Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ - ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ο 12ος κύκλος στο Star

Ο νέος 12ος κύκλος επεισοδίων της δεύτερης μακροβιότερης αστυνομικής σειράς, με φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο επιστρέφει στο Star!


Από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία εγκλημάτων, που απαιτούν μια πιο εξειδικευμένη ματιά στην ψυχολογία του δολοφόνου: είναι τα εγκλήματα πάθους. Τα κίνητρα μπορεί να είναι τόσο περίπλοκα όσο η ίδια η ανθρώπινη φύση και οι διαπροσωπικές σχέσεις.

2 VIDEOS - Η συγκίνηση του Τάσου Χαλκιά στο «Μες στην καλή χαρά»

Ο Τάσος Χαλκιάς καλεσμένος της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» δάκρυσε.


Ο ηθοποιός όταν είδε ένα βίντεο που του ετοίμασαν για τη ζωή του και μέσα σε αυτό ήταν και οι δύσκολες στιγμές που βίωσε με τη σχολή του που έκλεισε δεν άντεξε και δάκρυσε. 

Αλέξανδρος Παρίσης: «Οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια του “Μπρούσκο” είναι μεγάλες»

Μπορεί ο Μηνάς στη σειρά «Μπρούσκο» να σηκώνει το χέρι σε όποιον τον εκνευρίζει ακόμα και στη σύντροφό του, ο Αλέξανδρος Παρίσης στη πραγματική του ζωή είναι αντίθετος σε αυτή τη συμπεριφορά.


«Ο Αλέξανδρος δεν έχει διανοηθεί ποτέ την χρήση βίας ούτε σε άνδρες ούτε σε γυναίκες. Θεωρώ ότι η βία εξυπηρετεί ανθρώπους που το μυαλό τους δεν μπορεί να

Με δεκάδες πλεξίδες σκόρδα, έκανε ποδαρικό στην νέα χρονιά η παρουσιάστρια…

Και επειδή το κακό μάτι είναι παντού η παρουσιάστρια πήρε τα μέτρα της, τα όπλα της να ξορκίσει το «κακό» για την νέα χρονιά.


Πριν από πολλά χρόνια είχαμε δει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τυλίγεται με σκόρδα και να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στην εκπομπή που είχε τότε στο Mega. 

Παναγιώτης Πετράκης: «Η αγάπη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, για έναν καλλιτέχνη»

Ο Παναγιώτης Πετράκης σε συνέντευξή του μίλησε για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο και εξήγησε αν μέρος αυτής της συμπάθειας οφείλεται στον ρόλο του «Λουκά» που υποδυόταν στη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ».

Hart of Dixie - Νέα σειρά στο Star

Ο δημιουργός των επιτυχημένων σειρών «Τhe O.C», «Gossip Girl», «Chuck», Τζος Σβαρτς, υπογράφει την καινούρια νεανική σειρά «HART OF DIXIE», που κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 17:50.


Η Ζόι Χαρτ είναι σίγουρη πως το σύμπαν έχει συνωμοτήσει υπέρ της και όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια της. Όμορφη, προνομιούχα, ταλαντούχα, η Ζόι ονειρεύεται να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και να γίνει μια επιτυχημένη καρδιοχειρουργός.

«The Voice»: Σάρωσε και στο δεύτερο επεισόδιο σε νούμερα τηλεθέασης

Το ριάλιτι τραγουδιού του ΑΝΤ1 «TheVoice» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές όπως φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης.


Χθες βράδυ προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο που είχε συγκίνηση, ανατροπές και ωραίες φωνές. 

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Στα “Κλεμμένα όνειρα” θα υποδύομαι τον Στηβ Μαυρίδη»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναμένεται να εμφανιστεί στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» με έναν ρόλο που θα ανατρέψει τις ζωές των ηρώων.

 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε κάποια πράγματα που αφορούν τον ήρωα που θα υποδυθεί. 

Η Φαίη και ο Γιώργος σήμερα στον Παρνασσό

Όλη μέρα παιχνίδια στο χιονοδρομικό!


Στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού είναι σήμερα η Φαίη και ο Γιώργος. Όχι μόνο γιατί ο Γιώργος είναι λάτρης του σκι, αλλά γιατί αύριο είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Χιονού και αυτό το Σαββατοκύριακο στο βουνό υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις που θα παρουσιάσει το Πρω1νό την εβδομάδα που μας έρχεται.

Ελένη Μενεγάκη: «Μου έλεγε χονδροϊδέστατα ψέματα» - Για ποιον το είπε;

Μία αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και αφορούσε πολύ δικό της πρόσωπο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Με δάγκωσε κροκόδειλος!"

Η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου βλέπει τις τελευταίες μέρες εφιάλτες με κροκόδειλους! 


Χθες το βράδυ η παρουσιάστρια έπεσε και πάλι θύμα επίθεσης ενός κροκόδειλου που την δάγκωσε στο πόδι!  

Τζένη Μπαλατσινού: «Ήμουν αρραβωνιασμένη όταν γνώρισα τον Πέτρο»

Μέχρι και... τον αρραβωνιαστικό της ξέχασε η Τζένη Μπαλατσινού όταν αντίκρισε τον Πέτρο Κωστόπουλο, όπως εξομολογήθηκε η ίδια!

Μεγαλώνει η «Μουρμούρα»: Άλλοι 2 ηθοποιοί στα επόμενα επεισόδια!

Μεγαλώνει για λίγο η παρέα της "Μουρμούρας"!


Η απολαυστική σειρά του Alpha ανοίγει την πόρτα της και υποδέχεται δύο αγαπημένες ηθοποιούς, οι οποίες έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στην τηλεοπτική ζωή τόσο της "Μαρίνας" και του "Ηλία", όσο και στην ζωή της "Βούλας" και του "Μηνά"!

VIDEO - «Τhe Voice»: Κι όμως είναι το ίδιο πρόσωπο!

Η μαγευτική φωνή της, η θετική της αύρα και το ταλέντο που κυλά στις φλέβες της, δεν άφησε ασυγκίνητους τους κριτές του νέου μουσικού show του Ant1 «Τhe voice»!

 
O λόγος για την 25χρόνη Άννα – Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη που κατάφερε μετά την εμφάνιση της στο πρώτο live του show να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση! 

ΒΙΝΤΕΟ - Η Ναταλία Γερμανού έδωσε το πτυχίο από τη Δραματική Σχολή στον Νίκο Μουτσινά

Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά καλεσμένο στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».


Το κοινό ήταν φοιτητές από τη Δραματική Σχολή που αποφοίτησε αλλά που ποτέ δεν πήγε να παραλάβει το πτυχίο του. 

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν με γοητεύουν καθόλου τα Τούρκικα»

Πώς σχολιάζει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τα Τούρκικα σίριαλ και την επιτυχία που έχουν;


«Απλό, κοστίζουν φθηνά... Είτε είναι τούρκικα είτε βραζιλιάνικα. Προσωπικά, αυτές τις δουλειές δεν μπορώ να τις δω. Προσπάθησα. Δεν με γοητεύουν, όμως, καθόλου. Τα

Νίκος Μουτσινάς:«Δεν είναι το φόρτε μου η Δούκισσα σαν παρουσιάστρια. Θεωρώ ότι δεν έχει ζεστασιά»

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλός φίλος με τη Ζέτα Μακρυπούλια.


Καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» ρωτήθηκε από τη παρουσιάστρια αν η

Ναταλία Γερμανού: «Αν έμενα στον Alpha θα ξαναέκανα το πρωινό που δεν ήθελα… γι’αυτό έφυγα»

Ο Νίκος Μουτσινάς άλλαξε για λίγο ρόλους και από καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» έγινε παρουσιαστής κάνοντας δύο ερωτήσεις στη Ναταλία Γερμανού.


Η πρώτη ήταν αν είναι χαρούμενη με την επιλογή της να πάει στον ΑΝΤ1. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη με την επιλογή μου να είμαι εδώ. Αυτό δεν είναι "καρφί" για

Μουτσινάς: Η πρόταση του Mega για πρωινό και οι αναμνήσεις από τη συνεργασία του με τον Αρναούτογλου

Το καλοκαίρι ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε πρόταση από το Mega να παρουσιάσει τη πρωινή εκπομπή του καναλιού.

 

Είχε όμως ήδη κλείσει με τον Alpha και δεν μπορούσε να φύγει. Καλεσμένος στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» εξήγησε αν θα δεχόταν τη πρόταση αν δεν είχε

Η Βάνα Μπάρμπα τον Φεβρουάριο στον ΣΚΑΪ

Σε συζητήσεις βρίσκεται αυτή την περίοδο η Βάνα Μπάρμπα με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση μιας νέας παραγωγής.

"Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκπομπή με καλεσμένους, μουσική, πολύ χιούμορ,

Γεωργίου: «Θα ήθελα να ζήσω έναν παθιασμένο έρωτα σαν της Μελίνας και του Αχιλλέα»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του μίλησε αν του αρέσουν οι ριψοκίνδυνες καταστάσεις και αν έχει ζήσει έναν μεγάλο έρωτα!


Του αρέσουν οι ριψοκίνδυνες καταστάσεις ή προτιμά η ζωή να κυλά ήρεμα;

Με νέο look η Βίκυ Σταυροπούλου στο νέο της σίριάλ!

Με νέο look θα δούμε την αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου στο νέο σίριάλ του Mega!


Τα νέα επεισόδια των ελληνικών σειρών αλλά και η ολοκαίνουρια σειρά ''Κάτω Παρτάλι'' θα διαφημίζονται από την ερχόμενη εβδομάδα στη συχνότητα του Mega.

Κλέλια Πανταζή: «Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να θεωρήσω τον εαυτό μου φαβορί»

Πόσες πιθανότητες δίνει στον εαυτό της να είναι η φετινή νικήτρια του DWTS;


«Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να θεωρήσω τον εαυτό μου φαβορί, γιατί, όπως είπα και προηγουμένως, έχω κακές αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000...» τόνισε στο ΟΚ.  

Νίκος Μουτσινάς:«Την Ελένη μπορούσα να τη ρωτήσω τα πάντα. Δεν ήρθε με όρους στην εκπομπή»

Ο Νίκος Μουτσινάς καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» εξομολογήθηκε γιατί δεν στρίμωξε στη συνέντευξη περισσότερο την Ελένη Μενεγάκη που είχε καλέσει πρόσφατα.


Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν του απαγόρευσε να την ρωτήσει το οτιδήποτε απλά εκείνος όπως είπε δεν θέλει να κάνει συνέντευξη αλλά συζήτηση με τους καλεσμένους του κι αν εκείνοι νιώσουν την ανάγκη ότι θέλουν να μιλήσουν για κάτι θα το κάνουν. 

«Κλεμμένα όνειρα»: Το φινάλε της σειράς που προβληματίζει τους συντελεστές!

Μπορεί να γνωρίζει τρελή επιτυχία αφού καθημερινά «τρελαίνει» τα μηχανάκια της τηλεθέασης όμως υπάρχει κάτι που προβληματίζει τους συντελεστές της σειράς "Κλεμμένα όνειρα".

«Πρωταγωνιστές»: Τι λένε οι ίδιοι οι φυλακισμένοι για τις άδειες στους ισοβίτες

Kαι τους άλλους κρατούμενους - Οι «Πρωταγωνιστές» έζησαν τρεις μέρες με τους κρατούμενους της Κασσαβέτειας

Μισή ώρα από τον Βόλο και πέντε λεπτά από τον Αλμυρό υπάρχουν οι αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας με 163 άνδρες από 17 έως 70 χρόνων. Οι νέοι πηγαίνουν στο σχολείο και οι μεγαλύτεροι βόσκουν πρόβατα και αγελάδες. 

Τα προϊόντα που παράγονται στα κτήματα της φυλακής πωλούνται ή καταναλώνονται από τους ίδιους τους κρατούμενους οι οποίοι βέβαια παράγουν μόνοι τους το ψωμί τους όπως μόνοι τους επισκευάζουν τα τρακτέρ τους στο σιδηρουργείο και το μηχανουργείο της φυλακής. Αυτή, την «εξαίρεση» του σωφρονιστικού μας συστήματος επισκέφθηκαν οι «Πρωταγωνιστές» για να συζητήσουν με τους κρατούμενους για όλα αυτά που τους έμαθαν οι φυλακές. Άλλωστε, αρκετοί από τους κρατούμενους της Κασσαβέτειας έχουν «περάσει» από όλες τις φυλακές της χώρας πριν καταλήξουν εδώ.

Στον Σταύρο Θεοδωράκη μεταξύ άλλων μιλούν:

Ο Γιάννης - ένα από τα 34 παιδιά που συνελήφθησαν στη Χίο το 2011 ως μέλη της νεανικής συμμορίας Locos που διακινούσε ναρκωτικά. Μπήκε σκληρός όπως λέει στις φυλακές, μάλωνε με το παραμικρό και «το έπαιζε αρχηγός» αλλά τώρα έχει όνειρο μια ήσυχη ζωή στο χωριό του μαζί με την οικογένειά του.

Ο Φράνγκ από τη Νιγηρία που η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε ακριβώς την ώρα που άρχιζε η δεκαήμερη άδειά του και πέρναγε την βαριά πόρτα των φυλακών. «Δεν είμαι εγώ ο Παλαιοκώστας, θα επιστρέψω», είπε βλέποντας τις κάμερες.

Ο Χρήστος, ο καφετζής της φυλακής είναι ίσως ένας από τους παλιότερους κρατούμενους των ελληνικών φυλακών. Στην αρχή της φυλάκισής του είχε αποδράσει από τον Κορυδαλλό και το 1996 είχε πρωτοστατήσει στην μεγάλη εξέγερση στις φυλακές της Πάτρας. «Τα μέτρησα τα πράγματα και είδα ότι δεν με συμφέρει να αποδράσω ξανά» λέει εξηγώντας γιατί τώρα πια δεν παραβιάζει ούτε για μια ώρα τις άδειες που του δίνουν.

Ο Δημήτρης, ο αρχιτσέλιγκας με τα 178 πρόβατα. Από απόσταση με την μακριά του γενειάδα μοιάζει ερημίτης σχεδόν, είναι όμως ένας ισοβίτης που δεν μπόρεσε ποτέ όσες ευκαιρίες και αν του δόθηκαν να τα πάει καλά με τους ανθρώπους. «Μόνο με τα ζώα είμαι καλός» λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Ο Βαγγέλης, ο αγελαδάρης που έμπλεξε αλλά τώρα πια ξέκοψε από τα ναρκωτικά και περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρες φροντίζοντας τις αγελάδες της φυλακής. «Εδώ μέσα έχω το μυαλό μου συνεχώς απασχολημένο και επιπλέον νιώθω χρήσιμος» λέει έχοντας τελειώσει το βραδινό άρμεγμα 25 αγελάδων.

Ο Χρήστος, ο νεαρός ισοβίτης που έχει στολίσει το «σπιτάκι» του με τα υπερηχογραφήματα της εγκύου γυναίκας του. «Η κοράκλα μου» λέει δείχνοντας τους υπέρηχους και εξηγεί ότι με την γυναίκα του γνωρίστηκε σε μια άδεια και σε μια άδεια «συνελήφθη» και η κόρη τους την οποία ελπίζει ότι θα δει όταν γεννιέται κάνοντας επίσης χρήση μιας ακόμη άδειας.

Ο Χρήστος Ξυδόπουλος, ο αρχιφύλακας των φυλακών που οι κρατούμενοι του μιλούν στον ενικό. «Η αργία είναι μήτηρ πάσης κακίας αλλά εδώ οι κρατούμενοι έχουν άδειες, μεροκάματα και ελπίδα και δεν υπάρχει λόγος να αποδράσουν», λέει εξηγώντας πως οι κρατούμενοι της Κασσαβέτειας δεν επιχειρούν ποτέ - τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια- να αποδράσουν.

Στα γυρίσματα της εκπομπής συμμετείχαν οι εικονολήπτες Γιώργος Πετράκης και Θοδωρής Σκυφτούλης και οι δημοσιογράφοι Λίνα Παπαδάκη, Βελίκα Καραβάλτσιου και Λεωνίδας Σάββας.

«Stars System»: Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τη χώρα μας;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ!


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

«Στον ενικό»: Η δικαιοσύνη, τα σκάνδαλα, οι αμαρτωλές συμβάσεις, οι έρευνες, οι συλλήψεις, οι αποκαλύψεις και οι πρωταγωνιστές

Tη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 23:20 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR θα συζητηθούν η δικαιοσύνη, τα σκάνδαλα, οι αμαρτωλές συμβάσεις, οι έρευνες, οι συλλήψεις, οι αποκαλύψεις και οι πρωταγωνιστές. Καλεσμένοι θα είναι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και δημοσιογράφοι.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου σας μιλάει «στον ενικό», από την τηλεοπτική συχνότητα του Star και ταυτόχρονα από τη web TV πλατφόρμα του enikos.gr.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

"Aveninta Brazil" : Η σαπουνόπερα με 80.000.000 τηλεθεατές στον Alpha! -ΟΛΑ τα επεισόδια

Η σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη Βραζιλία, κατέκτησε τα social media και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο έρχεται στον Alpha. 

Tο Avenida Brasil   προβάλλεται καθημερινά (Δευ-Παρ) στις 20:00. Πρόκειται για αισθηματική-δραματική σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής 2012, με επίκεντρο μία ιστορία εκδίκησης και εμμονής στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η ιστορία…

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η μικρή Ρίτα αναγκάζεται να ζήσει στο ίδιο σπίτι με τον πολυαγαπημένο πατέρα της, Τζενέσιο, αλλά και την ύπουλη και υποχθόνια μητριά της, Καρμίνια. Έπειτα από το αποτυχημένο σχέδιο της Καρμίνια να εξοντώσει τον Τζενέσιο για να μοιραστεί με τον εραστή της την περιουσία του, η Ρίτα θα βρεθεί εγκαταλελειμμένη στη χωματερή της πόλης αντιμέτωπη με την απόγνωση.

ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Το τουρκικό σίριαλ ΚΟΠΗΚΕ από το Mega

ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ είναι ο τιτλος του  νέου τουρκικού σίριαλ του Mega που ξεκινά την Τετάρτη 18/12 και θα το βλέπουμε κάθε μέρα στις 18.50


Μια φαινομενικά ιδανική οικογένεια θα δοκιμαστεί σκληρά και θ' ανακαλύψει ότι το όνειρο μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε εφιάλτη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η Λένα Αρώνη στη Δημόσια Τηλεόραση!

Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά στη Δημόσια Τηλεόραση! Το ART BEAT με τη Λένα Αρώνη είναι μια νέα εκπομπή για τον πολιτισμό, που καταγράφει καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτές.


Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19.20 (και σε επανάληψη κάθε Παρασκευή), η Λένα Αρώνη παρουσιάζει από μία συνέντευξη με ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων, με δημιουργούς που παρουσιάζουν την πιο πρόσφατη δουλειά τους.

Τι θα δούμε στην Αννίτα Πάνια

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο πόλεμος που δέχτηκε και η εικόνα της έπαρσης!

Τι απαντά η Κατερίνα Καινουργίου σε εκείνους που της είχαν προσάψει έπαρση κάποια στιγμή;


«Μπορεί να το είχα περάσει, αλλά χωρίς να το καταλάβω. Υπήρξε μια περίοδος που ήμουν «κρατημένη» απέναντι στους δημοσιογράφους, επειδή με είχαν πολεμήσει αρκετά, ίσως και για αυτό είχε βγει αυτή η εικόνα της έπαρσης προς τα έξω για το

Φαίη Σκορδά: Η μυστική διατροφή της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η Φαίη Σκορδά προσέχει γενικά την διατροφή της όμως τώρα που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της έχει και έναν λόγο παραπάνω.

VIDEO - Η αποκάλυψη της Ελεάνας Τρυφίδου για τον Γιώργο Λιάγκα και η αντίδραση του παρουσιαστή!

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έχει βγάλει προς τα έξω ένα πρόσωπο πιο «σκληρό», όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ ευαίσθητος και έχουν υπάρξει στιγμές που έχει ξεσπάσει σε κλάματα!

Τη «φύλαγε» η Καλλιμούκου στην Ελένη! Της πέταξε νερό αλλά και μπήχτη!

Την «είπε» χθες η Μενεγάκη στην Καλλιμούκου και σήμερα η πανελίστρια απάντησε με... νερό!


Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Στην στήλη της μόδας η Αντωνία ντυμένη σέξι νοσοκόμα κρατούσε μια σύριγγα την οποία πάτησε εντελώς κατά λάθος και κατέβρεξε την Ελένη. 

Μιχαηλίδης – Δαδακαρίδης: «Ο έρωτας βάσει του Ε9 και των... Καγιέν»

Δύσκολοι καιροί για έρωτες; Βιώνουμε την εποχή της απομόνωσης ή της συντροφικότητας; 


Τι απαντούν οι συνεργάτες Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Ιεροκλής Μιχαηλίδης;

VIDEO- Νέο ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα! «Ήταν αποτρόπαιο, όχι απλά αγενές. Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «ΦΜ Live» το απόγευμα της Πέμπτης, ήταν η Χρύσα Ρώπα!

 
Η ηθοποιός, η οποία πάντα λέει στην άποψη της «έξω από τα δόντια», αναφέρθηκε στους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων σχολιάζοντας την άποψη γνωστού παρουσιαστή! Φανερά εκνευρισμένη είπε: 

Αγνώριστος ο Τζόι από τα «Φιλαράκια» -Γκριζαρισμένος και με πολλά παραπανίσια κιλά [εικόνες]

Στα 46 του ο Ματ Λε Μπλανκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον Τζόι Τριμπιάνι από τα «Φιλαράκια». 


Δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση ο ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα τον ήρωα που ενσάρκωσε.

Το απίστευτο λάθος της Φαίης Σκορδά on air! Μπέρδεψε το «Το πρωινό» με το «Πρωινό Mou»!

To έκανε το λάθος της σήμερα η Φαίη και μάλιστα ήταν και Mega-άλο!


Η συνήθεια φαίνεται πως δύσκολα κόβεται! 

Η παρουσιάστρια την ώρα της μαγειρικής, την ώρα που ήθελε να δώσει τα στοιχεία για το δώρο της εκπομπής αντί να πει τη λέξη «Το πρωινό», είπε «Πρωινό Mou».

Άγνωστο παρασκήνιο! Παρ’ ολίγο επεισόδιο στο Dancing πριν την αποχώρηση Γαβαλά: «Είναι ελεεινή»

Για την έντονη κριτική που του ασκήθηκε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτωντας ένα άγνωστο παρασκήνιο.

 

«Η κυρία Γραμμέλη κάποια στιγμή είπε σε συνάδελφο σας «Δεν το εννοούσα έτσι». Δεν ήταν καθόλου τίμιο αυτό που έκανε και έγραψε, γιατί δεν έκανε καμία κριτική. Επειδή, λοιπόν, με παρακολουθεί και βγάζει αρκετά χρήματα από εμένα, αφού με

Μενεγάκη: H συμπεριφορά της στην Καλλιμούκου μετά τον τσακωμό τους και ανήμερα της γιορτής της

Μέσα στο κέφι και την τρελή χαρά ήταν η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ανήμερα του Αγίου Αντωνίου. 


Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε χαμογελαστή και κεφάτη, ενώ δεν σταμάτησε να μιλά και να γελά με τους συνεργάτες της.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το "Τhe Voice"

H έκπληξη που ετοίμασε η παραγωγή στους τηλεθεατές...


 Ένα δείγμα από όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του "The Voice", είδαμε σήμερα μέσα από το Πρωινό,  ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την παραγωγή του σόου και τόνισε " 

Δεν έχω δει άλλη παραγωγή σε εκπομπή που να δουλεύει τόσο σκληρά. 5:30 το πρωί με πήραν τηλέφωνο, άλλαξε κάτι στο επεισόδιο και μου είπαν να πάω να συμπληρώσω.Ήταν όλοι εκεί!"

«Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

Σκοτεινές υποθέσεις ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.


Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;


Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.


Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στις 23:15, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη θα καθηλώσουν ξανά τους λάτρεις του μυστηρίου.

14 χρόνια φυλακή για τον Στέφανο από το «Mission»

Στο μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου έπεσε η αυλαία της δίκης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία, το καλοκαίρι του 2011, με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη.

Το  δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και οκτώ έτη τον 53χρονο κρεοπώλη Γιώργο Κοκολογιάννη, που πυροβόλησε και σκότωσε τους δύο άνδρες, ενώ επέβαλε συνολικά 14 έτη κάθειρξη με αναστολή στην έφεση στον αδελφό του Στέφανο Κοκολογιάννη, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο reality «Mission».

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας αποφασίστηκε η διαρκής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του 53χρονου κρεοπώλη.


Ποιοί είναι οι καλεσμένοι του "Μεστην καλή χαρά";

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου μες στην καλή χαρά είναι ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

 Μαζί μας το μοντέλο και ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης.


Η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό στο μέρος όπου δούλεψε, στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Η περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη στην Πάρο: «Ψάχναμε διέξοδο...» (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη αφηγήθηκε σήμερα στην εκπομπή της κάτι που της συνέβη αρκετά χρόνια πριν, όταν παρουσίαζε τον "Πρωινό Καφέ" και την περίμεναν στην εκπομπή, αλλά εκείνη ήταν στην Παρό και τα αεροπλάνα δεν έφευγαν...


Δείτε το απόσπασμα!

Τι είπε ο Λιάγκας και προκάλεσε αυτή την αντίδραση του Μουτσινά;

O Γιώργος Λιάγκας δεν άκουσε τον στυλίστα και τον σκηνοθέτη, την ώρα που πήγε να πει τον καιρό, αφού το φούτερ του, δεν ήταν το κατάλληλο...


Ο Νίκος Μουτσινάς τον υπερασπίστηκε μιας και όπως είπε τις Τετάρτες παίζει αποσπάσματα από το "Νικ ο κλοκ" και λέει καλά πράγματα για το stand up που κάνει.

H Σμαράγδα Καρύδη θα παρουσιάσει το show Hollywood game night

Το Mega μετά από πολλές συσκέψεις τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε να βγάλει στον αέρα δύο βραδινά show με τη μορφή παιχνιδιού.


Το ένα είναι το γνώριμο «Just the two of us» που θα παρουσιάσει τον Μάρτιο η Λέων Ζέτα Μακρυπούλια και το άλλο εντελώς καινούργιο φερμένο από την Αμερική, με τίτλο «Hollywood game night», που θα παρουσιάσει τελικά η επίσης Λέων Σμαράγδα Καρύδη και πολυαγαπημένη Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Φαίη Σκορδά: Θα ξεκινήσει γιόγκα δυο μήνες πριν γεννήσει!

Μπορεί να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της όμως έχει καταφέρει να μην πάρει πολύ βάρος!


Το καθημερινό της διατροφολόγιο περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κόκκινο κρέας αλλά και όσπρια. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...