονται για την ηλικία και την φιλική σχέση που έχουν με την τραγουδίστρια!

Στην αρχή οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τους παρουσιαστές ποιο τραγούδι τους αρέσει από τη νέα δουλειά της Νατάσας και ο Γρηγόρης είπε: «Κόκκινη Γραμμή»! 

Τότε η Ελένη του έδωσε όχι ένα αλλά δυο τρία χαστουκάκια τονίζοντας ότι το εν λόγω τραγουδάκι είναι από άλλη δουλειά της Νατάσας!

Στη συνέχεια άρχισαν να τσακώνονται για την ηλικία και ποιος ξέρει περισσότερο την Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο Γρηγόρης δήλωσε: «Εγώ τη Νατάσα την ξέρω πριν την Ελένη» και η παρουσιάστρια απαντά: «πριν από εμένα αποκλείεται... Ποια χρονιά;»! Ο δε Άρνι δήλωσε: «Δεν κάνει να πω... Την ξέρω από το '68!»! Έτσι η Ελένη και ο Γρηγόρης κάλεσαν τη Νατάσα για να τους πει ποιον γνώρισε πιο νωρίς! 

 Η Νατάσα επιβεβαίωσε το γεγονός... ότι δηλαδή με τον Γρηγόρη γνωρίστηκαν δυο τρία χρόνια πριν γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε το βίντεο!

Σ.Ρουβάς: Έγινε Θέμος στη θέση το Θέμου!

Ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο… Θέμου Αναστασιάδη, μας καλωσορίζει στο τελευταίο επεισόδιο του ΟΛΑ12 τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουνίου!

Ο Σάκης μάλιστα στο εν λόγω βίντεο μας παρουσιάζει και το υποκριτικό του ταλέντο, αφού η μίμηση του Θέμου είναι καταπληκτική! Πάντως αν κρίνουμε από το τρέιλερ, η εκπομπή θα είναι απολαυστική.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Κύπρος θα κάνει ένσταση για τη βαθμολογία της στη Eurovision

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», οι υπεύθυνοι της Κυπριακής αποστολής θα ζητήσουν αναλυτικά όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την ψηφοφορία των χωρών αλλά και της κριτικής επιτροπής της κάθε ευρωπαϊκής πόλης, καθώς έχουν προβληματιστεί από δύο φαινόμενα.

Αφενός, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στην εκπρόσωπο της Κύπρου, Ήβη Αδάμου, ενώ όπως αποκάλυψε το ShowTime-cy σε χθεσινό του δημοσίευμα, αρκετοί Κύπριοι και Έλληνες φοιτητές δεν μπορούσαν να ψηφίσουν μέσω televoting, αφού το τηλεφώνημα τους έπεφτε στο κενό.

Αφετέρου, και η Βουλγαρία, από όπου κατάγεται η μητέρα της Ήβης Αδάμου και η μοναδική ίσως χώρα που η Κύπρια εκπρόσωπος έκανε πραγματικά δυνατό promotion ακόμα και στον εθνικό τους τελικό, επίσης δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στην κυπριακή αποστολή.

Σημειώνεται επίσης ότι μετά από έρευνα του ShowTime-cy η κριτική επιτροπή της Κύπρου, που ψήφισε στον μεγάλο τελικό της Eurovision, δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο στην τελική βαθμολογία η χώρα που φιλοξενούσε το διαγωνισμό πήρε ένα 8αρι από την Κύπρο.

Παρέμβαση για το «μεταναστευτικό»

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Στον δρόμο προς τις κάλπες: Αυτή την Πέμπτη, η εκπομπή Παρέμβαση βάζει στο επίκεντρο όλες τις πολιτικές εξελίξεις και ανοίγει τον φάκελο «μεταναστευτικό». Πόσο επηρεάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα τη χώρα μας σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο; Τι λένε οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν επηρεαστεί; Γιατί αυξήθηκε η εγκληματικότητα και πώς ζουν χιλιάδες μετανάστες σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης;

Στο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τη Γιάννα Παπαδάκου, ο Νίκος Δένδιας από τη Νέα Δημοκρατία, ο Θεόδωρος Δρίτσας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Καπερνάρος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Νίκος Τσούκαλης από τη Δημοκρατική Αριστερά.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 31 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

Θύμα απάτης στο Twitter o Γιάννης Πρετεντέρης!

Άλλος ένας διάσημος έπεσε θύμα του διαδικτύου, αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος του Mega, Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος χωρίς να έχει δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό στο Τwitter, ανακάλυψε πως κάποιος εκμεταλλεύεται το όνομα και έχει φτιάξει Twitter με το όνομα και το επίθετο του δημοσιογράφου!
Στενοί του συνεργάτες του αναφέρουν πως ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν έχει Twitter και ο λογαριασμός του στο ίντερνετ δεν είναι δικός του! Όπως φαίνεται και στη σελίδα του, ο δημοσιογράφος έχει βάλει για φωτογραφίες τοίχου πράσινα παπαγαλάκια, κάτι που δεν θα το έκανε ποτέ ο ίδιος!

Το άγριο σεξ της Σταμάτη και τα προκλητικά σχόλια του Λιάγκα (video)

Άκρως ερωτική διάθεση είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό mou» αφού δεν δίσταζε να «πειράζει» τη Σάσα Σταμάτη με προκλητικά σχόλια.

 

Αφορμή στάθηκε μια μελανιά στο χέρι της Σάσας την οποία παρατήρησε αμέσως ο Γιώργος Λιάγκας και της είπε: «Ποιος στις έκανε τις μελανιές Σταμάτη; Τόσο άγριο ήταν το σεξ;»

Εκείνη με τη σειρά της συνέχισε την πλάκα λέγοντάς του: «Πολύ! Πολύ! Πού να δεις αλλού πως είμαι. Μαύρη!»

«Έφαγες και ξύλο κιόλας;» ρώτησε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας:

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΨΙΑ: Γεωργιάδης, Μπατζελή, Κοντογιαννίδης, Κοντούλη πάνε για...ψώνια!

Αυτή την Τετάρτη, η Αυτοψία βάζει στο επίκεντρο τις «νοικοκυρές σε απόγνωση».

Πολιτικοί επισκέπτονται σούπερ μάρκετ μαζί με δύο καταναλώτριες και βιώνουν οι ίδιοι την πραγματικότητα και τις ανάγκες ενός νοικοκυριού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Νέα Δημοκρατία, η Κατερίνα Μπατζελή από το ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Κοντογιαννίδης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και η Ιωάννα Κοντούλη από τους Οικολόγους Πράσινους, κάνουν Αυτοψία μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ. Πόσο κοστίζουν τα ψώνια της εβδομάδας; Τι μαθαίνουν οι πολιτικοί από τις νοικοκυρές για το κυνήγι των προσφορών;

Αυτοψία, την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.
Enhanced by Zemanta

Π. Κωστόπουλος: Το ξέπασμά του για το... χωρισμό!

Τη δική του - οργισμένη - απάντηση σε γνωστό blog που τον θέλει να χωρίζει έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην κόρη του που διάβασε τη σχετική ανάρτηση...

 Χθες, εκεί που ετοιμαζόμουν να δω το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με πήρε ξαφνικά  τηλέφωνο η Τζένη και μου ανακοίνωσε ότι κάποιος καραγκιόζης έγραψε το εξής: Όχι μόνο ότι  είχαμε χωρίσει, αλλά ότι είχαμε καταθέσει και  τα χαρτιά του διαζυγίου! Στην αρχή, το πήρα στην πλάκα. Μετά, όμως, τα πήρα στο κρανίο όταν η μεγάλη μου κόρη ήρθε με ένα περίεργο βλέμμα να με ρωτήσει για αυτό που της είπε μια φιλενάδα της. Εκεί τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ζόρικα γιατί από το μυαλό ενός παιδιού δύσκολα μπορείς να βγάλεις ότι κάποιο λάκκο έχει φάβα. Βάλε στο «μενού» και τα τηλέφωνα, γνωστών, φίλων και κουτσομπόληδων σε μένα και την Τζένη που μας έλεγαν ότι και άλλα site αναδημοσίευσαν την παπαριά του… οπαδικού (!!) blog και θα ‘χεις πλήρη εικόνα.

Όλα τα ‘χαμε αυτή την περίοδο, η μαλακία μας έλειπε. Τον τελευταίο χρόνο με αφορμή τα προβλήματα και τελικά την πτώχευση της εταιρίας έχω μαζέψει τόση λάσπη που θα μπορούσα να χτίσω μόνος μου ολόκληρη την περιοχή του Ελληνικού. Ούτε Ντουμπαϊνοί χρειάζονται, ούτε Καταριανοί. Είμαι αγαπημένος στόχος για πολλούς λόγους που δεν θα αναλύσω εδώ. Το μόνο που θα ‘λεγα είναι ότι από το σινάφι μου, δηλαδή το δημοσιογραφικο-εκδοτικό, λίγοι με αγάπησαν αυτά τα 23 χρόνια…
Μια παπαριά κάποιου, ένα ψέμα, μια διαβολή σε ένα περιθωριακό blog μπορεί να αναπαραχθεί από άλλα χίλια. Για να αποδείξω αυτό που λέω αρκεί να θυμηθείτε την χαιρεκακία με την οποία αντιμετωπίστηκε η πτώχευση της ΙΜΑΚΟ, τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι έχαναν, παράλληλα με εμένα που τα ‘χανα όλα, τη δουλειά τους! Έχουν πτωχεύσει στην Ελλάδα 600.000 μαγαζιά και 300.000 επιχειρήσεις μέσα σε τρία χρόνια αλλά το θέμα ήμουν εγώ… Διάβασα ακόμα ότι είμαι και πλούσιος (!!!) γιατί πήγα λέει να δω τον Ολυμπιακό στην Πόλη!! Πέρα απ’ το γεγονός ότι αυτούς που είδα εκεί, το 90% ήταν και αυτοί άφραγκοι, κανείς δεν αναρωτήθηκε μήπως με είχαν καλέσει τίποτα φίλοι. Πολλά χάνεις με μια πτώχευση, σχεδόν όλα, από την περηφάνια, την ψυχή, την υγεία μέχρι την περιουσία σου, αλλά ευτυχώς σου μένουν και κάποιοι φίλοι. Τώρα κάποιοι με θέλουν να χάνω και την οικογένεια. Τη ζωή μου να τη κρατήσω; Μπορώ; Ή να αυτο-θαφτώ σε κανά φθηνό νεκροταφείο;

Μέσα στην γκαντεμιά και την πρέσα που ζω, δεν μιλάω, δεν λαλάω και δεν απαντάω. Άλλωστε άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας όταν κάθε μέρα γράφονται τόσα τερατώδη στο ελληνικό internet για τόσους πολλούς ανθρώπους που στο τέλος χάνεις τη μπάλα. Είχα φτάσει μέχρι τώρα καμιά 10ριά φορές από το να καταθέσω μηνύσεις και αγωγές, τις οποίες με βάση τα γραφόμενα θα τις κέρδιζα πασαρέλα. Τουλάχιστον, από αυτούς που έχουν το θάρρος να βάζουν τα ονόματά τους στην ιδιοκτησία των blog ή την υπογραφή τους σε ένα άρθρο. Όποιος θέλει γράφει ότι θέλει και η ανανδρία είναι ότι είτε το χρεώνει σε κάποιον αναγνώστη του που τάχα έγραψε ένα «γράμμα», είτε κρύβει την ιδιοκτησία του site που έχει.
 Δεν θα μπω σε μεγάλη θεωρία για τα blogs και τα sites και το γεγονός ότι η διασταύρωση πληροφοριών είναι ένα είδος που δεν κυκλοφορεί συνήθως εκεί, εκείνο που λέω είναι ότι σε περιπτώσεις σαν και την χθεσινή δεν την κοιτάς με αδιαφορία. Κάποιος αποφασίζει να εκτελέσει όχι μόνο εσένα και τη γυναίκα σου αλλά κυρίως την οικογενειακή και ψυχική ηρεμία των παιδιών σου. Για αυτό νομίζω ότι με αφορμή αυτή τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι λέω να στραφώ εναντίον αυτών που συκοφαντούν ή διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Όντας για 25 χρόνια στον Τύπο σεβάστηκα ακόμα και τερατώδεις κατηγορίες που δέχθηκα. Η οικογένεια,  όμως, είναι μια άλλη υπόθεση που θα πρέπει να μάθει το κάθε καθίκι να σέβεται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...