Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

βιντεο: Κλεοπάτρα Πατλάκη: «Η Στικούδη είναι βλαχομπαρόκ»

ΒΙΝΤΕΟ: Φ.Σκορδά:"Φέτος έπαιρνα λιγότερα χρήματα από πέρυσι"

ΒΙΝΤΕΟ: Φερεντίνος-Μπουλέ-Συνατσάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ: Greek Idol: Ρ.Κορομηλά: 'Τι μ@λ@κ@ς είσαι'

ΒΙΝΤΕΟ:Greek Idol: Η τρίτη εμφάνιση του Παναγιώτη Τσακαλάκου

ΒΙΝΤΕΟ:Greek Idol: Η τρίτη εμφάνιση της Μαρίας Θεοδότου

ΒΙΝΤΕΟ: Greek Idol: Η τρίτη εμφάνιση της Μαλού

ΒΙΝΤΕΟ: Greek Idol: Η δεύτερη εμφάνιση του Παναγιώτη Τσακαλάκου

ΒΙΝΤΕΟ: Greek Idol: Η δεύτερη εμφάνιση της Μαλού

ΒΙΝΤΕΟ: Greek Idol: Η πρώτη εμφάνιση της Μαλού

 

ΒΙΝΤΕΟ: Greek Idol: Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Θεοδότου

ΒΙΝΤΕΟ:Σκορδά:«με τον Γιώργο μπορεί…να μην είμαστε μαζί»

ΒΙΝΤΕΟ: Greek Idol: Η πρώτη εμφάνιση του Παναγιώτη Τσακαλάκου

ΒΙΝΤΕΟ: Οι δηλώσεις των 3 παιχτών πριν τον ημιτελικό του Greek Idol

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Video: Τηλετσουνάμι: Άνω κάτω οι παρουσιαστές!


Λίγες μέρες πριν τελειώσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν και το τηλεοπτικό τοπίο ακόμα φαίνεται θολό...

Στο Mega θεωρείται θέμα χρόνου να ανανεώσουν η Σκορδά και ο Λιάγκας , αλλά το πιθανότερο είναι να υπάρχουν μειώσεις στο budget....

Στον ΑΝΤ1 το πιο πιθανό είναι να μην δούμε τους Καραμεροχαριτάτους και τα ονόματα που ακούγονται ότι θα τους αντικαταστήσουν είναι πάρα πολλά.
Δείτε το βίντεο!  

BINTEO: Mad VMA: Θα προβληθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου από τον Alpha

ΒΙΝΤΕΟ: Τρ. Σαμαράς: «Βαρέθηκα τις τηλεοράσεις , έπαθα overdose»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε στα βραβεία Mad και υποστήριξε πως βαρέθηκε με την τηλεόραση και έπαθε overdose ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να κάνει δική του τηλεοπτική εκπομπή. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ: 

Χ. Παππά: “Απειλούν τη ζωή μου. Φοβάμαι για το παιδί μου!”

Εφιαλτικές στιγμές περνά τον τελευταίο καιρό η Χριστίνα Παππά, η οποία δεν δίστασε να φθάσει μέχρι και τον εισαγγελέα, αφού, όπως υποστηρίζει, δέχεται απειλές γαι τη ζωή της και των μελών της οικογένειάς της.
Χθες, μάλιστα η γνωστή η “Νοικοκυρά” του Ant1 επισκέφθηκε την Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να καταγγείλει όσά οδυνηρά βιώνει τις τελευταίες ημέρες και να υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα. Μέσω τρίτων, πρόσωπο που το γνωρίζει αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του, στέλνει απειλητικά μηνύματα με αποδέκτες αυτήν και την οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Κ.Στικούδη:'Σκέφτηκα ότι ο Τρύφωνας είναι παντού'

VIDEO: Ν.Μπουλέ: "Θέλω να συνεχίσω στον ΑΝΤ1"

ΒΙΝΤΕΟ: Η άγνωστη ζωή της Μαρίας Μπακοδήμου

ΒΙΝΤΕΟ: Φ. Σεργουλόπουλος: «'Εγινε της πουτ... σκοτωμός»

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

BINTEO: Τι γινόταν στις κερκίδες κατά την διάρκεια των Mad VMA;

 

Τέλος για το Traction

Mini Auto - Mini Vita / Mini Car - Mini LifeImage by OlsenWeb via Flickr Θύμα περικοπών έπεσε η εκπομπή αυτοκινήτου του Mega, «Traction» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Στεφανής.

Οι ιθύνοντες του καναλιού έκριναν ασύμφορη την παραγωγή, με αποτέλεσμα να μην της δώσουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, βοηθούντος και του επιχειρήματος ότι ο κλάδος του αυτοκινήτου έχει βουλιάξει και οι αυτοκινητάδες έκοψαν την διαφήμιση.
enimerosi24.gr

Mega: ποια είναι η δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει

«Εξίσωση». Έτσι θα λέγεται η σειρά που θα βοηθήσει να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά του το Mega. Κάτι σαν τη «Βέρα στο δεξί», τη Ζωή της άλλης και τα Μυστικά της Εδέμ. Το Mega, μετά τους «Βασιλιάδες», ετοιμάζει δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά, την οποία προορίζει για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Μετά το τέλος των γυρισμάτων της «Ζωής της άλλης», ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης θα αναλάβει και πάλι δράση για λογαριασμό της «Εξίσωσης», το σενάριο της οποίας θα υπογράφουν η Άννα Ανδριανού και η Μαρία Γεωργιάδου.
Οι πρώτοι ρόλοι
Το πρωταγωνιστικό καστ δεν διαφέρει και πολύ από εκείνο της «Βέρας στο δεξί», αφού οι περισσότεροι ηθοποιοί που έχουν κληθεί για τους πρώτους ρόλους έχουν ήδη συνυπάρξει τηλεοπτικά στο εν λόγω σίριαλ.
Έτσι, από τα πρώτα ονόματα που έχουν συζητηθεί είναι εκείνο του Αλέξανδρου Σταύρου, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει, εφόσον τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό κομμάτι, ενώ η σύζυγος του Μαριάννα Τουμασάτου και η Υρώ Λούπη διεκδικούν τον ίδιο γυναικείο ρόλο.
Η Ελισάβετ Μουτάφη και η Άντα Λιβιτσάνου(φωτό) βρίσκονται κι εκείνες ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητείται να βρεθούν και πάλι στη μικρή οθόνη. Κι επειδή ο ρόλος της κακιάς εκτόξευσε τις μετοχές της στα ύψη, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία στη «Ζωή της άλλης» υποδύεται την πανούργα Ξένια, έχει ήδη δεχτεί πρόταση να είναι ένα από τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα ιδιωτικό κολέγιο όπου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την ιστορία δύο αγοριών. Το ένα σπουδάζει ήδη εκεί και το δεύτερο πηγαίνει με υποτροφία. Οι δυο τους δεν είναι τόσο ξένοι όσο αρχικά φαίνεται, καθώς τους ενώνει ένας μύθος.
Παράλληλα εξελίσσονται οι ρόλοι και των υπόλοιπων παιδιών και των καθηγητών. Αν και τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού προγραμμάτιζαν την προβολή της σειράς τον Οκτώβριο, αποφάσισαν να τη μεταθέσουν τελικά τον Ιανουάριο του 2012, αφού είδαν ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μια ακόμη καθημερινή σειρά αξιώσεων.
Έτσι, αυτό το διάστημα οι δημιουργοί βρίσκονται στην ανεύρεση ηθοποιών, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.
Πηγή: Δημοκρατία

Ποια είναι η μικρή «αμαρτία» της Ελένης;

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει  εμμονές με την εμφάνισή της, τελικά επέτρεψε στον εαυτό τις μικρές αμαρτίες και πήρε μερικά κιλά, όπως η ίδια ομολόγησε στην εκπομπή της.

Για την ακρίβεια, αρνήθηκε να μπει στην κουζίνα του σεφ, λέγοντας on camera «Δεν πλησιάζω, όχι. Να τα ξεχάσετε αυτά! Έχω παχύνει ξαφνικά, από εκεί που είχα γίνει πετσί και κόκαλο».

Το μικρό της λογύδριο γύρω από τα κιλά συνεχίστηκε, για να εξηγήσει ακριβώς στους τηλεθεατές της ποιες απαιτήσεις έχει από τον εαυτό της
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Γ.Λάτσιος:'Όπως κάθε χρόνο θα έχουμε ζωντανή πρωινή ζώνη"

Φώφη Γεννηματά: Πως πάλεψα με τον καρκίνο...

H εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 16:00 παρουσιάζει όλα τα νεότερα στοιχεία που αφορούν τις τρεις πολύ συχνές μορφές καρκίνου στον άντρα, τη γυναίκα και τα παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια στον καρκίνο του προστάτη, του μαστού, αλλά και τη λευχαιμία στα παιδιά, επιτυγχάνεται ακόμη και ίαση σε ένα υψηλό ποσοστό ασθενών. 8 στα 10 παιδιά με οξεία λευχαιμία σήμερα θεραπεύονται πλήρως. Ο καρκίνος του προστάτη λόγω της αργής του εξέλιξης εντοπίζεται και θεραπεύεται στο 90% των περιπτώσεων και η πρόβλεψη των επιστημόνων για τον καρκίνο του μαστού είναι ότι θα αποτελεί ιάσιμη νόσο τα επόμενα 20 χρόνια.

Στην εκπομπή φιλοξενούνται δύο νέες γυναίκες που στέλνουν μήνυμα θάρρους έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας χάρη στην επιστήμη. Η μια νόσησε με καρκίνο του μαστού στα 29 της χρόνια και η άλλη ήρθε αντιμέτωπη με τη λευχαιμία στην εφηβεία.

Οι επιστήμονες μιλούν για τις τελευταίες θεραπείες που εφαρμόζονται στον καρκίνο του μαστού, του προστάτη και της λευχαιμίας στα παιδιά και παρουσιάζουν τα επιτεύγματα που βοήθησαν αρκετούς άνδρες, γυναίκες και παιδιά να βλέπουν πλέον ως μια κακή ανάμνηση την περιπέτεια τους με τον καρκίνο.

Στην εκπομπή μιλά για τη δική της ιστορία η αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά, η οποία εξηγεί ποια ήταν η κινητήριος δύναμή της για να παλέψει με τον καρκίνο του μαστού. Τέλος, η εκπομπή επισκέπτεται το ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων “Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα”, όπου ειδικοί μιλούν για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον παιδικό καρκίνο και την μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Επίθεση Μαστοράκη στον Λαζόπουλο

Δ.Ουγγαρέζος : «Η Νάντια είναι μια παρουσιάστρια που περιμένει να κάνει επιτυχία»

Video: Τσιμτσιλή : "Επισφραγίζω με τον γάμο μου έναν μεγάλο έρωτα"


Η Σταματίνα Τσιμτσική απαστράπτουσα πήγε στα βραβεία του Mad χωρίς τον σύντροφο της...

Μίλησε για τον γάμο της που είναι σε 10 ημέρες και υποστήριξε πως για εκείνη όλο αυτό είναι η επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα....

Δείτε TO BINTEO ΕΔΩ:

BINTEO: Μ.Μπεκατώρου: 'Αγαπάω τους κριτές του Master Chef'

Το World League Super Final Γυναικών του πόλο μόνο στη Nova

Η Nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της τη σημαντικότερη φάση της διοργάνωσης του World League Super Final Γυναικών του πόλο που διεξάγεται στην πόλη Τιαντζίν της Κίνας.

Μη χάσετε τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες της διοργάνωσης, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου, αντίστοιχα. Στο World League συμμετέχουν οι μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου πόλο: Ελλάδα, Ισπανία, Ρωσία, Ιταλία, Κίνα, Αυστραλία, ΗΠΑ και Καναδάς.

Δείτε στο Novasports 3:
Σαββατο 18/6
12:40 Α’ Ημιτελικός
14:00 Β’ Ημιτελικός

Κυριακή 19/6
12:40 Μικρός Τελικός
14:00 Τελικός

Το World League Super Final Γυναικών του πόλο μόνο στη Nova!

«Ήμουν απογοητευμένος από τα παιδιά του Greek Idol»

Ο Κώστας Καπετανίδης είναι από τους κριτές που λένε την γνώμη τους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και το αποδεικνύει με το σχόλιό του στην εφημερίδα «Έθνος»:

«Έχω υπάρξει αυστηρός και μάλιστα παραπάνω από όσο θα επέτρεπα στον εαυτό μου. Ήμουν όμως απογοητευμένος από τα παιδιά. Είδα ξαφνικά τον εαυτό μου να τον «περιφέρουν» από εκπομπή σε εκπομπή και να ασκούν κριτική στην κριτική μου. Παρ’ όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος γιατί η πρόθεσή μου να ταρακουνήσω τα παιδιά είχε αποτέλεσμα».

Video: ΣΟΚ! Στα Playmate δεν έπιναν ούτε νερό για να φαίνονται πιο αδύνατες

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε μια από τις κοπέλες που κατάφερε να πάρει τίτλο στα Playmate, η Εμινέ Γεσίρ μίλησε για όλο το παρασκήνιο και τις εντάσεις που ακολούθησαν μετά το διαγωνισμό ομορφιάς...

Αποκάλυψε και το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούσαν τα κορίτσια το τελευταίο διάστημα και πραγματικά αυτό που είπε ήταν πολύ ανησυχητικό ... Όπως υποστήριξε υπήρξαν κοπέλες που την τελευταία ημέρα δεν έπιναν ούτε νερό, ώστε να μην έχουν πολλά υγρά στο σώμα τους... 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ ΕΔΩ

Γ.Αρναούτογλου: Ποια είναι η γυναίκα που τον συμβουλεύει για όλα;

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα βρίσκεται και μία σημαντική γυναίκα!

Στην περίπτωση του Γρηγόρη είναι η συγκεκριμένη κυρία, χωρίς την οποία δεν παίρνει ούτε μία σημαντική απόφαση!

Ο 38χρονος παρουσιαστής, τον χειμώνα ανέλαβε να παρουσιάζει ταξιδιωτική εκπομπή στο Mega
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μαρία Ματσούκα στην Ελένη Μενεγάκη

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μενεγάκη μιλάει για το μαγιό της Σκορδά

ΒΙΝΤΕΟ: Γ.Ξυλούρης:'Θέλω να κερδίσει το Greek Idol η Μαρία'

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η απάντηση Κορομηλά στον Γιάννη Λάτσιο

Την απάντησή της στις πρόσφατες δηλώσεις του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 έδωσε στις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί στα Mad Awards η Ρούλα Κορομηλά (σ.σ.: σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» της προηγούμενης Κυριακής, ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε πως η Ρούλα Κορομηλά «θα έπρεπε να περιοριστεί είτε στο Big Brother, είτε στο Greek Idol, καθώς είναι προγράμματα διαφορετικού ύφους και αυτό δημιούργησε σύγχυση στο κοινό»).

«Ο κύριος Λάτσιος μπορεί να αποφασίζει για τις παρουσιάστριες του καναλιού του» δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη η παρουσιάστρια του Alpha όταν ρωτήθηκε σχετικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Όλο το παρασκήνιο από τα βραβεία του Mad

Οι δηλώσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων Mad

Ποιους διάλεξε ο Μποτρίνι για το εστιατόριο του;

Τα αστέρια του Alpha στο Botrini's Project

ΒΙΝΤΕΟ: Ο έρωτας της Βάνας Μπάρμπα με τον «Ονούρ»!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: N.Μπουλέ: Θέλει να κάνει πρωινό

«Botrini’s Project»: Ποιοι θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Το τελευταίο επεισόδιο του «Botrini’s Project» έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 21:00.

Η κουζίνα ενός εστιατορίου είναι ένας χώρος γεμάτος πάθος και ένταση: Εκεί οι άνθρωποι δημιουργούν, συνεργάζονται, διαφωνούν, ενώ αισθάνονται την πίεση του χρόνου και την ανάγκη να εκτελέσουν τη δουλειά τους άψογα, καθημερινά.

Ένα εστιατόριο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά για πολύ καιρό χωρίς το σωστό μίγμα ανθρώπων. Η σύνθεση της ομάδας της κουζίνας μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία ή την αποτυχία. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι καθώς έχει ήδη στήσει δύο επιτυχημένα και πολυβραβευμένα εστιατόρια.

Ο Έκτορας όμως γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι αν ψάξεις προσεκτικά, μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένους θησαυρούς στα πιο αναπάντεχα μέρη: Ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν την απαιτούμενη επαγγελματική κατάρτιση αλλά έχουν το ταλέντο, την αποφασιστικότητα και τον ζήλο να μάθουν και να εξελιχθούν. Το μόνο που χρειάζονται είναι μία ευκαιρία…..

Η μεγάλη μέρα που το καινούργιο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι θα ανοίξει τις πόρτες του και θα διεκδικήσει τη θέση του στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης φτάνει.

Ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα του Έκτορα;

Μετά από τρεις μήνες εντατικής εκπαίδευσης, προσπάθειας, άγχους και έντασης, έρχεται η στιγμή που όλοι πρέπει να στηριχθούν στις γνώσεις που απέκτησαν και να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός εστιατορίου υψηλών προδιαγραφών.

Αν και η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, οι εκκρεμότητες στο εστιατόριο είναι ακόμα πολλές. Σε λίγες ώρες οι πόρτες θα ανοίξουν, όλα θα πρέπει να είναι στη θέση τους μα πάνω απ’ όλα θα πρέπει η ομάδα να είναι δυνατή για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ιδιαίτερης βραδιάς.

Ο χρόνος γίνεται ο χειρότερος εχθρός.

Η πίεση και το άγχος προκαλούν εντάσεις και συγκρούσεις ενώ η ψυχραιμία χάνεται από όλους.

Λίγο πριν υποδεχθούν τους πρώτους καλεσμένους στο εστιατόριο, ο Έκτορας Μποτρίνι θα ανακοινώσει στα παιδιά ποιοι θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους παραμένοντας στην ομάδα του, και τι επιφυλάσσει για τους υπόλοιπους.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τα συναισθήματα είναι έντονα και ανάμεικτα.

Τα λόγια της χαράς εναλλάσσονται με τα λόγια της απογοήτευσης, τα γέλια με τα δάκρυα.

Ποια θα είναι η τελική ομάδα που θα στελεχώσει το καινούργιο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι;

Η μεγάλη βραδιά ξεκινά.

Πενήντα ξεχωριστοί προσκεκλημένοι θα γίνουν οι πιο αυστηροί κριτές για τον Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του.

Ποιοι θα στηρίξουν το πολυβραβευμένο σεφ σε αυτή την κρίσιμη στιγμή;

Ποιοι θα κλέψουν τις εντυπώσεις και ποιοι θα τον απογοητεύσουν;

Ένα καινούργιο εστιατόριο που διεκδικεί μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Μια ομάδα νέων ανθρώπων που ξεκίνησε από το μηδέν για να φτάσει στην κορυφή.

Ένας διακεκριμένος σεφ, ο Έκτορας Μποτρίνι, που πήρε το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα.

Θα πετύχει το νέο του φιλόδοξο εγχείρημα;

«Πεθαίνοντας στις πλατείες»

Με τους εξαρτημένους ανθρώπους που πεθαίνουν στις πλατείες θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 23.00, στο Mega.

Αυτή τη στιγμή δεκάδες χιλιάδες εξαρτημένοι συνεχίζουν να πίνουν ηρωίνη, παρ’ ότι έχουν δηλώσει στο κράτος ότι είναι διατεθειμένοι να την «κόψουν», αρκεί να τους δοθούν υποκατάστατα, δηλαδή φαρμακευτική αγωγή. Και ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη η αναμονή για τέτοιου είδους υποκατάστατα είναι λίγες ημέρες, στην Ελλάδα ένας εξαρτημένος πρέπει να περιμένει αρκετά χρόνια. Μόνο στις λίστες του ΟΚΑΝΑ περιμένουν 5.500 άνθρωποι με αποτέλεσμα να γεμίζουν οι πλατείες και οι δρόμοι από εξαθλιωμένους ναρκομανείς που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του, περιπλανήθηκαν στους «πίσω δρόμους» της Αθήνας, μπήκαν σε «απροσπέλαστες» περιοχές και συνομίλησαν με χρήστες για όλα αυτά που τους συμβαίνουν. Σε ένα στενό πίσω από τα Εξάρχεια κατέγραψαν τη χρήση του νέου ναρκωτικού «σίσα» - της «κοκαΐνης των φτωχών», ενώ σε ένα στενό του Μεταξουργείου είδαν ανθρώπους να χτυπούν ενέσεις μέχρι και στα γεννητικά τους όργανα καθ’ ότι οι υπόλοιπες φλέβες τους έχουν «καεί».

Επίσης, η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε την πρωινή χορήγηση μεθαδόνης στο κέντρο του ΟΚΑΝΑ κοντά στην Ομόνοια, ενώ μπήκε στα σπίτια «χορηγούμενων» για να δει πως συνεχίζεται η ζωή τους μετά την ηρωίνη.

Στην εκπομπή μιλούν δώδεκα άνθρωποι που είτε παιδεύονται ακόμη με την ηρωίνη, είτε συντηρούνται με υποκατάστατα, είτε έχουν εντελώς καθαρίσει.




Ανάμεσα τους

- Η Μαρία και ο Παναγιώτης, ένα δυνατό ζευγάρι με τη γυναίκα να είναι στο πρόγραμμα μεθαδόνης και τον άντρα να συνεχίζει την χρήση ηρωίνης αναμένοντας να τον πάρουν στα προγράμματα υποκατάστατων.

- Η Λούλα, που έχει κόψει την ηρωίνη — όπως και την πορνεία που έκανε για να εξασφαλίσει της δόση της— και συχνάζει πια μόνο στο «Στέκι» της Γ΄ Σεπτεμβρίου, εκεί που δε ρωτάνε για το παρελθόν της αλλά μόνο τη φροντίζουν.

- Ο Κώστας, νεαρός χρήστης ηρωίνης που πλέον ζει στους δρόμους. Απευθύνεται στους πολιτικούς και με ζηλευτή επιχειρηματολογία ζητά απάντηση στο ερώτημα «γιατί η Ελλάδα δεν κάνει για τους χρόνιους χρήστες αυτά που κάνουν πλέον όλες οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης», με αποτέλεσμα να καταγράφουμε και στον τομέα των ναρκωτικών μόνο αρνητικά ρεκόρ.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 στις 23:00 στο MEGA

ΒΙΝΤΕΟ: Οι σέξι εμφανίσεις στο Dancing

ΒΙΝΤΕΟ: Μ.Συνατσάκη: Θα κάνει πρωινό με τον Παπαδάκη και την Μπουλέ;

Ο Αnt1 συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Μαρία Χούκλη

Είναι και επίσημο πλέον: O Ant1 και η Μαρία Χούκλη θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Διαβάστε το δελτίο τύπου του σταθμού που επισφραγίζει τη συνέχιση της παραπάνω συνεργασίας:

Η καθημερινή ομαδική προσπάθεια τόσο της Μαρίας Χούκλη όσο και των Δημοσιογράφων της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 απέδωσε καρπούς. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι ήδη ορατά σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και σε επίπεδο απόδοσης του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Greek Idol: Το Σάββατο, 18 Ιουνίου, στις 21:00 ο ημιτελικός

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol ανέδειξε μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Από την δεκαπεντάδα που ξεκίνησε, έχουν παραμείνει τρεις υποψήφιοι. Όμως μόνο ένας θα κατακτήσει την κορυφή.

Μαρία Θεοδότου, Μαλού Κυριακοπούλου και Παναγιώτης Τσακαλάκος Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσά τους. Το τηλεοπτικό κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει καθώς όλοι είναι ξεχωριστοί. Ποιοι δύο θα περάσουν στον τελικό και ποιος θα αναγκαστεί να αποχωρήσει λίγο πριν κόψει το νήμα; Όλα εξαρτώνται από την ψηφοφορία του ημιτελικού.

Στο ένατο live, οι υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν τρία κομμάτια: Μία μπαλάντα, ένα τραγούδι mid-tempo αλλά και το τραγούδι που είχαν επιλέξει να πουν στην πρώτη τους οντισιόν στο Greek Idol, έτσι ώστε οι κριτές και οι τηλεθεατές να μπορέσουν να διαπιστώσουν την εξέλιξη των υποψηφίων κατά τη διάρκεια του talent show. Έτσι, η Μαρία θα ερμηνεύσει το Τράβα Σκανδάλη, η Μαλού το Amor Perfeito και ο Παναγιώτης το You’re the One That I Want.

Επιπλέον, η Έλλη Κοκκίνου αφήνει για λίγο την καρέκλα του κριτή και ανεβαίνει στη σκηνή του Greek Idol όπου θα ερμηνεύσει τις νέες της επιτυχίες, αλλά και θα τραγουδήσει μαζί με τους τρεις υποψήφιους του ημιτελικού.

Οι τηλεθεατές έχουν τον λόγο. O ημιτελικός, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, έρχεται το Σάββατο, 18 Ιουνίου στις 21:00.
Enhanced by Zemanta

«Πάμε πακέτο»: Ο Νίκος Μουστινάς βρίσκει τον... αδελφό του!

Αυτή την Πέμπτη το «Πάμε Πακέτο», μας αποχαιρετά για το καλοκαίρι με τρεις πολύ ιδιαίτερες ιστορίες.

Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα προσπαθήσει να λύσει μια οικογενειακή παρεξήγηση χρόνων, η οποία ήταν ο λόγος που μια γυναίκα δεν γνωρίστηκε με τα αδέλφια της και δεν μεγάλωσε μαζί τους.

Η αποστολέας του πακέτου είναι η Θεοδοσία η οποία έρχεται, μαζί με τα δυο της παιδιά, από την Γερμανία.

Εύχονται να συναντήσουν για πρώτη φορά την κόρη του άνδρα και πατέρα τους αντίστοιχα, από τον πρώτο του γάμο.

Μια κόρη που ο πατέρας της, που δεν βρίσκεται πια στην ζωή, συνάντησε μόνο μια φορά και δεν ενδιαφέρθηκε ξανά γι’ αυτήν.

Τα αδέρφια δεν έχουν συναντηθεί ποτέ κι αγνοούν σημαντικά στοιχεία της ταυτότητας της παραλήπτριας.

Στην εκπομπή έρχονται να της ζητήσουν «συγνώμη» γιατί τόσα χρόνια, αν και ήξεραν ότι μεγάλωνε μόνη της, δεν ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτήν.

Μια «συγνώμη» γιατί πριν από 30 χρόνια, όταν πέθανε ο πατέρας τους, δεν έψαξαν να την βρουν και να την ενημερώσουν για το δυσάρεστο γεγονός.

Άραγε η παραλήπτρια είναι έτοιμη να τους δεχτεί στην ζωή τους;

Πώς θα αισθανθούν οι αποστολείς όταν ακούσουν από την ίδια για την απέραντη αγάπη που έτρεφε στο πρόσωπο του πατέρα της κι ας τον είχε ζήσει τόσο λίγο;

Το δεύτερο πακέτο θα μας ταξιδεύσει στην Σαντορίνη.

Εκεί θα μας υποδεχτεί ένα νεαρό αγόρι 16 ετών, ο Αντώνης. Ο αποστολέας από την στιγμή που γεννήθηκε, έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και βγήκε νικητής. Σήμερα, υγιής πια, μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον του.

Ένα μέλλον απόλυτα συνδεδεμένο με την μεγάλη του αγάπη την μουσική. Ο Αντώνης είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο που μαγεύει τους συντοπίτες του με το βιολί του. Στην εκπομπή ήρθε γιατί θέλει να ευχαριστήσει την γυναίκα που του έδωσε θάρρος και την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα στο χώρο της μουσικής. Την γυναίκα που τον έκανε να πιστέψει τα όνειρά του.

Ο λόγος για την σπουδαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα η οποία τον συνόδευσε με την μελωδική φωνή της σε μια συναυλία.

Ο μικρός Αντώνης θα έρθει από τη Σαντορίνη στην Αθήνα και θα συγκινήσει με αυτή του την πρωτοβουλία την Φωτεινή.

Άραγε τι εκπλήξεις περιμένουν ακόμη τον Αντώνη;

Το «πειραχτήρι» της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο παραλήπτης του τελευταίου πακέτου της χρονιάς.

Ο λόγος για τον ανατρεπτικό Νίκο Μουτσινά. Ένα γράμμα που κρύβεται σε ένα πακέτο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής του Νίκου.

Από την απέναντι πλευρά του τοίχου, ένας άγνωστος άνδρας του αποκαλύπτει ότι είναι ….αδέρφια!

Πώς θα διαχειριστεί ο Νίκος την ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα;

Πώς θα αισθανθεί όταν αντικρίσει για πρώτη φορά το πρόσωπο του αδερφού του και διαπιστώσει την ομοιότητά τους; Ποιος είναι αυτός που βοήθησε έστω και μετά από τόσα χρόνια τον αποστολέα να φτάσει στην Ελλάδα και να συναντηθεί με τον αδερφό του;

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο «κράξιμο» στην εκπομπή της Ελένης για... την Ρούλα

 

BINTEO: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στον τελικό του Dancing with the stars

ΒΙΝΤΕΟ: Ε.Μελέτη - Η.Λαδάς: Είναι ζευγάρι;

ΒΙΝΤΕΟ: Τα ατυχήματα στον τελικό του Dancing

Τα «καρφιά» του Ξυλούρη για το Greek Idol

Το 8o live του Greek Idol ήταν απίστευτα επεισοδιακό με την διαμάχη της Μαρίας με την κριτική επιτροπή να είναι αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ο Γιώργος Ξυλούρης μιλώντας στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα» πήρε το μέρος της παίχτριας λέγοντας πως όλοι δεν έχουν τραγουδήσει όλα τα είδη και η Μαρία έχει περάσει τα πάντα μέσα σε αυτό το παιχνίδι ενώ άφησε υπονοούμενα ότι της έκαναν «σαμποτάζ».
Δείτε το video: 
 

Νάντια Μπουλέ: Τελικά δεν βγήκε τελευταία στους ψήφους του Dancing;

Η Νάντια Μπουλέ απάντησε σε όσους υποστήριξαν ότι ήρθε τελευταία στους ψήφους του ριάλιτι χορού χωρίς να έχουν στοιχεία. «Αυτό δεν ξέρω αν ισχύει. Αλλά αν κάποιοι έχουν στοιχεία, θα μπορούσαν να τα δημοσιοποιήσουν. Το να διατυπώνεται ως  μια “έγκυρη πηγή” δεν προσφέρει κάτι. Από όσο ξέρω, ο ΑΝΤ1 ποτέ δεν δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού. Μου φαίνεται περίεργο να βγαίνουν μερικοί και να λένε “σύμφωνα με τις πηγές μας, ο τάδε ήρθε τελευταίος στο κοινό”», είπε η παρουσιάστρια.


Πηγή:People

Χ. Λαμπίρη: Ποια θέλουν να της βάλουν συμπαρουσιάστρια για να τη "σώσουν";

Ένα πρόσωπο που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα και θεωρείται πολύ δυνατό χαρτί στις εκπομπές με πάνελ, θέλει να βάλει το STAR δίπλα στη Λαμπίρη του χρόνου Απλά μη γίνει κανένα "μπαμ" και πιαστούν μαλλί με μαλλί...

Κάποια στελέχη του καναλιού φέρονται αποφασισμένα να "σώσουν" την εκπομπή και πρότειναν πρόσωπα, τα οποία θα μπορούσαν, στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη, να φέρουν αέρα ανανέωσης και να αποτελέσουν "σωσίβιο". Τα ονόματα αυτών; Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, αναμένεται να γίνει κρούση στη Σάσα Σταμάτη και την Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Τζώνη Καλημέρης: "Είχα καρκίνο"

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε για πρώτη φορά ο Τζώνη Καλημέρης στην εκπομπή «Lifestyle» του Alter το βράδυ του Σαββάτου.
«Δεν το έκρυψα ποτέ, αλλά δεν με ρώτησαν και ποτέ» απάντησε στην σχετική ερώτηση της Ισαββέλλας Κούτση που του έκανε την συνέντευξη.

«Είχα πάθει ένα είδους καρκίνου στο δέρμα. Με ταλαιπώρησε ένα τετράμηνο στην Αμερική, το ξεπέρασα και είμαι μια χαρά» εξομολογήθηκε ο Τζώνυ Καλημέρης και διευκρίνισε: «δεν απειλήθηκε η ζωή μου, αλλά ήταν σοβαρό και έπρεπε να το αντιμετωπίσω με σοβαρότητα».

Πηγή: yupi.gr

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Γιώργος Αυτιάς: «Σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα υπήρξαν και φίλοι»



Ο Γιώργος Αυτιάς μιλά σε συνέντευξη του για τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό στις δύσκολες στιγμές του καναλιού.

«Καθ΄ όλη τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου μιλούσα με τον Νίκο Χατζηνικολάο, τον Κώστα Χαρδαβέλλα, την Αγγελική Νικολούλη και τον Γιώργο Τράγκα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου μου πρότεινε να πάω στο ραδιόφωνο και τον ευχαριστώ. Θέλω να πως μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα υπήρξαν και φίλοι, οι οποίοι μου είπαν ‘εμείς είμαστε εδώ’», αποκαλύπτει και συνεχίζει λέγοντας:

«Με συγκίνησε το μήνυμα του Γιώργου Παπαδάκη την ημέρα της γιορτής μου που έλεγε ‘Γιώργο, κράτα γερά’. Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές κατάλαβα αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται και όσους επίπλαστα έδειχναν ενδιαφέρον όσο είχαμε εκπομπή».
Πηγή: town down

Ο Λάτσιος μιλά για τα λάθη των Καραμεροχαριτάτων...

Για σοβαρά επικοινωνιακά λάθη από την πλευρά του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου κάνει λόγο ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος, λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν αποκαλύπτει τί μέλλει γενέσθαι με τα κορυφαία πρόσωπα του Ant1.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει κατ'αρχάς η γνώμη του για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση, που τόσο έχει συζητηθεί. «Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να περιοριστεί σε ένα από τα δύο προγράμματα, είτε το Big Brother, είτε το Greek Idol. Είναι προγράμματα διαφορετικού τύπου και νομίζω ότι αυτό δημιούργησε σύγχυση στο κοινό».

Ερωτώμενος για το δίδυμο του πρωινού του Ant1, o κος Λάτσιος είναι κατηγορηματικός. «Έγιναν σοβαρά επικοινωνιακά λάθη εκ μέρους τους και σταματάω σε αυτό, διότι πιστεύω ότι δουλειά μου δεν είναι να γίνεται δημόσια κριτική στους συνεργάτες μιας εκπομπής. Πάντως έγιναν προσπάθειες βελτίωσης, αλλά δεν καταφέραμε να αναστρέψουμε το κλίμα. Γίνονται συζητήσεις, αλλά όσο υπάρχει εκπομπή στον «αέρα» δεν συζητώ για άλλα σχέδια. Να τελειώσουμε πρώτα και μετά έχουμε χρόνο».

Τι θα γίνει του χρόνου στο Μαρούσι με την περιβόητη ενοποίηση του πρωινού; «Γίνεται μια δημιουργική κουβέντα στο κανάλι για την πρωινή ζώνη, τόσο με την έννοια του πώς μπορεί να διαμορφωθεί, αλλά και για πόσο θα μπορεί να χρηματοδοτείται. Δυστυχώς σε αυτό το στάδιο που μιλάμε δεν έχω κάτι να σας ανακοινώσω. Ωστόσο, για να απαντήσω και στην ερώτησή σας, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του Ant1 και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη και τα επόμενα χρόνια».

«Δεν είπαμε ποτέ ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα κάνει πρωινή εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου, άρα δεν έχω κάτι να απαντήσω σε αυτό», ήταν η απάντηση που έδωσε σχετικά με το ενδεχόμενο ο Χρήστος Φερεντίνος να παρουσιάσει το πρωινό μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου, για την οποία αναφέρει μάλιστα ότι μπορεί η απόδοση του Daily να μην ήταν αυτή που θα ήθελε το κανάλι, αλλά αυτό δεν ήταν δική της ευθύνη.

Αίσθηση προκάλεσε η άποψή του για το πρωινό του Mega και τον Γιώργο Λιάγκα, για τον οποίο αναφέρει ότι είχε κάποιες εντάσεις, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Δεν ρωτήθηκε και προφανώς γι'αυτό και δεν αναφέρεται καθόλου στην πορεία της εκπομπής της πρώην συζύγου του Ελένης Μενεγάκη. Ράδιο Αρβύλα: Τί θα γίνει με την εκπομπή;

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Ράδιο Αρβύλα. Αυτό που κάνουν είναι πολύ απαιτητικό και δύσκολο. Άλλωστε, φαίνεται και από την ποιότητα της παραγωγής και αξίζει εδώ να θυμίσω ότι είναι η μόνη εκπομπή που βγαίνει live από την Θεσσαλονίκη. Θα συνεχίσουν κανονικά λοιπόν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν».

Ο Διευθυντής προγράμματος του Ant1 κάνει λόγο για δύο αντί για τρία μεγάλα shows στο κανάλι του χρόνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το Ελλάδα Εχεις Ταλέντο θα γίνει, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα γίνει στο πρώτο ή το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν. Ένα από τα άλλα δύο θα είναι το Dancing‘Η το x-factor, το οποίο όμως θα εξαρτηθεί καθαρά από το θέμα κόστους. Επιπλέον θα υπάρχουν δύο τηλεοπτικές σειρές σε κάθε κομμάτι της σεζόν.
Πηγή: πρώτο θέμα

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ» απ' τη Λάρισα με γαλαξία αστεριών

O Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, για να στήσει το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς όπως πάντα με τα υλικά της επικαιρότητας, της σάτιρας, του κεφιού και της μουσικής.

Η αυλαία θα πέσει φέτος από τη Λάρισα, από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Τη μελωδική νότα της βραδιάς θα βάλει η Χάρις Αλεξίου ενώ παρόντες θα είναι και οι περισσότεροι ηθοποιοί που πέρασαν φέτος από την σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Για μια ολόκληρη χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης.

Ο Λάκης βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται, έγινε και πάλι σημείο αναφοράς.

Κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Μοιράστηκε μαζί μας αλήθειες και συναισθήματα, με τη διεισδυτική του ματιά και τα καυστικά του σχόλια μας έκανε να προβληματιστούμε αλλά και να γελάσουμε.


Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, ο μεγάλος πρωταγωνιστής και της φετινής σεζόν έρχεται για να μας αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι και να μας χαρίσει και πάλι ξεχωριστές στιγμές.

Ο Λάκης θα ρίξει αυλαία στη φετινή επιτυχημένη πορεία του από τη Λάρισα, από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Τα σοβαρά αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας θα βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο της σάτιράς του, ενώ τα καθιερωμένα πλέον Βραβεία ΠΑΠΑΡΙΩΝ θα έρθουν για να μας θυμίσουν πρόσωπα, στιγμιότυπα, και ατάκες που ….έγραψαν ιστορία στο «Αλ Τσαντίρι» της φετινής χρονιάς.

Δίπλα στον Λάκη θα βρεθούν οι περισσότεροι ηθοποιοί οι οποίοι πέρασαν από τη σκηνή της εκπομπής του και μας χάρισαν γέλιο και χαρά.

Παρόντες θα είναι οι: Κώστας Βουτσάς, Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θύμιος Καρακατσάνης, Χάρρυ Κλύνν, Γιώργος Κωνσταντίνου, Τάσος Παλαντζίδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Βάσια Τριφύλλη, Στάθης Ψάλτης.

Στη Λάρισα, θα βρεθεί και η Χάρις Αλεξίου για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της.


Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» της Τρίτης 14 Ιουνίου, το οποίο θα είναι τρίωρο και θα διαρκέσει μέχρι τις 24:00, θα μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή.

Έξω από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, από όπου θα βγαίνει ζωντανά η εκπομπή, θα στηθεί ένα μεγάλο video wall, προκειμένου να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» αλλά και τη μεγάλη φιέστα που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.

Μια μεγάλη γιορτή κεφιού, διασκέδασης και χαράς με πολλή μουσική και τοπικά εδέσματα.

Οι δρόμοι έξω από το Κηποθέατρο θα μετατραπούν σε ένα υπαίθριο πανηγύρι με δεκάδες πάγκους με ποτά, αναψυκτικά, παγωτά, σουβλάκια, μαλλί της γριάς, ποπ – κορν και ξηρούς καρπούς, για όλους εκείνους που θα έρθουν για να γιορτάσουν μαζί με τον Λάκη το κλείσιμο της επιτυχημένης φετινής του εκπομπής.
Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, στην τελευταία ζωντανή πανηγυρική εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς!

Η μυστική συμφωνία των "Ράδιο Αρβύλα"!

 Τους ''κρατάει'' στο χέρι ο Κανάκης

Γη και ύδωρ προσφέρει ο ΑΝΤ1 στον Αντώνη Κανάκη προκειμένου οι «Αρβύλες» του να συνεχίσουν να πατούν και την επόμενη σεζόν στον σταθμό του Αμαρουσίου. Αλλωστε, ρυθμιστής στο συμβόλαιο που «δένει» την εκπομπή με το κανάλι είναι ο ίδιος ο δημοφιλής παρουσιαστής. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν, ακόμα και αν ο ΑΝΤ1 ήθελε να τους έχει ακόμα on air!

Το «δέσιμο» των "Αρβύλα" με τον ΑΝΤ1 είναι για ακόμα έναν χρόνο, εφόσον όμως και οι δύο πλευρές το επιθυμούν. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO: O Η.Ψινάκης θα παρουσιάσει καινούριο show στον ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ: Έρχεται συνεργασία έκπληξη στον Alpha

Γ. Λιάγκας - Φ. Σκορδά: Το "μεγάλο" κανάλι χωρίζει το ζεύγος!

Τι μαγειρεύεται στη δεκατιανή ζώνη των καναλιών; Τα βήματα είναι... σημειωτόν:
 
Ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να πιέσει τον Φερεντίνο να αναλάβει μόνος ή με κάποια δυνατή παρτενέρ το 10 με 11, ενώ στο MEGA σκέφτονται να  χωρίσουν το ζεύγος και να δώσουν στη Φαίη το πρωινό και στον Λιάγκα κάποιο απογευματινό παιχνίδι, ρίχνοντας έτσι καθοριστικά το κόστος της δεκατιανής τους ζώνης(συγκεκριμένα, σύμφωνα με το "Καρφί", κατά τουλάχιστον 15.000 ευρώ το μήνα).
www.markos.tv
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Greek Idol: Αποχώρησε ο Γιώργος Ξυλούρης

Oι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση στο 8ο live του Greek Idol ήταν ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και ο Γιώργος Ξυλούρης.

Τελικά από το 8ο live του Greek Idol αποχώρησε ο Γιώργος Ξυλούρης.

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...