Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΤVplus Νέο τηλεοπτικό-ποικίλης ύλης περιοδικό με 1 ευρώ

Ένα νέο τηλεοπτικό-ποικίλης ύλης περιοδικό από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Κοστίζει 1 ευρώ και στις 100 σελίδες του υπάρχουν όλα τα τελευταία νέα από τον...πλανήτη τηλεόραση, αφιερώματα σε πρόσωπα και εκπομπές και φυσικά 42 σελίδες με το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα όλων των καναλιών.

Οι περιλήψεις των καθημερινών σειρών βρίσκονται ξεχωριστά σε ένα ένθετο 16 σελίδων, ενώ επίσης υπάρχουν πολλά θέματα για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί, αφού το TVplus φιλοδοξεί να γίνει το περιοδικό ολόκληρης της οικογένειας.

Έτσι, μεταξύ άλλων, υπάρχουν ενότητες για τον κινηματογράφο, το θέατρο, το ραδιόφωνο, τη μουσική, την υγεία, τη διατροφή, τη μαγειρική, το βιβλίο, τον κήπο, τα αθλητικά, το αυτοκίνητο, την τεχνολογία αλλά και ατζέντα με όλες τις εκδηλώσεις της εβδομάδας που έρχεται.

Το TVplus εκδίδεται από την εταιρεία Lithographix και εκδότης είναι ο Αχιλλέας Καραπαναγιώτης.

Σύμβουλος έκδοσης είναι ο Ηλίας Ματζαβάς ενώ η συντακτική αποτελείται από τους Ηλία Ακριβάκη, Χριστίνα Γαλανοπούλου, Μαρία Καραουλάνη και Μάρα Σαρρή.

Συνεργάζονται επίσης οι Σοφία Κωστάρα, Διονύσης Λιβέρης, Κώστας Πλατής, Χάρης Χαραλαμπίδης,

Χρήστος Χατζηγιαννάκης, Γιάννης Ψαράκης και η διατροφολόγος Μαρία Τουμπή.

Μετά τα τούρκικα επιστρέφει η ελληνική σειρά «Πίσω στο σπίτι»!

Καιρός ήταν μετά από τόσα τούρκικα σίριαλ που "χόρτασε" το μάτι μας, να δούμε και καμία ελληνική σειρά!

Πότε επιστρέφει το «Πίσω στο σπίτι»;; «Σιγά σιγά θα μπούμε σε γυρίσματα. Αρχίζει μια καλή διαπραγμάτευση. Ελπίζω από την καινούργια χρονιά να έχουμε καινούργια επεισόδια» είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Έχουν πληρωθεί οι ηθοποιοί; «Έχουμε μια καλή ροή στο σίριαλ μας και νομίζω αυτές τις μέρες θα υπάρξουν κι άλλα καλά νέα» δήλωσε.

Και πρόσθεσε πως «ακόμα δεν έχω πάρει σενάρια στα χέρια μου. Πιστεύω όμως σύντομα γιατί κάναμε και ένα μικρό trailer που θα βγει σε λίγες ημέρες».

Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ Η συγνώμη στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, στην εκπομπή "Βράδυ"

Το Βράδυ της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου, η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για τη συνεργασία της με τον Σάκη ΡουβάΑποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό λίγο πριν τον γάμο και ζητάει συγνώμη από τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Η όμορφη τραγουδίστρια μας αποχαιρετά μ’ ένα αισθησιακό Tango και μας αφιερώνει το καινούργιο της τραγούδι, που έχει τον τίτλο: "Πληγωμένε μου Έρωτα".
Τη σκυτάλη παίρνει ο Ανδρέας Φικιώρης.

Ο Mr. Όζον ξεσηκώνει το κοινό και τον οικοδεσπότη με το αστείρευτο και καυστικό του χιούμορ. Ομολογεί τις απιστίες που τον οδήγησαν στον χωρισμό με τη σύζυγό του, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να την ξαναπαντρευτεί μετά από χρόνια.

«Στην υγειά μας»: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

Για άλλη μια χρονιά τα Σαββατόβραδά μας θα «γεμίσουν» μουσική και χορό με την εκπομπή «Στην υγειά μας».

Για ένατη χρονιά συνεχίζει με επιτυχία η εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο προσφέροντας άφθονη διασκέδαση. Τι θα δούμε στην πρεμιέρα; Θα ξεκινήσει με  αφιέρωμα στον Απόδημο Ελληνισμό με τραγούδια σπουδαίων ερμηνευτών που έχουν μείνει στην ιστορία τραγουδιού.

Τραγούδια των Γρηγόρη Μπιθικώτση,  Στράτου Διονυσίου, Σταμάτη Κόκοτα και  Γιάννη Πάριου, θα ερμηνεύσουν την βραδιά αυτοί οι γιοι τους: Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Χάρης Βαρθακούρης. Θα υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες αλλά και αθλητές και δημοσιογράφοι της Ομογένειας.

MASTER CHEF 2 Όλα έτοιμα!

Από την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 22:20, ο πιο ανατρεπτικός τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει στο Mega.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάζει την προσπάθεια των υποψήφιων που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι και πάλι στις θέσεις τους, έτοιμοι να μοιραστούν τα μυστικά της μαγειρικής τους, να κρίνουν τους υποψήφιους και να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή.

Την πρώτη εβδομάδα μετάδοσης του MasterChef θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία του bootcamp. Από τις οντισιόν που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου οι υποψήφιοι σεφ προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών, μόνο 50 προκρίθηκαν στην φάση του bootcamp.

Εκεί, οι επίδοξοι σεφ έπρεπε να περάσουν καθημερινά από ιδιαίτερα δύσκολες δοκιμασίες που απαιτούσαν τεχνική, έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και ταχύτητα. 25 από αυτούς κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Master Chef, ενώ οι υπόλοιποι αποχαιρέτησαν το διαγωνισμό.

Οι κριτές έλαβαν υπόψη για την τελική τους απόφαση, τη γεύση, την πρωτοτυπία αλλά και την εμφάνιση των πιάτων. Στο τέλος του διαγωνισμού μόνο ένας θα καταφέρει να αναδειχτεί νικητής και θα κερδίσει 50.000 ευρώ ! «Master Chef»: Φέτος, το παιχνίδι… σοβαρεύει!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Έρευνα»: Η Κύπρος, εμείς και το μνημόνιο


Η «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα που θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 23:30 ταξίδεψε στην Κύπρο, παραμονές υπογραφής του κυπριακού μνημονίου με την τρόικα. Μπήκε στα σπίτια απλών ανθρώπων που επλήγησαν από την κρίση, πήγε και από τις δύο πλευρές των οδοφραγμάτων, ερεύνησε τα χαρτοφυλάκια των τραπεζών και συζήτησε με τους πολιτικούς ηγέτες του νησιού, αναζητώντας απάντηση στο ερώτημα: Πώς βρέθηκε η Κύπρος από νησί του οικονομικού θαύματος, στο μνημόνιο; Τι ρόλο έπαιξε η Ελλάδα; Και πως διαγράφεται η επόμενη μέρα; 

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Παύλο Τσίμα λέει: “Το 74 πέσαμε θύματα των Τούρκων, των πραξικοπηματιών και της χούντας. Σήμερα πέσαμε θύματα της αχορταγιάς των τραπεζιτών”. Ενώ ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Νίκος Αναστασιάδης δηλώνει: “Νομίζω δεν υπάρχουν πολλές επιλογές παρά με αίσθημα ευθύνης να διαχειριστούμε, έστω και αν είναι ένα μνημόνιο που το διαπραγματεύτηκε μια άλλη κυβέρνηση. Συνεπώς,  δεν μπορούμε παρά να υλοποιήσουμε κατά γράμμα αυτά που θα συμφωνηθούν”.

«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 23:30 στο MEGA

H prime time και late night ζώνη ανήκουν στον ΑΝΤ1

Iσχυρή θέση στον πίνακα τηλεθέασης έχει εξασφαλίσει ο AΝΤ1, χάρη στις επιλογές του στην prime time και late night ζώνη.

Την Τρίτη ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στη πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, με την τούρκικη σειρά «Σουλειμάν ο μεγαλοπρέπης» να συγκεντρώνει ποσοστό 30,1%. Eκτός από την ναυαρχίδα της late night ζώνης, που ακούει στο όνομα «Ράδιο Αρβύλα», πολύ καλά πηγαίνει και το "Όλα Μπάχαλο".

Πιο συγκεκριμένα, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη σημείωσε 32,5% στο γενικό σύνολο και ο Θέμος Ανασταδιάσης 28,7%. Τέλος, και η σειρά «Κλεμμένα Ονειρα» στο Mega είχε για άλλη μια μέρα υψηλές επιδόσεις, σημειώνοντας 35,6% στο γενικό σύνολο.
Τοp 10
#
ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ
ΕΝΑΡ
ΤΜΛ%
ΜΡΔ%
1
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ

ANTENNA
21:18
13,9
30,1
2
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

MEGA
18:54
12,6
35,6
3
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ

MEGA
19:59
10,2
25,1
4
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

ANTENNA
23:27
10,0
32,5
5
SILA

MEGA
17:49
8,6
27,4
6
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1

ANTENNA
19:56
8,5
21,1
7
ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
MEGA
22:27
8,3
19,8
8
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ
BEST OF
ALPHA
21:08
8,2
18,0
9
GREY'S ANATOMY

ANTENNA
22:25
7,7
18,1
10
ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
MEGA
21:30
7,1
15,2

Καμπάνια συλλογής τροφίμων και ρούχων από το Mega

«Νοιάζομαι Μοιράζομαι» λένε από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο κοινό αγαπημένοι ηθοποιοί και παρουσιαστές του MEGA. Συμμετέχοντας σε μια ειδική καμπάνια, οι άνθρωποι του MEGA προτρέπουν το κοινό να συμμετάσχει στην ενέργεια του καναλιού και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων για συλλογή ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών, μικροσυσκευών, ειδών προσωπικής υγιεινής, βρεφικών τροφών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος για άπορες οικογένειες.
Εκτός από τα σποτς, έως τις 23 Δεκεμβρίου το MEGA θα ενημερώνει το κοινό για τις ανάγκες των συμπολιτών μας μέσα από τις εκπομπές του με ρεπορτάζ και θέματα στα στούντιο, αλλά και online τόσο από το επίσημο site στο www.megatv.com όσο και από όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του MEGA.
Στις 23 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, τα αγαπημένα πρόσωπα του MEGA θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος από τις 09.00 το πρωί έως τις 09.00 το βράδυ για να υποδεχτούν τις προσφορές του κόσμου και να στηρίξουν τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το MEGA θα διακόπτει το πρόγραμμά του και με ζωντανές συνδέσεις αλλά και μέσω του διαδικτύου θα μεταφέρει τις εντυπώσεις των παρευρισκόμενων, μετατρέποντας μια πράξη αλληλεγγύης σε χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Ωφελημένοι από την ενέργεια αυτή θα είναι χιλιάδες άπορες οικογένειες της Αθήνας που περιμένουν τη συνδρομή των συμπολιτών τους για να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα.
Νοιάζομαι Μοιράζομαι στο Σύνταγμα στις 23 Δεκεμβρίου…
Θα είμαι κι εγώ εκεί…

www.megatv.com
www.facebook.com/tvmega
www.youtube.com/megatv
www.twitter.com/megamou

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha.


Πρεμιέρα, Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου στις 20:00


Μία νέα εκπομπή έρχεται στον Alpha το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο για να μας δείξει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά, Νταϊάν Κόχυλα, μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο θα βλέπουμε αλλά θα μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.

Η Νταϊάν Κόχυλα είναι chef, συγγραφέας και γκουρού της ελληνικής κουζίνας και της υγιεινής διατροφής. Κατάγεται από την Ικαρία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όπου είναι λέκτορας σε θέματα υγιεινής διατροφής σε δύο πανεπιστήμια αλλά και σύμβουλος σεφ σε μεγάλα εστιατόρια. Το πρόσφατο βιβλίο της The Country Cooking of Greece επιλέχθηκε από τους New York Times ως ένα από τα 100 πιο αξιοσημείωτα βιβλία του 2012.

Τι  θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Enhanced by Zemanta

Το Mega «κατατρόπωσε» το Dancing with the stars!

To Dancing With The Stars παραχώρησε το θρόνο στον αντίπαλό του... στο Mega! Το show χορού δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό και αυτή την Κυριακή! 

Έκανε χαμηλά νούμερα σε σχέση με τις υπόλοιπες Κυριακές, ενώ η ταινία «2012» στο MEGA βγήκε κερδισμένη!

Με ποσοστό 32,7% το "2012" κέρδισε το show, ενώ το Dancing σημείωσε στο γενικό σύνολο 30,2%!

Και το νεανικό κοινό προτίμησε την ταινία του MEGA σε ποσοστό 37,5%... Στις ηλικίες 15-44 το Dancing σημείωσε 24%!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αγγ. Nικολούλη: Aποκαλύπτει την οικογενειακή της τραγωδία με δύο θανάτους

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος και αποκάλυψε την πιο δύσκολες στιγμές που είχε στη ζωή της.  Ο θάνατος έχει χτυπήσει την πόρτα της οικογένειάς μου δυο φορές, βυθίζοντάς μας σε βαρύ πένθος. 

Την πρώτη φορά χάθηκε ο 10χρονος γιος του αδελφού μου και τη δεύτερη φορά ο 22χρονος μονάκριβος γιος της αδελφής μου. Και στις δυο περιπτώσεις επρόκειτο για τραγωδία και ένιωσα την ανάγκη να στηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έκανα εκπομπή και μετά, ξενυχτισμένη και άυπνη, έφευγα για τη Θεσσαλονίκη για να πάω στο νεκροτομείο…

Εντύπωση προκάλεσε κι απάντησή της όταν ρωτήθηκε αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει την προφορά της: Δεν θέλησα ποτέ να κάνω ορθοφωνία γιατί πίστευα ότι και αυτό αποτελεί σήμα κατατεθέν μου. Ποτέ δεν πούλησα άλλωστε ότι είμαι γηγενής Αθηναία. Όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση φορούσα σιδεράκια. Θυμάμαι τον Αλαφούζο, έκπληκτο να ρωτάει: “Μα είναι δυνατόν να βγει έτσι στην τηλεόραση;. Από τα σιδεράκια αυτά προέκυψε και το παρατσούκλι σιδηρά κυρία."

Τα… παραμύθια της Ρούλας Κορομηλά


Μετά τον «Νέφη Συννέφη» μόλις βγήκε στα βιβλιοπωλεία και το δεύτερο παραμύθι που έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

«Το ελάφι και το αγριολούλουδο» βρίσκεται πλέον στις προθήκες των βιβλιοπωλείων και η Ρούλα το ανακοίνωσε περήφανη μέσα από το Twitter της.

«Ο Νέφης και το ελάφι είναι στα χέρια μου και είναι έτοιμοι για δράση. Πόσο ωραία η σημερινή μέρα!!!!».

Θα χορέψει στο «Dancing» η Δανδουλάκη; Τι απαντά η ίδια!

Αναρωτιέσαι αν η Κάτια Δανδουλάκη θα σηκωθεί από την καρέκλα του κριτή και θα μπει στο παρκέ του «Dancing With The Stars»; Σε συνέντευξή της με την υπόλοιπη επιτροπή του σόου, η ηθοποιός αποκάλυψε την απάντηση!

«Το έχω ξεκαθαρίσει, δεν ήμουν ποτέ παιδί του χορού, απλώς τον παρακολοθούσα. Ποτέ δεν εκτόνωνα τη χαρά μου ή την κούρασή μου μέσα από τον χορό. Δεν θα το έκανα, λοιπόν, γιατί δεν μου έκανε κέφι να το κάνω», λέει η Κάτια Δανδουλάκη για το ενδεχόμενο να την δούμε να χορεύει.

Στην ίδια συνέντευξη, στο περιοδικό «7 Μέρες TV», ο Φωκάς Ευαγγελινός ξεκαθαρίζει πως είναι νωρίς για να γίνεται λόγος για φαβορί, ενώ η Γκαλένα Βελίκοβα αποκάλυψε ότι νιώθει αμήχανα και είναι δύσκολα τη στιγμή της βαθμολογίας.

«Ο κόσμος βλέπει μια παραγωγή, που δείχνει να σέβεται τον τηλεθεατή και δεν κάνει "τσιγκουνιές"... Το βασικό στοιχείο του “Dancing” είναι ότι δεν πάμε να γίνουμε επαγγελματίες χορευτές, αλλά να χαρούμε, να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε αυτό το πράγμα που λέγεται χορός», τονίζει ο Αλέξης Κωστάλας.

Όσο για το μέλλον του σόου χορού;
Ο πλέον αρμόδιος, ο Γιάννης Λάτσιος, απαντά: «η εμπειρία μας στα ψυχαγωγικά προγράμματα μάς έχει διδάξει πως στην Ελλάδα τα σόου "κουράζονται" πιο εύκολα από ότι στο εξωτερικό. Παρ' όλ' αυτά, το “Dancing” έχει μια άλλη δυναμική, ακόμη και στο ABC στο προβάλλεται για 15η χρονιά. Τα μηνύματα που λαμβάναμε με διάφορους τρόπους από το κοινό στο μεσοδιάστημα από την προηγούμενη προβολή του έδειχναν ότι υπήρχε μεγάλη προσδοκία για την επιστροφή του στις οθόνες μας. Συνεπώς, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει προοπτικές να συνεχιστεί»!

«Σφαγή» Παπαβασιλείου - Νάργες στα παρασκήνια του «Dancing»

Στα μαχαίρια θέλουν οι φήμες την Έλενα Παπαβασιλείου και την Λάουρα Νάργες, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο σέξι ξανθιές κονταροχτυπιούνται για το ποιά θα υπερισχύσει στο «Dancing»!

Την ώρα που οι κυρίες ετοιμάζονται για το live της Κυριακής, οι συντελεστές και οι τεχνικοί του σόου φέρονται να... στοιχηματίζουν για το ποιά θα κερδίσει στο πεδίο του ξεμαλλιάσματος.

Μάλιστα, τους έχουν βγάλει και...παρατσούκλια: η Έλενα είναι ο «Πετρίδης» και η Λάουρα η «μπαλαρίνα», μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η δεύτερη είναι η χαϊδεμένη της κριτικής επιτροπής.

Δημοσίως, πάντως, οι δύο σέξι ξανθιές δεν διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ενώ ετοιμάζονται να ριχτούν στη «μάχη» του... γοφού, αφού το «μενού» του σόου χορού έχει σάμπα!

Χριστούγεννα στο... πλατό θα κάνει η Μενεγάκη

Λίγο που ο Μάκης είναι στο στρατό, λίγο η κακούργα η κρίση, πάνε οι χριστουγεννιάτικες διακοπές της Ελένης Μενεγάκη! Φυσικά, δεν θα λείψουν οι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές της...

Ανήμερα και την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η παρουσιάστρια θα κάνει κανονικά εκπομπή.

Σιγά, όμως, που θα μας άφηνε χωρίς «κονσέρβα»: μαγνητοσκοπημένη «Ελένη» θα δείξει ο Alpha την Πέμπτη, την Παρασκευή και τη Δευτέρα μετά τα Χριστούγεννα, για να πάει και κάπου διακοπές το team της εκπομπής.

Όσο για την Πρωτοχρονιά;

Ένα best of θα δείχνει η TV, όσο η Ελένη και η παρέα της θα χωνεύουν τα του ρεβεγιόν...

Πηγή: περιοδικό «Έθνος TV»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...