Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ANT1: περνά στην αντεπίθεση με τούρκικες σειρές

Με ένα «πακέτο» τούρκικων σειρών περνά στην αντεπίθεση ο ΑΝΤ1, μετά την επιτυχία του σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» . Οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να «κλείσουν» και άλλες τούρκικες σειρές ώστε να «χτυπήσουν» τις ισχυρές σειρές του Mega.


Μεγάλος αντίπαλος για τον ΑΝΤ1 δεν είναι άλλη από την τοπ σειρά τα «Μυστικά της Εδέμ» απέναντι στην οποία θα «ρίξουν» έτοιμη σειρά από τη γείτονα χώρα η οποία θα ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 18:30 και θα κρατάει αρκετά αφού απέναντι στο ένα επεισόδιο της «Εδέμ» θα «πέφτουν» δυο του τούρκικου. Μάλιστα, η πρεμιέρα της θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη, πριν ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega. Το μόνο που μένει είναι να δουν ποια από τις σειρές του τούρκικου «πακέτου» θα «χτυπήσει» τα επιτυχημένο σίριαλ του αντίπαλου καναλιού.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις σειρές που λέγεται πως «τα σπάει», ακούει στον τίτλο: «Αγάπη και εκδίκηση». Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι καθημερινή και τα επεισόδια της είναι περιορισμένα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορούν να τη «ρίξουν» απέναντι στις δυο τοπ σειρές τα «Μυστικά της Εδέμ» και η «Ζωή της Άλλης».


Το ότι κάπου θα πέσει η «τορπίλη» όμως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

Συνεχίζεται το «Για Λογαριασμό σας» παρά τις φήμες

Παρά τις φήμες για προβλήματα στο reality του Alpha «Για Λογαριασμό σας», η εκπομπή όχι μόνο θα συνεχιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά ο παρουσιαστής, Ν. Σαμοΐλης δέχτηκε και αύξηση μισθού, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στο People.

«Ανανεώσαμε για τα επόμενα δύο χρόνια και ήδη γυρίζουμε τα πρώτα επεισόδια για τη νέα σεζόν», λέει και προσθέτει σε ότι αφορά τον μισθό του «Η διοίκηση αποφάσισε να κάνει αύξηση στον μισθό μου. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, όμως είναι γεγονός».

Ο κ. Σαμοΐλης, που βρεθεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και τη νέα χρονιά, παραδέχεται ότι τον ενοχλεί που πολλοί είπαν ότι εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κρίση, καθώς «γνωρίζω τι προσφέρει η εκπομπή στους ανθρώπους που απευθύνεται σε μας. Κρατήθηκαν οι ισορροπίες και η εκπομπή δεν έγινε φτηνό reality».

Ο ίδιος έχει πάρει δάνειο και χρησιμοποιεί κάρτες «σαν εργαλείο και όχι ασύστολα», τονίζει και συμβουλεύει τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Τώρα πάντως ξεκουράζεται στη Νέα Αγχίαλο με την σύζυγο και τους δύο γιους του, 3,5 και 7 ετών.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Δίπορτο το έχει η Μανωλίδου;

Η Ευγενία Μανωλίδου   βγήκε  για μια εβδομάδα από την κουζίνα  πήρε το πρώτο αεροπλάνο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του ριάλιτι μαγειρικής και άρχισε τις διακοπές της.

Λίγο πριν φύγει μίλησε αποκλειστικά  στο Star για τον ανταγωνισμό,  αλλά και για το αν θα ξαναείναι στην επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο... Γιατί καλό είναι στις μέρες μας να έχεις δυο πόρτες ανοιχτές...


Η Ευγενία Μανωλίδου δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. «Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, απλά περιμένω να δω και αναλόγως» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν περίμενε να γίνουν τόσα ριάλιτι μαγειρικής όταν είπε το ναι στο Μega, απαντά: «Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι το «Μaster Chef» δεν πρόκειται για μαγειρική,  είναι κάτι εξαιρετικό». Δηλαδή οι chef τι κάνουν;;;

Η Ευγενία όμως έχει απάντηση και σε όσους λένε πως δεν θα έπρεπε να είναι εκείνη στην παρουσίαση του εν λόγω ριάλιτι αλλά κάποιος chef.

«Έχουμε 3 εξαιρετικούς chef οι όποιοι δοκιμάζουν τα πιάτα και μετά κρίνουν. δική μου γνώμη δεν παίζει ρόλο. Αν το γνώριζαν το Master Chef όλοι αυτοί που σπεύδουν να πουν την άποψη τους θα ξεραν ότι ο ρόλος του παρουσιαστή στη  συγκεκριμένη εκπομπή δεν έχει να κάνει με γνώσεις  μαγειρικής»δήλωσε η Ευγενία ενώ πρόσθεσε πως «απλά παραξενεύομαι πάρα πολύ όταν διαβάζω σχόλια και κριτικές για μένα, το χαρακτήρα μου, την προσωπικότητα μου… όλα αυτά χωρίς να έχουν  να κάνουν με τη δουλειά μου. Αυτό με παραξενεύει αλλά το έχω συνηθίσει».

Πως όμως σχολιάζει το ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό ο κος Λατσιος για το ότι στη μέση της σεζόν μπορεί να τη δούμε στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο;;; «Α δε νομίζετε ότι είναι νωρίς να λεμέ τέτοια; Δεν κάνω ποτέ μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί ειδικά στα τηλεοπτικά δρώμενα όποιος κάνει  μακροπρόθεσμα σχέδια ή είναι πολύ αισιόδοξος ή έχει φαντασία. Εμένα τα σχέδια μου είναι να πάει  καλά το Master Chef» ανέφερε.

Tέλος για το αν το Mega της έχει προτείνει να παρουσιάσει το ριάλιτι 4 γάμοι απαντά «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν έχει πέσει όλο το Mega πάνω μου».

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η Ρούλα για τις σπόντες της στο Facebook


Τι κι αν είναι καλοκαίρι και ο ήλιος μας γεμίζει χαρά;! Η κόντρα της Ρούλας Κορομηλά με τον Κώστα Καπετανίδη καλά κρατεί!

Το star «συνέλαβε» την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο και φάνηκε πως δε θέλει να χαλάσει την καλοκαιρινή της διάθεση μιλώντας για τον Κώστα Καπετανίδη που ήταν στα μαχαίρια στο Greel Idol.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αν θυμάστε είχε γράψει προ ημερών στη σελίδα της στο Facebook: «Να λυπάστε τους δειλούς και τους βολεμένους! Είναι επικίνδυνοι!».

Σε ερώτηση του STAR λοιπόν για το να αναφερόταν στον Καπετανίδη, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της! Το ίδιο έκανε και όταν την ρωτήσαμε για το εάν θα παρουσιάζει το Greek Idol 2!

Η κ. Κορομηλά, που πήγε στην Τήνο, δε σχολίασε ούτε το status που έβαλε στο Facebook, σύμφωνα με το οποίο έχει διάθεση για έρωτα… Και ποιος δεν έχει άλλωστε το καλοκαίρι;;;

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις  για τη Ρουλά Κοριμηλά δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Η  παρουσιάστρια προετοιμάζει το Gree kidol 2 και κάτι μας λέει ότι ο Καπετανίδης  δεν θα είναι στην επιτροπή.

«Να διευκρινίσω δεν ήμουν  διακοπές, είμαι από χθες εδώ και ήρθα να πάρω ένα στενό οικογενειακό πρόσωπο» μας είπε η παρουσιάστρια, η οποία για διακοπές σχεδιάζει να πάει στις Κυκλάδες.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως τρέχουν και για τον Πέτρο Κωστόπουλο.  Ετοιμάζει  την νέα του εκπομπή  ένα talk showγια την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Enhanced by Zemanta

Απαγόρευση παρουσίας ανηλίκων σε τηλεοπτικές εκπομπές

Υπόμνημα για την παρουσία ανηλίκων σε τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες πλέον απαγορεύεται η παρουσία τους, εξέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
Εξάλλου, το ΕΣΡ αποφάσισε τα εξής:
Nova Sport FM: πρόστιμο 3.000 ευρώ για υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων ανά ώρα. Μετέδωσε ενδεικτικά διαφημίσεις διάρκειας 30,34 λεπτών σε μια ώρα. Το όριο των διαφημίσεων είναι με την νέα οδηγία μέχρι 12 λεπτά.

Κανάλι 28 νομού Γρεβενών: πρόστιμο 15.000 ευρώ

Alter: σύσταση για την εκπομπή Πολύ Μπλα μπλα για τον τρόπο που προσσεγγισε το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη.

Alter Σύσταση για παραπλανητική διαφήμιση του κλιματιστικού TOYOTOMI.

ΤΗΛΕΑΣΤΥ: από πρόστιμο 15.000 σύσταση

Mega: σύσταση για υπέρβαση ορίου διαφημίσεων αντί για 12 λεπτά, 18 λεπτά.

Ρυθμός FM νομού Αργολίδας: πρόστιμο 3.000 για δυιο κέντρα εκπομπής και διαφορετική συχνότητα.

Τέλος συγκροτήθηκε επιτροπή για το χάρτη συχνοτήτων των ραδιοσταθμών. Μετά το χάρτη εκκρεμεί η έκδοση υπουργικών αποφάσεων και στη συνέχεια αδειοδότηση.

Direct TV: Υπηρεσία τρισδιάστατης τηλεόρασης

Η δορυφορική πλατφόρμα Direct TV, επιδιώκει να καταλάβει πρωτοπόρο θέση στο χώρο της τρισδιάστατης τηλεόρασης, με το λανσάρισμα, υπηρεσίας 3DTV.
Ειδικότερα η πλατφόρμα θα προσφέρει το κανάλι n3D, το οποίο θα παρέχεται στους συνδρομητές της σε συνεργασία με την Panasonic, εταιρεία που αποτελεί τον τεχνολογικό εταίρο στο εγχείρημα καθώς και το ESPN 3D.
Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά το ότι είναι ακόμα λίγοι εκείνοι που μπορούν να λάβουν τέτοιου είδους υπηρεσίες, ακόμα και στις ΗΠΑ. Το περιεχόμενο των καναλιών θα εμπλουτίζεται με υπηρεσίες video on demand, ενώ υπενθυμίζεται ότι για την τηλεθέαση τρισδιάστατου περιεχομένου στην τηλεόραση, εκτός από τα ειδικά γυαλιά -που όλοι γνωρίζουμε από τον κινηματογράφο- απαιτείται και ειδική τηλεοπτική συσκευή.
Υπενθυμίζεται ότι η Direct TV είχε κινηθεί ανάλογα και πριν από μερικά χρόνια, όταν στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων βρισκόταν η υψηλή ευκρίνεια. Σήμερα η πλατφόρμα διαθέτει περισσότερα από 130 κανάλια HD, αποτελώντας τον ηγέτη σε αυτό τον τομέα παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών.

MEGA: Εκπλήξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Από τον ερχόμενο Οκτώβρη θα ξεκινήσει η τρίτη και τελευταία σεζόν των «Μυστικών της Εδέμ», η οποία θα είναι και η πιο ανατρεπτική. Ο Γιώργος Κυρίτσης, που γράφει τη σειρά μαζί με την Έλενα Ακρίτα, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι στον τελευταίο κύκλο του καθημερινού σίριαλ θα υπάρξουν πολλές ανατροπές, όπως ακριβώς συνέβη και στη «Βέρα στο δεξί». Όπως αναφέρθηκε, από τη νέα σεζόν τρεις νέοι χαρακτήρες θα ενσωματωθούν στο καστ της επιτυχημένης σειράς. Πρόκειται για τη θετή κόρη του δολοφονηθέντα Χατζηβασιλείου, την οποία θα ενσαρκώσει η Μάντυ Λάμπου, στο καστ θα προστεθεί επίσης η Αλεξάνδρα Ούστα αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα υποδυθεί ένα μυστηριώδη άντρα που θα διεκδικήσει την καρδιά της Εύας. Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν μετά της 15 Αυγούστου και από το φθινόπωρο οι αγαπημένοι σας ήρωες θα βρίσκονται και πάλι επί της μικρής οθόνης για να διηγηθούν τις περιπέτειές τους.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Μια από... «τα ίδια » στο x-factor 3!

 Η κριτική επιτροπή που μετέτρεψε την ίντριγκα σε καλλιτεχνική ευαισθησία και πάλι κοντά σας…

Θεοφάνους, Μουρατιδης, Γκαγκάκη, Λεβέντης, παραμένουν  στην επιτροπή του x-factor 3… Πέμπτη καρέκλα δεν χωράει. Ο Ψινάκης  τελικά δε θα «συναντηθεί» επαγγελματικά πάλι με τον Σάκη!

«Νομίζω ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν επρόκειτο να είναι ποτέ στο x-factor τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ. Ο Ηλίας είναι μία μοναδική προσωπικότητα που νομίζω ότι πρέπει να την εκμεταλλευτεί κανείς τηλεοπτικά σε κάτι τελείως διαφορετικό. Νομίζω ότι ήδη συζητάνε μήπως υπάρξει κάποια ζουμερή ιδέα» δήλωσε η Γκάγκακη στην εκπομπή Ellate.

Προσεχώς θα πέσουν και οι υπόγραφες ! Παρουσιαστής παραμένει ο Σάκης Ρούβας.

Αλλαγές όμως έχουμε στο backstage… Ο Λιανός παραμένει. Η Δέσποινα Καμπούρη φεύγει, η Μαίρη Συνατσάκη που τη βλέπουμε κάθε  πρωί στο Εllate έρχεται.

Αρκεί κάποιος να της το πει γιατί αρχίζουν τα γυρίσματα ανεύρεσης σπάνιων ταλέντων και πρέπει να φτιάξει βαλίτσα:  «Ξέρω ότι έκανα ένα δοκιμαστικό αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο, δεν ξέρω τι έχει γίνει.» είπε η Συνατσάκη.

Για τα backstage του x-factor ακούστηκε αρχικά το δίδυμο Σάββας Πούμπουρας - Λυδία Παπαϊωάννου.  Ο  Σάββας μετά το dancing ακούγεται για όλα.

Επίσης η Μαίρη το έχει μελετήσει καλυτέρα  το x-factor… στο  Νίκο Μουρατίδη έχει κάνει διατριβή, μέχρι και τους μορφασμούς του μιμείται…

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Radio

Το μουσικό  ραδιόφωνο του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και  του τομέα Sound & Music στο internet, είναι γεγονός. Παγκόσμια αναμετάδοση από τα studios του art lab 21 – audio visual school και του τομέα Sound & Music του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Το IEK Δομή Radio είναι στον αέρα, με ανανεωμένο πρόγραμμα από νέους αγαπημένους παραγωγούς και γνωστούς  guests για να σας κρατά συντροφιά με δυνατές μουσικές και πολλές εκπλήξεις. Συντονιστείτε με το ΙΕΚ Δομή Radio, μέσα από το www.e-radio.gr  

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr 
Enhanced by Zemanta

Η σοπράνο Κάτια Πάσχου θα τα πει "Σε πρώτο ενικό''

Η σοπράνο Κάτια Πάσχου θα τα πει "Σε πρώτο ενικό'' την Παρασκευή 23 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 17:00. 
 
Καλεσμένη στην εκπομπή των Νίκου Παπαϊωάννου και Σπύρου Μιχαλόπουλου στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 ή στο www.kanaliena.gr
 
Η λυρική σοπράνο Κάτια Πάσχου πραγματοποίησε το Μάιο του 2008 το ντεμπούτο της στο Weill Recital Hall του Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη, ως νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού Artists International Presentations . 

T ον Ιούλιο του 2007 συνεργάστηκε με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ σε έργα του Θ. Σακελλαρίδη υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού. 

Από το 2004 με υποτροφία από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου αναπτύσσει την καλλιτεχνική της δραστηριότητα, κρατώντας παράλληλα επαφή με την Ελλάδα, με συμμετοχές στα καλοκαιρινά φεστιβάλ Ναυπλίου, Κέρκυρας, Σαντορίνης, Ρεματιάς, Αναβρύτων, Κυκλάδων και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. 

Την περίοδο 2001-2004 έλαβε μέρος σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – όπερα για παιδιά με πρωταγωνιστικούς ρόλους από τις όπερες Σταχτοπούτα, Μαγικός Αυλός, Ελεύθερος Σκοπευτής, Κουρέας της Σεβίλλης, και συμμετείχε σε παραστάσεις του Ωδείου του Ηρωδού του Αττικού. 

Γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε Θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μονωδία με το Τζων Μοδινό στην Αθήνα, στο Mannes College of Music της Νέας Υόρκης και υποκριτική στο Transformational Acting Studio της Sande Shurin . Είναι απόφοιτος του Operaworks studio της Καλιφόρνια και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Κώστα Πασχάλη, Tereza Berganza , Joan Dornemann , Marylin Horne .
 
Enhanced by Zemanta

Ποια θα πάρει τη θέση της Τσιμτσιλή; Όλο το παρασκήνιο!

Ένας.... "χαμός" γίνεται στο ΑΛΤΕΡ μετά την ξαφνική παραίτηση της Λόη, που - ως γνωστόν- προήλθε από την απόφαση του σταθμού να βάλει την  Τσιμτσιλή στο καθημερινό! Καθημερινά γίνονται πολύωρες συσκέψεις στο κανάλι προκειμένου να βρεθεί άμεσα  η αντικαταστάτρια της "εκρηκτικής" Σταματίνας κι όπως όλα δείχνουν οι ιθύνοντες έχουν καταλήξει σε τέσσερις πιθανές λύσεις....
Να αναλάβουν τις τύχες της εκπομπής πρόσωπα από το κανάλι, με δεδομένες και τις οικονομικές δυσκολίες, ή να πάρουν παρουσιαστές απ' έξω. Στην πρώτη περίπτωση παίζει το ενδεχόμενο είτε να είναι κάποια κοπέλα από το ήδη υπάρχον πάνελ (έχει ακουστεί το όνομα της Όλγας Λαφαζάνη), είτε  - όπως μάθαμε -  να είναι.....  "ντουέτο" οι παρουσιαστές! Ένα ζευγάρι δηλαδή, πάλι μέσα από το σταθμό! Τώρα, από τα πρόσωπα που έχουν αναζητήσει στην αγορά (δύο ονόματα παίζουν) , το ένα - αν τελικά το.... "ψήσουν" - θα κάνει μπαμ! Βέβαια, για να είμαστε και ρεαλιστές, προηγούνται οι εκ των έσω λύσεις, αλλά μπορεί και να γίνει η μεταγραφή αν δεν τους ιακνοποιήσουν οι υπάρχουσες λύσεις. Παίζει κι άλλο ένα όνομα από την αγορά, άρα - συνολικά - δύο από μέσα (και το ντουέτο) και δύο απ' έξω. Η λύση θα έχει δοθεί το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας....
Πάντως, η μόνη που δεν αγωνιά είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού ήδη βρίσκεται σε διακοπές με τον "καλό" της: Κατ' αρχήν θα επισκεφθεί την Κρήτη για μία βάπτιση και θα το συνδυάσει με διακοπές, ενώ στην συνέχεια θα κάνει το.... γύρο του Ιονίου!

http://www.markos.tv/apokleistiko-poia-tha-parei-ti-thesi-tis-tsimtsili-olo-paraskinio-0

«ΣΚΑΙ ON LINE» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00


Το «ΣΚΑΪ Οn line» αναλαμβάνει την ενημέρωση των τηλεθεατών του ΣΚΑΙ από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως και τις 13.00 το μεσημέρι.

Την ενημερωτική εκπομπή που θα αντικαθιστά το «ΣΚΑΪ Τώρα»  για τον Αύγουστο(έως 20/8)  θα παρουσιάζουν ο Γιώργος  Ψάλτης και η Εύα Αντωνοπούλου.

Το «ΣΚΑΪ Τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου θα επιστρέψει και πάλι στην οθόνη του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου.

«ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ» -«CSI: Νέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος» & «ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ : ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ» στον ΣΚΑΙ


«Θανατηφόρες μέδουσες », «CSI: Νέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος»  και  «Καρχαρίες : στις θάλασσες του τρόμου» (φωτό αριστερά)  προβάλλει  η τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Τετάρτη   στις 22.00 και 23.00 και  24.00 αντίστοιχα.

Στις  22.00  το ντοκιμαντέρ  « ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ».

Οι βορειοανατολικές ακτές της Αυστραλίας είναι ένας επίγειος παράδεισος, αποτελούμενος από ολόχρυση άμμο και καταγάλανα νερά. Κάτω από την επιφάνεια του νερού, όμως, ζει ο πιο αδίστακτος δολοφόνος του θαλάσσιου βασιλείου, που ξεπερνά ακόμα και τον μεγάλο λευκό καρχαρία! Είναι η μέδουσα Irukandji, ένα μικροσκοπικό τμήμα «ζελέ» που αποδεσμεύει το άκρως θανατηφόρο τοξικό δηλητήριό του κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τα θύματά του!

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί την προσπάθεια των επιστημόνων να μάθουν περισσότερα για τον μικροσκοπικό αυτό δολοφόνο και να βρουν το αντίδοτο στο δηλητήριό του. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει πρώτα να τον πιάσουν!
  
Στις 23.00 θα προβληθεί  άλλο ένα επεισόδιο της σειράς «CSI NEW YORK:Στον τόπο του εγκλήματος» .
 
Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος των ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Εξιχνίασης Εγκλημάτων ξεδιπλώνεται στην οθόνη, καθώς η ομάδα του CSI χρησιμοποιεί τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους τόσο στα εργαστήρια όσο στον τόπο του εγκλήματος για να λύσει τους γρίφους και να συλλάβει τους εγκληματίες.

Στο σημερινό επεισόδιο: Οι ντετέκτιβ του CSI ερευνούν το θάνατο ενός γνωστού αρχαιολόγου, όταν η Στέλλα δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της λόγω της ανακάλυψης ενός αρχαίου ελληνικού νομίσματος που είχε ανακαλύψει ο αρχαιολόγος.
 
Στις 24.00 ένα ντοκιμαντέρ που καθηλώνει , «ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ : ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ »  .

Οι καρχαρίες κυνηγούν σε κοπάδια, όπως τα λιοντάρια και οι λύκοι, ή όχι; Επιζητούν όντως την ανθρώπινη σάρκα; Οι επιθέσεις καρχαριών είναι όντως σε ανοδική πορεία; Ποια είναι η αλήθεια για τους ανθρωποφάγους καρχαρίες; Το ντοκιμαντέρ ξεδιαλύνει το τοπίο και καταρρίπτει τους μύθους για τα άκρως επικίνδυνα αυτά ζώα.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

"ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ" με Χάρη Βαρθακούρη

Μην χάσετε αύριο, Τρίτη 20/07/10, στην Εκπομπή "ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ", τον αγαπημένο μας Χάρη Βαρθακούρη σε μια συνέντευξη με τη Μάρια!

Μας μιλάει για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Άρχοντας του Κόσμου", για το παρελθόν.. το παρόν.. και βέβαια, ..το μέλλον !!

Δείτε ένα μέρος της συνέντευξης :
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1528847499051&oid=182425978365

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Παρουσίαση : Μαρία Σπυριδάκη
Μανώλης Χουρδάκης
Οργάνωση & Διεύθυνση Παραγωγής : Βασιλική Φαρμάκη
Μονταζ : Δέσποινα Ρόκκα, Αλεξία Ζεμενίδου
Τηλεσκηνοθεσία : Δημήτρης Γραβάνης
Ηχοληψία : Δημήτρης Μαρσέλος
Σκηνοθεσία : Γιάννης Τσίγκος
Αρχισυνταξία - Ιατρικά Θέματα : Πελίνα Θεοδοσίου
Εμπορική Διεύθυνση : Πάολα Κατράντζου

Συνεργάτες Εκπομπής

Μαγειρική : Θοδωρής Αγγελασόπουλος
Αστρολογία : Στέλιος Νικολάου
Διακόσμηση : Βαγγέλης Μπουλας
Περίεργα του Κόσμου - Cine News : Χριστίνα Παπαχρήστου

«Εσπασε» το συμβόλαιό της η Λόη, η Τσιμτσιλή στη θέση της Σκορδά

 Σε θρίλερ εξελίσσεται το σίριαλ με τις αποχωρήσεις στη μεσημεριανή ζώνη μετά και την αιφνίδια παραίτηση της Βάσιας Λόη από το Alter, ενώ διαλύονται ησύχως και τα «παρεάκια» των άλλων καναλιών.

Τη θέση της Φαίης Σκορδά, που αποχαιρέτισε οριστικά τους τηλεθεατές του Alter την Παρασκευή, θα πάρει όπως όλα δείχνουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού η Lady Λιάγκα θα παρουσιάζει μετά του συζύγου της το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega. Φαίνεται πως η απόφαση του καναλιού ενόχλησε την παρουσιάστρια του «Μεσημεριανού Express», που πήρε τελικά την απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι σπάζοντας το συμβόλαιό της.
Αρχικά, βέβαια, η πρόταση του καναλιού για την επιστροφή της στην ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου την βρήκε σύμφωνη και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ανανεώνοντας κανονικά το ραντεβού της για τη νέα σεζόν στο κανάλι. Την επόμενη μέρα όμως η ίδια δήλωνε στον Flash 96 πως... αποχωρεί!
«Ζήτησα να απαλλαγώ και να μη συνεχίσω, μετά από συνάντηση που είχα με τη διευθύντριά μου. Το θέμα θα λυθεί νομικά και ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να αποδεσμευτώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βάσια Λόη συνάντησε αμέσως μετά την εκπομπή της τη διευθύντρια του ψυχαγωγικού, Ράνια Ματαφιά, από την οποία ζήτησε να την αποδεσμεύσει από το κανάλι επειδή ένιωθε την απουσία στήριξης του καναλιού απέναντι στο πρόσωπό της.
Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια είχε εκφράσει εξαρχής τις αντιρρήσεις της για δύο διαδοχικές εκπομπές παρόμοιας θεματολογίας και, όταν είδε πως την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι του καναλιού θα αποδυνάμωναν κι άλλο την εκπομπή της απομακρύνοντας συγκεκριμένα πρόσωπα, πήρε την απόφαση να σπάσει το συμβόλαιό της, το οποίο είχε ακόμη ενός χρόνου ισχύ. Μάλιστα, ήδη από τον Φεβρουάριο είχε ζητήσει από τους υπεύθυνους του καναλιού να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στη μεσημεριανή ζώνη με τις δύο πανομοιότυπες εκπομπές.
Ωστόσο, η Βάσια Λόη δεν είναι η μοναδική που εγκαταλείπει το πλοίο της... χαράς. Το Infotainment κερδίσει έδαφος πλήττοντας τις κουτσομπολίστικες εκπομπές που διαλύονται μία μία σαν χάρτινοι πύργοι. Από τη μεσημεριανή ζώνη του Alter και από το κανάλι αποχωρούν οριστικά η Εύη Δρούτσα και η Νανά Παλαιτσάκη, που άλλαξε και το εταιρικό κινητό της, ενώ μια άλλη Νανά αποχωρεί από το πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη. Η Νανά Καραγιάννη και η Δήμητρα Ρουμπέση δεν θα είναι του χρόνου στο Super Star, στο οποίο παραμένει ως σταθερή αξία ο Θοδωρής Ρακιντζής, για την παραμονή του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια έχει θέσει βέτο.
Αλλαγές θα γίνουν και στο πάνελ του «Κους Κους το μεσημέρι», μετά την αποχώρηση της Κλεοπάτρας Πατλάκη. Στο πάνελ παραμένουν ο Νάσος Γουμενίδης και η Ρούλα Χάμου, ενώ συζητιέται η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...