Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ουγγαρέζος: Τι λέει για τις φήμες που θέλουν Καρύδη- Μακρυπούλια στο «Πρωινό mου»;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων μίλησε για τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια και για τις φήμες που θέλουν τις δύο πανέμορφες Ελληνίδες να συμμετέχουν στο «Πρωινό moυ».

«Κάτι Ψήνεται» στις γειτονιές της Αθήνας - Τι θα δούμε ΟΛΗ την εβδομάδα

Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης των 8 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.


Την εβδομάδα 10 με 14 Μαρτίου, το «Κάτι Ψήνεται» επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με τη Μαίρη, τον Άνθιμο, τη Βάσω, τον Γιώργο και την Λίτσα.

«Έτσι απλά»: Ένα ζευγάρι ξεχασμένες μπότες αποκτούν στιλ

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».


Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα.

Το ανεπανάληπτο σαρδάμ της Ολγας Τρέμη -Τι είπε για τους U2 στο δελτίο ειδήσεων [βίντεο]

Ενα ...ροκ σαρδάμ έκανε κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων η Ολγα Τρέμη. 


Η κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων του Mega, κατά τη διάρκεια του προλόγου της στο θέμα της ομιλία του τραγουδιστή των U2, Bono στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εκφώνησε με λάθος τρόπο το Ιρλανδικό συγκρότημα. Ειδικότερα, αντί η δημοσιογράφος να πει U2, είπε youtube.

«Έρευνα»: 50 χρόνια κομμάτια: Ο Διονύσης Σαββόπουλος αυτοβιογραφείται

Άνοιξη του 1964, 50 χρόνια πριν, η Ελλάδα ζει μια σημαδιακή στιγμή στην ιστορία της. Η Ένωση Κέντρου θριαμβεύει στις εκλογές με 52,7%, η χώρα ζει μια μεγάλη αλλαγή πολιτικού κλίματος. 


Εκείνες τις μέρες, ένας νεαρός από την Θεσσαλονίκη, που έχει μόλις εγκαταλείψει την Νομική για να αφιερωθεί στη μουσική κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην μουσική σκηνή της Αθήνας. 

Η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Γιώργο Νινιό σε ένα οργανοποιείο! (Video)

Η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Γιώργο Νινιό σε ένα διαφορετικό «Καρέ ζωής». 


Ο πασίγνωστος ηθοποιός μας υποδέχτηκε σε έναν ξεχωριστό χώρο για εκείνον, σε ένα οργανοποιείο, μίλησε για όλα και μας ταξίδεψε παίζοντας μπουζούκι και τραγουδώντας παλιά τραγούδια…

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» Σπανακόρυζο με.. μαστίχα!


Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς. Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!


Το Σάββατο 8 Μαρτίου, η Νταϊάν φτιάχνει λαδερά πιάτα που δεν μοιάζουν με άλλα.

Ετοιμάζει γιουβαρλάκια αυγολέμονο με λάχανο αλλά μας δείχνει και τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε ένα κλασσικό και δύσκολο πιάτο: τα ντολμαδάκια.

Η Ολυμπίου δεν είναι στο "Just The Two Of Us" εξαιτίας της Ζέτας

«Με ήθελαν, αλλά μετά τη συμφωνία και ανακοίνωση της παρουσιάστριας δεν επικοινώνησαν μαζί μου ξανά”, αποκαλύπτει η τραγουδίστρια 

«Με ήθελαν, αλλά μετά τη συμφωνία και ανακοίνωση της παρουσιάστριας δεν επικοινώνησαν μαζί μου ξανά. Συνηθίζω να κρατάω τον λόγο μου και, λόγω συνέπειας, πήρα τηλέφωνο την κυρία Κατραβά, όπως και της έστειλα μήνυμα, θέλοντας να γνωρίζω την εξέλιξη της πρότασης που μου έγινε για να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμά μου. Δυστυχώς, δεν έλαβα ποτέ απάντηση», δήλωσε η τραγουδίστρια σε ιστοσελίδα δίνοντας “στεγνά” τους ανθρώπους της παραγωγής.

Πανικός στη Μενεγάκη: «Γρηγόρη, ντροπή! Δεν είσαι στο χωριό σου με τα φιλαράκια σου! Θα φύγω...» [video]

Πιπέρι στο στόμα του Γρηγόρη Γκουντάρα θα βάλει η Ελένη Μενεγάκη!


Την ώρα που έλεγε για την γλώσσα του σώματος που δείχνει ότι κάποιος θέλει να σε χωρίσει, ο Γρηγόρης είπε μια λέξη στον αέρα της εκπομπής και η Ελένη Μενεγάκη πανικοβλήθηκε!

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος του Κωστόπουλου [video]

Η Τζένη Μπαλατσινού μέσω της εκπομπής «Πρωινό Mou» αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος του άντρα της, Πέτρου Κωστόπουλου!


«Το μεγαλύτερο λάθος κατά τη γνώμη μου είναι ότι ο Πέτρος δεν είχε όριο με

Αυτό είναι το βίντεο που έκανε τον Νίκο Μουτσινά να... τα χάσει! [video]

«Επειδή ακόμη είμαι ζωντανός, θέλω να πω συγχαρητήρια»!Αυτή ήταν η ατάκα του Νίκου Μουτσινά αφού πρώτα... έμεινε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας ένα βίντεο από την ενότητα της εκπομπής «Χρυσή τηλεόραση». 

Απολαυστικός Μητσικώστας - Σε ρόλο Άδωνι Γεωργιάδη κάνει ελέγχους σε νοσοκομείο [video]

Ο Γιώργος Μητσικώστας τις κορυφαίες μιμήσεις και το απολαυστικό του χιούμορ σχολιάζει την επικαιρότητα και παρουσιάζει με το δικό του τρόπο... τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Εμφανίζεται ως Αδωνις Γεωργιάδης σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα νοσοκομεία παρέα με τρεις κάμερες και βγάζει selfie φωτογραφίες με το προσωπικό και τους ασθενείς.

Η «Μοσχούλα» από το «Κάτω Παρτάλι» αποκαλύπτεται – Θα μου έβαζαν στο κεφάλι...

«Μην βιάζεστε με το “Κάτω Παρτάλι” γιατί όποιος βιάζεται θα χάσει» είπε η Μοσχούλα από τη σειρά, Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ μίλησε και για... το κλουβί με το καναρίνι που έχει στο κεφάλι της.


Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και ανέφερε ότι οι τηλεθεατές δεν πρέπει να βιαστούν και να βγάλουν συμπεράσματα γιατί «το μότο της σειράς είναι “αυτό που βλέπετε, δεν είναι αυτό που συμβαίνει”».

Ξεπέρασαν τα όρια: Μπουγέλωσαν πασίγνωστη ηθοποιό σε εκπομπή! [video]

Μερικές φορές, το χιούμορ και τα παιχνίδια για χάρη της τηλεθέασης, ξεπερνούν τα όρια! 


Πασίγνωστη ηθοποιός λοιπόν έγινε μούσκεμα όταν ο παρουσιαστής πολύ αγαπημένης εκπομπής τη μπουγέλωσε!

Δεν είναι άλλη από τη Lindsay Lohan η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» όπου ο παρουσιαστής Jimmy Fallon της πρότεινε να παίξουν μπουγέλο.

«Από την Πόλη Έρχομαι»: Η Μαρία μαγειρεύει φασολάδα με παστουρμά.

Τα ίχνη του Βυζαντίου στην ακτή του Μαρμαρά θα ακολουθήσει η Μαρία Εκμεκτσίογλου την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 18:50 στην εκπομπή «Από την Πόλη Έρχομαι».


Ξεκινά την ξενάγηση από ναούς που χτίστηκαν την εποχή του Ιουστινιανού όπως τον Ναό Σεργίου και Βάκχου που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αγιά Σοφιά σε μια περιοχή πολύ τουριστική. Μαγειρεύει φασολάδα με παστουρμά.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ο Βαλλιανάτος στην Αννίτα για ... εξομολόγηση!

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Το Σάββατο 8 Μαρτίου, στις 17:00, η Αννίτα φιλοξενεί τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Επίσης, στο πλατό της εκπομπής και μια 37χρονη γυναίκα, Αλβανικής καταγωγής, που ξεσπά κατά των Ελλήνων ανδρών.

«The Voice»: Παραλίγο να αποχωρήσει ο Ρέμος από το Battle!

«Παιδιά να 'στε καλά, χάρηκα πολύ! Εγώ από πού να φύγω;», αναρωτιόταν ο Αντώνης Ρέμος όταν τελείωσαν το τραγούδι τους η Τζωρτζίνα Καραχάλιου και η Ιωάννα Τσαγκάρη.



Ο λόγος; Τα κορίτσια τραγούδησαν τόσο ωραία το κομμάτι που τους έδωσε ο τραγουδιστής που δεν ήξερε ποια να διαλέξει!

4 ημέρες κράτησε η Δρούζα στο ΣΚΑΙ - Κόπηκε απόψε!


«Κόβεται» η εκπομπή της Άννας Δρούζα «Μπορώ» από τον ΣΚΑΪ, η οποία κατάφερε να κρατηθεί στον τηλεοπτικό αέρα μόλις 4 ημέρες.
 
Σήμερα Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα προβολής της, ενώ την απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Λάκης Λαζόπουλος «Δια ταύτα»: «Της κυρίας το κάγκελο»

Η αίθουσα των δικαστηρίων δίνει τελευταία άφθονη τροφή στην καυτή πολιτική ειδησεογραφία. Κάπου εκεί βρήκε έμπνευση κι ο Λάκης Λαζόπουλος για την πολυαναμενόνη επιστροφή του στην τηλεόραση. 


Μόνο που στην αίθουσα του δικού του  δικαστηρίου, και με το χέρι στο Ευαγγέλιο, θα σκάσει άφθονο το γέλιο. Εξωσυζυγικά περπατήματα και εξωπραγματικά μπερδέματα. Κομμωτριούλες στα μαχαίρια (ή στα ψαλίδια) και μεγαλοκυρίες που αποδείχτηκαν πολύ «μικρές». Ανίεροι ιερείς και ευυπόληπτοι πολίτες που είναι (και) μανιακοί δολοφόνοι. Εκπρόσωποι του νόμου, μα και του υπονόμου. 

Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει για το μέλλον του “Δέστε Τους”


Αποκαλύπτει πως θέλει να κάνει πρωινό 

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά μίλησε η Μαρία Ηλιάκη και μεταξύ άλλων σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να αποχωρεί από την εκπομπή “Δέστε Τους” αλλά και τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως φέτος  είναι η τελευταία χρονιά που βγαίνει η εκπομπή στον αέρα.

Η ξεκαρδιστική φάρσα της Σοφία Βογιατζάκη που θα σας κάνει να κλάψετε απο τα γέλια! [video]

Η ηθοποιός ξεδίπλωσε το ταλέντο της στην υποκριτική αλλάζοντας συνεχώς διάθεση...


Η Σοφία Βογιατζάκη έπρεπε να συνομιλήσει με ένα ψητοπωλείο και να κάνει την μεγάλη της παραγγελία αλλάζοντας συνεχώς τη διάθεσή της βάση της καρτέλας που θα της έδειχνε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου ξεσπά για την 12μηνη φυλάκισή της

«Έχω καταστραφεί ηθικά, ψυχολογικά, επαγγελματικά, οικονομικά», έγραψε η δημοσιογράφος σε άρθρο της Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων επέβαλε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με τριετή αναστολή τόσο στον πρώην διευθυντή του δορυφορικού καναλιού της ΕΡΤ, Νίκο Κούρτη, όσο και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπουλου για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση, η δημοσιογράφος.

Με τίτλο «Καταδικάστηκα γιατί υπερασπίστηκα το Made in Greece και την Ελλάδα της πρωτοπορίας και των επιτυχιών», η Ειρήνη Νικολοπούλου ξέσπασε με κείμενό της μέσα από την ιστοσελίδα της, eirinika.gr.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο της:

Στην κριτική επιτροπή του Just The Two Of Us ο Νίκος Μουτσινάς;

Θα βρίσκεται στο πλευρό της κολλητής του και οικοδέσποινας του σόου, Ζέτας Μακρυπούλια;


Έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών θέλει τον Νίκο Μουτσινά να έχει δεχθεί - και αποδεχθεί - πρόταση από το Mega για να είναι και εκείνος ένας από τους κριτές του πολυαναμενόμενου δεύτερου κύκλου του Just The Two Of Us με οικοδέσποινα την πολύ καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια. 

Φωτογραφία-προμήνυμα – Η Μακρυπούλια γυρίζει πλάτη στον Ρέμο και κοιτάζει Χατζηγιάννη

Είναι κάποιες φορές που η ζωή τα φέρνει πολύ περίεργα τα πράγματα. Που αναρωτιέσαι αν κάποιος έχει παίξει ένα παιχνίδι. Το ίδιο σκεφτήκαμε κι εμείς όταν είδαμε τη σπάνια φωτογραφία, όπου η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται ανάμεσα στον προηγούμενο και τον τωρινό σύντροφο της.

Γεμάτη μελανιές η Ελένη Μενεγάκη – Τι έκανε και αποκόμισε μώλωπες; [βίντεο]

Μας έβαλε σε πονηρές σκέψεις η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή εκπομπή, όπου την ώρα που διαφήμιζε τα ρολόγια που έδινε δώρο, η κάμερα ζούμαρε στο μπούστο και τα χέρια της. Τότε ήταν που παρατηρήσαμε μερικές μελανιές και αναρωτηθήκαμε από τι προκλήθηκαν.

Γιώργος Λιάγκας: Καλά έκαναν και έκοψαν την Ολυμπίου

«Πολύ καλά έπραξε το Mega και έκοψε την Ολυμπίου», λέει ο παρουσιαστής

Το πρωί της Παρασκευής η παρέα της εκπομπής “Το Πρωινό” σχολίασε το δημοσίευμα που έλεγε πως η Δέσποινα Ολυμπίου δεν θα είναι τελικά στο Just The Two Of Us λόγω της Ζέτας Μακρυπούλια.

Όσα είπε η Μελίνα στον Πέτρο Κωστόπουλο – Ο Μάρλον Μπράντο, ο Μπομπ Κένεντι και οι αυτοκτονίες [βίντεο]

Τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της κορυφαίας Ελληνίδας που ανέδειξε αυτός ο τόπος, της Μελίνας Μερκούρη, έδωσαν την ευκαιρία στον Πέτρο Κωστόπουλο να θυμηθεί την συνέντευξη που της είχε πάρει μετά από πολλή προσπάθεια ενός μήνα και να αναφέρει μερικά χιουμοριστικά και ανέκδοτα περιστατικά που του αφηγήθηκε η ίδια, αλλά και ο «Τζούλης», ο Ζυλ Ντασέν.

Η Σακίρα «ταξιδεύει» την Ελλάδα – Μίλησε ελληνικά στο The Voice [βίντεο]

Μια Ελληνομεξικάνα στο αμερικάνικο The Voice έδωσε την αφορμή στη Σακίρα να θυμηθεί τα λίγα ελληνικά που έμαθε κατά τις περσινές καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και να δείξει για άλλη μια φορά την αγάπη της για τη χώρα.

Πήρε εξιτήριο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Καλά στην υγεία του ο ηθοποιός

Μας ανησύχησε όλους χθες όταν η αρχική ενημέρωση ήταν ότι είχε πάθει έμφραγμα. Άμεσα, ευτυχώς, ενημερωθήκαμε ότι τελικά δεν πρόκειται για έμφραγμα, αλλά για υπερκόπωση, με τον ηθοποιό να αισθάνεται μερικές ενοχλήσεις.

Ο πατέρας κατέκτησε τις πίστες, η κόρη πάει για την τηλεόραση – Ντεμπούτο για την όμορφη Πανταζή [εικόνα]


Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν από τους κορυφαίους τραγουδιστές και από τα βαριά ονόματα της πίστας μέχρι τις αρχές του 2000, ενώ μετά από μερικά χρόνια ξηρασίας, έκανε μια δυναμική επιστροφή πέρσι. Η κόρη του έχει κι αυτή καλλιτεχνικό γονίδιο, μόνο που αντί για τις πίστες θα το αναπτύξει στην υποκριτική.

Μαρτάκης για Eurovision: «Όλοι μου έλεγαν να μην πάω»

Τι είπε ο τραγουδιστής για την απόφασή του να συμμετέχει στον ελληνικό τελικό της


Για την απόφασή του να λάβει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision, αλλά και το τραγούδι με το οποίο είναι υποψήφιος, με τίτλο «Κανένας Δεν Με Σταματά», μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης στην κάμερα εκπομπής.

Νάντια Κοντογεώργη για «Κάτω Παρτάλι»: «Αλίμονο αν αρέσουμε σε όλους!»

«Όλες οι κριτικές είναι σεβαστές, σε κάποιους αρέσει η δουλειά μας λιγότερο και σε κάποιους περισσότερο»

Ήταν υποψήφια για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στη θεατρική παράσταση «Chicago» - που ανέβηκε την περσινή σεζόν στο θέατρο «Παλλάς» - σε μια εκδήλωσε που έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπενάκη, όπου και η Νάντια Κοντογεώργη ήρθε «αντιμέτωπη» με τις κάμερες.

Ποια δημοσιογράφος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη τηλεόραση!


Επιστρέφει στη τηλεόραση γνωστή δημοσιογράφος, όπως αποκαλύπτει η Ντέπυ Γκολεμά!

Η Ντέπυ έγραψε στη στήλη της στη Real: 

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Και το Voice έχει το selfie του!

Ρέμος, Λιάγκας, Βανδή, Ασλανίδου και Κουινέλης σε... ένα!

Η μόδα των selfies όλο και επεκτείνεται και πλέον έχει αρχίσει και κατακλύζει και τις «διάσημες» τελετές και τα μεγάλα show. Άλλωστε, πριν από μερικές ημέρες, η selfie φωτογραφία της Ellen De Generis «κατάφερε» να ρίξει το twitter, όπου αναρτήθηκε, λόγω των πολλαπλών retweet που είχε!

Δημήτρης Σκαρμούτσος στο Όλα τρέλα: Γιατί δεν με πήρε το Ποτάμι

Ο διάσημος chef μίλησε στον Θέμο για τη γνωριμία και τη σχέση του με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Για ΌΛΑ μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Φαίη Σκορδά: Στον έβδομο μήνα φορά «καυτά» σορτσάκια!

Τι και αν φουσκώνει η κοιλίτσα της, τι και αν μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, η Φαίη Σκορδά μας εξέπληξε σήμερα στο Πρωινό με τη στυλιστική της επιλογή!


Η παρουσιάστρια έβαλε ένα κοντό σορτσάκι... το σορτσάκι της μάνας και απέδειξε ακόμα μια φορά πως ακόμα και όταν μια γυναίκα είναι έγκυος μπορεί να είναι σέξι!

Απίστευτο! Tα τραγούδια της Eurovision έκαναν τηλεθέαση 1,1%!

Δεν θα πιστεύετε τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή της ΔΤ που πρόβαλε τα τραγούδια της Eurovision!


Το τηλεοπτικό κοινό είχε χθες την ευκαιρία να δει και να ακούσει για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Πριν καν βγουν στο διαδίκτυο και φυσικά πριν ανέβουν στο επίσημο κανάλι του Youtube του MAD TV, ο κόσμος -ειδικά οι νεαροί που ασχολούνται πολύ με τον θεσμό- συντονίστηκαν στην συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης, προκειμένου να τα δουν!

Σρόιτερ: «Αυτοψία» στο θέμα των οικιακών βοηθών.


Την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 23:45 ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» στο θέμα των οικιακών βοηθών.


Η εξιχνίαση δύο εγκλημάτων στη Θεσσαλονίκη και το Χαλάνδρι που, όπως αποδείχθηκε, πίσω τους κρύβονταν οι οικιακές βοηθοί που είχαν αναλάβει τη φροντίδα των ηλικιωμένων, έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για τους ανθρώπους που βάζουμε στα σπίτια μας. Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντάει ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν βοηθητικό προσωπικό το οποίο έκλεψε την περιουσία τους ή βιαιοπράγησε εναντίον των παιδιών τους.

Απίστευτο! Η Σκορδά σφήνωσε on air στην πολυθρόνα! [video]


Η Φαίη Σκορδά όπως αποκάλυψε στην αρχή της εβδομάδας μπήκε στον έβδομο μήνα και όσο να πείτε... μια δυσκολία την έχει στις κινήσεις της.



Την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας με τον καλεσμένο Μάρκο Σεφερλή σηκώθηκαν για να παίξουν ένα παιχνίδι με τα τηλέφωνα και να κάνουν φάρσες, η Φαίη δεν μπορούσε να σηκωθεί... Η παρουσιάστρια κόλλησε! 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μετά από χρόνια στο πρωινό του Mega!

O Ανδρέας Μικρούτσικος αναχώρησε για την Κύπρο για το νέο σόου που θα παρουσιάζει και εκεί τον τσάκωσε η εκπομπή «ΠρωινόMou»!


«Μας χαιρέτησαν τα θέματα! Πάντα είχα διάθεση», είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «20 χρόνια ήταν αυτά, ήταν καθημερινό, περίεργο δεν είναι. Ήταν λίγο βίαιο».

Αυτή είναι η αλήθεια για το "Κάτω Παρτάλι"! Οι φήμες και οι απλήρωτοι πρωταγωνιστές!

της Εύας Νικολάου
Τι θα γίνει τελικά με το «Κάτω Παρτάλι»; Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια έντονη φημολογία (κυρίως από το διαδίκτυο) σχετικά με... την τύχη της σειράς που τα «σπάει» στα νούμερα της τηλεθέασης, αφήνοντας μάλιστα ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο όχι μόνο να μην πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, αλλά και να κόβεται άμεσα.

Αιτία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το γεγονός ότι οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι κάτι που θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τη βιωσιμότητα της σειράς. Το «YES!» σάς παρουσιάζει σήμερα όλη την αλήθεια για το «Κάτω Παρτάλι» που καθηλώνει τους τηλεθεατές τα βράδια της Δευτέρας κι έχει τρελάνει όλα τα μηχανάκια της Nielsen.

Κόβονται οι σχολιαστές στο δελτίο του Mega

Αλλαγές ετοιμάζει το Mega για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του.


Το κανάλι αποφάσισε να σταματήσει από το δελτίο τα τηλεοπτικά παράθυρα και να μην υπάρχουν πλέον σχολιαστές μαζί με την κεντρική παρουσιάστρια ή τον  κεντρικό παρουσιαστή, ανάλογα. 

Σάλος στη Νότιο Κορέα μετά την αυτοκτονία νεαρής παίκτριας ριάλιτι

Σεούλ, Νότια Κορέα

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νότιο Κορέα μετά την αυτοκτονία νεαρής γυναίκας στη διάρκεια γυρισμάτων τηλεριάλιτι. Έντονες επικρίσεις δέχεται τηλεοπτικό δίκτυο που φιλοξενεί το ριάλιτι, το οποίο κατηγορείται ότι ταπεινώνει τους υποψηφίους.


Η 29χρονη Τσουν πέρασε το καλώδιο του σεσουάρ γύρω από το λαιμό της και απαγχονίστηκε σε ξενοδοχείο του νησιού Τζετζού όπου γυρίζεται η εκπομπή Jjak («Ο Σύντροφος»), μια παραγωγή του τηλεοπτικού δικτύου SBS.

H Ελληνίδα που έκανε το Αμερικανικό "The Voice" να παραμιλάει! [video]

Η Σακίρα, μάλιστα όταν άκουσε ότι κατάγεται από την Ελλάδα της ζήτησε να μιλήσει Ελληνικά.

Η Μελίσα Χιμένεθ, πήρε μέρος στην Αμερικανική εκδοχή του The Voice και κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό.

Η 30χρονη έχει ρίζες τόσο από το Μεξικό όσο και από την Ελλάδα, καθώς ο πατέρας της είναι Μεξικανός και η μητέρα της Ελληνίδα, και τραγουδάει από την ηλικία των 12!

H ερώτηση της Μενεγάκη που εκνεύρισε απίστευτα τον φίλο και συνεργάτη της! Δείτε τον όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! [video]

O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εκνευρίστηκε με την ερώτηση της παρουσιάστριας!


«Την είδες τη ταινία;» είπε απευθυνόμενη στον Θοδωρή! 

«Να σε ρωτήσω κάτι; Δεν πήγα στην Αμερική για να δω την ταινία» της απάντησε! «Πήγες αλλά την είδες».

Τι θα δούμε στα live του The voice;

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, δεν χωρούν και οι 32 παίχτες που θα έχουν απομείνει από τα battles σε ένα live. Γι' αυτό και οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να... προβάλουν σε κάθε live επεισόδιο 16 διαγωνιζόμενους.


Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε 4 παίκτες του κάθε κριτή να εμφανίζονται στην σειρά. Από τους τέσσερις που τραγούδησαν, τον έναν θα τον κρατάει στο παιχνίδι ο κριτής, τον άλλον οι τηλεθεατές ενώ οι δύο που θα απομείνουν θα πάνε ... σπίτια τους!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν θα πάρω την εκπομπή από τον Κωστόπουλο

«Το "Πρωινό mou" έχει παρουσιαστή, είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτι άλλο»

Για το «Πρωινό mou», τις φήμες που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει πρωινή εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά στο Mega την επόμενη σεζόν αλλά και για τα δικά του τηλεοπτικά σχέδια μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!».

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Μανίκας: Μοντέλα, παρουσιαστές & επίμονοι πλακατζήδες

Θα μπορούσαν να είναι αδέλφια, αλλά δεν είναι. Είναι απλώς κολλητοί. Και οι δύο ασχολούνται με το μόντελινγκ, διαθέτουν επιχειρήσεις και εσχάτως έλαβαν το χρίσμα του παρουσιαστή στην εκπομπή «Wanted» του ΑΝΤ1. Στέλιος και Γιώργος στήνουν τηλεοπτικές πλάκες και εμείς γελάμε. Πολύ!

Γνωρίστηκαν όταν ήταν πιο νέοι, εξίσου ωραίοι και εργένηδες. «Ακόμη και τότε δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας», λένε με διάθεση χιούμορ και συνεχίζουν: «Το είχαμε ξεκαθαρίσει στα κορίτσια, διαλέξτε ποιον από τους δύο θέλετε με γρήγορες και ανώδυνες διαδικασίες. Εμείς για τον ποδόγυρο δεν θα μαλώσουμε ποτέ!».

«The Voice» - Αρετή Κοσμίδου: Το αηδόνι της Αλεξανδρούπολης

Η 16χρονη παίκτρια του «The Voice», που μέσα σε δύο μέρες ξεπέρασε τα 100.000 κλικ στο site του σόου,λατρεύει τη φωτογραφία, τη Φυσική, τα Μαθηματικά και φοβάται τις συνεντεύξεις

Η Αρετή Κοσμίδου είναι «δεκαεπτά, αλλά δεν τα έχω κλείσει ακόμα», όπως μου λέει, σαν να βιάζεται να μεγαλώσει. Αυτοχαρακτηρίζεται απαισιόδοξη και ανασφαλής, έχει λογαριασμό στο Facebook όπου ανεβάζει καλλιτεχνικές φωτογραφίες που τραβάει με τις φίλες της, φοβάται τις συνεντεύξεις και αγαπάει τη Φυσική και τα Μαθηματικά. 

Eurovision 2014: Ακούστε τα τραγούδια του Ελληνικού τελικού!

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η μετάδοση των τεσσάρων υποψήφιων τραγουδιών για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας, στον 59ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision στην Κοπεγχάγη.


Ο Ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου στο Acro Music Hall. Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον Ελληνικό Τελικό, όπως μεταδόθηκαν από την εκπομπή της Δημόσιας τηλεόρασης "Επικαιρότητα", παρουσιάστηκαν με αλφαβητική σειρά και είναι τα εξής:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...