Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

VIDEO: Η 'εγκυμοσύνη' της Μενεγάκη φέρνει ανατροπές

Formula 1 Grand Prix Βρετανίας την Κυριακή στο Alpha

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Mark Webbe...Image via WikipediaΟ Μαρκ Γουέμπερ με Red Bullπήρε την pole position στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, στο βρετανικό γκραν-πρι.

Το Βρετανικό GP είναι ο ένατος αγώνας από τους 19 του φετινού πρωταθλήματος. Θα διεξαχθεί στην πλήρως ανανεωμένη πίστα του Σίλβερστοουν η οποία διαθέτει ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις αλλά και αλλαγές στη διαδρομή.

Το παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αναμένεται να ζήσει στιγμές δόξας την Κυριακή. Σε αυτό θα συμβάλλουν και οι αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς, αφού θα απαγορευτούν οι ακραίες χαρτογραφήσεις που τροφοδοτούν με καυσαέρια τις εξατμίσεις όταν ο οδηγός δεν πατάει γκάζι, στοχεύοντας στην ανατροπή της υπεροχής της ομάδας του Red Bull.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Χατζηνικολάου - Τρέμη: Η μεγάλη ανατροπή στη "μάχη των 8"!

Νίκος Χατζηνικολάου εναντίον Όλγας Τρέμη, ή αν προτιμάτε Mega εναντίον Alter. H μάχη ήταν αδυσώπητη και η τηλεοπτική κάλπη
 της AGB, έφερε για τον Ιούνιο την μεγαλύτερη ανατροπή της φετινής σεζόν.

Ανατροπή σημειώθηκε στη μάχη των 8.00 καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης τον μήνα Ιούνιο συγκεντρώνοντας περισσότερους τηλεθεατές από την Όλγα Τρέμη, με αποτέλεσμα στο κανάλι της Μεσογείων να έχει προκληθεί αναστάτωση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Θρίλερ με την Νικολούλη- Γιατί δεν θα βγει αύριο το "Τούνελ";

Την τελευταία την εκπομπή ετοιμαζόταν να κάνει αύριο η Αγγελική Νικολούλη. Αιφνιδίως όμως και μέσα από το site της ενημέρωσε ότι ρίχνει αυλαία!

Συγκεκριμένα στο μήνυμα της αναφέρει:

Το «Τούνελ» έσβησε τα φώτα γι' αυτή τη σεζόν

Ένα απρόοπτο και σοβαρό γεγονός μας κρατά μακριά σας στην τελευταία γι' αυτή τη σεζόν εκπομπή. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το «Τούνελ» δεν θα ανάψει τα φώτα του. Θα είμαστε μαζί με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γυάλινος Κόσμος : Κόπηκε, χωρις καμια εξήγηση

Τελικά εκεί στον ALPHA δεν έχουν τον.. θεό τους! 
 
Μπορεί να έκοψαν το Αγιάζι του Έρωτα μέσα σε μία νύχτα και να το προβάλουν τώρα από την αρχή, αλλά το πάθημα δεν έγινε μάθημα.
 
Έτσι ο Γυάλινος Κόσμος κόπηκε πριν καλά - καλά γίνει γνωστός και χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση για να βάλουν σε επανάληψη ελληνική σειρά που την έχουν δείξει δέκα φορές !
 
Οι άνθρωπο που κάνουν τον προγραμματισμό στο κανάλι δεν βάζουν μυαλό και φτύνουν κατάμουτρα το κοινό που τους ακολουθεί...

Enhanced by Zemanta

Ο David Hasselhoff... πορνοστάρ !

David Hasselhoff as the character Mitch Buchannon.Image via WikipediaΟ David Hasselhoff επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν πολύ τολμηρό ρόλο…

Ο 58χρονος ηθοποιός από την Γερμανία, επιστρέφει ακόμα μια φορά στην μικρή οθόνη με μια guest εμφάνιση στην σειρά “Sons Of Anarchy” όπου θα υποδυθεί έναν βετεράνο πορνοστάρ!

Ο “Hoff”  είναι ένας performer μοναδικός στο είδος του. Η καριέρα του David Hasselhoff πέρασε από πολλούς διαφορετικούς προορισμούς, από την θέση του οδηγού στο “Knight Rider” μέχρι την θέση του κριτή στο “America`s Got Talent".

Τώρα ο 58χρονος ηθοποιός από την Γερμανία, επιστρέφει ακόμα μια φορά στην μικρή οθόνη με μια guest εμφάνιση στην σειρά “Sons Of Anarchy” όπου θα υποδυθεί έναν βετεράνο πορνοστάρ! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώην γυμνάστρια της Μενεγάκη θέλει να επιστρέψει στην εκπομπή

ΒΙΝΤΕΟ: Τατιάνα Στεφανίδου: 'Μην γινόμαστε κίτρινοι'

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τρύφωνας Σαμαράς για την συνεργασία του με την Ρούλα

ΒΙΝΤΕΟ: Πήρε εξιτήριο η Πετρούλα

ΒΙΝΤΕΟ: Η Θρασκιά θα πάρει την θέση της Μπουλέ;

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

«Χάσαμε» την μπάλα την Πέμπτη το βράδυ στο "Κουτί της Πανδώρας"

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο εκείνο που ήταν η προέκταση της αλάνας. Παίκτες όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου έκαναν μεταγραφή για μία πορτοκαλάδα και η νίκη δεν είχε πάντοτε έναν πατέρα. Οι παράγοντες της ομάδας ήταν απλώς δημοφιλείς και οι παίκτες κάτι σαν ήρωες.

Σήμερα η μπάλα του ποδοσφαίρου έχει πολλές γωνίες. Κόβει απ' όπου και αν την πιάσεις αν και λατρεύεται με μεγάλο πάθος.

Σήμερα οι παράγοντες των ομάδων κυκλοφορούν με μπράβους, καπνίζουν ακριβά πούρα, συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι της νύχτας, έχουν στη διάθεση τους στρατιές από νομικούς και δημοσιογράφους. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα παιχνίδι. Πολύ περισσότερο δεν είναι τίμιο παιχνίδι. Είναι θέαμα που εμπεριέχει την κουλτούρα των παραγόντων του. Χορός δισεκατομμυρίων με μεταγραφές αλλά κυρίως υπερτιμολογημένα τηλεοπτικά δικαιώματα και στοιχήματα.

Τα γήπεδα έχουν αδειάσει αλλά το ποδόσφαιρο δεν χάνει. Οι άνθρωποι του, πρόεδροι, παίκτες, προπονητές και διαιτητές συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά ακόμα και από τα στοιχήματα. Υπάρχουν διαιτητές που έχουν παίξει στοίχημα ακόμα και για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι. Η δικαστική έρευνα που ξεκίνησε για τα στημένα παιχνίδια αφορά το αποτέλεσμα. Η ουσία είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Άνομο, υποκριτικό, διαπλεκόμενο, με πολιτικές διασυνδέσεις και άλλοθι πάντα το θέαμα.

Μια εκπομπή για το πώς και γιατί «χάσαμε» την μπάλα
Το «Κουτί της Πανδώρας» την Πέμπτη 7 Ιουλίου
στη ΝΕΤ στις 22:00 μμ
«Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Video: Άγριος καβγάς στο πρωινό του mega



«Τα πήρε» στον αέρα σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Καμπουράκης, όταν κατά την διάρκεια της κουβέντας για τα πανεπιστήμια, ο πρύτανης ΑΠΘ Γ. Μυλόπουλος αποχώρησε. «Θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω από την κουβέντα γιατί έχω Σύγκλητο στις εννέα, σε δέκα λεπτά δηλαδή περίπου, και δεν θα προλάβω. Εξάλλου, όπως βλέπω, δεν είμαι και ιδιαίτερα χρήσιμος», είπε ο πανεπιστημιακός και βγάζοντας το ακουστικό του, έφυγε από το στούντιο του mega στην Θεσσαλονίκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ε. Μελέτη: Αποκάλυψε το νέο της έρωτα! Ποιος είναι;

Οι έξοδοι του ζευγαριού είναι συχνές και πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένο μαγαζί του φίλου της στα βόρεια προάστια! Ποιος είναι, όμως ο... νέος έρωτας της Ελεονώρας;

Σύμφωνα με την "Espresso", πρόκειται για ένα 33χρονο επιχειρηματία που μένει στο Λαγονήσι και έχουν τα ίδια χόμπι, όπως θαλάσσια σπορ και καταδύσεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

BINTEO: Μενεγάκη-Μπαλτζή: Πόσο πολύ μοιάζουν!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος οι «Real Housewives of Athens»;

ΒΙΝΤΕΟ: Έλενα Ψωμά: Λέει αντίο στη Ρούλα Κορομηλά ύστερα από 15 χρόνια

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

BINTEO:Τ.Στεφανίδου:'Κάπνιζα το πούρο του Νίκου και έκανα πολλά'

ΒΙΝΤΕΟ : "Τσαμπουκάς" πρόεδρου ταξιτζήδων με την Τσαπανίδου

Άνευ προηγουμένου ήταν η on air ένταση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ", μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Την ίδια τη στιγμή,σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι οδηγοί ταξί της Αττικής, διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Η απεργία ξεκινά στις 5 π.μ. της Τετάρτης και θα διαρκέσει έως τις 5 π.μ. της Πέμπτης, έπειτα από απόφαση του ΣΑΤΑ.


Πριν από την επικοινωνία του προέδρου των ταξιτζήδων με την Τσαπανίδου, είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Χρήστου Πέτρου, Προέδρου του Σωματείου Οδηγών Ταξί, η οποία έγινε στο στούντιο. Αμέσως μετά η παρουσιάστρια συνέχισε δίνοντας τον λόγο -τηλεφωνικά- στον κ. Λυμπερόπουλο, Πρόεδρο Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί. Ο κ. Λυμπερόπουλος άρχισε με μια φραστική επίθεση προς τον κ. Πέτρου και όταν η Πόπη Τσαπανίδου τον διέκοψε για να κάνει μία ερώτηση ξεκίνησε ο καβγάς.

Ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις προς την παρουσιάστρια, όπως: "Μου αφαιρείτε το δικαίωμα να μιλήσω! Με εκβιάζετε! Σας παρακαλώ πηγαίνετε στον Αλαφούζο να υπηρετήσετε"!

Η Πόπη Τσαπανίδου, εκτός εαυτού από τις κουβέντες που έφταναν στα αυτιά της, είπε στο κοντρόλ της εκπομπής να κλείσουν τη γραμμή και πέρασε σε διαφημίσεις. Μετά το διάλειμμα ζήτησε, χαμογελώντας αυτή τη φορά, συγνώμη από τους τηλεθεατές.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εδω:

Video: Ποιος ζήτησε από την Έλενα Παπαβασιλείου να βγάλει το σουτιέν της;



Πασίγνωστος παρουσιαστής ζήτησε από την Έλενα Παπαβασιλείου να βγάλει το σουτιέν της εν ώρα εκπομπής... Δείτε ποιος της το είπε και πως αντέδρασε εκείνη...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μπουλέ κάλεσε τον ... Ζουράρι και την... έβρισε !

Η Μπουλέ κάλεσε τον ... Ζουράρι και την... έβρισε ! Όταν καλείς στην εκπομπή σου ένα ψευτοπατριώτη...  μακάκα που αν και καθηγητής (περαστικός από τη Γαλλία) το παίζει υπερπατριώτης και έχει γνώμη επι παντός του επιστητού τα περιμένεις όλα. Ακόμα και να σε βρίσει.

Άλλωστε ο άνθρωπος που έχει αναγάγει τον .. καιροσκοπισμό σε επιστήμη έχει μια τάση να μην αφήνει να πέσει κάτω και το παραμικρό...

"Τι ετοιμάζει αυτή η κεχαριτωμένη με τα κίτρινα;" αναρωτήθηκε ο Κώστας Ζουράρις και η Νάντια Μπουλέ, με περίσσιο ενθουσιασμό είπε: "Μου ήρθε ένα μήνυμα από τη μαμά μου, η οποία ποτέ δε με βλέπει στην τηλεόραση και δεν την ενδιαφέρει ποτέ γενικώς τι κάνω τηλεοπτικά". Σε αυτό το σημείο τη διέκοψε ο κ. Ζουράρις με την καυστική ατάκα: "Μήπως έχει δίκιο;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μελέτη: «Κάποιοι μου έκαναν τη ζωή αβίωτη στον ΑΝΤ1»

Για τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars», την τρίτη σεζόν της «Πρωινής Μελέτης», αλλά και τα χρόνια που παρουσιάζε τον «Πρωινό Καφέ», μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη που ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο «OK@Night», το βράδυ της Δευτέρας.

Η απόφαση για να πάρει μέρος στο σόου του χορού, ήρθε μετά από πολλή σκέψη: «Μου είχε γίνει η πρόταση και πέρσι. Η αλήθεια είναι ότι πέρσι ήμουν λιγάκι διστακτική, γιατί ήθελα να το δω πρώτα στην Ελλάδα. Γιατί υπάρχουν πολύ ωραία κόνσεπτ που έχουν έρθει στην Ελλάδα, αλλά δεν έχουν πιάσει. Ο κόσμος, δηλαδή, ήθελε κάτι άλλο. Βέβαια ήμουν σίγουρη ότι θα είναι καλή παραγωγή, γιατί ήξερα τους ανθρώπους που δούλευαν πίσω από τις κάμερες. Τελικά το είδα, μου άρεσε πάρα πολύ, το παρακολουθούσα φανατικά. Μου ξαναέγινε μια προσέγγιση γύρω στα Χριστούγεννα, αλλά δεν ήμουν σε φάση να αφιερώσω τόσο χρόνο σε αυτό. Ένα βράδυ που είχα βγει έξω με τους φίλους κι είχα πιει τις τσικουδιές μου- κι ενώ είχα απορρίψει την πρόταση για ακόμα μια φορά, γιατί ήταν η περίοδος που έλεγα να ανακοινώσω τον χωρισμό μου- είπα ας αρχίσουn οι χοροί και τα πανηγύρια! Αν είναι να γίνει ό, τι είναι να γίνει, τουλάχιστον ας χορεύω κιόλας και να ασχολούμαι με αυτό», παραδέχτηκε η 33χρονη παρουσιάστρια λέγοντας επίσης πως είχε πάρει την άδεια από το κανάλι όπου εργάζεται. Αμέσως μετά, δήλωσε πως ήταν για εκείνη μια μαγική εμπειρία και θα το ξαναέκανε, παρά την κούραση που τράβηξε. Επίσης, είπε πως είναι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα του σόου και πως στήριξε εξίσου και τους δύο φιναλίστ κατά τη γνώμη της δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι στο παιχνίδι αυτό.

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος την «Πρωινή Μελέτη» και όπως είπε στον Θέμη είναι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία που έχει με το Star, γιατί υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση με τους ανθρώπους που επιμελούνται την εκπομπή και τους συναδέλφους της. Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει, λόγων των διαφόρων σεναρίων που ακούγονται, πως ξέρει ότι την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή της στο Star. Πώς όμως θα αντιδρούσε στην περίπτωση να της πρότεινε το κανάλι της κάτι άλλο και σε διαφορετική ώρα; «Είμαι ανοιχτή σε αλλαγές. Μου αρέσει το ρίσκο. Πέρσι που μου είχε γίνει η πρόταση την είχα αποδεχτεί. Στην αρχή φρίκαρα και είπα όχι, θέλω να μείνω στη ζώνη μου. Μετά όμως, επειδή μου αρέσει να ακούω τις επιχειρηματολογίες των ανθρώπων που με έχουν πιστέψει και θέλουν το καλό μου, τους άκουσα- μου έλυσαν τις ανασφάλειες και τις απορίες μου- και τελικά επειδή το συζήτησα και με τον αρχισυντάκτη μου, είπα ναι. Αλλά μετά σκάλωσε. Φέτος, θα δω αν μου προτείνουν κάτι και για ποιους λόγους και θα το συζητήσω πάλι. Δεν είμαι απόλυτη στη ζωή μου», είπε και πρόσθεσε πως την εκπομπή της την αγαπάει και την πιστεύει πολύ.

Τέλος, για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί λόγω της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1 και την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ», η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Με τον ΑΝΤ1 είχα κρατήσει επαφές από την πρώτη χρονιά που έφυγα, με ανθρώπους που μιλούσαμε καθημερινά. Είχε βγει η αίσθηση ότι είχα αποχωρήσει επεισοδιακά, δεν ήταν όμως έτσι. Έφυγα με συνοπτικές διαδικασίες. Θυμάμαι ότι είχα εκφράσει την επιθυμία να φύγω από τον Μάιο. Είχαμε έναν κύκλο συζητήσεων κι επαφών μέχρι τον Ιούλιο. Μέσα από το νοσοκομείο είχα εκφράσει την επιθυμία μου να μη συνεχίσω, όχι στο κανάλι, αλλά στον «Πρωινό Καφέ». Αλλά από εκεί κι έπειτα, μιλώντας με το κανάλι και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι να διαθέσει για την επόμενη χρονιά, προς τιμήν τους σεβάστηκαν το γεγονός ότι θα με είχαν σε αχρηστία και έτσι με αποδέσμευσαν από το συμβόλαιό μου, που ήταν πολύ δεσμευτικό. (...) Υπήρξαν άνθρωποι που μου έκαναν τη ζωή αβίωτη, δεν ήταν όμως σε καίριες θέσεις. (...) Ναι, το ότι μου έκαναν τη ζωή πατίνι ισχύει και δεν θα το πάρω πίσω αυτό», εξομολογήθηκε.
Enhanced by Zemanta

«Elatte»: Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα


Στη μάχη της τηλεθέασης βρίσκονται από χθες η Νάντια Μπουλέ κι ο Θανάσης Πάτρας αναλαμβάνοντας να λένε καθημερινά «Elatte» στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Με τη βοήθεια των δημοσιογράφων από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά και δημοσιογράφων από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προσπάθησε να καλύψει όλο το φάσμα της επικαιρότητας ενώ η Νάντια και ο Θανάσης ήταν σαφώς πιο άνετοι όταν η θεματολογία της εκπομπής τους ήταν life style.
 
Πώς τα πήγαν όμως, στην πρεμιέρα τους από τηλεθεάσεις; Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Elatte»;
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που μεταδίδεται από τις 7 το πρωί έως τις 11, βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 15,4. Στην κορυφή βρέθηκε το ALTER που σημείωσε μέσο όρο 19,7 ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το MEGA με 16,7. Βέβαια, στο σημείο αυτό και για να είμαστε ακριβείς, πρέπει να σημειώσουμε ότι στη μάχη της τηλεθέασης από τις 7 έως τις 10 που μεταδίδονται οι ενημερωτικές εκπομπές, στην κορυφή βρέθηκε το δίδυμο του MEGA αφού ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης σημείωσαν μεγαλύτερες τηλεθεάσεις από το Γιώργο Αυτιά.
 
Πάντως, το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα καυτό αφού θα συνεχίσει η μάχη της τηλεθέασης καθώς απέναντι από τη Νάντια Μπουλέ και το Θανάση Πάτρα θα βρίσκονται, τουλάχιστον μέχρι τις 29 Ιουλίου, οι Γιώργος Οικονομέας, Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Αυτιάς. 

 
Γρηγόρης Μελάς/NEWSIT/GR
Enhanced by Zemanta

Η Αθηνά Οικονομάκου πιο σέξι από ποτέ! Ποιος την απείλησε;

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στο φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη για το GLAM και μιλάει για όλα: Τους έρωτες, τους χωρισμούς της, αλλά και τον παπαράτσι που την "απείλησε" για μία φωτογραφία!

«Υπήρχε ένας φωτογράφος που μου είπε κάποια στιγμή... "αν δεν κάτσεις να σε βγάλω φωτογραφία. θα σε ακολουθήσω σπίτι σου"»!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO: Σ.Σταμάτη: Θα επιστρέψει στο Mega; Τι δήλωσε η ίδια;

VIDEO: Το άγνωστο παρελθόν της Μπουλέ με τον Λιάγκα

Κόβουν την μπάλα απο την ΕΡΤ

ΛΟΓΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ
 
Φτωχότερο θα είναι από τη νέα σεζόν το αθλητικό πρόγραμμα της ΕΡΤ. 
 
Μετά στο σάλο που έχει ξεσπάσει με τα στημένα παιχνίδια το ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης ανακοίνωσε ότι θα απέχει από τις συζητήσεις με ομάδες σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 
 
Όπως όλα δείχνουν, η  ΕΡΤ θα περιοριστεί, σε ό,τι αφορά τη Super League, στους εντός έδρας αγώνες της Ξάνθης, όπως προβλέπει το ισχύον συμβόλαιο.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Alter: Σύντομα η απόφαση για την υπαγωγή στο αρθρο 99

Με αγωνία περιμένουν οι εργαζόμενοι στο Alter την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας όπου συζητήθηκε η αίτηση για την υπαγωγή του στο άρθρο 99. Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε να μην παρατείνει την προσωρινή διαταγή που έχει εκδοθεί από τον περασμένο Μάιο και απαγορεύει έως τις 6 Ιουλίου τη μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του καναλιού.

Η μη παράταση της προσωρινής διαταγής επιτρέπει την εκτέλεση από τους πιστωτές των απαιτήσεων που προβάλλουν από το Αlter. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπέρ της υπαγωγής του καναλιού στο άρθρο 99, τάχθηκαν η Argo fund, η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ αλλά και οι διαφημιστικές εταιρείες. Κατά τάχθηκαν οι εταιρείες Interstar Security, καθώς και η Κλεάνθης Κουκίας ΟΕ, στην οποία ανήκει το κτίριο όπου στεγάζεται το Alter. Η ΕΣΗΕΑ ζήτησε να εξαιρεθούν οι εργαζόμενοι από τη διαδικασία διαπραγμάτευσης ενώ η ΕΤΙΤΑ και ο ΕΔΟΕΑΠ δεν τάχθηκαν ούτε υπέρ ούτε κατά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Το ΣΔΟΕ ψάχνει τους λογαριασμούς μεγαλοδημοσιογράφου τις τελευταίες ημέρες, μετά από καταγγελία ότι έπαιρνε μαύρο χρήμα για να αναφέρεται στο ρεπορτάζ του με μελανά χρώματα για την πτώχευση της χώρας.

Οι καταγγελίες που έγιναν επίσημα στις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ για το γνωστό δημοσιογράφο δημιούργησαν αναστάτωση ακόμη και στα δημοσιογραφικά γραφεία, στα οποία κυκλοφορεί φωτοτυπία από το απόρρητο έγγραφο του ΣΔΟΕ με την εντολή να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του ίδιου και των κοντινών του προσώπων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO: Η Πετρουλάκη στο Elatte και οι απορίες της Μπουλέ για την Tyra Banks

Το μέλλον της Ξένιας...

Αυτή τη φορά το δυνατό «όπλο» της Ξένιας (Αθηνάς Οικονομάκου) ακούει στο όνομα Σήφης ο οποίος θα τη βοηθήσει να εκπληρώσει όλα τα  όνειρά της, όπως δημοσιεύει το TvZapping. Ακόμα κι αυτά που θα την κάνουν να καταστρέψει την οικογένεια Καλλιφατίδη. 

Το σχέδιο της Ξένιας μπαίνει σε εφαρμογή από το εστιατόριο, όπου δειπνεί με τον Σήφη, ο οποίος φαίνεται από την αρχή ιδιαίτερα γαλαντόμος και γενναιόδωρος απέναντί της. άντρας παλιάς κοπής, ιδιαίτερα δοτικός στους ανθρώπους που τον γοητεύουν, ο Σήφης παρουσιάζεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ξένιας με διάθεση να τη βοηθήσει σε όσα σκέφτεται. Όμως, ένα απρόοπτο γεγονός βάζει τέρμα στη «ρομαντική» ατμόσφαιρα και στην ερωτική του διάθεση απέναντι στη «δαιμόνια» ηρωίδα:
Ο Σήφης παθαίνει ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Σωτήρης, που βρίσκεται εκεί, φροντίζει να έχει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη, ενώ η Ξένια βρίσκεται αντιμέτωπη με κάτι που δεν το έχει προβλέψει: Την αδυναμία του ισχυρού Σήφη σε κάτι που να έχει να κάνει με την υγεία του. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αυτή η παράμετρος ίσως τη διευκολύνει όταν δεν θα τον θέλει πλέον στα πόδια της...
Αναστατωμένη ακόμα από το απρόοπτο γεγονός αλλά με το μυαλό της να γυρίζει με... χίλιες στροφές, η Ξένια πηγαίνει με τον Σήφη στο νοσοκομείο. Θέλει να του δείξει ότι θα είναι δίπλα του ακόμα και στα δύσκολα, ότι δεν είναι η γυναίκα που θα τον εγκαταλείψει με την πρώτη δυσκολία - άλλωστε, πρόκειται για κάποιον με πάρα πολλά χρήματα... Οπότε κάνει υπομονή, περιμένει τον Σήφη να συνέλθει και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να του δείξει πόσο κοντά του στάθηκε στο πρόβλημα της υγείας του. Εκείνος σιγά-σιγά αρχίζει να συνέρχεται και συνειδητοποιεί ότι ο μόνος άνθρωπος που είναι μαζί του είναι η Ξένια. Ευσυγκίνητος καθώς είναι τώρα αλλά και βλέποντας ότι η γυναίκα που θέλει όσο τίποτα άλλο εδώ και καιρό είναι εκεί και στέκεται δίπλα του ακόμα και στα δύσκολα, λυγίζει και τη φιλά. Έτσι, γίνονται ζευγάρι και ο παντοδύναμος επιχειρηματίας θα κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει ευτυχισμένη, αγοράζοντάς της ακόμα και τα... αστέρια!

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Νέες σειρές για παιδιά και νέους στο STAR

The Fresh Prince of Bel-AirImage via WikipediaΤο Star προσφέρει για αυτό το καλοκαίρι μια αύρα νεανικής δροσιάς με τη θρυλική, πλέον, σειρά “Fresh Prince of Bel-Air” με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ.

Το N.B.C. και οι παραγωγοί της σειράς αποτέλεσαν το 1990, σανίδα σωτηρίας για τον 22χρονο, τότε, Γουίλ Σμιθ, ο οποίος σπαταλούσε αλόγιστα, τα ούτως ή άλλως λίγα χρήματα που κέρδιζε ως ράπερ. Εκείνες τις ώρες ήρθε να προστεθεί και ένα διόλου ευκαταφρόνητο πρόστιμο από την εφορία για φοροδιαφυγή. Η χρεοκοπία χτυπούσε την πόρτα του.

Η σειρά όχι μόνο τον βοήθησε οικονομικά, αλλά εκτόξευσε και τη δημοτικότητα του ταλαντούχου ηθοποιού στα ύψη, καθώς στη συνέχεια ακολούθησαν προτάσεις για μεγάλες ταινίες, όπως το “Bad Boys” και το “Independence Day”. Στη συνέχεια κέρδισε και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ για την ερμηνεία του στις ταινίες «Pursuit of happiness», «Ali».

Στο “Fresh Prince of Bel Air” ο Γουίλ Σμίθ υποδύεται μία καρικατούρα του εαυτού του. Ένας νέος, μεγαλωμένος στους δρόμους της δυτικής Φιλαδέλφειας, μετακομίζει στο σπίτι του θείου του, στην πιο αριστοκρατική περιοχή τής Καλιφόρνια, το ονομαστό Μπελ Ερ. Ο μέχρι τότε τρόπος ζωής του Γουίλ (αυτό είναι και το όνομα του ήρωα στη σειρά που ενσαρκώνει) με τις ακραίες συμπεριφορές και τους ασυνήθιστους τρόπους του, ξαφνιάζει τους υπερόπτες κατοίκους του Μπελ Ερ δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις.

Με hip-hop ήχους και αισθητική 1990, το “Fresh Prince of Bel-Air” περιγράφει, μέσα από την ιστορία του Γουίλ και με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο, τις τόσο διαφορετικές συνήθειες της «άλλης τάξης». Ο Γουίλ ταράζει την ησυχία της οικογένειας του θείου του, όπως ακριβώς ταράζει και το νέο ρεύμα της hip-hop μουσικής, που εμφανίζεται τη δεκαετία εκείνη. Η εξάπλωση της κουλτούρας του δρόμου, ανατρέπει τις κοινωνικές συνήθειες της εποχής.

Η σειρά, μέσα στα 6 χρόνια προβολής της, κέρδισε συνολικά 13 βραβεία, μεταξύ των οποίων: “Καλύτερη Νέα Οικογενειακή Κωμική Σειρά” το 1991 από τα «Young Artist Awards»

“Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά” για το 1994 από τον “Αμερικάνικο Σύνδεσμο Παραγωγών Συγγραφέων και Εκδοτών”.

Το «Fresh Prince of Bel Air» δίνει χαρά στα καλοκαιριάτικα μεσημέρια μας από τη Δευτέρα 11/7, καθημερινά στις 15:45.

Cover of soundtrackImage via Wikipedia«Powerpuff Girls Z»
«Powerpuff Girls Z», το νέο σίκουελ της λατρεμένης, στα κοριτσάκια κυρίως, παιδικής σειράς (Powerpuff Girls).

Παιδική σειρά ιαπωνικής παραγωγής 2006.

Μετά το «Powerpuff Girls», που ξετρέλανε τα παιδιά σε όλο τον κόσμο όπου προβλήθηκε, έρχεται ένα νέο, πιο ισχυρό τρίο σούπερ ηρωίδων για να υπερασπιστεί το Τόκιο και ολόκληρο τον κόσμο από τους κακούς! Το πείραμα ενός νεαρού επιστήμονα έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα και τρία καθημερινά κορίτσια του γυμνασίου μεταμορφώνονται από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο σε πανίσχυρες τιμωρούς του εγκλήματος! Απατεώνες του κόσμου προσοχή! Η Μομόκο, η Μιγιάκο και η Κάορου φοράνε τα λιπ – γκλος τους, κάνουν κοτσιδάκια και είναι έτοιμες να σας ...βάλουν στη θέση σας με μια επίδειξη πολεμικών τεχνών! Άλλωστε η δικαιοσύνη είναι γένους θηλυκού!

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη Από 9/7, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 07:45

Enhanced by Zemanta

Απόψε στο STAR o "ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ"

Ninja_2Image by Jeyhun85 via FlickrΑπόψε, Κυριακή στις 01:45 στο STAR θα προβληθεί η ταινία πολεμικών τεχνών αμερικάνικης παραγωγής 2008, ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ (MASK OF THE NINJA)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπράντφορντ Μέι

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κάσπερ Βαν Ντίεν, Άντονι Μπράντον Γουόνγκ, Μπέλαμι Γιάνγκ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μία πολυτελής έπαυλη αποτελεί το αιματοβαμμένο σκηνικό δολοφονίας του πολυεκατομμυριούχου Κένζι Τακέο. Το θύμα περίμενε την άφιξη της γυναίκας του, Κουμίκο, από την Ιαπωνία όταν δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα αμείλικτων μασκοφόρων δολοφόνων νίντζα. Ο ντετέκτιβ Τζακ Μπάρετ, που αναλαμβάνει την υπόθεση, φθάνει στη σκηνή του εγκλήματος, όπου βρίσκει την κόρη του θύματος και μόνη μάρτυρα, Μίκο, σε κατάσταση σοκ. Η Μίκο επαναλαμβάνει συνεχώς την ίδια λέξη «μαύρος θάνατος» και ο Τζακ θα πάρει μία γεύση από τις ανηλεείς μεθόδους των διψασμένων για εκδίκηση, νίντζα

Enhanced by Zemanta

Nip tuck oλοκληρώνεται η δραματική σειρά που προκάλεσε με την ωμή αλήθεια της.

The Carver revealedImage via WikipediaΤην Τετάρτη 6/7 στη 01:00, ολοκληρώνεται η δραματική σειρά, nip tuck που προκάλεσε με την ωμή αλήθεια της.

Με την πελατεία του γραφείου να μειώνεται και την πλαστική χειρουργική να χάνει ολοένα και περισσότερο την απήχησή της, ο Σον και ο Κρίστιαν αποφασίζουν να προωθήσουν, με ένα ιδιαίτερο τρόπο, την χειρουργική τους πείρα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν το ιατρείο. Η Τζούλια τους επισκέπτεται και μοιράζεται μαζί τους συνταρακτικά νέα ενώ παράλληλα απορρίπτει “ρομαντικές” προτάσεις και από τους δυο. Ένας παλιός, μεγάλος, έρωτας του Ματ, η Άβα Μουρ και πέτρα του σκανδάλου, έρχεται στην πόλη τη στιγμή που εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Ραμόνα. Συνταρακτικά νέα θα αποκαλύψει, με τη σειρά της, και η Λιζ. Η ώρα της αλήθειας για τους δύο πρωταγωνιστές, τον Κρίστιαν και τον Σον φθάνει. Η επί δεκαετίες, πολυτάραχη, γεμάτη σκαμπανεβάσματα αλλά και αμοιβαία σχέση αγάπης και μίσους ζωή τους, θα αποδειχθεί αν είναι αρκετά δυνατή...

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να γυριστεί και 7ος κύκλος αλλά τελικά αποφασίστηκε η σειρά να ολοκληρωθεί στον 6ο κύκλο. Ο πρόεδρος του καναλιού FX, που προβάλει τη σειρά, Τζον Λαντγκράφ, δήλωσε «είχε φτάσει η ώρα για να συμβεί αυτό» και εξέφρασε την αμφιβολία του πως οποιαδήποτε άλλη εκπομπή του καναλιού δεν θα ξεπερνούσε ποτέ τα 100 επεισόδια. Μάλιστα, για να γίνουν πιο κατανοητοί οι λόγοι της ολοκλήρωσης του «Νip/Tuck», ανέφερε για κάποιες παλιότερες επιτυχημένες σειρές πως «εάν είχαν ξεπεράσει τα 100 επεισόδια θα έριχναν την ποιότητα και το επίπεδο τους». Τέλος, σημείωσε πως «η επιτυχία μιας σειράς συνδέεται με την περιορισμένη διάρκεια ζωής της.
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Γερμανού αρέσουν οι άντρες με...στολή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...