Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

The Voice: Πρώην συνεργάτης της Ασλανίδου πήγε στο παιχνίδι. Τον αναγνώρισε;

Πρώην συνεργάτης της Μελίνας Ασλανίδου με τον οποίο δούλεψαν πριν καιρό στο ίδιο μαγαζί, πήγε στο The Voice. Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια;


Τον αναγνώρισε. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Πέρασε ή όχι; Και αν ναι, με ποιον coach πήγε;

Ελένη Κοκκίδου: Ποια είναι τα κοινά στοιχεία της με την ηρωίδα που υποδύεται;

Σε ποια περίπτωση θα έλεγε «όχι» σε έναν σκηνοθέτη η Ελένη Κοκκίδου;


«Σε κάποιον που τα δείγματα δουλειάς του δεν με ικανοποιούν ή που η συμπεριφορά του στους συνεργάτες του είναι άσχημη. Και φυσικά σε έναν σκηνοθέτη με τον οποίο

Στο «Your face sounds familiar» ο Δημήτρης Μακαλιάς;

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους υπευθύνους του Ant1 για το «Your face sounds familiar».

Ο Περρής για την κόντρα του με τον Αρναούτογλου: «Είναι βλακεία δική μου. Τελείωσε»

Ο Βαγγέλης Περρής καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Εξήγησε ότι είναι δικό του λάθος και δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση. «Είναι βλακεία δική μου, τέλειωσε. Μερικά πράγματα είναι ανίκητα. Είναι δική μου ευθύνη, το παραδέχομαι, δεν μπορώ να αντιληφθώ τον πλούτο της γνώσης...Παραδίνομαι».

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε «Νικ ο’ κλοκ» με το Νίκο Μουτσινά

Αλλάζει η ώρα! Συντονίστε τα ρολόγια σας ώστε να δείχνουν «Νικ ο’ κλοκ». 

Ένα one man show! 
Ένα stand up comedy! 
Ένα talk show! 
Η επικαιρότητα σε σχόλια! 
Ζωντανή ορχήστρα, ζωντανό κοινό! 

«Κάτι Ψήνεται»: Τι θα δείτε ΟΛΗ την εβδομάδα

«Κάτι Ψήνεται» 10 με 14 Φεβρουαρίου 2014


Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης των 8 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.

Την εβδομάδα 10 με 14 Φεβρουαρίου, το «Κάτι Ψήνεται» επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με την Ελένη, τον Ανδρέα, τη Λίνα, την Μαρίνα και τον Κωνσταντίνο.

"Ποια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;" δηλώνει πρόσωπο των media

Καλύτερα να σε σχολιάζουν αρνητικά ή να μην ξέρουν καν το όνομά σου;


Καλύτερα να σε σχολιάζουν αρνητικά ή να μην ξέρουν καν το όνομά σου; Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτεται σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη δήλωση του

O Charlie Sheen για τον Αστον Κάτσερ: Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος στο δικό μου σίριαλ;

O Charlie Sheen απολύθηκε από το Two and a Half Men το 2010, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν το έχει ξεπεράσει. Ακόμα και τώρα ξεσπάει την οργή του πάνω στον Ashton Kutcher, που πήρε την θέση του στην σειρά.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Sheen ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Jon Cryer και τον Ashton Kutcher δίπλα και έγραψε:
«Jon είσαι ιδιοφυΐα, σε αγαπάω και μου λείπεις παλιόφιλε! Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος δίπλα σου;»

Ποια παρουσιάστρια είπε για την Ιωάννα Λίλη: "Είναι σαν να έχει βγάλει έρπη στα χείλη"


Στο «στόχαστρο» της στήλης σχολιασμού των celebrity εμφανίσεων της εκπομπής «Δέστε τους» μπήκε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Λίλη. 


Καθημερινά οι παρουσιαστές της εκπομπής Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργος Δάσκαλος σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ το στυλ των τηλεοπτικών προσώπων, το μακιγιάζ, τα μαλλιά, εκφράζοντας την δική τους άποψη πάνω στις επιλογές τους.

Αναστενάξαν τα πατώματα – Μετά τη σάμπα Στικούδη – Αραβανή χόρεψαν τσιφτετέλι [εικόνες]

Δεν λένε να αφήσουν τον κόσμο να ηρεμήσει...Μετά την πιο «καυτή» σάμπα που έχουμε δει στην τηλεόραση, Κατερίνα Στικούδη και Ευαγγελία Αραβανή χόρεψαν μαζί...και τσιφτετέλι!

ΒΙΝΤΕΟ-Ουγγαρέζος: Όταν μιλάς στην Μενεγάκη "ψαρώνεις"


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραψε πως ένιωσε όταν τον πήρε τηλέφωνο αιφνιδίως η Ελένη Μενεγάκη.


«Η Μενεγάκη έχει αυτό το star quality που δεν έχει κανένας άλλος πια στην ελληνική TV. Έχεις αυτή την οικειότητα βλέποντάς την στην τηλεόραση, αλλά όταν της μιλήσεις “ψαρώνεις”» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Πρωινό Mou":

Αγγελική Νικολούλη: «Ο θάνατος πλησίασε την οικογένειά μου και τη χτύπησε αλύπητα»

Φοβάται η Αγγελική Νικολούλη τον θάνατο; Η απάντησή της είναι αφοπλιστική.


Η αγαπημένη δημοσιογράφος, η Μις Μαρπλ της Ελλάδας όπως την αποκαλούν πολλοί είναι η πλέον αρμόδια για να μιλήσει για το τι ακριβώς ταλαιπωρεί τους Έλληνες τη σήμερον ημέρα. Άλλωστε, είναι τόσος πολύς ο πόνος που έχει βιώσει μέσα από εγκλήματα που έχει εξιχνιάσει που είναι σίγουρο πως ξέρει καλύτερα από τον καθένα το όλο θέμα.

«Αννίτα SOS» με τον Χάρη Ρώμα

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Πιπιλή για Κασιδιάρη: «Πάει μπροστά ο ηγέτης και πίσω το μπουλούκι των αξύριστων, άπλυτων, νταβραντωμένων»!

«Ο κος Κασιδιάρης και οι χρυσαυγίτες κάποιο προβληματάκι έχουν με τις γυναίκες ...βαρύ»! - Για τις καταγγελίες γυναικών βουλευτών για "σεξιστικές συμπεριφορές": «Μόλις τους πει κάτι ένας άντρας κρύβονται πίσω από τις φούστες της μαμάς τους»!


Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για να κουβεντιάσει με τον ίδιο και την Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε η Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε για όλους και για όλα...

Στην Φλώρινα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας μεταφέρει τις ομορφιές και τις γεύσεις της, «Χωρίς Συνταγή».


Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 18:50, o Δημήτρης ταξιδεύει στην άκρη της Ελλάδας, στο νόμο Φλώρινας, το νόμο με τις 6 λίμνες, τους φιλόξενους ανθρώπους και τα ιδιαίτερα προϊόντα!

Κρεατοφάγοι ή χορτοφάγοι;

Το κρέας δεν λείπει από την καθημερινή διατροφή των Ελλήνων. Ως λαός, είμαστε έβδομοι στην παγκόσμια κατάταξη όσον αφορά στην κατανάλωση κρέατος. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι το 1960 καταναλώναμε 35 γραμμάρια κρέατος την ημέρα ενώ το 2010 125 γραμμάρια. Κάθε χρόνο τρώμε 18 κιλά μοσχαρίσιο κρέας, 28 κιλά χοιρινό και 13 κιλά αρνί ή κατσίκι.  Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί και ο αριθμός των χορτοφάγων στη χώρα μας.  


Τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της κρεατοφαγίας και της χορτοφαγικής διατροφής διερευνά η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 17.40 από το MEGA. 

«Από την Πόλη Έρχομαι»: Η Μαρία μαγειρεύει τας κεμπάπ με πιλάφι

Από τη Μεγάλη Οδό του Πέρα, την Ιστικλάλ, ξεκινά η νέα βόλτα της Μαρίας Εκμεκτσίογλου στην εκπομπή «Από την Πόλη Έρχομαι» την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 18:50.


Περπατά και μας δίνει πληροφορίες για τον μεγάλο πεζόδρομο που ξεκινά από το Ταξίμ και κατεβαίνει προς το Γαλατά. Μας μιλά για τα κτίρια της περιοχής και την ιστορία τους αλλά και για τις αναμνήσεις που έχει από τη ζωή της στην περιοχή. 

Στη συνέχεια μαγειρεύει τας κεμπάπ με πιλάφι και το προσφέρει στα παιδιά του Ζαππείου Σχολείου. Μας μιλά για την ιστορία του.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

The Voice: Κοιμήθηκε η Βανδή από την πολυλογία του Ρέμου!

Έβαλαν στοίχημα με λεφτά! Ποιον διάλεξε ο παίκτης;

Στη σκηνή του show ανέβηκε και ο Δημήτρης Μαρμαρίνος που κατάφερε να μαγέψει τον Αντώνη Ρέμο με την φωνή του...

VIDEO - «Δια ταύτα», η νέα κωμική σειρά του Alpha και του Λάκη Λαζόπουλου

Η αίθουσα των δικαστηρίων δίνει τελευταία άφθονη τροφή στην καυτή πολιτική ειδησεογραφία. Κάπου εκεί βρήκε έμπνευση κι ο Λάκης Λαζόπουλος για την πολυαναμενόνη επιστροφή του στην τηλεόραση. 


Μόνο που στην αίθουσα του δικού του  δικαστηρίου, και με το χέρι στο Ευαγγέλιο, θα σκάσει άφθονο το γέλιο. Εξωσυζυγικά περπατήματα και εξωπραγματικά μπερδέματα. Κομμωτριούλες στα μαχαίρια (ή στα ψαλίδια) και μεγαλοκυρίες που αποδείχτηκαν πολύ «μικρές». Ανίεροι ιερείς και ευυπόληπτοι πολίτες που είναι (και) μανιακοί δολοφόνοι. Εκπρόσωποι του νόμου, μα και του υπονόμου. Ερωτοχτυπημένοι αντιεξουσιαστές και ορκισμένοι εθνικιστές. Γνώριμες φιγούρες από τους θρυλικούς «Μήτσους», αλλά και ολοκαίνουριες, απερίγραπτες περσόνες στέκονται ενώπιον της τηλεοπτικής έδρας και καταθέτουν, χωρίς φόβο αλλά με ασυγκράτητο πάθος, όσα γνωρίζουν για το «Δια ταύτα».  

VIDEO - The Voice: H πρώτη τραγουδίστρια των Stavento στο show. Πέρασε;

Μια έκπληξη περίμενε τον Μιχάλη Κουινέλη στο The Voice.


Πρόκειται για την πρώτη τραγουδίστρια των Stavento, την οποία όλοι θυμόμαστε μέσα από το τραγούδι «Το πιο γλυκό μεθύσι». 

Ο Μιχάλης την αναγνώρισε κατευθείαν και το είπε και στους άλλους ότι ήταν η πρώτη του τραγουδίστρια. 

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη στο The Voice - Ξέσπασε σε κλάματα η τραγουδίστρια!

Πώς αντέδρασε η επιτροπή όταν έμαθε ποιας διάσημης ήταν κόρη η διαγωνιζόμενη;- Βανδή σε Ρέμο: «Κοιτάς σαν κουτάβι!»


H πρώτη διαγωνιζόμενη που ανέβηκε σήμερα στη σκηνή του show, ήταν η 25χρονη Εβελίνα Νικολίζα, κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη.

Δημοσιογράφος τα χάνει όταν κάποιος ορμάει πάνω του ενώ κάνει live

Την ώρα που η Πόπη Τσαπανίδου συνδέθηκε live με τον ρεπόρτερ Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, ο οποίος βρίσκεται στην Κεφαλονιά, συνέβη ένα απρόοπτο.


Την ώρα που μιλούσε ο δημοσιογράφος, κάποιος όρμησε κατά πάνω του και τον αγκάλιασε!

«360ο»: 100.000 παιδιά γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, δε θεωρούνται Έλληνες!..

Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.

Έλληνας ηθοποιός έχει εμμονή με... το ανακάτεμα του καφέ!

«Κόλλημα» με τον τρόπο με τον οποίο ανακατεύει τον καφέ του έχει γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που δεν διστάζει να αποκαλύψει την εμμονή του!

Από σταρ της TV αγρότισσα πάνω στο τρακτέρ! (φωτό)

Τις μεγάλες δόξες στα τηλεοπτικά πλατό και στο κόκκινο χαλί λαμπερών εκδηλώσεων έχει αφήσει οριστικά πίσω της η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια στον κόσμο, η Oprah Winfrey η οποία ανέβασε στο instagram της φωτογραφίες της από το κτήμα της στο Μάουι, ανάμεσα σε σπανάκι, σέλερι και λεμόνια που φροντίζει η ίδια.

«Ανατροπή»: Εκατό μέρες πριν τις εκλογές: Τα προγνωστικά και οι εκπλήξεις

Εκατό μέρες πριν τις εκλογές: Τα προγνωστικά και οι εκπλήξεις. Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση της GPO για το 2014 στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 23.30 στο MEGA.


Τα κόμματα και τα νέα κόμματα, οι συμμαχίες και οι συνεργασίες, οι κόντρες: Πώς διαμορφώνεται το νέο πολιτικό σκηνικό. Ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός και ποια είναι, σήμερα, η πρόθεση ψήφου; Μια μεγάλη συζήτηση πάνω στα ευρήματα της δημοσκόπησης.

«στον ενικό»: Το χρέος, η βιωσιμότητά του, το κούρεμα, η επιμήκυνση, οι προτάσεις και οι λύσεις

Τη Δευτέρα 10/2 στις 23:00 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR θα συζητηθούν το χρέος, η βιωσιμότητά του, το κούρεμα, η επιμήκυνση, οι προτάσεις και οι λύσεις. Τι θέλουν οι δανειστές. Τι επιδιώκει η κυβέρνηση και όλο το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης.


Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι καλεσμένοι απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ετοιμάστηκα για να πάω στο σχολείο του γιου μου και...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα έπρεπε να πάει στο σχολείο του γιου της.


«Σηκώθηκα και ετοιμάστηκα για να πάω στο σχολείο του γιου μου. Στο ασανσέρ κατάλαβα. Πόσο λάθος t-shirt για την περίσταση...» έγραψε χαρακτηριστικά και πόσταρε την ακόλουθη φωτογραφία.

ΒΙΝΤΕΟ - Καλλιμούκου: Ερωτοτροπούσα στον ύπνο μου με τον Γιώργο Αυτιά


Η Αντωνία Καλλιμούκου αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ότι έβλεπε τον Γιώργο Αυτιά στο όνειρό της και όπως δήλωσε η ίδια "ερωτοτροπούσαν". 


Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη":

Καλλιμούκου: Ερωτοτροπούσα στον ύπνο μου με τον... από Enikos_gr

«Stars System»: Πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις μέσα στην καινούργια χρονιά;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

«Φως στο Τούνελ»: Μία εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στην εξαφάνιση

Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια


Σκοτεινές υποθέσεις ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.

Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

ΒΙΝΤΕΟ - H Σταμάτη έβρισε on air τον Λιάγκα!

Νεύρα, νεύρα, νεύρα... είχε η Σάσα Σταμάτη το πρωί... και την «πλήρωσε» ο συνεργάτης και φίλος της, Γιώργο Λιάγκα...


Βέβαια συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια αφού αρκετές φορές οι δυο τους τσακώνονται on air κατά την διάρκεια της εκπομπής... 

Ποιοι είναι «Μες στην καλή χαρά» αυτό το Σαββατοκύραικο;

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει με χιούμορ την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Βασίλης Παλαιολόγος και η Αννίτα Κούλη, έρχονται στην παρέα του Σαββάτου και μας διασκεδάζουν μουσικά ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα, μαζί με τον Νικόλα Μπράβο. 

VIDEO - Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στην Φαίη Σκορδά

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε on air ένα μήνυμα στην Φαίη Σκορδά!


Με αφορμή το τηλεφώνημα μιας τηλεθεάτριας, που την έλεγαν Φαίη, η παρουσιάστρια θυμήθηκε την Φαίη Σκορδά και είπε: 

Μπογδάνος: «Η Καινούργιου είναι πνευματικά ανοχύρωτη»

«Πρόκειται περί γκάφας...Δεν ήξερα ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει δίπλα του νέα παιδιά. Ζητώ ταπεινά συγνώμη»
 Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, '' Excellentκαι '' απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου που χθες μέσα από την εκπομπή ''Δέστε τους'' τον χαρακτήρισε. ''Αγενή,αδαή και απαράδεκτο'' Ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής ζήτησε συγνώμη για τα όσα είπε για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τους συνεργάτες του!

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» Γιατί όποιος αγαπά μαγειρεύει


Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.


Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής! 

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. 

Η Λάουρα Νάργιες πέταξε τα ρούχα της και ανέβηκε σε μπάλα κατεδάφισης σαν την Miley Cyrus [βίντεο]

Το πρωί της Πέμπτης οι συντελεστές της εκπομπής ΠΡΩΙΝΟ στον ΑΝΤ1 επιφύλαξαν μία έκπληξη στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκο και τα υπόλοιπα μέλη που τον πλαισιώνουν στο στούντιο, καθώς μεταμόρφωσαν τη Λάουρα Νάργες σε... Miley Cyrus


Μάλιστα, στη ζωντανή σύνδεση ο Γιώργος Λιάγκας νόμιζε πως η Νάργες δεν φορούσε καθόλου ρούχα, σαν την γνωστή τραγουδίστρια στο βιντεοκλίπ, και έλεγε «Μου κάνετε πλάκα! Δεν φοράει κάτι» την ίδια στιγμή ο Γιώργος Λιανός έλεγε «Απίστευτο! Με ξεπερνάει»!

Παραλίγο να «αποχωρήσει» η Σταμάτη από το «Πρωινό»: «Βγαίνω μόνο σε δυο ενότητες και αυτές μισές»

Η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που διάβαζε η Σάσα Σταμάτη για την Ελένη Χατζίδου και την διέκοψε...


Μάλιστα η εγκυμονούσα σηκώθηκε από την θέση της και πήγε κοντά στη Σάσα να δει αν όντως τα είπε αυτά η τραγουδίστρια ή τα λέει από το μυαλό της. Η Σάσα τότε γυρνά και λέει στον Γιώργο σε έντονο ύφος: «Βγαίνω σε δυο ενότητες και αυτές μισές»... και σηκώθηκε όρθια... 

Η Πετρουλάκη γυμνάζει την εγκυμονούσα Φαίη!

Η Ελένη Πετρουλάκη βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό»!

 

Η γυμνάστρια έκανε σήμερα γυμναστική για εγκύους... 

H απάντηση της Μενεγάκη στον Μουτσινά ήταν… ένα κρασί!

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του, Νικ Ο’Κλοκ.


Ο παρουσιαστής είχε πει πως στην εκπομπή της Ελένης, πίνουν και δεν τους δίνου τίποτα. 

Δείτε τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού – Δεν μοιάζουν καθόλου

Ο χωρισμός της από τον Χρήστο Χολίδη την έκανε να πονέσει πολύ και να μη μπορεί να τον ξεπεράσει. Φαίνεται όμως, ότι τελικά βρήκε τον άντρα που την έκανε να τον ξεχάσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.


Η σχέση της με τον τραγουδιστή κράτησε τρία χρόνια και όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που πιθανότατα να έφτανε και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη και εκεί που κανένας δεν το περίμενε, οι δρόμοι του ζευγαριού χώρισαν οριστικά.

VIDEO -Φαίδων Γεωργίτσης: «Κινδύνευα να γίνω ο κύριος Βουγιουκλάκης και δεν ήθελα»

Ο Φαίδων Γεωργίτσης μίλησε για το φλερτ του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.


Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και εκεί μίλησε για τις δυο μεγάλες ηθοποιούς της Ελλάδας, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη.

Η Μαίρη Συνατσάκη με καυτό τζιν σορτσάκι αποκλείει το γάμο με το Μύρωνα Στρατή [εικόνες]

Μετά το τέλος του Dancing with the Stars, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μία αποκαλυπτική και σέξι φωτογράφηση,ποζάροντας με όλο νάζι και χάρη στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού «Hello».Η γλυκιά παρουσιάστρια ποζάρει φορώντας καυτά σορτσάκια και αποκαλυπτικά μπούστο, χτυπώντας τη θερμοκρασία και την πίεση των αντρών στο κόκκινο.


Η ίδια αποκάλυψε στη συνέντευξή της στο περιοδικό, πως προς το παρόν δεν νιώθει έτοιμη να κάνει παιδί, ενώ ο γάμος της με τον Μύρωνα Στρατή, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Με τον Μύρωνα ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι. Θα παντρευτώ μόνο αν θελήσω να κάνω ένα παιδί».

VIDEO - Φαίδων Γεωργίτσης: «Ο πατέρας μου με απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» ήταν ο Φαίδων Γεωργίτσης.


Ο ηθοποιός είπε πως πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ήταν στο πολεμικό ναυτικό και ήταν δόκιμος.

Δαμάζει τα κύματα και ξεδίνει με windsurfing η Ελεονώρα Μελέτη [εικόνες]

Τι και αν το κρύο και το χιόνι χτυπάει τη πόρτα στη μέση του χειμώνα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» συνέλαβε την Ελεονώρα Μελέτη να εξασκείται στο windsurf στην Ανάβυσσο.


Η δημοφιλής παρουσιάστρια αψηφώντας το κρύο του χειμώνα, έμεινε στο νερό πολλές ώρες παρέα με άλλους σέρφερ, απολαμβάνοντας το αγαπημένο της άθλημα. Η αγάπη της Ελεονώρας για τη θάλασσα είναι εμφανής, αφού όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ακόμα και το χειμώνα, εξασκείται στα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπουκώμενη η Ελένη Μενεγάκη: Φοβάμαι μη με πιάσει πόνος στην κοιλιά και πέσω κάτω [βίντεο]

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και λίγες μέρες είναι άρρωστη και προσπαθεί να το ξεπεράσει παίρνοντας πολλές βιταμίνες, αλλά όλοι της λένε να πάει στο γιατρό. Η ίδια δεν πάει και τώρα φοβάται μην την πιάσει κανάς κοιλόπονος και πέσει κάτω.

Ανδρέας Γεωργίου: Ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» μιλά για τον αδερφό του που είναι φορέας του Aids

Καλεσμένος στα "Καρντάσιανς" ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον αδερφό του, ο οποίος είναι φορέας του AIDS αλλά και για το πως μπήκε το "Μπρούσκο" στη ζωή του.


«Ο αδερφός μου είναι μια χαρά... Πρόσφατα έχω κάνει ένα βιντεάκι, που είναι καμπάνια, για την πρόληψη... έχω φωτογραφηθεί και γυμνός, γενικά έχω πάει και σε σχολεία και έχω μιλήσει γι' αυτό... μ' αρέσει να προσφέρω» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Αυτοψία» για τη μάστιγα των απαγωγών

Εκεί που γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα και τα γεγονότα γράφουν την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις της κοινωνίας ζητούν απάντηση. Εκεί είναι αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ.


Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στις 23:45, η «Αυτοψία» καταγράφει σημαντικές μαρτυρίες για τις διαστάσεις που έχει λάβει στη χώρα μας το φαινόμενο των απαγωγών. Είκοσι απαγωγές σε δέκα χρόνια. Πενήντα εκατομμύρια ευρώ οι συνολικές απαιτήσεις για λύτρα. Εξήντα δράστες, πενήντα πέντε συλλήψεις. 

«Νόστιμη γη» Επιστρέφει με νέα επεισόδια

Σύγκλινο Μάνης, λαλάγγια Καλαμάτας, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, απάκι Κρήτης, γίγαντες Καστοριάς, φάβα Σαντορίνης…. Χωράει μια ολόκληρη Ελλάδα μέσα σ’ ένα… πιάτο;


Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ, ο Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. Πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...