Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πρεμιέρα απόψε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τί κι αν η τηλεοπτική χρονιά έχει ξεκινήσει για τα καλά; Τί κι αν ο ανταγωνισμός ήδη έχει χτυπήσει κόκκινο; Εξακολουθούν να υπάρχουν εκπομπές που ακόμη δεν έχουν κάνει πρεμιέρα. 

Για πρεμιέρα λοιπόν ετοιμάζεται απόψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος καθώς και φέτος ο ηθοποιός θα μας εύχεται «Στην υγειά μας» από την συχνότητα της ΝΕΤ. 

Έτσι η εκπομπή θα αρχίσει να προβάλλεται από απόψε στους δέκτες μας με πετσοκομμένο προϋπολογισμό γιατί ως γνωστόν η περίοδος των παχιών αγελάδων έχει περάσει ανεπιστρεπτί και για τη Δημόσια Τηλεόραση.
Πηγή:Τηλεκοντρόλ

Έρχεται η Λάμια στην Αθήνα

Μετά τον “Ονούρ” και τη “Σεχραζάτ” και η πρωταγωνίστρια του “Κισμέτ”, “Λάμια” έρχεται στην Αθήνα.

Και οι διάσημες αφίξεις από την Τουρκία συνεχίζονται...

Η κατά κόσμον Ασλί Ταντογκάν, έρχεται για να γνωρίσει τους Έλληνες θαυμαστές της από κοντά.

Πληροφορίες τοποθετούν την άφιξή της στα μέσα του μήνα και όπως είναι φυσικό έχει κλείσει ήδη εμφανίσεις σε εκπομπές του ΑΝΤ1.

Η Λάμια, που έχει γίνει superstar στη γείτονα Τουρκία με το ΚΙΣΜΕΤ και τις αισθησιακές φωτογραφήσεις της έχει προκαλέσει, με την σκηνή που θηλάζει το μωρό της, τους συντηρητικούς τηλεθεατές της Τουρκίας που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν οι σκηνές προβάλλονταν σε ώρα υψηλής θεαματικότητας.

Η “Λάμια” θα φιλοξενηθεί τόσο στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου, όπως και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “ΟΛΑ 11”.Πηγή: Espresso

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ν. Γερμανού: ''Θα υιοθετήσω ένα παιδάκι"!

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει παιδί ενώ μίλησε και για τη τάση της να κάνει σχέσεις με μικρότερους άντρες.

Η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή ''Βράδυ'' του Πέτρου Κωστόπουλου. Xαλαρή απάντησε με άνεση σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Η αποκάλυψη όμως έγινε όταν ο Πέτρος τη ρώτησε αν θα κάνει παιδί.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Η Γκιουμούς κι ο Μεχμέτ επαναλαμβάνουν τον γάμο τους!

Η Σερέφ, θεωρεί την Γκιουμούς υπεύθυνη για το ότι ο Αχμέτ έφυγε από την έπαυλη, και ζητάει από το γιό της να τη διώξει. Μητέρα και γιος έρχονται σε ρήξη μέχρι τη στιγμή που ο Μεχμέτ της λέει πως αν φύγει η Γκιουμούς θα φύγει και ο ίδιος. Η Σερέφ υποχωρεί.

Η απομάκρυνση του Ταρίκ από την εταιρεία διχάζει την οικογένεια Σάντογλου. Η Μπαχάρ συμμαχεί με τον Ταρίκ ενάντια στον Μεχμέτ και τον Ονούρ και οι δύο πλευρές συγκρούονται. Ο Μεχμέτ Φικρί το μαθαίνει και ζητάει εξηγήσεις από τον Μεχμέτ. Ο Μεχμέτ ζητάει απ'τον παππού του να του δείξει εμπιστοσύνη και να του δώσει δύο μέρες διορία για να κάνει αποκαλύψεις με στοιχεία.

Εν τω μεταξύ, ο Μεχμέτ συνεχίζει να εκπλήσσει την Γκιουμούς. Για να τον συγχωρέσει επειδή στον γάμο τους έφυγε απ'την δεξίωση και την άφησε μόνη της, ο Μεχμέτ της κάνει πρόταση γάμου, ζητώντας της να ξαναπαντρευτούν! Η Πινάρ και ο Ονούρ αναλαμβάνουν να οργανώνουν κρυφά τη δεξίωση στην έπαυλη.

Η Γκιουμούς πραγματοποιεί την πρώτη της πώληση και ενθουσιάζεται, μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι η επιταγή που της έδωσαν είναι ακάλυπτη. Η ευτυχισμένη μέρα στη ζωή του Μεχμέτ και της Γκιουμούς με το γάμο τους, σκιάζεται και πάλι από σκάνδαλα που ξεσπούν στην οικογένεια.

ΚΙΣΜΕΤ: Η Λάμια αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.

ΚΙΣΜΕΤ σήμερα Παρασκευή στον ΑΝΤ1  και η  Μάκμπουλε διώχνει τη Λάμια απ' το σπίτι, γιατί πλέον τη θεωρεί μεγάλη απειλή. Παράλληλα, η ψυχική της υγεία κλονίζεται επικίνδυνα και αυτό θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. 

Η Τζαβιντάν θέλει να δώσει στον Κενάν μια τελευταία ευκαιρία. Εκείνος όμως δεν φαίνεται ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο. 

Η προσπάθεια του Ναμίκ δεν απέδωσε κι αρχίζουν να δημοσιεύονται ειδήσεις σχετικά με το πρόσωπο του Κενάν. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες εντάσεις στη σχέση του Κενάν με την Τζαβιντάν. 

Στο μεταξύ ο Σαΐμπ καταλαβαίνει πως ο Τζεμίλ δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τη Λάμια και του ασκεί μεγαλύτερη πίεση. 

Η Λάμια, συνειδητοποιώντας ότι αποτελεί στόχο για τη Μάκμπουλε, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Πριν φύγει, θα εξηγήσει τα πάντα στον Κενάν και θα απαντήσει σε όλες του τις ερωτήσεις.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ο Μιχάλης με τη Βιβή έρχονται πιο κοντά

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και σήμερα Παρασκευή στο MEGA και η Ελενα με το Τζώρτζη πλησιάζουν στο να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα περίμεναν. 

Ο Μιχάλης με τη Βιβή έρχονται πιο κοντά μετά την περιπέτεια της Θάλειας, που την έστειλε στο νοσοκομείο. 

Ο Γιάννης, πάλι, ανησυχεί για τον ίδιο λόγο και ζητάει από την Ελπίδα να μεσολαβήσει για να μάθουν τι έγινε. 

Ο Παναγιώτου αποκαλύπτει στο Στέφανο όσα έμαθε σχετικά με την υποτιθέμενη μητέρα της Ελπίδας.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Λουκάς αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αντιγόνης

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και σήμερα Παρασκευή στο MEGA και η Νόρα μαθαίνει ότι ο Λουκάς αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αντιγόνης και αποφασίζει να μην του πει τα νέα. 

Απογοητευμένη, εμπιστεύεται το μυστικό της στην Εύα και την βάζει να ορκιστεί ότι δεν θα μιλήσει σε κανέναν, ώσπου να δει πού οδηγείται η σχέση της με τον Λουκά. Και η Εύα, όμως, αδυνατεί να πιστέψει πως ο Λουκάς θα υπερασπιστεί τη γυναίκα που πήγε να την σκοτώσει. 

Ο Πέτρος ενημερώνει την Αντιγόνη για την απόφασή του. Θέτει, όμως, ως όρο πως αν αθωωθεί, θα κρατήσει το στόμα της κλειστό και θα φύγει για πάντα από την Ελλάδα. 

Η Νταίζη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Αντιγόνη εμπιστεύτηκε την ελευθερία της στα χέρια τού Πέτρου και ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου, για να μάθει τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. 

Η Εριέττα προειδοποιεί τον Πέτρο να μην επιχειρήσει ύπουλα χτυπήματα στη δίκη, διότι θα του τα ανταποδώσει. Ο Λουκάς ανακοινώνει στην Νόρα ότι θα είναι αντίδικοι!

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο Λεάντρο ζητά από την Μπιάνκα να χωρίσουν

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και σήμερα από το MEGA. Η Κάρμεν έχει ακόμη αμφιβολίες για την σχέση της με τον Αντρές και του ζητά να χωρίσουν για λίγο.

Ο Τσίκο στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον αρραβώνα της Εμίλια με τον Χερμάν της ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο στο δωμάτιό του. Από την άλλη, ο Ματίας θέλει οπωσδήποτε να τα ξαναφτιάξει με την Αντονέλα και αποφασίζει να την κάνει να ζηλέψει βγαίνοντας με την Πάτυ. 

Ο Λεάντρο ζητά από την Μπιάνκα να χωρίσουν και όταν ανακοινώνει την απόφασή του στην Ινές εκείνη λιποθυμά...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ακούγονται με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Κατερίνα Γκίργκις, Παναγιώτης Καποδίστριας, 'Αριελ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Ινώ Μενεγάκη, Yρώ Μιχαλακάκου, Λίλα Μουτσοπούλου, Σοφία Παναηλίδου, Βίνα Παπαδοπούλου, Μαρία Πλακίδη, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ιφιγένεια Στάικου, Γιάννης Στεφόπουλος, Θοδωρής Τσάκωνας, Στέλιος Ψαρουδάκης

Τα μαγειρέματα του «Top Chef» αλλάζουν μέρα!

Κάτι ο Γρηγόρης που είναι απέναντι κάτι τα χαμηλά νούμερα στα μηχανάκια της Agb έκαναν τους ιθύνοντες του «Top Chef» ν α πάρουν την απόφαση και να αλλάξουν μέρα προβολής στο ριάλιτι μαγειρικής.

Έτσι η Νάντια Μπουλέ από Σάββατο βράδυ μετακομίζει στην prime time ζώνη της Πέμπτης.

Αυτό το Σάββατο θα μεταδοθεί κανονικά το επεισόδιο. Το επόμενο όμως θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη που σημαίνει ότι το ζευγάρι Αρναούτογλου - Μπουλέ δεν βρίσκεται πλέον απέναντι.

Τέλος τις Πέμπτες που ο AΝΤ1 θα μεταδίδει ποδοσφαιρικούς αγώνες δεν θα βλέπουμε… γκουρμέ μαγειρέματα!
PROTO THEMA

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

«ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ» ΣΤΗ NOVA

Alec Baldwin at the Screen Actors Guild Awards...Διαδρομές 420.000 μιλίων στις 7 ηπείρους για τη σειρά «Great Migrations» του National Geographic

Το National Geographic Channel φέρνει το Νοέμβριο, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, την πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς «Great Migrations» (Μεγάλες Μεταναστεύσεις). Η σειρά αποτελεί το μεγαλύτερο έργο κινηματογράφησης των μαζικών μετακινήσεων ζώων σε όλο τον πλανήτη, καταγράφοντας για πρώτη φορά την απόλυτη ανάγκη για μετανάστευση και τη σκληρή μάχη που δίνουν με μοναδικό κοινό στόχο την επιβίωση.

Στο πραγματικά γιγάντιο αυτό έργο, παρουσιάζονται οι αποδημητικές συνήθειες άγριων ζώων που διανύουν τεράστιες αποστάσεις σε επικίνδυνες διαδρομές, όπως καταγράφονται από κάμερες ειδικά κατασκευασμένες γι’ αυτήν τη μοναδική παραγωγή. Η σειρά αποτελείται από επτά ωριαία επεισόδια, που θα μεταδίδονται από αυτή την Κυριακή 7/11 και κάθε Κυριακή στις 21:00. Αμέσως μετά το πρώτο επεισόδιο, στις 22:00, ακολουθεί το Great Migrations: Behind The Scenes, αφιέρωμα το οποίο αποκαλύπτει την προηγμένη τεχνολογία που απαιτήθηκε για να ολοκληρωθούν οι πρωτόγνωρες κινηματογραφικές λήψεις ζωικών συμπεριφορών, αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του National Geographic στα απαιτητικά αυτά γυρίσματα.

Με περισσότερες από 400 ώρες υποβρύχιας κινηματογράφησης και 350 ώρες κινηματογράφησης υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, με λήψεις από γκρεμούς σε παγόβουνα και από μεγάλο ύψος σε υποθαλάσσιο βάθος, η σειρά «Great Migrations» δίνει στη λέξη «κίνηση» ένα εντελώς καινούργιο νόημα και καταγράφει με απίστευτη σαφήνεια τις κινήσεις των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Καινούργια επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τη βιοποικιλότητα των άγριων ζώων αποκαλύπτονται, παρασύροντας τους συνδρομητές της ψηφιακής πλατφόρμας σε μια συγκλονιστική οπτικοακουστική εμπειρία. Η ομορφιά του θεάματος ενισχύεται από την ανακάλυψη πρωτόγνωρων ζωικών συμπεριφορών και νέας γνώσης σχετικά με τις μεταναστεύσεις τους, οι οποίες είναι ζήτημα ζωής και θανάτου σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταλλάσσεται.

Η ομάδα του National Geographic κάλυψε 420.000 μίλια στις επτά ηπείρους μέσα σε τρία χρόνια για να ολοκληρώσει την πρωτοποριακή αυτή παραγωγή. Τέσσερα από τα επεισόδια της μοναδικής σειράς του θεματικού καναλιού της Nova, καταγράφουν το φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης των ζώων ανά την υδρόγειο, σε αφήγηση του διάσημου ηθοποιού Alec Baldwin.

«Το Great Migrations είναι κάτι περισσότερο από ωραίες εικόνες. Παρουσιάζει ιστορίες επιβίωσης, οικογένειας και ζωής, και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη φωνή για να συνοδεύσει τους θεατές σε αυτό το ταξίδι, από αυτή του Alec Baldwin», δήλωσε για τη συμμετοχή του βραβευμένου με ΕΜΜΥ ηθοποιού οChar Serwa, Executive Producer του National Geographic Channel. Συμπλήρωσε επίσης ότι «η δεξιοτεχνία του να μεταφέρει μέσω της εκφραστικότητάς του τα έντονα συναισθήματα, το δράμα αλλά και την απαραίτητη πληροφόρηση εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την τηλεοπτική εμπειρία». Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα επτά επεισόδια της σειράς θα παρουσιαστεί ως ένα πρωτότυπο μουσικό κονσέρτο που ντύνει το πανέμορφο οπτικοαουστικό υλικό από το ντοκιμαντέρ, προσφέροντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα.

Το National Geographic, προβάλλεται αποκλειστικά από την ψηφιακή πλατφόρμα της Nova.

KISMET: Ένα τηλεφώνημα θα φέρει τα πάνω κάτω.

KISMET και σήμερα Πέμπτη από τον ΑΝΤ1 και μέρα με τη μέρα, η ένταση μεταξύ της Λάμια και της Μάκμπουλε μεγαλώνει. Η Λάμια, δεν μπορεί να αντέξει πια την υστερία της φίλης της. 

Η δύσκολη φιλοξενία τελειώνει και ενώ ετοιμάζονται να επιστρέψουν, η Μάκμπουλε, ακούει απ' το στόμα του ίδιου του Σαΐμπ μια αλήθεια που θα την ενοχλήσει… 

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποφασίζει να παίξει στον Τζεμίλ ένα παιχνίδι. Θα μείνει στο σπίτι του και θα τον έχει εκεί περιορισμένο, μέχρι να γίνει ο γάμος τους. Ο Τζεμίλ προς το παρόν δεν αντιδράει σ' αυτή την απόφαση. 

Στο μεταξύ ο Κενάν απομονώνεται και αφιερώνεται ολοκληρωτικά στη μουσική. Οι γυναίκες της ζωής του και κυρίως η Λάμια, του δίνουν την έμπνευση που χρειάζεται. Όμως, ένα τηλεφώνημα θα φέρει τα πάνω κάτω. 

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, που αναφέρεται σε μια νυχτερινή περιπέτεια του Κενάν, πέφτει σαν βόμβα. Μόλις το μαθαίνει η Τζαβιντάν, γίνεται έξω φρενών. Την ίδια ώρα η Μάκμπουλε υποφέρει. Κατηγορεί για όλα τη Λάμια και καταστρώνει ένα φρικτό σχέδιο...

Γκιουμούς και Μεχμέτ ξανά μαζί!

Γκιουμούς και Μεχμέτ ξανά μαζί στο επεισόδιο της Πέμπτης από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς, παρά τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού, επιτέλους τα βρίσκουν. 

Ο Μεχμέτ πηγαίνει την Γκιουμούς στο νοσοκομείο και περιμένει με αγωνία, ώσπου του ανακοινώνουν ότι η σφαίρα δεν την τραυμάτισε, παρ όλα αυτά δεν φεύγει από το πλευρό της, ούτε στιγμή.

Η Σερέφ επιμένει και προσπαθεί να κρατήσει τον γιο της μακριά απτην Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ όμως πείθει τη Γκιουμούς και την παίρνει μαζί του στην έπαυλη. Όλοι χαίρονται με τη παρουσία της, η Πινάρ οργανώνει πάρτυ για την επιστροφή της Γκιουμούς, ενώ η Σερέφ είναι η μόνη δυσαρεστημένη με αυτή την εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ αποκαλύπτεται τελικά ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την απόλυση της Γκιουμούς και όλοι - με πρώτο από όλους Μεχμέτ Φικρί - καταδικάζουν την πράξη της. Ο Μεχμέτ προειδοποιεί τη μητέρα του να μείνει μακριά από τη γυναίκα του.

Ο Μπερκ, συνειδητοποιεί την κακή εξέλιξη που έχει πάρει η ζωή του, μετανιώνει και ψάχνει τρόπο να γυρίσει στο σπίτι. Ο Μεχμέτ καλεί τον Ταρίκ και του ανακοινώνει την απόλυσή του από τον Όμιλο Σάντογλου. Εκείνος θυμώνει και απειλεί τον Μεχμέτ. Η Γκιουμούς, είναι ενθουσιασμένη γιατί αναλαμβάνει την πρώτη της δουλειά.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια φοβάται την Κάτια

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και σήμερα Πέμπτη ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα για την υποτροφία στο εξωτερικό και την ρωτάει αν υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν μεταξύ τους. 

Η Κάτια ρωτάει τον Φάνη γιατί δεν έχει έρθει να τη δει ο Ηλίας. Η Ξένια φοβάται ότι η Κάτια έχει αρχίσει να θυμάται. Οι φόβοι της μεγαλώνουν όταν η Κάτια την ρωτάει αν ξέρει που βρίσκεται το κλειδί από το γραφείο της. 

Ο Σωτήρης θυμώνει, όταν καταλαβαίνει ότι η Τόνια συνάντησε το Φάνη, και της απαγορεύει να το επαναλάβει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη
και τους (αλφαβητικά): Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Πάνος Βλάχος, Μαρία Ιωάννου, Βασίλης Κούκουρας, Κώστας Κρομμύδας, Ασπασία Μηλιαράκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κατερίνα Σαβράνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Ορέστης Τρίκας, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Δώρα Χρυσικού
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου ο Μιχάλης Μητρούσης
Στο ρόλο του Πέτρου ο Νίκος Δαδινόπουλος
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βασιλική Αγγελή, Γιώργος Αρβανίτης, Βίκυ Κουμούτσου, Κέλλυ Καράνταη, Παρασκευή Κατσάνη, Μιχάλης Μαρκάτης, Εύα Πετρίδη, 'Εφη Ρευματά
Στο ρόλο της Φωτεινής η Νταίζη Σεμπεκοπούλου
Στο ρόλο της Σοφίας η Μαίρη Βιδάλη

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η βιαιοπραγία του Νικόλα

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ σήμερα από το MEGA και ύστερα από μια ακόμη απογοητευτική κουβέντα με τη Μελίτα, ο Στέφανος περνάει τη νύχτα με την Εριέττα. 

Ο Λευτέρης συναντάει τον Νικόλα στο μπαρ και η κουβέντα τους δεν λήγει ομαλά, αφού ο Νικόλας ρίχνει μια μπουνιά στον Λευτέρη. Η βιαιοπραγία του Νικόλα πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. 

Η Δάφνη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νικόλας έφτασε σ' αυτό το σημείο. Η Νόρα, μετά από τη νέα επαγγελματική πρόταση, που δέχτηκε, προτείνει στη Μελίτα να δουλέψει στο γραφείο της, ως γραμματέας της. 

Η Δάφνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, απέναντι στον Λευτέρη και σκέφτεται να αφήσει τη δουλειά της. Ο Λευτέρης την προτρέπει να το ξανασκεφτεί, διότι του είναι απαραίτητη. 

Ο Πέτρος ανακοινώνει στον Λουκά ότι το γραφείο τους αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αντιγόνης. Την ίδια ώρα, ένα αναπάντεχο νέο αλλάζει τη ζωή της Νόρας, ριζικά.

PATTΥ O Αντρές ξεπερνά τον τραυματισμό του

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και σημερα Πέμπτη ο Λεάντρο επιμένει να κάνει μαγνητική τομογραφία η Μπιάνκα ώστε να διαπιστωθεί αν πραγματικά έχει πρόβλημα. 

Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και ο Λεάντρο της λέει ότι μπορεί να φύγει γιατί όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. Ο Ματίας συνεχίζει τις προσπάθειες για να φέρει και πάλι κοντά του την Αντονέλα, ενώ η Ζοζεφίνα κάνει πρόβες με τον Γκονζάλο και η Αντονέλα με τον Μπρούνο. 

Η Κάρμεν έχοντας γύψο στο χέρι λέει στον Αντρές ότι έπεσε και χτύπησε, ενώ εκείνος δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του. Παράλληλα, ο Σαντιάγο περιμένει με αγωνία να μαγειρέψει για την Πάτυ...

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS μόνο στο internet από τον Λάκη !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η τηλεόραση πέθανε! Ζήτω το internet, αναφωνεί, πλέον ο Λάκης Λαζόπουλος που αποφάσισε να μεταφέρει το ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS στο  internet αφήνοντας τον ALPHA  στα κρύα του λουτρού.

Και μπορεί ο Λάκης να είναι κύριος και δεν πρόκειται να σπάσει το συμβόλαιό του, αλλά με το τέλος του, θα αρχίσει παραστάσεις με το concept  του ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS που θα μεταδίδονται ταυτόχρονα από το  site του  "spirto net" που έχει δημιουργήσει εδώ και λίγες μέρες.

Ο Λάκης, αντιλαμβανόμενος, ότι το παιχνίδι με τη νεολαία παίζεται μόνο στο internet  εγκαταλείπει την τηλεόραση και αφιερώνεται αποκλειστικά σε αυτό σε συνδυασμό με τις θεατρικές και κινηματογραφικές δουλειές του.

Ήδη μεσα από το "spirto net" ξεκινάει το Low Budget Festival με δέκα θιάσους που ανεβάζουν παραστάσεις με εισιτήριο μόνο 10 ευρώ. Η όλη προσπάθεια στηρίζεται από μεγάλους χορηγούς και για χάρη της ο Λάκης μίλησε και στο STAR!

Οι χορηγοί έχουν  βρεθεί και για το διαδικτυακό ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS που θα μεταδίδεται απευθείας από το θέατρο που θα δίνει παραστάσεις ο Λάκης κάτι που εχει μεγάλο κόστος αλλά οι διαφημιζόμενοι θα το καλύψουν και θα αφήσουν και καλά κέρδη.

Προς το παρόν ο Λάκης συνεχίζει ακάθεκτος κάθε Τρίτη, θα διακόψει μετά τις γιορτές για να ετοιμάσει την τηλεοπτική συνέχεια των 10 ΜΙΚΡΩΝ ΜΗΤΣΩΝ, όπως ειχε υποσχεθεί και θα επιστρέψει στα τελη Φλεβάρη με το ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS   στην τελική ευθεία πριν μπεί στο internet.

Το τελείωμα ενός βιβλίου για τον πατέρα του και η συμμετοχή του στη νέα ταινία του Σμαραγδή είναι τα επόμενα βήματά του...


«Kismet»: ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 7 ΜΕΡΕΣ TV

Το7 Μέρες TV, από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, προσφέρει στους αναγνώστες του την τουρκική τηλεοπτική σειρά «Kismet», που είναι βασισμέ-νη στη νουβέλα του κορυφαίου Τούρκουσυγγραφέα Resat Nuri Guntekin.

Από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί με το 7Μέρες TV 1 DVD με2 επεισόδια της σειράς και μαζί εντελώςδωρεάν η πολυτελής θήκη

X-Magazine:Στα περίπτερα

Κυκλοφορεί κάθε Τρίτη στα περίπτερα το νέο περιοδικό X-Magazine, του ομίλου Antenna, που είναι αφιερωμένο στο γνωστό music show.

Το περιοδικό κυκλοφορεί από την εκδοτική εταιρεία του Ομίλου, Δάφνη Επικοινωνίες, και  είναι ένα νεανικό εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης. 

Περιέχει όλες τις λεπτομέρειες από τα lives, την εξέλιξη των παικτών στο παιχνίδι, τις δηλώσεις των κριτών, αλλά και αποκλειστικά θέματα από τα παρασκήνια του X-Factor, συνεντεύξεις καλλιτεχνών από την ελληνική και παγκόσμια showbiz, μουσικά θέματα κ.ά. 

Το περιοδικό θα πραγματοποιεί διάφορους διαγωνισμούς και θα δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να κερδίζουν προσκλήσεις για τα lives, τον μεγάλο τελικό και όχι μόνο. 

Το ελληνικό X-Magazine κυκλοφορεί με πρώτο εξώφυλλο τον Σάκη Ρουβά και δώρο CD - compilation με 12 νέα τραγούδια από τα προσωπικά albums των πρώην παικτών του X Factor. Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα διεθνή τίτλο, αφού φέτος το Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και στην Αγγλία.

Επιστρέφει ο Σπύρος Σούλης

Σήμερα στις 21.00 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Με το δεξί», με τον Σπύρο Σούλη έτοιμο να βοηθήσει και φέτος οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σπίτι όπου μένουν.

Οι αιτήσεις φέτος έφθασαν τις 4.000, αφού ο Σούλης και το συνεργείο του έχουν αποδείξει πως κάνουν καλή δουλειά.

Στην πρώτη εκπομπή, ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του επισκέπτονται μια αγροτική οικογένεια στη Νέα Μάκρη, της οποίας το σπίτι αντιμετωπίζει προβλήματα μόνωσης και υγρασίας, που επιδεινώνονται εξαιτίας των σπασμένων τζαμιών.

Ο αρχιτέκτονας, όμως, βάζει τα δυνατά του, για να τους παραδώσει το σπίτι των ονείρων τους, που θα διαθέτει μάλιστα και κήπο.

Στην πρεμιέρα θα δούμε ως σπέσιαλ καλεσμένο τον Σάββα Πούμπουρα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA στην κορυφή


Όλγα Τρέμη

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης και τον Οκτώβριο με ποσοστό 24,3% και 6,7 μονάδες διαφορά από το δεύτερο στην κατάταξη ALTER.


Τον Οκτώβριο στο πολιτικο-κοινωνικό σκηνικό κυρίαρχο ρόλο συνέχισε να παίζει η πορεία της Οικονομίας, αλλά και οι πολιτικές αντιπαραθέσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ στη διεθνή ειδησεογραφία παγκόσμια συγκίνηση προκάλεσε η διάσωση των εγκλωβισμένων μεταλλωρύχων στη Χιλή.


Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα:


Αναλυτικά:
1-31 Οκτωβρίου (Δευτέρα- Παρασκευή)
Μ.Ο.Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ24,7950.000
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ18,7713.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-112,6479.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ11,8452.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ9,7329.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ3,3148.000

1-31 Οκτωβρίου (Δευτέρα- Κυριακή)
Μ.Ο.Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ24,3928.000
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ17,6634.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ12,8486.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-112,4470.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ11,1368.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ4180.000

Η Γκιουμούς σε κίνδυνο!

Η Γκιουμούς, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βάλει τη δουλειά της σε μια τάξη και έρχεται αντιμέτωπη με ένα αναπάντεχο κίνδυνο. Μετά από πολλή προσπάθεια, καταφέρνει να πάρει δάνειο από την τράπεζα, νοικιάζει ένα εργαστήριο ραπτικής και ξεκινάει να δουλεύει με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο Μεχμέτ τη συναντά ακόμη μια φορά και της προτείνει να την βοηθήσει πιστεύοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει μόνη της! Η Γκιουμούς εκνευρίζεται που την αμφισβητεί και καταλήγουν σε καβγά.

Ο Ταρίκ δεν βλέπει με καλό μάτι την εξέλιξη του Μεχμέτ στην εταιρεία και αυξάνει την προσωπική του περιουσία σε βάρος της οικογενειακής επιχείρησης. Οι εξελίξεις αυτές ενοχλούν τον Μεχμέτ και τον Ονούρ και στον καβγά που ξεσπά μέσα στην οικογένεια, ο Ονούρ χάνει την ψυχραιμία του και αποκαλύπτει σε όλους ότι είναι ο πραγματικός πατέρας της Ντεφνέ.

Η Σερέφ κάνει τα πάντα για να ξεχάσει ο γιος της την Γκιουμούς. Την ώρα που η Γκιουμούς είναι χαρούμενη για το εργαστήριό της, αντιμετωπίζει έναν πυροβολισμό στο σπίτι της.

ΚΙΣΜΕΤ: Η Μάκμπουλε μισεί τη Λάμια…

ΚΙΣΜΕΤ και σήμερα Τετάρτη από τον ΑΝΤ1 και η Λάμια βρίσκεται μπροστά στην πόρτα του Κενάν και ετοιμάζεται να του μιλήσει, την ώρα που η Τζαβιντάν έχει επιστρέψει από την Αμερική και κατευθύνεται προς το σπίτι... 

Η επίσκεψη της Λάμια εκπλήσσει τον Κενάν, αλλά για την Τζαβιντάν η έκπληξη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη... Ο Κενάν έχει εγκαταλείψει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και η Τζαβιντάν θα τον βοηθήσει να ανακάμψει. 

Στο μεταξύ η Λάμια με τη Μάκμπουλε, μένουν ακόμα στην οικία του Σαΐμπ. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον Τζεμίλ να πλησιάσει τη Λάμια. 

Στο σπίτι, τα κουτσομπολιά φουντώνουν και η Μάκμπουλε υποψιάζεται όλο και περισσότερο ότι κάτι τρέχει. Προσπαθεί να μάθει την αλήθεια που της κρύβουν και αρχίζει να νιώθει μίσος για τη Λάμια…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ H Ελπίδα εκβιάζει την Ξένια

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ συνεχίζει και σήμερα Τετάρτη  την πορεία της στο Mega, με πολύ μυστήριο...

Στο σπίτι του Χάρη, το δείπνο με την Ελπίδα και τον Γιάννη δείχνει να πηγαίνει καλά, αφού η Ελπίδα καταφέρνει να προσεγγίσει με τον τρόπο της τον Γιάννη. 

Παράλληλα, η Ξένια έχει βάλει στόχο να κάνει την ζωή της Ελπίδα δύσκολη, για μια ακόμη φορά. 

Αυτή τη φορά όμως, η Ελπίδα την κρατάει στο χέρι. 

Εκβιάζει την Ξένια, ότι αν δεν πάρει πίσω τις κατηγορίες εναντίον του Χάρη ώστε να αποκαταστήσει το όνομά του στη σχολή, εκείνη θα αποκαλύψει σε όλους τη σχέση της με τον Τζώρτζη

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Αντιγόνη πιέζει τον Πέτρο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ σήμερα Τετάρτη με συγκλονιστική εξέλιξη: Η Εριέττα συνειδητοποιεί ότι αν ο εφιάλτης είναι ανάμνηση αληθινού γεγονότος, τότε υπήρξε μάρτυρας στο φόνο του πατέρα της και δίπλα της βρισκόταν ο αδερφός της. 

Ο Στέφανος τής υπόσχεται ότι θα διαλευκάνουν την υπόθεση και θα μάθουν όλη την αλήθεια. Η Εύα βλέπει ένα τριαντάφυλλο, που δώρισε ο Λευτέρης στην Δάφνη, και την ρωτάει μήπως τελικά οι υποψίες του Νικόλα δεν είναι και τόσο παράλογες. 

Το τριαντάφυλλο, όμως, το βλέπει και ο Νικόλας και αυτό γίνεται η αφορμή για έναν ακόμα καυγά. Η Νόρα δέχεται μια σπουδαία πρόταση για δουλειά. 

Ο Χρήστος ζητάει από τη Νταίζη να σταματήσει τις απειλές στην 'Αννα, αλλά εκείνη του λέει ότι όποια τον πλησιάσει, θα έχει άσχημο τέλος. Ο Μπέλλος διαπιστώνει ότι η Νταίζη προσπαθεί να τον δηλητηριάσει και περνάει στην αντεπίθεση. 

Η Αντιγόνη πιέζει τον Πέτρο να αναλάβει την υπεράσπισή της, διότι δεν σκοπεύει να κρατήσει για πολύ το στόμα της κλειστό.

PATTY: Αναταραχή στον κινηματογράφο

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ καί σήμερα Τετάρτη , το απόγευμα από το MEGA.

Αναταραχή επικρατεί στον κινηματογράφο με τον Ματίας, την Αντονέλα και τον Μπρούνο.

Ο Ματίας τώρα, θέλοντας να την ξανακερδίσει αποφασίζει να την κάνει να ζηλέψει. Η Κάρμεν ξεπερνά τις αμφιβολίες της με τον Αντρές και είναι και πάλι μαζί. 

Η Μπιάνκα ισχυρίζεται ότι η όρασή της επανήλθε, αλλά η Πετρόνα λέει στον Λεάντρο την αλήθεια. 

Κι ενώ πηγαίνουν βόλτα με το αυτοκίνητο, η Μπιάνκα ανοίγει την πόρτα την ώρα που είναι εν κινήσει και πέφτει έξω. 

Ο Λεάντρο σπεύδει να την βοηθήσει, αλλά τους βλέπει η Κάρμεν...

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

«Formula 1» GP Βραζιλίας στον ALPHA

Cars wind through the infield section of the I...Image via WikipediaΡαντεβού με την ιστορία! Το Ιντερλάγος τα τελευταία πέντε χρόνια αναδεικνύει πρωταθλητή. Το 2005 και το 2006 ο Φερνάντο Αλόνσο πήρε εκεί τους δυο τίτλους που έχει μέχρι τώρα στην καριέρα του.
Το 2007 ήταν η σειρά του Κίμι Ράικονεν να πανηγυρίσει έξαλλα, ο Φινλανδός πέτυχε την απόλυτη ανατροπή. Το 2008 ο Μάσα πήρε την καρό σημαία ως πρωταθλητής για να χάσει τον τίτλο λίγο αργότερα καθώς ο Χάμιλτον περνούσε τον Γκλοκ στην τελευταία στροφή. Το 2009 ο Μπάτον πήρε εκεί τον μοναδικό τίτλο στην καριέρα του.
Φέτος στο Ιντερλάγος ο μόνος που μπορεί να στεφθεί εκεί πρωταθλητής είναι ο Αλόνσο. Ο Ισπανός χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα τερματισμό του Γουέμπερ από την 5η θέση και κάτω.
Θα διατηρηθεί η παράδοση που θέλει το Ιντερλάγος να βγάζει πρωταθλητή;
Δείτε σε απευθείας μετάδοση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 17:15 τις κατατακτήριες δοκιμές. Πριν τη μάχη με το χρονόμετρο θα προβληθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από το GP της Κορέας.
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα ξεκινά στον Alpha στις 17:30.
Στην περιγραφή θα είναι οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης. 
Enhanced by Zemanta

Η Τζένη Μπότση στο «Λες και το ‘ξερες»

Κάθε ερώτηση έχει την απάντησή της, ακόμα και η πιο περίεργη!

Το «Λες και το ’ξερες», ένα πρωτότυπο διασκεδαστικό πρόγραμμα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη χαρά και τις γνώσεις, έρχεται στην παρέα μας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 για να δώσει απαντήσεις και να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 23:00, η ηθοποιός Τζένη Μπότση, καλεσμένη της εκπομπής, θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις σε ασυνήθιστες ερωτήσεις όπως:

Τι είναι το «ξύλο που δακρύζει»;

Τι συνέβη στην απονομή του Όσκαρ για την ταινία «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι»;

Γιατί οι γνήσιοι Αθηναίοι ονομάζονται και «γκάγκαροι»;

Παρουσιαστής του «Λες και το ‘ξερες» ο αγαπημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Απαντήσεις στις ερωτήσεις των τηλεθεατών, μαζί με τον καλεσμένο, θα δώσουν, με τον πιο ευρηματικό και ευφάνταστο τρόπο, η Κατερίνα Ζαρίφη, πηγαίο κωμικό ταλέντο, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σατιρική εκπομπή «Σφηνάκια», αλλά και φωνή του «Κάτι ψήνεται», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ηθοποιός και ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ηθοποιός της stand up comedy.

Θέλετε να βάλετε δύσκολα στην ομάδα του «Λες και το ‘ξερες»;

Αν ναι, τότε μπείτε στο www.alphatv.gr!

«Λες και το ‘ξερες», ένας απίστευτος συνδυασμός γνώσεων και χιούμορ, έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 23:00!

Η Λευκάδα, η Στοκχόλμη, ο Πειραιάς και το μνημόνιο: Ένας εκλογικός οδηγός για ανήσυχους ψηφοφόρους

Ο Γιώργος Λογοθέτης, ένας «Σουηδός» δήμαρχος στην Λευκάδα κι ο Γιώργος Κοντορίνης, ένας Έλληνας δήμαρχος στην Σουηδία ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους στην αυτοδιοίκηση. Ο πρώτος διηγείται πώς προσγειώθηκε από την σουηδική εμπειρία στον παραλογισμό της ελληνικής γραφειοκρατίας και εξηγεί γιατί η ελληνική αυτοδιοίκηση αντί για αντίδοτο διαφθοράς, έγινε πολλαπλασιαστής της. Ο δεύτερος εξηγεί πώς ένας δήμος κοντά στην Στοκχόλμη προσφέρει υγεία, παιδεία και υψηλές υπηρεσίες στους κατοίκους του, βγάζει θέρμανση από τα σκουπίδια του και, ταυτόχρονα, προσελκύει επιχειρήσεις να μεταφέρουν την έδρα τους στην πόλη. Αυτός είναι ο πρώτος σταθμός του ταξιδιού της «Έρευνας», σε αναζήτηση του κρυμμένου νοήματος της ψήφου της Κυριακής.

Δεύτερος σταθμός, ο Πειραιάς. Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι ο πιο χρεωμένος δήμος της χώρας, Γιατί; Πρώην δήμαρχοι, εργάτες καθαριότητας και απλοί πολίτες ανοίγουν τον φάκελο «Πειραιάς».

Τέλος, μια οικονομολόγος από το Λονδρέζικο City κι ένας πολιτικός από τους φλογισμένους δρόμους του Παρισιού αποκαλύπτουν στην κάμερα της «Έρευνας» τι περιμένει ο κόσμος από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, που για πρώτη φορά συγκεντρώνουν τέτοιο διεθνές ενδιαφέρον.
  «Έρευνα»
 με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 24:00 στο MEGA
 

«Αγρότης μόνος ψάχνει…» με καρδιοχτύπια και εντάσεις

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο, το real life πρόγραμμα του Alpha «Αγρότης μόνος ψάχνει…» έρχεται στη συντροφιά μας την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Σε κάποιες φάρμες ο έρωτας έχει δείξει έντονα σημάδια, ενώ σε άλλες συναντά εμπόδια. Η αβεβαιότητα δημιουργεί εκνευρισμό και η απογοήτευση για κάποιους δεν αργεί να έρθει.

Όσο περνούν οι μέρες κάποιες γυναίκες έρχονται πιο κοντά στην καρδιά του αγρότη τους, ενώ άλλες απομακρύνονται.

Κι επειδή η αγάπη θέλει… δύο, κάποιος αποφασίζει να αποχωρήσει.

Σπύρος (Ηλεία) – Χαρά και Μασένκα 

Ο Σπύρος προσπαθεί να κατευνάσει την ένταση που έχει δημιουργηθεί και καλοπιάνει τη Μασένκα. Η Χαρά, από την άλλη, έχει έναν εκνευρισμό με την πίεση που της ασκείται από τον τρόπο ζωής του Σπύρου.

Ο Σπύρος βρίσκεται ανάμεσα σε «διασταυρούμενα» πυρά.

Πώς θα τα βγάλει πέρα με δύο γυναίκες;

Δημήτρης (Ορεινή Ηλεία) - Μαριάννα και Χριστίνα 

Ο Δημήτρης αποφεύγει να φλερτάρει με τα κορίτσια και τις πηγαίνει για μάθημα ιππασίας. Η Μαριάννα φαίνεται να προβληματίζεται έντονα από την συμπεριφορά του Δημήτρη και να ενοχλείται.

Πώς θα αντιδράσει τις επόμενες μέρες;

Γιάννης (Αιτωλοακαρνανία) – Τζούλια και Κωνσταντίνα 

Η Κωνσταντίνα απομονώνεται με τον Γιάννη και του δηλώνει ότι της αρέσει.

Είναι διατεθειμένη να ζήσει μαζί του στον τόπο του και να ακολουθήσει την δική του ζωή. Η Κωνσταντίνα προσπαθεί να μάθει τις προθέσεις του, ο Γιάννης όμως τηρεί σιγή ιχθύος, απολαμβάνει τα κοπλιμέντα της και παρατείνει την αγωνία των κοριτσιών χωρίς να αποκαλύπτει τα αισθήματά του.

Κώστας (Έβρος) – Μαρία και Αιμιλία 

Ο Κώστας πολύ γρήγορα αποφασίζει να γνωρίσει τα κορίτσια στους γονείς του.

Η οικογένεια του αποτελεί πρότυπο για τον ίδιο και η γνώμη τους τον ενδιαφέρει.

Στο τραπέζι όμως γίνονται αποκαλύψεις που προβληματίζουν έντονα τους γονείς του.

Θα επηρεάσει η γνώμη των δικών του την απόφασή του;

Κωνσταντίνος (Φθιώτιδα) - Δόξα και Γωγώ 

Πολλή δουλειά έχει πέσει για τον Κωνσταντίνο και τα κορίτσια δυσκολεύονται να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του. Δημιουργείται ένταση στις σχέσεις τους, νιώθουν ότι δεν παίρνουν την προσοχή που επιθυμούν και ο Κωνσταντίνος βρίσκεται να απολογείται.

Η Δόξα φαίνεται να κατανοεί και να δικαιολογεί ως ένα βαθμό την αδιαφορία του Κωνσταντίνου, η Γωγώ όμως είναι απόλυτη και φανερά ενοχλημένη.

Γιώργος (Κρήτη) – Μαρία και Άννα 

Η Μαρία και η Άννα θα συνοδεύσουν τον Γιώργο στο γάμο του καλύτερου του φίλου. Φαίνεται όμως πως η στάση και η συμπεριφορά της Άννας συνεχίζουν να προβληματίζουν τον Γιώργο ο οποίος αισθάνεται ότι εκείνη αδιαφορεί για τον ίδιο και την ζωή του.

Όλα αυτά δίνουν την ευκαιρία στην Μαρία να διεκδικήσει και να κερδίσει περισσότερο την προσοχή του αλλά και τον ίδιο.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη απέλυσε την δασκάλα φωνητικής

Η Κατερίνα Γκαγκάκη φέρεται να έχει απολύσει την δασκάλα φωνητικής στην ομάδα της στο X Factor, καθώς, όπως ακούγεται δεν συμφωνούσε με τις επιλογές της.

Η κριτής του X-Factor πάντως από τη μεριά της δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει αυτά τα σενάρια, λέγοντας απλώς «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι».
Από gatamedia

Το «Νησί» νίκησε το Next Top Model

Χθες, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2010 το Μεγάλο Κανάλι είχε την πετυχημένη σειρά «Νησί» και ο σταθμός Ant1 το Next Top Model 2! Ποιος βγήκε χθες κερδισμένος;

Φυσικά, το «Νησί»!

Το "Νησί" έκανε στο γενικό σύνολο 51,5% και έφθασε σε τέταρτο 59,8% και το μοντελοριάλιτι 14% και έφθασε σε τέταρτο 22,3. 

Στα νεανικά κοινά η σειρά του Mega σημείωσε 57% και έφθασε σε τέταρτο 66,1% και το Next Top Model 2 έκανε 17,4% και έφθασε σε τέταρτο 26% δείχνοντας μας πως η νεολαία ξέρει να επιλέγει τι θα δει στην μικρή οθόνη.

Χειρουργήθηκε ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου

Περιπέτεια για την Τατιάνα Στεφανίδου και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου, Νικόλας, είχε ένα ατύχημα, έπεσε, έσπασε το πόδι του και χειρουργήθηκε. 

Το παιδάκι βέβαια μετεγχειρητικά είναι καλά, αλλά η μαμά Τατιάνα, όπως είναι φυσικό, είναι κοντά του. 

Σήμερα η εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» πρόβαλε σε επανάληψη προηγούμενη εκπομπή.

Αύριο ελπίζουν, όλα να είναι καλύτερα και η Τατιάνα να είναι στο στούντιο του «Αξίζει να το ζεις».

Γκιουμούς και Μεχμέτ ξανά μαζί!

Γκιουμούς και Μεχμέτ ξανά μαζί! Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς GUMUS του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς, παρά τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού, επιτέλους τα βρίσκουν. Ο Μεχμέτ πηγαίνει την Γκιουμούς στο νοσοκομείο και περιμένει με αγωνία, ώσπου του ανακοινώνουν ότι η σφαίρα δεν την τραυμάτισε, παρ' όλα αυτά δεν φεύγει από το πλευρό της, ούτε στιγμή.

Η Σερέφ επιμένει και προσπαθεί να κρατήσει τον γιο της μακριά απ'την Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ όμως πείθει τη Γκιουμούς και την παίρνει μαζί του στην έπαυλη. Όλοι χαίρονται με τη παρουσία της, η Πινάρ οργανώνει πάρτυ για την επιστροφή της Γκιουμούς, ενώ η Σερέφ είναι η μόνη δυσαρεστημένη με αυτή την εξέλιξη. Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται τελικά ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την απόλυση της Γκιουμούς και όλοι - με πρώτο από όλους Μεχμέτ Φικρί - καταδικάζουν την πράξη της. Ο Μεχμέτ προειδοποιεί τη μητέρα του να μείνει μακριά από τη γυναίκα του.

Ο Μπερκ, συνειδητοποιεί την κακή εξέλιξη που έχει πάρει η ζωή του, μετανιώνει και ψάχνει τρόπο να γυρίσει στο σπίτι. Ο Μεχμέτ καλεί τον Ταρίκ και του ανακοινώνει την απόλυσή του από τον Όμιλο Σάντογλου. Εκείνος θυμώνει και απειλεί τον Μεχμέτ. Η Γκιουμούς, είναι ενθουσιασμένη γιατί αναλαμβάνει την πρώτη της δουλειά.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ και η Μπενού χάνει το μωρό της

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ  σήμερα Τρίτη και ένας απρόσμενος νυκτερινός επισκέπτης ξαφνιάζει τον Ονούρ. Η Μπενού χάνει το μωρό της και βυθίζεται σε βαθιά κατάθλιψη. 

Ο Κερέμ δεν μπορεί να παρηγορήσει την Μπενού, αφού είναι και ο ίδιος πολύ δυστυχισμένος. Καβγάς ξεσπάει ανάμεσα στη Σεχραζάτ και την Μπενού. Οικογενειακό συμβούλιο καλείται στην Μπινιάπι προκειμένου να παρθούν νέα μέτρα για την οικονομική κρίση. 

Η Σεζέν πενθεί την απώλεια του πατέρα της και ο Μπουράκ προσπαθεί να επαναφέρει τα πράγματα στο φυσιολογικό. Μετά από μήνες, Φουσούν κι Αλί Κεμάλ έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. 

Ο Μπουρχάν μαθαίνει για τη συμφορά στο κέντρο μασάζ. Η Εντά διαρρέει πληροφορίες σε άλλες εταιρίες, γεγονός που πλήττει τον Όμιλο…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια οργανώνει σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας

Διπλό επεισόδιο σήμερα και διαβάστε τις "χορταστικές" περιλήψεις μας:

Η Ξένια θορυβημένη προσπαθεί να οργανώσει ένα σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας, ο Τζώρτζης αρνείται να συμμετάσχει αρχικά, στο τέλος όμως υποκύπτει στον εκβιασμό της και δέχεται να προχωρήσει. 

Η Ντορίτα παραμένει αρνητική απέναντι στη σχέση της Μαίρης με τον Μάνο και της ζητάει να τον χωρίσει. 

 Κάτια ρωτάει την 'Ελενα γιατί ο Μάνος μένει αλλού και μαθαίνει ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση. Η Ξένια προσεγγίζει τον παραχαράκτη και του προτείνει να σκοτώσει την Κάτια, αλλά εκείνος 

Η Μαίρη βρίσκει τη Ντορίτα στο μαγαζί και της λέει ότι την αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε. Μάνα και κόρη συμφιλιώνονται. Το ερωτικό παιχνίδι του Τζώρτζη με την 'Ελενα συνεχίζεται. 

Η Κάτια αρχίζει να θυμάται έντονα τη Σύρο, ενώ η Ξένια βρίσκει τις απαραίτητες άκρες για να βγάλει από τη μέση την Κάτια. Στο μεταξύ, η Βάσω συναντιέται με τον Ηλία, μετά από την κρυφή επέμβαση του Νικόλα και της Τόνιας.

ΚΙΣΜΕΤ: Η Λάμια δεν γνωρίζει για τη ραδιουργία

Ο Ναμίκ μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στην καριέρα του Κενάν με τη δημοσίευση των φωτογραφιών. 

Το μόνο που τον εμποδίζει να το κάνει, είναι ότι δεν θέλει να στεναχωρήσει την Τζαβιντάν. Ο Κενάν ενοχλείται που νιώθει υποχρεωμένος στον Ναμίκ. Αυτό το γεγονός γίνεται η αιτία να φουντώσει ο ψυχρός πόλεμος που υπάρχει μεταξύ τους. 

Στο μεταξύ η Λάμια ανησυχεί για τον πατέρα του παιδιού της και δεν γνωρίζει για τη ραδιουργία που κρύβεται από πίσω. Έτσι περνάει τις μέρες της δίνοντας όλη της την προσοχή στο μωρό. 

Η Μάκμπουλε ενοχλείται με το ενδιαφέρον που δείχνει ο Τζεμίλ στη Λάμια και στο μωρό. Όταν η Λάμια αναγκάζεται να απολυμάνει το σπίτι της, ο Τζεμίλ προσφέρεται να φιλοξενήσει αυτή και το μωρό στο σπίτι του Σαΐμπ Πασά. 

Την ίδια ώρα, ο Κενάν καταρρέει. Τσακώνεται με τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν κάθε του βήμα και καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα. 

Η Λάμια δεν αντέχει να τον βλέπει έτσι και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Όμως, δεν ξέρει τι μπόρα θα ξεσπάσει...

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

TA SCREAM AWARDS 2010, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ NOVA

Cover of "Avatar (Two-Disc Blu-ray/DVD Co...Cover via AmazonΓια άλλη μια χρονιά οι συνδρομητές της nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, θα απολαύσουν στο novacinema1, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, τα μοναδικά Scream Awards

Την Παρασκευή 5/11 στις 23:00, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε αποκλειστική μετάδοση, τις καλύτερες παραγωγές στα είδη τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και κόμικς στις 27 μοναδικές κατηγορίες που δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

Η λαμπερή βραδιά των Scream Awards 2010, που διοργανώνει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Spike, περιλαμβάνει απαστράπτουσες παρουσίες, δημοφιλείς σταρ αλλά και serial killers, σούπερ ήρωες sci-fi και αιμοδιψείς κακοποιούς, που κόβουν την ανάσα. «Alice in Wonderland», «Avatar», «District 9», «Inception», «Iron Man 2», «The Twilight Saga: Eclipse» είναι μερικές από τις υποψήφιες ταινίες στα φετινά βραβεία.

Η nova, για τους fan του είδους, έχει εξασφαλίσει και θα προβάλει τους επόμενους μήνες μέσα από τα κανάλια novacinema, όλες τις υποψήφιες ταινίες των μοναδικών αυτών βραβείων σε πρώτη και αποκλειστική τηλεοπτική προβολή.
Enhanced by Zemanta

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ MEGA!


UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via Wikipedia
Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, μόνο στο MEGA, ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί στο Champions League
  • Στις 19:30 μη χάσετε τον αγώνα ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σε απευθείας μετάδοση από την Ρωσία. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Στις 23:45 ακολουθεί ο αγώνας ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
 Από τις  18:45 παρακολουθήστε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 21:30, δείτε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Ρούμπιν με τον Παναθηναϊκό ενώ από τις 23:20 ακολουθεί και πάλι η «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» με τους άλλους αγώνες της βραδιάς. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στην διοργάνωση, οι πρώην άσοι του «τριφυλλιού» Νίκος Καρούλιας και Βασίλης Κωνσταντίνου, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Traction» του MEGA, Κώστας Στεφανής, ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης που συμμετέχει στην εκπομπή του MEGA «Just the 2 of us» και οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Δημάτος και Βασίλης Σαμπράκος. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς.  
 
Tην Τρίτη 2 Νοεμβρίου, η κρίσιμη μάχη του Παναθηναϊκού αλλά και τα πρώτα ματς για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.  

Μαριναλέντα, η Γη της Ουτοπίας

Η Γη της Ουτοπίας, η Μαριναλέντα είναι ένα ουτοπικό χωριό 3.000 κατοίκων στην Ανδαλουσία. Ίσως η προσπάθεια να περιγράψει κάποιος τη διαφορετικότητα του χωριού με όρους πολιτικής και οικονομίας να είναι και δύσκολο και αντιφατικό. Στην Μαριναλέντα ταιριάζουν περισσότερο το παράδειγμα και οι ήρωες ενός κόμικ: Του Αστερίξ.

Ένα τρελό χωριό με τους δικούς του κανόνες μέσα στην αυτοκρατορία του χρήματος. Με αυτοδιαχείριση, κοινοκτημοσύνη και έναν τρελό δήμαρχο, απέναντι στους κανόνες λειτουργίας ενός καπιταλισμού σε βαθιά κρίση.

Η Μαριναλέντα δεν θα ήταν αυτό που είναι, αν ο Γκορντίγιο, στα δεκαεννιά του χρόνια, το 1979, δεν εκλεγόταν δήμαρχος. Η κομμούνα του κλείνει 31 χρόνια ύπαρξης. Την ώρα που η υφήλιος παλεύει με την κρίση, η Μαριναλέντα μοιάζει ένας άλλος κόσμος.

Η Γη της Ουτοπίας καλωσορίζει το «Κουτί της Πανδώρας»
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στη ΝΕΤ

«Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»
http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001002006&nodeId=38&articleId=4087

Τρεις επικίνδυνοι βαρυποινίτες στο Νησί

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σίριαλ  "ΤΟ ΝΗΣΙ" που αναμένεται να κάνει νέο ρεκόρ θεαματικότητας. 

Στο 3ο επεισόδιο ο Γιώργης φροντίζει τις κόρες του αλλά συναντά δυσκολίες εξαιτίας του δύστροπου χαρακτήρα της 'Αννας. 

Ο μικρός Δημήτρης κάνει νέους φίλους στη Σπιναλόγκα. Η κακιά δασκάλα του Νησιού, η Κρουσταλάκη, κακομεταχειρίζεται τα παιδιά. Η Ελένη συγκρούεται μαζί της και αποφασίζει να κάνει σε μερικά παιδιά μάθημα στο σπίτι της. 

Τρεις επικίνδυνοι βαρυποινίτες στέλνονται από την κυβέρνηση στο Νησί για να φρουρούν τους λεπρούς. Ο Γιώργης ζητά από την Ελένη προσέχει για να μην της κάνουν κακό. 

Οι δεξαμενές του νερού είναι άδειες. Ο Γιώργης μεταφέρει από την Πλάκα πόσιμο νερό στους έγκλειστους. Ανησυχία για νέες αφίξεις στο Νησί...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: "Μιλάει" η φωτογραφία των 6

"Μιλάει" η φωτογραφία των 6 στα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ σήμερα Δευτερα και η Εριέττα περιγράφει τον εφιάλτη, που βλέπει, στον Στέφανο και του δείχνει τη φωτογραφία των έξι αντρών.

Στον έναν από αυτούς, ο Στέφανος αναγνωρίζει τον πατέρα του. Η Δάφνη, ύστερα από την εξομολόγηση του Λευτέρη, νιώθει ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που της δείχνει. Ο Στέφανος δείχνει στον Νικόλα τη φωτογραφία με τους έξι άντρες.

Ο Νικόλας αναγνωρίζει με τη σειρά του και το δικό του πατέρα. 'Ετσι, ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι η φωτογραφία κρύβει παλιά θαμμένα μυστικά, αλλά η Αντιγόνη για μια ακόμη φορά αρνείται να του δώσει απαντήσεις.

Την ίδια λογική ακολουθεί και ο Πέτρος, αρνούμενος να δώσει πληροφορίες, αλλά δεν πείθει ούτε τον Στέφανο, ούτε τον Λουκά.

Η Νόρα ετοιμάζεται να κάνει μια γυναικολογική εξέταση, πριν την επέμβαση, και οι κοπέλες στέκονται πλάι της.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο Αντρές σε αναπηρική καρέκλα.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και σημερα Δευτέρα.

Στο σημερινό επεισόδιο η Μπιάνκα κάνει την Κάρμεν να αισθανθεί άσχημα λέγοντάς της ότι μπορεί να κρατήσει τον Λεάντρο, αφού εκείνη είναι τυφλή.

Ο Λεάντρο επίσης εξομολογείται στον "Μπερστάιν" ότι αισθάνεται υπεύθυνος για αυτό που έπαθε η Μπιάνκα, ενώ ο Αντρές παίζει με τα συναισθήματα της Κάρμεν, εμφανιζόμενος σε αναπηρική καρέκλα.

Από την άλλη, ο Χερμάν δεν πιστεύει τίποτα από αυτά που του λένε η Εμίλια και ο Τσίκο και η Ινές λέει ότι δεν γνωρίζει την μητέρα του Τσίκο.

Η Αντονέλα πηγαίνει στον κινηματογράφο με τον Μπρούνο, έχοντας απορρίψει την πρόταση του Ματίας. Ωστόσο, ο Ματίας τους βλέπει να φιλιούνται...

KISMET: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;

Νέα τροπή στο ΚΙΣΜΕΤ σήμερα Δευτέρα. Η Λάμια βλέπει τον Κενάν να αγκαλιάζει το μωρό και τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα.

Ο Κενάν πιστεύει πως το μωρό που κρατάει στα χέρια του είναι του Τζεμίλ. Αυτό τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο απ' τη Λάμια...

Όταν το μωρό έρχεται στο σπίτι, αρχίζει για τη Λάμια μια καινούργια περίοδος στη ζωή της. Όμως κάποιοι περίεργοι θα συνεχίσουν ν' ασχολούνται μαζί της.

Η Νιμέτ αναθέτει στον Ναζίμ και την Ενισέ, να μάθουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Στο μεταξύ ο Κενάν κατηγορεί τον εαυτό του για το ατύχημα και πιστεύει ότι αδίκησε την Τζαβιντάν. Η απομάκρυνση της Τζαβιντάν τον φέρνει σε άσχημη κατάσταση.

Η Αφίφε ανησυχεί γι' αυτόν. Λίγο αργότερα, μια άγνωστη κοπέλα θα γίνει η αιτία για νέα προβλήματα.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Νησιού

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο «Νησί».

Oπως αναφέρει η συγγραφέας του βιβλίου, Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του επιτυχημένου σίριαλ.

Δείτε το video:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...