Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΟΙ "ΒΟΡΕΙΟΙ" ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Χατζηνικολάου συνεχίζει την παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών στην εκπομπή του, παρότι οι δυο πρώτες δεν πήγαν καλά σε ποσοστά. Τη Δευτέρα το βράδι θα έχει στο στούντιο τους υποψήφιους στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και τους υποψήφιους στο δήμο Θεσσαλονίκης. Θα είναι εκεί οι Ψωμιάδης, Μπόλαρης, Κωνσταντινίδης, Κουράκης, Τρεμόπουλος, Ξηροτύρη. Επίσης, οι Γκιουλέκας, Μπουτάρης, Ζαριγιαννόπουλος, Στέλιος Παπαθεμελής.



Αγωγές εναντίον του Star για καταχρηστικές απολύσεις

Αγωγές εναντίον του STAR CHANEL για άκυρες και καταχρηστικές απολύσεις καθώς και για προσβολή προσωπικότητας κατέθεσαν έξη (6) απολυμένοι τεχνικοί από το παράρτημα που διατηρούσε ο σταθμός στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΙΤΒΕ

"Θυμίζουμε ότι, άγρια χαράματα της Παρασκευής 25 Ιουνίου 2010 άνθρωποι του καναλιού που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη, αφαίρεσαν όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό του παραρτήματος τον φόρτωσαν σε ένα φορτηγάκι και τον μετέφεραν στην Αθήνα" αναφέρεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Ανυποψίαστοι οι εργαζόμενοι, που πήγαν την συνηθισμένη ώρα να εργαστούν, αντίκρισαν έκπληκτοι, ξηλωμένα καλώδια στους τοίχους , άδεια ράφια και δημοσιογραφικά γραφεία, κάμερες και οι κονσόλες να λείπουν, άχρηστα αντικείμενα και χαρτιά πεταμένα στο πάτωμα, καθώς οι εργάτες τοποθετούσαν και τα τελευταία μηχανήματα στο βανάκι". Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πρωτια για το δελτιο του Mega και τον Σεπτεμβριο

Πρωτιά για το δελτίο του Mega και τον ΣεπτέμβριοΠρώτο ήρθε το δελτίο του Mega, με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα και τον Σεπτέμβριο με 5,6 μονάδες διαφορά από το δεύτερο στην κατάταξη Alter.

Αναλυτικά:

1-30 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα- Κυριακή)

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ Μ.Ο. 25,2 Αρ.Τηλεθεατών 709.000
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ.Ο. 19,6 Αρ.Τηλεθεατών 523.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ.Ο. 13,7 Αρ.Τηλεθεατών 383.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 Μ.Ο. 12,9 Αρ.Τηλεθεατών 352.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ.Ο. 11,7 Αρ.Τηλεθεατών 259.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ.Ο. 5,7 Αρ.Τηλεθεατών 209.000

1-30 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα- Παρασκευή)

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ Μ.Ο. 25,5 Αρ.Τηλεθεατών 717.000
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ.Ο. 21 Αρ.Τηλεθεατών 583.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ.Ο. 13,6 Αρ.Τηλεθεατών 378.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 Μ.Ο. 13,4 Αρ.Τηλεθεατών 361.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ.Ο. 11,7 Αρ.Τηλεθεατών 254.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μ.Ο. 4,9 Αρ.Τηλεθεατών 182.000

http://www.enimerosi24.gr/

Το πρώτο 3D κανάλι της Ευρώπης

Ντεμπούτο έκανε στη Βρετανία το Sky 3D, το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι που προσφέρει αποκλειστικά τρισδιάστατα προγράμματα.

Για την ώρα τo 3D θέαμα στο σπίτι είναι μάλλον ακριβό, καθώς το νέο κανάλι έχει συνδρομή 70 ευρώ το μήνα και απαιτεί τον αντίστοιχο τρισδιάστατο δέκτη, κόστους τουλάχιστον 2.000 ευρώ.

Όπως σχολίασε στο BBC ο Τζον Ντόλιν, αρμόδιος για την ανάπτυξη της 3D τηλεόρασης του Sky, όσοι θεωρούν ακριβές τις σημερινές 3D τηλεοράσεις μπορούν απλά να περιμένουν, αφού οι τιμές δεν μπορεί παρά να πέσουν το επόμενο διάστημα λόγω του ανταγωνισμού.

Το Sky 3D θα εκπέμπει 14 ώρες την ημέρα από τις 9 το πρωί και θα προσφέρει κυρίως ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες του Premier League. To κανάλι, το οποίο είχε δοκιμαστεί σε λίγες βρετανικές παμπ με 3D δέκτες, προσφέρεται δωρεάν για τους συνδρομητές του ακριβότερου πακέτου υψηλής ευκρίνειας Sky World HD.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«Άκου να δεις» η καινούργια εκπομπή τoυ ΘΡΑΚΗΝΕΤ με την Βάλια Κελίδου

Μια εκπομπή πρωτοποριακή για τα δεδομένα της Αλεξανδρούπολης ποικίλης ύλης με τοπικό χαρακτήρα.
Η εκπομπή, η οποίαπροβάλλεται καθημερινά από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα, περιλαμβάνει τα νέα της Θράκης, συνομιλία με τον κόσμο μέσω ρεπορτάζ, θέματα από τοπικές επιχειρήσεις , τηλεπαιχνίδια με πλούσια δώρα καθημερινά, μουσικά αφιερώματα, συνεντεύξεις, σύνδεση με Αθήνα και παρουσίαση θεμάτων από εκεί.
Στόχος της εκπομπής είναι να γίνει η καθημερινή συνήθεια των ανθρώπων της Θράκης και όχι μόνο αφού μπορεί να την δει κανείς και μέσω internet, live στη σελίδα του καναλιού www.thrakinet.tv.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

ANT1: ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ INTERNET

ANT1Image via Wikipedia
Ο ΑΝΤ1 έδωσε και φέτος το καθιερωμένο του ραντεβού με τους ανθρώπουςτου Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, σε μια ειδική εκδήλωση για τηνπαρουσίαση του νέου του προγράμματος, στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτι-σμού «Ελληνικός Κόσμος». 

Όπως τόνισαν οι επικεφαλής, η μεγάλη καινο-τομία του ΑΝΤ1 για φέτος είναι στο Internet. Μετά την επιτυχία του Web TV, ο ΑΝΤ1 προχωρά ένα βήμα παραπέρα με τη δημιουργία του Web TV Plus, που παρέχει επιπλέον περιεχόμενο από αυτό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, μίλησεμεταξύ άλλων για τη νέα οικονομική πραγματικότητα, που έχει αποτέλεσμανα συντελούνται ραγδαίες αλλαγές και ανακατατάξεις στη βιομηχανία των ΜΜΕ. Τόνισε ότι ο ΑΝΤ1 έχει μόνο θετικές προοπτικές για το μέλλον, διότιέκανε έγκαιρα τις σωστές κινήσεις, αξιοποίησε ευκαιρίες και τώρα είναι σεπλεονεκτική θέση, ώστε να αξιοποιήσει και τις νέες προκλήσεις που παρου-σιάζει το εξελισσόμενο τοπίο των ΜΜΕ. 

Τέλος, η εμπορική διευθύντρια του ΑΝΤ1, Νανή Τράκα, σχολιάζοντας τις νέες συνθήκες στην αγορά των ΜΜΕ, δήλωσε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ η συνεργασία είναι η απαραίτητη, προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα

Enhanced by Zemanta

TO «BIG BROTHER» ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ CLIC2C

Την εφαρμογή CLIC2C, το νέο application για κινητά τηλέφωνα με web access, ανέπτυξαν η τηλεόραση του Alpha και η Fast River για το λανσά-ρισμα του «Big Brother», δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες να «περάσουν» από την καταχώριση στο trailer για το «Big Brother» με τη ΡούλαΚορομηλά. 

Τo CLIC2C είναι ένα καινοτόμο και βραβευμένο application πουσυνδέει τον κόσμο της έντυπης επικοινωνίας με αυτόν της κινητής τηλεφωνί-ας, «ζωντανεύοντας» στο κινητό τηλέφωνο κάθε μορφής έντυπο περιεχόμε-νο. 

Ο χρήστης κινητού τηλεφώνου απλά σκανάρει με την οθόνη του κινητούτου την καταχώριση του «Big Brother», που φιλοξενείται στο περιοδικό μετο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των Village Cinema, στην οποία υπάρχει το logo με το πορτοκαλί εικονίδιο του CLIC2C, και αυτόματα μεταφέρεται στο mobile περιβάλλον του «Big Brother»

Τα νέα επεισόδια του "Κάρμα" στο site του ΑΝΤ1

Πραγματικότητα έκανε ο ΑΝΤ1 το σχέδιο που είχε για προβολή των νέων επεισοδίων της σειράς "Κάρμα", πρώτα στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας του, πριν την επίσημη προβολή τους από το κανάλι.

Προς το παρόν έχουν ανέβει τα δύο πρώτα από τα 5 τελευταία επεισόδια, και μπορεί κανείς να τα δει κάνοντας κλικ στον αριθμό του αντίστοιχου επεισοδίου στην ιστοσελίδα του "Κάρμα".

Ο ΑΝΤ1 έδωσε και φέτος το καθιερωμένο του ραντεβού με τους ανθρώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, σε μια ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου του προγράμματος, στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτι-σμού «Ελληνικός Κόσμος».

Όπως τόνισαν οι επικεφαλής, η μεγάλη καινοτομία του ΑΝΤ1 για φέτος είναι στο Internet. Μετά την επιτυχία του Web TV, οΑΝΤ1 προχωρά ένα βήμα παραπέρα με τη δημιουργία του Web TV Plus, που παρέχει επιπλέον περιεχόμενο από αυτό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Έκλεισε η επιτροπή στο «Just The Two Of Us»

Είναι από τα προγράμματα που έχει δημιουργήσει μεγάλη αναμονή από το τηλεοπτικό κοινό. Το «Just The Two Of Us» στο MEGA διαθέτει ένα megaλο ατού, που δεν είναι άλλο από το Γιώργο Καπουτζίδη.

Τα τρέιλερ του talent show επιβεβαιώνουν ότι πράγματι ο «Καπού» έχει μεγάλα κέφια και οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν ένα χαρούμενο κυριακάτικο βραδινό πρόγραμμα.

Μετά από δεκάδες συναντήσεις οι υπεύθυνοι του MEGA κατέληξαν στα πρόσωπα που θα καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Στέφανος Κορκολής, ο Κώστας Τουρνάς, η Αθηναΐς Νέγκα και η Λυδία Παπαϊωάννου.

Χθες μάλιστα, οι τέσσερις κριτές έβαλαν την υπογραφή τους και έτσι από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου θα είναι παρέα με το Γιώργο Καπουτζίδη στο «Just The Two Of Us» για να κρίνουν τους διαγωνιζόμενους celebrities στο τραγούδι.
newsit

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σίριαλ η Νικολέτα Ράλλη

Στην κωμική σειρά «Ελεύθερος και ωραίος» του ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστεί η όμορφη και γλυκιά Νικολέτα Ράλλη, που το κοινό γνώρισε μέσα από τη χιουμοριστική σειρά «Σκετσάκια»..

Η Νικολέτα, όπως γράφει το «ΕΓΩ», κάθε βράδυ στις 22:00 σχολιάζει την αθλητική επικαιρότητα στην εκπομπή «Believer’s night» στον ANT1 Radio.

Eκτός από ηθοποιός και παρουσιάστρια, είναι και εστεμμένη, καθώς έχει κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Μις Ελλάς» στα ελληνικά καλλιστεία καθώς και το διεθνή «Miss Tourism Queen International 2005».

Τα νούμερα τηλεθέασης 30/9 για τις απογευματινές σειρές

Πώς τα πήγαν χθες Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου οι απογευματινές σειρές;

Ποια κέρδισε την προτίμηση του κοινού;

Η Πάτυ στο MEGA στο σύνολο έκανε 27,7%, ενώ στις ηληκίες 15-44 29,4%.

Αντίστοιχα το Κισμέτ έκανε 28,4% και 24,7% και τα Μυστικά της Εδέμ 48,8% και 44,2%.
gatamedia

Η «επίθεση» του ALPHA στις «Νοικοκυρές» του ΑΝΤ1

«Νοικοκυρές εσείς; Κορίτσια εμείς!» Ποιοι το λένε αυτό; Μα τα κανάλια ΑΝΤ1 και Alpha. Οπως κάθε χρόνο να ήταν "η ζήλεια ψώρα".

Ως γνωστό το «Real Housewives» είναι μία από τις τρεις εκπομπές της καινούργιας σεζόν που είχε… βιαστεί να ανακοινώσει ο ALPHA στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τελικά μπορεί το ριάλιτι (γιατί περί αυτού πρόκειται!) να κατέληξε στα χέρια και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αλλά τα στελέχη στο κανάλι της Κάντζας… θέλουν τις νοικοκυρές τους! Ή κάτι που να… θυμίζει νοικοκυρές!
Έτσι έψαξαν στις διεθνείς τηλεοπτικές αγορές, είδαν και έκλεισαν ένα παρόμοιου ύφους ριάλιτι, το «Sunshine Girls». Τι είναι τα… λαμπερά κορίτσια και πώς θα προσπαθήσουν να δώσουν λίγη από τη «λάμψη» τους και στο πρόγραμμα του ALPHA;

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο κανάλι της Κάντζας:

«Sunshine Girls: δυναμικές, κοσμικές γυναίκες μας ανοίγουν την πόρτα του λαμπερού τους κόσμου και μας αποκαλύπτουν τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Επιτυχημένες, ανερχόμενες, διάσημες, σύζυγοι, νοικοκυρές, επιχειρηματίες. Κινούνται στους ίδιους κύκλους, παρευρίσκονται στα ίδια κοσμικά events και έχουν ένα μεγάλο πάθος που μοιράζονται μαζί μας: την κοσμική ζωή!»
Τα «Λαμπερά κορίτσια» θα κάνουν πρεμιέρα τον καινούργιο χρόνο, δηλαδή γύρω στον Φλεβάρη του 2011. Μπορεί οι υπεύθυνοι του ALPHA να μην έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος θα το παρουσιάσει, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ως πιο πιθανές είναι η Κατερίνα Καραβάτου και η Μπέττυ Μαγγίρα.
Πάντως, στο κανάλι της Κάντζας… εκνευρίστηκαν τόσο πολύ που έχασαν τις «Νοικοκυρές» που έψαχναν πυρετωδώς να βρουν παρόμοια εκπομπή και να τις αντικαταστήσουν! Έτσι, βρίσκοντας τα «Λαμπερά κορίτσια» στέλνουν μήνυμα στον ΑΝΤ1 «Νοικοκυρές εσείς; Κορίτσια εμείς!». Άλλωστε πολλά από όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο είναι θέμα… εκδίκησης! gatamedia

Τα νούμερα τηλεθέασης 30/9 για τις απογευματινές εκπομπές

Τι νούμερα έκαναν χθες 30 Σεπτεμβρίου 2010 οι απογευματινές εκπομπές;

Ποια εκπομπή βγήκε χθες κερδισμένη;


Οι απογευματινές εκπομπές στο γενικό σύνολο:

Star (Αξίζει να το ζεις): 14,9%
Star (Φώτης και Μαρία Live): 7,4%
Alpha (Δέστε τους): 7,9%
Alter (Όσο υπάρχουν άνθρωποι): 10,5% Οι απογευματινές εκπομπές στις ηλικίες 15-44: Star (Αξίζει να το ζεις): 15,8%
Star (Φώτης και Μαρία Live): 12,1%
Alpha (Δέστε τους): 10,9%
Alter(Όσο υπάρχουν άνθρωποι): 9,2%

Tα νούμερα τηλεθέασης 30/9 των μεσημεριανών εκπομπών

Ποια μεσημεριανή εκπομπή χθες 30 Σεπτεμβρίου βγήκε κερδισμένη;

Alpha, Star ή Alter; «Κους-Κους», «Πολύ Μπλα Μπλα» ή «Super Star»; Κερδισμένη βγήκε χθες η Χριστίνα Λαμπίρη και το Super Star!

Αναλυτικά οι μεσημεριανές εκπομπές στο γενικό σύνολο:

Star: 13,1%
Alpha : 9,3%
Alter: 11,6% Οι μεσημεριανές εκπομπές στα νεανικά κοινά:
Star:15,6%
Alpha : 12,9%
Alter:12,5%

Tα νούμερα τηλεθέασης 30/9 των πρωινών εκπομπών

Τα νούμερα στις πρωινές εκπομπές για χθες 30/9 από τις 7 μέχρι και 10 στα ηλικιακά κοινά ήταν:

Mega 18,2 - 11,6
ANT1 21,1 - 13,3
Alter 18,9 - 14,5
Αlpha 3,3 - 5,4
Star 11,4 - 22,4
Νετ 7,9 - 3
Skai 7,5 - 13,7

Tα νούμερα τηλεθέασης 30/9 στη "Ζωή της Αλλης"

Τι νούμερα έκανε η καθημερινή σειρά «Ζωή της άλλης»;

Στο γενικό σύνολο έκανε 37,7% και στις ηλικίες 15-44 σημείωσε 29,3%.


Χθες ο Ant1 δεν πρόβαλλε τη καθημερινή σειρά «Χίλιες και μια νύχτες» μιας και μετέδωσε τον αγώνα ΑΕΚ-Ζενίτ!

Τα νούμερα τηλεθέασης για την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου

Τι νούμερα έκαναν χθες, 30 Σεπτεμβρίου 2010 οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων στο γενικό σύνολο;

Οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές στο γενικό σύνολο:
Mega:18,2%
Ant1:21,1%
Alter:18,9%
Alpha:3,3
Star: 11,4%
ΝΕΤ:7,9%
ΣΚΑΙ: 7,5%

Τα κεντρικά δελτία ειδήσεων στο γενικό σύνολο:
Mega:24,2%
Ant1:23,1%
Alter:16,5%
Star:11,1%
Alpha: 6,5%

Άλλαξε συχνότητα η αναλογική μετάδοση της ΕΤ3

Η διοίκηση της ΕΡΤ, με ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει ότι από τις 22 Σεπτεμβρίου, η αναλογική μετάδοση της ΕΤ3 από το κανάλι 52 UHF της Πάρνηθας έχει σταματήσει, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η συχνότητα για τη μετάδοση των νέων ψηφιακών προγραμμάτων από τον Υμηττό. 

Η αναλογική μετάδοση της ΕΤ3 από την Πάρνηθα μεταφέρθηκε στο κανάλι 5 VHF. H αναλογική μετάδοση της ΝΕΤ από τον Υμηττό γίνεται από το κανάλι 44 UHF.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

H NOVA, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «BIG BROTHER», 23 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.

Η Nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Αlpha, λανσάρει στην πλατφόρμα της το κανάλι «Big Brother», από την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, αμέσως μετά το πέρας του πρώτου live show που θα προβληθεί από την τηλεόραση του Alpha.
Το κανάλι Big Brother  θα προβάλλεται ζωντανά και αποκλειστικά 23 ώρες το 24ωρο, στη θέση 112 του μπουκέτου της nova και για πρώτη φορά μόνο για τους συνδρομητές, μέσω live streaming στο www.nova.gr.
Οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή τους πρωταγωνιστές να βιώνουν μοναδικές στιγμές, γεμάτες εναλλαγές συναισθημάτων και συμμαχιών με 42 κάμερες και 80 μικρόφωνα να καταγράφουν τα δρώμενα στο εντυπωσιακό οίκημα των 400 τ.μ., στον κήπο, την πισίνα καθώς και έναν ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο που θα ονομάζεται Arena και  θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες των παικτών.

Η Τατιάνα ντύνεται με... σακούλες σκουπιδιών!

Tι σχέση μπορεί να έχει η Τάτι με τις σακούλες σκουπιδιών;

Tο σίγουρο είναι ότι η πάντα καλοντυμένη Τατιάνα Στεφανίδου θέλει να κάνει τη διαφορά με το ντύσιμο και την εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα μοναδικό τρόπο για να τιμήσει την καλεσμένη της.

Η συγκεκριμένη κυρία στράφηκε στο «Αξίζει να το ζεις» για να προωθήσει την εναλλακτική και ιδιαιτέρου γούστου κολεξιόν της.

Έτσι λοιπόν η ανατρεπτική και τολμηρή Τατιάνα κατά τη διάρκεια της εκπομπή της φόρεσε πάνω από τα ρούχα της μια από τις δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας που δεν ήταν άλλη από φόρεμα με σακούλες σκουπιδιών!

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά πως δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της.

Παρουσιαστής του CNN παραδέχεται ότι ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης εν ωρα εκπομπής.

Ο Don Lemon είναι ένας νέος ταλαντούχος παρουσιαστής του CNN. Σε μια ζωντανή συζήτηση για το σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και αφορά τον επίσκοπο της Georgia, Eddie Long, ο Lemon αποκάλυψε πως όταν ήταν κι αυτός μικρός είχε πέσει θύμα παιδόφιλου.

Όπως αποκαλυπτικά δήλωσε ένας άντρας αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από αυτόν είχε προσπαθήσει να του κάνει άνομες πράξεις όταν αυτός ήταν παιδί. Ο Lemon συνέχισε λέγοντας πως δεν το είχε παραδεχτεί ποτέ αυτό ζωντανά στην τηλεόραση ενώ δεν το είχε εξομολογηθεί στη μητέρα του για πολλά χρόνια. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

‘Γκαζώνει‘ το MEGA με το ΝΗΣΙ !

Με τέσσερις νέες σειρές, επτά καινούργια προγράμματα στον τομέα της ψυχαγωγίας και πολλές κινηματογραφικές πρεμιέρες εμπλουτίζει το πρόγραμμά του το Mega για τη σεζόν 2010-2011. Στελέχη του καναλιού παρουσίασαν χτες το νέο του πρόγραμμα, σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Λέχου - Μάϊνας στο ΝΗΣΙ
Ειδικότερα, από τις 9 συνολικά σειρές που θα προβάλει τη νέα σεζόν οι 4 είναι καινούργιες, με «Το Νησί» να ξεχωρίζει, καθώς πρόκειται για μια σειρά υψηλών προδιαγραφών που κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στις 21:50.

Οι υπόλοιπες σειρές είναι η «Γενιά των 592 ευρώ», «Οι κούκλες», με πρωταγωνίστριες 4 γυναίκες ηλικίας από 30 ως 40, το «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», μια ποπ σάτιρα της τηλεόρασης - η πρώτη ελληνική σειρά animation, ενώ επιστρέφει και η παρέα του «50-50» με τον 3ο κύκλο.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, το Μega εντάσσει 7 νέα προγράμματα (έχει συνολικά 12), τα οποία είναι: το «Πρωινό mou» με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, το «Master Chef» με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου, το «uMan», το πρώτο multiplatform απόλυτα διαδραστικό reality show στην Ελλάδα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το «Food and the City» με τον βραβευμένο σεφ Βασίλη Καλλίδη, το «Just the Two of Us», το επιτυχημένο show του BBC με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού, το τηλεπαιχνίδι «Money Drop» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και το «Οι κηπουροί του Μega» με τους γεωπόνους Μάκη Τσόκα, Σωτήρη Βρεττό και Γιάννη Παναγιωτόπουλο.

Για τη νέα σεζόν το Mega επιφυλάσσει και πολλές κινηματογραφικές πρεμιέρες στο «Μega cinema».

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μέχρι το 2013 «βασίλισσας της πρωινής ζώνης»

Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν 1 χρόνο πριν τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Ο σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2013.

Ο Alpha θεωρεί τιμή να έχει στο δυναμικό του, μια τηλεοπτική προσωπικότητα του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη, η οποία με το ταλέντο, τις γνώσεις και τη διαχρονικότητά της έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης».

Με το χάρισμα, την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της, η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση.

Παραμένοντας η πιο σταθερή αξία στα τηλεοπτικά μας δρώμενα, έχει καταφέρει με τη λάμψη και το ταλέντο της να αναδειχθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και να κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού. Κάθε εβδομάδα, χιλιάδες τηλεθεατών ξεκινούν τη μέρα τους με την αισιοδοξία, τη χαρά και τη θετική ενέργεια της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Alpha ευχαριστεί θερμά την Ελένη Μενεγάκη για την πολύτιμη συμβολή της στη δυναμική πορεία του, αλλά και για την εξαιρετική της συνεργασία με όλο το δυναμικό του.

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha: «Ευχαριστώ τον Alpha για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να επικοινωνώ, μέσα από μια αγαπημένη συχνότητα, με τους τηλεθεατές που είναι πάντα για μένα η πιο ζεστή παρέα».



Ο Christoph Mainusch, Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μακρά συνεργασία μας με την Ελένη Μενεγάκη και για την παράταση αυτής της συνεργασίας ως το 2013. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που θα την έχουμε στο δυναμικό μας για τις επόμενες τρεις τηλεοπτικές σεζόν, στις οποίες ο ‘Καφές με την Ελένη’ θα παραμείνει στην κορυφή της πρωινής ζώνης».

Γιώργος Παπαδάκης for ever!

Γιώργος Παπαδάκης for ever!  Για άλλη μια χρονιά ο κυρίαρχος της πρωϊνής ζώνης  πήρε άνετ την πρωτιά και με μια καραμπόλα έβαλε τον Αυτιά στην 2η θέση εκτοπίζοντας τους Οικονομέα - Καμπουράκη στην 3η θέση! 

Αν και για πρώτη χρονιά στα 20 χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, φέτος ο Παπαδάκης καθυστέρησε να ξεκινήσει επιθυμώντας να κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα μαζί με τη Μαρία Χούκλη στο δελτίο ειδήσεων, αποδείχτηκε ότι οι τηλεθεατές τον περίμεναν και τον αντάμειψαν δίνοντάς του μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους!

Η χαλαρή διάθεση που είχε χθες στην πρεμιέρα του ο δημοσιογράφος αλλά και η θεματολογία της εκπομπής του, έφερε πρωτιά στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα». Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος ο Παπαδάκης, φέτος το κανάλι φρόντισε να του λύσει όλα τα τεχνικά προβλήματα που είχε, οπότε μπορεί να κάνει άνετα την εκπομπή του. Και την έκανε, αφήνοντας πίσω τους «αντιπάλους» του που… αλώνιζαν κατά την απουσία του.

Η πρωτιά μάλιστα του Παπαδάκη έφερε αλλαγή στη δεύτερη θέση, αφού μέχρι τώρα τις περισσότερες μέρες στην κορυφή της κατάταξης βρισκόταν το δίδυμο του MEGA. Χθες όμως, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Αυτιάς.

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τις χθεσινές τηλεθεάσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, υπενθυμίζοντας ότι είναι οι «βρόμικοι» μέσοι όροι από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όπου συναντιούνται εντός τηλεοπτικού τοπίου όλες οι εκπομπές κι όχι οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών αφού άλλος ξεκινά στις 6 κι άλλος τελειώνει στις 10 και…!

Να επισημάνουμε επίσης ότι από τα στοιχεία που σας αναφέρουμε απουσιάζει η εκπομπή του STAR «Πρωινή μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη επειδή προβάλλεται από τις 7μιση ως τις 10 οπότε δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες εκπομπές της ζώνης 7 έως 10.

Συγκεκριμένα λοιπόν χθες 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών είναι οι εξής:

ALPHA («Πάνω στην ώρα» με το Λάμπρο και Παπαβασιλείου): 6,1% στο γενικό σύνολο και 11,4% στο κοινό «15-44»
ΑLTER («Καλημέρα» με το Γιώργο Αυτιά): 18,1% στο γενικό σύνολο και 9,5% στο κοινό «15-44»
ANT1 («Καλημέρα Ελλάδα» με το Γιώργο Παπαδάκη):24,8% στο γενικό σύνολο και 15,3% στο κοινό «15-44»
MEGA («Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη, Οικονομέα): 17,5% στο γενικό σύνολο και 15,4% στο κοινό «15-44»
ΝΕΤ («Πρωινή ενημέρωση» με τους Αρβανίτη, Κατσίμη): 7,2% στο γενικό σύνολο και 6,6% στο κοινό «15-44»
ΣΚΑΪ («Πρώτη Γραμμή» με τους Λυριτζή, Οικονόμου): 4,8% στο γενικό σύνολο και 6,6% στο κοινό «15-44»

"Σάρωσε" στις γυναίκες η Ελένη Μενεγάκη

"Σάρωσε" στις γυναίκες η Ελένη Μενεγάκη και είναι παντοδύναμη στους νέους. Η Χθεσινή πρεμιέρα της Μενεγάκη και των Καραμεροχαριτάτων έκανε την Ελένη και τον ALPHA  να χαμογελούν, αλλά και στον ΑΝΤ1  δείχνουν ικανοποιημένοι.

Αν και από την πρώτη μέρα δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα, ας δούμε τι έδειξε το ραβασάκι της AGB.

Συγκεκριμένα χθες 27 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα τους οι πρωινές εκπομπές έκαναν:

«Καφές με την Ελένη»: 20,8% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 27,4% στο νεανικό κοινό.

«10 με 1 μαζί»: 19,1% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 18,9% στο νεανικό κοινό.

Η μάχη των δυο πρωινών στις υπόλοιπες κατηγορίες

Στο 15-44 που ενδιαφέρει τους διαφημιστές η Ελένη ξεπέρασε το 30% (31,6%) και οι άνδρες του ΑΝΤ1 έφτασαν στο 22,6%

Στις γυναίκες 15-44, το 54,5% ειδε Alpha και μόνο το 11,7% προτίμησε το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου

Στους άνδρες 25-44 το τηλεοπτικό κοινό μοιράστηκε. 15,1% και 15% αντίστοιχα

Στις γυναίκες 25-44 προτιμήθηκε ο "Καφές με την Ελένη" (40%) σχεδόν 12 μονάδες πιο ψηλά από το πρωινό του ΑΝΤ1 (28,1%)

Στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας (35-44) η διαφορά μειώθηκε. Alpha 27,2% - ANT1 19%

Τέλος στους άνδρες 25-44, το δίσυμο του ΑΝΤ1 κέρδισε με οριακή διαφορά (22,3% έναντι 20,2%)

Η Μαρία Χούκλη κέρδισε τις εντυπώσεις

Μαρία Χούκλη
Η Μαρία Χούκλη κέρδισε τις εντυπώσεις και τις μετρήσεις με την πρώτη της εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Με το «ανανεωμένο» κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και με την είσοδο της Μαρίας Χούκλη συμπληρώθηκε από χθες το μέτωπο στη «μάχη των 8».

Καινούργια γραφικά, καινούργιο πλατό, καινούργιο ύφος και η Μαρία Χούκλη στο τιμόνι του δελτίου με περισσότερα θέματα κι όχι με παράθυρα σχολιαστών αλλά με δημοσιογράφους που όταν χρειάζεται παρουσιάζουν τα θέματά τους, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το «ανανεωμένο» δελτίο του ΑΝΤ1.

Πώς πήγε όμως το δελτίο στους πίνακες τηλεθέασης και ποια η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού;

Η πρώτη εντύπωση στις μετρήσεις της AGΒ είναι θετικές αφού το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη έμεινε εντός τους ανταγωνισμού κι όχι… νούμερα τηλεθέασης πίσω. Το αν τελικά αυτή η επίδοση ήταν λόγω πρεμιέρας και αναμονής κοινού θα αποδειχτεί τις επόμενες μέρες. Πάντως, χθες, στην πρώτη θέση τερμάτισε η Όλγα Τρέμη, στη δεύτερη ο Νίκος Χατζηνικολάου με μία μόνο μονάδα διαφορά από τη Μαρία Χούκλη.

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι «βρόμικοι» μέσοι όροι τηλεθέασης (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) των δελτίων ειδήσεων από τις 8 έως τις 9, είναι οι εξής:

ALTER (με το Νίκο Χατζηνικολάου): 18,1% στο γενικό σύνολο και 13,5% στο κοινό «15-44»

ANT1 ( με τη Μαρία Χούκλη):17,1% στο γενικό σύνολο και 16,8% στο κοινό «15-44»

MEGA (με την Όλγα Τρέμη): 26,6% στο γενικό σύνολο και 14,5% στο κοινό «15-44»

STAR (με τον Αιμίλιο Λιάτσο): 12,2% στο γενικό σύνολο και 18,8% στο κοινό «15-44»

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ MEGA!

Liverpool vs Ac Milan Soccer Calcio Final Cham...Image by Accius & co. via Flickr
Η απόλυτη  ποδοσφαιρική δράση του Champions League συνεχίζεται  και οι «μάχες» στην 2η αγωνιστική των ομίλων, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, είναι μόνο στο MEGA.   
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα ΑΓΙΑΞ - ΜΙΛΑΝ, σε απευθείας μετάδοση από το Αμστερνταμ. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Στις 00:15 παρακολουθήστε τον αγώνα ΟΣΕΡ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. 
Από τις  21:00 δείτε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, θα ακολουθήσει ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα του Άγιαξ με την Μίλαν. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στη συνέχεια της διοργάνωσης μετά την ήττα στην Βαρκελώνη, ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» Τότης Φυλακούρης, ο παρουσιαστής του MEGA Γιώργος Λιάγκας και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς. 
 
Tην Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, οι  μεγάλες μάχες για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.  

Enhanced by Zemanta

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τελευταία σεζόν για τα «Μυστικά της Εδέμ»;

 Αυλαία θα κατεβάσουν τα «Μυστικά της Εδέμ» στο τέλος Ιουνίου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά δεν θα πάει και για τέταρτη σεζόν. Μάλιστα, οι δύο σεναριογράφοι της σειράςΓιώργος Κυρίτσης και Έλενα Ακρίτα ήδη ετοιμάζουν το επόμενο βήμα τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life».

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει η εφημερίδα, οι δύο σεναριογράφοι έχουν στα σκαριά μια νέα ιστορία, που θα αποτελέσει το επόμενό τους σίριαλ. Μόνο που αυτό δεν θα προβάλλεται κάθεαπόγευμα, αλλά στην ζώνη του prime time και πιθανότατα όχι καθημερινά αλλά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα

Σε «θέσεις μάχης» τα πρωινά

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας 27/09 κάνουν πρεμιέρα για την φετινή τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη» στον Alpha και «10-1 μαζί» του Ant1.

Στο «στρατόπεδο» της Ελένης, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Στο επίκεντρο θα βρεθεί κατ’αρχήν η πρώτη της καλεσμένη για φέτος, που δεν θα είναι η κουμπάρα της και καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Οι φήμες για το πρόσωπό της έδιναν κι έπαιρναν, ενώ κάποιες από αυτές την ήθελαν ακόμη και ζευγάρι με τον πρώην σύζυγο της Ελένης, Γιάννη Λάτσιο. Το σκηνικό του Καφέ έχει μεγαλώσει κατά πολύ, αφού «πήρε» και τον παλιό χώρο του «Μες στην καλή χαρά». Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το φούξια, ενώ στο κέντρο του θα υπάρχει ένα video wall. Το πάνελ της εκπομπής απαρτίζεται από τους «παλιούς» Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Γρηγόρη Γκουντάρα, Τάσο Παπαλαζάρου και Αρη Καβατζίκη, αλλά και από τις νέες «αφίξεις» Χριστίνα Πολίτη και Ελενα Αρσένη. Guest εμφανίσεις θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, κατά πάσα πιθανότητα κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Εξ’ ου και η πρόσκληση στην Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα εμφανιστεί στον Καφέ την ερχόμενη Πέμπτη. Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Ζαρίφη, όχι μόνον υπήρξαν τηλεοπτικό δίδυμο, την περίοδο που παρουσίαζαν τον Πρωινό Καφέ, αλλά βρέθηκαν απέναντι τηλεοπτικά από την Ελένη Μενεγάκη. Αν μην τι άλλο πάντως, η κοινή εμφάνιση και συνύπαρξη των τριών θα έχει ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, οι τηλεθεατές του Alpha θα περιμένουν τα πρώτα λόγια της Ελένης μετά τα όσα κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι σχετικά με την προσωπική της ζωή και τη νέα της σχέση, αλλά και το εάν τελικά η εκπομπή θα περιλαμβάνει στήλη με τα ευεργετικά πλεονεκτήματα των βιολογικών προϊόντων.

Στον Ant1, τώρα, το ανδρικό δίδυμο σκοπεύει να τα δώσει όλα για όλα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, στην οποία δεν αποκλείεται να μλίησει για την πολυσυζητημένη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Τελευταία εξέλιξη της εκπομπής; Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη που «έκαψε καρδιές» πέρυσι, τελικά δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Στο πλατό, βέβαια, θα εμφανιστούν δύο μεγάλα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στο επιτελείο των συνεργατών, όπως η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μαζί τους φέτος θα βρίσκονται ο Βασίλης Δρυμούσης και δύο φορές την εβδομάδα η Νανά Παλαιτσάκη.

Το πρωινό του Mega με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.

Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν. Ραντεβού στις 10 το πρωί.

«Η Ελένη μπορεί και να «πάρει» ολόκληρη την σεζόν»

Στους φετινούς τους ανταγωνιστές, αλλά και στο τι αποκόμισαν από την περυσινή σεζόν επικεντρώνονται ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, στην συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Κάνουν, δε, και μία δήλωση-έκπληξη για την Ελένη Μενεγάκη, την οποία θεωρούν ως την βασική τους αντίπαλο φέτος.

Το τηλεοπτικό δίδυμο που πρώτο «εγκαινίασε» τον συνδυασμό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην ζώνη 10-1, αναφέρεται στην δημοσιογραφική ομάδα που διαθέτει φέτος, την οποία χαρακτηρίζει ως μία από τις καλύτερες, στην προσπάθεια που θα κάνουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και στο ποιον εκ των Λιάγκα-Σκορδά και Ελένης Μενεγάκη θεωρούν ως τον πιο ισχυρό αντίπαλο φέτος. Ο Γιώργος Καραμέρος απαντά: «Εγώ νομίζω ότι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη διαδρομή στη ζώνη είναι η Ελένη Μενεγάκη. Το Mega κάνει αλλαγή στα πρόσωπα, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο ύφος και στο περιεχόμενο της εκπομπής. Θεωρώ ότι η Μενεγάκη είναι ο ισχυρός παίκτης στη ζώνη. Δεν μετράει όμως μόνον ο παρουσιαστής, μετράει και το περιεχόμενο. Κι εμείς έχουμε πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο, ειδικά φέτος».

«Η Ελένη είναι εξαιρετικά έμπειρος παίκτης στο επικοινωνιακό κομμάτι και ξέρει να τραβάει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Αυτό δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Οποιος πει ότι σχόλασε ή ότι ανήκει στο παρελθόν θα πρέπει να είναι αφελής. Ο πιο έμπειρος παίκτης αυτή τη στιγμή στη ζώνη είναι η Μενεγάκη», είναι η απάντηση που δίνει ο Σπύρος Χαριτάτος.

Πώς όμως συνδυάζεται η επαγγελματική πρωτιά σε σχέση με την έκθεση της προσωπικής της ζωής; «Αυτό που μετράει είναι μόνο η επόμενη ημέρα. Η Μενεγάκη είναι εδώ. Ηταν τρίτη σε τηλεθέαση στο α’ εξάμηνο και τερμάτισε δεύτερη στο τέλος. Με δύο-τρία επικοινωνιακά περιστατικά, έτσι όπως είναι η ζωή της, μπορεί να πάρει την σεζόν ολόκληρη», λέει ο Σπύρος Χαριτάτος, εκπλήσσοντας το κοινό με αυτήν την δήλωση, ενώ ο Γιώργος Καραμέρος συμπληρώνει«Ούτε εμένα στην παιδική χαρά θα δουν, ούτε τον Σπύρο στο γυμναστήριο».

Καλώς να ορίσουν οι ανταγωνιστές μας λοιπόν, λέει το δίδυμο των Καραμροχαριτάτων, που αποκάλυψαν ότι τους ζητήθηκε να είναι σχολιαστές στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, αλλά ακόμη βρίσκονται σε συζητήσεις για κάτι τέτοιο. Τέλος, σε σχέση με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το Top Chef, απαντούν: «Της προτάθηκε να είναι στο Top Chef. Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι σε μία ζωντανή εκπομπή θα έπρεπε τρεις στις πέντε ημέρες να έχει μαγνητοσκοπημένη την ενότητά της. Της είπαμε ότι είναι στριμωγμένα τα πράγματα και ότι θέλαμε να είναι κοντά μας. Η λογική του μαγνητοσκοπημένου δεν φέρνει κοντά τον τηλεθεατή. Το σκέφτηκε και μας είπε ότι νιώθει πιο υγιής κοντά μας και ότι αν όντως είναι τόσο καλές οι προκλήσεις, θα έλθουν και στο μέλλον. Το γεγονός ότι επένδυσε σε αυτό που ζει με κάποιους ανθρώπους είναι πολύ όμορφο και την ευχαριστούμε δημόσια».

Video: Η Ζέτα Μακρυπούλια και το "καλοκαίρι" της...

Η Ζέτα αποκάλυψε ότι πέρασε ένα τέλειο καλοκαίρι. 

Ξεκουράστηκε, έκανε αρκετές μέρες διακοπές. 

«Πέρασα ένα ωραίο καλοκαίρι… Με όλα αυτά που συνιστούν ένα υπέροχο καλοκαίρι» δήλωσε η Ζέτα. 

Μεγάλη φασαρία γίνεται για την πρεμιέρα του "καφέ" της Ελένης Μενεγάκη και κυρίως για το ποιός θα είναι ο άνθρωπος που θα της κάνει ποδαρικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον καναπέ της Ελένης τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου θα καθίσει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η επιλογή της Ελένης υπόσχεται μία πολύ δυνατή πρεμιέρα τόσο γιατί η Ζέτα θεωρείται η καινούρια βασίλισσα του ΑΝΤ1, όσο και για τις φήμες που ακούστηκαν για τη σχέση της με το Γιάννη Λάτσιο.  Προς το παρόν και αφού οι φήμες για εμφάνιση στην Μενεγάκη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ΔΕΙΤΕ ένα βίντεο με δηλώσεις της για το πως πέρασε -πολύ καλά μάλιστα - το καλοκαίρι της.

Δείτε το video

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...