Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δημήτρης Πιατάς: “Σουβλατζίδικο η τηλεόραση!”


Είναι ηθοποιός με 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κωμικός με μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Ο Δημήτρης Πιατάς, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραχωρεί συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά και στο ένθετο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και αποκαλύπτει τι τον ενοχλεί στην τηλεόραση.

-Σας ενοχλεί το γεγονός ότι η ελληνική τηλεόραση έχει σήμερα κατακλυστεί από τουρκικά σίριαλ και εκπομπές μαγειρικής;

"Σαφώς και με ενοχλεί, γιατί υπάρχει η λογική του σουβλατζίδικου. Θυμάστε την εποχή, όπου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας υπήρχε ένα σουβλατζίδικο κι ένα ΠΡΟ-ΠΟ; Είναι κάτι παρεμφερές και εντάσσεται στον ερασιτεχνικό τρόπο που αντιμετωπίζονται τα πάντα στον τόπο μας. Εκεί όπου τελειώνει η λογική, ξεκινά η τηλεοπτική ζούγκλα".

Λαζάρου, Λουκάκος, Σκαρμούτσος στα δικαστήρια για το "MasterChef2"


Μετά το θρίλερ με τους απλήρωτους τεχνικούς, στο χορό του... δικαστικού αγώνα, μπαίνουν οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σύμφωνα με την RealLife, οι τρεις κριτές αποφάσισαν να διεκδικήσουν στο δικαστήριο τα δεδουλευμένα τους.

Φέρονται να έχουν αναθέσει μαζί, σε γνωστό δικηγορικό γραφείο την υπόθεσή τους και σύντομα θα προχωρήσουν στις νομικές ενέργειες για να πάρουν τα λεφτά τους, για τη συμμετοχή τους στο "MasterChef2".

H Μάγδα Παπαγιάννη επιστρέφει στην TV


Μετά από απουσία αρκετό καιρό, η δημοσιογράφος επιστρέφει. 

Σύμφωνα με τη real, πρόκειται να γίνει αλλαγή φρουράς στην εκπομπή «Γένους θηλυκού» της ΕΤ1 και στον νέο κύκλο επεισοδίων, που ξεκινά περίπου σε έναν μήνα, τη θέση της ηθοποιού Τζένης Σταυροπούλου στην παρουσίαση θα αναλάβει η Μάγδα Παπαγιάννη.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Check up με τη Ζέτα Δούκα στον Alpha

Μία νέα εκπομπή έρχεται στον Alpha για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον καλύτερό μας εαυτό: Από την Κυριακή, 14 Απριλίου, και κάθε Κυριακή στις 15:50 κλείνουμε ραντεβού για ένα διαφορετικό Check up.
Ιατρικές ερωτήσεις που πάντοτε είχαμε αλλά ποτέ δεν τολμήσαμε να κάνουμε, απλές οδηγίες για καλύτερη υγεία, έγκυρες συμβουλές για πρόληψη και πρώτες βοήθειες, ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, tips ευεξίας και ισορροπίας είναι ορισμένα από τα θέματα τα οποία θα καλύψει η εκπομπή.

Οικοδέσποινα του Check up είναι η Ζέτα Δούκα, η οποία θα φροντίζει να μεταφέρει με εύληπτο τρόπο όλες τις εξελίξεις και τις ειδήσεις από τον χώρο της ιατρικής και του ευ ζην, ενώ θα συζητά και με προσκεκλημένους οι οποίοι θα μοιράζονται προσωπικές τους εμπειρίες. Μαζί της, μια σταθερή ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων επιστημόνων θα απαντά στα ερωτήματά μας και θα παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για όλα τα μικρά και μεγάλα ιατρικά, διατροφικά, ψυχολογικά, και άλλα ζητήματα που μας απασχολούν, μαζί και με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι θα προσκαλούνται στην εκπομπή.

Η μόνιμη ομάδα επιστημόνων του Check up αποτελείται από τους: Δρ. Σμαρούλα Παντελή, ψυχολόγο – συγγραφέα, Δρ. Βάλια Μουσάτου, δερματολόγο Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Αθηνών, Τάσο Παπαλαζάρου, διαιτολόγο – διατροφολόγο, Δρ. Ηλία Χιντιπά, μαιευτήρα – γυναικολόγο Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρυσάνθη Λαθήρα, παιδίατρο και Φωτεινή Τενεκετζή, εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών.

Το επόμενο Check up σας είναι την Κυριακή, 14 Απριλίου, στις 15:50.


Check up, κάθε Κυριακή στις 15:50 στον Alpha.

«Ανατροπή»: Το βράδυ που θα κρίνει το μέλλον της Κύπρου.

Το βράδυ που θα κρίνει το μέλλον της Κύπρου. Μια  μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013, στις 23.40 στο MEGA.

Κορυφαίοι εκπρόσωποι της  Κυπριακής ηγεσίας. Συνδέσεις με τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το παρασκήνιο και οι εξελίξεις. Η Κύπρος με «κομμένη την ανάσα».
Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο αρθρογράφος της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» Γιώργος Δελαστίκ, ο καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιώργος Παγουλάτος και ο διευθυντής Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank Μιχάλης Μασουράκης.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 στις 23.40 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τι θα φάμε σήμερα μαμά;

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε. 

Tο Σάββατο 23 Μαρτίου, η Νταϊάν κοιτάζει ενθύμια από το ταξίδι της στην Κίνα. Οι αναμνήσεις της θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για το σημερινό μενού: Ασιατικά πιάτα stir fry με μπρόκολο και μοσχάρι και κινέζικα νουντλς low mein με κοτόπουλο και μανιτάρια.

Στη συνέχεια, η Νταϊάν υποδέχεται στο σπίτι δύο φίλες της chef από την Κύπρο για να μαγειρέψουν μαζί πεντανόστιμες μεσογειακές συνταγές: Μαριναρισμένο χοιρινό στη γάστρα και ταχινόπιτες από τον Αρχάγγελο.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Νταϊάν υποδέχεται μια ακόμη φίλη της από την Κύπρο με την οποία θα μαγειρέψουν μοσχαρίσιο στιφάδο και New York cheese cake.

Τις μαγειρικές συμβουλές της Νταϊάν, θα χρειαστεί όμως και η φίλη της, η Δέσποινα, καθώς θέλει να μαγειρέψει κάτι ξεχωριστό για την πεθερά της. Το μενού που της προτείνει η Νταϊάν περιλαμβάνει φιλέτα ψαριού ψημένα στο χαρτί με πέστο από αρακά και μυζηθρόπιτα χωρίς φύλλο.

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Φως στο Τούνελ: O γιός της βγήκε μια βόλτα και... εξαφανίστηκε!

Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, το Φως στο Τούνελ παρουσιάζει τρεις συγκλονιστικές υποθέσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μια ζεστή αγκαλιά, ένα τρυφερό φιλί στη μητέρα του και μετά ανεξήγητη σιωπή. Μέρες ολόκληρες η μητέρα του, με τη φωτογραφία του στα χέρια, τον αναζητά κρατώντας την ελπίδα ζωντανή.

Την ίδια ώρα, η αγωνία μια άλλης μητέρας κόβει την ανάσα… Ο γιος της είχε ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της Τέχνης, βραβεύσεις, εκθέσεις, επιτυχία. Εκείνο το βράδυ βγήκε για έναν περίπατο. Τον περίμενε να επιστρέψει, αλλά δε γύρισε ποτέ. Τι συνέβη στο νεαρό και πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη;

Η τρίτη υπόθεση προκαλεί οργή. Τι έκρυβαν για μήνες οι κλειστές πόρτες του απόμερου σπιτιού; Μια αποκάλυψη που σοκάρει και γεννά ερωτήματα τα οποία ζητούν πιεστικά απαντήσεις.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Έτσι Απλά: Αλλάζουμε την καθημερινότητά μας δημιουργικά

Έτσι Απλά μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις. Με όλο το κέφι και τη φαντασία σου, με λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου, και ελάχιστα χρήματα.

Τέσσερις νέες και δυναμικές γυναίκες, η Κέλλυ Καρυπίδη, installation artist, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και οι αρχιτέκτονες Αγγελική Παλαμίδη και Νατάσα Σκρινή, με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία τους, αποδεικνύουν ότι η δημιουργικότητα δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή χρήμα, ούτε ιδιαίτερες δεξιότητες, κάνοντας τις επισκευές, τις κατασκευές και τις μετατροπές διασκέδαση. Οι συμβουλές τους εμπνέουν, λύνουν τα χέρια και βοηθούν να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις υποχρεώσεις στο σπίτι. Μαζί τους, αξιοποιούμε τα παλιά αντικείμενα ως πρώτη ύλη, οργανώνουμε τους χώρους, τον κήπο αλλά και τις σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής μας δημιουργικά, βάζοντας τη δική μας προσωπική σφραγίδα. Ακόμη, η μαγειρική γίνεται έξυπνη και οικονομική με τη βοήθεια της Αρετής Μουλακάκη. Και όταν ξεκινήσουμε να δημιουργούμε, η αυτοπεποίθηση και η ικανοποίηση της δικής μας δημιουργίας θα φέρει μόνο χαμόγελα, Έτσι Απλά.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, παίρνουμε ιδέες για να αλλάξουμε και να οργανώσουμε έξυπνα και δημιουργικά τους χώρους μας. Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε την είσοδο τους σπιτιού μας σε έναν όμορφο χώρο και να κλέψουμε τις εντυπώσεις των καλεσμένων μας από την πρώτη στιγμή; Με ποιο τρόπο μπορεί ένα παλιό ξύλινο πατζούρι να μας βοηθήσει στην οργάνωση των χαρτιών μας και να αποτελέσει μία καλαίσθητη πρόταση διακόσμησης; Ακόμη, μαθαίνουμε πώς να δημιουργήσουμε από μία παλιά φόρμα κέικ ένα φωτιστικό, πραγματικό έργο τέχνης, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα, αλλά και πώς ένα αυτοσχέδιο παραβάν μπορεί να μεταμορφώσει ουσιαστικά το μπαλκόνι μας. Τέλος, η Αρετή Μουλακάκη ετοιμάζει μαζί μας μία ιδιαίτερη παραλλαγή του ριζότο, το πεννερότο.

Έτσι Απλά, αλλάζουμε την καθημερινότητά μας δημιουργικά, κάθε Κυριακή στις 15:15, στον Alpha.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει στην Κύπρο της κρίσης

Ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει στην Κύπρο της κρίσης και συνομιλεί με   πολιτικούς  και οικονομικούς παράγοντες του νησιού.  Μια έρευνα για το πώς έφτασε η Κύπρος ως εδώ, ποιός είναι ο ρόλος των Ρώσων και ποιά τα στοιχεία της διαπραγμάτευσης.

Η «Έρευνα» ταξιδεύει και στη Γερμανία και καταγράφει  την «ανατομία» των Γερμανικών προθέσεων. Μια συζήτηση με κορυφαίους αναλυτές της Γερμανικής πολιτικής.

«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 στις 23.30 στο MEGA

H Εθνική ομάδα στο δρόμο για το Μουντιάλ μέσω... Mega

Ο πρώτος αγώνας για το 2013 είναι και  ο πιο κρίσιμος για την Εθνική ομάδα  στο  δρόμο  για  το  Μουντιάλ 2014.
Η Εθνική μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βοσνία στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Η Ελλάδα θέλει τη νίκη για να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014.
  • ΒΟΣΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από τη Ζένιτσα, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.  
Από τις 21:00 έως τη 01.00 θα μεταδοθεί η ζωντανή εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, με το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.
Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο πρώην διεθνής άσος Τραϊανός Δέλλας.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, η Εθνική Ελλάδος πάει Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

«Όλα για την υγεία μου»: «ΟΜΗΡΟΣ» ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΜΟΥ

Η εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 στις 16.50 από το MEGA προσεγγίζει το ζήτημα των αλλεργιών και διερευνά τους λόγους για τους οποίους έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια οι αλλεργίες κάθε είδους και στη χώρα μας. Οι επιστήμονες αναφέρονται στη κληρονομικότητα, την ηλικία που τις εμφανίζουμε, αλλά και τα μέτρα πρόληψης που μπορούμε να πάρουμε προκειμένου να περιορίσουμε τα συμπτώματα τους. 

Την άνοιξη κάποιοι έρχονται αντιμέτωποι με τις εποχικές αλλεργίες. Αλλεργιογόνα σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχουν παντού γύρω μας ακόμα και μέσα στο σπίτι μας με τη μορφή ακάρεων ή μυκήτων. Όμως δεν είναι μόνο αυτοί οι μικροοργανισμοί που μας κάνουν ευάλωτους απέναντι στην αλλεργία. Είναι η γύρη των φυτών, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τα καθαριστικά, τα καλλυντικά, αλλά και κάποια μέταλλα που έρχονται σε επαφή με το δέρμα μας όπως τα κοσμήματα, το κουμπί από το παντελόνι και άλλα.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποβάλλεται στη διαδικασία ενός αλλεργικού τεστ, προκειμένου να επιβεβαιώσει τη δική τους αλλεργία στα ακάρεα και τη γύρη της ελιάς και ρωτά τους επιστήμονες αν υπάρχουν σήμερα οριστικές λύσεις, όπως η ανοσοθεραπεία, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο να απαλλαχτεί οριστικά από το πρόβλημα των αλλεργιών του. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην εκπομπή για τα κρυφά αλλεργιογόνα στις τροφές, όπως για παράδειγμα τα αντιβιοτικά που υπάρχουν στο κρέας που καταναλώνουμε. Επίσης, οι ειδικοί εξηγούν γιατί είναι σημαντικό να ξεκινά νωρίς η προφυλακτική αγωγή για να περιοριστούν τα συμπτώματα της εποχιακής αλλεργίας και δίνουν πρακτικές συμβουλές για τη στιγμή που ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να εκδηλώσει ξαφνικά μια αλλεργία σε ένα τρόφιμο ή σε ένα φάρμακο.    
Στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μιλά η Βίκυ Καγιά, η οποία μετά από μια μόλυνση και συνεχείς θεραπείες για την ακμή στο πρόσωπο, άρχισε να εμφανίζει δερματικές αλλεργίες. Σήμερα εξηγεί πώς κατόρθωσε να απαλλαγεί από αυτές και -μεταξύ σοβαρού και αστείου- λέει ότι πλέον αποφεύγει το πολύ μακιγιάζ και συμπεριφέρεται στο δέρμα της σαν να είναι δέρμα μωρού.

Stars System: H Άση Μπήλιου αναλύει την πανσέληνο

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει την πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και σε ποιους τομείς;

Επίσης, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Κριούς! Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο. Μάρτιος 1821 - Μάρτιος 2013. Από την επανάσταση στη σκλαβιά.

Καλεσμένος της εκπομπής, αυτή την εβδομάδα, ο Άλεξ Κάβδας. Τι αποκαλύπτει το προσωπικό του ωροσκόπιο;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...