Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λιάγκας

Θύμα κλοπής έπεσε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ εκείνος απολάμβανε το μπάνιο του στην παραλία Βουλιαγμένης, κάποιος του έκλεψε το κινητό του , στο οποίο είχε πολλές φωτογραφίες του νεογέννητου γιου του, αλλά και την συζύγου του Φαίης Σκορδά.

Η Φαίη ΣΚορδά και ο Γιώργος Λιάγκας καθημερινά κάνουν βόλτες με τον γιο τους στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στην Βουλιαγμένη!

Μάλιστα, όσοι έχουν αντικρίσει στο δρόμο τον καρπό του έρωτα της Φαίης και του Γιώργου κάνουν λόγο για ένα πανέμορφο αγοράκι, που δεν σταματά να σκορπίζει απλόχερα το χαμόγελό του σε όσους του μιλούν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους


Έλειψε τρία χρόνια απ' τις τηλεοπτικές οθόνες, διάστημα το οποίο αφιέρωσε στους δύο γιους που απέκτησε με τον ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη.

Η νέα σειρά του MEGA «Κλινική περίπτωση» στάθηκε αφορμή για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη. Για το ρόλο της αλλά και για το πώς ένιωσε όταν πήγε για γύρισμα μετά από το διάστημα απουσίας της από την ΤV, μίλησε στο "TV Zapping".

"Είναι αλήθεια ότι, μετά από τρία χρόνια απουσίας, ήθελα να γυρίσω στη δουλειά με κάτι που να με κέντριζε εμένα πρώτα απ’όλα και συνέβη με το που μου είπαν την ιδέα…Με γοήτευσε πολύ, αλλά αυτό που με γοήτευσε κυρίως είναι ότι θα συνεργαζόμουν με τον υπέροχο Γιάννη Μπέζο, που είναι, πέρα από θαυμάσιος ηθοποιός, κι ένας υπέροχος συνάδελφος. Είχαμε παίξει μαζί στις «Τρεις χήρες» όπου ο Γιάννης έκανε ένα γκεστ και ήθελα πολύ να βρεθώ ξανά μαζί του. 

VIDEO: Έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δε μπορούσε να αντέξει έξω απ' το σπίτι του "Big Brother"!


Ο 22χρονος Francois Xavier Leuridan συμμετείχε το 2009 στο γαλλικό show, που εκεί έχει την ονομασία "Μυστική ιστορία".

Το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε σημάδια κατάθληψης καθώς του έλειπε η δημοσιότητα που γνώρισε μέσα απ' το reality. Αυτό λένε όσοι τον γνώριζαν...
Τον τελευταίο χρόνο κυκλοφόρησε μια δισκογραφική δουλειά ενώ παρουσιάσε και μια συλλογή ρούχων, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Τελικά, ο νεαρός έπεσε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο που περνούσε με μεγάλη ταχύτητα απ' το δρόμο και έβαλε έτσι, τέλος στη ζωή του.

Δυο νέα reality στον ΑΝΤ1!


Queer EyeImage via WikipediaΣτην ασφαλή λύση των real life προγραμμάτων καταφεύγει και ο ΑΝΤ1 στον οποίο από τη νέα σεζόν θα απολαμβάνουμε.

 Πρόκειται για το «Meet the Parents» και το «Queer Eye», τις οποίες θα απολαύσουμε κατά πάσα πιθανότητα από Νοέμβριο. 

Οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου προσδοκούν πως το real life concept των δυο αυτών εκπομπών, θα προσελκύσει μεγάλο μέρος του νεανικού κοινού. 


Enhanced by Zemanta

Κ. Στικούδη: “Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εύκολη!”


Για τον έρωτα, τις σέξυ φωτογραφίσεις και την εξωτερική της εμφάνιση μίλησε η Κατερίνα Στικούδη. Η νεαρή παρουσιάστρια που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά της, μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας πως προτιμά η συνέντευξή της να χαρακτηριστεί αδίαφορη, παρά να κάνει ψεύτικες δηλώσεις.

Μιλώντας, αρχικά, για το χώρο της showbiz και τις κριτικές που έχει δεχτεί, η Κατερίνα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity: Είμαι ένας άνθρωπος που με την κριτική έχω πολύ καλή σχέση. Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει που με κατηγορούν, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μας, είπε και έδωσε τη δική της συμβουλή στους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της τηλεόρασης και του modelling.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Ν. Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter με το γιο του από τις διακοπές!


"Μία εικόνα χίλιες λέξεις" είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο "χαζομπαμπάς" Νίκος Χατζηνικολάου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter...
Τα σχόλια των διασήμων και μη φίλων άρχισαν να πέφτουν "βροχή", καθώς επίσης και τα πειράγματα για τα άσπρα του μαλλιά...
Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία...

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ποιες "κονταροχτυπιούνται" για την παρουσίαση του Master Chef 2;


Πολλά είναι τα σενάρια για την παρουσίαση του "Master Chef 2" καθώς τέσσερις κυρίες φαίνεται να διεκδικούν τη θέση της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το "Summer Live" εκτός από τηνΕυγενία Μανωλίδου, την παρουσιάστρια του πρώτου "Master Chef" η οποία μεταπήδησε από το Mega στον ΑΝΤ1 κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς για τις ανάγκες του πολύπαθου "Dancing with the Stars Daily" είναι ...υποψήφια ακόμη τρία ονόματα.


Enhanced by Zemanta

Φιλί ζωής - Στο άρθρο 99 επίσημα το Alter - Ανανέωσε αμέσως η Νικολούλη


Στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα υπάγεται ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΤΕΡ, με απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Και αμέσως μετά ανακοινώθηκε επίσημα ότι η "Αγγελική Νικολούλη συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία της με το AlterChannel για έναν ακόμα χρόνο με το "Φως στο Τούνελ".

Πριν λίγες μέρες ο δημοσιογράφος Ακης Παυλόπουλος συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με το AlterChannel για τα επόμενα δύο χρόνια. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι και η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας της με το AlterChannel για έναν ακόμα χρόνο.

Enhanced by Zemanta

Τελικά η Ελένη δεν πάει ΑΝΤ1...


Το όνομά της ΕΛΕΝΗΣ ΡΑΝΤΟΥ "έπαιζε" έντονα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα που αναμένεται να προβληθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως διαβάζουμε στο TV ZAPPING η ηθοποιός ναι μεν πήρε κάποια στιγμή το σενάριο στα χέρια της αλλά τελικά αποφάσισε να μη συμμετάσχει στη σειρά και γενικότερα να μην κάνει τηλεόραση αυτή τη σεζόν.

Κι αυτό γιατί, η χρονιά που πέρασε δεν της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μετά την περιπέτεια που έζησε ως... "Εργαζόμενη γυναίκα".

Η πρεμιέρα άλλαζε συνεχώς ημερομηνία ενώ όταν τελικά η σειρά άρχισε να προβάλλεται, άλλαζε συχνά μέρα προβολής.

Όσο για το ποια θα πρωταγωνιστεί τελικά στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα; Η απάντηση, εδώ

ΒΙΝΤΕΟ: Ο "Εζέλ" σε σποτάκι για τη στήριξη των παιδιών με λευχαιμία


Ο ηθοποιός Kenan İmirzalıoğlu, εκτός από τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί γοητεύοντας τις θαυμάστριές του σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι γνωστός στην Τουρκία και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Σε αυτό, ήρθε να προστεθεί ένα σποτάκι που έκανε πριν από λίγες ημέρες, για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη στήριξη των παιδιών με λευχαιμία.

Τον βλέπουμε να κρατάει ένα κουκλάκι στο χέρι και να λέει στην κάμερα: "Με κάθε τέτοιο κουκλάκι που αγοράζετε μπορείτε να σώσετε ένα παιδί"...

Ο ίδιος, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο σποτ αλλά και στο μπαζάρ που έγινε για τη συγκέντρωση χρημάτων, είπε πως "Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτά τα παιδιά"...

Enhanced by Zemanta

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ: Χριστίνα Κουματζίδου … χωρίς πολλά σχόλια!


Όπου πάει προκαλεί αναστάτωση και δεν επιστρέφει στο γραφείο ποτέ, παρά μόνο αν «βγάλει» την είδηση. 


Η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ είναι αληθινή και δεν μασάει τα λόγια της! 


Γι’ αυτό την αγαπάμε…

Επειδή είναι original, όπως πάντα ήταν. Επειδή δεν κοιτάει το συμφέρον της αλλά την καρδιά της. 



Επειδή ΔΕΝ είναι καθόλου Δήθεν. 


Επειδή δεν το παίζει. Επειδή είναι πολλά που μας κάνουν να την αγαπάμε πολύ.

piazzadelpopolo

BINTEO: Η Ντένια του Next top model και το φλέρτ με τον Ezel

"ASK I MEMNU" : Η Τουρκική σειρά - φαινόμενο στον ΑΝΤ1


Το νέο πρόγραμμα του Ant1Με ένα αναλυτικό δελτίο Τύπου, αλλά χωρίς φιέστες και πομπώδεις παρουσιάσεις προγράμματος, ο ΑΝΤ1 επέλεξε φέτος να παρουσιάσει το πρόγραμμα της επομενης τηλεοπτικής σεζόν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Τι φέρνει λοιπόν για τον χειμώνα της... ύφεσης το κανάλι του Αμαρουσίου; Άλλη μία τουρκική σειρά, ελληνικά σίριαλ, ξένες τηλεοπτικές παραγωγές και κάποια φιλόδοξα format του εξωτερικού.
Ειδικά για το τουρκικό σίριαλ "ASK I MEMNU", τα στελέχη του καναλιού κάνουν λόγο για σειρά - φαινόμενο στην τηλεθέαση. Πρόκειται για ερωτική δραματική σειρά (με αγγλικό τίτλο Forbidden love) που θεωρείται από τις πλέον επιτυχημένες στην Τουρκία, αφού καθήλωσε τους τηλεθεατές πετυχαίνοντας ποσοστό 35,5% στο δυναμικό κοινό 20-45 ετών. Παράλληλα, έχει δεκάδες εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Το ASK I MEMNU έρχεται φέτος και στην Ελλάδα και μας προκαλεί να ζήσουμε το απαγορευμένο…
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Halit Ziya Uşaklıgil που διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του 19ου αιώνα. Το 2008 διασκευάστηκε για την τηλεόραση για το Kanal D, με την ιστορία να τοποθετείται στις αρχές του 2000. Στον κεντρικό ρόλο ο Kivanç Tatlitug, που τον γνωρίσαμε στη σειρά «Ασημένια Φεγγάρια».
DANCING ON ICE: ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ!
Όπως έχει γίνει γνωστό ο ΑΝΤ1 φέτος θα βάλει παγοπέδιλα σε διάσημους και θα τους αφήσει στην πίστα.
Έλληνες celebrities φορούν τα παγοπέδιλά τους σε μια παραγωγή πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, και έχοντας λίγο ή καθόλου εμπειρία θα εκπαιδευτούν από εξπέρ του είδους προκειμένου να αποδείξουν τις χορευτικές ικανότητες τους στον πάγο.
Το show έχει ξετρελάνει τους τηλεθεατές στη Μεγάλη Βρετανία και είναι σταθερά το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του Σαββάτου τα τελευταία 5 χρόνια προσελκύοντας περισσότερους από 8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Παράλληλα, γνώρισε τεράστια επιτυχία και στις 13 χώρες όπου έχει προβληθεί.
Επίσης, το κανάλι του Αμαρουσίου φέρνει τη σειρά "MEET THE PARENTS", αλλά και το φιλόδοξο project "QUEER EYE" με τον Ηλία Ψινάκη και τον Τρύφωνα Σαμαρά. Αυτοί θα είναι τα δύο από τα πέντε μέλη της ομάδας που θα αναλάβει φέτος να κάνει ολοκληρωτικό… ρετούς στη ζωή κάποιων ανθρώπων!
Το "QUEER EYE" έχει βραβευτεί με ΕΜΜΥ καλύτερου real life προγράμματος, είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα παγκοσμίως. Η επιτυχία του ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, όπου αναδείχθηκε το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα του καναλιού Bravo με σταθερή παρουσία στο αμερικανικό Top 10. Μετά από 5 συνεχείς σεζόν επιτυχίας, ξεκίνησε τη διεθνή του καριέρα με εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις. Μεταξύ άλλων έχει προβληθεί στην Αυστραλία (1ο στη ζώνη του στο κοινό 25-39 ετών και στις γυναίκες 16-54 ετών), στη Γαλλία (3,8 εκατομμύρια τηλεθεατές, 1ο στη ζώνη του στο κοινό 15-49 ετών ), στην Ιταλία (αύξησε τα ποσοστά του καναλιού La 7 κατά 67% στους νεαρούς τηλεθεατές), στην Ισπανία (2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές) και στη Σουηδία (1ο στη ζώνη του στα νεανικά κοινά).
Φυσικά, στο πρόγραμμα θα υπάρχει και το "TOTAL BLACK OUT", για το οποίο έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες το golema.gr με έξι τολμηρούς συμμετέχοντες καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο όπου δε βλέπουν… ούτε τη μύτη τους! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν το φόβο τους και να φτάσουν στο έπαθλο που θα κερδίσουν …αν καταφέρουν να το εντοπίσουν!
Το πρόγραμμα του καναλιού συμπληρώνεται από δύο ελληνικές σειρές: "ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ", που σηματοδοτεί την επιστροφή του Αλέξανδρου Ρήγα στην τηλεόραση με μια ακόμα ερωτική κομεντί, της οποίας υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου με ένα cast έκπληξη!
Επίσης, ο Στράτος Μαρκίδης και ο Γιάννης Βασιλειάδης υπογράφουν τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της νέας καθημερινής, δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 σε σενάριο Άντας Γκουρμπαλή. Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, θα ξεδιπλωθούν στις οθόνες μας οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών σε διαφορετικές ηλικίες από 25 έως και 45 ετών. Μεταξύ των δύο γυναικών υπάρχει μια συγγενική σχέση, ενώ η μοίρα θα τις φέρει αντιμέτωπες με ένα δραματικό τρόπο. Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι συντελεστές φιλοδοξούν να μας παρουσιάσουν μια τηλεοπτική δουλειά που θα αποτελέσει την αγαπημένη καθημερινή μας συνήθεια.
Στο δεύτερο μισό της σεζόν, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα καλυφθεί με το «Dancing with the stars», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Με το δεξί», «Wipe out 2», το ανανεωμένο «ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ»και την ελληνική σειρά «Ελεύθερος και ωραίος».
Ακόμη θα υπάρξει συνέχεια της νεανικής σειράς «Steps».
Οι «Ράδιο αρβύλα» Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης με το «Ola 12», καθώς και το "Με αγάπη" της Μαρί Κυριακού, εννοείται ότι θα έχουν θέση στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.
Ανανέωση και αλλαγες θα υπάρξουν στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με τον Γιώργο Παπαδάκη, μετά από 20 χρόνια επιτυχίας, να επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με μια ολοκαίνουργια, διαφορετική πρωινή εκπομπή γεμάτη καινοτομίες.
Επίσης, όπως τονίζεται η Μαρία Χούκλη παραμένει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Πηγή: golema.gr

Enhanced by Zemanta

Τι έκανε ο Ezel πριν γίνει ηθοποιός;


Μπορεί τώρα να έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της Τουρκίας και να έχει αποκτήσει διεθνή φήμη αλλά πριν λίγα χρόνια είχε άλλες επαγγελματικές επιλογές.

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου όπως είναι το πραγματικό όνομα του Εzel ήταν μοντέλο και μάλιστα είχε ανακηρυχθεί ως ο ωραιότερος άνδρας της Τουρκίας το 1997!

Μετά από αυτή την επιτυχία του οι προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές έπεφταν βροχή. 

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via Wikipedia
H κορυφαία  ποδοσφαιρική διοργάνωση της  Ευρώπης επιστρέφει στο MEGA με τις μάχες για τα  play off του Champions League, την Τρίτη 16 Αυγούστου 
  • Στις 21:45 δείτε τον αγώνα ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ σε απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Στις 00:15ΤΒΕΝΤΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. 
Από τις  21:00 δείτε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Ολυμπιακού στους ομίλους της διοργάνωσης  είναι ο πρώην άσος της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας  και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος. Eπίσης στην εκπομπή θα δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς.  
Tην Τρίτη 16 Αυγούστου, οι μεγάλες μάχες για τα  play off  του Champions League , είναι μόνο στο MEGA.  

Enhanced by Zemanta

Ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ορθούλα Παπαδάκου!


Ο φόβος και η αγωνία την έκαναν να καταρρεύσει. Η Ορθούλα Παπαδάκου εισήχθη για δεύτερη φορά σε ιδιωτική κλινική. 

Η συναισθηματική φόρτιση, το άγχος και προφανώς ο φόβος της αναμονής για τα αποτελέσματα των εξετάσεων επέφεραν μία δεύτερη κρίση χθες 5:00 το πρωί τα ξημερώματα, που την οδήγησε ξανά σε ιδιωτική κλινική.

Η Ορθούλα ένιωσε ξανά τα ίδια συμπτώματα που την είχαν τρομοκρατήσει και την προηγούμενη εβδομάδα: έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματός της, μουδιάσματα στα χέρια και στο κεφάλι και τρέμουλο στο δεξί της πόδι. 

Τέλος για τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση»


O όγδοος θα είναι και ο τελευταίος κύκλος της πολύ επιτυχημένης σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» όπως ανακοινώθηκε πλέον επίσημα.

«Αυτή η σεζόν των «Desperate Housewives» θα είναι και η τελευταία. Θα μας λείψουν αυτές οι κυρίες από τηWisteria Lane, αλλά ανυπομονούμε να δούμε την τελευταία σεζόν», ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στο twitter την Κυριακή και πληροφορούσε το κοινό για το τέλος της σειράς.

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ρ. Κορομηλά-Δ.Νομικού: Δείτε τις με μαγιό σε στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο!


Μία από τις σπάνιες φωτογραφίες - αν όχι η μοναδική - που δείχνει τη Ρούλα με μαγιό και μαζί της με δίχρωμο μπικίνι την πάντα εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού...

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στο σπίτι της πρώτης στη Μύκονο!
Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία...

Enhanced by Zemanta

O Γολγοθάς και το ξέσπασμα της Ορθούλας


Η Ορθούλα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων και μέχρι τότε αυτή η αναμονή τη σκοτώνει. Είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία της και ξεσπά δηλώνοντας: «Φοβάμαι, θέλω να ζήσω όπως ζω μέχρι σήμερα».

Συγκλόνισε το πανελλήνιο με την απροσδόκητη περιπέτεια που είχε με την υγεία της! Ο λόγος για την Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία την προηγούμενη Τετάρτη ξαφνικά και αναπάντεχα, ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την καθημερινή της γυμναστική, ένιωσε ένα έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματός της, μουδιάσματα στα χέρια, τρέμουλο στο δεξί της πόδι, ενώ ακολούθησε και μούδιασμα στο κεφάλι. Ο πατέρας της, τρομοκρατημένος, την οδήγησε με το αυτοκίνητό του εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε σειρά εξετάσεων.

Τώρα η ξανθιά παρουσιάστρια ζει τη μεγαλύτερη αγωνία της ζωής της, αφού περιμένει πώς και πώς τα αποτελέσματα, τα οποία θα βγουν σε μία - δύο ημέρες. Η Ορθούλα έχει χάσει τον ύπνο της και αισθάνεται ψυχολογικά καταβεβλημένη μόνο και μόνο από τη σκέψη μήπως και της συμβεί μία δεύτερη κρίση!

Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Star.

Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο αγαπημένο του νησί, τη Σάμο, ο διευθυντής οργάνωσης παραγωγής, Μιχάλης Φλωριώτης. Από τους πρωτεργάτες της τηλεόρασης, με πολύχρονη προϋπηρεσία στον κινηματογράφο.

Γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1951 στην Αθήνα.

Απόφοιτος σκηνοθεσίας της σχολής Σταυράκου. Είχε συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες σε 23 ταινίες, Ντίμη Δαδήρα (Η βαλίτσα του παπά, Φανταρίνες, Τζακ, ο καβαλάρης), Ντίνο Δημόπουλο (Ο ήλιος του θανάτου), Απόστολο Δοξιάδη (Υπόγεια Διαδρομή), Μιχάλη Κακογιάννη (Γλυκιά Πατρίδα), Φρίντα Λιάππα (Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί, Τα χρόνια της μεγάλης ζέστης), Τόνια Μαρκετάκη (Η τιμή της αγάπης), Ντίνο Μαυροειδή (Το ευτυχισμένο πρόσωπο της Λεωνόρας), Γιώργο Πανουσόπουλο (Μανία), Νίκο Περάκη (Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Άρπα Κόλλα), Γιάννη Σμαραγδή (Το τραγούδι της επιστροφής, Σιγά η πατρίδα κοιμάται), Γιώργο Σταμπουλόπουλο (Προσοχή Κίνδυνος) αλλά και τον Φράνκο Τζεφιρέλι (Othello).

Από τα πρώτα βήματα της ελληνικής τηλεόρασης είχε συνεργαστεί σε γνωστές σειρές και εκπομπές (Σύγχρονη Εύα με την Έλλη Ευαγγελίδου, τα τηλεπαιχνίδια Bingo, Candid Camera, τη σειρά Χατζημανουήλ με τους Γιάννη Μόρτζο, Κάτια Δανδουλάκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή).

Στο Star ήταν από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς του το 1993. Ανέλαβε τη διεύθυνση οργάνωσης παραγωγής και μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του ήταν ακούραστος εργάτης και παθιασμένος με τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Διευθυντής Οργάνωσης Παραγωγής σε όλες τις παραγωγές του καναλιού, ειδήσεις, αθλητικές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές εκπομπές.

Το κινητό του χτυπούσε πάντα με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, που ήταν από τους πιο φανατικούς φιλάθλους.

Ήταν παντρεμένος και άφησε τρία παιδιά. Ο μεγαλύτερος, ο Ηλίας, εργάζεται στη διεύθυνση παραγωγής του Star.

Θα τον αποχαιρετήσουμε, με βαθύτατη θλίψη, την Παρασκευή 12/8 στις 11:00 από το Κοιμητήριο Καισαριανής. 

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, οι όποιες προσφορές να δοθούν για το «Χαμόγελο του Παιδιού», Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού 5233 0033 09 – 251.

Για μας, από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, ήταν προσωπικός φίλος και πολύτιμος συνεργάτης.
Λόλα Νταϊφά

Γέννησε η Δέσποινα Καμπούρη

Την κορούλα της, κρατάει πλέον στην αγκαλιά της η γλυκειά παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη!

Η Δέσποινα που μπήκε από χθες στο μαιευτήριο "Ρέα" , γέννησε σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το μωρό ζυγίζει 3.550 κιλά και ήδη έχει κλέψει τις καρδιές τόσο της μητέρας της αλλά και του πατέρα της επιχειρηματία Βαγγέλη Ταρασιάδη, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του!

Όλοι οι τηλεοπτικοί αστέρες - και όχι μόνο- εύχονται στη Δέσποινα  το νέο μέλος της οικογένειας να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

MEGA: Nέα πολυβραβευμένη ξένη σειρά «BREAKING BAD»

Μετά το «DAMAGES», άλλη μία πολυβραβευμένη ξένη σειρά έρχεται στο MEGA!

Η νέα σειρά «BREAKING BAD», έχει κερδίσει 4 ΕΜΜΥ και έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Πρόκειται για μία δραματική σειρά, που συνδυάζει μοναδικά, στοιχεία της περιπέτειας, του δράματος, του μαύρου χιούμορ και της δράσης και φέρει την υπογραφή του δημιουργού των "Χ-Files", Βινς Γκίλιγκαν.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Μπράιαν Κράνστον πήρε το βραβείο ΕΜΥ καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά, με τρεις συνεχόμενες νίκες: το 2008, 2009 και το 2010. Ενώ, ο 'Ααρον Πολ απέσπασε το ΕΜΜΥ δεύτερου ρόλου, το 2010.

Η σειρά ήταν επίσης υποψήφια για ΕΜΜΥ: σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, καλύτερης δραματικής σειράς και ήχου.

Το «BREAKING BAD», περιστρέφεται γύρω από τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον), χαμηλόμισθο καθηγητή χημείας, ιδιοφυία στον τομέα του και με πολλά οικογενειακά προβλήματα. Ο 17χρονος γιός του Γουόλτερ Τζούνιορ πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Ωστόσο, όταν, από ένα τυχαίο γεγονός, ο Γουάιτ μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων, τα πάντα ανατρέπονται. Αρχίζει να βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι και αποφασίζει να στραφεί στο έγκλημα με σκοπό να εξασφαλίσει, το οικονομικό μέλλον της οικογένειάς του, χωρίς όμως να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Έτσι, με την βοήθεια του πρώην μαθητή του, Τζέσε Πίνκμαν ('Ααρον Πολ), παράγουν και πωλούν μεθαμφεταμίνη, μπλέκοντας με τον υπόκοσμο. Ο Γουάιτ ζει πλέον, διπλή ζωή, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Ο κόσμος των ναρκωτικών, όμως, δεν αστειεύεται. Και σύντομα ξεκινάει μία ανεξέλεγκτη σύγκρουση με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 00:30 και θα απολαύσουμε τους πρώτους δύο κύκλους. Η πρώτος κύκλος αποτελείται από 7 επεισόδια και ο δεύτερος από 13.

Παίζουν: Μπράιαν Κράνστον (Γουόλτερ Γουάιτ), 'Ααρον Πολ (Τζέσε Πίνκμαν), 'Αννα Γκαν (Σκάιλερ Γουάιτ), Ντιν Νόρις (Χανκ Σρέιντερ), Μπέτσι Μπραντ (Μαρί Σρέιντερ, Τζιανκάρλο Εσποζίτο (Γκουστάβο Φρινγκ).
www.megatv.com

Πήγε για διακοπές και... πέθανε, στέλεχος του STAR

Star Channel logoImage via Wikipedia
Η οικογένεια του Star θρηνεί μια μεγάλη απώλεια. 

Ο υπεύθυνος οργάνωσης παραγωγής του τηλεοπτικού σταθμού, Μιχάλης Φλωριώτης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 60 χρόνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο αιφνίδιος θάνατός του , οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 

Video: Οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη


Mπορεί πολλοί παρουσιαστές να βρίσκονται ακόμα πάνω από το τηλέφωνο τους, περιμένοντας νέα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά η Ελένη Μενεγάκη, που ξέρει σίγουρα τι πρόκειται να κάνει και του χρόνου, απολαμβάνει τις διακοπές της, στα νησιά του Αιγαίου, με τον σύντροφο της Ματέο Παντζόπουλο, τα παιδιά της, αλλά και τον αδερφό της.
Όπως όλα δείχνουν, η Ελένη θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, τόσο στο πάνελ του Καφέ με την Ελένη, όσο και στο υπόλοιπο δυναμικό.  

Αλλωστε, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με σχετικές μας αναρτήσεις, «πολιορκεί» στενά τον πρώην σεφ του πρωινού του mega, Βασίλη Καλλίδη, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα, ενημέρωσε ήδη την Ελενα Αρσένη, ότι την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά δεν θα την χρειαστεί. 

Χωρίς την Έλενα Αρσένη θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν η Ελένη Μενεγάκη.


Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται εκτός πάνελ, μια απόφαση που της την ανακοίνωσε τηλεφωνικά η ίδια η Ελένη Μενεγάκη.

H πιο σέξι κουτσομπόλα της ελληνικής τηλεόρασης!

Είναι έξυπνη, αυτοδημιούργητη, αδίστακτη και σέξι...

Ο λόγος για την ηρωίδα που υποδύεται η Εlizabeth Ηurley στο "Gossip Girl", την αμερικανική τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο STAR.

To σενάριο εστιάζει στη ζωή της «Κουτσομπόλας», μιας μπλόγκερ που καταπιάνεται με τα προσωπικά προνομιούχων νέων της αριστοκρατικής συνοικίας Upper East Side του Μανχάταν.

Στο νέο κύκλο της σειράς η 46χρονη Βρετανίδα θα παίξει το ρόλο μιας ιδιοκτήτριας ΜΜΕ που αναστατώνει με διάφορους τρόπους την ζωή των ηρώων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ποιός τηλεοπτικός ηθοποιός παίρνει 175.000 ευρώ ανά επεισόδιο;

John Hamm with his companion Jennifer Westfeld...Image via Wikipedia Ανήκει πια στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, αν και είχε απορριφθεί παλιότερα από την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ. 

Ο λόγος για τον ηθοποιό John Hamm της επιτυχημένης σειράς Mad Men, ο οποίος υπέγραψε ένα συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια, και θα κερδίζει  250.000 δολαρίων ανά επεισόδιο (περίπου 175.000 ευρώ)... 


Το Mad Men προβλήθηκε εδώ από το ALTER και μάλιστα δυο - τρεις φορές αλλά κακόπεσε αφού δεν του έδωσε κανείς σημασία και δεν έπιασε θεαματικότητα, με αποτέλεσμα να θαφτεί στα τηλεοπτικά σεντούκια....
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

VIDEO: Σήριαλ με λεσβίες προκαλεί σάλο στην Κορέα

"Daughters of Club Bilitis" είναι ο τίτλος της σειράς και παρουσιάζει τη ζωή τριών λεσβιακών ζευγαριών.

Στη σειρά ξεδιπλώνεται η καθημερινότητα των γυναικών, οι οποίες προέρχονται από διαφορετικές γενιές: Είναι κορίτσια γυμνασίου, 30άρες και 50άρες.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή που το KBS ανακοίνωσε ότι θα προβάλλει τη σειρά.
Αν και παίζει αργά το βράδυ και μάλιστα με σήμανση ότι είναι κατάλληλο για 19 και άνω, το σήριαλ προκάλεσε πολύ έντονες συζητήσεις οι οποίες δε λένε να τελειώσουν...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Οι πρώτες κοινές διακοπές Κυριακού-Μπουλέ

Κι επειδή συνήθως διαβάζετε ειδήσεις, αλλά ποτέ δε βλέπετε φωτογραφίες, το panoramalife.gr εξασφάλισε ένα νέο σχετικά ειδύλλιο της showbiz, για το οποίο όλοι έχετε ακούσει. Είναι αυτό που λέμε ότι όλοι το ξέρουμε, αλλά όλοι κάνουμε πως δε γνωρίζουμε...

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, θα σας αποκαλύψουμε με ποιον πέρασε τις διακοπές της η Νάντια Μπουλέ, η οποία είχε αναρτήσει στο twitter της μια εκλπηκτική φωτογραφία σε καταγάλανα νερά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Θύμα απάτης έπεσε ο Γιώργος Αυτιάς

Κάποιος έφτιαξε προφίλ με το όνομα του δημοσιογράφου στο Twitter και μάλιστα, δε δίσταζε να δίνει οικονομικές συμβουλές στον κόσμο που επικοινωνούσε μαζί του μέσω του διαδικτύου!

Ο Γιώργος Αυτιάς πληροφορήθηκε από φίλους τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Αμέσως, επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου, όπως είπε ο ίδιος στην "Espresso" , οι αρμόδιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του ανθρώπου που έστησε την ψεύτικη σελίδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Forthnet: Δικαιώματα ποσοσφαίρου για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία με 177.400.000 ευρώ

ForthnetImage via WikipediaΟ όμιλος Forthnet - Nova , κατέληξε σε νέες συμφωνίες  με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας,  Super League, για συνεργασία μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Η διευρυμένη νέα συνεργασία θα περιλαμβάνει το σύνολο των ομάδων και των αγώνων της Superleague, με δικαιώματα για τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και γεωγραφική κάλυψη σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. Το συνολικό τίμημα για την περίοδο 2011 – 2015 ανέρχεται σε   177.400.000  ευρώ

VIDEO: Την Τετάρτη γεννάει η Δ. Καμπούρη

Λαχτάρα για τη Σμαράγδα

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Σμαράγδα Καρύδη με τη μητέρα της, τη γνωστή ηθοποιό Τζούλια Αργυροπούλου. Και το χειρότερο είναι, ότι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών της, δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό της όπως θα ήθελε.

Η Σμαράγδα περιόδευε με τον θίασο του Γιώργου Κιμούλη σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας όταν πληροφορήθηκε από τον πατέρα της, τον Ντίνο Καρύδη, ότι η μητέρα της είχε ένα ατύχημα.

Πέρασε μεγάλη ταραχή, αλλά δεν μπορούσε να αφήσει τον θίασο για να τρέξει κοντά στην αγαπημένη της μητέρα, κάτι που έφερε βαρέως. Το μόνο που μπορούσε να κάνει, ήταν να έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους γονείς της. Ετσι, μέσω τηλεφώνου μάθαινε για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO: Νέα επίθεση της Διαμαντάκου σε Ρούλα και Ελένη

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τι συζήτησαν Χατζηνικολάου, Μελέτη, Τσαλίκης;

«Ψιλή κουβεντούλα» μέσω Twitter έπιασαν ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Τσαλίκης!

Η πρώτη συζήτηση ξεκίνησε μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και του anchorman, όταν ο τραγουδιστής, του πόσταρε στο Twitter:

«Τι θέλει να μου πει το σύμπαν μέσω twitter; είμαι Κύπρο και διαβάζω για λουκουμάδες στην Καβάλα  που θα πάω αύριο!», αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε ο anchorman με τους Twitterόφιλους του για τα γλυκά και τις λιχουδιές. 

Ε. Μενεγάκη: Το πρόσωπο - έκπληξη που "έκοψε" πρώτο από την εκπομπή της!

Με ένα πρόσωπο-έκπληξη, που αποτελούσε πολύ βασικό της συνεργάτη πέρσι, επέλεξε να αρχίσει το "ξεκαθάρισμα" στην εκπομπή της- σύμφωνα με το TV ΕΘΝΟΣ - η Ελένη Μενεγάκη. 

Μία ενέργεια που μπορεί να της "στοιχίσει" ακριβά...
Δείτε ΕΔΩ ποιον "έκοψε"!

Ολυμπιονίκες προθερμαίνονται για το “Just the 2 of us”

Πυρετώδεις είναι οι συζητήσεις στο μεγάλο κανάλι για την επιλογή των παικτών στο “Just the 2 of us”, καθώς οι υπεύθυνοι βασίζουν την επιτυχία του σόου στα δυνατά ονόματα που θα δεχθούν να πάρουν μέρος.

Στόχος είναι φέτος ο πήχης να ανέβει ακόμη πιο ψηλά τόσο από υποψήφιους διαγωνιζομένους, όσο και από υποψήφιους εκπαιδευτές. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πιο ηχηρά ονόματα της σόου μπιζ, έτσι ώστε να προκληθεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το «αμάρτημα» της Ελένης Ράντου στον Αλέξανδρο Ρήγα

Πρόταση για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ρομαντική κομεντί του Αλέξανδρου Ρήγα, έλαβε η Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός, συζήτησε με τον ΑΝΤ1 που θα «φιλοξενήσει» το «Αμάρτημα της μητρός μου» από τη νέα σεζόν, ωστόσο δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με την «Espresso», η ηθοποιός ευχαρίστησε τους συντελεστές της σειράς για την πρόταση, αλλά τους εξήγησε ότι λόγω των θεατρικών της υποχρεώσεων, δεν έχει αρκετό χρόνο ώστε να πρωταγωνιστεί και στη σειρά. 

Υψηλά ποσοστά για το πρωινό της ΝΕΤ

Το ότι θα έβγαινε πρώτη ήταν αναμενόμενο, καθώς έπαιζε μόνη της το πρωί του Σαββάτου (όπως και της Κυριακής) η ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ. Ωστόσο αυτά τα υψηλά ποσοστά ίσως να μην τα φαντάζονταν ούτε ο Διονύσης Μποτώνης και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η εκπομπή ξεκίνησε με το απίστευτο ποσοστό του 45,7% την πρώτη της ώρα, δηλαδή στο 7.00 με 8.00. Επεσε όμως στο 32,8% την δεύτερη και στο 28,3% την τρίτη και τελευταία της ώρας. Τα ποσοστά της είναι ωστόσο ιδιαίτερα υψηλά για το κρατικό κανάλι. Αλλά έπαιζε και... μόνη της, οπότε θα ήταν κατόρθωμα και το να μην επιτευχθούν τόσο υψηλά νούμερα.
STAR.GR

ΒΙΝΤΕΟ: Η Σκορδά και το ελάττωμα της Μενεγάκη

Ν. Καλογρίδη - Χ. Παππά: Αναστάτωσαν τη Μύκονο!

Μπορεί να είναι δύο ''ώριμες" κυρίες, αλλά το σώμα τους βάζει κάτω πολλές πιτσιρίκες, όπως θα δείτε στις χαρακτηριστικές πόζες από το περιοδικό "ΟΚ"...

Καλογρίδη και Παπά διαχρονικά όμορφες και σέξι στις παραλίες της Μυκόνου.

Η σχέση εκτίμησης που τις συνδέει μετά τη συνεργασία τους το χειμώνα στην παράσταση 50 χρόνια έρωτας ήταν η αφορμή φια να περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Παραμένει στο Mega και καθημερινά η Αθηνά Οικονομάκου

Σταθερά στην καθημερινή ζώνη του Mega θα παραμείνει η Αθηνά Οικονομάκου, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Η ζωή της άλλης» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή ηθοποιός μόλις πετάξει την περούκα της Ξένιας θα αναβαπτιστεί σε... φοιτήτρια του κολλεγίου, για τις ανάγκες της νέας σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Πρόκειται για την «Πρωτοβάθμια εξίσωση», όπως θα ονομάζεται το νέο καθημερινό σήριαλ του Mega, που ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια ώρα θα προβάλλεται από Γενάρη...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO: Σ.Φειδά: Θα συνεχίσει η εκπομπή της του χρόνου;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...