Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται ότι έφυγε στεναχωρημένη από τον ΑΝΤ1 και εξηγεί τους λόγους

Τους λόγους για τους οποίους έφυγε στεναχωρημένη από τον ΑΝΤ1 εξήγησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Κατερίνα Σταυρίδου γνωστή παρουσιάστρια.

"Γιατί όταν κόπηκε η εκπομπή, βγήκαν πολλοί συνάδελφοι και έλεγαν ότι αυτό είχε να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Ο κόσμος έγινε αποδέκτης κάποιων πληροφοριών που απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Αν θυμάσαι, τότε είχαν κοπεί πάρα πολλές εκπομπές και μία εξ αυτών ήταν και του Νίκου Ευαγγελάτου. Έγινε μέσα σε ένα γενικό πλαίσιο περικοπών που έκανε ο σταθμός για να μπορέσει να σώσει κάποια πράγματα. Στεναχωρήθηκα, γιατί άκουσα πολλά και τα περισσότερα ήταν κατευθυνόμενα από μια μερίδα ανθρώπων που ήθελαν να βγει προς τα έξω ότι μια άλλη εκπομπή είναι επιτυχημένη και όχι η δική μου" ανέφερε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Θα αποκτήσει δική του εκπομπή στο MEGA

Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει τη δική του μαγειρική εκπομπή στο μεγάλο κανάλι.

Μετά τον έτερο κριτή Γιάννη Λουκάκο στην πετυχημένη τηλεοπτική εκπομπή "Master Chef" και ο Σκαρμούτσος θα παραμείνει στο MEGA.

Ο τρίτος σεφ της παρέας Λευτέρης Λαζάρου θα συνεχίσει και αυτός να εμφανίζεται στην τηλεόραση αλλά στην δημόσια ΕΡΤ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "tvzapping" οι σχέσεις του Σκαρμούτσου με το κανάλι παραμένουν άψογες και ο ίδιος είναι έτοιμος οποτεδήποτε του ζητηθεί να σχεδιάσει και να παραδώσει την εκπομπή.

Η εκπομπή του θα υλοποιηθεί και φαίνεται να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Οκτώβριο.

Εξάλλου ο ίδιος φαίνεται να προτιμά να περάσουν κάποιοι μήνες, να περάσει ο ντόρος του "Master Chef" και να ολοκληρωθεί και η εκπομπή του Λουκάκου.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

"The killing" στο Mega - ΟΛΑ τα επεισόδια της εβδομάδας


Η σειρά "The killing" (στο Mega, από την Τρίτη στις 23.30 κάθε βράδυ από Τρίτη - Παρασκευή) είναι μια αστυνομική σειρά δανέζικης παραγωγής που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και μεταδόθηκε σε πάρα πολλές χώρες, έχοντας αποσπάσει βραβείο BAFTA και 'Εμι ενώ ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία σε διεθνής διαγωνισμούς. Η σειρά επίσης έγινε μυθιστόρημα από τις εκδόσεις ΜακΜίλαν, ενώ το 2011 αμερικάνικο καλωδιακό κανάλι πήρε τα δικαιώματα της σειράς και γυρίστηκε η αμερικάνικη εκδοχή.

Η 19χρονη Νένα Μπιρκ Λάρσεν βρίσκεται νεκρή. Την υπόθεση θα αναλάβει η ντετέκτιβ Σάρα Λουντ και σύντομα θα ανακαλύψει ότι έχει να κάνει με έναν πολύ επικίνδυνο δολοφόνο.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο υποψήφιος δήμαρχος Τρόελς Χάρτμαν μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Ένας φόνος, μια ντετέκτιβ, ένας πολιτικός και μια οικογένεια βυθισμένη στο πένθος.
20 ημέρες έρευνας. 20 ημέρες δράση. 20 ημέρες σασπένς.
Το κυνήγι ξεκινάει…

ΤΡΙΤΗ


Επεισόδιο 17
Περιγραφή:
17η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
H Σάρα και ο Γιαν είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ της δολοφονίας της Νένα και μιας άλυτης υπόθεσης 15 χρόνια νωρίτερα. 'Ετσι ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο για να βρουν αποδεικτικά στοιχεία. Η Περνίλε και ο Τάις προβληματίζονται γιατί πιστεύουν ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Ο Χάρτμαν πιστεύει ότι θα κερδίσει τις εκλογές και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να το πετύχει...



ΤΕΤΑΡΤΗ


Επεισόδιο 18
Περιγραφή:
18η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
Η Σάρα και ο Γιαν ελέγχουν ένα εγκαταλειμένο εργοστάσιο ψάχνοντας για στοιχεία, αλλά συμβαίνει κάτι απρόσμενο. Στο μεταξύ, ένας βασικός ύποπτος εξαφανίζεται. Ο Χάρτμαν προσπαθεί να ξαναμπεί στον πολιτικό στίβο, αλλά τον προσεγγίζει ένας δημοσιογράφος, οι προσπάθειες του οποίου να αποκαλύψει τις "βρώμικες δουλειές" του πέφτουν στο κενό. Ο Τάις και η Περνίλε ετοιμάζονται να δείξουν στους γιους τους το καινούριο τους σπίτι...



ΠΕΜΠΤΗ


Επεισόδιο 19
Περιγραφή:
19η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
To κυνήγι για τον εξαφανισμένο ύποπτο παίρνει απρόσμενη τροπή, ενώ όλα είναι εναντίον της Σάρα. Κι ενώ υπάρχει καταιγιστική ροή πληροφοριών, η μάχη ανάμεσα στον Χάρτμαν και στον Μπρέμερ δίνεται τώρα στα τηλεοπτικά μέσα, αλλά στο δημαρχείο ο Χάρτμαν δεν ξέρει ποιόν να εμπιστευτεί. Την ώρα που η Περνίλε και ο Τάις ετοιμάζονται να μετακομίσουν  στο καινούριο τους σπίτι, κάτι πηγαίνει στραβά...


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Επεισόδιο 20
Περιγραφή:
20η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ


Αστυνομική σειρά δανέζικης παραγωγής
Παίζουν: Σόφι Γκραμπόλ (Σάρα Λουντ), Σόρεν Μάλινγκ (Γιαν Μάιερ), Λαρς Μίκελσεν (Τρελς Χάρτμαν), Μπγιαρν Χένρικσεν (Μπερκ Λάρσεν)
Enhanced by Zemanta

"Ντοστογιέφσκι" στην ΕΤ1 - Τα επεισόδια

Μια νέα σειρά από τη Ρωσία κάνει πρεμιέρα στην ΕΤ1. Η σειρά αφηγείται τη ζωή του διάσημου συγγραφέα Ντοστογιέφσκι και τιτλοφορείται " Κόλαση και Παράδεισος: Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι".

Η υπόθεση ξετυλίγεται σε οκτώ ωριαία επεισόδια και η παραγωγή είναι του 2011.

"Το κλασικό έργο του Κοτινένκο βασίζεται στην ασυνήθιστη ζωή του μυστηριώδους και τραγικού Ρώσου συγγραφέα Ντοστογιέφσκι, μια μελέτη στην αντίθεση!

Πασίγνωστος στους λογοτεχνικούς κύκλους, ο Ντοστογιέφσκι υπήρξε επίσης πάμφτωχος. Καταφρονημένος από την εξουσία απολάμβανε τη χάρη της ανεξαρτησίας. Αξιαγάπητος και ζηλιάρης, πότε σε μεγάλη ευθυμία και πότε να υποφέρει, ο άνθρωπος Ντοστογιέφσκι υπήρξε ένα ζωντανό παράδειγμα του παράδοξου.

Επεισόδιο 4ο:

Ο γάμος του Ντοστογιέφσκι και της Μαρίας εξακολουθεί να αποσυντίθεται την ίδια ώρα που η νέα του ερωτική σχέση ανθεί. Οι δουλειές όμως δεν πηγαίνουν καλά και αναγκάζεται να κλείσει το έντυπο που διατηρεί με τον αδερφό του. Ταξιδεύει στο Παρίσι ακολουθώντας την νέα του μούσα. Τον Αύγουστο του 1863 βρίσκεται στο Βισμπάντεν, βυθίζεται στο πάθος του για τον τζόγο ενώ ταυτόχρονα διαβάζει δημόσια τα έργα του.

Σκηνοθεσία: Βλαντιμίρ Κοτινένκο
Παίζουν: Ευγκένι Μιρόνοφ, Κουλπάν Καμάτοβα, Βαλεντίνα Ταλίζινα, Όλγα Σμιρνόβα, Νταρια Μοροζ, Κατερινα Βασίλιεβα".


«Το Κορίτσι που Αγάπησα»: Η τουρκική σειρά στο Mega - ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μετά τον "Μοιραίο Έρωτα", ένας νέος τουρκικός έρωτας έρχεται από την συχνότητα του Mega.

Μία νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής προστίθεται στο απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού με τίτλο «Το Κορίτσι που Αγάπησα».

Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη.

Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30.



Stars System: Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη;


Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθύς. Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο και ποια νέα ξεκινήματα μας προτρέπει να σκεφτούμε; Ποιοι θα δεχτούν μεγαλύτερη πίεση με τον Άρη στον Κριό μετά τις 12 Μαρτίου;

Επίσης, αναλύουμε το ωροσκόπιο του Ολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους. Τι δείχνει για την προσωπικότητά του;

Τέλος, ποιος είναι ο μύθος που εκφράζει την ερωτική σας ζωή; Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη έχει τις απαντήσεις.  

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

RETE 4… ΚΑΛΕΙ ΤΑΤΙAΝΑ


Συνεργείο από την Ιταλική τηλεόραση  βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Αθήνα, για να βιντεοσκοπήσει, για μία ακόμη φορά, τις οικονομικές συνέπειες από την Ελληνική κρίση.

Είναι το κανάλι Rete 4 της εταιρίας Mediaset Productions, που ανήκει στον Ιταλό μεγιστάνα των Μ.Μ.Ε. της γειτονικής χώρας, Silvio Berlusconi.

Η συνεργάτης τους στην Ελλάδα, Χρύσα Αριστηνού, ανέφερε την ιστορία μιας οικογένειας, που έχασε τα υπάρχοντά της και αναγκάστηκαν, 3 άτομα, να κοιμούνται στο αυτοκίνητο. Η περίπτωση, που παρουσιάστηκε από την εκπομπή της Τατιάνας, ενδιέφερε τους Ιταλούς, για αυτό έστειλαν συνεργείο 2 δημοσιογράφων, Sabina Fedeli, Anna Migotto και με έλληνες τεχνικούς βρήκαν τον γιό της οικογένειας, Δημήτρη Πρίφτη, που τους αφηγήθηκε την ιστορία και τους ανέφερε με συγκίνηση ότι μέσα από την εκπομπή βρέθηκε λύση στο πρόβλημά τους. Έτσι, ώσπου να «ξανασηκώσουν κεφάλι», θα διαβιούν με ανθρώπινες συνθήκες.

Οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι ζήτησαν να γνωρίσουν την Τατιάνα Στεφανίδου, διότι πέραν από την περίπτωση της ανέχειας και της δυστυχίας, εστίασαν στο γεγονός ότι «η κρίση στην Ελλάδα αύξησε την κοινωνική ευαισθησία, ο κόσμος δείχνει αλληλεγγύη και φτωχοί άνθρωποι δίνουν από το υστέρημά τους για να συνδράμουν… τους φτωχότερους».

Οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι  είχαν πληροφορηθεί και την περίπτωση των φοιτητών, που έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα από αυτοσχέδιο μαγκάλι και ζήτησαν το απόσπασμα της εκπομπής, στο οποίο μιλάει ο πατέρας ενός από τα αδικοχαμένα παιδιά.

Το αφιέρωμα στην Ελλάδα, με την συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου, θα προβληθεί τη Δευτέρα 11/3 από το Ιταλικό κανάλι και την εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου και διεθνούς ενδιαφέροντος «Terra» (γη).

Enhanced by Zemanta

Κάτι Ψήνεται: Eρωτευμένη με τον άνδρα της και οτιδήποτε ιταλικό

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Την εβδομάδα 11 με 15 Μαρτίου, το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στην Αθήνα με την Ελένη, τον Αλέξανδρο, τη Βικτώρια, τον Γιώργο και τη Μαρία.

Τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Ελένη.
Πρώτη στην κουζίνα μπαίνει η  Ελένη, η οποία είναι ερωτευμένη με τον άνδρα της και οτιδήποτε ιταλικό. Θα μπορέσει η ανοιχτόκαρδη οικοδέσποινα να κερδίσει τις εντυπώσεις με το μενού της και να κερδίσει το έπαθλο των €1500;
Κάτι ψήνεται  στην κουζίνα της Ελένης
Η παρέα από την Αθήνα συναντιέται στο πρώτο δείπνο με την οικοδέσποινα να ευελπιστεί να κερδίσει τις εντυπώσεις των τεσσάρων αγνώστων καλεσμένων της. Πόσο γρήγορα θα δέσει η παρέα και τι εντυπώσεις θα αφήσουν τα πιάτα της;

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Αλέξανδρος.
Ο οικοδεσπότης της Τρίτης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο ετοιμόλογος και πολυάσχολος Αλέξανδρος μπαίνει δυναμικά στην κουζίνα με σκοπό να θέσει υποψηφιότητα για την πρώτη θέση. Πώς θα περάσει η παρέα στο δεύτερο δείπνο της εβδομάδας;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Αλέξανδρου
Απολαύστε τον Αλέξανδρο να μαγειρεύει σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά πιάτα με αποκορύφωμα τα χειροποίητα μακαρόνια του. Πώς θα κρίνει η παρέα τις γεύσεις του; Θα καταφέρει να ανέβει πρώτος στον πίνακα της βαθμολογίας;

Την Τετάρτη, 13 Μαρτίου στην κουζίνα μπαίνει η Βικτώρια.
Με σύμμαχο τα παραδοσιακά πιάτα  της πατρίδας της, της μακρινής Ουκρανίας, μπαίνει στην κουζίνα προκειμένου να είναι αυτή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και να βάλει υποψηφιότητα για την πρώτη θέση.
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα Βικτώριας
Πώς θα κυλήσει η βραδιά στο σπίτι της Βικτώριας; Θα καταφέρει να ευχαριστήσει γευστικά τους απαιτητικούς της καλεσμένους της;

Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει o Γιώργος.
Την Πέμπτη, τραπέζι για  πέντε στρώνει ο Γιώργος. Ένας σπουδαστής Αυτοματισμού αλλά χωρίς εμπειρία στις μαγειρικές δραστηριότητες. Για πρώτη φορά σχεδόν αφήνει τα εργαλεία και πιάνει κουτάλες και μαχαίρια για να φέρει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή που του έχει ανατεθεί.
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα του Γιώργου
Ο συμπαθής φοιτητής μπαίνει  στην κουζίνα και στην κυριολεξία χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Πόσο χορτάτοι θα φύγουν οι καλεσμένοι του;

Την Παρασκευή, 15 Μαρτίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Μαρία.
Η δυναμική Μαρία υποδέχεται για τελευταία φορά την παρέα της Αθήνας. Η πάντα κοκέτα και καλοντυμένη Μαρία δίνει το δικό της μαγειρικό, και όχι μόνο, ρεσιτάλ στην κουζίνα. Θα είναι δυνατό το χειροκρότημα απο το ακροατήριο στο τέλος της βραδιάς;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα της Ελένης
Η μαγειρική αυλαία στην Αθήνα πέφτει στο σπίτι της Μαρίας, η οποία θα προσπαθήσει να σαγηνεύσει τους καλεσμένους της στο τελευταίο δείπνο της εβδομάδας. Πόση επιτυχία θα έχει το «Γλου Γλου Μπιφτέκ» της; Πόσο «Σκληρή» θα είναι η «Τάρτα» που θα σερβίρει;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς  και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της  εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι  Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Λευτέρης Λαζάρου: «Αποφάσισα να αποσυρθώ από το Mega»

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο περιοδικό TV BOX για την απόφασή του να αποχωρήσει από το MEGA, την εκπομπή που συζητούσε να παρουσιάσει αλλά δεν προχώρησε και την συνεργασία του με τη δημόσια τηλεόραση.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν ξεκάθαρο το πώς ξεκινάμε αυτή την παραγωγή, ποιος την αναλαμβάνει και ποιος με πληρώνει. Γιατί, για να ασχοληθώ με κάτι, πρέπει κάποιος να μου εγγυηθεί ποιος θα με πληρώσει. δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα, δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα. Οπότε, με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, αποφάσισα να αποσυρθώ από το MEGA. Όχι με πίκρα. Δεν γινόταν να συνεχίσω σε ένα κανάλι που δεν μπορούσε να με διαβεβαιώσει για το μέλλον της εκπομπής. Φοβήθηκα ότι πιθανόν να άρχιζε και μετά να σταματούσε. Ήταν δύσκολο να αισθάνομαι ότι κάτι που ξεκινάω και το δουλεύω μπορεί να καταρρεύσει.» Και τόνισε: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το κανάλι. Ίσως έγιναν κάποιες λανθασμένες κινήσεις, κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ενημέρωση από το κανάλι προς εμάς.

Όσο για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα είπε: «Θα είμαι στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης με την Ράνια Θρασκιά. Θα έχω μια συγκεκριμένη ώρα δική μου με μαγειρική πληροφόρηση, διαχείριση υλικών, όλη τη γνώση γύρω από το ψάρι. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Οι συνεργάτες είναι άψογοι και ελπίζω ότι θα δέσει αυτή η ομάδα έπειτα από μία-δύο μέρες. Η δημόσια τηλεόραση έχει δείξει πολύ καλό επίπεδο σε πολλά πράγματα, άρα στο χέρι ας είναι να αναβαθμίσουμε και ορισμένα άλλα».

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Με δική του εκπομπή ο Αναδιώτης στο MTV!

Ο Νίκος Αναδιώτης θα παρουσιάζει την εκπομπή "MTV Goes Extreme", η οποία θα ασχολείται με τα extreme sports.

Αναλυτικά η νέα εκπομπή του MTV θα παρουσιάζει τους γκουρού, τους πρωταθλητές, τους αθλητές, τους ανθρώπους πίσω από κάθε ριψοκίνδυνη προσπάθεια που τολμούν και μας αφήνουν άφωνους κάθε φορά που παρακολουθούμε τα βίντεο τους ή τις στιγμές που βραβεύονται για το πάθος και τις επιδόσεις τους.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε την εκπομπή MTV Goes Extreme στο MTV! Μια εκπομπή αφιερωμένη στα extreme sports, μια εκπομπή για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα… όρια και η επαφή με τη φύση είναι τρόπος ζωής!» σχολίασε ο Νίκος Αναδιώτης.

Η Μπόνι Τάιλερ στην Eurovision

English: A cropped version photo British singe...
British singer Bonnie Tyler (Photo credit: Wikipedia)

Η Bonnie Tyler  θα εκπροσωπήσει τελικά το Ηνωμένο Βασίλειο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα σελίδα της διοργάνωσης.

Το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν μία από τις τελευταίες χώρες που ανακοίνωσε την είσοδό της στο φετινό διαγωνισμό και τις τελευταίες εβδομάδες οι αρμόδιοι έψαχναν για το κατάλληλο τραγούδι.

Κατέληξαν στο τραγούδι "Believe in me", το οποίο συνέθεσε ο Desmond Child και θα ερμηνεύσει, με τη μοναδική της φωνή η Μπόνι Τάιλερ.

Enhanced by Zemanta

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Αυτοψία: Μύκονος, Αράχωβα, Κολωνάκι, Περιστέρι. Σπίτια, επαύλεις, εξοχικά και σαλέ βγαίνουν στο σφυρί.

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, στις 23:00, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στην κρίση που μαστίζει την αγορά κατοικίας.

Μύκονος, Αράχωβα, Κολωνάκι, Περιστέρι. Σπίτια, επαύλεις, εξοχικά και σαλέ βγαίνουν στο σφυρί. Κατασκευαστές που έχουν χρεοκοπήσει, απλοί πολίτες που αδυνατούν να αποπληρώσουν το δάνειό τους, γνωστά πρόσωπα που βάζουν πωλητήριο στα ακίνητά τους, πολυτελέστατα σπίτια που πωλούνται στη μισή τιμή. Γιατί το όνειρο έγινε εφιάλτης; Πώς η κρίση και οι φόροι διέλυσαν την αγορά κατοικίας;

Στη Μύκονο, κατοικίες οι οποίες στοίχιζαν εκατομμύρια ευρώ, πριν από δύο χρόνια, πωλούνται σήμερα στην τιμή των 300–350 χιλιάδων ευρώ. Αγοραστές από τη Ρωσία και το Ισραήλ επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί για να αγοράσουν τα σπίτια γνωστών προσώπων. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι σε μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες ακινήτων της Μυκόνου υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότερες από 362 αγγελίες για κατοικίες, οι οποίες πωλούνται ακόμα με τιμή πάνω από ένα εκατομμύριο, ενώ περίπου 841 κατοικίες αναζητούν αγοραστές οι οποίοι θα πρέπει να καταβάλουν μόνο το μισό της αξίας τους.

Πωλητήριο στην κατοικία του στη Μύκονο έχει βάλει και ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος. Τι λέει για αυτή την απόφαση στον Αντώνη Σρόιτερ; Πώς περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο νησί των Ανέμων;

Επίσης, για την αλματώδη οικιστική ανάπτυξη που γνώρισε ο Παρνασσός αλλά και τη «φούσκα» που έσκασε στην αγορά κατοικίας, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής ο δήμαρχος της Αράχωβας, μεσίτες και κάτοικοι της περιοχής. Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

Αλ Τσαντίρι Νιουζ After Θα γίνει και πάλι της… Τρίτης μέχρι την Τετάρτη!


Αλ Τσαντίρι Νιουζ After στις 23:00, μόνο διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Alpha, στο Alpha Μobile Αpp και στο κανάλι του Alpha στο YouTube.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει και απόψε ραντεβού με το κοινό του στο διαδίκτυο στις 23:00 για να γίνει και πάλι της… Τρίτης μέχρι την Τετάρτη. Με απόλυτη ελευθερία, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, ο Λάκης θα σερφάρει και αυτή την Τρίτη από τις 23:00, στους υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets μας.

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ After θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του Alpha www.alphatv.gr/Live, στο Alpha Mobile App www.alphatv.gr/MobileApp και στο YouTube www.youtube.com/alphatvgreece.

Αλ Τσαντίρι Νιουζ After στις 23:00 μόνο στο διαδίκτυο και το Alpha Mobile App.

Τι θέλει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ν. Γκαραβέλας στο "Πάμε Πακέτο";


Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει, για όγδοη σεζόν, πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, το Πάμε Πακέτο θα φέρει δυνατές συγκινήσεις και συναισθήματα μέσα από δύο ιδιαίτερες ιστορίες.

Το άνοιγμα  του πρώτου πακέτου έρχεται να μας συγκινήσει και να μας δώσει ένα μεγάλο μάθημα ζωής. Αποστολείς είναι μια γιαγιά 90 ετών κι η εγγονή της που αναζητούν την αδελφή της εγγονής, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί τα τελευταία επτά χρόνια. Οι δύο αδερφές μεγάλωσαν μέσα στα ιδρύματα από μωρά και ο μοναδικός άνθρωπος από το συγγενικό τους περιβάλλον, που έδειχνε ενδιαφέρον για εκείνες, ήταν η γιαγιά τους. Μια παρεξήγηση που συνέβη πριν επτά χρόνια μεταξύ των δύο αδερφών, παρουσία της γιαγιάς, οδήγησε την παραλήπτρια στην απόφαση να μην έχει καμία επαφή μαζί τους και τόσα χρόνια να μην έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Η γιαγιά, βλέποντας τα χρόνια να περνούν φοβάται μήπως δεν προλάβει να δει την εγγονή της ξανά. Πώς θα αντιδράσουν οι αποστολείς όταν μάθουν πως η παραλήπτρια αναγκάστηκε για πολύ καιρό να μείνει άστεγη, μαζί με την κόρη της; Ποιο είναι το παράπονο της παραλήπτριας; Γιατί αισθάνεται μόνη και δηλώνει πως δεν έχει λάβει ποτέ αγάπη;

Με το άνοιγμα  του δεύτερου πακέτου, θα γίνουμε  μάρτυρες μιας συγκινητικής πρότασης γάμου. Γι’ αυτό τον σκοπό μάλιστα, τηλεόραση και ραδιόφωνο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αποστολέας του πακέτου είναι ο Κωνσταντίνος, ένας άνδρας που δεν φοβάται να δηλώσει πως κοντά στην παραλήπτρια έμαθε για πρώτη φορά τι σημαίνει πραγματική αγάπη και έρχεται στην εκπομπή για να της ζητήσει να μοιραστούν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους. Η σχέση του ζευγαριού κλονίστηκε όταν η Ευαγγελία έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και οι γιατροί της έδιναν λίγες ημέρες ζωής. Η ίδια απομάκρυνε από κοντά της τον σύντροφό της για να τον προστατεύσει από τον πόνο, αφού από την ίδια ασθένεια είχε χάσει πριν χρόνια δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα. Η Ευαγγελία, όμως, κατάφερε να αντιστρέψει τα προγνωστικά χάρη στη δύναμη που της έδινε ο Κωνσταντίνος, με τον δικό του πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Πώς θα αντιδράσει όταν αντιληφθεί ότι ο Κωνσταντίνος κρύβεται πίσω από το πακέτο; Ποια είναι η σχέση του ραδιοφωνικού παραγωγού, Νίκου Γκαραβέλα, στην ιστορία αγάπης του ζευγαριού;

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

Ο Φώτης προπονείται…


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «τρέχει» καθημερινά, όχι μόνο για να προλάβει τις εκκρεμότητες της καθημερινότητάς του, αλλά γιατί έβαλε στόχο να τρέξει για καλό σκοπό.

Στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 21 Απριλίου, οργανώνεται ο μαραθώνιος 5 χιλιομέτρων «Μέγας Αλέξανδρος».

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα προσφέρει  ο καθένας από 1 ευρώ για το ορφανοτροφείο  θηλέων «Μέλισσα».  Όσοι όμως είναι  γνωστοί, θα τρέξουν τα 5 χιλιόμετρα αλλά θα δώσει ο καθένας από 1.000 ευρώ.  Αφετηρία και εκκίνηση 12:00 το μεσημέρι από την πλατεία Αμπελοκήπων και το «νήμα» στον Λευκό Πύργο.

Για αυτό ο Φώτης κάθε πρωί βάζει τη φόρμα του και τρέχει στον Λόφο του Αρδηττού.

Πρώτος ο Σουλεϊμάν σε τηλεθέαση


Πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και τον Φεβρουάριο ήταν η τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 "Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής".

Αναλυτικά τα ποσοστά που καταγράφηκαν σημείωσαν αύξηση για τον μήνα Φεβρουάριο, με το σύνολο του κοινού να φτάνει το 33,6% και το δυναμικό κοινό 15-44 να δείχνει την προτίμησή του σε ποσοστό 25,4%.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις νεαρές γυναίκες 15-24 που χάρισαν στη σειρά τηλεθέαση της τάξης του 35,3%. Επίσης, οι γυναίκες 25-44 την παρακολούθησαν σε ποσοστό 30,1%.

Περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο τον Φεβρουάριο τη σειρά του ΑΝΤ1 «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

«Πακέτο» τέλος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! – Γιατί κόβουν την εκπομπή της


Αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, στην Κάντζα κρίνουν ότι η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου -που προβάλλεται από το 2006- έχει κάνει τον κύκλο της. Κάποιοι άλλοι, πιστεύουν ότι παρά τις μειώσεις, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της εποχής.

Η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αναμένεται να γίνουν ραντεβού με την παρουσιάστρια για το μέλλον της εκπομπής του χρόνου.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Βενιζέλος, αμέσως μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στην «Ανατροπή»


Αμέσως μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλάει για όλα στον Γιάννη Πρετεντέρη. Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή», τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, στις 23.40 στο MEGA.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μιλάει για την επόμενη μέρα, τον ρόλο του στην κυβέρνηση, τις βολές εκ των έσω, την σκληρή αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα προσωπικά του σχέδια.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 στις 23.40 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...