Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η «Νόρμα» του Μπελλίνι από το Ηρώδειο στην ΕΤ-1

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αλλά και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, η ΕΤ-1 θα μεταδώσει μαγνητοσκοπημένη την περίφημη όπερα του Βιντσέντσο Μπελλίνι Νόρμα, που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Το περίφημο αυτό έργο παρουσιάστηκε με ένα θαυμάσιο καστ καλλιτεχνών και συντελεστών σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου και μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού. Η όπερα αυτή, από τις σημαντικότερες του Μπελλίνι, πρωτοπαρουσιάστηκε στη Σκάλα του Μιλάνου το 1831.

Η Νόρμα του Μπελλίνι είναι πρωθιέρεια και μητέρα, εγκαταλειμμένη ερωμένη και εκδικητική αντίπαλος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια σαμποτάρει την Ελπίδα.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA.

Ο διαγωνισμός ξεκινά. Η Ξένια έχει δόλια σχέδια  και με τη βοήθεια του σεφ του κέτερινγκ θα προσπαθήσει να σαμποτάρει την Ελπίδα.

Η Βάσω παρακαλεί την Τόνια να πάει μαζί της στο στούντιο να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα τους συμβεί εκεί κι ότι θα καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ενώ ο Τζώρτζης αναρρώνει με τη βοήθεια της 'Ελενας στην έπαυλη, ο Μάνος ανακοινώνει στην Κάτια τα σχέδια του για την εταιρεία κέιτερινγκ που θα στήσει με τη Μαίρη.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Νταίζη πιέζει την Αντιγόνη

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA.

Η Εύα και η Δάφνη αποφασίζουν να ξεχάσουν το παρελθόν και ζητούν συγνώμη η μια από την άλλη, για τα λάθη και τις συμπεριφορές τους.

Ο Πέτρος και η Αντιγόνη προσπαθούν να ανιχνεύσουν ποιος στέλνει σημειώματα στην Εριέττα, καθώς θεωρούν ότι την αλήθεια γνωρίζουν μόνο αυτοί οι δύο.

Ο Στέφανος αναθέτει στον Χρήστο να κανονίσει τις οικονομικές απαιτήσεις του μάρτυρα της δίκης. Ο Χρήστος τον ενημερώνει ότι οι έρευνες για τα δύο άτομα του σπιτιού στο βουνό συνεχίζονται.

Ο Νικόλας απειλείται με μηνύσεις από τους γονείς του παιδιού, στο οποίο έκανε λάθος διάγνωση και η Νόρα προθυμοποιείται να τον βοηθήσει. Η Δάφνη στηρίζει ψυχολογικά τον Νικόλα που σκέφτεται να παρατήσει την ιατρική.

Η Νταίζη πιέζει την Αντιγόνη να της πει ποια είναι τα πρόσωπα της φωτογραφίας. Ο τίτλος μιας εφημερίδας έρχεται να θορυβήσει τον Στέφανο, καθώς τον φωτογραφίζει ως ύποπτο για την απαγωγή.

PATTY: Γιατί θύμωσε η Αντονέλα

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ  την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA.

Η Κάρμεν ενημερώνει τον Λεάντρο ότι κάτι κρύβει η Μπιάνκα και ο Εστεμπάν τον συμβουλεύει να μάθει τι συμβαίνει.

Ο Ματίας συγχαίρει την Πάτυ  και της ζητά να μιλήσουν, κάτι που προκαλεί την ζήλεια και τον θυμό της Αντονέλα, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει τι συζητούν.

Η Ινές εκμυστηρεύεται στην Εμίλια  ότι ο λόγος που δεν ήθελε να δει την αδελφή της ήταν επειδή ο άντρας της διατηρούσε σχέσεις μαζί της και ηρέμησε μόνο όταν έμαθε ότι η 'Αννα πέθανε...

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

H Tατιάνα με σπουδάστριες του τομέα μόδας & ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ


Την ευκαιρία να βρεθούν για μια ακόμη φορά δίπλα στην αγαπημένη τους Τατιάνα  Στεφανίδου, είχαν οι σπουδαστές του τομέα μόδας και ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, που επισκέφθηκαν τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, προκειμένου να συμμετέχουν στην  κοινωνική εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Την εκπομπή που αποδεδειγμένα ξεχωρίζουν και αγαπούν οι τηλεθεατές.

Πέρα από  τη συμμετοχή τους στην εκπομπή, οι σπουδαστές των τμημάτων αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, stylist και κομμωτικής του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν τις απαιτητικές επαγγελματικές συνθήκες μιας εκπομπής αλλά και τις απαιτήσεις μιας επαγγελματικής εμφάνισης στην τηλεόραση σε ότι αφορά το makeup και το hair styling.

Οι σπουδαστές των τμημάτων μόδας και ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, δεσμεύτηκαν πρόθυμα  να ανανεώσουν το ραντεβού τους στον τηλεοπτικό αέρα του STAR, και να βρεθούν για μια ακόμη φορά δίπλα στην αγαπημένη τους Τατιάνα Στεφανίδου.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840 552, www.iekdomi.gr 

Ο Μεχμέτ και ο Μεχμέτ Φικρί συλλαμβάνονται

ΓΚIΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV .

Η Μπαχάρ μαθαίνει ότι ο πραγματικός της πατέρας δεν ήταν ο Αλί, ο μεγαλύτερος γιος του Μεχμέτ Φικρί, αλλά κάποιος άνθρωπος που υποχρέωσε τη μητέρα της να πάει μαζί του. Η μητέρα της απέκρυψε το γεγονός από τον σύζυγό της, ο οποίος μόλις έμαθε την αλήθεια τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε.

Ο Μεχμέτ Φικρί δεν ξεχώρισε την Μπαχάρ από τα υπόλοιπα εγγόνια του. Αυτό το τραυματικό γεγονός έμεινε για χρόνια κρυφό στην οικογένεια Σάντογλου και δεν το έμαθαν ποτέ ούτε τα παιδιά. Αλλά ο Ταρίκ, γεμάτος φιλοδοξίες και εκδικητικότητα, φροντίζει να μαθευτεί το μυστικό για να διαλυθεί η οικογένεια. Η αντίδραση της Μπαχάρ είναι να εγκαταλείψει την έπαυλη και κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει. Ο Μεχμέτ Φικρί παθαίνει καρδιακή προσβολή. Η οικογένεια Σάντογλου διαλύεται.

Ο Μπερκ σκέφτεται όπως η αδερφή του και αποφασίζει κι αυτός να φύγει από την έπαυλη. Πριν προλάβουν οι Σάντογλου να συνέλθουν από το χτύπημα, κάτι ακόμα πιο σοβαρό τους χτυπά την πόρτα. Η αστυνομία μπαίνει στην έπαυλη για έλεγχο μετά την ειδοποίηση του Ταρίκ ότι η οικογένεια Σάντογλου κάνει διακίνηση ναρκωτικών. Η αστυνομία συλλαμβάνει όλους τους άντρες της οικογένειας και τους πηγαίνει στο κρατητήριο.

Μόλις το μαθαίνει η Μπαχάρ, πηγαίνει στο κρατητήριο με τον Γκιοκχάν. Προσπαθούν, με τις διασυνδέσεις του Γκιοκχάν στους δημοσιογραφικούς κύκλους να ανακαλύψουν όσο γίνεται πιο γρήγορα την αλήθεια. Η κατάσταση του Μεχμέτ Φικρί επιδεινώνεται στο κρατητήριο. Η είδηση ότι οι Σάντογλου επιδίδονται σε παράνομη διακίνηση ναρκωτικών πέφτει σαν βόβμα στην επικαιρότητα. Όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια το έχουν πρώτη είδηση. Η είσοδος της έπαυλης είναι γεμάτη δημοσιογράφους.

Οι γυναίκες της οικογένειας, και πρώτη απ' όλες η Γκιουμούς, περιμένουν ανήσυχες στην έπαυλη. Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έμπλεξαν σ' αυτή την ιστορία ο Μεχμέτ κι ο Μεχμέτ Φικρί χωρίς να φταίνε. Όλοι προσεύχονται να αφεθούν ελεύθεροι πριν τη δίκη. Η Γκιουμούς κοντεύει να τρελαθεί όσο δεν έχει νέα του Μεχμέτ.

Το δώρο που προσφέρει ο Κενάν στην κόρη το

KISMET και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον ΑΝΤ1.

Ο Κενάν είναι ενθουσιασμένος που απέκτησε πάλι το βιολί του. Νομίζοντας πως αυτήν ήταν κίνηση της Τζαβιντάν, αποφασίζει να πάει να την ευχαριστήσει.

Όταν όμως φτάνει εκεί, καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος. Η οικονομική κρίση είχε επηρεάσει και την Τζαβιντάν, η οποία αναγκάζεται να κλείσει μία από τις εταιρείες. Καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία που είχε ιδρύσει ο πατέρας της, νιώθει συντετριμμένη.

Ο πόνος της για τον Κενάν και τα οικονομικά της προβλήματα την οδηγούν σε μια μεγάλη έκρηξη κι αρχίζει να εκδικείται… Στο μεταξύ η Μακμπουλέ, που μετρούσε με αγωνία τις ημέρες μέχρι να βγει από το νοσοκομείο, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη. Η καινούρια της φίλη, που τη γνώρισε στο νοσοκομείο, ήταν θύμα μιας παρόμοιας ιστορίας.

Ο Τζεμίλ καταλαβαίνει ότι η Λάμια δέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει στη διαφήμιση, για να βοηθήσει τον Κενάν. Η Νιμέτ προσπαθεί να επωφεληθεί από τη μοναξιά του Τζεμίλ και επιχειρεί να τον πλησιάσει. Τα γενέθλια της Μελέκ γίνονται αφορμή να συγκεντρωθεί η οικογένεια.

Το δώρο που προσφέρει ο Κενάν στην κόρη του, προκαλεί μεγάλη έκπληξη στη Λάμια.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Ο Φάνης προσπαθεί να εξευμενίσει τη Λίλιαν

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το MEGA.

Η 'Ελενα μαθαίνει ότι μια νέα γυναίκα επισκέφτηκε τον Τζώρτζη και τον πιέζει να μάθει ποια ήταν. Η Κάτια επισκέπτεται την εταιρία.

Τη βλέπουμε να επαναλαμβάνει διαδικασίες του παρελθόντος με τελείως διαφορετική διάθεση. Το προσωπικό εντυπωσιάζεται απ' τη συμπεριφορά της.

Ο Φάνης προσπαθεί να εξευμενίσει τη Λίλιαν. Η Ντορίτα τσακώνεται για άλλη μια φορά με τη Μαίρη λόγω της σχέσης της με το Μάνο. '

Ερχεται η ώρα του διαγωνισμού. Ο Χάρης προσπαθεί με να βοηθήσει την Ελπίδα και οι φίλοι της να τη στηρίξουν.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ : Ο Νικόλας πέφτει από τα σύννεφα

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA

Ο Λευτέρης, πικραμένος που η Εύα δεν έχει πια επαφή μαζί του, της αποκαλύπτει ότι η σχέση του με τη Δάφνη είναι ένα σχέδιο.

Την ίδια ώρα, η Δάφνη αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι ποτέ δεν είχε τίποτα με τον Λευτέρη. Ο Νικόλας πέφτει από τα σύννεφα και η Δάφνη τού εξηγεί ότι χρωστάνε χάρη στον Λευτέρη που τους βοήθησε να σώσουν τη σχέση τους.

Η Νταίζη ξανανοίγει το χρηματοκιβώτιο της Αντιγόνης και βγάζει ένα αντίγραφο από τη φωτογραφία των έξι.

Ο Λουκάς μαθαίνει από την Αμαλία για το παρελθόν της Αντιγόνης και του Πέτρου. Μιλάει στον Πέτρο, αλλά εκείνος τον συμβουλεύει να μην κυνηγάει φαντάσματα.

Η Μελίτα προσπαθεί να φέρει κοντά της τον Στέφανο, αλλά οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό. Η Δάφνη αποκαλύπτει στην παρέα το σχέδιό της.

Η Νόρα την συμβουλεύει να βρει τρόπο να συμφιλιωθεί με την Εύα.

Η Πάτυ ντυμένη Κλεοπάτρα ανεβαίνει στην σκηνή

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA.

Ο Ματίας ζητά από την Πάτυ να σταματήσουν να είναι φίλοι και εκείνη με την σειρά της του ζητά να μην την ξαναφωνάξει Πατίτο.

Η Μπιάνκα προσπαθεί να απολογηθεί στον Λεάντρο και του θυμίζει τις ωραίες τους στιγμές. Η Πετρόνα όμως, την ακούει να λέει στον Πόλο και την Ντορίνα ότι τον πλησίασε από συμφέρον.

Η Ινές λέει στον Λεάντρο ότι είδε την αδελφή της και όπως λέει στην Εμίλια, ο άντρας της ήταν εκείνος που της είχε πει ότι η 'Αννα πέθανε.

Η Πάτυ ντυμένη Κλεοπάτρα ανεβαίνει στην σκηνή και όταν αρχίζει να τραγουδά βγάζει την μεταμφίεση...

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

CINEMANIA: Μια... φιλοζωική εκπομπή!

Γάτες… για γέλια, σκύλοι… για κλάματα, χιμπατζήδες… της συμφοράς, άλογα… παράλογα και… θεότρελες αγελάδες!

Τα ζώα αποτελούν μια σχεδόν μόνιμη παρουσία στον κινηματογράφο και έχουν γίνει πηγή έμπνευσης για αμέτρητες κωμωδίες! H CINEMANIA θα σας παρουσιάσει τις πιο σπαρταριστές κινηματογραφικές τους στιγμές, στο αφιέρωμα με τίτλο «Οι φίλοι μας τα ζώα», που θα μεταδοθεί από την ΕΤ3 την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο Νίκος Γουλιάς σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μια ξεκαρδιστική εκπομπή που ασχολείται με τις σκανταλιές, τα καμώματα και τα διασκεδαστικά κατορθώματα των εκπροσώπων του ζωικού βασιλείου που άφησαν το στίγμα τους στη μεγάλη οθόνη!

CINEMANIA: Μια... φιλοζωική εκπομπή!

Μεταδίδεται: Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα

Επιμέλεια – παρουσίαση: Νίκος Γουλιάς

Παραγωγή – σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης – Studio DSP

Η Φαίη Σκορδά μιλά για την εγκυμοσύνη της

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για πρώτη φορά εντελώς πλέον ανοικτά για την εγκυμοσύνη της. «Είναι κάτι πολύ ωραίο και δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα βάρους. Να πάνε όλα καλά θέλω και αυτό μόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσύνη», δήλωσε αποκλειστικά στην "Πρωινή Μελέτη" .

Η Φαίη απάντησε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το παιδί που περιμένει, χωρίς κανέναν δισταγμό. Ακόμη και στο πώς ένιωσε σχετικά με τον τρόπο που ανακοινώθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο, πριν από λίγες ημέρες, κυριολεκτικά «στο άσχετο». 

ΚΙΣΜΕΤ: Το μεγάλο μυστικό της πριγκίπισσας του χάλυβα…

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στον ΑΝΤ1.

Ο Κενάν καταρρέει όταν χάνει τη μοναδική του παρηγοριά και τον πιο πιστό του σύντροφο: το βιολί του. Αλλά και η Τζαβιντάν υποφέρει από μοναξιά και καταφεύγει στον μεγαλύτερο υποστηρικτή της: τον Ναμίκ. 

Η Νιμέτ, που χάνει τον Ναμίκ μέσα από τα χέρια της εξαιτίας της Τζαβιντάν, καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης. Το μεγάλο λάθος της Σαχικά κοστίζει ακριβά στην Τζαβιντάν και η Νιμέτ αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της πριγκίπισσας του χάλυβα… 

Αυτό θα φέρει και πάλι αντιμέτωπες τη Λάμια και την Τζαβιντάν. Στο μεταξύ, η Λάμια έχει  μια πρόταση να παίξει σε μια διαφημιστική ταινία, αλλά δεν τη δέχεται. Αντίθετα από τις προσδοκίες όλων, δεν θέλει να γίνει διάσημη. 

Παράλληλα, μη θέλοντας να μείνει θεατής στην κατάρρευση του Κενάν, ψάχνει να βρει τρόπους να τον βοηθήσει.

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ: Ταραγμένες μέρες περιμένουν τους Σάντογλου

Ο Ταρίκ αποκαλύπτει στη Μπαχάρ ότι δεν ανήκει στην οικογένεια και ότι οι γονείς της δεν σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Η Μπαχάρ στην αρχή δεν θέλει να πιστέψει τον γαμπρό της, μετά από έρευνα όμως μαθαίνει διάφορα μυστικά των Σάντογλου που η ίδια δεν ήξερε μέχρι τότε.

Όταν ο Μεχμέτ Φικρί μαθαίνει τα γεγονότα πηγαίνει να επιτεθεί στον Ταρίκ. Ο Μεχμέτ που το υποψιάζεται, ακολουθεί τον παππού του. Χάρη στον Μεχμέτ αποφεύγεται μια οικογενειακή τραγωδία. Η Γκιουμούς είναι μέσα στην ανησυχία, γι' αυτό ο Μεχμέτ τής αποκρύπτει τα γεγονότα.

Επιπλέον, η Γκιουλσούν αποκαλύπτει στον πατέρα της τον γάμο της με τον Λεβέντ. Ο Μεχμέτ Φικρί κλείνεται στο γραφείο του και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Η Μπαχάρ μετέρχεται όλα τα μέσα για να μάθει τα οικογενειακά μυστικά που τόσο καιρό αγνοούσε.

Η Σερέφ μαζεύει όλη την οικογένεια στην έπαυλη για δείπνο, με στόχο να εμψυχώσει την Μπαχάρ και να βγάλει ψεύτη τον Ταρίκ. Στο τραπέζι παρευρίσκεται και ο Γκιοκχάν. Αλλά τα πράγματα δεν έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη. Η Μπαχάρ μαθαίνει την αλήθεια. Η Γκιουλσούν αποφασίζει την τελευταία στιγμή να μην στείλει τον Ντογούς στον Ταρίκ, παρόλο που ο Ταρίκ τον περιμένει στο αεροδρόμιο με στόχο να πάνε μαζί στην Αμερική. Η μη έλευση του Ντογούς του χαλάει όλα τα σχέδια. Ο Ταρίκ δίνει το θανατηφόρο χτύπημα. Μόνο που αυτήν τη φορά, θα είναι τρομακτικό για όλη την οικογένεια.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια απειλεί τον Τζώρτζη

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA. 

Η Ξένια συναντά την Ελπίδα και προσπαθεί να την εξαγοράσει για να αποσυρθεί από το διαγωνισμό μαγειρικής. 

Η Ελπίδα απορεί με το θράσος της και φυσικά αρνείται. Η Κάτια αποφασίζει να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας και μετά από ένα τηλεφώνημα του Πέτρου, αποκαλύπτει στον Μάνο, ότι ο Πέτρος όντως είναι ο πατέρας τους. 

Η Ξένια απειλεί τον Τζώρτζη, γιατί θεωρεί ότι την πρόδωσε όσον αφορά την επίθεση εναντίον της Κάτιας.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ : Ο Νικόλας εγκαταλείπει την ιατρική.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA 

Ο Πέτρος διαφωνεί με την Αντιγόνη που θέλει να πει ψέματα στον Στέφανο για το ποιος σκότωσε τον πατέρα της Εριέττας, διότι έτσι μπλέκει περισσότερο τα πράγματα. 

Ο Νικόλας ειδοποιείται ότι έχει δώσει λάθος αντιβίωση σε ένα παιδί. Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά ο Νικόλας δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του και αποφασίζει να εγκαταλείψει την ιατρική. 

Η Νόρα συμβουλεύει τη Μελίτα να αποφασίσει αν ο λόγος, που θέλει πίσω τον Στέφανο, είναι ο εγωισμός ή η αγάπη. Ο Χρήστος ενημερώνει τον Στέφανο ότι εντόπισε το μάρτυρα που χρειάζονται, αλλά δεν θα πειστεί εύκολα να καταθέσει. 

Η Νταίζη γράφεται στο γυμναστήριο του Λευτέρη. Αυτό δυσαρεστεί τόσο τη Δάφνη όσο και την Εριέττα. Η παρέα πληροφορείται την κατάσταση του Νικόλα και η Δάφνη τρέχει κοντά του, να του πει ότι δεν θα τον αφήσει να παρατήσει το όνειρό του.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η Ινές νομίζει ότι είδε την πεθαμένη αδελφή της 'Αννα

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA. 

Στην ντισκοτέκ, ο Λεάντρο γίνεται έξαλλος και έρχεται στα χέρια με τον άντρα που χορεύει με την Κάρμεν, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην φυλακή. 

Το επεισόδιο μαθαίνει η Μπιάνκα που τα βάζει με την Κάρμεν. 'Οταν συνέρχεται η Ινές από το σοκ, λέει στην Εμίλια ότι νομίζει ότι είδε την πεθαμένη αδελφή της 'Αννα. 

Η Πάτυ εκμυστηρεύεται στον Ματίας τα αισθήματά της, ενώ η Μπιάνκα ζητά από τον Φακούντο να επιστρέψει σπίτι. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, την ώρα που η Μπιάνκα λέει στην Ντορίνα και τον Πόλο ότι δεν ήταν ποτέ ερωτευμένη με τον Λεάντρο, εκείνος την ακούει και ζητά εξηγήσεις...

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το MEGA, στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS

Το MEGA, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το AIDS την 1η Δεκεμβρίου, δηλώνει για 4η συνεχή χρονιά δυναμικά το «παρών» στηρίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης για τον ιό HIV.

Έτσι, το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «MEGAΜαζί» του καναλιού γίνεται ένα από τα οχήματα με τα οποία θα γίνει ενημέρωση στο κοινό για την Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS, προβάλλοντας το μήνυμα της εκστρατείας των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων «Κέντρο Ζωής» και «Praksis», «Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση».

Ενεργοί αρωγοί στην προσπάθεια αυτή θα είναι οι ηθοποιοί της σειράς του MEGA «Η γενιά των 592€», Θοδωρής Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Άνδρη Θεοδότου, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Λευτέρης Ελευθερίου.

Οι 6 ηθοποιοί, μέσω ενός ειδικού σποτ, που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA θα υπενθυμίζουν στο κοινό ότι η ενημέρωση, η προφύλαξη και η τακτική εξέταση είναι οι απαιτούμενες ενέργειες για την εξάλειψη του AIDS, ενώ θα συμμετέχουν στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου στον Ιανό από το «Κέντρο Ζωής» και την «Praksis» αλλά και στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοραή την ίδια μέρα. Στην εκδήλωση αυτή θα χαρίζουν αγκαλιές (free hugs) στους περαστικούς, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα οροθετικά άτομα χρειάζονται υποστήριξη και όχι κοινωνικό αποκλεισμό.

Επίσης, την 1η Δεκεμβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το σήμα του MEGΑ στις οθόνες μας θα κοσμεί η χαρακτηριστική κόκκινη κορδέλα του AIDS.

Για άλλη μια χρονιά, το MEGA με υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση, θα είναι ενεργός αρωγός σε μία δυναμική προσπάθεια κατά του κοινωνικού αποκλεισμού, της προκατάληψης και υπέρ της ζωής.

Το MEGA στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο www.megatv.com

ΚΑΜΙΝΗΣ – ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές»

Οι «Πρωταγωνιστές» φιλοξενούν τους νεοεκλεγέντες δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη. Οι νικητές των εκλογών συναντώνται στο τσιμεντένιο αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών έχοντας απέναντί τους 66 φοιτητές από σχολές δημοσιογραφίας, ψυχολογίας, πολιτικών επιστημών και υποκριτικής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θέτει στον Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Μπουτάρη όλα τα «εκκρεμή» ερωτήματα για τη σχέση τους με τον Γιώργο Παπανδρέου, τους πολιτικούς τους αντιπάλους (Κακλαμάνη και Άνθιμο αντίστοιχα), την πιθανή τους μεταπήδηση στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και προσωπικά ερωτήματα που διερευνούν τις σχέσεις τους με τα χρήματα, τις ουσίες, τον Θεό.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

«Η Αλάσκα της Σάρα Πέιλιν» Από τον θρίαμβο στα τάρταρα της τηλεθέασης

Μπορεί το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί η Σάρα Πέιλιν και η οικογένειά της που μεταδόθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου να έκανε ρεκόρ τηλεθέασης συγκεντρώνοντας την προτίμηση περισσότερων από πέντε εκατομμύρια τηλεθεατών, όμως το δεύτερο επεισόδιο αποδείχτηκε καταστροφικό.

Λιγότεροι από τρία εκατομμύρια τηλεθεατές συντόνισαν τις τηλεοράσεις τους στις περιπέτειες της οικογένειας Πέιλιν την περασμένη Κυριακή γεγονός που σημαίνει ότι η πτώση της τηλεθέασης ξεπέρασε το 40%.

Σύμφωνα με τα δημογραφικά δεδομένα μόνο 885.000 θεατές ανήκουν στο λεγόμενο νεανικό κοινό ηλικίας 18 – 49 ετών, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των θεατών της εκπομπής είναι 57 ετών, κοινό το οποίο δεν ενδιαφέρει και ιδιαίτερα τους διαφημιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται και από νέα ψηφιακή πλατφόρμα στη Γερμανία

ANT1Image via Wikipedia
O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχώρησε σε συμφωνία καλωδιακής μετάδοσης του συνδρομητικού καναλιού ΑΝΤ1 Europe στη Γερμανία μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας UNITYMEDIA, σε περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

Πρόκειται για την τέταρτη καλωδιακή μετάδοση του ελληνικού καναλιού στην Γερμανία, αφού ήδη διατίθεται στις ψηφιακές πλατφόρμες KΑBEL BW, WILHELM TEL και WILLY TEL.

To Τμήμα Συνδρομητικής Τηλεόρασης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι διεθνώς, στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, TIME WARNER CABLE, CABLEVISION. COMCAST, VERIZON/FiOS, BRIGHT HOUSE NETWORKS και RCN CABLE, στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες, στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR, SELECT TV και MYSAT και σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του HELLAS SAT και καλωδιακά στη Γαλλία και τη Γερμανία.

Ο ANT1 EUROPE μεταδίδει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV σε 24ωρη απευθείας μετάδοση από την Ελλάδα. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανά δελτία ειδήσεων, ψυχαγωγικά προγράμματα και shows, ελληνικές και κυπριακές σειρές, ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου σε αποκλειστικότητα και πρώτη προβολή, παιδικά προγράμματα και ειδικές παραγωγές για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ANT1 EUROPE, επισκεφθείτε την σελίδα  www.antenna.gr/europe.

Enhanced by Zemanta

Στο Νίκο Αλιάγα τα κορίτσια του ΝΕΧΤ TOP MODEL!

Τον έλληνα  παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα, επισκέφτηκαν στο Παρίσι τα κορίτσια του  NEXT TOP MODEL μαζί με την Βίκυ Καγιά.

Ο Νίκος, γεμάτος αγάπη υποδέχθηκε στο "στρατηγείο" του στον ραδιοφωνικό σταθμό NRJ, όλες τις υποψήφιες που κάνουν ταξίδι στο Παρίσι.

Μάλιστα ο ίδιος ο Νίκος ανέβασε στο twitter  φωτογραφίες από αυτή τη συνάντηση, ιδιαίτερα περήφανος που οι συμπατριώτες του τον λατρεύουν και δεν χάνουν την ευκαιρία να τον επισκέπτονται όταν βρίσκονται στο Παρίσι.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γιατί παραιτήθηκε η Αργυρώ από το 10-1 ;

Από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχε αρχίσει να ακούγεται έντονα πως η μαγείρισσα αποχωρεί από το πρωινό infotainment μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. Τελικά, η τελευταία πράξη παίχτηκε σήμερα καθώς η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν είναι πια στην εκπομπή.

Το παρασκήνιο που διαδραματίστηκε όλες αυτές τις μέρες θέλει την αγαπημένη μαγείρισσα να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τους ιθύνοντες του σταθμού και όχι με τους παρουσιαστές της εκπομπής Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο καθώς οι σχέσεις τους ήταν άψογες.

Η αντίστροφη μέτρηση για το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον σταθμό ξεκίνησε λίγο πριν το ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όταν ενώ είχε συμφωνήσει η μαγείρισσα για να είναι στο Top Chef, όπως έχει διαρρεύσει, δεν πήρε ποτέ απάντηση ούτε την ειδοποίησαν για τη συμμετοχή της.

Παρ’ όλα αυτά, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρέμεινε στο δυναμικό του πρωινού των Καραμεροχαριτάτων. Φαίνεται όμως πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι για την ίδια και αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή, συνεχίζοντας όμως να διατηρεί άψογες σχέσεις με τους δύο παρουσιαστές.
Πηγή: STAR

Η Γκιουμούς δεν τα παρατάει

Η Γκιουμούς καταρρέει μετά τα νέα που μαθαίνει από τον Μεχμέτ. Ο Μεχμέτ θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την προηγούμενη αποβολή της Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ Φικρί χαίρεται που η οικογένεια θα αποκτήσει άλλο ένα εγγόνι και θέλει να κάνει έκπληξη στον Μεχμέτ και στην Γκιουμούς. Επιδιορθώνει την παιδική κούνια του Μεχμέτ και τη βάζει στο δωμάτιό τους. Μόνο που η έκπληξη έχει τραγική κατάληξη.

Το νέο ότι η Γκιουμούς δεν μπορεί να κάνει παιδιά έχει επίδραση βόμβας στην έπαυλη. Όλοι στενοχωριούνται, μα πιο πολύ απ' όλους ο Μεχμέτ Φικρί. Μόνο που η Γκιουμούς αποφασίζει να μην τα παρατήσει μόλις βλέπει την παιδική κούνια. Η ελπίδα παρασύρει και τον Μεχμέτ. Ο Ενγκίν μαθαίνει επίσης ότι η Γκιουμούς δεν θα κάνει αμέσως παιδί και χαίρεται ολόψυχα.

Στο σπίτι της Γκιουλσούν μπαίνει κάποιος ληστής και τραυματίζεται. Αυτό το γεγονός γίνεται η αφορμή για τα βρει η Γκιουλσούν με τον πατέρα της. Η Γκιουλσούν με τον Ντογούς μετακομίζουν στην έπαυλη μετά από επιθυμία του πατέρα της. Κρύβει όμως τον γάμο της με τον Λεβέντ.

Η Μπαχάρ συστήνει τον Γκιοκχάν στον Ταρίκ, η γνωριμία όμως δεν θα έχει αίσιο τέλος. Σε μια κουβέντα του ο Ταρίκ, άθελά του αναφέρει το όνομα του Τζεβντέτ. Ο Ταρίκ φοβάται μήπως ο Γκιοκχάν αποκαλύψει τις παρανομίες του, γι' αυτό μιλάει με τον Τζεβντέτ και του ζητάει να εκφοβίσει τον Γκιοκχάν. Ο Γκιοκχάν καλεί τον Μεχμέτ σε δείπνο θέλοντας να μοιραστεί τις υποψίες του μαζί του. Στην έξοδο πέφτουν πάνω σε ένοπλους άντρες που τραυματίζουν τον Μεχμέτ.

Ο Μπερκ παραδέχεται τελικά στην αδερφή του ότι είναι μπλεγμένος στην παρανομία και της αποκαλύπτει ότι ο Ταρίκ πρώτα τον βοήθησε και μετά τον εκβίασε. Η Μπαχάρ πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο από τον Ταρίκ και μαθαίνει ένα μυστικό που της έκρυβαν χρόνια.

ΚΙΣΜΕΤ: Η αρχή της κατάρρευσης του Κενάν

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στον ΑΝΤ1 . 

Η Λάμια, κοιτάζοντας στα μάτια τον Κενάν, παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της: βάζει την υπογραφή της και γίνεται επίσημα πλέον η σύζυγος του Τζεμίλ. 

Αυτή θα είναι η αρχή της κατάρρευσης του Κενάν. Λόγω της ακύρωσης της συναυλίας και των συμβολαίων για τα άλμπουμ του, ο Κενάν αναγκάζεται να καταβάλει υπέρογκες αποζημιώσεις. Το γεγονός αυτό τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. 

Στο μεταξύ η Λάμια καταφέρνει να κερδίσει τη δίκη για την κηδεμονία. Η Τζαβιντάν συμφωνεί με την Αφιφέ να διοργανώσουν μία συναυλία για τον Κενάν. Όταν ο Κενάν μαθαίνει ότι το πρόσωπο που τον βοηθάει είναι η Τζαβιντάν, προκαλεί μεγάλο επεισόδιο. 

Η συναυλία που διοργανώθηκε για την 'αναγέννησή' του, καταλήγει σε μεγάλη αποτυχία. Ο Κενάν δεν έχει πια από πού να κρατηθεί και αναγκάζεται να δώσει και το βιολί του ακόμα στους υπαλλήλους που του κάνουν κατάσχεση…

Η Oprah μοιράζει δεκάδες αυτοκίνητα !

Oprah WinfreyImage by Alan Light via Flickr

Από ένα αυτοκίνητο VOLKSWAGEN 2012 έδωσε η Oprah στο κοινό που ήταν στο στούντιο, στη διάρκεια της εκπομπής της!!! 

Και δεν μιλάμε για ένα ή δύο αυτοκίνητα αλλά για δεκάδες και μάλιστα με το κλειδί στο χέρι.

Το σχόλιο έρχεται από τον
Πάρη Πέτρου που έχει διαπρέψει στην ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση και τώρα δίνει τα φώτα του στον ελληνικό ραδιοσταθμό MIKE 105.1 FM του Μόντρεαλ Καναδά :


"Τρέμετε Ρούλες, Καρούλες και λοιπές φιλόδοξες... "  (Αξίζει να δείτε τις αντιδράσεις του κοινού στο video)


Enhanced by Zemanta

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την Ελπίδα

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA. 

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την Ελπίδα: 

Χάρη στην παρέμβαση της Ξένιας, που την κατηγορεί ότι έχει σχέσεις με τον Χάρη, μαθαίνει ότι το συμβούλιο της σχολής αποφάσισε τελικά να διακόψει την υποτροφία της. 

Η Ξένια συναντά την Ελπίδα και προσπαθεί να την εξαγοράσει για να αποσυρθεί από το διαγωνισμό μαγειρικής. 

Η Ελπίδα αρνείται. Η Κάτια αποφασίζει να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας και αποκαλύπτει στον Μάνο, ότι ο Πέτρος όντως είναι ο πατέρας τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη
και τους (αλφαβητικά): Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Πάνος Βλάχος, Μαρία Ιωάννου, Βασίλης Κούκουρας, Κώστας Κρομμύδας, Ασπασία Μηλιαράκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κατερίνα Σαβράνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Ορέστης Τρίκας, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Δώρα Χρυσικού

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ:Η Νταίζη περνάει στην αντεπίθεση

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA

Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στον Στέφανο ότι ο παππούς της Εριέττας πυροβόλησε τον βιολογικό της πατέρα.

Γι' αυτό και την υιοθέτησε. Μετά την αποκάλυψη ότι ο Μπέλλος χρησιμοποιεί τη Νταίζη, η ίδια ανησυχεί για τη ζωή της και ο Χρήστος την συμβουλεύει να μη δείξει πως ξέρει την αλήθεια. 

Ο Λουκάς έχει καταλάβει το σχέδιο της Δάφνης και προσπαθεί να αφυπνίσει τον Νικόλα, αλλά ο Πέτρος τού λέει ότι δεν έχει αξία να του το πει, αφού αν δεν το νιώθει ο ίδιος, δεν θα πείσει ποτέ τη Δάφνη. 

Η Νταίζη περνάει στην αντεπίθεση και αποφασίζει να ξεσκεπάσει τα σχέδια του Μπέλλου. Τον παρακολουθεί και τον βλέπει να συναντιέται με τον Λευτέρη. 

Η Μελίτα προειδοποιεί την Εριέττα ότι θα διεκδικήσει τον Στέφανο και η Εριέττα τής δηλώνει ότι ο Στέφανος δεν είναι κτήμα της και είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η Ινές παθαίνει σοκ

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA, 

H Μπιάνκα προσπαθεί να απολογηθεί στον Λεάντρο για την συμπεριφορά του Φακούντο, που αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Ινές λέει στην Εμίλια ότι ο Πέντρο την πιέζει να δημοσιοποιήσει την σχέση τους.

 Το ίδιο βράδυ σε ένα εστιατόριο, η Ινές παθαίνει σοκ όταν βλέπει την μητέρα του Τσίκο και αναγνωρίζει στο πρόσωπό της την αδελφή της. 

Από την άλλη, σε μια συνάντηση των αγοριών, της Αντονέλα, της Πία και της Κατερίνα εμφανίζεται η Πάτυ μιμούμενη την Αντονέλα γιατί όπως λέει θέλει να της μοιάσει. 

Η Πάτυ απογοητεύεται όταν άθελά της ακούει τον Ματίας να λέει στην Αντονέλα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της...

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

"Η Ζωή της Αλλης" πάει Τουρκία...

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να εισάγει σωρηδόν σειρές από την Τουρκία, αλλά το Mega διαλέγει τον αντίστροφο δρόμο.Κάποτε ανταλλάσσαμε πληθυσμούς τώρα ανταλλάσσουμε σίριαλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες σε προχωρημένο στάδιο είναι οι συζητήσεις του Μεγάλου Καναλιού με τουρκικούς τηλεοπτικούς σταθμούς με αντικείμενο την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της «Ζωής της άλλης» αλλά και των «Μυστικών της Εδέμ». 

Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤΙ φρεσκάρει το τουρκικό του... οπλοστάσιο, καθώς τόσο το «Χίλιες και μία νύχτες» όσο και το «Κισμέτ» ολοκληρώνονται τον Δεκέμβριο. 

Τη θέση τους στο πρόγραμμα του καναλιού αναμένεται να πάρουν η σειρά «Εζέλ» και το «Γκούμους».

Πρόταση στον Θέμο από το MEGA μέσω της... Μανωλίδου !

Πρόταση από το Mega δέχθηκε, αλλά προφανώς δεν την αποδέχθηκε ή μήπως συνέβη κάτι άλλο; 

Ο λόγος για τον Θέμο Αναστασιάδη όπου εχθές το βράδυ φιλοξενώντας μεταξύ άλλων στην εκπομπή του την Αθηναίς Νέγκα, αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση από το μεγάλο κανάλι, χωρίς όμως να πει περισσότερα, προφανώς σεβόμενος την καλεσμένη του που εκείνη την ώρα περιέγραφε πώς βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του «Just the two of us». Αυτά γράφει το Enimerosi24 αλλά εμείς σας αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο: 

Η Ευγενία Μανωλίδου ήταν αυτή που μετέφερε την προκαταρκτική πρόταση  από τον Πέτρο Μπούτο (το ενημερωτικό του MEGA, ούτε να ακούει το όνομα Θέμος) και αμέσως μετά είδαμε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μεγάλη συνέντευξη του επικεφαλής του ψυχαγωγικού .

Τώρα αν ΟΛΑ αυτά αληθεύουν ή είναι σενάρια και πιέσεις προς τον ΑΝΤ1 ο Θεός και ο Θέμος ξέρουν...

Η Γκιουμούς δεν τα παρατάει

Γκιουμούς και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.  Η Γκιουμούς καταρρέει μετά τα νέα που μαθαίνει από τον Μεχμέτ. Ο Μεχμέτ θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την προηγούμενη αποβολή της Γκιουμούς.

Ο Μεχμέτ Φικρί χαίρεται που η οικογένεια θα αποκτήσει άλλο ένα εγγόνι και θέλει να κάνει έκπληξη στον Μεχμέτ και στην Γκιουμούς. Επιδιορθώνει την παιδική κούνια του Μεχμέτ και τη βάζει στο δωμάτιό τους. Μόνο που η έκπληξη έχει τραγική κατάληξη.

Το νέο ότι η Γκιουμούς δεν μπορεί να κάνει παιδιά έχει επίδραση βόμβας στην έπαυλη. Όλοι στενοχωριούνται, μα πιο πολύ απ' όλους ο Μεχμέτ Φικρί. Μόνο που η Γκιουμούς αποφασίζει να μην τα παρατήσει μόλις βλέπει την παιδική κούνια. Η ελπίδα παρασύρει και τον Μεχμέτ. Ο Ενγκίν μαθαίνει επίσης ότι η Γκιουμούς δεν θα κάνει αμέσως παιδί και χαίρεται ολόψυχα.

Στο σπίτι της Γκιουλσούν μπαίνει κάποιος ληστής και τραυματίζεται. Αυτό το γεγονός γίνεται η αφορμή για τα βρει η Γκιουλσούν με τον πατέρα της. Η Γκιουλσούν με τον Ντογούς μετακομίζουν στην έπαυλη μετά από επιθυμία του πατέρα της. Κρύβει όμως τον γάμο της με τον Λεβέντ.

Η Μπαχάρ συστήνει τον Γκιοκχάν στον Ταρίκ, η γνωριμία όμως δεν θα έχει αίσιο τέλος. Σε μια κουβέντα του ο Ταρίκ, άθελά του αναφέρει το όνομα του Τζεβντέτ. Ο Ταρίκ φοβάται μήπως ο Γκιοκχάν αποκαλύψει τις παρανομίες του, γι' αυτό μιλάει με τον Τζεβντέτ και του ζητάει να εκφοβίσει τον Γκιοκχάν. Ο Γκιοκχάν καλεί τον Μεχμέτ σε δείπνο θέλοντας να μοιραστεί τις υποψίες του μαζί του. Στην έξοδο πέφτουν πάνω σε ένοπλους άντρες που τραυματίζουν τον Μεχμέτ.

Ο Μπερκ παραδέχεται τελικά στην αδερφή του ότι είναι μπλεγμένος στην παρανομία και της αποκαλύπτει ότι ο Ταρίκ πρώτα τον βοήθησε και μετά τον εκβίασε. Η Μπαχάρ πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο από τον Ταρίκ και μαθαίνει ένα μυστικό που της έκρυβαν χρόνια.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ: Το μεγάλο μυστικό της Σεχραζάτ.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ Απόψε, ΤΡΙΤΗ, στον ΑΝΤ1  και ο Κερέμ αποκαλύπτει στην Εντά το μεγάλο μυστικό της Σεχραζάτ.

Η Σεχραζάτ επιθυμεί την απομάκρυνση της Εντά από τον Όμιλο ύστερα από τις φήμες που την θέλουν επικίνδυνη και ψεύτρα. Ο Ονούρ προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ, χωρίς όμως επιτυχία.

Η Μπενού ξεσπάει στο ποτό όταν μαθαίνει για τη σχέση του Κερέμ με την Εντά. Η μητέρα της Εντά εμφανίζεται στην Μπινιάπι.

Η Μελέκ γίνεται το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Μπουράκ και τον Μερτ. Η Μπουρτσού ζητάει τη βοήθεια του Μπουρχάν, όταν στο σχολείο αρχίζουν όλοι να την αποκαλούν 'κόρη της φόνισσας'.

Η Μπενού δημιουργεί ένα καινούργιο σκάνδαλο θέλοντας να εκδικηθεί τον Κερέμ για την απιστία του. Η Ναντιντέ δέχεται μια περίεργη επίσκεψη.

KISMET: Η Λάμια νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάκμπουλε.

KISMET  σήμερα ΤΡΙΤΗ στον ΑΝΤ1 και όταν ο Κενάν ακούει τη Λάμια να λέει πως θα παντρευτεί τον Τζεμίλ, τρελαίνεται και τελικά της εξομολογείται την αγάπη του.

Η Λάμια πιστεύει ότι αυτή η εξομολόγηση δεν είναι παρά ένα ψέμα για να της πάρει τη Μελέκ και τον απορρίπτει. Η Τζαβιντάν μαθαίνει πως ο Κενάν έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Λάμια και για πρώτη φορά δίνει ένα τέλος στη σχέση τους.

Ο Κενάν μένει ολομόναχος και αρχίζει να αναλογίζεται τα λάθη του. Εξαιτίας της μεγάλης επιθυμίας του να δει την κόρη του, κάνει μια τρέλα. Μόλις νυχτώνει, μπαίνει στο σπίτι του Σαΐμπ.

Στο δωμάτιο της Λάμια, έρχεται αντιμέτωπος με τις αναμνήσεις. Στο μεταξύ ο Τζεμίλ ξέρει ότι η Λάμια δέχτηκε να τον παντρευτεί, για να μη χάσει την επιμέλεια της μονάκριβης κόρης της. Επειδή δεν θέλει να τη χάσει, δέχεται όλους τους όρους της.

Η Λάμια νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάκμπουλε. Την επισκέπτεται στο νοσοκομείο και της εξηγεί τους λόγους που δέχτηκε να παντρευτεί τον Τζεμίλ.

Η Μάκμπουλε δεν πιστεύει τη Λάμια. Μετά τον Τζεμίλ, η Λάμια έχει σειρά στη "μαύρη λίστα" της και είναι αποφασισμένη να την εκδικηθεί. Η ώρα του γάμου φτάνει κι εκεί θα εμφανιστεί ένας καλεσμένος έκπληξη…

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ:Ο Μπέλλος έχει αλλάξει το δηλητήριο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο MEGA και στη συνάντησή τους με τον Λουκά, ο Νικόλας και η Δάφνη μαλώνουν άσχημα και επιμένουν και οι δύο στο διαζύγιο.

Ο Λουκάς και η Νόρα παροτρύνουν τον Νικόλα να γυρίσει στη Δάφνη. Ο Στέφανος και η Εριέττα ανησυχούν για το ύποπτο παρελθόν, που συνδέει την Αντιγόνη και τον Πέτρο, και προσπαθούν να καταλάβουν πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τις ζωές τους.

Η Εριέττα ζητάει από τη Νόρα να βρει τα χαρτιά της υιοθεσίας της, διότι θέλει να βρει τους βιολογικούς της γονείς.

Η Νταίζη εισπράττει την επιταγή από την πώληση της Εδέμ και εμπιστεύεται τα λεφτά στον Μπέλλο για να τα επενδύσει. Κατόπιν, επισκέπτεται την Αντιγόνη με την πεποίθηση ότι θα την βρει νεκρή, αλλά εκείνη είναι ζωντανή.

'Ετσι, η Νταίζη συνειδητοποιεί ότι ο Μπέλλος έχει αλλάξει το δηλητήριο και έχει καταλάβει το σχέδιό της.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο Αντρές υποκρίνεται ότι έπαθε αμνησία

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ο Πέντρο λέει στην Αντονέλα ότι θα ηχογραφήσει τον δίσκο της και εκείνη ζητά να μην γίνει το ίδιο με την Πάτυ, ενώ παράλληλα χωρίζει με τον Μπρούνο.

Στο μεταξύ, η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Μπιάνκα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, παρόλο που ο Λεάντρο ακόμη την εμπιστεύεται.

Ο Χερμάν απειλεί να αποκαλύψει την σχέση του με την Ινές εάν εκείνη δεν χωρίσει με τον Πέντρο, ενώ η εμίλια επιστρέφει στο σχολείο.

Ο Αντρές υποκρίνεται ότι έπαθε αμνησία και η Κάρμεν αναγκάζεται να τον φροντίσει.

Η Αντονέλα δίνει δώρο στην Πάτυ τον δίσκο που ηχογράφησε, ενώ ο Φακούντο που δεν συμφωνεί με τα ψέματα της μητέρας του, απαιτεί παρουσία του Λεάντρο η Μπιάνκα να πει την αλήθεια...

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Θεοφάνους: Δημιούργησε παιδικό ραδιόφωνο

Εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος Θεοφάνους έφτιαξε και λειτουργεί το δικό του παιδικό ψηφιακό ραδιόφωνο. 

Η ιδέα είχε ακουστεί για πρώτη φορά από τον συνθέτη πριν από έναν χρόνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια -ως μητέρα τριών παιδιών- τον είχε παροτρύνει να το ετοιμάσει το συντομότερο, μια και είναι κάτι που λείπει από τον χώρο του ραδιοφώνου. 

Πατέρας τεσσάρων παιδιών και ο ίδιος, ο Γιώργος Θεοφάνους προχώρησε αμέσως σε αυτό το πρωτότυπο project σε συνεργασία με τους ειδικούς που ανήκουν στην ομάδα του, το «Μουσικό Εργαστηράκι».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via Wikipedia
Η απόλυτη  ποδοσφαιρική δράση του Champions League συνεχίζεται  και οι «μάχες» στην 5η αγωνιστική των ομίλων, την Τρίτη 23 Nοεμβρίου, είναι μόνο στο MEGA.   
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα ΑΓΙΑΞ - ΡΕΑΛ, σε απευθείας μετάδοση από το Άμστερνταμ. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Στις 00:15 δείτε τον αγώνα ΡΟΜΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Από τις 21:00 παρακολουθήστε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, δείτε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα του Αγιαξ με την Ρεάλ. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στη συνέχεια της διοργάνωσης θα είναι ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» Βασίλης Κωνσταντίνου, η Ολυμπιονίκης του στίβου Πηγή Δεβετζή και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς.
 
Tην Τρίτη 23 Νοεμβρίου, οι  μεγάλες μάχες για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA. 
Enhanced by Zemanta

Φιλίνη και Καραφώτης τέλος από το "Just the two of us"

H Ελένη Φιλίνη και ο Κώστας Καραφώτης ήταν το επόμενο διαγωνιζόμενο ζευγάρι που εγκατέλειψε το "Just the two of us".

Από ότι φαίνεται δεν κατάφεραν να συγκινήσουν ούτε την κριτική επιτροπή, αλλά ούτε και το κοινό, με τον τρόπο που τραγούδησαν τις "Αναπάντητες κλίσεις" της Έλενας Παπαρίζου και για αυτό βρέθηκαν απέναντι από την Τζωρτζια και τον Μιχάλη Μουρούτσο, που κατάφεραν να περάσουν στο επόμενο live.

KISMET· Η Λάμια δεν παίρνει στα σοβαρά την πρόταση γάμου του Τζεμίλ

KISMET και ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ στον ΑΝΤ1 και η Λάμια δεν παίρνει στα σοβαρά την πρόταση γάμου του Τζεμίλ, αλλά αυτός επιμένει. 

Το ίδιο βράδυ, ο Κενάν έχει μια πολύ σημαντική συναυλία, αλλά το μυαλό του είναι συνέχεια στην κόρη του, τη Μελέκ. Όταν η Λάμια βγαίνει από τη φυλακή, πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του Τζεμίλ, μαζί με τη Μελέκ.. 

Αυτό ο Κενάν δεν μπορεί να το δεχτεί. Πηγαίνει να δει την κόρη του και να ζητήσει εξηγήσεις από τη Λάμια. Εκείνη δεν του επιτρέπει να δει τη Μελέκ. Ο Κενάν νιώθει νικημένος από τον Τζεμίλ και ξεσπάει έντονα. 

Η συναυλία θα καταλήξει σε μια επώδυνη αποτυχία και η καριέρα του Κενάν θα υποστεί μεγάλο πλήγμα. Στο μεταξύ η Τζαβιντάν επισκέπτεται τη Λάμια πριν από τη δίκη για την επιμέλεια του παιδιού. Της κάνει μια πρόταση, για να φύγει οριστικά απ' τη ζωή του Κενάν. 

Η Λάμια έχει αποφασίσει να φύγει από το σπίτι του Τζεμίλ και να σταθεί μόνη της στα πόδια της. Όμως, ο Κενάν που έχει βγει εκτός ελέγχου από τη ζήλια του, αρχίζει να την απειλεί και να την προσβάλλει. 

Η απόφαση της Λάμια, θα σοκάρει και τους δύο. Όμως, ήρθε η ώρα να εξομολογηθεί ο Κενάν τα αισθήματά του…

Η μαγειρική γοητεία των τηλε-αρσενικών

Οι μάγειροι, ωραίοι και μη, που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση αποτελούν τα σημερινά σύμβολα της υψηλής τηλεθέασης... και του σεξ, εξορίζοντας το πρότυπο της γυναίκας μαγείρισσας από τον «φυσικό» χώρο της, την κουζίνα

Στα εστιατόριά τους σχηματίζονται ουρές, στο Facebook και στο Τwitter οι θαυμάστριές τους παραληρούν, στους πίνακες τηλεθέασης οι γυναίκες 15-44 ετών αναδεικνύονται το ισχυρότερο τηλεοπτικό κοινό τους. Εφέτος οι άρρενες σεφ της τηλεόρασης σπάνε το... κοινωνικό κατεστημένο που θέλει τη γυναίκα, μάνα ή σύζυγο, να επιμελείται το οικογενειακό φαγητό, και διαμηνύουν ότι στις τηλεκουζίνες αυτοί είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι- ενίοτε και σε ποσοστό 100%. 


Τόσο στο «Μaster chef» του Μega ( Δημήτρης Σκαρμούτσος Γιάννης ΛουκάκοςΛευτέρης Λαζάρου ) όσο και στο ανταγωνιστικό «Τop chef» του ΑΝΤ1 ( Ερβέ Προνζάτο Απόστολος ΤραστέληςΧριστόφορος ΠέσκιαςΗλίας Μαμαλάκης ) οι κριτικές επιτροπές αποτελούνται σε ποσοστό 100% από άνδρες. Ακόμη και σε επίπεδο συμμετοχών στις τελικές φάσεις των δύο μαγειρικών ριάλιτι το ποσοστό των γυναικών είναι πολύ μικρότερο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον τελικό του «Μaster chef» θα διαγωνιστούν τρεις άνδρες υποψήφιοι.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στις υπόλοιπες εκπομπές μαγειρικής, βλέπουμε ότι η ανδρική κυριαρχία επιβεβαιώνεται και ενισχύεται από τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» τον οποίο παρουσιάζει ο σεφ Εκτορας Μποτρίνι, ενώ και το «Food and the city» παρουσιάζει ο Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος είναι ο σεφ του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος του Μega «Πρωινό mou».

Οι μόνες γυναίκες που παρουσιάζουν εκπομπές μαγειρικής είναι η Ντίνα Νικολάου τους «Νηστικούς πράκτορες» (Star), με συμπαρουσιαστή τον Θανάση Πάτρα - και η Ελένη Ψυχούλη του «Σεφ στον αέρα» (Σκάι), ενώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρουσιάζει την ενότητα μαγειρικής στο «10 με 1 μαζί» (ΑΝΤ1). Καμία κυρία πάντως δεν επελέγη ως μέλος κριτικής επιτροπής στα ριάλιτι μαγειρικής. Αντιθέτως, η μεγάλη πλειονότητα των θηλυκών σεφ περιορίζεται σε συμβουλές μαγειρικής... πρακτικού χαρακτήρα.
Οι ζεν πρεμιέ της κατσαρόλας
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος (αριστερά) και ο Γιάννης Λουκάκος, οι δύο από τους κριτές του «Μaster chef». Η γοητεία που ασκούν στις γυναίκες αποτυπώνεται και στα... ταμεία των εστιατορίων όπου εργάζονται
Γκρουπ στο Facebook, δηλώσεις λατρείας στο Twitter, συνωστισμός στη σελίδα του «Μaster chef» στο site του Μega. Αιτία; Η γοητεία που ασκούν οι δύο εκ των σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος, στα γυναικεία πλήθη. Γοητεία που φυσικά εξαργυρώθηκε και στα εστιατόρια όπου εργάζονται οι προαναφερθέντες, καθώς παρατηρείται ραγδαία αύξηση της πελατείας. Για να κλείσεις τραπέζι πλέον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις πολύ νωρίτερα, ενώ αν βρεθείς σε κάποιο από τα συγκεκριμένα εστιατόρια θα γίνεις μάρτυρας σε εικόνες που κάποτε εκτυλίσσονταν στα καμαρίνια - αλλά τώρα μεταφέρθηκαν στις κουζίνες των εστιατορίων: ουρές για αυτόγραφα ή έστω για εκδηλώσεις θαυμασμού ανδρών και γυναικών, τόσο στα πρόσωπα των σεφ όσο και στο μενού τους.«Και τι δεν θα έδιναν κάποιες για να ήταν έστω μύγες στην ποδιά του Σκαρμούτσου»ανέφερε ανάρτηση στο Twitter πριν από μερικές ημέρες, ενώ στο Facebook υπάρχουν γκρουπ ακόμη και για κάποιους εμφανίσιμους παίκτες-μαγείρους, όπως οΑρης Πετρετζίκης και οΓιάννης Αποστολάκης.

Μάλλον οι εποχές που οι ηθοποιοί-πρωταγωνιστές ήταν και οι ζεν πρεμιέ που κυριαρχούσαν τόσο στα εξώφυλλα των περιοδικών όσο και στις καρδιές των τηλεθεατριών πέρασαν ανεπιστρεπτί. Πλέον η γυναίκα τηλεθεάτρια στρέφει το βλέμμα της στο αρσενικό που φοράει ποδιά, μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει ευφάνταστα. Η εικόνα του άνδρα που βίωνε στην κουζίνα την ταπείνωση ως συνέπεια της γυναικείας καπατσοσύνης έχει μεταλλαχθεί πλήρως: σήμερα η τηλεοπτική κουζίνα στην οποία πρωταγωνιστεί ο άνδρας αποπνέει... ερωτισμό.
www.tovima.gr

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ο Λεβέντης - διευθυντής αποχωρεί, ο Λεβέντης - κριτής όχι

The X Factor (Australia)Image via WikipediaΤην αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη από τη θέση του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε χθες το κανάλι. Επειτα από τρία χρόνια θητείας, ο Γ. Λεβέντης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία, για να αναλάβει καθήκοντα ως head of international production στην εταιρεία παραγωγών SΙCΟ, η οποία ανήκει στον Σάιμον Κάουελ. Τη θέση του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Αλεξάντερ Χόλαντ, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως chief operating officer του Ομίλου Αntenna.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Λεβέντης θα παραμείνει στη θέση του ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «ΧFactor» μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος, διαψεύδοντας τις φήμες που έκαναν λόγο για αντικατάστασή του. Ο ίδιος, σε δήλωσή του που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια εξαιρετική ομάδα στελεχών και προσωπικού, γεγονός που με έκανε να αγαπήσω ακόμη περισσότερο τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες και εκτιμώ την υποστήριξη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα».
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Κυριακού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον κ. Λεβέντη, τον οποίο χαρακτήρισε «φίλο και πολύτιμο συνεργάτη», ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει δηλώνοντας: «Εύχομαι στον Γιώργο καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στο εξωτερικό και είμαι σίγουρος ότι... σε λίγα χρόνια θα μου τηλεφωνήσει για να μου πει ότι θέλει να επιστρέψει στον όμιλό μας!».
Enhanced by Zemanta

Γκιουμούς: Ο Μεχμέτ έρμαιο της ζήλιας του

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και η  άφιξη του Μεχμέτ στο ντεφιλέ την τελευταία στιγμή, κάνει την Γκιουμούς ευτυχισμένη. Ο Ενγκίν ενοχλείται αλλά προσπαθεί να το κρύψει.

Η Σερέφ καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του Ενγκίν για την Γκιουμούς και αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει ως όπλο για να τη χωρίσει από τον Μεχμέτ. Με σύμβουλο τη μητέρα του, ο Μεχμέτ τυφλώνεται όλο και περισσότερο από ζήλια για την Γκιουμούς.

Η Σερέφ καλεί όλη την οικογένεια σε εορταστικό δείπνο, όπου θα παρευρίσκεται και ο Ενγκίν. Ο Μεχμέτ νιώθει παραμελημένος όσο βλέπει τη γυναίκα του να είναι τόσο αφοσιωμένη στη δουλειά της. Ο Ταρίκ εφαρμόζει με προσοχή τα βρώμικα σχέδιά του για να καταστρέψει την Γκιουλσούν αλλά και όλη την οικογένεια Σάντογλου. Στόχος του είναι να χωρίσει την Γκιουλσούν και να πάρει την επιμέλεια του Ντογούς. Για να καταστρέψει τον Μεχμέτ, θα ακολουθήσει διαφορετικά σχέδια.

Ο Ταρίκ ετοιμάζεται για ένα χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη στους Σάντογλου, καθώς τοποθετεί ναρκωτικά μέσα στα φορτηγά της εταιρείας που μεταφέρουν μάρμαρο στην Ολλανδία. Η Μπαχάρ είναι απορροφημένη από τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Γκιοκχάν. Η Πινάρ τελικά ανακοινώνει στον παππού της ότι θα χωρίσει με τον Ονούρ. Ο Μεχμέτ Φικρί, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη, καταρρέει. Η Γκιουλσούν του ανακοινώνει ότι αν δεν δεχτεί και τον Ντογούς στην έπαυλη, δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε εκείνη. Ο Μεχμέτ Φικρί επιμένει και αποκηρύσσει την κόρη του.

Ο Ενγκίν αρχίζει να κάνει μαθήματα οδήγησης στην Γκιουμούς, η οποία το αποκρύπτει από τον Μεχμέτ γιατί θέλει να του κάνει έκπληξη. Όταν όμως ο Μεχμέτ τηλεφωνεί στη δουλειά και μαθαίνει ότι λείπει κι αυτή κι ο Ενγκίν, υποψιάζεται τα χειρότερα. Το βράδυ στο σπίτι, ρωτάει την Γκιουμούς πού ήταν κι εκείνη του λέει ψέματα ότι ήταν στη δουλειά.

Όταν η Γκιουμούς δεν μπορεί να το κρύψει, του λέει την αλήθεια και ο Μεχμέτ, πολύ δυσαρεστημένος για τη στενή σχέση της Γκιουμούς και του Ενγκίν, αποφασίζει να γράψει τη γυναίκα του σε σχολή οδηγών. Παράλληλα, θέτει τον Ενγκίν υπό στενή παρακολούθηση, ενώ όλη η κατάσταση τον κάνει να νιώθει ιδιαίτερα άβολα και έρμαιο της ζήλειας του για την Γκιουμούς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...